Nova vest
Košarka 0

29.9.2024.

18:11

"Mnogo posla je ispred nas"

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je da je njegov tim ostvario veliku pobedu protiv FMP-a u drugom kolu regionalne ABA lige.

Izvor: Tanjug

Dušan Milenković/Starsport

Košarkaši Mege su ranije danas savladali FMP rezultatom 83:80.

"Čestitao bih igračima na velikoj pobedi. FMP je ekipa koja je selektirana za igru u dva takmičenja, sastavljena od igrača sa ogromnim iskustvom i protiv njih je vrlo teško igrati. Na sve to, ako uzmemo u ozbir činjenicu da smo igrali bez najiskusnijeg igrača po broju minuta u ABA ligi, pa da on ima 20 godina, onda je jasno koliko su ova deca odradila sjajan posao", rekao je Barać, prenosi zvanični sajt kluba.

"Imamo još mnogo posla ispred nas, želimo da u dobrom raspoloženju nastavimo da gradimo igru, da igramo tečnije i radimo na ostalim nedostacima. Ekipi iz Železnika bih poželeo sreću u nastavku takmičenja", dodao je Barać.

Košarkaši Mege će u narednom kolu ABA lige gostovati Dubaiju, dok će FMP dočekati Borac.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

3 d

Novo Sport Video Menu