Nova vest
Košarka 3

24.9.2024.

14:03

Partizan pali motore; Obradović: "Igrači jedva čekaju"

Košarkaši Partizana u sredu od 19 sati počinju nastup u ABA ligi protiv čačanskog Borca.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Crno-beli sezonu otvaraju u Beogradskoj areni, a ulaz na prvi duel u regionalnom takmičenju biće besplatan.

"Prva utakmica, to je ono što verovatno igrači najviše čekaju, da krene sezona. Prošli smo pripremni period, odigrali par prijateljskih utakmica i to je to. Veliko poštovanje prema, protivniku, ekipi Borca iz Čačka. Nadamo se da će biti lepa atmosfera", poručio je trener Partizana Željko Obradović.

Centar Balša Koprivica poštuje sutrašnjeg protivnika.:

"Imaju finu ekipu uz par novih igrača. Neke igrače su čak vratili od prethodnih sezona. Verujem da će biti maksimalno motivisani protiv nas. Prva utakmica sezone, jedva čekamo da igramo pred našim navijačima i nadamo se pobedi", naglasio je Koprivica.

KK Partizan je saopštio da sve sezonske ulaznice važe za ovaj meč, dok će besplatan ulaz bez karata biti omogućen za mesta na Nivou 400. Ulazi u Beogradsku arenu, biće otvoreni od 17.30.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

8 h

Aktuelno

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO

Pošto ima više novca nego što može da potroši, nije ni čudo što Kim Kardašijan malo-malo pa nas iznenadi nekom novom modifikacijom u voznom parku. Ovog puta, u pitanju je Tesla Cybertruck.

CarScoops

15:00

1 h

Novo Sport Video Menu