Nova vest
Košarka 2

26.9.2024.

10:09

Ajzea Majk: "Brate, kakva atmosfera"

Košarkaš Partizana Ajzea Majk već na prvom koraku u novoj sezoni video je ono o čemu je do sada uglavnom samo slušao.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Crno-beli su pred više od 18.000 navijača u gotovo evroligaškom ambijentu beogradske Arene porazili čačanski Borac 96:66, opravdali ulogu favorita i startovali u novoj ABA sezoni.

A posle utakmice, zna se, nije bilo brzog odlaska u svlačionice već obavezni "šoutajm" sa navijačima koji je sada već postao tradicija posle svakog meča, čak i kada nije u pitanju Evroliga.

Ruke, grla, dlanovi, zajedno uz navijače, svi zajedno za Partizan, košarkaši, predvođeni Vanjom Marinkovićem, brzo su se stopili u ambijent, svi su bili jedno. 

Ovakva sinergija sa navijačima oduševila je jednog od 14 novih igrača u timu Ajzeu Majka, koji je zbog povrede propustio meč, ali nije propustio priliku da naglasi fenomenalno veče.

"Brate, atmosfera u Areni večeras je bila neverovatna,  napisao je kanadski internacionalac na svom nalogu na "X" mreži.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

8 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

19 h

Novo Sport Video Menu