Nova vest
Košarka 0

27.10.2024.

16:43

Barać: "Znali smo šta nas čeka"

Trener Mege Marko Barać izjavio je da je Igokea zasluženo slavila u šestom kolu regionalne ABA lige.

Izvor: Tanjug

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
ABA/Dragana Stjepanović

Proveri svoje znanje – Euroleague Selektor

Mega je u Beogradu poražena od Igokee rezultatom 73:64.

"Sasvim zaslužena pobeda Igokee. Čestitao bih im na veoma dobroj utakmici. Otprilike smo znali šta nas očekuje u smislu njihove čvrstine, načina na koji igraju i kako će želeti da nam se suprotstave. Nismo uspeli da pronađemo rešenje za njihovu čvrstinu. Bili su u kontaktu tokom čitave utakmice, onesposobljavali nas kada je organizacija igre u pitanju i to je nešto na čemu treba da radimo", rekao je Barać, preneo je zvanični sajt kluba.

Mega je htela da kombinuje i iznenadi goste iz Laktaša.

"Pokušali smo i sa tri plejmejkera da probamo da zaigramo nešto organizovanije, tečnije, da se lopta više kreće u napadu, ali ništa nam u tom delu nije polazilo za rukom i rezultat je takav kakav jeste", dodao je trener Mege.

Pohvalio je Igokeu.

"Ispred nas je još mnogo rada, iz svakog poraza ima mnogo toga da se nauči, posebno kada je tim ovako mlad i neiskusan. Treba da se vratimo u salu, da ispravimo svoje nedostatke i da se trudimo da budemo bolji u budućnosti. Što se tiče Igokee, to je dobro organizovan i vođen klub, isto tako i tom, to su pokazali i danas. Želim im sve najbolje u ABA ligi i FIBA Ligi šampiona", naveo je Barać.

Košarkaši Mege će u narednom, sedmom kolu ABA lige 3. novembra gostovati ekipi Budućnosti.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu