Tenis 344

Petak, 14.07.2023.

12:00

Novak utišao publiku, pao rekord, igra deveto finale Vimbldona!

Novak Đoković je nastavio vimbldonski niz uspeha.

Novak utišao publiku, pao rekord, igra deveto finale Vimbldona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

344 Komentari

Sortiraj po:

gari

pre 1 godinu

(Vlad, 14. jul 2023 18:57). Bivši Vladimire koji se u Engleskoj stidiš svoga imena te si sada Vlad,a ovdje vidimo i porijekla,preporučujem ti da batališ lupetanja o nama koji se ponosimo svojim porijeklom,volimo Novaka,njegov lik i djelo.Uzmi daljinski iz svoje sobice u Engleskoj okreni na History channel i proučavaj svoje porijeklo,ako znaš uopšte kojem pripadaš.

el bokito

pre 1 godinu

@vlad nemas pojma o onome sto pricas. Borimo se protiv imperija i protiv jaceg vec 3 hiljade godina i ne ide nam tolko lose. Uspevamo nekako jedini u evropi to da radimo i uvek smo na strani istine. Nekad smo imali pomoc ali sada nemamo na zalost…

Trolujte jače

pre 1 godinu

Hurkač servirao kao da mu život zavisi od toga pa ni to nije bilo dovoljno da pobedi. Nakon tog meča nađe se klasični trol da kaže kako “pasivni” Novak neće šanse imati protiv Rubljova a da i ne pominjemo Sinera. Evo imao he šanse i iskoristio ih je. A dotični mrzitelj je, nadam se, ispratio novcem svoje prazne reči pa mu je sad i džep prazan.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Svaka čast Noletu,alo mlslim da sa Alcarazom (makvjerovatnije) u finalu sa ovakvom igrom neće moći.Rezultat i malo vara,reklp bi se da je sve išlo glatko,ali nije.Ačcaraz neće propuštati Sinner- ove prilike.
(Iggy, 14. jul 2023 18:39)
Jel da da si i prošli put isto mislio?

džoni bi gud

pre 1 godinu

(Vlad, 14. jul 2023 18:57)

Nisi svestan koliko si se nalupetao. Mogao bih da probam da ti objasnim ali ne bi bilo rezultata. Kognitivne sposovnosti su ti minimalne a i kućno vaspitanje. I još nešto. Ti živiš u laži da znaš šta su evropske (piše se malim početnim slovom) vrednosti. Nisi mrdnuo dalje od vrednosti koje ti je usadio šloser iz Kumrovca.

Zar ne?

pre 1 godinu

@ iggy. Brate,ne mogu da verujem šta pišeš.Gledao si Novaka stotinama puta i ništa nisi naučio,naročito ovog Novaka,verzija 2023.Pa Siner je koristio šanse protiv ostalih a onda je došao Novak.Šta misliš da bi se dogodilo u eventualnom četvrtom setu pa 6-1 za Novaka.Ne želi da ih ponižava jer zna da je mnogo bolji od svih,zato i dozira.Seti se Šapovalova pre dve godine,pretio pre meča a završio u suzama zbog nemoći. Novak morao da ga teši.Ko misli da sam samo neki "noloman"nek sačeka finale biće mu jasnije.

OptaAce

pre 1 godinu

1. deo
-Razlika između N. Đokovića i J. Sinera je 14 god i 86 dana, što je najveća razlika u godinama između 2 tenisera u 1/2 f W u Open eri.
-J. Siner je 2. teniser u poslednje 2 dekade koji je stigao do 1/2 f W bez suočavanja sa nosiocem (R. Nadal 2019).
-Teniseri sa najviše 1/2 f GS u singlu u Open eri (od 1968.):
46 N. Đoković, R. Federer
38 R. Nadal
31 Dž. Konors
Novak i Federer zajedno imaju 92 1/2 f GS. Ostalih 127 tenisera na W 2023. zajedno imaju 84 1/2 f GS.
-Teniseri sa najvećim % pobeda na W u Open eri:
92.7% B. Borg
90.2% N. Đoković (92/102)
90% P. Sampras
Novak na 2 GS ima više od 90% pobeda (91.8% AO i 90.2% W).
-Teniseri sa najdužim nizom pobeda na travi u Open eri:
65 R. Federer
41 B. Borg
34 N. Đoković
M. Čilić je poslednji teniser koji je pobedio Novaka na travi (finale Kvinsa 2018).

Tako je

pre 1 godinu

Svaka loša namera je izraz negativnog duha, a sudija je
imao (ne)svesnu lošu nameru svojim odnosom prema Novaku.
A Novak ima prirodnu zaštitu od tavih energija što sudija
zaslepljen negativnošću jednostavno ne zna, njegov nivo
spoznaje nije pozitivan. Sudija deluje i izgleda kao
predstavnik izopačenih vrednosti. Posle svojih "pet minuta"
delovao je kao upotrebljeni prezervativ.

Ljubitelj tenisa

pre 1 godinu

Ubedljiva i rutinska pobeda Đokovića nad Sinerom u polufinalu Vimbldona danas. U najkraćim crtama to je najbitnija priča ovoga meča. Koliko je Đoković danas bio nadmoćniji nad mladim Italijanom, koliko je bio za nekoliko klasa kvalitetniji od Sinera, govori činjenica da je rutinski pobedio sa 3:0 u setovima a da Sineru nije dopustio ni jedan jedini brejk u celom meču a da je pritom bio na skromnih 62% prvog servisa na nivou celog meča i na riternu negde na 50% od onoga koliko on zapravo može i ume da vraća servise, i opet, deklasirao je Sinera sa 3:0 a nije igrao ni blizu onoliko moćno koliko zapravo može kada je u fulu! Čudesno! Bravo Nole majstore na ovoj briljantnoj pobedi!

Kriterijumi

pre 1 godinu

Meni je sudija i pre svojih "junackih" nastupa izgledao kao predisponirano pokvareno ljudsko biće. A posle je već izgledao kao oličenje nekorektnosti.

OptaAce

pre 1 godinu

2. deo
-N. Đoković je pobedio na 28 od 29 polufinala GS kada je osvojio 1. set (jedini poraz: Nadal W 2007, tačnije predao mu je meč u 3. setu).
-Osobe sa najviše finala GS u Open eri (od 1968.):
35 N. Đoković (23W-11L)
34 K. Evert
33 S. Vilijams
32 M. Navratilova
-Teniseri sa najviše uzastopnih pobeda na GS u Open eri:
30 N. Đoković (W 2015-W 2016)
29 R. Lejver (AO 1969-W 1970)
27 N. Đoković (od W 2022)
-N. Đoković (RG i W 2023) je 2. teniser u Open eri koji je 2+ puta stigao do finala GS u 1 godini nakon 36. rođendana, posle K. Rouzvola 1974 (W i USO).
-Teniseri sa najviše GS pobeda protiv 10 najboljih na ATP listi (od 1973.):
67 N. Đoković
64 R. Federer
55 R. Nadal
-Teniseri sa najviše uzastopnih pobeda na W protiv 10 najboljih na ATP listi:
11 B. Borg (1976-1981)
9 N. Đoković
Pozdrav.

dakiliz

pre 1 godinu

Jel osvojio oi
(Milos, 14. jul 2023 18:48)

Jel osvojio Ligu konferencije, pita za nekog ko je osvojio 23 puta Ligu Šampiona
Hahahaha kakav je mučenik ovaj jadni Miloš.

Stevica Kurčubić

pre 1 godinu

Ako moderatori ne troluju i ne potpaljuju vatru protiv Novaka Đokovića zbog angažovanja, već to rade zlobni ljudi, ja bih stvarno voleo da porazgovaram sa nekim od ovih ljudi da vidim razlog te frustracije protiv čoveka koji im nije ništa lično nažao učinio.

Finale, možda do sada najneizvesnije do sada u Đokovićevoj karijeri. Protiv koga god da bude igrao. (Pišem pri rezulattu 2:0 za Alakarasa i trećem setu 3:2 u gemovima za Alkarasa).

Vuja neznalica

pre 1 godinu

Jel osvojio oi
(Milos, 14. jul 2023 18:51)

Nije, ali imaće dobru šansu sledeće godine u Parizu... Samo nemojte da posle tražite da osvoji i mediteranske igre kako bi bio ispred džemperka i izvlakača gaća

MILENA

pre 1 godinu

Kako je unapredio servis? Šta mislite, čijom zaslugom? Ma samo od sebe došlo ;)…
(prika iz susjedstva, 14. jul 2023 15:36) # Link

Svaka čast Goranu Ivaniševiću, ali ti je primjedba malo kvarna. Podsjećam te da je servis velemajstor Ivanišević osvojio samo jedan GS turnir i nikad nije bio broj 1. Toliko su mu pomogli njegovi vanaserijski servisi, iIpak, to je svakako uspjeh hvale vrijedan, jer mnogi teniseri nikad nisu bili ni blizu toga. Ivanišević se usadio na glavu dok ga Đoković nije primio u tim. Koliko se sjećam, to je bilo kad je Đoković već duže bio broj 1 i imao hrpu GS titula, razbijao glavne rivale i sta već ne. Ivanišević, dakle, nije dobio nekog početnika da od njega napravi vrhunskog tensera, nego najboljeg na svijetu koji zna da nije savršen i da ima još toga za naučuti i usavršiti. Dobio je najboljeg od najboljih.

466453

pre 1 godinu

Dali Medvedev zna da igra tenis protiv nekog drugog tenisera osim protiv Novaka? Jos uvek mi je krivo sto ga je ovakav mlakonja sprecio da uzme Kalendarski Slam!
(Sanja, 14. jul 2023 19:07)

Pa, sad ne zna ni protiv njega, bio je nov sa stilom lopate koju sad većina razume.

Nijevamalako

pre 1 godinu

Auuu, koliko ujke, baje i šipce se našlo ovde da ispoljuje svoju mržnju. Ali tako ti je to, kad nemaš ama baš ništa svoje moraš da pljuješ tudje.

Sanja

pre 1 godinu

Dali Medvedev zna da igra tenis protiv nekog drugog tenisera osim protiv Novaka? Jos uvek mi je krivo sto ga je ovakav mlakonja sprecio da uzme Kalendarski Slam!

Istina

pre 1 godinu

Ako sa 20-25 godina ne mozes da uzmes set jednom 37godisnhjaku, onda nisi za ovu irgicu. Jos koliko je rekorda ostalo Noxicu da sve obori i da ide kod Piramidasha? Pradeda mi je reko da Englezi nisu igrale na svetskim prvenstvima do 1954te jer su smatrali da su najbolji i da se na svetskim prvenstvima fudbal igra samo za drugo mesto. Nesto slicno treba da se uvede i u tenisu dok je Novak na tour-u. Svaka cast, iz vani se cini da ne igra nissta posebno, a iz nutra ih obara ko Tajson ne tako davne 89te. Mogadishu ceka 24tu.

dakiliz

pre 1 godinu

U tenisu valjaju 3 muške sudije i jedno 10 ženskih. Eva Asderaki bog otac za sve njih..najbolji teniski sudija ikada. Kad se samo setim onog čuvenog us opena i meča sa Federerom.

Najbolja dvojica teniskih sudija ikad su još uvek aktivni Šveđanin Mohamed Lahyani kome nije potrebno Oko sokolovo, on ga ima u glavi i penzionisani takođe Šveđanin Lars Graf. Obožavao sam ga kad kaže sa onim svojim baritonskim dubokim glasom
Geeeejm Đokoviiiiić!!!

Duško

pre 1 godinu

Black mirror, a sta vide reatrdi iz “razvijenih” zemalja? Sta oni vide? Ono sto im se kaze i nacrta. Kako onda ne vide koliki je baletan iz svice folirant, i koliko je gnjili nadal poltron? Ovaj nas bar ima cojones, pa kaze sta misli, a ne ko ova dva jadova sto su “uzori”

Edukacija

pre 1 godinu

@ Vlad. Prvo,ti nisi Srbin nego Rumun.Takvo ti ime.Drugo,srećom postoji zabeleženo u istoriji sve pobede srpske vojske.Treće,saveznički bombarderi su bombardovali Beograd na Vaskrs 1944.Pomogli su nam koliko i 1999.Četvrto,evropske vrednosti su bile do pre dvadesetak godina.Posle toga ništa Evropa je postala skup antihrista i sve moralne,ljudske,porodične vrednosti je uništila.Peto,daleko ti lepa kuća.

Zo

pre 1 godinu

Ovi moderatori bi mogli malo više ovih glupih i uvredljivih komentara na račun najboljeg tenisera svih vremena da precrtaju. Ne čitaju mi se seljoberski komentari. Ko ima problem sam sa sobom neka rešava to kod psihijatra, a ne ovde.

*enis za hejtere

pre 1 godinu

Sarma i pasulj za sve hejtere i nek vam Džordž sisa krv na slamčicu hejteri…inat kuća Džordža…jesmo cigani al’ najači smo najači…ko vas šljivi, mi šljivu rokamo…uzdravlje Džordžu

Ljube

pre 1 godinu

Rekoste poluprazne tribine.Odmah se zaleteli da daju komentar i popljuju.Izmedju 2 meca ljudi odu po pice i da odmore uzmedju 2 meca.Al ako ne udjes odmah,sto se lako dogodi zbog redova,ne mozes uci kad ti mislis nego tek posle treceg gema.Sada su tribine pune.

Stanje stvari

pre 1 godinu

Zašto toliko minusa-plastičnom hirurgu na komentar"vratite Federera i Nadala"Ja bih bio oduševljen da mogu opet da imam taj nalet adrenalina kao kad je Novak igrao protiv njih dvojice.Sve ok,brojimo osvojene GS presrećni smo zbog toga,ali gospodo na šta je ovo danas ličilo,malo u trećem setu napetosti i onda otvorio pobedničko pivo kad je krenuo TB.Isto će biti i u finalu.To je sigurica kako on dozira svaki meč protiv ove nedozrele dece.

Mile Vanili

pre 1 godinu

GOAT-ova izjava nakon meca: Drago mi je da sam deo te nove generacije tenisera 😂😂😂 Neprocenjivo.
P.S. Stoku koja proslavlja duplu servis gresku bilo kog tenisera ne bih da komentarisem ovom prilikom...

Iks

pre 1 godinu

Pričalo se da je budućnost tenisa Dimitrov, pa Raonić, pa Tomić, pa Ćorić, Zverev, Medvedev, Siner, Alkaras. Zapamtite, kad za dve, tri godine za nekog momka rođenog 2006, 2007. budu pričali da je budućnost, Novak će da osvaja 30. GS titulu. Novak je i prošlost i sadašnjost i budućnost tenisa.

Daa

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)

A ko ne navija za njega ? Tebi su komentari na B92 neki pokazatelj ? Izadji na ulicu dok Djokovic igra završnicu grend slema i sve će ti biti jasno koliko ces čuti iz sobe komentator a urlanje itd...

Vlad

pre 1 godinu

Za ostrašćene patrijote da znaju da Srbi nisu potukli ni Austrougarsku niti Nemce. Srbi se povukli preko Albanije na Krf, uz pomoć Francuza i saveznika isterali Austrijance iz Srbije, a Nemački Gestapo je vladao Srbijom do oslobođenja, do dolaska u pomoć Crvene armije i bombardera, saveznika Amerike i Engleske... Dakle Srbi nikog nisu isterali niti je neko lomio zube na nama, sve je mitomanija i izmišljotina za glupu raju, kao, uostalom i pobeda nad Nato paktom.
Zastrašujuće je koliko Srbi žive u lažima i manipulacijama, i koliko je protiv Evropskih vrednosti, normalnog i boljeg života.

Iggy

pre 1 godinu

Svaka čast Noletu,alo mlslim da sa Alcarazom (makvjerovatnije) u finalu sa ovakvom igrom neće moći.Rezultat i malo vara,reklp bi se da je sve išlo glatko,ali nije.Ačcaraz neće propuštati Sinner- ove prilike.

Petar

pre 1 godinu

Zasto je svaki poraz za Novaka i za nas, nacionalma tragedija?
Zato sto je sada u situaciji da svakom novom pobjedom, pravi novi iskorak u istoriji tenisa. Kakve veze ima Medvedjevu hoce li danas pobijediti ili ne? Nesto para, ali nista vise. Ali kad zajases na jedan istorijski niz…, e….

pejton

pre 1 godinu

Bravo Nole! Bravo legendo!
Kako je jadna publika u Londonu! Prisustvuju ispisivanju teniske istorije, a onako sramno se ponasaju. Mlaki aplauzi za obojicu tenisera, kao da ih je neko naterao da dodju. Nisu nesto mnogo ni za Sinera navijali. Juce su mnogo glasnije navijali za Ons Zaber nego li danas i za Novaka i za Janika.
Evo i Alkaraz protiv Medvedeva igra pred polupraznim tribinama.
Neverovatno.

milan

pre 1 godinu

Navijam kao i većina vas svim srcem za Novaka, ali treba biti realan. Slaba igra u polju, spore kretnje, bez energije 3.set.Ako je igrao koliko je trebalo da pobedi, čekajući greške Sinera, uspeo je. Ali neće u finalu sa ovakvom igrom. Siner je sam sebe pobedio. Protivnik u finalu mu neće to priuštiti. Energetski se nije potrošio i u finalu mora biti on taj koji ide po većinu poena, bilo ko da mu je preko mreže. NAPRED NOVAČE MUDRO I HLADNE GLAVE!!!
(Tkozla69, 14. jul 2023 17:52)

Ti nisi nikada gledao Novaka? Ti nisi gledao Rolan Garos? Ovako igra Novak. Nikada ne igra ceo meč na 100%. Igra na 100% kada treba, kada treba da dobije ili vrati brejk i u taj brejku. Naučio je to igrajući maratone sa Nadalom i Federerom. Ne zna tako Alkaraz pa je zato prevremeno pukao prošli put. Samo majstori igraju tako. Igrao je tako da bude spreman na dugih 5 setova sa Sinerom i nije kriv što ga dobio sa 50% u 3 seta. Naravno davao je 100% u određenim situacijama. Kao kada voziš 100 km/h na autoputu pa treba da pretekneš pa nagaziš na 150 km/h pa nastaviš 100 km/h. Zato ljudima Novakova igra ne izgleda najbolje ali ipak pobeđuje i osvaja turnire. Daje gas kada treba, kada treba osvojiti ili odbraniti set, kada se lomi. U suštini tako rade svi koji su dobri u svom poslu: automehaničari, moleri, advokati, programeri, dizajneri, inspektori...

ja

pre 1 godinu

Sacekacemo kraj, ali Novak kada je ovako motivisan ne vidim stvarno da protivnik ima neke velike sanse protiv njega u finalu. Nevazno je ko ce biti na drugoj strani.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Nije Novak toliko dobar koliko je ova Sinner loš.
(Lendl, 14. jul 2023 16:13)
Od prvog kola do finala, godinama ne samo danas ponavljate to isto, aman, zaman više.

vodonoša

pre 1 godinu

Sve ove što Novaka zovu Nolo ili Nola, pitam, odakle ste vi ljudi? Seljana neka, šta li? Ne znaju gramatiku, važno je da su stručnjaci za tenis.

Tvrtko

pre 1 godinu

Ono što je meni smešno je da teniser, kad dobije da servira gem novim lopticama, nastavlja da traži 3-4 loptice da kao odabere najbolje. Sve su iste, brate, sad su izašle iz pakovanja :)

ernesto ce

pre 1 godinu

drugosrbijanci ,posto vam je otpao i ovaj ..... na biciklu kao da ga nije ni bilo ,u koga se sad kunete i ko je zadnji koji ce da ucini nemoguce a to je da izlecite vase frustracije :

alkaraz -
medvedev +

To bi bilo to

pre 1 godinu

Famozni TB.Još jedna kategorija gde je stvarno najbolji.Kako je sjajno kontrolisao dva seta,a onda propuštene šanse u trećem pa spašavanje set lopti i onda TB.Sve ukupno ipak je bilo rutinski,iskusno i ubedljivo. Siner dečko,ništa mu nije jasno a treba da bude.On jeste napredovao ali je i Novak napredovao.Jer ljudi ruku na srce,samo su Rafa i Rodžer mogli da dignu svoju igru u meču i tako pobede Novaka.Svaka čast ovoj deci ali nikakve šanse nemaju protiv ovakvog Novaka.Ostao je kao poslednji musketar od tri veličanstvena.

neko ko zna

pre 1 godinu

Umorio se Novak, izgubiće ovaj set, i vrlo verovatno i meč u 5 setova, biće borbe, ali Siner je napaljen, motivisan.
(m, 14. jul 2023 17:04)

bas vala ...
dobar i pre svega, strucan, komentar

Deda Stavra

pre 1 godinu

@... Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)
Možda?! Nikada mi ovakvog sportistu nećemo imati!

sasa the king

pre 1 godinu

Neverovatan je, toliko dominantan, da je za neverovati. Tesko da neko moze da ga pobedi na Wimbledonu, dok mu telo ne posustane, a nece skoro.

Пјесник

pre 1 godinu

Велики Новак Ђоковић великом Федереру за 2 дана избија последњи велики адут и рекорд: 8 великих титула на Вимбледону..И постаје најбољи и најуспешнији тенисер икад, који је играо у храму тениса..

veliki strumf

pre 1 godinu

Нисам сумњао у финале ниједног тренутка, нити сам сумњао да ће добити тај брејк. Али, реално, моје виђење је да Ноле није на врхунцу. Узимао је он Вимблдон и кад је играо слабије (оно финале са Федерером 2019. кад је добио 3 тај брејка и спасио 2 меч лопте). Једноставно, данас је већину битних поена добио после Синерових грешака, углавном из форхенда. Сервис је лоше функционисао у већем делу меча. Да, прорадио је баш у последњим гемовима 1. и 2. сета, али није много помагао у већем делу меча. Само 58% првог сервиса је преслабо и мора много боље у финалу. Не треба очекивати да Алкараз или Меда у финалу оволико греше - Синер је имао чак 34 грешака у само 3 сета, што је за Вимблдон превише. Углавном је грешио на брејк лопте, у тај брејку дупла и три задња поена у мрежу… Тешко да ће тога бити у финалу. Зато очекујем да Ноле значајно подигне ниво игре у финалу! То ће бити неопходно ко год да дође.

pitbul terier

pre 1 godinu

Kakav nesportski potez Djokovića. Umesto da signalizira protivniku da traži čelendž i da bude 0:30 na 3:4 on se pravi mutav i uzima bitan poen greškom sudije. A komentator se pravi budala posle hawk eye-a. Zbog ovoga ga niko van Srbije ne voli. Vamos Carlitos i da srušiš ovog varvarina.
(Kratus, 14. jul 2023 17:00)

"google translate" amigo eh?

Dorchester

pre 1 godinu

Ajmo u finalu da maminu mazu odere neko od dvojice iz drugog polufinala, ajmo Alkaraz ajmo Medvedev idemoooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Srećno Nole

pre 1 godinu

I danas kao i na prethodnim mečevima Noletu proklizava desna noga kada krene unapred na skraćenu loptu. Nešto treba učiniti po pitanju obuće na ovakvoj podlozi. Samo da se ne povredi u finalu.

Svetolik

pre 1 godinu

Kad se Novak okliznuo u taj brejku, na rezultatu 4:4 rekoh sebi evo to je to ide pobjeda. :)

Novak kao proviđenje, mogu se sjetiti nebrojeno puta da se u nekom dijelu meća oklizne, pogotovo u završnicama gren slemova kada je taj meč na kraju i dobio.

Idemo do 24.

Pera

pre 1 godinu

Nobak je odigrao, za njegove standarde, relativno lose, ali je i toliko bilo dovoljno za 3:0. To govori manje o Novaku a vise o kvalitetu protivnika. Zabrinjsva malo Djokoviceva energija. Ocigledno se istrosio a baterije se sporije pune s godinama.

veliki strumf

pre 1 godinu

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr, 14. jul 2023 16:21). Сви окупатори! Поробљавали су нас али смо их све протерали и живимо у својој држави! Да кренем да набрајам ко је све овде покушавао да завлада, а на крају се то завршавало њиховом капитулацијом?! А на Нолету зубе ломи цео свет ево више од 15 година! И још ће!

zelena travka

pre 1 godinu

Sudija je kreten. Bas slusam komentatore koji kazu da je hteo da se nadje u novinama.

P.S. Za komandanta Marka. Ostali i prolaze, ali Turci su nas gazili cetiristo godina pre nego sto su “polomili zube”, a i za to je trebalo par decenija. Sve sto zivite na ovim prostorima je bas takvo kakvo je zbog Turaka.

Argentto

pre 1 godinu

Umorio se Novak, izgubiće ovaj set, i vrlo verovatno i meč u 5 setova, biće borbe, ali Siner je napaljen, motivisan.
(m, 14. jul 2023 17:04)

Nadam se da su ti sve procene koje donosis u zivotu ispravne poput ove...

nebrinižikoti

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)

sve tačno samo ovo možda je višak

@veliki strumf

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Hahahahahaha

Стеван

pre 1 godinu

Да ли се сада Алкарзу тресу гаће од страха ако дође у ситуацију да игра са Новаком, у шта чисто сумњам јер верујем да ће га Меда добити 3:0.Још је он зелен за овакве мечеве, а видело се то и на РГ--у.

insajder

pre 1 godinu

A dje ste sad stručnjaci što predvidjašte Nolov pad u 3-ćem pa gubitak meča u 5 setova?! I dje ste sad, dje ste sad, dje ste se sad skrili, neko vam je reko da je Nolo u blizini…

zoran

pre 1 godinu

Nole čovek veliki šampion ....
Bez obzira sta uradi u finalu ovo je fantastično... 3 grenslema 3 finala, 2 osvojena.... Koliko pobeda za redom na Vimbldonu.... Koliko finala pa pojedini dobri teniseri nikada ne osvoje slem a Nole ih ima toliko.
Stvarno su ovo nestvarno dobri rezultati.... Bravo majstore

Žalosna sova

pre 1 godinu

Umorio se Novak, izgubiće ovaj set, i vrlo verovatno i meč u 5 setova, biće borbe, ali Siner je napaljen, motivisan.
(m, 14. jul 2023 17:04)
Sve može propasti ali kladionice pored ovakvih neće nikada.Ala' ga je čovek pogodio,svaka mu čast!Još fali da napiše kako se šalio,ironijom palio hejtere,ovo,ono...

DraganBorca

pre 1 godinu

Za 40 i nešto godina svog života meni lično najveći sportski fenomeni što sam video su Ronaldo Brazilac, Maradona, Novak, Mesi, Nadal, Federer, Medzik, Dzordan i Jokic.

goran...

pre 1 godinu

pao nole fizicki,nece izdrzati,dobija siner u 5 setova,bla,bla,bla...ajte djeco sad lijepo flasicu,na spavanje i sanjajte najboljeg tenisera svih vremena...

žđ

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf,)

naprotiv, nas su kroz istoriju tukli, gazili i mlatili do retardiranosti. Da smo velik i pametan narod sada bi Srbija zauzimala ceo zapadni Balkan, muslimana ne bi bilo, a Srba bi bilo 60 miliona, a ne 6. A taj prkos i kao mnogo smo ludi i o nas su mnogi zube lomili - takav stav je upravo rezultat teške retardiranosti zbog veoma čestih i žestokih batina koje stalno dobijamo kroz istoriju.

Рајко Четник ПутИн СрбИн

pre 1 godinu

Новак Величанствени, мајстор,краљ,цар,Бог тајбрејкова!!!
АМИН!!!

MARKO

pre 1 godinu

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr, 14. jul 2023 16:21)

Kroz istoriju u mnogim sportovima su na nama lomili zube !!!

Kratus

pre 1 godinu

Kakav nesportski potez Djokovića. Umesto da signalizira protivniku da traži čelendž i da bude 0:30 na 3:4 on se pravi mutav i uzima bitan poen greškom sudije. A komentator se pravi budala posle hawk eye-a. Zbog ovoga ga niko van Srbije ne voli. Vamos Carlitos i da srušiš ovog varvarina.

Peđa

pre 1 godinu

@drmr - pa ajde brate reci ko nije? austrijanci, nemci nisu nista ovde uspeli osvojiti. pogledaj poneki dokumentarac pa ces videti da smo na primer jedini koji smo se sami oslobodili u drugom svetskom ratu. da ne pricam o prvom u kom smo sve napade lagano odbili dok austriji u pomoc nije pritekla i nemacka i bugarska. a opet smo i njih sve zajedno oduvali na lraju
(se, 14. jul 2023 16:46)

Ti nisi svestan, da je Srbija i u prvom i u drugom svetskom ratu pobedila jer je imala jake saveznike. Sva junačka borba na kraju ne bi vredela, da je bila na pogrešnoj strani. Što se videlo devedesetih.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

18213

Samo da se Karlito ne umori previše danas jer Siner može biti zeznut u finalu.
(Helmut Šćekić, 14. jul 2023 13:35)
Popodnevni sanak i onda se probudiš

Tkozla69

pre 1 godinu

Navijam kao i većina vas svim srcem za Novaka, ali treba biti realan. Slaba igra u polju, spore kretnje, bez energije 3.set.Ako je igrao koliko je trebalo da pobedi, čekajući greške Sinera, uspeo je. Ali neće u finalu sa ovakvom igrom. Siner je sam sebe pobedio. Protivnik u finalu mu neće to priuštiti. Energetski se nije potrošio i u finalu mora biti on taj koji ide po većinu poena, bilo ko da mu je preko mreže. NAPRED NOVAČE MUDRO I HLADNE GLAVE!!!

zoran

pre 1 godinu

Sta reći nego bravo.... Ostaje još finale.... Rezultat impresivan tri grenslema tri finala.... 2 prva slema osvojena a u trećem finale.....
4 grenslem nedaju mu da igra

Gedora

pre 1 godinu

Siner okrece ovo na 3:2 kao sto je Nola to uradila prosle godine!
Sme li neko u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 16:19)

Dodješ mi(nam) pare magarče.

provereno

pre 1 godinu

Nema šanse Đovak da pobedi sa ovakvom igrom!

Vamos GOAT Nadal do nove titule na Vimbldonu!
(Mejli Dejl, 14. jul 2023 17:05)


jok ti imass

B.Živković

pre 1 godinu

Sećam se jednog komentara u vezi sa Noletom, posle izbacivanja sa US opena i hapšenja uoči AO opena:"Lav je jači od vuka, od njega je jači i slon, čak i medved, ali zapamtite, vuk nikada nije zaigrao u cirkusu." Pozdrav!

du@x

pre 1 godinu

Velika je razlika između nas koji navijamo ZA nekoga i onih koji navijaju PROTIV nekoga.Ja ću sad da navijam za Alkaraza pa da vidimo u nedelju koliko može protiv NAJVEĆEG u istoriji tenisa.

Vaga

pre 1 godinu

Daj više ne terajta čoveka da krši zakon i terate ga u penziju a on jadnik niti ima godine staža niti godine starosti.
Penzija mora da se zaradi.

vlajko

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
Bravo majstore, pogodi!
Samo nisam znao da Janika zovu Nola?
(Unuk ribolovca na Loznicu, 14. jul 2023 16:19)

Pa to je onaj Francuz....Janik Nola... :)
(Sou Biznis, 14. jul 2023 16:34)

ne vredi ni Francuz...na dan pada Bastilje...

Vidićemo ko se poslednji "hahahaha" potpisuje i dopisuje...

pre 1 godinu

Hahahahahaha
(@veliki strumf, 14. jul 2023 17:05)

Samo ličnosti koje su pocepane pišu onomatopeju smeha na komentaru.

Dok realan stadijum tvog psihofizičkog obitavanja niko ne vidi, a kada bi zavirio ko zna šta bi zatekli.

Siguran sam sve, samo ne taj neki smeh.

Tipična satanska paušalnost tisućljetnih bednika koji svoje nedostatke, hendikepe, porobljenost, nemanje ličnosti niti identiteta i ostale rascepe (bez)ličnosti kriju iza onomatopeja smeha.

Isto tako mnogi pišu "hahaha" kada smo ovde NATO-u 10 godina oduzeli i dali rusima...

Da li smo im izbili jedan zub, a rusi će ostale... ostaje da se vidi. Ono što je štetno po vas "hahahaah" psihopate je što ste jedan od zuba u toj vilici i vi...

Deki-Španija

pre 1 godinu

Капа мајстору…и стварно треба да га третирамо као што јесте…најбољи спортиста свих времена. Па човек лагано освојио два грен слема и трећи грен слем у финалу са 36 година! Он сам. Не са тимом(па после поредите са кошарком)… Легенда

Tektonski klin

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Joj, Bože.
(Mikii, 14. jul 2023 16:30)

Nisam verovao da ću nekad pohvaliti Mikii-jev komentar! Pismen, doduše, ne sećam se da je bilo problema te vrste, čak bez uzvičnika na kraju što onima koji umeju da čitaju pokazuje veći emotivni naboj! Tihi uzdah sažaljenja, pravo u metu!

vlajko

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)

upravo tako...ali, šta vredi pričati..kada Novak završi karijeru, radovacemo se ako neko prodje kvalifikacije...

Watden

pre 1 godinu

kakav put do finala haha: cachin, thompson, stari wawrinka, hurkacz, djeca rublev i sinner. sa ovakvom katastrofalnom konkurencijom moze nole do 50 godine igrat bez problema. jedino ga medevedev moze dobit ako bude imao svoj dan. da se serena williams prebaci u muski tenis, pomela bi ove jadnike kao nole. uzas od tenisa, zato nole nikad nece biti goat !

m

pre 1 godinu

"patrijota" i "Kako vam ne dosadi ista kuknjava" su ista osoba, preciznije živo biće, do ljudskog bića "još nisu došli"

GOAT
GOAT
GOAT

POŠTOVANJE

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Bravo Nole majstore na još jednoj velikoj pobedi danas! Poražen je Janik Siner, jedan od najtalentovanijih mladih tenisera današnjice, dečko koji poseduje apsolutno sve kvalitete teniske igre i utoliko pre Noletova teniska moć dolazi do izražaja jer je tog istog Sinera danas porazio u polufinalu Vimbldona sa ubedljivih 3:0 u setovima. Od početka do kraja meča Nole je držao situaciju pod kontrolom, Siner je povremeno briljirao, osvajao neke odlične majstorske poene, igrao veoma kvalitetno, ali Nole je opet u presudnim momentima sva tri seta odigrao na svom šampionskom nivou i ubedljivo savladao Sinera ne dajući mu ni promil šanse za neki eventualni preokret. To je odlika velikih šampiona. što se tiče Sinera on je nekoliko puta već danima pre ovog polufinala izjavljivao kako je izvukao velike pouke iz prošlogodišnjeg poraza od Noleta u četvrtfinalu Vimbldona 2:3 i da je sada mnogo zreliji i da ima šanse da savlada Nopleta. Jako neozbiljna izjava. Tom izjavom Janik Siner je samo dao dodatni motiv jednom velikom šampionu Đokoviću da mu očita još ubedljiviju tenisku lekciju nego li prošle godine i to je i uradio, pobedio ga sa ubedljivih 3:0. Ubuduće Siner neka se više posveti sopstvenoj igri i neka nipošto ne proba da jednom Đokoviću preti na bilo koji način. Veliko bravo Nole majstore na ovoj divnoj pobedi!

goran

pre 1 godinu

Bravo majstore, Srbija čeka 24. Navijaću za Alkarasa u drugom polufinalu, jer ipak osećam neku vrstu saosećanja sa ovim kompleksašima iz Londona jer ako pobedi Medvedev morali bi ponovo da navijaju za Rusa.

Kanidja PG

pre 1 godinu

Vodim vas u taj brejk Novak Djokovic, monstrum 13gema.
Od pocetka Wimbledona pretrpio je samo tri brejka ili ti svaki drugi mec jedan. Ukupni skor 3-19 a sa druge strane Novak 18-54 sto mu dodje tri brejka u prosjeku po mecu. Danas je bilo dosta i 2 od 9 , Siner 0-6.
Sad opusteno Meda-Karlito a Novaku srecno rekordno 35GS finale. 34ta vezana pobjeda na Wimbledonu. Kovid mu je uzeo onaj neodigrani 2020 god . Od 2018 u potpunosti vlada Wimbldonom to je fakat. Podgorica ceka 24GS i priliku da opet napadne golden slem , 2021 Medvedev se isprijecio. I sve to u 37god zivota sto je prica za sebe. Posebna tema...

Marko

pre 1 godinu

U tenisu valjaju 3 muške sudije i jedno 10 ženskih. Eva Asderaki bog otac za sve njih..najbolji teniski sudija ikada. Kad se samo setim onog čuvenog us opena i meča sa Federerom. Žena zmaj! Hrvatica Čičak odlična, pre svega ženske sudije imaju bolji osećaj za igru od muških kolega. Nadam se finalu Djokovića i ženskom sudiji.

black_mirror

pre 1 godinu

Covek je igrom najbolji ikad, statistika to pokazuje, igra tu pokazuje i tu nema diskusije. Svako ko kaze suprotno je nezadovoljan sobom, voleo ga ili ne. Ja spadam u one koji ga bas i ne vole, ali ne mogu biti neposten i prozivati ga zbog neke licne sujete i zavisti. Covek promovise nasu zemlju, himnu i zastavu.
Ono sto nikada necu moci da shvatim, to je ovo foliranje svaki put kada je na pragu da izgubi set. Kao sto je u ovom mecu u trecem setu radio dok mu se smesio gubitak tog dela meca, kada je odjednom poceo da se drzi za oci, kao ne vidi, peckaju ga, sta li... Slicne stvari uradi u 99% slucajeva kada gubi mec, prosto ne mogu da shvatim cemu ta gluma, kad ce pobediti i bez toga.. To je jedan dobar deo razloga sto ga publika u inostranstvu ne voli, a ne teorije zavere koje se stvaraju u nasoj zemlji...

Admiral

pre 1 godinu

Koliko zluradih, zajedljivih, pakosnih komentara na racun Djokovica, ne verujem. Iskreno se nadam da oni dolaze od jadnih susjeda jer bi mi to bilo razumljivo, mucenici nemaju svoje pa pljuju tudje, ali ako su to komentari domacih autosovinista, ako ih ima u tolikom broju, onda smo mi presli sve granice moralnog posrnuca

Ministar

pre 1 godinu

kako volim komentare ovako glupog naroda, a ovi sto govore da smo baksuzi koji pricamo da novak osvaja, njima isto trwba zabraniti da gledaju novaka oni i njihov pesimizam i ono jaooo izgubice, ne moze, los je...

Hvala b92 na odabiru 😁

pre 1 godinu

Ha ha ha...
Najbolji su mi komentari od impotentnih, neuspešnih, neostvarenih tkz. muškarčina koji Novaka nazivaju prevarantom... 😘

Mikii

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Joj, Bože.

Konfeder Z4 Pokrajinski EU majmune

pre 1 godinu

Opet vas svi mrze a vi jači od sudbine ?
(Konfeder i EU a o kompleksima nećemo, 14. jul 2023 16:07)

Samo mudro…

se

pre 1 godinu

@drmr - pa ajde brate reci ko nije? austrijanci, nemci nisu nista ovde uspeli osvojiti. pogledaj poneki dokumentarac pa ces videti da smo na primer jedini koji smo se sami oslobodili u drugom svetskom ratu. da ne pricam o prvom u kom smo sve napade lagano odbili dok austriji u pomoc nije pritekla i nemacka i bugarska. a opet smo i njih sve zajedno oduvali na lraju

lal

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
dobro je da te niko ne shvata ozbiljno... ostade ti taman za petparacke price...

Del Boj

pre 1 godinu

Bravo Nole bravo kralju. Stariji od ovih tenisera od q2-15 godina ali ih rastavlja na proste faktore. I sudije i publika protiv njega ali mu ne mogu nista. Sve je to boranija za njega. King ubica sto stariji to bolji. Nikad niko kao on. Jedino Alkaras i mozda Medo mogu da mu pariraju ovde ali i to je mnogo tesko.

Mile

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Ti znas i svestan si da gledamo TENIS i navijamo za Djokovica? Kakvi zubi, kakva prkost o cemu to sad pa pricas? Navedi mi nekog ko je to slomio zube na nama svega ti? A ja ti mogu navesti MNOGE koji su nama lomili zube i to politicki, vojno, sportski… kako hoces. Zato jedi te kokice, uzivaj u sportu i nemoj vise nikad napisati komentar molim te jer i mene bude stid takvih komentara.

DRAGAN

pre 1 godinu

Novak dokle god bude igrao ova dolazeca generacija nema sanse da ga dobiju na 3 seta. Ima da jos veslaju.
Idemo Nole lagano u
finale, za 24 GS.

Sale

pre 1 godinu

Ruđeru Pedereru i Parkinsonu je plavušan jedina preostala nada...

Za sada je brutalno preslišavao brata mog, sa 6:3; 6:4 po setovima.

Hvala b92 na odabiru 😁

pre 1 godinu

Ha ha ha...
Najbolji su mi komentari od impotentnih, neuspešnih, neostvarenih tkz. muškarčina koji Novaka nazivaju prevarantom... 😘

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr, 14. jul 2023 16:21)

Razumem i jednog i drugog.Nije mi cilj da sudim ko je u pravu.
U pravu ste oba i pouka bi bila:
Kad bih umeli naći balans između prkosa i snisishodljivosti bili bi carevi.
Razum,smisao i interes su dobra vodilja za napredak.
Fokus na radnju,a ona je tenis.

Stai attento!

pre 1 godinu

Gubis 2:0 od 14 godina starijeg protivnika, oducen od tenisa, i nakon nekih osvojenih poena stisces pesnicu u kameru…Pokrij se po usima mali

VUK

pre 1 godinu

Posle sjajne igre u gemu , Novak dolazi do tri brejk lopte i prilike da praktično završi meč. Kao mnogo puta, ničim izazvan u sekundi ,isključi se potpuno iz igre i izgubi za redom 5 poena !I ne može laganini nikog da pobedi. Morala je lakša egzekucija. Kako Italijan deluje, sat i po mu je bio pun kantar.

Miroslav B.

pre 1 godinu

Ma siguran sam da Siner, poučen prošlogodišnjim iskustvom, misli da je ključ pobede u međusebnom meču, gubitak prva dva seta!

Colt

pre 1 godinu

Ko nadje snimak da se ikada ista ovako dogodilo neka ostavi Email radi isplate 100€ za nagradu! Da li ovaj nesrećnik sto sudi vidi nekad sebe u ogledalu?

47304

pre 1 godinu

Imam pomalo opičenog drugara ali ima u njega i dobrih , nekom zgodom reče on nešto što ću ja prijeniti ovdje danas .
Kako on reče :
Ja sam milostivan čovjek i žao mi kada neko pati ( ko ovi naši antiNolomani) pa da im poželim da crknu od muke danas da se dalje ne pate . .
Svima van granica Srbije oprašta se isti greh jer ne znaju šta rade . . .

Командант Марк

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr,

Ево сад ћу да ти кажем: Турчин, Аустроугар, Швабо и Бугарин. Осталу буранију не рачунамо..
Можда јесмо прокоцкали доста али и доста се зуба изломило...докторе-магистре...

joker

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Slomili su zube,zato smo ekonomski tigar u svemu...daj ne mlati bzv...

drmr

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.

Sou Biznis

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
Bravo majstore, pogodi!
Samo nisam znao da Janika zovu Nola?
(Unuk ribolovca na Loznicu, 14. jul 2023 16:19)

Pa to je onaj Francuz....Janik Nola... :)

Enigma

pre 1 godinu

Svaki put ista priča, isti komentari ceo slam i prizivanje ispadanja od prvog meča... kada prođe kolo onda zaključak da ispada od sledećeg protivnika i tako do finala... onda kada osvoji turnir ide ona čuvena... pa šta nije goat hahahaha

VUK

pre 1 godinu

Sedmi gem trećeg seta je igra Novaka: strava i užas. Kao da nije tu . Četiri lagane lopte po pola metra u aut. Noge mu ne rade. Vratite Novaka na teren. Ovo ili je dvojnik ili je Nole zaspao stojeći.

Džokeri za večnost

pre 1 godinu

Preslikani setovi, u prvom je u uvodnom gemu Siner imao dve brejk lopte, nije ih iskoristio, Đoković je dobio svoj servis gem, a potom i uspeo da brejkuje protivnika. Sigurnim servisom osvojio je potom prvi set.

U drugom setu na svom drugom servis gemu Novak dozvoljava brejk lopte na svoj servis i OPET uspeva da zadrži stvari u svojim rukama sigurnim servisom, a onda uspeva da ponovo brejkuje protivnika.

Da stvar bude još slađa u svom sledećem servis gemu Novak dobija opomenu od sudije za uzvik tokom trajanja poena, a potom još jednu za protok 25 sekundi predviđenih za Novakov servis, mrtav hladan Đoković uspeva da se izdigne iz situacije bez ijedne reakcije na tešku situaciju u kojoj se našao. Sada je na putu da povede sa velikih 2:0 u setovima.

Igra mačke i miša, Novak ponekad kao da namerno popusti, pa potom doda gas, ne bi li video kakvu će reakciju nakon toga imati njegov protivnik. Mnogi se slome nakon propuštenih šansi, a No1e još jednom odaje utisak meantalne gromade !!!

Paradox

pre 1 godinu

Sve, sve, ali ogadili ste mi Batistutu!
(Ćiro, 14. jul 2023 16:04)

Cuti i gledaj tu, ovaj na rts nema pojma sta prica. Muka mi od njega.

Unuk ribolovca na Loznicu

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
Bravo majstore, pogodi!
Samo nisam znao da Janika zovu Nola?

STRUČNJAK ZA SAKSIJE

pre 1 godinu

Ja znam da se neće sa mnom složiti mnogi, ali igrao je dobro i popravljao formu iz meča u meč i bila je ovo lepa prilika, ali morao je baš da naleti na Đokovića. Jadan žabar.

Sasa

pre 1 godinu

Pa i ova nova generacija će da ostari dok Nole ode u penziju :)
(Ivan, 14. jul 2023 15:37)

Nije ovo nova generacija. Ovo je New Gen 3.0 vec do sada. Svake 3-4 godine izadje neka nova generacija koja ce da uzdrma teniski svet, medjutim nista od toga vec vise od 12 godina.

Tole

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,

Tole

pre 1 godinu

Ovde sve sami stručnjaci, cast izuzecima.
Kad se bude pogledala statistika i uporedila sa ostalim igračima u istoriji, bice jasno da Nole nije sa ove planete.

Dmitar Zvonimir

pre 1 godinu

Nole u 4 , tako i u finalu protiv Medvedeva. Ali Medvedev se revanšira u New Yorku i tjera Novaka na još jedan pokušaj u 2024

valjevo

pre 1 godinu

Siner i pored izgubljenog servisa bolje otvorio, bolje čita Novakove servise nego ovaj njegove. I rešio je odmah da napada. Ali mislim da će Novak i pored “lošije” igre da osvoji prvi set, dok se ne zagreje za dalje. E u tome je snaga ovog čoveka. Idemo

veliki strumf

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!

iskreno

pre 1 godinu

Ko je taj idiot od sudije?
Ništa gore nego kada sudija na teniskom ili bilo kom drugom sportskom događaju želi da bude u centru pažnje.

Joanikije

pre 1 godinu

Hoce traziti da se igra pod zatvorenim krovom do kraja turnira? Pitam za druga
(Negativni, 14. jul 2023 12:38)

Kazi drugu da kada pada kisa, igra se pod krovom, jer nije moguce igrati tenis na natopljenoj travi dok ti kisa bije u oci. Trebalo bi i ti to da znas, ali niste bas bistri ni ti ni drug.
P.S. Mama ti je juce plakala kao kisa.

Argentto

pre 1 godinu

Ono sto hejteri nikada nece shvatiti... je da Nole igra tacno onoliko koliko mu treba za pobedu..
Udje u mec lagano i onda postepeno pojacava.. zato i traje toliko, za razliku od ovih koji od prvog servisa igraju na max, pa se pokvare posle 3 meca...

Malimis

pre 1 godinu

Већ на почетку Синер одмахује главом, види се немоћ, Ђоковић је тениски монструм.

totara

pre 1 godinu

ceo zivot da zivis kao pas i da se odrices svega i imas milione...pa zato i ima milone jer se odrekao...ma nemoj, ne bih mogao tako...pa ko ti brani idi probaj pa ako ti ne uspe ti se eto vrati na staro...ali nisam spreman za promenu...pa sta

Bole bgd

pre 1 godinu

Sinera Novak dobija relativno lako sa 3:0 ili 3:1,ali u finalu ga čeka Medvedev! Bice pakao, kao protiv Hurkaca kojeg je Djokovic dobio "na misice", tj na inteligenciju.

Hahahahahaha

pre 1 godinu

Navijamo za novu generaciju. Siner do pobede.
(Sneža, 14. jul 2023 12:51)

Snezo, bili bi mnogo pametniji da se niste pisali ništa. Ovako.....

War Inside My Head

pre 1 godinu

Đoković može da izgubi na Vimbldonu,ne samo protiv Sinera,već i u potencijalnom finalu,samo nekom autodestrukcijom,ako se ne Daj Bože desi ono jutro kad se probudi na pogrešnu nogu,pa krenu bubice,crv sumnje kroz glavu da gmižu,a nije da nismo bili svjedoci takvih dana,i još da protivnik odigra na najvišem mogućem nivou.Tri seta uzeti Novaku je rudarski posao,posebno za ovu mladu gardu,ne računajući Medvedeva kome je to uspjelo na USO,i to bi bilo prvorazredno iznenađenje.Prosto,Novak je taj koji se pita,čovjek ima više osvojenih GS nego Siner sveukupno mečeva na Vimbldonu.

Zeljko

pre 1 godinu

Dugo pamtim pa se secam i Federera i negde 2005-6-7,imao je neverovatan niz pobeda i odjednom je izgubio neki mec i poceloje odmah medijski 'kraj ere,nije vise na vrhuncu,ima slabosti,sta mu sedesava i slicno'. On je rekao da je bio srecan sto je izgubio da mu se skine taj majmuncic sa ramena jer ga je strasno pritiskao i opterecivao,a sam je bio kriv za to jer je tako dobro igrao. Slicno toliko puta i sa Novakom,cak i sad kad mu je 36. Mene licno ne drma trema kao ranije,najvaznije 2 pobede za mene a sto se nejga tice su 10ta titula u Melburnu i sad ova 23ca u Parizu.Opusteno,i on i mi,neka igra do 40te,ima jos 12-15 slamova,neka uziva,kao i mi,neka vreba sanse a doci ce,malo dobar zreb,malo dobra forma i bice dobro.Skoro da mi je zao autosovinista,toliki rekordi ce biti vezani za njegovo ime a oni jadni sa neresivim problemom,kao i dosad. :)

Sanja

pre 1 godinu

Nikola, rekao si ono sto i ja osecam, da se ne ponavljam.
Danas je dan za dobar tenis ali ja necu moci da uzivam. Navijacu svim srcem, nerviracu se, bolece me glava, na trenutke cu poludeti od stresa ali sta je tu je. Samo nek Nole pobedi! Srecno!

Tole

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,

Stai attento!

pre 1 godinu

Gubis 2:0 od 14 godina starijeg protivnika, oducen od tenisa, i nakon nekih osvojenih poena stisces pesnicu u kameru…Pokrij se po usima mali

Zeljko

pre 1 godinu

Dugo pamtim pa se secam i Federera i negde 2005-6-7,imao je neverovatan niz pobeda i odjednom je izgubio neki mec i poceloje odmah medijski 'kraj ere,nije vise na vrhuncu,ima slabosti,sta mu sedesava i slicno'. On je rekao da je bio srecan sto je izgubio da mu se skine taj majmuncic sa ramena jer ga je strasno pritiskao i opterecivao,a sam je bio kriv za to jer je tako dobro igrao. Slicno toliko puta i sa Novakom,cak i sad kad mu je 36. Mene licno ne drma trema kao ranije,najvaznije 2 pobede za mene a sto se nejga tice su 10ta titula u Melburnu i sad ova 23ca u Parizu.Opusteno,i on i mi,neka igra do 40te,ima jos 12-15 slamova,neka uziva,kao i mi,neka vreba sanse a doci ce,malo dobar zreb,malo dobra forma i bice dobro.Skoro da mi je zao autosovinista,toliki rekordi ce biti vezani za njegovo ime a oni jadni sa neresivim problemom,kao i dosad. :)

Argentto

pre 1 godinu

Ono sto hejteri nikada nece shvatiti... je da Nole igra tacno onoliko koliko mu treba za pobedu..
Udje u mec lagano i onda postepeno pojacava.. zato i traje toliko, za razliku od ovih koji od prvog servisa igraju na max, pa se pokvare posle 3 meca...

Sasa

pre 1 godinu

Pa i ova nova generacija će da ostari dok Nole ode u penziju :)
(Ivan, 14. jul 2023 15:37)

Nije ovo nova generacija. Ovo je New Gen 3.0 vec do sada. Svake 3-4 godine izadje neka nova generacija koja ce da uzdrma teniski svet, medjutim nista od toga vec vise od 12 godina.

War Inside My Head

pre 1 godinu

Đoković može da izgubi na Vimbldonu,ne samo protiv Sinera,već i u potencijalnom finalu,samo nekom autodestrukcijom,ako se ne Daj Bože desi ono jutro kad se probudi na pogrešnu nogu,pa krenu bubice,crv sumnje kroz glavu da gmižu,a nije da nismo bili svjedoci takvih dana,i još da protivnik odigra na najvišem mogućem nivou.Tri seta uzeti Novaku je rudarski posao,posebno za ovu mladu gardu,ne računajući Medvedeva kome je to uspjelo na USO,i to bi bilo prvorazredno iznenađenje.Prosto,Novak je taj koji se pita,čovjek ima više osvojenih GS nego Siner sveukupno mečeva na Vimbldonu.

@veliki strumf

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Hahahahahaha

B.Živković

pre 1 godinu

Sećam se jednog komentara u vezi sa Noletom, posle izbacivanja sa US opena i hapšenja uoči AO opena:"Lav je jači od vuka, od njega je jači i slon, čak i medved, ali zapamtite, vuk nikada nije zaigrao u cirkusu." Pozdrav!

MARKO

pre 1 godinu

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr, 14. jul 2023 16:21)

Kroz istoriju u mnogim sportovima su na nama lomili zube !!!

Hahahahahaha

pre 1 godinu

Navijamo za novu generaciju. Siner do pobede.
(Sneža, 14. jul 2023 12:51)

Snezo, bili bi mnogo pametniji da se niste pisali ništa. Ovako.....

Malimis

pre 1 godinu

Већ на почетку Синер одмахује главом, види се немоћ, Ђоковић је тениски монструм.

Colt

pre 1 godinu

Ko nadje snimak da se ikada ista ovako dogodilo neka ostavi Email radi isplate 100€ za nagradu! Da li ovaj nesrećnik sto sudi vidi nekad sebe u ogledalu?

Командант Марк

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr,

Ево сад ћу да ти кажем: Турчин, Аустроугар, Швабо и Бугарин. Осталу буранију не рачунамо..
Можда јесмо прокоцкали доста али и доста се зуба изломило...докторе-магистре...

Joanikije

pre 1 godinu

Hoce traziti da se igra pod zatvorenim krovom do kraja turnira? Pitam za druga
(Negativni, 14. jul 2023 12:38)

Kazi drugu da kada pada kisa, igra se pod krovom, jer nije moguce igrati tenis na natopljenoj travi dok ti kisa bije u oci. Trebalo bi i ti to da znas, ali niste bas bistri ni ti ni drug.
P.S. Mama ti je juce plakala kao kisa.

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Bravo Nole majstore na još jednoj velikoj pobedi danas! Poražen je Janik Siner, jedan od najtalentovanijih mladih tenisera današnjice, dečko koji poseduje apsolutno sve kvalitete teniske igre i utoliko pre Noletova teniska moć dolazi do izražaja jer je tog istog Sinera danas porazio u polufinalu Vimbldona sa ubedljivih 3:0 u setovima. Od početka do kraja meča Nole je držao situaciju pod kontrolom, Siner je povremeno briljirao, osvajao neke odlične majstorske poene, igrao veoma kvalitetno, ali Nole je opet u presudnim momentima sva tri seta odigrao na svom šampionskom nivou i ubedljivo savladao Sinera ne dajući mu ni promil šanse za neki eventualni preokret. To je odlika velikih šampiona. što se tiče Sinera on je nekoliko puta već danima pre ovog polufinala izjavljivao kako je izvukao velike pouke iz prošlogodišnjeg poraza od Noleta u četvrtfinalu Vimbldona 2:3 i da je sada mnogo zreliji i da ima šanse da savlada Nopleta. Jako neozbiljna izjava. Tom izjavom Janik Siner je samo dao dodatni motiv jednom velikom šampionu Đokoviću da mu očita još ubedljiviju tenisku lekciju nego li prošle godine i to je i uradio, pobedio ga sa ubedljivih 3:0. Ubuduće Siner neka se više posveti sopstvenoj igri i neka nipošto ne proba da jednom Đokoviću preti na bilo koji način. Veliko bravo Nole majstore na ovoj divnoj pobedi!

veliki strumf

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!

Daa

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)

A ko ne navija za njega ? Tebi su komentari na B92 neki pokazatelj ? Izadji na ulicu dok Djokovic igra završnicu grend slema i sve će ti biti jasno koliko ces čuti iz sobe komentator a urlanje itd...

Tole

pre 1 godinu

Ovde sve sami stručnjaci, cast izuzecima.
Kad se bude pogledala statistika i uporedila sa ostalim igračima u istoriji, bice jasno da Nole nije sa ove planete.

milan

pre 1 godinu

Navijam kao i većina vas svim srcem za Novaka, ali treba biti realan. Slaba igra u polju, spore kretnje, bez energije 3.set.Ako je igrao koliko je trebalo da pobedi, čekajući greške Sinera, uspeo je. Ali neće u finalu sa ovakvom igrom. Siner je sam sebe pobedio. Protivnik u finalu mu neće to priuštiti. Energetski se nije potrošio i u finalu mora biti on taj koji ide po većinu poena, bilo ko da mu je preko mreže. NAPRED NOVAČE MUDRO I HLADNE GLAVE!!!
(Tkozla69, 14. jul 2023 17:52)

Ti nisi nikada gledao Novaka? Ti nisi gledao Rolan Garos? Ovako igra Novak. Nikada ne igra ceo meč na 100%. Igra na 100% kada treba, kada treba da dobije ili vrati brejk i u taj brejku. Naučio je to igrajući maratone sa Nadalom i Federerom. Ne zna tako Alkaraz pa je zato prevremeno pukao prošli put. Samo majstori igraju tako. Igrao je tako da bude spreman na dugih 5 setova sa Sinerom i nije kriv što ga dobio sa 50% u 3 seta. Naravno davao je 100% u određenim situacijama. Kao kada voziš 100 km/h na autoputu pa treba da pretekneš pa nagaziš na 150 km/h pa nastaviš 100 km/h. Zato ljudima Novakova igra ne izgleda najbolje ali ipak pobeđuje i osvaja turnire. Daje gas kada treba, kada treba osvojiti ili odbraniti set, kada se lomi. U suštini tako rade svi koji su dobri u svom poslu: automehaničari, moleri, advokati, programeri, dizajneri, inspektori...

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr, 14. jul 2023 16:21)

Razumem i jednog i drugog.Nije mi cilj da sudim ko je u pravu.
U pravu ste oba i pouka bi bila:
Kad bih umeli naći balans između prkosa i snisishodljivosti bili bi carevi.
Razum,smisao i interes su dobra vodilja za napredak.
Fokus na radnju,a ona je tenis.

DraganBorca

pre 1 godinu

Za 40 i nešto godina svog života meni lično najveći sportski fenomeni što sam video su Ronaldo Brazilac, Maradona, Novak, Mesi, Nadal, Federer, Medzik, Dzordan i Jokic.

Hvala b92 na odabiru 😁

pre 1 godinu

Ha ha ha...
Najbolji su mi komentari od impotentnih, neuspešnih, neostvarenih tkz. muškarčina koji Novaka nazivaju prevarantom... 😘

se

pre 1 godinu

@drmr - pa ajde brate reci ko nije? austrijanci, nemci nisu nista ovde uspeli osvojiti. pogledaj poneki dokumentarac pa ces videti da smo na primer jedini koji smo se sami oslobodili u drugom svetskom ratu. da ne pricam o prvom u kom smo sve napade lagano odbili dok austriji u pomoc nije pritekla i nemacka i bugarska. a opet smo i njih sve zajedno oduvali na lraju

Enigma

pre 1 godinu

Svaki put ista priča, isti komentari ceo slam i prizivanje ispadanja od prvog meča... kada prođe kolo onda zaključak da ispada od sledećeg protivnika i tako do finala... onda kada osvoji turnir ide ona čuvena... pa šta nije goat hahahaha

Sanja

pre 1 godinu

Nikola, rekao si ono sto i ja osecam, da se ne ponavljam.
Danas je dan za dobar tenis ali ja necu moci da uzivam. Navijacu svim srcem, nerviracu se, bolece me glava, na trenutke cu poludeti od stresa ali sta je tu je. Samo nek Nole pobedi! Srecno!

drmr

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.

pejton

pre 1 godinu

Bravo Nole! Bravo legendo!
Kako je jadna publika u Londonu! Prisustvuju ispisivanju teniske istorije, a onako sramno se ponasaju. Mlaki aplauzi za obojicu tenisera, kao da ih je neko naterao da dodju. Nisu nesto mnogo ni za Sinera navijali. Juce su mnogo glasnije navijali za Ons Zaber nego li danas i za Novaka i za Janika.
Evo i Alkaraz protiv Medvedeva igra pred polupraznim tribinama.
Neverovatno.

Vuja neznalica

pre 1 godinu

Jel osvojio oi
(Milos, 14. jul 2023 18:51)

Nije, ali imaće dobru šansu sledeće godine u Parizu... Samo nemojte da posle tražite da osvoji i mediteranske igre kako bi bio ispred džemperka i izvlakača gaća

valjevo

pre 1 godinu

Siner i pored izgubljenog servisa bolje otvorio, bolje čita Novakove servise nego ovaj njegove. I rešio je odmah da napada. Ali mislim da će Novak i pored “lošije” igre da osvoji prvi set, dok se ne zagreje za dalje. E u tome je snaga ovog čoveka. Idemo

Unuk ribolovca na Loznicu

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
Bravo majstore, pogodi!
Samo nisam znao da Janika zovu Nola?

insajder

pre 1 godinu

A dje ste sad stručnjaci što predvidjašte Nolov pad u 3-ćem pa gubitak meča u 5 setova?! I dje ste sad, dje ste sad, dje ste se sad skrili, neko vam je reko da je Nolo u blizini…

Del Boj

pre 1 godinu

Bravo Nole bravo kralju. Stariji od ovih tenisera od q2-15 godina ali ih rastavlja na proste faktore. I sudije i publika protiv njega ali mu ne mogu nista. Sve je to boranija za njega. King ubica sto stariji to bolji. Nikad niko kao on. Jedino Alkaras i mozda Medo mogu da mu pariraju ovde ali i to je mnogo tesko.

Konfeder Z4 Pokrajinski EU majmune

pre 1 godinu

Opet vas svi mrze a vi jači od sudbine ?
(Konfeder i EU a o kompleksima nećemo, 14. jul 2023 16:07)

Samo mudro…

Marko

pre 1 godinu

U tenisu valjaju 3 muške sudije i jedno 10 ženskih. Eva Asderaki bog otac za sve njih..najbolji teniski sudija ikada. Kad se samo setim onog čuvenog us opena i meča sa Federerom. Žena zmaj! Hrvatica Čičak odlična, pre svega ženske sudije imaju bolji osećaj za igru od muških kolega. Nadam se finalu Djokovića i ženskom sudiji.

Žalosna sova

pre 1 godinu

Umorio se Novak, izgubiće ovaj set, i vrlo verovatno i meč u 5 setova, biće borbe, ali Siner je napaljen, motivisan.
(m, 14. jul 2023 17:04)
Sve može propasti ali kladionice pored ovakvih neće nikada.Ala' ga je čovek pogodio,svaka mu čast!Još fali da napiše kako se šalio,ironijom palio hejtere,ovo,ono...

Sanja

pre 1 godinu

Dali Medvedev zna da igra tenis protiv nekog drugog tenisera osim protiv Novaka? Jos uvek mi je krivo sto ga je ovakav mlakonja sprecio da uzme Kalendarski Slam!

Kanidja PG

pre 1 godinu

Vodim vas u taj brejk Novak Djokovic, monstrum 13gema.
Od pocetka Wimbledona pretrpio je samo tri brejka ili ti svaki drugi mec jedan. Ukupni skor 3-19 a sa druge strane Novak 18-54 sto mu dodje tri brejka u prosjeku po mecu. Danas je bilo dosta i 2 od 9 , Siner 0-6.
Sad opusteno Meda-Karlito a Novaku srecno rekordno 35GS finale. 34ta vezana pobjeda na Wimbledonu. Kovid mu je uzeo onaj neodigrani 2020 god . Od 2018 u potpunosti vlada Wimbldonom to je fakat. Podgorica ceka 24GS i priliku da opet napadne golden slem , 2021 Medvedev se isprijecio. I sve to u 37god zivota sto je prica za sebe. Posebna tema...

Стеван

pre 1 godinu

Да ли се сада Алкарзу тресу гаће од страха ако дође у ситуацију да игра са Новаком, у шта чисто сумњам јер верујем да ће га Меда добити 3:0.Још је он зелен за овакве мечеве, а видело се то и на РГ--у.

Hvala b92 na odabiru 😁

pre 1 godinu

Ha ha ha...
Najbolji su mi komentari od impotentnih, neuspešnih, neostvarenih tkz. muškarčina koji Novaka nazivaju prevarantom... 😘

Sou Biznis

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
Bravo majstore, pogodi!
Samo nisam znao da Janika zovu Nola?
(Unuk ribolovca na Loznicu, 14. jul 2023 16:19)

Pa to je onaj Francuz....Janik Nola... :)

To bi bilo to

pre 1 godinu

Famozni TB.Još jedna kategorija gde je stvarno najbolji.Kako je sjajno kontrolisao dva seta,a onda propuštene šanse u trećem pa spašavanje set lopti i onda TB.Sve ukupno ipak je bilo rutinski,iskusno i ubedljivo. Siner dečko,ništa mu nije jasno a treba da bude.On jeste napredovao ali je i Novak napredovao.Jer ljudi ruku na srce,samo su Rafa i Rodžer mogli da dignu svoju igru u meču i tako pobede Novaka.Svaka čast ovoj deci ali nikakve šanse nemaju protiv ovakvog Novaka.Ostao je kao poslednji musketar od tri veličanstvena.

Nijevamalako

pre 1 godinu

Auuu, koliko ujke, baje i šipce se našlo ovde da ispoljuje svoju mržnju. Ali tako ti je to, kad nemaš ama baš ništa svoje moraš da pljuješ tudje.

Mile Vanili

pre 1 godinu

GOAT-ova izjava nakon meca: Drago mi je da sam deo te nove generacije tenisera 😂😂😂 Neprocenjivo.
P.S. Stoku koja proslavlja duplu servis gresku bilo kog tenisera ne bih da komentarisem ovom prilikom...

VUK

pre 1 godinu

Sedmi gem trećeg seta je igra Novaka: strava i užas. Kao da nije tu . Četiri lagane lopte po pola metra u aut. Noge mu ne rade. Vratite Novaka na teren. Ovo ili je dvojnik ili je Nole zaspao stojeći.

Istina

pre 1 godinu

Ako sa 20-25 godina ne mozes da uzmes set jednom 37godisnhjaku, onda nisi za ovu irgicu. Jos koliko je rekorda ostalo Noxicu da sve obori i da ide kod Piramidasha? Pradeda mi je reko da Englezi nisu igrale na svetskim prvenstvima do 1954te jer su smatrali da su najbolji i da se na svetskim prvenstvima fudbal igra samo za drugo mesto. Nesto slicno treba da se uvede i u tenisu dok je Novak na tour-u. Svaka cast, iz vani se cini da ne igra nissta posebno, a iz nutra ih obara ko Tajson ne tako davne 89te. Mogadishu ceka 24tu.

dakiliz

pre 1 godinu

Jel osvojio oi
(Milos, 14. jul 2023 18:48)

Jel osvojio Ligu konferencije, pita za nekog ko je osvojio 23 puta Ligu Šampiona
Hahahaha kakav je mučenik ovaj jadni Miloš.

Miroslav B.

pre 1 godinu

Ma siguran sam da Siner, poučen prošlogodišnjim iskustvom, misli da je ključ pobede u međusebnom meču, gubitak prva dva seta!

DRAGAN

pre 1 godinu

Novak dokle god bude igrao ova dolazeca generacija nema sanse da ga dobiju na 3 seta. Ima da jos veslaju.
Idemo Nole lagano u
finale, za 24 GS.

goran...

pre 1 godinu

pao nole fizicki,nece izdrzati,dobija siner u 5 setova,bla,bla,bla...ajte djeco sad lijepo flasicu,na spavanje i sanjajte najboljeg tenisera svih vremena...

totara

pre 1 godinu

ceo zivot da zivis kao pas i da se odrices svega i imas milione...pa zato i ima milone jer se odrekao...ma nemoj, ne bih mogao tako...pa ko ti brani idi probaj pa ako ti ne uspe ti se eto vrati na staro...ali nisam spreman za promenu...pa sta

iskreno

pre 1 godinu

Ko je taj idiot od sudije?
Ništa gore nego kada sudija na teniskom ili bilo kom drugom sportskom događaju želi da bude u centru pažnje.

47304

pre 1 godinu

Imam pomalo opičenog drugara ali ima u njega i dobrih , nekom zgodom reče on nešto što ću ja prijeniti ovdje danas .
Kako on reče :
Ja sam milostivan čovjek i žao mi kada neko pati ( ko ovi naši antiNolomani) pa da im poželim da crknu od muke danas da se dalje ne pate . .
Svima van granica Srbije oprašta se isti greh jer ne znaju šta rade . . .

Ljubitelj tenisa

pre 1 godinu

Ubedljiva i rutinska pobeda Đokovića nad Sinerom u polufinalu Vimbldona danas. U najkraćim crtama to je najbitnija priča ovoga meča. Koliko je Đoković danas bio nadmoćniji nad mladim Italijanom, koliko je bio za nekoliko klasa kvalitetniji od Sinera, govori činjenica da je rutinski pobedio sa 3:0 u setovima a da Sineru nije dopustio ni jedan jedini brejk u celom meču a da je pritom bio na skromnih 62% prvog servisa na nivou celog meča i na riternu negde na 50% od onoga koliko on zapravo može i ume da vraća servise, i opet, deklasirao je Sinera sa 3:0 a nije igrao ni blizu onoliko moćno koliko zapravo može kada je u fulu! Čudesno! Bravo Nole majstore na ovoj briljantnoj pobedi!

lal

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
dobro je da te niko ne shvata ozbiljno... ostade ti taman za petparacke price...

Edukacija

pre 1 godinu

@ Vlad. Prvo,ti nisi Srbin nego Rumun.Takvo ti ime.Drugo,srećom postoji zabeleženo u istoriji sve pobede srpske vojske.Treće,saveznički bombarderi su bombardovali Beograd na Vaskrs 1944.Pomogli su nam koliko i 1999.Četvrto,evropske vrednosti su bile do pre dvadesetak godina.Posle toga ništa Evropa je postala skup antihrista i sve moralne,ljudske,porodične vrednosti je uništila.Peto,daleko ti lepa kuća.

Tektonski klin

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Joj, Bože.
(Mikii, 14. jul 2023 16:30)

Nisam verovao da ću nekad pohvaliti Mikii-jev komentar! Pismen, doduše, ne sećam se da je bilo problema te vrste, čak bez uzvičnika na kraju što onima koji umeju da čitaju pokazuje veći emotivni naboj! Tihi uzdah sažaljenja, pravo u metu!

Džokeri za večnost

pre 1 godinu

Preslikani setovi, u prvom je u uvodnom gemu Siner imao dve brejk lopte, nije ih iskoristio, Đoković je dobio svoj servis gem, a potom i uspeo da brejkuje protivnika. Sigurnim servisom osvojio je potom prvi set.

U drugom setu na svom drugom servis gemu Novak dozvoljava brejk lopte na svoj servis i OPET uspeva da zadrži stvari u svojim rukama sigurnim servisom, a onda uspeva da ponovo brejkuje protivnika.

Da stvar bude još slađa u svom sledećem servis gemu Novak dobija opomenu od sudije za uzvik tokom trajanja poena, a potom još jednu za protok 25 sekundi predviđenih za Novakov servis, mrtav hladan Đoković uspeva da se izdigne iz situacije bez ijedne reakcije na tešku situaciju u kojoj se našao. Sada je na putu da povede sa velikih 2:0 u setovima.

Igra mačke i miša, Novak ponekad kao da namerno popusti, pa potom doda gas, ne bi li video kakvu će reakciju nakon toga imati njegov protivnik. Mnogi se slome nakon propuštenih šansi, a No1e još jednom odaje utisak meantalne gromade !!!

joker

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Slomili su zube,zato smo ekonomski tigar u svemu...daj ne mlati bzv...

MILENA

pre 1 godinu

Kako je unapredio servis? Šta mislite, čijom zaslugom? Ma samo od sebe došlo ;)…
(prika iz susjedstva, 14. jul 2023 15:36) # Link

Svaka čast Goranu Ivaniševiću, ali ti je primjedba malo kvarna. Podsjećam te da je servis velemajstor Ivanišević osvojio samo jedan GS turnir i nikad nije bio broj 1. Toliko su mu pomogli njegovi vanaserijski servisi, iIpak, to je svakako uspjeh hvale vrijedan, jer mnogi teniseri nikad nisu bili ni blizu toga. Ivanišević se usadio na glavu dok ga Đoković nije primio u tim. Koliko se sjećam, to je bilo kad je Đoković već duže bio broj 1 i imao hrpu GS titula, razbijao glavne rivale i sta već ne. Ivanišević, dakle, nije dobio nekog početnika da od njega napravi vrhunskog tensera, nego najboljeg na svijetu koji zna da nije savršen i da ima još toga za naučuti i usavršiti. Dobio je najboljeg od najboljih.

OptaAce

pre 1 godinu

1. deo
-Razlika između N. Đokovića i J. Sinera je 14 god i 86 dana, što je najveća razlika u godinama između 2 tenisera u 1/2 f W u Open eri.
-J. Siner je 2. teniser u poslednje 2 dekade koji je stigao do 1/2 f W bez suočavanja sa nosiocem (R. Nadal 2019).
-Teniseri sa najviše 1/2 f GS u singlu u Open eri (od 1968.):
46 N. Đoković, R. Federer
38 R. Nadal
31 Dž. Konors
Novak i Federer zajedno imaju 92 1/2 f GS. Ostalih 127 tenisera na W 2023. zajedno imaju 84 1/2 f GS.
-Teniseri sa najvećim % pobeda na W u Open eri:
92.7% B. Borg
90.2% N. Đoković (92/102)
90% P. Sampras
Novak na 2 GS ima više od 90% pobeda (91.8% AO i 90.2% W).
-Teniseri sa najdužim nizom pobeda na travi u Open eri:
65 R. Federer
41 B. Borg
34 N. Đoković
M. Čilić je poslednji teniser koji je pobedio Novaka na travi (finale Kvinsa 2018).

Bole bgd

pre 1 godinu

Sinera Novak dobija relativno lako sa 3:0 ili 3:1,ali u finalu ga čeka Medvedev! Bice pakao, kao protiv Hurkaca kojeg je Djokovic dobio "na misice", tj na inteligenciju.

Duško

pre 1 godinu

Black mirror, a sta vide reatrdi iz “razvijenih” zemalja? Sta oni vide? Ono sto im se kaze i nacrta. Kako onda ne vide koliki je baletan iz svice folirant, i koliko je gnjili nadal poltron? Ovaj nas bar ima cojones, pa kaze sta misli, a ne ko ova dva jadova sto su “uzori”

VUK

pre 1 godinu

Posle sjajne igre u gemu , Novak dolazi do tri brejk lopte i prilike da praktično završi meč. Kao mnogo puta, ničim izazvan u sekundi ,isključi se potpuno iz igre i izgubi za redom 5 poena !I ne može laganini nikog da pobedi. Morala je lakša egzekucija. Kako Italijan deluje, sat i po mu je bio pun kantar.

nebrinižikoti

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)

sve tačno samo ovo možda je višak

OptaAce

pre 1 godinu

2. deo
-N. Đoković je pobedio na 28 od 29 polufinala GS kada je osvojio 1. set (jedini poraz: Nadal W 2007, tačnije predao mu je meč u 3. setu).
-Osobe sa najviše finala GS u Open eri (od 1968.):
35 N. Đoković (23W-11L)
34 K. Evert
33 S. Vilijams
32 M. Navratilova
-Teniseri sa najviše uzastopnih pobeda na GS u Open eri:
30 N. Đoković (W 2015-W 2016)
29 R. Lejver (AO 1969-W 1970)
27 N. Đoković (od W 2022)
-N. Đoković (RG i W 2023) je 2. teniser u Open eri koji je 2+ puta stigao do finala GS u 1 godini nakon 36. rođendana, posle K. Rouzvola 1974 (W i USO).
-Teniseri sa najviše GS pobeda protiv 10 najboljih na ATP listi (od 1973.):
67 N. Đoković
64 R. Federer
55 R. Nadal
-Teniseri sa najviše uzastopnih pobeda na W protiv 10 najboljih na ATP listi:
11 B. Borg (1976-1981)
9 N. Đoković
Pozdrav.

Zar ne?

pre 1 godinu

@ iggy. Brate,ne mogu da verujem šta pišeš.Gledao si Novaka stotinama puta i ništa nisi naučio,naročito ovog Novaka,verzija 2023.Pa Siner je koristio šanse protiv ostalih a onda je došao Novak.Šta misliš da bi se dogodilo u eventualnom četvrtom setu pa 6-1 za Novaka.Ne želi da ih ponižava jer zna da je mnogo bolji od svih,zato i dozira.Seti se Šapovalova pre dve godine,pretio pre meča a završio u suzama zbog nemoći. Novak morao da ga teši.Ko misli da sam samo neki "noloman"nek sačeka finale biće mu jasnije.

STRUČNJAK ZA SAKSIJE

pre 1 godinu

Ja znam da se neće sa mnom složiti mnogi, ali igrao je dobro i popravljao formu iz meča u meč i bila je ovo lepa prilika, ali morao je baš da naleti na Đokovića. Jadan žabar.

Tkozla69

pre 1 godinu

Navijam kao i većina vas svim srcem za Novaka, ali treba biti realan. Slaba igra u polju, spore kretnje, bez energije 3.set.Ako je igrao koliko je trebalo da pobedi, čekajući greške Sinera, uspeo je. Ali neće u finalu sa ovakvom igrom. Siner je sam sebe pobedio. Protivnik u finalu mu neće to priuštiti. Energetski se nije potrošio i u finalu mora biti on taj koji ide po većinu poena, bilo ko da mu je preko mreže. NAPRED NOVAČE MUDRO I HLADNE GLAVE!!!

Iks

pre 1 godinu

Pričalo se da je budućnost tenisa Dimitrov, pa Raonić, pa Tomić, pa Ćorić, Zverev, Medvedev, Siner, Alkaras. Zapamtite, kad za dve, tri godine za nekog momka rođenog 2006, 2007. budu pričali da je budućnost, Novak će da osvaja 30. GS titulu. Novak je i prošlost i sadašnjost i budućnost tenisa.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Svaka čast Noletu,alo mlslim da sa Alcarazom (makvjerovatnije) u finalu sa ovakvom igrom neće moći.Rezultat i malo vara,reklp bi se da je sve išlo glatko,ali nije.Ačcaraz neće propuštati Sinner- ove prilike.
(Iggy, 14. jul 2023 18:39)
Jel da da si i prošli put isto mislio?

dakiliz

pre 1 godinu

U tenisu valjaju 3 muške sudije i jedno 10 ženskih. Eva Asderaki bog otac za sve njih..najbolji teniski sudija ikada. Kad se samo setim onog čuvenog us opena i meča sa Federerom.

Najbolja dvojica teniskih sudija ikad su još uvek aktivni Šveđanin Mohamed Lahyani kome nije potrebno Oko sokolovo, on ga ima u glavi i penzionisani takođe Šveđanin Lars Graf. Obožavao sam ga kad kaže sa onim svojim baritonskim dubokim glasom
Geeeejm Đokoviiiiić!!!

Kriterijumi

pre 1 godinu

Meni je sudija i pre svojih "junackih" nastupa izgledao kao predisponirano pokvareno ljudsko biće. A posle je već izgledao kao oličenje nekorektnosti.

džoni bi gud

pre 1 godinu

(Vlad, 14. jul 2023 18:57)

Nisi svestan koliko si se nalupetao. Mogao bih da probam da ti objasnim ali ne bi bilo rezultata. Kognitivne sposovnosti su ti minimalne a i kućno vaspitanje. I još nešto. Ti živiš u laži da znaš šta su evropske (piše se malim početnim slovom) vrednosti. Nisi mrdnuo dalje od vrednosti koje ti je usadio šloser iz Kumrovca.

Mile

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Ti znas i svestan si da gledamo TENIS i navijamo za Djokovica? Kakvi zubi, kakva prkost o cemu to sad pa pricas? Navedi mi nekog ko je to slomio zube na nama svega ti? A ja ti mogu navesti MNOGE koji su nama lomili zube i to politicki, vojno, sportski… kako hoces. Zato jedi te kokice, uzivaj u sportu i nemoj vise nikad napisati komentar molim te jer i mene bude stid takvih komentara.

Admiral

pre 1 godinu

Koliko zluradih, zajedljivih, pakosnih komentara na racun Djokovica, ne verujem. Iskreno se nadam da oni dolaze od jadnih susjeda jer bi mi to bilo razumljivo, mucenici nemaju svoje pa pljuju tudje, ali ako su to komentari domacih autosovinista, ako ih ima u tolikom broju, onda smo mi presli sve granice moralnog posrnuca

Zo

pre 1 godinu

Ovi moderatori bi mogli malo više ovih glupih i uvredljivih komentara na račun najboljeg tenisera svih vremena da precrtaju. Ne čitaju mi se seljoberski komentari. Ko ima problem sam sa sobom neka rešava to kod psihijatra, a ne ovde.

Tako je

pre 1 godinu

Svaka loša namera je izraz negativnog duha, a sudija je
imao (ne)svesnu lošu nameru svojim odnosom prema Novaku.
A Novak ima prirodnu zaštitu od tavih energija što sudija
zaslepljen negativnošću jednostavno ne zna, njegov nivo
spoznaje nije pozitivan. Sudija deluje i izgleda kao
predstavnik izopačenih vrednosti. Posle svojih "pet minuta"
delovao je kao upotrebljeni prezervativ.

Stanje stvari

pre 1 godinu

Zašto toliko minusa-plastičnom hirurgu na komentar"vratite Federera i Nadala"Ja bih bio oduševljen da mogu opet da imam taj nalet adrenalina kao kad je Novak igrao protiv njih dvojice.Sve ok,brojimo osvojene GS presrećni smo zbog toga,ali gospodo na šta je ovo danas ličilo,malo u trećem setu napetosti i onda otvorio pobedničko pivo kad je krenuo TB.Isto će biti i u finalu.To je sigurica kako on dozira svaki meč protiv ove nedozrele dece.

466453

pre 1 godinu

Dali Medvedev zna da igra tenis protiv nekog drugog tenisera osim protiv Novaka? Jos uvek mi je krivo sto ga je ovakav mlakonja sprecio da uzme Kalendarski Slam!
(Sanja, 14. jul 2023 19:07)

Pa, sad ne zna ni protiv njega, bio je nov sa stilom lopate koju sad većina razume.

veliki strumf

pre 1 godinu

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr, 14. jul 2023 16:21). Сви окупатори! Поробљавали су нас али смо их све протерали и живимо у својој држави! Да кренем да набрајам ко је све овде покушавао да завлада, а на крају се то завршавало њиховом капитулацијом?! А на Нолету зубе ломи цео свет ево више од 15 година! И још ће!

Kratus

pre 1 godinu

Kakav nesportski potez Djokovića. Umesto da signalizira protivniku da traži čelendž i da bude 0:30 na 3:4 on se pravi mutav i uzima bitan poen greškom sudije. A komentator se pravi budala posle hawk eye-a. Zbog ovoga ga niko van Srbije ne voli. Vamos Carlitos i da srušiš ovog varvarina.

vodonoša

pre 1 godinu

Sve ove što Novaka zovu Nolo ili Nola, pitam, odakle ste vi ljudi? Seljana neka, šta li? Ne znaju gramatiku, važno je da su stručnjaci za tenis.

Gedora

pre 1 godinu

Siner okrece ovo na 3:2 kao sto je Nola to uradila prosle godine!
Sme li neko u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 16:19)

Dodješ mi(nam) pare magarče.

black_mirror

pre 1 godinu

Covek je igrom najbolji ikad, statistika to pokazuje, igra tu pokazuje i tu nema diskusije. Svako ko kaze suprotno je nezadovoljan sobom, voleo ga ili ne. Ja spadam u one koji ga bas i ne vole, ali ne mogu biti neposten i prozivati ga zbog neke licne sujete i zavisti. Covek promovise nasu zemlju, himnu i zastavu.
Ono sto nikada necu moci da shvatim, to je ovo foliranje svaki put kada je na pragu da izgubi set. Kao sto je u ovom mecu u trecem setu radio dok mu se smesio gubitak tog dela meca, kada je odjednom poceo da se drzi za oci, kao ne vidi, peckaju ga, sta li... Slicne stvari uradi u 99% slucajeva kada gubi mec, prosto ne mogu da shvatim cemu ta gluma, kad ce pobediti i bez toga.. To je jedan dobar deo razloga sto ga publika u inostranstvu ne voli, a ne teorije zavere koje se stvaraju u nasoj zemlji...

*enis za hejtere

pre 1 godinu

Sarma i pasulj za sve hejtere i nek vam Džordž sisa krv na slamčicu hejteri…inat kuća Džordža…jesmo cigani al’ najači smo najači…ko vas šljivi, mi šljivu rokamo…uzdravlje Džordžu

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

18213

Samo da se Karlito ne umori previše danas jer Siner može biti zeznut u finalu.
(Helmut Šćekić, 14. jul 2023 13:35)
Popodnevni sanak i onda se probudiš

vlajko

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)

upravo tako...ali, šta vredi pričati..kada Novak završi karijeru, radovacemo se ako neko prodje kvalifikacije...

Paradox

pre 1 godinu

Sve, sve, ali ogadili ste mi Batistutu!
(Ćiro, 14. jul 2023 16:04)

Cuti i gledaj tu, ovaj na rts nema pojma sta prica. Muka mi od njega.

Sale

pre 1 godinu

Ruđeru Pedereru i Parkinsonu je plavušan jedina preostala nada...

Za sada je brutalno preslišavao brata mog, sa 6:3; 6:4 po setovima.

Vlad

pre 1 godinu

Za ostrašćene patrijote da znaju da Srbi nisu potukli ni Austrougarsku niti Nemce. Srbi se povukli preko Albanije na Krf, uz pomoć Francuza i saveznika isterali Austrijance iz Srbije, a Nemački Gestapo je vladao Srbijom do oslobođenja, do dolaska u pomoć Crvene armije i bombardera, saveznika Amerike i Engleske... Dakle Srbi nikog nisu isterali niti je neko lomio zube na nama, sve je mitomanija i izmišljotina za glupu raju, kao, uostalom i pobeda nad Nato paktom.
Zastrašujuće je koliko Srbi žive u lažima i manipulacijama, i koliko je protiv Evropskih vrednosti, normalnog i boljeg života.

Petar

pre 1 godinu

Zasto je svaki poraz za Novaka i za nas, nacionalma tragedija?
Zato sto je sada u situaciji da svakom novom pobjedom, pravi novi iskorak u istoriji tenisa. Kakve veze ima Medvedjevu hoce li danas pobijediti ili ne? Nesto para, ali nista vise. Ali kad zajases na jedan istorijski niz…, e….

m

pre 1 godinu

"patrijota" i "Kako vam ne dosadi ista kuknjava" su ista osoba, preciznije živo biće, do ljudskog bića "još nisu došli"

GOAT
GOAT
GOAT

POŠTOVANJE

Пјесник

pre 1 godinu

Велики Новак Ђоковић великом Федереру за 2 дана избија последњи велики адут и рекорд: 8 великих титула на Вимбледону..И постаје најбољи и најуспешнији тенисер икад, који је играо у храму тениса..

pitbul terier

pre 1 godinu

Kakav nesportski potez Djokovića. Umesto da signalizira protivniku da traži čelendž i da bude 0:30 na 3:4 on se pravi mutav i uzima bitan poen greškom sudije. A komentator se pravi budala posle hawk eye-a. Zbog ovoga ga niko van Srbije ne voli. Vamos Carlitos i da srušiš ovog varvarina.
(Kratus, 14. jul 2023 17:00)

"google translate" amigo eh?

Deki-Španija

pre 1 godinu

Капа мајстору…и стварно треба да га третирамо као што јесте…најбољи спортиста свих времена. Па човек лагано освојио два грен слема и трећи грен слем у финалу са 36 година! Он сам. Не са тимом(па после поредите са кошарком)… Легенда

Argentto

pre 1 godinu

Umorio se Novak, izgubiće ovaj set, i vrlo verovatno i meč u 5 setova, biće borbe, ali Siner je napaljen, motivisan.
(m, 14. jul 2023 17:04)

Nadam se da su ti sve procene koje donosis u zivotu ispravne poput ove...

zelena travka

pre 1 godinu

Sudija je kreten. Bas slusam komentatore koji kazu da je hteo da se nadje u novinama.

P.S. Za komandanta Marka. Ostali i prolaze, ali Turci su nas gazili cetiristo godina pre nego sto su “polomili zube”, a i za to je trebalo par decenija. Sve sto zivite na ovim prostorima je bas takvo kakvo je zbog Turaka.

Stevica Kurčubić

pre 1 godinu

Ako moderatori ne troluju i ne potpaljuju vatru protiv Novaka Đokovića zbog angažovanja, već to rade zlobni ljudi, ja bih stvarno voleo da porazgovaram sa nekim od ovih ljudi da vidim razlog te frustracije protiv čoveka koji im nije ništa lično nažao učinio.

Finale, možda do sada najneizvesnije do sada u Đokovićevoj karijeri. Protiv koga god da bude igrao. (Pišem pri rezulattu 2:0 za Alakarasa i trećem setu 3:2 u gemovima za Alkarasa).

neko ko zna

pre 1 godinu

Umorio se Novak, izgubiće ovaj set, i vrlo verovatno i meč u 5 setova, biće borbe, ali Siner je napaljen, motivisan.
(m, 14. jul 2023 17:04)

bas vala ...
dobar i pre svega, strucan, komentar

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Nije Novak toliko dobar koliko je ova Sinner loš.
(Lendl, 14. jul 2023 16:13)
Od prvog kola do finala, godinama ne samo danas ponavljate to isto, aman, zaman više.

zoran

pre 1 godinu

Nole čovek veliki šampion ....
Bez obzira sta uradi u finalu ovo je fantastično... 3 grenslema 3 finala, 2 osvojena.... Koliko pobeda za redom na Vimbldonu.... Koliko finala pa pojedini dobri teniseri nikada ne osvoje slem a Nole ih ima toliko.
Stvarno su ovo nestvarno dobri rezultati.... Bravo majstore

veliki strumf

pre 1 godinu

Нисам сумњао у финале ниједног тренутка, нити сам сумњао да ће добити тај брејк. Али, реално, моје виђење је да Ноле није на врхунцу. Узимао је он Вимблдон и кад је играо слабије (оно финале са Федерером 2019. кад је добио 3 тај брејка и спасио 2 меч лопте). Једноставно, данас је већину битних поена добио после Синерових грешака, углавном из форхенда. Сервис је лоше функционисао у већем делу меча. Да, прорадио је баш у последњим гемовима 1. и 2. сета, али није много помагао у већем делу меча. Само 58% првог сервиса је преслабо и мора много боље у финалу. Не треба очекивати да Алкараз или Меда у финалу оволико греше - Синер је имао чак 34 грешака у само 3 сета, што је за Вимблдон превише. Углавном је грешио на брејк лопте, у тај брејку дупла и три задња поена у мрежу… Тешко да ће тога бити у финалу. Зато очекујем да Ноле значајно подигне ниво игре у финалу! То ће бити неопходно ко год да дође.

Pera

pre 1 godinu

Nobak je odigrao, za njegove standarde, relativno lose, ali je i toliko bilo dovoljno za 3:0. To govori manje o Novaku a vise o kvalitetu protivnika. Zabrinjsva malo Djokoviceva energija. Ocigledno se istrosio a baterije se sporije pune s godinama.

vlajko

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
Bravo majstore, pogodi!
Samo nisam znao da Janika zovu Nola?
(Unuk ribolovca na Loznicu, 14. jul 2023 16:19)

Pa to je onaj Francuz....Janik Nola... :)
(Sou Biznis, 14. jul 2023 16:34)

ne vredi ni Francuz...na dan pada Bastilje...

Watden

pre 1 godinu

kakav put do finala haha: cachin, thompson, stari wawrinka, hurkacz, djeca rublev i sinner. sa ovakvom katastrofalnom konkurencijom moze nole do 50 godine igrat bez problema. jedino ga medevedev moze dobit ako bude imao svoj dan. da se serena williams prebaci u muski tenis, pomela bi ove jadnike kao nole. uzas od tenisa, zato nole nikad nece biti goat !

Vaga

pre 1 godinu

Daj više ne terajta čoveka da krši zakon i terate ga u penziju a on jadnik niti ima godine staža niti godine starosti.
Penzija mora da se zaradi.

Ljube

pre 1 godinu

Rekoste poluprazne tribine.Odmah se zaleteli da daju komentar i popljuju.Izmedju 2 meca ljudi odu po pice i da odmore uzmedju 2 meca.Al ako ne udjes odmah,sto se lako dogodi zbog redova,ne mozes uci kad ti mislis nego tek posle treceg gema.Sada su tribine pune.

gari

pre 1 godinu

(Vlad, 14. jul 2023 18:57). Bivši Vladimire koji se u Engleskoj stidiš svoga imena te si sada Vlad,a ovdje vidimo i porijekla,preporučujem ti da batališ lupetanja o nama koji se ponosimo svojim porijeklom,volimo Novaka,njegov lik i djelo.Uzmi daljinski iz svoje sobice u Engleskoj okreni na History channel i proučavaj svoje porijeklo,ako znaš uopšte kojem pripadaš.

Peđa

pre 1 godinu

@drmr - pa ajde brate reci ko nije? austrijanci, nemci nisu nista ovde uspeli osvojiti. pogledaj poneki dokumentarac pa ces videti da smo na primer jedini koji smo se sami oslobodili u drugom svetskom ratu. da ne pricam o prvom u kom smo sve napade lagano odbili dok austriji u pomoc nije pritekla i nemacka i bugarska. a opet smo i njih sve zajedno oduvali na lraju
(se, 14. jul 2023 16:46)

Ti nisi svestan, da je Srbija i u prvom i u drugom svetskom ratu pobedila jer je imala jake saveznike. Sva junačka borba na kraju ne bi vredela, da je bila na pogrešnoj strani. Što se videlo devedesetih.

goran

pre 1 godinu

Bravo majstore, Srbija čeka 24. Navijaću za Alkarasa u drugom polufinalu, jer ipak osećam neku vrstu saosećanja sa ovim kompleksašima iz Londona jer ako pobedi Medvedev morali bi ponovo da navijaju za Rusa.

ja

pre 1 godinu

Sacekacemo kraj, ali Novak kada je ovako motivisan ne vidim stvarno da protivnik ima neke velike sanse protiv njega u finalu. Nevazno je ko ce biti na drugoj strani.

sasa the king

pre 1 godinu

Neverovatan je, toliko dominantan, da je za neverovati. Tesko da neko moze da ga pobedi na Wimbledonu, dok mu telo ne posustane, a nece skoro.

Mikii

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Joj, Bože.

žđ

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf,)

naprotiv, nas su kroz istoriju tukli, gazili i mlatili do retardiranosti. Da smo velik i pametan narod sada bi Srbija zauzimala ceo zapadni Balkan, muslimana ne bi bilo, a Srba bi bilo 60 miliona, a ne 6. A taj prkos i kao mnogo smo ludi i o nas su mnogi zube lomili - takav stav je upravo rezultat teške retardiranosti zbog veoma čestih i žestokih batina koje stalno dobijamo kroz istoriju.

Рајко Четник ПутИн СрбИн

pre 1 godinu

Новак Величанствени, мајстор,краљ,цар,Бог тајбрејкова!!!
АМИН!!!

Trolujte jače

pre 1 godinu

Hurkač servirao kao da mu život zavisi od toga pa ni to nije bilo dovoljno da pobedi. Nakon tog meča nađe se klasični trol da kaže kako “pasivni” Novak neće šanse imati protiv Rubljova a da i ne pominjemo Sinera. Evo imao he šanse i iskoristio ih je. A dotični mrzitelj je, nadam se, ispratio novcem svoje prazne reči pa mu je sad i džep prazan.

el bokito

pre 1 godinu

@vlad nemas pojma o onome sto pricas. Borimo se protiv imperija i protiv jaceg vec 3 hiljade godina i ne ide nam tolko lose. Uspevamo nekako jedini u evropi to da radimo i uvek smo na strani istine. Nekad smo imali pomoc ali sada nemamo na zalost…

Deda Stavra

pre 1 godinu

@... Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)
Možda?! Nikada mi ovakvog sportistu nećemo imati!

Svetolik

pre 1 godinu

Kad se Novak okliznuo u taj brejku, na rezultatu 4:4 rekoh sebi evo to je to ide pobjeda. :)

Novak kao proviđenje, mogu se sjetiti nebrojeno puta da se u nekom dijelu meća oklizne, pogotovo u završnicama gren slemova kada je taj meč na kraju i dobio.

Idemo do 24.

Dorchester

pre 1 godinu

Ajmo u finalu da maminu mazu odere neko od dvojice iz drugog polufinala, ajmo Alkaraz ajmo Medvedev idemoooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tvrtko

pre 1 godinu

Ono što je meni smešno je da teniser, kad dobije da servira gem novim lopticama, nastavlja da traži 3-4 loptice da kao odabere najbolje. Sve su iste, brate, sad su izašle iz pakovanja :)

provereno

pre 1 godinu

Nema šanse Đovak da pobedi sa ovakvom igrom!

Vamos GOAT Nadal do nove titule na Vimbldonu!
(Mejli Dejl, 14. jul 2023 17:05)


jok ti imass

du@x

pre 1 godinu

Velika je razlika između nas koji navijamo ZA nekoga i onih koji navijaju PROTIV nekoga.Ja ću sad da navijam za Alkaraza pa da vidimo u nedelju koliko može protiv NAJVEĆEG u istoriji tenisa.

Dmitar Zvonimir

pre 1 godinu

Nole u 4 , tako i u finalu protiv Medvedeva. Ali Medvedev se revanšira u New Yorku i tjera Novaka na još jedan pokušaj u 2024

ernesto ce

pre 1 godinu

drugosrbijanci ,posto vam je otpao i ovaj ..... na biciklu kao da ga nije ni bilo ,u koga se sad kunete i ko je zadnji koji ce da ucini nemoguce a to je da izlecite vase frustracije :

alkaraz -
medvedev +

zoran

pre 1 godinu

Sta reći nego bravo.... Ostaje još finale.... Rezultat impresivan tri grenslema tri finala.... 2 prva slema osvojena a u trećem finale.....
4 grenslem nedaju mu da igra

Srećno Nole

pre 1 godinu

I danas kao i na prethodnim mečevima Noletu proklizava desna noga kada krene unapred na skraćenu loptu. Nešto treba učiniti po pitanju obuće na ovakvoj podlozi. Samo da se ne povredi u finalu.

Vidićemo ko se poslednji "hahahaha" potpisuje i dopisuje...

pre 1 godinu

Hahahahahaha
(@veliki strumf, 14. jul 2023 17:05)

Samo ličnosti koje su pocepane pišu onomatopeju smeha na komentaru.

Dok realan stadijum tvog psihofizičkog obitavanja niko ne vidi, a kada bi zavirio ko zna šta bi zatekli.

Siguran sam sve, samo ne taj neki smeh.

Tipična satanska paušalnost tisućljetnih bednika koji svoje nedostatke, hendikepe, porobljenost, nemanje ličnosti niti identiteta i ostale rascepe (bez)ličnosti kriju iza onomatopeja smeha.

Isto tako mnogi pišu "hahaha" kada smo ovde NATO-u 10 godina oduzeli i dali rusima...

Da li smo im izbili jedan zub, a rusi će ostale... ostaje da se vidi. Ono što je štetno po vas "hahahaah" psihopate je što ste jedan od zuba u toj vilici i vi...

Ministar

pre 1 godinu

kako volim komentare ovako glupog naroda, a ovi sto govore da smo baksuzi koji pricamo da novak osvaja, njima isto trwba zabraniti da gledaju novaka oni i njihov pesimizam i ono jaooo izgubice, ne moze, los je...

Iggy

pre 1 godinu

Svaka čast Noletu,alo mlslim da sa Alcarazom (makvjerovatnije) u finalu sa ovakvom igrom neće moći.Rezultat i malo vara,reklp bi se da je sve išlo glatko,ali nije.Ačcaraz neće propuštati Sinner- ove prilike.

Kratus

pre 1 godinu

Kakav nesportski potez Djokovića. Umesto da signalizira protivniku da traži čelendž i da bude 0:30 na 3:4 on se pravi mutav i uzima bitan poen greškom sudije. A komentator se pravi budala posle hawk eye-a. Zbog ovoga ga niko van Srbije ne voli. Vamos Carlitos i da srušiš ovog varvarina.

Dorchester

pre 1 godinu

Ajmo u finalu da maminu mazu odere neko od dvojice iz drugog polufinala, ajmo Alkaraz ajmo Medvedev idemoooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Watden

pre 1 godinu

kakav put do finala haha: cachin, thompson, stari wawrinka, hurkacz, djeca rublev i sinner. sa ovakvom katastrofalnom konkurencijom moze nole do 50 godine igrat bez problema. jedino ga medevedev moze dobit ako bude imao svoj dan. da se serena williams prebaci u muski tenis, pomela bi ove jadnike kao nole. uzas od tenisa, zato nole nikad nece biti goat !

black_mirror

pre 1 godinu

Covek je igrom najbolji ikad, statistika to pokazuje, igra tu pokazuje i tu nema diskusije. Svako ko kaze suprotno je nezadovoljan sobom, voleo ga ili ne. Ja spadam u one koji ga bas i ne vole, ali ne mogu biti neposten i prozivati ga zbog neke licne sujete i zavisti. Covek promovise nasu zemlju, himnu i zastavu.
Ono sto nikada necu moci da shvatim, to je ovo foliranje svaki put kada je na pragu da izgubi set. Kao sto je u ovom mecu u trecem setu radio dok mu se smesio gubitak tog dela meca, kada je odjednom poceo da se drzi za oci, kao ne vidi, peckaju ga, sta li... Slicne stvari uradi u 99% slucajeva kada gubi mec, prosto ne mogu da shvatim cemu ta gluma, kad ce pobediti i bez toga.. To je jedan dobar deo razloga sto ga publika u inostranstvu ne voli, a ne teorije zavere koje se stvaraju u nasoj zemlji...

@veliki strumf

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Hahahahahaha

Vlad

pre 1 godinu

Za ostrašćene patrijote da znaju da Srbi nisu potukli ni Austrougarsku niti Nemce. Srbi se povukli preko Albanije na Krf, uz pomoć Francuza i saveznika isterali Austrijance iz Srbije, a Nemački Gestapo je vladao Srbijom do oslobođenja, do dolaska u pomoć Crvene armije i bombardera, saveznika Amerike i Engleske... Dakle Srbi nikog nisu isterali niti je neko lomio zube na nama, sve je mitomanija i izmišljotina za glupu raju, kao, uostalom i pobeda nad Nato paktom.
Zastrašujuće je koliko Srbi žive u lažima i manipulacijama, i koliko je protiv Evropskih vrednosti, normalnog i boljeg života.

drmr

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.

veliki strumf

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!

Tkozla69

pre 1 godinu

Navijam kao i većina vas svim srcem za Novaka, ali treba biti realan. Slaba igra u polju, spore kretnje, bez energije 3.set.Ako je igrao koliko je trebalo da pobedi, čekajući greške Sinera, uspeo je. Ali neće u finalu sa ovakvom igrom. Siner je sam sebe pobedio. Protivnik u finalu mu neće to priuštiti. Energetski se nije potrošio i u finalu mora biti on taj koji ide po većinu poena, bilo ko da mu je preko mreže. NAPRED NOVAČE MUDRO I HLADNE GLAVE!!!

Dmitar Zvonimir

pre 1 godinu

Nole u 4 , tako i u finalu protiv Medvedeva. Ali Medvedev se revanšira u New Yorku i tjera Novaka na još jedan pokušaj u 2024

Mile

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Ti znas i svestan si da gledamo TENIS i navijamo za Djokovica? Kakvi zubi, kakva prkost o cemu to sad pa pricas? Navedi mi nekog ko je to slomio zube na nama svega ti? A ja ti mogu navesti MNOGE koji su nama lomili zube i to politicki, vojno, sportski… kako hoces. Zato jedi te kokice, uzivaj u sportu i nemoj vise nikad napisati komentar molim te jer i mene bude stid takvih komentara.

VUK

pre 1 godinu

Sedmi gem trećeg seta je igra Novaka: strava i užas. Kao da nije tu . Četiri lagane lopte po pola metra u aut. Noge mu ne rade. Vratite Novaka na teren. Ovo ili je dvojnik ili je Nole zaspao stojeći.

valjevo

pre 1 godinu

Siner i pored izgubljenog servisa bolje otvorio, bolje čita Novakove servise nego ovaj njegove. I rešio je odmah da napada. Ali mislim da će Novak i pored “lošije” igre da osvoji prvi set, dok se ne zagreje za dalje. E u tome je snaga ovog čoveka. Idemo

Mikii

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Joj, Bože.

MARKO

pre 1 godinu

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr, 14. jul 2023 16:21)

Kroz istoriju u mnogim sportovima su na nama lomili zube !!!

Stai attento!

pre 1 godinu

Gubis 2:0 od 14 godina starijeg protivnika, oducen od tenisa, i nakon nekih osvojenih poena stisces pesnicu u kameru…Pokrij se po usima mali

Стеван

pre 1 godinu

Да ли се сада Алкарзу тресу гаће од страха ако дође у ситуацију да игра са Новаком, у шта чисто сумњам јер верујем да ће га Меда добити 3:0.Још је он зелен за овакве мечеве, а видело се то и на РГ--у.

Hahahahahaha

pre 1 godinu

Navijamo za novu generaciju. Siner do pobede.
(Sneža, 14. jul 2023 12:51)

Snezo, bili bi mnogo pametniji da se niste pisali ništa. Ovako.....

joker

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Slomili su zube,zato smo ekonomski tigar u svemu...daj ne mlati bzv...

se

pre 1 godinu

@drmr - pa ajde brate reci ko nije? austrijanci, nemci nisu nista ovde uspeli osvojiti. pogledaj poneki dokumentarac pa ces videti da smo na primer jedini koji smo se sami oslobodili u drugom svetskom ratu. da ne pricam o prvom u kom smo sve napade lagano odbili dok austriji u pomoc nije pritekla i nemacka i bugarska. a opet smo i njih sve zajedno oduvali na lraju

zelena travka

pre 1 godinu

Sudija je kreten. Bas slusam komentatore koji kazu da je hteo da se nadje u novinama.

P.S. Za komandanta Marka. Ostali i prolaze, ali Turci su nas gazili cetiristo godina pre nego sto su “polomili zube”, a i za to je trebalo par decenija. Sve sto zivite na ovim prostorima je bas takvo kakvo je zbog Turaka.

goran...

pre 1 godinu

pao nole fizicki,nece izdrzati,dobija siner u 5 setova,bla,bla,bla...ajte djeco sad lijepo flasicu,na spavanje i sanjajte najboljeg tenisera svih vremena...

Iggy

pre 1 godinu

Svaka čast Noletu,alo mlslim da sa Alcarazom (makvjerovatnije) u finalu sa ovakvom igrom neće moći.Rezultat i malo vara,reklp bi se da je sve išlo glatko,ali nije.Ačcaraz neće propuštati Sinner- ove prilike.

Bole bgd

pre 1 godinu

Sinera Novak dobija relativno lako sa 3:0 ili 3:1,ali u finalu ga čeka Medvedev! Bice pakao, kao protiv Hurkaca kojeg je Djokovic dobio "na misice", tj na inteligenciju.

Tole

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,

Tektonski klin

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

Joj, Bože.
(Mikii, 14. jul 2023 16:30)

Nisam verovao da ću nekad pohvaliti Mikii-jev komentar! Pismen, doduše, ne sećam se da je bilo problema te vrste, čak bez uzvičnika na kraju što onima koji umeju da čitaju pokazuje veći emotivni naboj! Tihi uzdah sažaljenja, pravo u metu!

B.Živković

pre 1 godinu

Sećam se jednog komentara u vezi sa Noletom, posle izbacivanja sa US opena i hapšenja uoči AO opena:"Lav je jači od vuka, od njega je jači i slon, čak i medved, ali zapamtite, vuk nikada nije zaigrao u cirkusu." Pozdrav!

War Inside My Head

pre 1 godinu

Đoković može da izgubi na Vimbldonu,ne samo protiv Sinera,već i u potencijalnom finalu,samo nekom autodestrukcijom,ako se ne Daj Bože desi ono jutro kad se probudi na pogrešnu nogu,pa krenu bubice,crv sumnje kroz glavu da gmižu,a nije da nismo bili svjedoci takvih dana,i još da protivnik odigra na najvišem mogućem nivou.Tri seta uzeti Novaku je rudarski posao,posebno za ovu mladu gardu,ne računajući Medvedeva kome je to uspjelo na USO,i to bi bilo prvorazredno iznenađenje.Prosto,Novak je taj koji se pita,čovjek ima više osvojenih GS nego Siner sveukupno mečeva na Vimbldonu.

DraganBorca

pre 1 godinu

Za 40 i nešto godina svog života meni lično najveći sportski fenomeni što sam video su Ronaldo Brazilac, Maradona, Novak, Mesi, Nadal, Federer, Medzik, Dzordan i Jokic.

Zeljko

pre 1 godinu

Dugo pamtim pa se secam i Federera i negde 2005-6-7,imao je neverovatan niz pobeda i odjednom je izgubio neki mec i poceloje odmah medijski 'kraj ere,nije vise na vrhuncu,ima slabosti,sta mu sedesava i slicno'. On je rekao da je bio srecan sto je izgubio da mu se skine taj majmuncic sa ramena jer ga je strasno pritiskao i opterecivao,a sam je bio kriv za to jer je tako dobro igrao. Slicno toliko puta i sa Novakom,cak i sad kad mu je 36. Mene licno ne drma trema kao ranije,najvaznije 2 pobede za mene a sto se nejga tice su 10ta titula u Melburnu i sad ova 23ca u Parizu.Opusteno,i on i mi,neka igra do 40te,ima jos 12-15 slamova,neka uziva,kao i mi,neka vreba sanse a doci ce,malo dobar zreb,malo dobra forma i bice dobro.Skoro da mi je zao autosovinista,toliki rekordi ce biti vezani za njegovo ime a oni jadni sa neresivim problemom,kao i dosad. :)

totara

pre 1 godinu

ceo zivot da zivis kao pas i da se odrices svega i imas milione...pa zato i ima milone jer se odrekao...ma nemoj, ne bih mogao tako...pa ko ti brani idi probaj pa ako ti ne uspe ti se eto vrati na staro...ali nisam spreman za promenu...pa sta

Daa

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)

A ko ne navija za njega ? Tebi su komentari na B92 neki pokazatelj ? Izadji na ulicu dok Djokovic igra završnicu grend slema i sve će ti biti jasno koliko ces čuti iz sobe komentator a urlanje itd...

Argentto

pre 1 godinu

Ono sto hejteri nikada nece shvatiti... je da Nole igra tacno onoliko koliko mu treba za pobedu..
Udje u mec lagano i onda postepeno pojacava.. zato i traje toliko, za razliku od ovih koji od prvog servisa igraju na max, pa se pokvare posle 3 meca...

VUK

pre 1 godinu

Posle sjajne igre u gemu , Novak dolazi do tri brejk lopte i prilike da praktično završi meč. Kao mnogo puta, ničim izazvan u sekundi ,isključi se potpuno iz igre i izgubi za redom 5 poena !I ne može laganini nikog da pobedi. Morala je lakša egzekucija. Kako Italijan deluje, sat i po mu je bio pun kantar.

Командант Марк

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr,

Ево сад ћу да ти кажем: Турчин, Аустроугар, Швабо и Бугарин. Осталу буранију не рачунамо..
Можда јесмо прокоцкали доста али и доста се зуба изломило...докторе-магистре...

Malimis

pre 1 godinu

Већ на почетку Синер одмахује главом, види се немоћ, Ђоковић је тениски монструм.

nebrinižikoti

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)

sve tačno samo ovo možda je višak

Stevica Kurčubić

pre 1 godinu

Ako moderatori ne troluju i ne potpaljuju vatru protiv Novaka Đokovića zbog angažovanja, već to rade zlobni ljudi, ja bih stvarno voleo da porazgovaram sa nekim od ovih ljudi da vidim razlog te frustracije protiv čoveka koji im nije ništa lično nažao učinio.

Finale, možda do sada najneizvesnije do sada u Đokovićevoj karijeri. Protiv koga god da bude igrao. (Pišem pri rezulattu 2:0 za Alakarasa i trećem setu 3:2 u gemovima za Alkarasa).

Edukacija

pre 1 godinu

@ Vlad. Prvo,ti nisi Srbin nego Rumun.Takvo ti ime.Drugo,srećom postoji zabeleženo u istoriji sve pobede srpske vojske.Treće,saveznički bombarderi su bombardovali Beograd na Vaskrs 1944.Pomogli su nam koliko i 1999.Četvrto,evropske vrednosti su bile do pre dvadesetak godina.Posle toga ništa Evropa je postala skup antihrista i sve moralne,ljudske,porodične vrednosti je uništila.Peto,daleko ti lepa kuća.

Joanikije

pre 1 godinu

Hoce traziti da se igra pod zatvorenim krovom do kraja turnira? Pitam za druga
(Negativni, 14. jul 2023 12:38)

Kazi drugu da kada pada kisa, igra se pod krovom, jer nije moguce igrati tenis na natopljenoj travi dok ti kisa bije u oci. Trebalo bi i ti to da znas, ali niste bas bistri ni ti ni drug.
P.S. Mama ti je juce plakala kao kisa.

