Nova vest
Košarka 2

28.9.2024.

20:21

Sferopulos o "plakanju navijača Zvezde": "Još je rano, imajte strpljenja"

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos pozvao je navijače crveno-belih da imaju strpljenja za ekipu i rezultate u tekućoj sezoni koja tek što je krenula.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crveno-beli su u subotu pred 5,500 navijača u "Areni" savladali Mornar u 2. kolu ABA lige, došli do ovosezonskog "prvenca", rezultatom 91:72, međutim igrom nisu oduševili.


Nisu, barem prikazanim u ovom meču, ubedili nikog da su spremni za ostvarenje najviših ciljeva, kojima streme i ove sezone.

Igrajte sa nama Euroleague Selektor

Na pitanje novinara posle meča, koliko navijači moraju da čekaju na najbolju Zvezdu, trener Beograđana je odgovorio:

"Moramo da nastavimo da pobeđujemo igrali donro ili loše. To je naš cilj. Moramo da se borimo. S druge strane svi moraju da budu koordinirani, imamo 7 novih igrača, svi moraju da nauče da igraju sa drugima. Potencijal je veliki. Znam da navijači ocekuju dosta od tima ali želim da im pošaljem poruku, svake godine počinju isto, žele f4 plej-of... Zvezda je za 12 godina samo jednom igrala plej-of, tako da možda moraju da budu strpljiviji, da pomažu timu i da veruju u ovaj novi tim i veruju svima nama jer naporno radimo i to je baš bitno. Bitno je i da se ne plače od prvog trenutka jer je sezona dugačka. Kad god su plakali nisu nismo uradili ništa, tako da neka budu strpljivi".

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

11 h

Novo Sport Video Menu