Nova vest
Košarka 2

25.9.2024.

21:14

Obradović nikad kraći: "Bilo je dobrih, ali i loših stvari"

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović sumirao je utiske posle prve zvanične utakmice i prve pobede svog tima u sezoni.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Crno-beli su na startu ABA lige pred svojim navijačima pobedili čačanski Borac 96:66 (24:19, 22:17, 31:12, 19:18) , a trener Partizana bio je zadovoljan prikazanim na terenu Beogradske arene.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Hvala navijačaima koji su došli, ovo nam mnogo znači. Novi tim, novi igrači su osetili šta znači igrati za klub. Dobra utakmica, Borac je dobro igrao, ali je presudio kvalitet. Bilo je dobrih stvari, ali i loših. Okrećemo se novoj utakmici protiv Spartaka", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Trener čačanskog Borca Saša Ocokoljić takođe ističe kvalitet rivala kao presudni faktor.


"Čestitke Partizanu na pobedi, mislim da su imali bolji ritam igre. Pričamo o velikoj razlici u kvalitetu. Igrali smo korektno prvo poluvreme, Partizan je šutirao dobro, a  totalno pomračenje je bilo u trećoj deonici. Kada igrači dobiju ovako samopouzdan i uđu u ritam... To su razlozi za ovaj rezultat.  Ponavljam da mo mi odigrali korektno. Još jedom, čestitke Partizanu želim i sve najbolje u nastavku sezone", rekao je Ocokoljić.
 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu