Nova vest
Košarka 0

13.10.2024.

17:23

"Da nastavimo da rastemo kao tim"

Trener košarkaša Mege Marko Barać bio je zadoovlajn posle pobede svog tima nad Mornarom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dušan Milenković/Starsport

Košarkaši Mege pisali su i četvrtu uzastopnu pobedu na startu sezone u ABA ligi, pošto su u Hali sportova Ranko Žeravica savladali  ti iz Bara 84:59 (23:14, 21:13, 19:21, 21:11.

"Čestitao bih svojim igračima, zaista su dobro i vredno radili u toku nedelje, kako bi se pripremili za ovu utakmicu na najbolji mogući način. Defanzivno samo bili na visokom nivou 40 minuta, što nam je omogućilo da iskontrolišemo stvari koje Mornar radi odlično i generalno njihov napadački sistem koji je vrlo kreativan. Raduje me što smo pobedili u bici za skok, što je za našu ekipu svaki put prioritet i da smo nastavili sa dobrim protokom lopte, velikim brojem asistiranih poena i nadam se da ćemo tako nastaviti. Čestitao bih gostima na fer igri i želim im sreće u nastavku takmičenja. Što se nas tiče, da nastavimo da rastemo kao tim, da napredujemo individualno i da igramo svaku utakmicu sa željom da pobedimo", rekao je Barać.

Osvrnuo se i na status Koste Kondića, koji nije bio u protokolu.

"On je u toku nedelje doživeo povredu na treningu, nije bio spreman da igra. Kao što se to dešavalo i do sada, nismo se obazirali na to, jer ovi momci treniraju veoma dobro, svih 14 koji su sa nama i vrlo sam zadovoljan kada mogu da dam priliku nekome da to pokaže i na utakmici. Videćemo kakva će biti situacija sa Kostom, nastavljamo da radimo dalje", dodao je  Barać.

U narednom, petom kolu ABA lige, košarkaši Mege MIS gostuju Splitu na Gripama, a susret je zakazan za 19. oktobar, od 19.00.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

3 d

Novo Sport Video Menu