53

Sreda, 09.09.2015.

09:27

Borba za I mesto: Srbija – Turska (14:30)

Košarkaši Srbije igraju danas u 14:30 protiv Turske u Berlinu, meč četvrtog kola Evrobasketa.

Borba za I mesto: Srbija – Turska (14:30) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

nebojsa petrovic

pre 9 godina

sale prijatelju ti uopste nisi potreban na klupi jednostavno ova selekcija selektora tj komentatora ce ti sve objasniti o kosarci ljudi bre odakle vam uopste recnik > ja bi uradio ovo ili ono ili ja mislim .Da ne poveruje covek.

Crnogorac

pre 9 godina

Trebalo bi danas pustiti Turcine (odmarati kljucne igrace).
Pa sjutra, na sve ili nista sa Zabarima.

Jer oni imaju pakleni raspored.
Juce u 21:00 sa Spancima.
Dans u 17:45 sa Njemcima
Sjutra u 14:30 sa Nama ;-) . . .

Da je ''nama'' takav raspored, odma bi pravili razno-razne teorije zavjere protiv zemlje kosarke . . .

Ako isgubimo danas i sjutra mi smo 99 ili 100% III. Onda bi Turci bili I sa jednim porazom. Italijani danas dobiju Njemce II sa jednim porazom.
A mi i Spanci na kraju po II poraza, s tim stmo smo ih dobili i bili bi III.

Nisam isao dalje u kalkulaciju, tako da ne znam sta je bolje biti prvi ili III.

Ako je bolje biti III, onda neka ove dvije budu trening utakmice, i bili bi najvise odmoreni za utakumce-nokaut-faze . . .
A ''prljavi spanci'' bi se sa svabama borili za IV mjesto . . .
(jos kad bi izgubili, odose kuci) - da im vise nikad ne padne na pamet da bilo sta namjestaju . . .

Hrvat na kvadrat

pre 9 godina

Navijam za vas i protiv Italije i protiv Turske jer bih volio da se sretnemo u 4-finalu. Realno gledano, nasi bi se najvise napalili protiv vasih i sigurno bi vas dobili

mahir

pre 9 godina

Nevjerovatno je da su 4 vrhunska tima stavili u istu grupu + sasvim solidna Njemacka, dok reprezentacije iz ostalih grupa izuzev Grcke i Francuske ne zasluzuju niti da brisu parket na ovom EP. Garantovano 2 medalje uzimaju reprezentacije iz ove grupe.

Beli_rs

pre 9 godina

mislim da imamo najbolju rotaciju na prvenstvu, nek se drugi brinu i kalkulisu, ja bi najvise volio da idemo sa prvog mjesta, da dokazemo da nivo, ipak smo zemlja kosarke

Tanja

pre 9 godina

Ocekujem tesku utakmicu, ali nasu pobedu. Ovo sto cini nasa reprezentacija je samo jos jedan dokaz da se kuca gradi od temelja. Pobeda protiv Spanije je bio odlican temelj. Odlican.

ivan

pre 9 godina

Na proslom EP je Duda isao posteno, bili smo prvi u grupi, Spanci cetvrti pa nas osramotili oko 30 razlike cini mi se, nadam se da je Sale pametniji, ako izgubimo obe bicemo treci i saljemo Spance na Francuze a mi se setamo do finala. Ako budemo prvi onda padamo sa Spancima u polufinalu ili kad vec, u tom slucaju rizikujemo medalju.

ZG TOM-šrauba

pre 9 godina

Španjolci se bave kalkulacijama, jer kada bi bili treći, lako dolaze do polufinala, u 1/8 mogući protivnici polj, finska....a u 1/4 Česi ili slo.
HRV bi lako mogla već u 1/8 igrati sa Litvom i ako prođe onda sa Srbijom. Moja prognoza za 1/2 finale Grč-Fra i Špa-Srb.

bez_cenzure

pre 9 godina

Idealno bi bilo da pobijedimo Turke, Italija dobije Njemačku a u zadnjem kolu progledamo Italijanima i budemo drugi kako bi u eventualnom 1/4 finalu ipak izbjegli komšije i poslali ih na napaljene Italijane. Što ne bi i mi u zadnjem kolu kalkulisali. Bolje je izbjeći komšije u 1/4 finalu nego Špance u 1/2 finalu. Sa komšijama je uvijek teško igrati bez obzira što smo kvalitetniji od njih jer u tom slučaju izvlače svoj maksimum a sigurno nam ne treba teška utakmica prije eventualnog polufinala pogotovo ako je protivnik Španija.

vladek

pre 9 godina

Batalite kalkulacije vise.Jedini dostojan rival su nam Francuzi,i to kazem jer su domacini,i ocekujem da podignu formu.Ako nam dopadnu Spanci u polu-finalu,tek ce se videti koliko smo bolji.Teo igra sa pola snage,Bjelica se cuva za nokaut fazu.Bogdanovic jos nije explodirao,a mora jednom.E,jedina slabija tacka su nam centri,mada ima i to dobru stranu,jer Radulja i Kuzma nisu puno igrali,zato pucaju od snage.Vreme radi u njihov korist.Igraci u senci su tek posebna prica,Stefan Markovic,Erceg,Nedovic,Simonovic uvek mogu da bljesnu.Mozemo biti zlatni ili srebrni,treceg nema

nemanja

pre 9 godina

Navijao sam za Italijane sinoc, ali sad kad pogledam bolje bi za nas bilo da su pobijedili Spanci. Upitno nam je i prvo mjesto, bez obzira sto smo objektivno bolji, a ovako bismo u potencijalnom 1\2f isli na Spaniju, koja je najbolja ekipa na prvenstvu. Francuzi slabo djeluju, valjda ce dici formu.

patos

pre 9 godina

mi ako izgubimo od Turske I Italije bicemo 3.,sto je najbolja solucija a tako bi poslali Spance na Francuze,moramo i mi malo taktizirati...

Stiven Džerard

pre 9 godina

I evo ga kakav je to as umesto Ilasove(NBA asa koji idje jako do kraja) ulazi Furkan Aldemir dabl-dabl mašina i kakva utakmica ovog asa u svom NBA stilu malo mu je falilo do svog od velikix 2p-3sk i kakav je to igrač.BY Petar Denda

triplem

pre 9 godina

ima jedna kalkulacija koja me sada sada razdire. Mislim volim sportska takmicenja, ferplej, pruzanje ruku boljem i to ali Spanci i njihove kalkulacije me godinama izludjuju. Prosta je racunica. Ukoliko izgubimo obe od Turaka i Italijana, dovoljno je da Turska pobedi Island i Spanije je cetvrta. Italijani mogu i da izgube od Nemaca svejedno. Mi bismo bili 3 LJigavi Spanci idu odmah na Francuze i ostaju bez Olimpijade. Nas put bi u tom slucaju bio 1/8 Izrael ili Poljska, 1/4 verovatno Turkska, onda Litvanija, pa daj bolje finale ko god dodje do njega. U slucaju da smo prvi u grupi imacemo Bosnu-Hrvatsku,Litvaniju pa finale. Morate priznati nije neka velika razlika. U slucaju da smo treci, mocicemo da prikrivamo nasa "oruzja", odmaramo igrace, imati na svojoj strani statisticku pretpostavku da je tesko dva puta pobediti isti tim na turniru (Turska ili Italija u cetvrtini) i povrh svega toga, satisfakciju da ove Spanske manipulante posaljemo kuci na jedno 2 godine. Sve sto treba da se desi je da mi izgubimo obe a Turci dobiju Island. Pa ljudi, bolju sansu necemo imati. Razumem ja i ferplej, postenje i sve to ali onda pogledam facu onog Fernandeza, glumu Llulla, i onog njihovog trenera i jasno mi je sta nam je raditi... Djordjevicu na Turke Markovic, Simonovic, Milutinov, Milosavljevic,.. ne znam koga za petog.. plasim se pobedicemo ih..

Batko

pre 9 godina

Ako Turci budu uspeli da ponove prvu četvrtinu od juče sa Nemcima, biće svašta. Generalno, ono sto su tada odigrali nema šanse da odrze duze od 1/4, jer je stvarno delovalo nestvarno.
Iljasova pod kontrolu Gagija ili Kaline. Erdeba mislim da moze Kuzmic da drzi. Marković na Diksona (sutira iz svakog pika pa skoro u 80% slucajeva). Ako odrzimo egal do poluvremena, mislim da u drugom delu mozemo da ih slomimo. Imaju obavezan pad u 3. ili 4. četvrtini kada to treba iskoristiti i slomiti ih...Uglavnom, biće intresantno

ginger

pre 9 godina

Carevi je l' citate vi dalje od naslova? U tekstu nigdje ne pise da pobeda nad Turcima obezbedjuje prvo mesto. "Orlovi su jedini neporaženi tim u grupi B, a eventualnom pobedom nad Turcima BILI BI NA KORAK OD PRVOG MESTA i lakšeg protivnika u osmini finala." Citajte malo ljudi, ne napadajte odmah novinare. A nasim momcima srecno, veci motiv od 2010 i kradje im me treba.

Mare,NS

pre 9 godina

Kako bi bilo da zaboravimo teorije zavere.
Na SP mi smo grupnu fazu zavrsili na 4.mestu.
Onda smo razbijali sve do finala sa Amerima!
Bitno je da se ne opustamo i uvek igramo na pobedu.
Znaci,bez kalkulacija,neka to rade drugi!!!

ogi

pre 9 godina

ako ja dobro rezonujem,a trebalo bi da je tako,ovo nije definitivna borba za prvo mjesto.ukoliko mi slavimo danas,a italija dobije svabe,onda ce mec sa azurima biti za celo tabele.jer ako nas italija dobije,oni ce biti prvi.prosta logika medjusobnog skora.

SEpePaRA

pre 9 godina

Po mojoj nekoj racunici nismo sigurno prvi ako dobijemo samo Turke, jer ako Italijani dobiju Nemce i nas, oni su 1.,a mi 2.,tako da nam dosta zavisi i od utakmice posle nas gde se sastaju ove dve ekipe.. Mada iskreno se nadam da cemo uspeti da pobedimo obe utakmice, jer imaju kratku rotaciju i jedni i drugi, a ovo ce im biti 4.tekma u 5 dana, dok smo mi imali 2 dana samo za trening(ono sa Islandom bio malo jaci trening) i da ce biti to lake pobede i lepa uvertira pred 1/8finala.. Srecno momci!

Bane

pre 9 godina

Ako pobedimo Tursku, a Italija dozivi poraz od Nemacke --- bicemo prvi pred poslednje kolo sa 4-0 (Italijani bi imali 2-2, kao i Turci).

Ali, ako Italijani pobede Nemce, a mi Turke, imace Italijani skor 3-1 i pobedom nad nama u poslenjem kolu bi bili prvi. Dakle, ovo je samo deo borbe za prvo mesto. Ni pobeda nad Turcima nista ne garantuje.

Rooney-utd

pre 9 godina

Najvecu paznju treba obratiti na diksona uzima dosta suteva i ako ga krene nece biti dobro,ali ono sto najvise brine jeste erden koji igra fantasticno na ovom prvenstvu a znamo da nam centri skripe na ovom prvenstvu,srecno momci idemo na jos jednu pobedu.

tetki lek da odnesem

pre 9 godina

Nategnuti ih do koske za onu kosarkasku sramotu iz 2010. godine.
Da se razumemo, nece biti lako, gladni su, organizovani su, tandem Dikson-Erden radi kao singerica, ali mislim da smo bolja ekipa trenutno. Umorise se juce, nama su Teo i Beli odmarali i mislim da danas dobijamo sa cca 5 razlike. A i ako ih sut bude onako userski isao dva dana za redom, onda ima svaka cast.
Spanci namestili sinoc, smrdljiva ekipa, dokazali po ko zna koji put, pa je sada grupa prilicno zamrsena.

jmk

pre 9 godina

Ako budemo insistirali na prvom mestu, Španija će
sigurno biti treća (ako pobedi u sledeća dva kola ),
ako izgubimo od Turske i Italije mi ćemo biti treći, ali je bitno da Nemačka pobedi Italiju, kako bi Italijani izgarali
na terenu protiv nas inače će ta utakmica biti smešna. Ko ne razume svi će želeti da izbegnu 2 i 4 mesto, a bolje je biti 3 nego 1.

Uk

pre 9 godina

Gubimo i sad i od Italije..saljemo Spance na 4. mesto, mi na 3. u drugi deo kostura. E sad..jedini problem mogu biti Francuzi, odnosno, da li ce oni juriti prvo mesto. Ako budemo igrali muski s druge strane, nece im se imati sta zameriti sve i da nas Spanija izbaci u polufinalu (ako prodjemo i jedni i drugi) jer Spanija je za nas najopasniji protivnik..ne leze nam. Gasol ce da ubacuje 25+ kako god okrenes, a ovim ludacima spolja ako proradi sut kao sto zna, bice pretesko. Uglavnom...zanimljivost nas ceka, zahvaljujuci Spaniji.

Deki

pre 9 godina

Cak i da pobedimo danas, ako Italija pobedi Nemacku i nas oni ce biti prvi. Da li je moguce da novinari, kojima je ovo posao, ne mogu da pogledaju raspored do kraja i elementarnom matematikom dodju do ovakvog zakljucka.

Inace nasima sve najbolje danas! Realno smo bolji, samo da ne bude bas katastrofalno sutersko popodne!

Ide Mo

pre 9 godina

Moja prognoza je da ovog puta nece ni Nedovic ni Bjelica da vode glavnu rec, nego neko treci, iznenadice Turek samo tako. Mozda cak Kalinic ili Bogdan, videcete!

Pobeda je neminovnost :)

Deki

pre 9 godina

Cak i da pobedimo danas, ako Italija pobedi Nemacku i nas oni ce biti prvi. Da li je moguce da novinari, kojima je ovo posao, ne mogu da pogledaju raspored do kraja i elementarnom matematikom dodju do ovakvog zakljucka.

Inace nasima sve najbolje danas! Realno smo bolji, samo da ne bude bas katastrofalno sutersko popodne!

tetki lek da odnesem

pre 9 godina

Nategnuti ih do koske za onu kosarkasku sramotu iz 2010. godine.
Da se razumemo, nece biti lako, gladni su, organizovani su, tandem Dikson-Erden radi kao singerica, ali mislim da smo bolja ekipa trenutno. Umorise se juce, nama su Teo i Beli odmarali i mislim da danas dobijamo sa cca 5 razlike. A i ako ih sut bude onako userski isao dva dana za redom, onda ima svaka cast.
Spanci namestili sinoc, smrdljiva ekipa, dokazali po ko zna koji put, pa je sada grupa prilicno zamrsena.

Bane

pre 9 godina

Ako pobedimo Tursku, a Italija dozivi poraz od Nemacke --- bicemo prvi pred poslednje kolo sa 4-0 (Italijani bi imali 2-2, kao i Turci).

Ali, ako Italijani pobede Nemce, a mi Turke, imace Italijani skor 3-1 i pobedom nad nama u poslenjem kolu bi bili prvi. Dakle, ovo je samo deo borbe za prvo mesto. Ni pobeda nad Turcima nista ne garantuje.

Mare,NS

pre 9 godina

Kako bi bilo da zaboravimo teorije zavere.
Na SP mi smo grupnu fazu zavrsili na 4.mestu.
Onda smo razbijali sve do finala sa Amerima!
Bitno je da se ne opustamo i uvek igramo na pobedu.
Znaci,bez kalkulacija,neka to rade drugi!!!

ogi

pre 9 godina

ako ja dobro rezonujem,a trebalo bi da je tako,ovo nije definitivna borba za prvo mjesto.ukoliko mi slavimo danas,a italija dobije svabe,onda ce mec sa azurima biti za celo tabele.jer ako nas italija dobije,oni ce biti prvi.prosta logika medjusobnog skora.

SEpePaRA

pre 9 godina

Po mojoj nekoj racunici nismo sigurno prvi ako dobijemo samo Turke, jer ako Italijani dobiju Nemce i nas, oni su 1.,a mi 2.,tako da nam dosta zavisi i od utakmice posle nas gde se sastaju ove dve ekipe.. Mada iskreno se nadam da cemo uspeti da pobedimo obe utakmice, jer imaju kratku rotaciju i jedni i drugi, a ovo ce im biti 4.tekma u 5 dana, dok smo mi imali 2 dana samo za trening(ono sa Islandom bio malo jaci trening) i da ce biti to lake pobede i lepa uvertira pred 1/8finala.. Srecno momci!

Ide Mo

pre 9 godina

Moja prognoza je da ovog puta nece ni Nedovic ni Bjelica da vode glavnu rec, nego neko treci, iznenadice Turek samo tako. Mozda cak Kalinic ili Bogdan, videcete!

Pobeda je neminovnost :)

vladek

pre 9 godina

Batalite kalkulacije vise.Jedini dostojan rival su nam Francuzi,i to kazem jer su domacini,i ocekujem da podignu formu.Ako nam dopadnu Spanci u polu-finalu,tek ce se videti koliko smo bolji.Teo igra sa pola snage,Bjelica se cuva za nokaut fazu.Bogdanovic jos nije explodirao,a mora jednom.E,jedina slabija tacka su nam centri,mada ima i to dobru stranu,jer Radulja i Kuzma nisu puno igrali,zato pucaju od snage.Vreme radi u njihov korist.Igraci u senci su tek posebna prica,Stefan Markovic,Erceg,Nedovic,Simonovic uvek mogu da bljesnu.Mozemo biti zlatni ili srebrni,treceg nema

Stiven Džerard

pre 9 godina

I evo ga kakav je to as umesto Ilasove(NBA asa koji idje jako do kraja) ulazi Furkan Aldemir dabl-dabl mašina i kakva utakmica ovog asa u svom NBA stilu malo mu je falilo do svog od velikix 2p-3sk i kakav je to igrač.BY Petar Denda

ginger

pre 9 godina

Carevi je l' citate vi dalje od naslova? U tekstu nigdje ne pise da pobeda nad Turcima obezbedjuje prvo mesto. "Orlovi su jedini neporaženi tim u grupi B, a eventualnom pobedom nad Turcima BILI BI NA KORAK OD PRVOG MESTA i lakšeg protivnika u osmini finala." Citajte malo ljudi, ne napadajte odmah novinare. A nasim momcima srecno, veci motiv od 2010 i kradje im me treba.

Rooney-utd

pre 9 godina

Najvecu paznju treba obratiti na diksona uzima dosta suteva i ako ga krene nece biti dobro,ali ono sto najvise brine jeste erden koji igra fantasticno na ovom prvenstvu a znamo da nam centri skripe na ovom prvenstvu,srecno momci idemo na jos jednu pobedu.

triplem

pre 9 godina

ima jedna kalkulacija koja me sada sada razdire. Mislim volim sportska takmicenja, ferplej, pruzanje ruku boljem i to ali Spanci i njihove kalkulacije me godinama izludjuju. Prosta je racunica. Ukoliko izgubimo obe od Turaka i Italijana, dovoljno je da Turska pobedi Island i Spanije je cetvrta. Italijani mogu i da izgube od Nemaca svejedno. Mi bismo bili 3 LJigavi Spanci idu odmah na Francuze i ostaju bez Olimpijade. Nas put bi u tom slucaju bio 1/8 Izrael ili Poljska, 1/4 verovatno Turkska, onda Litvanija, pa daj bolje finale ko god dodje do njega. U slucaju da smo prvi u grupi imacemo Bosnu-Hrvatsku,Litvaniju pa finale. Morate priznati nije neka velika razlika. U slucaju da smo treci, mocicemo da prikrivamo nasa "oruzja", odmaramo igrace, imati na svojoj strani statisticku pretpostavku da je tesko dva puta pobediti isti tim na turniru (Turska ili Italija u cetvrtini) i povrh svega toga, satisfakciju da ove Spanske manipulante posaljemo kuci na jedno 2 godine. Sve sto treba da se desi je da mi izgubimo obe a Turci dobiju Island. Pa ljudi, bolju sansu necemo imati. Razumem ja i ferplej, postenje i sve to ali onda pogledam facu onog Fernandeza, glumu Llulla, i onog njihovog trenera i jasno mi je sta nam je raditi... Djordjevicu na Turke Markovic, Simonovic, Milutinov, Milosavljevic,.. ne znam koga za petog.. plasim se pobedicemo ih..

ZG TOM-šrauba

pre 9 godina

Španjolci se bave kalkulacijama, jer kada bi bili treći, lako dolaze do polufinala, u 1/8 mogući protivnici polj, finska....a u 1/4 Česi ili slo.
HRV bi lako mogla već u 1/8 igrati sa Litvom i ako prođe onda sa Srbijom. Moja prognoza za 1/2 finale Grč-Fra i Špa-Srb.

Batko

pre 9 godina

Ako Turci budu uspeli da ponove prvu četvrtinu od juče sa Nemcima, biće svašta. Generalno, ono sto su tada odigrali nema šanse da odrze duze od 1/4, jer je stvarno delovalo nestvarno.
Iljasova pod kontrolu Gagija ili Kaline. Erdeba mislim da moze Kuzmic da drzi. Marković na Diksona (sutira iz svakog pika pa skoro u 80% slucajeva). Ako odrzimo egal do poluvremena, mislim da u drugom delu mozemo da ih slomimo. Imaju obavezan pad u 3. ili 4. četvrtini kada to treba iskoristiti i slomiti ih...Uglavnom, biće intresantno

Beli_rs

pre 9 godina

mislim da imamo najbolju rotaciju na prvenstvu, nek se drugi brinu i kalkulisu, ja bi najvise volio da idemo sa prvog mjesta, da dokazemo da nivo, ipak smo zemlja kosarke

patos

pre 9 godina

mi ako izgubimo od Turske I Italije bicemo 3.,sto je najbolja solucija a tako bi poslali Spance na Francuze,moramo i mi malo taktizirati...

Uk

pre 9 godina

Gubimo i sad i od Italije..saljemo Spance na 4. mesto, mi na 3. u drugi deo kostura. E sad..jedini problem mogu biti Francuzi, odnosno, da li ce oni juriti prvo mesto. Ako budemo igrali muski s druge strane, nece im se imati sta zameriti sve i da nas Spanija izbaci u polufinalu (ako prodjemo i jedni i drugi) jer Spanija je za nas najopasniji protivnik..ne leze nam. Gasol ce da ubacuje 25+ kako god okrenes, a ovim ludacima spolja ako proradi sut kao sto zna, bice pretesko. Uglavnom...zanimljivost nas ceka, zahvaljujuci Spaniji.

Tanja

pre 9 godina

Ocekujem tesku utakmicu, ali nasu pobedu. Ovo sto cini nasa reprezentacija je samo jos jedan dokaz da se kuca gradi od temelja. Pobeda protiv Spanije je bio odlican temelj. Odlican.

nebojsa petrovic

pre 9 godina

sale prijatelju ti uopste nisi potreban na klupi jednostavno ova selekcija selektora tj komentatora ce ti sve objasniti o kosarci ljudi bre odakle vam uopste recnik > ja bi uradio ovo ili ono ili ja mislim .Da ne poveruje covek.

mahir

pre 9 godina

Nevjerovatno je da su 4 vrhunska tima stavili u istu grupu + sasvim solidna Njemacka, dok reprezentacije iz ostalih grupa izuzev Grcke i Francuske ne zasluzuju niti da brisu parket na ovom EP. Garantovano 2 medalje uzimaju reprezentacije iz ove grupe.

jmk

pre 9 godina

Ako budemo insistirali na prvom mestu, Španija će
sigurno biti treća (ako pobedi u sledeća dva kola ),
ako izgubimo od Turske i Italije mi ćemo biti treći, ali je bitno da Nemačka pobedi Italiju, kako bi Italijani izgarali
na terenu protiv nas inače će ta utakmica biti smešna. Ko ne razume svi će želeti da izbegnu 2 i 4 mesto, a bolje je biti 3 nego 1.

nemanja

pre 9 godina

Navijao sam za Italijane sinoc, ali sad kad pogledam bolje bi za nas bilo da su pobijedili Spanci. Upitno nam je i prvo mjesto, bez obzira sto smo objektivno bolji, a ovako bismo u potencijalnom 1\2f isli na Spaniju, koja je najbolja ekipa na prvenstvu. Francuzi slabo djeluju, valjda ce dici formu.

ivan

pre 9 godina

Na proslom EP je Duda isao posteno, bili smo prvi u grupi, Spanci cetvrti pa nas osramotili oko 30 razlike cini mi se, nadam se da je Sale pametniji, ako izgubimo obe bicemo treci i saljemo Spance na Francuze a mi se setamo do finala. Ako budemo prvi onda padamo sa Spancima u polufinalu ili kad vec, u tom slucaju rizikujemo medalju.

Crnogorac

pre 9 godina

Trebalo bi danas pustiti Turcine (odmarati kljucne igrace).
Pa sjutra, na sve ili nista sa Zabarima.

Jer oni imaju pakleni raspored.
Juce u 21:00 sa Spancima.
Dans u 17:45 sa Njemcima
Sjutra u 14:30 sa Nama ;-) . . .

Da je ''nama'' takav raspored, odma bi pravili razno-razne teorije zavjere protiv zemlje kosarke . . .

Ako isgubimo danas i sjutra mi smo 99 ili 100% III. Onda bi Turci bili I sa jednim porazom. Italijani danas dobiju Njemce II sa jednim porazom.
A mi i Spanci na kraju po II poraza, s tim stmo smo ih dobili i bili bi III.

Nisam isao dalje u kalkulaciju, tako da ne znam sta je bolje biti prvi ili III.

Ako je bolje biti III, onda neka ove dvije budu trening utakmice, i bili bi najvise odmoreni za utakumce-nokaut-faze . . .
A ''prljavi spanci'' bi se sa svabama borili za IV mjesto . . .
(jos kad bi izgubili, odose kuci) - da im vise nikad ne padne na pamet da bilo sta namjestaju . . .

bez_cenzure

pre 9 godina

Idealno bi bilo da pobijedimo Turke, Italija dobije Njemačku a u zadnjem kolu progledamo Italijanima i budemo drugi kako bi u eventualnom 1/4 finalu ipak izbjegli komšije i poslali ih na napaljene Italijane. Što ne bi i mi u zadnjem kolu kalkulisali. Bolje je izbjeći komšije u 1/4 finalu nego Špance u 1/2 finalu. Sa komšijama je uvijek teško igrati bez obzira što smo kvalitetniji od njih jer u tom slučaju izvlače svoj maksimum a sigurno nam ne treba teška utakmica prije eventualnog polufinala pogotovo ako je protivnik Španija.

Hrvat na kvadrat

pre 9 godina

Navijam za vas i protiv Italije i protiv Turske jer bih volio da se sretnemo u 4-finalu. Realno gledano, nasi bi se najvise napalili protiv vasih i sigurno bi vas dobili

bez_cenzure

pre 9 godina

Idealno bi bilo da pobijedimo Turke, Italija dobije Njemačku a u zadnjem kolu progledamo Italijanima i budemo drugi kako bi u eventualnom 1/4 finalu ipak izbjegli komšije i poslali ih na napaljene Italijane. Što ne bi i mi u zadnjem kolu kalkulisali. Bolje je izbjeći komšije u 1/4 finalu nego Špance u 1/2 finalu. Sa komšijama je uvijek teško igrati bez obzira što smo kvalitetniji od njih jer u tom slučaju izvlače svoj maksimum a sigurno nam ne treba teška utakmica prije eventualnog polufinala pogotovo ako je protivnik Španija.

Hrvat na kvadrat

pre 9 godina

Navijam za vas i protiv Italije i protiv Turske jer bih volio da se sretnemo u 4-finalu. Realno gledano, nasi bi se najvise napalili protiv vasih i sigurno bi vas dobili

triplem

pre 9 godina

ima jedna kalkulacija koja me sada sada razdire. Mislim volim sportska takmicenja, ferplej, pruzanje ruku boljem i to ali Spanci i njihove kalkulacije me godinama izludjuju. Prosta je racunica. Ukoliko izgubimo obe od Turaka i Italijana, dovoljno je da Turska pobedi Island i Spanije je cetvrta. Italijani mogu i da izgube od Nemaca svejedno. Mi bismo bili 3 LJigavi Spanci idu odmah na Francuze i ostaju bez Olimpijade. Nas put bi u tom slucaju bio 1/8 Izrael ili Poljska, 1/4 verovatno Turkska, onda Litvanija, pa daj bolje finale ko god dodje do njega. U slucaju da smo prvi u grupi imacemo Bosnu-Hrvatsku,Litvaniju pa finale. Morate priznati nije neka velika razlika. U slucaju da smo treci, mocicemo da prikrivamo nasa "oruzja", odmaramo igrace, imati na svojoj strani statisticku pretpostavku da je tesko dva puta pobediti isti tim na turniru (Turska ili Italija u cetvrtini) i povrh svega toga, satisfakciju da ove Spanske manipulante posaljemo kuci na jedno 2 godine. Sve sto treba da se desi je da mi izgubimo obe a Turci dobiju Island. Pa ljudi, bolju sansu necemo imati. Razumem ja i ferplej, postenje i sve to ali onda pogledam facu onog Fernandeza, glumu Llulla, i onog njihovog trenera i jasno mi je sta nam je raditi... Djordjevicu na Turke Markovic, Simonovic, Milutinov, Milosavljevic,.. ne znam koga za petog.. plasim se pobedicemo ih..

jmk

pre 9 godina

Ako budemo insistirali na prvom mestu, Španija će
sigurno biti treća (ako pobedi u sledeća dva kola ),
ako izgubimo od Turske i Italije mi ćemo biti treći, ali je bitno da Nemačka pobedi Italiju, kako bi Italijani izgarali
na terenu protiv nas inače će ta utakmica biti smešna. Ko ne razume svi će želeti da izbegnu 2 i 4 mesto, a bolje je biti 3 nego 1.

Uk

pre 9 godina

Gubimo i sad i od Italije..saljemo Spance na 4. mesto, mi na 3. u drugi deo kostura. E sad..jedini problem mogu biti Francuzi, odnosno, da li ce oni juriti prvo mesto. Ako budemo igrali muski s druge strane, nece im se imati sta zameriti sve i da nas Spanija izbaci u polufinalu (ako prodjemo i jedni i drugi) jer Spanija je za nas najopasniji protivnik..ne leze nam. Gasol ce da ubacuje 25+ kako god okrenes, a ovim ludacima spolja ako proradi sut kao sto zna, bice pretesko. Uglavnom...zanimljivost nas ceka, zahvaljujuci Spaniji.

ivan

pre 9 godina

Na proslom EP je Duda isao posteno, bili smo prvi u grupi, Spanci cetvrti pa nas osramotili oko 30 razlike cini mi se, nadam se da je Sale pametniji, ako izgubimo obe bicemo treci i saljemo Spance na Francuze a mi se setamo do finala. Ako budemo prvi onda padamo sa Spancima u polufinalu ili kad vec, u tom slucaju rizikujemo medalju.

vladek

pre 9 godina

Batalite kalkulacije vise.Jedini dostojan rival su nam Francuzi,i to kazem jer su domacini,i ocekujem da podignu formu.Ako nam dopadnu Spanci u polu-finalu,tek ce se videti koliko smo bolji.Teo igra sa pola snage,Bjelica se cuva za nokaut fazu.Bogdanovic jos nije explodirao,a mora jednom.E,jedina slabija tacka su nam centri,mada ima i to dobru stranu,jer Radulja i Kuzma nisu puno igrali,zato pucaju od snage.Vreme radi u njihov korist.Igraci u senci su tek posebna prica,Stefan Markovic,Erceg,Nedovic,Simonovic uvek mogu da bljesnu.Mozemo biti zlatni ili srebrni,treceg nema

patos

pre 9 godina

mi ako izgubimo od Turske I Italije bicemo 3.,sto je najbolja solucija a tako bi poslali Spance na Francuze,moramo i mi malo taktizirati...

tetki lek da odnesem

pre 9 godina

Nategnuti ih do koske za onu kosarkasku sramotu iz 2010. godine.
Da se razumemo, nece biti lako, gladni su, organizovani su, tandem Dikson-Erden radi kao singerica, ali mislim da smo bolja ekipa trenutno. Umorise se juce, nama su Teo i Beli odmarali i mislim da danas dobijamo sa cca 5 razlike. A i ako ih sut bude onako userski isao dva dana za redom, onda ima svaka cast.
Spanci namestili sinoc, smrdljiva ekipa, dokazali po ko zna koji put, pa je sada grupa prilicno zamrsena.

Deki

pre 9 godina

Cak i da pobedimo danas, ako Italija pobedi Nemacku i nas oni ce biti prvi. Da li je moguce da novinari, kojima je ovo posao, ne mogu da pogledaju raspored do kraja i elementarnom matematikom dodju do ovakvog zakljucka.

Inace nasima sve najbolje danas! Realno smo bolji, samo da ne bude bas katastrofalno sutersko popodne!

nemanja

pre 9 godina

Navijao sam za Italijane sinoc, ali sad kad pogledam bolje bi za nas bilo da su pobijedili Spanci. Upitno nam je i prvo mjesto, bez obzira sto smo objektivno bolji, a ovako bismo u potencijalnom 1\2f isli na Spaniju, koja je najbolja ekipa na prvenstvu. Francuzi slabo djeluju, valjda ce dici formu.

Crnogorac

pre 9 godina

Trebalo bi danas pustiti Turcine (odmarati kljucne igrace).
Pa sjutra, na sve ili nista sa Zabarima.

Jer oni imaju pakleni raspored.
Juce u 21:00 sa Spancima.
Dans u 17:45 sa Njemcima
Sjutra u 14:30 sa Nama ;-) . . .

Da je ''nama'' takav raspored, odma bi pravili razno-razne teorije zavjere protiv zemlje kosarke . . .

Ako isgubimo danas i sjutra mi smo 99 ili 100% III. Onda bi Turci bili I sa jednim porazom. Italijani danas dobiju Njemce II sa jednim porazom.
A mi i Spanci na kraju po II poraza, s tim stmo smo ih dobili i bili bi III.

Nisam isao dalje u kalkulaciju, tako da ne znam sta je bolje biti prvi ili III.

Ako je bolje biti III, onda neka ove dvije budu trening utakmice, i bili bi najvise odmoreni za utakumce-nokaut-faze . . .
A ''prljavi spanci'' bi se sa svabama borili za IV mjesto . . .
(jos kad bi izgubili, odose kuci) - da im vise nikad ne padne na pamet da bilo sta namjestaju . . .

Ide Mo

pre 9 godina

Moja prognoza je da ovog puta nece ni Nedovic ni Bjelica da vode glavnu rec, nego neko treci, iznenadice Turek samo tako. Mozda cak Kalinic ili Bogdan, videcete!

Pobeda je neminovnost :)

SEpePaRA

pre 9 godina

Po mojoj nekoj racunici nismo sigurno prvi ako dobijemo samo Turke, jer ako Italijani dobiju Nemce i nas, oni su 1.,a mi 2.,tako da nam dosta zavisi i od utakmice posle nas gde se sastaju ove dve ekipe.. Mada iskreno se nadam da cemo uspeti da pobedimo obe utakmice, jer imaju kratku rotaciju i jedni i drugi, a ovo ce im biti 4.tekma u 5 dana, dok smo mi imali 2 dana samo za trening(ono sa Islandom bio malo jaci trening) i da ce biti to lake pobede i lepa uvertira pred 1/8finala.. Srecno momci!

Mare,NS

pre 9 godina

Kako bi bilo da zaboravimo teorije zavere.
Na SP mi smo grupnu fazu zavrsili na 4.mestu.
Onda smo razbijali sve do finala sa Amerima!
Bitno je da se ne opustamo i uvek igramo na pobedu.
Znaci,bez kalkulacija,neka to rade drugi!!!

Stiven Džerard

pre 9 godina

I evo ga kakav je to as umesto Ilasove(NBA asa koji idje jako do kraja) ulazi Furkan Aldemir dabl-dabl mašina i kakva utakmica ovog asa u svom NBA stilu malo mu je falilo do svog od velikix 2p-3sk i kakav je to igrač.BY Petar Denda

Tanja

pre 9 godina

Ocekujem tesku utakmicu, ali nasu pobedu. Ovo sto cini nasa reprezentacija je samo jos jedan dokaz da se kuca gradi od temelja. Pobeda protiv Spanije je bio odlican temelj. Odlican.

mahir

pre 9 godina

Nevjerovatno je da su 4 vrhunska tima stavili u istu grupu + sasvim solidna Njemacka, dok reprezentacije iz ostalih grupa izuzev Grcke i Francuske ne zasluzuju niti da brisu parket na ovom EP. Garantovano 2 medalje uzimaju reprezentacije iz ove grupe.

Rooney-utd

pre 9 godina

Najvecu paznju treba obratiti na diksona uzima dosta suteva i ako ga krene nece biti dobro,ali ono sto najvise brine jeste erden koji igra fantasticno na ovom prvenstvu a znamo da nam centri skripe na ovom prvenstvu,srecno momci idemo na jos jednu pobedu.

ZG TOM-šrauba

pre 9 godina

Španjolci se bave kalkulacijama, jer kada bi bili treći, lako dolaze do polufinala, u 1/8 mogući protivnici polj, finska....a u 1/4 Česi ili slo.
HRV bi lako mogla već u 1/8 igrati sa Litvom i ako prođe onda sa Srbijom. Moja prognoza za 1/2 finale Grč-Fra i Špa-Srb.

Batko

pre 9 godina

Ako Turci budu uspeli da ponove prvu četvrtinu od juče sa Nemcima, biće svašta. Generalno, ono sto su tada odigrali nema šanse da odrze duze od 1/4, jer je stvarno delovalo nestvarno.
Iljasova pod kontrolu Gagija ili Kaline. Erdeba mislim da moze Kuzmic da drzi. Marković na Diksona (sutira iz svakog pika pa skoro u 80% slucajeva). Ako odrzimo egal do poluvremena, mislim da u drugom delu mozemo da ih slomimo. Imaju obavezan pad u 3. ili 4. četvrtini kada to treba iskoristiti i slomiti ih...Uglavnom, biće intresantno

Bane

pre 9 godina

Ako pobedimo Tursku, a Italija dozivi poraz od Nemacke --- bicemo prvi pred poslednje kolo sa 4-0 (Italijani bi imali 2-2, kao i Turci).

Ali, ako Italijani pobede Nemce, a mi Turke, imace Italijani skor 3-1 i pobedom nad nama u poslenjem kolu bi bili prvi. Dakle, ovo je samo deo borbe za prvo mesto. Ni pobeda nad Turcima nista ne garantuje.

ginger

pre 9 godina

Carevi je l' citate vi dalje od naslova? U tekstu nigdje ne pise da pobeda nad Turcima obezbedjuje prvo mesto. "Orlovi su jedini neporaženi tim u grupi B, a eventualnom pobedom nad Turcima BILI BI NA KORAK OD PRVOG MESTA i lakšeg protivnika u osmini finala." Citajte malo ljudi, ne napadajte odmah novinare. A nasim momcima srecno, veci motiv od 2010 i kradje im me treba.

Beli_rs

pre 9 godina

mislim da imamo najbolju rotaciju na prvenstvu, nek se drugi brinu i kalkulisu, ja bi najvise volio da idemo sa prvog mjesta, da dokazemo da nivo, ipak smo zemlja kosarke

nebojsa petrovic

pre 9 godina

sale prijatelju ti uopste nisi potreban na klupi jednostavno ova selekcija selektora tj komentatora ce ti sve objasniti o kosarci ljudi bre odakle vam uopste recnik > ja bi uradio ovo ili ono ili ja mislim .Da ne poveruje covek.

ogi

pre 9 godina

ako ja dobro rezonujem,a trebalo bi da je tako,ovo nije definitivna borba za prvo mjesto.ukoliko mi slavimo danas,a italija dobije svabe,onda ce mec sa azurima biti za celo tabele.jer ako nas italija dobije,oni ce biti prvi.prosta logika medjusobnog skora.