Nova vest
Košarka 64

7.10.2024.

13:42

Alarmi na Malom Kalemegdanu: Ovakav Zvezdin start sezone je jedan od najgorih u istoriji

Crvena zvezda je u trećem kolu ABA lige doživela svoj drugi poraz, a protivnik je bio Split. Ovaj rezultat označava jedan od najlošijih početaka za aktuelne šampione u istoriji regionalnog takmičenja.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
ABA liga/Split/Renato Pezzi

Poslednji put su crveno-beli imali ovako loš start u sezoni 2019/20, kada su nakon pobede nad Primorskom doživeli dva uzastopna poraza, prvi na domaćem terenu od Budućnosti, a drugi od Krke.

Ta sezona je prekinuta zbog pandemije koronavirusa, a Zvezda je na trenutku prekida zauzimala treće mesto na tabeli, iza Partizana i Budućnosti.

Još lošiji start crveno-beli su imali u sezoni 2012/13, kada su izgubili četiri od pet prvih utakmica, ali su na kraju došli do finala gde su izgubili od Partizana.

Najgori početak u istoriji Zvezde zabeležen je u sezoni 2010/11, kada su izgubili prvih šest mečeva, što je dovelo do borbe za opstanak, a sezonu su završili kao pretposlednji sa samo jednim bodom više od poslednjeg Zadra.

Kako će se dalje odvijati sezona jednog od najskupljih timova u istoriji Crvene zvezde ostaje da se vidi. Trener Sferopulos trenutno ima mnogo razloga za brigu s obzirom na start takmičenja.

 

Podeli:

Komentari 64

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Šire laži po internetu

Stranica Wikipedije za Silent Hill 2 (remake) postala je ratna zona nakon što su neki ljudi konstantno pokušavali da šire lažne informacije o ocenama koje je igra dobila.

HCL

14:15

2 h

Novo Sport Video Menu