Nova vest
Košarka 10

23.10.2024.

9:30

Vojinović posle saopštenja Budućnosti: "Samo su nedostajale pretnje sudijama"

Direktor ABA lige Milija Vojinović reagovao je na saopštenje košarkaškog kluba Budućnost posle utakmice sa Crvenom zvezdom koja je odigrana u sklopu petog kola Jadranske lige.

Izvor: Mondo

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crveno-beli su slavili na ovom meču koji je bio prekidan u više navrata, a u jednom trenutku su i košarkaši Crvene zvezde napustili parket Morače.

Crveno-beli su na kraju slavili sa 75:73 i to najviše zahvaljujući Nemanji Nedoviću.

Budućnost je dan posle meča reagovala saopštenjem, gde je istakla nekoliko grešaka koje su sudije napravile na tom meču.

Na sve ovo imao je odgovor i direktor ABA lige Milija Vojinović koji je u izjavi za Mondo dao svoj komentar.

"Moram da priznam da me dopis Budućnosti nije iznenadio, ali najblaže rečeno, njegova sadržina svakako jeste. Odnosno, očekivao sam i nadao se da će se iz Budućnosti oglasiti posle svega što se dešavalo u Morači, u poslednjem meču petog kola ABA lige. Da će se tom prilikom javno izviniti ekipi Crvene zvezda i ABA ligi za ponašanje svojih pojedinih navijača i propuste u organizaciji, a posebno Nemanji Nedoviću, Milošu Teodosiću i njihovim porodicama na najprizemnijim uvredama i napadima. Ali, umesto toga, baš kao Budućnost kaže u svom saopštenju, ponovo gledamo isti film u istoj režiji, gde se u porazima u derbijima ABA lige, krivica uvek traži u drugima. Nedostajali su samo još upadi u svlačionicu i pretnje sudijama, kao i verni navijači iz prvih redova pored terena, od čijih se postupaka nikad nisi ogradili kada su vređali, pljuvali i pokušavali da se fizički obračunaju sa gostujućim igračima. Dobro je da su makar nešto preskočili iz matrice na koju su nas navikli", rekao je Vojinović.

Podeli:

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu