Nova vest
Košarka 3

12.8.2024.

16:25

Lakić se oprostio od Zadra, stiže u Partizan

Arijan Lakić se oprostio od ekipe Zadra gde je proveo nekoliko sezona i pre njegovog dolaska u ekipu Partizana.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
ABA liga/Dragana Stjepanović

On se sada definitivno rastao sa svojim doskorašnjim klubom i sada dolazi u Beograd na start priprema košarkaša Partizana koji je na programu 19. avgusta. 

"Inače nisam osoba koja piše ovakve stvari na objavama ali sam dugo razmišljao i shvatio da zaslužujete još jedno hvala. Hvala svim mojim saigračima, svim trenerima i svakoj osobi u stručnom štabu i u klubu koji su verovali u mene i koji su verovali u zajednički rad i trud i da sa tim dođu velike stvari i velike pobede i za to ću Vam uvek biti zahvalan. Posebno hvala i Vama, navijačima, koji ste verovali u nas, bodrili ste nas na svakoj utakmici, u teškim trenucima, u svakoj pobedi i svakom porazu, bez Vas ovo nikad kao ekipa i ja kao košarkaš ne bih doživeo. Hvala Vam, od srca Vam hvala što sam u ove dve godine naučio toliko puno da nekad ni sam nisam svestan toga, zauvek će mi sve lepe uspomene ostati u srcu i nadam se da će ih još biti u budućnosti jer Vi to zaslužujete", napisao je Arijan Lakić u još jednom dirljivom oproštaju od Zadra.

Iako još nije ozvaničen, to se očekuje da se uradi pre starta priprema, tako da bi Lakić biti i zvanično novi košarkaša Partizana. 

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu