Nova vest
Košarka 11

5.10.2024.

15:12

Poruka pred Cibonu: Ne vređaj nikog, navijaj za Partizan! Srce, ruke, glas

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je u Beogradu da želi da "crno-beli" odigraju dobru utakmicu protiv Cibone u regionalnoj ABA ligi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaši Partizana će sutra od 18.30 časova u Beogradskoj areni dočekati Cibonu u trećem kolu ABA lige.

Iz uprave Partizana su apelovali pred meč na fer navijanje uz poruku - ne vređaj nikoga, navijaj za Partizan! Srce, ruke, glas!

"Vraćamo se na ABA ligu sa željom da odigramo dobru utakmicu. Ono što je evidentno je da ćemo u ovom kao i u svakom mesecu imati 10 utakmica, pa bi zato trebalo voditi računa i o odmoru, ali i o treningu. Probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Nadamo se da će to sutra dobro izgledati protiv Cibone", rekao je Obradović, preneo je zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Arijan Lakić je izjavio da Cibona ima solidan tim.

"Promenili su ekipu u odnosu na prošlu godinu, ali doveli su neke igrače, koji su igrali pre tamo. Odigrali su mnogo bolje protiv Studentskog centra nego protiv Zadra. Nezgodna su ekipa, imaju solidne igrače i u odbrani i napadu, gde mogu da reše razne situacije. Moramo da se pripremimo 100 odsto za svaki napad i svaku odbranu i da budemo fokusirani kako bismo odigrali kako treba", poručio je Lakić.

Partizan je prva dva kola ABA lige zabeležio dve pobede, dok Cibona ima po jedan trijumf i poraz.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu