Košarka 319

Petak, 02.02.2024.

19:00

Partizan izgubio dobijeno, teže do plej-ina; ŽOC: Evo šta je problem

Košarkaši Partizana <a href="https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2024&mm=02&dd=02&nav_id=2475923" class="text-link" target= "_blank">poraženi su od Virtusa u Bolonji</a> rezultatom 88:84 u meču 25. kola Evrolige.

Partizan izgubio dobijeno, teže do plej-ina; ŽOC: Evo šta je problem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

319 Komentari

Sortiraj po:

Zravko

pre 7 meseci

Razvojni put partizanovih navijaca -
Ove sezone osvajamo, nikad jaci, imamo najboljeg trenera......sigurno smo u F4, ne treba nam Aba, to je za ove pacenike.....ma F8 ide lagano.....vidimo se u finalu Aba lige.

Nije lako, kada se dignes tako, a u blatu si od starta.

pedja

pre 7 meseci

Ostavite se više izvođenja auta, jer u ovoj utakmici, iako je smo 4 razlike za Virtus, Partizan je imao samo 8 asistencija na 84 postignuta poena, a Virtus 19 na 88 poena.
Ovo je više pitanje za trenera, na koji on sigorno nema odgovor, a to je njegovo delo.Kako onda pobediti - silovanjem 1na1, izolacije.... naravno da su igrači dekoncentrisani i nisu fokusirani. Inače navijači su savim OK!

Istina

pre 7 meseci

Gospodo,gde piše da je obavezan F8 i F4.Samo u našim željama i našim glavama.Na terenu se to zaslužuje.Neverovatna stvar dovedena do idiotizma je ubacivanje lopte u igru.Kad se to ponavlja iz uzakmice u utakmicu,opasno utiče na nervni sistem navijača.Kako je moguće da jedan veliki Žoc to dopušta.Znači li to da je izgubio autoritet,ili je igračima svejedno zbog njegovog urlanja i nevaspitanog ponašanja prema njima.

jug

pre 7 meseci

Steta nedostajao nam je ZAMENIK KAPITENA i reprezentativac SRBIJE TRIFUNOVIC.
Sa njim bi sigurno dobili, trifke najbolje izvodi loptu ispod kosa!
Mozda je nekome smesno ali to je tako vazan detalj, da smo izveli bolje pobedili bi utakmicu. Trifunovic ubedljivo najbolje aut lopte izvodi sa strane,daje igrao mi bi veceras pobedili. Kosarka su sitnice i detalji ko ne razume on ne razume ni kosarku.

fghncg

pre 7 meseci

U kriticnim trenutcima zakazali Panter i Dozer, jeftino izgubili lopte iz cega su oni u kontri jeftino poentirali. Ne moze se tako dobiti utakmica.

ZOmbie

pre 7 meseci

Da li je neko video od pocetka sezona da nas centar kao protivnicki (svaki napad) nakon bloka odvuce beka sa sobom u reket na mismatch? Nijednom...ali bukvalno nijednom dok nama stalno to rade.

Bob

pre 7 meseci

Ljudi, ne mračite. Odlično smo odigrali i na jeftino izgubili, ali pokazali smo da možemo.
Do kraja imamo 6 kod kuće. Ako bi dobili 5, idemo dalje.
Imamo Albu i Milano na strani.
Nije ništa izgubljeno, naprotiv.
(+41, 02. februar 2024 23:13)
Imamo i Real, Olimpijakos i Efes na domaćem i Barcelonu na gostujućem terenu!

M7

pre 7 meseci

Panter je jeziiivo los...i svaki put ajde uci ce u formu,bice sve kako treba,ali jok. Kao krava koja daje puno mleka i na kraju sutne kantu i prospe ga,e to je Panter ove sezone. Ovo veceras je njegov poraz, na +6 za nas, gubi dve lopte ( inace strasno koliko lopti na svakoj tekmi gubi) i promasuje jednu poludistancu. A onda na +1 za njih,cela petorka ga cuva ,on ide na neki isiljeni sut ,totalno nerezonski i caoo,ode tekma. Bilo kome da je dodao,bilo bi bolje,ali ne,on resava. Resio onu jednu u Madridu i umislio da je Jordan ( pritom se posle pobio i direktan je krivac sto nismo otisli na f4). Zoc isto, Panter srlja,a on ne reaguje. Jednostavno Panter ove sezone nije pouzadan i to je pocetak i kraj svih partizanovih problema. Zalosno, momci su lepo igrali,ali na kraju opet nista.
Tesko ce ovo ici u pley off,ali ajde da se nadamo i navijamo,mada igra cele sezone vrlo negledljiva, stalno neko mucenje.

Nemanja

pre 7 meseci

Za 25 mečeva u Evroligi:

Asistencije: Partizan je na poslednjem 18. mestu Evrolige. Znači gori od Asvela i Albe.

Skokovi (Zbirno, ofanz. i defanz.): Partizan je na poslednjem 18. mestu Evrolige. (Defanzivni su na 16. mestu, a ofanzivni na 17. mestu).

Šut za tri: Partizan je na 16. mestu Evrolige.

Izgubljene lopte: Partizan je na 16. mestu Evrolige.

Sut za dva: Partizan je na 1. mestu Evrolige.

Slobodna bacanja: Partizan je na 2. mestu Evrolige.

Poeni: Partizan je 5. tim evrolige po napadu, a 14. po odbrani.

Sad ovde je jasno sta fali za bolje rezultate. Pozdrav

shone

pre 7 meseci

Partizanu nedostaje klasičan plej, tu je najveći problem. Sve ostale pozicije su lepo popunjene, Partizan je tu odradio posao bolje od Zvezde ali pleja nemate, nijedan igrač vam nema kontrolu utakmice i tempa igre. Zbog toga je Partizan poslednji tim EL po asistencijama. Partizan bi lagano bio u top4 tima, da ima nekoga kao sto je Teo u Zvezdi, samo da neko uzme loptu na 5min kad se lomi i iskontroliše igru, ubrza ili uspori po potrebi.

Novo naselje

pre 7 meseci

Imate ogroman budzet, imate 15 zdravih i skupih igraca na raspolaganju, imate najtrofejnijeg trenera na klupi, imate najvecu podrsku navijaca u celoj Evropi, a igrate kao amateri. Mucno vas je gledati svaku utakmicu kakve gluposti pravite i kako delujete rastimovano. Sram vas bilo, preuzmite odgovornost za svoje brljotine.

Cenzurisan bez razloga

pre 7 meseci

Koprivica odigrao najbolju utakmicu u EL, ove sezone. Uz veliku minutazu. Smajlagic odlican, Avramovic takodje. Uz siru rotaciju sve izgleda mnogo bolje. Izgubismo zbog jeftino prodatih lopti u poslednjih 3 minuta. Ovde se zaboravlja da je Virtus treceplasirani tim u EL, iza Reala i Barse, i da to nije slucajno. Mogli smo ovo i da dobijemo, sa malo vise koncentracije na kraju. Sada slede utakmice kod kuce i nesto laksi raspored. Samo 3 gostovanja u poslednjih 9 kola. Plasman u 10 ne bi trebalo da bude upitan.

delboj

pre 7 meseci

A dobro. Ona trojka "Solskjera" je usla i to je bilo to. To se ne brani. Odlicna je bila odbrana Smajlija.
Kaminski je veliki problem Partizanu. Vjerovatno Zoc trazi vecu rotaciju, i zato je ovaj u poslednje vrijeme igrao dosta, ali je totalno ugasio Smajlija koji je po meni vodeci igrac Partizana i pomalo Kabokloa. Partizan ima dovoljno kvaliteta pod reketom. Smajli, Kaboklo, Ledej, i ponekad Balsa da odrzi odbranu. Takodje je malo preklapanka na Dosieru i Abramovicu. Mislim da bi oboje trebali da su u igru. A Naneli dzoker sa klupe.

Миша

pre 7 meseci

Молим навијаче Партизана да буду мало реалнији, да не уписују победе унапред итд... Ми, са оваквом игром, да будемо срећни, ако освојимо Куп Кораћа... Прошла сезона и те приче, пустите то...

Tisa, samo Tisa

pre 7 meseci

Mnogo bolja utakmica Partizana od one u Monaku, pre svega zbog mnogo vece energije koju su igraci ulozili. Bio je to pravi, intenzivni evroligaski duel koji je na kraju Partizan mogao a mozda cak i morao da dobije. Utakmica nije dobijena iskljucivo zbog izuzetno glupih gresaka u zavrsnici, kako u odbrani, gde su i Panter i Naneli svoje igrace zaboravljali pod kosem, tako i u napadu, em zbog prodatih lopti na ubacivanjima iz auta ili ispod kosa, em zbog lopti izgubljenih u komicno naivnim driblinzima Douzera, kome se to vec redovno desava, ali i Nanelija i Pantera. Upravo ti igraci ne smeju da prave takve greske, pogotovo ne u zavrsnici. Sramota je za tim koji vodi najtrofejniji evropski trener da nema akciju za ubacivanje lopte sa strane ili pod kosem. Raduje me Balsina angazovana igra sa mnogo vise koncentracije, pogoto u odbrani. Em je sjajno zalepio (mislim) Danstona, em je Sengeliji „skratio“ sut sa krila za jedno 1,5-2 m. Uveren sam da bi Balsa bio jos korisniji u sistemu odbane u kome ne bi morao da juri protivnivcke spoljne igrace na 9-10 m od kosa. Ima jos dosta utakmica da se igra, ali vera da ovaj Partizan moze nesto ozbiljnije da napravi je sve manja. Sta je s Kaboklom?

Bole

pre 7 meseci

Ocigledno je da Obradovica vise nista ne interesuje. Otaljava ovo sa Partizanom. Lik je umoran, zasicen i i indisponiran. Voleo bi da gresim ali ne verujem.Ukoliko Partizan hoce nesto vise da uradi u EL mora da zameni Obradovica ma koliko to kostalo nekim drugim trenerom. U protivnom samo ce se i dalje tavoriti bez sanse za bilo kakvim vecim uspehom

Objašnjenje

pre 7 meseci

Ako ćemo realno,plej in nije uopšte upitan jer Valensija do kraja može da pobedi samo dve,eventualno tri utakmice,znači imaće 15 ili 16 pobeda,dok će partizan imati 17,možda čak i 18.Utakmica protiv Baskonije u Areni će odlučiti ko će biti 9. a ko 10.na kraju.

Aleksaa

pre 7 meseci

Greška Žocova je Smailagić i Koprivica zajedno u timu na kraju utakmice.Oni spori, a ostali pokriveni pri uvođenju lopte.Trebao je Jaramaza uvesti.

tako blizu a tako daleko

pre 7 meseci

Panter je promašio zadnji napad za pobedu, nerezonski i bez veze. Ne krivim samo njega, ekipa koja ispusti onako lepu prednost pred sam kraj utakmice nije ni zaslužila da pobedi.

isto

pre 7 meseci

Partizan ima kvalitetan tim.
Ima i kvalitetnog trenera koji tvrdoglavo greši u jednoj stvari a to je da ekipa može da bude vrhunska bez odličnog plejmejkera.
Ne znam ja bolje od Obradovića ali imam oči da vidim da smo dali 84 poena sa samo 8 asistencija.
To meni znači da nema organizacije igre i da se utakmice igraju na suvi kvalitet igrača koji individualno šutom donose koševe.
A kada šut ne ide onda gubimo lako.
Partizan nema igrača koji će pravovremeno deliti lopte drugim igračima,koji će držati loptu sigurno u rukama i preneti je pred koš,igrača koji daje precizne pasove.
Jednostavno Douzer,Aleksa,Panter na te stvari nisu navikli,nemaju to u sebi.
Meni je najlošiji utisak veceras ostavio Douzer.
Onakvu igru bez imalo odgovornosti skoro nisam video.
Inače Panter je u ovoj ekipi i plej i bek i krilo.
I jedino on ima hrabrost.
Gledam pri neresenom rezultatu izvodimo loptu,dobija je Aleksa i ne kreće u napad već čeka da se Panter vrati i daje mu loptu.
A Alejsa je projektovan da bude plej.
Da rezimiram.
Nema "mozga" na terenu dovoljno u ovom timu.

Pacman

pre 7 meseci

Neobjasnjivo.Mentalni sklop ne valja kod pojedinih igraca...nesigurnost.Ne razumem ustvari ubedjen sam da svi vi sto pisete Zeljko odlazi-navijate za onaj drugi razmontirani klub koji od malopre kao i svakeeeee godine zavrsava medju najgorima.O cemu sam vec pisao pre par nedelja.Partizanovac to NECE NAPISATI!Kada se dobija?hvalospevi.Kada se gubi?salve uvreda.To vise lici na one...druge.Ne pobedjuje se svaka...gubi se..nije ni zeljko svake godine osvajao..gradio radio..vratio nam se u Partizan najveci trener evrope..i vratio je i nas.Vratio je..VERU!!!A TO JE JE NAJVAZNIJE NA SVETU!MI SMO I DALJE U IGRI!raditi truditi se,ispravljati greske,boriti se...boriti se,gresiti, padati..ali boriti se.Jer on ima Vere u Partizan.Ko sam ja da je nemam??Ako je nemate?Vi niste navijaci kluba!

kuda Simovicu

pre 7 meseci

kakvi ste vi navijaci kad kukate i pljujete ovoliko. do kraja treba podrzati celu ekipu, imamo sanse za pley in a tamo kom opanci kom obojci. Verujem da tada ulaze u pravu formu i moze biti svasta. I mene su iznervirali sa ovom veceras ali zivot ide dalje. Samo uz podrsku koju ce imati verujem do kraja mozemo imati i skor 18-16. trebalo bi da bude dovoljno za nastavak. Prva prilika propustena idemo dalje, ima jos sanse.

jug

pre 7 meseci

Trebamo biti realni..nedostajao je nas zamenik kapitena i reprezentativac srbije Trifunovic. Sa njim bi sve bilo lakse u napadu i odbrani. Vrati nam se sto pre Urose

Zuja

pre 7 meseci

Ovde kako stvari stoje Zveda ima bolji međusobni skor od Makabija, Partizana, Valensije i povoljniji raspored na papiru do kraja.
U slučaju poravnjanja te 4 ekipe na 8-9-10 toj poziciji Zvezda ide u plej in. To su samo dve pobede razlike a ja u sledecem kolu očekujem poraze Makabija i Valesnije i pobede Zvezde i Partizana.
Takođe Partizan odmah igra sa Milanom u gostima tu će Italijani tražiti isto svoj priključak i posle ovih kup pauza će kompletirati ekipu sa Mirotićem i biče teško da se dobiju tamona onda Barsa u gostima.
Biće uzbudljiva završnica za prolaz u plej in.
Ko bude 10 mesto taj bolje i da ne igra, pošto mora u gostima da dobije devetu ekipu jedan meč pa onda opet u gostima poraženog iz meča između sedme i osme ekipe. To je recimo za Zvezdu i Partizan ravno udaru komete u planetu Zemljum

Ranko

pre 7 meseci

Da je ekipa ovako nespremna za agresivnu igru i da nije u stanju da izvede aut je prosto neverovatno.Ovakve situacije se ne improvizuju i ne ostavljaju igračima da sami izmisle rešenje.Trener još uzme tajm i posle toga greše.U poslednja 2 meča ispadanje lopti iz ruku,greške u driblingu,
dodavanju.Douzir očigledno divlji igrač kojeg treba vratiti na osnove i značaj preciznih dodavanja u protoku lopte.Jeste Koprivica doneo čvrstinu i preokret,ali nije smeo u završnici da bude na parketu.Sve onako pogubljen,
Kaboklo bi bolje odradio ona preuzimanja.Naši igrači su fizički inferiorni za ovakvu košarku.Odigrali su dobru utakmicu i izgubili priliku da budu u 6.Ovako nije ni važno koji si:sedmi,osmi,deveti ,osamnaesti.

Institucija

pre 7 meseci

Verujem da cemo uci u play in jer imamo do kraja 6 meceva kod kuce i 3 na strani ali po svemu sudeci iako prodjemo play in idemo na Real,bar cemo gledati klasik.

jug

pre 7 meseci

Steta nedostajao nam je ZaMENIK KAPITENA i reprezentativac SRBIJE TRIFUNOVIC!
Sa njim bi sigurno dobili, trifke ti najbolje izvodis loptu ispod kosa! Mozda je nekome smesno ali to je tako vazan detalj, da smo izveli bolje a Trifunovic ubedljivo najbolje aut lopte izvodi sa strane mi bi veceras pobedili!

luka

pre 7 meseci

Dozier jeste dobar igrac, ali tako nekako nonsanlantan, ubio nam je komentum posle odlicne Koprivicine blokade sa odmah izgubljenom loptom. O izvodjenju lopte iz aute ne vredi ni trositi reci, nije mu prvi put.

Dabu

pre 7 meseci

Još jedan podatak. Virtus 19 asistencija, Partizan 8. Na tabeli timskih asistencija poslednje mesto u EL. Košarka je kolektivna igra, a ne "daj loptu Panteru da igra 1 na 5".

City Slicker

pre 7 meseci

To je to što se tiče plej-ofa. Ekipa koja više puta ne može da izvede loptu iz auta nego je dodaje protivniku za čisto poentiranje, koja u dve utakmice za redom dozvoljava istom igraču (Lundberg) da ih napuni bez prave reakcije i koja dozvoli da u zadnjoj minuti za 30 sekundi dođe od plus dva na minus 4, ne zaslužuje više od 12. mesta, prosto iz pijeteta prema drugim ekipama.

Sada je jasno da je prošla godina bila rezultat trenutnog nadahnuća i pre svega prisustva Exuma a zatim i Lesora i to ne može da se ponovi, pogotovo uz Pantera i Ledeja koji su ove godine lošiji nego prošle dok novi igrači, sa donekle izuzetkom Dozera nisu adekvatna alternativa.

ovo nije smelo da se izgubi

pre 7 meseci

koprivici kad bi neko samo objasnio da ne treba na svaku blokadu da se zalece da je smecuje ne bi niko kos na ulazu protiv njega dao, ali on uvek krece da "polomi" loptu i zbog toga kasni da pipne loptu. Dva poslednja ulaza igraca Virtusaje imao i da nije pravio zalet za smec obe bi zalepio. Najtuznije od svega na ovoj utakmici sto je Partiuzan odigrao odlicnu odbranu, ali primi 25 jeftinih koseva i iz gresaka i opet ispada da su mu ugurali 90 komada. Ne mogu da zadrze koncentraciju kao da je pola tima na nekim lakim opijatima. Douzer dobar, ali nekako previse nonsalantan, za poslednju izgubljenu mislim da nije kriv jer mu se Balsa zavukao gde nije trebalo i mislim da mu je on izbio loptu nogom, ali ona ubacivanja, gde nije iskljucivo krivac igrac koji ubacuje su apsolutni hit. Realno se lose otvaraju ovi sto treba da pokupe loptu, ne naprave potpunu kretnju kad izadju iz bloka, nego stanu pre vremena, zato i ne moze da im se da lopta.

Миша

pre 7 meseci

Шта рећи... Срамна игра појединих играча... Бруно, Доужер као да су у трансу... Пантер и његове завршнице... Боже помози!

Bard Živa

pre 7 meseci

Kad pomislim da je ovaj trener jedva izbegao ispadanje sa Strazburom prošle sezone a da naš ima 9 titula EL........... Jeza me neka uhvati....

+41

pre 7 meseci

Ljudi, ne mračite. Odlično smo odigrali i na jeftino izgubili, ali pokazali smo da možemo.
Do kraja imamo 6 kod kuće. Ako bi dobili 5, idemo dalje.
Imamo Albu i Milano na strani.
Nije ništa izgubljeno, naprotiv.

Galis

pre 7 meseci

Dobijam ospice kada ovde pročitam da je onaj prošlogodišnji Partizan bio jači od ovogodišnjeg za klasičnog pleja zvanog Jam Madar. Znači Jam Madar je bio samo talentovan mlad igrač i ništa više. Nije puno doprineo ni Partizanu niti Izraelskoj reprezentaciji na prošlogodišnjem SP, i eventualno je dobar kao drugi ili treći plej u nekom timu.
Primetio bih i da Dozier uz Andjušića i Pantera olako gubi loptu na bilo kojoj strani terena, dok izvođenje lopte sa strane ili ispod koša apsolutno niko ne zna da izvede. Jedina pozitivna stvar iz ovog meča je Koprivica koji bi morao da bude prvi centar i uz Kabokla gradi igru Partizana na poziciji pet.
Pratim ovaj klub 35 godina i nikada nisam video da ovaj klub nema timsku igru, niti toliku dezorganizaciju u igri a pri tom ima najvecu podrsku javnosti u hali i van nje.

Nikola

pre 7 meseci

Virtus im se "nudio", ali ne vredi.
Dosta igrača Partizana je u drastičnom padu forme i to me lično najviše brine.
Zbog ove utakmice, koju su morali dobiti na strani, mogu vrlo lako da izvise za F8.
Moraju se utakmice dobijati i na strani ako se misli ući u završnicu EL.
U ovom trenutku sezona "miriše" na prošlu.

Zeljko

pre 7 meseci

Hahah, 71 - 77 vode i samo čekam da vidim na koji način će prokockat.
Znači kakve su to greške u izvođenju auta,prenošenju lopte,šta onaj Dozier radi,lik pokloni 2 ključne lopte u 2 napada,prestrašno.
Ovako tešku utakmicu prokockat na ovakav način ,kad je već imaš praktički dobivenu.
Svaka čast Partizan.

TOTALNI OPOSUM

pre 7 meseci

Niste loši, grobari. Malo da popravite ubacivanje lopte iz auta i to je to. Bolje da bacite loptu svom igraču nego protivničkom igraču jer to može da bude nezgodno. Evo sad ću da objasnim i zašto- saigrači su se postavili u napadu i kad onda baciš protivniku loptu, saigrači se neprijatno iznenade, a pritom su i na drugom delu terena pa ne mogu da se vrate u odbranu i protivnik se stušti ka tvom košu u nameri da poentira i saigrači se naljute na tebe. Ne valja to nikako

Tragikomedija

pre 7 meseci

Sami sebe pobedili po ko zna koji put, greške na nivou pionira. Ne znaš loptu da izvedeš iz auta, tri puta kad se lomi utakmica i posle tajmauta za poslednji napad. Virtus iz auta poentira na zicerima tri, četiri puta. Panter priča sa klupom dok Belineli, koga bi trebalo da čuva, od svih ljudi stoji potpuno sam i pogađa otvorenu trojku. Koprivica isprati Pajolu savršeno na preuzimanju, Doužeru njegov igrač beži, dobija pas i ide na polaganje. Pantera udvajaju čim je primio loptu u toku napada na -1, čovek ni ne pomišlja da doda, dribla i šutira sa kontra noge, bez ravnoteže, i naravno promašuje. Zatim Panter ne pravi odmah faul, da ne pokupi tobože svoj peti faul gospodin, i oni kradu jedno četiri, pet sekundi tu. Glupi faulovi npr. Nanelija i Doužera kad smo bili u bonusu itd. Samouništenje već rutinsko sada. Ne pobediš Virtus koji je u katastrofa formi i čiji je najbolji igrač, koji je motor koji ih pokreće, odigrao kriminalno.

Neko iz mase

pre 7 meseci

Neverovatno! Iz utakmice u utakmicu mi pravimo amaterske greške. Uvodiš loptu u igru ili braniš koš kod ubacivanja lopte od strane protivnika i koji put se dešava da ne možeš ni da organizuješ napad (gubiš loptu), niti odbraniš koš.

Za tim koji ima igrače od par miliona eur godišnje nedopustivo!

Nada za prolaz dalje u domenu sreće i teorije od sad pa nadalje, nažalost.

Bojan

pre 7 meseci

Željko ih boli i samo njega provlače kroz komentare i medije..pitanja na konferencijama..pa se reči vade iz konteksta..meri jačina tona,oni pate...ne dajte na Željka grobari,tu moramo biti kao jedan!

Udarnik

pre 7 meseci

Bez stresa Grobari. Mi se borimo za to 10to mjesto. Trenutno tu i trebamo da budemo. Momci se trude ali nekontaju sta treba da igraju posebno u odbrani. Kuci da dobijemo sve i to bi trebalo biti dovoljno za to 10to.

Rokabili

pre 7 meseci

Haha, 3 ubacivanja u igru u zadnja dva minuta partizan im daje, i još jedno za malo, pa kako misle da pobede, kakvi gubitnici smotani...

Мишо

pre 7 meseci

ово је барем пета добијена утакмица на страни који смо изгубили .
по ко зна који пут не умемо да изведемо лопту , почетничке грешке правимо .

Dokle više

pre 7 meseci

Vidi se da ova ekipa bez lesora je izgubila hemiju i nije to ta ekipa od prošle godine džabe ste doveli 2 igrača na njegovu poziciju! Možda i više para potrošili na kabokla i kaminskog ne vredi.ako pamtim nešto pamtim to da nam je panatanaikos uvek uzimao najbolje i uništavao sledeću sezonu to se dešava i sada! Ova sezona je pukla ali pamet u glavu za sledeću...

Curry

pre 7 meseci

Sta vam je dozier kriv,igrao odbranu u mnogo situacija perfektnu,krao lopte,izvodjenje lopte,kome on da dodam kad nasi igraci ne znaju da odgurnu cuvara a ne mogu ni da pobegnu,dozier nista nije kriv,jedini ko zna da primi loptu iz auta je leday,on uvek zna na snagu da odgurne i da primi loptu, al sad nije on igrao u zavrsnici. Dzaba sve kad imamo najgluplje igrace koje sam video,samo je trebalo dodati punteru,bez puno razmisljanja.

Lili

pre 7 meseci

Jel realno?Cetri yadnja ubacivanja lopte u teren neuspesno.Ogroman broj izgubljenih lopti.Zoc, vezbate li vi neku taktiku na treeninzima?

Svrco

pre 7 meseci

Je li to taj veliki trener? Vodimo do pred kraj i kad je odlucujuci napad i baba u publici zna da ce Panter ici sam? I naravno stisnu ga i iz nikakve akcije on promasi kao i obicno i ode utakmica!

Brzi

pre 7 meseci

Katastrofa Zeljko, kako god sve, katastrofa da posle svakog tajmauta mi gubimo loptu na izvodjenju. Sta li se crta to je za Nobelovu nagradu.

da nije bilo srecnih pobeda bili na mestu sa Asvelom i Albom

pre 7 meseci

Da li postoji ekipa u Evropi koja je nesigurnija kod vodjenja lopte i kod ubacivanja lopte u igru? ja ne mogu da verujem da se jedino Partizan muci sa tim stvarima. A Panter kako dignemo glavu iznad vode tako nas ukanali. Ili se saplete o svoju nogu, ili izabere najgori i najtezi moguci sut. Sve na stranu, ali da ti tri sezone ne umes da uvedes loptu u igru bez drame i problema, to ne moze da mi bude jasno nikako. I uopste nije bitno ko je protivnik, ista je prica i protiv Krke. Ja ne znam sta se trenira i sta su trenirali 30 godina. To je prosto neverovatno, od prve utakmice ove sezone, evo i dan danas problem. Ali tako je to kad imas sesnaest crnaca i ako je neko ikada gledao "martovsko ludilo", to treba da mu bude jasno. Isto i oni tako, po deset minuta ne mogu da ubace loptu, samo sto oni imaju tajm autove na ubacivanju pa nije svaka izgubljena. Ovo je sramota da imas plus sest, da onda uspes da primis dva kosa na njihovom ubacivanju iz auta ispod kosa i da ti oduzmu tri lopte na ubacivanju i to sve u roku od dva minuta. Onaj kos na ubacivanju za jednu sekundu. Ja razumem da primis kos kad je ostala sekunda, ali da ti za sekundu naprave zicer, e to mi ne ide u glavu nikako. Ovo je sramota kako izgledaju igraci partizana ove godine, bez samopouzdanja, bez petlje u odlucujucim trenucima i realno bez znanja. Tandem Dozer Naneli je izgubio pet lopti u poslednjih tri minuta samo na ubacivanju iste i dve smo uspeli srecno da sacuvamo.TRAGEDUJA!!!!

simbad88

pre 7 meseci

E moj Željko, jel imaš i jednu drugu akciju kad se lomi rezultat sem da daš loptu Panteru pa šta uradi? Naučite da izvodite loptu iz auta i da nekad odbranite isti. Sramota!

Piter Markoni

pre 7 meseci

Željko izgubio utakmicu, u četvrtoj menjao samo Koprivicu Smajlijem, igrači popadali od umora, i onda čuveno preuzimanje i sve koševe dobismo napadom na preuzimanju Koprivice.... Na 77:71 za nas Dožijer pravi izgubljenu loptu i na nerešen rezultat gubi još jednu... Dečko je talentovan, ali spor kao puž okretan kao vagon..... Ekipa je totalno " poljuljana" .... Strašno.

mrki

pre 7 meseci

partizan naredne 2 utakmice ima protiv bajerna i efesa kuci i vraca se na pozitivan skor,a zvezda je ispala jos porazom od asvela,a alba je samo to potvrdila.

Kia

pre 7 meseci

Ma preuzimate i dalje igrače ne trudeći se da ispratite svog igrača... Šest zadnjih napada napadaju Balšu i sve pogode na polaganju.. A o izvodjenju ispod košai sa strane kao teški početnici.. A ti Željo ne menjaj ništa sve lepo funkcioniše. Pojma nemaš.. Sve tvoji porazi..

Disko

pre 7 meseci

Neverovatno, nije mi jasno šta se dešava na tajmautima u ekipi Partizana... ?? Eto stvarno neverovatno..
Kako je moguće da u poslednja 2 munita izgube posed iz auta...To NIJE problem koncetracije igrača..

Marko

pre 7 meseci

Ostavka Obradovica odmah, takve greske po ko zna koji put da se desavaju
najodgovorniji je trener. Losa selekcija, losi potezi. Obradovic ostavka pod hitno.

Solarnaut

pre 7 meseci

e moj Obradovicu uvek sam te branio ali ovo veceras 77:71 za Partizan 2 minute do kraja i cetiri lopte mi ne izvedemo iz auta, poslednja 2 minuta 4 lopte nisu u stanju da ubace u igru da nemate akciju za izvodjenje lopte pa sta ste radili 3 godine da loptu ne znate izvesti jadna vam majka da ne kazem.neku akciju neki sut za pobedu bedno i prejadno

Šteta

pre 7 meseci

Velika je šteta, što Panter nije zaradio peti faul ranije. Jednostavno čovek ne zna da igra završetak utakmice. Na veliku žalost, nećemo biti medju 10 najboljih.

Goran

pre 7 meseci

Dosier i Nanely 3 ubacivanja njima u ruke i dve izgubljene lopte pri vodjenju. Sve to dva minuta do krajaa i 6 razlike za nas. Da ih otpustis odmah, kao i oostale sto se ne krecu bez lopte. Toliko strukee na klupi a nijedan blok - oslobadjanje pri ubacivanju sa strane?

anti Rola

pre 7 meseci

Putuj Evropo i ne misli na nas. Mi ostajemo u blatu i mulju u prepucavanju ciji su eritrociti crveni, crni beli.
Ovo sto trener forsira je neverovatno. Za tri godine nisu naucili da ubace obicnu loptu u igru, tako su izgubili u Euro Cupu, sada gube dobijenu utakmicu na isti nacin.
Strasno, razocarao me Zeljko!!!

Milan

pre 7 meseci

Da li neko moze da trazi odgovor od Zeljka kako to da 90% lopti koje ubacujemo pod pritiskom,i to posle tajm auta gde im on crta kako da ubace,mi tu gubimo loptu?
Bice da je do trenera i cuvene tvrdoglavosti.

Nenad

pre 7 meseci

Bez stresa Grobari. Mi se borimo za to 10to mjesto. Trenutno tu i trebamo da budemo. Momci se trude ali nekontaju sta treba da igraju posebno u odbrani. Kuci da dobijemo sve i to bi trebalo biti dovoljno za to.
A sta je garancija da cemo dobiti sve kuci? Drugo da bi se nesto napravilo mora se pobedjivati i na starani. Partizan je onda postao klasicna domacinska ekipa koja se samo nada da ce kuci nekoga dobiti, pritom mi kuci do kraja imamo ozbiljne ekipe koje su ispred nas na tabeli i kojima takodje trebaju pobede da bi bile sto bolje pozicionirane.

dragaN

pre 7 meseci

Ahahahahaha! Posle prosle utakmice, objavljen je moj komentar da sve dok Obradovic ne shvati da gubi utakmice ne zbog lose odbrane, malo skokova, loseg suta, vec iskljucivo zbog izgubljenih lopti Pantera i pogresnih dodavanja Dozera, nece moci da pobedi. Ovo je po ko zna koji put da Dozer kada se lomi rezultat u zadnjem minutu ne ume da ubaci loptu u igru. O Panteru tek da ne pricam.

Lord

pre 7 meseci

Partizan ima problem sa izvodjenjem auta, od pocetka sezone.
Pogotovo kada Douzer izvodi.
Imam utisak da pokusavaju iz tog auta da ostvare neku zicer poziciju.
Aman izvedite ga kao ljudi, sta glumite!

sin lovca na medvede

pre 7 meseci

Ja koji nemam pojma o kosarci, znam da kod izvodjenja iz auta, sve sto treba da se uradi je da jedan od cetvorice igraca, treba da pridje izvodjacu auta, na metar, i da mu ovaj da loptu.
Protivnik moze samo da napravi faul na igracu koji prilazi po loptu.

Vaske

pre 7 meseci

Obradovicu idi u penziju molim te!
Drziz non stop u igri Doziera a lik totalno izgubljen tokom cele utakmice. Dajes njemu da izvede aut? Smajli ti cuva njihovog najboljeg sutera za 3 poena?!? Ej bre!

Morfeus

pre 7 meseci

Ljudi, glavu gore. Evo, Ilon Mask, Bil Gejts,i svi šeici iz Emirata se spremaju da pomognu Partizanu sa finansijskom inekcijom od stotinu miliona dolara, pa će Top 8 biti na vidiku za koju godinu. Ne brinite, stižu Džejms Harden, Entoni Dejvis, a i Embid je blizu potpisa.

xy

pre 7 meseci

Ponovo izgubljena praktično dobijena utakmica. Mnogo gluposti Pantera i Doužera u završnici. Sudije bile na strani domaćina ali to nije prelomilo već neverovatne greške koje sene opraštaju u EL. Šteta.

limes

pre 7 meseci

Željko je najveći ktrivac, a vi ga dižete u nebesa. Sva mudrost Željkova je igra 1 na 1, a to što radi Panter to je tragedija. Zar stvarno niko ne vidi šta Željko radi i kakvu košarku igra, ludilo!

miroslav

pre 7 meseci

Obradovicu, Dozer NE ZNA da igra kada je jaci kontakt. NE ZNA!!!Drzis ga u igri, a on covek izgubljen. IZGUBLJEN. Unistio vas je. Ne prvi put. Ni Kaminski ne zna pod kontaktom! Ubiste se od dovodjenja NBA igraca, a tamo se NE IGRA ODBRANA do plej ofa. Ovaj poraz ponistava ambicije za ulazak u osam. A da se posteno kaze - i nema tu kvaliteta za takav plasman. Ovo ce biti jos jedna sezona u kojoj su najvisu ocenu zasluzili samo NAVIJACI. Ali oni ne daju koseve.

Iskren

pre 7 meseci

Pa ko je uopste davao bilo kakve sanse Partizanu? Ajde realno…to sto su izgubili sa manje od 15 razlike je izuzetan uspeh za njih, jos su izjednacili nekim cudom par puta, Virtus je bas pao u nekoliko navrata, tesko da Virtus moze gore od ovoga a Partizan svakako ne moze bolje..uz pomoc sudija izvlaci maksimum koji ni sami igraci ne ocekuju niti se iko nada, i ako je tip placen i sklopljen da osvoji SL bez poraza, ipak ne trener najslabija karika i trecu godinu u nizu nece osvojiti nista, a svaki drugi trener bi sa ovakvim timom uzeo bar dve EL..

47304

pre 7 meseci

Imali smo kroz sezonu vidjeti svakakvih nedostataka ove ekipe ali da ne znaju loptu izvesti i plus da na sekundu-dve kupe onakvu foru pod košem dva puta zbilja je kriminalno pa ako je i od Žoca !!!

zare

pre 7 meseci

Čekaj. Da li Partizan gubi od Zvezde? Gubi, dve za redom. Odakle nam onda ideja da može dobiti dve u gostima u Evroligi? Obradović je zabetoniro ekipu, ulio im je strah od poraza i zato slede porazi. Bidmo iskreni, videlo se u pripremnom periodu u Podgorici, da ni Partizan ni Zvezda nisu ono što su bili prošle godine.

