Nova vest
Košarka 6

25.10.2024.

16:17

Sferopulos: "Samo 48 sati posle teškog meča... To je prvo i osnovno"

Janis Sferopulos, trener košarkaša Crvene zvezde, izneo je očekivanja pred meč sa Zadrom u regionalnom šampionatu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Utakmica šestog kola ABA lige Zadar - Crvena Zvezda igra se u dvorani "Krešimir Ćosić" u subotu od 20 časova.

Domaćin u meč ulazi skorom 1-4, a Zvezda sa 3-2. Zvezda će u petak u večernjim časovima trenirati u Zadru pred meč koji dolazi 48 časova posle utakmice u Madridu protiv Reala.

"Očekuje nas utakmica u rasponu od samo 48 sati posle teškog meča u Madridu i prvo i osnovno je da moramo da odigramo sa energijom ovu utakmicu. Zadar je veoma opasan protivnik i moramo da budemo spremni za ovaj duel", rekao je Sferopulos a prenosi klupski sajt.

Igrajte Euroleague Selektor

Ovo će biti 45. duel dva kluba u ABA ligi, a "crveno beli" imaju mnogo bolji ukupan skor: 31-13. U Zadru su odigrane 22 utakmice, Crvena zvezda je slavila u 13, a Zadar u devet.

Kako se navodi na sajtu Zvezde još nije poznato da li će u subotnjoj utakmici nastupiti Nemanja Nedović, dok Džoel Bolomboj sigurno neće moći da pomogne ekipi u narednih mesec dana.

Dejan Davidovac je takođe istakao da očekuje težak meč.

"Očekuje nas vrlo teška utakmica, jer svi ovi mečevi posle duela u Evroligi nisu laki. Moramo da se oporavimo energetski jer će Zadar biti spreman i motivisan za ovu utakmicu. Upozorenja nam nisu potrebna, znamo šta je bilo u Splitum dakle, čvrsto, sa mnogo energije, borbeno i motivisano", rekao je Davidovac.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Sunovrat Mercedesa

Nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz objavio je danas da je u trećem kvartalu 2024. zabeležio značajan međugodišnji pad profita.

Tanjug

12:23

6 h

Novo Sport Video Menu