101

Utorak, 19.09.2023.

16:20

Ražnatović prvi put govorio posle prekida saradnje sa Partizanom: Za sve je kriv Savić

Najpoznatiji košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović dao je veliki intervju za grčke medije u kojem se dotakao i nesuglasica sa upravom KK Partizan.

Ražnatoviæ prvi put govorio posle prekida saradnje sa Partizanom: Za sve je kriv Saviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

Samo je Jedan Gile

pre 1 godinu

Terqj ga iz sprske kosarke u svajom klubu ima po 2-3igraca i cim malo odskoce gkeda da ih unovci. Partizan i Zvezdu koristi za dalju prodaju a forsirao je dovodjenje neafirnisnih igraca u Partizan da bi ih UNOVCIO i klub ostavljao bwz zarade. E pa bato zasuci rukave pa na kalis sa.njime na trening pa da vidis kako se zaradjuje preko tudjih ledja.

Tenzija

pre 1 godinu

Znate kako ja na ovo gledam?

Misko je najmocniji menadzer i cini cuda kako dovodi igrace. Istina je da je muka bila tada trinkijeru dovesti neke igrace da valjaju. Za te godine Misko je to i uspeo.
E sad, onda tu dolazi situacija da moras biti dobar sa njim, da mu se slihtas ides uz dlaku. Savic to nije hteo i evo posledica.

Rizican potez, mozda bude trpeo partizan, a mozda se i izvuce i uspe uprkos svadji sa Miskom da dovede dobre igrace ubuduce

Dr Dzekili Dzubili

pre 1 godinu

Ili će dobiti oba kluba ili neće niko i to je činjenica.
(Mirjana, 19. septembar 2023 17:49)

Zvezda je nece dobiti jer je ne zasluzuje po misljenju Evrolige, Partizan je nece dobiti jer je ne zasluzuje po misljenju sopstvene drzave.

Lepo si rekla, nece niko, i to je cinjenica.

Vladimir

pre 1 godinu

U ovom intervjuu nije naveo nikakvu posebnu istinu. Sećam se da je Papapetru prešao u njegovu agenciju po dolasku u Partizan. U partizanu je odigrao ispod proseka, i odmah se verovatno nezadovoljan vratio u Grčku. Papapetru se najviše družio sa Mandarom, i tu je neko ubedio Madara da u aprilu pređe u Mišković agenciju. Dalje je sve poznato. Samo da ne prođe kao Perušev u Efesu!

Max von Laberg

pre 1 godinu

Misko nesta si izostavio,dobro objasnio si nam da je Savic kriv,ali mene interesuje onaj vazni sastanak tebe i Nese Ilica pre frke.O kom klubu je bila diskusija Fener jos nije bio u igri.Cija ideja je bila probaj sa platom.

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Posrednici u sportu su nepotrebni na ovakav način.
Klub im svoje igrače i svoje viškove i manjkove u traženju balansa.Ima stručni štab i finansije.Ima plan.Štaće tu neki Miško?
Ima pptrebe da se u mnogim oblastima vratimo u sedamdesete.
Namnožili se ovi pljačkaški birokrati,sebidali značaj i upropastavaju moral pojedinaca i ekipa.

Pera

pre 1 godinu

Imas puno ugovora godinama sa jednom firmom i onda zbog jednog ugovora, koji je u toj masi ugovora potpuno nebitan ti rizikujes sve poslove sa tom firmom. Zbog jednog igraca, koji ce mozda sutra da nestane sa scene, jer ce ga mozda progutati Fenerbahce. Pocetnicka greska. Del Boy ostaje Del Boy. Iako mu se nekad posreci, pa iz kofera izvuce Jokica ili Micica. Ali uglavnom prodaja ide na metar.

resistance

pre 1 godinu

Neka hvala, daleko lepa kuća svima koji "poštuju" Partizan kao što ga ovaj čovek koji je naneo i nanosi veliku štetu srpskoj košarci, poštuje. Kakva licemerna i drska izjava da je on dovodeći igrače u Partizan činio zapravo uslugu Partizanu hehe a ja jadan mislio da je on tako investirao jer će im u Partizanu skočiti cena, da će ih Partizan tako napraviti igračima pa samim tim i ovaj čovek zardaiti više. U bre al sam naivan, ja mislio da je zbog toga, kad ono, mukica jadan ovaj "dobročinitelj" je zapravo činio uslugu Partizanu. Još jednom: daleko lepa kuća svakom ovakvom "dobročinitelju" i poštenjačini, daleko im lepa kuća a da ima pravde - nikada ne bi u Srbiji kročio u nijednu sportsku salu. Veliki ali veliki deo "zasluge" za "sušu" talenata ili njihovo gašenje ako se negde pojave je upravo ova osoba i sve njegove"agencije" koje taj talenat guše gradeći veštačke karijere čiji je krajnji cilj NBA. Pozivanje na Jokića je apsurd jer je ovaj čovek zaslužan za Jokića koliko i ja za Ronalda, to i sam Jokić kaže između redova. Jokić je anomalija koja se rađa jednom u 150 godina, drugi faktor je Deki Milojević. Ovaj čovek samo donosi štetu i neregularnost ligama u kojima njegov instant "klub" učestvuje, jer otvoreno i javno izjavljuje da ga ne interesuju mesto na tabeli niti trofeji, već samo "razvoj" igrača. Naravno da takva liga ne može biti regularna, koliko god on, opet mukica, "žrtvovao" se da "razvija" domaće i mlade talente poput Iljasove ili recimo Gagija Milosavljevića!

bobo mk

pre 1 godinu

Misko ne moze da podnese Savica jer sad kad Partizan vec 2 godine ima rasprodatu Arenu, lovu i ugled u EL ne moze da uvali nijednog igraca. Savic je mudro zadrzao domace igrace koji su vec dve godine u sistemu, tri najbolja stranca i kupio 2 NBA igraca gde Misko nema nikakav uticaj ako izuzmemo Jokica i doveo bivseg grobara Jaramaza i Ponitku da popuni roster.
(Sori, 19. septembar 2023 19:55)

Znači Mišku zbog Partizana se sprema propast. Cirkus Medrano.

bilo nekad

pre 1 godinu

Neshvatljivi komentari mahom navijača Zvezde, koji brane postupke ovog menadžera time što je to njemu posao, da njega interesuje samo profit i procenat, da ne očekujemo od njega da voli Partizan... i to je OK, slažem se, on na to ima pravo i to je sve legalno i legitimno ako je sve to u okvirima zakonskih normi i regulativa naravno. Sa druge strane i ja imam pravo, legalno i legitimno kao navijač kluba, da volim svoj klub po svaku cenu pa tako me ne interesuje koji igrač je koja agencija, procenti, menadžeri, ugovori...zanima me samo njegov učinak, a ne ko je njegov menadžer. Naravno, u trouglu igrač-klub-menadžer moraju postojati neki kompromisi, kodeksi, respekt a ako toga nema i ako je to jednostrano - onda to odlazi u neke druge vode i ovde se o tome radi, jer čovek zastupa samo i isključivo sebe i svoje interese. Ponavljam - njegovo pravo isto kao moje da da na osnovu toga naravno nemam lepo mišljenje o njemu, legitimno pravo kluba koji se smatra oštećenim da prekine tu saradnju. Kažite mi jedno: u kojoj zemlji je jedan sportski menadžer, vlasnik neke agencije toliko popularan pa da svaki dan čitamo o njemuu, šta je jeo, šta je rekao?! On ne bi trebalo da ima nikakv uticaj na nacionalne lige i nac. košarku a ovde svaki dan vidimo njegovo medijsko forsiranje. Dakle: on ima pravo da razmišlja samo o procentu a ja kao navijač imam isto to pravo da razmišljam samo o uspehu kluba i da shodno tome mislim ovo ili ono o nekom menadžeru i to pišem u svojim komentarima!!!

Demar Derozan

pre 1 godinu

U slucaju Madara treba spomenuti da je Part najverovatnije napravio odredjene greske po pitanju svojih obaveza prema igracu, ako je Madar bio pod ugovorom. Ne moze se traziti od stranih igraca neograniceno strpljenje, ali je steta evidentna i za igraca i za klub, jer je bio zreo za izvanredne partije na pleju u trecoj sezoni pod Zeljkovom palicom.

pedja

pre 1 godinu

Ako ne mozemo da zivimo bez jednog menadzera nek zatvorimo klub. Svaka cast coveku ali i daleko mu lepa kuca. Kad nauci da postuje instituciju bez obzira ko je vodi onda da popricamo.

Sori

pre 1 godinu

Misko ne moze da podnese Savica jer sad kad Partizan vec 2 godine ima rasprodatu Arenu, lovu i ugled u EL ne moze da uvali nijednog igraca. Savic je mudro zadrzao domace igrace koji su vec dve godine u sistemu, tri najbolja stranca i kupio 2 NBA igraca gde Misko nema nikakav uticaj ako izuzmemo Jokica i doveo bivseg grobara Jaramaza i Ponitku da popuni roster.

bob

pre 1 godinu

Raznatovic je jedan od boljih agenata na svetu i zastupa kvalitetne igrace.
Partizan se jako ruzno poneo u slucaju Madara, pre svega pljuvajuci decka ni krivog ni duznog, samo zato sto je trazio povecanje...

Sto se tice Raznatovica i Partizana, onaj ko kaze da on vise nece prici Partizanu, taj nema pojma ni o biznisu ni o sportu.
U tom slucaju Partizan ne bi mogao da dodje do dobrih igraca koje zeli.

g

pre 1 godinu

Miško zastupa igrače a ne klub i igrači mu veruju, i svi hoće kod njega jer znaju da je na njihovoj strani, a Partizan je pogrešio jer sad neće moći da dođe do bar 30% igrača na tržištu, mislim da će moliti Miška za oproštaj

Dule Popović

pre 1 godinu

To što većina komentatora misli da agent ili menadžer treba da bude cvećka,humanista ili navijač govori da se većina nikad nije bavila ozbiljnom prodajom bilo čega u svom životu.

U tom poslu prvo i osnovno je interes igrača jer on zastupa njih - za %. Zatim interes menadžera jer on živi od tog procenta. Ako je igrač zadovoljan,dobro igra i napreduje i vredi više...2 prva uslova su zadovoljena.
Ako se sve poklopi pa i klub bude zadovoljan onda svi dobijaju !

To se ne dešava uvek ali jeste jedan od ciljeva koji je i najteže ostvariti.
Njegov posao nije da bude voljen već da donese pravu odluku i zaradu igraču i sebi...a ostali kako god bude biće.

War Inside My Head

pre 1 godinu

Miško Ražnatović je čovjek privatnik,bavi se menadžerskim poslom u košarci,ima svoj interes,jesu li igrači koje zastupa zadovoljni,treba njih pitati,vjerujem većina jeste.U kakvim je odnosima s klubovima,konkretno s Partizanom i Zvezdom,koje pominje,oni znaju,moguće i da je u pravu ovo oko Savića,ali kakva su ovo vremena došla da se samo čeka sa iznošenjem prljavog veša u javnost,nevjerovatno?!Kao da se čeka pogodan momenat za prepucavanje putem medija,a Miško koji očigledno dobro radi svoj posao,je oličenje današnjeg životnog stava,samopromocija,samoreklamerstvo,slatkorječivošću i samopouzdanjem ubjediti klijenta u bajke,ja,ja,ja i samo ja.Ne branim niti osuđujem nijednu stranu,samo konstatujem trenutak u kom živimo,data riječ(obećanje),poštenje i poštovanje drugog,to je prošlost,epovi!

mojnemenito

pre 1 godinu

Najsmjesnija stvar u cijeloj prici jesto navijaci Partizana vjeruju da su u upravi kluba casni i posteni ljudi. Nikad nece iznijeti citav prljav ves ni Misko a ni Partizan jer jedni o drugima znaju dosta, pa ne bi da sve izadje na vidjelo, vec ovako, u nekim granicama normale, ako se moze reci za ovo da je normalno. Kao Misko je grobar nase kosarke a Partizan je spas! Bas vidimo kako guraju mlade igrace, igraju na kasicicu. Avramovic se bori za neku iole dobru minutazu a vec je u nekim godinama kad se prolazi zenit karijere. A taj Misko kao groibar nase kosarke, a ta prica ide iz Partizana i Zvezde, napravi nam igrace naibolje i daje sansu mladima. Citam komentare unistio ovoga unistio onoga. Pa sta bi vi, da svaki mlad talentovan igrac postane reprezentativac i dobar igrac? To nikad nije bilo niti ce. Ima milion faktora a treba i srece.

Васа

pre 1 godinu

Партизан са Обрадом је нешто једино светло што се појавило у нашем клупском спорту у последњих 30 година. Мислим на све спортове. Надам се да ће Жељко да преузме све конце и направи од Партизана самофинансирајући клуб.
Мишљења сам да менаџери у кошарци треба да постоје, јер знам колико су раније дечаци уцењивани и колико им је каријера зависила од којекаквих клупских моћника.
У овом случају верујем Савићу. И да запосли добре правнике да не могу менаџери да проналазе “рупе” у уговорима.

Krilni centar

pre 1 godinu

Ljudi pričaju gluposti.Sve je definisano jasnim ugovorom kako i pod kojim uslovima se izlazi iz istog.Meni je odradio savršena tri ugovora za 10%.Odradi se ugovor,svako svoje uzima i svi zadovoljni.U slučaju nepoštovanja ugovora pre BATA čovek maksimalno radi da se igrač naplati.Naplaćuje se poslednji cent sa kamatama.

kamikaza

pre 1 godinu

Dobro kriv je Savic. Neće više da saradjuju sa tobom i to je ok. Ti si dao Partizanu on je dao tebi. Kao i svaki poslovni čovek znaš kako treba da se ponašaš sa partnerima. Ako ne osećaš krivicu nemoj se baviti više ovom temom.

D&G

pre 1 godinu

Ocigledno je da je Madar iskoristio neku klauzulu iz ugovora da ode a to je obicno ako se plate tri plate zaredom.Svojevremeno kada je Volden presao u Zvezdu,Ostoja je to obrazlozio da se Volden odrekao plata da izadje iz ugovora ali to je samo igra reci.Nije se odrekao plata nego odlazi u klub koji ce da ga plati.Mislim da je Jam imao tu situaciju tako da grobari nemaju razloga da se ljute.Setite se fudbalera Asana,ista prica i isto su iz uprave FK tada pretili tuzbom i da ce dobiti kao ovi iz KK i nije se desilo nista.Mozes da mislis o Misku sta hoces ali je u svom poslu nejbolji.Na kraju,mislim da se Zoc dosta ogresio o Madara jer je decko imao mizernu minutazu a uvek dobro odigrao

tako mi se čini

pre 1 godinu

Ne znam zaista sve te detalje za ovaj konkretan slučaj, ali mi se uvek činilo da Ražnatović pravi maksimalno uspešne karijere u odnosu na potencijal gotovo svih svojih klijenata.
I ova čitava priča sa Megom ima mnogo smisla u tom kontekstu, gde evo vidimo da sada i ovaj mali Topić ima maksimalnu mogućnost da se na miru razvija, uz minimum pritiska a maksimum prostora i mogućnosti.
I nekako mi se čini kao da uvek sve najgore što se o njemu može čuti dolazi samo od strane (u određenom trenutku) nezadovoljnih klubova i njihovih navijača, koji se osećaju "oštećenim", "prevarenim", šta god.
Još ni jednom nisam čuo da ga je napao, ili nešto loše o njemu pričao neko od njegovih bivših ili sadašnjih klijenata, u smislu da je mogao bolje da prođe i ima bolju karijeru. Mislim da i to dosta govori.

Sasa

pre 1 godinu

Pa ovaj čovek je savetovao Đurišiću da mu je bolje u Megi nego u zvezdi, da tamo igrati nikad neće, obećao mu svu slobodu u igri u Megi i NBA ugovor za par godina, isto pokušava i sa Topićem, ali sreća pa je otac Topića bivši košarkaš i neće poleteti za tim obećanjima.
(Bard Živa, 19. septembar 2023 16:55)

I jel nije u pravu? Naravno da Djurisic nikad ne bi zaigrao u zvezdi niti ce Topic. Dok god se jure rezultati nema vremena za mlade. To je svakom normalnom jasno , sem tebi.
Jel ti mislis da on mrzi i zvezdu i partizan i zeli da oboje propadnu? Posle procitanih ovde komentara da je on savetovao odlaske Djurisicu, Topicu i Daniloviću iz zvezde i partizana ovaj čovek je porastao u mojim ocima. Ako je stvarno to uradio očigledno je da se brine za tu decu i njihovu budućnost. Pri tom ne mislim nista lose ni o zvezdi i partizanu. Samo slepcu nije jasno da oni ne mogu razigravati mlade igrace sa ovolikim budzetima.

славни клуб свима знан

pre 1 godinu

Ловерњ и Вестерман су изјавили да су као кадети гледали утакмице Партизана у евролиги и сањали да једном буду у том клубу, а Ловерњ је по одласку истетовирао грб Партизана, првака Европе за којег по теби није ни чуо пре доласка. Лажеш.
Невезано од теме, ти си онај који играче вуцараш сваке године да мењају клубове при чему накнада клубу или не постоји или је симболична а паре у џеп трпаш ти и твоји играчи, као да клуб и тренер немају никакву улогу у развоју играча, што је довело све клубове да просе од државе и спонзора да би се кошарка уопште играла уместо да функционишу од трансфера играча које су направили.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Ne treba trositi vreme i analizirati njegove stavove, jer pokusava da svoj ogoljen, licni interes prikrije povrsno i prijemcivo za naivne navijace bez mozga da citaju izmedju redova.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Nije ovaj covek krov sto mu je dozvoljeno da ima monopol i da zastupa prakticno sve igrace u Srbiji . To se posebno odnosi na roditelje koji svoji talentovanu decu daju jednom ovakvom coveku na brigu i staranje . E kada je tako onda je prava odluka doneta u Partizanu u cilju samoodbrane od ovakvog coveka . Ta odluka je trebala da se donese jos odavno , ali ni sada nije kasno .

N.

pre 1 godinu

Bikvalno iz usta dvojice igrača koji su pomenuti od strane Ražnatovića u ovom tekstu znam da ovaj laže kao pas. Verovatno je i sa mnogim drugima tako. Valjda to ide uz taj posao, debela koža i nedostatak obraza i morala.

Jovan

pre 1 godinu

Камо лепе среће да такви не постоје у спорту,већ Играчи и клубови да потписују уговоре на обострано задовољство Шта рећи о стању у ФК звезда и Партизан,немају заједно последњих 20година 10 играча са потписом без тзв Менаџера

zoran

pre 1 godinu

-Za Miska je ovo posao i Partizan i Zvezda oni su samo klijenti u poslu .
-Kod njega nema sentimentalnosti sve je vezano za novac .
-Nekada je zestoko saradjivao sa Partizanom za vreme Dula Vujosevica .
Sada mu je Zvezda veci klijent .
Za njega su i Zvezda i Partizan samo poslovni partneri i nista vise ....

modernizam i renesansa

pre 1 godinu

U Partizan vise nece prismrdeti, a da su iz Zvezde pametni da ga i oni oteraju. Nije problem u jednom igracu, Partizan je postojao i pre Madara, postojace i posle. Isto kao OLY i Spanulis. Isto kao i Zvezda i gomila igraca. Ali, nacin na koji je sve to uradio pokazuje kakav je covek.

drug sa fakulteta

pre 1 godinu

.... neznam puno, nisam video ugovore, ali u životu dam sreo puno ljudi i retko ili nikad nisam pogrešio kakvi su...

ovaj na prvi pogled deluje kao muljata i loš čovek... a tek kad orogovori...

ideš u grčku da daješ intervjue o ekipama i košarkašima iz Srbije, neide to nikako....
bedno i nisko.... tačka

View

pre 1 godinu

A koliko je zaradio od Partizana to ne priča. Ako je pošten, kako se predstavlja, naka kaše koliko je zaradio od Pekovića u NBA. To je već jednom pričao kad se hvalio pa neka sad to ponovi.

mario

pre 1 godinu

Ti kad si nam dovodio igrace 10 godina trofeja nismo videli, samo dalje od nas....
(jajajajaj, 19. septembar 2023 16:40)

Misko Raznatovic nema veze sa vasim prekidom trofejnog posta nego ogroman drzavni novac preko noci ulozen u klub koji je bio 7. u Aba.

Sremac

pre 1 godinu

Nek neko objasni gospodinu da neće više nikad dovoditi igrače u Partizan. Čujemo se nikad a vidimo još manje fazon
(Sofronije, 19. septembar 2023 17:00)

Samo se nadaj. Eto vas prvom prilikom kod njega. Ima da pitate jel ima jos.

rbc

pre 1 godinu

 sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih
(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33)

Danilovica, sina Predraga Danilovica odvlacio iz Partizana!!???

Miki Maus

pre 1 godinu

Izuzetno uapesan meneder, koji doslovno grabi i potpisuje mlade igrace na podrucju cele bivse drzave.
Klubovi mu se prilagodavaju i kupuju odcvetele americke strance.
Buducnost naseg sporta od Triglava do Vardara.

Mar

pre 1 godinu

Kako Partizan nije cuo za Vestermana i Lovernja dok im ih ti nisi doveo.Pa Vujosevic je cuveni pronalazac mladih talenata ahahah.Sve izlazi na videlo kako se zavrsila Tadiceva tiranija kada je Vujosevic mogao jedino da osvaja titule.Svi dobro znamo sta je radio sa reprezentacijim i svim ostalim klubovima koje je vodio.Raskrinkana lazna institucija

veliki

pre 1 godinu

Никад ми Мишко није био нешто симпатичан, али људи морају да схвате да он ради ЗА ИГРАЧЕ и ради ЗА СЕБЕ! Његов превасходни посао је да заштити интересе ИГРАЧА, а за интересе клубова га баш брига - клубови имају своју управу која о томе треба да брине. Не долази он у клубове да им нуди играче - клубови зову њег да им нађе и доведе играче! Капирате? А играчи - они играју тамо ко им понуди веће паре, брига бре њих за навијаче и било шта друго. Само паре, схватите већ једном! Е Мишко је ту маг - да играчу обезбеди паре, а клубу играча какав му треба. И сам признаје да је муљао у корист Партизана, па за Загорцем сте толико кукали да дође, Загор па Загор, а кад је дошао доживео је невиђену пљувачину и отерасте дечка из клуба. Још испало да Мишко крив што га довео… Али кад је муљао у корист Партизана много година, одводио и Звездине играче тада вам био добар - а чим једног играча одвео из Партизана, одмах он крив за све! Па неће баш бити. Иначе, има он још својих играча у Партизану, један је баш ваш миљеник а и миљеник нације од недавно, не заборавите! И још једна занимљива ствар овде: од како сте заратили с Мишком, чини ми се да ниједног ЕЛ играча нисте довели… Чисто запажање какав он утицај на тржиште има. Што се тиче овог једног којем је као био менаџер - ако не лажеш друже да ти је био менаџер, вероватно си био толико квалитетан да нигде није могао да те углави!

Mirjana

pre 1 godinu

Godinama u našoj košarci nije postojao takav mešetar kao što je Zoran Savić.Njega Barsa najurila sa mesta sportskog direktora zbog mešetarenja.Portparol EL Vlada Stanković je jasno i glasno izjavio da je Zoran Savić zvao EL oko Kampaca.Kada nije uspelo on se obratio jednoj nezavisnoj agenciji kod koje nema pravo žalbe.Tom Gliksman je izjavljivao da je Zvezda sa 31.12.2022 izvršila sve obaveze.Zvao je i Valenciju oko registracije Topića. Doveden da mešetari ne bi li izdejstvovao A licencu. Ili će dobiti oba kluba ili neće niko i to je činjenica.

Tex Willer

pre 1 godinu

Bio mi je menadzer nažalost,jakooo,jako loš čovek u svakom pogledu.
(Dejan, 19. septembar 2023 16:47)
Pa Dejane , mnogi se slazu sa tom konstatacijom s tim da coveka i ne poznaju.Licno ga ne znam i ne mogu to ni potvrditi ni demantovati.E sada ti iz prve ruke nam lepo potkrepi tu tvrdnju nekim uverljivim razlozima. Nemoj samo u stilu bio sam veliki talenat ali me upropastio i nesto slicno. I zato uze bas njega za menadzera kada ga bije ovakav glas?

super

pre 1 godinu

istina je negde između dva lopova...koliko je namazan Partizan evo vidimo okrenuli se ljudi NBA pa kupe otpatke mislim na duge staze da to nije dobro za klub pošto Miško ima većinu igrača iz Evrope pod ugovorom...

Sasa

pre 1 godinu

Pa ovaj čovek je savetovao Đurišiću da mu je bolje u Megi nego u zvezdi, da tamo igrati nikad neće, obećao mu svu slobodu u igri u Megi i NBA ugovor za par godina, isto pokušava i sa Topićem, ali sreća pa je otac Topića bivši košarkaš i neće poleteti za tim obećanjima.
(Bard Živa, 19. septembar 2023 16:55)

I jel nije u pravu? Naravno da Djurisic nikad ne bi zaigrao u zvezdi niti ce Topic. Dok god se jure rezultati nema vremena za mlade. To je svakom normalnom jasno , sem tebi.
Jel ti mislis da on mrzi i zvezdu i partizan i zeli da oboje propadnu? Posle procitanih ovde komentara da je on savetovao odlaske Djurisicu, Topicu i Daniloviću iz zvezde i partizana ovaj čovek je porastao u mojim ocima. Ako je stvarno to uradio očigledno je da se brine za tu decu i njihovu budućnost. Pri tom ne mislim nista lose ni o zvezdi i partizanu. Samo slepcu nije jasno da oni ne mogu razigravati mlade igrace sa ovolikim budzetima.

Kali the greek

pre 1 godinu

.... neznam puno, nisam video ugovore, ali u životu dam sreo puno ljudi i retko ili nikad nisam pogrešio kakvi su...

ovaj na prvi pogled deluje kao muljata i loš čovek... a tek kad orogovori...

ideš u grčku da daješ intervjue o ekipama i košarkašima iz Srbije, neide to nikako....
bedno i nisko.... tačka
(drug sa fakulteta, 19. septembar 2023 17:24)

Ne znas puno ali i osnovno

shame boner

pre 1 godinu

Glavni protagonista propasti srpske kosarke, naravno, uz blizance koji se bilduju amerima, umjesto da razvijaju svoje igrace. Covjek odredjuje (ne,on samo blagonaklono daje savjete svojim igracima) ko ce igrati i kad za repr. Ima tim, za koga neupuceni misle da je razvoja talenata, a u stvari je obican trafficking mladog mesa. Vrlo brzo ce mu se carstvo okrenuti naglavacke, vidi se i odredjena strepnja u intervjuu jer naletio je na sinonim kosarke na ovim prostorima, misleci da je veci od Partizana. Lik je navukao na sebe mnogo gnjeva. I nije ovo ona suplja prica da se uspjeh ne prasta. Naprotiv,volim uspjesne ljude koji su do toga dosli postenim putem. Oni su primjer. Ali manipulatore slatkorjecive, secikese i intersdzije zauvijek odstraniti od kosarke,unistili su nam nebrojeno talenata. Cuj on spasavao Partizan. Pa on ne bi zednom u pustinji dao dcl vode dzabe.

tako mi se čini

pre 1 godinu

U prevodu, bunarim, lazem i mazem...trazim i izmisljam rupe u ugovorima....nekada za KKP...a sad protiv njih...jer jednostavno tako funkcionise ovaj posa.

Pa dobro. Korektno.
(boki, 19. septembar 2023 16:49)

Baš tako. Ne znam šta ljudi uopšte više očekuju, i kakvu to vrstu lojalnosti očekuju od bilo kog menadžera. Takvih vam je preko 95% menadžera u bilo kojem poslu danas. Njima je u opisu posla samo da brinu o svojim klijentima, pa tako i o sebi.
Naivni su mnogi zaista, i samo gledaju na svet iz svoje neke pozicije. Sad je eto Partizan ispao "oštećen", neki put pre toga verovatno Zvezda, ali to je tako na bilo kom tržištu. Svaki od klubova bi želeo da prođe što jeftinije, a sa druge strane menadžer (i igrač) bi sve suprotno. Nema tu emocija, ali teško je to objasniti nekome ko izgleda kao neko ko više zna da mrzi, nego da voli nešto.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Jako je bitno poslusati deo gde govori o periodu kada je Trinkijeri bio trener gde kaze:

"To je jedan sasvim drugi partizan, partizan koji nije imao nikakvih finansijskih problema, ali niko od igraca nije hteo da dodje. Ja sam tada uspeo da im potpisem cak 4 igraca iz ACB lige(najjace lige u Evropi).

Samo im ovo predocite kada pocnu price o nekakvom aparthejdu.

Bard Živa

pre 1 godinu

Pa ovaj čovek je savetovao Đurišiću da mu je bolje u Megi nego u zvezdi, da tamo igrati nikad neće, obećao mu svu slobodu u igri u Megi i NBA ugovor za par godina, isto pokušava i sa Topićem, ali sreća pa je otac Topića bivši košarkaš i neće poleteti za tim obećanjima.

kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare

pre 1 godinu

A ne priča kako je pokušao Dudu da ucenjuje sa igračima iz svoje agencije a nakon toga i Saleta Đorđevića? Ili kako je donirani teren za basket na keju nazvao po grčkom košarkašu Spanulisu pošto u Srbiji niko nije bio dovoljno dobar da teren ponese njegovo ime? Sve u svemu jako loš čovek od koga ni čašu vode ne bih uzeo...

LAZnatovic

pre 1 godinu

Radetu Zagorcu je striktno savetovao da ne dolazi u KKP, Dangubicu je maltene zabranio da pregovara pa su na kraju dosli u Partizan jer su oni to mnogo zeleli, a ne jer je on tako savetovao. Sto se tice Pekovica i Hemofarma culi smo tu pricu milion puta isao je u Hemofarm jer ga KKP nije trazio i cim je cuo da postoji opcija predomislio se. Pritom, Trinkijeri koga je spomenuo je tada bio clan Vasermana, a ne Beobasketa. Cak i ovde ima lazi uvijenih u jos lazi. Da ne pominjem takodje sto je igracima mladjih selekcija branio da igraju za reprezentaciju, sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih

Nbc

pre 1 godinu

Ja mislo on doveo Danilovića, Divca, Bogdana .... kad ono ništa. A kad kaže doveo, iz svog džepa ili je to bilo gdje on najviše strpao u džep?

Estefano

pre 1 godinu

E moj Miško, ko te ne zna... Dok se ti nisi dohvatio igrača niko nije otkazivao reprezentaciju, bili smo konkurentni na svakom takmičenju, imali kult i igrali za državu, a sad najbolji zahvaljujući tebi neće ni da pomisle da igraju. Napravio si privatan klub, muljaš i petljaš sve i svašta. Pljuješ Partizan, sram te bilo. Taj Savić kog pljuješ je za našu košarku uradio i dao više nego što ćeš ti za 100 života.

Svedoci

pre 1 godinu

Radetu Zagorcu je striktno savetovao da ne dolazi u KKP, Dangubicu je maltene zabranio da pregovara pa su na kraju dosli u Partizan jer su oni to mnogo zeleli, a ne jer je on tako savetovao. Sto se tice Pekovica i Hemofarma culi smo tu pricu milion puta isao je u Hemofarm jer ga KKP nije trazio i cim je cuo da postoji opcija predomislio se. Pritom, Trinkijeri koga je spomenuo je tada bio clan Vasermana, a ne Beobasketa. Cak i ovde ima lazi uvijenih u jos lazi. Da ne pominjem takodje sto je igracima mladjih selekcija branio da igraju za reprezentaciju, sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih
(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33)




Daleko od toga da branim Miska, ali mislim da vise objektivnosti ima u navijackim fanzinima nego u tvom postu.

robby

pre 1 godinu

Ovaj meneger je upropastio košarku.
On odredjuje kad i koji njegov igrač će igrati za reprezentaciju za dalje da ne pričemo kad treba da se proda igrač.

boki

pre 1 godinu

U prevodu, bunarim, lazem i mazem...trazim i izmisljam rupe u ugovorima....nekada za KKP...a sad protiv njih...jer jednostavno tako funkcionise ovaj posa.

Pa dobro. Korektno.

strahinja

pre 1 godinu

Nekako los osecaj posle procitanog… prica sta je uradio u proslosti o cemu ga niko nije pitao i niko u partizanu nije pominjao. Rec je bila sta si sada uradio i pitanje je o Madaru. Sve igrace koje je doveo u Partizan na njima je zaradio, kao i igraci kroz napredak u Partizanu i boljim ugovorima nakon sezone provedene u Partizanu

legionar993

pre 1 godinu

svi su krivi u zadnjih 45 godina
i Danilović i Vujosevic i Zeljko i Savic kriv je i Ostoja a i kriv je i Dzikic,Trinkijeri italijanska prevara,svi smo mi krivi a vi ste posteni i moralni,jos samo nesto u Evropi da uradite posto u zadnjih 50 godina imate jedan plej of Evrolige i to poraz od 3-0 znaci bez pobede.

Момчић

pre 1 godinu

Може партизан као и цзв без њега, човек има можда 20% Евролиге, ето им их па нек играју за остале ел тимове, свакако ће и пар и цзв бити на Ф4

Draž

pre 1 godinu

(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33)

Lepo si napisao.
On je na velika vrata usao u nasu kosarku sa menadzerstvom. Jedan od velikih krivaca za stanje u nasoj klupskoj kosarci.

čak noris

pre 1 godinu

Radio si ti za partizan i dobre i lose stvari stavljajuci na prvo mesto svoj interes i razumem te ali nama treba neko ko ce prvo interes partizana gledati pa tek onda licni…

nista o nicemu

pre 1 godinu

Radetu Zagorcu je striktno savetovao da ne dolazi u KKP, Dangubicu je maltene zabranio da pregovara pa su na kraju dosli u Partizan jer su oni to mnogo zeleli, a ne jer je on tako savetovao. Sto se tice Pekovica i Hemofarma culi smo tu pricu milion puta isao je u Hemofarm jer ga KKP nije trazio i cim je cuo da postoji opcija predomislio se. Pritom, Trinkijeri koga je spomenuo je tada bio clan Vasermana, a ne Beobasketa. Cak i ovde ima lazi uvijenih u jos lazi. Da ne pominjem takodje sto je igracima mladjih selekcija branio da igraju za reprezentaciju, sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih
(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33) # Link komentara

Otkud ti znas bas za svakog igraca pricu?

Meni se cini da ipak malo izmisljas :)

Стара школа

pre 1 godinu

Ма да ли је могуће да су имали новаца? Зар није Тринкијери продао своју кућу да би тренирао Партизан? Зар сви ови играчи нису дошли само због "Тринкија"? Па тако су тада писали сви наши медији.

LAZnatovic

pre 1 godinu

Radetu Zagorcu je striktno savetovao da ne dolazi u KKP, Dangubicu je maltene zabranio da pregovara pa su na kraju dosli u Partizan jer su oni to mnogo zeleli, a ne jer je on tako savetovao. Sto se tice Pekovica i Hemofarma culi smo tu pricu milion puta isao je u Hemofarm jer ga KKP nije trazio i cim je cuo da postoji opcija predomislio se. Pritom, Trinkijeri koga je spomenuo je tada bio clan Vasermana, a ne Beobasketa. Cak i ovde ima lazi uvijenih u jos lazi. Da ne pominjem takodje sto je igracima mladjih selekcija branio da igraju za reprezentaciju, sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih

Estefano

pre 1 godinu

E moj Miško, ko te ne zna... Dok se ti nisi dohvatio igrača niko nije otkazivao reprezentaciju, bili smo konkurentni na svakom takmičenju, imali kult i igrali za državu, a sad najbolji zahvaljujući tebi neće ni da pomisle da igraju. Napravio si privatan klub, muljaš i petljaš sve i svašta. Pljuješ Partizan, sram te bilo. Taj Savić kog pljuješ je za našu košarku uradio i dao više nego što ćeš ti za 100 života.

kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare

pre 1 godinu

A ne priča kako je pokušao Dudu da ucenjuje sa igračima iz svoje agencije a nakon toga i Saleta Đorđevića? Ili kako je donirani teren za basket na keju nazvao po grčkom košarkašu Spanulisu pošto u Srbiji niko nije bio dovoljno dobar da teren ponese njegovo ime? Sve u svemu jako loš čovek od koga ni čašu vode ne bih uzeo...

strahinja

pre 1 godinu

Nekako los osecaj posle procitanog… prica sta je uradio u proslosti o cemu ga niko nije pitao i niko u partizanu nije pominjao. Rec je bila sta si sada uradio i pitanje je o Madaru. Sve igrace koje je doveo u Partizan na njima je zaradio, kao i igraci kroz napredak u Partizanu i boljim ugovorima nakon sezone provedene u Partizanu

legionar993

pre 1 godinu

svi su krivi u zadnjih 45 godina
i Danilović i Vujosevic i Zeljko i Savic kriv je i Ostoja a i kriv je i Dzikic,Trinkijeri italijanska prevara,svi smo mi krivi a vi ste posteni i moralni,jos samo nesto u Evropi da uradite posto u zadnjih 50 godina imate jedan plej of Evrolige i to poraz od 3-0 znaci bez pobede.

boki

pre 1 godinu

U prevodu, bunarim, lazem i mazem...trazim i izmisljam rupe u ugovorima....nekada za KKP...a sad protiv njih...jer jednostavno tako funkcionise ovaj posa.

Pa dobro. Korektno.

tako mi se čini

pre 1 godinu

Ne znam zaista sve te detalje za ovaj konkretan slučaj, ali mi se uvek činilo da Ražnatović pravi maksimalno uspešne karijere u odnosu na potencijal gotovo svih svojih klijenata.
I ova čitava priča sa Megom ima mnogo smisla u tom kontekstu, gde evo vidimo da sada i ovaj mali Topić ima maksimalnu mogućnost da se na miru razvija, uz minimum pritiska a maksimum prostora i mogućnosti.
I nekako mi se čini kao da uvek sve najgore što se o njemu može čuti dolazi samo od strane (u određenom trenutku) nezadovoljnih klubova i njihovih navijača, koji se osećaju "oštećenim", "prevarenim", šta god.
Još ni jednom nisam čuo da ga je napao, ili nešto loše o njemu pričao neko od njegovih bivših ili sadašnjih klijenata, u smislu da je mogao bolje da prođe i ima bolju karijeru. Mislim da i to dosta govori.

robby

pre 1 godinu

Ovaj meneger je upropastio košarku.
On odredjuje kad i koji njegov igrač će igrati za reprezentaciju za dalje da ne pričemo kad treba da se proda igrač.

Draž

pre 1 godinu

(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33)

Lepo si napisao.
On je na velika vrata usao u nasu kosarku sa menadzerstvom. Jedan od velikih krivaca za stanje u nasoj klupskoj kosarci.

Svedoci

pre 1 godinu

Radetu Zagorcu je striktno savetovao da ne dolazi u KKP, Dangubicu je maltene zabranio da pregovara pa su na kraju dosli u Partizan jer su oni to mnogo zeleli, a ne jer je on tako savetovao. Sto se tice Pekovica i Hemofarma culi smo tu pricu milion puta isao je u Hemofarm jer ga KKP nije trazio i cim je cuo da postoji opcija predomislio se. Pritom, Trinkijeri koga je spomenuo je tada bio clan Vasermana, a ne Beobasketa. Cak i ovde ima lazi uvijenih u jos lazi. Da ne pominjem takodje sto je igracima mladjih selekcija branio da igraju za reprezentaciju, sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih
(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33)




Daleko od toga da branim Miska, ali mislim da vise objektivnosti ima u navijackim fanzinima nego u tvom postu.

kamikaza

pre 1 godinu

Dobro kriv je Savic. Neće više da saradjuju sa tobom i to je ok. Ti si dao Partizanu on je dao tebi. Kao i svaki poslovni čovek znaš kako treba da se ponašaš sa partnerima. Ako ne osećaš krivicu nemoj se baviti više ovom temom.

Nbc

pre 1 godinu

Ja mislo on doveo Danilovića, Divca, Bogdana .... kad ono ništa. A kad kaže doveo, iz svog džepa ili je to bilo gdje on najviše strpao u džep?

Стара школа

pre 1 godinu

Ма да ли је могуће да су имали новаца? Зар није Тринкијери продао своју кућу да би тренирао Партизан? Зар сви ови играчи нису дошли само због "Тринкија"? Па тако су тада писали сви наши медији.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Radetu Zagorcu je striktno savetovao da ne dolazi u KKP, Dangubicu je maltene zabranio da pregovara pa su na kraju dosli u Partizan jer su oni to mnogo zeleli, a ne jer je on tako savetovao. Sto se tice Pekovica i Hemofarma culi smo tu pricu milion puta isao je u Hemofarm jer ga KKP nije trazio i cim je cuo da postoji opcija predomislio se. Pritom, Trinkijeri koga je spomenuo je tada bio clan Vasermana, a ne Beobasketa. Cak i ovde ima lazi uvijenih u jos lazi. Da ne pominjem takodje sto je igracima mladjih selekcija branio da igraju za reprezentaciju, sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih
(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33) # Link komentara

Otkud ti znas bas za svakog igraca pricu?

Meni se cini da ipak malo izmisljas :)

i to vam je tako

pre 1 godinu

Jako je bitno poslusati deo gde govori o periodu kada je Trinkijeri bio trener gde kaze:

"To je jedan sasvim drugi partizan, partizan koji nije imao nikakvih finansijskih problema, ali niko od igraca nije hteo da dodje. Ja sam tada uspeo da im potpisem cak 4 igraca iz ACB lige(najjace lige u Evropi).

Samo im ovo predocite kada pocnu price o nekakvom aparthejdu.

rbc

pre 1 godinu

 sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih
(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33)

Danilovica, sina Predraga Danilovica odvlacio iz Partizana!!???

zoran

pre 1 godinu

-Za Miska je ovo posao i Partizan i Zvezda oni su samo klijenti u poslu .
-Kod njega nema sentimentalnosti sve je vezano za novac .
-Nekada je zestoko saradjivao sa Partizanom za vreme Dula Vujosevica .
Sada mu je Zvezda veci klijent .
Za njega su i Zvezda i Partizan samo poslovni partneri i nista vise ....

Bard Živa

pre 1 godinu

Pa ovaj čovek je savetovao Đurišiću da mu je bolje u Megi nego u zvezdi, da tamo igrati nikad neće, obećao mu svu slobodu u igri u Megi i NBA ugovor za par godina, isto pokušava i sa Topićem, ali sreća pa je otac Topića bivši košarkaš i neće poleteti za tim obećanjima.

čak noris

pre 1 godinu

Radio si ti za partizan i dobre i lose stvari stavljajuci na prvo mesto svoj interes i razumem te ali nama treba neko ko ce prvo interes partizana gledati pa tek onda licni…

modernizam i renesansa

pre 1 godinu

U Partizan vise nece prismrdeti, a da su iz Zvezde pametni da ga i oni oteraju. Nije problem u jednom igracu, Partizan je postojao i pre Madara, postojace i posle. Isto kao OLY i Spanulis. Isto kao i Zvezda i gomila igraca. Ali, nacin na koji je sve to uradio pokazuje kakav je covek.

Tex Willer

pre 1 godinu

Bio mi je menadzer nažalost,jakooo,jako loš čovek u svakom pogledu.
(Dejan, 19. septembar 2023 16:47)
Pa Dejane , mnogi se slazu sa tom konstatacijom s tim da coveka i ne poznaju.Licno ga ne znam i ne mogu to ni potvrditi ni demantovati.E sada ti iz prve ruke nam lepo potkrepi tu tvrdnju nekim uverljivim razlozima. Nemoj samo u stilu bio sam veliki talenat ali me upropastio i nesto slicno. I zato uze bas njega za menadzera kada ga bije ovakav glas?

Васа

pre 1 godinu

Партизан са Обрадом је нешто једино светло што се појавило у нашем клупском спорту у последњих 30 година. Мислим на све спортове. Надам се да ће Жељко да преузме све конце и направи од Партизана самофинансирајући клуб.
Мишљења сам да менаџери у кошарци треба да постоје, јер знам колико су раније дечаци уцењивани и колико им је каријера зависила од којекаквих клупских моћника.
У овом случају верујем Савићу. И да запосли добре правнике да не могу менаџери да проналазе “рупе” у уговорима.

Mirjana

pre 1 godinu

Godinama u našoj košarci nije postojao takav mešetar kao što je Zoran Savić.Njega Barsa najurila sa mesta sportskog direktora zbog mešetarenja.Portparol EL Vlada Stanković je jasno i glasno izjavio da je Zoran Savić zvao EL oko Kampaca.Kada nije uspelo on se obratio jednoj nezavisnoj agenciji kod koje nema pravo žalbe.Tom Gliksman je izjavljivao da je Zvezda sa 31.12.2022 izvršila sve obaveze.Zvao je i Valenciju oko registracije Topića. Doveden da mešetari ne bi li izdejstvovao A licencu. Ili će dobiti oba kluba ili neće niko i to je činjenica.

Sori

pre 1 godinu

Misko ne moze da podnese Savica jer sad kad Partizan vec 2 godine ima rasprodatu Arenu, lovu i ugled u EL ne moze da uvali nijednog igraca. Savic je mudro zadrzao domace igrace koji su vec dve godine u sistemu, tri najbolja stranca i kupio 2 NBA igraca gde Misko nema nikakav uticaj ako izuzmemo Jokica i doveo bivseg grobara Jaramaza i Ponitku da popuni roster.

drug sa fakulteta

pre 1 godinu

.... neznam puno, nisam video ugovore, ali u životu dam sreo puno ljudi i retko ili nikad nisam pogrešio kakvi su...

ovaj na prvi pogled deluje kao muljata i loš čovek... a tek kad orogovori...

ideš u grčku da daješ intervjue o ekipama i košarkašima iz Srbije, neide to nikako....
bedno i nisko.... tačka

Mar

pre 1 godinu

Kako Partizan nije cuo za Vestermana i Lovernja dok im ih ti nisi doveo.Pa Vujosevic je cuveni pronalazac mladih talenata ahahah.Sve izlazi na videlo kako se zavrsila Tadiceva tiranija kada je Vujosevic mogao jedino da osvaja titule.Svi dobro znamo sta je radio sa reprezentacijim i svim ostalim klubovima koje je vodio.Raskrinkana lazna institucija

mojnemenito

pre 1 godinu

Najsmjesnija stvar u cijeloj prici jesto navijaci Partizana vjeruju da su u upravi kluba casni i posteni ljudi. Nikad nece iznijeti citav prljav ves ni Misko a ni Partizan jer jedni o drugima znaju dosta, pa ne bi da sve izadje na vidjelo, vec ovako, u nekim granicama normale, ako se moze reci za ovo da je normalno. Kao Misko je grobar nase kosarke a Partizan je spas! Bas vidimo kako guraju mlade igrace, igraju na kasicicu. Avramovic se bori za neku iole dobru minutazu a vec je u nekim godinama kad se prolazi zenit karijere. A taj Misko kao groibar nase kosarke, a ta prica ide iz Partizana i Zvezde, napravi nam igrace naibolje i daje sansu mladima. Citam komentare unistio ovoga unistio onoga. Pa sta bi vi, da svaki mlad talentovan igrac postane reprezentativac i dobar igrac? To nikad nije bilo niti ce. Ima milion faktora a treba i srece.

bilo nekad

pre 1 godinu

Neshvatljivi komentari mahom navijača Zvezde, koji brane postupke ovog menadžera time što je to njemu posao, da njega interesuje samo profit i procenat, da ne očekujemo od njega da voli Partizan... i to je OK, slažem se, on na to ima pravo i to je sve legalno i legitimno ako je sve to u okvirima zakonskih normi i regulativa naravno. Sa druge strane i ja imam pravo, legalno i legitimno kao navijač kluba, da volim svoj klub po svaku cenu pa tako me ne interesuje koji igrač je koja agencija, procenti, menadžeri, ugovori...zanima me samo njegov učinak, a ne ko je njegov menadžer. Naravno, u trouglu igrač-klub-menadžer moraju postojati neki kompromisi, kodeksi, respekt a ako toga nema i ako je to jednostrano - onda to odlazi u neke druge vode i ovde se o tome radi, jer čovek zastupa samo i isključivo sebe i svoje interese. Ponavljam - njegovo pravo isto kao moje da da na osnovu toga naravno nemam lepo mišljenje o njemu, legitimno pravo kluba koji se smatra oštećenim da prekine tu saradnju. Kažite mi jedno: u kojoj zemlji je jedan sportski menadžer, vlasnik neke agencije toliko popularan pa da svaki dan čitamo o njemuu, šta je jeo, šta je rekao?! On ne bi trebalo da ima nikakv uticaj na nacionalne lige i nac. košarku a ovde svaki dan vidimo njegovo medijsko forsiranje. Dakle: on ima pravo da razmišlja samo o procentu a ja kao navijač imam isto to pravo da razmišljam samo o uspehu kluba i da shodno tome mislim ovo ili ono o nekom menadžeru i to pišem u svojim komentarima!!!

Krilni centar

pre 1 godinu

Ljudi pričaju gluposti.Sve je definisano jasnim ugovorom kako i pod kojim uslovima se izlazi iz istog.Meni je odradio savršena tri ugovora za 10%.Odradi se ugovor,svako svoje uzima i svi zadovoljni.U slučaju nepoštovanja ugovora pre BATA čovek maksimalno radi da se igrač naplati.Naplaćuje se poslednji cent sa kamatama.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Ne treba trositi vreme i analizirati njegove stavove, jer pokusava da svoj ogoljen, licni interes prikrije povrsno i prijemcivo za naivne navijace bez mozga da citaju izmedju redova.

veliki

pre 1 godinu

Никад ми Мишко није био нешто симпатичан, али људи морају да схвате да он ради ЗА ИГРАЧЕ и ради ЗА СЕБЕ! Његов превасходни посао је да заштити интересе ИГРАЧА, а за интересе клубова га баш брига - клубови имају своју управу која о томе треба да брине. Не долази он у клубове да им нуди играче - клубови зову њег да им нађе и доведе играче! Капирате? А играчи - они играју тамо ко им понуди веће паре, брига бре њих за навијаче и било шта друго. Само паре, схватите већ једном! Е Мишко је ту маг - да играчу обезбеди паре, а клубу играча какав му треба. И сам признаје да је муљао у корист Партизана, па за Загорцем сте толико кукали да дође, Загор па Загор, а кад је дошао доживео је невиђену пљувачину и отерасте дечка из клуба. Још испало да Мишко крив што га довео… Али кад је муљао у корист Партизана много година, одводио и Звездине играче тада вам био добар - а чим једног играча одвео из Партизана, одмах он крив за све! Па неће баш бити. Иначе, има он још својих играча у Партизану, један је баш ваш миљеник а и миљеник нације од недавно, не заборавите! И још једна занимљива ствар овде: од како сте заратили с Мишком, чини ми се да ниједног ЕЛ играча нисте довели… Чисто запажање какав он утицај на тржиште има. Што се тиче овог једног којем је као био менаџер - ако не лажеш друже да ти је био менаџер, вероватно си био толико квалитетан да нигде није могао да те углави!

Sremac

pre 1 godinu

Nek neko objasni gospodinu da neće više nikad dovoditi igrače u Partizan. Čujemo se nikad a vidimo još manje fazon
(Sofronije, 19. septembar 2023 17:00)

Samo se nadaj. Eto vas prvom prilikom kod njega. Ima da pitate jel ima jos.

resistance

pre 1 godinu

Neka hvala, daleko lepa kuća svima koji "poštuju" Partizan kao što ga ovaj čovek koji je naneo i nanosi veliku štetu srpskoj košarci, poštuje. Kakva licemerna i drska izjava da je on dovodeći igrače u Partizan činio zapravo uslugu Partizanu hehe a ja jadan mislio da je on tako investirao jer će im u Partizanu skočiti cena, da će ih Partizan tako napraviti igračima pa samim tim i ovaj čovek zardaiti više. U bre al sam naivan, ja mislio da je zbog toga, kad ono, mukica jadan ovaj "dobročinitelj" je zapravo činio uslugu Partizanu. Još jednom: daleko lepa kuća svakom ovakvom "dobročinitelju" i poštenjačini, daleko im lepa kuća a da ima pravde - nikada ne bi u Srbiji kročio u nijednu sportsku salu. Veliki ali veliki deo "zasluge" za "sušu" talenata ili njihovo gašenje ako se negde pojave je upravo ova osoba i sve njegove"agencije" koje taj talenat guše gradeći veštačke karijere čiji je krajnji cilj NBA. Pozivanje na Jokića je apsurd jer je ovaj čovek zaslužan za Jokića koliko i ja za Ronalda, to i sam Jokić kaže između redova. Jokić je anomalija koja se rađa jednom u 150 godina, drugi faktor je Deki Milojević. Ovaj čovek samo donosi štetu i neregularnost ligama u kojima njegov instant "klub" učestvuje, jer otvoreno i javno izjavljuje da ga ne interesuju mesto na tabeli niti trofeji, već samo "razvoj" igrača. Naravno da takva liga ne može biti regularna, koliko god on, opet mukica, "žrtvovao" se da "razvija" domaće i mlade talente poput Iljasove ili recimo Gagija Milosavljevića!

Sasa

pre 1 godinu

Pa ovaj čovek je savetovao Đurišiću da mu je bolje u Megi nego u zvezdi, da tamo igrati nikad neće, obećao mu svu slobodu u igri u Megi i NBA ugovor za par godina, isto pokušava i sa Topićem, ali sreća pa je otac Topića bivši košarkaš i neće poleteti za tim obećanjima.
(Bard Živa, 19. septembar 2023 16:55)

I jel nije u pravu? Naravno da Djurisic nikad ne bi zaigrao u zvezdi niti ce Topic. Dok god se jure rezultati nema vremena za mlade. To je svakom normalnom jasno , sem tebi.
Jel ti mislis da on mrzi i zvezdu i partizan i zeli da oboje propadnu? Posle procitanih ovde komentara da je on savetovao odlaske Djurisicu, Topicu i Daniloviću iz zvezde i partizana ovaj čovek je porastao u mojim ocima. Ako je stvarno to uradio očigledno je da se brine za tu decu i njihovu budućnost. Pri tom ne mislim nista lose ni o zvezdi i partizanu. Samo slepcu nije jasno da oni ne mogu razigravati mlade igrace sa ovolikim budzetima.

pedja

pre 1 godinu

Ako ne mozemo da zivimo bez jednog menadzera nek zatvorimo klub. Svaka cast coveku ali i daleko mu lepa kuca. Kad nauci da postuje instituciju bez obzira ko je vodi onda da popricamo.

N.

pre 1 godinu

Bikvalno iz usta dvojice igrača koji su pomenuti od strane Ražnatovića u ovom tekstu znam da ovaj laže kao pas. Verovatno je i sa mnogim drugima tako. Valjda to ide uz taj posao, debela koža i nedostatak obraza i morala.

Kali the greek

pre 1 godinu

.... neznam puno, nisam video ugovore, ali u životu dam sreo puno ljudi i retko ili nikad nisam pogrešio kakvi su...

ovaj na prvi pogled deluje kao muljata i loš čovek... a tek kad orogovori...

ideš u grčku da daješ intervjue o ekipama i košarkašima iz Srbije, neide to nikako....
bedno i nisko.... tačka
(drug sa fakulteta, 19. septembar 2023 17:24)

Ne znas puno ali i osnovno

View

pre 1 godinu

A koliko je zaradio od Partizana to ne priča. Ako je pošten, kako se predstavlja, naka kaše koliko je zaradio od Pekovića u NBA. To je već jednom pričao kad se hvalio pa neka sad to ponovi.

War Inside My Head

pre 1 godinu

Miško Ražnatović je čovjek privatnik,bavi se menadžerskim poslom u košarci,ima svoj interes,jesu li igrači koje zastupa zadovoljni,treba njih pitati,vjerujem većina jeste.U kakvim je odnosima s klubovima,konkretno s Partizanom i Zvezdom,koje pominje,oni znaju,moguće i da je u pravu ovo oko Savića,ali kakva su ovo vremena došla da se samo čeka sa iznošenjem prljavog veša u javnost,nevjerovatno?!Kao da se čeka pogodan momenat za prepucavanje putem medija,a Miško koji očigledno dobro radi svoj posao,je oličenje današnjeg životnog stava,samopromocija,samoreklamerstvo,slatkorječivošću i samopouzdanjem ubjediti klijenta u bajke,ja,ja,ja i samo ja.Ne branim niti osuđujem nijednu stranu,samo konstatujem trenutak u kom živimo,data riječ(obećanje),poštenje i poštovanje drugog,to je prošlost,epovi!

Момчић

pre 1 godinu

Може партизан као и цзв без њега, човек има можда 20% Евролиге, ето им их па нек играју за остале ел тимове, свакако ће и пар и цзв бити на Ф4

Demar Derozan

pre 1 godinu

U slucaju Madara treba spomenuti da je Part najverovatnije napravio odredjene greske po pitanju svojih obaveza prema igracu, ako je Madar bio pod ugovorom. Ne moze se traziti od stranih igraca neograniceno strpljenje, ali je steta evidentna i za igraca i za klub, jer je bio zreo za izvanredne partije na pleju u trecoj sezoni pod Zeljkovom palicom.

Pera

pre 1 godinu

Imas puno ugovora godinama sa jednom firmom i onda zbog jednog ugovora, koji je u toj masi ugovora potpuno nebitan ti rizikujes sve poslove sa tom firmom. Zbog jednog igraca, koji ce mozda sutra da nestane sa scene, jer ce ga mozda progutati Fenerbahce. Pocetnicka greska. Del Boy ostaje Del Boy. Iako mu se nekad posreci, pa iz kofera izvuce Jokica ili Micica. Ali uglavnom prodaja ide na metar.

славни клуб свима знан

pre 1 godinu

Ловерњ и Вестерман су изјавили да су као кадети гледали утакмице Партизана у евролиги и сањали да једном буду у том клубу, а Ловерњ је по одласку истетовирао грб Партизана, првака Европе за којег по теби није ни чуо пре доласка. Лажеш.
Невезано од теме, ти си онај који играче вуцараш сваке године да мењају клубове при чему накнада клубу или не постоји или је симболична а паре у џеп трпаш ти и твоји играчи, као да клуб и тренер немају никакву улогу у развоју играча, што је довело све клубове да просе од државе и спонзора да би се кошарка уопште играла уместо да функционишу од трансфера играча које су направили.

shame boner

pre 1 godinu

Glavni protagonista propasti srpske kosarke, naravno, uz blizance koji se bilduju amerima, umjesto da razvijaju svoje igrace. Covjek odredjuje (ne,on samo blagonaklono daje savjete svojim igracima) ko ce igrati i kad za repr. Ima tim, za koga neupuceni misle da je razvoja talenata, a u stvari je obican trafficking mladog mesa. Vrlo brzo ce mu se carstvo okrenuti naglavacke, vidi se i odredjena strepnja u intervjuu jer naletio je na sinonim kosarke na ovim prostorima, misleci da je veci od Partizana. Lik je navukao na sebe mnogo gnjeva. I nije ovo ona suplja prica da se uspjeh ne prasta. Naprotiv,volim uspjesne ljude koji su do toga dosli postenim putem. Oni su primjer. Ali manipulatore slatkorjecive, secikese i intersdzije zauvijek odstraniti od kosarke,unistili su nam nebrojeno talenata. Cuj on spasavao Partizan. Pa on ne bi zednom u pustinji dao dcl vode dzabe.

tako mi se čini

pre 1 godinu

U prevodu, bunarim, lazem i mazem...trazim i izmisljam rupe u ugovorima....nekada za KKP...a sad protiv njih...jer jednostavno tako funkcionise ovaj posa.

Pa dobro. Korektno.
(boki, 19. septembar 2023 16:49)

Baš tako. Ne znam šta ljudi uopšte više očekuju, i kakvu to vrstu lojalnosti očekuju od bilo kog menadžera. Takvih vam je preko 95% menadžera u bilo kojem poslu danas. Njima je u opisu posla samo da brinu o svojim klijentima, pa tako i o sebi.
Naivni su mnogi zaista, i samo gledaju na svet iz svoje neke pozicije. Sad je eto Partizan ispao "oštećen", neki put pre toga verovatno Zvezda, ali to je tako na bilo kom tržištu. Svaki od klubova bi želeo da prođe što jeftinije, a sa druge strane menadžer (i igrač) bi sve suprotno. Nema tu emocija, ali teško je to objasniti nekome ko izgleda kao neko ko više zna da mrzi, nego da voli nešto.

Dule Popović

pre 1 godinu

To što većina komentatora misli da agent ili menadžer treba da bude cvećka,humanista ili navijač govori da se većina nikad nije bavila ozbiljnom prodajom bilo čega u svom životu.

U tom poslu prvo i osnovno je interes igrača jer on zastupa njih - za %. Zatim interes menadžera jer on živi od tog procenta. Ako je igrač zadovoljan,dobro igra i napreduje i vredi više...2 prva uslova su zadovoljena.
Ako se sve poklopi pa i klub bude zadovoljan onda svi dobijaju !

To se ne dešava uvek ali jeste jedan od ciljeva koji je i najteže ostvariti.
Njegov posao nije da bude voljen već da donese pravu odluku i zaradu igraču i sebi...a ostali kako god bude biće.

Max von Laberg

pre 1 godinu

Misko nesta si izostavio,dobro objasnio si nam da je Savic kriv,ali mene interesuje onaj vazni sastanak tebe i Nese Ilica pre frke.O kom klubu je bila diskusija Fener jos nije bio u igri.Cija ideja je bila probaj sa platom.

bobo mk

pre 1 godinu

Misko ne moze da podnese Savica jer sad kad Partizan vec 2 godine ima rasprodatu Arenu, lovu i ugled u EL ne moze da uvali nijednog igraca. Savic je mudro zadrzao domace igrace koji su vec dve godine u sistemu, tri najbolja stranca i kupio 2 NBA igraca gde Misko nema nikakav uticaj ako izuzmemo Jokica i doveo bivseg grobara Jaramaza i Ponitku da popuni roster.
(Sori, 19. septembar 2023 19:55)

Znači Mišku zbog Partizana se sprema propast. Cirkus Medrano.

mario

pre 1 godinu

Ti kad si nam dovodio igrace 10 godina trofeja nismo videli, samo dalje od nas....
(jajajajaj, 19. septembar 2023 16:40)

Misko Raznatovic nema veze sa vasim prekidom trofejnog posta nego ogroman drzavni novac preko noci ulozen u klub koji je bio 7. u Aba.

D&G

pre 1 godinu

Ocigledno je da je Madar iskoristio neku klauzulu iz ugovora da ode a to je obicno ako se plate tri plate zaredom.Svojevremeno kada je Volden presao u Zvezdu,Ostoja je to obrazlozio da se Volden odrekao plata da izadje iz ugovora ali to je samo igra reci.Nije se odrekao plata nego odlazi u klub koji ce da ga plati.Mislim da je Jam imao tu situaciju tako da grobari nemaju razloga da se ljute.Setite se fudbalera Asana,ista prica i isto su iz uprave FK tada pretili tuzbom i da ce dobiti kao ovi iz KK i nije se desilo nista.Mozes da mislis o Misku sta hoces ali je u svom poslu nejbolji.Na kraju,mislim da se Zoc dosta ogresio o Madara jer je decko imao mizernu minutazu a uvek dobro odigrao

Andrea Djani

pre 1 godinu

Nije ovaj covek krov sto mu je dozvoljeno da ima monopol i da zastupa prakticno sve igrace u Srbiji . To se posebno odnosi na roditelje koji svoji talentovanu decu daju jednom ovakvom coveku na brigu i staranje . E kada je tako onda je prava odluka doneta u Partizanu u cilju samoodbrane od ovakvog coveka . Ta odluka je trebala da se donese jos odavno , ali ni sada nije kasno .

Jovan

pre 1 godinu

Камо лепе среће да такви не постоје у спорту,већ Играчи и клубови да потписују уговоре на обострано задовољство Шта рећи о стању у ФК звезда и Партизан,немају заједно последњих 20година 10 играча са потписом без тзв Менаџера

Sasa

pre 1 godinu

Pa ovaj čovek je savetovao Đurišiću da mu je bolje u Megi nego u zvezdi, da tamo igrati nikad neće, obećao mu svu slobodu u igri u Megi i NBA ugovor za par godina, isto pokušava i sa Topićem, ali sreća pa je otac Topića bivši košarkaš i neće poleteti za tim obećanjima.
(Bard Živa, 19. septembar 2023 16:55)

I jel nije u pravu? Naravno da Djurisic nikad ne bi zaigrao u zvezdi niti ce Topic. Dok god se jure rezultati nema vremena za mlade. To je svakom normalnom jasno , sem tebi.
Jel ti mislis da on mrzi i zvezdu i partizan i zeli da oboje propadnu? Posle procitanih ovde komentara da je on savetovao odlaske Djurisicu, Topicu i Daniloviću iz zvezde i partizana ovaj čovek je porastao u mojim ocima. Ako je stvarno to uradio očigledno je da se brine za tu decu i njihovu budućnost. Pri tom ne mislim nista lose ni o zvezdi i partizanu. Samo slepcu nije jasno da oni ne mogu razigravati mlade igrace sa ovolikim budzetima.

bob

pre 1 godinu

Raznatovic je jedan od boljih agenata na svetu i zastupa kvalitetne igrace.
Partizan se jako ruzno poneo u slucaju Madara, pre svega pljuvajuci decka ni krivog ni duznog, samo zato sto je trazio povecanje...

Sto se tice Raznatovica i Partizana, onaj ko kaze da on vise nece prici Partizanu, taj nema pojma ni o biznisu ni o sportu.
U tom slucaju Partizan ne bi mogao da dodje do dobrih igraca koje zeli.

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Posrednici u sportu su nepotrebni na ovakav način.
Klub im svoje igrače i svoje viškove i manjkove u traženju balansa.Ima stručni štab i finansije.Ima plan.Štaće tu neki Miško?
Ima pptrebe da se u mnogim oblastima vratimo u sedamdesete.
Namnožili se ovi pljačkaški birokrati,sebidali značaj i upropastavaju moral pojedinaca i ekipa.

Vladimir

pre 1 godinu

U ovom intervjuu nije naveo nikakvu posebnu istinu. Sećam se da je Papapetru prešao u njegovu agenciju po dolasku u Partizan. U partizanu je odigrao ispod proseka, i odmah se verovatno nezadovoljan vratio u Grčku. Papapetru se najviše družio sa Mandarom, i tu je neko ubedio Madara da u aprilu pređe u Mišković agenciju. Dalje je sve poznato. Samo da ne prođe kao Perušev u Efesu!

Miki Maus

pre 1 godinu

Izuzetno uapesan meneder, koji doslovno grabi i potpisuje mlade igrace na podrucju cele bivse drzave.
Klubovi mu se prilagodavaju i kupuju odcvetele americke strance.
Buducnost naseg sporta od Triglava do Vardara.

g

pre 1 godinu

Miško zastupa igrače a ne klub i igrači mu veruju, i svi hoće kod njega jer znaju da je na njihovoj strani, a Partizan je pogrešio jer sad neće moći da dođe do bar 30% igrača na tržištu, mislim da će moliti Miška za oproštaj

Dr Dzekili Dzubili

pre 1 godinu

Ili će dobiti oba kluba ili neće niko i to je činjenica.
(Mirjana, 19. septembar 2023 17:49)

Zvezda je nece dobiti jer je ne zasluzuje po misljenju Evrolige, Partizan je nece dobiti jer je ne zasluzuje po misljenju sopstvene drzave.

Lepo si rekla, nece niko, i to je cinjenica.

super

pre 1 godinu

istina je negde između dva lopova...koliko je namazan Partizan evo vidimo okrenuli se ljudi NBA pa kupe otpatke mislim na duge staze da to nije dobro za klub pošto Miško ima većinu igrača iz Evrope pod ugovorom...

Samo je Jedan Gile

pre 1 godinu

Terqj ga iz sprske kosarke u svajom klubu ima po 2-3igraca i cim malo odskoce gkeda da ih unovci. Partizan i Zvezdu koristi za dalju prodaju a forsirao je dovodjenje neafirnisnih igraca u Partizan da bi ih UNOVCIO i klub ostavljao bwz zarade. E pa bato zasuci rukave pa na kalis sa.njime na trening pa da vidis kako se zaradjuje preko tudjih ledja.

Tenzija

pre 1 godinu

Znate kako ja na ovo gledam?

Misko je najmocniji menadzer i cini cuda kako dovodi igrace. Istina je da je muka bila tada trinkijeru dovesti neke igrace da valjaju. Za te godine Misko je to i uspeo.
E sad, onda tu dolazi situacija da moras biti dobar sa njim, da mu se slihtas ides uz dlaku. Savic to nije hteo i evo posledica.

Rizican potez, mozda bude trpeo partizan, a mozda se i izvuce i uspe uprkos svadji sa Miskom da dovede dobre igrace ubuduce

LAZnatovic

pre 1 godinu

Radetu Zagorcu je striktno savetovao da ne dolazi u KKP, Dangubicu je maltene zabranio da pregovara pa su na kraju dosli u Partizan jer su oni to mnogo zeleli, a ne jer je on tako savetovao. Sto se tice Pekovica i Hemofarma culi smo tu pricu milion puta isao je u Hemofarm jer ga KKP nije trazio i cim je cuo da postoji opcija predomislio se. Pritom, Trinkijeri koga je spomenuo je tada bio clan Vasermana, a ne Beobasketa. Cak i ovde ima lazi uvijenih u jos lazi. Da ne pominjem takodje sto je igracima mladjih selekcija branio da igraju za reprezentaciju, sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih

i to vam je tako

pre 1 godinu

Jako je bitno poslusati deo gde govori o periodu kada je Trinkijeri bio trener gde kaze:

"To je jedan sasvim drugi partizan, partizan koji nije imao nikakvih finansijskih problema, ali niko od igraca nije hteo da dodje. Ja sam tada uspeo da im potpisem cak 4 igraca iz ACB lige(najjace lige u Evropi).

Samo im ovo predocite kada pocnu price o nekakvom aparthejdu.

Estefano

pre 1 godinu

E moj Miško, ko te ne zna... Dok se ti nisi dohvatio igrača niko nije otkazivao reprezentaciju, bili smo konkurentni na svakom takmičenju, imali kult i igrali za državu, a sad najbolji zahvaljujući tebi neće ni da pomisle da igraju. Napravio si privatan klub, muljaš i petljaš sve i svašta. Pljuješ Partizan, sram te bilo. Taj Savić kog pljuješ je za našu košarku uradio i dao više nego što ćeš ti za 100 života.

Mar

pre 1 godinu

Kako Partizan nije cuo za Vestermana i Lovernja dok im ih ti nisi doveo.Pa Vujosevic je cuveni pronalazac mladih talenata ahahah.Sve izlazi na videlo kako se zavrsila Tadiceva tiranija kada je Vujosevic mogao jedino da osvaja titule.Svi dobro znamo sta je radio sa reprezentacijim i svim ostalim klubovima koje je vodio.Raskrinkana lazna institucija

Стара школа

pre 1 godinu

Ма да ли је могуће да су имали новаца? Зар није Тринкијери продао своју кућу да би тренирао Партизан? Зар сви ови играчи нису дошли само због "Тринкија"? Па тако су тада писали сви наши медији.

Mirjana

pre 1 godinu

Godinama u našoj košarci nije postojao takav mešetar kao što je Zoran Savić.Njega Barsa najurila sa mesta sportskog direktora zbog mešetarenja.Portparol EL Vlada Stanković je jasno i glasno izjavio da je Zoran Savić zvao EL oko Kampaca.Kada nije uspelo on se obratio jednoj nezavisnoj agenciji kod koje nema pravo žalbe.Tom Gliksman je izjavljivao da je Zvezda sa 31.12.2022 izvršila sve obaveze.Zvao je i Valenciju oko registracije Topića. Doveden da mešetari ne bi li izdejstvovao A licencu. Ili će dobiti oba kluba ili neće niko i to je činjenica.

tako mi se čini

pre 1 godinu

Ne znam zaista sve te detalje za ovaj konkretan slučaj, ali mi se uvek činilo da Ražnatović pravi maksimalno uspešne karijere u odnosu na potencijal gotovo svih svojih klijenata.
I ova čitava priča sa Megom ima mnogo smisla u tom kontekstu, gde evo vidimo da sada i ovaj mali Topić ima maksimalnu mogućnost da se na miru razvija, uz minimum pritiska a maksimum prostora i mogućnosti.
I nekako mi se čini kao da uvek sve najgore što se o njemu može čuti dolazi samo od strane (u određenom trenutku) nezadovoljnih klubova i njihovih navijača, koji se osećaju "oštećenim", "prevarenim", šta god.
Još ni jednom nisam čuo da ga je napao, ili nešto loše o njemu pričao neko od njegovih bivših ili sadašnjih klijenata, u smislu da je mogao bolje da prođe i ima bolju karijeru. Mislim da i to dosta govori.

Svedoci

pre 1 godinu

Radetu Zagorcu je striktno savetovao da ne dolazi u KKP, Dangubicu je maltene zabranio da pregovara pa su na kraju dosli u Partizan jer su oni to mnogo zeleli, a ne jer je on tako savetovao. Sto se tice Pekovica i Hemofarma culi smo tu pricu milion puta isao je u Hemofarm jer ga KKP nije trazio i cim je cuo da postoji opcija predomislio se. Pritom, Trinkijeri koga je spomenuo je tada bio clan Vasermana, a ne Beobasketa. Cak i ovde ima lazi uvijenih u jos lazi. Da ne pominjem takodje sto je igracima mladjih selekcija branio da igraju za reprezentaciju, sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih
(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33)




Daleko od toga da branim Miska, ali mislim da vise objektivnosti ima u navijackim fanzinima nego u tvom postu.

g

pre 1 godinu

Miško zastupa igrače a ne klub i igrači mu veruju, i svi hoće kod njega jer znaju da je na njihovoj strani, a Partizan je pogrešio jer sad neće moći da dođe do bar 30% igrača na tržištu, mislim da će moliti Miška za oproštaj

legionar993

pre 1 godinu

svi su krivi u zadnjih 45 godina
i Danilović i Vujosevic i Zeljko i Savic kriv je i Ostoja a i kriv je i Dzikic,Trinkijeri italijanska prevara,svi smo mi krivi a vi ste posteni i moralni,jos samo nesto u Evropi da uradite posto u zadnjih 50 godina imate jedan plej of Evrolige i to poraz od 3-0 znaci bez pobede.

bob

pre 1 godinu

Raznatovic je jedan od boljih agenata na svetu i zastupa kvalitetne igrace.
Partizan se jako ruzno poneo u slucaju Madara, pre svega pljuvajuci decka ni krivog ni duznog, samo zato sto je trazio povecanje...

Sto se tice Raznatovica i Partizana, onaj ko kaze da on vise nece prici Partizanu, taj nema pojma ni o biznisu ni o sportu.
U tom slucaju Partizan ne bi mogao da dodje do dobrih igraca koje zeli.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Radetu Zagorcu je striktno savetovao da ne dolazi u KKP, Dangubicu je maltene zabranio da pregovara pa su na kraju dosli u Partizan jer su oni to mnogo zeleli, a ne jer je on tako savetovao. Sto se tice Pekovica i Hemofarma culi smo tu pricu milion puta isao je u Hemofarm jer ga KKP nije trazio i cim je cuo da postoji opcija predomislio se. Pritom, Trinkijeri koga je spomenuo je tada bio clan Vasermana, a ne Beobasketa. Cak i ovde ima lazi uvijenih u jos lazi. Da ne pominjem takodje sto je igracima mladjih selekcija branio da igraju za reprezentaciju, sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih
(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33) # Link komentara

Otkud ti znas bas za svakog igraca pricu?

Meni se cini da ipak malo izmisljas :)

Васа

pre 1 godinu

Партизан са Обрадом је нешто једино светло што се појавило у нашем клупском спорту у последњих 30 година. Мислим на све спортове. Надам се да ће Жељко да преузме све конце и направи од Партизана самофинансирајући клуб.
Мишљења сам да менаџери у кошарци треба да постоје, јер знам колико су раније дечаци уцењивани и колико им је каријера зависила од којекаквих клупских моћника.
У овом случају верујем Савићу. И да запосли добре правнике да не могу менаџери да проналазе “рупе” у уговорима.

bobo mk

pre 1 godinu

Misko ne moze da podnese Savica jer sad kad Partizan vec 2 godine ima rasprodatu Arenu, lovu i ugled u EL ne moze da uvali nijednog igraca. Savic je mudro zadrzao domace igrace koji su vec dve godine u sistemu, tri najbolja stranca i kupio 2 NBA igraca gde Misko nema nikakav uticaj ako izuzmemo Jokica i doveo bivseg grobara Jaramaza i Ponitku da popuni roster.
(Sori, 19. septembar 2023 19:55)

Znači Mišku zbog Partizana se sprema propast. Cirkus Medrano.

