Nova vest
Košarka 4

4.9.2024.

22:47

Partizan jači i od grčeva – titula odbranjena u već izgubljenom meču VIDEO

Basketaši Partizana odbranili su titulu 3x3 šampiona Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
KSS

Crno-beli su u velikom finalu završnog turnira državnog prvenstva pobedili Hangžu posle neverovatne završnice rezultatom 21:20.

Partizan je u poslednja dva minuta ušao sa zaostatkom od četiri poena (16:20) kada je Milivojević uspeo da pogodi oba slobodna bacanja uprkos snažnim grčevima koji su mu pravili problem.

Imali su priliku basketaši Hangžua da stave tačku na meč, ali su promašili dvaput što je kaznio Dragović dvojkom.

Usledila je još jedna sjajna odbrana Partizana, oduzeta lopta posle udvajanja i potom lako polaganje za pobedu posle kog se veći deo igrača umesto proslave našao na zemlji zbog grčeva.

Na finalnom turniru je nastupilo 14 ekipa koje su najviše pokazale tokom ovogodišnjeg prvenstva. Partizan je bio najbolji na Trgu republike i predstavljaće našu zemlju na Vuksi 3×3 Master turniru.

Prvenstvo je trajalao od 4. maja, kada je prvi turnir održan u Mokrinu, a završilo se četiri meseca kasnije u glavnom gradu. Ovo je šesti put da se završnica prvenstva igra u centru Beograda.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu