Nova vest
Košarka 0

24.9.2024.

14:52

"Zvezda imala samo šest skokova u napadu, a bila je među najboljima u Evroligi"

Trener košarkaša Dubaija Jurica Golemac još jednom se osvrnuo na pobedu protiv Crvene zvezde na startu ABA lige.

Izvor: Sportske novosti

ABA liga/Dubai

Dubai je na startu regionalne lige u prvom meču pobedio aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu 86:84.

"Super je da se na startu sezone dogodila ovakva pobeda. S obzirom da je bila prva utakmica nismo ni znali šta možemo da očekujemo. Tako je bilo i Zvezdi, i njima je ovo bio prvi zvanični meč. Na kraju je ispalo odlično, tribine u Koka kola Areni bile su sjajne, osećala se energija, koliko imamo želje i motivacije. Sve će najbolje odslikati podatak da je Zvezda imala samo šest napadačkih skokova, dok je u tom segmentu igre ona bila među najboljima u Evroligi prošle sezone! Na to smo se spremili, tu se videla naša želja”, rekao je Golemac za Sportske novosti.


Dodao je da je njegov tim imao i sreće.

“Ubacili smo neke koševe koji nisu morali da uđu. Naravno, kroz utakmicu je bilo uspona i padova, teško je dominirati svih 40 minuta, ali nakon što smo proveli 37 minuta u vođstvu, rekao bih da je naša pobeda zaslužena. Sada treba ostati hladne glave, s obe noge na zemlji”, poručio je Golemac.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

9 h

Aktuelno

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO

Pošto ima više novca nego što može da potroši, nije ni čudo što Kim Kardašijan malo-malo pa nas iznenadi nekom novom modifikacijom u voznom parku. Ovog puta, u pitanju je Tesla Cybertruck.

CarScoops

15:00

2 h

Novo Sport Video Menu