Nova vest
Košarka 1

23.9.2024.

9:10

Kalinić: "Nisu nas iznenadili"

Nikola Kalinić nije bio zadovoljan posle poraza Crvene zvezde u Dubaiju u prvom kolu ABA lige.

Izvor: Sportska centrala

ABA liga/Dubai

Dubai je na startu regionalnog takmičenja napravio veliko iznenađenje, jer je savladao aktuelnog prvaka Jadranske lige na svom terenu sa 86:84.

Najbolji košarkaš Crvene zvezde na ovom meču je bio Nikola Kalinić koji smatra da ekipa nije smela sebi da dozvoli neke greške koji su je na kraju koštale poraza.

"Odlična ekipa Dubaija. Očekivana ili neočekivana pobeda, kako za koga. Ima momaka koji su došli pre nekoliko dana i dali svoj doprinos, tačno se zna šta hoće. Imaju dobar domaći teren. Nisu nas iznenadili. Videćemo iz kojeg smo razloga loše počeli utakmicu. A posle, kada smo počeli da igramo odbranu i malo se rastrčali, izgledalo je bolje. Ipak je bilo kasno. Šta da radimo, idemo dalje, da izvučemo pouke“, rekao je Kalinić za Sportsku centralu.

Izvor: Tanjug

Šta Zvezda treba da popravi u nastavku sezone.

Da igramo pametnije, da sa ovakvim skupom igrača rekao bih da imamo previše iskusan tim da bismo pravili ovakve greške, da znamo da zagradimo koš. Dali su nam i neke trojke, poput onih na kraju prve i druge četvrtine. Nije to sada ni bitno, mi moramo da se popravimo. Tek je početak sezone, imamo dosta vremena da se popravimo“.

Košarkaši Crvene zvezde u sledećem kolu će dočekati ekipu Mornara na svom terenu, da bi onda usledio i start takmičenja u Evroligi, gde će se na startu sastati sa ekipom Pariza.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu