Tenis 320

Utorak, 28.08.2018.

18:38

Novaka mučili i vrućina i Fučovič – Srbin u drugom kolu US Opena!

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Mađara Martona Fučoviča u prvom kolu US Opena sa 3-1, 6:3, 3:6, 6:4, 6:0 u setovima.

Novaka muèili i vruæina i Fuèoviè – Srbin u drugom kolu US Opena! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

320 Komentari

Sortiraj po:

pedja

pre 5 godina

Novakovo navijaje za Zvezdu je sviranje nekoj stvari,znam da nećete objaviti komentar ,ali se Novak nije nikad nje oglasio ni jednin jedinim twitom na bilo koji Zvezdin pozitivan rezultat,pa tako neće ni na plasman u LŠ,ali se zato utrkivao da bude ,medju prvima koji će čestitati Vatrenima,Milanu,Monaku ....Iskreno nvijam za njega ali neko forsiranje da Novak navija za nas je bez veze.

Krajicek uit Holland

pre 5 godina

(ring of fire, 29. avgust 2018 13:00)

Nisu brate od juce, ali dokle cemo biti u takvom stanju dan mi je samo znati. Dokle cemo biti tako pakosni, cak bih rekao i prokleti? Je li moguce da smo kolektivno skroz otisli u out? Niet te geloven!

ring of fire

pre 5 godina

(Krajicek uit Holland)

Sta se cudis prijatelju, pa nije Srbija i Srbadija ovakva od juce. Da je ovde dobro i narod posten ne bi ti bio Krajicek uit Holland nego ni bio neko uit Serbia.
Groetjes

hehe

pre 5 godina

Nema olimpijsko zlato ni u singlu ni u dublu. 
To nije mala stvar.
(Tamni vilajet, 29. avgust 2018 12:21)

Eno ni Pele, Maradona, Ronaldo itd nemaju ol. zlato, pa ih baš briga. Ima ovde nekih koji su pali s Marsa, pa ne znaju da za fudbal i tenis su olimpijske igre drugorazredni događaj. Ili se samo prave da ne znaju, a znamo svi zašto se prave da ne znaju.

Tamni vilajet

pre 5 godina

Kakve to sve ima veze kad je Nole osvojio sve...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alfabet, 29. avgust 2018 10:20)

Nema olimpijsko zlato ni u singlu ni u dublu.
To nije mala stvar.

Čovek u prolazu

pre 5 godina

Prevelika zloba vlada na ovom sajtu jednostavno izbija iz većine komentara pogotovo od Novakovih navijača. Ovi drugi su manje više koretni.

Gospodin

pre 5 godina

Molim Zvezdaše da nikad više ne izjednače sve grobare sa Noletovim hejterima.
Ja sam veliki grobar, a obožavam Noleta do neba.
Hvala.
(Sudija, 29. avgust 2018 00:03)

To samo u njihovim glavama moze da bude istina.

Sto bi mi mrzeli Djokovica , pa on je dete Partizana..
To sto on navija za Zvezdu je totalno sporedna stvar..

Jumko

pre 5 godina

@Lale gator Kakve veze imaju Ori, Džordan i njihovi saigrači tokom karijera i dostignuća u pojedinacnom sportu poznatom kao tenis? To ako mi neko objasni...

Ne mešati žabe i gatore

pre 5 godina

(Lale gator, 29. avgust 2018 06:10)

Porediš timski i pojedinačni sport i upoređuješ jednog Orija, koji se igrom slučaja zatekao u tri šampionska tima, sa jednim Federerom i Nadalom, koji su sve svoje trofeje osvojili sami naspram svojih protivnika.
Da li bi isto to pričao da Novak ima 20 titula, a Nadal i Fed po 13?
Ne možeš uzimati h2h kao kjlučno merilo, jer mnogi velikani iz prošlosti kao Sampras, Agasi, Borg, Beker i ostali nisu ni bili u prilici da igraju sa Novakom, kao što ni Novak neće moći da se oporoba protiv nekog šampiona koji će dominirati za 20 godina.
Po tvojoj logici je onda Rod Lejver najveći ikada, jer je dominirao nad svim svojim suparnicima, osvojio 19 GS titula u tri različite konkurencije, ima 2x veliki Gren Slem (sva 4 GS u nizu u jednoj sezoni), što nema niko u istoriji, osim Štefi Graf kod žena.
Kod muškaraca, Agasi ima career GS, kao i NOvak i Serena, znači 4 u nizu u dve kalendarske godine.
Lepo sabereš GS titule, ATP titule u seriji 1000 i olimpijska zlata i otprilike dobiješ neku rang listu najvećih.
Trenutno bi ona bila: Federer, Nadal, Lejver, Djoković, Sampras, Borg itd...

Krajicek uit Holland

pre 5 godina

Kad vidim i procitam neke komentare, mogu samo reci: Boze me sacuvaj i zakloni! Ili se pojedinci, da izvinete, zezaju, ili su stvarno tako pakosni i zavidni. Za oba slucaja vazi: jadan smo mi narod ako zaista ovaki mislimo, ne samo o Djokovicu, negu uopste o ljudima koji svojim radom i odricanjima nesto postignu i urade u svom zivotu, a jos pored toga prave promociju ove nase Srbije na jedan od najlepsih nacina. Sta reci dalje? Koju poruku poslati? Boze, cuvaj nas!

james emerson

pre 5 godina

Kao da protivnika nije mučla vrućina. samo njega.
Trebao je odavno da se navikne na vremenske neprilike u profsionalnoj karijeri.
Muke su imali i njegovi fanovi u drugom setu. Već sam pomislio da se dešava nakon Sinsinatija kao nakon osvajanja RG.
I iskreno, ličio mi je za neuhranjenog čoveka...

Zoki

pre 5 godina

Najveći mogući kompliment dobio je Nole sinoć od Vilandera i to je ključ priče. Naime, Mats je rekao da je Nole dobijao najboljeg Nadala i Federera po nekoliko puta dok su ova dvojica to mogla samo da sanjaju. 2016-e posle brutalne dominacije Noleta u polufinalu Melburna Federer je izjavio da je Noleta nemoguće dobiti a samo mesec dana kasnije posle poraza u Dohi Rafa je izjavio da je to bilo najbolje ostvarenje nekog igrača ikada.

Lale gator

pre 5 godina

Nema nikakve veze sto je 20 Federerovih vece od 13 Novakovih. Pa i Robert Ori je osvojio 7 prstena sampiona NBA, sa tri razlicita tima, pa niko ne kaze da je bolji od Dzordana sa 6. Novak je razbijao u vreme Federera i Nadala, a oni su tada gubili od njega. Novak je najbolji igrac ikada i da sad zavrsi karijeru.

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Paklena vrucina i sparina je bila protiv tebe, a i ovaj madjar je izgarao na terenu.Sve si ih uspio dobiti, tako da ti zelim srecu i zdravlje da sve
to izdrzis, i da podignes pehar u ruke i 14 GS. Nedaj se brate srbine.Uvek sam na tvojoj strani. SRETNO.

Cune

pre 5 godina

Ma dajte, okej je ovaj momak Mađar, ali od starta je bilo jasno da Đokovića mogu da savladaju samo uslovi za igru. Momak je odličan za sparingovanje jer stvarno ume dugo da vraća. I to je sve što ume. Servis bukvalno nema. Nije ni poslednji set pravi odnos, ali prvi jeste.

Fljerond Jashari

pre 5 godina

...Novaka je mučio sada već "ustaljeni ESPN šablon", pravljenja rasporeda mečeva ko će u dnevnu a ko u večernju šemu "jel se više isplati". I teraće po svom dok im neko ne umre na terenu, a onda će armija advokata i medijskih dirigenata da "izvade fleku" kad se desi tragedija. Sport u svakom segmentu odlazi u "zonu sumraka i ludila"... Možda je tragedija slična onoj kojom je veliki Sena završio životnu priču ponovo nekome potrebna da bi se adrenalinskim zavisnicima zadovoljila pohlepa i nagon. Ovo sve više liči na ozbiljnu psihijatrijsku dijagnozu, a ne na sport...

D.C.

pre 5 godina

Ova vlažnost na istočnoj obali je nešto neizdrživo. Teško se funkcioniše, tako da su i sve školske aktivnosti koje se održavaju napolju, recimo, otkazane, zbog zdravstvenog rizika. I tako će biti do ovog vikenda. Nisam nikada u Evropi tako nešto iskusila, tako da su svi teniseri, a posebno oni koji su igrali po danu, pravi heroji. Nehumani su uslovi, po život opasni. Zato, bravo Nole, ali bravo i svi ostali.

Fejk njuz

pre 5 godina

Evo Sandzak nam napisa: 8-0 zadnjih 8 poena za Madjara. Ja sam cuo, da postoje teniseri koji su 10-0 zadnjih 10 gemova napravili. Ali u doba fejk njuza ne treba sve verovati.

dusan

pre 5 godina

Sto ste bre hejteri...pa igrace i Nole u prijatnom vecernjem terminu...Kad bude igrao protiv Federera...ovo je sarkazam...strasno, cedjenje od strane organizatora glavnog favorita, dok Svajcarcu pirka vecernji povetarac

Eidos

pre 5 godina

Pod jedan Novak nikada nije za izgovor imao vremenske prilike! To sto komentatori i novinari 200 puta ponove da ga muci vrucina je nesto drugo. Pod dva ne prenemaze se vec mu za stomak smeta ovo vreme,osetljiv je na ovakve visoke temperature (i nije jedini covek sa takvim problemom). Pod tri vidim da neki ovde neprosveceni kazu kako je njemu tako je i drugima,pa zar je moguce da ste toliko nesposobni da vidite dublje?! Zar smo svi na sve isto otporni/neotoporni? Znaci crnac u africi bez posledica i problema moze da na 100% funkcionise u Sibiju,i obrnuto?! Mnogi od vas pisu gluposti samo da bi nesto napisali.. Spustite osigurace,nije ovo za vas.

Jumko

pre 5 godina

@cici mici Pa zato se i sklonio sa nebitnog Mastersa, da može da rastura na Gren slemu! Ali polako, kratko pratis tenis, naucices kako to ide...

kraja

pre 5 godina

"Kako to a protiv RF ne igraju tenis karijere?"

...ma igraju, nego vi to odmah eliminisete iz memorije...
...suvise boli...
...i ne uklapa vam se u sliku idola...
...tomi has, 14. juni 2017...
...304-ti...

Sudija

pre 5 godina

Molim Zvezdaše da nikad više ne izjednače sve grobare sa Noletovim hejterima.
Ja sam veliki grobar, a obožavam Noleta do neba.
Hvala.

Pa-pa

pre 5 godina

ysl
igra zato što je GOAT i princ i maestro i bog. ne zato što neko mrzi Srbe! Federer je najgledaniji teniser svih vremena. US Open ima prihode od milijardu dolara za dve nedelje prikazivanja. Stvarno misliš da Nole treba da igra uveče ako organizator turnira hoće da igra Federer?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 28. avgust 2018

Ako je Federer najgledaniji teniser onda je publici svejedno u kom terminu ce ga gledati ....iliti da pojasnim jos jednom ...ako publika zeli najvise Federera da gleda onda ce doci i na +50.

Vanja

pre 5 godina

Da, sasvim logicano rezonovanje. Fucovic igra u ladovini pod klimom za razliku od Djokovica. Sramota organizatora!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sokrat,

Fucovic trazio DVA puta doktora (i neka je, uslovi su bili pakleni!) tako da je gornji komentar čisto blamiranje.

Magelan

pre 5 godina

Nista sada sam vec siguran da bi mogao osvojiti ovo jer je ovo prezivio a mi sa njim barem 5 puta u istoriji na Slemovima u ranim fazama a onda je pomeo sve do kraja.

Srbin

pre 5 godina

Federer uvek igra vecernje termine... Pa ako neko igra mec na 50 stepeni - koliko bude na suncu a neko drugi igra SVAKI MEC na 20-25 koliko ima uvece, kako su to jednaki uslovi ? Nisu jednaki i nikad nece biti, zato je Novakovih 13 GS kao 30 Federerovih...

srle

pre 5 godina

Onaj poen na set lopti, nesto neverovatno, pomislio sam da je gotovo, meni je izgledalo da je poen zavrsen... Ali Novak je sve vratio u teren, takav covek se jednom radja zapamtite.

&

pre 5 godina

Slažem se ja da je 20 veće od 13, ali tih 20 je sve u večernjoj ladovini i na domaćem terenu, zaštićen kao beli medved, a ovih 13 je sve po vrelom suncu, sa mečevima u dva dana, sa sudijama koji dvostruki odskok, aut i pecanje u mrežu sude poen protivniku, sa novinarima koji provociraju, i sve na gostujućem terenu protiv celog stadiona. Ok, neka bude da je 20 veće od 13, ali voleo bih da vidim da li bi bilo tih 20 da je Federer bio od početka karijere u Novakovoj koži. Zamislite Federera da na svakom slemu do polufinala igra po najgorem suncu.
Uvek Novak, nikad Federer! Idemo!!!

Swedenonline

pre 5 godina

Fučović će da izgubi jer je mišićaviji. Više mišića više kiseonika. Danas je dan za biljojede.
(Amerikanac, 28. avgust 2018 22:35)

Pa sad, nije do mišića već šta je u njima baza energetskih depoa.
ATP molekuli mogu da se stvaraju privatno i bez ugljenih hidrata. Ukoliko je baza od ugljenih hidrata vrućina pokreće kvašenje šećera, znaš šta se dešava sa testom kad ga poklopiš da ne može da gubi toplotu. Nema više mogućnosti za brz protok energije.

maconii

pre 5 godina

Kako stvari sada stoje, ovogodisnji pobednik USO ispada vec u prvom kolu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar pan, 28. avgust 2018 22:11)

kako stvari stoje mnogi od vas se brukate sa svojim komentarima...kako ste ga samo otpisivali na sinsinatiju i onda ste samo ucutali cekajuci sledeci novakov poraz da bi imali sta da kazete

Munja

pre 5 godina

Tako je Djokovicu! Tvoj raskošni talenat lepog ponašanja je još jednom došao do izražaja... Samo lomi rekete, ponosu naš!
(Jumko, 28. avgust 2018 21:11)
E ovi su mi kraljevski komentari. Tacno se vidi da sporta u zivotu nisu video. Pa kad se iznerviram gadjao bih onog preko reketom, ovo kad slomi je dokaz koliko mu stalo da pobedi. Milijardu puta ce mi biti draze da vidim strastvenog sportistu koji ludi nego kvazi gospodina.

Asparagus

pre 5 godina

Bas me zanima koliko bi master Federer izdrzao da ima neprijateljsku publiku, da li bi onda izbijala iz njega sila šampiona...A da ne govorimo o igri na najzescem suncu, nenaklonjenim sudijama i novinarima koji ne prastaju nista! Pritom i odrastanje i treniranje bez normalnih uslova-gde bi placljivi Federer stigao u toj prici? Mislite o tome,vi, koji stalno kritikujete Djokovica,pa recite ko onda medju njima zasluzuje veće divljenje..

zex

pre 5 godina

the shining, 28. avgust 2018 22:13)

Šta se Lozis?Imam IPT vec 8godina.Placam 40000 godisnje da bih gledao Novaka a i ostale sportske dogadjaje.

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића. Било је добро данас, таман довољно за упорног Фућовића... Идемо даље, краљу! P.S. што се тиче термина и врућине, очекивано од Англосаксонаца.

Nisu svi isti

pre 5 godina

Nepogrešiva je pretpostavka da Novak igra dnevni termin u danima kada su najveće vrućine. Federer naravno večeras ali i u drugom kolu (ako ga dočeka) igra večernji. Da ne bude da je naknadna pamet u pitanju, evo danas kažem da će Federer, jednakosti radi, igrati dnevni termin u trećem kolu jer je tada u Nju Jorku prognozirana najviša dnevna od 23 stepena Celzijusa. U vreme današnjeg Novakovog meča, temperatura je bila 34 stepena a subjektivni osećaj 40!!!

Zvezdas

pre 5 godina

Temperatura 35 stepeni, Vlaznost iznad 50% podloga beton i gde boja pidloge privlaci vise sunca.Igras kao u rerni
Cim su se malo oblaci navukli malo.postalo lakse za igru i madjar vise nije imao sta da trazi.Sada u kadu sa ledom da se misici opuste.Sledeci mec za dva dana. Hejteri menjaju ime i pisu Bravo Nole.Ima jedan ovde koji koristi dva tri imena.Da ga ne spominjem. Jedno.ime koristi kada igra Novak a to je Jumko.Ostala imena kada je fudbal u pitanju

Milutin

pre 5 godina

Pa da li je moguce da cim pocne da gubi, trazi medical time out? Kakav tip
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NbgDeki, 28. avgust 2018 21:33)

Što ti smeta Fučovič, izgleda sasvim OK lik? Čini mi se da mu nešto fizički smetalo pa je zatražio tajm-aut, a to što se to poklopilo sa trenutkom kad je počeo da gubi je mislim čista slučajnost.

Brane

pre 5 godina

Citajuci Vase naslove zakljucio sam da je Djokovic pobedio sa 6:0, 6:0...
(David, 28. avgust 2018 22:49

Nije , dobio je treci 6-0 i to na 50 stepeni ;).. a ti kmeci

jazz

pre 5 godina

Je l' tako šampion treba da se ponaša? I posle se pitate zašto ga ceo svet ne voli.
(Predaj i uzmi pare, kao toliko puta do sad, 28. avgust 2018 21:21)

Idi na njegov fb pa vidi koliko ga "ne" vole. Iz svih krajeva sveta. Iz svih i iz Španije npr.

Sasa

pre 5 godina

Sramota je, uostalom i ponizavajuce bas za samog Djokovica, to tupljenje o vremenskim prilikama. On igra u identicnim uslovima kao i njegov protivnik, zato dosta vise tog kukumavcenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mrgud, 28. avgust 2018 21:35)

Jel ti lakse bilo kad je i Madjar trazio pomoc?

Gajetano

pre 5 godina

Za sve gustere koji su izmileli iza svojih saksija: prva dva i po seta nije bio teniski mec, vec borba Djokovica sa svojim telom, u ekstremnim vremenskim uslovima visoke temperature i vlage, koji Novaku stvaraju velike muke. Ko nije doziveo 35°C sa 50% relativne vlaznosti vazduha (real-feel 40°C), bolje da ne komentarise.

Tek kada je Novak to prebrodio, poceo je teniski mec, a tada je sve bilo lagano. Jer prosto, teniski gledano, ovaj mu nije ni do kolena.

Volim kada Novak ovako tesko dobije mec u ranoj fazi GS turnira, pa jos sa krompircicem na kraju:) To znaci da mu je stalo, a kada mu je bas tako stalo samo je titula granica.

IDEMO NOVACE!

Pozdrav,

#

pre 5 godina

... sa ovom igrom nema sta da trazi u nastavku turnira...
(sreta steta, 28. avgust 2018 23:05)

Ovakvi komentari za Novaka su su mantra hejterčića godinama na startu svakog bogovetnog turnira. Bezbroj puta izrečena prazna fraza, i bezbroj puta mučenje Novaka do finala, i bezbroj puta elegantan ples i superiorna igra Federera do finala, i gle čuda u finalu Novak uvek vraća Federera na fabrička podešavanja. Pa jel ste naučili nešto ili ste samo mazohisti?

bmiles

pre 5 godina

Ajde bre oladite,vazno je da ide dalje a igrati na 40 stepeni sa vlaznoscu vazduha od preko 80%,normalno da je ovako.Cekam deda Rodju da ga vidim,oh ne njemu uvek vecernji termin,da ga ne uhvati srcka.Razumeo sam to dok je nosio NIKE,ali sad sa Uniklom vidi se sta je po sredi,jednostavno ne vole Novaka a i ne toliko Rafu koliko vole njega!Juce je Rafi pomogla povreda Davida,ali zasto njemu,bas njemu uvek najbolji termin!?Zato sto je on najomiljeniji teniser na svatu,cak i kod komentatora uvek samo sto se ne istope pred njim kad dodje u studiu da da komentar.

Eternal

pre 5 godina

95% meceva u kojima dobije prvi set pobedi na kraju. Mislite da ovaj podatak ne znaju njegovi protivnici? Znate sta ovaj podatak znaci?

jazz

pre 5 godina

@Petar83, 28. avgust 2018 21:39)

Da si se ikad bavio sportom i "igrao" nesto punom snagom na 40stepeni ne bi nikad ovakvu glupost napisao.

O.T.A.N.

pre 5 godina

kad vilander prica kako je on igrao tenis...dodje mi da gadjam tv i da prestsnem da gledam tenis
(el grande Novak, 28. avgust 2018 22:46)

Vilander ti posle sigurno neće kupiti tv 😊

Рајко Четник

pre 5 godina

Нема вајде без Вајде!
Уз Вајду до нове титуле на Ју ес опену.
Напред Ноле Царе.

Bravo Nole

pre 5 godina

BariTokioDjokovic Moracu da te razocaram,imam veliko drustvo,mozda neces verovatno ali je tako veruj mi,vise Grobari postuju Novaka od Cigana! E sad zasto je tako to vec ne znam

1

pre 5 godina

(Krle, 28. avgust 2018 22:51)
Ma sve mi to znamo, znamo kako svet i novac funkcioniše, ali je li to pošteno? Jesu li teniseri ravnopravni? Jesu li takve titule iste kao one osvojene po najgorim uslovima?

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Barbara kaze Matsu: "Federer uvek igra vecernji termin"! A Mats brze bolje menja temu i kaze: "Moraju teniseri da nauce da igraju po vrucini"! hahahaha

THE FINAL CUT

pre 5 godina

У једном тренутку сам помислио да ће да предс меч - деловао је немоћно, безвољно, слабо... Како је успео да се врати у трећем сету - не знам, чудо од човека. Још једном показао да је велики шампион.

moze biti

pre 5 godina

Reci ce namucio ga Madjar, igrao je madjar vise nego odlicno, svakog bi namucio, prva tri seta je igrao gotovo bez greske, pametno, dozirano agresivno, mogao je doduse i Novak da odigra bolje ali iskreno, ovakav mech je bio potreban Novaku, da ga malo trgne, razigra, stvarno je madjar igrao doktorski dobro, Dobar je ovo mech za Novaka!!

Smilica

pre 5 godina

No1E SOKOLE!

Pozdrav za B92 i SVE ljubitelje tenisa posebno za g Ratka iz Australije.

Uvazeni D.Dog javite se. Ovom forumu ne dostaju Vasi predivni, strucni komentari.
Dosadise ovi sto menjaju nik.

Nebojša

pre 5 godina

Dobar u prvom i četvrtom setu izmedju vrlo slabo možda zbog sunca ko će ga znati ipak mora se dati i kredit Mađaru koji je na momenta igrao stvarno izvanredno što se tiče sledećeg meča pošto igra sa domaćim igračem nadam se da će organizatori UA opena barem zbog Sangrena ako već neće zbog Novaka da ih stave u večernji termin.

maconii

pre 5 godina

svi su extremno motivisani protiv noleta...covek je osvojio sve,a pri tome je nas...cemu toliko hejtovanje???stanje svesti u nasoj zemlji i ljubomora na tudj uspeh...dobice nole ovo

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Најискреније ме занима да ли ће организатори ставити Роџера да игра у сред дана свој меч МАКАР ЈЕДНОМ...

Zizu

pre 5 godina

Odem na kupanje samo stojim na 30 stepeni i trazim hlad pored VODE, na terenu je 50 stepeni gde Novak trci non stop, malo je reci da je nadcovek! Kapa dole jer nikog u karijeri nisu toliko stavljali da igra po vrucini kao njega! Kapa dole majstore izdrzi i ovo!

Nikki

pre 5 godina

Novak je neustrašiv, koji borac, koji genije.

Već su ga otpisali i nakritikovali ovi neki pametnjakovići! Kako vas nije sramota, ne dati podršku takvom jednom jedinom šampionu tenisa kojega Srbija ima. Zaista, Srbi probudite se i prestanite da pljujete jedni druge, a pogotovo Novaka.

IDEMO NOLE , VAJDA i GRIČ! Fantastični ste!

Toliko o tome

pre 5 godina

Tesko je sedeti na suncu a kamoli igrati.Ovi sto kazu isti uslovi za madjara.Jesu ali madjar deset godina mladji.Igrao Novak pre sedam godina onaj epski mec u Melburnu na 39 stepeni sest sati sa Rafom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tole, 28. avgust 2018 22:02)

Madjar je pet godina mlađi.
Ali i da je deset, opet će se provesti isto.
Novak dobija ovo jer je klasa za ovog dečka.
Teško podnosi vrućinu i to se zna, ali kriza će proći, a onda zna se...

haos

pre 5 godina

Jel ima prenos negde?!?!?! (Sasa, 28. avgust 2018 20:00)

Prvo, da li pitaš ili se čudiš? I to tri puta.
Drugo, jel toliko teško pregledati tri kanala koja su do sada prenosila tenis i na kojima prenos jedino može da bude? Da si ikada do sada pratio tenis znao bi koji su to kanali.
(Djido, 28. avgust 2018 20:11)

Tenis se gleda i u selu pored Kragujevca gde nema kablovske televizije, već samo kanali sa nacionalnom frekvencijom (što Euroasport nije).. Čisto da znaš.

Boki

pre 5 godina

Nazalost, danas tenisko umece ne igra mnogo veliku ulogu zbog velike vrucine, temperatura nije preterano visoka, ali je vlaznost preko 50%, izuzetno tesko vreme. Izasao na rucak kad su poceli i ne dise se napolju, ko nije osetio tesko moze da shvati, nema takvih uslova u Srbiji

Krle

pre 5 godina

Evo i Vilander je potvrdio da Federer uvek igra u vecernjem terminu ali polako doci ce i to cetvrtfinale
(Ysl, 28. avgust 2018 22:40)

@ysl
igra zato što je GOAT i princ i maestro i bog. ne zato što neko mrzi Srbe! Federer je najgledaniji teniser svih vremena. US Open ima prihode od milijardu dolara za dve nedelje prikazivanja. Stvarno misliš da Nole treba da igra uveče ako organizator turnira hoće da igra Federer?

mladost

pre 5 godina

Sad se pali masina breee...kakav monstrum od covjeka, najbolji teniser ikad ce biti a vec je najbolji sportista ovog dijela Evrope svih vremena.

...

pre 5 godina

Tenis je postao pravi gladijatorski sport,posle velikih relija vratite se na servis za 25 sekindi je stvarno tesko.Svaka cast momcima na izdrzljivosti ovim tempom.

Madjo

pre 5 godina

Đoković se prodao i igra nameštaljke već pune dve godine. Osvaja samo ono što mu dozvole. Rolan Garos ga je koštao pune dve godine, sad će Sinsi još pola godine ili godinu. Kasnije će da ga ucenjuju za Olimpijadu. Nije trebalo da prihvati Rolan Garos 2016. godine, kada su mu sklonili Nadala u top formi sa puta već u ranoj fazi turnira. Sad plaća skupu cenu. Trebalo je da nastavi da osvaja po tri Gren Slema godišnje. Do sad bi bio GOAT. Šta će mu RG, Sinsi i Olimpijada uopšte, kad svega ostalog mora da se odrekne za to vreme.

duledudule

pre 5 godina

ukljucio sam 5 min.sramotno ponasanje Novaka.setka se po terenu
(duledudule, 28. avgust 2018 21:57)
da udarim repliku sebi.nisam znao da ima 35 stepeni sto mu dodje 50...

zex

pre 5 godina

Svakom coveku se desi pad u ekstremnim uslovima, gubitak kocentracije, slabost u misicima ali kasnije kada se preznoji dobro, snaga se povrati i sve je u redu.Novak je prvi pao ali je i Madjar popustio. A sto se tice pljuvaca gde ce te bre vi?Koga otpisujete?

Srdjan

pre 5 godina

@Pantelija

Tako je, slazem se, neki podnose vrucinu bolje od drugih. No, kako ti znas kako Madjar podnosi vrucinu? Mozda gore od Novaka...

Autolakirer

pre 5 godina

@Tole 

Madjar je mladji 5 godina. Zasto isto tako ne kazes da je lako Novaku kad dobije Federera jer je mladji 6 godina? A ne, tad je Novak car, najbolji, goat itd.
(Srdjan, 28. avgust 2018 22:11)

Novak i Federer nisu igrali pod ovakvim uslovima.Pri ekstremno visokim temperaturama prednost imaju mladji teniseri.Zasto su Federera stavili da igra vecernji program.Nije osvojio prosle godine USO. Zasto mu se i na Vimbldonu povladjivalo? I zasto mu se uvek povladjuje? U tenisu ne vazi minuli rad.

SINIŠA90

pre 5 godina

Da li je realno da ovaj Fucovic po ovako ekstremnoj vrucini i vlaznosti igra toliko lagano,da nema nikakvog umora,ovo je zaista cudo.

O.T.A.N.

pre 5 godina

Kakva je Djokovic velicina kada uopste ne igra vecernje termine, ne moze niko na svetu da me ubedi da ga ne stavljaju namerno po najvecoj mogucoj vrucini... ali dzaba sve, osvojice i ovo.
(Buzz, 28. avgust 2018 22:36)

Nema zavere protiv Nola, nikada je nije ni bilo.

Pantelija

pre 5 godina

Trenutno je 46 sa vlagom.
Neki teniseri teze podnose ekstremne vrucine, od drugih, tako da nije isto za sve.
To je tako, i ne moze se puno promeniti.
Ako izvuce danasnji mec, podvig ce da bude.
Sreca, pa predvidjaju zahladjenje za koji dan.

Gliša

pre 5 godina

Da li je realno da ovaj Fucovic po ovako ekstremnoj vrucini i vlaznosti igra toliko lagano,da nema nikakvog umora,ovo je zaista cudo.
(SINIŠA90, 28. avgust 2018 22:04)

Krivo ti? Šta hoćeš da kažeš?

City Girl

pre 5 godina

Bravo Nole za treci set! Mislim da je Madjar gotov. Igrao je odlicno do sada, ali se ispucao i bice mu tesko da dobije sledeca dva seta protiv Novaka. Pobedice iskustvo i sampionski mentalitet.

Tole

pre 5 godina

Tesko je sedeti na suncu a kamoli igrati.Ovi sto kazu isti uslovi za madjara.Jesu ali madjar deset godina mladji.Igrao Novak pre sedam godina onaj epski mec u Melburnu na 39 stepeni sest sati sa Rafom

anica

pre 5 godina

Madjar je mladji 5 godina. Zasto isto tako ne kazes da je lako Novaku kad dobije Federera jer je mladji 6 godina? A ne, tad je Novak car, najbolji, goat itd.
(Srdjan, 28. avgust 2018 22:11)
Madjar ce da dobije Novaka kad ti skuvas gulas.

cira

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Liverpool Man, 28. avgust 2018 22:01) # Link komentara
jeste i dalje mu je izjava smesna

lule

pre 5 godina

Predaj Nole, zdravlje je najvažnije. Ma, batali sasvim te nehumane gladijatorske igre, ionako si sve osvojio. Čitaj, putuj i budi sa svojom decom.
(Vukota, 28. avgust 2018 21:58)

"Nole" da batali? A Fučovič? Za njega nemaš savet? Ili te za njega nije briga?

Srdjan

pre 5 godina

@Tole

Madjar je mladji 5 godina. Zasto isto tako ne kazes da je lako Novaku kad dobije Federera jer je mladji 6 godina? A ne, tad je Novak car, najbolji, goat itd.

Buzz

pre 5 godina

Kakva je Djokovic velicina kada uopste ne igra vecernje termine, ne moze niko na svetu da me ubedi da ga ne stavljaju namerno po najvecoj mogucoj vrucini... ali dzaba sve, osvojice i ovo.

milann

pre 5 godina

Navijam za Djokovica,ali vi ste mi se smucili komentarima na sasvim normalnu,nimalo bezobraznu izjavu Fucsovicsa. A plus niste nimalo objektivni sa formom Djokovica. Svakako da igra dosta dosta bolje nego pre. Ali nije idealno i nije za iznenadjenje ako rano izgubi. Ko je od pocetka do kraja gledao njegovih predhonih 6-7 meceva. Koliko puta je imao i sportske srece,ne kazem dobar dan protiv Federera. Ali to nije neki "kontinuitet"

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

Gazi Nole ovo.Nego ne znam koliko je dobra ova pauza od 10 min.Dugo sam se bavio sportom i nikada se posle pauze nisam osecao dobro.Slazem se da je ovde ekstremna temperatura ali ako su se malo rashladili sad ce posle nekoliko gemova da se osecaju jos gore nego pre.

najgori narod na svetu smo

pre 5 godina

Vilander je upravo rekao da je "Novak pobeđivao Federera i Nadala na njihovom vrhuncu, kada su ovo bili najbolji. Suprotno se nije dešavalo. Na US Openu je Novak glavni favorit." Odmah nakon toga Muratoglu se saglasio sa tim.Posle je Vilander dodao "On je supermen, nadčovek, više od Nadala i Federera trenutno." Ko ne veruje, neka proveri.
(Djido, 28. avgust 2018 20:00)
PA STA??????? Odmah neke teorije zavere! Pa sta , OPET PITAM???

piksi

pre 5 godina

Razumem botove ali da oni koji vole Novaka pisu da ce izgubiti neverovatno, pa Novak ja okretao 2-0 protiv Federera a ne protiv ovakvih amatera

najbolji sem protiv najboljih

pre 5 godina

Gejm, Shet, Mats:

"Federer uvek igra u vecernjem terminu"????!!!!!

Barbara Schett

Svi komentari o GOAT-u jos vise dobijaju na tezini!

Vladimir

pre 5 godina

Evo, u nadi sa ce mi svi lupati minuse jer sam pogresio, ali mislim da ce izgubiti, isto kao Halep. Pisem kada ovaj drugi ima 2-1 u trecem setu, nakon 7 zaradjenih poena zaredom.

draganTenis

pre 5 godina

Evo gledam Noleta. Sada gledam ovog Fušović i podseća na Ferencvaroš koga sam gledao davne 1975. god, kada je Zvezda bila kvalitetnija ali Ferencvarš otišao dalje. Nadam se da neće biti i sada tako.

Vukota

pre 5 godina

Predaj Nole, zdravlje je najvažnije. Ma, batali sasvim te nehumane gladijatorske igre, ionako si sve osvojio. Čitaj, putuj i budi sa svojom decom.

sokrat

pre 5 godina

@ kolika je sansa da netko od nazovi slabijih malo stisne djokovica a da on nije ozljedjen...odmah doktori..daj budi musko, stisni zube i rjesi to 
(jamatsoc, 28. avgust 2018 21:26) 

Druže jesi li ti ikad igrao tenis da vidiš koliko je teško kad trcis na 37 stepeni? Naravno da nisi..
(Takojeto, 28. avgust 2018 21:40)

Da, sasvim logicano rezonovanje. Fucovic igra u ladovini pod klimom za razliku od Djokovica. Sramota organizatora!

nole

pre 5 godina

Tako je Djokovicu! Tvoj raskošni talenat lepog ponašanja je još jednom došao do izražaja... Samo lomi rekete, ponosu naš!
(Jumko, 28. avgust 2018 21:11)

Batko, je si li ikada u zivotu SUTAO loptu? U tenisu nema OPSAJDA

anica

pre 5 godina

mrgud, 28. avgust 2018 21:35)
Ne tupi svega ti...nijedan organizam nije isti, Novaku nikad kroz karijeru nije odgovarala vrucina, Nadal nije imao tih problema... ja bih se prevrnula deset puta da moram da radim na suncu, kao npr. gradjevinci ili neki drugi poslovi, ovo je surovo covece...znas li kako przi oko 3, 4 sata popodne...posadila bih te na beton pa lepo uzivaj do mile volje pod sjajem sunca. Kako ste tako samozivi...

Tamni vilajet

pre 5 godina

...samo tebi verujem!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miloje, 28. avgust 2018 19:57)

Isti slučaj.
Ako se ne kandiduje za predsednika 2027-e, ostaje samo bekstvo iz ovog tamnog vilajeta.

Robert

pre 5 godina

Vilander je upravo rekao da je "Novak pobeđivao Federera i Nadala na njihovom vrhuncu, kada su ovo bili najbolji. Suprotno se nije dešavalo. Na US Openu je Novak glavni favorit." Odmah nakon toga Muratoglu se saglasio sa tim.
Posle je Vilander dodao "On je supermen, nadčovek, više od Nadala i Federera trenutno." Ko ne veruje, neka proveri.
(Djido, 28. avgust 2018 20:00)

Šta ima da verujemo ili proveravamo, svakako Vilandera niko u Srbiji ne voli i ne ceni njegovo mišljenje. Ah, čekaj, sad je pohvalio Novaka. E, to je već nešto drugo. :)

jamatsoc

pre 5 godina

kolika je sansa da netko od nazovi slabijih malo stisne djokovica a da on nije ozljedjen...odmah doktori..daj budi musko, stisni zube i rjesi to

anica

pre 5 godina

Ameri obezbedite uslove za igru, ne mora da znaci da ako su to prof sportisti da su masine, i oni su ljudi...zatvorite stadion, zastitite od sunca, vecernji termini...je l treba igrac da pada u nesvest na terenu.

NY

pre 5 godina

najveca je sramota da nema nigde prenos,stidite se svi!Zar covek nije zasluzio barem da ga gledamo na tv-u?
(el grande Novak, 28. avgust 201

Eurosport 1

NbgDeki

pre 5 godina

Ameri obezbedite uslove za igru, ne mora da znaci da ako su to prof sportisti da su masine, i oni su ljudi...zatvorite stadion, zastitite od sunca, vecernji termini...je l treba igrac da pada u nesvest na terenu.
(anica, 28. avgust 2018 21:21)

Anice, sreco, pa samo su tebe cekali da im kazes sta bi trebalo da rade.

Dare

pre 5 godina

(Jumko, 28. avgust 2018 21:11)

Druze godinama ti Djokovic nabija komplekse i unazad 6-7 godina ti svaki njegov mec gledas, ja ne volim Federera i ne gledam njegove meceve osim sa Novakom, ti si decko fenomen, imas li ti devojku zivot i porodicu ili ti se zivot sveo na komentarisanju Djokovica?

lule

pre 5 godina

Ameri obezbedite uslove za igru, ne mora da znaci da ako su to prof sportisti da su masine, i oni su ljudi...zatvorite stadion, zastitite od sunca, vecernji termini...je l treba igrac da pada u nesvest na terenu.
(anica, 28. avgust 2018 21:21)

Ne vidim da Fuscovicu nešto smeta

mrgud

pre 5 godina

Sramota je, uostalom i ponizavajuce bas za samog Djokovica, to tupljenje o vremenskim prilikama. On igra u identicnim uslovima kao i njegov protivnik, zato dosta vise tog kukumavcenja.

Takojeto

pre 5 godina

kolika je sansa da netko od nazovi slabijih malo stisne djokovica a da on nije ozljedjen...odmah doktori..daj budi musko, stisni zube i rjesi to
(jamatsoc, 28. avgust 2018 21:26)

Druže jesi li ti ikad igrao tenis da vidiš koliko je teško kad trcis na 37 stepeni? Naravno da nisi..

Eidos

pre 5 godina

Pod jedan Novak nikada nije za izgovor imao vremenske prilike! To sto komentatori i novinari 200 puta ponove da ga muci vrucina je nesto drugo. Pod dva ne prenemaze se vec mu za stomak smeta ovo vreme,osetljiv je na ovakve visoke temperature (i nije jedini covek sa takvim problemom). Pod tri vidim da neki ovde neprosveceni kazu kako je njemu tako je i drugima,pa zar je moguce da ste toliko nesposobni da vidite dublje?! Zar smo svi na sve isto otporni/neotoporni? Znaci crnac u africi bez posledica i problema moze da na 100% funkcionise u Sibiju,i obrnuto?! Mnogi od vas pisu gluposti samo da bi nesto napisali.. Spustite osigurace,nije ovo za vas.

Milan

pre 5 godina

E stvarno mi nije jasno, jede najbolju hranu, masiraju ga redovno, mirisljave kupke, istezanje, meditacija i cesto bude tako kilav da je mucno gledati? Sta da kazemo mi koji redovno jedemo parizer...

nole

pre 5 godina

Gledam ostale.meceve.Svi se hlade mokrim hladnim.peskirima oko vrata
Temperatura 34 stepeni i vlaznost 50%
Na suncu je i 50 stepeni.Malo je cudno da Novaka stave ovako rano

milwood

pre 5 godina

Nikad se nisam kladio , pratim preko nekog sajta rezultat i pise pre meca na 1 evro dobijes 19 ako Djokovic pobedi ( pre meca) , Djokovic osvoji 1. set a pada kvota na 11. Da sam kockar sada bih se obogatio.

goran

pre 5 godina

Madjar je za sada jako dobar,mene jako podseća na Berdiha,slican stil igre,cak se i krece kao Čeh.Očekivano Novaku sledi borba sa sopstveni telom,pod ovim vremenskim uslovima.Ako dodje do Federera siguran sam da rutinski osvaja turnir,do tada,teška borba...

lorenzo

pre 5 godina

bez uvrede ali...kao prvo ne igra Novak sam, u ovom trenutku ima i ostalih igrača...drugo niko mu nije kriv, osim njega samog i ljudi koji mu dopustili, što je izgubio onakvo tijelo, onakve mišiće i snagu, Novak iz 2011. sa onom građom bi pojeo ovog momka, koji igra dobro ali ne toliko..on je prije znao i u gorim uslovima i protiv daleko težih protivnika da odigra i da dobije

How, yes, no

pre 5 godina

Ljudi, opustitte se, ovo je samo Noletov manevar da zavara protivnika.
Dobija on ovo lagano, nego voli da malo peca naivčine i loži Fedex-a i Nadala.
Taman se ponadaju, a Nole ubaci u petu brzinu i počisti ovog.

Qantas

pre 5 godina

Je l' tako šampion treba da se ponaša? I posle se pitate zašto ga ceo svet ne voli.
(Predaj i uzmi pare, kao toliko puta do sad, 28. avgust 2018 21:21)
Ceo svet?! Sedi - evo ti kec, pa se malo bolje spremi za popravni...

Why always me?

pre 5 godina

Pa da li je moguce da cim pocne da gubi, trazi medical time out? Kakav tip
(NbgDeki, 28. avgust 2018 21:33) 

Tokom citave karijere je to radio,nista cudno.

5ar

pre 5 godina

Nole jedva stoji na nogama?
Izgleda kao da ima 45 god.
Glumi da je u meču ali se jasno vidi da je gotov.
Gram mišića nema, iskreno, ne znam gde crpi gorivo da igra satima tenis?

Petar83

pre 5 godina

Ne znam, ne razumem.
Ako pričamo o jednom od najboljih svih vremena, alo ljudi ( svih vremena )!
onda su smešni izgovori o temperaturi, vlažnosti, i kako anonimusi igraju protiv njega tenis karijere.
Kako to a protiv RF ne igraju tenis karijere?
Zato što se RF ne oznoji a već ih išamara da ne znaju gde se nalaze.
Nadal isto.
Novak... nije on GOAT, on u svemu mora da nađe neke izgovore i opravdanja.
Razumem snove navijača ali realnost nam govori da će uvek biti iza Nadala i Federera.

Aleksej

pre 5 godina

Ajmo Djokovicu, pa makar tog Samprasa da prestignes u Gs titulama, kada su ti ona dvojica već 10 godina nedostižna...
(Jumko, 28. avgust 2018 20:37)U pocetku kad sam citao tvoje komentare bili su mi duhoviti,ali covece koji je tvoj problem?

Djido

pre 5 godina

Vilander je upravo rekao da je "Novak pobeđivao Federera i Nadala na njihovom vrhuncu, kada su ovo bili najbolji. Suprotno se nije dešavalo. Na US Openu je Novak glavni favorit." Odmah nakon toga Muratoglu se saglasio sa tim.

Posle je Vilander dodao "On je supermen, nadčovek, više od Nadala i Federera trenutno." Ko ne veruje, neka proveri.

Dott

pre 5 godina

Novak kada igra na jakom direktnom suncu, moze da igra dobro nekih 20 minuta, pa narednih 15 sledi borba sa temperaturom tela, jer se ne znoji dovoljno da bi je prirodno regulisao. Sad, Novak moze ako hoce da zapne i dobije prvi set za 20minuta, ili prolongira to vreme ako vidi da je protivnik solidan, pa da uzme medikal tajm i dobije tablete kojima ce to regulisati, kao sto je cesto i radio.
U sustini do Fucovica nece biti nista, on ono sta moze je da drugi set ucini neizvesnim, dok se Novak ne konsoliduje.

Djido

pre 5 godina

Jel ima prenos negde?!?!?! (Sasa, 28. avgust 2018 20:00)

Prvo, da li pitaš ili se čudiš? I to tri puta.
Drugo, jel toliko teško pregledati tri kanala koja su do sada prenosila tenis i na kojima prenos jedino može da bude? Da si ikada do sada pratio tenis znao bi koji su to kanali.

Gledalac

pre 5 godina

Идемо легендо, корак по корак.. Одиграј што год боље можеш на овогодишем Ју-Ес Опен-у.. Само они који или нису Срби, или јесу, а љубоморни су, нису уз тебе. Поздрав свим љубитељима спорта

&

pre 5 godina

Slažem se ja da je 20 veće od 13, ali tih 20 je sve u večernjoj ladovini i na domaćem terenu, zaštićen kao beli medved, a ovih 13 je sve po vrelom suncu, sa mečevima u dva dana, sa sudijama koji dvostruki odskok, aut i pecanje u mrežu sude poen protivniku, sa novinarima koji provociraju, i sve na gostujućem terenu protiv celog stadiona. Ok, neka bude da je 20 veće od 13, ali voleo bih da vidim da li bi bilo tih 20 da je Federer bio od početka karijere u Novakovoj koži. Zamislite Federera da na svakom slemu do polufinala igra po najgorem suncu.
Uvek Novak, nikad Federer! Idemo!!!

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Barbara kaze Matsu: "Federer uvek igra vecernji termin"! A Mats brze bolje menja temu i kaze: "Moraju teniseri da nauce da igraju po vrucini"! hahahaha

Asparagus

pre 5 godina

Bas me zanima koliko bi master Federer izdrzao da ima neprijateljsku publiku, da li bi onda izbijala iz njega sila šampiona...A da ne govorimo o igri na najzescem suncu, nenaklonjenim sudijama i novinarima koji ne prastaju nista! Pritom i odrastanje i treniranje bez normalnih uslova-gde bi placljivi Federer stigao u toj prici? Mislite o tome,vi, koji stalno kritikujete Djokovica,pa recite ko onda medju njima zasluzuje veće divljenje..

Brane

pre 5 godina

Citajuci Vase naslove zakljucio sam da je Djokovic pobedio sa 6:0, 6:0...
(David, 28. avgust 2018 22:49

Nije , dobio je treci 6-0 i to na 50 stepeni ;).. a ti kmeci

Djido

pre 5 godina

Vilander je upravo rekao da je "Novak pobeđivao Federera i Nadala na njihovom vrhuncu, kada su ovo bili najbolji. Suprotno se nije dešavalo. Na US Openu je Novak glavni favorit." Odmah nakon toga Muratoglu se saglasio sa tim.

Posle je Vilander dodao "On je supermen, nadčovek, više od Nadala i Federera trenutno." Ko ne veruje, neka proveri.

Zizu

pre 5 godina

Odem na kupanje samo stojim na 30 stepeni i trazim hlad pored VODE, na terenu je 50 stepeni gde Novak trci non stop, malo je reci da je nadcovek! Kapa dole jer nikog u karijeri nisu toliko stavljali da igra po vrucini kao njega! Kapa dole majstore izdrzi i ovo!

Nisu svi isti

pre 5 godina

Nepogrešiva je pretpostavka da Novak igra dnevni termin u danima kada su najveće vrućine. Federer naravno večeras ali i u drugom kolu (ako ga dočeka) igra večernji. Da ne bude da je naknadna pamet u pitanju, evo danas kažem da će Federer, jednakosti radi, igrati dnevni termin u trećem kolu jer je tada u Nju Jorku prognozirana najviša dnevna od 23 stepena Celzijusa. U vreme današnjeg Novakovog meča, temperatura je bila 34 stepena a subjektivni osećaj 40!!!

#

pre 5 godina

... sa ovom igrom nema sta da trazi u nastavku turnira...
(sreta steta, 28. avgust 2018 23:05)

Ovakvi komentari za Novaka su su mantra hejterčića godinama na startu svakog bogovetnog turnira. Bezbroj puta izrečena prazna fraza, i bezbroj puta mučenje Novaka do finala, i bezbroj puta elegantan ples i superiorna igra Federera do finala, i gle čuda u finalu Novak uvek vraća Federera na fabrička podešavanja. Pa jel ste naučili nešto ili ste samo mazohisti?

Srbin

pre 5 godina

Federer uvek igra vecernje termine... Pa ako neko igra mec na 50 stepeni - koliko bude na suncu a neko drugi igra SVAKI MEC na 20-25 koliko ima uvece, kako su to jednaki uslovi ? Nisu jednaki i nikad nece biti, zato je Novakovih 13 GS kao 30 Federerovih...

srle

pre 5 godina

Onaj poen na set lopti, nesto neverovatno, pomislio sam da je gotovo, meni je izgledalo da je poen zavrsen... Ali Novak je sve vratio u teren, takav covek se jednom radja zapamtite.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

У једном тренутку сам помислио да ће да предс меч - деловао је немоћно, безвољно, слабо... Како је успео да се врати у трећем сету - не знам, чудо од човека. Још једном показао да је велики шампион.

Nikki

pre 5 godina

Novak je neustrašiv, koji borac, koji genije.

Već su ga otpisali i nakritikovali ovi neki pametnjakovići! Kako vas nije sramota, ne dati podršku takvom jednom jedinom šampionu tenisa kojega Srbija ima. Zaista, Srbi probudite se i prestanite da pljujete jedni druge, a pogotovo Novaka.

IDEMO NOLE , VAJDA i GRIČ! Fantastični ste!

Munja

pre 5 godina

Tako je Djokovicu! Tvoj raskošni talenat lepog ponašanja je još jednom došao do izražaja... Samo lomi rekete, ponosu naš!
(Jumko, 28. avgust 2018 21:11)
E ovi su mi kraljevski komentari. Tacno se vidi da sporta u zivotu nisu video. Pa kad se iznerviram gadjao bih onog preko reketom, ovo kad slomi je dokaz koliko mu stalo da pobedi. Milijardu puta ce mi biti draze da vidim strastvenog sportistu koji ludi nego kvazi gospodina.

najbolji sem protiv najboljih

pre 5 godina

Gejm, Shet, Mats:

"Federer uvek igra u vecernjem terminu"????!!!!!

Barbara Schett

Svi komentari o GOAT-u jos vise dobijaju na tezini!

Milutin

pre 5 godina

Pa da li je moguce da cim pocne da gubi, trazi medical time out? Kakav tip
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NbgDeki, 28. avgust 2018 21:33)

Što ti smeta Fučovič, izgleda sasvim OK lik? Čini mi se da mu nešto fizički smetalo pa je zatražio tajm-aut, a to što se to poklopilo sa trenutkom kad je počeo da gubi je mislim čista slučajnost.

Gajetano

pre 5 godina

Za sve gustere koji su izmileli iza svojih saksija: prva dva i po seta nije bio teniski mec, vec borba Djokovica sa svojim telom, u ekstremnim vremenskim uslovima visoke temperature i vlage, koji Novaku stvaraju velike muke. Ko nije doziveo 35°C sa 50% relativne vlaznosti vazduha (real-feel 40°C), bolje da ne komentarise.

Tek kada je Novak to prebrodio, poceo je teniski mec, a tada je sve bilo lagano. Jer prosto, teniski gledano, ovaj mu nije ni do kolena.

Volim kada Novak ovako tesko dobije mec u ranoj fazi GS turnira, pa jos sa krompircicem na kraju:) To znaci da mu je stalo, a kada mu je bas tako stalo samo je titula granica.

IDEMO NOVACE!

Pozdrav,

Sasa

pre 5 godina

Sramota je, uostalom i ponizavajuce bas za samog Djokovica, to tupljenje o vremenskim prilikama. On igra u identicnim uslovima kao i njegov protivnik, zato dosta vise tog kukumavcenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mrgud, 28. avgust 2018 21:35)

Jel ti lakse bilo kad je i Madjar trazio pomoc?

jazz

pre 5 godina

Je l' tako šampion treba da se ponaša? I posle se pitate zašto ga ceo svet ne voli.
(Predaj i uzmi pare, kao toliko puta do sad, 28. avgust 2018 21:21)

Idi na njegov fb pa vidi koliko ga "ne" vole. Iz svih krajeva sveta. Iz svih i iz Španije npr.

maconii

pre 5 godina

Kako stvari sada stoje, ovogodisnji pobednik USO ispada vec u prvom kolu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar pan, 28. avgust 2018 22:11)

kako stvari stoje mnogi od vas se brukate sa svojim komentarima...kako ste ga samo otpisivali na sinsinatiju i onda ste samo ucutali cekajuci sledeci novakov poraz da bi imali sta da kazete

Djido

pre 5 godina

Jel ima prenos negde?!?!?! (Sasa, 28. avgust 2018 20:00)

Prvo, da li pitaš ili se čudiš? I to tri puta.
Drugo, jel toliko teško pregledati tri kanala koja su do sada prenosila tenis i na kojima prenos jedino može da bude? Da si ikada do sada pratio tenis znao bi koji su to kanali.

Dare

pre 5 godina

(Jumko, 28. avgust 2018 21:11)

Druze godinama ti Djokovic nabija komplekse i unazad 6-7 godina ti svaki njegov mec gledas, ja ne volim Federera i ne gledam njegove meceve osim sa Novakom, ti si decko fenomen, imas li ti devojku zivot i porodicu ili ti se zivot sveo na komentarisanju Djokovica?

Рајко Четник

pre 5 godina

Нема вајде без Вајде!
Уз Вајду до нове титуле на Ју ес опену.
Напред Ноле Царе.

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића. Било је добро данас, таман довољно за упорног Фућовића... Идемо даље, краљу! P.S. што се тиче термина и врућине, очекивано од Англосаксонаца.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Најискреније ме занима да ли ће организатори ставити Роџера да игра у сред дана свој меч МАКАР ЈЕДНОМ...

moze biti

pre 5 godina

Reci ce namucio ga Madjar, igrao je madjar vise nego odlicno, svakog bi namucio, prva tri seta je igrao gotovo bez greske, pametno, dozirano agresivno, mogao je doduse i Novak da odigra bolje ali iskreno, ovakav mech je bio potreban Novaku, da ga malo trgne, razigra, stvarno je madjar igrao doktorski dobro, Dobar je ovo mech za Novaka!!

bmiles

pre 5 godina

Ajde bre oladite,vazno je da ide dalje a igrati na 40 stepeni sa vlaznoscu vazduha od preko 80%,normalno da je ovako.Cekam deda Rodju da ga vidim,oh ne njemu uvek vecernji termin,da ga ne uhvati srcka.Razumeo sam to dok je nosio NIKE,ali sad sa Uniklom vidi se sta je po sredi,jednostavno ne vole Novaka a i ne toliko Rafu koliko vole njega!Juce je Rafi pomogla povreda Davida,ali zasto njemu,bas njemu uvek najbolji termin!?Zato sto je on najomiljeniji teniser na svatu,cak i kod komentatora uvek samo sto se ne istope pred njim kad dodje u studiu da da komentar.

Buzz

pre 5 godina

Kakva je Djokovic velicina kada uopste ne igra vecernje termine, ne moze niko na svetu da me ubedi da ga ne stavljaju namerno po najvecoj mogucoj vrucini... ali dzaba sve, osvojice i ovo.

Zvezdas

pre 5 godina

Temperatura 35 stepeni, Vlaznost iznad 50% podloga beton i gde boja pidloge privlaci vise sunca.Igras kao u rerni
Cim su se malo oblaci navukli malo.postalo lakse za igru i madjar vise nije imao sta da trazi.Sada u kadu sa ledom da se misici opuste.Sledeci mec za dva dana. Hejteri menjaju ime i pisu Bravo Nole.Ima jedan ovde koji koristi dva tri imena.Da ga ne spominjem. Jedno.ime koristi kada igra Novak a to je Jumko.Ostala imena kada je fudbal u pitanju

zex

pre 5 godina

Svakom coveku se desi pad u ekstremnim uslovima, gubitak kocentracije, slabost u misicima ali kasnije kada se preznoji dobro, snaga se povrati i sve je u redu.Novak je prvi pao ali je i Madjar popustio. A sto se tice pljuvaca gde ce te bre vi?Koga otpisujete?

Dott

pre 5 godina

Novak kada igra na jakom direktnom suncu, moze da igra dobro nekih 20 minuta, pa narednih 15 sledi borba sa temperaturom tela, jer se ne znoji dovoljno da bi je prirodno regulisao. Sad, Novak moze ako hoce da zapne i dobije prvi set za 20minuta, ili prolongira to vreme ako vidi da je protivnik solidan, pa da uzme medikal tajm i dobije tablete kojima ce to regulisati, kao sto je cesto i radio.
U sustini do Fucovica nece biti nista, on ono sta moze je da drugi set ucini neizvesnim, dok se Novak ne konsoliduje.

Nebojša

pre 5 godina

Dobar u prvom i četvrtom setu izmedju vrlo slabo možda zbog sunca ko će ga znati ipak mora se dati i kredit Mađaru koji je na momenta igrao stvarno izvanredno što se tiče sledećeg meča pošto igra sa domaćim igračem nadam se da će organizatori UA opena barem zbog Sangrena ako već neće zbog Novaka da ih stave u večernji termin.

Toliko o tome

pre 5 godina

Tesko je sedeti na suncu a kamoli igrati.Ovi sto kazu isti uslovi za madjara.Jesu ali madjar deset godina mladji.Igrao Novak pre sedam godina onaj epski mec u Melburnu na 39 stepeni sest sati sa Rafom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tole, 28. avgust 2018 22:02)

Madjar je pet godina mlađi.
Ali i da je deset, opet će se provesti isto.
Novak dobija ovo jer je klasa za ovog dečka.
Teško podnosi vrućinu i to se zna, ali kriza će proći, a onda zna se...

Gledalac

pre 5 godina

Идемо легендо, корак по корак.. Одиграј што год боље можеш на овогодишем Ју-Ес Опен-у.. Само они који или нису Срби, или јесу, а љубоморни су, нису уз тебе. Поздрав свим љубитељима спорта

Takojeto

pre 5 godina

kolika je sansa da netko od nazovi slabijih malo stisne djokovica a da on nije ozljedjen...odmah doktori..daj budi musko, stisni zube i rjesi to
(jamatsoc, 28. avgust 2018 21:26)

Druže jesi li ti ikad igrao tenis da vidiš koliko je teško kad trcis na 37 stepeni? Naravno da nisi..

Magelan

pre 5 godina

Nista sada sam vec siguran da bi mogao osvojiti ovo jer je ovo prezivio a mi sa njim barem 5 puta u istoriji na Slemovima u ranim fazama a onda je pomeo sve do kraja.

Smilica

pre 5 godina

No1E SOKOLE!

Pozdrav za B92 i SVE ljubitelje tenisa posebno za g Ratka iz Australije.

Uvazeni D.Dog javite se. Ovom forumu ne dostaju Vasi predivni, strucni komentari.
Dosadise ovi sto menjaju nik.

jazz

pre 5 godina

@Petar83, 28. avgust 2018 21:39)

Da si se ikad bavio sportom i "igrao" nesto punom snagom na 40stepeni ne bi nikad ovakvu glupost napisao.

Eternal

pre 5 godina

95% meceva u kojima dobije prvi set pobedi na kraju. Mislite da ovaj podatak ne znaju njegovi protivnici? Znate sta ovaj podatak znaci?

mladost

pre 5 godina

Sad se pali masina breee...kakav monstrum od covjeka, najbolji teniser ikad ce biti a vec je najbolji sportista ovog dijela Evrope svih vremena.

Autolakirer

pre 5 godina

@Tole 

Madjar je mladji 5 godina. Zasto isto tako ne kazes da je lako Novaku kad dobije Federera jer je mladji 6 godina? A ne, tad je Novak car, najbolji, goat itd.
(Srdjan, 28. avgust 2018 22:11)

Novak i Federer nisu igrali pod ovakvim uslovima.Pri ekstremno visokim temperaturama prednost imaju mladji teniseri.Zasto su Federera stavili da igra vecernji program.Nije osvojio prosle godine USO. Zasto mu se i na Vimbldonu povladjivalo? I zasto mu se uvek povladjuje? U tenisu ne vazi minuli rad.

nole

pre 5 godina

Gledam ostale.meceve.Svi se hlade mokrim hladnim.peskirima oko vrata
Temperatura 34 stepeni i vlaznost 50%
Na suncu je i 50 stepeni.Malo je cudno da Novaka stave ovako rano

...

pre 5 godina

Tenis je postao pravi gladijatorski sport,posle velikih relija vratite se na servis za 25 sekindi je stvarno tesko.Svaka cast momcima na izdrzljivosti ovim tempom.

City Girl

pre 5 godina

Bravo Nole za treci set! Mislim da je Madjar gotov. Igrao je odlicno do sada, ali se ispucao i bice mu tesko da dobije sledeca dva seta protiv Novaka. Pobedice iskustvo i sampionski mentalitet.

anica

pre 5 godina

mrgud, 28. avgust 2018 21:35)
Ne tupi svega ti...nijedan organizam nije isti, Novaku nikad kroz karijeru nije odgovarala vrucina, Nadal nije imao tih problema... ja bih se prevrnula deset puta da moram da radim na suncu, kao npr. gradjevinci ili neki drugi poslovi, ovo je surovo covece...znas li kako przi oko 3, 4 sata popodne...posadila bih te na beton pa lepo uzivaj do mile volje pod sjajem sunca. Kako ste tako samozivi...

Boki

pre 5 godina

Nazalost, danas tenisko umece ne igra mnogo veliku ulogu zbog velike vrucine, temperatura nije preterano visoka, ali je vlaznost preko 50%, izuzetno tesko vreme. Izasao na rucak kad su poceli i ne dise se napolju, ko nije osetio tesko moze da shvati, nema takvih uslova u Srbiji

O.T.A.N.

pre 5 godina

kad vilander prica kako je on igrao tenis...dodje mi da gadjam tv i da prestsnem da gledam tenis
(el grande Novak, 28. avgust 2018 22:46)

Vilander ti posle sigurno neće kupiti tv 😊

1

pre 5 godina

(Krle, 28. avgust 2018 22:51)
Ma sve mi to znamo, znamo kako svet i novac funkcioniše, ali je li to pošteno? Jesu li teniseri ravnopravni? Jesu li takve titule iste kao one osvojene po najgorim uslovima?

haos

pre 5 godina

Jel ima prenos negde?!?!?! (Sasa, 28. avgust 2018 20:00)

Prvo, da li pitaš ili se čudiš? I to tri puta.
Drugo, jel toliko teško pregledati tri kanala koja su do sada prenosila tenis i na kojima prenos jedino može da bude? Da si ikada do sada pratio tenis znao bi koji su to kanali.
(Djido, 28. avgust 2018 20:11)

Tenis se gleda i u selu pored Kragujevca gde nema kablovske televizije, već samo kanali sa nacionalnom frekvencijom (što Euroasport nije).. Čisto da znaš.

piksi

pre 5 godina

Razumem botove ali da oni koji vole Novaka pisu da ce izgubiti neverovatno, pa Novak ja okretao 2-0 protiv Federera a ne protiv ovakvih amatera

maconii

pre 5 godina

svi su extremno motivisani protiv noleta...covek je osvojio sve,a pri tome je nas...cemu toliko hejtovanje???stanje svesti u nasoj zemlji i ljubomora na tudj uspeh...dobice nole ovo

Aleksej

pre 5 godina

Ajmo Djokovicu, pa makar tog Samprasa da prestignes u Gs titulama, kada su ti ona dvojica već 10 godina nedostižna...
(Jumko, 28. avgust 2018 20:37)U pocetku kad sam citao tvoje komentare bili su mi duhoviti,ali covece koji je tvoj problem?

Bravo Nole

pre 5 godina

BariTokioDjokovic Moracu da te razocaram,imam veliko drustvo,mozda neces verovatno ali je tako veruj mi,vise Grobari postuju Novaka od Cigana! E sad zasto je tako to vec ne znam

Pantelija

pre 5 godina

Trenutno je 46 sa vlagom.
Neki teniseri teze podnose ekstremne vrucine, od drugih, tako da nije isto za sve.
To je tako, i ne moze se puno promeniti.
Ako izvuce danasnji mec, podvig ce da bude.
Sreca, pa predvidjaju zahladjenje za koji dan.

goran

pre 5 godina

Madjar je za sada jako dobar,mene jako podseća na Berdiha,slican stil igre,cak se i krece kao Čeh.Očekivano Novaku sledi borba sa sopstveni telom,pod ovim vremenskim uslovima.Ako dodje do Federera siguran sam da rutinski osvaja turnir,do tada,teška borba...

Eidos

pre 5 godina

Pod jedan Novak nikada nije za izgovor imao vremenske prilike! To sto komentatori i novinari 200 puta ponove da ga muci vrucina je nesto drugo. Pod dva ne prenemaze se vec mu za stomak smeta ovo vreme,osetljiv je na ovakve visoke temperature (i nije jedini covek sa takvim problemom). Pod tri vidim da neki ovde neprosveceni kazu kako je njemu tako je i drugima,pa zar je moguce da ste toliko nesposobni da vidite dublje?! Zar smo svi na sve isto otporni/neotoporni? Znaci crnac u africi bez posledica i problema moze da na 100% funkcionise u Sibiju,i obrnuto?! Mnogi od vas pisu gluposti samo da bi nesto napisali.. Spustite osigurace,nije ovo za vas.

anica

pre 5 godina

Madjar je mladji 5 godina. Zasto isto tako ne kazes da je lako Novaku kad dobije Federera jer je mladji 6 godina? A ne, tad je Novak car, najbolji, goat itd.
(Srdjan, 28. avgust 2018 22:11)
Madjar ce da dobije Novaka kad ti skuvas gulas.

Petar83

pre 5 godina

Ne znam, ne razumem.
Ako pričamo o jednom od najboljih svih vremena, alo ljudi ( svih vremena )!
onda su smešni izgovori o temperaturi, vlažnosti, i kako anonimusi igraju protiv njega tenis karijere.
Kako to a protiv RF ne igraju tenis karijere?
Zato što se RF ne oznoji a već ih išamara da ne znaju gde se nalaze.
Nadal isto.
Novak... nije on GOAT, on u svemu mora da nađe neke izgovore i opravdanja.
Razumem snove navijača ali realnost nam govori da će uvek biti iza Nadala i Federera.

Milan

pre 5 godina

E stvarno mi nije jasno, jede najbolju hranu, masiraju ga redovno, mirisljave kupke, istezanje, meditacija i cesto bude tako kilav da je mucno gledati? Sta da kazemo mi koji redovno jedemo parizer...

anica

pre 5 godina

Ameri obezbedite uslove za igru, ne mora da znaci da ako su to prof sportisti da su masine, i oni su ljudi...zatvorite stadion, zastitite od sunca, vecernji termini...je l treba igrac da pada u nesvest na terenu.

Swedenonline

pre 5 godina

Fučović će da izgubi jer je mišićaviji. Više mišića više kiseonika. Danas je dan za biljojede.
(Amerikanac, 28. avgust 2018 22:35)

Pa sad, nije do mišića već šta je u njima baza energetskih depoa.
ATP molekuli mogu da se stvaraju privatno i bez ugljenih hidrata. Ukoliko je baza od ugljenih hidrata vrućina pokreće kvašenje šećera, znaš šta se dešava sa testom kad ga poklopiš da ne može da gubi toplotu. Nema više mogućnosti za brz protok energije.

Qantas

pre 5 godina

Je l' tako šampion treba da se ponaša? I posle se pitate zašto ga ceo svet ne voli.
(Predaj i uzmi pare, kao toliko puta do sad, 28. avgust 2018 21:21)
Ceo svet?! Sedi - evo ti kec, pa se malo bolje spremi za popravni...

Zoki

pre 5 godina

Najveći mogući kompliment dobio je Nole sinoć od Vilandera i to je ključ priče. Naime, Mats je rekao da je Nole dobijao najboljeg Nadala i Federera po nekoliko puta dok su ova dvojica to mogla samo da sanjaju. 2016-e posle brutalne dominacije Noleta u polufinalu Melburna Federer je izjavio da je Noleta nemoguće dobiti a samo mesec dana kasnije posle poraza u Dohi Rafa je izjavio da je to bilo najbolje ostvarenje nekog igrača ikada.

D.C.

pre 5 godina

Ova vlažnost na istočnoj obali je nešto neizdrživo. Teško se funkcioniše, tako da su i sve školske aktivnosti koje se održavaju napolju, recimo, otkazane, zbog zdravstvenog rizika. I tako će biti do ovog vikenda. Nisam nikada u Evropi tako nešto iskusila, tako da su svi teniseri, a posebno oni koji su igrali po danu, pravi heroji. Nehumani su uslovi, po život opasni. Zato, bravo Nole, ali bravo i svi ostali.

Lale gator

pre 5 godina

Nema nikakve veze sto je 20 Federerovih vece od 13 Novakovih. Pa i Robert Ori je osvojio 7 prstena sampiona NBA, sa tri razlicita tima, pa niko ne kaze da je bolji od Dzordana sa 6. Novak je razbijao u vreme Federera i Nadala, a oni su tada gubili od njega. Novak je najbolji igrac ikada i da sad zavrsi karijeru.

nole

pre 5 godina

Tako je Djokovicu! Tvoj raskošni talenat lepog ponašanja je još jednom došao do izražaja... Samo lomi rekete, ponosu naš!
(Jumko, 28. avgust 2018 21:11)

Batko, je si li ikada u zivotu SUTAO loptu? U tenisu nema OPSAJDA

Fljerond Jashari

pre 5 godina

...Novaka je mučio sada već "ustaljeni ESPN šablon", pravljenja rasporeda mečeva ko će u dnevnu a ko u večernju šemu "jel se više isplati". I teraće po svom dok im neko ne umre na terenu, a onda će armija advokata i medijskih dirigenata da "izvade fleku" kad se desi tragedija. Sport u svakom segmentu odlazi u "zonu sumraka i ludila"... Možda je tragedija slična onoj kojom je veliki Sena završio životnu priču ponovo nekome potrebna da bi se adrenalinskim zavisnicima zadovoljila pohlepa i nagon. Ovo sve više liči na ozbiljnu psihijatrijsku dijagnozu, a ne na sport...

Krajicek uit Holland

pre 5 godina

Kad vidim i procitam neke komentare, mogu samo reci: Boze me sacuvaj i zakloni! Ili se pojedinci, da izvinete, zezaju, ili su stvarno tako pakosni i zavidni. Za oba slucaja vazi: jadan smo mi narod ako zaista ovaki mislimo, ne samo o Djokovicu, negu uopste o ljudima koji svojim radom i odricanjima nesto postignu i urade u svom zivotu, a jos pored toga prave promociju ove nase Srbije na jedan od najlepsih nacina. Sta reci dalje? Koju poruku poslati? Boze, cuvaj nas!

How, yes, no

pre 5 godina

Ljudi, opustitte se, ovo je samo Noletov manevar da zavara protivnika.
Dobija on ovo lagano, nego voli da malo peca naivčine i loži Fedex-a i Nadala.
Taman se ponadaju, a Nole ubaci u petu brzinu i počisti ovog.

NY

pre 5 godina

najveca je sramota da nema nigde prenos,stidite se svi!Zar covek nije zasluzio barem da ga gledamo na tv-u?
(el grande Novak, 28. avgust 201

Eurosport 1

mrgud

pre 5 godina

Sramota je, uostalom i ponizavajuce bas za samog Djokovica, to tupljenje o vremenskim prilikama. On igra u identicnim uslovima kao i njegov protivnik, zato dosta vise tog kukumavcenja.

Tole

pre 5 godina

Tesko je sedeti na suncu a kamoli igrati.Ovi sto kazu isti uslovi za madjara.Jesu ali madjar deset godina mladji.Igrao Novak pre sedam godina onaj epski mec u Melburnu na 39 stepeni sest sati sa Rafom

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

Gazi Nole ovo.Nego ne znam koliko je dobra ova pauza od 10 min.Dugo sam se bavio sportom i nikada se posle pauze nisam osecao dobro.Slazem se da je ovde ekstremna temperatura ali ako su se malo rashladili sad ce posle nekoliko gemova da se osecaju jos gore nego pre.

duledudule

pre 5 godina

ukljucio sam 5 min.sramotno ponasanje Novaka.setka se po terenu
(duledudule, 28. avgust 2018 21:57)
da udarim repliku sebi.nisam znao da ima 35 stepeni sto mu dodje 50...

Pa-pa

pre 5 godina

ysl
igra zato što je GOAT i princ i maestro i bog. ne zato što neko mrzi Srbe! Federer je najgledaniji teniser svih vremena. US Open ima prihode od milijardu dolara za dve nedelje prikazivanja. Stvarno misliš da Nole treba da igra uveče ako organizator turnira hoće da igra Federer?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 28. avgust 2018

Ako je Federer najgledaniji teniser onda je publici svejedno u kom terminu ce ga gledati ....iliti da pojasnim jos jednom ...ako publika zeli najvise Federera da gleda onda ce doci i na +50.

Why always me?

pre 5 godina

Pa da li je moguce da cim pocne da gubi, trazi medical time out? Kakav tip
(NbgDeki, 28. avgust 2018 21:33) 

Tokom citave karijere je to radio,nista cudno.

dusan

pre 5 godina

Sto ste bre hejteri...pa igrace i Nole u prijatnom vecernjem terminu...Kad bude igrao protiv Federera...ovo je sarkazam...strasno, cedjenje od strane organizatora glavnog favorita, dok Svajcarcu pirka vecernji povetarac

Vanja

pre 5 godina

Da, sasvim logicano rezonovanje. Fucovic igra u ladovini pod klimom za razliku od Djokovica. Sramota organizatora!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sokrat,

Fucovic trazio DVA puta doktora (i neka je, uslovi su bili pakleni!) tako da je gornji komentar čisto blamiranje.

Eidos

pre 5 godina

Pod jedan Novak nikada nije za izgovor imao vremenske prilike! To sto komentatori i novinari 200 puta ponove da ga muci vrucina je nesto drugo. Pod dva ne prenemaze se vec mu za stomak smeta ovo vreme,osetljiv je na ovakve visoke temperature (i nije jedini covek sa takvim problemom). Pod tri vidim da neki ovde neprosveceni kazu kako je njemu tako je i drugima,pa zar je moguce da ste toliko nesposobni da vidite dublje?! Zar smo svi na sve isto otporni/neotoporni? Znaci crnac u africi bez posledica i problema moze da na 100% funkcionise u Sibiju,i obrnuto?! Mnogi od vas pisu gluposti samo da bi nesto napisali.. Spustite osigurace,nije ovo za vas.

jamatsoc

pre 5 godina

kolika je sansa da netko od nazovi slabijih malo stisne djokovica a da on nije ozljedjen...odmah doktori..daj budi musko, stisni zube i rjesi to

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Paklena vrucina i sparina je bila protiv tebe, a i ovaj madjar je izgarao na terenu.Sve si ih uspio dobiti, tako da ti zelim srecu i zdravlje da sve
to izdrzis, i da podignes pehar u ruke i 14 GS. Nedaj se brate srbine.Uvek sam na tvojoj strani. SRETNO.

NbgDeki

pre 5 godina

Ameri obezbedite uslove za igru, ne mora da znaci da ako su to prof sportisti da su masine, i oni su ljudi...zatvorite stadion, zastitite od sunca, vecernji termini...je l treba igrac da pada u nesvest na terenu.
(anica, 28. avgust 2018 21:21)

Anice, sreco, pa samo su tebe cekali da im kazes sta bi trebalo da rade.

lule

pre 5 godina

Predaj Nole, zdravlje je najvažnije. Ma, batali sasvim te nehumane gladijatorske igre, ionako si sve osvojio. Čitaj, putuj i budi sa svojom decom.
(Vukota, 28. avgust 2018 21:58)

"Nole" da batali? A Fučovič? Za njega nemaš savet? Ili te za njega nije briga?

Krle

pre 5 godina

Evo i Vilander je potvrdio da Federer uvek igra u vecernjem terminu ali polako doci ce i to cetvrtfinale
(Ysl, 28. avgust 2018 22:40)

@ysl
igra zato što je GOAT i princ i maestro i bog. ne zato što neko mrzi Srbe! Federer je najgledaniji teniser svih vremena. US Open ima prihode od milijardu dolara za dve nedelje prikazivanja. Stvarno misliš da Nole treba da igra uveče ako organizator turnira hoće da igra Federer?

Sudija

pre 5 godina

Molim Zvezdaše da nikad više ne izjednače sve grobare sa Noletovim hejterima.
Ja sam veliki grobar, a obožavam Noleta do neba.
Hvala.

milann

pre 5 godina

Navijam za Djokovica,ali vi ste mi se smucili komentarima na sasvim normalnu,nimalo bezobraznu izjavu Fucsovicsa. A plus niste nimalo objektivni sa formom Djokovica. Svakako da igra dosta dosta bolje nego pre. Ali nije idealno i nije za iznenadjenje ako rano izgubi. Ko je od pocetka do kraja gledao njegovih predhonih 6-7 meceva. Koliko puta je imao i sportske srece,ne kazem dobar dan protiv Federera. Ali to nije neki "kontinuitet"

sokrat

pre 5 godina

@ kolika je sansa da netko od nazovi slabijih malo stisne djokovica a da on nije ozljedjen...odmah doktori..daj budi musko, stisni zube i rjesi to 
(jamatsoc, 28. avgust 2018 21:26) 

Druže jesi li ti ikad igrao tenis da vidiš koliko je teško kad trcis na 37 stepeni? Naravno da nisi..
(Takojeto, 28. avgust 2018 21:40)

Da, sasvim logicano rezonovanje. Fucovic igra u ladovini pod klimom za razliku od Djokovica. Sramota organizatora!

Cune

pre 5 godina

Ma dajte, okej je ovaj momak Mađar, ali od starta je bilo jasno da Đokovića mogu da savladaju samo uslovi za igru. Momak je odličan za sparingovanje jer stvarno ume dugo da vraća. I to je sve što ume. Servis bukvalno nema. Nije ni poslednji set pravi odnos, ali prvi jeste.

lorenzo

pre 5 godina

bez uvrede ali...kao prvo ne igra Novak sam, u ovom trenutku ima i ostalih igrača...drugo niko mu nije kriv, osim njega samog i ljudi koji mu dopustili, što je izgubio onakvo tijelo, onakve mišiće i snagu, Novak iz 2011. sa onom građom bi pojeo ovog momka, koji igra dobro ali ne toliko..on je prije znao i u gorim uslovima i protiv daleko težih protivnika da odigra i da dobije

lule

pre 5 godina

Ameri obezbedite uslove za igru, ne mora da znaci da ako su to prof sportisti da su masine, i oni su ljudi...zatvorite stadion, zastitite od sunca, vecernji termini...je l treba igrac da pada u nesvest na terenu.
(anica, 28. avgust 2018 21:21)

Ne vidim da Fuscovicu nešto smeta

5ar

pre 5 godina

Nole jedva stoji na nogama?
Izgleda kao da ima 45 god.
Glumi da je u meču ali se jasno vidi da je gotov.
Gram mišića nema, iskreno, ne znam gde crpi gorivo da igra satima tenis?

zex

pre 5 godina

the shining, 28. avgust 2018 22:13)

Šta se Lozis?Imam IPT vec 8godina.Placam 40000 godisnje da bih gledao Novaka a i ostale sportske dogadjaje.

Fejk njuz

pre 5 godina

Evo Sandzak nam napisa: 8-0 zadnjih 8 poena za Madjara. Ja sam cuo, da postoje teniseri koji su 10-0 zadnjih 10 gemova napravili. Ali u doba fejk njuza ne treba sve verovati.

Srdjan

pre 5 godina

@Tole

Madjar je mladji 5 godina. Zasto isto tako ne kazes da je lako Novaku kad dobije Federera jer je mladji 6 godina? A ne, tad je Novak car, najbolji, goat itd.

SINIŠA90

pre 5 godina

Da li je realno da ovaj Fucovic po ovako ekstremnoj vrucini i vlaznosti igra toliko lagano,da nema nikakvog umora,ovo je zaista cudo.

Tamni vilajet

pre 5 godina

...samo tebi verujem!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miloje, 28. avgust 2018 19:57)

Isti slučaj.
Ako se ne kandiduje za predsednika 2027-e, ostaje samo bekstvo iz ovog tamnog vilajeta.

Vukota

pre 5 godina

Predaj Nole, zdravlje je najvažnije. Ma, batali sasvim te nehumane gladijatorske igre, ionako si sve osvojio. Čitaj, putuj i budi sa svojom decom.

najgori narod na svetu smo

pre 5 godina

Vilander je upravo rekao da je "Novak pobeđivao Federera i Nadala na njihovom vrhuncu, kada su ovo bili najbolji. Suprotno se nije dešavalo. Na US Openu je Novak glavni favorit." Odmah nakon toga Muratoglu se saglasio sa tim.Posle je Vilander dodao "On je supermen, nadčovek, više od Nadala i Federera trenutno." Ko ne veruje, neka proveri.
(Djido, 28. avgust 2018 20:00)
PA STA??????? Odmah neke teorije zavere! Pa sta , OPET PITAM???

Madjo

pre 5 godina

Đoković se prodao i igra nameštaljke već pune dve godine. Osvaja samo ono što mu dozvole. Rolan Garos ga je koštao pune dve godine, sad će Sinsi još pola godine ili godinu. Kasnije će da ga ucenjuju za Olimpijadu. Nije trebalo da prihvati Rolan Garos 2016. godine, kada su mu sklonili Nadala u top formi sa puta već u ranoj fazi turnira. Sad plaća skupu cenu. Trebalo je da nastavi da osvaja po tri Gren Slema godišnje. Do sad bi bio GOAT. Šta će mu RG, Sinsi i Olimpijada uopšte, kad svega ostalog mora da se odrekne za to vreme.

hehe

pre 5 godina

Nema olimpijsko zlato ni u singlu ni u dublu. 
To nije mala stvar.
(Tamni vilajet, 29. avgust 2018 12:21)

Eno ni Pele, Maradona, Ronaldo itd nemaju ol. zlato, pa ih baš briga. Ima ovde nekih koji su pali s Marsa, pa ne znaju da za fudbal i tenis su olimpijske igre drugorazredni događaj. Ili se samo prave da ne znaju, a znamo svi zašto se prave da ne znaju.

O.T.A.N.

pre 5 godina

Kakva je Djokovic velicina kada uopste ne igra vecernje termine, ne moze niko na svetu da me ubedi da ga ne stavljaju namerno po najvecoj mogucoj vrucini... ali dzaba sve, osvojice i ovo.
(Buzz, 28. avgust 2018 22:36)

Nema zavere protiv Nola, nikada je nije ni bilo.

cira

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Liverpool Man, 28. avgust 2018 22:01) # Link komentara
jeste i dalje mu je izjava smesna

draganTenis

pre 5 godina

Evo gledam Noleta. Sada gledam ovog Fušović i podseća na Ferencvaroš koga sam gledao davne 1975. god, kada je Zvezda bila kvalitetnija ali Ferencvarš otišao dalje. Nadam se da neće biti i sada tako.

Robert

pre 5 godina

Vilander je upravo rekao da je "Novak pobeđivao Federera i Nadala na njihovom vrhuncu, kada su ovo bili najbolji. Suprotno se nije dešavalo. Na US Openu je Novak glavni favorit." Odmah nakon toga Muratoglu se saglasio sa tim.
Posle je Vilander dodao "On je supermen, nadčovek, više od Nadala i Federera trenutno." Ko ne veruje, neka proveri.
(Djido, 28. avgust 2018 20:00)

Šta ima da verujemo ili proveravamo, svakako Vilandera niko u Srbiji ne voli i ne ceni njegovo mišljenje. Ah, čekaj, sad je pohvalio Novaka. E, to je već nešto drugo. :)

Gliša

pre 5 godina

Da li je realno da ovaj Fucovic po ovako ekstremnoj vrucini i vlaznosti igra toliko lagano,da nema nikakvog umora,ovo je zaista cudo.
(SINIŠA90, 28. avgust 2018 22:04)

Krivo ti? Šta hoćeš da kažeš?

kraja

pre 5 godina

"Kako to a protiv RF ne igraju tenis karijere?"

...ma igraju, nego vi to odmah eliminisete iz memorije...
...suvise boli...
...i ne uklapa vam se u sliku idola...
...tomi has, 14. juni 2017...
...304-ti...

Vladimir

pre 5 godina

Evo, u nadi sa ce mi svi lupati minuse jer sam pogresio, ali mislim da ce izgubiti, isto kao Halep. Pisem kada ovaj drugi ima 2-1 u trecem setu, nakon 7 zaradjenih poena zaredom.

Gospodin

pre 5 godina

Molim Zvezdaše da nikad više ne izjednače sve grobare sa Noletovim hejterima.
Ja sam veliki grobar, a obožavam Noleta do neba.
Hvala.
(Sudija, 29. avgust 2018 00:03)

To samo u njihovim glavama moze da bude istina.

Sto bi mi mrzeli Djokovica , pa on je dete Partizana..
To sto on navija za Zvezdu je totalno sporedna stvar..

Srdjan

pre 5 godina

@Pantelija

Tako je, slazem se, neki podnose vrucinu bolje od drugih. No, kako ti znas kako Madjar podnosi vrucinu? Mozda gore od Novaka...

Krajicek uit Holland

pre 5 godina

(ring of fire, 29. avgust 2018 13:00)

Nisu brate od juce, ali dokle cemo biti u takvom stanju dan mi je samo znati. Dokle cemo biti tako pakosni, cak bih rekao i prokleti? Je li moguce da smo kolektivno skroz otisli u out? Niet te geloven!

milwood

pre 5 godina

Nikad se nisam kladio , pratim preko nekog sajta rezultat i pise pre meca na 1 evro dobijes 19 ako Djokovic pobedi ( pre meca) , Djokovic osvoji 1. set a pada kvota na 11. Da sam kockar sada bih se obogatio.

Čovek u prolazu

pre 5 godina

Prevelika zloba vlada na ovom sajtu jednostavno izbija iz većine komentara pogotovo od Novakovih navijača. Ovi drugi su manje više koretni.

james emerson

pre 5 godina

Kao da protivnika nije mučla vrućina. samo njega.
Trebao je odavno da se navikne na vremenske neprilike u profsionalnoj karijeri.
Muke su imali i njegovi fanovi u drugom setu. Već sam pomislio da se dešava nakon Sinsinatija kao nakon osvajanja RG.
I iskreno, ličio mi je za neuhranjenog čoveka...

ring of fire

pre 5 godina

(Krajicek uit Holland)

Sta se cudis prijatelju, pa nije Srbija i Srbadija ovakva od juce. Da je ovde dobro i narod posten ne bi ti bio Krajicek uit Holland nego ni bio neko uit Serbia.
Groetjes

Jumko

pre 5 godina

@cici mici Pa zato se i sklonio sa nebitnog Mastersa, da može da rastura na Gren slemu! Ali polako, kratko pratis tenis, naucices kako to ide...

Jumko

pre 5 godina

@Lale gator Kakve veze imaju Ori, Džordan i njihovi saigrači tokom karijera i dostignuća u pojedinacnom sportu poznatom kao tenis? To ako mi neko objasni...

Ne mešati žabe i gatore

pre 5 godina

(Lale gator, 29. avgust 2018 06:10)

Porediš timski i pojedinačni sport i upoređuješ jednog Orija, koji se igrom slučaja zatekao u tri šampionska tima, sa jednim Federerom i Nadalom, koji su sve svoje trofeje osvojili sami naspram svojih protivnika.
Da li bi isto to pričao da Novak ima 20 titula, a Nadal i Fed po 13?
Ne možeš uzimati h2h kao kjlučno merilo, jer mnogi velikani iz prošlosti kao Sampras, Agasi, Borg, Beker i ostali nisu ni bili u prilici da igraju sa Novakom, kao što ni Novak neće moći da se oporoba protiv nekog šampiona koji će dominirati za 20 godina.
Po tvojoj logici je onda Rod Lejver najveći ikada, jer je dominirao nad svim svojim suparnicima, osvojio 19 GS titula u tri različite konkurencije, ima 2x veliki Gren Slem (sva 4 GS u nizu u jednoj sezoni), što nema niko u istoriji, osim Štefi Graf kod žena.
Kod muškaraca, Agasi ima career GS, kao i NOvak i Serena, znači 4 u nizu u dve kalendarske godine.
Lepo sabereš GS titule, ATP titule u seriji 1000 i olimpijska zlata i otprilike dobiješ neku rang listu najvećih.
Trenutno bi ona bila: Federer, Nadal, Lejver, Djoković, Sampras, Borg itd...

Tamni vilajet

pre 5 godina

Kakve to sve ima veze kad je Nole osvojio sve...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alfabet, 29. avgust 2018 10:20)

Nema olimpijsko zlato ni u singlu ni u dublu.
To nije mala stvar.

pedja

pre 5 godina

Novakovo navijaje za Zvezdu je sviranje nekoj stvari,znam da nećete objaviti komentar ,ali se Novak nije nikad nje oglasio ni jednin jedinim twitom na bilo koji Zvezdin pozitivan rezultat,pa tako neće ni na plasman u LŠ,ali se zato utrkivao da bude ,medju prvima koji će čestitati Vatrenima,Milanu,Monaku ....Iskreno nvijam za njega ali neko forsiranje da Novak navija za nas je bez veze.

Krle

pre 5 godina

Evo i Vilander je potvrdio da Federer uvek igra u vecernjem terminu ali polako doci ce i to cetvrtfinale
(Ysl, 28. avgust 2018 22:40)

@ysl
igra zato što je GOAT i princ i maestro i bog. ne zato što neko mrzi Srbe! Federer je najgledaniji teniser svih vremena. US Open ima prihode od milijardu dolara za dve nedelje prikazivanja. Stvarno misliš da Nole treba da igra uveče ako organizator turnira hoće da igra Federer?

Petar83

pre 5 godina

Ne znam, ne razumem.
Ako pričamo o jednom od najboljih svih vremena, alo ljudi ( svih vremena )!
onda su smešni izgovori o temperaturi, vlažnosti, i kako anonimusi igraju protiv njega tenis karijere.
Kako to a protiv RF ne igraju tenis karijere?
Zato što se RF ne oznoji a već ih išamara da ne znaju gde se nalaze.
Nadal isto.
Novak... nije on GOAT, on u svemu mora da nađe neke izgovore i opravdanja.
Razumem snove navijača ali realnost nam govori da će uvek biti iza Nadala i Federera.

Madjo

pre 5 godina

Đoković se prodao i igra nameštaljke već pune dve godine. Osvaja samo ono što mu dozvole. Rolan Garos ga je koštao pune dve godine, sad će Sinsi još pola godine ili godinu. Kasnije će da ga ucenjuju za Olimpijadu. Nije trebalo da prihvati Rolan Garos 2016. godine, kada su mu sklonili Nadala u top formi sa puta već u ranoj fazi turnira. Sad plaća skupu cenu. Trebalo je da nastavi da osvaja po tri Gren Slema godišnje. Do sad bi bio GOAT. Šta će mu RG, Sinsi i Olimpijada uopšte, kad svega ostalog mora da se odrekne za to vreme.

O.T.A.N.

pre 5 godina

Kakva je Djokovic velicina kada uopste ne igra vecernje termine, ne moze niko na svetu da me ubedi da ga ne stavljaju namerno po najvecoj mogucoj vrucini... ali dzaba sve, osvojice i ovo.
(Buzz, 28. avgust 2018 22:36)

Nema zavere protiv Nola, nikada je nije ni bilo.

Why always me?

pre 5 godina

Pa da li je moguce da cim pocne da gubi, trazi medical time out? Kakav tip
(NbgDeki, 28. avgust 2018 21:33) 

Tokom citave karijere je to radio,nista cudno.

Bravo Nole

pre 5 godina

BariTokioDjokovic Moracu da te razocaram,imam veliko drustvo,mozda neces verovatno ali je tako veruj mi,vise Grobari postuju Novaka od Cigana! E sad zasto je tako to vec ne znam

milwood

pre 5 godina

Nikad se nisam kladio , pratim preko nekog sajta rezultat i pise pre meca na 1 evro dobijes 19 ako Djokovic pobedi ( pre meca) , Djokovic osvoji 1. set a pada kvota na 11. Da sam kockar sada bih se obogatio.

jamatsoc

pre 5 godina

kolika je sansa da netko od nazovi slabijih malo stisne djokovica a da on nije ozljedjen...odmah doktori..daj budi musko, stisni zube i rjesi to

milann

pre 5 godina

Navijam za Djokovica,ali vi ste mi se smucili komentarima na sasvim normalnu,nimalo bezobraznu izjavu Fucsovicsa. A plus niste nimalo objektivni sa formom Djokovica. Svakako da igra dosta dosta bolje nego pre. Ali nije idealno i nije za iznenadjenje ako rano izgubi. Ko je od pocetka do kraja gledao njegovih predhonih 6-7 meceva. Koliko puta je imao i sportske srece,ne kazem dobar dan protiv Federera. Ali to nije neki "kontinuitet"

lule

pre 5 godina

Ameri obezbedite uslove za igru, ne mora da znaci da ako su to prof sportisti da su masine, i oni su ljudi...zatvorite stadion, zastitite od sunca, vecernji termini...je l treba igrac da pada u nesvest na terenu.
(anica, 28. avgust 2018 21:21)

Ne vidim da Fuscovicu nešto smeta

james emerson

pre 5 godina

Kao da protivnika nije mučla vrućina. samo njega.
Trebao je odavno da se navikne na vremenske neprilike u profsionalnoj karijeri.
Muke su imali i njegovi fanovi u drugom setu. Već sam pomislio da se dešava nakon Sinsinatija kao nakon osvajanja RG.
I iskreno, ličio mi je za neuhranjenog čoveka...

mrgud

pre 5 godina

Sramota je, uostalom i ponizavajuce bas za samog Djokovica, to tupljenje o vremenskim prilikama. On igra u identicnim uslovima kao i njegov protivnik, zato dosta vise tog kukumavcenja.

Srdjan

pre 5 godina

@Tole

Madjar je mladji 5 godina. Zasto isto tako ne kazes da je lako Novaku kad dobije Federera jer je mladji 6 godina? A ne, tad je Novak car, najbolji, goat itd.

Vukota

pre 5 godina

Predaj Nole, zdravlje je najvažnije. Ma, batali sasvim te nehumane gladijatorske igre, ionako si sve osvojio. Čitaj, putuj i budi sa svojom decom.

Gliša

pre 5 godina

Da li je realno da ovaj Fucovic po ovako ekstremnoj vrucini i vlaznosti igra toliko lagano,da nema nikakvog umora,ovo je zaista cudo.
(SINIŠA90, 28. avgust 2018 22:04)

Krivo ti? Šta hoćeš da kažeš?

Asparagus

pre 5 godina

Bas me zanima koliko bi master Federer izdrzao da ima neprijateljsku publiku, da li bi onda izbijala iz njega sila šampiona...A da ne govorimo o igri na najzescem suncu, nenaklonjenim sudijama i novinarima koji ne prastaju nista! Pritom i odrastanje i treniranje bez normalnih uslova-gde bi placljivi Federer stigao u toj prici? Mislite o tome,vi, koji stalno kritikujete Djokovica,pa recite ko onda medju njima zasluzuje veće divljenje..

Dare

pre 5 godina

(Jumko, 28. avgust 2018 21:11)

Druze godinama ti Djokovic nabija komplekse i unazad 6-7 godina ti svaki njegov mec gledas, ja ne volim Federera i ne gledam njegove meceve osim sa Novakom, ti si decko fenomen, imas li ti devojku zivot i porodicu ili ti se zivot sveo na komentarisanju Djokovica?

Qantas

pre 5 godina

Je l' tako šampion treba da se ponaša? I posle se pitate zašto ga ceo svet ne voli.
(Predaj i uzmi pare, kao toliko puta do sad, 28. avgust 2018 21:21)
Ceo svet?! Sedi - evo ti kec, pa se malo bolje spremi za popravni...

NbgDeki

pre 5 godina

Ameri obezbedite uslove za igru, ne mora da znaci da ako su to prof sportisti da su masine, i oni su ljudi...zatvorite stadion, zastitite od sunca, vecernji termini...je l treba igrac da pada u nesvest na terenu.
(anica, 28. avgust 2018 21:21)

Anice, sreco, pa samo su tebe cekali da im kazes sta bi trebalo da rade.

5ar

pre 5 godina

Nole jedva stoji na nogama?
Izgleda kao da ima 45 god.
Glumi da je u meču ali se jasno vidi da je gotov.
Gram mišića nema, iskreno, ne znam gde crpi gorivo da igra satima tenis?

Milan

pre 5 godina

E stvarno mi nije jasno, jede najbolju hranu, masiraju ga redovno, mirisljave kupke, istezanje, meditacija i cesto bude tako kilav da je mucno gledati? Sta da kazemo mi koji redovno jedemo parizer...

najgori narod na svetu smo

pre 5 godina

Vilander je upravo rekao da je "Novak pobeđivao Federera i Nadala na njihovom vrhuncu, kada su ovo bili najbolji. Suprotno se nije dešavalo. Na US Openu je Novak glavni favorit." Odmah nakon toga Muratoglu se saglasio sa tim.Posle je Vilander dodao "On je supermen, nadčovek, više od Nadala i Federera trenutno." Ko ne veruje, neka proveri.
(Djido, 28. avgust 2018 20:00)
PA STA??????? Odmah neke teorije zavere! Pa sta , OPET PITAM???

Srdjan

pre 5 godina

@Pantelija

Tako je, slazem se, neki podnose vrucinu bolje od drugih. No, kako ti znas kako Madjar podnosi vrucinu? Mozda gore od Novaka...

&

pre 5 godina

Slažem se ja da je 20 veće od 13, ali tih 20 je sve u večernjoj ladovini i na domaćem terenu, zaštićen kao beli medved, a ovih 13 je sve po vrelom suncu, sa mečevima u dva dana, sa sudijama koji dvostruki odskok, aut i pecanje u mrežu sude poen protivniku, sa novinarima koji provociraju, i sve na gostujućem terenu protiv celog stadiona. Ok, neka bude da je 20 veće od 13, ali voleo bih da vidim da li bi bilo tih 20 da je Federer bio od početka karijere u Novakovoj koži. Zamislite Federera da na svakom slemu do polufinala igra po najgorem suncu.
Uvek Novak, nikad Federer! Idemo!!!

anica

pre 5 godina

Ameri obezbedite uslove za igru, ne mora da znaci da ako su to prof sportisti da su masine, i oni su ljudi...zatvorite stadion, zastitite od sunca, vecernji termini...je l treba igrac da pada u nesvest na terenu.

Vladimir

pre 5 godina

Evo, u nadi sa ce mi svi lupati minuse jer sam pogresio, ali mislim da ce izgubiti, isto kao Halep. Pisem kada ovaj drugi ima 2-1 u trecem setu, nakon 7 zaradjenih poena zaredom.

sokrat

pre 5 godina

@ kolika je sansa da netko od nazovi slabijih malo stisne djokovica a da on nije ozljedjen...odmah doktori..daj budi musko, stisni zube i rjesi to 
(jamatsoc, 28. avgust 2018 21:26) 

Druže jesi li ti ikad igrao tenis da vidiš koliko je teško kad trcis na 37 stepeni? Naravno da nisi..
(Takojeto, 28. avgust 2018 21:40)

Da, sasvim logicano rezonovanje. Fucovic igra u ladovini pod klimom za razliku od Djokovica. Sramota organizatora!

Djido

pre 5 godina

Vilander je upravo rekao da je "Novak pobeđivao Federera i Nadala na njihovom vrhuncu, kada su ovo bili najbolji. Suprotno se nije dešavalo. Na US Openu je Novak glavni favorit." Odmah nakon toga Muratoglu se saglasio sa tim.

Posle je Vilander dodao "On je supermen, nadčovek, više od Nadala i Federera trenutno." Ko ne veruje, neka proveri.

Dott

pre 5 godina

Novak kada igra na jakom direktnom suncu, moze da igra dobro nekih 20 minuta, pa narednih 15 sledi borba sa temperaturom tela, jer se ne znoji dovoljno da bi je prirodno regulisao. Sad, Novak moze ako hoce da zapne i dobije prvi set za 20minuta, ili prolongira to vreme ako vidi da je protivnik solidan, pa da uzme medikal tajm i dobije tablete kojima ce to regulisati, kao sto je cesto i radio.
U sustini do Fucovica nece biti nista, on ono sta moze je da drugi set ucini neizvesnim, dok se Novak ne konsoliduje.

Djido

pre 5 godina

Jel ima prenos negde?!?!?! (Sasa, 28. avgust 2018 20:00)

Prvo, da li pitaš ili se čudiš? I to tri puta.
Drugo, jel toliko teško pregledati tri kanala koja su do sada prenosila tenis i na kojima prenos jedino može da bude? Da si ikada do sada pratio tenis znao bi koji su to kanali.

Takojeto

pre 5 godina

kolika je sansa da netko od nazovi slabijih malo stisne djokovica a da on nije ozljedjen...odmah doktori..daj budi musko, stisni zube i rjesi to
(jamatsoc, 28. avgust 2018 21:26)

Druže jesi li ti ikad igrao tenis da vidiš koliko je teško kad trcis na 37 stepeni? Naravno da nisi..

nole

pre 5 godina

Tako je Djokovicu! Tvoj raskošni talenat lepog ponašanja je još jednom došao do izražaja... Samo lomi rekete, ponosu naš!
(Jumko, 28. avgust 2018 21:11)

Batko, je si li ikada u zivotu SUTAO loptu? U tenisu nema OPSAJDA

How, yes, no

pre 5 godina

Ljudi, opustitte se, ovo je samo Noletov manevar da zavara protivnika.
Dobija on ovo lagano, nego voli da malo peca naivčine i loži Fedex-a i Nadala.
Taman se ponadaju, a Nole ubaci u petu brzinu i počisti ovog.

Gledalac

pre 5 godina

Идемо легендо, корак по корак.. Одиграј што год боље можеш на овогодишем Ју-Ес Опен-у.. Само они који или нису Срби, или јесу, а љубоморни су, нису уз тебе. Поздрав свим љубитељима спорта

nole

pre 5 godina

Gledam ostale.meceve.Svi se hlade mokrim hladnim.peskirima oko vrata
Temperatura 34 stepeni i vlaznost 50%
Na suncu je i 50 stepeni.Malo je cudno da Novaka stave ovako rano

Robert

pre 5 godina

Vilander je upravo rekao da je "Novak pobeđivao Federera i Nadala na njihovom vrhuncu, kada su ovo bili najbolji. Suprotno se nije dešavalo. Na US Openu je Novak glavni favorit." Odmah nakon toga Muratoglu se saglasio sa tim.
Posle je Vilander dodao "On je supermen, nadčovek, više od Nadala i Federera trenutno." Ko ne veruje, neka proveri.
(Djido, 28. avgust 2018 20:00)

Šta ima da verujemo ili proveravamo, svakako Vilandera niko u Srbiji ne voli i ne ceni njegovo mišljenje. Ah, čekaj, sad je pohvalio Novaka. E, to je već nešto drugo. :)

duledudule

pre 5 godina

ukljucio sam 5 min.sramotno ponasanje Novaka.setka se po terenu
(duledudule, 28. avgust 2018 21:57)
da udarim repliku sebi.nisam znao da ima 35 stepeni sto mu dodje 50...

Tamni vilajet

pre 5 godina

Kakve to sve ima veze kad je Nole osvojio sve...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alfabet, 29. avgust 2018 10:20)

Nema olimpijsko zlato ni u singlu ni u dublu.
To nije mala stvar.

Zizu

pre 5 godina

Odem na kupanje samo stojim na 30 stepeni i trazim hlad pored VODE, na terenu je 50 stepeni gde Novak trci non stop, malo je reci da je nadcovek! Kapa dole jer nikog u karijeri nisu toliko stavljali da igra po vrucini kao njega! Kapa dole majstore izdrzi i ovo!

anica

pre 5 godina

mrgud, 28. avgust 2018 21:35)
Ne tupi svega ti...nijedan organizam nije isti, Novaku nikad kroz karijeru nije odgovarala vrucina, Nadal nije imao tih problema... ja bih se prevrnula deset puta da moram da radim na suncu, kao npr. gradjevinci ili neki drugi poslovi, ovo je surovo covece...znas li kako przi oko 3, 4 sata popodne...posadila bih te na beton pa lepo uzivaj do mile volje pod sjajem sunca. Kako ste tako samozivi...

Nisu svi isti

pre 5 godina

Nepogrešiva je pretpostavka da Novak igra dnevni termin u danima kada su najveće vrućine. Federer naravno večeras ali i u drugom kolu (ako ga dočeka) igra večernji. Da ne bude da je naknadna pamet u pitanju, evo danas kažem da će Federer, jednakosti radi, igrati dnevni termin u trećem kolu jer je tada u Nju Jorku prognozirana najviša dnevna od 23 stepena Celzijusa. U vreme današnjeg Novakovog meča, temperatura je bila 34 stepena a subjektivni osećaj 40!!!

draganTenis

pre 5 godina

Evo gledam Noleta. Sada gledam ovog Fušović i podseća na Ferencvaroš koga sam gledao davne 1975. god, kada je Zvezda bila kvalitetnija ali Ferencvarš otišao dalje. Nadam se da neće biti i sada tako.

Jumko

pre 5 godina

@cici mici Pa zato se i sklonio sa nebitnog Mastersa, da može da rastura na Gren slemu! Ali polako, kratko pratis tenis, naucices kako to ide...

Smilica

pre 5 godina

No1E SOKOLE!

Pozdrav za B92 i SVE ljubitelje tenisa posebno za g Ratka iz Australije.

Uvazeni D.Dog javite se. Ovom forumu ne dostaju Vasi predivni, strucni komentari.
Dosadise ovi sto menjaju nik.

Aleksej

pre 5 godina

Ajmo Djokovicu, pa makar tog Samprasa da prestignes u Gs titulama, kada su ti ona dvojica već 10 godina nedostižna...
(Jumko, 28. avgust 2018 20:37)U pocetku kad sam citao tvoje komentare bili su mi duhoviti,ali covece koji je tvoj problem?

Pokondirena tikvica

pre 5 godina

Gazi Nole ovo.Nego ne znam koliko je dobra ova pauza od 10 min.Dugo sam se bavio sportom i nikada se posle pauze nisam osecao dobro.Slazem se da je ovde ekstremna temperatura ali ako su se malo rashladili sad ce posle nekoliko gemova da se osecaju jos gore nego pre.

lorenzo

pre 5 godina

bez uvrede ali...kao prvo ne igra Novak sam, u ovom trenutku ima i ostalih igrača...drugo niko mu nije kriv, osim njega samog i ljudi koji mu dopustili, što je izgubio onakvo tijelo, onakve mišiće i snagu, Novak iz 2011. sa onom građom bi pojeo ovog momka, koji igra dobro ali ne toliko..on je prije znao i u gorim uslovima i protiv daleko težih protivnika da odigra i da dobije

Autolakirer

pre 5 godina

@Tole 

Madjar je mladji 5 godina. Zasto isto tako ne kazes da je lako Novaku kad dobije Federera jer je mladji 6 godina? A ne, tad je Novak car, najbolji, goat itd.
(Srdjan, 28. avgust 2018 22:11)

Novak i Federer nisu igrali pod ovakvim uslovima.Pri ekstremno visokim temperaturama prednost imaju mladji teniseri.Zasto su Federera stavili da igra vecernji program.Nije osvojio prosle godine USO. Zasto mu se i na Vimbldonu povladjivalo? I zasto mu se uvek povladjuje? U tenisu ne vazi minuli rad.

O.T.A.N.

pre 5 godina

kad vilander prica kako je on igrao tenis...dodje mi da gadjam tv i da prestsnem da gledam tenis
(el grande Novak, 28. avgust 2018 22:46)

Vilander ti posle sigurno neće kupiti tv 😊

Srbin

pre 5 godina

Federer uvek igra vecernje termine... Pa ako neko igra mec na 50 stepeni - koliko bude na suncu a neko drugi igra SVAKI MEC na 20-25 koliko ima uvece, kako su to jednaki uslovi ? Nisu jednaki i nikad nece biti, zato je Novakovih 13 GS kao 30 Federerovih...

Munja

pre 5 godina

Tako je Djokovicu! Tvoj raskošni talenat lepog ponašanja je još jednom došao do izražaja... Samo lomi rekete, ponosu naš!
(Jumko, 28. avgust 2018 21:11)
E ovi su mi kraljevski komentari. Tacno se vidi da sporta u zivotu nisu video. Pa kad se iznerviram gadjao bih onog preko reketom, ovo kad slomi je dokaz koliko mu stalo da pobedi. Milijardu puta ce mi biti draze da vidim strastvenog sportistu koji ludi nego kvazi gospodina.

jazz

pre 5 godina

Je l' tako šampion treba da se ponaša? I posle se pitate zašto ga ceo svet ne voli.
(Predaj i uzmi pare, kao toliko puta do sad, 28. avgust 2018 21:21)

Idi na njegov fb pa vidi koliko ga "ne" vole. Iz svih krajeva sveta. Iz svih i iz Španije npr.

Eidos

pre 5 godina

Pod jedan Novak nikada nije za izgovor imao vremenske prilike! To sto komentatori i novinari 200 puta ponove da ga muci vrucina je nesto drugo. Pod dva ne prenemaze se vec mu za stomak smeta ovo vreme,osetljiv je na ovakve visoke temperature (i nije jedini covek sa takvim problemom). Pod tri vidim da neki ovde neprosveceni kazu kako je njemu tako je i drugima,pa zar je moguce da ste toliko nesposobni da vidite dublje?! Zar smo svi na sve isto otporni/neotoporni? Znaci crnac u africi bez posledica i problema moze da na 100% funkcionise u Sibiju,i obrnuto?! Mnogi od vas pisu gluposti samo da bi nesto napisali.. Spustite osigurace,nije ovo za vas.

maconii

pre 5 godina

svi su extremno motivisani protiv noleta...covek je osvojio sve,a pri tome je nas...cemu toliko hejtovanje???stanje svesti u nasoj zemlji i ljubomora na tudj uspeh...dobice nole ovo

Tamni vilajet

pre 5 godina

...samo tebi verujem!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miloje, 28. avgust 2018 19:57)

Isti slučaj.
Ako se ne kandiduje za predsednika 2027-e, ostaje samo bekstvo iz ovog tamnog vilajeta.

SINIŠA90

pre 5 godina

Da li je realno da ovaj Fucovic po ovako ekstremnoj vrucini i vlaznosti igra toliko lagano,da nema nikakvog umora,ovo je zaista cudo.

Brane

pre 5 godina

Citajuci Vase naslove zakljucio sam da je Djokovic pobedio sa 6:0, 6:0...
(David, 28. avgust 2018 22:49

Nije , dobio je treci 6-0 i to na 50 stepeni ;).. a ti kmeci

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Barbara kaze Matsu: "Federer uvek igra vecernji termin"! A Mats brze bolje menja temu i kaze: "Moraju teniseri da nauce da igraju po vrucini"! hahahaha

haos

pre 5 godina

Jel ima prenos negde?!?!?! (Sasa, 28. avgust 2018 20:00)

Prvo, da li pitaš ili se čudiš? I to tri puta.
Drugo, jel toliko teško pregledati tri kanala koja su do sada prenosila tenis i na kojima prenos jedino može da bude? Da si ikada do sada pratio tenis znao bi koji su to kanali.
(Djido, 28. avgust 2018 20:11)

Tenis se gleda i u selu pored Kragujevca gde nema kablovske televizije, već samo kanali sa nacionalnom frekvencijom (što Euroasport nije).. Čisto da znaš.

zex

pre 5 godina

the shining, 28. avgust 2018 22:13)

Šta se Lozis?Imam IPT vec 8godina.Placam 40000 godisnje da bih gledao Novaka a i ostale sportske dogadjaje.

Swedenonline

pre 5 godina

Fučović će da izgubi jer je mišićaviji. Više mišića više kiseonika. Danas je dan za biljojede.
(Amerikanac, 28. avgust 2018 22:35)

Pa sad, nije do mišića već šta je u njima baza energetskih depoa.
ATP molekuli mogu da se stvaraju privatno i bez ugljenih hidrata. Ukoliko je baza od ugljenih hidrata vrućina pokreće kvašenje šećera, znaš šta se dešava sa testom kad ga poklopiš da ne može da gubi toplotu. Nema više mogućnosti za brz protok energije.

goran

pre 5 godina

Madjar je za sada jako dobar,mene jako podseća na Berdiha,slican stil igre,cak se i krece kao Čeh.Očekivano Novaku sledi borba sa sopstveni telom,pod ovim vremenskim uslovima.Ako dodje do Federera siguran sam da rutinski osvaja turnir,do tada,teška borba...

najbolji sem protiv najboljih

pre 5 godina

Gejm, Shet, Mats:

"Federer uvek igra u vecernjem terminu"????!!!!!

Barbara Schett

Svi komentari o GOAT-u jos vise dobijaju na tezini!

Lale gator

pre 5 godina

Nema nikakve veze sto je 20 Federerovih vece od 13 Novakovih. Pa i Robert Ori je osvojio 7 prstena sampiona NBA, sa tri razlicita tima, pa niko ne kaze da je bolji od Dzordana sa 6. Novak je razbijao u vreme Federera i Nadala, a oni su tada gubili od njega. Novak je najbolji igrac ikada i da sad zavrsi karijeru.

Tole

pre 5 godina

Tesko je sedeti na suncu a kamoli igrati.Ovi sto kazu isti uslovi za madjara.Jesu ali madjar deset godina mladji.Igrao Novak pre sedam godina onaj epski mec u Melburnu na 39 stepeni sest sati sa Rafom

mladost

pre 5 godina

Sad se pali masina breee...kakav monstrum od covjeka, najbolji teniser ikad ce biti a vec je najbolji sportista ovog dijela Evrope svih vremena.

bmiles

pre 5 godina

Ajde bre oladite,vazno je da ide dalje a igrati na 40 stepeni sa vlaznoscu vazduha od preko 80%,normalno da je ovako.Cekam deda Rodju da ga vidim,oh ne njemu uvek vecernji termin,da ga ne uhvati srcka.Razumeo sam to dok je nosio NIKE,ali sad sa Uniklom vidi se sta je po sredi,jednostavno ne vole Novaka a i ne toliko Rafu koliko vole njega!Juce je Rafi pomogla povreda Davida,ali zasto njemu,bas njemu uvek najbolji termin!?Zato sto je on najomiljeniji teniser na svatu,cak i kod komentatora uvek samo sto se ne istope pred njim kad dodje u studiu da da komentar.

piksi

pre 5 godina

Razumem botove ali da oni koji vole Novaka pisu da ce izgubiti neverovatno, pa Novak ja okretao 2-0 protiv Federera a ne protiv ovakvih amatera

lule

pre 5 godina

Predaj Nole, zdravlje je najvažnije. Ma, batali sasvim te nehumane gladijatorske igre, ionako si sve osvojio. Čitaj, putuj i budi sa svojom decom.
(Vukota, 28. avgust 2018 21:58)

"Nole" da batali? A Fučovič? Za njega nemaš savet? Ili te za njega nije briga?

Buzz

pre 5 godina

Kakva je Djokovic velicina kada uopste ne igra vecernje termine, ne moze niko na svetu da me ubedi da ga ne stavljaju namerno po najvecoj mogucoj vrucini... ali dzaba sve, osvojice i ovo.

Sasa

pre 5 godina

Sramota je, uostalom i ponizavajuce bas za samog Djokovica, to tupljenje o vremenskim prilikama. On igra u identicnim uslovima kao i njegov protivnik, zato dosta vise tog kukumavcenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mrgud, 28. avgust 2018 21:35)

Jel ti lakse bilo kad je i Madjar trazio pomoc?

srle

pre 5 godina

Onaj poen na set lopti, nesto neverovatno, pomislio sam da je gotovo, meni je izgledalo da je poen zavrsen... Ali Novak je sve vratio u teren, takav covek se jednom radja zapamtite.

Milutin

pre 5 godina

Pa da li je moguce da cim pocne da gubi, trazi medical time out? Kakav tip
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NbgDeki, 28. avgust 2018 21:33)

Što ti smeta Fučovič, izgleda sasvim OK lik? Čini mi se da mu nešto fizički smetalo pa je zatražio tajm-aut, a to što se to poklopilo sa trenutkom kad je počeo da gubi je mislim čista slučajnost.

Čovek u prolazu

pre 5 godina

Prevelika zloba vlada na ovom sajtu jednostavno izbija iz većine komentara pogotovo od Novakovih navijača. Ovi drugi su manje više koretni.

Boki

pre 5 godina

Nazalost, danas tenisko umece ne igra mnogo veliku ulogu zbog velike vrucine, temperatura nije preterano visoka, ali je vlaznost preko 50%, izuzetno tesko vreme. Izasao na rucak kad su poceli i ne dise se napolju, ko nije osetio tesko moze da shvati, nema takvih uslova u Srbiji

Nikki

pre 5 godina

Novak je neustrašiv, koji borac, koji genije.

Već su ga otpisali i nakritikovali ovi neki pametnjakovići! Kako vas nije sramota, ne dati podršku takvom jednom jedinom šampionu tenisa kojega Srbija ima. Zaista, Srbi probudite se i prestanite da pljujete jedni druge, a pogotovo Novaka.

IDEMO NOLE , VAJDA i GRIČ! Fantastični ste!

Ne mešati žabe i gatore

pre 5 godina

(Lale gator, 29. avgust 2018 06:10)

Porediš timski i pojedinačni sport i upoređuješ jednog Orija, koji se igrom slučaja zatekao u tri šampionska tima, sa jednim Federerom i Nadalom, koji su sve svoje trofeje osvojili sami naspram svojih protivnika.
Da li bi isto to pričao da Novak ima 20 titula, a Nadal i Fed po 13?
Ne možeš uzimati h2h kao kjlučno merilo, jer mnogi velikani iz prošlosti kao Sampras, Agasi, Borg, Beker i ostali nisu ni bili u prilici da igraju sa Novakom, kao što ni Novak neće moći da se oporoba protiv nekog šampiona koji će dominirati za 20 godina.
Po tvojoj logici je onda Rod Lejver najveći ikada, jer je dominirao nad svim svojim suparnicima, osvojio 19 GS titula u tri različite konkurencije, ima 2x veliki Gren Slem (sva 4 GS u nizu u jednoj sezoni), što nema niko u istoriji, osim Štefi Graf kod žena.
Kod muškaraca, Agasi ima career GS, kao i NOvak i Serena, znači 4 u nizu u dve kalendarske godine.
Lepo sabereš GS titule, ATP titule u seriji 1000 i olimpijska zlata i otprilike dobiješ neku rang listu najvećih.
Trenutno bi ona bila: Federer, Nadal, Lejver, Djoković, Sampras, Borg itd...

anica

pre 5 godina

Madjar je mladji 5 godina. Zasto isto tako ne kazes da je lako Novaku kad dobije Federera jer je mladji 6 godina? A ne, tad je Novak car, najbolji, goat itd.
(Srdjan, 28. avgust 2018 22:11)
Madjar ce da dobije Novaka kad ti skuvas gulas.

zex

pre 5 godina

Svakom coveku se desi pad u ekstremnim uslovima, gubitak kocentracije, slabost u misicima ali kasnije kada se preznoji dobro, snaga se povrati i sve je u redu.Novak je prvi pao ali je i Madjar popustio. A sto se tice pljuvaca gde ce te bre vi?Koga otpisujete?

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића. Било је добро данас, таман довољно за упорног Фућовића... Идемо даље, краљу! P.S. што се тиче термина и врућине, очекивано од Англосаксонаца.

Zvezdas

pre 5 godina

Temperatura 35 stepeni, Vlaznost iznad 50% podloga beton i gde boja pidloge privlaci vise sunca.Igras kao u rerni
Cim su se malo oblaci navukli malo.postalo lakse za igru i madjar vise nije imao sta da trazi.Sada u kadu sa ledom da se misici opuste.Sledeci mec za dva dana. Hejteri menjaju ime i pisu Bravo Nole.Ima jedan ovde koji koristi dva tri imena.Da ga ne spominjem. Jedno.ime koristi kada igra Novak a to je Jumko.Ostala imena kada je fudbal u pitanju

#

pre 5 godina

... sa ovom igrom nema sta da trazi u nastavku turnira...
(sreta steta, 28. avgust 2018 23:05)

Ovakvi komentari za Novaka su su mantra hejterčića godinama na startu svakog bogovetnog turnira. Bezbroj puta izrečena prazna fraza, i bezbroj puta mučenje Novaka do finala, i bezbroj puta elegantan ples i superiorna igra Federera do finala, i gle čuda u finalu Novak uvek vraća Federera na fabrička podešavanja. Pa jel ste naučili nešto ili ste samo mazohisti?

NY

pre 5 godina

najveca je sramota da nema nigde prenos,stidite se svi!Zar covek nije zasluzio barem da ga gledamo na tv-u?
(el grande Novak, 28. avgust 201

Eurosport 1

Krajicek uit Holland

pre 5 godina

Kad vidim i procitam neke komentare, mogu samo reci: Boze me sacuvaj i zakloni! Ili se pojedinci, da izvinete, zezaju, ili su stvarno tako pakosni i zavidni. Za oba slucaja vazi: jadan smo mi narod ako zaista ovaki mislimo, ne samo o Djokovicu, negu uopste o ljudima koji svojim radom i odricanjima nesto postignu i urade u svom zivotu, a jos pored toga prave promociju ove nase Srbije na jedan od najlepsih nacina. Sta reci dalje? Koju poruku poslati? Boze, cuvaj nas!

Toliko o tome

pre 5 godina

Tesko je sedeti na suncu a kamoli igrati.Ovi sto kazu isti uslovi za madjara.Jesu ali madjar deset godina mladji.Igrao Novak pre sedam godina onaj epski mec u Melburnu na 39 stepeni sest sati sa Rafom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tole, 28. avgust 2018 22:02)

Madjar je pet godina mlađi.
Ali i da je deset, opet će se provesti isto.
Novak dobija ovo jer je klasa za ovog dečka.
Teško podnosi vrućinu i to se zna, ali kriza će proći, a onda zna se...

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Најискреније ме занима да ли ће организатори ставити Роџера да игра у сред дана свој меч МАКАР ЈЕДНОМ...

Pantelija

pre 5 godina

Trenutno je 46 sa vlagom.
Neki teniseri teze podnose ekstremne vrucine, od drugih, tako da nije isto za sve.
To je tako, i ne moze se puno promeniti.
Ako izvuce danasnji mec, podvig ce da bude.
Sreca, pa predvidjaju zahladjenje za koji dan.

Gajetano

pre 5 godina

Za sve gustere koji su izmileli iza svojih saksija: prva dva i po seta nije bio teniski mec, vec borba Djokovica sa svojim telom, u ekstremnim vremenskim uslovima visoke temperature i vlage, koji Novaku stvaraju velike muke. Ko nije doziveo 35°C sa 50% relativne vlaznosti vazduha (real-feel 40°C), bolje da ne komentarise.

Tek kada je Novak to prebrodio, poceo je teniski mec, a tada je sve bilo lagano. Jer prosto, teniski gledano, ovaj mu nije ni do kolena.

Volim kada Novak ovako tesko dobije mec u ranoj fazi GS turnira, pa jos sa krompircicem na kraju:) To znaci da mu je stalo, a kada mu je bas tako stalo samo je titula granica.

IDEMO NOVACE!

Pozdrav,

Nebojša

pre 5 godina

Dobar u prvom i četvrtom setu izmedju vrlo slabo možda zbog sunca ko će ga znati ipak mora se dati i kredit Mađaru koji je na momenta igrao stvarno izvanredno što se tiče sledećeg meča pošto igra sa domaćim igračem nadam se da će organizatori UA opena barem zbog Sangrena ako već neće zbog Novaka da ih stave u večernji termin.

kraja

pre 5 godina

"Kako to a protiv RF ne igraju tenis karijere?"

...ma igraju, nego vi to odmah eliminisete iz memorije...
...suvise boli...
...i ne uklapa vam se u sliku idola...
...tomi has, 14. juni 2017...
...304-ti...

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Paklena vrucina i sparina je bila protiv tebe, a i ovaj madjar je izgarao na terenu.Sve si ih uspio dobiti, tako da ti zelim srecu i zdravlje da sve
to izdrzis, i da podignes pehar u ruke i 14 GS. Nedaj se brate srbine.Uvek sam na tvojoj strani. SRETNO.

Krajicek uit Holland

pre 5 godina

(ring of fire, 29. avgust 2018 13:00)

Nisu brate od juce, ali dokle cemo biti u takvom stanju dan mi je samo znati. Dokle cemo biti tako pakosni, cak bih rekao i prokleti? Je li moguce da smo kolektivno skroz otisli u out? Niet te geloven!

...

pre 5 godina

Tenis je postao pravi gladijatorski sport,posle velikih relija vratite se na servis za 25 sekindi je stvarno tesko.Svaka cast momcima na izdrzljivosti ovim tempom.

Рајко Четник

pre 5 godina

Нема вајде без Вајде!
Уз Вајду до нове титуле на Ју ес опену.
Напред Ноле Царе.

maconii

pre 5 godina

Kako stvari sada stoje, ovogodisnji pobednik USO ispada vec u prvom kolu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar pan, 28. avgust 2018 22:11)

kako stvari stoje mnogi od vas se brukate sa svojim komentarima...kako ste ga samo otpisivali na sinsinatiju i onda ste samo ucutali cekajuci sledeci novakov poraz da bi imali sta da kazete

Zoki

pre 5 godina

Najveći mogući kompliment dobio je Nole sinoć od Vilandera i to je ključ priče. Naime, Mats je rekao da je Nole dobijao najboljeg Nadala i Federera po nekoliko puta dok su ova dvojica to mogla samo da sanjaju. 2016-e posle brutalne dominacije Noleta u polufinalu Melburna Federer je izjavio da je Noleta nemoguće dobiti a samo mesec dana kasnije posle poraza u Dohi Rafa je izjavio da je to bilo najbolje ostvarenje nekog igrača ikada.

hehe

pre 5 godina

Nema olimpijsko zlato ni u singlu ni u dublu. 
To nije mala stvar.
(Tamni vilajet, 29. avgust 2018 12:21)

Eno ni Pele, Maradona, Ronaldo itd nemaju ol. zlato, pa ih baš briga. Ima ovde nekih koji su pali s Marsa, pa ne znaju da za fudbal i tenis su olimpijske igre drugorazredni događaj. Ili se samo prave da ne znaju, a znamo svi zašto se prave da ne znaju.

cira

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Liverpool Man, 28. avgust 2018 22:01) # Link komentara
jeste i dalje mu je izjava smesna

Pa-pa

pre 5 godina

ysl
igra zato što je GOAT i princ i maestro i bog. ne zato što neko mrzi Srbe! Federer je najgledaniji teniser svih vremena. US Open ima prihode od milijardu dolara za dve nedelje prikazivanja. Stvarno misliš da Nole treba da igra uveče ako organizator turnira hoće da igra Federer?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 28. avgust 2018

Ako je Federer najgledaniji teniser onda je publici svejedno u kom terminu ce ga gledati ....iliti da pojasnim jos jednom ...ako publika zeli najvise Federera da gleda onda ce doci i na +50.

Eidos

pre 5 godina

Pod jedan Novak nikada nije za izgovor imao vremenske prilike! To sto komentatori i novinari 200 puta ponove da ga muci vrucina je nesto drugo. Pod dva ne prenemaze se vec mu za stomak smeta ovo vreme,osetljiv je na ovakve visoke temperature (i nije jedini covek sa takvim problemom). Pod tri vidim da neki ovde neprosveceni kazu kako je njemu tako je i drugima,pa zar je moguce da ste toliko nesposobni da vidite dublje?! Zar smo svi na sve isto otporni/neotoporni? Znaci crnac u africi bez posledica i problema moze da na 100% funkcionise u Sibiju,i obrnuto?! Mnogi od vas pisu gluposti samo da bi nesto napisali.. Spustite osigurace,nije ovo za vas.

Fejk njuz

pre 5 godina

Evo Sandzak nam napisa: 8-0 zadnjih 8 poena za Madjara. Ja sam cuo, da postoje teniseri koji su 10-0 zadnjih 10 gemova napravili. Ali u doba fejk njuza ne treba sve verovati.

Fljerond Jashari

pre 5 godina

...Novaka je mučio sada već "ustaljeni ESPN šablon", pravljenja rasporeda mečeva ko će u dnevnu a ko u večernju šemu "jel se više isplati". I teraće po svom dok im neko ne umre na terenu, a onda će armija advokata i medijskih dirigenata da "izvade fleku" kad se desi tragedija. Sport u svakom segmentu odlazi u "zonu sumraka i ludila"... Možda je tragedija slična onoj kojom je veliki Sena završio životnu priču ponovo nekome potrebna da bi se adrenalinskim zavisnicima zadovoljila pohlepa i nagon. Ovo sve više liči na ozbiljnu psihijatrijsku dijagnozu, a ne na sport...

Cune

pre 5 godina

Ma dajte, okej je ovaj momak Mađar, ali od starta je bilo jasno da Đokovića mogu da savladaju samo uslovi za igru. Momak je odličan za sparingovanje jer stvarno ume dugo da vraća. I to je sve što ume. Servis bukvalno nema. Nije ni poslednji set pravi odnos, ali prvi jeste.

Magelan

pre 5 godina

Nista sada sam vec siguran da bi mogao osvojiti ovo jer je ovo prezivio a mi sa njim barem 5 puta u istoriji na Slemovima u ranim fazama a onda je pomeo sve do kraja.

moze biti

pre 5 godina

Reci ce namucio ga Madjar, igrao je madjar vise nego odlicno, svakog bi namucio, prva tri seta je igrao gotovo bez greske, pametno, dozirano agresivno, mogao je doduse i Novak da odigra bolje ali iskreno, ovakav mech je bio potreban Novaku, da ga malo trgne, razigra, stvarno je madjar igrao doktorski dobro, Dobar je ovo mech za Novaka!!

1

pre 5 godina

(Krle, 28. avgust 2018 22:51)
Ma sve mi to znamo, znamo kako svet i novac funkcioniše, ali je li to pošteno? Jesu li teniseri ravnopravni? Jesu li takve titule iste kao one osvojene po najgorim uslovima?

dusan

pre 5 godina

Sto ste bre hejteri...pa igrace i Nole u prijatnom vecernjem terminu...Kad bude igrao protiv Federera...ovo je sarkazam...strasno, cedjenje od strane organizatora glavnog favorita, dok Svajcarcu pirka vecernji povetarac

D.C.

pre 5 godina

Ova vlažnost na istočnoj obali je nešto neizdrživo. Teško se funkcioniše, tako da su i sve školske aktivnosti koje se održavaju napolju, recimo, otkazane, zbog zdravstvenog rizika. I tako će biti do ovog vikenda. Nisam nikada u Evropi tako nešto iskusila, tako da su svi teniseri, a posebno oni koji su igrali po danu, pravi heroji. Nehumani su uslovi, po život opasni. Zato, bravo Nole, ali bravo i svi ostali.

City Girl

pre 5 godina

Bravo Nole za treci set! Mislim da je Madjar gotov. Igrao je odlicno do sada, ali se ispucao i bice mu tesko da dobije sledeca dva seta protiv Novaka. Pobedice iskustvo i sampionski mentalitet.

jazz

pre 5 godina

@Petar83, 28. avgust 2018 21:39)

Da si se ikad bavio sportom i "igrao" nesto punom snagom na 40stepeni ne bi nikad ovakvu glupost napisao.

Eternal

pre 5 godina

95% meceva u kojima dobije prvi set pobedi na kraju. Mislite da ovaj podatak ne znaju njegovi protivnici? Znate sta ovaj podatak znaci?

THE FINAL CUT

pre 5 godina

У једном тренутку сам помислио да ће да предс меч - деловао је немоћно, безвољно, слабо... Како је успео да се врати у трећем сету - не знам, чудо од човека. Још једном показао да је велики шампион.

Sudija

pre 5 godina

Molim Zvezdaše da nikad više ne izjednače sve grobare sa Noletovim hejterima.
Ja sam veliki grobar, a obožavam Noleta do neba.
Hvala.

Vanja

pre 5 godina

Da, sasvim logicano rezonovanje. Fucovic igra u ladovini pod klimom za razliku od Djokovica. Sramota organizatora!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sokrat,

Fucovic trazio DVA puta doktora (i neka je, uslovi su bili pakleni!) tako da je gornji komentar čisto blamiranje.

Gospodin

pre 5 godina

Molim Zvezdaše da nikad više ne izjednače sve grobare sa Noletovim hejterima.
Ja sam veliki grobar, a obožavam Noleta do neba.
Hvala.
(Sudija, 29. avgust 2018 00:03)

To samo u njihovim glavama moze da bude istina.

Sto bi mi mrzeli Djokovica , pa on je dete Partizana..
To sto on navija za Zvezdu je totalno sporedna stvar..

pedja

pre 5 godina

Novakovo navijaje za Zvezdu je sviranje nekoj stvari,znam da nećete objaviti komentar ,ali se Novak nije nikad nje oglasio ni jednin jedinim twitom na bilo koji Zvezdin pozitivan rezultat,pa tako neće ni na plasman u LŠ,ali se zato utrkivao da bude ,medju prvima koji će čestitati Vatrenima,Milanu,Monaku ....Iskreno nvijam za njega ali neko forsiranje da Novak navija za nas je bez veze.

Jumko

pre 5 godina

@Lale gator Kakve veze imaju Ori, Džordan i njihovi saigrači tokom karijera i dostignuća u pojedinacnom sportu poznatom kao tenis? To ako mi neko objasni...

ring of fire

pre 5 godina

(Krajicek uit Holland)

Sta se cudis prijatelju, pa nije Srbija i Srbadija ovakva od juce. Da je ovde dobro i narod posten ne bi ti bio Krajicek uit Holland nego ni bio neko uit Serbia.
Groetjes