Nova vest
Košarka 15

23.10.2024.

15:32

"Sa JNA besplatno u Arenu" – KK Partizan oduševio navijače

Košarkaški klub Partizan odlučio je da obraduje navijače pred meč šestog kola ABA lige protiv Krke u subotu, a u znak promene uprave fudbaslkog kluba.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
David Damjanović/Starsport

Iako je utakmica prvobitno trebala da počne u 18.00, KK Partizan je zatražio i dobio odlaganje početka susreta za 60 minuta, kako bi navijači mogli da isprate i duel FK Partizan - Čukarički (Na programu istog dana od 15.55 na stadionu Partizana).

Oprobajte svoje znanje – Euroleague selektor

Takođe, klub je doneo odluku da svim navijačima koji u Arenu dođu sa kupljenom ulaznicom za meč FK Partizan - Čukarički, bude omogućen besplatan ulazak na Nivo 400. 

"Sa JNA besplatno u Arenu", krilatica je ove akcije.

Već u četvrtak, 24.10. tačno u podne, počeće prioritetna prodaja ulaznica za članovr Kluba, i to samo za Nivo 200, lože i mesta pored terena. Svaki član, imaće na raspolaganju mogućnost da kupi dve ulaznice na osnovu jedne članske karte.

Slobodna prodaja počinje 25. oktobra u 12 časova i odvijaće se onlajn, kao i na blagajni Beogradske arene (blagajna sever), odnosno Efinity prodajnim mestima (TC Rajićeva, Sava Centar i Dom omladine).

Podeli:

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Vožnja i štednja – da, moguće je!

Bliže nam se hladniji meseci, a to znači i više vremena provedenog u kolima, putovanje za praznike i zimski odmori. Gorivo je stavka koja prilično utiče na kućni budžet, pa je zato odlična vest da vožnjom zapravo možete i da uštedite!

B92.net

12:43

4 h

Novo Sport Video Menu