Nova vest
Košarka 0

7.10.2024.

17:17

Megina utakmica stavila ABA ligu u centar pažnje

Subotnja utakmica je na najbolji način potvrdila posvećenost naše organizacije ka unapređenju globalnog profila lige i isticanju neverovatnog talenta unutar nje.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Foto: ABA/Dragana Stjepanović

Uzbudljiva pobeda Mega MIS-a nad Dubai basket, u trećem kolu ABA lige privukla je pažnju nekih od najuticajnijih ličnosti iz sveta košarke.

Pored terena, imali smo čast da ugostimo trostrukog MVP-a NBA lige Nikolu Jokića, Darija Šarića i Vlatka Čančara, kao i vlasnike Denver Nuggetsa, Stenlija i Džoša Krenkea. Takođe, utakmica je okupila impresivan niz eminentnih ličnosti iz sveta kosarke: Kelvina Buta, generalnog menadžera Nuggetsa, Sergeja Kuščenka, predsednika VTB lige i bivšeg predsednika CSKA; Jordija Bertomeua, bivšeg predsednika Evrolige; Larija Kestelmana, vlasnika australijske NBL; glavnog operativca lige Nikolu Milivojevića; i košarkaške legende Antonela Rivu i Fadija El Katiba, predstavnike italijanske i azijske košarke.

"Jako nam je drago da je ova utakmica na poseban način stavila ABA ligu u centar pažnje, istovremeno potvrđujući naše prisustvo na globalnoj sceni, te postavljajući nove standarde za globalnu popularnost i prepoznatljivost malog velikog kluba!", saopštila je Mega.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Google primoran da izvrši promene

Američki sud naložio je kompaniji Google da revidira poslovanje sa mobilnim aplikacijama kako bi korisnicima Androida dao više opcija za preuzimanje aplikacija i onlajn plaćanje.

Tanjug

10:00

2 h

Novo Sport Video Menu