Nova vest
Košarka 0

29.7.2024.

16:43

Opet uhapšen prvi čovek KK Mornar

Prvi čovek Košarkaškog kluba Mornar Đorđije Pavićević ponovo je uhapšen u Crnoj Gori, prenose "Vijesti".

Izvor: Vijesti.me

Mornar Media Pro/ABA league

Baranin je opet uhapšen u istrazi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) o krijumračenju cigareta.

U istoj akciji SDT-a i Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) slobode su lišeni Nikica Kovačević, i službenici Uprave carine Ivana Kovačević i Veljko Đuričić.

Čelnik KK Mornar Đorđije Pavićević hapšen je 28. decembra prošle godine po nalogu SDT-a, zbog sumnje da je organizovao šverc cigareta.

Tada su zbog šverca cigareta, pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja uhapsili i Ivanu Kovačević i Veljka Đuričića i bivšeg zaposlenog u Pavićevićevoj firmi "Playmaker" Nikicu Kovačevića.

Pavićevićevo poslovanje tada je, prema oceni SDT-a, bilo upitno sa tri inostrane firme od kojih su dve sa Sejšela, a sporni su bili i dolasci tri tovara cigareta u Luku Bar.

Vlasnik "Playmakera" tada nije priznao izvršenje krivičnih dela osim da je okrivljeni Nikola Kovačević bio zaposlen kod njega do kraja radne karijere, da je Đuričić njegov rođak, te da Ivanu Kovačević poznaje samo kao sugrađanin.

Ovoj kriminalnoj grupi kako je označio SDT pritvor je tada ukinut 11. marta.

Inače, Đorđije je nekada bio i prvi trener ekipe iz Bara, sve dok to mesto nije preuzeo njegov mlađi brat Mihailo.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu