Nova vest
Košarka 0

11.10.2024.

18:22

Evo šta Partizan čeka u "Morači": "Probaćemo da..."

Trener Studentskog centra Petar Mijović je izneo očekivanja pred duel sa Partizanom u "Morači" u meču četvrtog kola ABA lige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
SC derby/Filip Roganović

Košarkaši SC Derbija, pod vođstvom trenera Petra Mijovića, mogu biti više nego zadovoljni početkom nove sezone ABA lige.

Tim iz Podgorice, poznat po jednoj od najmlađih ekipa u ligi zajedno sa Megom, uspešno je započeo sezonu pobedama na domaćem terenu protiv Spartaka i Zadra, dok su doživeli poraz u Zagrebu od Cibone.

Međutim, prava košarkaška poslastica tek sledi. Popularni "studenti" će 12. oktobra sa početkom u 16 časova u dvorani "Morača" ugostiti beogradski Partizan.

Očekuje se da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta, što je uobičajena slika kada nastupaju večiti rivali Partizan i Crvena zvezda.
 

"Čeka nas praznik košarke, u goste nam dolazi ozbiljan evroligaški tim sa vrhunskim trenerom. To je samo po sebi za nas, za našu mladu ekipu, veliki izazov. Utakmica protiv Partizana spada u red onih utakmica iz kojih i igrači i treneri izlaze bolji", rekao je Mijović.

Njegova ekipa će, kako je rekao, dati sve od sebe.

"Mislim da se nalazimo u dobrom momentu, u dobrom raspoloženju, daćemo sve od sebe da Partizanu otežamo posao i da ostavimo što je moguće bolji utisak. Naravno, imamo svoje ambicije, želju da odigramo na najbolji mogući način protiv ekstra kvalitetnog protivnika. Probaćemo da meč uvedemo u ritam kojim bismo otežali Partizanu posao u Podgorici", poručio je Mijović.
 


 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

1 d

Novo Sport Video Menu