Tenis 465

Utorak, 26.03.2019.

21:07

Kraj za Novaka u Majamiju!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je poražen u osmini finala turnira u Majamiju od Španca Roberta Bautiste Aguta, 6:1, 5:7, 3:6.

Kraj za Novaka u Majamiju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

465 Komentari

Sortiraj po:

Negativni

pre 5 godina

@.
Slusaj ovako, kada persiras nekome “Vi” pises velikim pocetnim slovom. U suprotnom se obracas mnozini. Sto se ostalog tice, o kakvoj ti strategiji pricas, kakve planove spominjes!? Niko nece s tobom da se konsultuje oko toga, tako da su tvoji planovi i strategije zapravo fantazije osobe koja nema svoj zivot pa zivi tudj.
(mios, 27. mart 2019 13:52)

Netačno. Ne postoji nikakvo striktno pravilo po kojem moraš da se obraćaš nekom sa "Vi", a u suprotnom se obraćaš "množini". Naprotiv, u današnjem poslovnom svetu ( mislim na onu pismeniju varijantu ), smatra se neprimerenim pisati "Vi" sa velikim slovom.

GOAT

pre 5 godina

Uprkos porazu(sto je u ovom individualnom sportu prisutno,necu nabrajati kako i zasto se to desava,ali faktora je vise nego u ekipnim sportovima svakako),za mene je "Nabolji Ikad" NOVAK DJOKOVIC!!!!Zasto, pa prosto u trci trojice ima vise H2H pobeda,sto bi trebalo da bude odlucujuce u svakom individualnom sportu!OK GS su takodje vazni ali ako Novak ima sigurno jos 6(24 GS u igri) godina prisustva na tim takmicenjima koliko je mladji od Federera koji je jednom nogom pri kraju karijere i jos igra,normalno je da u tih 5-6 godina osvoji jos 5 ili 6 GS!Cilj je poznat GS i tako treba da fokusira svoju formu!Ako se pri tom zna da je podjednako dobar na svim podlogama cilj je ostvarljiv!Zato mir ljubitelji Nadala (za koga smatram da je opasniji rival od vremesnog "bivseg najboljeg" Federera iz istog razloga - "godine proizvodnje") onda mislim da moje prognoze imaju smisla!?Toliko,nema vise ajmo Nooooooleeeeee!

Dušan

pre 5 godina

I šta se mene tiče što se njemu nije igralo, što mu je turnir nebitan, što ne želi da troši snagu, što ne jede meso, što je vegan, što čuva snagu za slemove i neće da se deranžira na "malim" turnirima, nije bio fokusiran, nije mu preterano stalo, nema motivaciju, kalkuliše, itd itd. Ako mu nije stalo i nije bitno, i sve ovo gore navedeno neka ostane kući. Eto razbio ga Agut..kad on nekoga pobedi ne postavlja se pitanje da li se protivniku igralo, da li je bio fokusiran, motivisan i sl.nego je naslov da je arhiviran, razbijen, zgažen....Dosta je više ovih glupih izgovora! Agut je bio bolji i zdravo-dovidjenja. Čuj bogati nije mu bitan masters turnir...

Boki

pre 5 godina

(Jack, 27. mart 2019 12:57)

Znaci Novak je usao u mec sa namerom da izgubi? To je skroz apsurdno pogotovo sto Novak uopste nija takav lik. Jedno je tempiranje forme pred turnir i tokom samog turnira kako idu mecevi i tokokm meceva i to je normalna stvar ali niko ne tempira formu tako sto izgubi namerno na turniru da bi se sacuvao za neki drugi pogotovo ne na mastersu u Majamiju posle kog sledi dobra pauza pre Monte Karla.

Majami nije masters pripremni turnir tipa Rim ili Kanada/Sinsinati pred GS ali je jako zahtevan turnir zbog vremenskih uslova, ogroman Masters turnir za najpsorijom tvrdom podlogom koja varira od spoljnih uslova. Djokovic jednostavno nije mogao bolje i to je to, nema to veze sa tim kada on zaigra kako zna da zaigra.

Ma samo GS

pre 5 godina

Covek ima 32 godine, ne brani bodove u prvom delu sezone. U celom prvom delu sezone posle AO, bitan mu je samo RG a ove masterse moze neko cetvrt/polu finale. Posle Wimbledon, US Open, mozda Cinci(sa RG-om da obrne igricu 2 puta), i to je to. To su tacno turniri gde on verovatno najvise zeli da ostvari pobede.

mios

pre 5 godina

@.
Slusaj ovako, kada persiras nekome “Vi” pises velikim pocetnim slovom. U suprotnom se obracas mnozini. Sto se ostalog tice, o kakvoj ti strategiji pricas, kakve planove spominjes!? Niko nece s tobom da se konsultuje oko toga, tako da su tvoji planovi i strategije zapravo fantazije osobe koja nema svoj zivot pa zivi tudj.

mios

pre 5 godina

@Jack
Ciko ciko, a kako da ima 310 nedelja na prvom mestu ako ispada na pocetku mastersa? Ciko, hoces li ti biti jedan od onih koji ce, kada Novak ispadne na startu Rolan Garosa da nas ucis kako je to zbog toga sto nije imao dovoljno takmicarskih meceva? Je li cikice?

Jack

pre 5 godina

Deco morate shvatiti da Novak kada hoce da igra retko kada moze da izgubi mec,dosla su vremena kada je najbitnije doci do 20 slemova nego ginuti za svaku lopticu na nekom Majamiju koji je usput osvajao 6 puta najvise sa Agasijem u istoriji.Polako Novak zeli 310+ nedelja i najmanje 20 slemova,a to je dugorocan plan i bitniji od svakog mastersa.Inace svi mastersi pre Garosa su ga kostali najmanje 2-3 titule na istom,vreme je da se to promeni.Pozdrav

Ivan

pre 5 godina

Sam je kriv Nole za ovaj poraz! Nije bio fokusiran, očigledno je to. Bio je u mislima negde daleko van terena posle 1. seta kojeg je rutinski osvojio sa 6:1 i potvrdio da sa Agutom kada je fokusiran apsolutno nikakvih problema nema! Međutim, kada mu fokus skrene na neke stvari koje su u tim trenucima daleko van terena onda bi ga i 100. igrač na ATP Turu pobedio, to je sigurno. Nekako stiče se utisak da je ovu američku turneju isuviše lagano "pustio niz vodu" narodski rečeno, da mu se nije nimalo igralo niti mu je uopšte bilo stalo da na ova dva Mastersa napravi neki bolji rezultat u skladu sa svojom reputacijom. Uostalom, na ova dva Mastersa i nije branio veliki broj poena, naprotiv, i prošle sezone ih je odigrao katastrofalno loše, prema tome sa te strane nema nikakve štete, ostaje i dalje ubedljivo broj 1. Sada kreće deo sezone na šljaci veoma uskoro i biće interesantno videti na koji način će Nole ući u taj deo, koliko vidim već je izgleda najavio da u Monte Karlu neće igrati, što dodatno potkrepljuje činjenice da mu Mastersi više i nisu toliki prioritet i da sada želi Gren Slemovima da se najviše posveti. Videćemo da li je to tačno, brzo će doći Rolan Garos i Vimbldon pa ćemo videti u kom je fazonu.

.

pre 5 godina

"Neka se drugi trose kad nemaju veci cilj...mi imamo!"
VI imate? I ti se znojis, trcis i treniras s njim, svaki dan, satima? Ima i tvoje zasluge kad on nesto osvoji? Kako te nije sramota, stvarno ne.znam.
(mrgud, 27. mart 2019 09:39)
Ja govorim iz ugla navijača. Šta ima mene tu da bude sramota, zaista ne razumem?! Svaki navijač je bitan sportistima, zato se i trude oko nas. Mi smo Novakovi navijači i podržavamo ga u ciljevima koje on ima. Ono što su njegovi ciljevi i naši su kad je on u pitanju. Samo budala nema cilj, strategiju kako do tog cilja doći. Ne znam koji ste vi faktor, mrgude, da se meni obraćate? I to još sa ti kao da sam zajedno sa vama ovce čuvala, nepismeni čoveče! Smirite se malo. Zašto toliko penite, zašto to šta sam ja rekla Novaku doživljavate tako lično? Zaista ne razumem šta vi mislite ko ste...

miodrag

pre 5 godina

Ma boli te lakat za ove sto te mrze i pisu Gnjole I slicno.....nego kad smo vec kod toga, mislim lakta….kako je on, boli li te jos uvek? Nista o tome ne pricas a nas obozavatelje tvoga lika i dela ineresuje sve , narocito ta istorija sa laktom…..a ti!? Cutis o tome, kao zaliven, ni jednog jedinog slova posle tako slozene operacije i traume koju niko na ATP turu nije imao ni priblizno, ma kakvi!

Google HPD

pre 5 godina

Nije (samo) depresija. Pisalo se o tome već ovde u komentarima. Sve bi moglo da stane u nekoliko rečenica na engleskom čija početna slova daju odgovor. PRAISE ME.

Provocative (or seductive) behavior
Relationships are considered more intimate than they actually are
Attention-seeking
Influenced easily by others or circumstances
Speech (style) wants to impress; lacks detail
Emotional lability; shallowness

Make-up; physical appearance is used to draw attention to self
Exaggerated emotions; theatrical

aca

pre 5 godina

evo ga proračunati nolo se vraća opet. zato su mi oduvek draži bili nadal, pa i federer, nikad kalkulacija, kupiš kartu i znaš da ćeš videti njihov maximum. a nolo bez respekta prema tenisu, prema navijačima, i ne, nikako ne bih voleo da takav igrač uzme još koji gs, a kamoli da stigne bika rafu i federera, jer jednostavno previše je pokvaren da to zasluži.

mokisa

pre 5 godina

@miro e moj miro. Izjaviti da teniser sa 15GS i 30mastersa i nije neki dobar igrac?? Kakva glupost! Samo su svemir i ljudska glupost beskonacni, za svemir i nisam bas siguran. A. Ajnštajn.

nazalost

pre 5 godina

I dalje ga volim i postujem, svaka mu cast za sve sto je postigao, ali ovo nije sportski... mora da pokaze da grize, kad je vec dosao na turnir... ako ti se ne igra nemoj ni pocinjati...bzvz
(Koja, 27. mart 2019 09:46)

On ima lice umornog coveka. Tela ne izgleda lose, ali lice govori dosta toga... opet se tu nesto desava, nadam se da nisam u pravu

krule

pre 5 godina

Odmori Nole., zaslužio si..komšije smanjite doživljaj , okrenite se svojim privatnim uspjesima ...nece igrati ni Barcelonu ni Monaco ni davis cup, ni...valjda je sve jasno...
(Purger, 27. mart 2019 08:31)

Od cega da se odmori? Od par setova tenisa?

Poštovalac igre

pre 5 godina

Otvara se Rođi put za četvrti Majami a što se tiče Novaka realno da je za njega svejedno mastersi jer olako dva meča protiv Kolšajbera(IW) i Aguta samo pokazuje da nije previše zainteresovan a morao je da dobije na iskustvo. Čak je Bautista poveo dva prema nula u ovoj sezoni a do prošle godine je bilo nezamislivo da Španac iz Kastaljenon bude u prilici da uzme set a ne da ga pobedi.

Sve u svemu Novaku sledi opet reset tj pauza do Madrida a vrlo verovatno šteluje se za Rim tj Rolan Garos koji mu je izuzetno bitan.

Uprkos što je Nadal velik favorit tamo pa uvek.

Tufnica

pre 5 godina

Mozda ima neko zrno istine u Davorovom komentaru, depresija ne bira. Taj izraz nesrecnog deteta, ne takmicara koji gubi, to je da ti se srce stegne.
(briga, 27. mart 2019 09:42)

A zašto bi se nekome "srce stezalo" zbog milionera iz Monaka? Stvarno niste normalni.

kaja

pre 5 godina

Izjavio je da mora da razmisli sta radi pogresno proteklih godina sto se tice martovskih turnira jer je brzo ispadao. Sta mu nije jasno? Svi su odigrali bar po jedan turnir u februaru a on covek napravio odmor od 40 dana! Eto sta je problem! Ispao iz ritma totalno! Ali dobro, valjda ce se bas zbog ranih eliminacija baciti na sljaku, mislim ozbiljno baciti!

Genije

pre 5 godina

Sada se vidi zasto je Federer najbolji teniser svih vremena. Covek sa talentom, znanjem i zeljom za igrom, sa godinama postaje jos veci majstor ovog sporta. Svestan je da ga "fizika", nece sluziti jos dugo, ali u tim godinama, konstantno odrzavati kontinuitet i lepotu u igri, je fantasticno. Covek nema potrebu, da se drugima pravda za svoje poraze, jer ono sto je on postigao, niko u skorijoj buducnosti nece. Novak je nas najbolji teniser, ali nema potrebu da najavljuje "obaranje" Federerovih rekorda, jer to,sa ovim nacinom pristupa igri, nece uspeti. Novakovo "zlatno doba"je proslo i mislim da je i on toga svestan. Hvala mu za sve lepe trenutke, ali neka se malo opusti, i spusti na zemlju, svestan da je dugo vremena bio pod srecnom zvezdom, i da nema potrebe da pada jos dublje u krizu.

Ladolež

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka. Srpske zastave usred Majamija... Nastavi doktore da nam donosis radost, #idemooo (Bjanko, 26. mart 2019 21:26) Svako normalan je ponosan na Novaka, to samo ljubomorni nisu(Gary, 26. mart 2019 22:17)Tako je. Sta su uradili u svom zivotu ovi dezurni pljuvaci? Gde su Srbiju pretstavili u bilo kom vidu.
(momke, 27. mart 2019 08:38)

Samo se vi "ponosite" time. "zbog ovog čoveka!" ??? Samo napred, kad vi tako kažete.
Iako, mozda bi bilo bolje da se nečim drugim ponosite.

Tweak

pre 5 godina

Ma da, sad ni Mastersi nisu bitni, arogancija kod nekih ljudi je zapanjujuća, očigledno se u ovom momentu precenio, priprema za ovaj svakako bitan deo sezone i svakako prestižne trofeje je bila nikakva, što je, sudeći po izjavama posle meča i njemu jasno. On sa nepune 32 godine i bez većih zdravstvenih problema u zadnjih godinu dana (a i one koje je imao pre je nepotrebno zakomplikovao) nema tolikog razloga da pravi duge pauze, mislite da bi uzeo Australiju da nije igrao dovoljno mečeva pre toga ? Ako zbog nekog razloga ne želi da igra određene turnire neka ih preskoči, sramotno je kao broj jedan dolaziti nepripremljen i nezainteresovan na Masters.

A za one koji pričaju da visok nivo čuva samo za Slemove, zaboravljate da je najbolji turnir od početka do kraja u zadnjih godinu dana odigrao u Šangaju, zašto je isti bitniji od Indijan Velsa i Majamija ? Verujem da će izvući pouke iz ovoga i da će, kad se pojavi na turniru, na isti doći sa željom i kondicijom da ga osvoji, neću i ne želim da navijam za nekog ko je došao da eto čisto ,,odradi'' Masters i uzme novac, previše je to arogantno.

miro

pre 5 godina

Suštinski razlog (koji se neće svidjeti navijačima Noletovim) je da on nije toliko dobar igrač. Osvojio je mnogo; medjutim i najmalnji problem ga može maksimalno poremetiti, što ukazuje da nije toliko dobar. Činjenica je da se muči sa lošim igračima više nego bilo koji drugi No. 1 u istoriji. Sve mu treba biti savršeno da bi pobjedio.

Francesca

pre 5 godina

Meni je bitno da sam ja uzeo neke pare na Kladionici. Sta me briga da li ce Djokovic da pobedi. Kao da ja imam nesto od toga. Ovako kad odigra lepo i pusti 9vog indijanca da ga pobedi i ja uzmem parice onda je sve OK. Samo napred favoriti, gubite i blago nama koji ne zivimo od vase popularnosti.

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

Msm da je Novak opet u onoj OUT fazi...
ne zadovoljan sobom,udarcima,kriva mu publika,gavranov let iznad terena....
nadam se da ce se vratiti(psihicki) tamo gde treba da bude IN na RG-u

Mane

pre 5 godina

Agut mu je bas postao problematican imao sam neki osecaj da ce ispasti i veoma cudno da posle svake kise i prekida nole padne nema fokus i to mora da resi da bi ostao pribran nije mu se ovo desavalo..

Banjica

pre 5 godina

Nolomani, šta bilo, aaa!? Šta ste pisali pre meča!!!!! Čast izuzecima ali ta vaša nipodoštavanja njegovih protivnika obila su vam se o glavu. To vaše “poznavanje” o tenisu govori u stvari o tome koliko ste pristrasni i nerealni. Agut mu je ušao u glavu i pre svega bio bolji. To mu se slično desilo i sa Kirjosom na dva uzastopna turnira kada je ub edljivo izgubio. Pišite šta hoćete, opravdavajte ali to mu neće pomoći u narednim turnirima u kojima ga čeka nekolicina protivnika ala Bautista. Ko je posle Nadala favorit na šljaci pitam ja vas. Pa Tim je samo jedan u nizu kome je šljaka omiljena podloga. Bautista je ovom drugom uzastopnom pobedom poslao jasnu poruku ostalim potencijalnim pobednicima nad Djokovićem. A da, Novak “tempira formu i namerno gubi”!!!

.

pre 5 godina

Nek se drugi troše i istroše pred Rolland Garos. Nole, štedi snagu i treniraj na šljaci pa da se uzme dupli slem! Nek se drugi lome na čelendžerima, mastersima, kad nemaju veći cilj... Mi imamo!

briga

pre 5 godina

Mozda ima neko zrno istine u Davorovom komentaru, depresija ne bira. Taj izraz nesrecnog deteta, ne takmicara koji gubi, to je da ti se srce stegne.

davor

pre 5 godina

Depresija. Ocigledna dugogodisnja depresija. Teska i neprolazna bolest sa kojom se mozete samo vise ili manje uspesno nositi. A jos ako ne smete radi karijere da uzimate antidepresike, jer mogu da vas optuze za nedozvoljene stimulanse...Godinama ga gledam (i sam sam depresik)i vidim kada izgubi fokus, kad mu lice kaze - Ja bi da bezim odavde...Toliko jasne signale daje Djokovicevo telo..Pad volje, oscilacije raspolozenja..sve to se pretvara u mehanicki udarene loptice, kratke i pasivne, u nestanak servisa i lopte koje padaju po pola metra van terena...Sve sto je od polovine meca Djokovic juce hteo bilo je da ode sa terena. Ima nenormalne rezultate u odnosu na problem koji ima godinama. Pozz.

Car Dušan

pre 5 godina

Srećno bilo - o čemu se radilo! Veliki je pritisak, pogotovo za ove NAJBOLJE - da su u svakom meču, koji igraju unaprijed proglašeni za favorita... Vidjelo se da je Novak, posle prvog seta već, bio u mislima za naredno kolo. Španac je izvanredno motivisan, odigrao vrhunski ostatak meča - i to je to! Ono što sad slijedi je priprema za Pariz. Sam podatak da osvajanjem RG, ulazi u svijet nedodirljivih kao, prvi igrač koji je imao u vlasništvu (drugi put zaredom!) sva 4 GS, i prvi igrač koji ima bar dva osvojena GS, od svih - govori više od riječi! Sa srećom...

Koja

pre 5 godina

Nije mu preterano stalo, pogotovu sto Nadal ima povredu, pa nije ugrozen. Tako da mislim da pokusava da se stedi za sljaku i sledeci GS. Ali se plasim da nece to ici bas tako jer gubi kontinuitet, malo igra i pravi velike pauze. Ne mogu se samo igrati GS-ovi... Ali ko sam ja da tupim, valjda on zna bolje, ali ovo na poslednja dva turnira je po malo deprimirajuce i sramotno. Sad nema opravdanja da je umoran od velikog broja meceva.
I dalje ga volim i postujem, svaka mu cast za sve sto je postigao, ali ovo nije sportski... mora da pokaze da grize, kad je vec dosao na turnir... ako ti se ne igra nemoj ni pocinjati...bzvz

mrgud

pre 5 godina

.,

"Neka se drugi trose kad nemaju veci cilj...mi imamo!"
VI imate? I ti se znojis, trcis i treniras s njim, svaki dan, satima? Ima i tvoje zasluge kad on nesto osvoji? Kako te nije sramota, stvarno ne.znam.

zex

pre 5 godina

Nema veze. Novak je bolji nego proslom mastersu ali trebalo je da dobije. Agut je dobar i uporan igrac, tezak rival Novaku. Najvaznije je podicu formu u nastavku sezone jer dogodine Novak brani AO ali kasnije ima mesta da napreduje tako da nije toliko lose sto je ispao rano.Bice sigurno prvi na kraju godine ako nastavi da igra kako ume a ako ne onda nek okaci reket o klin. Dovljno je uradio.

Gvozdje 79

pre 5 godina

Nema leba bez motike!!!.Vise vezbe manje instagrami!!!Salim se malo,ma covek hoce formu da dostigne do Rima,da osvoji Garos...Zivi bili pa videli...

Danica

pre 5 godina

Ne razumem kako da neki srbin ne navija za Noleta? 
Možeš da ga ne voliš, njegov stil,njegovu ženu ali brate navijam stalno za njega... 
Kao što,ja kao zvezdaš, ne mogu da navijam protiv partizana kada igra protiv hrvata,nemaca, engleza...itd
(Marko, 26. mart 2019 23:10)

Može, može, jako je antipatičan. Partizan nije antipatičan.

BB

pre 5 godina

Nema Djokovic vise zelje da grize i izgara na Mastersima koje je 5,6 puta osvajao! Kad se setim kako je grizao da osvoji Sinsinati pre par meseci zbog kompletiranja....
(satelit, 26. mart 2019 23:58)

Grizao Sinsinati zato sto su skoro svi bolje rangirani teniseri bili povredjeni. Nee mogu da verujem da ima toliko zatucanih ljudi i zarezenih bolesti zvanom Nolomanija. Cuj nema zelje, ahahahahahaha... Pa jeste li realni ljudi. Pa sto igra masterse ako ga ne zsnimaju. Sam je izjavio da zeli da obara sto vise rekorda, a i njegov otac je izjavio da se never smiriti dok ne obori sve rekorde. Pa da vas podsetim Nolomani da Rafa ima vise mastersa od njega, a ovaj turnir je master, da Rafa ima vise titula od njega, a ovaj turnir se ubraja u jace turnire i ovaj turnir se broji kao titula. Federera zivu legendu tenisa ne moze stici nikad. Posle RG bice vam jasno Nolomani da vas idol sto je osvajao, osvajao je. Penzija.

miodrag

pre 5 godina

Ne razumem kako da neki srbin ne navija za Noleta?
Možeš da ga ne voliš, njegov stil,njegovu ženu ali brate navijam stalno za njega...
Kao što,ja kao zvezdaš, ne mogu da navijam protiv partizana kada igra protiv hrvata,nemaca, engleza...itd
(Marko, 26. mart 2019 23:10)
Bravo Markoni ja sam , ne jednokratno, pisao slicne tekstove! Bravo jos jednom!

Митар пфк

pre 5 godina

Одлично !! Простор за поене , следеће сезоне , још монте карло ако прескочи а оће , то је то зацементирана доминација на дуже стазе !! Сјајна тактика , следи ипак најважније Р.Г...

psl

pre 5 godina

Nervoza, psovke besni pogledi ka loži to je Novak Đoković od prošle godine na istom ovom turniru. Vratili se demoni od prošle godine. šta je u pitanju to samo on zna. Videlo se u Indijan Velsu da nešto nije kako treba, a u Majamiju se samo nastavilo. Onda neigranje u Monte Karlu, nešto debelo nije u redu.

Purger

pre 5 godina

Odmori Nole., zaslužio si..komšije smanjite doživljaj , okrenite se svojim privatnim uspjesima ...nece igrati ni Barcelonu ni Monaco ni davis cup, ni...valjda je sve jasno...

Mandrak

pre 5 godina

Ja volim ovakve Novakove mečeve...Kad god je prvi set deklasacija protivnika, ja s pažnjom analiziram početak drugog. Ako se deklasacija manje-više nastavi, gubim interesovanje jer se kvota ne menja...ako Novak "zaboravi" da igra i krene sa balonima, neagresivno mekšim loptama, gubi balans, zakucava u mrežu, nema ideju, "trudi se ali ne ide" itd, moje interesovanje naglo raste, kvota još nije pala i ja hitno stavljam hiljadarku na protivnika...odlično prolazim za sada. Ne budite više jadni ko onaj klasičan Srpski-Sendvičar, pa svet love nije svet Vučićevih igranki i slavujevih pesama. Počnite da koristite mozak barem približno koliko i ki...u, krenuće vam...a i svima će biti bolje u zemlji u kojoj Narod misli. Ko god i dalje "zna" da Novak nije mogao da "udavi" inače sjajnog Aguta, treba mentalno da napreduje. Novak upravo i bira nekog Aguta, da izgleda uverljivo. Hvala Nole. Veliki si majstor - uvek Win Win.

Magic

pre 5 godina

Novak je bar 3/4 meča proveo u defanzivi. Ne znam zbog čega to radi kada bi valjda on kao kvalitetniji teniser trebao da diktira tempo i poene. Pored toga i protivnik je imao više sreće nego znanja ali šteta. Da je Novak više napadao ni protivnik ne bi toliko srećno pogađao.

neće uspeti

pre 5 godina

(veliki strumf, 26. mart 2019 23:56)

Da pročitam ovako nešto od nekog dečaka koji jedva zna šta je tenis... pa hajde. Ali ti, veliki, koji pratiš tenis odavno, i čija je ćera igrala tenis kao veliki talenat... to nisam očekivao. Tenis, kao i svaki sport, ima taktiku, pa i taktičke, namerne, smišljene, planirane ppraze. A kako poraz da realizuje ako igra dobro?

momke

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka. Srpske zastave usred Majamija... Nastavi doktore da nam donosis radost, #idemooo 
(Bjanko, 26. mart 2019 21:26) 

Svako normalan je ponosan na Novaka, to samo ljubomorni nisu
(Gary, 26. mart 2019 22:17)

Tako je. Sta su uradili u svom zivotu ovi dezurni pljuvaci? Gde su Srbiju pretstavili u bilo kom vidu.

Đorđe

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da postoje likovi koji nakon svakog poraza Đokivića krenu sa pljuvanjem. Forumi su se pretvorili u mesta gde većina ljudi javno likuje, ili ispoljava sopstvene frustracije. Isti su i ovi što pljuju Đokivića i Federera, nema tu mnogo razlike. Niko od njih ne voli tenis kao sport, niti imaju sportsku kulturu uopšte.
Što se Novakovog meča tiče, izgubio je od, u tom trenutku, boljeg rivala. Jednostavno, nije realno očekivati da Đoković osvoji svaki turnir na kome se pojavi. Usponi i padovi su normalna pojava kod svakog igrača. Verovatno ima i toga da tempira formu za RG I Vimbldon. A možda i dolazi do zamora materijala. Ipak 32 godine ima, a nema ofanzivni potencijal kao Federer, da može bez previše naprezanja da dobija mečeve.
U svakom slučaju, šta god da je uzrok slabije forme, Novak je zaslužio samo podršku i ništa više. Nema svrhe navoditi šta je sve postigao u karijeri i makar ne dobio više nijedan meč, ostaće upamćen kao jedan od 3 najbolja igrača svih vremena.

milke

pre 5 godina

E baš volim, neće Nole da trenira, 42 dana neće da igra. Uvrtio u glavu da može da se zeza i da pobeđuje. Najgore je što on neke stvari nikada neće shvatiti.

Boki

pre 5 godina

Da ovi naši administratori puštaju moje komentare videli biste objašnjenje trenutne situacije posle prethodnog mastersa.
Ciljevi:
- ostati prvi na listi - čitaj sačuvati bodove ili minimalno izgubiti
- osvojiti sve GS ove godine i sve tome podrediti
- sačuvati se od povreda

Za sada sve ide tako, zar ne?!?!?!

miloš. k

pre 5 godina

Osvojio je bodove, drži prvo mesto. Mislim da je mnogo važnije da osvaja gren slemove i da mu je to jedini cilj u narednih nekoliko godina, prestići Federera i biti GOAT. Ima godina, treba čuvati snagu za Pariz, Vimbldon....

Branko

pre 5 godina

Ovakav Nole može da izgubi skoro od bilo koga od 100 prvih. Izgubio je šampionski šmek, još da ga ostavi Vajda, vraća se godinu unazad, ali sa godinom više. Biće sve teze sa ovakvim pristupom...

Robinson

pre 5 godina

Stvarno mi nisi jasan Novače. Sad definitivno mislim da nećeš prestići Federera po broju gren slemova. Zašto nisi nastavio da treniraš redovno posle Australije kada si neverovatnom igrom razneo Nadala u finalu?! Zašto ponovo sebi dopuštaš da krećeš kondiciono ponovo iz početka?! Nije mi jasno da posle toliko godina iskustva gubiš skoro dobijene mečeve. Kako je moguće da toliko padneš?! Ako je ovo deo taktike onda je ne razumem. Brate rodjeni, i ja imam porodicu, ali moram da se potucam po svetu i zaradjujem. A ti o tome trubiš iz dana u dan kao da si ti izmislio brak i kao da si samo ti oženjen. Igraj taj tenis i pobedjuj. Mani se filozofiranja. Mnogo bre filozofiraš za jednog sportistu. Na kraju, neće Jelena, a ni klinci, nigde pobeći. Šta te muči?! Nostalgija? Ne znaš ti šta je to. Znaš ono, hoćeš kući, a ne možeš. A ti samo izgubiš meč i već si sutra sa svojom porodicom. Mnogo si bre mlak. Budi bre muško malo.

zoran ivkovic

pre 5 godina

novak nesto nije mnogo zainteresovan za te turnire masterse ima ih pregrst i nije tempirao formu za njih . biće novak pravi na sljaci ali dal ce biti dovoljno protiv rafe ne znam videćemo .
nole se usresredio na grenslemove da dostigne rafu,pa napadne magicnih 20 i pokusa obici rodzera . po meni cuva se i stedi da ne dodje do neke povrede koja ga moze sputati u planu.

Ljuba

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mrgud, 26. mart 2019 23:55)
----------------------
Znaci, (pre dobro) odvojeno a (neznam) zajedno.
Tuzna slika nepismene Srbije koja cak nije ni svesna svoje nepismenosti, vec oseca potrebu da ostavlja javne komentare.
Narode, opismeni se.

Zoran Knežević

pre 5 godina

Novak je dobro počeo meč. Posle prvog seta, znao sam da će se taj rezultat katastrofalno odraziti, ne na Bautistu Aguta već, na Novaka?! Jednostavno posle dobrog "doručka" niko ne misli na "večeru". Bautista Agut je teniser koji ne pamti prethodne izgubljene poene i setove. To je odlika i mentalni sklop svih španskih tenisera. Igraju do poslednje sekunde, kao da je meč tek počeo. Naš Novak nije mogao da otrpi toliku upornost. Verovali ili ne, poslke katastrofalnog prvog seta po Bautistu, rekao sam da će nastavak za Novaka biti više nego težak. Nažalost, pogodio sam. Žao mi je ali, Novak ide dalje. Nadam se da će nešto naučiti iz ovog meča.

Milan

pre 5 godina

Mogao je sve da završi pre kiše da je bio malo koncentrisaniji na brejk loptama.
Ono što upada u oči je da je Agut bio taj koji je stajao na osnovnoj liniji a Novak 2 metra iza, što nije dobro. Pasivan Novak nije onaj dobar Novak. On mora da ide po poene a ne da ih čeka. Ispustio je šansu da napravi finu zalihu poena pred nastavak sezone.
Ide sezona šljake, rekao bih da mora mnogo da se druži sa Gričom narednih par nedelja ako misli nešto da uradi na RG.

Cale

pre 5 godina

Ok Nole...odmori par dana...pogiraj se sa decom....bice to OK...nista ne brini i ne daj se.Smanji malo nadmenost,gledaj sebe,postuj druge,igraj punom snagom i budi siguran u sebe.Svaka ti cast!!

Robert

pre 5 godina

Novak igra bukvalno bez servisa, za svaki poen mora da se pomuci dobro, kako je samo u Australiji servirao.
(Srbislav, 26. mart 2019 22:25)

Ni Agut nije bio bolji, gomila promasenih prvih i uzasna realizacija drugih, tako da mu dodje na isto. Pravio duple greske na brejk loptama, u prvom setu ni nalik sebi. pa niko to spomenuo nije. :)

miodrag

pre 5 godina

Ma boli te lakat Nole, vazno je da se spremis za one dvoboje sa Nadalom I Starcem Focom.....ups!!!! Da bi dosao do njih moras da pobedis I ove usput za koje bas I nemas mnogo motiva ocigledno. A da, kad vec pomenuh lakat!!! Nista ne pricas o tome, kako je on, mislim lakat, da li je sve ok, boli li te jos, mucis li se sa tim....pricaj malo o tome,nas prave obozavaoce tvoga lika i dela I to interesuje…..a ti o tome cutis ko zaliven!

Svrgalo

pre 5 godina

Ma samo ga vi zakivajte u zvezde... svaki dan neki neka prica o njemu dok je bio povredjen, te pio je lekove, te nije bio svoj, koliko ja vidim ovaj tenis je iznamestan kao i svi ostali sportovi koje gledamo, na koje se kladimo... A komentator, uzas jedan, kroz ekran bih ga resio "one tap"

poštuj tudje sestre, ako imaš svoje

pre 5 godina

@(Jon Bon Jovi, 26. mart 2019 22:44)

Moj komentar je bio ironičan i šaljiv, ali ga napisah (jer bez toga je pitanje koliko bi mi objavili komentar, koji kritikuje tvoj alijas, jer tako neko probah ranije, pa nije objavljeno), a deo tvog alijasa koji sadrži psovku me jako nervira i napisah šta mislim o njemu.

Pravopis

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)

"pre dobro"...
"neznam".... Jedino ako imaš 6 godina da ti se oprosti.

Aleksandar

pre 5 godina

Novak će ostati upamćen po velikim oscilacijama u svojoj igri.
U svakom slučaju biće među pet najvećih igrača u istoriji.
Za više od toga očigledno ponestaje fizičke i mentalne snage.

Gordan

pre 5 godina

Nista neocekivano, naprotiv, vec u IW se videlo da se vraca u "formu" od pre godinu dana, pre svega "u glavi", i ovo je samo logican nastavak toga, i nije kraj, treba ocekivati nova/stara izdanja u sezoni koja je pred nama. Kada bi manje pricao sa svakim ko hoce da prica, i davao (lazna) objasnjenja kako se sunovratio u one dve godine zbog "povrede lakta", a kada bi vise trenirao, mozda bi i bilo neke nade, ali izgleda da on vise uziva u prici, nego u radu, pa su mu takvi i rezultati. Nema problema, to je njegov izbor, i neka radi kako misli da je najbolje za njega... U istoriji tenisa ce verovatno biti zapisan kao "igrac koji je mogao da obori sve rekorde, ALI..."

Dragance

pre 5 godina

Kako su to Nadal i Federer uvek spremni posle bilo koje pauze i osvajaju turnire,a Djokovicu treba pola godine da udje u formu.Ocigledno je da dalje nece moci.Kraj jedne karijere.

laza

pre 5 godina

Tempira formu samo za GSove, je li tako, botovi? Ne tempira on ni za šta, ona Australija je bila čista sreća, osim finala gde se potrudio jedan meč.

Dejan

pre 5 godina

Idemo dalje sa pripremama za ono pravo.
GS misije, ovo je za nadolazeće generaciju.
Ne može se sve ovo igrati na maksimumu pa GS, ne ide to, opametio se Nole.

dr.kadzija

pre 5 godina

isto kao u Dohi....covek igra tehnicki cisto, ne reskira, i ceka gresku protivnika. Nije zanimljiva igra za publiku ali ocigledno donosi rezultate

bazan

pre 5 godina

.Novak je bespomoćan protiv Aguta, apsolutno mu ne odgovara. I prošli meč koji je izgubio i ovaj, jednostavno, kada prorade Agutu udarci-odnosno kada ovaj ne greši, Novak ne ume da ga probije. Čudi me da nije izvukao pouke iz prošlog meča, ovako ne ide. Očekivati da Španac padne je neozbiljno za broja 1.
(Laki, 26. mart 2019 23:55)

Slican rezultat kao u Dohi.Ne odgovaraju mu igraci kao Agut koji drze loptu dugo u igri.Steta zbog bodova ni U IW kao ni u Majamiju gde nije branio nista.Navijaci da se otrezne a ne da se drze misljenja da je Novak savrsen,masina nepobediv...

ja

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)

Kakav je No1e u tenisu takav si ti u pismenosti.

Nebojša

pre 5 godina

U prvom odličan u druga dva osrednji u najboljem slučaju nema tu mesta nekom filozofiranju zasluženo je izgubio na šljaci će morati mnogo bolje da se pripremi mora ako hoće RG i ja verujem da će biti sasvim drugi igrač na šljaci u odnosu na Majami i Indian wells.

sHoNe

pre 5 godina

Hahaha ovo komedija! Ne smejem se zato sto sam hejter vec zbog nacina na koji je Nole odigrao ako se ono moze nazvati igrom.
Sad sam odgledao highlights na YT(sinoc odgledao nesto malo mec, morao sam na posao) je ne znam koji djavo brate, meni se ona njegova "igra" gadi! Razumem da ne moze svaki mec kao polufinale i finale AO 2019 ali daj bree malo se trgni! I da znam da je ovo osvajao 6x i sta sve ne ali opet...
Sve u svemu nek mu je sa srecom u nastavku sezone!

nole seti se wawrinke

pre 5 godina

augute , samo udri brate napaceni...rasturio imasovog mirotvorca i vegana
cekamo nolomane i njihove izgovore i opravdanja...bas ce biti zanimljivo

Boki Bgd.

pre 5 godina

Jednostavno kada neko,pa i Nole,nema snage tj.fizičke spreme nije u mogućnosti da ostvari ono što je zamislio i što zna.Onda počinje nervoza i psihički pad...

Šuluburić

pre 5 godina

Ruku na srce, preslišao ga Španac u svim segmentima: u razmeni, riternu, servi, kondiciji, mentalnom planu. Ovo je bio poraz na svim nivoima.

C i n i k

pre 5 godina

Videlo se na kraju 1.seta da je gotov. Sad ako misli jos 1 god da igra ovako, malo super / malo ocajno, onda neka bataljuje ovaj sport na vreme.

Sudac

pre 5 godina

Nole je od pocetka bio emotivno odsutan, to se jasno videlo, ali su zato bili prisutni mladji Djokovići džabalebarosi, po zanimanju "braća najboljeg tenisera sveta". Te dve stvari uparis i dobijes ovakva dva nastupa za nedelju dana. Ajde bre Jeco, teraj to iz lože!

Sine Mitre

pre 5 godina

Ocajan sam, necu moci da spavam!
Ali ne zbog Novaka nego zbog stanja u zemlji, gradu, na poslu, skoli…
Da malo manje lecimo komplekse preko Noleta a malo vise se angazujemo i sredimo okruzenje u kome zivimo gde bi nam bio kraj?
Sve najbolje, Nole, sledeci put.

pera

pre 5 godina

Meč je izgubio kad je bandoglavo jurio da prvi set dobije sa 6:0, protivniku je dao prilku da u gemu koji mu rezultatski ne znači opusti ruku i počne da udara lopticu iz sve snage i da ovoga naseg izbaci iz komforne zone, osnovna linija, i oteraga na 2 do 3 metra od iste

Jovo-Frula

pre 5 godina

Zna Nole sta radi !
Ovim sistemom ce ostati mnogo duze na 1. Pozicuji sto mu je jedan od ciljeva. Na sledecu godinu ce da brani puni manje bodova i time mu je lakse da zadrzi prvo mesto. A ne kao ono jedne godine nakupio poena skor o duplo od sve troice uza njega pa kad je doslo vreme da se brane poeni onda kuku lele....

mios

pre 5 godina

Gotov je on, ovo podseca na 2016. Ovakvom igrom ne moze nista osvojiti, on bi sada trebao da je na vrhuncu posle AO, da igra bar finala mastersa a ne moze dva meca da dobije. Izgleda da je ponovo povreda u pitanju, pokazatelj je i otkazivanje Monte Karla. Ukratko, gotov je, peMzija

hihihihi

pre 5 godina

Hahahahaha, a ponadali ste se. Prvo hvalospevi tipa “eve gu goat, ene sta mu radi Nolo”, a posle “nije Nolu bitno ovo” hahahahahaha

Nidzoni

pre 5 godina

Totalno van balansa. Novak je skroz izgubljen. Šta se dešava sa ovim čovekom? Je l' uopšte trenirao do AO? Smešno je komentarisati da mu Agut ne leži, Novak ga je redovno "prao" u prošlosti, problem je što nešto nije OK kod Novaka.

Forma je prolazna, klasa je vecna

pre 5 godina

Bolje povremeni padovi forme, nego da uzme sve i onda pukne da dve godine ne moze da se sastavi, a ova dvojica miseva pouzimaju GS dok macke nema. Mastersi su proslost, jedino su GS sada bitni.

Mare

pre 5 godina

Koji mu je djavo? Motiv? Stvarno ne znam sta da mislim. U nekoj neverovatnoj varijanti mi pada na pamet da je sve taktika, msm ne taktika da namerno gubi nego taktika “E igracu sa 50% stedecu se za GS, pa ako ovako uzmem neki masters super, ako ne nema veze”. Mada, to jako tesko da je slucaj. Pre mislim da je do motiva.

sempervivum

pre 5 godina

9 пропуштених брејк прилика...
Изгледа да Новак сконцентрисано игра само против Федерера и Надала.

Trening!

pre 5 godina

Jasno je da nije u treningu, prosto vec godinama pokusava da napravi balans u smislu da manje trenira a vise igra, to moze Federer zbog suvog talenta i nacina na koji igra, dobar servis, dobar volej Nole ne, Nole 100 posto trening i tada je nepobediv, dobra dva udarca i rana ispadanja da shvati ili igram tenis i najbolji sam ili ovako, kakav je sampion ocekujem ovo drugo.Jos jedan detalj koji potkrepljuje ovu tezu jeste fizicka nepropremljenost koja nije na zadovoljavajucem nivo, ruku na srce to je bio slucaj i u Australiji, ali spletom okolnosti nije se odrazilo na rezultat, posebno onako odigrano finale sa Nadalom, kratak mec u cetvrfinalu i polufinalu dalo mu je prostora da se odmori.Sve u svemu jak trening majstore i nebo je granica!

TurboNator

pre 5 godina

Hmm, Noletu 'ne lezi' Bautista Agut, ako ne bude bolje igrao moze se desiti da izgubi...

Nadam se da nece, nadam se da osvaja turnir - ali morace mnogo bolje.
(TurboNator, 25. mart 2019 04:12)

Na zalost imao sam osecaj... mnogo oscilacija, servis los, odluke lose (izgubi 'dobijen' poen) - ovaj Bautista ga odlicno 'cita', uvek je na pravom mestu... ne napada kad treba i obrnuto...

Sta li je sa Noletom - ko zna. Nadajmo se da ce se popraviti za sljaku.

Znam sve ne pitaj te me kako

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)


A tebi je gramatika "pre dobra"

realno

pre 5 godina

Zna se šta je Noletu sada prioritet. Samo GS ga zanimaju. Uzeo je AO, sada slede redom Rolan Gaross, Wimbledon I US open. To jedino ima smisla. Podrška.

Mozzart

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)
Idi dete u skolu, edukuj se malo...PRE VISE si OP TERECEN Novakom.

zvezdoprc

pre 5 godina

Bautista je veoma mudar igrač. Pusti Novaka da se ispuca u prvom setu, onda dobije rutinski drugi set i na kraju ga isprangija u trećem. Drugi put uzastopno ga pobeđuje na potpuno isti način. Ništa ovde nije slučajno.

delboj

pre 5 godina

Raspad u 31.godini. S obirom na stil igre, na fizikalije i glavu a ne na talenat, realno. Bljesak kao kod Federera u 36 godini. Jos da ce, kad nije u formu proci prvo ili drugo kolo, u H2H sa Rdzerom bi bio debelo u minusu. Rodja za raziku, i kad nije u formu dodje do finala i izgubi od njega, Nadala i ponekad ostalih. Sa 38. Sa 38 ce Novak moci da bude samo komentator. Ma i sa 34,35.

Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu

pre 5 godina

Pa dobro sta sad, ajde krenite da ga pljujete dusmani koji ste jedva cekali da ispadne..Videcu vas na kraju godine kada bude osvojio preostala 3 grend slema..Kakav smo mi narod, katastrofa..Igra lose trenutno, jako m**o, bice bolje on zna najbolje..

Džemail

pre 5 godina

Najbolji teniser i sportista sveta,kako to lepo zvuci

Napred Nole
(Vasic, 26. mart 2019 21:27)

Ne piše se G.O.A.T nego GOAT ili goat.

zvezdoprc

pre 5 godina

Sad će šljaka. Tu će Rafa da dobije tri mastersa i jedan gren slem, realno. Naravno, ako ga ne spreče povrede. Odlepiće se od Đokovića na+4 mastersa i na +3 gren slema. Ako ubode još dva gren slema u sledećih godinu - dve dana prestići će Federera.

Sajo

pre 5 godina

Nista od odrastanja...

Ne znam zasto se mi toliko palimo na neke stvari koje zavise od vlazosti vazduha, vetra, raspolozenja supruge, zalaska sunca, terapije burazera, debljine loptice, ugla suncevih zraka...

Jel' ovo ozbiljno?

.

pre 5 godina

Mogao je da osvoji rekordnu 6 titulu u IW i sada 7 u Majamiju, koji su dosta bitni i prestizni turniri. Nije trenirao od AO, zato nema formu. Federer je najveci jer igra za titule, rekorder je Wimbldona 8, Sinsinatija 7, Dubaija 7, Zavrsi masters 6 i ima ih jos, mozda su i vece brojke za gornje turnire. A Novak ce vecno da juri rekorde koje mu drugi postave ali ih nece stici, jer on ne igra za titule vec za rekorde sto je pogresan pristup cije rezultate vidimo - osrednji rezultati na IW i MI je kao da Rafa sebi dezvoli ispadanje u drugom kolu Monte Karla, Madrida, Rima i RGa, nema sanse, zato sto se fokusirao samo na te titule ostace najbolji sljakas ikada dok ce se Novakovo ime spominjati uvek uz jos neke rekordere turnira. Boli, steta, navijam za njega.

devla

pre 5 godina

Pažnja, uskoro kreće patetisanje zašto igra ovako. Sada je mentalno loše, jer je sve osvojio. Nikada neću razumeti njega, ili je najbolji ili je koš k'o blato, kada gubi vidi se da se ne trudi.

Bas zato, moze mu se.

pre 5 godina

Trenutno prvi na atp listi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (he he, 26. mart 2019 23:57)

Da, pa...?

Robert

pre 5 godina

Što bi rekli Noletovi navijači inače, "da mu set fore, pa onda lagano okrene". I to već dva puta ove godine. Iako i dalje ima znatno bolji H2H, definitivno mu Agutova igra ne leži i mora se priznati da bi bilo poželjno da im se ne ukrštaju putevi na šljaci, gde je Španac još bolji nego na betonu.

bigserb

pre 5 godina

Lose, veoma lose, vidi mu se po izrazu lica da nije sav svoj u ovom mecu! Agonija iz Indijan Velsa se nastavlja!
Nema onog sjaja u ocima kada je zeljan pobede, kada je naostren kao zilet, sada mu se na licu vidi nemoc, umor i frustracija!

Бата Стојковић

pre 5 godina

Шта рече после Индијан Велса, научио је лекцију. Да, да много добро је научио. Поново филозофира док други играју.

bmiles

pre 5 godina

Opet krije nesto?Povreda?Gubitak fokusa?Nesto ne stima!?Deluje umorno,nezainteresovano,kao da mu je svejedno!To stalno objasnjavanje o prethodnoj poredi,bolovima kao da ga ubija!Svaka cast Bautisti,svaki drugi bi posle onog debakla u prvom setu predao se ali on je smogao snage da iskoristi pad koncentracije Novaka i preokrene mec,zasluzeno!Daleko od forme.Zena i verovatno deca tu,odustaje od Monte Karla, dakle uzima pauzu vise od dve nedelje vraca se tek za Madrid Masters?Sve su indicije da nesto nije u redu, pitanje na koje izgleda niko nema odgovor i bice prisutno sve do izlaska na sljaku!Znam da ce sad poceti obrusavanje na njega njegovih botova,pogotovo sa ovog portala,ali da nesto nije u redu jer takav pad koncentracije,a ne uciniti nista da promenis taktiku kad protivnik ne gresi u dugim razmenama,lici na samoubistvo!?Da budem,iskren sredinom drugog seta kod 3:3 pomislio sam da se ponavlja ista stvar ko sa Kolsajberom. a kad je mec prekinut zbog kise,gotovo sam bio siguran,ne znam zasto?Kao Novakov simpatizer,navijac,zemljak,boli me kao i vecina vas ovaj poraz,ali sta je tu je,idemo dalje.Zato individualni sport ima svoji drazi po neki put ne ide pa ne ide,a onom preko puta sve ulazi!Mozda je rano,Novak nas ubedjuje da ide stepen po stepen,a ja a verujem i milioni njegovih navijaca zelim da mu verujem,mada sve teze i teze,drugo razocarenje u nizu,ma nisu cista posla!?

Miroslav

pre 5 godina

koja RASPRODAJA ugleda jednog br.1 !!

daj bre ljudi nole je ponovo u kanalu ... jedino ga drži još jedno osvajanje RG-a ... a posle RG (šta god uradio) ide Penzija.

Nema u njemu ni volej ni energije da više ozbiljno igra tenis. Napravio pauzu 40dana posle melburna i ne može da se sastavi.

kada ste videli da su Rafa ili Fed odrali nekoga prvi set zamalo sa nulom, pa onda izgubili meč? ... NIKADA ... e u tome je razlika.

zamislite Rafu ili Feda posle osvojenog GS-a d ana naredna dva Mastersa ne mogu da se Sastave !!!

a već je najavio da preskače Monte Karlo ... umorio se na ova dva turnira od 5 mečeva ;-)

Cole

pre 5 godina

Nista, to bi bilo to. Iz Novakove
igre i govora tela, jasno se vidi
da je nespreman dosao na ovu
turneju, sad da se lepo spremi
za sezonu sljake i da mu pik
forme bude na RG-u, cak mislim
da ce i Nadal da malo oladi sa
sljakom, ako neko od njih dvojice
ima taj luksuz da masterse stavi
u drugi plan, to su njih dvojica,
i da konacno sruse po broju GS-mova
laznog GOAT-a, mada nemam dilemu
da ce obojica karijere da zavrse
sa oko 40 mastersa. Poz.

Trening!

pre 5 godina

Jasno je da nije u treningu, prosto vec godinama pokusava da napravi balans u smislu da manje trenira a vise igra, to moze Federer zbog suvog talenta i nacina na koji igra, dobar servis, dobar volej Nole ne, Nole 100 posto trening i tada je nepobediv, dobra dva udarca i rana ispadanja da shvati ili igram tenis i najbolji sam ili ovako, kakav je sampion ocekujem ovo drugo.Jos jedan detalj koji potkrepljuje ovu tezu jeste fizicka nepropremljenost koja nije na zadovoljavajucem nivo, ruku na srce to je bio slucaj i u Australiji, ali spletom okolnosti nije se odrazilo na rezultat, posebno onako odigrano finale sa Nadalom, kratak mec u cetvrfinalu i polufinalu dalo mu je prostora da se odmori.Sve u svemu jak trening majstore i nebo je granica!

sasa jokic

pre 5 godina

Agut zasluzeno pobedio, nadigrao ga je u svim duzim razmenama u trecem setu. Nole ispijen, tesko dise, bez energije. Mada ruku na srce, Agut kad se napali, pretvori se u masinu za vracanje loptica.

zvezdoprc

pre 5 godina

Održao mu Agut čas tenisa u drugom i trećem setu. Ima odličan bekhend i vrlo dobro izgrađen forhend. Vrlo inteligentan igrač.

bigule

pre 5 godina

Kako se kolo srece okrece od loseg aguta do pobede verovatno ako ovako nastavi, tako to ide kada iz god moda posle slema napravis pauzu od mesec ipo bez razloga a samo sto je sa pauze dosao...

djoko

pre 5 godina

Djokovicu nastavio po starom...prvi set drzo se plana kasnije konta ma past ce on sam od sebe alooo bre ne igras protiv Cilica ovaj spanac je uporan ko Nadal ja ne mogu vjerovati kako je poceo gubit meceve samo zato sto se ne drzi plana tako je i protiv Wawrinke igro dobio 15 meceva u nizu i onaj mec iz 2013 je prekternica zafrkava se zna da ce dobit kad pojaca al ne zna da tim popustanjem daje protivniku vjetar u krila u njihovom sledecu mecu i sta se onda desi od sledeca 4 Gs meca Wawrinka dobije 3 a garantujem da je ga i te 2013 umjesto 3 2 rabio sa 3 0 da ga Wawrinka nikad vise ne bi dobio...al dobro i sad ce naravno uzet pauzu od mjesec ipo dana do Madrida jer je odigro 4 meca u razmkau od 10...Djokovicu opasno ti se drma broj 1 na kraju godine pocni trenirat i ne gledaj ko ce vise para zaradit s tim se bavi kad zavrsis tenisku sezonu...a jesi me iznerviro u pm

ljAXE

pre 5 godina

Odlican test za Novaka. Igra protiv igraca koji je iskopirao Novakovu igru do najsitnjijih detalja. Ferer na steroidima. Protiv ovakvih igraca krucijalan je servis-volej, dobar dropsot, besprekorna serva...Agut je uzasno naporan igrac i samo finese i odlicna tehnika mogu da ga izbace iz takta.

No1e

pre 5 godina

Agut realizacija break lopti 3/3. Novak 3/12. Novaka nema nigde, ni servisa, ni riterna, u razmenama Agut nepogresiv, Novak samo ponekad ulepsa poen koji po pravilu priladne Bautisti. Kondicija, glava, udarci...nista nije na svom mestu...teska muka, gledati dominaciju 22. nosioca, koji je prvi set izgubio 6:1! Ispade Agut streptomicin za Novaka. Ajajaj...

Vuk

pre 5 godina

Novak mentalno jak? Koliko vidim 20 i neki igrac spasava 6,7 brejk lopti bez servisa i to u 3 razlicita gejma.Nas Novak pravi duplu i poklanja mu brejk.Toliko je defanzivan i pasivan,jos sa ovakvim servisom sramota.Ne smije ovo da izgubi

Dule

pre 5 godina

Jednostavno ovaj spanac ne odgovara Novaku i to je tako pa je tako..

Spanac me podseca na Mareya trci do iznemoglosti za svaku loptu i to nasem noletu ne lezi

Na grend slemovima takva igra je skoro nemoguca ako se igra u 4 ili 5 setova posto niko ne moze toliko da trci i sa takvom energijom da igra 4-5 sati ali za masterse je jako opasna igra kada ga jos malo i ide mnogo tesko ga je pobediti

veliki strumf

pre 5 godina

Zanimljivo: dok je dobro igrao i vodio - stalno nešto besneo, nervirao se, psovao... Kako počeo da gubi, tako zapao u letargiju, nigde vatre, energije... Postalo mu svejedno. Stvarno je postao cudak, nešto se sa njim dogadja. Kad počne da gubi postane mu svejedno i više ne može da se vrati. Tako je u svakom meču kad počne da gubi. U Australiji nije bilo takvih izazova ali na drugim turnirima čim ga neko pritisne - obavezno gubi. To je postao ogroman problem: više brejk lopte ne može da spasi, nema sigurnosti u igri, a svoje brejk lopte sve teze realizuje. Sa ovolikim iskustvom trebalo bi da je obrnuto ali je kod Novaka sve kontra. I kud mu opet nestade servis? Kako ga to ima na jednom pa ga nema na 3 turnira?? I volej, kao i cela igra na mreži - kao rekreativac. Americka turneja kao i prošle godine očajna, za zaborav, jednu dobru stvar mu nije donela ali jeste gomilu loših. Džabe Vajde, džabe sve - sa Novakom nešto nije u redu.

Zemička

pre 5 godina

Čim je došao ozbiljniji protivnik Djokovića nema nigde. Kondicija, snaga i koncetracija u minusu. Previše opuštanja posle AO dovelo je do ovakve igre "na svežinu", gde je sve na staklenim nogama.

Dušan

pre 5 godina

Ja sam svratio samo da zahvalim Agutu..HVALA druže do neba, ustvari GRASIJAS...vi iz redakcije ste tražili ovo, toliko dosadjujete narod sa Djokovicem da se eto radujemo kad izgubi.

Marko

pre 5 godina

Zaista se videlo koliko je bio nespreman za ova dva turnira.To tako ne ide!Ili igras sa zeljom da osvojis ili preskaces turnir.Razocarao me svojim pristupom ovde i u IW.Onda je mogo odma da preskace ova dva turnira i da se spremi za sljaku.Sve u svemu ovo ne obecava bas mnogo za Masterse na sljaci...

matori

pre 5 godina

@Novak je i u Dohi imao set i brejk viška i na kraju izgubio. ne ponovilo se, ali opet je izgubio brejk viška u drugom setu. i nije iskoristio ponovo brejk loptu, već je napravio neprisiljenu grešku. Agut se vratio u meč potpuno. biće ovde čupavo kada se vrate na teren posle kiše.
(matori, 26. mart 2019 23:15)

istorija se ponovila.
Novak je igrao loše, bez servisa, udarci ne konstantni, previše grešaka, i mislim bez dovoljne kondicije. kako je meč odmicao, on je više grešio.
koji je sledeći turnir ne znam, ali da ima da radi, ima, i to od bazičnih priprema pa onda sve ostalo.

Stevan

pre 5 godina

Šta bi? Videlo se da će izgubiti, nema čovek snage u udarcu da probije Aguta i da pogodi čist viner. Sve vreme gura loptu. Kad naiđe na nekog ko bolje pokriva teren od njega i udara dobro sa obe strane u velikom je problemu. Drugi poraz od Aguta. Loša, bezvoljna igra nedostojna prvog reketa planete.

Vanessa

pre 5 godina

Ne znam što napisati nakon ovog što sam vidjela večeras!Znam samo da sam razočarana i ljuta na sebe što nisam išla spavati ko čovjek i ujutro pogledala ishod meča!Teško je biti Novakov navijač kad je ovakav!

Joker's Grin

pre 5 godina

Nazalost, posle neuspeha u Indijan Velsu, nema nista ni od titule u Majamiju. Ne svidja mi se ovo. Novak je upao u crnu seriju.

Stefke

pre 5 godina

Da li je moguce da se opet isto desava kao u njihovom proslom mecu,isto Nole lako prvi set,drugi imao brejk i onda raspad.Novak ima veliki problem da ima to neko dugme za samounistenje,sto naprimer Nadal i Federer nemaju,prosto veoma ce retko Nadal gubiti ovakve meceve gde ima set i brejk prednosti.Ali dobro pretpostavljam da Nole tempira formu za sljaku verovatno mu mastersi nisu mnogo u glavi,ali bi stvarno ostao zal da ne bude i u tom segmentu najbolji,bar da stigne do brojke od 40 masters turnira,sto je lako moguce,ako uzmemo u obzir da ima uz ovu jos bar 2,3 godine vrhunskog tenisa minimum.HAJMO NOLE OKRECI OVO DAJ SAD RIBREJK BRZOOO!!!

veliki strumf

pre 5 godina

Kako je obukao plavu majicu tako je počeo da nema pojma. Trebalo je da izgubi od Delbonisa, da ne dozivljava novo poniženje. Serva ne postoji, igra na mreži level rekreativca, kao i veći deo karijere, energije nema, života nema... 90% relija je izgubio, pimpla onu lopticu i šibne je u aut posle klasičnog prebacivanja... Strasno! I nije mi jasno zašto ovoliko gubim živce zbog njega... Kako je počeo, igrao pola sata i potpuno se ugasio. Batali fudbal, Ronaldo i vrati se treninzima. Ne valja ovo bas ništa. A sto me nervira sa izjavama, opet nešto filozofira, glumi a ne može da dođje do 1/4 finala Mastersa. Ajde bre... Svašta bih napisao. Agut se pretplatio da samo njega dere. Fuj!

A.J.

pre 5 godina

Novaka trenutno zanimaju iskljucivo Grand Slamovi, sto se mastersa tice tu je presao igricu i rekao bih da ucestvuje "rekreativno", da odrzi formu i spreman doceka GS. Ipak ima dobre sanse da prestigne i Nadala i Federera. Rafa moze uzeti samo RG, Federer nece ni prici tituli, a niko od mladih tenisera ni igra konstantno dovoljno kvalitetno.

Gajetano

pre 5 godina

Novace, sta radis!? Identican mec sa onim iz Dohe, ali to je bilo pred sami Australian Open, uz igranje parova pride.

Novak je trenutno fizicki spreman za jedan set. Ocigledno da je Rolan Garos jedini cilj i da mu je sve ostalo nebitno. Ali ima jedna stvar: ako to ne ostvari, onda mu je propalo cetiri meseca karijere koje na ovom nivou, u ovim godinama, niko sebi ne moze priustiti. Izuzev mozda Nadala.

Jedina dobra stvar je da ce Novak sigurno igrati u Monaku. Ako i to ne uradi, onda je potpuno...

Pozdrav,

Kresoje

pre 5 godina

Ovde nije u pitanju poraz, ovde je u pitanju nepoštovanje samog sebe. Često liči na kravu koja da puno mleka i onda šutne kantu i sve to prospe. Očigledno da nije svestan i da ne može da nosi oviliko breme odgovornosti zbog pozicije koju je teškim radom stekao.

Cicko

pre 5 godina

Glavu gore Novace. Nisu ti vise ni vazni ovi mastersi, dovoljno si ih osvoijo. Treba da se vise orjentises na turnire iz serije 250, da bi stigao Federera po broju osvojenih titula.

BoltonBastard

pre 5 godina

Novak ruši reputaciju ovim ovakvim porazima uostalom ja shvatam da je osvojio ove turnire ali ne shvatam ovu malokrvnost u igri koja je katastrofalna. Meni nije jasno na koji će on način izbrusiti formu za Roland Garos kad će po svemu sudeći ponovo napraviti ogromnu pauzu s obzirom da verovatno neće igrati Monte Carlo već će zaigrati u na turnir u Madrid koji počinje čak 6 maja!

dush

pre 5 godina

Ma Novaka ne zanimaju vise ovi turniri.On se sprema samo za Mastere,videce te Roland Garros ce osvojiti,to mu je cilj.Ovakvi turniri su za slabije tenisere kad dodje master ovakvi gube sa 3-0 lagano.

Conan

pre 5 godina

Novak lose servira, ali zato mu je forhend ocajan.
Daleko je ovo od pravog Novaka. Nadam se da ce preokrenuti, ali jednostavno nema ni igru, a ni samopouzdanje...

roki

pre 5 godina

Bez emocije i bez neke velike zainteresovanosti.Ako nije zainteresovan ne treba ni da igra ove turnire.Ne moze trenutno da dobije prosjecnog tenisera.

Anonimus

pre 5 godina

Kako me iznervira Djokovic kad ovako igra bez zelje, mrcvari se, nema one vatre da zeli da pobedi, kao da mu svejedno...srecom imamo sad i djerea i krajinovica i lajovica i kecmanovica, ssd mi je njih lepse gledati pa cak i kad izgube recimo Filip juce, izgubi ali znam da je dao sve od sebe da se borio ko lav, i sve okej...a za Noleta znam kako moze da igra i onda dodje kao izduvani balon, samo se iznerviram.

Čiča Miloje

pre 5 godina

Pa odrao ga je Agut i pre meseccdana u Dohi... šta je čudno! Sa ovakvom babskom igrom odraće ga svako iz prvih sto... Dobro je što je ispao, jer bi ga Ćorić odučio od tenisa.

veliki strumf

pre 5 godina

Stvarno neverovatno šta radi od sebe. Dupla na brejk lopti, kao neki početnik. Da li je moguće da će od jednog ipak prosečnog igrača kakav je Agut izgubiti 2 puta za redom u 2 meseca nakon sto je osvajao (ovde vrlo lagano) prvi set. Pa to je nedopustivo sa broja 1! Strahovite turbulencije u igri, ogromni padovi i nedopustive greske. A nije bas da Agut briljira, igra na svom uobicajenom nivou, ništa više od toga.
Onda srećom vrati brejk pa opet uprska i opet brejk Aguta. Aman, da nema ni servisa, ni igre, ama ničega. Koliko brejkova je pretrpeo od ovog trkača koji ni servu nema, a uglavnom je Nole sve sam izgrešio. Stvarno me nervira da ovako nešto dopušta sebi. Evo 5-2... Sramotno je da više ovako gubi mečeve, izgleda kao izduvan balon. Bolje batali, ne igraj 2 meseca nego da se ovako brukas, da te jedan Agut redovno dere, pravi preokrete.

marko

pre 5 godina

Novak je gotov.. mozda jos uspe nekako da se motivise do olimpijskih igara i onda je najbolje da prestane da igra, jer on volje za igrom nema ni najmanje.. opet se vraca na staro.. ne trenira, nema kondicije, propusta turnire.. nikada on ne moze ni da se priblizi Federeru.. na zalost, ipak je on Balkanac..

ms

pre 5 godina

Katastrofalna igra, totalni pad forme nakon AO. Ovo nismo ocekivali, a nije sigurno ni broj 1. Opet mora dosta da radi da se podigne za naredne turnire na sljaci koja mu bas i nije najdraza.

bigserb

pre 5 godina

I tako mi Novak obori tiket za 9000 din na kvotu 1.20, pa ja sam veca budala od njega sto uopste verujem u njegovu pobedu, iako vidim da vec dva turnira igra bezvoljno i bez energije! Deluje kao podgrejan les na terenu!

Burjanac

pre 5 godina

Nole nikad gore nije servirao kao protiv Aguta. Činilo se da ne može da ubaci prvu servu poslednja 2 seta. Dobro što je ispao, sad može da se skoncentriše na dubl.

Hristo

pre 5 godina

Oh, ajde malo da neko od mladje boranije osvoji jedan masters :)
Ovo je dobro za Novaka, vidi gde je sa igrom i psihom i da mora da radi jos puno i da menja stvari do RG-a.

ellobo

pre 5 godina

Taktički poraz. Pa mislite malo stručnjaci! Pogledajte ATP listu, Nadala nema, Fed će ispasti prije finala, a ako i ne ispadne, ništa se ne mijenja. On ostaje suvereno prvi, sa blago povećanom prednošću. Slijedi priprema za šljaku, zaključno sa RG. Cilj je jasan, a to je Nole slam. Osim toga, treba ostati zdrav za Wimbledon i USO i sačuvati prvo mjesto na ATP listi što duže. Oko Novaka je ekipa koja ne prepušta mnogo toga slučaju. Biće mi drago ako sam vam pomogao da rasvijetlite pozadinu ovog poraza. Sportski pozdrav!

Ivke

pre 5 godina

Nema Djokovic vise strpljenja u ovoj fazi karijere da prebacuje sa ovakvim protivnicima loptu u nedogled. Ovaj se hrani dugim razmenama i tu poen po poen po 20 po 30 udaraca unistava protivnika u pojam. Drugi put zaredom nema nikakvo resenje za njega, tesko ce biti i sledeci put ako bude igrao sa njim, prepun je samopouzdanja jer je video da moze da ga dobije.

Serhio

pre 5 godina

Mislim da će posle ova dva mastersa Vajda dobrano razmisliti šta dalje. Ovaj i dalje tera po svome. Taman je došao sebi i ponovo ga lutke hvataju. Vidi se da je sa hranom i treningom posvadjan.

Dacha

pre 5 godina

Odigrao polu spreman indian i majami taman koliko mu treba jer ne brani bodove. Isto ce ili slicno da bude i sa dva mastersa na sljaci koja igra. Grend slem je druga prica tu se maksimalno tempira forma i igra. Cestitke Agutu igrao na zivot i smrt sto se videlo iz onog bacanja po betonu plus ga hteo udarac.

Niki

pre 5 godina

najjachi su komentari, ma Novaku su samo bitni slemovi i to obicno kada izgubi, dajte ljudi ozbiljnosti malo, Novak je u raspadu forme, ne moze da se sastavi, muchi se sa ovim Ne-teniserom nakazom od igracha koji igra samo jednu te istu igru prebacivanja i cekanja kratke lopte na forhend tako sto stoji 2 metra iz osnovne linije, miksuj malo, skracuj uglove sa manje snage jer ovaj samo koristi snagu udarca protivnika, teraj ga na trcanje a ne isti ritam konstantno koji njemu odgovara, uz to serva ocajna i epilog je ocigledan..

Zaista fudbalski ekspert

pre 5 godina

Nije strašno, mislim da Novaka samo još zanimjau Gren Slemovi. Što se tiče ritma: Njemu je manje potreban ritam, nego sama želja za igranjem i pobedom, a to kod njega samo vidim na najvećim turnirima. Tako da se nešto mnogo i ne brinem.

Fei Li

pre 5 godina

Zeznut ovaj Bautista-Agut za Đokovića, sad sam pogledao, 7:3 posle ovog meča, uzimao mu setove na GS i u vreme Đokovićeve dominacije.
Fazon je što Novak ne gubi od mlađih.

Ostaje mu da juri GS do kraja karijere i to je to.

veliki strumf

pre 5 godina

Ma neverovatno kako Novak ne ume da iskoristi brejk lopte. Evo i u 3. gemu 3. seta ima 15-40 i ne odigra ništa, potpuna pasiva. Španac je do sada spasio čak 9 brejk lopti a Nole samo jednu! Neverovatno da Novak toliko loše igra na svojim i brejk loptama protivnika a tu bi trebalo da bude najjači. Velike greske pravi kad se nađje u dobroj sansi, ima puno prilika ali nikako da ih iskoristi. Propustio je puno svojih sansi i sada je veliki problem. I opet ima velikih problema na mreži kao i u većem delu karijere. Stravično loši potezi u ovom periodu igre i sada je kritično.

Savac

pre 5 godina

Šta se dešava sa ovim čovekom, pa to je za proučavanje...
2016. godine osvoji RG, pa odjednom zaboravi da igra tenis dve godine...Onda ni kriv ni dužan osvoji WB nekom osrednjim igrom i spletom okolnosti i odjednom postane nepobediv.
2019. nestvarnom igrom osvoji AO, ponizi Nadala u finalu, a onda, ničim izazvan, posle samo mesec dana počne da igra kao da je 150.na ATP listi.
Večeras uništi Aguta u prvom setu i odjednom samo stane.
Nerealno šta čovek radi.

lol

pre 5 godina

Bez prvog servisa ne može se pobijediti ni slabiji protivnik od Aguta.
A Nole je cio drugi i treći set igrao bez prvog servisa.
Trudio se, ali servis nije postojao.
Biće bolje, cekamo šljaku.

VUK

pre 5 godina

Nije moguće nikoga pobediti bez prvog servisa. Katastrofalan servis već dva meseca.Nikakav napredak. Servis mu nije loš, nego očajan. I nije izgubio fokus , nego celu zimu. Dok je imao snage igrao se sa Bautistom, kada je izduvao sve iz pluća , ne može da ga pipne. Jedva se kreće. Nije dobro pripremljen. I pre ovog meča korigovali su broj turnira do RG. Priznali su da nisu radili. Idu na pripreme do Madrida. Od sjaja u Melburnu do potpunog pada forne koja je sada konstantno u minus fazi. Imaju problem Vajda i Novak.

jov

pre 5 godina

Ma Novaku su bitni gren slemovi ovo samo otalja sto se kaze
(Bane, 26. mart 2019 23:53)

Ovo svi govore i to stoji, ali ovo je sramota, 2. put ove godine gubi od Aguta(oba puta posle 1-0 u setovima sto je jos gore), evo na 2 mastersa zaredom on ispada u 3. i 4. kolu od Kolsrajbera i Aguta, da dozvoli sebi da ga ponizavaju igraci koji su 2 klase ispod njega, neverovatno

Marko

pre 5 godina

Ne razumem kako da neki srbin ne navija za Noleta?
Možeš da ga ne voliš, njegov stil,njegovu ženu ali brate navijam stalno za njega...
Kao što,ja kao zvezdaš, ne mogu da navijam protiv partizana kada igra protiv hrvata,nemaca, engleza...itd

Laki

pre 5 godina

Novak je bespomoćan protiv Aguta, apsolutno mu ne odgovara. I prošli meč koji je izgubio i ovaj, jednostavno, kada prorade Agutu udarci-odnosno kada ovaj ne greši, Novak ne ume da ga probije. Čudi me da nije izvukao pouke iz prošlog meča, ovako ne ide. Očekivati da Španac padne je neozbiljno za broja 1.

satelit

pre 5 godina

Nema Djokovic vise zelje da grize i izgara na Mastersima koje je 5,6 puta osvajao! Kad se setim kako je grizao da osvoji Sinsinati pre par meseci zbog kompletiranja....

Рајко Четник

pre 5 godina

Нешто није у реду са Нолетом. Показује изразиту љутину и стално коментарише.Надам се да су ови у боксу нешто заборавили па је љут. Не дај Боже, бојим се повреде. Напред Ноле!

pedja

pre 5 godina

Jos jednom kazem ocajan Novak!Nema nista servis 0,bekhend nesiguran,forhend isto,ritern blijeda sjena nekadasnjeg ma bukvalno nista!katastrofa,uvijek u defanzivi strasno!

matori

pre 5 godina

Novak je i u Dohi imao set i brejk viška i na kraju izgubio. ne ponovilo se, ali opet je izgubio brejk viška u drugom setu. i nije iskoristio ponovo brejk loptu, već je napravio neprisiljenu grešku. Agut se vratio u meč potpuno. biće ovde čupavo kada se vrate na teren posle kiše.

veliki strumf

pre 5 godina

Previse propustenih prilika na brejk loptama! Imao je sansu ko svake brejk lopte i obicno bi izbacivao u veliki aut ili ubacivao u mrezu. S druge strane, lose je igrao i kada je Agut imao brejk loptu - prepustao bi svoje servise bez mnogo borbe. 2. set je podsetio po svemu na 2. set sa Delbonisom, ocigledan pad u igri, veliki pad energije. Nije bilo bas toliko lose kao prekjuce, ali dovoljno da izgubi set. Videcemo, Agut trenutno bolje deluje na terenu, narocito dominira u razmenama. Bilo bi katastrofalno da ga u 2 uzastopna meca Agut dobije nakon sto Nole osvoji prvi set, jos je ovde imao i prednost brejka u drugom.

Vukk

pre 5 godina

Neshvatljive greske na brejk loptama u drugom setu.Cak 5 u tri razlicita gejma i nista.Mnogo los prvi servis danas, ne samo da nema asova nego ni vinera i lakih poena.Inace Novak podigao nivo igra i odlicno igra za sad.Osvaja ovo on laganice videcete.Samo se nadam da rodjo stize do finala,do tad ce nole da gazi.

Рајко Четник

pre 5 godina

Умало Ноле да "части" кромпиром противника за пораз у Дохи али је направио нерезонски и неуспели дропшот.
Опаска, Ноле лакше добија противникове сервисе од свог сервиса.
Моја лична фрустрација, када видим сувопичасту Јелену у боксу нимије ми добро!

Kasper

pre 5 godina

Izvinite što ovako direktno pitah, ali eto...
(...možda pomogne, 26. mart 2019 22:30)

Ima on humanitarnu fondaciju koja daje svakodnevno, ne brini se ti za njega i njegovu humanost.

Gary

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka. Srpske zastave usred Majamija... Nastavi doktore da nam donosis radost, #idemooo
(Bjanko, 26. mart 2019 21:26)

Svako normalan je ponosan na Novaka, to samo ljubomorni nisu

Djido

pre 5 godina

Za Bautista navija samo autista.
Jedva čekam komentare da vidim ko je prvi.
(Djido, 26. mart 2019 21:24)

Bodibond, znao sam. Autizam ne bira. Drugi je King Roger.

50cent

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :)
(Uros, 26. mart 2019 21:59)

To samo oni znaju, mnogo neprospavanih noci,potrosenih para u apotekama,opale kose od tog stresa sto pominjes,mnogo su izgubili zivaca a nista nisu dobili..

poštuj tudje sestre, ako imaš svoje

pre 5 godina

@Jon Bon Jovi

Kako Srbin, sa tim francuskim imenom?
Još koristiš i stranu reč: "hejteri", a ovo posle, prekini da pišeš više (ne samo što je prostački i vulgarno, već je j jako uvredljivo).

Nemac

pre 5 godina

Daleko je Djokovic od pravog, pravi Djokovic ne nabija lopticu u mrezu i konstantno salje duboke lopte sto izludjuje protivnike, dobro je ovo ali daleko od pravog Djokovica

Laki

pre 5 godina

Agut nije u formi i zato logicno gubi. Izner igra trenutno mozda i najbolje.
(Bodibond, 26. mart 2019 22:05)

Aha, a kada zvekne Iznera, onda ni on nije u formi, tada dolazi neko sledeći ko opet, eto nije u formi....Važno je da si ti sine u formi?

postuj drugog

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :) 
(Uros, 26. mart 2019 21:59) 

To samo oni znaju, mnogo neprospavanih noci,potrosenih para u apotekama,opale kose od tog stresa sto pominjes,mnogo su izgubili zivaca a nista nisu dobili..
(50cent, 26. mart 2019 22:22)

Da se nadovezem.. izgubljenog vremena.. jer kad god udjem jedni te isti komentarisu nebitno koje je doba dana, kao da ih placaju..

matori

pre 5 godina

@Bravo, znaci pita se Agut a ne najbolji teniser sveta. Aplauz!
(Czv, 26. mart 2019 21:55)

ne pita se i nikad se Agut nije ni pitao.
ali da igra kako zna, sigurno je da bi se Novak oznojao pošteno. ovako, evo brejka i na startu drugog seta, pa je sva prilika da će Novak ovo brzo i lako završiti

...možda pomogne

pre 5 godina

Nole, obećaj procenat od nagrade u humanitarne svrhe, ako udješ u finale? Možda ćeš tako bolje proći (a i oni sa kojima podelis nagradu). Tako je i mladi fudbaler Kilijan kažu radio, pa je Francuska super prošla na nedavnom Svetskom, a i onda ćeš, nadam se, imati dodatnu motivaciju?

Izvinite što ovako direktno pitah, ali eto...

dardan

pre 5 godina

Nole mnogo ostriji nego sto smo navikli. Ocako ravne i agresivne udarce nismo odavno vidjali. Odlicno spremljena taktika, Agut zatecen...

dulle

pre 5 godina

Pa ovaj Agut je losiji i od Delbonisa. Nisam imao pojma da je Agut ovoliko los. Nema veze, Izner ce da eliminise Djokovica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Bodibond, 26. mart 2019 22:03)

Iskreno ti želim dug životni vek, bez imalo ironije. A želim ti da bar u narednih 5 ostaneš iole mentalno zdrav da bi mogao da pošalješ komentar kada završe karijere ova tri sjajna momka. 5, 6.. toliko će valjda biti dovoljno. Njima sigurno, nadam se i tebi.

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Ne ferma ga k'o svraka obran vinograd.
(iznanipulisan dabar, 26. mart 2019 22:05)

K'o pevaljka dve banke.
A ima i ona: Ko pevaljka obran vinograd.

King Roger

pre 5 godina

Sta je ovde au.Agut sve gresi ne igra svoju igru.A Nolo nista posebno.Sve ce to Izner srediti.A naravno titulu osvaja Kralj Federer.

Srbin

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :) 
(Uros, 26. mart 2019 21:59) 

To samo oni znaju, mnogo neprospavanih noci,potrosenih para u apotekama,opale kose od tog stresa sto pominjes,mnogo su izgubili zivaca a nista nisu dobili..
(50cent, 26. mart 2019 22:22)

Ovaj sto se potpisuje Mrgud je celav onda, dobro mozda ima 3 masnih dlaka na glavi haahah

mrgud

pre 5 godina

Srbin

I neko ko se potpisuje u komentaru kao Srbin ima zesci problem u glavi, mislim ta potreba da banalizujes svoju nacionalnost koju, navodno, silno postujes? I zasto bi iko mrzeo Novaka? Moze neko da navija ili ne za njega, ali da mrzis tenisera, fudbalera, kosarkasa? Takve pretpostavke ne govore najbolje o onome ko ih stvara.

Srbin

pre 5 godina

(mrgud, 26. mart 2019 22:29)

Potpisujem se da bih te iznervirao, kako bi ti drugacuje izmamio komentar :) gledaj Djokovica i pokusaj da uzivas, ili ne aaaa to si ti mrgude, pa danas si poslao bar 20 komentara na vestima o Novaku hahah

anica

pre 5 godina

Ako se neko potpise kao Srbin treba da budi neki osecaj peckanja, kakva je razlika u odnosu na Madjar, Rumun, Hrvat...razlika je samo u zatrovanim mozgovima. Dragi ljudi, svih vera.i nacionalnosti, mi smo ponosni na naseg Novaka Djokovica i.ko god.ima.toplu rec za njega koju.svakako.zasluzuje dobrodosao je, dobrodosli su kriticari naravno...samo oni koji mrze nisu.

King Roger

pre 5 godina

Veze nema ovaj Agut.Da igra kao u Dohi lagano bi pobedio Nola.Nema Nolo taj nivo tenisa da bi parirao.Ali zato protiv Iznera nece biti tako.

Nebojša

pre 5 godina

Doslo vreme da se plasimo od nekakvog Aguta, svaka njemu cast ali pravom Novaku ovakvi su ranije uzimali 2 gema po meču.
(Realno, 26. mart 2019 21:44)

Najgori su mi oni koji se nalupetaju i potpišu sa realno a realno pojma nemaš jer da si pogledao istorijat njihovih duela video bi da osim u dva susreta nikada nije bilo preterano lako sa Agutom.

bigserb

pre 5 godina

Nema Novak snage, vidi mu se po licu da je iznuren, ako ne uzme i drugi set u trećem nema više šta da traži, pregaziće ga Agut kao plitak potok!
Novak ne izgleda kao da je sportista, eventualno bi mogao da prodje kao maratonac, koliko je mršav, dok drugi teniseri imaju zavidnu mišićnu masu, od Novaka su ostali samo kost i koža!

draganTenis

pre 5 godina

Коначно сам се сетио како могу да доскоче Новаку да не претекне Федерера по броју ГС-ова. Тако што ће све турнире променити да се играју на 2 добијена сета. Када прође потребан број година онда ће саопштити да је ипак боље да постоје и мечеви на 3 сета, и вратиће их, обзбеђујући Феду историју.

Pravi Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Evidentno je da je Novak ispao iz forme.. Ali mi ga moramo uvek pratiti i bodriti ga, jednostavno to nam je dužnost! Nadam se da će Noletova pobeda biti druga sjajna vest večeras, nakon vesti da će Savo Milošević preuzeti moj Partizan!!! Sportski pozdrav!

Cole

pre 5 godina

Sto se mene tice, nek dogura
koliko moze, mislim da je
u takvoj fazi karijere da
su mu samo GS-movi vazni
i cisto sumnjam da ce ikada
vise da juri tolike masterse,
po meni je odavno presao igricu
najvise mastersa u jednoj sezoni
(sest), najvise mastersa na betonu,
jedini koji ima svih devet... od
njega i vise nego dovoljno.

Czv

pre 5 godina

Agut zna da odigra sjajno, ali je 25 teniser na svetu i zna da odigra i očajno. izgleda da je danas druga verzija...
(matori, 26. mart 2019 21:43)

Bravo, znaci pita se Agut a ne najbolji teniser sveta. Aplauz!

veliki strumf

pre 5 godina

Kakva promena u pristupu, igri, udarcima, servisu u prva 3 gema od odnosu na prekjučerašnji (uglavnom) horor meč. I to protiv daleko kvalitetnijeg protivnika od Delbonisa. Može Novak, samo kad hoće i kad je našpanovan.

Uros

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :)

satelit

pre 5 godina

Nema Djokovic vise zelje da grize i izgara na Mastersima koje je 5,6 puta osvajao! Kad se setim kako je grizao da osvoji Sinsinati pre par meseci zbog kompletiranja....

pedja

pre 5 godina

Jos jednom kazem ocajan Novak!Nema nista servis 0,bekhend nesiguran,forhend isto,ritern blijeda sjena nekadasnjeg ma bukvalno nista!katastrofa,uvijek u defanzivi strasno!

Laki

pre 5 godina

Novak je bespomoćan protiv Aguta, apsolutno mu ne odgovara. I prošli meč koji je izgubio i ovaj, jednostavno, kada prorade Agutu udarci-odnosno kada ovaj ne greši, Novak ne ume da ga probije. Čudi me da nije izvukao pouke iz prošlog meča, ovako ne ide. Očekivati da Španac padne je neozbiljno za broja 1.

veliki strumf

pre 5 godina

Previse propustenih prilika na brejk loptama! Imao je sansu ko svake brejk lopte i obicno bi izbacivao u veliki aut ili ubacivao u mrezu. S druge strane, lose je igrao i kada je Agut imao brejk loptu - prepustao bi svoje servise bez mnogo borbe. 2. set je podsetio po svemu na 2. set sa Delbonisom, ocigledan pad u igri, veliki pad energije. Nije bilo bas toliko lose kao prekjuce, ali dovoljno da izgubi set. Videcemo, Agut trenutno bolje deluje na terenu, narocito dominira u razmenama. Bilo bi katastrofalno da ga u 2 uzastopna meca Agut dobije nakon sto Nole osvoji prvi set, jos je ovde imao i prednost brejka u drugom.

bigserb

pre 5 godina

Nema Novak snage, vidi mu se po licu da je iznuren, ako ne uzme i drugi set u trećem nema više šta da traži, pregaziće ga Agut kao plitak potok!
Novak ne izgleda kao da je sportista, eventualno bi mogao da prodje kao maratonac, koliko je mršav, dok drugi teniseri imaju zavidnu mišićnu masu, od Novaka su ostali samo kost i koža!

Marko

pre 5 godina

Ne razumem kako da neki srbin ne navija za Noleta?
Možeš da ga ne voliš, njegov stil,njegovu ženu ali brate navijam stalno za njega...
Kao što,ja kao zvezdaš, ne mogu da navijam protiv partizana kada igra protiv hrvata,nemaca, engleza...itd

Nemac

pre 5 godina

Daleko je Djokovic od pravog, pravi Djokovic ne nabija lopticu u mrezu i konstantno salje duboke lopte sto izludjuje protivnike, dobro je ovo ali daleko od pravog Djokovica

Cole

pre 5 godina

Sto se mene tice, nek dogura
koliko moze, mislim da je
u takvoj fazi karijere da
su mu samo GS-movi vazni
i cisto sumnjam da ce ikada
vise da juri tolike masterse,
po meni je odavno presao igricu
najvise mastersa u jednoj sezoni
(sest), najvise mastersa na betonu,
jedini koji ima svih devet... od
njega i vise nego dovoljno.

matori

pre 5 godina

Novak je i u Dohi imao set i brejk viška i na kraju izgubio. ne ponovilo se, ali opet je izgubio brejk viška u drugom setu. i nije iskoristio ponovo brejk loptu, već je napravio neprisiljenu grešku. Agut se vratio u meč potpuno. biće ovde čupavo kada se vrate na teren posle kiše.

Laki

pre 5 godina

Agut nije u formi i zato logicno gubi. Izner igra trenutno mozda i najbolje.
(Bodibond, 26. mart 2019 22:05)

Aha, a kada zvekne Iznera, onda ni on nije u formi, tada dolazi neko sledeći ko opet, eto nije u formi....Važno je da si ti sine u formi?

veliki strumf

pre 5 godina

Kakva promena u pristupu, igri, udarcima, servisu u prva 3 gema od odnosu na prekjučerašnji (uglavnom) horor meč. I to protiv daleko kvalitetnijeg protivnika od Delbonisa. Može Novak, samo kad hoće i kad je našpanovan.

davor

pre 5 godina

Depresija. Ocigledna dugogodisnja depresija. Teska i neprolazna bolest sa kojom se mozete samo vise ili manje uspesno nositi. A jos ako ne smete radi karijere da uzimate antidepresike, jer mogu da vas optuze za nedozvoljene stimulanse...Godinama ga gledam (i sam sam depresik)i vidim kada izgubi fokus, kad mu lice kaze - Ja bi da bezim odavde...Toliko jasne signale daje Djokovicevo telo..Pad volje, oscilacije raspolozenja..sve to se pretvara u mehanicki udarene loptice, kratke i pasivne, u nestanak servisa i lopte koje padaju po pola metra van terena...Sve sto je od polovine meca Djokovic juce hteo bilo je da ode sa terena. Ima nenormalne rezultate u odnosu na problem koji ima godinama. Pozz.

mrgud

pre 5 godina

Srbin

I neko ko se potpisuje u komentaru kao Srbin ima zesci problem u glavi, mislim ta potreba da banalizujes svoju nacionalnost koju, navodno, silno postujes? I zasto bi iko mrzeo Novaka? Moze neko da navija ili ne za njega, ali da mrzis tenisera, fudbalera, kosarkasa? Takve pretpostavke ne govore najbolje o onome ko ih stvara.

nazalost

pre 5 godina

I dalje ga volim i postujem, svaka mu cast za sve sto je postigao, ali ovo nije sportski... mora da pokaze da grize, kad je vec dosao na turnir... ako ti se ne igra nemoj ni pocinjati...bzvz
(Koja, 27. mart 2019 09:46)

On ima lice umornog coveka. Tela ne izgleda lose, ali lice govori dosta toga... opet se tu nesto desava, nadam se da nisam u pravu

Banjica

pre 5 godina

Nolomani, šta bilo, aaa!? Šta ste pisali pre meča!!!!! Čast izuzecima ali ta vaša nipodoštavanja njegovih protivnika obila su vam se o glavu. To vaše “poznavanje” o tenisu govori u stvari o tome koliko ste pristrasni i nerealni. Agut mu je ušao u glavu i pre svega bio bolji. To mu se slično desilo i sa Kirjosom na dva uzastopna turnira kada je ub edljivo izgubio. Pišite šta hoćete, opravdavajte ali to mu neće pomoći u narednim turnirima u kojima ga čeka nekolicina protivnika ala Bautista. Ko je posle Nadala favorit na šljaci pitam ja vas. Pa Tim je samo jedan u nizu kome je šljaka omiljena podloga. Bautista je ovom drugom uzastopnom pobedom poslao jasnu poruku ostalim potencijalnim pobednicima nad Djokovićem. A da, Novak “tempira formu i namerno gubi”!!!

Рајко Четник

pre 5 godina

Нешто није у реду са Нолетом. Показује изразиту љутину и стално коментарише.Надам се да су ови у боксу нешто заборавили па је љут. Не дај Боже, бојим се повреде. Напред Ноле!

Srbin

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :) 
(Uros, 26. mart 2019 21:59) 

To samo oni znaju, mnogo neprospavanih noci,potrosenih para u apotekama,opale kose od tog stresa sto pominjes,mnogo su izgubili zivaca a nista nisu dobili..
(50cent, 26. mart 2019 22:22)

Ovaj sto se potpisuje Mrgud je celav onda, dobro mozda ima 3 masnih dlaka na glavi haahah

miro

pre 5 godina

Suštinski razlog (koji se neće svidjeti navijačima Noletovim) je da on nije toliko dobar igrač. Osvojio je mnogo; medjutim i najmalnji problem ga može maksimalno poremetiti, što ukazuje da nije toliko dobar. Činjenica je da se muči sa lošim igračima više nego bilo koji drugi No. 1 u istoriji. Sve mu treba biti savršeno da bi pobjedio.

postuj drugog

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :) 
(Uros, 26. mart 2019 21:59) 

To samo oni znaju, mnogo neprospavanih noci,potrosenih para u apotekama,opale kose od tog stresa sto pominjes,mnogo su izgubili zivaca a nista nisu dobili..
(50cent, 26. mart 2019 22:22)

Da se nadovezem.. izgubljenog vremena.. jer kad god udjem jedni te isti komentarisu nebitno koje je doba dana, kao da ih placaju..

Tweak

pre 5 godina

Ma da, sad ni Mastersi nisu bitni, arogancija kod nekih ljudi je zapanjujuća, očigledno se u ovom momentu precenio, priprema za ovaj svakako bitan deo sezone i svakako prestižne trofeje je bila nikakva, što je, sudeći po izjavama posle meča i njemu jasno. On sa nepune 32 godine i bez većih zdravstvenih problema u zadnjih godinu dana (a i one koje je imao pre je nepotrebno zakomplikovao) nema tolikog razloga da pravi duge pauze, mislite da bi uzeo Australiju da nije igrao dovoljno mečeva pre toga ? Ako zbog nekog razloga ne želi da igra određene turnire neka ih preskoči, sramotno je kao broj jedan dolaziti nepripremljen i nezainteresovan na Masters.

A za one koji pričaju da visok nivo čuva samo za Slemove, zaboravljate da je najbolji turnir od početka do kraja u zadnjih godinu dana odigrao u Šangaju, zašto je isti bitniji od Indijan Velsa i Majamija ? Verujem da će izvući pouke iz ovoga i da će, kad se pojavi na turniru, na isti doći sa željom i kondicijom da ga osvoji, neću i ne želim da navijam za nekog ko je došao da eto čisto ,,odradi'' Masters i uzme novac, previše je to arogantno.

Robinson

pre 5 godina

Stvarno mi nisi jasan Novače. Sad definitivno mislim da nećeš prestići Federera po broju gren slemova. Zašto nisi nastavio da treniraš redovno posle Australije kada si neverovatnom igrom razneo Nadala u finalu?! Zašto ponovo sebi dopuštaš da krećeš kondiciono ponovo iz početka?! Nije mi jasno da posle toliko godina iskustva gubiš skoro dobijene mečeve. Kako je moguće da toliko padneš?! Ako je ovo deo taktike onda je ne razumem. Brate rodjeni, i ja imam porodicu, ali moram da se potucam po svetu i zaradjujem. A ti o tome trubiš iz dana u dan kao da si ti izmislio brak i kao da si samo ti oženjen. Igraj taj tenis i pobedjuj. Mani se filozofiranja. Mnogo bre filozofiraš za jednog sportistu. Na kraju, neće Jelena, a ni klinci, nigde pobeći. Šta te muči?! Nostalgija? Ne znaš ti šta je to. Znaš ono, hoćeš kući, a ne možeš. A ti samo izgubiš meč i već si sutra sa svojom porodicom. Mnogo si bre mlak. Budi bre muško malo.

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

Msm da je Novak opet u onoj OUT fazi...
ne zadovoljan sobom,udarcima,kriva mu publika,gavranov let iznad terena....
nadam se da ce se vratiti(psihicki) tamo gde treba da bude IN na RG-u

Gary

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka. Srpske zastave usred Majamija... Nastavi doktore da nam donosis radost, #idemooo
(Bjanko, 26. mart 2019 21:26)

Svako normalan je ponosan na Novaka, to samo ljubomorni nisu

aca

pre 5 godina

evo ga proračunati nolo se vraća opet. zato su mi oduvek draži bili nadal, pa i federer, nikad kalkulacija, kupiš kartu i znaš da ćeš videti njihov maximum. a nolo bez respekta prema tenisu, prema navijačima, i ne, nikako ne bih voleo da takav igrač uzme još koji gs, a kamoli da stigne bika rafu i federera, jer jednostavno previše je pokvaren da to zasluži.

Francesca

pre 5 godina

Meni je bitno da sam ja uzeo neke pare na Kladionici. Sta me briga da li ce Djokovic da pobedi. Kao da ja imam nesto od toga. Ovako kad odigra lepo i pusti 9vog indijanca da ga pobedi i ja uzmem parice onda je sve OK. Samo napred favoriti, gubite i blago nama koji ne zivimo od vase popularnosti.

Ladolež

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka. Srpske zastave usred Majamija... Nastavi doktore da nam donosis radost, #idemooo (Bjanko, 26. mart 2019 21:26) Svako normalan je ponosan na Novaka, to samo ljubomorni nisu(Gary, 26. mart 2019 22:17)Tako je. Sta su uradili u svom zivotu ovi dezurni pljuvaci? Gde su Srbiju pretstavili u bilo kom vidu.
(momke, 27. mart 2019 08:38)

Samo se vi "ponosite" time. "zbog ovog čoveka!" ??? Samo napred, kad vi tako kažete.
Iako, mozda bi bilo bolje da se nečim drugim ponosite.

briga

pre 5 godina

Mozda ima neko zrno istine u Davorovom komentaru, depresija ne bira. Taj izraz nesrecnog deteta, ne takmicara koji gubi, to je da ti se srce stegne.

Tufnica

pre 5 godina

Mozda ima neko zrno istine u Davorovom komentaru, depresija ne bira. Taj izraz nesrecnog deteta, ne takmicara koji gubi, to je da ti se srce stegne.
(briga, 27. mart 2019 09:42)

A zašto bi se nekome "srce stezalo" zbog milionera iz Monaka? Stvarno niste normalni.

Srbin

pre 5 godina

(mrgud, 26. mart 2019 22:29)

Potpisujem se da bih te iznervirao, kako bi ti drugacuje izmamio komentar :) gledaj Djokovica i pokusaj da uzivas, ili ne aaaa to si ti mrgude, pa danas si poslao bar 20 komentara na vestima o Novaku hahah

Mane

pre 5 godina

Agut mu je bas postao problematican imao sam neki osecaj da ce ispasti i veoma cudno da posle svake kise i prekida nole padne nema fokus i to mora da resi da bi ostao pribran nije mu se ovo desavalo..

Genije

pre 5 godina

Sada se vidi zasto je Federer najbolji teniser svih vremena. Covek sa talentom, znanjem i zeljom za igrom, sa godinama postaje jos veci majstor ovog sporta. Svestan je da ga "fizika", nece sluziti jos dugo, ali u tim godinama, konstantno odrzavati kontinuitet i lepotu u igri, je fantasticno. Covek nema potrebu, da se drugima pravda za svoje poraze, jer ono sto je on postigao, niko u skorijoj buducnosti nece. Novak je nas najbolji teniser, ali nema potrebu da najavljuje "obaranje" Federerovih rekorda, jer to,sa ovim nacinom pristupa igri, nece uspeti. Novakovo "zlatno doba"je proslo i mislim da je i on toga svestan. Hvala mu za sve lepe trenutke, ali neka se malo opusti, i spusti na zemlju, svestan da je dugo vremena bio pod srecnom zvezdom, i da nema potrebe da pada jos dublje u krizu.

Czv

pre 5 godina

Agut zna da odigra sjajno, ali je 25 teniser na svetu i zna da odigra i očajno. izgleda da je danas druga verzija...
(matori, 26. mart 2019 21:43)

Bravo, znaci pita se Agut a ne najbolji teniser sveta. Aplauz!

Nebojša

pre 5 godina

Doslo vreme da se plasimo od nekakvog Aguta, svaka njemu cast ali pravom Novaku ovakvi su ranije uzimali 2 gema po meču.
(Realno, 26. mart 2019 21:44)

Najgori su mi oni koji se nalupetaju i potpišu sa realno a realno pojma nemaš jer da si pogledao istorijat njihovih duela video bi da osim u dva susreta nikada nije bilo preterano lako sa Agutom.

Vukk

pre 5 godina

Neshvatljive greske na brejk loptama u drugom setu.Cak 5 u tri razlicita gejma i nista.Mnogo los prvi servis danas, ne samo da nema asova nego ni vinera i lakih poena.Inace Novak podigao nivo igra i odlicno igra za sad.Osvaja ovo on laganice videcete.Samo se nadam da rodjo stize do finala,do tad ce nole da gazi.

dulle

pre 5 godina

Pa ovaj Agut je losiji i od Delbonisa. Nisam imao pojma da je Agut ovoliko los. Nema veze, Izner ce da eliminise Djokovica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Bodibond, 26. mart 2019 22:03)

Iskreno ti želim dug životni vek, bez imalo ironije. A želim ti da bar u narednih 5 ostaneš iole mentalno zdrav da bi mogao da pošalješ komentar kada završe karijere ova tri sjajna momka. 5, 6.. toliko će valjda biti dovoljno. Njima sigurno, nadam se i tebi.

Рајко Четник

pre 5 godina

Умало Ноле да "части" кромпиром противника за пораз у Дохи али је направио нерезонски и неуспели дропшот.
Опаска, Ноле лакше добија противникове сервисе од свог сервиса.
Моја лична фрустрација, када видим сувопичасту Јелену у боксу нимије ми добро!

poštuj tudje sestre, ako imaš svoje

pre 5 godina

@Jon Bon Jovi

Kako Srbin, sa tim francuskim imenom?
Još koristiš i stranu reč: "hejteri", a ovo posle, prekini da pišeš više (ne samo što je prostački i vulgarno, već je j jako uvredljivo).

Google HPD

pre 5 godina

Nije (samo) depresija. Pisalo se o tome već ovde u komentarima. Sve bi moglo da stane u nekoliko rečenica na engleskom čija početna slova daju odgovor. PRAISE ME.

Provocative (or seductive) behavior
Relationships are considered more intimate than they actually are
Attention-seeking
Influenced easily by others or circumstances
Speech (style) wants to impress; lacks detail
Emotional lability; shallowness

Make-up; physical appearance is used to draw attention to self
Exaggerated emotions; theatrical

mrgud

pre 5 godina

.,

"Neka se drugi trose kad nemaju veci cilj...mi imamo!"
VI imate? I ti se znojis, trcis i treniras s njim, svaki dan, satima? Ima i tvoje zasluge kad on nesto osvoji? Kako te nije sramota, stvarno ne.znam.

krule

pre 5 godina

Odmori Nole., zaslužio si..komšije smanjite doživljaj , okrenite se svojim privatnim uspjesima ...nece igrati ni Barcelonu ni Monaco ni davis cup, ni...valjda je sve jasno...
(Purger, 27. mart 2019 08:31)

Od cega da se odmori? Od par setova tenisa?

anica

pre 5 godina

Ako se neko potpise kao Srbin treba da budi neki osecaj peckanja, kakva je razlika u odnosu na Madjar, Rumun, Hrvat...razlika je samo u zatrovanim mozgovima. Dragi ljudi, svih vera.i nacionalnosti, mi smo ponosni na naseg Novaka Djokovica i.ko god.ima.toplu rec za njega koju.svakako.zasluzuje dobrodosao je, dobrodosli su kriticari naravno...samo oni koji mrze nisu.

Jack

pre 5 godina

Deco morate shvatiti da Novak kada hoce da igra retko kada moze da izgubi mec,dosla su vremena kada je najbitnije doci do 20 slemova nego ginuti za svaku lopticu na nekom Majamiju koji je usput osvajao 6 puta najvise sa Agasijem u istoriji.Polako Novak zeli 310+ nedelja i najmanje 20 slemova,a to je dugorocan plan i bitniji od svakog mastersa.Inace svi mastersi pre Garosa su ga kostali najmanje 2-3 titule na istom,vreme je da se to promeni.Pozdrav

BB

pre 5 godina

Nema Djokovic vise zelje da grize i izgara na Mastersima koje je 5,6 puta osvajao! Kad se setim kako je grizao da osvoji Sinsinati pre par meseci zbog kompletiranja....
(satelit, 26. mart 2019 23:58)

Grizao Sinsinati zato sto su skoro svi bolje rangirani teniseri bili povredjeni. Nee mogu da verujem da ima toliko zatucanih ljudi i zarezenih bolesti zvanom Nolomanija. Cuj nema zelje, ahahahahahaha... Pa jeste li realni ljudi. Pa sto igra masterse ako ga ne zsnimaju. Sam je izjavio da zeli da obara sto vise rekorda, a i njegov otac je izjavio da se never smiriti dok ne obori sve rekorde. Pa da vas podsetim Nolomani da Rafa ima vise mastersa od njega, a ovaj turnir je master, da Rafa ima vise titula od njega, a ovaj turnir se ubraja u jace turnire i ovaj turnir se broji kao titula. Federera zivu legendu tenisa ne moze stici nikad. Posle RG bice vam jasno Nolomani da vas idol sto je osvajao, osvajao je. Penzija.

Koja

pre 5 godina

Nije mu preterano stalo, pogotovu sto Nadal ima povredu, pa nije ugrozen. Tako da mislim da pokusava da se stedi za sljaku i sledeci GS. Ali se plasim da nece to ici bas tako jer gubi kontinuitet, malo igra i pravi velike pauze. Ne mogu se samo igrati GS-ovi... Ali ko sam ja da tupim, valjda on zna bolje, ali ovo na poslednja dva turnira je po malo deprimirajuce i sramotno. Sad nema opravdanja da je umoran od velikog broja meceva.
I dalje ga volim i postujem, svaka mu cast za sve sto je postigao, ali ovo nije sportski... mora da pokaze da grize, kad je vec dosao na turnir... ako ti se ne igra nemoj ni pocinjati...bzvz

psl

pre 5 godina

Nervoza, psovke besni pogledi ka loži to je Novak Đoković od prošle godine na istom ovom turniru. Vratili se demoni od prošle godine. šta je u pitanju to samo on zna. Videlo se u Indijan Velsu da nešto nije kako treba, a u Majamiju se samo nastavilo. Onda neigranje u Monte Karlu, nešto debelo nije u redu.

Branko

pre 5 godina

Ovakav Nole može da izgubi skoro od bilo koga od 100 prvih. Izgubio je šampionski šmek, još da ga ostavi Vajda, vraća se godinu unazad, ali sa godinom više. Biće sve teze sa ovakvim pristupom...

miodrag

pre 5 godina

Ma boli te lakat za ove sto te mrze i pisu Gnjole I slicno.....nego kad smo vec kod toga, mislim lakta….kako je on, boli li te jos uvek? Nista o tome ne pricas a nas obozavatelje tvoga lika i dela ineresuje sve , narocito ta istorija sa laktom…..a ti!? Cutis o tome, kao zaliven, ni jednog jedinog slova posle tako slozene operacije i traume koju niko na ATP turu nije imao ni priblizno, ma kakvi!

Uros

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :)

King Roger

pre 5 godina

Sta je ovde au.Agut sve gresi ne igra svoju igru.A Nolo nista posebno.Sve ce to Izner srediti.A naravno titulu osvaja Kralj Federer.

...možda pomogne

pre 5 godina

Nole, obećaj procenat od nagrade u humanitarne svrhe, ako udješ u finale? Možda ćeš tako bolje proći (a i oni sa kojima podelis nagradu). Tako je i mladi fudbaler Kilijan kažu radio, pa je Francuska super prošla na nedavnom Svetskom, a i onda ćeš, nadam se, imati dodatnu motivaciju?

Izvinite što ovako direktno pitah, ali eto...

Dušan

pre 5 godina

I šta se mene tiče što se njemu nije igralo, što mu je turnir nebitan, što ne želi da troši snagu, što ne jede meso, što je vegan, što čuva snagu za slemove i neće da se deranžira na "malim" turnirima, nije bio fokusiran, nije mu preterano stalo, nema motivaciju, kalkuliše, itd itd. Ako mu nije stalo i nije bitno, i sve ovo gore navedeno neka ostane kući. Eto razbio ga Agut..kad on nekoga pobedi ne postavlja se pitanje da li se protivniku igralo, da li je bio fokusiran, motivisan i sl.nego je naslov da je arhiviran, razbijen, zgažen....Dosta je više ovih glupih izgovora! Agut je bio bolji i zdravo-dovidjenja. Čuj bogati nije mu bitan masters turnir...

Magic

pre 5 godina

Novak je bar 3/4 meča proveo u defanzivi. Ne znam zbog čega to radi kada bi valjda on kao kvalitetniji teniser trebao da diktira tempo i poene. Pored toga i protivnik je imao više sreće nego znanja ali šteta. Da je Novak više napadao ni protivnik ne bi toliko srećno pogađao.

Kasper

pre 5 godina

Izvinite što ovako direktno pitah, ali eto...
(...možda pomogne, 26. mart 2019 22:30)

Ima on humanitarnu fondaciju koja daje svakodnevno, ne brini se ti za njega i njegovu humanost.

hihihihi

pre 5 godina

Hahahahaha, a ponadali ste se. Prvo hvalospevi tipa “eve gu goat, ene sta mu radi Nolo”, a posle “nije Nolu bitno ovo” hahahahahaha

laza

pre 5 godina

Tempira formu samo za GSove, je li tako, botovi? Ne tempira on ni za šta, ona Australija je bila čista sreća, osim finala gde se potrudio jedan meč.

Djido

pre 5 godina

Za Bautista navija samo autista.
Jedva čekam komentare da vidim ko je prvi.
(Djido, 26. mart 2019 21:24)

Bodibond, znao sam. Autizam ne bira. Drugi je King Roger.

milke

pre 5 godina

E baš volim, neće Nole da trenira, 42 dana neće da igra. Uvrtio u glavu da može da se zeza i da pobeđuje. Najgore je što on neke stvari nikada neće shvatiti.

Danica

pre 5 godina

Ne razumem kako da neki srbin ne navija za Noleta? 
Možeš da ga ne voliš, njegov stil,njegovu ženu ali brate navijam stalno za njega... 
Kao što,ja kao zvezdaš, ne mogu da navijam protiv partizana kada igra protiv hrvata,nemaca, engleza...itd
(Marko, 26. mart 2019 23:10)

Može, može, jako je antipatičan. Partizan nije antipatičan.

Car Dušan

pre 5 godina

Srećno bilo - o čemu se radilo! Veliki je pritisak, pogotovo za ove NAJBOLJE - da su u svakom meču, koji igraju unaprijed proglašeni za favorita... Vidjelo se da je Novak, posle prvog seta već, bio u mislima za naredno kolo. Španac je izvanredno motivisan, odigrao vrhunski ostatak meča - i to je to! Ono što sad slijedi je priprema za Pariz. Sam podatak da osvajanjem RG, ulazi u svijet nedodirljivih kao, prvi igrač koji je imao u vlasništvu (drugi put zaredom!) sva 4 GS, i prvi igrač koji ima bar dva osvojena GS, od svih - govori više od riječi! Sa srećom...

draganTenis

pre 5 godina

Коначно сам се сетио како могу да доскоче Новаку да не претекне Федерера по броју ГС-ова. Тако што ће све турнире променити да се играју на 2 добијена сета. Када прође потребан број година онда ће саопштити да је ипак боље да постоје и мечеви на 3 сета, и вратиће их, обзбеђујући Феду историју.

delboj

pre 5 godina

Raspad u 31.godini. S obirom na stil igre, na fizikalije i glavu a ne na talenat, realno. Bljesak kao kod Federera u 36 godini. Jos da ce, kad nije u formu proci prvo ili drugo kolo, u H2H sa Rdzerom bi bio debelo u minusu. Rodja za raziku, i kad nije u formu dodje do finala i izgubi od njega, Nadala i ponekad ostalih. Sa 38. Sa 38 ce Novak moci da bude samo komentator. Ma i sa 34,35.

Pravi Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Evidentno je da je Novak ispao iz forme.. Ali mi ga moramo uvek pratiti i bodriti ga, jednostavno to nam je dužnost! Nadam se da će Noletova pobeda biti druga sjajna vest večeras, nakon vesti da će Savo Milošević preuzeti moj Partizan!!! Sportski pozdrav!

Mandrak

pre 5 godina

Ja volim ovakve Novakove mečeve...Kad god je prvi set deklasacija protivnika, ja s pažnjom analiziram početak drugog. Ako se deklasacija manje-više nastavi, gubim interesovanje jer se kvota ne menja...ako Novak "zaboravi" da igra i krene sa balonima, neagresivno mekšim loptama, gubi balans, zakucava u mrežu, nema ideju, "trudi se ali ne ide" itd, moje interesovanje naglo raste, kvota još nije pala i ja hitno stavljam hiljadarku na protivnika...odlično prolazim za sada. Ne budite više jadni ko onaj klasičan Srpski-Sendvičar, pa svet love nije svet Vučićevih igranki i slavujevih pesama. Počnite da koristite mozak barem približno koliko i ki...u, krenuće vam...a i svima će biti bolje u zemlji u kojoj Narod misli. Ko god i dalje "zna" da Novak nije mogao da "udavi" inače sjajnog Aguta, treba mentalno da napreduje. Novak upravo i bira nekog Aguta, da izgleda uverljivo. Hvala Nole. Veliki si majstor - uvek Win Win.

50cent

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :)
(Uros, 26. mart 2019 21:59)

To samo oni znaju, mnogo neprospavanih noci,potrosenih para u apotekama,opale kose od tog stresa sto pominjes,mnogo su izgubili zivaca a nista nisu dobili..

Savac

pre 5 godina

Šta se dešava sa ovim čovekom, pa to je za proučavanje...
2016. godine osvoji RG, pa odjednom zaboravi da igra tenis dve godine...Onda ni kriv ni dužan osvoji WB nekom osrednjim igrom i spletom okolnosti i odjednom postane nepobediv.
2019. nestvarnom igrom osvoji AO, ponizi Nadala u finalu, a onda, ničim izazvan, posle samo mesec dana počne da igra kao da je 150.na ATP listi.
Večeras uništi Aguta u prvom setu i odjednom samo stane.
Nerealno šta čovek radi.

Šuluburić

pre 5 godina

Ruku na srce, preslišao ga Španac u svim segmentima: u razmeni, riternu, servi, kondiciji, mentalnom planu. Ovo je bio poraz na svim nivoima.

Đorđe

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da postoje likovi koji nakon svakog poraza Đokivića krenu sa pljuvanjem. Forumi su se pretvorili u mesta gde većina ljudi javno likuje, ili ispoljava sopstvene frustracije. Isti su i ovi što pljuju Đokivića i Federera, nema tu mnogo razlike. Niko od njih ne voli tenis kao sport, niti imaju sportsku kulturu uopšte.
Što se Novakovog meča tiče, izgubio je od, u tom trenutku, boljeg rivala. Jednostavno, nije realno očekivati da Đoković osvoji svaki turnir na kome se pojavi. Usponi i padovi su normalna pojava kod svakog igrača. Verovatno ima i toga da tempira formu za RG I Vimbldon. A možda i dolazi do zamora materijala. Ipak 32 godine ima, a nema ofanzivni potencijal kao Federer, da može bez previše naprezanja da dobija mečeve.
U svakom slučaju, šta god da je uzrok slabije forme, Novak je zaslužio samo podršku i ništa više. Nema svrhe navoditi šta je sve postigao u karijeri i makar ne dobio više nijedan meč, ostaće upamćen kao jedan od 3 najbolja igrača svih vremena.

King Roger

pre 5 godina

Veze nema ovaj Agut.Da igra kao u Dohi lagano bi pobedio Nola.Nema Nolo taj nivo tenisa da bi parirao.Ali zato protiv Iznera nece biti tako.

Nidzoni

pre 5 godina

Totalno van balansa. Novak je skroz izgubljen. Šta se dešava sa ovim čovekom? Je l' uopšte trenirao do AO? Smešno je komentarisati da mu Agut ne leži, Novak ga je redovno "prao" u prošlosti, problem je što nešto nije OK kod Novaka.

Aleksandar

pre 5 godina

Novak će ostati upamćen po velikim oscilacijama u svojoj igri.
U svakom slučaju biće među pet najvećih igrača u istoriji.
Za više od toga očigledno ponestaje fizičke i mentalne snage.

Dragance

pre 5 godina

Kako su to Nadal i Federer uvek spremni posle bilo koje pauze i osvajaju turnire,a Djokovicu treba pola godine da udje u formu.Ocigledno je da dalje nece moci.Kraj jedne karijere.

Svrgalo

pre 5 godina

Ma samo ga vi zakivajte u zvezde... svaki dan neki neka prica o njemu dok je bio povredjen, te pio je lekove, te nije bio svoj, koliko ja vidim ovaj tenis je iznamestan kao i svi ostali sportovi koje gledamo, na koje se kladimo... A komentator, uzas jedan, kroz ekran bih ga resio "one tap"

kaja

pre 5 godina

Izjavio je da mora da razmisli sta radi pogresno proteklih godina sto se tice martovskih turnira jer je brzo ispadao. Sta mu nije jasno? Svi su odigrali bar po jedan turnir u februaru a on covek napravio odmor od 40 dana! Eto sta je problem! Ispao iz ritma totalno! Ali dobro, valjda ce se bas zbog ranih eliminacija baciti na sljaku, mislim ozbiljno baciti!

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Ne ferma ga k'o svraka obran vinograd.
(iznanipulisan dabar, 26. mart 2019 22:05)

K'o pevaljka dve banke.
A ima i ona: Ko pevaljka obran vinograd.

Dušan

pre 5 godina

Ja sam svratio samo da zahvalim Agutu..HVALA druže do neba, ustvari GRASIJAS...vi iz redakcije ste tražili ovo, toliko dosadjujete narod sa Djokovicem da se eto radujemo kad izgubi.

Gordan

pre 5 godina

Nista neocekivano, naprotiv, vec u IW se videlo da se vraca u "formu" od pre godinu dana, pre svega "u glavi", i ovo je samo logican nastavak toga, i nije kraj, treba ocekivati nova/stara izdanja u sezoni koja je pred nama. Kada bi manje pricao sa svakim ko hoce da prica, i davao (lazna) objasnjenja kako se sunovratio u one dve godine zbog "povrede lakta", a kada bi vise trenirao, mozda bi i bilo neke nade, ali izgleda da on vise uziva u prici, nego u radu, pa su mu takvi i rezultati. Nema problema, to je njegov izbor, i neka radi kako misli da je najbolje za njega... U istoriji tenisa ce verovatno biti zapisan kao "igrac koji je mogao da obori sve rekorde, ALI..."

.

pre 5 godina

Nek se drugi troše i istroše pred Rolland Garos. Nole, štedi snagu i treniraj na šljaci pa da se uzme dupli slem! Nek se drugi lome na čelendžerima, mastersima, kad nemaju veći cilj... Mi imamo!

Boki

pre 5 godina

(Jack, 27. mart 2019 12:57)

Znaci Novak je usao u mec sa namerom da izgubi? To je skroz apsurdno pogotovo sto Novak uopste nija takav lik. Jedno je tempiranje forme pred turnir i tokom samog turnira kako idu mecevi i tokokm meceva i to je normalna stvar ali niko ne tempira formu tako sto izgubi namerno na turniru da bi se sacuvao za neki drugi pogotovo ne na mastersu u Majamiju posle kog sledi dobra pauza pre Monte Karla.

Majami nije masters pripremni turnir tipa Rim ili Kanada/Sinsinati pred GS ali je jako zahtevan turnir zbog vremenskih uslova, ogroman Masters turnir za najpsorijom tvrdom podlogom koja varira od spoljnih uslova. Djokovic jednostavno nije mogao bolje i to je to, nema to veze sa tim kada on zaigra kako zna da zaigra.

dardan

pre 5 godina

Nole mnogo ostriji nego sto smo navikli. Ocako ravne i agresivne udarce nismo odavno vidjali. Odlicno spremljena taktika, Agut zatecen...

veliki strumf

pre 5 godina

Zanimljivo: dok je dobro igrao i vodio - stalno nešto besneo, nervirao se, psovao... Kako počeo da gubi, tako zapao u letargiju, nigde vatre, energije... Postalo mu svejedno. Stvarno je postao cudak, nešto se sa njim dogadja. Kad počne da gubi postane mu svejedno i više ne može da se vrati. Tako je u svakom meču kad počne da gubi. U Australiji nije bilo takvih izazova ali na drugim turnirima čim ga neko pritisne - obavezno gubi. To je postao ogroman problem: više brejk lopte ne može da spasi, nema sigurnosti u igri, a svoje brejk lopte sve teze realizuje. Sa ovolikim iskustvom trebalo bi da je obrnuto ali je kod Novaka sve kontra. I kud mu opet nestade servis? Kako ga to ima na jednom pa ga nema na 3 turnira?? I volej, kao i cela igra na mreži - kao rekreativac. Americka turneja kao i prošle godine očajna, za zaborav, jednu dobru stvar mu nije donela ali jeste gomilu loših. Džabe Vajde, džabe sve - sa Novakom nešto nije u redu.

Mare

pre 5 godina

Koji mu je djavo? Motiv? Stvarno ne znam sta da mislim. U nekoj neverovatnoj varijanti mi pada na pamet da je sve taktika, msm ne taktika da namerno gubi nego taktika “E igracu sa 50% stedecu se za GS, pa ako ovako uzmem neki masters super, ako ne nema veze”. Mada, to jako tesko da je slucaj. Pre mislim da je do motiva.

bazan

pre 5 godina

.Novak je bespomoćan protiv Aguta, apsolutno mu ne odgovara. I prošli meč koji je izgubio i ovaj, jednostavno, kada prorade Agutu udarci-odnosno kada ovaj ne greši, Novak ne ume da ga probije. Čudi me da nije izvukao pouke iz prošlog meča, ovako ne ide. Očekivati da Španac padne je neozbiljno za broja 1.
(Laki, 26. mart 2019 23:55)

Slican rezultat kao u Dohi.Ne odgovaraju mu igraci kao Agut koji drze loptu dugo u igri.Steta zbog bodova ni U IW kao ni u Majamiju gde nije branio nista.Navijaci da se otrezne a ne da se drze misljenja da je Novak savrsen,masina nepobediv...

Milan

pre 5 godina

Mogao je sve da završi pre kiše da je bio malo koncentrisaniji na brejk loptama.
Ono što upada u oči je da je Agut bio taj koji je stajao na osnovnoj liniji a Novak 2 metra iza, što nije dobro. Pasivan Novak nije onaj dobar Novak. On mora da ide po poene a ne da ih čeka. Ispustio je šansu da napravi finu zalihu poena pred nastavak sezone.
Ide sezona šljake, rekao bih da mora mnogo da se druži sa Gričom narednih par nedelja ako misli nešto da uradi na RG.

veliki strumf

pre 5 godina

Kako je obukao plavu majicu tako je počeo da nema pojma. Trebalo je da izgubi od Delbonisa, da ne dozivljava novo poniženje. Serva ne postoji, igra na mreži level rekreativca, kao i veći deo karijere, energije nema, života nema... 90% relija je izgubio, pimpla onu lopticu i šibne je u aut posle klasičnog prebacivanja... Strasno! I nije mi jasno zašto ovoliko gubim živce zbog njega... Kako je počeo, igrao pola sata i potpuno se ugasio. Batali fudbal, Ronaldo i vrati se treninzima. Ne valja ovo bas ništa. A sto me nervira sa izjavama, opet nešto filozofira, glumi a ne može da dođje do 1/4 finala Mastersa. Ajde bre... Svašta bih napisao. Agut se pretplatio da samo njega dere. Fuj!

marko

pre 5 godina

Novak je gotov.. mozda jos uspe nekako da se motivise do olimpijskih igara i onda je najbolje da prestane da igra, jer on volje za igrom nema ni najmanje.. opet se vraca na staro.. ne trenira, nema kondicije, propusta turnire.. nikada on ne moze ni da se priblizi Federeru.. na zalost, ipak je on Balkanac..

zvezdoprc

pre 5 godina

Sad će šljaka. Tu će Rafa da dobije tri mastersa i jedan gren slem, realno. Naravno, ako ga ne spreče povrede. Odlepiće se od Đokovića na+4 mastersa i na +3 gren slema. Ako ubode još dva gren slema u sledećih godinu - dve dana prestići će Federera.

Trening!

pre 5 godina

Jasno je da nije u treningu, prosto vec godinama pokusava da napravi balans u smislu da manje trenira a vise igra, to moze Federer zbog suvog talenta i nacina na koji igra, dobar servis, dobar volej Nole ne, Nole 100 posto trening i tada je nepobediv, dobra dva udarca i rana ispadanja da shvati ili igram tenis i najbolji sam ili ovako, kakav je sampion ocekujem ovo drugo.Jos jedan detalj koji potkrepljuje ovu tezu jeste fizicka nepropremljenost koja nije na zadovoljavajucem nivo, ruku na srce to je bio slucaj i u Australiji, ali spletom okolnosti nije se odrazilo na rezultat, posebno onako odigrano finale sa Nadalom, kratak mec u cetvrfinalu i polufinalu dalo mu je prostora da se odmori.Sve u svemu jak trening majstore i nebo je granica!

Sudac

pre 5 godina

Nole je od pocetka bio emotivno odsutan, to se jasno videlo, ali su zato bili prisutni mladji Djokovići džabalebarosi, po zanimanju "braća najboljeg tenisera sveta". Te dve stvari uparis i dobijes ovakva dva nastupa za nedelju dana. Ajde bre Jeco, teraj to iz lože!

miodrag

pre 5 godina

Ma boli te lakat Nole, vazno je da se spremis za one dvoboje sa Nadalom I Starcem Focom.....ups!!!! Da bi dosao do njih moras da pobedis I ove usput za koje bas I nemas mnogo motiva ocigledno. A da, kad vec pomenuh lakat!!! Nista ne pricas o tome, kako je on, mislim lakat, da li je sve ok, boli li te jos, mucis li se sa tim....pricaj malo o tome,nas prave obozavaoce tvoga lika i dela I to interesuje…..a ti o tome cutis ko zaliven!

Miroslav

pre 5 godina

koja RASPRODAJA ugleda jednog br.1 !!

daj bre ljudi nole je ponovo u kanalu ... jedino ga drži još jedno osvajanje RG-a ... a posle RG (šta god uradio) ide Penzija.

Nema u njemu ni volej ni energije da više ozbiljno igra tenis. Napravio pauzu 40dana posle melburna i ne može da se sastavi.

kada ste videli da su Rafa ili Fed odrali nekoga prvi set zamalo sa nulom, pa onda izgubili meč? ... NIKADA ... e u tome je razlika.

zamislite Rafu ili Feda posle osvojenog GS-a d ana naredna dva Mastersa ne mogu da se Sastave !!!

a već je najavio da preskače Monte Karlo ... umorio se na ova dva turnira od 5 mečeva ;-)

Čiča Miloje

pre 5 godina

Pa odrao ga je Agut i pre meseccdana u Dohi... šta je čudno! Sa ovakvom babskom igrom odraće ga svako iz prvih sto... Dobro je što je ispao, jer bi ga Ćorić odučio od tenisa.

Niki

pre 5 godina

najjachi su komentari, ma Novaku su samo bitni slemovi i to obicno kada izgubi, dajte ljudi ozbiljnosti malo, Novak je u raspadu forme, ne moze da se sastavi, muchi se sa ovim Ne-teniserom nakazom od igracha koji igra samo jednu te istu igru prebacivanja i cekanja kratke lopte na forhend tako sto stoji 2 metra iz osnovne linije, miksuj malo, skracuj uglove sa manje snage jer ovaj samo koristi snagu udarca protivnika, teraj ga na trcanje a ne isti ritam konstantno koji njemu odgovara, uz to serva ocajna i epilog je ocigledan..

Бата Стојковић

pre 5 godina

Шта рече после Индијан Велса, научио је лекцију. Да, да много добро је научио. Поново филозофира док други играју.

.

pre 5 godina

Mogao je da osvoji rekordnu 6 titulu u IW i sada 7 u Majamiju, koji su dosta bitni i prestizni turniri. Nije trenirao od AO, zato nema formu. Federer je najveci jer igra za titule, rekorder je Wimbldona 8, Sinsinatija 7, Dubaija 7, Zavrsi masters 6 i ima ih jos, mozda su i vece brojke za gornje turnire. A Novak ce vecno da juri rekorde koje mu drugi postave ali ih nece stici, jer on ne igra za titule vec za rekorde sto je pogresan pristup cije rezultate vidimo - osrednji rezultati na IW i MI je kao da Rafa sebi dezvoli ispadanje u drugom kolu Monte Karla, Madrida, Rima i RGa, nema sanse, zato sto se fokusirao samo na te titule ostace najbolji sljakas ikada dok ce se Novakovo ime spominjati uvek uz jos neke rekordere turnira. Boli, steta, navijam za njega.

mios

pre 5 godina

Gotov je on, ovo podseca na 2016. Ovakvom igrom ne moze nista osvojiti, on bi sada trebao da je na vrhuncu posle AO, da igra bar finala mastersa a ne moze dva meca da dobije. Izgleda da je ponovo povreda u pitanju, pokazatelj je i otkazivanje Monte Karla. Ukratko, gotov je, peMzija

Pravopis

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)

"pre dobro"...
"neznam".... Jedino ako imaš 6 godina da ti se oprosti.

Robert

pre 5 godina

Novak igra bukvalno bez servisa, za svaki poen mora da se pomuci dobro, kako je samo u Australiji servirao.
(Srbislav, 26. mart 2019 22:25)

Ni Agut nije bio bolji, gomila promasenih prvih i uzasna realizacija drugih, tako da mu dodje na isto. Pravio duple greske na brejk loptama, u prvom setu ni nalik sebi. pa niko to spomenuo nije. :)

bigserb

pre 5 godina

Lose, veoma lose, vidi mu se po izrazu lica da nije sav svoj u ovom mecu! Agonija iz Indijan Velsa se nastavlja!
Nema onog sjaja u ocima kada je zeljan pobede, kada je naostren kao zilet, sada mu se na licu vidi nemoc, umor i frustracija!

VUK

pre 5 godina

Nije moguće nikoga pobediti bez prvog servisa. Katastrofalan servis već dva meseca.Nikakav napredak. Servis mu nije loš, nego očajan. I nije izgubio fokus , nego celu zimu. Dok je imao snage igrao se sa Bautistom, kada je izduvao sve iz pluća , ne može da ga pipne. Jedva se kreće. Nije dobro pripremljen. I pre ovog meča korigovali su broj turnira do RG. Priznali su da nisu radili. Idu na pripreme do Madrida. Od sjaja u Melburnu do potpunog pada forne koja je sada konstantno u minus fazi. Imaju problem Vajda i Novak.

jov

pre 5 godina

Ma Novaku su bitni gren slemovi ovo samo otalja sto se kaze
(Bane, 26. mart 2019 23:53)

Ovo svi govore i to stoji, ali ovo je sramota, 2. put ove godine gubi od Aguta(oba puta posle 1-0 u setovima sto je jos gore), evo na 2 mastersa zaredom on ispada u 3. i 4. kolu od Kolsrajbera i Aguta, da dozvoli sebi da ga ponizavaju igraci koji su 2 klase ispod njega, neverovatno

bigserb

pre 5 godina

I tako mi Novak obori tiket za 9000 din na kvotu 1.20, pa ja sam veca budala od njega sto uopste verujem u njegovu pobedu, iako vidim da vec dva turnira igra bezvoljno i bez energije! Deluje kao podgrejan les na terenu!

devla

pre 5 godina

Pažnja, uskoro kreće patetisanje zašto igra ovako. Sada je mentalno loše, jer je sve osvojio. Nikada neću razumeti njega, ili je najbolji ili je koš k'o blato, kada gubi vidi se da se ne trudi.

Kresoje

pre 5 godina

Ovde nije u pitanju poraz, ovde je u pitanju nepoštovanje samog sebe. Često liči na kravu koja da puno mleka i onda šutne kantu i sve to prospe. Očigledno da nije svestan i da ne može da nosi oviliko breme odgovornosti zbog pozicije koju je teškim radom stekao.

djoko

pre 5 godina

Djokovicu nastavio po starom...prvi set drzo se plana kasnije konta ma past ce on sam od sebe alooo bre ne igras protiv Cilica ovaj spanac je uporan ko Nadal ja ne mogu vjerovati kako je poceo gubit meceve samo zato sto se ne drzi plana tako je i protiv Wawrinke igro dobio 15 meceva u nizu i onaj mec iz 2013 je prekternica zafrkava se zna da ce dobit kad pojaca al ne zna da tim popustanjem daje protivniku vjetar u krila u njihovom sledecu mecu i sta se onda desi od sledeca 4 Gs meca Wawrinka dobije 3 a garantujem da je ga i te 2013 umjesto 3 2 rabio sa 3 0 da ga Wawrinka nikad vise ne bi dobio...al dobro i sad ce naravno uzet pauzu od mjesec ipo dana do Madrida jer je odigro 4 meca u razmkau od 10...Djokovicu opasno ti se drma broj 1 na kraju godine pocni trenirat i ne gledaj ko ce vise para zaradit s tim se bavi kad zavrsis tenisku sezonu...a jesi me iznerviro u pm

Serhio

pre 5 godina

Mislim da će posle ova dva mastersa Vajda dobrano razmisliti šta dalje. Ovaj i dalje tera po svome. Taman je došao sebi i ponovo ga lutke hvataju. Vidi se da je sa hranom i treningom posvadjan.

Sajo

pre 5 godina

Nista od odrastanja...

Ne znam zasto se mi toliko palimo na neke stvari koje zavise od vlazosti vazduha, vetra, raspolozenja supruge, zalaska sunca, terapije burazera, debljine loptice, ugla suncevih zraka...

Jel' ovo ozbiljno?

C i n i k

pre 5 godina

Videlo se na kraju 1.seta da je gotov. Sad ako misli jos 1 god da igra ovako, malo super / malo ocajno, onda neka bataljuje ovaj sport na vreme.

Boki Bgd.

pre 5 godina

Jednostavno kada neko,pa i Nole,nema snage tj.fizičke spreme nije u mogućnosti da ostvari ono što je zamislio i što zna.Onda počinje nervoza i psihički pad...

sHoNe

pre 5 godina

Hahaha ovo komedija! Ne smejem se zato sto sam hejter vec zbog nacina na koji je Nole odigrao ako se ono moze nazvati igrom.
Sad sam odgledao highlights na YT(sinoc odgledao nesto malo mec, morao sam na posao) je ne znam koji djavo brate, meni se ona njegova "igra" gadi! Razumem da ne moze svaki mec kao polufinale i finale AO 2019 ali daj bree malo se trgni! I da znam da je ovo osvajao 6x i sta sve ne ali opet...
Sve u svemu nek mu je sa srecom u nastavku sezone!

Ivan

pre 5 godina

Sam je kriv Nole za ovaj poraz! Nije bio fokusiran, očigledno je to. Bio je u mislima negde daleko van terena posle 1. seta kojeg je rutinski osvojio sa 6:1 i potvrdio da sa Agutom kada je fokusiran apsolutno nikakvih problema nema! Međutim, kada mu fokus skrene na neke stvari koje su u tim trenucima daleko van terena onda bi ga i 100. igrač na ATP Turu pobedio, to je sigurno. Nekako stiče se utisak da je ovu američku turneju isuviše lagano "pustio niz vodu" narodski rečeno, da mu se nije nimalo igralo niti mu je uopšte bilo stalo da na ova dva Mastersa napravi neki bolji rezultat u skladu sa svojom reputacijom. Uostalom, na ova dva Mastersa i nije branio veliki broj poena, naprotiv, i prošle sezone ih je odigrao katastrofalno loše, prema tome sa te strane nema nikakve štete, ostaje i dalje ubedljivo broj 1. Sada kreće deo sezone na šljaci veoma uskoro i biće interesantno videti na koji način će Nole ući u taj deo, koliko vidim već je izgleda najavio da u Monte Karlu neće igrati, što dodatno potkrepljuje činjenice da mu Mastersi više i nisu toliki prioritet i da sada želi Gren Slemovima da se najviše posveti. Videćemo da li je to tačno, brzo će doći Rolan Garos i Vimbldon pa ćemo videti u kom je fazonu.

Ivke

pre 5 godina

Nema Djokovic vise strpljenja u ovoj fazi karijere da prebacuje sa ovakvim protivnicima loptu u nedogled. Ovaj se hrani dugim razmenama i tu poen po poen po 20 po 30 udaraca unistava protivnika u pojam. Drugi put zaredom nema nikakvo resenje za njega, tesko ce biti i sledeci put ako bude igrao sa njim, prepun je samopouzdanja jer je video da moze da ga dobije.

Burjanac

pre 5 godina

Nole nikad gore nije servirao kao protiv Aguta. Činilo se da ne može da ubaci prvu servu poslednja 2 seta. Dobro što je ispao, sad može da se skoncentriše na dubl.

BoltonBastard

pre 5 godina

Novak ruši reputaciju ovim ovakvim porazima uostalom ja shvatam da je osvojio ove turnire ali ne shvatam ovu malokrvnost u igri koja je katastrofalna. Meni nije jasno na koji će on način izbrusiti formu za Roland Garos kad će po svemu sudeći ponovo napraviti ogromnu pauzu s obzirom da verovatno neće igrati Monte Carlo već će zaigrati u na turnir u Madrid koji počinje čak 6 maja!

Gajetano

pre 5 godina

Novace, sta radis!? Identican mec sa onim iz Dohe, ali to je bilo pred sami Australian Open, uz igranje parova pride.

Novak je trenutno fizicki spreman za jedan set. Ocigledno da je Rolan Garos jedini cilj i da mu je sve ostalo nebitno. Ali ima jedna stvar: ako to ne ostvari, onda mu je propalo cetiri meseca karijere koje na ovom nivou, u ovim godinama, niko sebi ne moze priustiti. Izuzev mozda Nadala.

Jedina dobra stvar je da ce Novak sigurno igrati u Monaku. Ako i to ne uradi, onda je potpuno...

Pozdrav,

sasa jokic

pre 5 godina

Agut zasluzeno pobedio, nadigrao ga je u svim duzim razmenama u trecem setu. Nole ispijen, tesko dise, bez energije. Mada ruku na srce, Agut kad se napali, pretvori se u masinu za vracanje loptica.

zvezdoprc

pre 5 godina

Održao mu Agut čas tenisa u drugom i trećem setu. Ima odličan bekhend i vrlo dobro izgrađen forhend. Vrlo inteligentan igrač.

Vanessa

pre 5 godina

Ne znam što napisati nakon ovog što sam vidjela večeras!Znam samo da sam razočarana i ljuta na sebe što nisam išla spavati ko čovjek i ujutro pogledala ishod meča!Teško je biti Novakov navijač kad je ovakav!

zvezdoprc

pre 5 godina

Bautista je veoma mudar igrač. Pusti Novaka da se ispuca u prvom setu, onda dobije rutinski drugi set i na kraju ga isprangija u trećem. Drugi put uzastopno ga pobeđuje na potpuno isti način. Ništa ovde nije slučajno.

nole seti se wawrinke

pre 5 godina

augute , samo udri brate napaceni...rasturio imasovog mirotvorca i vegana
cekamo nolomane i njihove izgovore i opravdanja...bas ce biti zanimljivo

Gvozdje 79

pre 5 godina

Nema leba bez motike!!!.Vise vezbe manje instagrami!!!Salim se malo,ma covek hoce formu da dostigne do Rima,da osvoji Garos...Zivi bili pa videli...

Poštovalac igre

pre 5 godina

Otvara se Rođi put za četvrti Majami a što se tiče Novaka realno da je za njega svejedno mastersi jer olako dva meča protiv Kolšajbera(IW) i Aguta samo pokazuje da nije previše zainteresovan a morao je da dobije na iskustvo. Čak je Bautista poveo dva prema nula u ovoj sezoni a do prošle godine je bilo nezamislivo da Španac iz Kastaljenon bude u prilici da uzme set a ne da ga pobedi.

Sve u svemu Novaku sledi opet reset tj pauza do Madrida a vrlo verovatno šteluje se za Rim tj Rolan Garos koji mu je izuzetno bitan.

Uprkos što je Nadal velik favorit tamo pa uvek.

mokisa

pre 5 godina

@miro e moj miro. Izjaviti da teniser sa 15GS i 30mastersa i nije neki dobar igrac?? Kakva glupost! Samo su svemir i ljudska glupost beskonacni, za svemir i nisam bas siguran. A. Ajnštajn.

Joker's Grin

pre 5 godina

Nazalost, posle neuspeha u Indijan Velsu, nema nista ni od titule u Majamiju. Ne svidja mi se ovo. Novak je upao u crnu seriju.

Stevan

pre 5 godina

Šta bi? Videlo se da će izgubiti, nema čovek snage u udarcu da probije Aguta i da pogodi čist viner. Sve vreme gura loptu. Kad naiđe na nekog ko bolje pokriva teren od njega i udara dobro sa obe strane u velikom je problemu. Drugi poraz od Aguta. Loša, bezvoljna igra nedostojna prvog reketa planete.

ms

pre 5 godina

Katastrofalna igra, totalni pad forme nakon AO. Ovo nismo ocekivali, a nije sigurno ni broj 1. Opet mora dosta da radi da se podigne za naredne turnire na sljaci koja mu bas i nije najdraza.

Zemička

pre 5 godina

Čim je došao ozbiljniji protivnik Djokovića nema nigde. Kondicija, snaga i koncetracija u minusu. Previše opuštanja posle AO dovelo je do ovakve igre "na svežinu", gde je sve na staklenim nogama.

Robert

pre 5 godina

Što bi rekli Noletovi navijači inače, "da mu set fore, pa onda lagano okrene". I to već dva puta ove godine. Iako i dalje ima znatno bolji H2H, definitivno mu Agutova igra ne leži i mora se priznati da bi bilo poželjno da im se ne ukrštaju putevi na šljaci, gde je Španac još bolji nego na betonu.

Zoran Knežević

pre 5 godina

Novak je dobro počeo meč. Posle prvog seta, znao sam da će se taj rezultat katastrofalno odraziti, ne na Bautistu Aguta već, na Novaka?! Jednostavno posle dobrog "doručka" niko ne misli na "večeru". Bautista Agut je teniser koji ne pamti prethodne izgubljene poene i setove. To je odlika i mentalni sklop svih španskih tenisera. Igraju do poslednje sekunde, kao da je meč tek počeo. Naš Novak nije mogao da otrpi toliku upornost. Verovali ili ne, poslke katastrofalnog prvog seta po Bautistu, rekao sam da će nastavak za Novaka biti više nego težak. Nažalost, pogodio sam. Žao mi je ali, Novak ide dalje. Nadam se da će nešto naučiti iz ovog meča.

Purger

pre 5 godina

Odmori Nole., zaslužio si..komšije smanjite doživljaj , okrenite se svojim privatnim uspjesima ...nece igrati ni Barcelonu ni Monaco ni davis cup, ni...valjda je sve jasno...

Marko

pre 5 godina

Zaista se videlo koliko je bio nespreman za ova dva turnira.To tako ne ide!Ili igras sa zeljom da osvojis ili preskaces turnir.Razocarao me svojim pristupom ovde i u IW.Onda je mogo odma da preskace ova dva turnira i da se spremi za sljaku.Sve u svemu ovo ne obecava bas mnogo za Masterse na sljaci...

sempervivum

pre 5 godina

9 пропуштених брејк прилика...
Изгледа да Новак сконцентрисано игра само против Федерера и Надала.

.

pre 5 godina

"Neka se drugi trose kad nemaju veci cilj...mi imamo!"
VI imate? I ti se znojis, trcis i treniras s njim, svaki dan, satima? Ima i tvoje zasluge kad on nesto osvoji? Kako te nije sramota, stvarno ne.znam.
(mrgud, 27. mart 2019 09:39)
Ja govorim iz ugla navijača. Šta ima mene tu da bude sramota, zaista ne razumem?! Svaki navijač je bitan sportistima, zato se i trude oko nas. Mi smo Novakovi navijači i podržavamo ga u ciljevima koje on ima. Ono što su njegovi ciljevi i naši su kad je on u pitanju. Samo budala nema cilj, strategiju kako do tog cilja doći. Ne znam koji ste vi faktor, mrgude, da se meni obraćate? I to još sa ti kao da sam zajedno sa vama ovce čuvala, nepismeni čoveče! Smirite se malo. Zašto toliko penite, zašto to šta sam ja rekla Novaku doživljavate tako lično? Zaista ne razumem šta vi mislite ko ste...

veliki strumf

pre 5 godina

Stvarno neverovatno šta radi od sebe. Dupla na brejk lopti, kao neki početnik. Da li je moguće da će od jednog ipak prosečnog igrača kakav je Agut izgubiti 2 puta za redom u 2 meseca nakon sto je osvajao (ovde vrlo lagano) prvi set. Pa to je nedopustivo sa broja 1! Strahovite turbulencije u igri, ogromni padovi i nedopustive greske. A nije bas da Agut briljira, igra na svom uobicajenom nivou, ništa više od toga.
Onda srećom vrati brejk pa opet uprska i opet brejk Aguta. Aman, da nema ni servisa, ni igre, ama ničega. Koliko brejkova je pretrpeo od ovog trkača koji ni servu nema, a uglavnom je Nole sve sam izgrešio. Stvarno me nervira da ovako nešto dopušta sebi. Evo 5-2... Sramotno je da više ovako gubi mečeve, izgleda kao izduvan balon. Bolje batali, ne igraj 2 meseca nego da se ovako brukas, da te jedan Agut redovno dere, pravi preokrete.

No1e

pre 5 godina

Agut realizacija break lopti 3/3. Novak 3/12. Novaka nema nigde, ni servisa, ni riterna, u razmenama Agut nepogresiv, Novak samo ponekad ulepsa poen koji po pravilu priladne Bautisti. Kondicija, glava, udarci...nista nije na svom mestu...teska muka, gledati dominaciju 22. nosioca, koji je prvi set izgubio 6:1! Ispade Agut streptomicin za Novaka. Ajajaj...

bmiles

pre 5 godina

Opet krije nesto?Povreda?Gubitak fokusa?Nesto ne stima!?Deluje umorno,nezainteresovano,kao da mu je svejedno!To stalno objasnjavanje o prethodnoj poredi,bolovima kao da ga ubija!Svaka cast Bautisti,svaki drugi bi posle onog debakla u prvom setu predao se ali on je smogao snage da iskoristi pad koncentracije Novaka i preokrene mec,zasluzeno!Daleko od forme.Zena i verovatno deca tu,odustaje od Monte Karla, dakle uzima pauzu vise od dve nedelje vraca se tek za Madrid Masters?Sve su indicije da nesto nije u redu, pitanje na koje izgleda niko nema odgovor i bice prisutno sve do izlaska na sljaku!Znam da ce sad poceti obrusavanje na njega njegovih botova,pogotovo sa ovog portala,ali da nesto nije u redu jer takav pad koncentracije,a ne uciniti nista da promenis taktiku kad protivnik ne gresi u dugim razmenama,lici na samoubistvo!?Da budem,iskren sredinom drugog seta kod 3:3 pomislio sam da se ponavlja ista stvar ko sa Kolsajberom. a kad je mec prekinut zbog kise,gotovo sam bio siguran,ne znam zasto?Kao Novakov simpatizer,navijac,zemljak,boli me kao i vecina vas ovaj poraz,ali sta je tu je,idemo dalje.Zato individualni sport ima svoji drazi po neki put ne ide pa ne ide,a onom preko puta sve ulazi!Mozda je rano,Novak nas ubedjuje da ide stepen po stepen,a ja a verujem i milioni njegovih navijaca zelim da mu verujem,mada sve teze i teze,drugo razocarenje u nizu,ma nisu cista posla!?

TurboNator

pre 5 godina

Hmm, Noletu 'ne lezi' Bautista Agut, ako ne bude bolje igrao moze se desiti da izgubi...

Nadam se da nece, nadam se da osvaja turnir - ali morace mnogo bolje.
(TurboNator, 25. mart 2019 04:12)

Na zalost imao sam osecaj... mnogo oscilacija, servis los, odluke lose (izgubi 'dobijen' poen) - ovaj Bautista ga odlicno 'cita', uvek je na pravom mestu... ne napada kad treba i obrnuto...

Sta li je sa Noletom - ko zna. Nadajmo se da ce se popraviti za sljaku.

pera

pre 5 godina

Meč je izgubio kad je bandoglavo jurio da prvi set dobije sa 6:0, protivniku je dao prilku da u gemu koji mu rezultatski ne znači opusti ruku i počne da udara lopticu iz sve snage i da ovoga naseg izbaci iz komforne zone, osnovna linija, i oteraga na 2 do 3 metra od iste

Sine Mitre

pre 5 godina

Ocajan sam, necu moci da spavam!
Ali ne zbog Novaka nego zbog stanja u zemlji, gradu, na poslu, skoli…
Da malo manje lecimo komplekse preko Noleta a malo vise se angazujemo i sredimo okruzenje u kome zivimo gde bi nam bio kraj?
Sve najbolje, Nole, sledeci put.

ja

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)

Kakav je No1e u tenisu takav si ti u pismenosti.

dr.kadzija

pre 5 godina

isto kao u Dohi....covek igra tehnicki cisto, ne reskira, i ceka gresku protivnika. Nije zanimljiva igra za publiku ali ocigledno donosi rezultate

Ljuba

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mrgud, 26. mart 2019 23:55)
----------------------
Znaci, (pre dobro) odvojeno a (neznam) zajedno.
Tuzna slika nepismene Srbije koja cak nije ni svesna svoje nepismenosti, vec oseca potrebu da ostavlja javne komentare.
Narode, opismeni se.

momke

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka. Srpske zastave usred Majamija... Nastavi doktore da nam donosis radost, #idemooo 
(Bjanko, 26. mart 2019 21:26) 

Svako normalan je ponosan na Novaka, to samo ljubomorni nisu
(Gary, 26. mart 2019 22:17)

Tako je. Sta su uradili u svom zivotu ovi dezurni pljuvaci? Gde su Srbiju pretstavili u bilo kom vidu.

bigule

pre 5 godina

Kako se kolo srece okrece od loseg aguta do pobede verovatno ako ovako nastavi, tako to ide kada iz god moda posle slema napravis pauzu od mesec ipo bez razloga a samo sto je sa pauze dosao...

ljAXE

pre 5 godina

Odlican test za Novaka. Igra protiv igraca koji je iskopirao Novakovu igru do najsitnjijih detalja. Ferer na steroidima. Protiv ovakvih igraca krucijalan je servis-volej, dobar dropsot, besprekorna serva...Agut je uzasno naporan igrac i samo finese i odlicna tehnika mogu da ga izbace iz takta.

roki

pre 5 godina

Bez emocije i bez neke velike zainteresovanosti.Ako nije zainteresovan ne treba ni da igra ove turnire.Ne moze trenutno da dobije prosjecnog tenisera.

Anonimus

pre 5 godina

Kako me iznervira Djokovic kad ovako igra bez zelje, mrcvari se, nema one vatre da zeli da pobedi, kao da mu svejedno...srecom imamo sad i djerea i krajinovica i lajovica i kecmanovica, ssd mi je njih lepse gledati pa cak i kad izgube recimo Filip juce, izgubi ali znam da je dao sve od sebe da se borio ko lav, i sve okej...a za Noleta znam kako moze da igra i onda dodje kao izduvani balon, samo se iznerviram.

matori

pre 5 godina

@Novak je i u Dohi imao set i brejk viška i na kraju izgubio. ne ponovilo se, ali opet je izgubio brejk viška u drugom setu. i nije iskoristio ponovo brejk loptu, već je napravio neprisiljenu grešku. Agut se vratio u meč potpuno. biće ovde čupavo kada se vrate na teren posle kiše.
(matori, 26. mart 2019 23:15)

istorija se ponovila.
Novak je igrao loše, bez servisa, udarci ne konstantni, previše grešaka, i mislim bez dovoljne kondicije. kako je meč odmicao, on je više grešio.
koji je sledeći turnir ne znam, ali da ima da radi, ima, i to od bazičnih priprema pa onda sve ostalo.

Mozzart

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)
Idi dete u skolu, edukuj se malo...PRE VISE si OP TERECEN Novakom.

poštuj tudje sestre, ako imaš svoje

pre 5 godina

@(Jon Bon Jovi, 26. mart 2019 22:44)

Moj komentar je bio ironičan i šaljiv, ali ga napisah (jer bez toga je pitanje koliko bi mi objavili komentar, koji kritikuje tvoj alijas, jer tako neko probah ranije, pa nije objavljeno), a deo tvog alijasa koji sadrži psovku me jako nervira i napisah šta mislim o njemu.

Митар пфк

pre 5 godina

Одлично !! Простор за поене , следеће сезоне , још монте карло ако прескочи а оће , то је то зацементирана доминација на дуже стазе !! Сјајна тактика , следи ипак најважније Р.Г...

Negativni

pre 5 godina

@.
Slusaj ovako, kada persiras nekome “Vi” pises velikim pocetnim slovom. U suprotnom se obracas mnozini. Sto se ostalog tice, o kakvoj ti strategiji pricas, kakve planove spominjes!? Niko nece s tobom da se konsultuje oko toga, tako da su tvoji planovi i strategije zapravo fantazije osobe koja nema svoj zivot pa zivi tudj.
(mios, 27. mart 2019 13:52)

Netačno. Ne postoji nikakvo striktno pravilo po kojem moraš da se obraćaš nekom sa "Vi", a u suprotnom se obraćaš "množini". Naprotiv, u današnjem poslovnom svetu ( mislim na onu pismeniju varijantu ), smatra se neprimerenim pisati "Vi" sa velikim slovom.

Stefke

pre 5 godina

Da li je moguce da se opet isto desava kao u njihovom proslom mecu,isto Nole lako prvi set,drugi imao brejk i onda raspad.Novak ima veliki problem da ima to neko dugme za samounistenje,sto naprimer Nadal i Federer nemaju,prosto veoma ce retko Nadal gubiti ovakve meceve gde ima set i brejk prednosti.Ali dobro pretpostavljam da Nole tempira formu za sljaku verovatno mu mastersi nisu mnogo u glavi,ali bi stvarno ostao zal da ne bude i u tom segmentu najbolji,bar da stigne do brojke od 40 masters turnira,sto je lako moguce,ako uzmemo u obzir da ima uz ovu jos bar 2,3 godine vrhunskog tenisa minimum.HAJMO NOLE OKRECI OVO DAJ SAD RIBREJK BRZOOO!!!

Fei Li

pre 5 godina

Zeznut ovaj Bautista-Agut za Đokovića, sad sam pogledao, 7:3 posle ovog meča, uzimao mu setove na GS i u vreme Đokovićeve dominacije.
Fazon je što Novak ne gubi od mlađih.

Ostaje mu da juri GS do kraja karijere i to je to.

Džemail

pre 5 godina

Najbolji teniser i sportista sveta,kako to lepo zvuci

Napred Nole
(Vasic, 26. mart 2019 21:27)

Ne piše se G.O.A.T nego GOAT ili goat.

Znam sve ne pitaj te me kako

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)


A tebi je gramatika "pre dobra"

Cale

pre 5 godina

Ok Nole...odmori par dana...pogiraj se sa decom....bice to OK...nista ne brini i ne daj se.Smanji malo nadmenost,gledaj sebe,postuj druge,igraj punom snagom i budi siguran u sebe.Svaka ti cast!!

Boki

pre 5 godina

Da ovi naši administratori puštaju moje komentare videli biste objašnjenje trenutne situacije posle prethodnog mastersa.
Ciljevi:
- ostati prvi na listi - čitaj sačuvati bodove ili minimalno izgubiti
- osvojiti sve GS ove godine i sve tome podrediti
- sačuvati se od povreda

Za sada sve ide tako, zar ne?!?!?!

neće uspeti

pre 5 godina

(veliki strumf, 26. mart 2019 23:56)

Da pročitam ovako nešto od nekog dečaka koji jedva zna šta je tenis... pa hajde. Ali ti, veliki, koji pratiš tenis odavno, i čija je ćera igrala tenis kao veliki talenat... to nisam očekivao. Tenis, kao i svaki sport, ima taktiku, pa i taktičke, namerne, smišljene, planirane ppraze. A kako poraz da realizuje ako igra dobro?

mios

pre 5 godina

@Jack
Ciko ciko, a kako da ima 310 nedelja na prvom mestu ako ispada na pocetku mastersa? Ciko, hoces li ti biti jedan od onih koji ce, kada Novak ispadne na startu Rolan Garosa da nas ucis kako je to zbog toga sto nije imao dovoljno takmicarskih meceva? Je li cikice?

matori

pre 5 godina

@Bravo, znaci pita se Agut a ne najbolji teniser sveta. Aplauz!
(Czv, 26. mart 2019 21:55)

ne pita se i nikad se Agut nije ni pitao.
ali da igra kako zna, sigurno je da bi se Novak oznojao pošteno. ovako, evo brejka i na startu drugog seta, pa je sva prilika da će Novak ovo brzo i lako završiti

veliki strumf

pre 5 godina

Ma neverovatno kako Novak ne ume da iskoristi brejk lopte. Evo i u 3. gemu 3. seta ima 15-40 i ne odigra ništa, potpuna pasiva. Španac je do sada spasio čak 9 brejk lopti a Nole samo jednu! Neverovatno da Novak toliko loše igra na svojim i brejk loptama protivnika a tu bi trebalo da bude najjači. Velike greske pravi kad se nađje u dobroj sansi, ima puno prilika ali nikako da ih iskoristi. Propustio je puno svojih sansi i sada je veliki problem. I opet ima velikih problema na mreži kao i u većem delu karijere. Stravično loši potezi u ovom periodu igre i sada je kritično.

Conan

pre 5 godina

Novak lose servira, ali zato mu je forhend ocajan.
Daleko je ovo od pravog Novaka. Nadam se da ce preokrenuti, ali jednostavno nema ni igru, a ni samopouzdanje...

lol

pre 5 godina

Bez prvog servisa ne može se pobijediti ni slabiji protivnik od Aguta.
A Nole je cio drugi i treći set igrao bez prvog servisa.
Trudio se, ali servis nije postojao.
Biće bolje, cekamo šljaku.

Cicko

pre 5 godina

Glavu gore Novace. Nisu ti vise ni vazni ovi mastersi, dovoljno si ih osvoijo. Treba da se vise orjentises na turnire iz serije 250, da bi stigao Federera po broju osvojenih titula.

Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu

pre 5 godina

Pa dobro sta sad, ajde krenite da ga pljujete dusmani koji ste jedva cekali da ispadne..Videcu vas na kraju godine kada bude osvojio preostala 3 grend slema..Kakav smo mi narod, katastrofa..Igra lose trenutno, jako m**o, bice bolje on zna najbolje..

Forma je prolazna, klasa je vecna

pre 5 godina

Bolje povremeni padovi forme, nego da uzme sve i onda pukne da dve godine ne moze da se sastavi, a ova dvojica miseva pouzimaju GS dok macke nema. Mastersi su proslost, jedino su GS sada bitni.

Jovo-Frula

pre 5 godina

Zna Nole sta radi !
Ovim sistemom ce ostati mnogo duze na 1. Pozicuji sto mu je jedan od ciljeva. Na sledecu godinu ce da brani puni manje bodova i time mu je lakse da zadrzi prvo mesto. A ne kao ono jedne godine nakupio poena skor o duplo od sve troice uza njega pa kad je doslo vreme da se brane poeni onda kuku lele....

zoran ivkovic

pre 5 godina

novak nesto nije mnogo zainteresovan za te turnire masterse ima ih pregrst i nije tempirao formu za njih . biće novak pravi na sljaci ali dal ce biti dovoljno protiv rafe ne znam videćemo .
nole se usresredio na grenslemove da dostigne rafu,pa napadne magicnih 20 i pokusa obici rodzera . po meni cuva se i stedi da ne dodje do neke povrede koja ga moze sputati u planu.

GOAT

pre 5 godina

Uprkos porazu(sto je u ovom individualnom sportu prisutno,necu nabrajati kako i zasto se to desava,ali faktora je vise nego u ekipnim sportovima svakako),za mene je "Nabolji Ikad" NOVAK DJOKOVIC!!!!Zasto, pa prosto u trci trojice ima vise H2H pobeda,sto bi trebalo da bude odlucujuce u svakom individualnom sportu!OK GS su takodje vazni ali ako Novak ima sigurno jos 6(24 GS u igri) godina prisustva na tim takmicenjima koliko je mladji od Federera koji je jednom nogom pri kraju karijere i jos igra,normalno je da u tih 5-6 godina osvoji jos 5 ili 6 GS!Cilj je poznat GS i tako treba da fokusira svoju formu!Ako se pri tom zna da je podjednako dobar na svim podlogama cilj je ostvarljiv!Zato mir ljubitelji Nadala (za koga smatram da je opasniji rival od vremesnog "bivseg najboljeg" Federera iz istog razloga - "godine proizvodnje") onda mislim da moje prognoze imaju smisla!?Toliko,nema vise ajmo Nooooooleeeeee!

Vuk

pre 5 godina

Novak mentalno jak? Koliko vidim 20 i neki igrac spasava 6,7 brejk lopti bez servisa i to u 3 razlicita gejma.Nas Novak pravi duplu i poklanja mu brejk.Toliko je defanzivan i pasivan,jos sa ovakvim servisom sramota.Ne smije ovo da izgubi

Cole

pre 5 godina

Nista, to bi bilo to. Iz Novakove
igre i govora tela, jasno se vidi
da je nespreman dosao na ovu
turneju, sad da se lepo spremi
za sezonu sljake i da mu pik
forme bude na RG-u, cak mislim
da ce i Nadal da malo oladi sa
sljakom, ako neko od njih dvojice
ima taj luksuz da masterse stavi
u drugi plan, to su njih dvojica,
i da konacno sruse po broju GS-mova
laznog GOAT-a, mada nemam dilemu
da ce obojica karijere da zavrse
sa oko 40 mastersa. Poz.

Bas zato, moze mu se.

pre 5 godina

Trenutno prvi na atp listi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (he he, 26. mart 2019 23:57)

Da, pa...?

realno

pre 5 godina

Zna se šta je Noletu sada prioritet. Samo GS ga zanimaju. Uzeo je AO, sada slede redom Rolan Gaross, Wimbledon I US open. To jedino ima smisla. Podrška.

Nebojša

pre 5 godina

U prvom odličan u druga dva osrednji u najboljem slučaju nema tu mesta nekom filozofiranju zasluženo je izgubio na šljaci će morati mnogo bolje da se pripremi mora ako hoće RG i ja verujem da će biti sasvim drugi igrač na šljaci u odnosu na Majami i Indian wells.

zex

pre 5 godina

Nema veze. Novak je bolji nego proslom mastersu ali trebalo je da dobije. Agut je dobar i uporan igrac, tezak rival Novaku. Najvaznije je podicu formu u nastavku sezone jer dogodine Novak brani AO ali kasnije ima mesta da napreduje tako da nije toliko lose sto je ispao rano.Bice sigurno prvi na kraju godine ako nastavi da igra kako ume a ako ne onda nek okaci reket o klin. Dovljno je uradio.

miodrag

pre 5 godina

Ne razumem kako da neki srbin ne navija za Noleta?
Možeš da ga ne voliš, njegov stil,njegovu ženu ali brate navijam stalno za njega...
Kao što,ja kao zvezdaš, ne mogu da navijam protiv partizana kada igra protiv hrvata,nemaca, engleza...itd
(Marko, 26. mart 2019 23:10)
Bravo Markoni ja sam , ne jednokratno, pisao slicne tekstove! Bravo jos jednom!

mios

pre 5 godina

@.
Slusaj ovako, kada persiras nekome “Vi” pises velikim pocetnim slovom. U suprotnom se obracas mnozini. Sto se ostalog tice, o kakvoj ti strategiji pricas, kakve planove spominjes!? Niko nece s tobom da se konsultuje oko toga, tako da su tvoji planovi i strategije zapravo fantazije osobe koja nema svoj zivot pa zivi tudj.

ellobo

pre 5 godina

Taktički poraz. Pa mislite malo stručnjaci! Pogledajte ATP listu, Nadala nema, Fed će ispasti prije finala, a ako i ne ispadne, ništa se ne mijenja. On ostaje suvereno prvi, sa blago povećanom prednošću. Slijedi priprema za šljaku, zaključno sa RG. Cilj je jasan, a to je Nole slam. Osim toga, treba ostati zdrav za Wimbledon i USO i sačuvati prvo mjesto na ATP listi što duže. Oko Novaka je ekipa koja ne prepušta mnogo toga slučaju. Biće mi drago ako sam vam pomogao da rasvijetlite pozadinu ovog poraza. Sportski pozdrav!

Dejan

pre 5 godina

Idemo dalje sa pripremama za ono pravo.
GS misije, ovo je za nadolazeće generaciju.
Ne može se sve ovo igrati na maksimumu pa GS, ne ide to, opametio se Nole.

miloš. k

pre 5 godina

Osvojio je bodove, drži prvo mesto. Mislim da je mnogo važnije da osvaja gren slemove i da mu je to jedini cilj u narednih nekoliko godina, prestići Federera i biti GOAT. Ima godina, treba čuvati snagu za Pariz, Vimbldon....

Ma samo GS

pre 5 godina

Covek ima 32 godine, ne brani bodove u prvom delu sezone. U celom prvom delu sezone posle AO, bitan mu je samo RG a ove masterse moze neko cetvrt/polu finale. Posle Wimbledon, US Open, mozda Cinci(sa RG-om da obrne igricu 2 puta), i to je to. To su tacno turniri gde on verovatno najvise zeli da ostvari pobede.

Dule

pre 5 godina

Jednostavno ovaj spanac ne odgovara Novaku i to je tako pa je tako..

Spanac me podseca na Mareya trci do iznemoglosti za svaku loptu i to nasem noletu ne lezi

Na grend slemovima takva igra je skoro nemoguca ako se igra u 4 ili 5 setova posto niko ne moze toliko da trci i sa takvom energijom da igra 4-5 sati ali za masterse je jako opasna igra kada ga jos malo i ide mnogo tesko ga je pobediti

Hristo

pre 5 godina

Oh, ajde malo da neko od mladje boranije osvoji jedan masters :)
Ovo je dobro za Novaka, vidi gde je sa igrom i psihom i da mora da radi jos puno i da menja stvari do RG-a.

Trening!

pre 5 godina

Jasno je da nije u treningu, prosto vec godinama pokusava da napravi balans u smislu da manje trenira a vise igra, to moze Federer zbog suvog talenta i nacina na koji igra, dobar servis, dobar volej Nole ne, Nole 100 posto trening i tada je nepobediv, dobra dva udarca i rana ispadanja da shvati ili igram tenis i najbolji sam ili ovako, kakav je sampion ocekujem ovo drugo.Jos jedan detalj koji potkrepljuje ovu tezu jeste fizicka nepropremljenost koja nije na zadovoljavajucem nivo, ruku na srce to je bio slucaj i u Australiji, ali spletom okolnosti nije se odrazilo na rezultat, posebno onako odigrano finale sa Nadalom, kratak mec u cetvrfinalu i polufinalu dalo mu je prostora da se odmori.Sve u svemu jak trening majstore i nebo je granica!

dush

pre 5 godina

Ma Novaka ne zanimaju vise ovi turniri.On se sprema samo za Mastere,videce te Roland Garros ce osvojiti,to mu je cilj.Ovakvi turniri su za slabije tenisere kad dodje master ovakvi gube sa 3-0 lagano.

A.J.

pre 5 godina

Novaka trenutno zanimaju iskljucivo Grand Slamovi, sto se mastersa tice tu je presao igricu i rekao bih da ucestvuje "rekreativno", da odrzi formu i spreman doceka GS. Ipak ima dobre sanse da prestigne i Nadala i Federera. Rafa moze uzeti samo RG, Federer nece ni prici tituli, a niko od mladih tenisera ni igra konstantno dovoljno kvalitetno.

Zaista fudbalski ekspert

pre 5 godina

Nije strašno, mislim da Novaka samo još zanimjau Gren Slemovi. Što se tiče ritma: Njemu je manje potreban ritam, nego sama želja za igranjem i pobedom, a to kod njega samo vidim na najvećim turnirima. Tako da se nešto mnogo i ne brinem.

Dacha

pre 5 godina

Odigrao polu spreman indian i majami taman koliko mu treba jer ne brani bodove. Isto ce ili slicno da bude i sa dva mastersa na sljaci koja igra. Grend slem je druga prica tu se maksimalno tempira forma i igra. Cestitke Agutu igrao na zivot i smrt sto se videlo iz onog bacanja po betonu plus ga hteo udarac.

pedja

pre 5 godina

Jos jednom kazem ocajan Novak!Nema nista servis 0,bekhend nesiguran,forhend isto,ritern blijeda sjena nekadasnjeg ma bukvalno nista!katastrofa,uvijek u defanzivi strasno!

satelit

pre 5 godina

Nema Djokovic vise zelje da grize i izgara na Mastersima koje je 5,6 puta osvajao! Kad se setim kako je grizao da osvoji Sinsinati pre par meseci zbog kompletiranja....

Marko

pre 5 godina

Ne razumem kako da neki srbin ne navija za Noleta?
Možeš da ga ne voliš, njegov stil,njegovu ženu ali brate navijam stalno za njega...
Kao što,ja kao zvezdaš, ne mogu da navijam protiv partizana kada igra protiv hrvata,nemaca, engleza...itd

Vukk

pre 5 godina

Neshvatljive greske na brejk loptama u drugom setu.Cak 5 u tri razlicita gejma i nista.Mnogo los prvi servis danas, ne samo da nema asova nego ni vinera i lakih poena.Inace Novak podigao nivo igra i odlicno igra za sad.Osvaja ovo on laganice videcete.Samo se nadam da rodjo stize do finala,do tad ce nole da gazi.

miro

pre 5 godina

Suštinski razlog (koji se neće svidjeti navijačima Noletovim) je da on nije toliko dobar igrač. Osvojio je mnogo; medjutim i najmalnji problem ga može maksimalno poremetiti, što ukazuje da nije toliko dobar. Činjenica je da se muči sa lošim igračima više nego bilo koji drugi No. 1 u istoriji. Sve mu treba biti savršeno da bi pobjedio.

.

pre 5 godina

Nek se drugi troše i istroše pred Rolland Garos. Nole, štedi snagu i treniraj na šljaci pa da se uzme dupli slem! Nek se drugi lome na čelendžerima, mastersima, kad nemaju veći cilj... Mi imamo!

...možda pomogne

pre 5 godina

Nole, obećaj procenat od nagrade u humanitarne svrhe, ako udješ u finale? Možda ćeš tako bolje proći (a i oni sa kojima podelis nagradu). Tako je i mladi fudbaler Kilijan kažu radio, pa je Francuska super prošla na nedavnom Svetskom, a i onda ćeš, nadam se, imati dodatnu motivaciju?

Izvinite što ovako direktno pitah, ali eto...

poštuj tudje sestre, ako imaš svoje

pre 5 godina

@Jon Bon Jovi

Kako Srbin, sa tim francuskim imenom?
Još koristiš i stranu reč: "hejteri", a ovo posle, prekini da pišeš više (ne samo što je prostački i vulgarno, već je j jako uvredljivo).

Jack

pre 5 godina

Deco morate shvatiti da Novak kada hoce da igra retko kada moze da izgubi mec,dosla su vremena kada je najbitnije doci do 20 slemova nego ginuti za svaku lopticu na nekom Majamiju koji je usput osvajao 6 puta najvise sa Agasijem u istoriji.Polako Novak zeli 310+ nedelja i najmanje 20 slemova,a to je dugorocan plan i bitniji od svakog mastersa.Inace svi mastersi pre Garosa su ga kostali najmanje 2-3 titule na istom,vreme je da se to promeni.Pozdrav

Srbin

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :) 
(Uros, 26. mart 2019 21:59) 

To samo oni znaju, mnogo neprospavanih noci,potrosenih para u apotekama,opale kose od tog stresa sto pominjes,mnogo su izgubili zivaca a nista nisu dobili..
(50cent, 26. mart 2019 22:22)

Ovaj sto se potpisuje Mrgud je celav onda, dobro mozda ima 3 masnih dlaka na glavi haahah

Gary

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka. Srpske zastave usred Majamija... Nastavi doktore da nam donosis radost, #idemooo
(Bjanko, 26. mart 2019 21:26)

Svako normalan je ponosan na Novaka, to samo ljubomorni nisu

Laki

pre 5 godina

Novak je bespomoćan protiv Aguta, apsolutno mu ne odgovara. I prošli meč koji je izgubio i ovaj, jednostavno, kada prorade Agutu udarci-odnosno kada ovaj ne greši, Novak ne ume da ga probije. Čudi me da nije izvukao pouke iz prošlog meča, ovako ne ide. Očekivati da Španac padne je neozbiljno za broja 1.

Pravi Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Evidentno je da je Novak ispao iz forme.. Ali mi ga moramo uvek pratiti i bodriti ga, jednostavno to nam je dužnost! Nadam se da će Noletova pobeda biti druga sjajna vest večeras, nakon vesti da će Savo Milošević preuzeti moj Partizan!!! Sportski pozdrav!

anica

pre 5 godina

Ako se neko potpise kao Srbin treba da budi neki osecaj peckanja, kakva je razlika u odnosu na Madjar, Rumun, Hrvat...razlika je samo u zatrovanim mozgovima. Dragi ljudi, svih vera.i nacionalnosti, mi smo ponosni na naseg Novaka Djokovica i.ko god.ima.toplu rec za njega koju.svakako.zasluzuje dobrodosao je, dobrodosli su kriticari naravno...samo oni koji mrze nisu.

.

pre 5 godina

"Neka se drugi trose kad nemaju veci cilj...mi imamo!"
VI imate? I ti se znojis, trcis i treniras s njim, svaki dan, satima? Ima i tvoje zasluge kad on nesto osvoji? Kako te nije sramota, stvarno ne.znam.
(mrgud, 27. mart 2019 09:39)
Ja govorim iz ugla navijača. Šta ima mene tu da bude sramota, zaista ne razumem?! Svaki navijač je bitan sportistima, zato se i trude oko nas. Mi smo Novakovi navijači i podržavamo ga u ciljevima koje on ima. Ono što su njegovi ciljevi i naši su kad je on u pitanju. Samo budala nema cilj, strategiju kako do tog cilja doći. Ne znam koji ste vi faktor, mrgude, da se meni obraćate? I to još sa ti kao da sam zajedno sa vama ovce čuvala, nepismeni čoveče! Smirite se malo. Zašto toliko penite, zašto to šta sam ja rekla Novaku doživljavate tako lično? Zaista ne razumem šta vi mislite ko ste...

Рајко Четник

pre 5 godina

Умало Ноле да "части" кромпиром противника за пораз у Дохи али је направио нерезонски и неуспели дропшот.
Опаска, Ноле лакше добија противникове сервисе од свог сервиса.
Моја лична фрустрација, када видим сувопичасту Јелену у боксу нимије ми добро!

Google HPD

pre 5 godina

Nije (samo) depresija. Pisalo se o tome već ovde u komentarima. Sve bi moglo da stane u nekoliko rečenica na engleskom čija početna slova daju odgovor. PRAISE ME.

Provocative (or seductive) behavior
Relationships are considered more intimate than they actually are
Attention-seeking
Influenced easily by others or circumstances
Speech (style) wants to impress; lacks detail
Emotional lability; shallowness

Make-up; physical appearance is used to draw attention to self
Exaggerated emotions; theatrical

King Roger

pre 5 godina

Sta je ovde au.Agut sve gresi ne igra svoju igru.A Nolo nista posebno.Sve ce to Izner srediti.A naravno titulu osvaja Kralj Federer.

Laki

pre 5 godina

Agut nije u formi i zato logicno gubi. Izner igra trenutno mozda i najbolje.
(Bodibond, 26. mart 2019 22:05)

Aha, a kada zvekne Iznera, onda ni on nije u formi, tada dolazi neko sledeći ko opet, eto nije u formi....Važno je da si ti sine u formi?

Рајко Четник

pre 5 godina

Нешто није у реду са Нолетом. Показује изразиту љутину и стално коментарише.Надам се да су ови у боксу нешто заборавили па је љут. Не дај Боже, бојим се повреде. Напред Ноле!

Srbin

pre 5 godina

(mrgud, 26. mart 2019 22:29)

Potpisujem se da bih te iznervirao, kako bi ti drugacuje izmamio komentar :) gledaj Djokovica i pokusaj da uzivas, ili ne aaaa to si ti mrgude, pa danas si poslao bar 20 komentara na vestima o Novaku hahah

veliki strumf

pre 5 godina

Previse propustenih prilika na brejk loptama! Imao je sansu ko svake brejk lopte i obicno bi izbacivao u veliki aut ili ubacivao u mrezu. S druge strane, lose je igrao i kada je Agut imao brejk loptu - prepustao bi svoje servise bez mnogo borbe. 2. set je podsetio po svemu na 2. set sa Delbonisom, ocigledan pad u igri, veliki pad energije. Nije bilo bas toliko lose kao prekjuce, ali dovoljno da izgubi set. Videcemo, Agut trenutno bolje deluje na terenu, narocito dominira u razmenama. Bilo bi katastrofalno da ga u 2 uzastopna meca Agut dobije nakon sto Nole osvoji prvi set, jos je ovde imao i prednost brejka u drugom.

Djido

pre 5 godina

Za Bautista navija samo autista.
Jedva čekam komentare da vidim ko je prvi.
(Djido, 26. mart 2019 21:24)

Bodibond, znao sam. Autizam ne bira. Drugi je King Roger.

Banjica

pre 5 godina

Nolomani, šta bilo, aaa!? Šta ste pisali pre meča!!!!! Čast izuzecima ali ta vaša nipodoštavanja njegovih protivnika obila su vam se o glavu. To vaše “poznavanje” o tenisu govori u stvari o tome koliko ste pristrasni i nerealni. Agut mu je ušao u glavu i pre svega bio bolji. To mu se slično desilo i sa Kirjosom na dva uzastopna turnira kada je ub edljivo izgubio. Pišite šta hoćete, opravdavajte ali to mu neće pomoći u narednim turnirima u kojima ga čeka nekolicina protivnika ala Bautista. Ko je posle Nadala favorit na šljaci pitam ja vas. Pa Tim je samo jedan u nizu kome je šljaka omiljena podloga. Bautista je ovom drugom uzastopnom pobedom poslao jasnu poruku ostalim potencijalnim pobednicima nad Djokovićem. A da, Novak “tempira formu i namerno gubi”!!!

Kasper

pre 5 godina

Izvinite što ovako direktno pitah, ali eto...
(...možda pomogne, 26. mart 2019 22:30)

Ima on humanitarnu fondaciju koja daje svakodnevno, ne brini se ti za njega i njegovu humanost.

davor

pre 5 godina

Depresija. Ocigledna dugogodisnja depresija. Teska i neprolazna bolest sa kojom se mozete samo vise ili manje uspesno nositi. A jos ako ne smete radi karijere da uzimate antidepresike, jer mogu da vas optuze za nedozvoljene stimulanse...Godinama ga gledam (i sam sam depresik)i vidim kada izgubi fokus, kad mu lice kaze - Ja bi da bezim odavde...Toliko jasne signale daje Djokovicevo telo..Pad volje, oscilacije raspolozenja..sve to se pretvara u mehanicki udarene loptice, kratke i pasivne, u nestanak servisa i lopte koje padaju po pola metra van terena...Sve sto je od polovine meca Djokovic juce hteo bilo je da ode sa terena. Ima nenormalne rezultate u odnosu na problem koji ima godinama. Pozz.

draganTenis

pre 5 godina

Коначно сам се сетио како могу да доскоче Новаку да не претекне Федерера по броју ГС-ова. Тако што ће све турнире променити да се играју на 2 добијена сета. Када прође потребан број година онда ће саопштити да је ипак боље да постоје и мечеви на 3 сета, и вратиће их, обзбеђујући Феду историју.

momke

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka. Srpske zastave usred Majamija... Nastavi doktore da nam donosis radost, #idemooo 
(Bjanko, 26. mart 2019 21:26) 

Svako normalan je ponosan na Novaka, to samo ljubomorni nisu
(Gary, 26. mart 2019 22:17)

Tako je. Sta su uradili u svom zivotu ovi dezurni pljuvaci? Gde su Srbiju pretstavili u bilo kom vidu.

aca

pre 5 godina

evo ga proračunati nolo se vraća opet. zato su mi oduvek draži bili nadal, pa i federer, nikad kalkulacija, kupiš kartu i znaš da ćeš videti njihov maximum. a nolo bez respekta prema tenisu, prema navijačima, i ne, nikako ne bih voleo da takav igrač uzme još koji gs, a kamoli da stigne bika rafu i federera, jer jednostavno previše je pokvaren da to zasluži.

Uros

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :)

miodrag

pre 5 godina

Ne razumem kako da neki srbin ne navija za Noleta?
Možeš da ga ne voliš, njegov stil,njegovu ženu ali brate navijam stalno za njega...
Kao što,ja kao zvezdaš, ne mogu da navijam protiv partizana kada igra protiv hrvata,nemaca, engleza...itd
(Marko, 26. mart 2019 23:10)
Bravo Markoni ja sam , ne jednokratno, pisao slicne tekstove! Bravo jos jednom!

postuj drugog

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :) 
(Uros, 26. mart 2019 21:59) 

To samo oni znaju, mnogo neprospavanih noci,potrosenih para u apotekama,opale kose od tog stresa sto pominjes,mnogo su izgubili zivaca a nista nisu dobili..
(50cent, 26. mart 2019 22:22)

Da se nadovezem.. izgubljenog vremena.. jer kad god udjem jedni te isti komentarisu nebitno koje je doba dana, kao da ih placaju..

zoran ivkovic

pre 5 godina

novak nesto nije mnogo zainteresovan za te turnire masterse ima ih pregrst i nije tempirao formu za njih . biće novak pravi na sljaci ali dal ce biti dovoljno protiv rafe ne znam videćemo .
nole se usresredio na grenslemove da dostigne rafu,pa napadne magicnih 20 i pokusa obici rodzera . po meni cuva se i stedi da ne dodje do neke povrede koja ga moze sputati u planu.

Car Dušan

pre 5 godina

Srećno bilo - o čemu se radilo! Veliki je pritisak, pogotovo za ove NAJBOLJE - da su u svakom meču, koji igraju unaprijed proglašeni za favorita... Vidjelo se da je Novak, posle prvog seta već, bio u mislima za naredno kolo. Španac je izvanredno motivisan, odigrao vrhunski ostatak meča - i to je to! Ono što sad slijedi je priprema za Pariz. Sam podatak da osvajanjem RG, ulazi u svijet nedodirljivih kao, prvi igrač koji je imao u vlasništvu (drugi put zaredom!) sva 4 GS, i prvi igrač koji ima bar dva osvojena GS, od svih - govori više od riječi! Sa srećom...

50cent

pre 5 godina

Pitam se samo kako li je botovima svih ovih godina bilo kad je Djokovic igrao svoj najbolji tenis i sve mleo pred sobom i osvajao turnire. Kakve stresove su oni dozivljavali to me zivo zanima :)
(Uros, 26. mart 2019 21:59)

To samo oni znaju, mnogo neprospavanih noci,potrosenih para u apotekama,opale kose od tog stresa sto pominjes,mnogo su izgubili zivaca a nista nisu dobili..

Boki

pre 5 godina

Da ovi naši administratori puštaju moje komentare videli biste objašnjenje trenutne situacije posle prethodnog mastersa.
Ciljevi:
- ostati prvi na listi - čitaj sačuvati bodove ili minimalno izgubiti
- osvojiti sve GS ove godine i sve tome podrediti
- sačuvati se od povreda

Za sada sve ide tako, zar ne?!?!?!

miloš. k

pre 5 godina

Osvojio je bodove, drži prvo mesto. Mislim da je mnogo važnije da osvaja gren slemove i da mu je to jedini cilj u narednih nekoliko godina, prestići Federera i biti GOAT. Ima godina, treba čuvati snagu za Pariz, Vimbldon....

Ivan

pre 5 godina

Sam je kriv Nole za ovaj poraz! Nije bio fokusiran, očigledno je to. Bio je u mislima negde daleko van terena posle 1. seta kojeg je rutinski osvojio sa 6:1 i potvrdio da sa Agutom kada je fokusiran apsolutno nikakvih problema nema! Međutim, kada mu fokus skrene na neke stvari koje su u tim trenucima daleko van terena onda bi ga i 100. igrač na ATP Turu pobedio, to je sigurno. Nekako stiče se utisak da je ovu američku turneju isuviše lagano "pustio niz vodu" narodski rečeno, da mu se nije nimalo igralo niti mu je uopšte bilo stalo da na ova dva Mastersa napravi neki bolji rezultat u skladu sa svojom reputacijom. Uostalom, na ova dva Mastersa i nije branio veliki broj poena, naprotiv, i prošle sezone ih je odigrao katastrofalno loše, prema tome sa te strane nema nikakve štete, ostaje i dalje ubedljivo broj 1. Sada kreće deo sezone na šljaci veoma uskoro i biće interesantno videti na koji način će Nole ući u taj deo, koliko vidim već je izgleda najavio da u Monte Karlu neće igrati, što dodatno potkrepljuje činjenice da mu Mastersi više i nisu toliki prioritet i da sada želi Gren Slemovima da se najviše posveti. Videćemo da li je to tačno, brzo će doći Rolan Garos i Vimbldon pa ćemo videti u kom je fazonu.

ellobo

pre 5 godina

Taktički poraz. Pa mislite malo stručnjaci! Pogledajte ATP listu, Nadala nema, Fed će ispasti prije finala, a ako i ne ispadne, ništa se ne mijenja. On ostaje suvereno prvi, sa blago povećanom prednošću. Slijedi priprema za šljaku, zaključno sa RG. Cilj je jasan, a to je Nole slam. Osim toga, treba ostati zdrav za Wimbledon i USO i sačuvati prvo mjesto na ATP listi što duže. Oko Novaka je ekipa koja ne prepušta mnogo toga slučaju. Biće mi drago ako sam vam pomogao da rasvijetlite pozadinu ovog poraza. Sportski pozdrav!

Митар пфк

pre 5 godina

Одлично !! Простор за поене , следеће сезоне , још монте карло ако прескочи а оће , то је то зацементирана доминација на дуже стазе !! Сјајна тактика , следи ипак најважније Р.Г...

Koja

pre 5 godina

Nije mu preterano stalo, pogotovu sto Nadal ima povredu, pa nije ugrozen. Tako da mislim da pokusava da se stedi za sljaku i sledeci GS. Ali se plasim da nece to ici bas tako jer gubi kontinuitet, malo igra i pravi velike pauze. Ne mogu se samo igrati GS-ovi... Ali ko sam ja da tupim, valjda on zna bolje, ali ovo na poslednja dva turnira je po malo deprimirajuce i sramotno. Sad nema opravdanja da je umoran od velikog broja meceva.
I dalje ga volim i postujem, svaka mu cast za sve sto je postigao, ali ovo nije sportski... mora da pokaze da grize, kad je vec dosao na turnir... ako ti se ne igra nemoj ni pocinjati...bzvz

GOAT

pre 5 godina

Uprkos porazu(sto je u ovom individualnom sportu prisutno,necu nabrajati kako i zasto se to desava,ali faktora je vise nego u ekipnim sportovima svakako),za mene je "Nabolji Ikad" NOVAK DJOKOVIC!!!!Zasto, pa prosto u trci trojice ima vise H2H pobeda,sto bi trebalo da bude odlucujuce u svakom individualnom sportu!OK GS su takodje vazni ali ako Novak ima sigurno jos 6(24 GS u igri) godina prisustva na tim takmicenjima koliko je mladji od Federera koji je jednom nogom pri kraju karijere i jos igra,normalno je da u tih 5-6 godina osvoji jos 5 ili 6 GS!Cilj je poznat GS i tako treba da fokusira svoju formu!Ako se pri tom zna da je podjednako dobar na svim podlogama cilj je ostvarljiv!Zato mir ljubitelji Nadala (za koga smatram da je opasniji rival od vremesnog "bivseg najboljeg" Federera iz istog razloga - "godine proizvodnje") onda mislim da moje prognoze imaju smisla!?Toliko,nema vise ajmo Nooooooleeeeee!

Cole

pre 5 godina

Sto se mene tice, nek dogura
koliko moze, mislim da je
u takvoj fazi karijere da
su mu samo GS-movi vazni
i cisto sumnjam da ce ikada
vise da juri tolike masterse,
po meni je odavno presao igricu
najvise mastersa u jednoj sezoni
(sest), najvise mastersa na betonu,
jedini koji ima svih devet... od
njega i vise nego dovoljno.

Genije

pre 5 godina

Sada se vidi zasto je Federer najbolji teniser svih vremena. Covek sa talentom, znanjem i zeljom za igrom, sa godinama postaje jos veci majstor ovog sporta. Svestan je da ga "fizika", nece sluziti jos dugo, ali u tim godinama, konstantno odrzavati kontinuitet i lepotu u igri, je fantasticno. Covek nema potrebu, da se drugima pravda za svoje poraze, jer ono sto je on postigao, niko u skorijoj buducnosti nece. Novak je nas najbolji teniser, ali nema potrebu da najavljuje "obaranje" Federerovih rekorda, jer to,sa ovim nacinom pristupa igri, nece uspeti. Novakovo "zlatno doba"je proslo i mislim da je i on toga svestan. Hvala mu za sve lepe trenutke, ali neka se malo opusti, i spusti na zemlju, svestan da je dugo vremena bio pod srecnom zvezdom, i da nema potrebe da pada jos dublje u krizu.

Negativni

pre 5 godina

@.
Slusaj ovako, kada persiras nekome “Vi” pises velikim pocetnim slovom. U suprotnom se obracas mnozini. Sto se ostalog tice, o kakvoj ti strategiji pricas, kakve planove spominjes!? Niko nece s tobom da se konsultuje oko toga, tako da su tvoji planovi i strategije zapravo fantazije osobe koja nema svoj zivot pa zivi tudj.
(mios, 27. mart 2019 13:52)

Netačno. Ne postoji nikakvo striktno pravilo po kojem moraš da se obraćaš nekom sa "Vi", a u suprotnom se obraćaš "množini". Naprotiv, u današnjem poslovnom svetu ( mislim na onu pismeniju varijantu ), smatra se neprimerenim pisati "Vi" sa velikim slovom.

dulle

pre 5 godina

Pa ovaj Agut je losiji i od Delbonisa. Nisam imao pojma da je Agut ovoliko los. Nema veze, Izner ce da eliminise Djokovica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Bodibond, 26. mart 2019 22:03)

Iskreno ti želim dug životni vek, bez imalo ironije. A želim ti da bar u narednih 5 ostaneš iole mentalno zdrav da bi mogao da pošalješ komentar kada završe karijere ova tri sjajna momka. 5, 6.. toliko će valjda biti dovoljno. Njima sigurno, nadam se i tebi.

mrgud

pre 5 godina

Srbin

I neko ko se potpisuje u komentaru kao Srbin ima zesci problem u glavi, mislim ta potreba da banalizujes svoju nacionalnost koju, navodno, silno postujes? I zasto bi iko mrzeo Novaka? Moze neko da navija ili ne za njega, ali da mrzis tenisera, fudbalera, kosarkasa? Takve pretpostavke ne govore najbolje o onome ko ih stvara.

Francesca

pre 5 godina

Meni je bitno da sam ja uzeo neke pare na Kladionici. Sta me briga da li ce Djokovic da pobedi. Kao da ja imam nesto od toga. Ovako kad odigra lepo i pusti 9vog indijanca da ga pobedi i ja uzmem parice onda je sve OK. Samo napred favoriti, gubite i blago nama koji ne zivimo od vase popularnosti.

bigserb

pre 5 godina

Nema Novak snage, vidi mu se po licu da je iznuren, ako ne uzme i drugi set u trećem nema više šta da traži, pregaziće ga Agut kao plitak potok!
Novak ne izgleda kao da je sportista, eventualno bi mogao da prodje kao maratonac, koliko je mršav, dok drugi teniseri imaju zavidnu mišićnu masu, od Novaka su ostali samo kost i koža!

Forma je prolazna, klasa je vecna

pre 5 godina

Bolje povremeni padovi forme, nego da uzme sve i onda pukne da dve godine ne moze da se sastavi, a ova dvojica miseva pouzimaju GS dok macke nema. Mastersi su proslost, jedino su GS sada bitni.

Đorđe

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da postoje likovi koji nakon svakog poraza Đokivića krenu sa pljuvanjem. Forumi su se pretvorili u mesta gde većina ljudi javno likuje, ili ispoljava sopstvene frustracije. Isti su i ovi što pljuju Đokivića i Federera, nema tu mnogo razlike. Niko od njih ne voli tenis kao sport, niti imaju sportsku kulturu uopšte.
Što se Novakovog meča tiče, izgubio je od, u tom trenutku, boljeg rivala. Jednostavno, nije realno očekivati da Đoković osvoji svaki turnir na kome se pojavi. Usponi i padovi su normalna pojava kod svakog igrača. Verovatno ima i toga da tempira formu za RG I Vimbldon. A možda i dolazi do zamora materijala. Ipak 32 godine ima, a nema ofanzivni potencijal kao Federer, da može bez previše naprezanja da dobija mečeve.
U svakom slučaju, šta god da je uzrok slabije forme, Novak je zaslužio samo podršku i ništa više. Nema svrhe navoditi šta je sve postigao u karijeri i makar ne dobio više nijedan meč, ostaće upamćen kao jedan od 3 najbolja igrača svih vremena.

mokisa

pre 5 godina

@miro e moj miro. Izjaviti da teniser sa 15GS i 30mastersa i nije neki dobar igrac?? Kakva glupost! Samo su svemir i ljudska glupost beskonacni, za svemir i nisam bas siguran. A. Ajnštajn.

Czv

pre 5 godina

Agut zna da odigra sjajno, ali je 25 teniser na svetu i zna da odigra i očajno. izgleda da je danas druga verzija...
(matori, 26. mart 2019 21:43)

Bravo, znaci pita se Agut a ne najbolji teniser sveta. Aplauz!

matori

pre 5 godina

@Bravo, znaci pita se Agut a ne najbolji teniser sveta. Aplauz!
(Czv, 26. mart 2019 21:55)

ne pita se i nikad se Agut nije ni pitao.
ali da igra kako zna, sigurno je da bi se Novak oznojao pošteno. ovako, evo brejka i na startu drugog seta, pa je sva prilika da će Novak ovo brzo i lako završiti

King Roger

pre 5 godina

Veze nema ovaj Agut.Da igra kao u Dohi lagano bi pobedio Nola.Nema Nolo taj nivo tenisa da bi parirao.Ali zato protiv Iznera nece biti tako.

realno

pre 5 godina

Zna se šta je Noletu sada prioritet. Samo GS ga zanimaju. Uzeo je AO, sada slede redom Rolan Gaross, Wimbledon I US open. To jedino ima smisla. Podrška.

Jovo-Frula

pre 5 godina

Zna Nole sta radi !
Ovim sistemom ce ostati mnogo duze na 1. Pozicuji sto mu je jedan od ciljeva. Na sledecu godinu ce da brani puni manje bodova i time mu je lakse da zadrzi prvo mesto. A ne kao ono jedne godine nakupio poena skor o duplo od sve troice uza njega pa kad je doslo vreme da se brane poeni onda kuku lele....

Gvozdje 79

pre 5 godina

Nema leba bez motike!!!.Vise vezbe manje instagrami!!!Salim se malo,ma covek hoce formu da dostigne do Rima,da osvoji Garos...Zivi bili pa videli...

neće uspeti

pre 5 godina

(veliki strumf, 26. mart 2019 23:56)

Da pročitam ovako nešto od nekog dečaka koji jedva zna šta je tenis... pa hajde. Ali ti, veliki, koji pratiš tenis odavno, i čija je ćera igrala tenis kao veliki talenat... to nisam očekivao. Tenis, kao i svaki sport, ima taktiku, pa i taktičke, namerne, smišljene, planirane ppraze. A kako poraz da realizuje ako igra dobro?

BB

pre 5 godina

Nema Djokovic vise zelje da grize i izgara na Mastersima koje je 5,6 puta osvajao! Kad se setim kako je grizao da osvoji Sinsinati pre par meseci zbog kompletiranja....
(satelit, 26. mart 2019 23:58)

Grizao Sinsinati zato sto su skoro svi bolje rangirani teniseri bili povredjeni. Nee mogu da verujem da ima toliko zatucanih ljudi i zarezenih bolesti zvanom Nolomanija. Cuj nema zelje, ahahahahahaha... Pa jeste li realni ljudi. Pa sto igra masterse ako ga ne zsnimaju. Sam je izjavio da zeli da obara sto vise rekorda, a i njegov otac je izjavio da se never smiriti dok ne obori sve rekorde. Pa da vas podsetim Nolomani da Rafa ima vise mastersa od njega, a ovaj turnir je master, da Rafa ima vise titula od njega, a ovaj turnir se ubraja u jace turnire i ovaj turnir se broji kao titula. Federera zivu legendu tenisa ne moze stici nikad. Posle RG bice vam jasno Nolomani da vas idol sto je osvajao, osvajao je. Penzija.

veliki strumf

pre 5 godina

Kakva promena u pristupu, igri, udarcima, servisu u prva 3 gema od odnosu na prekjučerašnji (uglavnom) horor meč. I to protiv daleko kvalitetnijeg protivnika od Delbonisa. Može Novak, samo kad hoće i kad je našpanovan.

Nemac

pre 5 godina

Daleko je Djokovic od pravog, pravi Djokovic ne nabija lopticu u mrezu i konstantno salje duboke lopte sto izludjuje protivnike, dobro je ovo ali daleko od pravog Djokovica

Cole

pre 5 godina

Nista, to bi bilo to. Iz Novakove
igre i govora tela, jasno se vidi
da je nespreman dosao na ovu
turneju, sad da se lepo spremi
za sezonu sljake i da mu pik
forme bude na RG-u, cak mislim
da ce i Nadal da malo oladi sa
sljakom, ako neko od njih dvojice
ima taj luksuz da masterse stavi
u drugi plan, to su njih dvojica,
i da konacno sruse po broju GS-mova
laznog GOAT-a, mada nemam dilemu
da ce obojica karijere da zavrse
sa oko 40 mastersa. Poz.

Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu

pre 5 godina

Pa dobro sta sad, ajde krenite da ga pljujete dusmani koji ste jedva cekali da ispadne..Videcu vas na kraju godine kada bude osvojio preostala 3 grend slema..Kakav smo mi narod, katastrofa..Igra lose trenutno, jako m**o, bice bolje on zna najbolje..

Tufnica

pre 5 godina

Mozda ima neko zrno istine u Davorovom komentaru, depresija ne bira. Taj izraz nesrecnog deteta, ne takmicara koji gubi, to je da ti se srce stegne.
(briga, 27. mart 2019 09:42)

A zašto bi se nekome "srce stezalo" zbog milionera iz Monaka? Stvarno niste normalni.

Ladolež

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka. Srpske zastave usred Majamija... Nastavi doktore da nam donosis radost, #idemooo (Bjanko, 26. mart 2019 21:26) Svako normalan je ponosan na Novaka, to samo ljubomorni nisu(Gary, 26. mart 2019 22:17)Tako je. Sta su uradili u svom zivotu ovi dezurni pljuvaci? Gde su Srbiju pretstavili u bilo kom vidu.
(momke, 27. mart 2019 08:38)

Samo se vi "ponosite" time. "zbog ovog čoveka!" ??? Samo napred, kad vi tako kažete.
Iako, mozda bi bilo bolje da se nečim drugim ponosite.

krule

pre 5 godina

Odmori Nole., zaslužio si..komšije smanjite doživljaj , okrenite se svojim privatnim uspjesima ...nece igrati ni Barcelonu ni Monaco ni davis cup, ni...valjda je sve jasno...
(Purger, 27. mart 2019 08:31)

Od cega da se odmori? Od par setova tenisa?

Nebojša

pre 5 godina

Doslo vreme da se plasimo od nekakvog Aguta, svaka njemu cast ali pravom Novaku ovakvi su ranije uzimali 2 gema po meču.
(Realno, 26. mart 2019 21:44)

Najgori su mi oni koji se nalupetaju i potpišu sa realno a realno pojma nemaš jer da si pogledao istorijat njihovih duela video bi da osim u dva susreta nikada nije bilo preterano lako sa Agutom.

dush

pre 5 godina

Ma Novaka ne zanimaju vise ovi turniri.On se sprema samo za Mastere,videce te Roland Garros ce osvojiti,to mu je cilj.Ovakvi turniri su za slabije tenisere kad dodje master ovakvi gube sa 3-0 lagano.

Cicko

pre 5 godina

Glavu gore Novace. Nisu ti vise ni vazni ovi mastersi, dovoljno si ih osvoijo. Treba da se vise orjentises na turnire iz serije 250, da bi stigao Federera po broju osvojenih titula.

Cale

pre 5 godina

Ok Nole...odmori par dana...pogiraj se sa decom....bice to OK...nista ne brini i ne daj se.Smanji malo nadmenost,gledaj sebe,postuj druge,igraj punom snagom i budi siguran u sebe.Svaka ti cast!!

Dejan

pre 5 godina

Idemo dalje sa pripremama za ono pravo.
GS misije, ovo je za nadolazeće generaciju.
Ne može se sve ovo igrati na maksimumu pa GS, ne ide to, opametio se Nole.

Purger

pre 5 godina

Odmori Nole., zaslužio si..komšije smanjite doživljaj , okrenite se svojim privatnim uspjesima ...nece igrati ni Barcelonu ni Monaco ni davis cup, ni...valjda je sve jasno...

briga

pre 5 godina

Mozda ima neko zrno istine u Davorovom komentaru, depresija ne bira. Taj izraz nesrecnog deteta, ne takmicara koji gubi, to je da ti se srce stegne.

Poštovalac igre

pre 5 godina

Otvara se Rođi put za četvrti Majami a što se tiče Novaka realno da je za njega svejedno mastersi jer olako dva meča protiv Kolšajbera(IW) i Aguta samo pokazuje da nije previše zainteresovan a morao je da dobije na iskustvo. Čak je Bautista poveo dva prema nula u ovoj sezoni a do prošle godine je bilo nezamislivo da Španac iz Kastaljenon bude u prilici da uzme set a ne da ga pobedi.

Sve u svemu Novaku sledi opet reset tj pauza do Madrida a vrlo verovatno šteluje se za Rim tj Rolan Garos koji mu je izuzetno bitan.

Uprkos što je Nadal velik favorit tamo pa uvek.

dardan

pre 5 godina

Nole mnogo ostriji nego sto smo navikli. Ocako ravne i agresivne udarce nismo odavno vidjali. Odlicno spremljena taktika, Agut zatecen...

A.J.

pre 5 godina

Novaka trenutno zanimaju iskljucivo Grand Slamovi, sto se mastersa tice tu je presao igricu i rekao bih da ucestvuje "rekreativno", da odrzi formu i spreman doceka GS. Ipak ima dobre sanse da prestigne i Nadala i Federera. Rafa moze uzeti samo RG, Federer nece ni prici tituli, a niko od mladih tenisera ni igra konstantno dovoljno kvalitetno.

Zaista fudbalski ekspert

pre 5 godina

Nije strašno, mislim da Novaka samo još zanimjau Gren Slemovi. Što se tiče ritma: Njemu je manje potreban ritam, nego sama želja za igranjem i pobedom, a to kod njega samo vidim na najvećim turnirima. Tako da se nešto mnogo i ne brinem.

Hristo

pre 5 godina

Oh, ajde malo da neko od mladje boranije osvoji jedan masters :)
Ovo je dobro za Novaka, vidi gde je sa igrom i psihom i da mora da radi jos puno i da menja stvari do RG-a.

miodrag

pre 5 godina

Ma boli te lakat Nole, vazno je da se spremis za one dvoboje sa Nadalom I Starcem Focom.....ups!!!! Da bi dosao do njih moras da pobedis I ove usput za koje bas I nemas mnogo motiva ocigledno. A da, kad vec pomenuh lakat!!! Nista ne pricas o tome, kako je on, mislim lakat, da li je sve ok, boli li te jos, mucis li se sa tim....pricaj malo o tome,nas prave obozavaoce tvoga lika i dela I to interesuje…..a ti o tome cutis ko zaliven!

zex

pre 5 godina

Nema veze. Novak je bolji nego proslom mastersu ali trebalo je da dobije. Agut je dobar i uporan igrac, tezak rival Novaku. Najvaznije je podicu formu u nastavku sezone jer dogodine Novak brani AO ali kasnije ima mesta da napreduje tako da nije toliko lose sto je ispao rano.Bice sigurno prvi na kraju godine ako nastavi da igra kako ume a ako ne onda nek okaci reket o klin. Dovljno je uradio.

Ma samo GS

pre 5 godina

Covek ima 32 godine, ne brani bodove u prvom delu sezone. U celom prvom delu sezone posle AO, bitan mu je samo RG a ove masterse moze neko cetvrt/polu finale. Posle Wimbledon, US Open, mozda Cinci(sa RG-om da obrne igricu 2 puta), i to je to. To su tacno turniri gde on verovatno najvise zeli da ostvari pobede.

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Ne ferma ga k'o svraka obran vinograd.
(iznanipulisan dabar, 26. mart 2019 22:05)

K'o pevaljka dve banke.
A ima i ona: Ko pevaljka obran vinograd.

Dacha

pre 5 godina

Odigrao polu spreman indian i majami taman koliko mu treba jer ne brani bodove. Isto ce ili slicno da bude i sa dva mastersa na sljaci koja igra. Grend slem je druga prica tu se maksimalno tempira forma i igra. Cestitke Agutu igrao na zivot i smrt sto se videlo iz onog bacanja po betonu plus ga hteo udarac.

laza

pre 5 godina

Tempira formu samo za GSove, je li tako, botovi? Ne tempira on ni za šta, ona Australija je bila čista sreća, osim finala gde se potrudio jedan meč.

Mandrak

pre 5 godina

Ja volim ovakve Novakove mečeve...Kad god je prvi set deklasacija protivnika, ja s pažnjom analiziram početak drugog. Ako se deklasacija manje-više nastavi, gubim interesovanje jer se kvota ne menja...ako Novak "zaboravi" da igra i krene sa balonima, neagresivno mekšim loptama, gubi balans, zakucava u mrežu, nema ideju, "trudi se ali ne ide" itd, moje interesovanje naglo raste, kvota još nije pala i ja hitno stavljam hiljadarku na protivnika...odlično prolazim za sada. Ne budite više jadni ko onaj klasičan Srpski-Sendvičar, pa svet love nije svet Vučićevih igranki i slavujevih pesama. Počnite da koristite mozak barem približno koliko i ki...u, krenuće vam...a i svima će biti bolje u zemlji u kojoj Narod misli. Ko god i dalje "zna" da Novak nije mogao da "udavi" inače sjajnog Aguta, treba mentalno da napreduje. Novak upravo i bira nekog Aguta, da izgleda uverljivo. Hvala Nole. Veliki si majstor - uvek Win Win.

Magic

pre 5 godina

Novak je bar 3/4 meča proveo u defanzivi. Ne znam zbog čega to radi kada bi valjda on kao kvalitetniji teniser trebao da diktira tempo i poene. Pored toga i protivnik je imao više sreće nego znanja ali šteta. Da je Novak više napadao ni protivnik ne bi toliko srećno pogađao.

matori

pre 5 godina

Novak je i u Dohi imao set i brejk viška i na kraju izgubio. ne ponovilo se, ali opet je izgubio brejk viška u drugom setu. i nije iskoristio ponovo brejk loptu, već je napravio neprisiljenu grešku. Agut se vratio u meč potpuno. biće ovde čupavo kada se vrate na teren posle kiše.

Ljuba

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mrgud, 26. mart 2019 23:55)
----------------------
Znaci, (pre dobro) odvojeno a (neznam) zajedno.
Tuzna slika nepismene Srbije koja cak nije ni svesna svoje nepismenosti, vec oseca potrebu da ostavlja javne komentare.
Narode, opismeni se.

Robinson

pre 5 godina

Stvarno mi nisi jasan Novače. Sad definitivno mislim da nećeš prestići Federera po broju gren slemova. Zašto nisi nastavio da treniraš redovno posle Australije kada si neverovatnom igrom razneo Nadala u finalu?! Zašto ponovo sebi dopuštaš da krećeš kondiciono ponovo iz početka?! Nije mi jasno da posle toliko godina iskustva gubiš skoro dobijene mečeve. Kako je moguće da toliko padneš?! Ako je ovo deo taktike onda je ne razumem. Brate rodjeni, i ja imam porodicu, ali moram da se potucam po svetu i zaradjujem. A ti o tome trubiš iz dana u dan kao da si ti izmislio brak i kao da si samo ti oženjen. Igraj taj tenis i pobedjuj. Mani se filozofiranja. Mnogo bre filozofiraš za jednog sportistu. Na kraju, neće Jelena, a ni klinci, nigde pobeći. Šta te muči?! Nostalgija? Ne znaš ti šta je to. Znaš ono, hoćeš kući, a ne možeš. A ti samo izgubiš meč i već si sutra sa svojom porodicom. Mnogo si bre mlak. Budi bre muško malo.

Tweak

pre 5 godina

Ma da, sad ni Mastersi nisu bitni, arogancija kod nekih ljudi je zapanjujuća, očigledno se u ovom momentu precenio, priprema za ovaj svakako bitan deo sezone i svakako prestižne trofeje je bila nikakva, što je, sudeći po izjavama posle meča i njemu jasno. On sa nepune 32 godine i bez većih zdravstvenih problema u zadnjih godinu dana (a i one koje je imao pre je nepotrebno zakomplikovao) nema tolikog razloga da pravi duge pauze, mislite da bi uzeo Australiju da nije igrao dovoljno mečeva pre toga ? Ako zbog nekog razloga ne želi da igra određene turnire neka ih preskoči, sramotno je kao broj jedan dolaziti nepripremljen i nezainteresovan na Masters.

A za one koji pričaju da visok nivo čuva samo za Slemove, zaboravljate da je najbolji turnir od početka do kraja u zadnjih godinu dana odigrao u Šangaju, zašto je isti bitniji od Indijan Velsa i Majamija ? Verujem da će izvući pouke iz ovoga i da će, kad se pojavi na turniru, na isti doći sa željom i kondicijom da ga osvoji, neću i ne želim da navijam za nekog ko je došao da eto čisto ,,odradi'' Masters i uzme novac, previše je to arogantno.

miodrag

pre 5 godina

Ma boli te lakat za ove sto te mrze i pisu Gnjole I slicno.....nego kad smo vec kod toga, mislim lakta….kako je on, boli li te jos uvek? Nista o tome ne pricas a nas obozavatelje tvoga lika i dela ineresuje sve , narocito ta istorija sa laktom…..a ti!? Cutis o tome, kao zaliven, ni jednog jedinog slova posle tako slozene operacije i traume koju niko na ATP turu nije imao ni priblizno, ma kakvi!

mios

pre 5 godina

@Jack
Ciko ciko, a kako da ima 310 nedelja na prvom mestu ako ispada na pocetku mastersa? Ciko, hoces li ti biti jedan od onih koji ce, kada Novak ispadne na startu Rolan Garosa da nas ucis kako je to zbog toga sto nije imao dovoljno takmicarskih meceva? Je li cikice?

Stefke

pre 5 godina

Da li je moguce da se opet isto desava kao u njihovom proslom mecu,isto Nole lako prvi set,drugi imao brejk i onda raspad.Novak ima veliki problem da ima to neko dugme za samounistenje,sto naprimer Nadal i Federer nemaju,prosto veoma ce retko Nadal gubiti ovakve meceve gde ima set i brejk prednosti.Ali dobro pretpostavljam da Nole tempira formu za sljaku verovatno mu mastersi nisu mnogo u glavi,ali bi stvarno ostao zal da ne bude i u tom segmentu najbolji,bar da stigne do brojke od 40 masters turnira,sto je lako moguce,ako uzmemo u obzir da ima uz ovu jos bar 2,3 godine vrhunskog tenisa minimum.HAJMO NOLE OKRECI OVO DAJ SAD RIBREJK BRZOOO!!!

Trening!

pre 5 godina

Jasno je da nije u treningu, prosto vec godinama pokusava da napravi balans u smislu da manje trenira a vise igra, to moze Federer zbog suvog talenta i nacina na koji igra, dobar servis, dobar volej Nole ne, Nole 100 posto trening i tada je nepobediv, dobra dva udarca i rana ispadanja da shvati ili igram tenis i najbolji sam ili ovako, kakav je sampion ocekujem ovo drugo.Jos jedan detalj koji potkrepljuje ovu tezu jeste fizicka nepropremljenost koja nije na zadovoljavajucem nivo, ruku na srce to je bio slucaj i u Australiji, ali spletom okolnosti nije se odrazilo na rezultat, posebno onako odigrano finale sa Nadalom, kratak mec u cetvrfinalu i polufinalu dalo mu je prostora da se odmori.Sve u svemu jak trening majstore i nebo je granica!

zvezdoprc

pre 5 godina

Sad će šljaka. Tu će Rafa da dobije tri mastersa i jedan gren slem, realno. Naravno, ako ga ne spreče povrede. Odlepiće se od Đokovića na+4 mastersa i na +3 gren slema. Ako ubode još dva gren slema u sledećih godinu - dve dana prestići će Federera.

delboj

pre 5 godina

Raspad u 31.godini. S obirom na stil igre, na fizikalije i glavu a ne na talenat, realno. Bljesak kao kod Federera u 36 godini. Jos da ce, kad nije u formu proci prvo ili drugo kolo, u H2H sa Rdzerom bi bio debelo u minusu. Rodja za raziku, i kad nije u formu dodje do finala i izgubi od njega, Nadala i ponekad ostalih. Sa 38. Sa 38 ce Novak moci da bude samo komentator. Ma i sa 34,35.

Dragance

pre 5 godina

Kako su to Nadal i Federer uvek spremni posle bilo koje pauze i osvajaju turnire,a Djokovicu treba pola godine da udje u formu.Ocigledno je da dalje nece moci.Kraj jedne karijere.

Danica

pre 5 godina

Ne razumem kako da neki srbin ne navija za Noleta? 
Možeš da ga ne voliš, njegov stil,njegovu ženu ali brate navijam stalno za njega... 
Kao što,ja kao zvezdaš, ne mogu da navijam protiv partizana kada igra protiv hrvata,nemaca, engleza...itd
(Marko, 26. mart 2019 23:10)

Može, može, jako je antipatičan. Partizan nije antipatičan.

mrgud

pre 5 godina

.,

"Neka se drugi trose kad nemaju veci cilj...mi imamo!"
VI imate? I ti se znojis, trcis i treniras s njim, svaki dan, satima? Ima i tvoje zasluge kad on nesto osvoji? Kako te nije sramota, stvarno ne.znam.

mios

pre 5 godina

@.
Slusaj ovako, kada persiras nekome “Vi” pises velikim pocetnim slovom. U suprotnom se obracas mnozini. Sto se ostalog tice, o kakvoj ti strategiji pricas, kakve planove spominjes!? Niko nece s tobom da se konsultuje oko toga, tako da su tvoji planovi i strategije zapravo fantazije osobe koja nema svoj zivot pa zivi tudj.

Dušan

pre 5 godina

I šta se mene tiče što se njemu nije igralo, što mu je turnir nebitan, što ne želi da troši snagu, što ne jede meso, što je vegan, što čuva snagu za slemove i neće da se deranžira na "malim" turnirima, nije bio fokusiran, nije mu preterano stalo, nema motivaciju, kalkuliše, itd itd. Ako mu nije stalo i nije bitno, i sve ovo gore navedeno neka ostane kući. Eto razbio ga Agut..kad on nekoga pobedi ne postavlja se pitanje da li se protivniku igralo, da li je bio fokusiran, motivisan i sl.nego je naslov da je arhiviran, razbijen, zgažen....Dosta je više ovih glupih izgovora! Agut je bio bolji i zdravo-dovidjenja. Čuj bogati nije mu bitan masters turnir...

bigserb

pre 5 godina

I tako mi Novak obori tiket za 9000 din na kvotu 1.20, pa ja sam veca budala od njega sto uopste verujem u njegovu pobedu, iako vidim da vec dva turnira igra bezvoljno i bez energije! Deluje kao podgrejan les na terenu!

marko

pre 5 godina

Novak je gotov.. mozda jos uspe nekako da se motivise do olimpijskih igara i onda je najbolje da prestane da igra, jer on volje za igrom nema ni najmanje.. opet se vraca na staro.. ne trenira, nema kondicije, propusta turnire.. nikada on ne moze ni da se priblizi Federeru.. na zalost, ipak je on Balkanac..

Dule

pre 5 godina

Jednostavno ovaj spanac ne odgovara Novaku i to je tako pa je tako..

Spanac me podseca na Mareya trci do iznemoglosti za svaku loptu i to nasem noletu ne lezi

Na grend slemovima takva igra je skoro nemoguca ako se igra u 4 ili 5 setova posto niko ne moze toliko da trci i sa takvom energijom da igra 4-5 sati ali za masterse je jako opasna igra kada ga jos malo i ide mnogo tesko ga je pobediti

Dušan

pre 5 godina

Ja sam svratio samo da zahvalim Agutu..HVALA druže do neba, ustvari GRASIJAS...vi iz redakcije ste tražili ovo, toliko dosadjujete narod sa Djokovicem da se eto radujemo kad izgubi.

bmiles

pre 5 godina

Opet krije nesto?Povreda?Gubitak fokusa?Nesto ne stima!?Deluje umorno,nezainteresovano,kao da mu je svejedno!To stalno objasnjavanje o prethodnoj poredi,bolovima kao da ga ubija!Svaka cast Bautisti,svaki drugi bi posle onog debakla u prvom setu predao se ali on je smogao snage da iskoristi pad koncentracije Novaka i preokrene mec,zasluzeno!Daleko od forme.Zena i verovatno deca tu,odustaje od Monte Karla, dakle uzima pauzu vise od dve nedelje vraca se tek za Madrid Masters?Sve su indicije da nesto nije u redu, pitanje na koje izgleda niko nema odgovor i bice prisutno sve do izlaska na sljaku!Znam da ce sad poceti obrusavanje na njega njegovih botova,pogotovo sa ovog portala,ali da nesto nije u redu jer takav pad koncentracije,a ne uciniti nista da promenis taktiku kad protivnik ne gresi u dugim razmenama,lici na samoubistvo!?Da budem,iskren sredinom drugog seta kod 3:3 pomislio sam da se ponavlja ista stvar ko sa Kolsajberom. a kad je mec prekinut zbog kise,gotovo sam bio siguran,ne znam zasto?Kao Novakov simpatizer,navijac,zemljak,boli me kao i vecina vas ovaj poraz,ali sta je tu je,idemo dalje.Zato individualni sport ima svoji drazi po neki put ne ide pa ne ide,a onom preko puta sve ulazi!Mozda je rano,Novak nas ubedjuje da ide stepen po stepen,a ja a verujem i milioni njegovih navijaca zelim da mu verujem,mada sve teze i teze,drugo razocarenje u nizu,ma nisu cista posla!?

Znam sve ne pitaj te me kako

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)


A tebi je gramatika "pre dobra"

Mozzart

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)
Idi dete u skolu, edukuj se malo...PRE VISE si OP TERECEN Novakom.

Nebojša

pre 5 godina

U prvom odličan u druga dva osrednji u najboljem slučaju nema tu mesta nekom filozofiranju zasluženo je izgubio na šljaci će morati mnogo bolje da se pripremi mora ako hoće RG i ja verujem da će biti sasvim drugi igrač na šljaci u odnosu na Majami i Indian wells.

Gajetano

pre 5 godina

Novace, sta radis!? Identican mec sa onim iz Dohe, ali to je bilo pred sami Australian Open, uz igranje parova pride.

Novak je trenutno fizicki spreman za jedan set. Ocigledno da je Rolan Garos jedini cilj i da mu je sve ostalo nebitno. Ali ima jedna stvar: ako to ne ostvari, onda mu je propalo cetiri meseca karijere koje na ovom nivou, u ovim godinama, niko sebi ne moze priustiti. Izuzev mozda Nadala.

Jedina dobra stvar je da ce Novak sigurno igrati u Monaku. Ako i to ne uradi, onda je potpuno...

Pozdrav,

Bas zato, moze mu se.

pre 5 godina

Trenutno prvi na atp listi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (he he, 26. mart 2019 23:57)

Da, pa...?

zvezdoprc

pre 5 godina

Održao mu Agut čas tenisa u drugom i trećem setu. Ima odličan bekhend i vrlo dobro izgrađen forhend. Vrlo inteligentan igrač.

zvezdoprc

pre 5 godina

Bautista je veoma mudar igrač. Pusti Novaka da se ispuca u prvom setu, onda dobije rutinski drugi set i na kraju ga isprangija u trećem. Drugi put uzastopno ga pobeđuje na potpuno isti način. Ništa ovde nije slučajno.

Trening!

pre 5 godina

Jasno je da nije u treningu, prosto vec godinama pokusava da napravi balans u smislu da manje trenira a vise igra, to moze Federer zbog suvog talenta i nacina na koji igra, dobar servis, dobar volej Nole ne, Nole 100 posto trening i tada je nepobediv, dobra dva udarca i rana ispadanja da shvati ili igram tenis i najbolji sam ili ovako, kakav je sampion ocekujem ovo drugo.Jos jedan detalj koji potkrepljuje ovu tezu jeste fizicka nepropremljenost koja nije na zadovoljavajucem nivo, ruku na srce to je bio slucaj i u Australiji, ali spletom okolnosti nije se odrazilo na rezultat, posebno onako odigrano finale sa Nadalom, kratak mec u cetvrfinalu i polufinalu dalo mu je prostora da se odmori.Sve u svemu jak trening majstore i nebo je granica!

Mare

pre 5 godina

Koji mu je djavo? Motiv? Stvarno ne znam sta da mislim. U nekoj neverovatnoj varijanti mi pada na pamet da je sve taktika, msm ne taktika da namerno gubi nego taktika “E igracu sa 50% stedecu se za GS, pa ako ovako uzmem neki masters super, ako ne nema veze”. Mada, to jako tesko da je slucaj. Pre mislim da je do motiva.

mios

pre 5 godina

Gotov je on, ovo podseca na 2016. Ovakvom igrom ne moze nista osvojiti, on bi sada trebao da je na vrhuncu posle AO, da igra bar finala mastersa a ne moze dva meca da dobije. Izgleda da je ponovo povreda u pitanju, pokazatelj je i otkazivanje Monte Karla. Ukratko, gotov je, peMzija

Sine Mitre

pre 5 godina

Ocajan sam, necu moci da spavam!
Ali ne zbog Novaka nego zbog stanja u zemlji, gradu, na poslu, skoli…
Da malo manje lecimo komplekse preko Noleta a malo vise se angazujemo i sredimo okruzenje u kome zivimo gde bi nam bio kraj?
Sve najbolje, Nole, sledeci put.

C i n i k

pre 5 godina

Videlo se na kraju 1.seta da je gotov. Sad ako misli jos 1 god da igra ovako, malo super / malo ocajno, onda neka bataljuje ovaj sport na vreme.

nole seti se wawrinke

pre 5 godina

augute , samo udri brate napaceni...rasturio imasovog mirotvorca i vegana
cekamo nolomane i njihove izgovore i opravdanja...bas ce biti zanimljivo

Svrgalo

pre 5 godina

Ma samo ga vi zakivajte u zvezde... svaki dan neki neka prica o njemu dok je bio povredjen, te pio je lekove, te nije bio svoj, koliko ja vidim ovaj tenis je iznamestan kao i svi ostali sportovi koje gledamo, na koje se kladimo... A komentator, uzas jedan, kroz ekran bih ga resio "one tap"

psl

pre 5 godina

Nervoza, psovke besni pogledi ka loži to je Novak Đoković od prošle godine na istom ovom turniru. Vratili se demoni od prošle godine. šta je u pitanju to samo on zna. Videlo se u Indijan Velsu da nešto nije kako treba, a u Majamiju se samo nastavilo. Onda neigranje u Monte Karlu, nešto debelo nije u redu.

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

Msm da je Novak opet u onoj OUT fazi...
ne zadovoljan sobom,udarcima,kriva mu publika,gavranov let iznad terena....
nadam se da ce se vratiti(psihicki) tamo gde treba da bude IN na RG-u

nazalost

pre 5 godina

I dalje ga volim i postujem, svaka mu cast za sve sto je postigao, ali ovo nije sportski... mora da pokaze da grize, kad je vec dosao na turnir... ako ti se ne igra nemoj ni pocinjati...bzvz
(Koja, 27. mart 2019 09:46)

On ima lice umornog coveka. Tela ne izgleda lose, ali lice govori dosta toga... opet se tu nesto desava, nadam se da nisam u pravu

Vuk

pre 5 godina

Novak mentalno jak? Koliko vidim 20 i neki igrac spasava 6,7 brejk lopti bez servisa i to u 3 razlicita gejma.Nas Novak pravi duplu i poklanja mu brejk.Toliko je defanzivan i pasivan,jos sa ovakvim servisom sramota.Ne smije ovo da izgubi

veliki strumf

pre 5 godina

Stvarno neverovatno šta radi od sebe. Dupla na brejk lopti, kao neki početnik. Da li je moguće da će od jednog ipak prosečnog igrača kakav je Agut izgubiti 2 puta za redom u 2 meseca nakon sto je osvajao (ovde vrlo lagano) prvi set. Pa to je nedopustivo sa broja 1! Strahovite turbulencije u igri, ogromni padovi i nedopustive greske. A nije bas da Agut briljira, igra na svom uobicajenom nivou, ništa više od toga.
Onda srećom vrati brejk pa opet uprska i opet brejk Aguta. Aman, da nema ni servisa, ni igre, ama ničega. Koliko brejkova je pretrpeo od ovog trkača koji ni servu nema, a uglavnom je Nole sve sam izgrešio. Stvarno me nervira da ovako nešto dopušta sebi. Evo 5-2... Sramotno je da više ovako gubi mečeve, izgleda kao izduvan balon. Bolje batali, ne igraj 2 meseca nego da se ovako brukas, da te jedan Agut redovno dere, pravi preokrete.

Zemička

pre 5 godina

Čim je došao ozbiljniji protivnik Djokovića nema nigde. Kondicija, snaga i koncetracija u minusu. Previše opuštanja posle AO dovelo je do ovakve igre "na svežinu", gde je sve na staklenim nogama.

Fei Li

pre 5 godina

Zeznut ovaj Bautista-Agut za Đokovića, sad sam pogledao, 7:3 posle ovog meča, uzimao mu setove na GS i u vreme Đokovićeve dominacije.
Fazon je što Novak ne gubi od mlađih.

Ostaje mu da juri GS do kraja karijere i to je to.

jov

pre 5 godina

Ma Novaku su bitni gren slemovi ovo samo otalja sto se kaze
(Bane, 26. mart 2019 23:53)

Ovo svi govore i to stoji, ali ovo je sramota, 2. put ove godine gubi od Aguta(oba puta posle 1-0 u setovima sto je jos gore), evo na 2 mastersa zaredom on ispada u 3. i 4. kolu od Kolsrajbera i Aguta, da dozvoli sebi da ga ponizavaju igraci koji su 2 klase ispod njega, neverovatno

.

pre 5 godina

Mogao je da osvoji rekordnu 6 titulu u IW i sada 7 u Majamiju, koji su dosta bitni i prestizni turniri. Nije trenirao od AO, zato nema formu. Federer je najveci jer igra za titule, rekorder je Wimbldona 8, Sinsinatija 7, Dubaija 7, Zavrsi masters 6 i ima ih jos, mozda su i vece brojke za gornje turnire. A Novak ce vecno da juri rekorde koje mu drugi postave ali ih nece stici, jer on ne igra za titule vec za rekorde sto je pogresan pristup cije rezultate vidimo - osrednji rezultati na IW i MI je kao da Rafa sebi dezvoli ispadanje u drugom kolu Monte Karla, Madrida, Rima i RGa, nema sanse, zato sto se fokusirao samo na te titule ostace najbolji sljakas ikada dok ce se Novakovo ime spominjati uvek uz jos neke rekordere turnira. Boli, steta, navijam za njega.

lol

pre 5 godina

Bez prvog servisa ne može se pobijediti ni slabiji protivnik od Aguta.
A Nole je cio drugi i treći set igrao bez prvog servisa.
Trudio se, ali servis nije postojao.
Biće bolje, cekamo šljaku.

matori

pre 5 godina

@Novak je i u Dohi imao set i brejk viška i na kraju izgubio. ne ponovilo se, ali opet je izgubio brejk viška u drugom setu. i nije iskoristio ponovo brejk loptu, već je napravio neprisiljenu grešku. Agut se vratio u meč potpuno. biće ovde čupavo kada se vrate na teren posle kiše.
(matori, 26. mart 2019 23:15)

istorija se ponovila.
Novak je igrao loše, bez servisa, udarci ne konstantni, previše grešaka, i mislim bez dovoljne kondicije. kako je meč odmicao, on je više grešio.
koji je sledeći turnir ne znam, ali da ima da radi, ima, i to od bazičnih priprema pa onda sve ostalo.

Serhio

pre 5 godina

Mislim da će posle ova dva mastersa Vajda dobrano razmisliti šta dalje. Ovaj i dalje tera po svome. Taman je došao sebi i ponovo ga lutke hvataju. Vidi se da je sa hranom i treningom posvadjan.

Džemail

pre 5 godina

Najbolji teniser i sportista sveta,kako to lepo zvuci

Napred Nole
(Vasic, 26. mart 2019 21:27)

Ne piše se G.O.A.T nego GOAT ili goat.

Sajo

pre 5 godina

Nista od odrastanja...

Ne znam zasto se mi toliko palimo na neke stvari koje zavise od vlazosti vazduha, vetra, raspolozenja supruge, zalaska sunca, terapije burazera, debljine loptice, ugla suncevih zraka...

Jel' ovo ozbiljno?

hihihihi

pre 5 godina

Hahahahaha, a ponadali ste se. Prvo hvalospevi tipa “eve gu goat, ene sta mu radi Nolo”, a posle “nije Nolu bitno ovo” hahahahahaha

pera

pre 5 godina

Meč je izgubio kad je bandoglavo jurio da prvi set dobije sa 6:0, protivniku je dao prilku da u gemu koji mu rezultatski ne znači opusti ruku i počne da udara lopticu iz sve snage i da ovoga naseg izbaci iz komforne zone, osnovna linija, i oteraga na 2 do 3 metra od iste

ja

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)

Kakav je No1e u tenisu takav si ti u pismenosti.

Sudac

pre 5 godina

Nole je od pocetka bio emotivno odsutan, to se jasno videlo, ali su zato bili prisutni mladji Djokovići džabalebarosi, po zanimanju "braća najboljeg tenisera sveta". Te dve stvari uparis i dobijes ovakva dva nastupa za nedelju dana. Ajde bre Jeco, teraj to iz lože!

Aleksandar

pre 5 godina

Novak će ostati upamćen po velikim oscilacijama u svojoj igri.
U svakom slučaju biće među pet najvećih igrača u istoriji.
Za više od toga očigledno ponestaje fizičke i mentalne snage.

Zoran Knežević

pre 5 godina

Novak je dobro počeo meč. Posle prvog seta, znao sam da će se taj rezultat katastrofalno odraziti, ne na Bautistu Aguta već, na Novaka?! Jednostavno posle dobrog "doručka" niko ne misli na "večeru". Bautista Agut je teniser koji ne pamti prethodne izgubljene poene i setove. To je odlika i mentalni sklop svih španskih tenisera. Igraju do poslednje sekunde, kao da je meč tek počeo. Naš Novak nije mogao da otrpi toliku upornost. Verovali ili ne, poslke katastrofalnog prvog seta po Bautistu, rekao sam da će nastavak za Novaka biti više nego težak. Nažalost, pogodio sam. Žao mi je ali, Novak ide dalje. Nadam se da će nešto naučiti iz ovog meča.

Gordan

pre 5 godina

Nista neocekivano, naprotiv, vec u IW se videlo da se vraca u "formu" od pre godinu dana, pre svega "u glavi", i ovo je samo logican nastavak toga, i nije kraj, treba ocekivati nova/stara izdanja u sezoni koja je pred nama. Kada bi manje pricao sa svakim ko hoce da prica, i davao (lazna) objasnjenja kako se sunovratio u one dve godine zbog "povrede lakta", a kada bi vise trenirao, mozda bi i bilo neke nade, ali izgleda da on vise uziva u prici, nego u radu, pa su mu takvi i rezultati. Nema problema, to je njegov izbor, i neka radi kako misli da je najbolje za njega... U istoriji tenisa ce verovatno biti zapisan kao "igrac koji je mogao da obori sve rekorde, ALI..."

Robert

pre 5 godina

Novak igra bukvalno bez servisa, za svaki poen mora da se pomuci dobro, kako je samo u Australiji servirao.
(Srbislav, 26. mart 2019 22:25)

Ni Agut nije bio bolji, gomila promasenih prvih i uzasna realizacija drugih, tako da mu dodje na isto. Pravio duple greske na brejk loptama, u prvom setu ni nalik sebi. pa niko to spomenuo nije. :)

milke

pre 5 godina

E baš volim, neće Nole da trenira, 42 dana neće da igra. Uvrtio u glavu da može da se zeza i da pobeđuje. Najgore je što on neke stvari nikada neće shvatiti.

Branko

pre 5 godina

Ovakav Nole može da izgubi skoro od bilo koga od 100 prvih. Izgubio je šampionski šmek, još da ga ostavi Vajda, vraća se godinu unazad, ali sa godinom više. Biće sve teze sa ovakvim pristupom...

kaja

pre 5 godina

Izjavio je da mora da razmisli sta radi pogresno proteklih godina sto se tice martovskih turnira jer je brzo ispadao. Sta mu nije jasno? Svi su odigrali bar po jedan turnir u februaru a on covek napravio odmor od 40 dana! Eto sta je problem! Ispao iz ritma totalno! Ali dobro, valjda ce se bas zbog ranih eliminacija baciti na sljaku, mislim ozbiljno baciti!

Joker's Grin

pre 5 godina

Nazalost, posle neuspeha u Indijan Velsu, nema nista ni od titule u Majamiju. Ne svidja mi se ovo. Novak je upao u crnu seriju.

bigserb

pre 5 godina

Lose, veoma lose, vidi mu se po izrazu lica da nije sav svoj u ovom mecu! Agonija iz Indijan Velsa se nastavlja!
Nema onog sjaja u ocima kada je zeljan pobede, kada je naostren kao zilet, sada mu se na licu vidi nemoc, umor i frustracija!

roki

pre 5 godina

Bez emocije i bez neke velike zainteresovanosti.Ako nije zainteresovan ne treba ni da igra ove turnire.Ne moze trenutno da dobije prosjecnog tenisera.

Conan

pre 5 godina

Novak lose servira, ali zato mu je forhend ocajan.
Daleko je ovo od pravog Novaka. Nadam se da ce preokrenuti, ali jednostavno nema ni igru, a ni samopouzdanje...

ms

pre 5 godina

Katastrofalna igra, totalni pad forme nakon AO. Ovo nismo ocekivali, a nije sigurno ni broj 1. Opet mora dosta da radi da se podigne za naredne turnire na sljaci koja mu bas i nije najdraza.

No1e

pre 5 godina

Agut realizacija break lopti 3/3. Novak 3/12. Novaka nema nigde, ni servisa, ni riterna, u razmenama Agut nepogresiv, Novak samo ponekad ulepsa poen koji po pravilu priladne Bautisti. Kondicija, glava, udarci...nista nije na svom mestu...teska muka, gledati dominaciju 22. nosioca, koji je prvi set izgubio 6:1! Ispade Agut streptomicin za Novaka. Ajajaj...

Anonimus

pre 5 godina

Kako me iznervira Djokovic kad ovako igra bez zelje, mrcvari se, nema one vatre da zeli da pobedi, kao da mu svejedno...srecom imamo sad i djerea i krajinovica i lajovica i kecmanovica, ssd mi je njih lepse gledati pa cak i kad izgube recimo Filip juce, izgubi ali znam da je dao sve od sebe da se borio ko lav, i sve okej...a za Noleta znam kako moze da igra i onda dodje kao izduvani balon, samo se iznerviram.

Ivke

pre 5 godina

Nema Djokovic vise strpljenja u ovoj fazi karijere da prebacuje sa ovakvim protivnicima loptu u nedogled. Ovaj se hrani dugim razmenama i tu poen po poen po 20 po 30 udaraca unistava protivnika u pojam. Drugi put zaredom nema nikakvo resenje za njega, tesko ce biti i sledeci put ako bude igrao sa njim, prepun je samopouzdanja jer je video da moze da ga dobije.

Marko

pre 5 godina

Zaista se videlo koliko je bio nespreman za ova dva turnira.To tako ne ide!Ili igras sa zeljom da osvojis ili preskaces turnir.Razocarao me svojim pristupom ovde i u IW.Onda je mogo odma da preskace ova dva turnira i da se spremi za sljaku.Sve u svemu ovo ne obecava bas mnogo za Masterse na sljaci...

sasa jokic

pre 5 godina

Agut zasluzeno pobedio, nadigrao ga je u svim duzim razmenama u trecem setu. Nole ispijen, tesko dise, bez energije. Mada ruku na srce, Agut kad se napali, pretvori se u masinu za vracanje loptica.

Robert

pre 5 godina

Što bi rekli Noletovi navijači inače, "da mu set fore, pa onda lagano okrene". I to već dva puta ove godine. Iako i dalje ima znatno bolji H2H, definitivno mu Agutova igra ne leži i mora se priznati da bi bilo poželjno da im se ne ukrštaju putevi na šljaci, gde je Španac još bolji nego na betonu.

Vanessa

pre 5 godina

Ne znam što napisati nakon ovog što sam vidjela večeras!Znam samo da sam razočarana i ljuta na sebe što nisam išla spavati ko čovjek i ujutro pogledala ishod meča!Teško je biti Novakov navijač kad je ovakav!

veliki strumf

pre 5 godina

Zanimljivo: dok je dobro igrao i vodio - stalno nešto besneo, nervirao se, psovao... Kako počeo da gubi, tako zapao u letargiju, nigde vatre, energije... Postalo mu svejedno. Stvarno je postao cudak, nešto se sa njim dogadja. Kad počne da gubi postane mu svejedno i više ne može da se vrati. Tako je u svakom meču kad počne da gubi. U Australiji nije bilo takvih izazova ali na drugim turnirima čim ga neko pritisne - obavezno gubi. To je postao ogroman problem: više brejk lopte ne može da spasi, nema sigurnosti u igri, a svoje brejk lopte sve teze realizuje. Sa ovolikim iskustvom trebalo bi da je obrnuto ali je kod Novaka sve kontra. I kud mu opet nestade servis? Kako ga to ima na jednom pa ga nema na 3 turnira?? I volej, kao i cela igra na mreži - kao rekreativac. Americka turneja kao i prošle godine očajna, za zaborav, jednu dobru stvar mu nije donela ali jeste gomilu loših. Džabe Vajde, džabe sve - sa Novakom nešto nije u redu.

TurboNator

pre 5 godina

Hmm, Noletu 'ne lezi' Bautista Agut, ako ne bude bolje igrao moze se desiti da izgubi...

Nadam se da nece, nadam se da osvaja turnir - ali morace mnogo bolje.
(TurboNator, 25. mart 2019 04:12)

Na zalost imao sam osecaj... mnogo oscilacija, servis los, odluke lose (izgubi 'dobijen' poen) - ovaj Bautista ga odlicno 'cita', uvek je na pravom mestu... ne napada kad treba i obrnuto...

Sta li je sa Noletom - ko zna. Nadajmo se da ce se popraviti za sljaku.

sempervivum

pre 5 godina

9 пропуштених брејк прилика...
Изгледа да Новак сконцентрисано игра само против Федерера и Надала.

Nidzoni

pre 5 godina

Totalno van balansa. Novak je skroz izgubljen. Šta se dešava sa ovim čovekom? Je l' uopšte trenirao do AO? Smešno je komentarisati da mu Agut ne leži, Novak ga je redovno "prao" u prošlosti, problem je što nešto nije OK kod Novaka.

Boki Bgd.

pre 5 godina

Jednostavno kada neko,pa i Nole,nema snage tj.fizičke spreme nije u mogućnosti da ostvari ono što je zamislio i što zna.Onda počinje nervoza i psihički pad...

dr.kadzija

pre 5 godina

isto kao u Dohi....covek igra tehnicki cisto, ne reskira, i ceka gresku protivnika. Nije zanimljiva igra za publiku ali ocigledno donosi rezultate

sHoNe

pre 5 godina

Hahaha ovo komedija! Ne smejem se zato sto sam hejter vec zbog nacina na koji je Nole odigrao ako se ono moze nazvati igrom.
Sad sam odgledao highlights na YT(sinoc odgledao nesto malo mec, morao sam na posao) je ne znam koji djavo brate, meni se ona njegova "igra" gadi! Razumem da ne moze svaki mec kao polufinale i finale AO 2019 ali daj bree malo se trgni! I da znam da je ovo osvajao 6x i sta sve ne ali opet...
Sve u svemu nek mu je sa srecom u nastavku sezone!

Šuluburić

pre 5 godina

Ruku na srce, preslišao ga Španac u svim segmentima: u razmeni, riternu, servi, kondiciji, mentalnom planu. Ovo je bio poraz na svim nivoima.

Pravopis

pre 5 godina

Ajmo Agute pre dobro igras, neznam kako Djokovic moze da ti parira
(Mrgud, 26. mart 2019 23:55)

"pre dobro"...
"neznam".... Jedino ako imaš 6 godina da ti se oprosti.

poštuj tudje sestre, ako imaš svoje

pre 5 godina

@(Jon Bon Jovi, 26. mart 2019 22:44)

Moj komentar je bio ironičan i šaljiv, ali ga napisah (jer bez toga je pitanje koliko bi mi objavili komentar, koji kritikuje tvoj alijas, jer tako neko probah ranije, pa nije objavljeno), a deo tvog alijasa koji sadrži psovku me jako nervira i napisah šta mislim o njemu.

Mane

pre 5 godina

Agut mu je bas postao problematican imao sam neki osecaj da ce ispasti i veoma cudno da posle svake kise i prekida nole padne nema fokus i to mora da resi da bi ostao pribran nije mu se ovo desavalo..

Boki

pre 5 godina

(Jack, 27. mart 2019 12:57)

Znaci Novak je usao u mec sa namerom da izgubi? To je skroz apsurdno pogotovo sto Novak uopste nija takav lik. Jedno je tempiranje forme pred turnir i tokom samog turnira kako idu mecevi i tokokm meceva i to je normalna stvar ali niko ne tempira formu tako sto izgubi namerno na turniru da bi se sacuvao za neki drugi pogotovo ne na mastersu u Majamiju posle kog sledi dobra pauza pre Monte Karla.

Majami nije masters pripremni turnir tipa Rim ili Kanada/Sinsinati pred GS ali je jako zahtevan turnir zbog vremenskih uslova, ogroman Masters turnir za najpsorijom tvrdom podlogom koja varira od spoljnih uslova. Djokovic jednostavno nije mogao bolje i to je to, nema to veze sa tim kada on zaigra kako zna da zaigra.

bigule

pre 5 godina

Kako se kolo srece okrece od loseg aguta do pobede verovatno ako ovako nastavi, tako to ide kada iz god moda posle slema napravis pauzu od mesec ipo bez razloga a samo sto je sa pauze dosao...

ljAXE

pre 5 godina

Odlican test za Novaka. Igra protiv igraca koji je iskopirao Novakovu igru do najsitnjijih detalja. Ferer na steroidima. Protiv ovakvih igraca krucijalan je servis-volej, dobar dropsot, besprekorna serva...Agut je uzasno naporan igrac i samo finese i odlicna tehnika mogu da ga izbace iz takta.

Stevan

pre 5 godina

Šta bi? Videlo se da će izgubiti, nema čovek snage u udarcu da probije Aguta i da pogodi čist viner. Sve vreme gura loptu. Kad naiđe na nekog ko bolje pokriva teren od njega i udara dobro sa obe strane u velikom je problemu. Drugi poraz od Aguta. Loša, bezvoljna igra nedostojna prvog reketa planete.

Miroslav

pre 5 godina

koja RASPRODAJA ugleda jednog br.1 !!

daj bre ljudi nole je ponovo u kanalu ... jedino ga drži još jedno osvajanje RG-a ... a posle RG (šta god uradio) ide Penzija.

Nema u njemu ni volej ni energije da više ozbiljno igra tenis. Napravio pauzu 40dana posle melburna i ne može da se sastavi.

kada ste videli da su Rafa ili Fed odrali nekoga prvi set zamalo sa nulom, pa onda izgubili meč? ... NIKADA ... e u tome je razlika.

zamislite Rafu ili Feda posle osvojenog GS-a d ana naredna dva Mastersa ne mogu da se Sastave !!!

a već je najavio da preskače Monte Karlo ... umorio se na ova dva turnira od 5 mečeva ;-)

VUK

pre 5 godina

Nije moguće nikoga pobediti bez prvog servisa. Katastrofalan servis već dva meseca.Nikakav napredak. Servis mu nije loš, nego očajan. I nije izgubio fokus , nego celu zimu. Dok je imao snage igrao se sa Bautistom, kada je izduvao sve iz pluća , ne može da ga pipne. Jedva se kreće. Nije dobro pripremljen. I pre ovog meča korigovali su broj turnira do RG. Priznali su da nisu radili. Idu na pripreme do Madrida. Od sjaja u Melburnu do potpunog pada forne koja je sada konstantno u minus fazi. Imaju problem Vajda i Novak.

veliki strumf

pre 5 godina

Kako je obukao plavu majicu tako je počeo da nema pojma. Trebalo je da izgubi od Delbonisa, da ne dozivljava novo poniženje. Serva ne postoji, igra na mreži level rekreativca, kao i veći deo karijere, energije nema, života nema... 90% relija je izgubio, pimpla onu lopticu i šibne je u aut posle klasičnog prebacivanja... Strasno! I nije mi jasno zašto ovoliko gubim živce zbog njega... Kako je počeo, igrao pola sata i potpuno se ugasio. Batali fudbal, Ronaldo i vrati se treninzima. Ne valja ovo bas ništa. A sto me nervira sa izjavama, opet nešto filozofira, glumi a ne može da dođje do 1/4 finala Mastersa. Ajde bre... Svašta bih napisao. Agut se pretplatio da samo njega dere. Fuj!

Čiča Miloje

pre 5 godina

Pa odrao ga je Agut i pre meseccdana u Dohi... šta je čudno! Sa ovakvom babskom igrom odraće ga svako iz prvih sto... Dobro je što je ispao, jer bi ga Ćorić odučio od tenisa.

Burjanac

pre 5 godina

Nole nikad gore nije servirao kao protiv Aguta. Činilo se da ne može da ubaci prvu servu poslednja 2 seta. Dobro što je ispao, sad može da se skoncentriše na dubl.

Savac

pre 5 godina

Šta se dešava sa ovim čovekom, pa to je za proučavanje...
2016. godine osvoji RG, pa odjednom zaboravi da igra tenis dve godine...Onda ni kriv ni dužan osvoji WB nekom osrednjim igrom i spletom okolnosti i odjednom postane nepobediv.
2019. nestvarnom igrom osvoji AO, ponizi Nadala u finalu, a onda, ničim izazvan, posle samo mesec dana počne da igra kao da je 150.na ATP listi.
Večeras uništi Aguta u prvom setu i odjednom samo stane.
Nerealno šta čovek radi.

BoltonBastard

pre 5 godina

Novak ruši reputaciju ovim ovakvim porazima uostalom ja shvatam da je osvojio ove turnire ali ne shvatam ovu malokrvnost u igri koja je katastrofalna. Meni nije jasno na koji će on način izbrusiti formu za Roland Garos kad će po svemu sudeći ponovo napraviti ogromnu pauzu s obzirom da verovatno neće igrati Monte Carlo već će zaigrati u na turnir u Madrid koji počinje čak 6 maja!

devla

pre 5 godina

Pažnja, uskoro kreće patetisanje zašto igra ovako. Sada je mentalno loše, jer je sve osvojio. Nikada neću razumeti njega, ili je najbolji ili je koš k'o blato, kada gubi vidi se da se ne trudi.

Niki

pre 5 godina

najjachi su komentari, ma Novaku su samo bitni slemovi i to obicno kada izgubi, dajte ljudi ozbiljnosti malo, Novak je u raspadu forme, ne moze da se sastavi, muchi se sa ovim Ne-teniserom nakazom od igracha koji igra samo jednu te istu igru prebacivanja i cekanja kratke lopte na forhend tako sto stoji 2 metra iz osnovne linije, miksuj malo, skracuj uglove sa manje snage jer ovaj samo koristi snagu udarca protivnika, teraj ga na trcanje a ne isti ritam konstantno koji njemu odgovara, uz to serva ocajna i epilog je ocigledan..

Бата Стојковић

pre 5 godina

Шта рече после Индијан Велса, научио је лекцију. Да, да много добро је научио. Поново филозофира док други играју.

Kresoje

pre 5 godina

Ovde nije u pitanju poraz, ovde je u pitanju nepoštovanje samog sebe. Često liči na kravu koja da puno mleka i onda šutne kantu i sve to prospe. Očigledno da nije svestan i da ne može da nosi oviliko breme odgovornosti zbog pozicije koju je teškim radom stekao.

djoko

pre 5 godina

Djokovicu nastavio po starom...prvi set drzo se plana kasnije konta ma past ce on sam od sebe alooo bre ne igras protiv Cilica ovaj spanac je uporan ko Nadal ja ne mogu vjerovati kako je poceo gubit meceve samo zato sto se ne drzi plana tako je i protiv Wawrinke igro dobio 15 meceva u nizu i onaj mec iz 2013 je prekternica zafrkava se zna da ce dobit kad pojaca al ne zna da tim popustanjem daje protivniku vjetar u krila u njihovom sledecu mecu i sta se onda desi od sledeca 4 Gs meca Wawrinka dobije 3 a garantujem da je ga i te 2013 umjesto 3 2 rabio sa 3 0 da ga Wawrinka nikad vise ne bi dobio...al dobro i sad ce naravno uzet pauzu od mjesec ipo dana do Madrida jer je odigro 4 meca u razmkau od 10...Djokovicu opasno ti se drma broj 1 na kraju godine pocni trenirat i ne gledaj ko ce vise para zaradit s tim se bavi kad zavrsis tenisku sezonu...a jesi me iznerviro u pm

bazan

pre 5 godina

.Novak je bespomoćan protiv Aguta, apsolutno mu ne odgovara. I prošli meč koji je izgubio i ovaj, jednostavno, kada prorade Agutu udarci-odnosno kada ovaj ne greši, Novak ne ume da ga probije. Čudi me da nije izvukao pouke iz prošlog meča, ovako ne ide. Očekivati da Španac padne je neozbiljno za broja 1.
(Laki, 26. mart 2019 23:55)

Slican rezultat kao u Dohi.Ne odgovaraju mu igraci kao Agut koji drze loptu dugo u igri.Steta zbog bodova ni U IW kao ni u Majamiju gde nije branio nista.Navijaci da se otrezne a ne da se drze misljenja da je Novak savrsen,masina nepobediv...

Milan

pre 5 godina

Mogao je sve da završi pre kiše da je bio malo koncentrisaniji na brejk loptama.
Ono što upada u oči je da je Agut bio taj koji je stajao na osnovnoj liniji a Novak 2 metra iza, što nije dobro. Pasivan Novak nije onaj dobar Novak. On mora da ide po poene a ne da ih čeka. Ispustio je šansu da napravi finu zalihu poena pred nastavak sezone.
Ide sezona šljake, rekao bih da mora mnogo da se druži sa Gričom narednih par nedelja ako misli nešto da uradi na RG.

veliki strumf

pre 5 godina

Ma neverovatno kako Novak ne ume da iskoristi brejk lopte. Evo i u 3. gemu 3. seta ima 15-40 i ne odigra ništa, potpuna pasiva. Španac je do sada spasio čak 9 brejk lopti a Nole samo jednu! Neverovatno da Novak toliko loše igra na svojim i brejk loptama protivnika a tu bi trebalo da bude najjači. Velike greske pravi kad se nađje u dobroj sansi, ima puno prilika ali nikako da ih iskoristi. Propustio je puno svojih sansi i sada je veliki problem. I opet ima velikih problema na mreži kao i u većem delu karijere. Stravično loši potezi u ovom periodu igre i sada je kritično.