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf, 14. jul 2023 15:50)

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr, 14. jul 2023 16:21)

Razumem i jednog i drugog.Nije mi cilj da sudim ko je u pravu.
U pravu ste oba i pouka bi bila:
Kad bih umeli naći balans između prkosa i snisishodljivosti bili bi carevi.
Razum,smisao i interes su dobra vodilja za napredak.
Fokus na radnju,a ona je tenis.

pitbul terier

pre 1 godinu

Kakav nesportski potez Djokovića. Umesto da signalizira protivniku da traži čelendž i da bude 0:30 na 3:4 on se pravi mutav i uzima bitan poen greškom sudije. A komentator se pravi budala posle hawk eye-a. Zbog ovoga ga niko van Srbije ne voli. Vamos Carlitos i da srušiš ovog varvarina.
(Kratus, 14. jul 2023 17:00)

"google translate" amigo eh?

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Bravo Nole majstore na još jednoj velikoj pobedi danas! Poražen je Janik Siner, jedan od najtalentovanijih mladih tenisera današnjice, dečko koji poseduje apsolutno sve kvalitete teniske igre i utoliko pre Noletova teniska moć dolazi do izražaja jer je tog istog Sinera danas porazio u polufinalu Vimbldona sa ubedljivih 3:0 u setovima. Od početka do kraja meča Nole je držao situaciju pod kontrolom, Siner je povremeno briljirao, osvajao neke odlične majstorske poene, igrao veoma kvalitetno, ali Nole je opet u presudnim momentima sva tri seta odigrao na svom šampionskom nivou i ubedljivo savladao Sinera ne dajući mu ni promil šanse za neki eventualni preokret. To je odlika velikih šampiona. što se tiče Sinera on je nekoliko puta već danima pre ovog polufinala izjavljivao kako je izvukao velike pouke iz prošlogodišnjeg poraza od Noleta u četvrtfinalu Vimbldona 2:3 i da je sada mnogo zreliji i da ima šanse da savlada Nopleta. Jako neozbiljna izjava. Tom izjavom Janik Siner je samo dao dodatni motiv jednom velikom šampionu Đokoviću da mu očita još ubedljiviju tenisku lekciju nego li prošle godine i to je i uradio, pobedio ga sa ubedljivih 3:0. Ubuduće Siner neka se više posveti sopstvenoj igri i neka nipošto ne proba da jednom Đokoviću preti na bilo koji način. Veliko bravo Nole majstore na ovoj divnoj pobedi!

pejton

pre 1 godinu

Bravo Nole! Bravo legendo!
Kako je jadna publika u Londonu! Prisustvuju ispisivanju teniske istorije, a onako sramno se ponasaju. Mlaki aplauzi za obojicu tenisera, kao da ih je neko naterao da dodju. Nisu nesto mnogo ni za Sinera navijali. Juce su mnogo glasnije navijali za Ons Zaber nego li danas i za Novaka i za Janika.
Evo i Alkaraz protiv Medvedeva igra pred polupraznim tribinama.
Neverovatno.

Duško

pre 1 godinu

Black mirror, a sta vide reatrdi iz “razvijenih” zemalja? Sta oni vide? Ono sto im se kaze i nacrta. Kako onda ne vide koliki je baletan iz svice folirant, i koliko je gnjili nadal poltron? Ovaj nas bar ima cojones, pa kaze sta misli, a ne ko ova dva jadova sto su “uzori”

MILENA

pre 1 godinu

Kako je unapredio servis? Šta mislite, čijom zaslugom? Ma samo od sebe došlo ;)…
(prika iz susjedstva, 14. jul 2023 15:36) # Link

Svaka čast Goranu Ivaniševiću, ali ti je primjedba malo kvarna. Podsjećam te da je servis velemajstor Ivanišević osvojio samo jedan GS turnir i nikad nije bio broj 1. Toliko su mu pomogli njegovi vanaserijski servisi, iIpak, to je svakako uspjeh hvale vrijedan, jer mnogi teniseri nikad nisu bili ni blizu toga. Ivanišević se usadio na glavu dok ga Đoković nije primio u tim. Koliko se sjećam, to je bilo kad je Đoković već duže bio broj 1 i imao hrpu GS titula, razbijao glavne rivale i sta već ne. Ivanišević, dakle, nije dobio nekog početnika da od njega napravi vrhunskog tensera, nego najboljeg na svijetu koji zna da nije savršen i da ima još toga za naučuti i usavršiti. Dobio je najboljeg od najboljih.

Hvala b92 na odabiru 😁

pre 1 godinu

Ha ha ha...
Najbolji su mi komentari od impotentnih, neuspešnih, neostvarenih tkz. muškarčina koji Novaka nazivaju prevarantom... 😘

Konfeder Z4 Pokrajinski EU majmune

pre 1 godinu

Opet vas svi mrze a vi jači od sudbine ?
(Konfeder i EU a o kompleksima nećemo, 14. jul 2023 16:07)

Samo mudro…

žđ

pre 1 godinu

Да сам на Нолетовог месту само бих рекао судији: Научи шта значи српска реч ПРКОС! И никад се више не зајебавај са Србином! Много већи су зубе на нама сломили!
(veliki strumf,)

naprotiv, nas su kroz istoriju tukli, gazili i mlatili do retardiranosti. Da smo velik i pametan narod sada bi Srbija zauzimala ceo zapadni Balkan, muslimana ne bi bilo, a Srba bi bilo 60 miliona, a ne 6. A taj prkos i kao mnogo smo ludi i o nas su mnogi zube lomili - takav stav je upravo rezultat teške retardiranosti zbog veoma čestih i žestokih batina koje stalno dobijamo kroz istoriju.

Del Boj

pre 1 godinu

Bravo Nole bravo kralju. Stariji od ovih tenisera od q2-15 godina ali ih rastavlja na proste faktore. I sudije i publika protiv njega ali mu ne mogu nista. Sve je to boranija za njega. King ubica sto stariji to bolji. Nikad niko kao on. Jedino Alkaras i mozda Medo mogu da mu pariraju ovde ali i to je mnogo tesko.

Hvala b92 na odabiru 😁

pre 1 godinu

Ha ha ha...
Najbolji su mi komentari od impotentnih, neuspešnih, neostvarenih tkz. muškarčina koji Novaka nazivaju prevarantom... 😘

Vidićemo ko se poslednji "hahahaha" potpisuje i dopisuje...

pre 1 godinu

Hahahahahaha
(@veliki strumf, 14. jul 2023 17:05)

Samo ličnosti koje su pocepane pišu onomatopeju smeha na komentaru.

Dok realan stadijum tvog psihofizičkog obitavanja niko ne vidi, a kada bi zavirio ko zna šta bi zatekli.

Siguran sam sve, samo ne taj neki smeh.

Tipična satanska paušalnost tisućljetnih bednika koji svoje nedostatke, hendikepe, porobljenost, nemanje ličnosti niti identiteta i ostale rascepe (bez)ličnosti kriju iza onomatopeja smeha.

Isto tako mnogi pišu "hahaha" kada smo ovde NATO-u 10 godina oduzeli i dali rusima...

Da li smo im izbili jedan zub, a rusi će ostale... ostaje da se vidi. Ono što je štetno po vas "hahahaah" psihopate je što ste jedan od zuba u toj vilici i vi...

Рајко Четник ПутИн СрбИн

pre 1 godinu

Новак Величанствени, мајстор,краљ,цар,Бог тајбрејкова!!!
АМИН!!!

Sanja

pre 1 godinu

Nikola, rekao si ono sto i ja osecam, da se ne ponavljam.
Danas je dan za dobar tenis ali ja necu moci da uzivam. Navijacu svim srcem, nerviracu se, bolece me glava, na trenutke cu poludeti od stresa ali sta je tu je. Samo nek Nole pobedi! Srecno!

47304

pre 1 godinu

Imam pomalo opičenog drugara ali ima u njega i dobrih , nekom zgodom reče on nešto što ću ja prijeniti ovdje danas .
Kako on reče :
Ja sam milostivan čovjek i žao mi kada neko pati ( ko ovi naši antiNolomani) pa da im poželim da crknu od muke danas da se dalje ne pate . .
Svima van granica Srbije oprašta se isti greh jer ne znaju šta rade . . .

Sasa

pre 1 godinu

Pa i ova nova generacija će da ostari dok Nole ode u penziju :)
(Ivan, 14. jul 2023 15:37)

Nije ovo nova generacija. Ovo je New Gen 3.0 vec do sada. Svake 3-4 godine izadje neka nova generacija koja ce da uzdrma teniski svet, medjutim nista od toga vec vise od 12 godina.

veliki strumf

pre 1 godinu

A ko je to na nama zube lomio Boga ti? Sve sto smo mogli u zivotu smo izgubili i prokockali.
(drmr, 14. jul 2023 16:21). Сви окупатори! Поробљавали су нас али смо их све протерали и живимо у својој држави! Да кренем да набрајам ко је све овде покушавао да завлада, а на крају се то завршавало њиховом капитулацијом?! А на Нолету зубе ломи цео свет ево више од 15 година! И још ће!

Pera

pre 1 godinu

Nobak je odigrao, za njegove standarde, relativno lose, ali je i toliko bilo dovoljno za 3:0. To govori manje o Novaku a vise o kvalitetu protivnika. Zabrinjsva malo Djokoviceva energija. Ocigledno se istrosio a baterije se sporije pune s godinama.

džoni bi gud

pre 1 godinu

(Vlad, 14. jul 2023 18:57)

Nisi svestan koliko si se nalupetao. Mogao bih da probam da ti objasnim ali ne bi bilo rezultata. Kognitivne sposovnosti su ti minimalne a i kućno vaspitanje. I još nešto. Ti živiš u laži da znaš šta su evropske (piše se malim početnim slovom) vrednosti. Nisi mrdnuo dalje od vrednosti koje ti je usadio šloser iz Kumrovca.

Tole

pre 1 godinu

Ovde sve sami stručnjaci, cast izuzecima.
Kad se bude pogledala statistika i uporedila sa ostalim igračima u istoriji, bice jasno da Nole nije sa ove planete.

Sale

pre 1 godinu

Ruđeru Pedereru i Parkinsonu je plavušan jedina preostala nada...

Za sada je brutalno preslišavao brata mog, sa 6:3; 6:4 po setovima.

Peđa

pre 1 godinu

@drmr - pa ajde brate reci ko nije? austrijanci, nemci nisu nista ovde uspeli osvojiti. pogledaj poneki dokumentarac pa ces videti da smo na primer jedini koji smo se sami oslobodili u drugom svetskom ratu. da ne pricam o prvom u kom smo sve napade lagano odbili dok austriji u pomoc nije pritekla i nemacka i bugarska. a opet smo i njih sve zajedno oduvali na lraju
(se, 14. jul 2023 16:46)

Ti nisi svestan, da je Srbija i u prvom i u drugom svetskom ratu pobedila jer je imala jake saveznike. Sva junačka borba na kraju ne bi vredela, da je bila na pogrešnoj strani. Što se videlo devedesetih.

goran

pre 1 godinu

Bravo majstore, Srbija čeka 24. Navijaću za Alkarasa u drugom polufinalu, jer ipak osećam neku vrstu saosećanja sa ovim kompleksašima iz Londona jer ako pobedi Medvedev morali bi ponovo da navijaju za Rusa.

vodonoša

pre 1 godinu

Sve ove što Novaka zovu Nolo ili Nola, pitam, odakle ste vi ljudi? Seljana neka, šta li? Ne znaju gramatiku, važno je da su stručnjaci za tenis.

du@x

pre 1 godinu

Velika je razlika između nas koji navijamo ZA nekoga i onih koji navijaju PROTIV nekoga.Ja ću sad da navijam za Alkaraza pa da vidimo u nedelju koliko može protiv NAJVEĆEG u istoriji tenisa.

Admiral

pre 1 godinu

Koliko zluradih, zajedljivih, pakosnih komentara na racun Djokovica, ne verujem. Iskreno se nadam da oni dolaze od jadnih susjeda jer bi mi to bilo razumljivo, mucenici nemaju svoje pa pljuju tudje, ali ako su to komentari domacih autosovinista, ako ih ima u tolikom broju, onda smo mi presli sve granice moralnog posrnuca

m

pre 1 godinu

"patrijota" i "Kako vam ne dosadi ista kuknjava" su ista osoba, preciznije živo biće, do ljudskog bića "još nisu došli"

GOAT
GOAT
GOAT

POŠTOVANJE

Istina

pre 1 godinu

Ako sa 20-25 godina ne mozes da uzmes set jednom 37godisnhjaku, onda nisi za ovu irgicu. Jos koliko je rekorda ostalo Noxicu da sve obori i da ide kod Piramidasha? Pradeda mi je reko da Englezi nisu igrale na svetskim prvenstvima do 1954te jer su smatrali da su najbolji i da se na svetskim prvenstvima fudbal igra samo za drugo mesto. Nesto slicno treba da se uvede i u tenisu dok je Novak na tour-u. Svaka cast, iz vani se cini da ne igra nissta posebno, a iz nutra ih obara ko Tajson ne tako davne 89te. Mogadishu ceka 24tu.

Nijevamalako

pre 1 godinu

Auuu, koliko ujke, baje i šipce se našlo ovde da ispoljuje svoju mržnju. Ali tako ti je to, kad nemaš ama baš ništa svoje moraš da pljuješ tudje.

Unuk ribolovca na Loznicu

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
Bravo majstore, pogodi!
Samo nisam znao da Janika zovu Nola?

Deda Stavra

pre 1 godinu

@... Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)
Možda?! Nikada mi ovakvog sportistu nećemo imati!

zoran

pre 1 godinu

Sta reći nego bravo.... Ostaje još finale.... Rezultat impresivan tri grenslema tri finala.... 2 prva slema osvojena a u trećem finale.....
4 grenslem nedaju mu da igra

ernesto ce

pre 1 godinu

drugosrbijanci ,posto vam je otpao i ovaj ..... na biciklu kao da ga nije ni bilo ,u koga se sad kunete i ko je zadnji koji ce da ucini nemoguce a to je da izlecite vase frustracije :

alkaraz -
medvedev +

Žalosna sova

pre 1 godinu

Umorio se Novak, izgubiće ovaj set, i vrlo verovatno i meč u 5 setova, biće borbe, ali Siner je napaljen, motivisan.
(m, 14. jul 2023 17:04)
Sve može propasti ali kladionice pored ovakvih neće nikada.Ala' ga je čovek pogodio,svaka mu čast!Još fali da napiše kako se šalio,ironijom palio hejtere,ovo,ono...

insajder

pre 1 godinu

A dje ste sad stručnjaci što predvidjašte Nolov pad u 3-ćem pa gubitak meča u 5 setova?! I dje ste sad, dje ste sad, dje ste se sad skrili, neko vam je reko da je Nolo u blizini…

Marko

pre 1 godinu

U tenisu valjaju 3 muške sudije i jedno 10 ženskih. Eva Asderaki bog otac za sve njih..najbolji teniski sudija ikada. Kad se samo setim onog čuvenog us opena i meča sa Federerom. Žena zmaj! Hrvatica Čičak odlična, pre svega ženske sudije imaju bolji osećaj za igru od muških kolega. Nadam se finalu Djokovića i ženskom sudiji.

milan

pre 1 godinu

Navijam kao i većina vas svim srcem za Novaka, ali treba biti realan. Slaba igra u polju, spore kretnje, bez energije 3.set.Ako je igrao koliko je trebalo da pobedi, čekajući greške Sinera, uspeo je. Ali neće u finalu sa ovakvom igrom. Siner je sam sebe pobedio. Protivnik u finalu mu neće to priuštiti. Energetski se nije potrošio i u finalu mora biti on taj koji ide po većinu poena, bilo ko da mu je preko mreže. NAPRED NOVAČE MUDRO I HLADNE GLAVE!!!
(Tkozla69, 14. jul 2023 17:52)

Ti nisi nikada gledao Novaka? Ti nisi gledao Rolan Garos? Ovako igra Novak. Nikada ne igra ceo meč na 100%. Igra na 100% kada treba, kada treba da dobije ili vrati brejk i u taj brejku. Naučio je to igrajući maratone sa Nadalom i Federerom. Ne zna tako Alkaraz pa je zato prevremeno pukao prošli put. Samo majstori igraju tako. Igrao je tako da bude spreman na dugih 5 setova sa Sinerom i nije kriv što ga dobio sa 50% u 3 seta. Naravno davao je 100% u određenim situacijama. Kao kada voziš 100 km/h na autoputu pa treba da pretekneš pa nagaziš na 150 km/h pa nastaviš 100 km/h. Zato ljudima Novakova igra ne izgleda najbolje ali ipak pobeđuje i osvaja turnire. Daje gas kada treba, kada treba osvojiti ili odbraniti set, kada se lomi. U suštini tako rade svi koji su dobri u svom poslu: automehaničari, moleri, advokati, programeri, dizajneri, inspektori...

Zo

pre 1 godinu

Ovi moderatori bi mogli malo više ovih glupih i uvredljivih komentara na račun najboljeg tenisera svih vremena da precrtaju. Ne čitaju mi se seljoberski komentari. Ko ima problem sam sa sobom neka rešava to kod psihijatra, a ne ovde.

Vuja neznalica

pre 1 godinu

Jel osvojio oi
(Milos, 14. jul 2023 18:51)

Nije, ali imaće dobru šansu sledeće godine u Parizu... Samo nemojte da posle tražite da osvoji i mediteranske igre kako bi bio ispred džemperka i izvlakača gaća

Kriterijumi

pre 1 godinu

Meni je sudija i pre svojih "junackih" nastupa izgledao kao predisponirano pokvareno ljudsko biće. A posle je već izgledao kao oličenje nekorektnosti.

Tvrtko

pre 1 godinu

Ono što je meni smešno je da teniser, kad dobije da servira gem novim lopticama, nastavlja da traži 3-4 loptice da kao odabere najbolje. Sve su iste, brate, sad su izašle iz pakovanja :)

Srećno Nole

pre 1 godinu

I danas kao i na prethodnim mečevima Noletu proklizava desna noga kada krene unapred na skraćenu loptu. Nešto treba učiniti po pitanju obuće na ovakvoj podlozi. Samo da se ne povredi u finalu.

Ministar

pre 1 godinu

kako volim komentare ovako glupog naroda, a ovi sto govore da smo baksuzi koji pricamo da novak osvaja, njima isto trwba zabraniti da gledaju novaka oni i njihov pesimizam i ono jaooo izgubice, ne moze, los je...

Svetolik

pre 1 godinu

Kad se Novak okliznuo u taj brejku, na rezultatu 4:4 rekoh sebi evo to je to ide pobjeda. :)

Novak kao proviđenje, mogu se sjetiti nebrojeno puta da se u nekom dijelu meća oklizne, pogotovo u završnicama gren slemova kada je taj meč na kraju i dobio.

Idemo do 24.

veliki strumf

pre 1 godinu

Нисам сумњао у финале ниједног тренутка, нити сам сумњао да ће добити тај брејк. Али, реално, моје виђење је да Ноле није на врхунцу. Узимао је он Вимблдон и кад је играо слабије (оно финале са Федерером 2019. кад је добио 3 тај брејка и спасио 2 меч лопте). Једноставно, данас је већину битних поена добио после Синерових грешака, углавном из форхенда. Сервис је лоше функционисао у већем делу меча. Да, прорадио је баш у последњим гемовима 1. и 2. сета, али није много помагао у већем делу меча. Само 58% првог сервиса је преслабо и мора много боље у финалу. Не треба очекивати да Алкараз или Меда у финалу оволико греше - Синер је имао чак 34 грешака у само 3 сета, што је за Вимблдон превише. Углавном је грешио на брејк лопте, у тај брејку дупла и три задња поена у мрежу… Тешко да ће тога бити у финалу. Зато очекујем да Ноле значајно подигне ниво игре у финалу! То ће бити неопходно ко год да дође.

sasa the king

pre 1 godinu

Neverovatan je, toliko dominantan, da je za neverovati. Tesko da neko moze da ga pobedi na Wimbledonu, dok mu telo ne posustane, a nece skoro.

zoran

pre 1 godinu

Nole čovek veliki šampion ....
Bez obzira sta uradi u finalu ovo je fantastično... 3 grenslema 3 finala, 2 osvojena.... Koliko pobeda za redom na Vimbldonu.... Koliko finala pa pojedini dobri teniseri nikada ne osvoje slem a Nole ih ima toliko.
Stvarno su ovo nestvarno dobri rezultati.... Bravo majstore

To bi bilo to

pre 1 godinu

Famozni TB.Još jedna kategorija gde je stvarno najbolji.Kako je sjajno kontrolisao dva seta,a onda propuštene šanse u trećem pa spašavanje set lopti i onda TB.Sve ukupno ipak je bilo rutinski,iskusno i ubedljivo. Siner dečko,ništa mu nije jasno a treba da bude.On jeste napredovao ali je i Novak napredovao.Jer ljudi ruku na srce,samo su Rafa i Rodžer mogli da dignu svoju igru u meču i tako pobede Novaka.Svaka čast ovoj deci ali nikakve šanse nemaju protiv ovakvog Novaka.Ostao je kao poslednji musketar od tri veličanstvena.

Kanidja PG

pre 1 godinu

Vodim vas u taj brejk Novak Djokovic, monstrum 13gema.
Od pocetka Wimbledona pretrpio je samo tri brejka ili ti svaki drugi mec jedan. Ukupni skor 3-19 a sa druge strane Novak 18-54 sto mu dodje tri brejka u prosjeku po mecu. Danas je bilo dosta i 2 od 9 , Siner 0-6.
Sad opusteno Meda-Karlito a Novaku srecno rekordno 35GS finale. 34ta vezana pobjeda na Wimbledonu. Kovid mu je uzeo onaj neodigrani 2020 god . Od 2018 u potpunosti vlada Wimbldonom to je fakat. Podgorica ceka 24GS i priliku da opet napadne golden slem , 2021 Medvedev se isprijecio. I sve to u 37god zivota sto je prica za sebe. Posebna tema...

Stanje stvari

pre 1 godinu

Zašto toliko minusa-plastičnom hirurgu na komentar"vratite Federera i Nadala"Ja bih bio oduševljen da mogu opet da imam taj nalet adrenalina kao kad je Novak igrao protiv njih dvojice.Sve ok,brojimo osvojene GS presrećni smo zbog toga,ali gospodo na šta je ovo danas ličilo,malo u trećem setu napetosti i onda otvorio pobedničko pivo kad je krenuo TB.Isto će biti i u finalu.To je sigurica kako on dozira svaki meč protiv ove nedozrele dece.

*enis za hejtere

pre 1 godinu

Sarma i pasulj za sve hejtere i nek vam Džordž sisa krv na slamčicu hejteri…inat kuća Džordža…jesmo cigani al’ najači smo najači…ko vas šljivi, mi šljivu rokamo…uzdravlje Džordžu

dakiliz

pre 1 godinu

U tenisu valjaju 3 muške sudije i jedno 10 ženskih. Eva Asderaki bog otac za sve njih..najbolji teniski sudija ikada. Kad se samo setim onog čuvenog us opena i meča sa Federerom.

Najbolja dvojica teniskih sudija ikad su još uvek aktivni Šveđanin Mohamed Lahyani kome nije potrebno Oko sokolovo, on ga ima u glavi i penzionisani takođe Šveđanin Lars Graf. Obožavao sam ga kad kaže sa onim svojim baritonskim dubokim glasom
Geeeejm Đokoviiiiić!!!

Sanja

pre 1 godinu

Dali Medvedev zna da igra tenis protiv nekog drugog tenisera osim protiv Novaka? Jos uvek mi je krivo sto ga je ovakav mlakonja sprecio da uzme Kalendarski Slam!

dakiliz

pre 1 godinu

Jel osvojio oi
(Milos, 14. jul 2023 18:48)

Jel osvojio Ligu konferencije, pita za nekog ko je osvojio 23 puta Ligu Šampiona
Hahahaha kakav je mučenik ovaj jadni Miloš.

Tako je

pre 1 godinu

Svaka loša namera je izraz negativnog duha, a sudija je
imao (ne)svesnu lošu nameru svojim odnosom prema Novaku.
A Novak ima prirodnu zaštitu od tavih energija što sudija
zaslepljen negativnošću jednostavno ne zna, njegov nivo
spoznaje nije pozitivan. Sudija deluje i izgleda kao
predstavnik izopačenih vrednosti. Posle svojih "pet minuta"
delovao je kao upotrebljeni prezervativ.

Zar ne?

pre 1 godinu

@ iggy. Brate,ne mogu da verujem šta pišeš.Gledao si Novaka stotinama puta i ništa nisi naučio,naročito ovog Novaka,verzija 2023.Pa Siner je koristio šanse protiv ostalih a onda je došao Novak.Šta misliš da bi se dogodilo u eventualnom četvrtom setu pa 6-1 za Novaka.Ne želi da ih ponižava jer zna da je mnogo bolji od svih,zato i dozira.Seti se Šapovalova pre dve godine,pretio pre meča a završio u suzama zbog nemoći. Novak morao da ga teši.Ko misli da sam samo neki "noloman"nek sačeka finale biće mu jasnije.

iskreno

pre 1 godinu

Ko je taj idiot od sudije?
Ništa gore nego kada sudija na teniskom ili bilo kom drugom sportskom događaju želi da bude u centru pažnje.

STRUČNJAK ZA SAKSIJE

pre 1 godinu

Ja znam da se neće sa mnom složiti mnogi, ali igrao je dobro i popravljao formu iz meča u meč i bila je ovo lepa prilika, ali morao je baš da naleti na Đokovića. Jadan žabar.

Enigma

pre 1 godinu

Svaki put ista priča, isti komentari ceo slam i prizivanje ispadanja od prvog meča... kada prođe kolo onda zaključak da ispada od sledećeg protivnika i tako do finala... onda kada osvoji turnir ide ona čuvena... pa šta nije goat hahahaha

Colt

pre 1 godinu

Ko nadje snimak da se ikada ista ovako dogodilo neka ostavi Email radi isplate 100€ za nagradu! Da li ovaj nesrećnik sto sudi vidi nekad sebe u ogledalu?

Paradox

pre 1 godinu

Sve, sve, ali ogadili ste mi Batistutu!
(Ćiro, 14. jul 2023 16:04)

Cuti i gledaj tu, ovaj na rts nema pojma sta prica. Muka mi od njega.

Sou Biznis

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
Bravo majstore, pogodi!
Samo nisam znao da Janika zovu Nola?
(Unuk ribolovca na Loznicu, 14. jul 2023 16:19)

Pa to je onaj Francuz....Janik Nola... :)

Пјесник

pre 1 godinu

Велики Новак Ђоковић великом Федереру за 2 дана избија последњи велики адут и рекорд: 8 великих титула на Вимбледону..И постаје најбољи и најуспешнији тенисер икад, који је играо у храму тениса..

Deki-Španija

pre 1 godinu

Капа мајстору…и стварно треба да га третирамо као што јесте…најбољи спортиста свих времена. Па човек лагано освојио два грен слема и трећи грен слем у финалу са 36 година! Он сам. Не са тимом(па после поредите са кошарком)… Легенда

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Nije Novak toliko dobar koliko je ova Sinner loš.
(Lendl, 14. jul 2023 16:13)
Od prvog kola do finala, godinama ne samo danas ponavljate to isto, aman, zaman više.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

18213

Samo da se Karlito ne umori previše danas jer Siner može biti zeznut u finalu.
(Helmut Šćekić, 14. jul 2023 13:35)
Popodnevni sanak i onda se probudiš

Argentto

pre 1 godinu

Umorio se Novak, izgubiće ovaj set, i vrlo verovatno i meč u 5 setova, biće borbe, ali Siner je napaljen, motivisan.
(m, 14. jul 2023 17:04)

Nadam se da su ti sve procene koje donosis u zivotu ispravne poput ove...

vlajko

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
Bravo majstore, pogodi!
Samo nisam znao da Janika zovu Nola?
(Unuk ribolovca na Loznicu, 14. jul 2023 16:19)

Pa to je onaj Francuz....Janik Nola... :)
(Sou Biznis, 14. jul 2023 16:34)

ne vredi ni Francuz...na dan pada Bastilje...

Iks

pre 1 godinu

Pričalo se da je budućnost tenisa Dimitrov, pa Raonić, pa Tomić, pa Ćorić, Zverev, Medvedev, Siner, Alkaras. Zapamtite, kad za dve, tri godine za nekog momka rođenog 2006, 2007. budu pričali da je budućnost, Novak će da osvaja 30. GS titulu. Novak je i prošlost i sadašnjost i budućnost tenisa.

Petar

pre 1 godinu

Zasto je svaki poraz za Novaka i za nas, nacionalma tragedija?
Zato sto je sada u situaciji da svakom novom pobjedom, pravi novi iskorak u istoriji tenisa. Kakve veze ima Medvedjevu hoce li danas pobijediti ili ne? Nesto para, ali nista vise. Ali kad zajases na jedan istorijski niz…, e….

466453

pre 1 godinu

Dali Medvedev zna da igra tenis protiv nekog drugog tenisera osim protiv Novaka? Jos uvek mi je krivo sto ga je ovakav mlakonja sprecio da uzme Kalendarski Slam!
(Sanja, 14. jul 2023 19:07)

Pa, sad ne zna ni protiv njega, bio je nov sa stilom lopate koju sad većina razume.

OptaAce

pre 1 godinu

2. deo
-N. Đoković je pobedio na 28 od 29 polufinala GS kada je osvojio 1. set (jedini poraz: Nadal W 2007, tačnije predao mu je meč u 3. setu).
-Osobe sa najviše finala GS u Open eri (od 1968.):
35 N. Đoković (23W-11L)
34 K. Evert
33 S. Vilijams
32 M. Navratilova
-Teniseri sa najviše uzastopnih pobeda na GS u Open eri:
30 N. Đoković (W 2015-W 2016)
29 R. Lejver (AO 1969-W 1970)
27 N. Đoković (od W 2022)
-N. Đoković (RG i W 2023) je 2. teniser u Open eri koji je 2+ puta stigao do finala GS u 1 godini nakon 36. rođendana, posle K. Rouzvola 1974 (W i USO).
-Teniseri sa najviše GS pobeda protiv 10 najboljih na ATP listi (od 1973.):
67 N. Đoković
64 R. Federer
55 R. Nadal
-Teniseri sa najviše uzastopnih pobeda na W protiv 10 najboljih na ATP listi:
11 B. Borg (1976-1981)
9 N. Đoković
Pozdrav.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Svaka čast Noletu,alo mlslim da sa Alcarazom (makvjerovatnije) u finalu sa ovakvom igrom neće moći.Rezultat i malo vara,reklp bi se da je sve išlo glatko,ali nije.Ačcaraz neće propuštati Sinner- ove prilike.
(Iggy, 14. jul 2023 18:39)
Jel da da si i prošli put isto mislio?

Džokeri za večnost

pre 1 godinu

Preslikani setovi, u prvom je u uvodnom gemu Siner imao dve brejk lopte, nije ih iskoristio, Đoković je dobio svoj servis gem, a potom i uspeo da brejkuje protivnika. Sigurnim servisom osvojio je potom prvi set.

U drugom setu na svom drugom servis gemu Novak dozvoljava brejk lopte na svoj servis i OPET uspeva da zadrži stvari u svojim rukama sigurnim servisom, a onda uspeva da ponovo brejkuje protivnika.

Da stvar bude još slađa u svom sledećem servis gemu Novak dobija opomenu od sudije za uzvik tokom trajanja poena, a potom još jednu za protok 25 sekundi predviđenih za Novakov servis, mrtav hladan Đoković uspeva da se izdigne iz situacije bez ijedne reakcije na tešku situaciju u kojoj se našao. Sada je na putu da povede sa velikih 2:0 u setovima.

Igra mačke i miša, Novak ponekad kao da namerno popusti, pa potom doda gas, ne bi li video kakvu će reakciju nakon toga imati njegov protivnik. Mnogi se slome nakon propuštenih šansi, a No1e još jednom odaje utisak meantalne gromade !!!

lal

pre 1 godinu

Nola gubi i drugi set 6:4!
Ko sme u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 15:31)
dobro je da te niko ne shvata ozbiljno... ostade ti taman za petparacke price...

DRAGAN

pre 1 godinu

Novak dokle god bude igrao ova dolazeca generacija nema sanse da ga dobiju na 3 seta. Ima da jos veslaju.
Idemo Nole lagano u
finale, za 24 GS.

provereno

pre 1 godinu

Nema šanse Đovak da pobedi sa ovakvom igrom!

Vamos GOAT Nadal do nove titule na Vimbldonu!
(Mejli Dejl, 14. jul 2023 17:05)


jok ti imass

neko ko zna

pre 1 godinu

Umorio se Novak, izgubiće ovaj set, i vrlo verovatno i meč u 5 setova, biće borbe, ali Siner je napaljen, motivisan.
(m, 14. jul 2023 17:04)

bas vala ...
dobar i pre svega, strucan, komentar

Vaga

pre 1 godinu

Daj više ne terajta čoveka da krši zakon i terate ga u penziju a on jadnik niti ima godine staža niti godine starosti.
Penzija mora da se zaradi.

Gedora

pre 1 godinu

Siner okrece ovo na 3:2 kao sto je Nola to uradila prosle godine!
Sme li neko u neku paru?
(S.Galanski&P.Larkinson, 14. jul 2023 16:19)

Dodješ mi(nam) pare magarče.

vlajko

pre 1 godinu

Ljudi molim vas, ovo su jedinstveni trenuci da pratimo Wimbledon zavrsnicu i igra covek iz Srbije, veruj te mi nece se desiti opet da imamo ovakvog coveka.
Pokusajte da vidite vecu sliku svega ovoga sto Nole radi.
Ovo je jedinstven trenutak i desava se sada, Srbija ima mozda najboljeg sportistu svih vremena.
Jebote, pa navijajmo za njega čoveče,
(Tole, 14. jul 2023 16:54)

upravo tako...ali, šta vredi pričati..kada Novak završi karijeru, radovacemo se ako neko prodje kvalifikacije...

Ljubitelj tenisa

pre 1 godinu

Ubedljiva i rutinska pobeda Đokovića nad Sinerom u polufinalu Vimbldona danas. U najkraćim crtama to je najbitnija priča ovoga meča. Koliko je Đoković danas bio nadmoćniji nad mladim Italijanom, koliko je bio za nekoliko klasa kvalitetniji od Sinera, govori činjenica da je rutinski pobedio sa 3:0 u setovima a da Sineru nije dopustio ni jedan jedini brejk u celom meču a da je pritom bio na skromnih 62% prvog servisa na nivou celog meča i na riternu negde na 50% od onoga koliko on zapravo može i ume da vraća servise, i opet, deklasirao je Sinera sa 3:0 a nije igrao ni blizu onoliko moćno koliko zapravo može kada je u fulu! Čudesno! Bravo Nole majstore na ovoj briljantnoj pobedi!

el bokito

pre 1 godinu

@vlad nemas pojma o onome sto pricas. Borimo se protiv imperija i protiv jaceg vec 3 hiljade godina i ne ide nam tolko lose. Uspevamo nekako jedini u evropi to da radimo i uvek smo na strani istine. Nekad smo imali pomoc ali sada nemamo na zalost…

gari

pre 1 godinu

(Vlad, 14. jul 2023 18:57). Bivši Vladimire koji se u Engleskoj stidiš svoga imena te si sada Vlad,a ovdje vidimo i porijekla,preporučujem ti da batališ lupetanja o nama koji se ponosimo svojim porijeklom,volimo Novaka,njegov lik i djelo.Uzmi daljinski iz svoje sobice u Engleskoj okreni na History channel i proučavaj svoje porijeklo,ako znaš uopšte kojem pripadaš.

Miroslav B.

pre 1 godinu

Ma siguran sam da Siner, poučen prošlogodišnjim iskustvom, misli da je ključ pobede u međusebnom meču, gubitak prva dva seta!

ja

pre 1 godinu

Sacekacemo kraj, ali Novak kada je ovako motivisan ne vidim stvarno da protivnik ima neke velike sanse protiv njega u finalu. Nevazno je ko ce biti na drugoj strani.

Ljube

pre 1 godinu

Rekoste poluprazne tribine.Odmah se zaleteli da daju komentar i popljuju.Izmedju 2 meca ljudi odu po pice i da odmore uzmedju 2 meca.Al ako ne udjes odmah,sto se lako dogodi zbog redova,ne mozes uci kad ti mislis nego tek posle treceg gema.Sada su tribine pune.

Mile Vanili

pre 1 godinu

GOAT-ova izjava nakon meca: Drago mi je da sam deo te nove generacije tenisera 😂😂😂 Neprocenjivo.
P.S. Stoku koja proslavlja duplu servis gresku bilo kog tenisera ne bih da komentarisem ovom prilikom...

OptaAce

pre 1 godinu

1. deo
-Razlika između N. Đokovića i J. Sinera je 14 god i 86 dana, što je najveća razlika u godinama između 2 tenisera u 1/2 f W u Open eri.
-J. Siner je 2. teniser u poslednje 2 dekade koji je stigao do 1/2 f W bez suočavanja sa nosiocem (R. Nadal 2019).
-Teniseri sa najviše 1/2 f GS u singlu u Open eri (od 1968.):
46 N. Đoković, R. Federer
38 R. Nadal
31 Dž. Konors
Novak i Federer zajedno imaju 92 1/2 f GS. Ostalih 127 tenisera na W 2023. zajedno imaju 84 1/2 f GS.
-Teniseri sa najvećim % pobeda na W u Open eri:
92.7% B. Borg
90.2% N. Đoković (92/102)
90% P. Sampras
Novak na 2 GS ima više od 90% pobeda (91.8% AO i 90.2% W).
-Teniseri sa najdužim nizom pobeda na travi u Open eri:
65 R. Federer
41 B. Borg
34 N. Đoković
M. Čilić je poslednji teniser koji je pobedio Novaka na travi (finale Kvinsa 2018).

Trolujte jače

pre 1 godinu

Hurkač servirao kao da mu život zavisi od toga pa ni to nije bilo dovoljno da pobedi. Nakon tog meča nađe se klasični trol da kaže kako “pasivni” Novak neće šanse imati protiv Rubljova a da i ne pominjemo Sinera. Evo imao he šanse i iskoristio ih je. A dotični mrzitelj je, nadam se, ispratio novcem svoje prazne reči pa mu je sad i džep prazan.