Nova vest
Košarka 0

26.9.2024.

22:43

Zvezda pušta karte za Mornar – besplatno na nivo 400

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da će u petak u 12 časova biti puštene u prodaju karte za prvi meč ABA lige na domaćem terenu protiv barskog Mornara.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
KK Crvena zvezda

"Utakmica koja će biti i beogradska premijera našeg tima igra se u subotu 28.09.2024.godine od 18 časova u Beogradskoj Areni. Pojedinačne karte prodavaće se na prodajnim mestima Tikets, kao i online od petka. Klub ovom prilikom još jednom želi da se zahvali svim našim Zvezdašima na velikoj podršci koju pružaju klubu – pa će ulaz na NIVO 400 za subotnju utakmicu biti slobodan", stoju u saopštenju Zvezde.

"Uz podsetnik da prodaja sezonskih karata u našoj jubilarnoj sezoni i dalje traje, klub obaveštava javnost da će u prodaju biti pušten ograničen kontigent pojedinačnih karata za nivo 200 (jer prodaja sezonskih i dalje traje) kao i da će cene pojedinačnih karata za utakmice Evrolige biti objavljene u ponedeljak 01.10.2024.godine", dodaje se.

Zvezda je na stratu sezone izgubila od Dubaija na gostovanju.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

6 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

17 h

Novo Sport Video Menu