Košarka 87

Nedelja, 18.02.2024.

10:00

"Obradović nije u pravu za sudije"

Košarkaški trener Vlade Đurović nije saglasan sa trenerom Partizana, Željkom Obradovićem, kada je reč o sudijama finala Kupa Radivoja Koraća.

"Obradoviæ nije u pravu za sudije" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Nbgd

pre 4 meseca

Na stranu sve što je Obradović osvojio, na stranu što je najbolji trener možda i na svetu, na stranu što je rodoljub, na stranu što je najveći grobar, na stranu što je prihvatio da radi u mulju ove države za manji novac nego negde drugde... I sve to kad se izuzme, opet je jedna činjenica nepobitna - Partizan ne bi dobio pozivnicu za Evroligu da Obradović nije trener. Takođe, ne bi mogao ni da sanja A licencu da Obradović nije trener. Bilo koji drugi čovek na planeti Zemlji bi Partizan vodio u Evrokupu, maksimum. Dakle, samim njegovim pristajanjem da radi u ovim uslovima smo profitirali više nego što smo ikad mogli sa drugim trenerom.

Dok je god g. Obradović trener kupovaću svake godine godišnje karte (za nemale novce), kao i dreseve (kupio tri) i doprinositi na druge načine da živimo ovu bajku zvanu Evroliga i evropski Partizan. Kad on ode, završićemo sa košarkom (nažalost), biće kao i sa fudbalom.

Zbog toga svega - PRAVI PARTIZANOVCI MOLE OBRADOVIĆA DA NE IDE DO PENZIJE!

Pero

pre 4 meseca

Pa njemu krivo sto nisu sudile njhive sudije ono drvo bukva ili kako se zive slivenac pa baltazar i takvi koji mrze srbuju i srpski narod a prva mu medta kupovale gazde a ivde lumar je mali gazda

Алекса

pre 4 meseca

Ponašate se kao da Partizan ima 15 a vi 2 miliona budžet?
Da li si svestan da su ova dva kluba sličnih budžeta?

Zna se u kakvoj državi živimo.
(isto, 18. februar 2024 12:43)

Зна се...

Нема разлога да Партизан и Звезда имају сличне буџете. Већина људи жели да гледа Звезду, а ако Партизану треба више пара, нек заради....та титоистичка уравниловка нема смисла, ја да плаћам порез да би Партизан плаћао Ледеја да осакати Теа? Потпуно неприхватљиво...ја порез плаћам да бих гледао Звезду, Ледеј ме не занима ни најмање...

Istina

pre 4 meseca

Kesa od trenera trenutno.....pre 10 godina i pik koji je igrao ok....beži bre seljak iz Čačka i gledaj WNBA ako i znaš ta je to kupi akcije ili penzija.....

SrbEUin

pre 4 meseca

Što su se Groboljubi ostrvili na Žoc-a?
Za svaki uspeh potrebni su vreme I strpljenje.
I novac. Ogroman novac.
Žoc je uspeo sa Fenerom da dođe do EL titule za samo7 godina I 180 M Eura. I to kao domaćin, sa onakvim timom, koji je svake seone čuvao I nadograđivao.
Znači, spremite budžet za naredne 4-5 godine od min 30 m po sezoni, (ukupno oko 150 m) pokupujte best off igrače na svakoj poziciji, organizujte domaćinstvo F4 u BG I, eto prilike.
Onda će Žoc pokazati svoju magiju.

Kiki

pre 4 meseca

Kiki Nije isto kad te sudije vrate sa -10 sredinom 2/4 i kad sudije pogrese na +7 na 20 sekundi do kraja kad je sve reseno,nemoj da se pravis lud Kiki..
(Šomi, 18. februar 2024 16:17)

Najbolje bi bilo kada bi sudjenje prepustili zilotima sa tribina ili, jos bolje, trenerima (u mladjim kategorijama - roditeljima igraca). Nemam pojma o cemu pricate! Razlika u misljenjima ce uvek biti jer smo svi razliciti. Bilo kako bilo, siguran sam da u poslu kojim se bavite Vi nikada ne pravite greske i previde. KKP se ove sezone vracao nekoliko puta od cega je ono protiv Makabija za nezaborav. Naravno, ni u jednoj od tih prilika sudije nisu "vratile" ni "pogurale" tim za koji Vi navijate? Besmisleno je ulaziti u ovakve "teoloske" rasprave, ali cu Vas smoriti jos za ovoliko: KKP igra kosarku visokog rizika sto se, po prirodi stvari, nekada isplati a nekada ne. Uz to, bez obzira na sva losa iskustva (mozda i iz nuzde), neprestano se forsira kratka rotacija i prosto na sat mozete da gledate kada ce iscrpljeni npr. Panter poceti da brljavi. Nisu neophodne sudije da bi se protivnik vratio kada umor pocne da radi svoje a -10 u danasnjoj kosarci nije nista. Iskreno mislim da sudije nisu uticale na ishod utakmice i da su bile mnogo bolje od vecine sudijskih trojki koje sam imao prilike da vidim u EL (i ne mislim samo na KKP & CZ utakmice). E sad, to je samo moje misljenje, dioptrije nam ocigledno nisu iste al ajde bar da se slozimo da se ne slazemo i nek na tome ostane.

Šomi

pre 4 meseca

Kiki Nije isto kad te sudije vrate sa -10 sredinom 2/4 i kad sudije pogrese na +7 na 20 sekundi do kraja kad je sve reseno,nemoj da se pravis lud Kiki..

Sumadinac

pre 4 meseca

Od kako derbije pratim ja bolje suđenje nisam video davno. Bilo je mozda malih sitnih greski na obe strane ali koje nisu uticale na rezultat. E sad kao da mi ne poznajemo licemera ZOCA koji mora prebaciti krivicu na nekoga da ne preuzme odgovornost na sebe. Upravo zbog toga ove ocene o suđenju koje iznosi dotični treba uzeti sa rezervom jer su neumesne i neutemeljene.

zvezdaš

pre 4 meseca

Ne sprema se on za penziju već za Dubai.
(dex

Može on da se sprema koliko hoće, teško će njega Dubai odabrati. Njega niko i nije želeo od kada ga je Fener oterao. Godinu dve je bio bez posla. Da li vi stvarno mislite da bi se on vratio u partizan da je imao bilo koju drugu ponudu?!? Dajte nemojte da ste smešni.

Pedja

pre 4 meseca

Voleo bih da Zeljko taksativno navede sve greske sudija tokom utakmice. Gledao sam utakmice EL sa daleko losijim sudjenjem, gde se smatra da sude najbolji. Da ne govorimo o nekim katastrofalnim odlukama sudija u EL, koje su direktno uticale na rezultat. IZvoli Zeljko od prvog do psolednjeg minuta, navedi sve greske sudija, bilo za tvoj klub ili Zvezdu.

EP Beograd 2005, da se ne zaboravi.

pre 4 meseca

(isto, 18. februar 2024 12:43

Moram da odgovorim na ovo, samo ukratko. Nije ti smetalo dok je Dule bio trener, A Tadić na tribinama,i posle Toma Diploma, dok je Partizan otimao sve domaće igrače, rsčerupao FMP, Milojević, Kecman, Vesa... pa iz zvezde Tomašević, Vujanić....tada niste bili isto državni prilojekat? A prve sezone ste čak i Duletu pevali "Svinjo Debela". A da ti se tada nisi ni rodio... Sve dolazi na naplatu. Samo nismo isti inismo vas ugasili... Bez jakog Partiuana nema ni jake Zvezde...

zvezdaš

pre 4 meseca

Sudije mu nisu bile po volji samo zato što su ga izbegavali i što nisu bili bliže njemu da može na miru da im objasni kako treba da sviraju!!!!!
Sudije su bile VIŠE NEGO ODLIČNE. Da su pametni u ABA ligi i da kompletno promene sve ove ABA ligaške sudije nekim ovako mladim i dobrim sudijama iz svojih saveza, pa da ABA ligi svane!!!!

Petar P

pre 4 meseca

Nije on u pravu nizašta. Loši rezultati evo već treću godinu a uslovi evropski. Dobio je skoro sve što je tražio a isporučio lažnu nadu, a od rezultata skoro ništa. Navijači su besni sa razlogom jer su im davane lažne nade, pumpali su ih iz sve snage a sada balon puca.

markan

pre 4 meseca

Teško prihvata poraze od Zvezde i skoro pa uvek mu je neko kriv i njegove konferencije posle utakmica uvek idu u nekom drugom smeru tipa da dečak od ne znam koliko godina pokazuje srednji prst i slično, ali dobro to je njegov temperament i čovek mora to da izbaci iz sebe

zvezdaš

pre 4 meseca

Partizan ima odlican tim ali nema trenera!
(Zivkovic

Da Sveropulos ima igrače partizana u Zvezdi, a da su ovi igrači Zvezde kod Obradovića, Zvezda bi dobila sve utakmice protiv partizana. Bez ikakavog problema.

Kosta

pre 4 meseca

Jel su mu sudije bile krive i prosle godine kada je izgubio finale kupa? sta Kaze?
(recite nam, 18. februar 2024 11:09)

Prošle godine do finala nije ni došao

Kiki

pre 4 meseca

Kosarku pratim vise od pola veka, to je bez premca najvaznija "sporedna stvar" u mome zivotu, ostavio sam kolena igrajuci 40+ godina iz ciste ljubavi na dva kontinenta sa i protiv nekih istinskih majstora igre. Stasao sam i ostario u Zemlji kosarke o kojoj sada moze samo da se prica.

Obradovica postujem spram njegovih neospornih igrackih i trenerskih zasluga ali ova krajnje nekorektna izjava mu ne sluzi na cast.

Moj utisak je da su sudije obavile izvanredan posao i da je mali broj spornih odluka bio raspodeljen na ravne casti. Cini mi se da su imale ujednacen kriterijum i da su uspele da odole pritiscima. Sto se mene tice - svaka im cast! - jedna su od par najsvetlijih tacaka ovoga finala. Nadam se da ce sudijska organizacija i Savez da analiziraju sudjenje i saopste svoja misljenja da na sudjenju ovih mladih ljudi, u izuzetno teskim okolnostina, ne ostane nezasluzena senka. Sudije treba stvarati, negovati i stititi isto kao i igrace.

coachgoran

pre 4 meseca

Dve decenije zatvaramo razvojni put našim košarkašima i normalno je da nema u Partizanu nikoga ko može da pobedi utakmicu takvog emotivnog naboja. Zvezda ima naše košarkaše u "najboljim" godinama i oni su znali da pobede. Prosto, sport je proces, a ne pijaca.

ma dajte

pre 4 meseca

"dodajte privatnike kojima država kaže da podrže klub za koji čak i ne navijaju." -av

ključno.....to je ono sto mi Pricamo, lako je imati "uspesne privrednike"

chox

pre 4 meseca

Bilo je par gresaka ali nista strasno . Nesviran faul nad Dozerom , nepostojeci faul Bolomboja kod bloka , aut za Partizan pri kraju kad je evidentno Avramovic zadnji igrao , mozda jos koja greska da se neki kontakt sudi ili ne sudi i to je to . Ali najlakse je reci sudije krive

Dzeronimo

pre 4 meseca

Vlade Đurović godinama daje veoma objektivne komentare, ali ostali članovi moje crno-bele sekte su ga napadali. Vođa sekte ostavi komentar protiv njega, svi ostali iz sekte po direktivi nastave još gore da ga napadaju.

Sada i nama u sekti postaje jasno da nas guru tri godine obmanjuje.

Progledali smo sinoć na konferenciji za štampu.
(crno bela sekta, 18. februar 2024 11:47)

Vlado Djurovic i objektivni komentari?!
Mora da se salis? Seti se finala ABA lige prosle godine i kukanja zbog piraza Zvezde.
Stvarno mislis da takva osoba moze davati realne komentare?
Konkretno, vezano za jucerasnji mec, sudije jesu sudile vise na stetu Partizana ali je Zvezdina pobeda ipak cista i zasluzena.
Cestitam na osvojenom kupu Koraca!

isto

pre 4 meseca

Izvini, a sta je to Partizan? Sta je Partizan vec 10 godina? Partizan je bio nesto nekada, bili su i Split,Cibona i Bosna, bili su i veci od Partizana. Partizan je poluvestacka tvorevina u koju su pre 3 godine ugurane velike pare. Do pre 3 godine bili ste sedmi u Aba ligi i negativni rekorderi Evrokupa. E to je Partizan. Znas, i Notingem Forest je nekada bio veliki fudbalski klub, jedan od najvecih na svetu, pa nisam nikad nigde pricitao da se oni hvale da su nesto posebno. Spustite se na zemlju malo.
(vukbar, 18. februar 2024 12:05)

O čemu pričaš ti ?!
U Partizan ugurane velike pare a u CZ nisu?!
15 igrača doveli,dajete otkaz igraču koji je igrao za 2 miliona,treneru,dovedite trenera iz vrha evropske košarke?
Ponašate se kao da Partizan ima 15 a vi 2 miliona budžet?
Da li si svestan da su ova dva kluba sličnih budžeta?
I to je zadnjih 3 godine tako.
7,8 godina pre toga imali ste neuporedivo veći budžet od Partizana.
Gomilu gluposti pišeš,gomilu.
Lično bih voleo da država izađe sa tačnim ciframa za svaku godinu zadnjih 5,6,7,8...sezona za oba kluba.
Da jasno napišu za oba kluba,Partizan je od državnih sponzora dobio t9liko i toliko od privatnih toliko.
Isto i za CZ.
Ali neće se to desiti.
Izaćiće sa nekom namontiranom cifrom za dve,tri sezone i pokazati tako da oba kluba dobijaju slično.
A i ako slažu nešto misliš da neko iz klubova sme da to kaže?
Da ugrozi budući budžet?
Zna se u kakvoj državi živimo.

vukbar

pre 4 meseca

Ponitka otkaz, Milosavljevic odmah u Partizan.
Dobicemo iskusnog, odbrambenog igraca, koji zna da probije kada treba i koji zna sta je Partizan.
(RTXc, 18. februar 2024 11:28)

Izvini, a sta je to Partizan? Sta je Partizan vec 10 godina? Partizan je bio nesto nekada, bili su i Split,Cibona i Bosna, bili su i veci od Partizana. Partizan je poluvestacka tvorevina u koju su pre 3 godine ugurane velike pare. Do pre 3 godine bili ste sedmi u Aba ligi i negativni rekorderi Evrokupa. E to je Partizan. Znas, i Notingem Forest je nekada bio veliki fudbalski klub, jedan od najvecih na svetu, pa nisam nikad nigde pricitao da se oni hvale da su nesto posebno. Spustite se na zemlju malo.

миркић

pre 4 meseca

Није га срамота да напада судије,само када изгуби,казнити га максимално.

Pikac

pre 4 meseca

Ko još obraća pažnju na Đurovićeve komentare ? Ali da se vratim na ono bitno,da je ipak Željko trener čije je vreme očigledno prošlo.Žalosno ali istinito.

Pop Cira

pre 4 meseca

Pratim kosarku 40 godina, pre Dula Vujosevica je sve bilo manje vise ok, nije bilo zalbi na sudije ili ako je i bilo to je bilo zanemarljivo sa obe strane. Od kada je dosao Dulo mrzitelj svega krenula je kradja uz pomoc sudija i ako sudije nisu svirale onako kako zeli partizan nastao je haos. Taj trend se u nesto manjem obimu zadrzao do dan danas, znaci od vremena Dula do danasnjeg dana nisam naisao niti na jednu utakmicu koju je partizan izgubio a da nije okrivio sudije, sta je u tim glavama to verovatno niko ne zna ali zapitajte se, da li je moguce da nepostoji utakmica poslednjih 25 godina a da je partizan izgubio zbog svoje lose igre.

Galis

pre 4 meseca

Ono kad izgubiš od tima koji ima 2 krštena igrača od kojih jedan ima 37 godina. To samo govori koliko si ti loš, mislim na loš Partizan i Bolomboja i Teodosića koji jedino nešto vrede tamo. Partizanova sezona je bila gotova još u januaru mesecu i definitivno ne da neće ništa osvojiti već verovatno neće ući ni u top 10 EL.

Pop Spira

pre 4 meseca

(Pop Cira, 18. februar 2024 12:03) Najgora faza ostrašćenosti je kad počneš sam sebe da lažeš. Ne bih dalje objašnjavao. Kome je jasno, jasno je, a ko je u pomenutoj fazi teško da mu ima pomoći.

Exe

pre 4 meseca

Stvarno ne razumem zasto je onako opleo po sudijama, cak je i Zeks Pantic rekao da uopste nisu uticale na rezultat. Niko ne voli da gubi, ali onoliki bes, ne znam cemu to. Zvezda je objektivno zasluzila pobedu, pruzis ruku i teraj dalje. Razocarao me Zeljko.

ŽD

pre 4 meseca

@ Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?
(NeLePFC, 18. februar 2024 11:00)

Za početak bio dva puta prvak Jugoslavije sa dva mala kluba. U finalu pobedio prvaka Evrope sa Draženom. A Željko bez 20 miliona i najboljeg bekovskog para u Evropi nikad ništa.

NeLePFC

pre 4 meseca

Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?

Smederevo

pre 4 meseca

Sudije su napravile gresku kod douzera kada ga je gisraitis udarii po rukama.to je nekakl bila malo grunlja greska.i onaj trzaj teodosica kod kaminskog.ono ajde da kazemo na iskustvo ali ipak je bilo evidentno da je faul bio na zemlji.zato bez obzira na to partizan je sam sebe pobedio u stvari panter je pobedio partizan.uostalom obradovic je u pravu..ti momci su nedorasli za derbi.a cestitke zbezdi na ipak zasluzenoj pobedi.

Objektivan

pre 4 meseca

Večerašnjom konferencijom Željko je pokazao ko je i šta je. Neću da ulazim ko je i šta bio, njegove titule govore same za sebe, ali da se čovek toliko sroza za 2 godine to je strašno.
1. Rekao je da nisu državni projekar i da pare sami skupljaju - LAŽ, demantovao ga je lično Ostoja koji ne propušta priliku da se zahvali državi
2. Prozvao je sudije u ovom derbiju - LAŽ, demantovali su ga svi, pa čak i objektivni navijači Partizana koji su čestitali Zvezdi čistu pobedu
3. Rekao je da on ne može protiv igrača i da oni ne igraju kako su se dogovorili, da on ne može da utiče na to - Sećam se kada je posle nekog prvenstva isto to izjavio za reprezentaciju, i tada je najuren jer je onda očigledno krivica trenera. Tačka.

Ispijač piva ispred dragstora

pre 4 meseca

Inače je Željko čuveni džentlmen koji kada sudija očigledno ošteti protivnika protestvuje i traži da se ta odluka poništi!

Iber

pre 4 meseca

Kako nije bio u pravu za sudije? A zasto nisu iskljucili Zvezdinog trenera kao i prosle i pretprosle godine? A zasto Obradovicu nisu dali pistaljku da sudi, kad im je lepo trazio?

crno bela sekta

pre 4 meseca

Vlade Đurović godinama daje veoma objektivne komentare, ali ostali članovi moje crno-bele sekte su ga napadali. Vođa sekte ostavi komentar protiv njega, svi ostali iz sekte po direktivi nastave još gore da ga napadaju.

Sada i nama u sekti postaje jasno da nas guru tri godine obmanjuje.

Progledali smo sinoć na konferenciji za štampu.

ko-ometator

pre 4 meseca

Sudije su krive za sve jos odavno, od kada su nekima zabranili da im prete gepekovanjem. Vreme ucena i pretnji je proslo. Javna tajna da je Pekovic bio ucenjen da zaigra za CG a selektor bio Dulo. To je taj klub gde se uci o vernosti na striktno najprofitniji nacin, dok imas koristi veran si. Vera se po njima ogleda samo u koristoljublju. Ovo ne govorim kao navijac drugog kluba ovo vazi za sve koji se prepoznaju.

Freak on a Leash

pre 4 meseca

Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?
(NeLePFC, 18. februar 2024 11:00)

Ako nisi znao on je stalan gost sada vec i domacin na Areni i analizira utakmice ABA lige i Kupa.

Ako nisi znao takvih analiticara ima ceo svet u bilo kojem sportu.

Nije ni Rade Bogdanovic bio Maradona pa ga svi u Srbiji podržavaju kada blati neke igrace i trenere.

Što se mene tice Vlade Djurovic je drugaciji,zanimljiviji od mnogih koji analiziraju ono klasicno ,dosadno i politicki korektno.

Isto kao što je Rade Bigdanovic 100 puta zanimljiviji od ono klasike koja redovno gostuje pre nekih utamkica.

Jer po vama košarkaške utakmice mogu da analiziraju samo Jordan,Medžik,Bird ,Greg Popovic,Fil Džekson,Željko Obradovic itd.

Bio je sa Djurovicem još jedan trener iz KLS Lige koji je bio ono klasika i dosadan do bola.

Znate ono kada fudbalske utakmice analizira Drulovic Da Kažem.

Kome je to zanimljivo svaka mu cast.

Tomo

pre 4 meseca

Kako te nije sramota da pametuješ.
Koga si ti obradovao titulama ?
Što se ne uhvatiš bilo koje klupe ?
A što se tiče ŽELJKA davno je trebalo da podnese ostavku.
On kuje Pantera u Boga, ovaj igra kako god hoće, prodaje lopte i promašuje Žoc ne sme ni da podvikne na njega.
Sam je kriv.
A neko veče se dere na moje Gajdobrane.
Sramota.

Daulex

pre 4 meseca

Ko slusa jos ovog coveka.
Sudije su uticale na rezultat. Par udaranja po rukama nije svirano kada je Zvezda vodila par razlike. To veoma stvara nervozu kod tima kome se to ne sudi.
Samo da se razumemo, vidi se da su to uradili jer su amateri a ne zato sto su potaceni.

xy

pre 4 meseca

Grešaka je bilo i to očiglednih ali nije to presudilo. Na primer, Gedraitis udara po rukama Doužera a oni daju loptu Zvezdi. Plus nekoliko izmišljenih faulova. Plus Laziću i Teodosiću oproštene tehničke. Itd. Ta Teodosićeva gluma sa zabacivanjem glave unazad ne bi prošla ni u mlađim kategorijama ali ovde ne sme da mu se sudi. Ipak, ključ poraza je u neodgovornoj igri kapitena, pre svega, koji kad se lomila utakmica tri puta sam završava napad a šut mu je stao. To jeste do trenera. Prvo ga je držao na terenu previše jer mu je išlo u prvom a onda ga nije izveo na vreme kada je stao u drugom. Do trenera je i što je maksimalno skratio rotaciju, a videlo se da većini ne ide. Previše otvorenih šuteva se promašilo za ovako važnu utakmicu, što govori da i Zvezda ništa posebno nije igrala u odbrani, ali kad promašuješ ko ti je kriv. Sve u svemu, kup zasluženo uzela Zvezda a sudije jesu bile loše.

paztesad

pre 4 meseca

Ono kako je odigrao hanga je skandalozno i kakve je divljacke suteva uzimao bez da mu trener skrene paznju,sa druge strane takodje panter,mada sam ja na poluvremenu napisao da je on igrac poluvremena i da moze samo jedno poluvreme da odigra dobro nekad prvo nekad drugo

davor_vs

pre 4 meseca

Naravno da nije. Bilo je greška na obostranu štetu, ništa strašno. Obradoviću bi bilo pametnije da se zapita zašto mu ekipa igra kao raspuštena banda, nego što proziva sudije. Izgubio je kompas čovek načisto, sramoti i sebe i klub.

Daulex

pre 4 meseca

Ko slusa jos ovog coveka.
Sudije su uticale na rezultat. Par udaranja po rukama nije svirano kada je Zvezda vodila par razlike. To veoma stvara nervozu kod tima kome se to ne sudi.
Samo da se razumemo, vidi se da su to uradili jer su amateri a ne zato sto su potaceni.

RTXc

pre 4 meseca

Ponitka otkaz, Milosavljevic odmah u Partizan.
Dobicemo iskusnog, odbrambenog igraca, koji zna da probije kada treba i koji zna sta je Partizan.

Dart Vejder

pre 4 meseca

Željko, evo kao zvezdaš ću se potruditi da budem realan. Prvo, nisam ni gledao utakmicu ali vidim po komentarima da navijači nisu baš videli neku masnu kradju. Verujem da je možda i bilo propusta, ali očito ne nekih krucijalnih. Drugo, ono što mogu reći za vodjenje ekipe je da za tri sezone ne vidim neki karakterističan trenerski potpis, već više individualni kvalitet. Nema ono kao kad je Dule vodio, pa sile nema da ne igraju odbranu kao da im je zadnje. Džukački,na ivici faula ali to je bio prepoznatljiv stil od kog se nije odstupalo. I svi su znali šta ih čeka kad dolaze u BG-ekipa koja će da ih žive pojede u odbrani. Ovo brate ni na šta ne liči. I prošla sezona, uz svo poštovanje za plasman u EL i osvajanje ABA lige, opet imam utisak da je dobar roster više odradio nego trener. Ruku na srce, taj utisak imam još iz doba vodjenja fenera u nekim trenucima, nego su bili mnogo jaki pa osvojiše EL. Neću da kažem da nije stručan dovoljno, ali možda nešto ne funkcioniše i to je to. A ovog Pantera... Nikad ga nisam voleo, ni u zvezdi... Klasičan run and gun, ali ako ga ne krene, gasi svetlo. Stvarno ne kapiram... Ko to drži čoveka koji se ispucava kao da je all star meč? Ne znam... Naravno da mi je drago da je zvezda dobila, ali eto, pokušavam da budem realan u svemu tome.

Markobg

pre 4 meseca

Stetne odluke sudija su u vecini slucajeva sinoc bile na Zvezdinu stetu i to u trenucima kada je razlika bila na posed-dva.Obzirom da su amateri i KLS-a i dobro su priveli utakmicu kraju!

ex šampion Srbije za pionire

pre 4 meseca

Nije u pravu kaže veliki stručnjak Djurović:
-koraci Koprivice koji su svirani kada daje koš?
-namerna Mitroviću, prekid kontre?
-noga igrača Zvezde nakon Panterovog skoka?
-faul Avramoviću na izbijenu loptu Teodosića?
-6 igrača Zvezde na terenu na kraju utakmice?

fenomen

pre 4 meseca

Partizanu nedostaju igrači kao što je bio Novica Veličković ili Bogi. Igrači koji nose Partizan u srcu. Mogu Ledej, Panter, Naneli i ostali stranci da budu kvalitetni ali ne osećaju Partizan i to rivalstvo. Koliko mogu ti stranci pikazali su u dvomeču sa Realom a ovo sa Fmp-om je njima nebitno. Zašto Andjušić i Tristan nisu igrali? I Željko mora da prestane sa vikom i galamom jer na taj način ubija igrače u pojam. Svaka utakmica sa Fmp-om je bitna pa makar i prijateljska. Otkad se Crvena Zvezda ugasila Fmp je preuzevši njihovo ime postao naš najveći rival u Srbiji i kantaju nas otkad je Dule otišao redovno. Problem je u strancima i što nemamo vodju domaćeg igrača na terenu. Gledajte Jago i Bolomboj koliko su napaljeni a ove naše strance zabole.

Neo

pre 4 meseca

Goran Loznica, 18. februar 2024 11:07)

Daj ne zezaj, trolu. Ako nisi video akcije i odbrane, nisi košarkaški pismen nimalo. Ove godine igraju više hladno nego toplo, tačno je, ali reći da nije bilo akcija i taktike za 3 godine je ili navijačka ostrašćenost ili prosto nedostatak sposobnosti posmatranja. Prošle godine je nadigrao gotovo sve timove na čist blef, po tebi. Da, važi...

Kali the greek

pre 4 meseca

Obradovic je o sebi sve rekao te davne 2006 na konferenciji za stampu

Po meni ovo je najbolje sudjen derbi nekoliko godina u nazad
I obradovic definitivno nije u pravu

Da su sudije neiskusne to je istina
Ali su odradile poso bolje od regionalaca
Ledej je imao 3+1
Avra 3 bacanja
Lazic 3 faula poluvreme
Koraci Koprivnice i kamenskog kao suza
Bonusi partizana tek u poslednjem minutu u svakoj cetvrtini

Setite se samo boltauzerovih kradja
Ponisteno bacanje Tobiju
Ja to nikad nisam video

Ps. Odlicna organizacija sa navijacima pola pola ( kao pre) to je ono o cemu treba da se razmislja

strahinja

pre 4 meseca

Ovo je strasno gresili su ali nisu uticali na igru. Kako oni ododju do tih zakljucaka. Kako oni znaju kako te odluke uticu na igrace i sl. Jedna odluka moze da promeni tok utakmice i to je jasno kao dan to je kosarka nije to fudbal

Pomeni Djilasa

pre 4 meseca

Ahahha, Vlado Djurovic vec dokazao bezbroj puta svoju ostrascenost.
Ostao vecno u pamcenju nakon epskih analiza na kraju proslogodisnje finalne serije ABA lige. Pogotovo pred same utakmice.

jsd spin masinerija

pre 4 meseca

Ne znam da li je neko primetio ali grobarski sistem Lazi i manipulacije je dosao do novog nivoa, Aco Petrović Hrvat se bavi sudijama u kupu Srbije, znaci ima li većeg dokaza da je Aco Petrović bot partizana, imaju slicno i u fudbalu, Rade Bogdanovic botuje za partiizan, jer da je bivsi igrac bilo bi sumljivo, Da time su poceli da se bave

sta reci...

pre 4 meseca

Svako normalan vidi da jsd ima bolje i skuplje igrace na svakoj poziciji, ali znate sta on Kaze, nismo Državni projekat nego je kontra!?

Freak on a Leash

pre 4 meseca

More njih sve muke.

Ne razumem srpske trenere gde znaju bukvalno da ponižavaju srpske košarkaše a strance puštaju da rade šta žele.
Nisam to video samo kod Obradovica vec kod mnogo njih.

To je neki sindrom,neka dijagnoza.

no name

pre 4 meseca

Boga mi bio sam u pravu ,na pocetku sezone rekao sam da Zvezda ima malo bolji tim ,i tako se ispostavilo .Tri zadnje dobila partizane cini mi se.Jos aba da se uzme ,a Evroliga za zaborav !

shkafishkafnjak

pre 4 meseca

Sudjenje je bilo prilicno dobro i nije uticalo na ishod meca ali finale kupa u principu treba da sude najbolje sudije koje imamo.
Sa druge strane treba dati sansu i drugim sudijama da se kale u velim utakmicama pre nego sto se oni najbolji povuku u penziju.

Šruder protiv Šredera

pre 4 meseca

Sudije su krive za sve jos odavno, od kada su nekima zabranili da im prete gepekovanjem. Vreme ucena i pretnji je proslo. Javna tajna da je Pekovic bio ucenjen da zaigra za CG a selektor bio Dulo. To je taj klub gde se uci o vernosti na striktno najprofitniji nacin, dok imas koristi veran si. Vera se po njima ogleda samo u koristoljublju. Ovo ne govorim kao navijac drugog kluba ovo vazi za sve koji se prepoznaju.
(ko-ometator, 18. februar 2024 11:01)

Molba da se ne puštaju nebuloze u etar. Za Pekovića u CG može se zahvaliti isključivo magu Kapičiću. “Javna tajna” napisa čovek i osta živ.

Karakondžula

pre 4 meseca

Sudije jesu napravile nekoliko gresaka, na obe strane, ali daleko od toga da su navlacili za bilo koga, daleko od toga da su se sudije ponasale kao EL sudije, odradili su na kraju sasvim dobar posao. Zelsjku ovo nine trebalo, ili je pak izgubio kompas… Crveni su pobedili, zato sto su bili bolji kad je trebalo, sudije na to uticale nisu, pa i kad neko pominje više slobodnih bacanja, neka pogleda ponovo šta i kako i zašto…
Navijam za Partizan, ali protivnik je zasluženo pobedio, a treber treba prco da se upita, pa da pogleda ucinak nekog igrača, Panter nije taj, Ledej je katastrofa, Ponitka samo dovođenje istog je bila teška glupost, čovek imao jedno EP gde je blistao a karijera ? Ravna Jaramaza… doveli Bukvu. Ne može niko da kaže da nije imao tu šta da kaže, u stilu Savic ga je doveo i to je to… to niko ne pije ! Sve u svemu i Zoc i Savic su totalno izgubljeni.

sasa

pre 4 meseca

Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?
(NeLePFC, 18. februar 2024 11:00)

Neverovatno ti je glup komentar. "Trenerski mag" se nije javio kako ti kazes nego je odgovorio na novinarsko pitanje. E sad zasto njega pitaju to moras da vidis s novinarima , a ne da zbog toga zameras Djurovicu. I poslednje, gde ti vidis da on ikome drzi lekcije? Covek odgovara na postavljena pitanja. I to radi vrlo iskreno. A ja ne ulazim u to da li je u pravu.

Iber

pre 4 meseca

Kako nije bio u pravu za sudije? A zasto nisu iskljucili Zvezdinog trenera kao i prosle i pretprosle godine? A zasto Obradovicu nisu dali pistaljku da sudi, kad im je lepo trazio?

Exe

pre 4 meseca

Stvarno ne razumem zasto je onako opleo po sudijama, cak je i Zeks Pantic rekao da uopste nisu uticale na rezultat. Niko ne voli da gubi, ali onoliki bes, ne znam cemu to. Zvezda je objektivno zasluzila pobedu, pruzis ruku i teraj dalje. Razocarao me Zeljko.

ko-ometator

pre 4 meseca

Sudije su krive za sve jos odavno, od kada su nekima zabranili da im prete gepekovanjem. Vreme ucena i pretnji je proslo. Javna tajna da je Pekovic bio ucenjen da zaigra za CG a selektor bio Dulo. To je taj klub gde se uci o vernosti na striktno najprofitniji nacin, dok imas koristi veran si. Vera se po njima ogleda samo u koristoljublju. Ovo ne govorim kao navijac drugog kluba ovo vazi za sve koji se prepoznaju.

Ispijač piva ispred dragstora

pre 4 meseca

Inače je Željko čuveni džentlmen koji kada sudija očigledno ošteti protivnika protestvuje i traži da se ta odluka poništi!

Pop Cira

pre 4 meseca

Pratim kosarku 40 godina, pre Dula Vujosevica je sve bilo manje vise ok, nije bilo zalbi na sudije ili ako je i bilo to je bilo zanemarljivo sa obe strane. Od kada je dosao Dulo mrzitelj svega krenula je kradja uz pomoc sudija i ako sudije nisu svirale onako kako zeli partizan nastao je haos. Taj trend se u nesto manjem obimu zadrzao do dan danas, znaci od vremena Dula do danasnjeg dana nisam naisao niti na jednu utakmicu koju je partizan izgubio a da nije okrivio sudije, sta je u tim glavama to verovatno niko ne zna ali zapitajte se, da li je moguce da nepostoji utakmica poslednjih 25 godina a da je partizan izgubio zbog svoje lose igre.

Kiki

pre 4 meseca

Kosarku pratim vise od pola veka, to je bez premca najvaznija "sporedna stvar" u mome zivotu, ostavio sam kolena igrajuci 40+ godina iz ciste ljubavi na dva kontinenta sa i protiv nekih istinskih majstora igre. Stasao sam i ostario u Zemlji kosarke o kojoj sada moze samo da se prica.

Obradovica postujem spram njegovih neospornih igrackih i trenerskih zasluga ali ova krajnje nekorektna izjava mu ne sluzi na cast.

Moj utisak je da su sudije obavile izvanredan posao i da je mali broj spornih odluka bio raspodeljen na ravne casti. Cini mi se da su imale ujednacen kriterijum i da su uspele da odole pritiscima. Sto se mene tice - svaka im cast! - jedna su od par najsvetlijih tacaka ovoga finala. Nadam se da ce sudijska organizacija i Savez da analiziraju sudjenje i saopste svoja misljenja da na sudjenju ovih mladih ljudi, u izuzetno teskim okolnostina, ne ostane nezasluzena senka. Sudije treba stvarati, negovati i stititi isto kao i igrace.

sasa

pre 4 meseca

Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?
(NeLePFC, 18. februar 2024 11:00)

Neverovatno ti je glup komentar. "Trenerski mag" se nije javio kako ti kazes nego je odgovorio na novinarsko pitanje. E sad zasto njega pitaju to moras da vidis s novinarima , a ne da zbog toga zameras Djurovicu. I poslednje, gde ti vidis da on ikome drzi lekcije? Covek odgovara na postavljena pitanja. I to radi vrlo iskreno. A ja ne ulazim u to da li je u pravu.

Kali the greek

pre 4 meseca

Obradovic je o sebi sve rekao te davne 2006 na konferenciji za stampu

Po meni ovo je najbolje sudjen derbi nekoliko godina u nazad
I obradovic definitivno nije u pravu

Da su sudije neiskusne to je istina
Ali su odradile poso bolje od regionalaca
Ledej je imao 3+1
Avra 3 bacanja
Lazic 3 faula poluvreme
Koraci Koprivnice i kamenskog kao suza
Bonusi partizana tek u poslednjem minutu u svakoj cetvrtini

Setite se samo boltauzerovih kradja
Ponisteno bacanje Tobiju
Ja to nikad nisam video

Ps. Odlicna organizacija sa navijacima pola pola ( kao pre) to je ono o cemu treba da se razmislja

Objektivan

pre 4 meseca

Večerašnjom konferencijom Željko je pokazao ko je i šta je. Neću da ulazim ko je i šta bio, njegove titule govore same za sebe, ali da se čovek toliko sroza za 2 godine to je strašno.
1. Rekao je da nisu državni projekar i da pare sami skupljaju - LAŽ, demantovao ga je lično Ostoja koji ne propušta priliku da se zahvali državi
2. Prozvao je sudije u ovom derbiju - LAŽ, demantovali su ga svi, pa čak i objektivni navijači Partizana koji su čestitali Zvezdi čistu pobedu
3. Rekao je da on ne može protiv igrača i da oni ne igraju kako su se dogovorili, da on ne može da utiče na to - Sećam se kada je posle nekog prvenstva isto to izjavio za reprezentaciju, i tada je najuren jer je onda očigledno krivica trenera. Tačka.

Freak on a Leash

pre 4 meseca

More njih sve muke.

Ne razumem srpske trenere gde znaju bukvalno da ponižavaju srpske košarkaše a strance puštaju da rade šta žele.
Nisam to video samo kod Obradovica vec kod mnogo njih.

To je neki sindrom,neka dijagnoza.

ŽD

pre 4 meseca

@ Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?
(NeLePFC, 18. februar 2024 11:00)

Za početak bio dva puta prvak Jugoslavije sa dva mala kluba. U finalu pobedio prvaka Evrope sa Draženom. A Željko bez 20 miliona i najboljeg bekovskog para u Evropi nikad ništa.

davor_vs

pre 4 meseca

Naravno da nije. Bilo je greška na obostranu štetu, ništa strašno. Obradoviću bi bilo pametnije da se zapita zašto mu ekipa igra kao raspuštena banda, nego što proziva sudije. Izgubio je kompas čovek načisto, sramoti i sebe i klub.

chox

pre 4 meseca

Bilo je par gresaka ali nista strasno . Nesviran faul nad Dozerom , nepostojeci faul Bolomboja kod bloka , aut za Partizan pri kraju kad je evidentno Avramovic zadnji igrao , mozda jos koja greska da se neki kontakt sudi ili ne sudi i to je to . Ali najlakse je reci sudije krive

sta reci...

pre 4 meseca

Svako normalan vidi da jsd ima bolje i skuplje igrace na svakoj poziciji, ali znate sta on Kaze, nismo Državni projekat nego je kontra!?

vukbar

pre 4 meseca

Ponitka otkaz, Milosavljevic odmah u Partizan.
Dobicemo iskusnog, odbrambenog igraca, koji zna da probije kada treba i koji zna sta je Partizan.
(RTXc, 18. februar 2024 11:28)

Izvini, a sta je to Partizan? Sta je Partizan vec 10 godina? Partizan je bio nesto nekada, bili su i Split,Cibona i Bosna, bili su i veci od Partizana. Partizan je poluvestacka tvorevina u koju su pre 3 godine ugurane velike pare. Do pre 3 godine bili ste sedmi u Aba ligi i negativni rekorderi Evrokupa. E to je Partizan. Znas, i Notingem Forest je nekada bio veliki fudbalski klub, jedan od najvecih na svetu, pa nisam nikad nigde pricitao da se oni hvale da su nesto posebno. Spustite se na zemlju malo.

zvezdaš

pre 4 meseca

Sudije mu nisu bile po volji samo zato što su ga izbegavali i što nisu bili bliže njemu da može na miru da im objasni kako treba da sviraju!!!!!
Sudije su bile VIŠE NEGO ODLIČNE. Da su pametni u ABA ligi i da kompletno promene sve ove ABA ligaške sudije nekim ovako mladim i dobrim sudijama iz svojih saveza, pa da ABA ligi svane!!!!

Freak on a Leash

pre 4 meseca

Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?
(NeLePFC, 18. februar 2024 11:00)

Ako nisi znao on je stalan gost sada vec i domacin na Areni i analizira utakmice ABA lige i Kupa.

Ako nisi znao takvih analiticara ima ceo svet u bilo kojem sportu.

Nije ni Rade Bogdanovic bio Maradona pa ga svi u Srbiji podržavaju kada blati neke igrace i trenere.

Što se mene tice Vlade Djurovic je drugaciji,zanimljiviji od mnogih koji analiziraju ono klasicno ,dosadno i politicki korektno.

Isto kao što je Rade Bigdanovic 100 puta zanimljiviji od ono klasike koja redovno gostuje pre nekih utamkica.

Jer po vama košarkaške utakmice mogu da analiziraju samo Jordan,Medžik,Bird ,Greg Popovic,Fil Džekson,Željko Obradovic itd.

Bio je sa Djurovicem još jedan trener iz KLS Lige koji je bio ono klasika i dosadan do bola.

Znate ono kada fudbalske utakmice analizira Drulovic Da Kažem.

Kome je to zanimljivo svaka mu cast.

Markobg

pre 4 meseca

Stetne odluke sudija su u vecini slucajeva sinoc bile na Zvezdinu stetu i to u trenucima kada je razlika bila na posed-dva.Obzirom da su amateri i KLS-a i dobro su priveli utakmicu kraju!

jsd spin masinerija

pre 4 meseca

Ne znam da li je neko primetio ali grobarski sistem Lazi i manipulacije je dosao do novog nivoa, Aco Petrović Hrvat se bavi sudijama u kupu Srbije, znaci ima li većeg dokaza da je Aco Petrović bot partizana, imaju slicno i u fudbalu, Rade Bogdanovic botuje za partiizan, jer da je bivsi igrac bilo bi sumljivo, Da time su poceli da se bave

Dart Vejder

pre 4 meseca

Željko, evo kao zvezdaš ću se potruditi da budem realan. Prvo, nisam ni gledao utakmicu ali vidim po komentarima da navijači nisu baš videli neku masnu kradju. Verujem da je možda i bilo propusta, ali očito ne nekih krucijalnih. Drugo, ono što mogu reći za vodjenje ekipe je da za tri sezone ne vidim neki karakterističan trenerski potpis, već više individualni kvalitet. Nema ono kao kad je Dule vodio, pa sile nema da ne igraju odbranu kao da im je zadnje. Džukački,na ivici faula ali to je bio prepoznatljiv stil od kog se nije odstupalo. I svi su znali šta ih čeka kad dolaze u BG-ekipa koja će da ih žive pojede u odbrani. Ovo brate ni na šta ne liči. I prošla sezona, uz svo poštovanje za plasman u EL i osvajanje ABA lige, opet imam utisak da je dobar roster više odradio nego trener. Ruku na srce, taj utisak imam još iz doba vodjenja fenera u nekim trenucima, nego su bili mnogo jaki pa osvojiše EL. Neću da kažem da nije stručan dovoljno, ali možda nešto ne funkcioniše i to je to. A ovog Pantera... Nikad ga nisam voleo, ni u zvezdi... Klasičan run and gun, ali ako ga ne krene, gasi svetlo. Stvarno ne kapiram... Ko to drži čoveka koji se ispucava kao da je all star meč? Ne znam... Naravno da mi je drago da je zvezda dobila, ali eto, pokušavam da budem realan u svemu tome.

Kosta

pre 4 meseca

Jel su mu sudije bile krive i prosle godine kada je izgubio finale kupa? sta Kaze?
(recite nam, 18. februar 2024 11:09)

Prošle godine do finala nije ni došao

shkafishkafnjak

pre 4 meseca

Sudjenje je bilo prilicno dobro i nije uticalo na ishod meca ali finale kupa u principu treba da sude najbolje sudije koje imamo.
Sa druge strane treba dati sansu i drugim sudijama da se kale u velim utakmicama pre nego sto se oni najbolji povuku u penziju.

paztesad

pre 4 meseca

Ono kako je odigrao hanga je skandalozno i kakve je divljacke suteva uzimao bez da mu trener skrene paznju,sa druge strane takodje panter,mada sam ja na poluvremenu napisao da je on igrac poluvremena i da moze samo jedno poluvreme da odigra dobro nekad prvo nekad drugo

coachgoran

pre 4 meseca

Dve decenije zatvaramo razvojni put našim košarkašima i normalno je da nema u Partizanu nikoga ko može da pobedi utakmicu takvog emotivnog naboja. Zvezda ima naše košarkaše u "najboljim" godinama i oni su znali da pobede. Prosto, sport je proces, a ne pijaca.

Karakondžula

pre 4 meseca

Sudije jesu napravile nekoliko gresaka, na obe strane, ali daleko od toga da su navlacili za bilo koga, daleko od toga da su se sudije ponasale kao EL sudije, odradili su na kraju sasvim dobar posao. Zelsjku ovo nine trebalo, ili je pak izgubio kompas… Crveni su pobedili, zato sto su bili bolji kad je trebalo, sudije na to uticale nisu, pa i kad neko pominje više slobodnih bacanja, neka pogleda ponovo šta i kako i zašto…
Navijam za Partizan, ali protivnik je zasluženo pobedio, a treber treba prco da se upita, pa da pogleda ucinak nekog igrača, Panter nije taj, Ledej je katastrofa, Ponitka samo dovođenje istog je bila teška glupost, čovek imao jedno EP gde je blistao a karijera ? Ravna Jaramaza… doveli Bukvu. Ne može niko da kaže da nije imao tu šta da kaže, u stilu Savic ga je doveo i to je to… to niko ne pije ! Sve u svemu i Zoc i Savic su totalno izgubljeni.

миркић

pre 4 meseca

Није га срамота да напада судије,само када изгуби,казнити га максимално.

Sumadinac

pre 4 meseca

Od kako derbije pratim ja bolje suđenje nisam video davno. Bilo je mozda malih sitnih greski na obe strane ali koje nisu uticale na rezultat. E sad kao da mi ne poznajemo licemera ZOCA koji mora prebaciti krivicu na nekoga da ne preuzme odgovornost na sebe. Upravo zbog toga ove ocene o suđenju koje iznosi dotični treba uzeti sa rezervom jer su neumesne i neutemeljene.

markan

pre 4 meseca

Teško prihvata poraze od Zvezde i skoro pa uvek mu je neko kriv i njegove konferencije posle utakmica uvek idu u nekom drugom smeru tipa da dečak od ne znam koliko godina pokazuje srednji prst i slično, ali dobro to je njegov temperament i čovek mora to da izbaci iz sebe

Galis

pre 4 meseca

Ono kad izgubiš od tima koji ima 2 krštena igrača od kojih jedan ima 37 godina. To samo govori koliko si ti loš, mislim na loš Partizan i Bolomboja i Teodosića koji jedino nešto vrede tamo. Partizanova sezona je bila gotova još u januaru mesecu i definitivno ne da neće ništa osvojiti već verovatno neće ući ni u top 10 EL.

Pomeni Djilasa

pre 4 meseca

Ahahha, Vlado Djurovic vec dokazao bezbroj puta svoju ostrascenost.
Ostao vecno u pamcenju nakon epskih analiza na kraju proslogodisnje finalne serije ABA lige. Pogotovo pred same utakmice.

zvezdaš

pre 4 meseca

Ne sprema se on za penziju već za Dubai.
(dex

Može on da se sprema koliko hoće, teško će njega Dubai odabrati. Njega niko i nije želeo od kada ga je Fener oterao. Godinu dve je bio bez posla. Da li vi stvarno mislite da bi se on vratio u partizan da je imao bilo koju drugu ponudu?!? Dajte nemojte da ste smešni.

Tomo

pre 4 meseca

Kako te nije sramota da pametuješ.
Koga si ti obradovao titulama ?
Što se ne uhvatiš bilo koje klupe ?
A što se tiče ŽELJKA davno je trebalo da podnese ostavku.
On kuje Pantera u Boga, ovaj igra kako god hoće, prodaje lopte i promašuje Žoc ne sme ni da podvikne na njega.
Sam je kriv.
A neko veče se dere na moje Gajdobrane.
Sramota.

Petar P

pre 4 meseca

Nije on u pravu nizašta. Loši rezultati evo već treću godinu a uslovi evropski. Dobio je skoro sve što je tražio a isporučio lažnu nadu, a od rezultata skoro ništa. Navijači su besni sa razlogom jer su im davane lažne nade, pumpali su ih iz sve snage a sada balon puca.

Pedja

pre 4 meseca

Voleo bih da Zeljko taksativno navede sve greske sudija tokom utakmice. Gledao sam utakmice EL sa daleko losijim sudjenjem, gde se smatra da sude najbolji. Da ne govorimo o nekim katastrofalnim odlukama sudija u EL, koje su direktno uticale na rezultat. IZvoli Zeljko od prvog do psolednjeg minuta, navedi sve greske sudija, bilo za tvoj klub ili Zvezdu.

crno bela sekta

pre 4 meseca

Vlade Đurović godinama daje veoma objektivne komentare, ali ostali članovi moje crno-bele sekte su ga napadali. Vođa sekte ostavi komentar protiv njega, svi ostali iz sekte po direktivi nastave još gore da ga napadaju.

Sada i nama u sekti postaje jasno da nas guru tri godine obmanjuje.

Progledali smo sinoć na konferenciji za štampu.

EP Beograd 2005, da se ne zaboravi.

pre 4 meseca

(isto, 18. februar 2024 12:43

Moram da odgovorim na ovo, samo ukratko. Nije ti smetalo dok je Dule bio trener, A Tadić na tribinama,i posle Toma Diploma, dok je Partizan otimao sve domaće igrače, rsčerupao FMP, Milojević, Kecman, Vesa... pa iz zvezde Tomašević, Vujanić....tada niste bili isto državni prilojekat? A prve sezone ste čak i Duletu pevali "Svinjo Debela". A da ti se tada nisi ni rodio... Sve dolazi na naplatu. Samo nismo isti inismo vas ugasili... Bez jakog Partiuana nema ni jake Zvezde...

no name

pre 4 meseca

Boga mi bio sam u pravu ,na pocetku sezone rekao sam da Zvezda ima malo bolji tim ,i tako se ispostavilo .Tri zadnje dobila partizane cini mi se.Jos aba da se uzme ,a Evroliga za zaborav !

ma dajte

pre 4 meseca

"dodajte privatnike kojima država kaže da podrže klub za koji čak i ne navijaju." -av

ključno.....to je ono sto mi Pricamo, lako je imati "uspesne privrednike"

isto

pre 4 meseca

Izvini, a sta je to Partizan? Sta je Partizan vec 10 godina? Partizan je bio nesto nekada, bili su i Split,Cibona i Bosna, bili su i veci od Partizana. Partizan je poluvestacka tvorevina u koju su pre 3 godine ugurane velike pare. Do pre 3 godine bili ste sedmi u Aba ligi i negativni rekorderi Evrokupa. E to je Partizan. Znas, i Notingem Forest je nekada bio veliki fudbalski klub, jedan od najvecih na svetu, pa nisam nikad nigde pricitao da se oni hvale da su nesto posebno. Spustite se na zemlju malo.
(vukbar, 18. februar 2024 12:05)

O čemu pričaš ti ?!
U Partizan ugurane velike pare a u CZ nisu?!
15 igrača doveli,dajete otkaz igraču koji je igrao za 2 miliona,treneru,dovedite trenera iz vrha evropske košarke?
Ponašate se kao da Partizan ima 15 a vi 2 miliona budžet?
Da li si svestan da su ova dva kluba sličnih budžeta?
I to je zadnjih 3 godine tako.
7,8 godina pre toga imali ste neuporedivo veći budžet od Partizana.
Gomilu gluposti pišeš,gomilu.
Lično bih voleo da država izađe sa tačnim ciframa za svaku godinu zadnjih 5,6,7,8...sezona za oba kluba.
Da jasno napišu za oba kluba,Partizan je od državnih sponzora dobio t9liko i toliko od privatnih toliko.
Isto i za CZ.
Ali neće se to desiti.
Izaćiće sa nekom namontiranom cifrom za dve,tri sezone i pokazati tako da oba kluba dobijaju slično.
A i ako slažu nešto misliš da neko iz klubova sme da to kaže?
Da ugrozi budući budžet?
Zna se u kakvoj državi živimo.

Pop Spira

pre 4 meseca

(Pop Cira, 18. februar 2024 12:03) Najgora faza ostrašćenosti je kad počneš sam sebe da lažeš. Ne bih dalje objašnjavao. Kome je jasno, jasno je, a ko je u pomenutoj fazi teško da mu ima pomoći.

NeLePFC

pre 4 meseca

Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?

Pikac

pre 4 meseca

Ko još obraća pažnju na Đurovićeve komentare ? Ali da se vratim na ono bitno,da je ipak Željko trener čije je vreme očigledno prošlo.Žalosno ali istinito.

zvezdaš

pre 4 meseca

Partizan ima odlican tim ali nema trenera!
(Zivkovic

Da Sveropulos ima igrače partizana u Zvezdi, a da su ovi igrači Zvezde kod Obradovića, Zvezda bi dobila sve utakmice protiv partizana. Bez ikakavog problema.

Smederevo

pre 4 meseca

Sudije su napravile gresku kod douzera kada ga je gisraitis udarii po rukama.to je nekakl bila malo grunlja greska.i onaj trzaj teodosica kod kaminskog.ono ajde da kazemo na iskustvo ali ipak je bilo evidentno da je faul bio na zemlji.zato bez obzira na to partizan je sam sebe pobedio u stvari panter je pobedio partizan.uostalom obradovic je u pravu..ti momci su nedorasli za derbi.a cestitke zbezdi na ipak zasluzenoj pobedi.

Daulex

pre 4 meseca

Ko slusa jos ovog coveka.
Sudije su uticale na rezultat. Par udaranja po rukama nije svirano kada je Zvezda vodila par razlike. To veoma stvara nervozu kod tima kome se to ne sudi.
Samo da se razumemo, vidi se da su to uradili jer su amateri a ne zato sto su potaceni.

Kiki

pre 4 meseca

Kiki Nije isto kad te sudije vrate sa -10 sredinom 2/4 i kad sudije pogrese na +7 na 20 sekundi do kraja kad je sve reseno,nemoj da se pravis lud Kiki..
(Šomi, 18. februar 2024 16:17)

Najbolje bi bilo kada bi sudjenje prepustili zilotima sa tribina ili, jos bolje, trenerima (u mladjim kategorijama - roditeljima igraca). Nemam pojma o cemu pricate! Razlika u misljenjima ce uvek biti jer smo svi razliciti. Bilo kako bilo, siguran sam da u poslu kojim se bavite Vi nikada ne pravite greske i previde. KKP se ove sezone vracao nekoliko puta od cega je ono protiv Makabija za nezaborav. Naravno, ni u jednoj od tih prilika sudije nisu "vratile" ni "pogurale" tim za koji Vi navijate? Besmisleno je ulaziti u ovakve "teoloske" rasprave, ali cu Vas smoriti jos za ovoliko: KKP igra kosarku visokog rizika sto se, po prirodi stvari, nekada isplati a nekada ne. Uz to, bez obzira na sva losa iskustva (mozda i iz nuzde), neprestano se forsira kratka rotacija i prosto na sat mozete da gledate kada ce iscrpljeni npr. Panter poceti da brljavi. Nisu neophodne sudije da bi se protivnik vratio kada umor pocne da radi svoje a -10 u danasnjoj kosarci nije nista. Iskreno mislim da sudije nisu uticale na ishod utakmice i da su bile mnogo bolje od vecine sudijskih trojki koje sam imao prilike da vidim u EL (i ne mislim samo na KKP & CZ utakmice). E sad, to je samo moje misljenje, dioptrije nam ocigledno nisu iste al ajde bar da se slozimo da se ne slazemo i nek na tome ostane.

SrbEUin

pre 4 meseca

Što su se Groboljubi ostrvili na Žoc-a?
Za svaki uspeh potrebni su vreme I strpljenje.
I novac. Ogroman novac.
Žoc je uspeo sa Fenerom da dođe do EL titule za samo7 godina I 180 M Eura. I to kao domaćin, sa onakvim timom, koji je svake seone čuvao I nadograđivao.
Znači, spremite budžet za naredne 4-5 godine od min 30 m po sezoni, (ukupno oko 150 m) pokupujte best off igrače na svakoj poziciji, organizujte domaćinstvo F4 u BG I, eto prilike.
Onda će Žoc pokazati svoju magiju.

xy

pre 4 meseca

Grešaka je bilo i to očiglednih ali nije to presudilo. Na primer, Gedraitis udara po rukama Doužera a oni daju loptu Zvezdi. Plus nekoliko izmišljenih faulova. Plus Laziću i Teodosiću oproštene tehničke. Itd. Ta Teodosićeva gluma sa zabacivanjem glave unazad ne bi prošla ni u mlađim kategorijama ali ovde ne sme da mu se sudi. Ipak, ključ poraza je u neodgovornoj igri kapitena, pre svega, koji kad se lomila utakmica tri puta sam završava napad a šut mu je stao. To jeste do trenera. Prvo ga je držao na terenu previše jer mu je išlo u prvom a onda ga nije izveo na vreme kada je stao u drugom. Do trenera je i što je maksimalno skratio rotaciju, a videlo se da većini ne ide. Previše otvorenih šuteva se promašilo za ovako važnu utakmicu, što govori da i Zvezda ništa posebno nije igrala u odbrani, ali kad promašuješ ko ti je kriv. Sve u svemu, kup zasluženo uzela Zvezda a sudije jesu bile loše.

Daulex

pre 4 meseca

Ko slusa jos ovog coveka.
Sudije su uticale na rezultat. Par udaranja po rukama nije svirano kada je Zvezda vodila par razlike. To veoma stvara nervozu kod tima kome se to ne sudi.
Samo da se razumemo, vidi se da su to uradili jer su amateri a ne zato sto su potaceni.

strahinja

pre 4 meseca

Ovo je strasno gresili su ali nisu uticali na igru. Kako oni ododju do tih zakljucaka. Kako oni znaju kako te odluke uticu na igrace i sl. Jedna odluka moze da promeni tok utakmice i to je jasno kao dan to je kosarka nije to fudbal

ex šampion Srbije za pionire

pre 4 meseca

Nije u pravu kaže veliki stručnjak Djurović:
-koraci Koprivice koji su svirani kada daje koš?
-namerna Mitroviću, prekid kontre?
-noga igrača Zvezde nakon Panterovog skoka?
-faul Avramoviću na izbijenu loptu Teodosića?
-6 igrača Zvezde na terenu na kraju utakmice?

Dzeronimo

pre 4 meseca

Vlade Đurović godinama daje veoma objektivne komentare, ali ostali članovi moje crno-bele sekte su ga napadali. Vođa sekte ostavi komentar protiv njega, svi ostali iz sekte po direktivi nastave još gore da ga napadaju.

Sada i nama u sekti postaje jasno da nas guru tri godine obmanjuje.

Progledali smo sinoć na konferenciji za štampu.
(crno bela sekta, 18. februar 2024 11:47)

Vlado Djurovic i objektivni komentari?!
Mora da se salis? Seti se finala ABA lige prosle godine i kukanja zbog piraza Zvezde.
Stvarno mislis da takva osoba moze davati realne komentare?
Konkretno, vezano za jucerasnji mec, sudije jesu sudile vise na stetu Partizana ali je Zvezdina pobeda ipak cista i zasluzena.
Cestitam na osvojenom kupu Koraca!

fenomen

pre 4 meseca

Partizanu nedostaju igrači kao što je bio Novica Veličković ili Bogi. Igrači koji nose Partizan u srcu. Mogu Ledej, Panter, Naneli i ostali stranci da budu kvalitetni ali ne osećaju Partizan i to rivalstvo. Koliko mogu ti stranci pikazali su u dvomeču sa Realom a ovo sa Fmp-om je njima nebitno. Zašto Andjušić i Tristan nisu igrali? I Željko mora da prestane sa vikom i galamom jer na taj način ubija igrače u pojam. Svaka utakmica sa Fmp-om je bitna pa makar i prijateljska. Otkad se Crvena Zvezda ugasila Fmp je preuzevši njihovo ime postao naš najveći rival u Srbiji i kantaju nas otkad je Dule otišao redovno. Problem je u strancima i što nemamo vodju domaćeg igrača na terenu. Gledajte Jago i Bolomboj koliko su napaljeni a ove naše strance zabole.

Šruder protiv Šredera

pre 4 meseca

Sudije su krive za sve jos odavno, od kada su nekima zabranili da im prete gepekovanjem. Vreme ucena i pretnji je proslo. Javna tajna da je Pekovic bio ucenjen da zaigra za CG a selektor bio Dulo. To je taj klub gde se uci o vernosti na striktno najprofitniji nacin, dok imas koristi veran si. Vera se po njima ogleda samo u koristoljublju. Ovo ne govorim kao navijac drugog kluba ovo vazi za sve koji se prepoznaju.
(ko-ometator, 18. februar 2024 11:01)

Molba da se ne puštaju nebuloze u etar. Za Pekovića u CG može se zahvaliti isključivo magu Kapičiću. “Javna tajna” napisa čovek i osta živ.

RTXc

pre 4 meseca

Ponitka otkaz, Milosavljevic odmah u Partizan.
Dobicemo iskusnog, odbrambenog igraca, koji zna da probije kada treba i koji zna sta je Partizan.

Neo

pre 4 meseca

Goran Loznica, 18. februar 2024 11:07)

Daj ne zezaj, trolu. Ako nisi video akcije i odbrane, nisi košarkaški pismen nimalo. Ove godine igraju više hladno nego toplo, tačno je, ali reći da nije bilo akcija i taktike za 3 godine je ili navijačka ostrašćenost ili prosto nedostatak sposobnosti posmatranja. Prošle godine je nadigrao gotovo sve timove na čist blef, po tebi. Da, važi...

Šomi

pre 4 meseca

Kiki Nije isto kad te sudije vrate sa -10 sredinom 2/4 i kad sudije pogrese na +7 na 20 sekundi do kraja kad je sve reseno,nemoj da se pravis lud Kiki..

Алекса

pre 4 meseca

Ponašate se kao da Partizan ima 15 a vi 2 miliona budžet?
Da li si svestan da su ova dva kluba sličnih budžeta?

Zna se u kakvoj državi živimo.
(isto, 18. februar 2024 12:43)

Зна се...

Нема разлога да Партизан и Звезда имају сличне буџете. Већина људи жели да гледа Звезду, а ако Партизану треба више пара, нек заради....та титоистичка уравниловка нема смисла, ја да плаћам порез да би Партизан плаћао Ледеја да осакати Теа? Потпуно неприхватљиво...ја порез плаћам да бих гледао Звезду, Ледеј ме не занима ни најмање...

Istina

pre 4 meseca

Kesa od trenera trenutno.....pre 10 godina i pik koji je igrao ok....beži bre seljak iz Čačka i gledaj WNBA ako i znaš ta je to kupi akcije ili penzija.....

Pero

pre 4 meseca

Pa njemu krivo sto nisu sudile njhive sudije ono drvo bukva ili kako se zive slivenac pa baltazar i takvi koji mrze srbuju i srpski narod a prva mu medta kupovale gazde a ivde lumar je mali gazda

Nbgd

pre 4 meseca

Na stranu sve što je Obradović osvojio, na stranu što je najbolji trener možda i na svetu, na stranu što je rodoljub, na stranu što je najveći grobar, na stranu što je prihvatio da radi u mulju ove države za manji novac nego negde drugde... I sve to kad se izuzme, opet je jedna činjenica nepobitna - Partizan ne bi dobio pozivnicu za Evroligu da Obradović nije trener. Takođe, ne bi mogao ni da sanja A licencu da Obradović nije trener. Bilo koji drugi čovek na planeti Zemlji bi Partizan vodio u Evrokupu, maksimum. Dakle, samim njegovim pristajanjem da radi u ovim uslovima smo profitirali više nego što smo ikad mogli sa drugim trenerom.

Dok je god g. Obradović trener kupovaću svake godine godišnje karte (za nemale novce), kao i dreseve (kupio tri) i doprinositi na druge načine da živimo ovu bajku zvanu Evroliga i evropski Partizan. Kad on ode, završićemo sa košarkom (nažalost), biće kao i sa fudbalom.

Zbog toga svega - PRAVI PARTIZANOVCI MOLE OBRADOVIĆA DA NE IDE DO PENZIJE!

NeLePFC

pre 4 meseca

Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?

Pomeni Djilasa

pre 4 meseca

Ahahha, Vlado Djurovic vec dokazao bezbroj puta svoju ostrascenost.
Ostao vecno u pamcenju nakon epskih analiza na kraju proslogodisnje finalne serije ABA lige. Pogotovo pred same utakmice.

fenomen

pre 4 meseca

Partizanu nedostaju igrači kao što je bio Novica Veličković ili Bogi. Igrači koji nose Partizan u srcu. Mogu Ledej, Panter, Naneli i ostali stranci da budu kvalitetni ali ne osećaju Partizan i to rivalstvo. Koliko mogu ti stranci pikazali su u dvomeču sa Realom a ovo sa Fmp-om je njima nebitno. Zašto Andjušić i Tristan nisu igrali? I Željko mora da prestane sa vikom i galamom jer na taj način ubija igrače u pojam. Svaka utakmica sa Fmp-om je bitna pa makar i prijateljska. Otkad se Crvena Zvezda ugasila Fmp je preuzevši njihovo ime postao naš najveći rival u Srbiji i kantaju nas otkad je Dule otišao redovno. Problem je u strancima i što nemamo vodju domaćeg igrača na terenu. Gledajte Jago i Bolomboj koliko su napaljeni a ove naše strance zabole.

isto

pre 4 meseca

Izvini, a sta je to Partizan? Sta je Partizan vec 10 godina? Partizan je bio nesto nekada, bili su i Split,Cibona i Bosna, bili su i veci od Partizana. Partizan je poluvestacka tvorevina u koju su pre 3 godine ugurane velike pare. Do pre 3 godine bili ste sedmi u Aba ligi i negativni rekorderi Evrokupa. E to je Partizan. Znas, i Notingem Forest je nekada bio veliki fudbalski klub, jedan od najvecih na svetu, pa nisam nikad nigde pricitao da se oni hvale da su nesto posebno. Spustite se na zemlju malo.
(vukbar, 18. februar 2024 12:05)

O čemu pričaš ti ?!
U Partizan ugurane velike pare a u CZ nisu?!
15 igrača doveli,dajete otkaz igraču koji je igrao za 2 miliona,treneru,dovedite trenera iz vrha evropske košarke?
Ponašate se kao da Partizan ima 15 a vi 2 miliona budžet?
Da li si svestan da su ova dva kluba sličnih budžeta?
I to je zadnjih 3 godine tako.
7,8 godina pre toga imali ste neuporedivo veći budžet od Partizana.
Gomilu gluposti pišeš,gomilu.
Lično bih voleo da država izađe sa tačnim ciframa za svaku godinu zadnjih 5,6,7,8...sezona za oba kluba.
Da jasno napišu za oba kluba,Partizan je od državnih sponzora dobio t9liko i toliko od privatnih toliko.
Isto i za CZ.
Ali neće se to desiti.
Izaćiće sa nekom namontiranom cifrom za dve,tri sezone i pokazati tako da oba kluba dobijaju slično.
A i ako slažu nešto misliš da neko iz klubova sme da to kaže?
Da ugrozi budući budžet?
Zna se u kakvoj državi živimo.

Daulex

pre 4 meseca

Ko slusa jos ovog coveka.
Sudije su uticale na rezultat. Par udaranja po rukama nije svirano kada je Zvezda vodila par razlike. To veoma stvara nervozu kod tima kome se to ne sudi.
Samo da se razumemo, vidi se da su to uradili jer su amateri a ne zato sto su potaceni.

Daulex

pre 4 meseca

Ko slusa jos ovog coveka.
Sudije su uticale na rezultat. Par udaranja po rukama nije svirano kada je Zvezda vodila par razlike. To veoma stvara nervozu kod tima kome se to ne sudi.
Samo da se razumemo, vidi se da su to uradili jer su amateri a ne zato sto su potaceni.

ex šampion Srbije za pionire

pre 4 meseca

Nije u pravu kaže veliki stručnjak Djurović:
-koraci Koprivice koji su svirani kada daje koš?
-namerna Mitroviću, prekid kontre?
-noga igrača Zvezde nakon Panterovog skoka?
-faul Avramoviću na izbijenu loptu Teodosića?
-6 igrača Zvezde na terenu na kraju utakmice?

xy

pre 4 meseca

Grešaka je bilo i to očiglednih ali nije to presudilo. Na primer, Gedraitis udara po rukama Doužera a oni daju loptu Zvezdi. Plus nekoliko izmišljenih faulova. Plus Laziću i Teodosiću oproštene tehničke. Itd. Ta Teodosićeva gluma sa zabacivanjem glave unazad ne bi prošla ni u mlađim kategorijama ali ovde ne sme da mu se sudi. Ipak, ključ poraza je u neodgovornoj igri kapitena, pre svega, koji kad se lomila utakmica tri puta sam završava napad a šut mu je stao. To jeste do trenera. Prvo ga je držao na terenu previše jer mu je išlo u prvom a onda ga nije izveo na vreme kada je stao u drugom. Do trenera je i što je maksimalno skratio rotaciju, a videlo se da većini ne ide. Previše otvorenih šuteva se promašilo za ovako važnu utakmicu, što govori da i Zvezda ništa posebno nije igrala u odbrani, ali kad promašuješ ko ti je kriv. Sve u svemu, kup zasluženo uzela Zvezda a sudije jesu bile loše.

Dzeronimo

pre 4 meseca

Vlade Đurović godinama daje veoma objektivne komentare, ali ostali članovi moje crno-bele sekte su ga napadali. Vođa sekte ostavi komentar protiv njega, svi ostali iz sekte po direktivi nastave još gore da ga napadaju.

Sada i nama u sekti postaje jasno da nas guru tri godine obmanjuje.

Progledali smo sinoć na konferenciji za štampu.
(crno bela sekta, 18. februar 2024 11:47)

Vlado Djurovic i objektivni komentari?!
Mora da se salis? Seti se finala ABA lige prosle godine i kukanja zbog piraza Zvezde.
Stvarno mislis da takva osoba moze davati realne komentare?
Konkretno, vezano za jucerasnji mec, sudije jesu sudile vise na stetu Partizana ali je Zvezdina pobeda ipak cista i zasluzena.
Cestitam na osvojenom kupu Koraca!

Pop Cira

pre 4 meseca

Pratim kosarku 40 godina, pre Dula Vujosevica je sve bilo manje vise ok, nije bilo zalbi na sudije ili ako je i bilo to je bilo zanemarljivo sa obe strane. Od kada je dosao Dulo mrzitelj svega krenula je kradja uz pomoc sudija i ako sudije nisu svirale onako kako zeli partizan nastao je haos. Taj trend se u nesto manjem obimu zadrzao do dan danas, znaci od vremena Dula do danasnjeg dana nisam naisao niti na jednu utakmicu koju je partizan izgubio a da nije okrivio sudije, sta je u tim glavama to verovatno niko ne zna ali zapitajte se, da li je moguce da nepostoji utakmica poslednjih 25 godina a da je partizan izgubio zbog svoje lose igre.

ko-ometator

pre 4 meseca

Sudije su krive za sve jos odavno, od kada su nekima zabranili da im prete gepekovanjem. Vreme ucena i pretnji je proslo. Javna tajna da je Pekovic bio ucenjen da zaigra za CG a selektor bio Dulo. To je taj klub gde se uci o vernosti na striktno najprofitniji nacin, dok imas koristi veran si. Vera se po njima ogleda samo u koristoljublju. Ovo ne govorim kao navijac drugog kluba ovo vazi za sve koji se prepoznaju.

Šruder protiv Šredera

pre 4 meseca

Sudije su krive za sve jos odavno, od kada su nekima zabranili da im prete gepekovanjem. Vreme ucena i pretnji je proslo. Javna tajna da je Pekovic bio ucenjen da zaigra za CG a selektor bio Dulo. To je taj klub gde se uci o vernosti na striktno najprofitniji nacin, dok imas koristi veran si. Vera se po njima ogleda samo u koristoljublju. Ovo ne govorim kao navijac drugog kluba ovo vazi za sve koji se prepoznaju.
(ko-ometator, 18. februar 2024 11:01)

Molba da se ne puštaju nebuloze u etar. Za Pekovića u CG može se zahvaliti isključivo magu Kapičiću. “Javna tajna” napisa čovek i osta živ.

Neo

pre 4 meseca

Goran Loznica, 18. februar 2024 11:07)

Daj ne zezaj, trolu. Ako nisi video akcije i odbrane, nisi košarkaški pismen nimalo. Ove godine igraju više hladno nego toplo, tačno je, ali reći da nije bilo akcija i taktike za 3 godine je ili navijačka ostrašćenost ili prosto nedostatak sposobnosti posmatranja. Prošle godine je nadigrao gotovo sve timove na čist blef, po tebi. Da, važi...

Iber

pre 4 meseca

Kako nije bio u pravu za sudije? A zasto nisu iskljucili Zvezdinog trenera kao i prosle i pretprosle godine? A zasto Obradovicu nisu dali pistaljku da sudi, kad im je lepo trazio?

strahinja

pre 4 meseca

Ovo je strasno gresili su ali nisu uticali na igru. Kako oni ododju do tih zakljucaka. Kako oni znaju kako te odluke uticu na igrace i sl. Jedna odluka moze da promeni tok utakmice i to je jasno kao dan to je kosarka nije to fudbal

Šomi

pre 4 meseca

Kiki Nije isto kad te sudije vrate sa -10 sredinom 2/4 i kad sudije pogrese na +7 na 20 sekundi do kraja kad je sve reseno,nemoj da se pravis lud Kiki..

vukbar

pre 4 meseca

Ponitka otkaz, Milosavljevic odmah u Partizan.
Dobicemo iskusnog, odbrambenog igraca, koji zna da probije kada treba i koji zna sta je Partizan.
(RTXc, 18. februar 2024 11:28)

Izvini, a sta je to Partizan? Sta je Partizan vec 10 godina? Partizan je bio nesto nekada, bili su i Split,Cibona i Bosna, bili su i veci od Partizana. Partizan je poluvestacka tvorevina u koju su pre 3 godine ugurane velike pare. Do pre 3 godine bili ste sedmi u Aba ligi i negativni rekorderi Evrokupa. E to je Partizan. Znas, i Notingem Forest je nekada bio veliki fudbalski klub, jedan od najvecih na svetu, pa nisam nikad nigde pricitao da se oni hvale da su nesto posebno. Spustite se na zemlju malo.

Objektivan

pre 4 meseca

Večerašnjom konferencijom Željko je pokazao ko je i šta je. Neću da ulazim ko je i šta bio, njegove titule govore same za sebe, ali da se čovek toliko sroza za 2 godine to je strašno.
1. Rekao je da nisu državni projekar i da pare sami skupljaju - LAŽ, demantovao ga je lično Ostoja koji ne propušta priliku da se zahvali državi
2. Prozvao je sudije u ovom derbiju - LAŽ, demantovali su ga svi, pa čak i objektivni navijači Partizana koji su čestitali Zvezdi čistu pobedu
3. Rekao je da on ne može protiv igrača i da oni ne igraju kako su se dogovorili, da on ne može da utiče na to - Sećam se kada je posle nekog prvenstva isto to izjavio za reprezentaciju, i tada je najuren jer je onda očigledno krivica trenera. Tačka.

zvezdaš

pre 4 meseca

Ne sprema se on za penziju već za Dubai.
(dex

Može on da se sprema koliko hoće, teško će njega Dubai odabrati. Njega niko i nije želeo od kada ga je Fener oterao. Godinu dve je bio bez posla. Da li vi stvarno mislite da bi se on vratio u partizan da je imao bilo koju drugu ponudu?!? Dajte nemojte da ste smešni.

RTXc

pre 4 meseca

Ponitka otkaz, Milosavljevic odmah u Partizan.
Dobicemo iskusnog, odbrambenog igraca, koji zna da probije kada treba i koji zna sta je Partizan.

crno bela sekta

pre 4 meseca

Vlade Đurović godinama daje veoma objektivne komentare, ali ostali članovi moje crno-bele sekte su ga napadali. Vođa sekte ostavi komentar protiv njega, svi ostali iz sekte po direktivi nastave još gore da ga napadaju.

Sada i nama u sekti postaje jasno da nas guru tri godine obmanjuje.

Progledali smo sinoć na konferenciji za štampu.

Markobg

pre 4 meseca

Stetne odluke sudija su u vecini slucajeva sinoc bile na Zvezdinu stetu i to u trenucima kada je razlika bila na posed-dva.Obzirom da su amateri i KLS-a i dobro su priveli utakmicu kraju!

Sumadinac

pre 4 meseca

Od kako derbije pratim ja bolje suđenje nisam video davno. Bilo je mozda malih sitnih greski na obe strane ali koje nisu uticale na rezultat. E sad kao da mi ne poznajemo licemera ZOCA koji mora prebaciti krivicu na nekoga da ne preuzme odgovornost na sebe. Upravo zbog toga ove ocene o suđenju koje iznosi dotični treba uzeti sa rezervom jer su neumesne i neutemeljene.

sta reci...

pre 4 meseca

Svako normalan vidi da jsd ima bolje i skuplje igrace na svakoj poziciji, ali znate sta on Kaze, nismo Državni projekat nego je kontra!?

no name

pre 4 meseca

Boga mi bio sam u pravu ,na pocetku sezone rekao sam da Zvezda ima malo bolji tim ,i tako se ispostavilo .Tri zadnje dobila partizane cini mi se.Jos aba da se uzme ,a Evroliga za zaborav !

jsd spin masinerija

pre 4 meseca

Ne znam da li je neko primetio ali grobarski sistem Lazi i manipulacije je dosao do novog nivoa, Aco Petrović Hrvat se bavi sudijama u kupu Srbije, znaci ima li većeg dokaza da je Aco Petrović bot partizana, imaju slicno i u fudbalu, Rade Bogdanovic botuje za partiizan, jer da je bivsi igrac bilo bi sumljivo, Da time su poceli da se bave

ŽD

pre 4 meseca

@ Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?
(NeLePFC, 18. februar 2024 11:00)

Za početak bio dva puta prvak Jugoslavije sa dva mala kluba. U finalu pobedio prvaka Evrope sa Draženom. A Željko bez 20 miliona i najboljeg bekovskog para u Evropi nikad ništa.

Tomo

pre 4 meseca

Kako te nije sramota da pametuješ.
Koga si ti obradovao titulama ?
Što se ne uhvatiš bilo koje klupe ?
A što se tiče ŽELJKA davno je trebalo da podnese ostavku.
On kuje Pantera u Boga, ovaj igra kako god hoće, prodaje lopte i promašuje Žoc ne sme ni da podvikne na njega.
Sam je kriv.
A neko veče se dere na moje Gajdobrane.
Sramota.

Exe

pre 4 meseca

Stvarno ne razumem zasto je onako opleo po sudijama, cak je i Zeks Pantic rekao da uopste nisu uticale na rezultat. Niko ne voli da gubi, ali onoliki bes, ne znam cemu to. Zvezda je objektivno zasluzila pobedu, pruzis ruku i teraj dalje. Razocarao me Zeljko.

EP Beograd 2005, da se ne zaboravi.

pre 4 meseca

(isto, 18. februar 2024 12:43

Moram da odgovorim na ovo, samo ukratko. Nije ti smetalo dok je Dule bio trener, A Tadić na tribinama,i posle Toma Diploma, dok je Partizan otimao sve domaće igrače, rsčerupao FMP, Milojević, Kecman, Vesa... pa iz zvezde Tomašević, Vujanić....tada niste bili isto državni prilojekat? A prve sezone ste čak i Duletu pevali "Svinjo Debela". A da ti se tada nisi ni rodio... Sve dolazi na naplatu. Samo nismo isti inismo vas ugasili... Bez jakog Partiuana nema ni jake Zvezde...

Pop Spira

pre 4 meseca

(Pop Cira, 18. februar 2024 12:03) Najgora faza ostrašćenosti je kad počneš sam sebe da lažeš. Ne bih dalje objašnjavao. Kome je jasno, jasno je, a ko je u pomenutoj fazi teško da mu ima pomoći.

Kiki

pre 4 meseca

Kosarku pratim vise od pola veka, to je bez premca najvaznija "sporedna stvar" u mome zivotu, ostavio sam kolena igrajuci 40+ godina iz ciste ljubavi na dva kontinenta sa i protiv nekih istinskih majstora igre. Stasao sam i ostario u Zemlji kosarke o kojoj sada moze samo da se prica.

Obradovica postujem spram njegovih neospornih igrackih i trenerskih zasluga ali ova krajnje nekorektna izjava mu ne sluzi na cast.

Moj utisak je da su sudije obavile izvanredan posao i da je mali broj spornih odluka bio raspodeljen na ravne casti. Cini mi se da su imale ujednacen kriterijum i da su uspele da odole pritiscima. Sto se mene tice - svaka im cast! - jedna su od par najsvetlijih tacaka ovoga finala. Nadam se da ce sudijska organizacija i Savez da analiziraju sudjenje i saopste svoja misljenja da na sudjenju ovih mladih ljudi, u izuzetno teskim okolnostina, ne ostane nezasluzena senka. Sudije treba stvarati, negovati i stititi isto kao i igrace.

sasa

pre 4 meseca

Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?
(NeLePFC, 18. februar 2024 11:00)

Neverovatno ti je glup komentar. "Trenerski mag" se nije javio kako ti kazes nego je odgovorio na novinarsko pitanje. E sad zasto njega pitaju to moras da vidis s novinarima , a ne da zbog toga zameras Djurovicu. I poslednje, gde ti vidis da on ikome drzi lekcije? Covek odgovara na postavljena pitanja. I to radi vrlo iskreno. A ja ne ulazim u to da li je u pravu.

Kali the greek

pre 4 meseca

Obradovic je o sebi sve rekao te davne 2006 na konferenciji za stampu

Po meni ovo je najbolje sudjen derbi nekoliko godina u nazad
I obradovic definitivno nije u pravu

Da su sudije neiskusne to je istina
Ali su odradile poso bolje od regionalaca
Ledej je imao 3+1
Avra 3 bacanja
Lazic 3 faula poluvreme
Koraci Koprivnice i kamenskog kao suza
Bonusi partizana tek u poslednjem minutu u svakoj cetvrtini

Setite se samo boltauzerovih kradja
Ponisteno bacanje Tobiju
Ja to nikad nisam video

Ps. Odlicna organizacija sa navijacima pola pola ( kao pre) to je ono o cemu treba da se razmislja

chox

pre 4 meseca

Bilo je par gresaka ali nista strasno . Nesviran faul nad Dozerom , nepostojeci faul Bolomboja kod bloka , aut za Partizan pri kraju kad je evidentno Avramovic zadnji igrao , mozda jos koja greska da se neki kontakt sudi ili ne sudi i to je to . Ali najlakse je reci sudije krive

zvezdaš

pre 4 meseca

Sudije mu nisu bile po volji samo zato što su ga izbegavali i što nisu bili bliže njemu da može na miru da im objasni kako treba da sviraju!!!!!
Sudije su bile VIŠE NEGO ODLIČNE. Da su pametni u ABA ligi i da kompletno promene sve ove ABA ligaške sudije nekim ovako mladim i dobrim sudijama iz svojih saveza, pa da ABA ligi svane!!!!

Freak on a Leash

pre 4 meseca

More njih sve muke.

Ne razumem srpske trenere gde znaju bukvalno da ponižavaju srpske košarkaše a strance puštaju da rade šta žele.
Nisam to video samo kod Obradovica vec kod mnogo njih.

To je neki sindrom,neka dijagnoza.

Dart Vejder

pre 4 meseca

Željko, evo kao zvezdaš ću se potruditi da budem realan. Prvo, nisam ni gledao utakmicu ali vidim po komentarima da navijači nisu baš videli neku masnu kradju. Verujem da je možda i bilo propusta, ali očito ne nekih krucijalnih. Drugo, ono što mogu reći za vodjenje ekipe je da za tri sezone ne vidim neki karakterističan trenerski potpis, već više individualni kvalitet. Nema ono kao kad je Dule vodio, pa sile nema da ne igraju odbranu kao da im je zadnje. Džukački,na ivici faula ali to je bio prepoznatljiv stil od kog se nije odstupalo. I svi su znali šta ih čeka kad dolaze u BG-ekipa koja će da ih žive pojede u odbrani. Ovo brate ni na šta ne liči. I prošla sezona, uz svo poštovanje za plasman u EL i osvajanje ABA lige, opet imam utisak da je dobar roster više odradio nego trener. Ruku na srce, taj utisak imam još iz doba vodjenja fenera u nekim trenucima, nego su bili mnogo jaki pa osvojiše EL. Neću da kažem da nije stručan dovoljno, ali možda nešto ne funkcioniše i to je to. A ovog Pantera... Nikad ga nisam voleo, ni u zvezdi... Klasičan run and gun, ali ako ga ne krene, gasi svetlo. Stvarno ne kapiram... Ko to drži čoveka koji se ispucava kao da je all star meč? Ne znam... Naravno da mi je drago da je zvezda dobila, ali eto, pokušavam da budem realan u svemu tome.

Galis

pre 4 meseca

Ono kad izgubiš od tima koji ima 2 krštena igrača od kojih jedan ima 37 godina. To samo govori koliko si ti loš, mislim na loš Partizan i Bolomboja i Teodosića koji jedino nešto vrede tamo. Partizanova sezona je bila gotova još u januaru mesecu i definitivno ne da neće ništa osvojiti već verovatno neće ući ni u top 10 EL.

zvezdaš

pre 4 meseca

Partizan ima odlican tim ali nema trenera!
(Zivkovic

Da Sveropulos ima igrače partizana u Zvezdi, a da su ovi igrači Zvezde kod Obradovića, Zvezda bi dobila sve utakmice protiv partizana. Bez ikakavog problema.

Istina

pre 4 meseca

Kesa od trenera trenutno.....pre 10 godina i pik koji je igrao ok....beži bre seljak iz Čačka i gledaj WNBA ako i znaš ta je to kupi akcije ili penzija.....

миркић

pre 4 meseca

Није га срамота да напада судије,само када изгуби,казнити га максимално.

davor_vs

pre 4 meseca

Naravno da nije. Bilo je greška na obostranu štetu, ništa strašno. Obradoviću bi bilo pametnije da se zapita zašto mu ekipa igra kao raspuštena banda, nego što proziva sudije. Izgubio je kompas čovek načisto, sramoti i sebe i klub.

Pedja

pre 4 meseca

Voleo bih da Zeljko taksativno navede sve greske sudija tokom utakmice. Gledao sam utakmice EL sa daleko losijim sudjenjem, gde se smatra da sude najbolji. Da ne govorimo o nekim katastrofalnim odlukama sudija u EL, koje su direktno uticale na rezultat. IZvoli Zeljko od prvog do psolednjeg minuta, navedi sve greske sudija, bilo za tvoj klub ili Zvezdu.

Ispijač piva ispred dragstora

pre 4 meseca

Inače je Željko čuveni džentlmen koji kada sudija očigledno ošteti protivnika protestvuje i traži da se ta odluka poništi!

coachgoran

pre 4 meseca

Dve decenije zatvaramo razvojni put našim košarkašima i normalno je da nema u Partizanu nikoga ko može da pobedi utakmicu takvog emotivnog naboja. Zvezda ima naše košarkaše u "najboljim" godinama i oni su znali da pobede. Prosto, sport je proces, a ne pijaca.

Pikac

pre 4 meseca

Ko još obraća pažnju na Đurovićeve komentare ? Ali da se vratim na ono bitno,da je ipak Željko trener čije je vreme očigledno prošlo.Žalosno ali istinito.

Freak on a Leash

pre 4 meseca

Samo kad se ovaj trenerski mag javio. Slazem se i sam da ne treba traziti alibi u sudijama,ali ne znam zasto uopste i pitaju Djurovica za misljenje. Kakav je on trener i sta je postigao u karijeri da bi stalno drzao neke lekcije boljim od sebe?
(NeLePFC, 18. februar 2024 11:00)

Ako nisi znao on je stalan gost sada vec i domacin na Areni i analizira utakmice ABA lige i Kupa.

Ako nisi znao takvih analiticara ima ceo svet u bilo kojem sportu.

Nije ni Rade Bogdanovic bio Maradona pa ga svi u Srbiji podržavaju kada blati neke igrace i trenere.

Što se mene tice Vlade Djurovic je drugaciji,zanimljiviji od mnogih koji analiziraju ono klasicno ,dosadno i politicki korektno.

Isto kao što je Rade Bigdanovic 100 puta zanimljiviji od ono klasike koja redovno gostuje pre nekih utamkica.

Jer po vama košarkaške utakmice mogu da analiziraju samo Jordan,Medžik,Bird ,Greg Popovic,Fil Džekson,Željko Obradovic itd.

Bio je sa Djurovicem još jedan trener iz KLS Lige koji je bio ono klasika i dosadan do bola.

Znate ono kada fudbalske utakmice analizira Drulovic Da Kažem.

Kome je to zanimljivo svaka mu cast.

Smederevo

pre 4 meseca

Sudije su napravile gresku kod douzera kada ga je gisraitis udarii po rukama.to je nekakl bila malo grunlja greska.i onaj trzaj teodosica kod kaminskog.ono ajde da kazemo na iskustvo ali ipak je bilo evidentno da je faul bio na zemlji.zato bez obzira na to partizan je sam sebe pobedio u stvari panter je pobedio partizan.uostalom obradovic je u pravu..ti momci su nedorasli za derbi.a cestitke zbezdi na ipak zasluzenoj pobedi.

Petar P

pre 4 meseca

Nije on u pravu nizašta. Loši rezultati evo već treću godinu a uslovi evropski. Dobio je skoro sve što je tražio a isporučio lažnu nadu, a od rezultata skoro ništa. Navijači su besni sa razlogom jer su im davane lažne nade, pumpali su ih iz sve snage a sada balon puca.

markan

pre 4 meseca

Teško prihvata poraze od Zvezde i skoro pa uvek mu je neko kriv i njegove konferencije posle utakmica uvek idu u nekom drugom smeru tipa da dečak od ne znam koliko godina pokazuje srednji prst i slično, ali dobro to je njegov temperament i čovek mora to da izbaci iz sebe

Алекса

pre 4 meseca

Ponašate se kao da Partizan ima 15 a vi 2 miliona budžet?
Da li si svestan da su ova dva kluba sličnih budžeta?

Zna se u kakvoj državi živimo.
(isto, 18. februar 2024 12:43)

Зна се...

Нема разлога да Партизан и Звезда имају сличне буџете. Већина људи жели да гледа Звезду, а ако Партизану треба више пара, нек заради....та титоистичка уравниловка нема смисла, ја да плаћам порез да би Партизан плаћао Ледеја да осакати Теа? Потпуно неприхватљиво...ја порез плаћам да бих гледао Звезду, Ледеј ме не занима ни најмање...

shkafishkafnjak

pre 4 meseca

Sudjenje je bilo prilicno dobro i nije uticalo na ishod meca ali finale kupa u principu treba da sude najbolje sudije koje imamo.
Sa druge strane treba dati sansu i drugim sudijama da se kale u velim utakmicama pre nego sto se oni najbolji povuku u penziju.

SrbEUin

pre 4 meseca

Što su se Groboljubi ostrvili na Žoc-a?
Za svaki uspeh potrebni su vreme I strpljenje.
I novac. Ogroman novac.
Žoc je uspeo sa Fenerom da dođe do EL titule za samo7 godina I 180 M Eura. I to kao domaćin, sa onakvim timom, koji je svake seone čuvao I nadograđivao.
Znači, spremite budžet za naredne 4-5 godine od min 30 m po sezoni, (ukupno oko 150 m) pokupujte best off igrače na svakoj poziciji, organizujte domaćinstvo F4 u BG I, eto prilike.
Onda će Žoc pokazati svoju magiju.

Karakondžula

pre 4 meseca

Sudije jesu napravile nekoliko gresaka, na obe strane, ali daleko od toga da su navlacili za bilo koga, daleko od toga da su se sudije ponasale kao EL sudije, odradili su na kraju sasvim dobar posao. Zelsjku ovo nine trebalo, ili je pak izgubio kompas… Crveni su pobedili, zato sto su bili bolji kad je trebalo, sudije na to uticale nisu, pa i kad neko pominje više slobodnih bacanja, neka pogleda ponovo šta i kako i zašto…
Navijam za Partizan, ali protivnik je zasluženo pobedio, a treber treba prco da se upita, pa da pogleda ucinak nekog igrača, Panter nije taj, Ledej je katastrofa, Ponitka samo dovođenje istog je bila teška glupost, čovek imao jedno EP gde je blistao a karijera ? Ravna Jaramaza… doveli Bukvu. Ne može niko da kaže da nije imao tu šta da kaže, u stilu Savic ga je doveo i to je to… to niko ne pije ! Sve u svemu i Zoc i Savic su totalno izgubljeni.

Kiki

pre 4 meseca

Kiki Nije isto kad te sudije vrate sa -10 sredinom 2/4 i kad sudije pogrese na +7 na 20 sekundi do kraja kad je sve reseno,nemoj da se pravis lud Kiki..
(Šomi, 18. februar 2024 16:17)

Najbolje bi bilo kada bi sudjenje prepustili zilotima sa tribina ili, jos bolje, trenerima (u mladjim kategorijama - roditeljima igraca). Nemam pojma o cemu pricate! Razlika u misljenjima ce uvek biti jer smo svi razliciti. Bilo kako bilo, siguran sam da u poslu kojim se bavite Vi nikada ne pravite greske i previde. KKP se ove sezone vracao nekoliko puta od cega je ono protiv Makabija za nezaborav. Naravno, ni u jednoj od tih prilika sudije nisu "vratile" ni "pogurale" tim za koji Vi navijate? Besmisleno je ulaziti u ovakve "teoloske" rasprave, ali cu Vas smoriti jos za ovoliko: KKP igra kosarku visokog rizika sto se, po prirodi stvari, nekada isplati a nekada ne. Uz to, bez obzira na sva losa iskustva (mozda i iz nuzde), neprestano se forsira kratka rotacija i prosto na sat mozete da gledate kada ce iscrpljeni npr. Panter poceti da brljavi. Nisu neophodne sudije da bi se protivnik vratio kada umor pocne da radi svoje a -10 u danasnjoj kosarci nije nista. Iskreno mislim da sudije nisu uticale na ishod utakmice i da su bile mnogo bolje od vecine sudijskih trojki koje sam imao prilike da vidim u EL (i ne mislim samo na KKP & CZ utakmice). E sad, to je samo moje misljenje, dioptrije nam ocigledno nisu iste al ajde bar da se slozimo da se ne slazemo i nek na tome ostane.

paztesad

pre 4 meseca

Ono kako je odigrao hanga je skandalozno i kakve je divljacke suteva uzimao bez da mu trener skrene paznju,sa druge strane takodje panter,mada sam ja na poluvremenu napisao da je on igrac poluvremena i da moze samo jedno poluvreme da odigra dobro nekad prvo nekad drugo

Kosta

pre 4 meseca

Jel su mu sudije bile krive i prosle godine kada je izgubio finale kupa? sta Kaze?
(recite nam, 18. februar 2024 11:09)

Prošle godine do finala nije ni došao

ma dajte

pre 4 meseca

"dodajte privatnike kojima država kaže da podrže klub za koji čak i ne navijaju." -av

ključno.....to je ono sto mi Pricamo, lako je imati "uspesne privrednike"

Pero

pre 4 meseca

Pa njemu krivo sto nisu sudile njhive sudije ono drvo bukva ili kako se zive slivenac pa baltazar i takvi koji mrze srbuju i srpski narod a prva mu medta kupovale gazde a ivde lumar je mali gazda

Nbgd

pre 4 meseca

Na stranu sve što je Obradović osvojio, na stranu što je najbolji trener možda i na svetu, na stranu što je rodoljub, na stranu što je najveći grobar, na stranu što je prihvatio da radi u mulju ove države za manji novac nego negde drugde... I sve to kad se izuzme, opet je jedna činjenica nepobitna - Partizan ne bi dobio pozivnicu za Evroligu da Obradović nije trener. Takođe, ne bi mogao ni da sanja A licencu da Obradović nije trener. Bilo koji drugi čovek na planeti Zemlji bi Partizan vodio u Evrokupu, maksimum. Dakle, samim njegovim pristajanjem da radi u ovim uslovima smo profitirali više nego što smo ikad mogli sa drugim trenerom.

Dok je god g. Obradović trener kupovaću svake godine godišnje karte (za nemale novce), kao i dreseve (kupio tri) i doprinositi na druge načine da živimo ovu bajku zvanu Evroliga i evropski Partizan. Kad on ode, završićemo sa košarkom (nažalost), biće kao i sa fudbalom.

Zbog toga svega - PRAVI PARTIZANOVCI MOLE OBRADOVIĆA DA NE IDE DO PENZIJE!