Nova vest
Košarka 0

27.9.2024.

17:34

Pavićević pred duel sa Zvezdom: "Daleko smo od nivoa ABA lige, a pogotovo Zvezde"

Trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević je izneo utiske pred duel sa Crvenom zvezdom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dušan Milenković/Starsport

Mornar gostuje crveno-belima u subotu od 18 časova u "Beogradskoj areni", u okviru drugog kola regionalne ABA lige.

Obe ekipe pretrpele su poraz na startu šampionata, Mornar je poražen od Budućnosti sa 98:51, dok je Zvezda od Dubaija u gostima 86:84.

Pavićević je svestan kvaliteta Crvene zvezde.

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

"Utakmica protiv Zvezde ne dolazi u pravom trenutku. Da ne ponavljam u kakvoj smo situaciji - daleko je to od nivoa ABA lige, a pogotovo od nivoa Zvezde. Ovu sedmicu ćemo iskoristiti da se uigramo, da počnemo da ličimo na ekipu i da dostojanstveno pružimo otpor Zvezdi. O Zvezdi ne treba trošiti reči, evroligaška ekipa, sa vrhunskim igračima i vrhunskim trenerom. Zaista, očekuje nas veliko iskušenje, ali ne možemo da biramo. Idemo da odigramo što bolje i da probamo da pružimo što jači otpor", rekao je Pavićević.

Plejmejer Mornara Ilija Đoković poručio je da će ekipa učiniti sve da namuči favorita.

"Rezultat protiv Budućnosti nije realan, jer smo kasno krenuli sa treninzima. Očekuje nas možda i najozbiljniji protivnik u ABA ligi, iznenađujuće su izgubili od Dubaija. Igraju kod kuće i sigurno će biti motivisani. Na nama je da se postepeno dižemo iz kola u kolo. Realno, ne idemo sa belom zastavom, a realno cilj i imperativ nije pobeda. Ali ako nam se bude pružila, naravno da ćemo je uzeti", kazao je Đoković.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

4 h

Novo Sport Video Menu