Nova vest
Košarka 9

20.10.2024.

21:15

Obradović: "Apatija... Pričaću sa igračima"

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović održao je konferenciju za medije posle pobede nad Zadrom u gostima rezultatom 75:71.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
ABA league j.t.d./ Dragana Stjepanović

On je čestitao svojim igračima na tome što su izvukli važnu pobedu, ali svakako nije zadovoljan trećom četvrtinom koju su crno-beli izgubili sa 27:12.

"Znali smo da će Zadar pokušati da odigra najbolju moguću utakmicu. Obzirom na to kako su izgledali protiv Budućnosti pre sedam dana, bilo je logično da sve ono što imaju unutra, trenera i igrača, da će probati da daju. Igrali su dobro, sa velikim entuzijazmom i željom, svim onim što je nama falilo, a pretpostavljam da je razlog tome jer smo imali duplo kolo Evrolige. Pričaću o tome sa igračima. Ta treća četvrtina je dokaz jedne apatije i posmatranja onoga što se dešava na terenu. Ali smo uspeli da dobijemo utakmicu, važna pobeda. Čestitke Zadru i mojim igračima jer su našli način da se izbore i dobiju utakmicu", rekao je Obradović.

Zatim se zahvalio domaćoj publici na dočeku.

"Hvala svima. Zadarska publika voli košarku, bilo je puno duhovitosti i lepih stvari koje sam čuo tokom utakmice. Drago mi je da je bila lepa atmosfera u dvorani. Još jednom se zahvaljujem kako su nas sve primili", podvukao je Obradović.

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu