Rukomet 137

Nedelja, 04.06.2017.

20:00

Istorijska pobeda: Vardar osvojio Ligu šampiona!

Rukometaši Vardara osvojili su Ligu šampiona, pošto su u finalu u Kelnu pobedili Pari Sen Žermen sa 24:23 (11:12).

Istorijska pobeda: Vardar osvojio Ligu šampiona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

137 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 7 godina

Ako niste znali Vardaraova titula prvaka Evrope je 53. za klubove sa prostora bivše SFRJ u pet najpopularnijih ekipnih sportova u obe konkurencije!

Sportski pozdrav, iskrene čestitke za Vardar i Makedoniju!

Dragan

pre 7 godina

Vardar je svakako prvo internacionalni tpa onda makedonski tim,ali je juce igrao SAMO ZA MAKEDONIJU. Svaka cast Vardare, usrecio si juce celu Jugu !

OgiZe

pre 7 godina

Čestitke Vardaru na tituli i fantastičnom uspjehu, čestitke PSG-u na fer i sportskoj igri i ponašanju. Vjerojatno najbolji f4 koji sam gledao. Oba polufinala i finale na jedan šut, atomski rukomet. Kao i obično samo sport može režirati ovakve predstave.
Šta reći za publiku..20 000 u Keln areni..
Spektakl

Џокер

pre 7 godina

Када су Српска села била прваци Европе у рукомету . Македонци тада нису ни знали да су македонци

zvezda

pre 7 godina

dobro da ovaj makedonjino nije rekao da je rukomet prvi sport, inace svaka cast na uspehu vardaru ali sto se sporta tice mi smo za makedoniju da ne kazem amerika.

растко

pre 7 godina

Типично српско лупетање за најпопуларније спортове. Као добри смо у кошарци, она је 2. Европско клупско првенство у рагбију је два пута гледаније од Евролиге. ваљда је то довољно, да не говорим о репрезентативним такмичењима, које је фиба уништила својим аматеризмом

Milan Pirot

pre 7 godina

Šta bre lupetate te najpopularniji sportovi te ovo te ono,osvojio Vardar i sve cestitke nasoj braci bez obzira kakva se politika vodi mi smo isti narod.Sportski pozdrav

мики

pre 7 godina

@Kalimero
ти као новинари против Трампа... једноставно измислиш. рукомет је практично непознат ван Европе, осим покушаја да се формирају јаке репрезентације у арапским земљама. није тешко да се информишеш, али то ти вероватно није циљ.

zig

pre 7 godina

(Vlado, 4. jun 2017 21:57) Morao sam 5 puta pročitati jer je ovo najveći promašaj godine. Da je odbojka važnija od rukometa, a da vaterpoli i rukomet imaju istu poziciju? Ovo je mogao napisati samo netko ko nije mrdnu sa Balkana. U Njemačkoj, zemlji od 90 miliona ljudi, rukomet je gledaniji od košarke. Ne možeš sistem vrednosti jedne Srbije prekopirati za čitavu Europu.
(zgslavac, 04. jun 2017 22:40)

A vi ste uvek kopirali sistem vrednosti Nemaca, i ne samo u sportu.

izdislav

pre 7 godina

Sta ima veze koji je sport popularniji...juce je Real pobedio u finalu, danas Vardar u rukometnog finala, pre desetak dana Fenerbahce u kosarci dogodine neki drugi timovi...uzivajte u uspehu svi koji ste nesto sportski osvojili.

ja

pre 7 godina

Sta se lozite koji je sport popularniji...Vardar je postao prvak evrope i to je cinjenica i svaka im cast.Klub je stabilan, dobro je menadziran, stranci odlicni, trener vrhunski...i traziti dlake u jajetu je idiotizam.Naravno da je Srbija bolja u sportu od Makedonije, cak i pojedinacno ima bolje igrace i u rukometu ali ove godine je Vardar sampion Evrope u rukometu i tacka.

Badr_Hari

pre 7 godina

Naslov:Vardar osvojio Ligu Šampiona.Čitam komentare,a više od 50% njih objašnjavaju kako rukomet uopšte nije bitan sport itd.Neverovatno kakvi ljudi postoje.Svaka čast Vardare!!!

marsal

pre 7 godina

@Hasan. Nisi puno pametan pa ne pametuj. Tada nisu igrali Englezi zbog kazne, ali oni su tada bili daleko slabiji od Bajerna, Milana i Zvezde.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 7 godina

@nort pover 89
Jel to ona titula u konkurenciji Drezdena,Grashopersa, Fk Babusnice i Donje Pinosave, aaaa? A kasnije sampioni Tojota automobila? hahahaahahah eee moj kompleksasu , hahaahhaah

Stara kuka

pre 7 godina

@zgslavac
Ala ti lupas.Odbojka je ispred rukometa bar milju u svetu.Ko igra rukomet sem Evrope i eventualno Egipta i Tunisa?Jedan hokej na ledu je popularniji od rukometa.Znas,uvek se uhvatis te floskule da neko nije bio napolju i obišao svet.Kao ono svi mrze Srbiju a ustvari pola sveta ne zna ni gde se nalazi(kao i za većinu na Balkanu a i sire).Za tvoju informaciju navedi mi gde sve sve igra rukomet?Inace cestitke Vardaru.

Sokol

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal 
2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam 
6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje 
10.Kriket. 
U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf
(., 04. jun 2017 22:47)

U Evropi Fudbal, pa Skijanje naravno ne u Srbiji..

Bojan KG

pre 7 godina

Koja je ovo zavist da ne veruje čovek. Ispada da sve osim fudbala ne postoji i da se titule u drugim sportovima smatraju bezvrednim. Ta Engleska koja je izmislila fudbal gotovo u isti rang postavlja uspehe u ragbiju, kriketu ... Toliko puta sam gledao sportske vesti na BBC-u i prva vest je kriket meč Engleske a kad je prvenstvo sveta u ragbiju o premijer ligi se ne govori gotovo uopšte. Kad čovek čita ovde ovakve budalaštine ispada da sve naše titule u košarci, odbojci, rukometu i vaterpolu manje vrede nego da ovi mučenici fudbaleri prođu grupu na EP ili SP. Svaka zemlja ima svoj nacionalni sport/sportove i u mnogima to nije fudbal i uspehe u njima smatraju velikim događajem. Bravo Vardar, mogu samo da vam zavide. Pobediti rukometnu instituciju Barselonu i favorizovani PSG u dva dana ne može svako. Čestitke.

Grobx

pre 7 godina

Za ove sto bas sport prate od juce, odbojka i rukomet su nespojivi u istoj reci. Odbojka je u Brazilu svetinja kao i fudbal, igra se na vrhunskom nivou na Kubi, u Americi, Rusiji, Poljskoj, Italiji, Spaniji, Holandiji, Japanu i Srbiji naravno, dakle sam svetski krem. A rukomet par evropskih zemalja i to je to, od cinjenica nema bezanja.

Aleksej

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal 2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam 6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje 10.Kriket. U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf(., 04. jun 2017 22:47)Decko malo se informisi. Rukomet je u evropi treci sport odmah posle fudbala i kosarke a u svetu drugi odmah posle fudbala.
(Kalimero, 04. jun 2017 23:07)
Kalimero, ti si taj koji treba da se informise.

Kalimero

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal 
2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam 
6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje 
10.Kriket. 
U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf
(., 04. jun 2017 22:47)

Decko malo se informisi. Rukomet je u evropi treci sport odmah posle fudbala i kosarke a u svetu drugi odmah posle fudbala.

Hasan

pre 7 godina

@@@(makedonjino, 4. jun 2017 20:28)
U pravu si jednim djelom ali ipak srbija je imala svoje sampione pa i drugi, aj da neke napomenemo.
Zkk CZ i ZKK Tuzla su bile sampionke evrope u mnogo jakoj konkurencij, kk bosna, kk cibona i split su bili sampioni evrope u vrlo jakoj konkurenciji, dok KK partizanova titula sve govori da su dobili stakleno-plasticnu plaketu u groznoj konkurenciji a nijedna drzava nie imala nit TV prenose---samo na radionu.
RK Borac, RK Metalopalstika, RK Bjelovar, RK Zagreb, zRK Radnicki Biograd, ZRK Krim Zagreb, ZRK Buducnost zavidovici su bili sampioni evrope u vise navrata.
FK CZ je bila sampion evrope kad vecina velikana nie igrala te godine zbog kazni a kup tojota automobila je manji turnir od amsterdam trofeja ili krina kupa.
AK CZ je nesto veliko i bili su sampioni evrope u vise navrata.
Vaterpolo K Partizan je nesto veliko i to netreba umanjivati i to je mnogo vece od jednog rukometnog trofeja, a tu da dodadas Jug, Mladost Beograd i Becej a zasto ne i CZ.
Cestitam vardaru na sampionki ali najveci balkanski sportski klub je Sahovski klub Bosna koja je bila 5 puta sampion evrope a ta titula je ujedno titula prvaka sveta gde su igrali karpov i kasparov i ostala svetska elita, ta Bosna moze se sporediti sa FK Real.

Delia Janko

pre 7 godina

@(makedonjino, 4. jun 2017 20:28)
100% si upravu, a tu krivicu snosi srpska politika. Sav novac odlazi u vecite u fudbal i kosarku, a druge sportove i druge klubove niko nesljivi. Ovaj trofej je veci od Zvezdinog kupa sampiona i interkontinentalnog kupa zbog vise razloga; prvi razlog je da engleski, talianski i holandski prestavnici i nisu ucestovali a sovjetski gladovali, drugi je uzrok je da se je tad igralo na kup sistem i na snagu, malo srece, malo snage, malo blufa sve je propalo.
Partizanova kosarkaska titula je bezveze jer da nie bilo rata u jugi tad bi jugoplastika bila prvak, a da rusi nisu gladovali partizana nebi bilo ni u finalu+ da kazem da te godine kosarkaska konkurencia je bila losa i prvak nie osvojio cak ni pehar vec jednu staklenu plaketu sto pokazuje da takmicenje nie ozbiljno.
Ali Mettaloplastika je digla dve LS i vardar ce za pedeset godina dostici sabcane ali ako bude budalastih rusa da se razbacuju snovcem.
ZRK Buducnost je osvojila desetak LS i vece su od cele Makedonie.
FK Radnicki je bio osvajac kupa UEFA i to kao amaterski klub.
Treba dodati da je KK Crvena Zvezda bila sampion Evrope 1979 (finalisti 1981) i osvojen Kup pobednika kupova 1974 (finalisti 1972 1975)-to je bila poslastica i vece od cele Makedonie. Sad se neosvaja nista jer lopovi vladaju srbijom i 100% si upravu.

vesele devedesete

pre 7 godina

nema ovo veze sa jugo skolom kao ni rukomet kao sport. ovo sto smo danas gledali i ono sto igra recimo reprezentacija srbije su dva razlicita sporta.

Sačuvaj bože

pre 7 godina

Zna se sta je najpopularnije, 1 fudbal, 2 kosarka, 3 odbojka, a vaterpolo i rukomet se kolju za utesno poslednje mesto. Na zalost onog makedonca Srbija je u svim tim sportovima uspesnija reprezentativno, a i klupski sem rukometa danas.
(Vlado, 4. jun 2017 21:57)

Nemoguće je da si ovo izjavio. Prosto nemoguće.

zgslavac

pre 7 godina

Zna se sta je najpopularnije, 1 fudbal, 2 kosarka, 3 odbojka, a vaterpolo i rukomet se kolju za utesno poslednje mesto. Na zalost onog makedonca Srbija je u svim tim sportovima uspesnija reprezentativno, a i klupski sem rukometa danas.
(Vlado, 4. jun 2017 21:57)

Morao sam 5 puta pročitati jer je ovo najveći promašaj godine. Da je odbojka važnija od rukometa, a da vaterpoli i rukomet imaju istu poziciju? Ovo je mogao napisati samo netko ko nije mrdnu sa Balkana.

U Njemačkoj, zemlji od 90 miliona ljudi, rukomet je gledaniji od košarke. Ne možeš sistem vrednosti jedne Srbije prekopirati za čitavu Europu.

ZaJedništvo

pre 7 godina

Koliko zli komentari... Da, možda Vardar ima troje rukometaša Makedonaca, troje Hrvata, troje Rusa, troje Srbina, troje Španaca, Crnogorac, Brazilac, ali svi, SVI igraju za Vardar, za Makedoniju, spleteni u JEDNO kao tim, sa JEDNO srce... Dzaba pričam, zli to ne mogu shvatiti...

djosa

pre 7 godina

@
makedonjino, 4. jun 2017 20:28, napriča se gluposti, ali ajde, čestitam.
(Deki, 4. jun 2017 20:45) # Link komentara

e vala, u pravu si :)
i mene nasmeja ovaj makedonjinano..
Al nevezano za lika, i njemu slicne - svaka cast za makedonski Vardar! Alal vera! :) toplo mi oko srca maaaaa.... neopisivo! :D
Pozdrav za moj rodni grad Skopje i sve normalne ljude svih veroispovesti i nacija! Najzad da klub sa Balkana objasni zapadu preko mrskog mi napucanog bogataskog francuskog ruk.kluba! :) Ideeemoooooooo!!!!

ja

pre 7 godina

@ makedonjino, zasrami se covece sto zboruvas takvi gluposti. Raduvaj se na pobedata i ne tresi zeleni tamu kaj sto netreba.
Sekoja cest na sampionot Vardar, i golema blagodarnost za site iskreni cestitki od celiot region!

Zofri

pre 7 godina

Sto bi rekao pok.Dusko Korac ,,ovo je pobeda sporta" nad preplacenim zvezdama svetskog rukometa.Neko pomenu plate u rukometu i vaterpolu.Pa to i jesu plate,a u fudbalu i kosarci to je nasilje nad zdravim razumom!?Ako jedan trener drzavnog FK koji ove godine nije osvojio nista ima platu koliku ima,koliko bi recimo trebalo da ima vrhunski hirurg u drzavnoj bolnici !?!?

Bg

pre 7 godina

(ZaJedništvo, 4. jun 2017 22:22)

Otkud zli komanteari, jesi li ti slep. Par njih odmereno reagovalo na onog Makedonjinjanjo. Ostalo su sve cestitke. Cestitka i od moje strane.

Marko NBG

pre 7 godina

Svaka čast i čestitke od sveg srca komšije.Posle dugo vremena sam gledao rukomet sa uživanjem i Bogami svim srcem navijao za Vardar.

Ispran mozak

pre 7 godina

Bravo, odavno nisam navijao za nekog kao danas za Vardar. Vec 25 godina su u vrhu evropskog rukometa, uvek tu, a nikada na vrhu. Zasluzili su ovo.

.

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal
2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam
6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje
10.Kriket.
U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf

ToniMK

pre 7 godina

Hajmo ljudi..ja sam iz MKD....Vardar je privatni klub ko sto su Juve..Barsa..Real...u fudbal naravno...,,nije bitno ko igra i ko od dakle dolazi...al se u klub ulaze 10 miliona eura godisnje...svi mi imamo potencijal u rukomet .. ko stara Yuga..neko vise neko manje...molim vas da ovo slavje pobeda vardara slavimo svi jer svi su za to zasluzni...rukometashi vardara nam to najbolje pokazuju...

nort pover 89

pre 7 godina

Ovo je smešno. Bari 91. to je titula a ne ovaj kikiriki sport. Smešni ste ko i partizanovci sa njihovom titulom u košarci. Fudbal se računa ovo ostalo je smešno.

marsal

pre 7 godina

@Vlado. Ne tupi o "epskim uspesima", ucesce je samo vama uspeh. Ovde se govori o evropskim prvacima i to se jedino pamti svuda. Tako da je pravi uspeh to sto ste bili prvaci u kosarci 92', kao i ovaj Vardarov u rukometu. Jedini uspeh koji je iznad svih i koji je nedostizan za sve druge sa ovih prostora je Zvezdin u fudbalu.

Losmi

pre 7 godina

Kakva crna jugo skola rukometa? Pa u Vardaru nema tri Makedonca ukupno. Inace cestitam od srca.
(Zaglebje, 04. jun 2017 21:36)

2 ili 3 Makedonca, 2 Srbina (+Sterbik ne znam kako se sada vodi kao nas ili Spanac), 2 Hrvata...tako da jeste Jugo skola...pojacana sa Rusima i trenerom Spancem...

и јас сам Македонец

pre 7 godina

ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!
(makedonjino, 4. jun 2017 20:28)

Не га глуши помного што би народ реко, него да го Србите зему пелцер а ми од њих за ватерполо па бог да нас види.

TEDDYZG

pre 7 godina

Konačno nakon Zagreba jedan klub sa naših prostora gdje rastu najbolji rukometaši. Jučer Cindra danas Čupko čestitam od srca Vardaru. Pozdrav iz Zagreba koji je danas navijao za vas.

ne pretnruj

pre 7 godina

(makedonjino, 04. jun 2017 20:28) Rukomet drugi sport u Evropi??? Ma šta ti je, što si tako skroman, popularniji je i od fudbala... Slobodno reci. Košarka je mnogo popularnija od rukometa, to što vi nemate ni jedan krštrni klub to je drugo. Takođe ne vidim da je rukomet išta popularniji od odbojke koja je mnogo rasprostranjeniji sport u svetu i atraktivniji. Vidi se i po broji zemalja koje imaju vrhunske reprezentacije u odbojci i rukometu. Rukomet van Evrope ne igra niko na vrhunskom nivou dok se u odbojci za medalje bore npr. Brazil, SAD, Iran, Kuba a dobri su i npr. Kanada, Argentina, Venecuela... Svaka čast na uspehu ali ne lupetaj. U Americi npr. rukomet je totalna nepoznanica.

kwamo

pre 7 godina

a sto ne bi mogli i neki nasi timovi tako. ne vrede pojedini dobri a stari igraci puno. malo veza i eto. mogla bi i neka nasa ekipa do nekog finala. secam se kako je zvezda igrala,pa polufinale sa ademar leonom........eeeeeew

Grobx

pre 7 godina

Vlasnik Rus, u timu 4 srpska, hrvatska i spanska igraca i dodju braca makedonci da nama prosipaju neku pricu. Prvo rodjaci osvojite nesto sa reprezentacijom kojoj uzgred visi plasman na ep. U dobru se ne ponesi u zlu se ne ponizi dragi moji susedi.

dorcol

pre 7 godina

Daj Hrvati naporni ste ,nikad i nigde nece pisati ko je i kad dao gol ,pisace samo vardar kome sve cestitke ,lecite komplekse jer u svim sportovima ste luzeri .

Mairosu

pre 7 godina

kakva partija Timura Dibirova, istrčao je svaku kontru k'o Bolt, a što je u odbrani ukrao par lopti, pogotovo ona filmska kad je isekao pas u skoku tamo prema korneru...mogao je biti tragičar, imao je zicer na krilu za dva gola razlike pred izjednačenje, ali dobro, sve je dobro što se dobro jel'da...bravo komšije, bravo Vardar!

darko

pre 7 godina

Rukomet je smesan sport, ali za vaterpolo je licno fudbal! Realno vaterpolo se kao sport polako gasi, a to sto ljudi koji su u njemu pricaju da se igra po celom svetu se samo tjese jer pokusavaju da izvuku jos po neku kintu dok ide...igra se i karling svugde po svetu pa gde je realno?! Kad pogledas plate rukometasa i vaterpolista sve je jasno!

gile

pre 7 godina

svaka cast vardaru...pobjeda protiv velikog favorita.ali takodje treba reci da su velika ulaganja u vardar od strane rusa koji je gazda sportskog drustva vardar...ova ekipa nije ni malo jeftina niti neiskusna...u svakom slučaju bravo i čestitke...hvala vam sto smo imali za koga navijati na ovaj fajnal for

Price iz Radionice

pre 7 godina

О Вардаре о Вардаре, моји земљаци пресрећан сам. Рођен сам у Србији и живим у истој, волео бих и да Србија има неког представника у лиги ш. са солидним шансама за надигравање.
(мкд, 4. jun 2017 20:52
###
Evo ga zemljace Partizan....iam da ima Lige sampiona,nego sta !!!I,ne zaboravi da Makedonija navija kao i uvek i za Partizan !!!

ja

pre 7 godina

ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!
(makedonjino, 04. jun 2017 20:28) Vrhunski vaterpolo igraju klubovi iz Srbije (Partizan), Hrvatske( Mladost, Jug, Primorje), Crne Gore (Jadran), Mađarske ( Solnok,Eger,Vašaš), Italije ( Pro Reko), Španije ( Barseloneta), Grčke (Olimpijakos, Vulagmeni) tu su ekipe iz Nemačke (Hanover), Turske (Galatasaraj), Francuske (Marsej). Dakle solidan broj ekipa, ništa mnogo manji nego broj klubova u rukometu. U svakom slučaju čestitke.

kwamo

pre 7 godina

to carevi. ko klinac sam mnogo gotivio vardar u fudbalu,a od pre nekoliko godina i vardar. jos kad znam da je nas majstor branio za njih,meni su jos drazi

bgcd

pre 7 godina

zvanicno prvih 5 sportova su 1.fudbal .2.kriket/indija ,pakistan.../ 3.kosarka ,4.tenis 5.auto moto sport .... a inace najvise klubova na svetu ima u odbojci .malo besplatne edukacije nije na odmet

Vlado

pre 7 godina

Zna se sta je najpopularnije, 1 fudbal, 2 kosarka, 3 odbojka, a vaterpolo i rukomet se kolju za utesno poslednje mesto. Na zalost onog makedonca Srbija je u svim tim sportovima uspesnija reprezentativno, a i klupski sem rukometa danas.

Sofronije

pre 7 godina

makedonjino stomak me boli... Sta tebe boli cose sta je Srbija osvojila imas neke komlekse? Rukomet treci sport ?.. Svaka cast Vardararu ....

Ripli-verovali ili ne

pre 7 godina

HC Vardar je postao prvi klub u istoriji koji je imao musku i zensku ekipu u EHF Champions League finala i to obe u istoj godini.

sasho

pre 7 godina

Bravo momci.Vlasnik Vardara je hteo da kupi spotsko drustvo neko celo u Srbiji,a drzava mu nije dala.Vlasnik je Rus.Partizanu ce biti tesko ako se sastane sa Vardarom.U klubu se sistemski radi,a para se ima od tajkuna.

sah 88

pre 7 godina

Rukomet ne volim i ne pratim ali sam otisao u kafic ( nemam arenu kuci ) da pogledam utakmicu zbog Vardara. Kada sam dosao svi gledaju Nola ja pitah moze li na jednom te veu da mi puste rukomet, kazu moze, ko igra nasmejase se. I sto moj deda rece NIJE KRV VODA, kod zadnjeg napada svi na nogama gledamo rukomet navijajuci za Vardar i erupcija odusevljenja i gromoglasno bravo uz aplauz kada je pao 24 gol. Bravo braco Makedonci, radujemo se kao da je nasa ekipa prvak Evrope.

Komunalac

pre 7 godina

"Tuginata pusta da ostane, Vardar saka svima da doaka"... Svaka cast momcima, skakao sam od srece posle Cupicevog gola! Budzet PSG-a 17,5 miliona€ i opet ne vredi!

kumanovac

pre 7 godina

VARDAR SAMPION
ovo je drugi put da Makedonija ima evropskog prvaka u rukometu
prvi je bio kometal gjorce petrov u zenskoj konkurenciji.
zenski tim Vardara nije imo srece zavrsio je na drugom mestu u ligi sampiona.
sledece godine bi voleo da i muska i zenska ekipa osvoje ligu sampiona.
Samsonenko je odlican gazda doveo je super igrace plus trener spanac koji je naucio da prica makedonski.
kupio je i fudbalski klub Vardar rezultate ocekujemo u sledece 4 godine.
na pocetku su ga komite malo bojkovali nisu mogli da uzimaju deo kolaca ali se vratila publika na rukometu.
zeleo bi da kupi i moj Partizan
pozdrav iz Makedonije

украјинац

pre 7 godina

Ау како су ме обрадовали, заслужили су, као што је неко овде написао Давид против Голијата.

РК Вардар Про, Качјанов, Остапенко, Зики са Вердаском (коначно), чекам Новака и Наше одбојкаше да ми дан буде потпун.

Sen Zil

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,a on osakati sve ostale sportove!

Vlado

pre 7 godina

Za makedonjino

Jedno ucesce Partizana na F4 kosarkaske Evrolige je za ovo epski uspeh, da ne govorimo o fudbalu i ucescu u Ligi sampiona. Ti si ocito pun kompleksa cim to potezes, Vardaru svaka cast, ali reprezentacija je reprezentacija, a tu Makedonije nema na mapi ni u jednom sportu.

Giocatore

pre 7 godina

i posle sto navijam za PSZ i Barsu na F4, osvoji Vardar i onda dodju Makedonci i loze masu kako je rukomet treci najpopularniji sport na svetu, kako je vaterpolo smesan sport, kako "samostalna Srbija nije osvojila", odmah se omalovazava uspeh Metalopalstike...klasicni instant navijaci, ne znaju ni ko je Metaloplastika iz Sapca i da je zbog njihove igre i potekao izraz "sabacka kontra"

svaka cast!

pre 7 godina

Svaka cast! Jugoslovenska skola rukometa zivi...dzabe novci Spancima, Nemcima i Francuzima... Nadam se da ce pobeda Vardara uticati da se ponovo podigne nivo klupskog rukometa na ovim prostorima....

makedonjino

pre 7 godina

ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!

spondil

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,
###
zvezda nije u modi....Cestitki za Vardar

Milos BG

pre 7 godina

Srcem do titule, sjajno. Da li je to prva titula za neki klub sa teritorije bivse Juge u ovom veku a da nije vaterpolo u pitanju?
(marsal, 04. jun 2017 20:18)
U ovom veku je i Celje osvojilo Ligu sampiona u istom sportu. Cestitke Vardaru.

Ivan

pre 7 godina

Ne mogu da verujem!! Alal vera majstori!! Najzad opet neki klub sa ovih prostora ex Juge šampion Evrope u nekom od "ključnih" popularnih timskih sportova!! Bravo Vardar, ovo je neviđeno, senzacija!! Da ne bude da samo Turci imaju šampiona Evrope Fenera u košarci, evo i Makedonci, iz 100 puta manje države od njihove, imaju svog šampiona Evrope u rukometu, Vardar Skoplje!! Alal vera junaci, pozdrav iz Srbije!!

lule-nine-miki-pantela-zigara-lale-grof od mojkovac

pre 7 godina

00
ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!
(makedonjino, 04. jun 2017 20:28)

Koliko si iskompleksiran i opterecen Srbijom i njenim sportskim klubovima i uspesima, govori to sto si dosao na srpski portal da "nabijas" uspeh Srbima umesto da slavis ogroman uspeh Vardara a pitanje je da li u ekipi igra barem i jedan makedonac ,sto opet ne umanjuje ogroman uspeh..
malo malo makedonce...

I da bravo Vardar,svaka cast!!!

drago

pre 7 godina

Bas mi je drago zbog Vardara i uvijek vedrih, dragih i simpaticnih Makedonaca.
Svaka cast Cupicu i bas mi je drago da je zeznuo Omeyera.
Cindric je rukometni Modric a dobro zapamtite i ime Andrije Balica, on je nogometni Ivano Balic.

hari10

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,a on osakati sve ostale sportove!
(Sen Zil, 04. jun 2017 20:22)

Sen Zil svaka cast Vardaru i srcem su pobedili zasluzeno!!! ali da je bez skupih igraca tu gresim, rus pere pare, nema igraca ispod 30000 mesecno sterbik 500000...

Bojan KG

pre 7 godina

Bravo za Vardar. U timu Rusi, Srbi, Hrvati, Španci ... Nijedna svetska zvezda a pobediše Barsu i PSG. Prošle godine poljski tim prvak ove makedonski. Ipak nije sve u novcu izgleda mada nažalost to jeste slučaj u fudbalu, košarci, odbojci gde najbogatiji dominiraju. Kao što je neko ovde već pomenuo prvi trofej prvaka Evrope za tim iz ex-Juge a da nije vaterpolo u pitanju.

spondil

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,
###
zvezda nije u modi....Cestitki za Vardar

Stara kuka

pre 7 godina

@makedonkino
Hahah koji kompleks prema Srbima.Umesto da uzivaju u titulu Vardara koji ima para i koji je privatan klub(samo tako i moze)oni spominju kako samostalna Srbija nije imala takav uspeh,odnosono omalovažavanje vaterpola(a neki ne znaju ni da plivaju).A tek ovo da je rukomet drugi sport iza fudbala haha.Znaci kosarka i odbojka smejurija,niko ne igra znaci.Koje pisanje i kako se pale a reprezentacija u bilo kom sportu vam je prejadna.

Valjevska podvala

pre 7 godina

Golovi u poslednjoj sekundi i juče u polufinalu i danas u finalu, svaka čast i sve čestitke iz Srbije, verujem da je većina Srba navijala za Vardar.

мкд

pre 7 godina

О Вардаре о Вардаре, моји земљаци пресрећан сам. Рођен сам у Србији и живим у истој, волео бих и да Србија има неког представника у лиги ш. са солидним шансама за надигравање.

Ivan

pre 7 godina

Ne mogu da verujem!! Alal vera majstori!! Najzad opet neki klub sa ovih prostora ex Juge šampion Evrope u nekom od "ključnih" popularnih timskih sportova!! Bravo Vardar, ovo je neviđeno, senzacija!! Da ne bude da samo Turci imaju šampiona Evrope Fenera u košarci, evo i Makedonci, iz 100 puta manje države od njihove, imaju svog šampiona Evrope u rukometu, Vardar Skoplje!! Alal vera junaci, pozdrav iz Srbije!!

Valjevska podvala

pre 7 godina

Golovi u poslednjoj sekundi i juče u polufinalu i danas u finalu, svaka čast i sve čestitke iz Srbije, verujem da je većina Srba navijala za Vardar.

sah 88

pre 7 godina

Rukomet ne volim i ne pratim ali sam otisao u kafic ( nemam arenu kuci ) da pogledam utakmicu zbog Vardara. Kada sam dosao svi gledaju Nola ja pitah moze li na jednom te veu da mi puste rukomet, kazu moze, ko igra nasmejase se. I sto moj deda rece NIJE KRV VODA, kod zadnjeg napada svi na nogama gledamo rukomet navijajuci za Vardar i erupcija odusevljenja i gromoglasno bravo uz aplauz kada je pao 24 gol. Bravo braco Makedonci, radujemo se kao da je nasa ekipa prvak Evrope.

Komunalac

pre 7 godina

"Tuginata pusta da ostane, Vardar saka svima da doaka"... Svaka cast momcima, skakao sam od srece posle Cupicevog gola! Budzet PSG-a 17,5 miliona€ i opet ne vredi!

Sen Zil

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,a on osakati sve ostale sportove!

lule-nine-miki-pantela-zigara-lale-grof od mojkovac

pre 7 godina

00
ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!
(makedonjino, 04. jun 2017 20:28)

Koliko si iskompleksiran i opterecen Srbijom i njenim sportskim klubovima i uspesima, govori to sto si dosao na srpski portal da "nabijas" uspeh Srbima umesto da slavis ogroman uspeh Vardara a pitanje je da li u ekipi igra barem i jedan makedonac ,sto opet ne umanjuje ogroman uspeh..
malo malo makedonce...

I da bravo Vardar,svaka cast!!!

sasho

pre 7 godina

Bravo momci.Vlasnik Vardara je hteo da kupi spotsko drustvo neko celo u Srbiji,a drzava mu nije dala.Vlasnik je Rus.Partizanu ce biti tesko ako se sastane sa Vardarom.U klubu se sistemski radi,a para se ima od tajkuna.

Bojan KG

pre 7 godina

Bravo za Vardar. U timu Rusi, Srbi, Hrvati, Španci ... Nijedna svetska zvezda a pobediše Barsu i PSG. Prošle godine poljski tim prvak ove makedonski. Ipak nije sve u novcu izgleda mada nažalost to jeste slučaj u fudbalu, košarci, odbojci gde najbogatiji dominiraju. Kao što je neko ovde već pomenuo prvi trofej prvaka Evrope za tim iz ex-Juge a da nije vaterpolo u pitanju.

ZaJedništvo

pre 7 godina

Koliko zli komentari... Da, možda Vardar ima troje rukometaša Makedonaca, troje Hrvata, troje Rusa, troje Srbina, troje Španaca, Crnogorac, Brazilac, ali svi, SVI igraju za Vardar, za Makedoniju, spleteni u JEDNO kao tim, sa JEDNO srce... Dzaba pričam, zli to ne mogu shvatiti...

Ripli-verovali ili ne

pre 7 godina

HC Vardar je postao prvi klub u istoriji koji je imao musku i zensku ekipu u EHF Champions League finala i to obe u istoj godini.

Bojan KG

pre 7 godina

Koja je ovo zavist da ne veruje čovek. Ispada da sve osim fudbala ne postoji i da se titule u drugim sportovima smatraju bezvrednim. Ta Engleska koja je izmislila fudbal gotovo u isti rang postavlja uspehe u ragbiju, kriketu ... Toliko puta sam gledao sportske vesti na BBC-u i prva vest je kriket meč Engleske a kad je prvenstvo sveta u ragbiju o premijer ligi se ne govori gotovo uopšte. Kad čovek čita ovde ovakve budalaštine ispada da sve naše titule u košarci, odbojci, rukometu i vaterpolu manje vrede nego da ovi mučenici fudbaleri prođu grupu na EP ili SP. Svaka zemlja ima svoj nacionalni sport/sportove i u mnogima to nije fudbal i uspehe u njima smatraju velikim događajem. Bravo Vardar, mogu samo da vam zavide. Pobediti rukometnu instituciju Barselonu i favorizovani PSG u dva dana ne može svako. Čestitke.

drago

pre 7 godina

Bas mi je drago zbog Vardara i uvijek vedrih, dragih i simpaticnih Makedonaca.
Svaka cast Cupicu i bas mi je drago da je zeznuo Omeyera.
Cindric je rukometni Modric a dobro zapamtite i ime Andrije Balica, on je nogometni Ivano Balic.

gile

pre 7 godina

svaka cast vardaru...pobjeda protiv velikog favorita.ali takodje treba reci da su velika ulaganja u vardar od strane rusa koji je gazda sportskog drustva vardar...ova ekipa nije ni malo jeftina niti neiskusna...u svakom slučaju bravo i čestitke...hvala vam sto smo imali za koga navijati na ovaj fajnal for

hari10

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,a on osakati sve ostale sportove!
(Sen Zil, 04. jun 2017 20:22)

Sen Zil svaka cast Vardaru i srcem su pobedili zasluzeno!!! ali da je bez skupih igraca tu gresim, rus pere pare, nema igraca ispod 30000 mesecno sterbik 500000...

TEDDYZG

pre 7 godina

Konačno nakon Zagreba jedan klub sa naših prostora gdje rastu najbolji rukometaši. Jučer Cindra danas Čupko čestitam od srca Vardaru. Pozdrav iz Zagreba koji je danas navijao za vas.

Giocatore

pre 7 godina

i posle sto navijam za PSZ i Barsu na F4, osvoji Vardar i onda dodju Makedonci i loze masu kako je rukomet treci najpopularniji sport na svetu, kako je vaterpolo smesan sport, kako "samostalna Srbija nije osvojila", odmah se omalovazava uspeh Metalopalstike...klasicni instant navijaci, ne znaju ni ko je Metaloplastika iz Sapca i da je zbog njihove igre i potekao izraz "sabacka kontra"

ToniMK

pre 7 godina

Hajmo ljudi..ja sam iz MKD....Vardar je privatni klub ko sto su Juve..Barsa..Real...u fudbal naravno...,,nije bitno ko igra i ko od dakle dolazi...al se u klub ulaze 10 miliona eura godisnje...svi mi imamo potencijal u rukomet .. ko stara Yuga..neko vise neko manje...molim vas da ovo slavje pobeda vardara slavimo svi jer svi su za to zasluzni...rukometashi vardara nam to najbolje pokazuju...

Ispran mozak

pre 7 godina

Bravo, odavno nisam navijao za nekog kao danas za Vardar. Vec 25 godina su u vrhu evropskog rukometa, uvek tu, a nikada na vrhu. Zasluzili su ovo.

Marko NBG

pre 7 godina

Svaka čast i čestitke od sveg srca komšije.Posle dugo vremena sam gledao rukomet sa uživanjem i Bogami svim srcem navijao za Vardar.

Sačuvaj bože

pre 7 godina

Zna se sta je najpopularnije, 1 fudbal, 2 kosarka, 3 odbojka, a vaterpolo i rukomet se kolju za utesno poslednje mesto. Na zalost onog makedonca Srbija je u svim tim sportovima uspesnija reprezentativno, a i klupski sem rukometa danas.
(Vlado, 4. jun 2017 21:57)

Nemoguće je da si ovo izjavio. Prosto nemoguće.

spondil

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,
###
zvezda nije u modi....Cestitki za Vardar

и јас сам Македонец

pre 7 godina

ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!
(makedonjino, 4. jun 2017 20:28)

Не га глуши помного што би народ реко, него да го Србите зему пелцер а ми од њих за ватерполо па бог да нас види.

kumanovac

pre 7 godina

VARDAR SAMPION
ovo je drugi put da Makedonija ima evropskog prvaka u rukometu
prvi je bio kometal gjorce petrov u zenskoj konkurenciji.
zenski tim Vardara nije imo srece zavrsio je na drugom mestu u ligi sampiona.
sledece godine bi voleo da i muska i zenska ekipa osvoje ligu sampiona.
Samsonenko je odlican gazda doveo je super igrace plus trener spanac koji je naucio da prica makedonski.
kupio je i fudbalski klub Vardar rezultate ocekujemo u sledece 4 godine.
na pocetku su ga komite malo bojkovali nisu mogli da uzimaju deo kolaca ali se vratila publika na rukometu.
zeleo bi da kupi i moj Partizan
pozdrav iz Makedonije

Vlado

pre 7 godina

Za makedonjino

Jedno ucesce Partizana na F4 kosarkaske Evrolige je za ovo epski uspeh, da ne govorimo o fudbalu i ucescu u Ligi sampiona. Ti si ocito pun kompleksa cim to potezes, Vardaru svaka cast, ali reprezentacija je reprezentacija, a tu Makedonije nema na mapi ni u jednom sportu.

Mairosu

pre 7 godina

kakva partija Timura Dibirova, istrčao je svaku kontru k'o Bolt, a što je u odbrani ukrao par lopti, pogotovo ona filmska kad je isekao pas u skoku tamo prema korneru...mogao je biti tragičar, imao je zicer na krilu za dva gola razlike pred izjednačenje, ali dobro, sve je dobro što se dobro jel'da...bravo komšije, bravo Vardar!

Losmi

pre 7 godina

Kakva crna jugo skola rukometa? Pa u Vardaru nema tri Makedonca ukupno. Inace cestitam od srca.
(Zaglebje, 04. jun 2017 21:36)

2 ili 3 Makedonca, 2 Srbina (+Sterbik ne znam kako se sada vodi kao nas ili Spanac), 2 Hrvata...tako da jeste Jugo skola...pojacana sa Rusima i trenerom Spancem...

украјинац

pre 7 godina

Ау како су ме обрадовали, заслужили су, као што је неко овде написао Давид против Голијата.

РК Вардар Про, Качјанов, Остапенко, Зики са Вердаском (коначно), чекам Новака и Наше одбојкаше да ми дан буде потпун.

ja

pre 7 godina

@ makedonjino, zasrami se covece sto zboruvas takvi gluposti. Raduvaj se na pobedata i ne tresi zeleni tamu kaj sto netreba.
Sekoja cest na sampionot Vardar, i golema blagodarnost za site iskreni cestitki od celiot region!

ja

pre 7 godina

ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!
(makedonjino, 04. jun 2017 20:28) Vrhunski vaterpolo igraju klubovi iz Srbije (Partizan), Hrvatske( Mladost, Jug, Primorje), Crne Gore (Jadran), Mađarske ( Solnok,Eger,Vašaš), Italije ( Pro Reko), Španije ( Barseloneta), Grčke (Olimpijakos, Vulagmeni) tu su ekipe iz Nemačke (Hanover), Turske (Galatasaraj), Francuske (Marsej). Dakle solidan broj ekipa, ništa mnogo manji nego broj klubova u rukometu. U svakom slučaju čestitke.

zgslavac

pre 7 godina

Zna se sta je najpopularnije, 1 fudbal, 2 kosarka, 3 odbojka, a vaterpolo i rukomet se kolju za utesno poslednje mesto. Na zalost onog makedonca Srbija je u svim tim sportovima uspesnija reprezentativno, a i klupski sem rukometa danas.
(Vlado, 4. jun 2017 21:57)

Morao sam 5 puta pročitati jer je ovo najveći promašaj godine. Da je odbojka važnija od rukometa, a da vaterpoli i rukomet imaju istu poziciju? Ovo je mogao napisati samo netko ko nije mrdnu sa Balkana.

U Njemačkoj, zemlji od 90 miliona ljudi, rukomet je gledaniji od košarke. Ne možeš sistem vrednosti jedne Srbije prekopirati za čitavu Europu.

Price iz Radionice

pre 7 godina

О Вардаре о Вардаре, моји земљаци пресрећан сам. Рођен сам у Србији и живим у истој, волео бих и да Србија има неког представника у лиги ш. са солидним шансама за надигравање.
(мкд, 4. jun 2017 20:52
###
Evo ga zemljace Partizan....iam da ima Lige sampiona,nego sta !!!I,ne zaboravi da Makedonija navija kao i uvek i za Partizan !!!

spondil

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,
###
zvezda nije u modi....Cestitki za Vardar

Milos BG

pre 7 godina

Srcem do titule, sjajno. Da li je to prva titula za neki klub sa teritorije bivse Juge u ovom veku a da nije vaterpolo u pitanju?
(marsal, 04. jun 2017 20:18)
U ovom veku je i Celje osvojilo Ligu sampiona u istom sportu. Cestitke Vardaru.

мкд

pre 7 godina

О Вардаре о Вардаре, моји земљаци пресрећан сам. Рођен сам у Србији и живим у истој, волео бих и да Србија има неког представника у лиги ш. са солидним шансама за надигравање.

ne pretnruj

pre 7 godina

(makedonjino, 04. jun 2017 20:28) Rukomet drugi sport u Evropi??? Ma šta ti je, što si tako skroman, popularniji je i od fudbala... Slobodno reci. Košarka je mnogo popularnija od rukometa, to što vi nemate ni jedan krštrni klub to je drugo. Takođe ne vidim da je rukomet išta popularniji od odbojke koja je mnogo rasprostranjeniji sport u svetu i atraktivniji. Vidi se i po broji zemalja koje imaju vrhunske reprezentacije u odbojci i rukometu. Rukomet van Evrope ne igra niko na vrhunskom nivou dok se u odbojci za medalje bore npr. Brazil, SAD, Iran, Kuba a dobri su i npr. Kanada, Argentina, Venecuela... Svaka čast na uspehu ali ne lupetaj. U Americi npr. rukomet je totalna nepoznanica.

djosa

pre 7 godina

@
makedonjino, 4. jun 2017 20:28, napriča se gluposti, ali ajde, čestitam.
(Deki, 4. jun 2017 20:45) # Link komentara

e vala, u pravu si :)
i mene nasmeja ovaj makedonjinano..
Al nevezano za lika, i njemu slicne - svaka cast za makedonski Vardar! Alal vera! :) toplo mi oko srca maaaaa.... neopisivo! :D
Pozdrav za moj rodni grad Skopje i sve normalne ljude svih veroispovesti i nacija! Najzad da klub sa Balkana objasni zapadu preko mrskog mi napucanog bogataskog francuskog ruk.kluba! :) Ideeemoooooooo!!!!

Badr_Hari

pre 7 godina

Naslov:Vardar osvojio Ligu Šampiona.Čitam komentare,a više od 50% njih objašnjavaju kako rukomet uopšte nije bitan sport itd.Neverovatno kakvi ljudi postoje.Svaka čast Vardare!!!

svaka cast!

pre 7 godina

Svaka cast! Jugoslovenska skola rukometa zivi...dzabe novci Spancima, Nemcima i Francuzima... Nadam se da ce pobeda Vardara uticati da se ponovo podigne nivo klupskog rukometa na ovim prostorima....

dorcol

pre 7 godina

Daj Hrvati naporni ste ,nikad i nigde nece pisati ko je i kad dao gol ,pisace samo vardar kome sve cestitke ,lecite komplekse jer u svim sportovima ste luzeri .

Milan Pirot

pre 7 godina

Šta bre lupetate te najpopularniji sportovi te ovo te ono,osvojio Vardar i sve cestitke nasoj braci bez obzira kakva se politika vodi mi smo isti narod.Sportski pozdrav

Sofronije

pre 7 godina

makedonjino stomak me boli... Sta tebe boli cose sta je Srbija osvojila imas neke komlekse? Rukomet treci sport ?.. Svaka cast Vardararu ....

Zofri

pre 7 godina

Sto bi rekao pok.Dusko Korac ,,ovo je pobeda sporta" nad preplacenim zvezdama svetskog rukometa.Neko pomenu plate u rukometu i vaterpolu.Pa to i jesu plate,a u fudbalu i kosarci to je nasilje nad zdravim razumom!?Ako jedan trener drzavnog FK koji ove godine nije osvojio nista ima platu koliku ima,koliko bi recimo trebalo da ima vrhunski hirurg u drzavnoj bolnici !?!?

ja

pre 7 godina

Sta se lozite koji je sport popularniji...Vardar je postao prvak evrope i to je cinjenica i svaka im cast.Klub je stabilan, dobro je menadziran, stranci odlicni, trener vrhunski...i traziti dlake u jajetu je idiotizam.Naravno da je Srbija bolja u sportu od Makedonije, cak i pojedinacno ima bolje igrace i u rukometu ali ove godine je Vardar sampion Evrope u rukometu i tacka.

kwamo

pre 7 godina

to carevi. ko klinac sam mnogo gotivio vardar u fudbalu,a od pre nekoliko godina i vardar. jos kad znam da je nas majstor branio za njih,meni su jos drazi

OgiZe

pre 7 godina

Čestitke Vardaru na tituli i fantastičnom uspjehu, čestitke PSG-u na fer i sportskoj igri i ponašanju. Vjerojatno najbolji f4 koji sam gledao. Oba polufinala i finale na jedan šut, atomski rukomet. Kao i obično samo sport može režirati ovakve predstave.
Šta reći za publiku..20 000 u Keln areni..
Spektakl

makedonjino

pre 7 godina

ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!

Grobx

pre 7 godina

Vlasnik Rus, u timu 4 srpska, hrvatska i spanska igraca i dodju braca makedonci da nama prosipaju neku pricu. Prvo rodjaci osvojite nesto sa reprezentacijom kojoj uzgred visi plasman na ep. U dobru se ne ponesi u zlu se ne ponizi dragi moji susedi.

izdislav

pre 7 godina

Sta ima veze koji je sport popularniji...juce je Real pobedio u finalu, danas Vardar u rukometnog finala, pre desetak dana Fenerbahce u kosarci dogodine neki drugi timovi...uzivajte u uspehu svi koji ste nesto sportski osvojili.

bgcd

pre 7 godina

zvanicno prvih 5 sportova su 1.fudbal .2.kriket/indija ,pakistan.../ 3.kosarka ,4.tenis 5.auto moto sport .... a inace najvise klubova na svetu ima u odbojci .malo besplatne edukacije nije na odmet

Stara kuka

pre 7 godina

@makedonkino
Hahah koji kompleks prema Srbima.Umesto da uzivaju u titulu Vardara koji ima para i koji je privatan klub(samo tako i moze)oni spominju kako samostalna Srbija nije imala takav uspeh,odnosono omalovažavanje vaterpola(a neki ne znaju ni da plivaju).A tek ovo da je rukomet drugi sport iza fudbala haha.Znaci kosarka i odbojka smejurija,niko ne igra znaci.Koje pisanje i kako se pale a reprezentacija u bilo kom sportu vam je prejadna.

marsal

pre 7 godina

@Vlado. Ne tupi o "epskim uspesima", ucesce je samo vama uspeh. Ovde se govori o evropskim prvacima i to se jedino pamti svuda. Tako da je pravi uspeh to sto ste bili prvaci u kosarci 92', kao i ovaj Vardarov u rukometu. Jedini uspeh koji je iznad svih i koji je nedostizan za sve druge sa ovih prostora je Zvezdin u fudbalu.

vesele devedesete

pre 7 godina

nema ovo veze sa jugo skolom kao ni rukomet kao sport. ovo sto smo danas gledali i ono sto igra recimo reprezentacija srbije su dva razlicita sporta.

Bg

pre 7 godina

(ZaJedništvo, 4. jun 2017 22:22)

Otkud zli komanteari, jesi li ti slep. Par njih odmereno reagovalo na onog Makedonjinjanjo. Ostalo su sve cestitke. Cestitka i od moje strane.

Aleksej

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal 2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam 6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje 10.Kriket. U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf(., 04. jun 2017 22:47)Decko malo se informisi. Rukomet je u evropi treci sport odmah posle fudbala i kosarke a u svetu drugi odmah posle fudbala.
(Kalimero, 04. jun 2017 23:07)
Kalimero, ti si taj koji treba da se informise.

Stara kuka

pre 7 godina

@zgslavac
Ala ti lupas.Odbojka je ispred rukometa bar milju u svetu.Ko igra rukomet sem Evrope i eventualno Egipta i Tunisa?Jedan hokej na ledu je popularniji od rukometa.Znas,uvek se uhvatis te floskule da neko nije bio napolju i obišao svet.Kao ono svi mrze Srbiju a ustvari pola sveta ne zna ni gde se nalazi(kao i za većinu na Balkanu a i sire).Za tvoju informaciju navedi mi gde sve sve igra rukomet?Inace cestitke Vardaru.

darko

pre 7 godina

Rukomet je smesan sport, ali za vaterpolo je licno fudbal! Realno vaterpolo se kao sport polako gasi, a to sto ljudi koji su u njemu pricaju da se igra po celom svetu se samo tjese jer pokusavaju da izvuku jos po neku kintu dok ide...igra se i karling svugde po svetu pa gde je realno?! Kad pogledas plate rukometasa i vaterpolista sve je jasno!

Dragan

pre 7 godina

Vardar je svakako prvo internacionalni tpa onda makedonski tim,ali je juce igrao SAMO ZA MAKEDONIJU. Svaka cast Vardare, usrecio si juce celu Jugu !

zvezda dno i sramota Srbije

pre 7 godina

@nort pover 89
Jel to ona titula u konkurenciji Drezdena,Grashopersa, Fk Babusnice i Donje Pinosave, aaaa? A kasnije sampioni Tojota automobila? hahahaahahah eee moj kompleksasu , hahaahhaah

Grobx

pre 7 godina

Za ove sto bas sport prate od juce, odbojka i rukomet su nespojivi u istoj reci. Odbojka je u Brazilu svetinja kao i fudbal, igra se na vrhunskom nivou na Kubi, u Americi, Rusiji, Poljskoj, Italiji, Spaniji, Holandiji, Japanu i Srbiji naravno, dakle sam svetski krem. A rukomet par evropskih zemalja i to je to, od cinjenica nema bezanja.

zig

pre 7 godina

(Vlado, 4. jun 2017 21:57) Morao sam 5 puta pročitati jer je ovo najveći promašaj godine. Da je odbojka važnija od rukometa, a da vaterpoli i rukomet imaju istu poziciju? Ovo je mogao napisati samo netko ko nije mrdnu sa Balkana. U Njemačkoj, zemlji od 90 miliona ljudi, rukomet je gledaniji od košarke. Ne možeš sistem vrednosti jedne Srbije prekopirati za čitavu Europu.
(zgslavac, 04. jun 2017 22:40)

A vi ste uvek kopirali sistem vrednosti Nemaca, i ne samo u sportu.

Kalimero

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal 
2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam 
6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje 
10.Kriket. 
U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf
(., 04. jun 2017 22:47)

Decko malo se informisi. Rukomet je u evropi treci sport odmah posle fudbala i kosarke a u svetu drugi odmah posle fudbala.

nort pover 89

pre 7 godina

Ovo je smešno. Bari 91. to je titula a ne ovaj kikiriki sport. Smešni ste ko i partizanovci sa njihovom titulom u košarci. Fudbal se računa ovo ostalo je smešno.

Nenad

pre 7 godina

Ako niste znali Vardaraova titula prvaka Evrope je 53. za klubove sa prostora bivše SFRJ u pet najpopularnijih ekipnih sportova u obe konkurencije!

Sportski pozdrav, iskrene čestitke za Vardar i Makedoniju!

Џокер

pre 7 godina

Када су Српска села била прваци Европе у рукомету . Македонци тада нису ни знали да су македонци

растко

pre 7 godina

Типично српско лупетање за најпопуларније спортове. Као добри смо у кошарци, она је 2. Европско клупско првенство у рагбију је два пута гледаније од Евролиге. ваљда је то довољно, да не говорим о репрезентативним такмичењима, које је фиба уништила својим аматеризмом

Hasan

pre 7 godina

@@@(makedonjino, 4. jun 2017 20:28)
U pravu si jednim djelom ali ipak srbija je imala svoje sampione pa i drugi, aj da neke napomenemo.
Zkk CZ i ZKK Tuzla su bile sampionke evrope u mnogo jakoj konkurencij, kk bosna, kk cibona i split su bili sampioni evrope u vrlo jakoj konkurenciji, dok KK partizanova titula sve govori da su dobili stakleno-plasticnu plaketu u groznoj konkurenciji a nijedna drzava nie imala nit TV prenose---samo na radionu.
RK Borac, RK Metalopalstika, RK Bjelovar, RK Zagreb, zRK Radnicki Biograd, ZRK Krim Zagreb, ZRK Buducnost zavidovici su bili sampioni evrope u vise navrata.
FK CZ je bila sampion evrope kad vecina velikana nie igrala te godine zbog kazni a kup tojota automobila je manji turnir od amsterdam trofeja ili krina kupa.
AK CZ je nesto veliko i bili su sampioni evrope u vise navrata.
Vaterpolo K Partizan je nesto veliko i to netreba umanjivati i to je mnogo vece od jednog rukometnog trofeja, a tu da dodadas Jug, Mladost Beograd i Becej a zasto ne i CZ.
Cestitam vardaru na sampionki ali najveci balkanski sportski klub je Sahovski klub Bosna koja je bila 5 puta sampion evrope a ta titula je ujedno titula prvaka sveta gde su igrali karpov i kasparov i ostala svetska elita, ta Bosna moze se sporediti sa FK Real.

kwamo

pre 7 godina

a sto ne bi mogli i neki nasi timovi tako. ne vrede pojedini dobri a stari igraci puno. malo veza i eto. mogla bi i neka nasa ekipa do nekog finala. secam se kako je zvezda igrala,pa polufinale sa ademar leonom........eeeeeew

Vlado

pre 7 godina

Zna se sta je najpopularnije, 1 fudbal, 2 kosarka, 3 odbojka, a vaterpolo i rukomet se kolju za utesno poslednje mesto. Na zalost onog makedonca Srbija je u svim tim sportovima uspesnija reprezentativno, a i klupski sem rukometa danas.

Sokol

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal 
2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam 
6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje 
10.Kriket. 
U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf
(., 04. jun 2017 22:47)

U Evropi Fudbal, pa Skijanje naravno ne u Srbiji..

мики

pre 7 godina

@Kalimero
ти као новинари против Трампа... једноставно измислиш. рукомет је практично непознат ван Европе, осим покушаја да се формирају јаке репрезентације у арапским земљама. није тешко да се информишеш, али то ти вероватно није циљ.

zvezda

pre 7 godina

dobro da ovaj makedonjino nije rekao da je rukomet prvi sport, inace svaka cast na uspehu vardaru ali sto se sporta tice mi smo za makedoniju da ne kazem amerika.

Delia Janko

pre 7 godina

@(makedonjino, 4. jun 2017 20:28)
100% si upravu, a tu krivicu snosi srpska politika. Sav novac odlazi u vecite u fudbal i kosarku, a druge sportove i druge klubove niko nesljivi. Ovaj trofej je veci od Zvezdinog kupa sampiona i interkontinentalnog kupa zbog vise razloga; prvi razlog je da engleski, talianski i holandski prestavnici i nisu ucestovali a sovjetski gladovali, drugi je uzrok je da se je tad igralo na kup sistem i na snagu, malo srece, malo snage, malo blufa sve je propalo.
Partizanova kosarkaska titula je bezveze jer da nie bilo rata u jugi tad bi jugoplastika bila prvak, a da rusi nisu gladovali partizana nebi bilo ni u finalu+ da kazem da te godine kosarkaska konkurencia je bila losa i prvak nie osvojio cak ni pehar vec jednu staklenu plaketu sto pokazuje da takmicenje nie ozbiljno.
Ali Mettaloplastika je digla dve LS i vardar ce za pedeset godina dostici sabcane ali ako bude budalastih rusa da se razbacuju snovcem.
ZRK Buducnost je osvojila desetak LS i vece su od cele Makedonie.
FK Radnicki je bio osvajac kupa UEFA i to kao amaterski klub.
Treba dodati da je KK Crvena Zvezda bila sampion Evrope 1979 (finalisti 1981) i osvojen Kup pobednika kupova 1974 (finalisti 1972 1975)-to je bila poslastica i vece od cele Makedonie. Sad se neosvaja nista jer lopovi vladaju srbijom i 100% si upravu.

.

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal
2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam
6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje
10.Kriket.
U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf

marsal

pre 7 godina

@Hasan. Nisi puno pametan pa ne pametuj. Tada nisu igrali Englezi zbog kazne, ali oni su tada bili daleko slabiji od Bajerna, Milana i Zvezde.

makedonjino

pre 7 godina

ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!

nort pover 89

pre 7 godina

Ovo je smešno. Bari 91. to je titula a ne ovaj kikiriki sport. Smešni ste ko i partizanovci sa njihovom titulom u košarci. Fudbal se računa ovo ostalo je smešno.

darko

pre 7 godina

Rukomet je smesan sport, ali za vaterpolo je licno fudbal! Realno vaterpolo se kao sport polako gasi, a to sto ljudi koji su u njemu pricaju da se igra po celom svetu se samo tjese jer pokusavaju da izvuku jos po neku kintu dok ide...igra se i karling svugde po svetu pa gde je realno?! Kad pogledas plate rukometasa i vaterpolista sve je jasno!

Џокер

pre 7 godina

Када су Српска села била прваци Европе у рукомету . Македонци тада нису ни знали да су македонци

Vlado

pre 7 godina

Zna se sta je najpopularnije, 1 fudbal, 2 kosarka, 3 odbojka, a vaterpolo i rukomet se kolju za utesno poslednje mesto. Na zalost onog makedonca Srbija je u svim tim sportovima uspesnija reprezentativno, a i klupski sem rukometa danas.

Grobx

pre 7 godina

Vlasnik Rus, u timu 4 srpska, hrvatska i spanska igraca i dodju braca makedonci da nama prosipaju neku pricu. Prvo rodjaci osvojite nesto sa reprezentacijom kojoj uzgred visi plasman na ep. U dobru se ne ponesi u zlu se ne ponizi dragi moji susedi.

dorcol

pre 7 godina

Daj Hrvati naporni ste ,nikad i nigde nece pisati ko je i kad dao gol ,pisace samo vardar kome sve cestitke ,lecite komplekse jer u svim sportovima ste luzeri .

Hasan

pre 7 godina

@@@(makedonjino, 4. jun 2017 20:28)
U pravu si jednim djelom ali ipak srbija je imala svoje sampione pa i drugi, aj da neke napomenemo.
Zkk CZ i ZKK Tuzla su bile sampionke evrope u mnogo jakoj konkurencij, kk bosna, kk cibona i split su bili sampioni evrope u vrlo jakoj konkurenciji, dok KK partizanova titula sve govori da su dobili stakleno-plasticnu plaketu u groznoj konkurenciji a nijedna drzava nie imala nit TV prenose---samo na radionu.
RK Borac, RK Metalopalstika, RK Bjelovar, RK Zagreb, zRK Radnicki Biograd, ZRK Krim Zagreb, ZRK Buducnost zavidovici su bili sampioni evrope u vise navrata.
FK CZ je bila sampion evrope kad vecina velikana nie igrala te godine zbog kazni a kup tojota automobila je manji turnir od amsterdam trofeja ili krina kupa.
AK CZ je nesto veliko i bili su sampioni evrope u vise navrata.
Vaterpolo K Partizan je nesto veliko i to netreba umanjivati i to je mnogo vece od jednog rukometnog trofeja, a tu da dodadas Jug, Mladost Beograd i Becej a zasto ne i CZ.
Cestitam vardaru na sampionki ali najveci balkanski sportski klub je Sahovski klub Bosna koja je bila 5 puta sampion evrope a ta titula je ujedno titula prvaka sveta gde su igrali karpov i kasparov i ostala svetska elita, ta Bosna moze se sporediti sa FK Real.

Vlado

pre 7 godina

Za makedonjino

Jedno ucesce Partizana na F4 kosarkaske Evrolige je za ovo epski uspeh, da ne govorimo o fudbalu i ucescu u Ligi sampiona. Ti si ocito pun kompleksa cim to potezes, Vardaru svaka cast, ali reprezentacija je reprezentacija, a tu Makedonije nema na mapi ni u jednom sportu.

Delia Janko

pre 7 godina

@(makedonjino, 4. jun 2017 20:28)
100% si upravu, a tu krivicu snosi srpska politika. Sav novac odlazi u vecite u fudbal i kosarku, a druge sportove i druge klubove niko nesljivi. Ovaj trofej je veci od Zvezdinog kupa sampiona i interkontinentalnog kupa zbog vise razloga; prvi razlog je da engleski, talianski i holandski prestavnici i nisu ucestovali a sovjetski gladovali, drugi je uzrok je da se je tad igralo na kup sistem i na snagu, malo srece, malo snage, malo blufa sve je propalo.
Partizanova kosarkaska titula je bezveze jer da nie bilo rata u jugi tad bi jugoplastika bila prvak, a da rusi nisu gladovali partizana nebi bilo ni u finalu+ da kazem da te godine kosarkaska konkurencia je bila losa i prvak nie osvojio cak ni pehar vec jednu staklenu plaketu sto pokazuje da takmicenje nie ozbiljno.
Ali Mettaloplastika je digla dve LS i vardar ce za pedeset godina dostici sabcane ali ako bude budalastih rusa da se razbacuju snovcem.
ZRK Buducnost je osvojila desetak LS i vece su od cele Makedonie.
FK Radnicki je bio osvajac kupa UEFA i to kao amaterski klub.
Treba dodati da je KK Crvena Zvezda bila sampion Evrope 1979 (finalisti 1981) i osvojen Kup pobednika kupova 1974 (finalisti 1972 1975)-to je bila poslastica i vece od cele Makedonie. Sad se neosvaja nista jer lopovi vladaju srbijom i 100% si upravu.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 7 godina

@nort pover 89
Jel to ona titula u konkurenciji Drezdena,Grashopersa, Fk Babusnice i Donje Pinosave, aaaa? A kasnije sampioni Tojota automobila? hahahaahahah eee moj kompleksasu , hahaahhaah

Grobx

pre 7 godina

Za ove sto bas sport prate od juce, odbojka i rukomet su nespojivi u istoj reci. Odbojka je u Brazilu svetinja kao i fudbal, igra se na vrhunskom nivou na Kubi, u Americi, Rusiji, Poljskoj, Italiji, Spaniji, Holandiji, Japanu i Srbiji naravno, dakle sam svetski krem. A rukomet par evropskih zemalja i to je to, od cinjenica nema bezanja.

Giocatore

pre 7 godina

i posle sto navijam za PSZ i Barsu na F4, osvoji Vardar i onda dodju Makedonci i loze masu kako je rukomet treci najpopularniji sport na svetu, kako je vaterpolo smesan sport, kako "samostalna Srbija nije osvojila", odmah se omalovazava uspeh Metalopalstike...klasicni instant navijaci, ne znaju ni ko je Metaloplastika iz Sapca i da je zbog njihove igre i potekao izraz "sabacka kontra"

Kalimero

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal 
2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam 
6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje 
10.Kriket. 
U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf
(., 04. jun 2017 22:47)

Decko malo se informisi. Rukomet je u evropi treci sport odmah posle fudbala i kosarke a u svetu drugi odmah posle fudbala.

.

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal
2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam
6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje
10.Kriket.
U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf

zvezda

pre 7 godina

dobro da ovaj makedonjino nije rekao da je rukomet prvi sport, inace svaka cast na uspehu vardaru ali sto se sporta tice mi smo za makedoniju da ne kazem amerika.

Stara kuka

pre 7 godina

@zgslavac
Ala ti lupas.Odbojka je ispred rukometa bar milju u svetu.Ko igra rukomet sem Evrope i eventualno Egipta i Tunisa?Jedan hokej na ledu je popularniji od rukometa.Znas,uvek se uhvatis te floskule da neko nije bio napolju i obišao svet.Kao ono svi mrze Srbiju a ustvari pola sveta ne zna ni gde se nalazi(kao i za većinu na Balkanu a i sire).Za tvoju informaciju navedi mi gde sve sve igra rukomet?Inace cestitke Vardaru.

Sokol

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal 
2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam 
6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje 
10.Kriket. 
U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf
(., 04. jun 2017 22:47)

U Evropi Fudbal, pa Skijanje naravno ne u Srbiji..

Price iz Radionice

pre 7 godina

О Вардаре о Вардаре, моји земљаци пресрећан сам. Рођен сам у Србији и живим у истој, волео бих и да Србија има неког представника у лиги ш. са солидним шансама за надигравање.
(мкд, 4. jun 2017 20:52
###
Evo ga zemljace Partizan....iam da ima Lige sampiona,nego sta !!!I,ne zaboravi da Makedonija navija kao i uvek i za Partizan !!!

sah 88

pre 7 godina

Rukomet ne volim i ne pratim ali sam otisao u kafic ( nemam arenu kuci ) da pogledam utakmicu zbog Vardara. Kada sam dosao svi gledaju Nola ja pitah moze li na jednom te veu da mi puste rukomet, kazu moze, ko igra nasmejase se. I sto moj deda rece NIJE KRV VODA, kod zadnjeg napada svi na nogama gledamo rukomet navijajuci za Vardar i erupcija odusevljenja i gromoglasno bravo uz aplauz kada je pao 24 gol. Bravo braco Makedonci, radujemo se kao da je nasa ekipa prvak Evrope.

Sačuvaj bože

pre 7 godina

Zna se sta je najpopularnije, 1 fudbal, 2 kosarka, 3 odbojka, a vaterpolo i rukomet se kolju za utesno poslednje mesto. Na zalost onog makedonca Srbija je u svim tim sportovima uspesnija reprezentativno, a i klupski sem rukometa danas.
(Vlado, 4. jun 2017 21:57)

Nemoguće je da si ovo izjavio. Prosto nemoguće.

zgslavac

pre 7 godina

Zna se sta je najpopularnije, 1 fudbal, 2 kosarka, 3 odbojka, a vaterpolo i rukomet se kolju za utesno poslednje mesto. Na zalost onog makedonca Srbija je u svim tim sportovima uspesnija reprezentativno, a i klupski sem rukometa danas.
(Vlado, 4. jun 2017 21:57)

Morao sam 5 puta pročitati jer je ovo najveći promašaj godine. Da je odbojka važnija od rukometa, a da vaterpoli i rukomet imaju istu poziciju? Ovo je mogao napisati samo netko ko nije mrdnu sa Balkana.

U Njemačkoj, zemlji od 90 miliona ljudi, rukomet je gledaniji od košarke. Ne možeš sistem vrednosti jedne Srbije prekopirati za čitavu Europu.

drago

pre 7 godina

Bas mi je drago zbog Vardara i uvijek vedrih, dragih i simpaticnih Makedonaca.
Svaka cast Cupicu i bas mi je drago da je zeznuo Omeyera.
Cindric je rukometni Modric a dobro zapamtite i ime Andrije Balica, on je nogometni Ivano Balic.

Stara kuka

pre 7 godina

@makedonkino
Hahah koji kompleks prema Srbima.Umesto da uzivaju u titulu Vardara koji ima para i koji je privatan klub(samo tako i moze)oni spominju kako samostalna Srbija nije imala takav uspeh,odnosono omalovažavanje vaterpola(a neki ne znaju ni da plivaju).A tek ovo da je rukomet drugi sport iza fudbala haha.Znaci kosarka i odbojka smejurija,niko ne igra znaci.Koje pisanje i kako se pale a reprezentacija u bilo kom sportu vam je prejadna.

marsal

pre 7 godina

@Vlado. Ne tupi o "epskim uspesima", ucesce je samo vama uspeh. Ovde se govori o evropskim prvacima i to se jedino pamti svuda. Tako da je pravi uspeh to sto ste bili prvaci u kosarci 92', kao i ovaj Vardarov u rukometu. Jedini uspeh koji je iznad svih i koji je nedostizan za sve druge sa ovih prostora je Zvezdin u fudbalu.

Bojan KG

pre 7 godina

Bravo za Vardar. U timu Rusi, Srbi, Hrvati, Španci ... Nijedna svetska zvezda a pobediše Barsu i PSG. Prošle godine poljski tim prvak ove makedonski. Ipak nije sve u novcu izgleda mada nažalost to jeste slučaj u fudbalu, košarci, odbojci gde najbogatiji dominiraju. Kao što je neko ovde već pomenuo prvi trofej prvaka Evrope za tim iz ex-Juge a da nije vaterpolo u pitanju.

lule-nine-miki-pantela-zigara-lale-grof od mojkovac

pre 7 godina

00
ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!
(makedonjino, 04. jun 2017 20:28)

Koliko si iskompleksiran i opterecen Srbijom i njenim sportskim klubovima i uspesima, govori to sto si dosao na srpski portal da "nabijas" uspeh Srbima umesto da slavis ogroman uspeh Vardara a pitanje je da li u ekipi igra barem i jedan makedonac ,sto opet ne umanjuje ogroman uspeh..
malo malo makedonce...

I da bravo Vardar,svaka cast!!!

ja

pre 7 godina

ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!
(makedonjino, 04. jun 2017 20:28) Vrhunski vaterpolo igraju klubovi iz Srbije (Partizan), Hrvatske( Mladost, Jug, Primorje), Crne Gore (Jadran), Mađarske ( Solnok,Eger,Vašaš), Italije ( Pro Reko), Španije ( Barseloneta), Grčke (Olimpijakos, Vulagmeni) tu su ekipe iz Nemačke (Hanover), Turske (Galatasaraj), Francuske (Marsej). Dakle solidan broj ekipa, ništa mnogo manji nego broj klubova u rukometu. U svakom slučaju čestitke.

zig

pre 7 godina

(Vlado, 4. jun 2017 21:57) Morao sam 5 puta pročitati jer je ovo najveći promašaj godine. Da je odbojka važnija od rukometa, a da vaterpoli i rukomet imaju istu poziciju? Ovo je mogao napisati samo netko ko nije mrdnu sa Balkana. U Njemačkoj, zemlji od 90 miliona ljudi, rukomet je gledaniji od košarke. Ne možeš sistem vrednosti jedne Srbije prekopirati za čitavu Europu.
(zgslavac, 04. jun 2017 22:40)

A vi ste uvek kopirali sistem vrednosti Nemaca, i ne samo u sportu.

растко

pre 7 godina

Типично српско лупетање за најпопуларније спортове. Као добри смо у кошарци, она је 2. Европско клупско првенство у рагбију је два пута гледаније од Евролиге. ваљда је то довољно, да не говорим о репрезентативним такмичењима, које је фиба уништила својим аматеризмом

Ivan

pre 7 godina

Ne mogu da verujem!! Alal vera majstori!! Najzad opet neki klub sa ovih prostora ex Juge šampion Evrope u nekom od "ključnih" popularnih timskih sportova!! Bravo Vardar, ovo je neviđeno, senzacija!! Da ne bude da samo Turci imaju šampiona Evrope Fenera u košarci, evo i Makedonci, iz 100 puta manje države od njihove, imaju svog šampiona Evrope u rukometu, Vardar Skoplje!! Alal vera junaci, pozdrav iz Srbije!!

bgcd

pre 7 godina

zvanicno prvih 5 sportova su 1.fudbal .2.kriket/indija ,pakistan.../ 3.kosarka ,4.tenis 5.auto moto sport .... a inace najvise klubova na svetu ima u odbojci .malo besplatne edukacije nije na odmet

Aleksej

pre 7 godina

U EVROPI najpopularniji sportovi su: 1.Fudbal 2.Tenis 3.Kosarka 4.Odbojka 5.Biciklizam 6. Rukomet 7. Ragbi 8.Hokej 9. Skijanje 10.Kriket. U SVETU: 1.Fudbal 2.Kriket 3.Kosarka 4.Hokej 5.Tenis 6.Odbojka 7.Stoni tenis 8.Bejzbol 9.Americki fudbal 10. Golf(., 04. jun 2017 22:47)Decko malo se informisi. Rukomet je u evropi treci sport odmah posle fudbala i kosarke a u svetu drugi odmah posle fudbala.
(Kalimero, 04. jun 2017 23:07)
Kalimero, ti si taj koji treba da se informise.

Sen Zil

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,a on osakati sve ostale sportove!

spondil

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,
###
zvezda nije u modi....Cestitki za Vardar

ZaJedništvo

pre 7 godina

Koliko zli komentari... Da, možda Vardar ima troje rukometaša Makedonaca, troje Hrvata, troje Rusa, troje Srbina, troje Španaca, Crnogorac, Brazilac, ali svi, SVI igraju za Vardar, za Makedoniju, spleteni u JEDNO kao tim, sa JEDNO srce... Dzaba pričam, zli to ne mogu shvatiti...

hari10

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,a on osakati sve ostale sportove!
(Sen Zil, 04. jun 2017 20:22)

Sen Zil svaka cast Vardaru i srcem su pobedili zasluzeno!!! ali da je bez skupih igraca tu gresim, rus pere pare, nema igraca ispod 30000 mesecno sterbik 500000...

spondil

pre 7 godina

Svaka cast!!!!I to bez nekih skupih igraca i legije stranaca...Sto rece Vujovic,dajte mi milion evra i osvojicu LS sa Zvezdom...Ali ne,ulaze se u fudbal,
###
zvezda nije u modi....Cestitki za Vardar

kumanovac

pre 7 godina

VARDAR SAMPION
ovo je drugi put da Makedonija ima evropskog prvaka u rukometu
prvi je bio kometal gjorce petrov u zenskoj konkurenciji.
zenski tim Vardara nije imo srece zavrsio je na drugom mestu u ligi sampiona.
sledece godine bi voleo da i muska i zenska ekipa osvoje ligu sampiona.
Samsonenko je odlican gazda doveo je super igrace plus trener spanac koji je naucio da prica makedonski.
kupio je i fudbalski klub Vardar rezultate ocekujemo u sledece 4 godine.
na pocetku su ga komite malo bojkovali nisu mogli da uzimaju deo kolaca ali se vratila publika na rukometu.
zeleo bi da kupi i moj Partizan
pozdrav iz Makedonije

ne pretnruj

pre 7 godina

(makedonjino, 04. jun 2017 20:28) Rukomet drugi sport u Evropi??? Ma šta ti je, što si tako skroman, popularniji je i od fudbala... Slobodno reci. Košarka je mnogo popularnija od rukometa, to što vi nemate ni jedan krštrni klub to je drugo. Takođe ne vidim da je rukomet išta popularniji od odbojke koja je mnogo rasprostranjeniji sport u svetu i atraktivniji. Vidi se i po broji zemalja koje imaju vrhunske reprezentacije u odbojci i rukometu. Rukomet van Evrope ne igra niko na vrhunskom nivou dok se u odbojci za medalje bore npr. Brazil, SAD, Iran, Kuba a dobri su i npr. Kanada, Argentina, Venecuela... Svaka čast na uspehu ali ne lupetaj. U Americi npr. rukomet je totalna nepoznanica.

kwamo

pre 7 godina

a sto ne bi mogli i neki nasi timovi tako. ne vrede pojedini dobri a stari igraci puno. malo veza i eto. mogla bi i neka nasa ekipa do nekog finala. secam se kako je zvezda igrala,pa polufinale sa ademar leonom........eeeeeew

Zofri

pre 7 godina

Sto bi rekao pok.Dusko Korac ,,ovo je pobeda sporta" nad preplacenim zvezdama svetskog rukometa.Neko pomenu plate u rukometu i vaterpolu.Pa to i jesu plate,a u fudbalu i kosarci to je nasilje nad zdravim razumom!?Ako jedan trener drzavnog FK koji ove godine nije osvojio nista ima platu koliku ima,koliko bi recimo trebalo da ima vrhunski hirurg u drzavnoj bolnici !?!?

Valjevska podvala

pre 7 godina

Golovi u poslednjoj sekundi i juče u polufinalu i danas u finalu, svaka čast i sve čestitke iz Srbije, verujem da je većina Srba navijala za Vardar.

украјинац

pre 7 godina

Ау како су ме обрадовали, заслужили су, као што је неко овде написао Давид против Голијата.

РК Вардар Про, Качјанов, Остапенко, Зики са Вердаском (коначно), чекам Новака и Наше одбојкаше да ми дан буде потпун.

svaka cast!

pre 7 godina

Svaka cast! Jugoslovenska skola rukometa zivi...dzabe novci Spancima, Nemcima i Francuzima... Nadam se da ce pobeda Vardara uticati da se ponovo podigne nivo klupskog rukometa na ovim prostorima....

и јас сам Македонец

pre 7 godina

ovakakv klupski uspeh nikad nie dozivela samostalna srbija, vaterpolo se neracuna jer ga igraju samo dve balkanske zemlje i jedan italijanski klub+malkice madjari i grci, te skolski sport u osatalom delu evrope. Rukomet je drugi sport u evropi odma posle fudbala a treci u svetu posle fudbala i kosarke. Takav trofej mogu veciti sanjati. Napred Vardar, ljubi va Veliki Aleksandar!
(makedonjino, 4. jun 2017 20:28)

Не га глуши помного што би народ реко, него да го Србите зему пелцер а ми од њих за ватерполо па бог да нас види.

sasho

pre 7 godina

Bravo momci.Vlasnik Vardara je hteo da kupi spotsko drustvo neko celo u Srbiji,a drzava mu nije dala.Vlasnik je Rus.Partizanu ce biti tesko ako se sastane sa Vardarom.U klubu se sistemski radi,a para se ima od tajkuna.

Sofronije

pre 7 godina

makedonjino stomak me boli... Sta tebe boli cose sta je Srbija osvojila imas neke komlekse? Rukomet treci sport ?.. Svaka cast Vardararu ....

TEDDYZG

pre 7 godina

Konačno nakon Zagreba jedan klub sa naših prostora gdje rastu najbolji rukometaši. Jučer Cindra danas Čupko čestitam od srca Vardaru. Pozdrav iz Zagreba koji je danas navijao za vas.

мики

pre 7 godina

@Kalimero
ти као новинари против Трампа... једноставно измислиш. рукомет је практично непознат ван Европе, осим покушаја да се формирају јаке репрезентације у арапским земљама. није тешко да се информишеш, али то ти вероватно није циљ.

Komunalac

pre 7 godina

"Tuginata pusta da ostane, Vardar saka svima da doaka"... Svaka cast momcima, skakao sam od srece posle Cupicevog gola! Budzet PSG-a 17,5 miliona€ i opet ne vredi!

Badr_Hari

pre 7 godina

Naslov:Vardar osvojio Ligu Šampiona.Čitam komentare,a više od 50% njih objašnjavaju kako rukomet uopšte nije bitan sport itd.Neverovatno kakvi ljudi postoje.Svaka čast Vardare!!!

gile

pre 7 godina

svaka cast vardaru...pobjeda protiv velikog favorita.ali takodje treba reci da su velika ulaganja u vardar od strane rusa koji je gazda sportskog drustva vardar...ova ekipa nije ni malo jeftina niti neiskusna...u svakom slučaju bravo i čestitke...hvala vam sto smo imali za koga navijati na ovaj fajnal for

Losmi

pre 7 godina

Kakva crna jugo skola rukometa? Pa u Vardaru nema tri Makedonca ukupno. Inace cestitam od srca.
(Zaglebje, 04. jun 2017 21:36)

2 ili 3 Makedonca, 2 Srbina (+Sterbik ne znam kako se sada vodi kao nas ili Spanac), 2 Hrvata...tako da jeste Jugo skola...pojacana sa Rusima i trenerom Spancem...

marsal

pre 7 godina

@Hasan. Nisi puno pametan pa ne pametuj. Tada nisu igrali Englezi zbog kazne, ali oni su tada bili daleko slabiji od Bajerna, Milana i Zvezde.

ja

pre 7 godina

Sta se lozite koji je sport popularniji...Vardar je postao prvak evrope i to je cinjenica i svaka im cast.Klub je stabilan, dobro je menadziran, stranci odlicni, trener vrhunski...i traziti dlake u jajetu je idiotizam.Naravno da je Srbija bolja u sportu od Makedonije, cak i pojedinacno ima bolje igrace i u rukometu ali ove godine je Vardar sampion Evrope u rukometu i tacka.

Mairosu

pre 7 godina

kakva partija Timura Dibirova, istrčao je svaku kontru k'o Bolt, a što je u odbrani ukrao par lopti, pogotovo ona filmska kad je isekao pas u skoku tamo prema korneru...mogao je biti tragičar, imao je zicer na krilu za dva gola razlike pred izjednačenje, ali dobro, sve je dobro što se dobro jel'da...bravo komšije, bravo Vardar!

kwamo

pre 7 godina

to carevi. ko klinac sam mnogo gotivio vardar u fudbalu,a od pre nekoliko godina i vardar. jos kad znam da je nas majstor branio za njih,meni su jos drazi

Ripli-verovali ili ne

pre 7 godina

HC Vardar je postao prvi klub u istoriji koji je imao musku i zensku ekipu u EHF Champions League finala i to obe u istoj godini.

Ispran mozak

pre 7 godina

Bravo, odavno nisam navijao za nekog kao danas za Vardar. Vec 25 godina su u vrhu evropskog rukometa, uvek tu, a nikada na vrhu. Zasluzili su ovo.

ToniMK

pre 7 godina

Hajmo ljudi..ja sam iz MKD....Vardar je privatni klub ko sto su Juve..Barsa..Real...u fudbal naravno...,,nije bitno ko igra i ko od dakle dolazi...al se u klub ulaze 10 miliona eura godisnje...svi mi imamo potencijal u rukomet .. ko stara Yuga..neko vise neko manje...molim vas da ovo slavje pobeda vardara slavimo svi jer svi su za to zasluzni...rukometashi vardara nam to najbolje pokazuju...

Dragan

pre 7 godina

Vardar je svakako prvo internacionalni tpa onda makedonski tim,ali je juce igrao SAMO ZA MAKEDONIJU. Svaka cast Vardare, usrecio si juce celu Jugu !

djosa

pre 7 godina

@
makedonjino, 4. jun 2017 20:28, napriča se gluposti, ali ajde, čestitam.
(Deki, 4. jun 2017 20:45) # Link komentara

e vala, u pravu si :)
i mene nasmeja ovaj makedonjinano..
Al nevezano za lika, i njemu slicne - svaka cast za makedonski Vardar! Alal vera! :) toplo mi oko srca maaaaa.... neopisivo! :D
Pozdrav za moj rodni grad Skopje i sve normalne ljude svih veroispovesti i nacija! Najzad da klub sa Balkana objasni zapadu preko mrskog mi napucanog bogataskog francuskog ruk.kluba! :) Ideeemoooooooo!!!!

Marko NBG

pre 7 godina

Svaka čast i čestitke od sveg srca komšije.Posle dugo vremena sam gledao rukomet sa uživanjem i Bogami svim srcem navijao za Vardar.

ja

pre 7 godina

@ makedonjino, zasrami se covece sto zboruvas takvi gluposti. Raduvaj se na pobedata i ne tresi zeleni tamu kaj sto netreba.
Sekoja cest na sampionot Vardar, i golema blagodarnost za site iskreni cestitki od celiot region!

vesele devedesete

pre 7 godina

nema ovo veze sa jugo skolom kao ni rukomet kao sport. ovo sto smo danas gledali i ono sto igra recimo reprezentacija srbije su dva razlicita sporta.

Bojan KG

pre 7 godina

Koja je ovo zavist da ne veruje čovek. Ispada da sve osim fudbala ne postoji i da se titule u drugim sportovima smatraju bezvrednim. Ta Engleska koja je izmislila fudbal gotovo u isti rang postavlja uspehe u ragbiju, kriketu ... Toliko puta sam gledao sportske vesti na BBC-u i prva vest je kriket meč Engleske a kad je prvenstvo sveta u ragbiju o premijer ligi se ne govori gotovo uopšte. Kad čovek čita ovde ovakve budalaštine ispada da sve naše titule u košarci, odbojci, rukometu i vaterpolu manje vrede nego da ovi mučenici fudbaleri prođu grupu na EP ili SP. Svaka zemlja ima svoj nacionalni sport/sportove i u mnogima to nije fudbal i uspehe u njima smatraju velikim događajem. Bravo Vardar, mogu samo da vam zavide. Pobediti rukometnu instituciju Barselonu i favorizovani PSG u dva dana ne može svako. Čestitke.

izdislav

pre 7 godina

Sta ima veze koji je sport popularniji...juce je Real pobedio u finalu, danas Vardar u rukometnog finala, pre desetak dana Fenerbahce u kosarci dogodine neki drugi timovi...uzivajte u uspehu svi koji ste nesto sportski osvojili.

Milan Pirot

pre 7 godina

Šta bre lupetate te najpopularniji sportovi te ovo te ono,osvojio Vardar i sve cestitke nasoj braci bez obzira kakva se politika vodi mi smo isti narod.Sportski pozdrav

Milos BG

pre 7 godina

Srcem do titule, sjajno. Da li je to prva titula za neki klub sa teritorije bivse Juge u ovom veku a da nije vaterpolo u pitanju?
(marsal, 04. jun 2017 20:18)
U ovom veku je i Celje osvojilo Ligu sampiona u istom sportu. Cestitke Vardaru.

Bg

pre 7 godina

(ZaJedništvo, 4. jun 2017 22:22)

Otkud zli komanteari, jesi li ti slep. Par njih odmereno reagovalo na onog Makedonjinjanjo. Ostalo su sve cestitke. Cestitka i od moje strane.

мкд

pre 7 godina

О Вардаре о Вардаре, моји земљаци пресрећан сам. Рођен сам у Србији и живим у истој, волео бих и да Србија има неког представника у лиги ш. са солидним шансама за надигравање.

OgiZe

pre 7 godina

Čestitke Vardaru na tituli i fantastičnom uspjehu, čestitke PSG-u na fer i sportskoj igri i ponašanju. Vjerojatno najbolji f4 koji sam gledao. Oba polufinala i finale na jedan šut, atomski rukomet. Kao i obično samo sport može režirati ovakve predstave.
Šta reći za publiku..20 000 u Keln areni..
Spektakl

Nenad

pre 7 godina

Ako niste znali Vardaraova titula prvaka Evrope je 53. za klubove sa prostora bivše SFRJ u pet najpopularnijih ekipnih sportova u obe konkurencije!

Sportski pozdrav, iskrene čestitke za Vardar i Makedoniju!