D&G

pre 1 godinu

Ocigledno je da je Madar iskoristio neku klauzulu iz ugovora da ode a to je obicno ako se plate tri plate zaredom.Svojevremeno kada je Volden presao u Zvezdu,Ostoja je to obrazlozio da se Volden odrekao plata da izadje iz ugovora ali to je samo igra reci.Nije se odrekao plata nego odlazi u klub koji ce da ga plati.Mislim da je Jam imao tu situaciju tako da grobari nemaju razloga da se ljute.Setite se fudbalera Asana,ista prica i isto su iz uprave FK tada pretili tuzbom i da ce dobiti kao ovi iz KK i nije se desilo nista.Mozes da mislis o Misku sta hoces ali je u svom poslu nejbolji.Na kraju,mislim da se Zoc dosta ogresio o Madara jer je decko imao mizernu minutazu a uvek dobro odigrao

kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare

pre 1 godinu

A ne priča kako je pokušao Dudu da ucenjuje sa igračima iz svoje agencije a nakon toga i Saleta Đorđevića? Ili kako je donirani teren za basket na keju nazvao po grčkom košarkašu Spanulisu pošto u Srbiji niko nije bio dovoljno dobar da teren ponese njegovo ime? Sve u svemu jako loš čovek od koga ni čašu vode ne bih uzeo...

Sremac

pre 1 godinu

Nek neko objasni gospodinu da neće više nikad dovoditi igrače u Partizan. Čujemo se nikad a vidimo još manje fazon
(Sofronije, 19. septembar 2023 17:00)

Samo se nadaj. Eto vas prvom prilikom kod njega. Ima da pitate jel ima jos.

shame boner

pre 1 godinu

Glavni protagonista propasti srpske kosarke, naravno, uz blizance koji se bilduju amerima, umjesto da razvijaju svoje igrace. Covjek odredjuje (ne,on samo blagonaklono daje savjete svojim igracima) ko ce igrati i kad za repr. Ima tim, za koga neupuceni misle da je razvoja talenata, a u stvari je obican trafficking mladog mesa. Vrlo brzo ce mu se carstvo okrenuti naglavacke, vidi se i odredjena strepnja u intervjuu jer naletio je na sinonim kosarke na ovim prostorima, misleci da je veci od Partizana. Lik je navukao na sebe mnogo gnjeva. I nije ovo ona suplja prica da se uspjeh ne prasta. Naprotiv,volim uspjesne ljude koji su do toga dosli postenim putem. Oni su primjer. Ali manipulatore slatkorjecive, secikese i intersdzije zauvijek odstraniti od kosarke,unistili su nam nebrojeno talenata. Cuj on spasavao Partizan. Pa on ne bi zednom u pustinji dao dcl vode dzabe.

strahinja

pre 1 godinu

Nekako los osecaj posle procitanog… prica sta je uradio u proslosti o cemu ga niko nije pitao i niko u partizanu nije pominjao. Rec je bila sta si sada uradio i pitanje je o Madaru. Sve igrace koje je doveo u Partizan na njima je zaradio, kao i igraci kroz napredak u Partizanu i boljim ugovorima nakon sezone provedene u Partizanu

Draž

pre 1 godinu

(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33)

Lepo si napisao.
On je na velika vrata usao u nasu kosarku sa menadzerstvom. Jedan od velikih krivaca za stanje u nasoj klupskoj kosarci.

mojnemenito

pre 1 godinu

Najsmjesnija stvar u cijeloj prici jesto navijaci Partizana vjeruju da su u upravi kluba casni i posteni ljudi. Nikad nece iznijeti citav prljav ves ni Misko a ni Partizan jer jedni o drugima znaju dosta, pa ne bi da sve izadje na vidjelo, vec ovako, u nekim granicama normale, ako se moze reci za ovo da je normalno. Kao Misko je grobar nase kosarke a Partizan je spas! Bas vidimo kako guraju mlade igrace, igraju na kasicicu. Avramovic se bori za neku iole dobru minutazu a vec je u nekim godinama kad se prolazi zenit karijere. A taj Misko kao groibar nase kosarke, a ta prica ide iz Partizana i Zvezde, napravi nam igrace naibolje i daje sansu mladima. Citam komentare unistio ovoga unistio onoga. Pa sta bi vi, da svaki mlad talentovan igrac postane reprezentativac i dobar igrac? To nikad nije bilo niti ce. Ima milion faktora a treba i srece.

veliki

pre 1 godinu

Никад ми Мишко није био нешто симпатичан, али људи морају да схвате да он ради ЗА ИГРАЧЕ и ради ЗА СЕБЕ! Његов превасходни посао је да заштити интересе ИГРАЧА, а за интересе клубова га баш брига - клубови имају своју управу која о томе треба да брине. Не долази он у клубове да им нуди играче - клубови зову њег да им нађе и доведе играче! Капирате? А играчи - они играју тамо ко им понуди веће паре, брига бре њих за навијаче и било шта друго. Само паре, схватите већ једном! Е Мишко је ту маг - да играчу обезбеди паре, а клубу играча какав му треба. И сам признаје да је муљао у корист Партизана, па за Загорцем сте толико кукали да дође, Загор па Загор, а кад је дошао доживео је невиђену пљувачину и отерасте дечка из клуба. Још испало да Мишко крив што га довео… Али кад је муљао у корист Партизана много година, одводио и Звездине играче тада вам био добар - а чим једног играча одвео из Партизана, одмах он крив за све! Па неће баш бити. Иначе, има он још својих играча у Партизану, један је баш ваш миљеник а и миљеник нације од недавно, не заборавите! И још једна занимљива ствар овде: од како сте заратили с Мишком, чини ми се да ниједног ЕЛ играча нисте довели… Чисто запажање какав он утицај на тржиште има. Што се тиче овог једног којем је као био менаџер - ако не лажеш друже да ти је био менаџер, вероватно си био толико квалитетан да нигде није могао да те углави!

Kali the greek

pre 1 godinu

.... neznam puno, nisam video ugovore, ali u životu dam sreo puno ljudi i retko ili nikad nisam pogrešio kakvi su...

ovaj na prvi pogled deluje kao muljata i loš čovek... a tek kad orogovori...

ideš u grčku da daješ intervjue o ekipama i košarkašima iz Srbije, neide to nikako....
bedno i nisko.... tačka
(drug sa fakulteta, 19. septembar 2023 17:24)

Ne znas puno ali i osnovno

rbc

pre 1 godinu

 sto je talente poput Vuka Danilovica odvlacio iz Partizana, Djurisica od Zvezde itd itd. Jako los covek koji najvise samog sebe hvali, a retko kada to cujete od drugih
(LAZnatovic, 19. septembar 2023 16:33)

Danilovica, sina Predraga Danilovica odvlacio iz Partizana!!???

robby

pre 1 godinu

Ovaj meneger je upropastio košarku.
On odredjuje kad i koji njegov igrač će igrati za reprezentaciju za dalje da ne pričemo kad treba da se proda igrač.

drug sa fakulteta

pre 1 godinu

.... neznam puno, nisam video ugovore, ali u životu dam sreo puno ljudi i retko ili nikad nisam pogrešio kakvi su...

ovaj na prvi pogled deluje kao muljata i loš čovek... a tek kad orogovori...

ideš u grčku da daješ intervjue o ekipama i košarkašima iz Srbije, neide to nikako....
bedno i nisko.... tačka

Nbc

pre 1 godinu

Ja mislo on doveo Danilovića, Divca, Bogdana .... kad ono ništa. A kad kaže doveo, iz svog džepa ili je to bilo gdje on najviše strpao u džep?

Bard Živa

pre 1 godinu

Pa ovaj čovek je savetovao Đurišiću da mu je bolje u Megi nego u zvezdi, da tamo igrati nikad neće, obećao mu svu slobodu u igri u Megi i NBA ugovor za par godina, isto pokušava i sa Topićem, ali sreća pa je otac Topića bivši košarkaš i neće poleteti za tim obećanjima.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Ne treba trositi vreme i analizirati njegove stavove, jer pokusava da svoj ogoljen, licni interes prikrije povrsno i prijemcivo za naivne navijace bez mozga da citaju izmedju redova.

славни клуб свима знан

pre 1 godinu

Ловерњ и Вестерман су изјавили да су као кадети гледали утакмице Партизана у евролиги и сањали да једном буду у том клубу, а Ловерњ је по одласку истетовирао грб Партизана, првака Европе за којег по теби није ни чуо пре доласка. Лажеш.
Невезано од теме, ти си онај који играче вуцараш сваке године да мењају клубове при чему накнада клубу или не постоји или је симболична а паре у џеп трпаш ти и твоји играчи, као да клуб и тренер немају никакву улогу у развоју играча, што је довело све клубове да просе од државе и спонзора да би се кошарка уопште играла уместо да функционишу од трансфера играча које су направили.

modernizam i renesansa

pre 1 godinu

U Partizan vise nece prismrdeti, a da su iz Zvezde pametni da ga i oni oteraju. Nije problem u jednom igracu, Partizan je postojao i pre Madara, postojace i posle. Isto kao OLY i Spanulis. Isto kao i Zvezda i gomila igraca. Ali, nacin na koji je sve to uradio pokazuje kakav je covek.

boki

pre 1 godinu

U prevodu, bunarim, lazem i mazem...trazim i izmisljam rupe u ugovorima....nekada za KKP...a sad protiv njih...jer jednostavno tako funkcionise ovaj posa.

Pa dobro. Korektno.

mario

pre 1 godinu

Ti kad si nam dovodio igrace 10 godina trofeja nismo videli, samo dalje od nas....
(jajajajaj, 19. septembar 2023 16:40)

Misko Raznatovic nema veze sa vasim prekidom trofejnog posta nego ogroman drzavni novac preko noci ulozen u klub koji je bio 7. u Aba.

super

pre 1 godinu

istina je negde između dva lopova...koliko je namazan Partizan evo vidimo okrenuli se ljudi NBA pa kupe otpatke mislim na duge staze da to nije dobro za klub pošto Miško ima većinu igrača iz Evrope pod ugovorom...

čak noris

pre 1 godinu

Radio si ti za partizan i dobre i lose stvari stavljajuci na prvo mesto svoj interes i razumem te ali nama treba neko ko ce prvo interes partizana gledati pa tek onda licni…

Sori

pre 1 godinu

Misko ne moze da podnese Savica jer sad kad Partizan vec 2 godine ima rasprodatu Arenu, lovu i ugled u EL ne moze da uvali nijednog igraca. Savic je mudro zadrzao domace igrace koji su vec dve godine u sistemu, tri najbolja stranca i kupio 2 NBA igraca gde Misko nema nikakav uticaj ako izuzmemo Jokica i doveo bivseg grobara Jaramaza i Ponitku da popuni roster.

Tex Willer

pre 1 godinu

Bio mi je menadzer nažalost,jakooo,jako loš čovek u svakom pogledu.
(Dejan, 19. septembar 2023 16:47)
Pa Dejane , mnogi se slazu sa tom konstatacijom s tim da coveka i ne poznaju.Licno ga ne znam i ne mogu to ni potvrditi ni demantovati.E sada ti iz prve ruke nam lepo potkrepi tu tvrdnju nekim uverljivim razlozima. Nemoj samo u stilu bio sam veliki talenat ali me upropastio i nesto slicno. I zato uze bas njega za menadzera kada ga bije ovakav glas?

Miki Maus

pre 1 godinu

Izuzetno uapesan meneder, koji doslovno grabi i potpisuje mlade igrace na podrucju cele bivse drzave.
Klubovi mu se prilagodavaju i kupuju odcvetele americke strance.
Buducnost naseg sporta od Triglava do Vardara.

kamikaza

pre 1 godinu

Dobro kriv je Savic. Neće više da saradjuju sa tobom i to je ok. Ti si dao Partizanu on je dao tebi. Kao i svaki poslovni čovek znaš kako treba da se ponašaš sa partnerima. Ako ne osećaš krivicu nemoj se baviti više ovom temom.

N.

pre 1 godinu

Bikvalno iz usta dvojice igrača koji su pomenuti od strane Ražnatovića u ovom tekstu znam da ovaj laže kao pas. Verovatno je i sa mnogim drugima tako. Valjda to ide uz taj posao, debela koža i nedostatak obraza i morala.

Krilni centar

pre 1 godinu

Ljudi pričaju gluposti.Sve je definisano jasnim ugovorom kako i pod kojim uslovima se izlazi iz istog.Meni je odradio savršena tri ugovora za 10%.Odradi se ugovor,svako svoje uzima i svi zadovoljni.U slučaju nepoštovanja ugovora pre BATA čovek maksimalno radi da se igrač naplati.Naplaćuje se poslednji cent sa kamatama.

Sasa

pre 1 godinu

Pa ovaj čovek je savetovao Đurišiću da mu je bolje u Megi nego u zvezdi, da tamo igrati nikad neće, obećao mu svu slobodu u igri u Megi i NBA ugovor za par godina, isto pokušava i sa Topićem, ali sreća pa je otac Topića bivši košarkaš i neće poleteti za tim obećanjima.
(Bard Živa, 19. septembar 2023 16:55)

I jel nije u pravu? Naravno da Djurisic nikad ne bi zaigrao u zvezdi niti ce Topic. Dok god se jure rezultati nema vremena za mlade. To je svakom normalnom jasno , sem tebi.
Jel ti mislis da on mrzi i zvezdu i partizan i zeli da oboje propadnu? Posle procitanih ovde komentara da je on savetovao odlaske Djurisicu, Topicu i Daniloviću iz zvezde i partizana ovaj čovek je porastao u mojim ocima. Ako je stvarno to uradio očigledno je da se brine za tu decu i njihovu budućnost. Pri tom ne mislim nista lose ni o zvezdi i partizanu. Samo slepcu nije jasno da oni ne mogu razigravati mlade igrace sa ovolikim budzetima.

Dule Popović

pre 1 godinu

To što većina komentatora misli da agent ili menadžer treba da bude cvećka,humanista ili navijač govori da se većina nikad nije bavila ozbiljnom prodajom bilo čega u svom životu.

U tom poslu prvo i osnovno je interes igrača jer on zastupa njih - za %. Zatim interes menadžera jer on živi od tog procenta. Ako je igrač zadovoljan,dobro igra i napreduje i vredi više...2 prva uslova su zadovoljena.
Ako se sve poklopi pa i klub bude zadovoljan onda svi dobijaju !

To se ne dešava uvek ali jeste jedan od ciljeva koji je i najteže ostvariti.
Njegov posao nije da bude voljen već da donese pravu odluku i zaradu igraču i sebi...a ostali kako god bude biće.

Момчић

pre 1 godinu

Може партизан као и цзв без њега, човек има можда 20% Евролиге, ето им их па нек играју за остале ел тимове, свакако ће и пар и цзв бити на Ф4

bilo nekad

pre 1 godinu

Neshvatljivi komentari mahom navijača Zvezde, koji brane postupke ovog menadžera time što je to njemu posao, da njega interesuje samo profit i procenat, da ne očekujemo od njega da voli Partizan... i to je OK, slažem se, on na to ima pravo i to je sve legalno i legitimno ako je sve to u okvirima zakonskih normi i regulativa naravno. Sa druge strane i ja imam pravo, legalno i legitimno kao navijač kluba, da volim svoj klub po svaku cenu pa tako me ne interesuje koji igrač je koja agencija, procenti, menadžeri, ugovori...zanima me samo njegov učinak, a ne ko je njegov menadžer. Naravno, u trouglu igrač-klub-menadžer moraju postojati neki kompromisi, kodeksi, respekt a ako toga nema i ako je to jednostrano - onda to odlazi u neke druge vode i ovde se o tome radi, jer čovek zastupa samo i isključivo sebe i svoje interese. Ponavljam - njegovo pravo isto kao moje da da na osnovu toga naravno nemam lepo mišljenje o njemu, legitimno pravo kluba koji se smatra oštećenim da prekine tu saradnju. Kažite mi jedno: u kojoj zemlji je jedan sportski menadžer, vlasnik neke agencije toliko popularan pa da svaki dan čitamo o njemuu, šta je jeo, šta je rekao?! On ne bi trebalo da ima nikakv uticaj na nacionalne lige i nac. košarku a ovde svaki dan vidimo njegovo medijsko forsiranje. Dakle: on ima pravo da razmišlja samo o procentu a ja kao navijač imam isto to pravo da razmišljam samo o uspehu kluba i da shodno tome mislim ovo ili ono o nekom menadžeru i to pišem u svojim komentarima!!!

Jovan

pre 1 godinu

Камо лепе среће да такви не постоје у спорту,већ Играчи и клубови да потписују уговоре на обострано задовољство Шта рећи о стању у ФК звезда и Партизан,немају заједно последњих 20година 10 играча са потписом без тзв Менаџера

Sasa

pre 1 godinu

Pa ovaj čovek je savetovao Đurišiću da mu je bolje u Megi nego u zvezdi, da tamo igrati nikad neće, obećao mu svu slobodu u igri u Megi i NBA ugovor za par godina, isto pokušava i sa Topićem, ali sreća pa je otac Topića bivši košarkaš i neće poleteti za tim obećanjima.
(Bard Živa, 19. septembar 2023 16:55)

I jel nije u pravu? Naravno da Djurisic nikad ne bi zaigrao u zvezdi niti ce Topic. Dok god se jure rezultati nema vremena za mlade. To je svakom normalnom jasno , sem tebi.
Jel ti mislis da on mrzi i zvezdu i partizan i zeli da oboje propadnu? Posle procitanih ovde komentara da je on savetovao odlaske Djurisicu, Topicu i Daniloviću iz zvezde i partizana ovaj čovek je porastao u mojim ocima. Ako je stvarno to uradio očigledno je da se brine za tu decu i njihovu budućnost. Pri tom ne mislim nista lose ni o zvezdi i partizanu. Samo slepcu nije jasno da oni ne mogu razigravati mlade igrace sa ovolikim budzetima.

pedja

pre 1 godinu

Ako ne mozemo da zivimo bez jednog menadzera nek zatvorimo klub. Svaka cast coveku ali i daleko mu lepa kuca. Kad nauci da postuje instituciju bez obzira ko je vodi onda da popricamo.

Dr Dzekili Dzubili

pre 1 godinu

Ili će dobiti oba kluba ili neće niko i to je činjenica.
(Mirjana, 19. septembar 2023 17:49)

Zvezda je nece dobiti jer je ne zasluzuje po misljenju Evrolige, Partizan je nece dobiti jer je ne zasluzuje po misljenju sopstvene drzave.

Lepo si rekla, nece niko, i to je cinjenica.

War Inside My Head

pre 1 godinu

Miško Ražnatović je čovjek privatnik,bavi se menadžerskim poslom u košarci,ima svoj interes,jesu li igrači koje zastupa zadovoljni,treba njih pitati,vjerujem većina jeste.U kakvim je odnosima s klubovima,konkretno s Partizanom i Zvezdom,koje pominje,oni znaju,moguće i da je u pravu ovo oko Savića,ali kakva su ovo vremena došla da se samo čeka sa iznošenjem prljavog veša u javnost,nevjerovatno?!Kao da se čeka pogodan momenat za prepucavanje putem medija,a Miško koji očigledno dobro radi svoj posao,je oličenje današnjeg životnog stava,samopromocija,samoreklamerstvo,slatkorječivošću i samopouzdanjem ubjediti klijenta u bajke,ja,ja,ja i samo ja.Ne branim niti osuđujem nijednu stranu,samo konstatujem trenutak u kom živimo,data riječ(obećanje),poštenje i poštovanje drugog,to je prošlost,epovi!

resistance

pre 1 godinu

Neka hvala, daleko lepa kuća svima koji "poštuju" Partizan kao što ga ovaj čovek koji je naneo i nanosi veliku štetu srpskoj košarci, poštuje. Kakva licemerna i drska izjava da je on dovodeći igrače u Partizan činio zapravo uslugu Partizanu hehe a ja jadan mislio da je on tako investirao jer će im u Partizanu skočiti cena, da će ih Partizan tako napraviti igračima pa samim tim i ovaj čovek zardaiti više. U bre al sam naivan, ja mislio da je zbog toga, kad ono, mukica jadan ovaj "dobročinitelj" je zapravo činio uslugu Partizanu. Još jednom: daleko lepa kuća svakom ovakvom "dobročinitelju" i poštenjačini, daleko im lepa kuća a da ima pravde - nikada ne bi u Srbiji kročio u nijednu sportsku salu. Veliki ali veliki deo "zasluge" za "sušu" talenata ili njihovo gašenje ako se negde pojave je upravo ova osoba i sve njegove"agencije" koje taj talenat guše gradeći veštačke karijere čiji je krajnji cilj NBA. Pozivanje na Jokića je apsurd jer je ovaj čovek zaslužan za Jokića koliko i ja za Ronalda, to i sam Jokić kaže između redova. Jokić je anomalija koja se rađa jednom u 150 godina, drugi faktor je Deki Milojević. Ovaj čovek samo donosi štetu i neregularnost ligama u kojima njegov instant "klub" učestvuje, jer otvoreno i javno izjavljuje da ga ne interesuju mesto na tabeli niti trofeji, već samo "razvoj" igrača. Naravno da takva liga ne može biti regularna, koliko god on, opet mukica, "žrtvovao" se da "razvija" domaće i mlade talente poput Iljasove ili recimo Gagija Milosavljevića!

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Posrednici u sportu su nepotrebni na ovakav način.
Klub im svoje igrače i svoje viškove i manjkove u traženju balansa.Ima stručni štab i finansije.Ima plan.Štaće tu neki Miško?
Ima pptrebe da se u mnogim oblastima vratimo u sedamdesete.
Namnožili se ovi pljačkaški birokrati,sebidali značaj i upropastavaju moral pojedinaca i ekipa.

Demar Derozan

pre 1 godinu

U slucaju Madara treba spomenuti da je Part najverovatnije napravio odredjene greske po pitanju svojih obaveza prema igracu, ako je Madar bio pod ugovorom. Ne moze se traziti od stranih igraca neograniceno strpljenje, ali je steta evidentna i za igraca i za klub, jer je bio zreo za izvanredne partije na pleju u trecoj sezoni pod Zeljkovom palicom.

Max von Laberg

pre 1 godinu

Misko nesta si izostavio,dobro objasnio si nam da je Savic kriv,ali mene interesuje onaj vazni sastanak tebe i Nese Ilica pre frke.O kom klubu je bila diskusija Fener jos nije bio u igri.Cija ideja je bila probaj sa platom.

View

pre 1 godinu

A koliko je zaradio od Partizana to ne priča. Ako je pošten, kako se predstavlja, naka kaše koliko je zaradio od Pekovića u NBA. To je već jednom pričao kad se hvalio pa neka sad to ponovi.

Pera

pre 1 godinu

Imas puno ugovora godinama sa jednom firmom i onda zbog jednog ugovora, koji je u toj masi ugovora potpuno nebitan ti rizikujes sve poslove sa tom firmom. Zbog jednog igraca, koji ce mozda sutra da nestane sa scene, jer ce ga mozda progutati Fenerbahce. Pocetnicka greska. Del Boy ostaje Del Boy. Iako mu se nekad posreci, pa iz kofera izvuce Jokica ili Micica. Ali uglavnom prodaja ide na metar.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Nije ovaj covek krov sto mu je dozvoljeno da ima monopol i da zastupa prakticno sve igrace u Srbiji . To se posebno odnosi na roditelje koji svoji talentovanu decu daju jednom ovakvom coveku na brigu i staranje . E kada je tako onda je prava odluka doneta u Partizanu u cilju samoodbrane od ovakvog coveka . Ta odluka je trebala da se donese jos odavno , ali ni sada nije kasno .

zoran

pre 1 godinu

-Za Miska je ovo posao i Partizan i Zvezda oni su samo klijenti u poslu .
-Kod njega nema sentimentalnosti sve je vezano za novac .
-Nekada je zestoko saradjivao sa Partizanom za vreme Dula Vujosevica .
Sada mu je Zvezda veci klijent .
Za njega su i Zvezda i Partizan samo poslovni partneri i nista vise ....

Vladimir

pre 1 godinu

U ovom intervjuu nije naveo nikakvu posebnu istinu. Sećam se da je Papapetru prešao u njegovu agenciju po dolasku u Partizan. U partizanu je odigrao ispod proseka, i odmah se verovatno nezadovoljan vratio u Grčku. Papapetru se najviše družio sa Mandarom, i tu je neko ubedio Madara da u aprilu pređe u Mišković agenciju. Dalje je sve poznato. Samo da ne prođe kao Perušev u Efesu!

Tenzija

pre 1 godinu

Znate kako ja na ovo gledam?

Misko je najmocniji menadzer i cini cuda kako dovodi igrace. Istina je da je muka bila tada trinkijeru dovesti neke igrace da valjaju. Za te godine Misko je to i uspeo.
E sad, onda tu dolazi situacija da moras biti dobar sa njim, da mu se slihtas ides uz dlaku. Savic to nije hteo i evo posledica.

Rizican potez, mozda bude trpeo partizan, a mozda se i izvuce i uspe uprkos svadji sa Miskom da dovede dobre igrace ubuduce

tako mi se čini

pre 1 godinu

U prevodu, bunarim, lazem i mazem...trazim i izmisljam rupe u ugovorima....nekada za KKP...a sad protiv njih...jer jednostavno tako funkcionise ovaj posa.

Pa dobro. Korektno.
(boki, 19. septembar 2023 16:49)

Baš tako. Ne znam šta ljudi uopšte više očekuju, i kakvu to vrstu lojalnosti očekuju od bilo kog menadžera. Takvih vam je preko 95% menadžera u bilo kojem poslu danas. Njima je u opisu posla samo da brinu o svojim klijentima, pa tako i o sebi.
Naivni su mnogi zaista, i samo gledaju na svet iz svoje neke pozicije. Sad je eto Partizan ispao "oštećen", neki put pre toga verovatno Zvezda, ali to je tako na bilo kom tržištu. Svaki od klubova bi želeo da prođe što jeftinije, a sa druge strane menadžer (i igrač) bi sve suprotno. Nema tu emocija, ali teško je to objasniti nekome ko izgleda kao neko ko više zna da mrzi, nego da voli nešto.

Samo je Jedan Gile

pre 1 godinu

Terqj ga iz sprske kosarke u svajom klubu ima po 2-3igraca i cim malo odskoce gkeda da ih unovci. Partizan i Zvezdu koristi za dalju prodaju a forsirao je dovodjenje neafirnisnih igraca u Partizan da bi ih UNOVCIO i klub ostavljao bwz zarade. E pa bato zasuci rukave pa na kalis sa.njime na trening pa da vidis kako se zaradjuje preko tudjih ledja.