Nova vest
Košarka 3

25.9.2024.

21:50

Vašington: "Pred ovim navijačima se nikada neću umoriti"

Dvejn Vašington, novi košarkaš Partizana, oduševljen je navijačima crno-belog tima.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su Borac iz Čačka rezultatom 96:66 u prvom kolu ABA lige.

Dvejn Vašington je meč završio sa 13 poena, 3 skoka, 2 asistencije, 2 ukradene i 2 izgubljene lopte.

 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


"Čoveče... Uzbuđen sam, ovo je bila odlična prva utakmica i navijači su ludilo. Tajrik i ja smo pričali da se nikada nećemo umoriti da igramo pred ovim navijačima oni non-stop navijaju. Ovo je sjajno mesto, uzbuđen sam zbog sezone i počeli smo pobedom pa se nadam da ćemo nastaviti da pobeđujemo. Ovo je ludilo, 14 momaka se već dobro slaže", rekao je Vašington.

Kako su zadovoljni predsezonskim utakmicama?

"Bilo je dobro za nas da vidimo gde smo, ali ne možemo mnogo da se uzdamo u prijateljske utakmice. Ipak, imamo 14 novih igrača i tako nešto nam je potrebno. Poslednja dva meča su bila malo kompetitivnija i izgubili smo od Efesa pa pobedili PAO. Bilo je sjajno da na taj način uđemo u novu sezonu, a Evroliga nam uskoro stiže. Uzbuđen sam zbog Evrolige, znam koliko je to ozbiljan nivo konkurencije i to će nas sve podići kao igrače da igramo bolje pogotovo uz ovu publiku jer je teško da ne igramo dobro. Ovo je bilo i više nego što sam očekivao od njih, a svi kažu da je u Evroligi još luđe i da se ništa ne čuje od navijača pa ne mogu da dočekam", poručio je američki košarkaš.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

4 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

15 h

Novo Sport Video Menu