Nova vest
Košarka 1

10.9.2024.

20:12

"Možda se i nama posreći kao Amerikancima"

Mihailo Pavićević, trener košarkaša Mornara iz Bara, nada se da kraće pripreme ne moraju da budu kobne po njegov tim.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dušan Milenković/Starsport

Crnogorski tim je tek u ponedeljak odradio prvi trening pred novu sezonu, nakon što je preživeo egzistencijalnu krizu.

"Najbitnija stvar za ovu ekipu, grad i našu državu jeste da Mornar, klub sa lepom košarkaškom tradicijom, nastavlja da radi i promoviše ne samo sebe nego i Bar i Crnu Goru. Ekipa je potpuno nova. Očekuju nas intenzivne, ali nikad kraće pripreme. Ko zna zašto je to dobro", izjavio je Pavićević.

Na Pavićevićevom spisku je 15 igrača: Trevis Ajvi, Džamari Smit, Džejden Bedijak, Ilija Đoković, Aleksa Ćubić, Lovre Runjić, Vlada Komnenovića, Novak Peković, Lazar Radetić, Matij Spičanović, Lovre Buljević, Milija Mikovića i Srđa Bulatović.

"Možda se i nama posreći kao američkoj reprezentaciji koja se okuplja desetak dana pred početak takmičenja. I da smo imali pune pripreme teško da bismo mogli da računamo na bodove protiv Budućnosti u prvom kolu, Crvene zvezde u drugom i Cedevita Olimpije u trećem, pa i Mege u gostima u četvrtom", rekao je Pavićević i podvukao:

"Dakle, pripremaćemo se između utakmica i verujem da ćemo već protiv Mege imati šta da pokažemo, a naročito u petom kolu protiv Borca u Topolici".

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

"Dva plus dva je jednako šest"

Bliži se rok do kojeg bi TikTok trebalo da bude prodat nekoj američkoj kompaniji, a u suprotnom kompanija će biti zabranjena u Americi.

Forbes

10:00

3 h

Novo Sport Video Menu