Nova vest
Košarka 0

20.10.2024.

11:48

Iz Zadra pred Partizan: "Takve ekipe nam predstavljaju problem"

Trener Zadra Danijel Jusup je izneo utiske pred duel sa Partizanom, u okviru petog kola regionalne ABA lige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Proveri svoje znanje – Euroleague Selektor

Hrvatska ekipa dočekuje Partizan od 19 časova u Zadru.

Crno-beli su u dobrom naletu, s obzirom da su ostvarili dve pobede u duplom kolu Evrolige, a sada ih očekuje da nastave pobednički niz u regionalnom takmičenju.

Jusup je sa respektom govorio o beogradskom klubu.

"Partizan je jaka ekipa sa izuzetnim kvalitetom. Nama predstavljaju problem timovi koji igraju čvrstu odbranu. Nedostaje nam inovacija u napadu. Moramo da se borimo da ostavimo što bolji utisak i budemo konkurentni veći deo utakmice", rekao je Jusup.

Svoja očekivanja je izneo i jedan od najiskusnijih igrača Zadra – Marko Ramljak.

"Čeka nas teška utakmica. Nadam se da ćemo izaći agresivno i sa puno energije jer drugačije se ne može. Teško je reći da li je to dovoljno protiv Partizana, ali bitno je da podižemo nivo igre korak po korak. Da probamo da odgovorimo na kontakt igru i brzinu i ostanemo što duže u utakmici. Raduje nas susret sa Lakićem (Arijanom prim.aut.), nedostaju nam momci od prošle sezone. Svako ide svojim putem, šta je tu je", rekao je Ramljak.

Zadar je pretposlednja ekipa na tabeli sa jednom pobedom i tri poraza, dok je Partizan u vrhu sa ekipom Budućnosti sa po četiri pobede iz isto toliko duela.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu