243

Nedelja, 12.11.2023.

20:00

Partizan se vratio iz ambisa, ali pao u paklenoj završnici – Igokea odnela pobedu

Košarkaši Partizana izgubili su od Igokee 91:89 u 7. kolu regionalne ABA lige.

Partizan se vratio iz ambisa, ali pao u paklenoj završnici – Igokea odnela pobedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

243 Komentari

Sortiraj po:

Rajko

pre 11 meseci

Jednom kad se desi da se gubi i to ubedljivo od osrednje ekipe,može da se i oprosti..,al kad se to ponovi u više navrata...,onda tu nesto u komplet timu sa trenerom pre svega ozbiljno ne štima...!

Rajko

pre 11 meseci

Jednom kad se desi da se gubi i to ubedljivo od osrednje ekipe,može da se i oprosti..,al kad se to ponovi u više navrata...,onda tu nesto u komplet timu sa trenerom pre svega ozbiljno ne štima...!

mi

pre 11 meseci

Partizan ni pod razno nije zasluzio da pobedi, sudjehje i namestanje u zadnjoj cetvrtini treba poslati FIBI da vidi kako se sudi u ABA Ligi ! Dall ce se pojaviti nekad neki sudija koji ce Rumenoglua opomenuti ili cak iskljuciti sto on ocigledno stalno provocira ? Jedan tim koji ove sektase u crnom totalno razbuca ima ogromnu prednost 20 p. mora u zadnjim sekundama da strepi za pobedu. A tek publika, napaljena od vriskanja i galame rumenog, samo kad ih vidis onako krezave ima covek na umu da su tu samo radi izivljavanja.Ista skroz kopija one brace iz Zadra par sati ranije.

vec vidjeno

pre 11 meseci

@spominju se koraci Ledeja a ne cetvorkorak Milosavljevica kad su mu dodeljena bacanja pri kraju

Majstore pogledaj opet, na prvom koraku mu ispada lopta koja se od butine Andjusica nakon cega mu se vraca lopta u ruke i radi dva koraka. Ne znam sta se tu sudi ali cetvorokorak nije sigurno

Ajk

pre 11 meseci

Neće jedan ili dva poraza u regularnom delu sezonu odlučiti šampiona, već pre svega play-of i želja, koncentracija i volja kako pojedinca tako i kolektiva. Ono što mene zabrinjava je manjak želje kod pojedinaca za pobedom u ABA ligi i kada se ta želja i pojavi krajem utakmice, bude kasno.
Ono što takodje treba da zabrinjava sve nas jeste sudjenje koje je tendenciozno i pre svega domaćinsko, bilo za Zvezdu ili Partizan. Na tome moraju svi da rade, ali kako kada smo kao društvo potonuli načisto. Kada smo se toliko podelili, da jednu ne toliko dobru, koliko zanimljivu utakmicu, posmatramo kroz prizmu sudjenja, a ne nekih dobrih i lepih poteza. Prestanite da komentarišete utakmicu pominjući isključivo sudije i sudjenje.
Igoekea je sasvim zasluženo pobedila, bila je borbenija, sa više žara i želje za pobedom. Deluje mi kao da je moj Partizan ceo svoj fokus bacio na EL, kao da su mislima samo u EL.

Sportski pozdrav

Giga Morvac

pre 11 meseci

Ovog Ledeja treba kazniti za sve što radi.Prošle godine Nikoli Ivanoviću polomi rebra,namerno i krvnički udara i nikom ništa.Sramota za ligu,a i za klub.

pedja2206

pre 11 meseci

Drugi put zaredom ne znaju da ubace loptu za zadnji napad. I dve izgubljene utakmice koje to nisu morale biti. Zar se to ne uči na treningu. Postavi blok i igrač šutira. Zar je to toliko teško. I izgubljene utakmice protiv Olimpijakosa i Ikogee. Oba puta mislim da je loptu ubacivao isti igrač.

ntibazonkiza

pre 11 meseci

Ne moze se igrati 5 minuta kosarke i ocekivati da se dobije utakmica. Defanzivna zalaganja su bila ispod minimuma profesionalne kosarke do poslednjih 6,7 minuta. Slazem se da ne treba da se igra u intenzitetu evroligaskih utaimica, ali ovo sinoc je zaista bilo sramotno izdanje. U svakom slucaju s obzirom da se ove godine ne igra u pioniru, domaci teren nece imati toliko presudnu ulogu u eventualnom finalu izmedju zvezde i partizana, tako da ovo samo moze da bude jos jedna lekcija igracima i Zeljku da se ne sme pustiti utakmica kada se tone u duboki minus, nego koncentracija i kod njega i kod igraca treba da bude na maksimumu svih 40 minuta. I do onog navlacenja sudija na kraju utakmice uopste nije trebalo da dodje, mozda bi partizan dosao i do punog preokreta da su sudili Ledeju sve sto je uradio (nameran faul i koraci). I jos jedna stvar koja bode oci, u 3 neizvesne zavrsnice lopta koja se izvodi u poslednjem napadu ne uspeva da dodje do igraca, moraju da se vezbaju specijali za takve situacije kojih je ocigledno mnogo ove sezone.

Neša

pre 11 meseci

pejton geri,По чеми је Обрадовић икона клуба?Од око 50 година бављења кошарком Обрадовића,у Партизану је провео можда омо 5 година.Налон што је Партизан 1992 године освојио КЕШ под вођством проф. Николића,а формално се као тренер водио Обрадовић,Обрафовић је на прву инострану понуду одперјао из Партизана.Пре ће бити иконе Партизана Кићановић,Тодорић,коки су провели по неколико деценија у Партизану.То што је Обрадовић освајао КЕШ и евролиге са страним клубовима шта се то тиче Партизана,какве користи имамо од тога.

XL

pre 11 meseci

Ne pomažu ni sudije, Žoc je pritiskao koliko je mogao ali nisu oni mogli da ubacuju loptu u koš umesto igrača! Onakve odluke u finišu utakmice su sramota za ABA ligu, nema svrhe više da postoji to takmičenje! O ćaskanju i smeškanju sudija sa Žocom neću da pričam, postali su pravi drugari i normalno je da tehnička greška za njega ne postoji! Bruka!

Шћепан

pre 11 meseci

predlog,Ја имам много бољи,поштенији и економски разумнији предлог-приватизација фудбалских и кошаркашких клубова Црвене Звезде и Партизана.Видимо,за све њих је скркано преко 100 милиона евра,порези и закони се не поштују,а игре и резултати најлепше казано разочаравајући и очајни.Нека самозване легенде и милионски богаташи откупе клубове и троше своје милионе евра а не државне.Лако и безобразно је играти се државним тј туђим парама.

Roki

pre 11 meseci

Nekada su mi Rejes, Rudi, Mumbru i ostala spanska banda bili sinonim za prljave igrace, ali Ledej je ovo digao na visi nivo. Ovi su bili foliranti i glumci, ali uglavnom nisu povredjivali protivnike. Ledej kao psihopata.

bus

pre 11 meseci

Moj utisak je suđenje, a zaključak je da moraš da igraš 20 razlike bolje od Partizana da bi pobedio sa dva koša prednosti. Faul Ledeja na oko dva minuta pred kraj je bio za zatvor.

Simo

pre 11 meseci

Hahahaha auuu šta uradiste,sramota. Mi apsolutno bez pleja smo katastrofa,pa sad nek uprava razmišlja i nek dovede pleja jer drugačije odosmo u 3 lepe

slobinator

pre 11 meseci

pa i zvezda je poslednjih godina izgubila puno utakmica u aba ligi i od igokee,krke,zadra čak i u beogradu,cibone prošle sezone ,što je i koštalo prvog mesta,cedevite,budućnosti,mornara,partizana.to kao odgovor onima koji kažu da je ona kao zatvarala sve mečeve

Раде

pre 11 meseci

Као навијач Партизана могу да кажем да је победа Игокее заслужена и чиста као суза. Судије су се у последња 3 минута погубиле судивши све против Игокее. Мислим да нису имали храбрости да суде како треба. Флагрантан пример је недосуђена намерна лична над Николом Танасковићем. Али,руку на срце, треба рећи да су све пре тога са лакоћом досуђивали личне грешке играчима Партизана. Оваквим судијама није место у озбиљној лиги. Партизан је жалосно почео меч и тако увек почиње у АБА лиги. Заиста млади домаћи играчи требају да добијају више прилике али и да се науче да дају увек свој максимум. Многи су и убивени почевши од Балше Копривице који је на почетку сезоне обећава а сад изгледа горе него пре 3 сезоне. Алекси Аврамовићу је Пешић нашао праву улогу док он трентуно у Партизану не зна да ли је дошо ил' пошо. Проблем скока у одбрани Партизану, по мени, прави овај начин одбране. Центри излећу на 9 метара играчима који ни бацање не могу да погоде. Велики је и проблем што сем Дожера и Нанелија (видећемо за Понитку) нико не уме да спусти лопту центрима.

Strela

pre 11 meseci

@@@Da li može neki link za faul Ledeja o kome se priča
(Samo kažem, 13. novembar 2023 00:04)

Ako, ne daj Bože, imaš kardiovaskularnih problema bolje da ne gledaš.

Logs

pre 11 meseci

Gledam nesto statistiku i vidim da je Igokea dala samo jednu trojku vise od Partizana. Citam kako Igokea pobedila zahvaljujuci trojkama. Jesu li to Partizan i Zvezda svete krave pa ne mogu izgubiti utakmicu?
(Banja Luka, 12. novembar 2023 23:56)

Igokea je napravila razliku trojkama...a onda je tu razliku stigao Partizan opet trojkama. Na kraju su bili tu negde po svemu. Za je i rezultat takav kakav je.

Za Zvezdu ne znam...Partizan moze da izgubi.

Večeras je bila dobra utakmica za gledanje...sipali su jedni pa drugi, imali smo dramu na kraju i pobedila je Igokea. Da je pobedio Partizan isto bi bilo zasluženo.

Ja kao navijac Partizana nisam zadovoljan kako smo opusteno igrali veći deo utakmice, prodali smo previše lopti, ali mi ke drago što smo imali onu stvar da se vratimo. Na kraju jedna ničija lopta završila kod protivnika i sta da se radi .

Bojan

pre 11 meseci

00

Kažu Partizan gubio od Igokee, Zvezda nije od FMP-a, Partizan je gubio i od Borca, i od Krke, i od mnogo slabijih ekipa dok nije došao SNS u klub.
Zvezda gubila poslednjih deset godina u proseku par utakmica, dobijala Budućnost 40 razlike u finalu, a koliko se sećam, dva puta je jedva pobedila FMP, jednom u poslednjem napadu, a jednom u produžetku iako je uvek bila i tri puta jača od njih.
(Simbad

Ti Simbade ni sam ne veruješ u ovo sto si napisao :-)

Iskren

pre 11 meseci

Najskuplji tim ikada u Evropi izgubio od svoje filijale koja im je uvek po naredbi davala bodove, najskuplji tim ikada u Evropi koji sponzorise jedna drzava i jedna stranka ne moze ni namestenu utakmicu da dobije? Za sta se gradjanima Srbije ptima novac? Da se finansiraju ovi koji ni ove trening utakmice ne umeju da pobede? Ovo je vrv nakveca bruka u istoriji evro kosarke. Nezabelezenk ponizavanje najbogatije ekipe ikada u Evropi.

predlog

pre 11 meseci

Resetovati Partizan I Zvezdu na 5 godina. Max budzeti da budu 3-5 mil a ko zasluzi Evroligu dobije jos 2-3 mil gratis. Makar cemo gledati mlade, poletne igrace zeljne dokazivanja a ne isluzene rage ( Kaminski, Ponitka, Tobi...)

pejton geri

pre 11 meseci

Faul Ledeja jeste nameran, tehnička za klupu Partizana trebala da se sudi i faulovi u napadu Igokee na par minuta pre kraja su čiste greške (neki bi rekli i krađa)sudija.
Lopta je bila u silaznoj ali air-ball putanji kad ju je Ledej pokupio (i takva sudijska odluka se može smatrati domaćinskim suđenjem).

Samo polako ljudi, ima tu da se igra još, neće ove godine domaći teren biti od presudnog značaja. Živi bili pa videli.

Želimir jeste ikona našeg kluba, ali mu je vreme da se zapita kad će da vodi unučad na utakmice i igra šah na Kališu. Pregazilo ga je vreme, baš kao i Ćus Mateo u petoj u Madridu.

Eto toliko od objektivnog Grobara.

pjer

pre 11 meseci

Zahvaliti se pod hitno Jaramazu i Kaminskom, a osloboditi prostor i minute Trifunovicu,Tristanu, Balsi i ostalima. Nisu to igrači za Partizan. Ovaj prvi nit je plej niti bek suter, a drugome ne možeš list papira izvuci ispod patika na skoku a doveden je bas zbog tih istih skokova a ne da glumi beka na liniji 6.75 i ispucava se.

Simbad

pre 11 meseci

Kažu Partizan gubio od Igokee, Zvezda nije od FMP-a, Partizan je gubio i od Borca, i od Krke, i od mnogo slabijih ekipa dok nije došao SNS u klub.
Zvezda gubila poslednjih deset godina u proseku par utakmica, dobijala Budućnost 40 razlike u finalu, a koliko se sećam, dva puta je jedva pobedila FMP, jednom u poslednjem napadu, a jednom u produžetku iako je uvek bila i tri puta jača od njih.

Gossa placa Zeljko 89

pre 11 meseci

Svaka cast Igoeki. Na kraju je pravda pobedila, bili su bolji celu utakmicu. Poksale su sudije sve. Smesni faulovi u napadu, dozvoljavanje tuce u poslednjoj cetvrtini bez faulova, ne sviranje ciste namerne Ledeja jer ne znam sta ono udaranje po glavi pri zakucavanju ako ne namerna? Ni silazna putanja nije svirana. Sve je pokusano ali na kraju je pravda pobedila.

Mekica

pre 11 meseci

Šta je sad ganci kažite nešto , dogovoreno, namešteno … nismo isti rodjaci ovo je kosarkaska institucija a vi ste jadnici bili i ostali

Baš

pre 11 meseci

Svaka čast Igokeji na igri u prve 3 trećine.
Ljudi pogodili sve živo.
Ništa važno je pokazati ovima da ni Mega ni Igokea nisu klubovi koji nam se sklanjaju, za razliku od njihovih utakmica.
Mi ćemo ipak direktno preko derbije odlučiti ABA ligu.

Rale

pre 11 meseci

Ne može se lopatari protiv Božije pravde, protivnik vas rasturio ko igračku,Zoc,tajnik Savić,sudije...sve, sve i na kraju dobili po nosu !Ono što davno lebdi u vazduhu je došlo na naplatu,neki dan vas Fener razbi u prvom delu vi se uz razne mahinacije provukoste,večeras vam sve bilo dozvoljeno u zadnjih 10 min. Pa koji tim gubi prednost od preko 20 koševa za tako kratko vreme,kad vam ni suci nisu pomogli onda znajte da će i ova sezona otići niz vodu.

Rajkovic

pre 11 meseci

Zasluzene pobeda igokeje kosarkaske analfabete kometrisu sudzenja da udario ga je po glavi Ali je isao na loptu na blokadu I Nije bila namera.

76er

pre 11 meseci

Koja bre pesnica u glavu s ledja? Gledate lj vi, imate li oci? Udario ga je Ledej po ruci, doduse nisko, i to je to. Otisla je ruka po kosi posle kontakta mozda, ali kao prirodan sled prethodnog pokreta. Svako ima pristup internetu. Igokea zasluzeno pobedila. Pristup mora da bude jak od samog starta. Ima jos da se igra, bice borbe.
(Iz drugog ugla, 12. novembar 2023 23:26)

Liče, nije bitno da li je po ruci ili po glavi, bitno je da je bila klasična sekirica. Dakle po tebi je nesportska samo u glavu kad bijete? Mada ne bi ti ni tada to baš tako olako prihvatio.
A u te priče da je mesar išao na loptu ne veruje ni Obradović.

Jones

pre 11 meseci

Kakvo je ono suđenje bilo u poslednjoj četvrtini, šta je ono bilo...?
Svaka čast košarkašima Igokee, kako su uzvukli ovo, ne bi ni mnogo jači timovi.

Bojan

pre 11 meseci

ako nekom do sada nije jasno Igokea nije Partizan,C.Zvezda Beograd jeste Fmp,što se tiče Partizana zaslužen poraz ajmo dalje svi u napad...

avangarda

pre 11 meseci

Boze, kakva je rupa bez dna ovaj Partizan. Sad ce Zocu morati da kupe jos 2-3 NBA igraca ako misle da osvoji nesto. Ako nema duplo skuplji tim od kompletne lige on ne moze da pokaze da je najbolji trener u kosmosu..

Q:rac

pre 11 meseci

Najjači su botovi spremni za vređanje i paljotine koji već vide preokret i pobedu kkp... a ne shvataju da pre svakog prvenstva cz već vodi 2:0

Miki

pre 11 meseci

Pozdrav za navijače iz Železnika tj. FMP ( kvazi Zvezde) od navijača Zadra!
Čista Željkova izgubljena utakmica, koa i sve do sada ove sezone, jednostavno čovek je izlapeo skroz. Nekad bio veliki. Otal samo ime i uspomene. Ljudi dali je moguće da je Balša najgori igrač ABA lige, čovek već 10 utakmica nedobije ni minut. Po svemu viđenom što je dečko igrao na par utakmica u početku on je jedini igrač Partizana što ima skok i zaštitu obruča, ovi ostal su svi polumrtvi. Jedino pijani Željko to nevidi i nezna. Ej dve utakmice za redom na kraju lopta ide na Kaminskog koji nije u stanju da uhvati loptu, čovek je jednostavno drvo. Nerazumem kakva je razlika izgubiti sa Balsom i izgubiti bez njega, jednostavno visoki igrači Partizana su ko muve bez glave, nema ih nigde ispod koša.
Čestitke Zvezdi iz Železnika na novoj ABA tituli.

ekg

pre 11 meseci

Sad svim silama u Evroligi a Abu opusteno igrati pa u pleyofu ako su mangupi i ako budu prava ekipa po brejk protiv Zvezde. Tezak mec protiv Fenera i doza neozbiljnosti kostala je vcrs Partizan. Sad se vidi zasto treba da ostane Aba liga, jer postoje jake i taktickinpotkovane ekipe...a da je srpska liga to bi bila samo Mega...

max

pre 11 meseci

A sad ide, ni ne namestamo itd.
ovo je bruka, jer i zvezda i partizan na osnovu ulaganja, igraca koje imaju i igranja evrilige ne smeju da gube od bilo koga u aba ligi, osim mozda buducnosti koji najbolji tim posle par i zvede.

MilunkaMalina

pre 11 meseci

U principu u ovoj sezoni imate 8 pobeda i 6 poraza kao i cigani. Sa svim milionima plus sa Zeljkom na klupi. Toliko. Fener je mali klub. Igokea je institucija. E muke

Simke

pre 11 meseci

Igokeja je pobedila samu sebe, svaka čast i to treba umeti, doduše ovo se retko dešava od kad je lopta preskočila Drinu, ali šta je tu je, svaka čast i za Igokeju 2, pružila je sjajan otpor starijoj sestri.

Zemzem voda

pre 11 meseci

Kakav scenarij, tipa holivudskih filmova. Ovo nema ni kad igraju FMP i Zvezda.
(Miks, 12. novembar 2023 22:49)
Naravno da nema , jer FMP nikad nije dobio Zvezdu . Znao je voditi 10 razlike 2 minute prije kraja , pa stane . Igokea je dobijala Partizan i prije .

Demar Derozan

pre 11 meseci

Kaminski nema kvalitet da resava tekme, nema on sigurnost na sutu za 3 poena kad je gusto, a u defanzivi pravi nenadoknadivu stetu. Upropastio je fantasticnu partiju Trife koji je bio veceras izvanredan u oba smera. Frenk bi do Nove godine morao da se dovede u red, u suprotnom ja bih mu se zahvalio, a pokusao bi da do tada Balsa proigra i ima doprinos sa finom visinom koju ima.

Banja Luka

pre 11 meseci

Gledam nesto statistiku i vidim da je Igokea dala samo jednu trojku vise od Partizana. Citam kako Igokea pobedila zahvaljujuci trojkama. Jesu li to Partizan i Zvezda svete krave pa ne mogu izgubiti utakmicu?

kevin

pre 11 meseci

Neozbiljna igra ista utakmica kao protiv Mege, zasluzena pobeda Igokee. Partizanovac sam ali mi je drago sto je izgubio jer nikako nije zasluzio pobedu. Trebali su da se trgnu. Propustene sanse protiv mege, sc derby, baskonia, oly i sad igokea. nek im bude ovo za rasvescivanje. Shvatili su prelako utakmicu. ovo vise ne sme da se dogadja. prvo mesto mislim da je izgubljeno u aba ligi.

Mare

pre 11 meseci

Ovim je rešeno pitanje ko će osvojiti ABA ligu, time i igrati u Evropi. Partizan ima već 2 poraza od austsajdera, Zvezda nula poraza od austajdera. Ako Zvezda bude pametna i pazi da ne izgubi do kraja od svih osim Partizna, biće prva, jer u međusobnim okršajima Partizana i Zvezde znamo da domaći parkter dobija. I u ligaškom delu i u plejofu.
(zare, 12. novembar 2023 23:08)

lupetas nenormalno, odigrano je tek 7 kola, ima jos mnogo da se igra, pa plus play off. I Zvezda moze da izgubi od losijih, pa izgubila je od Cibone prosle god. Bice jos tu i pobeda i poraza.

DUDA

pre 11 meseci

Uporno pokušavam da se sjetim, jesam li gledao -odvratnijeg i pokvarenijeg igrača,od ovog slatkiša Ledeja...Ne vredi ! Čak su jedan Menegin ili Aca Trica,male mace za njega !

madarona

pre 11 meseci

Cestitam danas navijacima zvezde na pobedi, stvarno su bili svim srcem uz Igokeu. Malo su kukali, malo plakali i svim srcem navijali. Velika pobeda za fmp

Milos

pre 11 meseci

Sta ti je sudbina, Pi Dzej Dozier s Denverom igrao finale zapada Nba lige, odigrao bitnu ulogu u izbacivanju LA Klipersa, a sad gubi od Igokee iz Laktasa. E moj Dozieru.

Mihajlo

pre 11 meseci

Haha, Zeljko Obradović, nadobudni trener.
Partizanu je samo štetu doneo, od kada je preuzeo Partizan.
Završiće treću sezonu , i ostaće na jednom trofeju.
Ovim porazom večeras dao je dve pobede prednosti Zvezdi, i praktično u novembru izgubio ABA ligu.
Sa Evroligom može da se slika.
(Dragan, 12. novembar 2023 23:20)

Šta pričaš, koje dve pobede prednosti kad je jedna. Haha izgubljena Aba liga, može i 8. da bude i da vas bez problema izbaci u plej ofu, a biće prvi ne sekiraj se. To Zvezda može da se slika sa Evroligom, a Partizan sa Obradovićem je u prvoj sezoni uradio više nego Zvezda za deset, a ove će još više.

Vdusan

pre 11 meseci

Cime je ovaj Ledej zasluzio da ostane profesionalni kosarkas? Lomi rebra, cupa zglobove, lupa po potiljku, i nikad nesportska. Lebrona ne bi ovoliko pustali.

Zemunski kej

pre 11 meseci

Cim zeli nekog da odmori,izgube.Svaka cast Igokei ne verujem da ce ovako vise da odigraju. Desava se u kosarci da te ovako ide sut kao i da prednost od 15-20koseva nije nedostizna.

p.c. niš

pre 11 meseci

Zaslužena pobeda Igokee,vodili su tokom celog meča i to većinom ubedljivo.
Ugledu Obradovića ne priliči da vrši ovoliko pritisak na sudije.

Dušan

pre 11 meseci

društvance iz predgrađa




Ledej nije imao nameru,hahahaha,vidi se koliko poznaješ košarku.3 igrača je prošle sezone osakatio,vaše licemerstvo je bolesno...

Јован

pre 11 meseci

Sve ovo na stranu, rezultat, poraz, sve. Osecam sramotu i bes zbog vecine ljudi koji su bili u Areni. Sramota. Ljudi, ako ste vec tu, navijajte, ponesite ekipu. Na -22 pozoriste, stizemo - pozoriste, tek na neresenom kao nesto u glas. Alo, spiker sa razglasa vodi navijanje. Pa to se nije desilo u istoriji sportskog drustva. Uzmimo se u pamet. Koga god pokaze kamera od publike, slika se i snima. O ovome da razmislimo mi kao pojedinci i uprava kluba sa cenom karata.

Urke

pre 11 meseci

Cestitam danas navijacima zvezde na pobedi, stvarno su bili svim srcem uz Igokeu. Malo su kukali, malo plakali i svim srcem navijali. Velika pobeda za fmp.

Cekaj, navijaci Zvezde, pobeda FMP-a?
Zar mi nismo Panteri, Zvezda je ugasena, ili nije?
Mnogo si konfuzan, boli ovo, uff bas boli.

globalizacija

pre 11 meseci

Svaka čast Igokeji na igri u prve 3 trećine.
Ljudi pogodili sve živo.
Ništa važno je pokazati ovima da ni Mega ni Igokea nisu klubovi koji nam se sklanjaju, za razliku od njihovih utakmica.
Mi ćemo ipak direktno preko derbije odlučiti ABA ligu.
(Baš, 12. novembar 2023 23:12)

Igrali Igokea1 i Igokea2 a ti se dotaknes treceg kluba...neigranje EL godinama je ostavilo traga na veliki broj navijaca, da nisu pompleksi , pitaj se, pitam...

marko

pre 11 meseci

bez sprdnje sad, je l bio nesportski faul Ledeja ili ne?
sad je gotovo, pobedila Igokea, ali ono je bas sporna situacija bila koja je i promenila utakmicu.

miki

pre 11 meseci

Ovog Jaramaza pod hitno otjerati iz Prtizana, na slobodna bacanja ide kao na streljanje,je li moguce da redovno fula zaredom 2 bacanja, to je kostalo Partizan veceras pobjede, Kaminski ko da je bek dvojka a ne centar, zaduzen za sut za 3 poena, covjek ne moze 2 cm da se odvoji od zemlje, a ostali izasli kao na trening, mislili doci ce pobjeda sama od sebe, sramota!

Aster Blistok

pre 11 meseci

ako nekom do sada nije jasno Igokea nije Partizan,C.Zvezda Beograd jeste Fmp,što se tiče Partizana zaslužen poraz ajmo dalje svi u napad...
(Bojan, 12

Izgleda da ste vi ti kojima "nije jasno", ili se samo pravite da vam je nejasno. Ustvari, savršeno vam je jasno da je upravo suprotno, pa svojim upornim lažima pokušavate da sakrijete to pto je ustvari partizan taj koji je ugasio ime na godinu dan i igrao pod novim koje je bilo PARTIZAN IGIKEA!!!!! Znate vi i to da vas je FIBA "vodila" pod tim imenom. Toliko vam je krivo zbog toga, da čete pući od muke.

Mihajlo

pre 11 meseci

Poraz ko poraz ali mi je krivo sto sudije unistavaju kosarku,ovo je sudjenje za zatvor,sve su probale da pobedi ocajni Partizan,ovo nije sport nego rezirana predstava u kojoj onaj kome je pobeda namenjena nije znao da pobedi.
Sto se tice kosarke,ponavlja se da igraci Partizana nece da igraju odbranu sem Trifunovica,njemu svaka cast,momak treba da ima vise minuta od svih ovih pojacanja. Da budem iskren nije mi jasno kako je Obradovic od ekipe koja je isto bezvoljno igrala odbranu napravio ekipu za plejof evrolige,to je bilo cudo,ako mu to i ove godine uspe to je jos vece cudo,a ne bi trebalo da bude jer su ovo iskusni evroligaski i NBA igraci. Dule nije imao ni deseti deo ovih para ali se ekipa uvek borila,ovo sad su lelemudi koji imaju talenat ali nemaju volje i zelje. Sto bi rekao Kolja Pejakovic svi bi da pobede a da se ne ozlijede.

Paja

pre 11 meseci

Dugo je prvenstvo,kiksnuće verovatno i Zvezda negde ali ova dešavanja u Areni večeras su svakako za analizu čelnika ABA lige.Mislim da se Željku mnogo toga oprašta od strane sudija.Onaj trenutak kada cela klupa Partizana skače na sudije zaslužuje bar tehničku grešku i neko isključenje.Zaista je pritisak na sudije neverovatan i ako se ovako nastavi biće to potpuno neregularno takmičenje.

UjkaŽitko

pre 11 meseci

Zvezda - Fmp
Partizan - Igokea
To vam je kao da gledate neki od James Bond filmova...uvek znate da ce glavni junak da prezivi...tako I ovde , pobednik se ne dovodi u pitanje....
samo kazem..nama neutralnima sve jedno I onako smo neutralni ...ali mozda nekom nije...
(mAd, 12. novembar 2023 20:34)


CZ-FMP 38:0
Partizan-Igokea 17:8

Gde ti vidiš isto?
(Goran Loznica, 12. novembar 2023 20:46)

Ispravka.

Partizan-Igokea 17:9

Pozdrav

Aca

pre 11 meseci

Kada je Zvezda pre neki dan izgubila od Barse, neki su likovali kako im je bilo slađe 5 poena neko da smo izgubili sa 20-30. I nama je ovako slađe. Karma.

Ranko

pre 11 meseci

Prvu četvrtinu se igrao svaki napad na Koprivicu i Igokea stekla prednost i samopouzdanje
Uz ludački šut za 3 normalan sled događaja.Aleksa se vratio na ono što jeste,Naneli pao u formi,Doužir nedostajao.Željko loše pripremio utakmicu.
Ponjitka se vraća iz povrede,hajp oko Brazilca....
Pomalo neozbiljno.
Šteta za Trifunovića koji je mogao da bude heroj,ali pokazao
zašto je za Koprivicu,Tristana igračina.Fizički spreman,grize i igra do kraja,a šutevi nekada ulaze,nekada ne.ABA liga je gotova do završnice.Ako bude regularna Partizan će dobiti Zvezdu i na strani u finalu.Kada se svira silazna putanja u situaciji sa Nikolićem onda je to ipak namera a ne greška.Ako se to gleda da bi se videlo nešto tako očigledno onda je Partizan daleko od logistike za dominaciju u ABA ligi.Ovo je moralo da desi posle par sličnih utakmica sa srećnim krajem.Igokea iskusna i dobro vođena ekipa.

delulu

pre 11 meseci

Svaka cast Igoeki. Na kraju je pravda pobedila, bili su bolji celu utakmicu. Poksale su sudije sve. Smesni faulovi u napadu, dozvoljavanje tuce u poslednjoj cetvrtini bez faulova, ne sviranje ciste namerne Ledeja jer ne znam sta ono udaranje po glavi pri zakucavanju ako ne namerna? Ni silazna putanja nije svirana. Sve je pokusano ali na kraju je pravda pobedila.
(Gossa placa Zeljko 89, 12. novembar 2023 23:08)

Prvo, ne lupetaj. Ti se predstavljaš kao neki realan, ali po ko zna koji put dokazuješ da niko od vas pantera ne može biti objektivan. Suđenje je bilo ok, po koja greška na obe strane. Ni jedan faul nije smešan kako ti kažeš, namera Lideja nije postojala, išao je na blokadu.
Silzna pitanja?! Pa kako može da bude silazna lopta koja očigledno ne stiže do obruča. Silazna putanja je kada lopta ide u ubruč, a ne pored. Igokea je pošteno pobedila tu nema spora. Problem je što vi panteri ne možete a da ne ispoljite svoje nepoznavanje košarke i mržnju prema Partizanu. To je za mene bolesna opsesija.
(društvance iz predgrađa, 12. novembar 2023 23:31)

Eno ti snimaka po tviteru koliko hoces te situacije kad smdljivko ledej ide na loptu. Udarac u glavu zatvorenom sakom (neko bi to nazvao i pesnicom) je start na loptu?! Isto i snimak toga sto ti mislis da nije doslo do nivoa obruca, isto imas i snimak toga. Odvratan si lice.

KK Srbija

pre 11 meseci

Svejedno ko je pobedio,Partizan-Igokea ili Igokea-Partizan
(Marinković, 12. novembar 2023

Odkud sad to? Pa zar nisu filijala...smešni ste 100 puta laž neće postati istina...dokazi su tu pred vama.

Navegante

pre 11 meseci

Partizan ni pored obilate pomoci sudija ne moze kuci da dobije Igokeu, dzaba Kaboklo, a tek ga cekaju tradicionalno neugodni SC Derby, Buducnost, Cedevita. Bojim se da je u novembru prednost domaceg terena u ABA za KKP nedostizna a verovatno da je pukla i sezona i da nesto debelo ne valja.

neko tamo

pre 11 meseci

Na primer, Dalibor Ilić i Lazarevc nemaju nikakvu svrhu Czv, da se dobro utreniraju, da sačekaju na ziceru Ledeja, da ga tako dobro ispresavijaju sa dva nesportska poteza. Da olupaju rebra i izbiju par zuba, da se ne seti da više bije ove klince po Aba ligi.

LL

pre 11 meseci

Kad viša kosmička sila pravde neda!!!
Još ima obraza Obradović da nešto kaže onom poslednjem sudiji.
Poslednji minut i po:
koraci Ledeja, jedan korak, pa naskok, priznata dva poena, faul u napadu suđen Igokei, gde Trifunović bukvalno udara u ruku koja je u cilindru igrača Igokee i odbija se kao da ga je struja udarila, priznaju čudan koš i faul Ledeju nakon snimka, ne priznaju čist koš koji je prvo priznat Igokei nakon snimka gde se vidi da je lopta iznad obruča...
I nakon svega lopta ludilo dolazi do igrača Igokee i još luđe prolazi kroz obruč.

Пафи Баточина

pre 11 meseci

Свуда сада грми околоо
Наша Звезда првак поновоо
Све је готовоо
Наша Звезда првак поновоо

društvance iz predgrađa

pre 11 meseci

Svaka cast Igoeki. Na kraju je pravda pobedila, bili su bolji celu utakmicu. Poksale su sudije sve. Smesni faulovi u napadu, dozvoljavanje tuce u poslednjoj cetvrtini bez faulova, ne sviranje ciste namerne Ledeja jer ne znam sta ono udaranje po glavi pri zakucavanju ako ne namerna? Ni silazna putanja nije svirana. Sve je pokusano ali na kraju je pravda pobedila.
(Gossa placa Zeljko 89, 12. novembar 2023 23:08)

Prvo, ne lupetaj. Ti se predstavljaš kao neki realan, ali po ko zna koji put dokazuješ da niko od vas pantera ne može biti objektivan. Suđenje je bilo ok, po koja greška na obe strane. Ni jedan faul nije smešan kako ti kažeš, namera Lideja nije postojala, išao je na blokadu.
Silzna pitanja?! Pa kako može da bude silazna lopta koja očigledno ne stiže do obruča. Silazna putanja je kada lopta ide u ubruč, a ne pored. Igokea je pošteno pobedila tu nema spora. Problem je što vi panteri ne možete a da ne ispoljite svoje nepoznavanje košarke i mržnju prema Partizanu. To je za mene bolesna opsesija.

Istina

pre 11 meseci

I pored svih sila i sudija,koji su se trudili da vrate igokeu iz bgd u igru nisu uspeli.Bog je bio na strani pravde i ode titula dinovi,ode...vratice se svojoj kuci gde je uglavnom boravila zadnje decenije.

Gossa placa Zeljko 89

pre 11 meseci

Drustvance, ono nije namerna Ledeja? Covek udario po glavi i vratu igraca koji je isao na zakucavanje? Nije uopste isao na loptu, niti blizu lopte. Ono nije namerna? Koliko faulova nije svirano KKP, Nikolica su tukli bez prestanka bukvalno. Andjusic ga je 3 puta povukao za dres, tek iedan faul su mu svirali. Onako navlacenje skoro nisam video. Mislim jesam, isto je to Boultauzer i Hordov svirao Zvezdi. Realno ste i protiv Fenera izvukli na sudije. Ako nisi realan da vidi sudijsko navlacanje koje se konstantno ponavlja za Partizan, glupo je da uopste diskutujemo.

Yo

pre 11 meseci

Ali ona namerna?! Pa ljudi, čovek ga prošao, krenuo da kuca i Ledej po glavi udara, zamalo mu vrat ne slomi i oni gledaju snimak i ne smeju namernu da pokažu! Obradović pred sam kraj sikće na sudije, psuje ih, viče i niko ne sme tehničku da pokaže, za njega to ne postoji! Sa ovom ligom je trebalo završiti još prošle sezone.

Dragan

pre 11 meseci

Haha, Zeljko Obradović, nadobudni trener.
Partizanu je samo štetu doneo, od kada je preuzeo Partizan.
Završiće treću sezonu , i ostaće na jednom trofeju.
Ovim porazom večeras dao je dve pobede prednosti Zvezdi, i praktično u novembru izgubio ABA ligu.
Sa Evroligom može da se slika.

gagi

pre 11 meseci

Najveća kraja u istoriji Aba lige.Sta su ljudi sve svirali u 4cetvrtini.Faul ledeja za 6mjeseci zatvora nije namjerni.Nad Nikolićem 4,5brutalnih faula nije dvorani.Mudi 4 puta poklanja loptu partizanu.Kakvo udaranje,u fudbalu su to fauli.Kakav faul nad Nikolićem 35 sek do kraja ne sviraju.Priznaju kos,poništavaju na intervenciju Obradovića.I onda se sudija izvinjava obradovicu.Evo dobi Igokea,ali ovo sudjenje u 4cetvrtini sramno.Obradovic je daleko najbolji trener u Evropi bez daljnjeg,ali iza kulisa se sluzi svim.Angazovao je bolesnika da siri medijsku mrznju medju nama,zasto je bogato placen.Znamo svi o kome se radi.Od 1988gidine pratim intenzivno sport,nikad veca mrznja nije bila,a velike zasluge pripadaju medijskom trovacu sa s.......

Simbad

pre 11 meseci

Prljavijeg igrača, u svakom smislu reči, od Ledeja nisam nikada video. Polako ga prati Naneli.
Pogledajte ponašanje igrača Partizana i ponašanje igrača Zvezde poslednjih par godina.
Uporedite kulturu jednog Ledeja, Nanelija, Lesora, Smailagića, Avramovića, nažalost i Trifunovića i Anđušića, s jedne strane i Mitrovića, Dobrića, Davidovca, Nedovića, dok su stranci uglavnom svi bili i više nego fer i korektni, možda i previše.

zicers

pre 11 meseci

Zasluzena pobeda Igokee..Greska u ovakvim utakmicama je pristup samoj utakmici..Pocne se utakmica sa drugom petorkom sa idejom da se razigravaju igraci koji uglavnom ne igraju,a za to vreme se protivnik razigra i napravi razliku koja se posle tesko stize..Svaku utakmicu na svom terenu,bez obzira ko je protivnik,treba od prvog minuta poceti kao da je finale,a ne ovako sa rezervnim igracima..

Iz drugog ugla

pre 11 meseci

Koja bre pesnica u glavu s ledja? Gledate lj vi, imate li oci? Udario ga je Ledej po ruci, doduse nisko, i to je to. Otisla je ruka po kosi posle kontakta mozda, ali kao prirodan sled prethodnog pokreta. Svako ima pristup internetu. Igokea zasluzeno pobedila. Pristup mora da bude jak od samog starta. Ima jos da se igra, bice borbe.

zare

pre 11 meseci

Ovim je rešeno pitanje ko će osvojiti ABA ligu, time i igrati u Evropi. Partizan ima već 2 poraza od austsajdera, Zvezda nula poraza od austajdera. Ako Zvezda bude pametna i pazi da ne izgubi do kraja od svih osim Partizna, biće prva, jer u međusobnim okršajima Partizana i Zvezde znamo da domaći parkter dobija. I u ligaškom delu i u plejofu.

Liberty

pre 11 meseci

Strašno koliko su sudije krale u korist Partizana. Zaista je postalo veoma mučno gledati koliko se sile pojedinci, i kako sudije na to siljenje popuštaju i sude svesno na štetu protivnika Partizana. To je najači utisak večeras, krađa sudija u korist Partizana, a ne pobeda Igokeje nad Igokejom 2.

madarona

pre 11 meseci

Isti ste klub pa nekad napisem zvezda nekad fmp, to mu dodje na isto ne znam sta se zivciras. I da, zasluzena pobeda Igokee i uopste me ne boli. A vas ce tek da boli polako.

Misin

pre 11 meseci

Ni jedan pravi navijač Partizana neće bilo sta reci protiv Obradovića ma kako god da se zavrsi sezona.Jesnostavno on je ovo sve pokrenuo ,bez njega nebi bilo Evro lige a samim tim ni prepune Arene.Ostalo su komentari onih koji ne mogu da podnesu da je najtrofejnij evropski trener u svom klubu.Ako Bog da da tu ostane do kraja zivota u bilo kojoj ulozi.Čovek kome nista ne treba a daje sve za svoj Partizan.

Zoran

pre 11 meseci

Ekipa koja kma Andjusica, Avramovica. Jaramaza, Koprivicu, nije oxbiljna ekipa. Igokea ih organizovanom igrom satrla. Partizan ne zna da zagradi prostor ispod svog kosa, ne znaju da odbrane sut za 3 poena, sta dalje ocekivati ?

Simpatizer

pre 11 meseci

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...
(soccer, 12. novembar 2023 22:01)

Ako je tako, ako je igokea 2, zašto onda nema skor kao fmp 2 protiv fmp-a, nekih 48:0 u međusobnim susretima?

Zoran

pre 11 meseci

Avramovic umislio da je Dzordan, a ne jedva ptosecni kosarkas. Partizan nema nikakvu igru to je tako ocigledno. a za to je odgovoran trener.

Miki

pre 11 meseci

82:66 za Igokeu i trener Igokee trazi tajm posla koga za par minuta dolazimo do 84:79.
Mislim da nikada nisam video da neko ovako ukoci svoj tim. Ali mu se nista nece desiti, gazda Mile je veliki grobar.

Hrundi V. Bakshi

pre 11 meseci

Vec sam ranije pisao, mozemo mi da ne volimo Obradovica, ali on ce da izgura ovo u pobedu. Zna on sta I kad treba.
Zvezda godinama kuburi sa trenerima.

KK Srbija

pre 11 meseci

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000
(paradox, 12. novembar 2023 21:34)

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...
(soccer, 12. novembar 2023 22:01)

Da da samo 20 razlike od "filijale"

Nemanja

pre 11 meseci

Dožer, verovatno najkvalitetniji igrač ima najmanju minutažu. Pravi se kao ozbiljan tim a jedini plej Jaramaz, decko nema kvalitet ni da bude rezervni plej.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 11 meseci

Ne moze ovo Partizan da dobije!
Neverovatan sut za 3 ima Igokea ,a mi nemamo beka ni pleja koji moze da im parira.Skok nam je vec standardno među losijima i u Aba ligi.

Medison

pre 11 meseci

Ju, ju, ju, kakva tuga. Ovakvo blamiranje, a već ih je bilo eto samo ove sezone. Ovakvo medjunožno bolenje za igranje odbrane, ovakvo nebulozno i kretensko kretanje, a ne igranje pojedinih igrača. Čak i čudo da se desi pa,da prvo dobiju ovu utakmicu, a onda i da poprave formu i udju u seriju pobeda, ovakvu ružnu utakmicu ne može ništa da izbriše iz glava objektivnih navijača.

soccer

pre 11 meseci

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000
(paradox, 12. novembar 2023 21:34)

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...

mikac357

pre 11 meseci

Kao na treningu, svaki šut za tri otvoren.Ne razumijem da se to ne brani..
(Nikac, 12. novembar 2023 22:16)

Ne brane oni to ni u Evroligi nego imaju sreće.

iskreno

pre 11 meseci

Jaramaz definitivno nije za Partizan. Dečko jednostavno nije sposoban da bude organizator, uz ti ni za odbranu nije sposoban. Aleksa bar igra odbranu iako takođe nije sposoban da bude plej. Jednostavno nemamo pleja i takvim pristupom nemamo šta da tražimo. Plej treba da bude glava ekipe, produžena ruka trenera, ali Partizan igra bez glave očigledno.
Odbrana i skok i dalje nepromenjeno loše. Dakle to su stvari koje se vuku već tri godine i ja ne mogu da verujem da Željko nije sposoban da to tri godine primeni.

wea

pre 11 meseci

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...
(soccer, 12. novembar 2023 22:01)

Ako je tako, ako je igokea 2, zašto onda nema skor kao fmp 2 protiv fmp-a, nekih 48:0 u međusobnim susretima?
(Simpatizer, 12. novembar 2023 22:32)

To ti sebe treba da zapitas. Eno, oni vasi br.2 ili br.1, sta god, odjednom promasuju sve, gube lopte odjednom na smesan nacin...fudbalskim recnikom iz dva u jedan.

iggY

pre 11 meseci

pa ljudi jel ovo realno?? leday udara po glavi igraca na zakucavanju i sudije gledaju snimak i dosudjuju obican prekrsaj!?? dva napada poslije leday ide na kos i pravi tri koraka i ovi opet nista ne sude? toliko sam odgledao..strašno sudjenje za ova dva minuta

Demar Derozan

pre 11 meseci

Jrsu umorni igraci od Fenera, vidi se da su teske noge, a i govor tela je jasan. Medjutim, mora da se shvati da Part nema masu pod kosem, ne gradi niko nista, a Kaminski je tolilka stetocina defanzivni da je to neshvatljivo. Mora da se obuci Koboklo da gradi kos, mada cisto sumnjam da ce to biti lako i moguce jer i on voli samo napad, a to timu ne treba. Imace Zeljko grdne probleme sa gradjenjem kosa ove godine. Takodje, ne moze Part bez Pantera, on ima sigurne poene u rukama, a veceras nema ni Dozira ni Alekse. Ponitka mora da pomogne najvise u defanzivi takodje.

todos

pre 11 meseci

И кажете Игокеа Партизанова филијала? Па није то ФМП1 да редовно и без изузетака губи од ФМП2 или како се већ зове.

društvance iz predgrađa

pre 11 meseci

Igokea, to je isti klub, sad ce oni cudesno da popuste u drugom poluvremenu.
(Pedja, 12. novembar 2023 22:10

Gluperdo, kakav isti klub. To su dva kluba ou dve države.

Piter Markoni

pre 11 meseci

"Nezainteresovan" Partizan, ne razumem naše igrače, ali ni Željka..... Teško da za 10 zadnjih minuta okrenemo jer Igokea ne srlja a šut za tri poena ih ide.....Treba nam za bolje rezultate domaći ili Evropski plej....

duledudule

pre 11 meseci

Dobiće oni to u finišu kao i uvek i u svim sportovima.
(Rejf, 12. novembar 2023 21:40)
Pa da, sae ce da " zategnu " odbranu kao i uvek..

čiki

pre 11 meseci

Sada ja pitam .Jeli puna dvorana? ima li 19 hiljada ljudi ili je max 7 hiljada pošto kada igra Zvezda komentari su 5-6 hiljada
(čiki, 12. novembar 2023 21:31)

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000
(paradox, 12. novembar 2023 21:34)

Dečko batali te budalaštine FMP,Limenke,panteri.Nisi odgovorio koliko gledalaca ima večeras? Gde vi imate prosek 20 hiljada? A da imaš intelekta i znanja mogao bi da izguglaš za svaku utakmicu ABA i za bilo koju utakmicu da vidiš zvanične izveštaje o broju gledalaca.Uživaj u igri tvog tima

samo jako

pre 11 meseci

Toliko9 me nervira Obradovic sa ovim eksperimentalnim petorkama u Aba ligi na svakom pocetku meca, da cu prestati da gledam . Pa , mora li da nas nervira svaki put i da svaku utakmicu kuci pocnemo sa -15 .
To nam vraca za podrsku koju dajemo klubu. Nijednu utakmicu kuci zadnjih godinu dana nismo dobili bez stresa. I posle utakmice ce biti "Nije bilo energije. Startuj sa petorkom koja ce da slomi protivnika posle 15 minuta , ako mozes ..bem ti tvoju filozofiju. Zato smo i izgubili od Mege.
Dosta vise.
("Dijagnosticar", Nis, 12. novembar 2023 21:35)
Prestani da gledas 'navijacu' ucinices nam

...

pre 11 meseci

Stvarno igramo ruznu kosarku. Totalno nerazumni potezi u odbrani... kako ko dođe daje na 50 za poluvreme. Pricati o idiotskim preuzimanjima je vec bezveze... Svaka nasa utakmica lici jedna na drugu, jednu osmisljenu akciju nismo izveli za poluvreme...bas me covek sve vise razocarava!

"Dijagnosticar", Nis

pre 11 meseci

Toliko9 me nervira Obradovic sa ovim eksperimentalnim petorkama u Aba ligi na svakom pocetku meca, da cu prestati da gledam . Pa , mora li da nas nervira svaki put i da svaku utakmicu kuci pocnemo sa -15 .
To nam vraca za podrsku koju dajemo klubu. Nijednu utakmicu kuci zadnjih godinu dana nismo dobili bez stresa. I posle utakmice ce biti "Nije bilo energije. Startuj sa petorkom koja ce da slomi protivnika posle 15 minuta , ako mozes ..bem ti tvoju filozofiju. Zato smo i izgubili od Mege.
Dosta vise.

Kali the greek

pre 11 meseci

CZ-FMP 38:0
Partizan-Igokea 17:8

Gde ti vidiš isto?
(Goran Loznica, 12. novembar 2023 20:46)

Naravno da je isto
Jer igokei1 nije trebalo pa je dobijala igokea2
Inace bi bilo 25:0

paradox

pre 11 meseci

Sada ja pitam .Jeli puna dvorana? ima li 19 hiljada ljudi ili je max 7 hiljada pošto kada igra Zvezda komentari su 5-6 hiljada
(čiki, 12. novembar 2023 21:31)

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000

magic55

pre 11 meseci

Moram priznati da mi nije jasno kako je stalno netko sam na trici? Kakva je to obrana? To su skupo plaćeni igrači? Koma. Opet forsira Andjusica? Zašto vise ne igra Kaboklo?

Bn

pre 11 meseci

@Lord of the Flies
Boja prevremeno rodjene djece je ljubicasta, u cast prevremeno rodjene djece Partizan veceras igra u specijalnim dresovima.

mAd

pre 11 meseci

Zvezda - Fmp
Partizan - Igokea
To vam je kao da gledate neki od James Bond filmova...uvek znate da ce glavni junak da prezivi...tako I ovde , pobednik se ne dovodi u pitanje....
samo kazem..nama neutralnima sve jedno I onako smo neutralni ...ali mozda nekom nije...

iggY

pre 11 meseci

pa ljudi jel ovo realno?? leday udara po glavi igraca na zakucavanju i sudije gledaju snimak i dosudjuju obican prekrsaj!?? dva napada poslije leday ide na kos i pravi tri koraka i ovi opet nista ne sude? toliko sam odgledao..strašno sudjenje za ova dva minuta

Simbad

pre 11 meseci

Prljavijeg igrača, u svakom smislu reči, od Ledeja nisam nikada video. Polako ga prati Naneli.
Pogledajte ponašanje igrača Partizana i ponašanje igrača Zvezde poslednjih par godina.
Uporedite kulturu jednog Ledeja, Nanelija, Lesora, Smailagića, Avramovića, nažalost i Trifunovića i Anđušića, s jedne strane i Mitrovića, Dobrića, Davidovca, Nedovića, dok su stranci uglavnom svi bili i više nego fer i korektni, možda i previše.

neko tamo

pre 11 meseci

Na primer, Dalibor Ilić i Lazarevc nemaju nikakvu svrhu Czv, da se dobro utreniraju, da sačekaju na ziceru Ledeja, da ga tako dobro ispresavijaju sa dva nesportska poteza. Da olupaju rebra i izbiju par zuba, da se ne seti da više bije ove klince po Aba ligi.

Yo

pre 11 meseci

Ali ona namerna?! Pa ljudi, čovek ga prošao, krenuo da kuca i Ledej po glavi udara, zamalo mu vrat ne slomi i oni gledaju snimak i ne smeju namernu da pokažu! Obradović pred sam kraj sikće na sudije, psuje ih, viče i niko ne sme tehničku da pokaže, za njega to ne postoji! Sa ovom ligom je trebalo završiti još prošle sezone.

Paja

pre 11 meseci

Dugo je prvenstvo,kiksnuće verovatno i Zvezda negde ali ova dešavanja u Areni večeras su svakako za analizu čelnika ABA lige.Mislim da se Željku mnogo toga oprašta od strane sudija.Onaj trenutak kada cela klupa Partizana skače na sudije zaslužuje bar tehničku grešku i neko isključenje.Zaista je pritisak na sudije neverovatan i ako se ovako nastavi biće to potpuno neregularno takmičenje.

Dušan

pre 11 meseci

društvance iz predgrađa




Ledej nije imao nameru,hahahaha,vidi se koliko poznaješ košarku.3 igrača je prošle sezone osakatio,vaše licemerstvo je bolesno...

gagi

pre 11 meseci

Najveća kraja u istoriji Aba lige.Sta su ljudi sve svirali u 4cetvrtini.Faul ledeja za 6mjeseci zatvora nije namjerni.Nad Nikolićem 4,5brutalnih faula nije dvorani.Mudi 4 puta poklanja loptu partizanu.Kakvo udaranje,u fudbalu su to fauli.Kakav faul nad Nikolićem 35 sek do kraja ne sviraju.Priznaju kos,poništavaju na intervenciju Obradovića.I onda se sudija izvinjava obradovicu.Evo dobi Igokea,ali ovo sudjenje u 4cetvrtini sramno.Obradovic je daleko najbolji trener u Evropi bez daljnjeg,ali iza kulisa se sluzi svim.Angazovao je bolesnika da siri medijsku mrznju medju nama,zasto je bogato placen.Znamo svi o kome se radi.Od 1988gidine pratim intenzivno sport,nikad veca mrznja nije bila,a velike zasluge pripadaju medijskom trovacu sa s.......

DUDA

pre 11 meseci

Uporno pokušavam da se sjetim, jesam li gledao -odvratnijeg i pokvarenijeg igrača,od ovog slatkiša Ledeja...Ne vredi ! Čak su jedan Menegin ili Aca Trica,male mace za njega !

Gossa placa Zeljko 89

pre 11 meseci

Drustvance, ono nije namerna Ledeja? Covek udario po glavi i vratu igraca koji je isao na zakucavanje? Nije uopste isao na loptu, niti blizu lopte. Ono nije namerna? Koliko faulova nije svirano KKP, Nikolica su tukli bez prestanka bukvalno. Andjusic ga je 3 puta povukao za dres, tek iedan faul su mu svirali. Onako navlacenje skoro nisam video. Mislim jesam, isto je to Boultauzer i Hordov svirao Zvezdi. Realno ste i protiv Fenera izvukli na sudije. Ako nisi realan da vidi sudijsko navlacanje koje se konstantno ponavlja za Partizan, glupo je da uopste diskutujemo.

Vdusan

pre 11 meseci

Cime je ovaj Ledej zasluzio da ostane profesionalni kosarkas? Lomi rebra, cupa zglobove, lupa po potiljku, i nikad nesportska. Lebrona ne bi ovoliko pustali.

76er

pre 11 meseci

Koja bre pesnica u glavu s ledja? Gledate lj vi, imate li oci? Udario ga je Ledej po ruci, doduse nisko, i to je to. Otisla je ruka po kosi posle kontakta mozda, ali kao prirodan sled prethodnog pokreta. Svako ima pristup internetu. Igokea zasluzeno pobedila. Pristup mora da bude jak od samog starta. Ima jos da se igra, bice borbe.
(Iz drugog ugla, 12. novembar 2023 23:26)

Liče, nije bitno da li je po ruci ili po glavi, bitno je da je bila klasična sekirica. Dakle po tebi je nesportska samo u glavu kad bijete? Mada ne bi ti ni tada to baš tako olako prihvatio.
A u te priče da je mesar išao na loptu ne veruje ni Obradović.

Milos

pre 11 meseci

Sta ti je sudbina, Pi Dzej Dozier s Denverom igrao finale zapada Nba lige, odigrao bitnu ulogu u izbacivanju LA Klipersa, a sad gubi od Igokee iz Laktasa. E moj Dozieru.

p.c. niš

pre 11 meseci

Zaslužena pobeda Igokee,vodili su tokom celog meča i to većinom ubedljivo.
Ugledu Obradovića ne priliči da vrši ovoliko pritisak na sudije.

Jones

pre 11 meseci

Kakvo je ono suđenje bilo u poslednjoj četvrtini, šta je ono bilo...?
Svaka čast košarkašima Igokee, kako su uzvukli ovo, ne bi ni mnogo jači timovi.

delulu

pre 11 meseci

Svaka cast Igoeki. Na kraju je pravda pobedila, bili su bolji celu utakmicu. Poksale su sudije sve. Smesni faulovi u napadu, dozvoljavanje tuce u poslednjoj cetvrtini bez faulova, ne sviranje ciste namerne Ledeja jer ne znam sta ono udaranje po glavi pri zakucavanju ako ne namerna? Ni silazna putanja nije svirana. Sve je pokusano ali na kraju je pravda pobedila.
(Gossa placa Zeljko 89, 12. novembar 2023 23:08)

Prvo, ne lupetaj. Ti se predstavljaš kao neki realan, ali po ko zna koji put dokazuješ da niko od vas pantera ne može biti objektivan. Suđenje je bilo ok, po koja greška na obe strane. Ni jedan faul nije smešan kako ti kažeš, namera Lideja nije postojala, išao je na blokadu.
Silzna pitanja?! Pa kako može da bude silazna lopta koja očigledno ne stiže do obruča. Silazna putanja je kada lopta ide u ubruč, a ne pored. Igokea je pošteno pobedila tu nema spora. Problem je što vi panteri ne možete a da ne ispoljite svoje nepoznavanje košarke i mržnju prema Partizanu. To je za mene bolesna opsesija.
(društvance iz predgrađa, 12. novembar 2023 23:31)

Eno ti snimaka po tviteru koliko hoces te situacije kad smdljivko ledej ide na loptu. Udarac u glavu zatvorenom sakom (neko bi to nazvao i pesnicom) je start na loptu?! Isto i snimak toga sto ti mislis da nije doslo do nivoa obruca, isto imas i snimak toga. Odvratan si lice.

Rale

pre 11 meseci

Ne može se lopatari protiv Božije pravde, protivnik vas rasturio ko igračku,Zoc,tajnik Savić,sudije...sve, sve i na kraju dobili po nosu !Ono što davno lebdi u vazduhu je došlo na naplatu,neki dan vas Fener razbi u prvom delu vi se uz razne mahinacije provukoste,večeras vam sve bilo dozvoljeno u zadnjih 10 min. Pa koji tim gubi prednost od preko 20 koševa za tako kratko vreme,kad vam ni suci nisu pomogli onda znajte da će i ova sezona otići niz vodu.

Liberty

pre 11 meseci

Strašno koliko su sudije krale u korist Partizana. Zaista je postalo veoma mučno gledati koliko se sile pojedinci, i kako sudije na to siljenje popuštaju i sude svesno na štetu protivnika Partizana. To je najači utisak večeras, krađa sudija u korist Partizana, a ne pobeda Igokeje nad Igokejom 2.

LL

pre 11 meseci

Kad viša kosmička sila pravde neda!!!
Još ima obraza Obradović da nešto kaže onom poslednjem sudiji.
Poslednji minut i po:
koraci Ledeja, jedan korak, pa naskok, priznata dva poena, faul u napadu suđen Igokei, gde Trifunović bukvalno udara u ruku koja je u cilindru igrača Igokee i odbija se kao da ga je struja udarila, priznaju čudan koš i faul Ledeju nakon snimka, ne priznaju čist koš koji je prvo priznat Igokei nakon snimka gde se vidi da je lopta iznad obruča...
I nakon svega lopta ludilo dolazi do igrača Igokee i još luđe prolazi kroz obruč.

Mihajlo

pre 11 meseci

Poraz ko poraz ali mi je krivo sto sudije unistavaju kosarku,ovo je sudjenje za zatvor,sve su probale da pobedi ocajni Partizan,ovo nije sport nego rezirana predstava u kojoj onaj kome je pobeda namenjena nije znao da pobedi.
Sto se tice kosarke,ponavlja se da igraci Partizana nece da igraju odbranu sem Trifunovica,njemu svaka cast,momak treba da ima vise minuta od svih ovih pojacanja. Da budem iskren nije mi jasno kako je Obradovic od ekipe koja je isto bezvoljno igrala odbranu napravio ekipu za plejof evrolige,to je bilo cudo,ako mu to i ove godine uspe to je jos vece cudo,a ne bi trebalo da bude jer su ovo iskusni evroligaski i NBA igraci. Dule nije imao ni deseti deo ovih para ali se ekipa uvek borila,ovo sad su lelemudi koji imaju talenat ali nemaju volje i zelje. Sto bi rekao Kolja Pejakovic svi bi da pobede a da se ne ozlijede.

Roki

pre 11 meseci

Nekada su mi Rejes, Rudi, Mumbru i ostala spanska banda bili sinonim za prljave igrace, ali Ledej je ovo digao na visi nivo. Ovi su bili foliranti i glumci, ali uglavnom nisu povredjivali protivnike. Ledej kao psihopata.

Gossa placa Zeljko 89

pre 11 meseci

Svaka cast Igoeki. Na kraju je pravda pobedila, bili su bolji celu utakmicu. Poksale su sudije sve. Smesni faulovi u napadu, dozvoljavanje tuce u poslednjoj cetvrtini bez faulova, ne sviranje ciste namerne Ledeja jer ne znam sta ono udaranje po glavi pri zakucavanju ako ne namerna? Ni silazna putanja nije svirana. Sve je pokusano ali na kraju je pravda pobedila.

Navegante

pre 11 meseci

Partizan ni pored obilate pomoci sudija ne moze kuci da dobije Igokeu, dzaba Kaboklo, a tek ga cekaju tradicionalno neugodni SC Derby, Buducnost, Cedevita. Bojim se da je u novembru prednost domaceg terena u ABA za KKP nedostizna a verovatno da je pukla i sezona i da nesto debelo ne valja.

"Dijagnosticar", Nis

pre 11 meseci

Toliko9 me nervira Obradovic sa ovim eksperimentalnim petorkama u Aba ligi na svakom pocetku meca, da cu prestati da gledam . Pa , mora li da nas nervira svaki put i da svaku utakmicu kuci pocnemo sa -15 .
To nam vraca za podrsku koju dajemo klubu. Nijednu utakmicu kuci zadnjih godinu dana nismo dobili bez stresa. I posle utakmice ce biti "Nije bilo energije. Startuj sa petorkom koja ce da slomi protivnika posle 15 minuta , ako mozes ..bem ti tvoju filozofiju. Zato smo i izgubili od Mege.
Dosta vise.

XL

pre 11 meseci

Ne pomažu ni sudije, Žoc je pritiskao koliko je mogao ali nisu oni mogli da ubacuju loptu u koš umesto igrača! Onakve odluke u finišu utakmice su sramota za ABA ligu, nema svrhe više da postoji to takmičenje! O ćaskanju i smeškanju sudija sa Žocom neću da pričam, postali su pravi drugari i normalno je da tehnička greška za njega ne postoji! Bruka!

Urke

pre 11 meseci

Cestitam danas navijacima zvezde na pobedi, stvarno su bili svim srcem uz Igokeu. Malo su kukali, malo plakali i svim srcem navijali. Velika pobeda za fmp.

Cekaj, navijaci Zvezde, pobeda FMP-a?
Zar mi nismo Panteri, Zvezda je ugasena, ili nije?
Mnogo si konfuzan, boli ovo, uff bas boli.

Aca

pre 11 meseci

Kada je Zvezda pre neki dan izgubila od Barse, neki su likovali kako im je bilo slađe 5 poena neko da smo izgubili sa 20-30. I nama je ovako slađe. Karma.

Banja Luka

pre 11 meseci

Gledam nesto statistiku i vidim da je Igokea dala samo jednu trojku vise od Partizana. Citam kako Igokea pobedila zahvaljujuci trojkama. Jesu li to Partizan i Zvezda svete krave pa ne mogu izgubiti utakmicu?

bus

pre 11 meseci

Moj utisak je suđenje, a zaključak je da moraš da igraš 20 razlike bolje od Partizana da bi pobedio sa dva koša prednosti. Faul Ledeja na oko dva minuta pred kraj je bio za zatvor.

Istina

pre 11 meseci

I pored svih sila i sudija,koji su se trudili da vrate igokeu iz bgd u igru nisu uspeli.Bog je bio na strani pravde i ode titula dinovi,ode...vratice se svojoj kuci gde je uglavnom boravila zadnje decenije.

avangarda

pre 11 meseci

Boze, kakva je rupa bez dna ovaj Partizan. Sad ce Zocu morati da kupe jos 2-3 NBA igraca ako misle da osvoji nesto. Ako nema duplo skuplji tim od kompletne lige on ne moze da pokaze da je najbolji trener u kosmosu..

marko

pre 11 meseci

bez sprdnje sad, je l bio nesportski faul Ledeja ili ne?
sad je gotovo, pobedila Igokea, ali ono je bas sporna situacija bila koja je i promenila utakmicu.

Dragan

pre 11 meseci

Haha, Zeljko Obradović, nadobudni trener.
Partizanu je samo štetu doneo, od kada je preuzeo Partizan.
Završiće treću sezonu , i ostaće na jednom trofeju.
Ovim porazom večeras dao je dve pobede prednosti Zvezdi, i praktično u novembru izgubio ABA ligu.
Sa Evroligom može da se slika.

Aster Blistok

pre 11 meseci

ako nekom do sada nije jasno Igokea nije Partizan,C.Zvezda Beograd jeste Fmp,što se tiče Partizana zaslužen poraz ajmo dalje svi u napad...
(Bojan, 12

Izgleda da ste vi ti kojima "nije jasno", ili se samo pravite da vam je nejasno. Ustvari, savršeno vam je jasno da je upravo suprotno, pa svojim upornim lažima pokušavate da sakrijete to pto je ustvari partizan taj koji je ugasio ime na godinu dan i igrao pod novim koje je bilo PARTIZAN IGIKEA!!!!! Znate vi i to da vas je FIBA "vodila" pod tim imenom. Toliko vam je krivo zbog toga, da čete pući od muke.

Giga Morvac

pre 11 meseci

Ovog Ledeja treba kazniti za sve što radi.Prošle godine Nikoli Ivanoviću polomi rebra,namerno i krvnički udara i nikom ništa.Sramota za ligu,a i za klub.

Simke

pre 11 meseci

Igokeja je pobedila samu sebe, svaka čast i to treba umeti, doduše ovo se retko dešava od kad je lopta preskočila Drinu, ali šta je tu je, svaka čast i za Igokeju 2, pružila je sjajan otpor starijoj sestri.

globalizacija

pre 11 meseci

Svaka čast Igokeji na igri u prve 3 trećine.
Ljudi pogodili sve živo.
Ništa važno je pokazati ovima da ni Mega ni Igokea nisu klubovi koji nam se sklanjaju, za razliku od njihovih utakmica.
Mi ćemo ipak direktno preko derbije odlučiti ABA ligu.
(Baš, 12. novembar 2023 23:12)

Igrali Igokea1 i Igokea2 a ti se dotaknes treceg kluba...neigranje EL godinama je ostavilo traga na veliki broj navijaca, da nisu pompleksi , pitaj se, pitam...

Neša

pre 11 meseci

pejton geri,По чеми је Обрадовић икона клуба?Од око 50 година бављења кошарком Обрадовића,у Партизану је провео можда омо 5 година.Налон што је Партизан 1992 године освојио КЕШ под вођством проф. Николића,а формално се као тренер водио Обрадовић,Обрафовић је на прву инострану понуду одперјао из Партизана.Пре ће бити иконе Партизана Кићановић,Тодорић,коки су провели по неколико деценија у Партизану.То што је Обрадовић освајао КЕШ и евролиге са страним клубовима шта се то тиче Партизана,какве користи имамо од тога.

Раде

pre 11 meseci

Као навијач Партизана могу да кажем да је победа Игокее заслужена и чиста као суза. Судије су се у последња 3 минута погубиле судивши све против Игокее. Мислим да нису имали храбрости да суде како треба. Флагрантан пример је недосуђена намерна лична над Николом Танасковићем. Али,руку на срце, треба рећи да су све пре тога са лакоћом досуђивали личне грешке играчима Партизана. Оваквим судијама није место у озбиљној лиги. Партизан је жалосно почео меч и тако увек почиње у АБА лиги. Заиста млади домаћи играчи требају да добијају више прилике али и да се науче да дају увек свој максимум. Многи су и убивени почевши од Балше Копривице који је на почетку сезоне обећава а сад изгледа горе него пре 3 сезоне. Алекси Аврамовићу је Пешић нашао праву улогу док он трентуно у Партизану не зна да ли је дошо ил' пошо. Проблем скока у одбрани Партизану, по мени, прави овај начин одбране. Центри излећу на 9 метара играчима који ни бацање не могу да погоде. Велики је и проблем што сем Дожера и Нанелија (видећемо за Понитку) нико не уме да спусти лопту центрима.

madarona

pre 11 meseci

Cestitam danas navijacima zvezde na pobedi, stvarno su bili svim srcem uz Igokeu. Malo su kukali, malo plakali i svim srcem navijali. Velika pobeda za fmp

Miki

pre 11 meseci

82:66 za Igokeu i trener Igokee trazi tajm posla koga za par minuta dolazimo do 84:79.
Mislim da nikada nisam video da neko ovako ukoci svoj tim. Ali mu se nista nece desiti, gazda Mile je veliki grobar.

kevin

pre 11 meseci

Neozbiljna igra ista utakmica kao protiv Mege, zasluzena pobeda Igokee. Partizanovac sam ali mi je drago sto je izgubio jer nikako nije zasluzio pobedu. Trebali su da se trgnu. Propustene sanse protiv mege, sc derby, baskonia, oly i sad igokea. nek im bude ovo za rasvescivanje. Shvatili su prelako utakmicu. ovo vise ne sme da se dogadja. prvo mesto mislim da je izgubljeno u aba ligi.

pejton geri

pre 11 meseci

Faul Ledeja jeste nameran, tehnička za klupu Partizana trebala da se sudi i faulovi u napadu Igokee na par minuta pre kraja su čiste greške (neki bi rekli i krađa)sudija.
Lopta je bila u silaznoj ali air-ball putanji kad ju je Ledej pokupio (i takva sudijska odluka se može smatrati domaćinskim suđenjem).

Samo polako ljudi, ima tu da se igra još, neće ove godine domaći teren biti od presudnog značaja. Živi bili pa videli.

Želimir jeste ikona našeg kluba, ali mu je vreme da se zapita kad će da vodi unučad na utakmice i igra šah na Kališu. Pregazilo ga je vreme, baš kao i Ćus Mateo u petoj u Madridu.

Eto toliko od objektivnog Grobara.

Iskren

pre 11 meseci

Najskuplji tim ikada u Evropi izgubio od svoje filijale koja im je uvek po naredbi davala bodove, najskuplji tim ikada u Evropi koji sponzorise jedna drzava i jedna stranka ne moze ni namestenu utakmicu da dobije? Za sta se gradjanima Srbije ptima novac? Da se finansiraju ovi koji ni ove trening utakmice ne umeju da pobede? Ovo je vrv nakveca bruka u istoriji evro kosarke. Nezabelezenk ponizavanje najbogatije ekipe ikada u Evropi.

slobinator

pre 11 meseci

pa i zvezda je poslednjih godina izgubila puno utakmica u aba ligi i od igokee,krke,zadra čak i u beogradu,cibone prošle sezone ,što je i koštalo prvog mesta,cedevite,budućnosti,mornara,partizana.to kao odgovor onima koji kažu da je ona kao zatvarala sve mečeve

Пафи Баточина

pre 11 meseci

Свуда сада грми околоо
Наша Звезда првак поновоо
Све је готовоо
Наша Звезда првак поновоо

zicers

pre 11 meseci

Zasluzena pobeda Igokee..Greska u ovakvim utakmicama je pristup samoj utakmici..Pocne se utakmica sa drugom petorkom sa idejom da se razigravaju igraci koji uglavnom ne igraju,a za to vreme se protivnik razigra i napravi razliku koja se posle tesko stize..Svaku utakmicu na svom terenu,bez obzira ko je protivnik,treba od prvog minuta poceti kao da je finale,a ne ovako sa rezervnim igracima..

MilunkaMalina

pre 11 meseci

U principu u ovoj sezoni imate 8 pobeda i 6 poraza kao i cigani. Sa svim milionima plus sa Zeljkom na klupi. Toliko. Fener je mali klub. Igokea je institucija. E muke

Strela

pre 11 meseci

@@@Da li može neki link za faul Ledeja o kome se priča
(Samo kažem, 13. novembar 2023 00:04)

Ako, ne daj Bože, imaš kardiovaskularnih problema bolje da ne gledaš.

predlog

pre 11 meseci

Resetovati Partizan I Zvezdu na 5 godina. Max budzeti da budu 3-5 mil a ko zasluzi Evroligu dobije jos 2-3 mil gratis. Makar cemo gledati mlade, poletne igrace zeljne dokazivanja a ne isluzene rage ( Kaminski, Ponitka, Tobi...)

Simbad

pre 11 meseci

Kažu Partizan gubio od Igokee, Zvezda nije od FMP-a, Partizan je gubio i od Borca, i od Krke, i od mnogo slabijih ekipa dok nije došao SNS u klub.
Zvezda gubila poslednjih deset godina u proseku par utakmica, dobijala Budućnost 40 razlike u finalu, a koliko se sećam, dva puta je jedva pobedila FMP, jednom u poslednjem napadu, a jednom u produžetku iako je uvek bila i tri puta jača od njih.

Шћепан

pre 11 meseci

predlog,Ја имам много бољи,поштенији и економски разумнији предлог-приватизација фудбалских и кошаркашких клубова Црвене Звезде и Партизана.Видимо,за све њих је скркано преко 100 милиона евра,порези и закони се не поштују,а игре и резултати најлепше казано разочаравајући и очајни.Нека самозване легенде и милионски богаташи откупе клубове и троше своје милионе евра а не државне.Лако и безобразно је играти се државним тј туђим парама.

zare

pre 11 meseci

Ovim je rešeno pitanje ko će osvojiti ABA ligu, time i igrati u Evropi. Partizan ima već 2 poraza od austsajdera, Zvezda nula poraza od austajdera. Ako Zvezda bude pametna i pazi da ne izgubi do kraja od svih osim Partizna, biće prva, jer u međusobnim okršajima Partizana i Zvezde znamo da domaći parkter dobija. I u ligaškom delu i u plejofu.

miki

pre 11 meseci

Ovog Jaramaza pod hitno otjerati iz Prtizana, na slobodna bacanja ide kao na streljanje,je li moguce da redovno fula zaredom 2 bacanja, to je kostalo Partizan veceras pobjede, Kaminski ko da je bek dvojka a ne centar, zaduzen za sut za 3 poena, covjek ne moze 2 cm da se odvoji od zemlje, a ostali izasli kao na trening, mislili doci ce pobjeda sama od sebe, sramota!

UjkaŽitko

pre 11 meseci

Zvezda - Fmp
Partizan - Igokea
To vam je kao da gledate neki od James Bond filmova...uvek znate da ce glavni junak da prezivi...tako I ovde , pobednik se ne dovodi u pitanje....
samo kazem..nama neutralnima sve jedno I onako smo neutralni ...ali mozda nekom nije...
(mAd, 12. novembar 2023 20:34)


CZ-FMP 38:0
Partizan-Igokea 17:8

Gde ti vidiš isto?
(Goran Loznica, 12. novembar 2023 20:46)

Ispravka.

Partizan-Igokea 17:9

Pozdrav

max

pre 11 meseci

A sad ide, ni ne namestamo itd.
ovo je bruka, jer i zvezda i partizan na osnovu ulaganja, igraca koje imaju i igranja evrilige ne smeju da gube od bilo koga u aba ligi, osim mozda buducnosti koji najbolji tim posle par i zvede.

Misin

pre 11 meseci

Ni jedan pravi navijač Partizana neće bilo sta reci protiv Obradovića ma kako god da se zavrsi sezona.Jesnostavno on je ovo sve pokrenuo ,bez njega nebi bilo Evro lige a samim tim ni prepune Arene.Ostalo su komentari onih koji ne mogu da podnesu da je najtrofejnij evropski trener u svom klubu.Ako Bog da da tu ostane do kraja zivota u bilo kojoj ulozi.Čovek kome nista ne treba a daje sve za svoj Partizan.

Јован

pre 11 meseci

Sve ovo na stranu, rezultat, poraz, sve. Osecam sramotu i bes zbog vecine ljudi koji su bili u Areni. Sramota. Ljudi, ako ste vec tu, navijajte, ponesite ekipu. Na -22 pozoriste, stizemo - pozoriste, tek na neresenom kao nesto u glas. Alo, spiker sa razglasa vodi navijanje. Pa to se nije desilo u istoriji sportskog drustva. Uzmimo se u pamet. Koga god pokaze kamera od publike, slika se i snima. O ovome da razmislimo mi kao pojedinci i uprava kluba sa cenom karata.

Zemunski kej

pre 11 meseci

Cim zeli nekog da odmori,izgube.Svaka cast Igokei ne verujem da ce ovako vise da odigraju. Desava se u kosarci da te ovako ide sut kao i da prednost od 15-20koseva nije nedostizna.

...

pre 11 meseci

Stvarno igramo ruznu kosarku. Totalno nerazumni potezi u odbrani... kako ko dođe daje na 50 za poluvreme. Pricati o idiotskim preuzimanjima je vec bezveze... Svaka nasa utakmica lici jedna na drugu, jednu osmisljenu akciju nismo izveli za poluvreme...bas me covek sve vise razocarava!

Bojan

pre 11 meseci

00

Kažu Partizan gubio od Igokee, Zvezda nije od FMP-a, Partizan je gubio i od Borca, i od Krke, i od mnogo slabijih ekipa dok nije došao SNS u klub.
Zvezda gubila poslednjih deset godina u proseku par utakmica, dobijala Budućnost 40 razlike u finalu, a koliko se sećam, dva puta je jedva pobedila FMP, jednom u poslednjem napadu, a jednom u produžetku iako je uvek bila i tri puta jača od njih.
(Simbad

Ti Simbade ni sam ne veruješ u ovo sto si napisao :-)

pjer

pre 11 meseci

Zahvaliti se pod hitno Jaramazu i Kaminskom, a osloboditi prostor i minute Trifunovicu,Tristanu, Balsi i ostalima. Nisu to igrači za Partizan. Ovaj prvi nit je plej niti bek suter, a drugome ne možeš list papira izvuci ispod patika na skoku a doveden je bas zbog tih istih skokova a ne da glumi beka na liniji 6.75 i ispucava se.

Bojan

pre 11 meseci

ako nekom do sada nije jasno Igokea nije Partizan,C.Zvezda Beograd jeste Fmp,što se tiče Partizana zaslužen poraz ajmo dalje svi u napad...

mi

pre 11 meseci

Partizan ni pod razno nije zasluzio da pobedi, sudjehje i namestanje u zadnjoj cetvrtini treba poslati FIBI da vidi kako se sudi u ABA Ligi ! Dall ce se pojaviti nekad neki sudija koji ce Rumenoglua opomenuti ili cak iskljuciti sto on ocigledno stalno provocira ? Jedan tim koji ove sektase u crnom totalno razbuca ima ogromnu prednost 20 p. mora u zadnjim sekundama da strepi za pobedu. A tek publika, napaljena od vriskanja i galame rumenog, samo kad ih vidis onako krezave ima covek na umu da su tu samo radi izivljavanja.Ista skroz kopija one brace iz Zadra par sati ranije.

Zoran

pre 11 meseci

Avramovic umislio da je Dzordan, a ne jedva ptosecni kosarkas. Partizan nema nikakvu igru to je tako ocigledno. a za to je odgovoran trener.

wea

pre 11 meseci

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...
(soccer, 12. novembar 2023 22:01)

Ako je tako, ako je igokea 2, zašto onda nema skor kao fmp 2 protiv fmp-a, nekih 48:0 u međusobnim susretima?
(Simpatizer, 12. novembar 2023 22:32)

To ti sebe treba da zapitas. Eno, oni vasi br.2 ili br.1, sta god, odjednom promasuju sve, gube lopte odjednom na smesan nacin...fudbalskim recnikom iz dva u jedan.

Baš

pre 11 meseci

Svaka čast Igokeji na igri u prve 3 trećine.
Ljudi pogodili sve živo.
Ništa važno je pokazati ovima da ni Mega ni Igokea nisu klubovi koji nam se sklanjaju, za razliku od njihovih utakmica.
Mi ćemo ipak direktno preko derbije odlučiti ABA ligu.

čiki

pre 11 meseci

Sada ja pitam .Jeli puna dvorana? ima li 19 hiljada ljudi ili je max 7 hiljada pošto kada igra Zvezda komentari su 5-6 hiljada
(čiki, 12. novembar 2023 21:31)

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000
(paradox, 12. novembar 2023 21:34)

Dečko batali te budalaštine FMP,Limenke,panteri.Nisi odgovorio koliko gledalaca ima večeras? Gde vi imate prosek 20 hiljada? A da imaš intelekta i znanja mogao bi da izguglaš za svaku utakmicu ABA i za bilo koju utakmicu da vidiš zvanične izveštaje o broju gledalaca.Uživaj u igri tvog tima

ekg

pre 11 meseci

Sad svim silama u Evroligi a Abu opusteno igrati pa u pleyofu ako su mangupi i ako budu prava ekipa po brejk protiv Zvezde. Tezak mec protiv Fenera i doza neozbiljnosti kostala je vcrs Partizan. Sad se vidi zasto treba da ostane Aba liga, jer postoje jake i taktickinpotkovane ekipe...a da je srpska liga to bi bila samo Mega...

društvance iz predgrađa

pre 11 meseci

Svaka cast Igoeki. Na kraju je pravda pobedila, bili su bolji celu utakmicu. Poksale su sudije sve. Smesni faulovi u napadu, dozvoljavanje tuce u poslednjoj cetvrtini bez faulova, ne sviranje ciste namerne Ledeja jer ne znam sta ono udaranje po glavi pri zakucavanju ako ne namerna? Ni silazna putanja nije svirana. Sve je pokusano ali na kraju je pravda pobedila.
(Gossa placa Zeljko 89, 12. novembar 2023 23:08)

Prvo, ne lupetaj. Ti se predstavljaš kao neki realan, ali po ko zna koji put dokazuješ da niko od vas pantera ne može biti objektivan. Suđenje je bilo ok, po koja greška na obe strane. Ni jedan faul nije smešan kako ti kažeš, namera Lideja nije postojala, išao je na blokadu.
Silzna pitanja?! Pa kako može da bude silazna lopta koja očigledno ne stiže do obruča. Silazna putanja je kada lopta ide u ubruč, a ne pored. Igokea je pošteno pobedila tu nema spora. Problem je što vi panteri ne možete a da ne ispoljite svoje nepoznavanje košarke i mržnju prema Partizanu. To je za mene bolesna opsesija.

Zemzem voda

pre 11 meseci

Kakav scenarij, tipa holivudskih filmova. Ovo nema ni kad igraju FMP i Zvezda.
(Miks, 12. novembar 2023 22:49)
Naravno da nema , jer FMP nikad nije dobio Zvezdu . Znao je voditi 10 razlike 2 minute prije kraja , pa stane . Igokea je dobijala Partizan i prije .

paradox

pre 11 meseci

Sada ja pitam .Jeli puna dvorana? ima li 19 hiljada ljudi ili je max 7 hiljada pošto kada igra Zvezda komentari su 5-6 hiljada
(čiki, 12. novembar 2023 21:31)

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000

Medison

pre 11 meseci

Ju, ju, ju, kakva tuga. Ovakvo blamiranje, a već ih je bilo eto samo ove sezone. Ovakvo medjunožno bolenje za igranje odbrane, ovakvo nebulozno i kretensko kretanje, a ne igranje pojedinih igrača. Čak i čudo da se desi pa,da prvo dobiju ovu utakmicu, a onda i da poprave formu i udju u seriju pobeda, ovakvu ružnu utakmicu ne može ništa da izbriše iz glava objektivnih navijača.

Mare

pre 11 meseci

Ovim je rešeno pitanje ko će osvojiti ABA ligu, time i igrati u Evropi. Partizan ima već 2 poraza od austsajdera, Zvezda nula poraza od austajdera. Ako Zvezda bude pametna i pazi da ne izgubi do kraja od svih osim Partizna, biće prva, jer u međusobnim okršajima Partizana i Zvezde znamo da domaći parkter dobija. I u ligaškom delu i u plejofu.
(zare, 12. novembar 2023 23:08)

lupetas nenormalno, odigrano je tek 7 kola, ima jos mnogo da se igra, pa plus play off. I Zvezda moze da izgubi od losijih, pa izgubila je od Cibone prosle god. Bice jos tu i pobeda i poraza.

Kali the greek

pre 11 meseci

CZ-FMP 38:0
Partizan-Igokea 17:8

Gde ti vidiš isto?
(Goran Loznica, 12. novembar 2023 20:46)

Naravno da je isto
Jer igokei1 nije trebalo pa je dobijala igokea2
Inace bi bilo 25:0

duledudule

pre 11 meseci

Dobiće oni to u finišu kao i uvek i u svim sportovima.
(Rejf, 12. novembar 2023 21:40)
Pa da, sae ce da " zategnu " odbranu kao i uvek..

Mekica

pre 11 meseci

Šta je sad ganci kažite nešto , dogovoreno, namešteno … nismo isti rodjaci ovo je kosarkaska institucija a vi ste jadnici bili i ostali

Zoran

pre 11 meseci

Ekipa koja kma Andjusica, Avramovica. Jaramaza, Koprivicu, nije oxbiljna ekipa. Igokea ih organizovanom igrom satrla. Partizan ne zna da zagradi prostor ispod svog kosa, ne znaju da odbrane sut za 3 poena, sta dalje ocekivati ?

Mihajlo

pre 11 meseci

Haha, Zeljko Obradović, nadobudni trener.
Partizanu je samo štetu doneo, od kada je preuzeo Partizan.
Završiće treću sezonu , i ostaće na jednom trofeju.
Ovim porazom večeras dao je dve pobede prednosti Zvezdi, i praktično u novembru izgubio ABA ligu.
Sa Evroligom može da se slika.
(Dragan, 12. novembar 2023 23:20)

Šta pričaš, koje dve pobede prednosti kad je jedna. Haha izgubljena Aba liga, može i 8. da bude i da vas bez problema izbaci u plej ofu, a biće prvi ne sekiraj se. To Zvezda može da se slika sa Evroligom, a Partizan sa Obradovićem je u prvoj sezoni uradio više nego Zvezda za deset, a ove će još više.

Bn

pre 11 meseci

@Lord of the Flies
Boja prevremeno rodjene djece je ljubicasta, u cast prevremeno rodjene djece Partizan veceras igra u specijalnim dresovima.

soccer

pre 11 meseci

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000
(paradox, 12. novembar 2023 21:34)

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...

Nemanja

pre 11 meseci

Dožer, verovatno najkvalitetniji igrač ima najmanju minutažu. Pravi se kao ozbiljan tim a jedini plej Jaramaz, decko nema kvalitet ni da bude rezervni plej.

KK Srbija

pre 11 meseci

Svejedno ko je pobedio,Partizan-Igokea ili Igokea-Partizan
(Marinković, 12. novembar 2023

Odkud sad to? Pa zar nisu filijala...smešni ste 100 puta laž neće postati istina...dokazi su tu pred vama.

ntibazonkiza

pre 11 meseci

Ne moze se igrati 5 minuta kosarke i ocekivati da se dobije utakmica. Defanzivna zalaganja su bila ispod minimuma profesionalne kosarke do poslednjih 6,7 minuta. Slazem se da ne treba da se igra u intenzitetu evroligaskih utaimica, ali ovo sinoc je zaista bilo sramotno izdanje. U svakom slucaju s obzirom da se ove godine ne igra u pioniru, domaci teren nece imati toliko presudnu ulogu u eventualnom finalu izmedju zvezde i partizana, tako da ovo samo moze da bude jos jedna lekcija igracima i Zeljku da se ne sme pustiti utakmica kada se tone u duboki minus, nego koncentracija i kod njega i kod igraca treba da bude na maksimumu svih 40 minuta. I do onog navlacenja sudija na kraju utakmice uopste nije trebalo da dodje, mozda bi partizan dosao i do punog preokreta da su sudili Ledeju sve sto je uradio (nameran faul i koraci). I jos jedna stvar koja bode oci, u 3 neizvesne zavrsnice lopta koja se izvodi u poslednjem napadu ne uspeva da dodje do igraca, moraju da se vezbaju specijali za takve situacije kojih je ocigledno mnogo ove sezone.

mikac357

pre 11 meseci

Kao na treningu, svaki šut za tri otvoren.Ne razumijem da se to ne brani..
(Nikac, 12. novembar 2023 22:16)

Ne brane oni to ni u Evroligi nego imaju sreće.

Demar Derozan

pre 11 meseci

Jrsu umorni igraci od Fenera, vidi se da su teske noge, a i govor tela je jasan. Medjutim, mora da se shvati da Part nema masu pod kosem, ne gradi niko nista, a Kaminski je tolilka stetocina defanzivni da je to neshvatljivo. Mora da se obuci Koboklo da gradi kos, mada cisto sumnjam da ce to biti lako i moguce jer i on voli samo napad, a to timu ne treba. Imace Zeljko grdne probleme sa gradjenjem kosa ove godine. Takodje, ne moze Part bez Pantera, on ima sigurne poene u rukama, a veceras nema ni Dozira ni Alekse. Ponitka mora da pomogne najvise u defanzivi takodje.

madarona

pre 11 meseci

Isti ste klub pa nekad napisem zvezda nekad fmp, to mu dodje na isto ne znam sta se zivciras. I da, zasluzena pobeda Igokee i uopste me ne boli. A vas ce tek da boli polako.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 11 meseci

Ne moze ovo Partizan da dobije!
Neverovatan sut za 3 ima Igokea ,a mi nemamo beka ni pleja koji moze da im parira.Skok nam je vec standardno među losijima i u Aba ligi.

vec vidjeno

pre 11 meseci

@spominju se koraci Ledeja a ne cetvorkorak Milosavljevica kad su mu dodeljena bacanja pri kraju

Majstore pogledaj opet, na prvom koraku mu ispada lopta koja se od butine Andjusica nakon cega mu se vraca lopta u ruke i radi dva koraka. Ne znam sta se tu sudi ali cetvorokorak nije sigurno

Logs

pre 11 meseci

Gledam nesto statistiku i vidim da je Igokea dala samo jednu trojku vise od Partizana. Citam kako Igokea pobedila zahvaljujuci trojkama. Jesu li to Partizan i Zvezda svete krave pa ne mogu izgubiti utakmicu?
(Banja Luka, 12. novembar 2023 23:56)

Igokea je napravila razliku trojkama...a onda je tu razliku stigao Partizan opet trojkama. Na kraju su bili tu negde po svemu. Za je i rezultat takav kakav je.

Za Zvezdu ne znam...Partizan moze da izgubi.

Večeras je bila dobra utakmica za gledanje...sipali su jedni pa drugi, imali smo dramu na kraju i pobedila je Igokea. Da je pobedio Partizan isto bi bilo zasluženo.

Ja kao navijac Partizana nisam zadovoljan kako smo opusteno igrali veći deo utakmice, prodali smo previše lopti, ali mi ke drago što smo imali onu stvar da se vratimo. Na kraju jedna ničija lopta završila kod protivnika i sta da se radi .

todos

pre 11 meseci

И кажете Игокеа Партизанова филијала? Па није то ФМП1 да редовно и без изузетака губи од ФМП2 или како се већ зове.

Miki

pre 11 meseci

Pozdrav za navijače iz Železnika tj. FMP ( kvazi Zvezde) od navijača Zadra!
Čista Željkova izgubljena utakmica, koa i sve do sada ove sezone, jednostavno čovek je izlapeo skroz. Nekad bio veliki. Otal samo ime i uspomene. Ljudi dali je moguće da je Balša najgori igrač ABA lige, čovek već 10 utakmica nedobije ni minut. Po svemu viđenom što je dečko igrao na par utakmica u početku on je jedini igrač Partizana što ima skok i zaštitu obruča, ovi ostal su svi polumrtvi. Jedino pijani Željko to nevidi i nezna. Ej dve utakmice za redom na kraju lopta ide na Kaminskog koji nije u stanju da uhvati loptu, čovek je jednostavno drvo. Nerazumem kakva je razlika izgubiti sa Balsom i izgubiti bez njega, jednostavno visoki igrači Partizana su ko muve bez glave, nema ih nigde ispod koša.
Čestitke Zvezdi iz Železnika na novoj ABA tituli.

iskreno

pre 11 meseci

Jaramaz definitivno nije za Partizan. Dečko jednostavno nije sposoban da bude organizator, uz ti ni za odbranu nije sposoban. Aleksa bar igra odbranu iako takođe nije sposoban da bude plej. Jednostavno nemamo pleja i takvim pristupom nemamo šta da tražimo. Plej treba da bude glava ekipe, produžena ruka trenera, ali Partizan igra bez glave očigledno.
Odbrana i skok i dalje nepromenjeno loše. Dakle to su stvari koje se vuku već tri godine i ja ne mogu da verujem da Željko nije sposoban da to tri godine primeni.

mAd

pre 11 meseci

Zvezda - Fmp
Partizan - Igokea
To vam je kao da gledate neki od James Bond filmova...uvek znate da ce glavni junak da prezivi...tako I ovde , pobednik se ne dovodi u pitanje....
samo kazem..nama neutralnima sve jedno I onako smo neutralni ...ali mozda nekom nije...

Demar Derozan

pre 11 meseci

Kaminski nema kvalitet da resava tekme, nema on sigurnost na sutu za 3 poena kad je gusto, a u defanzivi pravi nenadoknadivu stetu. Upropastio je fantasticnu partiju Trife koji je bio veceras izvanredan u oba smera. Frenk bi do Nove godine morao da se dovede u red, u suprotnom ja bih mu se zahvalio, a pokusao bi da do tada Balsa proigra i ima doprinos sa finom visinom koju ima.

magic55

pre 11 meseci

Moram priznati da mi nije jasno kako je stalno netko sam na trici? Kakva je to obrana? To su skupo plaćeni igrači? Koma. Opet forsira Andjusica? Zašto vise ne igra Kaboklo?

društvance iz predgrađa

pre 11 meseci

Igokea, to je isti klub, sad ce oni cudesno da popuste u drugom poluvremenu.
(Pedja, 12. novembar 2023 22:10

Gluperdo, kakav isti klub. To su dva kluba ou dve države.

Simo

pre 11 meseci

Hahahaha auuu šta uradiste,sramota. Mi apsolutno bez pleja smo katastrofa,pa sad nek uprava razmišlja i nek dovede pleja jer drugačije odosmo u 3 lepe

pedja2206

pre 11 meseci

Drugi put zaredom ne znaju da ubace loptu za zadnji napad. I dve izgubljene utakmice koje to nisu morale biti. Zar se to ne uči na treningu. Postavi blok i igrač šutira. Zar je to toliko teško. I izgubljene utakmice protiv Olimpijakosa i Ikogee. Oba puta mislim da je loptu ubacivao isti igrač.

Iz drugog ugla

pre 11 meseci

Koja bre pesnica u glavu s ledja? Gledate lj vi, imate li oci? Udario ga je Ledej po ruci, doduse nisko, i to je to. Otisla je ruka po kosi posle kontakta mozda, ali kao prirodan sled prethodnog pokreta. Svako ima pristup internetu. Igokea zasluzeno pobedila. Pristup mora da bude jak od samog starta. Ima jos da se igra, bice borbe.

Q:rac

pre 11 meseci

Najjači su botovi spremni za vređanje i paljotine koji već vide preokret i pobedu kkp... a ne shvataju da pre svakog prvenstva cz već vodi 2:0

Simpatizer

pre 11 meseci

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...
(soccer, 12. novembar 2023 22:01)

Ako je tako, ako je igokea 2, zašto onda nema skor kao fmp 2 protiv fmp-a, nekih 48:0 u međusobnim susretima?

Rajko

pre 11 meseci

Jednom kad se desi da se gubi i to ubedljivo od osrednje ekipe,može da se i oprosti..,al kad se to ponovi u više navrata...,onda tu nesto u komplet timu sa trenerom pre svega ozbiljno ne štima...!

samo jako

pre 11 meseci

Toliko9 me nervira Obradovic sa ovim eksperimentalnim petorkama u Aba ligi na svakom pocetku meca, da cu prestati da gledam . Pa , mora li da nas nervira svaki put i da svaku utakmicu kuci pocnemo sa -15 .
To nam vraca za podrsku koju dajemo klubu. Nijednu utakmicu kuci zadnjih godinu dana nismo dobili bez stresa. I posle utakmice ce biti "Nije bilo energije. Startuj sa petorkom koja ce da slomi protivnika posle 15 minuta , ako mozes ..bem ti tvoju filozofiju. Zato smo i izgubili od Mege.
Dosta vise.
("Dijagnosticar", Nis, 12. novembar 2023 21:35)
Prestani da gledas 'navijacu' ucinices nam

Ranko

pre 11 meseci

Prvu četvrtinu se igrao svaki napad na Koprivicu i Igokea stekla prednost i samopouzdanje
Uz ludački šut za 3 normalan sled događaja.Aleksa se vratio na ono što jeste,Naneli pao u formi,Doužir nedostajao.Željko loše pripremio utakmicu.
Ponjitka se vraća iz povrede,hajp oko Brazilca....
Pomalo neozbiljno.
Šteta za Trifunovića koji je mogao da bude heroj,ali pokazao
zašto je za Koprivicu,Tristana igračina.Fizički spreman,grize i igra do kraja,a šutevi nekada ulaze,nekada ne.ABA liga je gotova do završnice.Ako bude regularna Partizan će dobiti Zvezdu i na strani u finalu.Kada se svira silazna putanja u situaciji sa Nikolićem onda je to ipak namera a ne greška.Ako se to gleda da bi se videlo nešto tako očigledno onda je Partizan daleko od logistike za dominaciju u ABA ligi.Ovo je moralo da desi posle par sličnih utakmica sa srećnim krajem.Igokea iskusna i dobro vođena ekipa.

Piter Markoni

pre 11 meseci

"Nezainteresovan" Partizan, ne razumem naše igrače, ali ni Željka..... Teško da za 10 zadnjih minuta okrenemo jer Igokea ne srlja a šut za tri poena ih ide.....Treba nam za bolje rezultate domaći ili Evropski plej....

Ajk

pre 11 meseci

Neće jedan ili dva poraza u regularnom delu sezonu odlučiti šampiona, već pre svega play-of i želja, koncentracija i volja kako pojedinca tako i kolektiva. Ono što mene zabrinjava je manjak želje kod pojedinaca za pobedom u ABA ligi i kada se ta želja i pojavi krajem utakmice, bude kasno.
Ono što takodje treba da zabrinjava sve nas jeste sudjenje koje je tendenciozno i pre svega domaćinsko, bilo za Zvezdu ili Partizan. Na tome moraju svi da rade, ali kako kada smo kao društvo potonuli načisto. Kada smo se toliko podelili, da jednu ne toliko dobru, koliko zanimljivu utakmicu, posmatramo kroz prizmu sudjenja, a ne nekih dobrih i lepih poteza. Prestanite da komentarišete utakmicu pominjući isključivo sudije i sudjenje.
Igoekea je sasvim zasluženo pobedila, bila je borbenija, sa više žara i želje za pobedom. Deluje mi kao da je moj Partizan ceo svoj fokus bacio na EL, kao da su mislima samo u EL.

Sportski pozdrav

Rajkovic

pre 11 meseci

Zasluzene pobeda igokeje kosarkaske analfabete kometrisu sudzenja da udario ga je po glavi Ali je isao na loptu na blokadu I Nije bila namera.

KK Srbija

pre 11 meseci

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000
(paradox, 12. novembar 2023 21:34)

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...
(soccer, 12. novembar 2023 22:01)

Da da samo 20 razlike od "filijale"

Hrundi V. Bakshi

pre 11 meseci

Vec sam ranije pisao, mozemo mi da ne volimo Obradovica, ali on ce da izgura ovo u pobedu. Zna on sta I kad treba.
Zvezda godinama kuburi sa trenerima.

Rajko

pre 11 meseci

Jednom kad se desi da se gubi i to ubedljivo od osrednje ekipe,može da se i oprosti..,al kad se to ponovi u više navrata...,onda tu nesto u komplet timu sa trenerom pre svega ozbiljno ne štima...!

Iz drugog ugla

pre 11 meseci

Koja bre pesnica u glavu s ledja? Gledate lj vi, imate li oci? Udario ga je Ledej po ruci, doduse nisko, i to je to. Otisla je ruka po kosi posle kontakta mozda, ali kao prirodan sled prethodnog pokreta. Svako ima pristup internetu. Igokea zasluzeno pobedila. Pristup mora da bude jak od samog starta. Ima jos da se igra, bice borbe.

madarona

pre 11 meseci

Cestitam danas navijacima zvezde na pobedi, stvarno su bili svim srcem uz Igokeu. Malo su kukali, malo plakali i svim srcem navijali. Velika pobeda za fmp

društvance iz predgrađa

pre 11 meseci

Svaka cast Igoeki. Na kraju je pravda pobedila, bili su bolji celu utakmicu. Poksale su sudije sve. Smesni faulovi u napadu, dozvoljavanje tuce u poslednjoj cetvrtini bez faulova, ne sviranje ciste namerne Ledeja jer ne znam sta ono udaranje po glavi pri zakucavanju ako ne namerna? Ni silazna putanja nije svirana. Sve je pokusano ali na kraju je pravda pobedila.
(Gossa placa Zeljko 89, 12. novembar 2023 23:08)

Prvo, ne lupetaj. Ti se predstavljaš kao neki realan, ali po ko zna koji put dokazuješ da niko od vas pantera ne može biti objektivan. Suđenje je bilo ok, po koja greška na obe strane. Ni jedan faul nije smešan kako ti kažeš, namera Lideja nije postojala, išao je na blokadu.
Silzna pitanja?! Pa kako može da bude silazna lopta koja očigledno ne stiže do obruča. Silazna putanja je kada lopta ide u ubruč, a ne pored. Igokea je pošteno pobedila tu nema spora. Problem je što vi panteri ne možete a da ne ispoljite svoje nepoznavanje košarke i mržnju prema Partizanu. To je za mene bolesna opsesija.

Mekica

pre 11 meseci

Šta je sad ganci kažite nešto , dogovoreno, namešteno … nismo isti rodjaci ovo je kosarkaska institucija a vi ste jadnici bili i ostali

Mihajlo

pre 11 meseci

Haha, Zeljko Obradović, nadobudni trener.
Partizanu je samo štetu doneo, od kada je preuzeo Partizan.
Završiće treću sezonu , i ostaće na jednom trofeju.
Ovim porazom večeras dao je dve pobede prednosti Zvezdi, i praktično u novembru izgubio ABA ligu.
Sa Evroligom može da se slika.
(Dragan, 12. novembar 2023 23:20)

Šta pričaš, koje dve pobede prednosti kad je jedna. Haha izgubljena Aba liga, može i 8. da bude i da vas bez problema izbaci u plej ofu, a biće prvi ne sekiraj se. To Zvezda može da se slika sa Evroligom, a Partizan sa Obradovićem je u prvoj sezoni uradio više nego Zvezda za deset, a ove će još više.

Rajkovic

pre 11 meseci

Zasluzene pobeda igokeje kosarkaske analfabete kometrisu sudzenja da udario ga je po glavi Ali je isao na loptu na blokadu I Nije bila namera.

Miki

pre 11 meseci

Pozdrav za navijače iz Železnika tj. FMP ( kvazi Zvezde) od navijača Zadra!
Čista Željkova izgubljena utakmica, koa i sve do sada ove sezone, jednostavno čovek je izlapeo skroz. Nekad bio veliki. Otal samo ime i uspomene. Ljudi dali je moguće da je Balša najgori igrač ABA lige, čovek već 10 utakmica nedobije ni minut. Po svemu viđenom što je dečko igrao na par utakmica u početku on je jedini igrač Partizana što ima skok i zaštitu obruča, ovi ostal su svi polumrtvi. Jedino pijani Željko to nevidi i nezna. Ej dve utakmice za redom na kraju lopta ide na Kaminskog koji nije u stanju da uhvati loptu, čovek je jednostavno drvo. Nerazumem kakva je razlika izgubiti sa Balsom i izgubiti bez njega, jednostavno visoki igrači Partizana su ko muve bez glave, nema ih nigde ispod koša.
Čestitke Zvezdi iz Železnika na novoj ABA tituli.

Bojan

pre 11 meseci

ako nekom do sada nije jasno Igokea nije Partizan,C.Zvezda Beograd jeste Fmp,što se tiče Partizana zaslužen poraz ajmo dalje svi u napad...

Misin

pre 11 meseci

Ni jedan pravi navijač Partizana neće bilo sta reci protiv Obradovića ma kako god da se zavrsi sezona.Jesnostavno on je ovo sve pokrenuo ,bez njega nebi bilo Evro lige a samim tim ni prepune Arene.Ostalo su komentari onih koji ne mogu da podnesu da je najtrofejnij evropski trener u svom klubu.Ako Bog da da tu ostane do kraja zivota u bilo kojoj ulozi.Čovek kome nista ne treba a daje sve za svoj Partizan.

madarona

pre 11 meseci

Isti ste klub pa nekad napisem zvezda nekad fmp, to mu dodje na isto ne znam sta se zivciras. I da, zasluzena pobeda Igokee i uopste me ne boli. A vas ce tek da boli polako.

Baš

pre 11 meseci

Svaka čast Igokeji na igri u prve 3 trećine.
Ljudi pogodili sve živo.
Ništa važno je pokazati ovima da ni Mega ni Igokea nisu klubovi koji nam se sklanjaju, za razliku od njihovih utakmica.
Mi ćemo ipak direktno preko derbije odlučiti ABA ligu.

iggY

pre 11 meseci

pa ljudi jel ovo realno?? leday udara po glavi igraca na zakucavanju i sudije gledaju snimak i dosudjuju obican prekrsaj!?? dva napada poslije leday ide na kos i pravi tri koraka i ovi opet nista ne sude? toliko sam odgledao..strašno sudjenje za ova dva minuta

društvance iz predgrađa

pre 11 meseci

Igokea, to je isti klub, sad ce oni cudesno da popuste u drugom poluvremenu.
(Pedja, 12. novembar 2023 22:10

Gluperdo, kakav isti klub. To su dva kluba ou dve države.

paradox

pre 11 meseci

Sada ja pitam .Jeli puna dvorana? ima li 19 hiljada ljudi ili je max 7 hiljada pošto kada igra Zvezda komentari su 5-6 hiljada
(čiki, 12. novembar 2023 21:31)

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000

KK Srbija

pre 11 meseci

Svejedno ko je pobedio,Partizan-Igokea ili Igokea-Partizan
(Marinković, 12. novembar 2023

Odkud sad to? Pa zar nisu filijala...smešni ste 100 puta laž neće postati istina...dokazi su tu pred vama.

Q:rac

pre 11 meseci

Najjači su botovi spremni za vređanje i paljotine koji već vide preokret i pobedu kkp... a ne shvataju da pre svakog prvenstva cz već vodi 2:0

Iskren

pre 11 meseci

Najskuplji tim ikada u Evropi izgubio od svoje filijale koja im je uvek po naredbi davala bodove, najskuplji tim ikada u Evropi koji sponzorise jedna drzava i jedna stranka ne moze ni namestenu utakmicu da dobije? Za sta se gradjanima Srbije ptima novac? Da se finansiraju ovi koji ni ove trening utakmice ne umeju da pobede? Ovo je vrv nakveca bruka u istoriji evro kosarke. Nezabelezenk ponizavanje najbogatije ekipe ikada u Evropi.

mAd

pre 11 meseci

Zvezda - Fmp
Partizan - Igokea
To vam je kao da gledate neki od James Bond filmova...uvek znate da ce glavni junak da prezivi...tako I ovde , pobednik se ne dovodi u pitanje....
samo kazem..nama neutralnima sve jedno I onako smo neutralni ...ali mozda nekom nije...

Hrundi V. Bakshi

pre 11 meseci

Vec sam ranije pisao, mozemo mi da ne volimo Obradovica, ali on ce da izgura ovo u pobedu. Zna on sta I kad treba.
Zvezda godinama kuburi sa trenerima.

Bojan

pre 11 meseci

00

Kažu Partizan gubio od Igokee, Zvezda nije od FMP-a, Partizan je gubio i od Borca, i od Krke, i od mnogo slabijih ekipa dok nije došao SNS u klub.
Zvezda gubila poslednjih deset godina u proseku par utakmica, dobijala Budućnost 40 razlike u finalu, a koliko se sećam, dva puta je jedva pobedila FMP, jednom u poslednjem napadu, a jednom u produžetku iako je uvek bila i tri puta jača od njih.
(Simbad

Ti Simbade ni sam ne veruješ u ovo sto si napisao :-)

Ranko

pre 11 meseci

Prvu četvrtinu se igrao svaki napad na Koprivicu i Igokea stekla prednost i samopouzdanje
Uz ludački šut za 3 normalan sled događaja.Aleksa se vratio na ono što jeste,Naneli pao u formi,Doužir nedostajao.Željko loše pripremio utakmicu.
Ponjitka se vraća iz povrede,hajp oko Brazilca....
Pomalo neozbiljno.
Šteta za Trifunovića koji je mogao da bude heroj,ali pokazao
zašto je za Koprivicu,Tristana igračina.Fizički spreman,grize i igra do kraja,a šutevi nekada ulaze,nekada ne.ABA liga je gotova do završnice.Ako bude regularna Partizan će dobiti Zvezdu i na strani u finalu.Kada se svira silazna putanja u situaciji sa Nikolićem onda je to ipak namera a ne greška.Ako se to gleda da bi se videlo nešto tako očigledno onda je Partizan daleko od logistike za dominaciju u ABA ligi.Ovo je moralo da desi posle par sličnih utakmica sa srećnim krajem.Igokea iskusna i dobro vođena ekipa.

Logs

pre 11 meseci

Gledam nesto statistiku i vidim da je Igokea dala samo jednu trojku vise od Partizana. Citam kako Igokea pobedila zahvaljujuci trojkama. Jesu li to Partizan i Zvezda svete krave pa ne mogu izgubiti utakmicu?
(Banja Luka, 12. novembar 2023 23:56)

Igokea je napravila razliku trojkama...a onda je tu razliku stigao Partizan opet trojkama. Na kraju su bili tu negde po svemu. Za je i rezultat takav kakav je.

Za Zvezdu ne znam...Partizan moze da izgubi.

Večeras je bila dobra utakmica za gledanje...sipali su jedni pa drugi, imali smo dramu na kraju i pobedila je Igokea. Da je pobedio Partizan isto bi bilo zasluženo.

Ja kao navijac Partizana nisam zadovoljan kako smo opusteno igrali veći deo utakmice, prodali smo previše lopti, ali mi ke drago što smo imali onu stvar da se vratimo. Na kraju jedna ničija lopta završila kod protivnika i sta da se radi .

Zemzem voda

pre 11 meseci

Kakav scenarij, tipa holivudskih filmova. Ovo nema ni kad igraju FMP i Zvezda.
(Miks, 12. novembar 2023 22:49)
Naravno da nema , jer FMP nikad nije dobio Zvezdu . Znao je voditi 10 razlike 2 minute prije kraja , pa stane . Igokea je dobijala Partizan i prije .

Kali the greek

pre 11 meseci

CZ-FMP 38:0
Partizan-Igokea 17:8

Gde ti vidiš isto?
(Goran Loznica, 12. novembar 2023 20:46)

Naravno da je isto
Jer igokei1 nije trebalo pa je dobijala igokea2
Inace bi bilo 25:0

neko tamo

pre 11 meseci

Na primer, Dalibor Ilić i Lazarevc nemaju nikakvu svrhu Czv, da se dobro utreniraju, da sačekaju na ziceru Ledeja, da ga tako dobro ispresavijaju sa dva nesportska poteza. Da olupaju rebra i izbiju par zuba, da se ne seti da više bije ove klince po Aba ligi.

Пафи Баточина

pre 11 meseci

Свуда сада грми околоо
Наша Звезда првак поновоо
Све је готовоо
Наша Звезда првак поновоо

Mare

pre 11 meseci

Ovim je rešeno pitanje ko će osvojiti ABA ligu, time i igrati u Evropi. Partizan ima već 2 poraza od austsajdera, Zvezda nula poraza od austajdera. Ako Zvezda bude pametna i pazi da ne izgubi do kraja od svih osim Partizna, biće prva, jer u međusobnim okršajima Partizana i Zvezde znamo da domaći parkter dobija. I u ligaškom delu i u plejofu.
(zare, 12. novembar 2023 23:08)

lupetas nenormalno, odigrano je tek 7 kola, ima jos mnogo da se igra, pa plus play off. I Zvezda moze da izgubi od losijih, pa izgubila je od Cibone prosle god. Bice jos tu i pobeda i poraza.

pejton geri

pre 11 meseci

Faul Ledeja jeste nameran, tehnička za klupu Partizana trebala da se sudi i faulovi u napadu Igokee na par minuta pre kraja su čiste greške (neki bi rekli i krađa)sudija.
Lopta je bila u silaznoj ali air-ball putanji kad ju je Ledej pokupio (i takva sudijska odluka se može smatrati domaćinskim suđenjem).

Samo polako ljudi, ima tu da se igra još, neće ove godine domaći teren biti od presudnog značaja. Živi bili pa videli.

Želimir jeste ikona našeg kluba, ali mu je vreme da se zapita kad će da vodi unučad na utakmice i igra šah na Kališu. Pregazilo ga je vreme, baš kao i Ćus Mateo u petoj u Madridu.

Eto toliko od objektivnog Grobara.

ekg

pre 11 meseci

Sad svim silama u Evroligi a Abu opusteno igrati pa u pleyofu ako su mangupi i ako budu prava ekipa po brejk protiv Zvezde. Tezak mec protiv Fenera i doza neozbiljnosti kostala je vcrs Partizan. Sad se vidi zasto treba da ostane Aba liga, jer postoje jake i taktickinpotkovane ekipe...a da je srpska liga to bi bila samo Mega...

gagi

pre 11 meseci

Najveća kraja u istoriji Aba lige.Sta su ljudi sve svirali u 4cetvrtini.Faul ledeja za 6mjeseci zatvora nije namjerni.Nad Nikolićem 4,5brutalnih faula nije dvorani.Mudi 4 puta poklanja loptu partizanu.Kakvo udaranje,u fudbalu su to fauli.Kakav faul nad Nikolićem 35 sek do kraja ne sviraju.Priznaju kos,poništavaju na intervenciju Obradovića.I onda se sudija izvinjava obradovicu.Evo dobi Igokea,ali ovo sudjenje u 4cetvrtini sramno.Obradovic je daleko najbolji trener u Evropi bez daljnjeg,ali iza kulisa se sluzi svim.Angazovao je bolesnika da siri medijsku mrznju medju nama,zasto je bogato placen.Znamo svi o kome se radi.Od 1988gidine pratim intenzivno sport,nikad veca mrznja nije bila,a velike zasluge pripadaju medijskom trovacu sa s.......

Dragan

pre 11 meseci

Haha, Zeljko Obradović, nadobudni trener.
Partizanu je samo štetu doneo, od kada je preuzeo Partizan.
Završiće treću sezonu , i ostaće na jednom trofeju.
Ovim porazom večeras dao je dve pobede prednosti Zvezdi, i praktično u novembru izgubio ABA ligu.
Sa Evroligom može da se slika.

Simbad

pre 11 meseci

Kažu Partizan gubio od Igokee, Zvezda nije od FMP-a, Partizan je gubio i od Borca, i od Krke, i od mnogo slabijih ekipa dok nije došao SNS u klub.
Zvezda gubila poslednjih deset godina u proseku par utakmica, dobijala Budućnost 40 razlike u finalu, a koliko se sećam, dva puta je jedva pobedila FMP, jednom u poslednjem napadu, a jednom u produžetku iako je uvek bila i tri puta jača od njih.

"Dijagnosticar", Nis

pre 11 meseci

Toliko9 me nervira Obradovic sa ovim eksperimentalnim petorkama u Aba ligi na svakom pocetku meca, da cu prestati da gledam . Pa , mora li da nas nervira svaki put i da svaku utakmicu kuci pocnemo sa -15 .
To nam vraca za podrsku koju dajemo klubu. Nijednu utakmicu kuci zadnjih godinu dana nismo dobili bez stresa. I posle utakmice ce biti "Nije bilo energije. Startuj sa petorkom koja ce da slomi protivnika posle 15 minuta , ako mozes ..bem ti tvoju filozofiju. Zato smo i izgubili od Mege.
Dosta vise.

Simbad

pre 11 meseci

Prljavijeg igrača, u svakom smislu reči, od Ledeja nisam nikada video. Polako ga prati Naneli.
Pogledajte ponašanje igrača Partizana i ponašanje igrača Zvezde poslednjih par godina.
Uporedite kulturu jednog Ledeja, Nanelija, Lesora, Smailagića, Avramovića, nažalost i Trifunovića i Anđušića, s jedne strane i Mitrovića, Dobrića, Davidovca, Nedovića, dok su stranci uglavnom svi bili i više nego fer i korektni, možda i previše.

LL

pre 11 meseci

Kad viša kosmička sila pravde neda!!!
Još ima obraza Obradović da nešto kaže onom poslednjem sudiji.
Poslednji minut i po:
koraci Ledeja, jedan korak, pa naskok, priznata dva poena, faul u napadu suđen Igokei, gde Trifunović bukvalno udara u ruku koja je u cilindru igrača Igokee i odbija se kao da ga je struja udarila, priznaju čudan koš i faul Ledeju nakon snimka, ne priznaju čist koš koji je prvo priznat Igokei nakon snimka gde se vidi da je lopta iznad obruča...
I nakon svega lopta ludilo dolazi do igrača Igokee i još luđe prolazi kroz obruč.

Paja

pre 11 meseci

Dugo je prvenstvo,kiksnuće verovatno i Zvezda negde ali ova dešavanja u Areni večeras su svakako za analizu čelnika ABA lige.Mislim da se Željku mnogo toga oprašta od strane sudija.Onaj trenutak kada cela klupa Partizana skače na sudije zaslužuje bar tehničku grešku i neko isključenje.Zaista je pritisak na sudije neverovatan i ako se ovako nastavi biće to potpuno neregularno takmičenje.

Simpatizer

pre 11 meseci

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...
(soccer, 12. novembar 2023 22:01)

Ako je tako, ako je igokea 2, zašto onda nema skor kao fmp 2 protiv fmp-a, nekih 48:0 u međusobnim susretima?

globalizacija

pre 11 meseci

Svaka čast Igokeji na igri u prve 3 trećine.
Ljudi pogodili sve živo.
Ništa važno je pokazati ovima da ni Mega ni Igokea nisu klubovi koji nam se sklanjaju, za razliku od njihovih utakmica.
Mi ćemo ipak direktno preko derbije odlučiti ABA ligu.
(Baš, 12. novembar 2023 23:12)

Igrali Igokea1 i Igokea2 a ti se dotaknes treceg kluba...neigranje EL godinama je ostavilo traga na veliki broj navijaca, da nisu pompleksi , pitaj se, pitam...

Simke

pre 11 meseci

Igokeja je pobedila samu sebe, svaka čast i to treba umeti, doduše ovo se retko dešava od kad je lopta preskočila Drinu, ali šta je tu je, svaka čast i za Igokeju 2, pružila je sjajan otpor starijoj sestri.

Aster Blistok

pre 11 meseci

ako nekom do sada nije jasno Igokea nije Partizan,C.Zvezda Beograd jeste Fmp,što se tiče Partizana zaslužen poraz ajmo dalje svi u napad...
(Bojan, 12

Izgleda da ste vi ti kojima "nije jasno", ili se samo pravite da vam je nejasno. Ustvari, savršeno vam je jasno da je upravo suprotno, pa svojim upornim lažima pokušavate da sakrijete to pto je ustvari partizan taj koji je ugasio ime na godinu dan i igrao pod novim koje je bilo PARTIZAN IGIKEA!!!!! Znate vi i to da vas je FIBA "vodila" pod tim imenom. Toliko vam je krivo zbog toga, da čete pući od muke.

DUDA

pre 11 meseci

Uporno pokušavam da se sjetim, jesam li gledao -odvratnijeg i pokvarenijeg igrača,od ovog slatkiša Ledeja...Ne vredi ! Čak su jedan Menegin ili Aca Trica,male mace za njega !

predlog

pre 11 meseci

Resetovati Partizan I Zvezdu na 5 godina. Max budzeti da budu 3-5 mil a ko zasluzi Evroligu dobije jos 2-3 mil gratis. Makar cemo gledati mlade, poletne igrace zeljne dokazivanja a ne isluzene rage ( Kaminski, Ponitka, Tobi...)

Mihajlo

pre 11 meseci

Poraz ko poraz ali mi je krivo sto sudije unistavaju kosarku,ovo je sudjenje za zatvor,sve su probale da pobedi ocajni Partizan,ovo nije sport nego rezirana predstava u kojoj onaj kome je pobeda namenjena nije znao da pobedi.
Sto se tice kosarke,ponavlja se da igraci Partizana nece da igraju odbranu sem Trifunovica,njemu svaka cast,momak treba da ima vise minuta od svih ovih pojacanja. Da budem iskren nije mi jasno kako je Obradovic od ekipe koja je isto bezvoljno igrala odbranu napravio ekipu za plejof evrolige,to je bilo cudo,ako mu to i ove godine uspe to je jos vece cudo,a ne bi trebalo da bude jer su ovo iskusni evroligaski i NBA igraci. Dule nije imao ni deseti deo ovih para ali se ekipa uvek borila,ovo sad su lelemudi koji imaju talenat ali nemaju volje i zelje. Sto bi rekao Kolja Pejakovic svi bi da pobede a da se ne ozlijede.

todos

pre 11 meseci

И кажете Игокеа Партизанова филијала? Па није то ФМП1 да редовно и без изузетака губи од ФМП2 или како се већ зове.

zare

pre 11 meseci

Ovim je rešeno pitanje ko će osvojiti ABA ligu, time i igrati u Evropi. Partizan ima već 2 poraza od austsajdera, Zvezda nula poraza od austajdera. Ako Zvezda bude pametna i pazi da ne izgubi do kraja od svih osim Partizna, biće prva, jer u međusobnim okršajima Partizana i Zvezde znamo da domaći parkter dobija. I u ligaškom delu i u plejofu.

Istina

pre 11 meseci

I pored svih sila i sudija,koji su se trudili da vrate igokeu iz bgd u igru nisu uspeli.Bog je bio na strani pravde i ode titula dinovi,ode...vratice se svojoj kuci gde je uglavnom boravila zadnje decenije.

Rale

pre 11 meseci

Ne može se lopatari protiv Božije pravde, protivnik vas rasturio ko igračku,Zoc,tajnik Savić,sudije...sve, sve i na kraju dobili po nosu !Ono što davno lebdi u vazduhu je došlo na naplatu,neki dan vas Fener razbi u prvom delu vi se uz razne mahinacije provukoste,večeras vam sve bilo dozvoljeno u zadnjih 10 min. Pa koji tim gubi prednost od preko 20 koševa za tako kratko vreme,kad vam ni suci nisu pomogli onda znajte da će i ova sezona otići niz vodu.

Dušan

pre 11 meseci

društvance iz predgrađa




Ledej nije imao nameru,hahahaha,vidi se koliko poznaješ košarku.3 igrača je prošle sezone osakatio,vaše licemerstvo je bolesno...

Miki

pre 11 meseci

82:66 za Igokeu i trener Igokee trazi tajm posla koga za par minuta dolazimo do 84:79.
Mislim da nikada nisam video da neko ovako ukoci svoj tim. Ali mu se nista nece desiti, gazda Mile je veliki grobar.

Demar Derozan

pre 11 meseci

Kaminski nema kvalitet da resava tekme, nema on sigurnost na sutu za 3 poena kad je gusto, a u defanzivi pravi nenadoknadivu stetu. Upropastio je fantasticnu partiju Trife koji je bio veceras izvanredan u oba smera. Frenk bi do Nove godine morao da se dovede u red, u suprotnom ja bih mu se zahvalio, a pokusao bi da do tada Balsa proigra i ima doprinos sa finom visinom koju ima.

avangarda

pre 11 meseci

Boze, kakva je rupa bez dna ovaj Partizan. Sad ce Zocu morati da kupe jos 2-3 NBA igraca ako misle da osvoji nesto. Ako nema duplo skuplji tim od kompletne lige on ne moze da pokaze da je najbolji trener u kosmosu..

samo jako

pre 11 meseci

Toliko9 me nervira Obradovic sa ovim eksperimentalnim petorkama u Aba ligi na svakom pocetku meca, da cu prestati da gledam . Pa , mora li da nas nervira svaki put i da svaku utakmicu kuci pocnemo sa -15 .
To nam vraca za podrsku koju dajemo klubu. Nijednu utakmicu kuci zadnjih godinu dana nismo dobili bez stresa. I posle utakmice ce biti "Nije bilo energije. Startuj sa petorkom koja ce da slomi protivnika posle 15 minuta , ako mozes ..bem ti tvoju filozofiju. Zato smo i izgubili od Mege.
Dosta vise.
("Dijagnosticar", Nis, 12. novembar 2023 21:35)
Prestani da gledas 'navijacu' ucinices nam

Navegante

pre 11 meseci

Partizan ni pored obilate pomoci sudija ne moze kuci da dobije Igokeu, dzaba Kaboklo, a tek ga cekaju tradicionalno neugodni SC Derby, Buducnost, Cedevita. Bojim se da je u novembru prednost domaceg terena u ABA za KKP nedostizna a verovatno da je pukla i sezona i da nesto debelo ne valja.

Milos

pre 11 meseci

Sta ti je sudbina, Pi Dzej Dozier s Denverom igrao finale zapada Nba lige, odigrao bitnu ulogu u izbacivanju LA Klipersa, a sad gubi od Igokee iz Laktasa. E moj Dozieru.

Јован

pre 11 meseci

Sve ovo na stranu, rezultat, poraz, sve. Osecam sramotu i bes zbog vecine ljudi koji su bili u Areni. Sramota. Ljudi, ako ste vec tu, navijajte, ponesite ekipu. Na -22 pozoriste, stizemo - pozoriste, tek na neresenom kao nesto u glas. Alo, spiker sa razglasa vodi navijanje. Pa to se nije desilo u istoriji sportskog drustva. Uzmimo se u pamet. Koga god pokaze kamera od publike, slika se i snima. O ovome da razmislimo mi kao pojedinci i uprava kluba sa cenom karata.

wea

pre 11 meseci

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...
(soccer, 12. novembar 2023 22:01)

Ako je tako, ako je igokea 2, zašto onda nema skor kao fmp 2 protiv fmp-a, nekih 48:0 u međusobnim susretima?
(Simpatizer, 12. novembar 2023 22:32)

To ti sebe treba da zapitas. Eno, oni vasi br.2 ili br.1, sta god, odjednom promasuju sve, gube lopte odjednom na smesan nacin...fudbalskim recnikom iz dva u jedan.

Yo

pre 11 meseci

Ali ona namerna?! Pa ljudi, čovek ga prošao, krenuo da kuca i Ledej po glavi udara, zamalo mu vrat ne slomi i oni gledaju snimak i ne smeju namernu da pokažu! Obradović pred sam kraj sikće na sudije, psuje ih, viče i niko ne sme tehničku da pokaže, za njega to ne postoji! Sa ovom ligom je trebalo završiti još prošle sezone.

delulu

pre 11 meseci

Svaka cast Igoeki. Na kraju je pravda pobedila, bili su bolji celu utakmicu. Poksale su sudije sve. Smesni faulovi u napadu, dozvoljavanje tuce u poslednjoj cetvrtini bez faulova, ne sviranje ciste namerne Ledeja jer ne znam sta ono udaranje po glavi pri zakucavanju ako ne namerna? Ni silazna putanja nije svirana. Sve je pokusano ali na kraju je pravda pobedila.
(Gossa placa Zeljko 89, 12. novembar 2023 23:08)

Prvo, ne lupetaj. Ti se predstavljaš kao neki realan, ali po ko zna koji put dokazuješ da niko od vas pantera ne može biti objektivan. Suđenje je bilo ok, po koja greška na obe strane. Ni jedan faul nije smešan kako ti kažeš, namera Lideja nije postojala, išao je na blokadu.
Silzna pitanja?! Pa kako može da bude silazna lopta koja očigledno ne stiže do obruča. Silazna putanja je kada lopta ide u ubruč, a ne pored. Igokea je pošteno pobedila tu nema spora. Problem je što vi panteri ne možete a da ne ispoljite svoje nepoznavanje košarke i mržnju prema Partizanu. To je za mene bolesna opsesija.
(društvance iz predgrađa, 12. novembar 2023 23:31)

Eno ti snimaka po tviteru koliko hoces te situacije kad smdljivko ledej ide na loptu. Udarac u glavu zatvorenom sakom (neko bi to nazvao i pesnicom) je start na loptu?! Isto i snimak toga sto ti mislis da nije doslo do nivoa obruca, isto imas i snimak toga. Odvratan si lice.

Urke

pre 11 meseci

Cestitam danas navijacima zvezde na pobedi, stvarno su bili svim srcem uz Igokeu. Malo su kukali, malo plakali i svim srcem navijali. Velika pobeda za fmp.

Cekaj, navijaci Zvezde, pobeda FMP-a?
Zar mi nismo Panteri, Zvezda je ugasena, ili nije?
Mnogo si konfuzan, boli ovo, uff bas boli.

76er

pre 11 meseci

Koja bre pesnica u glavu s ledja? Gledate lj vi, imate li oci? Udario ga je Ledej po ruci, doduse nisko, i to je to. Otisla je ruka po kosi posle kontakta mozda, ali kao prirodan sled prethodnog pokreta. Svako ima pristup internetu. Igokea zasluzeno pobedila. Pristup mora da bude jak od samog starta. Ima jos da se igra, bice borbe.
(Iz drugog ugla, 12. novembar 2023 23:26)

Liče, nije bitno da li je po ruci ili po glavi, bitno je da je bila klasična sekirica. Dakle po tebi je nesportska samo u glavu kad bijete? Mada ne bi ti ni tada to baš tako olako prihvatio.
A u te priče da je mesar išao na loptu ne veruje ni Obradović.

Gossa placa Zeljko 89

pre 11 meseci

Drustvance, ono nije namerna Ledeja? Covek udario po glavi i vratu igraca koji je isao na zakucavanje? Nije uopste isao na loptu, niti blizu lopte. Ono nije namerna? Koliko faulova nije svirano KKP, Nikolica su tukli bez prestanka bukvalno. Andjusic ga je 3 puta povukao za dres, tek iedan faul su mu svirali. Onako navlacenje skoro nisam video. Mislim jesam, isto je to Boultauzer i Hordov svirao Zvezdi. Realno ste i protiv Fenera izvukli na sudije. Ako nisi realan da vidi sudijsko navlacanje koje se konstantno ponavlja za Partizan, glupo je da uopste diskutujemo.

XL

pre 11 meseci

Ne pomažu ni sudije, Žoc je pritiskao koliko je mogao ali nisu oni mogli da ubacuju loptu u koš umesto igrača! Onakve odluke u finišu utakmice su sramota za ABA ligu, nema svrhe više da postoji to takmičenje! O ćaskanju i smeškanju sudija sa Žocom neću da pričam, postali su pravi drugari i normalno je da tehnička greška za njega ne postoji! Bruka!

Liberty

pre 11 meseci

Strašno koliko su sudije krale u korist Partizana. Zaista je postalo veoma mučno gledati koliko se sile pojedinci, i kako sudije na to siljenje popuštaju i sude svesno na štetu protivnika Partizana. To je najači utisak večeras, krađa sudija u korist Partizana, a ne pobeda Igokeje nad Igokejom 2.

Ajk

pre 11 meseci

Neće jedan ili dva poraza u regularnom delu sezonu odlučiti šampiona, već pre svega play-of i želja, koncentracija i volja kako pojedinca tako i kolektiva. Ono što mene zabrinjava je manjak želje kod pojedinaca za pobedom u ABA ligi i kada se ta želja i pojavi krajem utakmice, bude kasno.
Ono što takodje treba da zabrinjava sve nas jeste sudjenje koje je tendenciozno i pre svega domaćinsko, bilo za Zvezdu ili Partizan. Na tome moraju svi da rade, ali kako kada smo kao društvo potonuli načisto. Kada smo se toliko podelili, da jednu ne toliko dobru, koliko zanimljivu utakmicu, posmatramo kroz prizmu sudjenja, a ne nekih dobrih i lepih poteza. Prestanite da komentarišete utakmicu pominjući isključivo sudije i sudjenje.
Igoekea je sasvim zasluženo pobedila, bila je borbenija, sa više žara i želje za pobedom. Deluje mi kao da je moj Partizan ceo svoj fokus bacio na EL, kao da su mislima samo u EL.

Sportski pozdrav

soccer

pre 11 meseci

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000
(paradox, 12. novembar 2023 21:34)

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...

Vdusan

pre 11 meseci

Cime je ovaj Ledej zasluzio da ostane profesionalni kosarkas? Lomi rebra, cupa zglobove, lupa po potiljku, i nikad nesportska. Lebrona ne bi ovoliko pustali.

UjkaŽitko

pre 11 meseci

Zvezda - Fmp
Partizan - Igokea
To vam je kao da gledate neki od James Bond filmova...uvek znate da ce glavni junak da prezivi...tako I ovde , pobednik se ne dovodi u pitanje....
samo kazem..nama neutralnima sve jedno I onako smo neutralni ...ali mozda nekom nije...
(mAd, 12. novembar 2023 20:34)


CZ-FMP 38:0
Partizan-Igokea 17:8

Gde ti vidiš isto?
(Goran Loznica, 12. novembar 2023 20:46)

Ispravka.

Partizan-Igokea 17:9

Pozdrav

Nemanja

pre 11 meseci

Dožer, verovatno najkvalitetniji igrač ima najmanju minutažu. Pravi se kao ozbiljan tim a jedini plej Jaramaz, decko nema kvalitet ni da bude rezervni plej.

pjer

pre 11 meseci

Zahvaliti se pod hitno Jaramazu i Kaminskom, a osloboditi prostor i minute Trifunovicu,Tristanu, Balsi i ostalima. Nisu to igrači za Partizan. Ovaj prvi nit je plej niti bek suter, a drugome ne možeš list papira izvuci ispod patika na skoku a doveden je bas zbog tih istih skokova a ne da glumi beka na liniji 6.75 i ispucava se.

Neša

pre 11 meseci

pejton geri,По чеми је Обрадовић икона клуба?Од око 50 година бављења кошарком Обрадовића,у Партизану је провео можда омо 5 година.Налон што је Партизан 1992 године освојио КЕШ под вођством проф. Николића,а формално се као тренер водио Обрадовић,Обрафовић је на прву инострану понуду одперјао из Партизана.Пре ће бити иконе Партизана Кићановић,Тодорић,коки су провели по неколико деценија у Партизану.То што је Обрадовић освајао КЕШ и евролиге са страним клубовима шта се то тиче Партизана,какве користи имамо од тога.

čiki

pre 11 meseci

Sada ja pitam .Jeli puna dvorana? ima li 19 hiljada ljudi ili je max 7 hiljada pošto kada igra Zvezda komentari su 5-6 hiljada
(čiki, 12. novembar 2023 21:31)

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000
(paradox, 12. novembar 2023 21:34)

Dečko batali te budalaštine FMP,Limenke,panteri.Nisi odgovorio koliko gledalaca ima večeras? Gde vi imate prosek 20 hiljada? A da imaš intelekta i znanja mogao bi da izguglaš za svaku utakmicu ABA i za bilo koju utakmicu da vidiš zvanične izveštaje o broju gledalaca.Uživaj u igri tvog tima

zicers

pre 11 meseci

Zasluzena pobeda Igokee..Greska u ovakvim utakmicama je pristup samoj utakmici..Pocne se utakmica sa drugom petorkom sa idejom da se razigravaju igraci koji uglavnom ne igraju,a za to vreme se protivnik razigra i napravi razliku koja se posle tesko stize..Svaku utakmicu na svom terenu,bez obzira ko je protivnik,treba od prvog minuta poceti kao da je finale,a ne ovako sa rezervnim igracima..

Aca

pre 11 meseci

Kada je Zvezda pre neki dan izgubila od Barse, neki su likovali kako im je bilo slađe 5 poena neko da smo izgubili sa 20-30. I nama je ovako slađe. Karma.

Roki

pre 11 meseci

Nekada su mi Rejes, Rudi, Mumbru i ostala spanska banda bili sinonim za prljave igrace, ali Ledej je ovo digao na visi nivo. Ovi su bili foliranti i glumci, ali uglavnom nisu povredjivali protivnike. Ledej kao psihopata.

Jones

pre 11 meseci

Kakvo je ono suđenje bilo u poslednjoj četvrtini, šta je ono bilo...?
Svaka čast košarkašima Igokee, kako su uzvukli ovo, ne bi ni mnogo jači timovi.

Раде

pre 11 meseci

Као навијач Партизана могу да кажем да је победа Игокее заслужена и чиста као суза. Судије су се у последња 3 минута погубиле судивши све против Игокее. Мислим да нису имали храбрости да суде како треба. Флагрантан пример је недосуђена намерна лична над Николом Танасковићем. Али,руку на срце, треба рећи да су све пре тога са лакоћом досуђивали личне грешке играчима Партизана. Оваквим судијама није место у озбиљној лиги. Партизан је жалосно почео меч и тако увек почиње у АБА лиги. Заиста млади домаћи играчи требају да добијају више прилике али и да се науче да дају увек свој максимум. Многи су и убивени почевши од Балше Копривице који је на почетку сезоне обећава а сад изгледа горе него пре 3 сезоне. Алекси Аврамовићу је Пешић нашао праву улогу док он трентуно у Партизану не зна да ли је дошо ил' пошо. Проблем скока у одбрани Партизану, по мени, прави овај начин одбране. Центри излећу на 9 метара играчима који ни бацање не могу да погоде. Велики је и проблем што сем Дожера и Нанелија (видећемо за Понитку) нико не уме да спусти лопту центрима.

Giga Morvac

pre 11 meseci

Ovog Ledeja treba kazniti za sve što radi.Prošle godine Nikoli Ivanoviću polomi rebra,namerno i krvnički udara i nikom ništa.Sramota za ligu,a i za klub.

miki

pre 11 meseci

Ovog Jaramaza pod hitno otjerati iz Prtizana, na slobodna bacanja ide kao na streljanje,je li moguce da redovno fula zaredom 2 bacanja, to je kostalo Partizan veceras pobjede, Kaminski ko da je bek dvojka a ne centar, zaduzen za sut za 3 poena, covjek ne moze 2 cm da se odvoji od zemlje, a ostali izasli kao na trening, mislili doci ce pobjeda sama od sebe, sramota!

bus

pre 11 meseci

Moj utisak je suđenje, a zaključak je da moraš da igraš 20 razlike bolje od Partizana da bi pobedio sa dva koša prednosti. Faul Ledeja na oko dva minuta pred kraj je bio za zatvor.

vec vidjeno

pre 11 meseci

@spominju se koraci Ledeja a ne cetvorkorak Milosavljevica kad su mu dodeljena bacanja pri kraju

Majstore pogledaj opet, na prvom koraku mu ispada lopta koja se od butine Andjusica nakon cega mu se vraca lopta u ruke i radi dva koraka. Ne znam sta se tu sudi ali cetvorokorak nije sigurno

Zoran

pre 11 meseci

Avramovic umislio da je Dzordan, a ne jedva ptosecni kosarkas. Partizan nema nikakvu igru to je tako ocigledno. a za to je odgovoran trener.

MilunkaMalina

pre 11 meseci

U principu u ovoj sezoni imate 8 pobeda i 6 poraza kao i cigani. Sa svim milionima plus sa Zeljkom na klupi. Toliko. Fener je mali klub. Igokea je institucija. E muke

Zemunski kej

pre 11 meseci

Cim zeli nekog da odmori,izgube.Svaka cast Igokei ne verujem da ce ovako vise da odigraju. Desava se u kosarci da te ovako ide sut kao i da prednost od 15-20koseva nije nedostizna.

p.c. niš

pre 11 meseci

Zaslužena pobeda Igokee,vodili su tokom celog meča i to većinom ubedljivo.
Ugledu Obradovića ne priliči da vrši ovoliko pritisak na sudije.

Strela

pre 11 meseci

@@@Da li može neki link za faul Ledeja o kome se priča
(Samo kažem, 13. novembar 2023 00:04)

Ako, ne daj Bože, imaš kardiovaskularnih problema bolje da ne gledaš.

mi

pre 11 meseci

Partizan ni pod razno nije zasluzio da pobedi, sudjehje i namestanje u zadnjoj cetvrtini treba poslati FIBI da vidi kako se sudi u ABA Ligi ! Dall ce se pojaviti nekad neki sudija koji ce Rumenoglua opomenuti ili cak iskljuciti sto on ocigledno stalno provocira ? Jedan tim koji ove sektase u crnom totalno razbuca ima ogromnu prednost 20 p. mora u zadnjim sekundama da strepi za pobedu. A tek publika, napaljena od vriskanja i galame rumenog, samo kad ih vidis onako krezave ima covek na umu da su tu samo radi izivljavanja.Ista skroz kopija one brace iz Zadra par sati ranije.

Gossa placa Zeljko 89

pre 11 meseci

Svaka cast Igoeki. Na kraju je pravda pobedila, bili su bolji celu utakmicu. Poksale su sudije sve. Smesni faulovi u napadu, dozvoljavanje tuce u poslednjoj cetvrtini bez faulova, ne sviranje ciste namerne Ledeja jer ne znam sta ono udaranje po glavi pri zakucavanju ako ne namerna? Ni silazna putanja nije svirana. Sve je pokusano ali na kraju je pravda pobedila.

max

pre 11 meseci

A sad ide, ni ne namestamo itd.
ovo je bruka, jer i zvezda i partizan na osnovu ulaganja, igraca koje imaju i igranja evrilige ne smeju da gube od bilo koga u aba ligi, osim mozda buducnosti koji najbolji tim posle par i zvede.

Banja Luka

pre 11 meseci

Gledam nesto statistiku i vidim da je Igokea dala samo jednu trojku vise od Partizana. Citam kako Igokea pobedila zahvaljujuci trojkama. Jesu li to Partizan i Zvezda svete krave pa ne mogu izgubiti utakmicu?

...

pre 11 meseci

Stvarno igramo ruznu kosarku. Totalno nerazumni potezi u odbrani... kako ko dođe daje na 50 za poluvreme. Pricati o idiotskim preuzimanjima je vec bezveze... Svaka nasa utakmica lici jedna na drugu, jednu osmisljenu akciju nismo izveli za poluvreme...bas me covek sve vise razocarava!

duledudule

pre 11 meseci

Dobiće oni to u finišu kao i uvek i u svim sportovima.
(Rejf, 12. novembar 2023 21:40)
Pa da, sae ce da " zategnu " odbranu kao i uvek..

Zoran

pre 11 meseci

Ekipa koja kma Andjusica, Avramovica. Jaramaza, Koprivicu, nije oxbiljna ekipa. Igokea ih organizovanom igrom satrla. Partizan ne zna da zagradi prostor ispod svog kosa, ne znaju da odbrane sut za 3 poena, sta dalje ocekivati ?

Demar Derozan

pre 11 meseci

Jrsu umorni igraci od Fenera, vidi se da su teske noge, a i govor tela je jasan. Medjutim, mora da se shvati da Part nema masu pod kosem, ne gradi niko nista, a Kaminski je tolilka stetocina defanzivni da je to neshvatljivo. Mora da se obuci Koboklo da gradi kos, mada cisto sumnjam da ce to biti lako i moguce jer i on voli samo napad, a to timu ne treba. Imace Zeljko grdne probleme sa gradjenjem kosa ove godine. Takodje, ne moze Part bez Pantera, on ima sigurne poene u rukama, a veceras nema ni Dozira ni Alekse. Ponitka mora da pomogne najvise u defanzivi takodje.

slobinator

pre 11 meseci

pa i zvezda je poslednjih godina izgubila puno utakmica u aba ligi i od igokee,krke,zadra čak i u beogradu,cibone prošle sezone ,što je i koštalo prvog mesta,cedevite,budućnosti,mornara,partizana.to kao odgovor onima koji kažu da je ona kao zatvarala sve mečeve

magic55

pre 11 meseci

Moram priznati da mi nije jasno kako je stalno netko sam na trici? Kakva je to obrana? To su skupo plaćeni igrači? Koma. Opet forsira Andjusica? Zašto vise ne igra Kaboklo?

marko

pre 11 meseci

bez sprdnje sad, je l bio nesportski faul Ledeja ili ne?
sad je gotovo, pobedila Igokea, ali ono je bas sporna situacija bila koja je i promenila utakmicu.

Simo

pre 11 meseci

Hahahaha auuu šta uradiste,sramota. Mi apsolutno bez pleja smo katastrofa,pa sad nek uprava razmišlja i nek dovede pleja jer drugačije odosmo u 3 lepe

Шћепан

pre 11 meseci

predlog,Ја имам много бољи,поштенији и економски разумнији предлог-приватизација фудбалских и кошаркашких клубова Црвене Звезде и Партизана.Видимо,за све њих је скркано преко 100 милиона евра,порези и закони се не поштују,а игре и резултати најлепше казано разочаравајући и очајни.Нека самозване легенде и милионски богаташи откупе клубове и троше своје милионе евра а не државне.Лако и безобразно је играти се државним тј туђим парама.

KK Srbija

pre 11 meseci

Kada igra Fmp, ne zvezda, drugo i jeste 5-6 hiljada ljudi, Partizan u proseku 20000
(paradox, 12. novembar 2023 21:34)

Nije partizan nego igokea 2....
trebao bi to da znas.
20000 prosek? Jeste, ali juce...
(soccer, 12. novembar 2023 22:01)

Da da samo 20 razlike od "filijale"

ntibazonkiza

pre 11 meseci

Ne moze se igrati 5 minuta kosarke i ocekivati da se dobije utakmica. Defanzivna zalaganja su bila ispod minimuma profesionalne kosarke do poslednjih 6,7 minuta. Slazem se da ne treba da se igra u intenzitetu evroligaskih utaimica, ali ovo sinoc je zaista bilo sramotno izdanje. U svakom slucaju s obzirom da se ove godine ne igra u pioniru, domaci teren nece imati toliko presudnu ulogu u eventualnom finalu izmedju zvezde i partizana, tako da ovo samo moze da bude jos jedna lekcija igracima i Zeljku da se ne sme pustiti utakmica kada se tone u duboki minus, nego koncentracija i kod njega i kod igraca treba da bude na maksimumu svih 40 minuta. I do onog navlacenja sudija na kraju utakmice uopste nije trebalo da dodje, mozda bi partizan dosao i do punog preokreta da su sudili Ledeju sve sto je uradio (nameran faul i koraci). I jos jedna stvar koja bode oci, u 3 neizvesne zavrsnice lopta koja se izvodi u poslednjem napadu ne uspeva da dodje do igraca, moraju da se vezbaju specijali za takve situacije kojih je ocigledno mnogo ove sezone.

pedja2206

pre 11 meseci

Drugi put zaredom ne znaju da ubace loptu za zadnji napad. I dve izgubljene utakmice koje to nisu morale biti. Zar se to ne uči na treningu. Postavi blok i igrač šutira. Zar je to toliko teško. I izgubljene utakmice protiv Olimpijakosa i Ikogee. Oba puta mislim da je loptu ubacivao isti igrač.

kevin

pre 11 meseci

Neozbiljna igra ista utakmica kao protiv Mege, zasluzena pobeda Igokee. Partizanovac sam ali mi je drago sto je izgubio jer nikako nije zasluzio pobedu. Trebali su da se trgnu. Propustene sanse protiv mege, sc derby, baskonia, oly i sad igokea. nek im bude ovo za rasvescivanje. Shvatili su prelako utakmicu. ovo vise ne sme da se dogadja. prvo mesto mislim da je izgubljeno u aba ligi.

mikac357

pre 11 meseci

Kao na treningu, svaki šut za tri otvoren.Ne razumijem da se to ne brani..
(Nikac, 12. novembar 2023 22:16)

Ne brane oni to ni u Evroligi nego imaju sreće.

iskreno

pre 11 meseci

Jaramaz definitivno nije za Partizan. Dečko jednostavno nije sposoban da bude organizator, uz ti ni za odbranu nije sposoban. Aleksa bar igra odbranu iako takođe nije sposoban da bude plej. Jednostavno nemamo pleja i takvim pristupom nemamo šta da tražimo. Plej treba da bude glava ekipe, produžena ruka trenera, ali Partizan igra bez glave očigledno.
Odbrana i skok i dalje nepromenjeno loše. Dakle to su stvari koje se vuku već tri godine i ja ne mogu da verujem da Željko nije sposoban da to tri godine primeni.

Bn

pre 11 meseci

@Lord of the Flies
Boja prevremeno rodjene djece je ljubicasta, u cast prevremeno rodjene djece Partizan veceras igra u specijalnim dresovima.

Medison

pre 11 meseci

Ju, ju, ju, kakva tuga. Ovakvo blamiranje, a već ih je bilo eto samo ove sezone. Ovakvo medjunožno bolenje za igranje odbrane, ovakvo nebulozno i kretensko kretanje, a ne igranje pojedinih igrača. Čak i čudo da se desi pa,da prvo dobiju ovu utakmicu, a onda i da poprave formu i udju u seriju pobeda, ovakvu ružnu utakmicu ne može ništa da izbriše iz glava objektivnih navijača.

Rajko

pre 11 meseci

Jednom kad se desi da se gubi i to ubedljivo od osrednje ekipe,može da se i oprosti..,al kad se to ponovi u više navrata...,onda tu nesto u komplet timu sa trenerom pre svega ozbiljno ne štima...!

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 11 meseci

Ne moze ovo Partizan da dobije!
Neverovatan sut za 3 ima Igokea ,a mi nemamo beka ni pleja koji moze da im parira.Skok nam je vec standardno među losijima i u Aba ligi.

Piter Markoni

pre 11 meseci

"Nezainteresovan" Partizan, ne razumem naše igrače, ali ni Željka..... Teško da za 10 zadnjih minuta okrenemo jer Igokea ne srlja a šut za tri poena ih ide.....Treba nam za bolje rezultate domaći ili Evropski plej....

Rajko

pre 11 meseci

Jednom kad se desi da se gubi i to ubedljivo od osrednje ekipe,može da se i oprosti..,al kad se to ponovi u više navrata...,onda tu nesto u komplet timu sa trenerom pre svega ozbiljno ne štima...!