Gambeeet

pre 7 meseci

Pa siguran sam da bi iz KK Gajdobra bolje izvodili loptu iz auta od košarkaša Partizana, pa šta je bre ovo Gospode blagi, i to iz tajmauta oba puta, i što je najfrapantnije, ponavlja se iz meča u meč . A da ne pričam što su nam dva puta prodali istu foru iz auta s utrčavanjem Lindberga u reket. Strašno da se na ovakav način prosipa sav prethodno uloženi trud da se preokrene i dobije meč. Sramotno zaista.

ja

pre 7 meseci

Da li moze Zeljko Obradovic bez histerisanja da objasni kako ekipa sastavljena od milionera vec 3 godine ne ume da izvede loptu?

Mislim da navijaci Partizana imaju pravo da znaju kada ce ekipa nauciti da izvede loptu i da li je potrebno dovesti novog trenera da ih to nauci, ako je to toliko komplikovano da najbolji trener u istoriji evropske kosarke ne ume da ih nauci.

pedja2206

pre 7 meseci

Šteta.
Ovaj Virtus koji je treći na tabeli zamalo da dobijemo u gostima. Svojim greškama i nedostatkom sreće jer ona trojka preko Smailagića se retko daje. Glavu gore momci.

Pazarc

pre 7 meseci

Ovaj Puki ide sve sa Partizanom gde god gostuju grobari Puki ide sa njim…kao pojačanje….al ni to im nije dovoljno….ove godine vi i Zvzda ima da budete 12-13 na tabeli….

Paja

pre 7 meseci

Šteta,bila je lepa prilika za brejk ali u sportu nekada treba imati malo sreće.Na žalost Partizan je ovo nesrećno izgubio.Šteta za momke ali nema im se šta zameriti.

Aca bg

pre 7 meseci

Odgovorno tvrdim da je ovaj Danac Lunberg trenutno najbolji plej u Evropi.Ima sve:asistenciju,ulaz,sut spolja...kao nekad Sale Djordjevic.Dobra utakmica,morao je neko da pobedi.

Tatko

pre 7 meseci

Kod Duleta je SVAKI aut morao da se izvodi posle dva bloka, čak i kada protivnik UOPŠTE ne pritiska, a to se desi dvadesetak puta u toku utakmice. Zbog toga nije bilo problema izvesti aut kada protivnik igra presing. Pozdrav svima!

duskovujosevic

pre 7 meseci

sledece godine lepo da se igra evrokup pa nece biti ovakvih trzavica,samo da izvucemo trento i da toto foraj vec 15 godina gostuje protiv nas,taman moze i da se penzionise u hali Ranko Zeravica

2CRAZY

pre 7 meseci

Standardna boljka Partizana i svih nasih klubova, vodili 7 razlike pred kraj i onda se uplasili, poceli vec tad da igraju duge napade do zadnje sekunde, a to se ne radi na cetiri minuta pred kraj utakmice, vec u zadnjem minutu, i to im je ubilo dinamiku napada i nalet... a naravno te duge napade nisu iskoristili...

Schwiza

pre 7 meseci

Vi i vase izvodjenje lopte iz auta. Ja zaista ovo u zivotu nisam video, da je svaka lopta sa strane 50:50, a iz ceonog auta 60-40 za ekipu koja se brani. Ne znam koju rec da upotrebim za to, jer nije katastrofa. Gore je od katastrofe.

Banja Luka

pre 7 meseci

Добра утакмица, браво момци, добра игра и ако сте изгубили, остаје жал.Подршка момцима

demogra

pre 7 meseci

Da je Željko svojom pojavom podigao Partizan, to je tačno. Željko je ime, ipak. Sada, koliko je doprineo rezultatima, to je pitanje. Po dolasku, u najmanju ruku, imao je jednaku ekipu kao Zvezdina, izgubio je ABA. U drugoj sezoni je imao kvalitetniju i osvojio je istu. Prve godine Evrokupa, sramno ispadanje, a imao je drugu najskuplju ekipu u takmičenju. Druga sezona odlična u Evroligi, ali opet, kad je to trebalo privesti kraju, ništa. Ove sezone, Partizan, čini se, da se udara nogom u zadnjicu za ovaj skor. Onih 5 pobeda zaredom, bar tri su na sreću i sudjenje dobijene. Partizan, mislim da je večerašnjim porazom izgubio 6. mesto. Među prvih 10, tj. od 7-10 mesta, biće svakako. E sad, tu moraju baš da se potrude da budu 7. To mesto, ipak, izbegava Real. Sa ostalima može da se igra."

profa

pre 7 meseci

Dva puta ispod koša igrač prima loptu iz auta i daje koš, a naš centar na 6 m čuva Danstona da ne primi loptu za trojku, na 1.5 ces. To je super taktika.

Iz drugog ugla

pre 7 meseci

Dva poraza od Virtusa na jednu loptu definisu dosadsnji deo sezone. Dve bitne propustene pobede. Baskoniju da ne pominjem i dopusten ofanzivni skok sekund pre kraja. Sada je svaka utakmica u Areni pocevsi od Bajerna pod moranjem, a nije da dolaze laki protivnici. Bas steta za veceras. Poklanjamo lopte i poene sakom i kapom. Ne mogu da verujem da ne umeju iz bloka da izadju. Ne moze trener da postavi blok. Vratili smo prodatim loptama na izvodjenju, Dozer posle time outa gubi loptu. Bili su na patosu i mi smo im dali ruku da ustanu.

drvo

pre 7 meseci

Sa ovolikim hendikepom sudjenja šta mi da,tražimo i 2x bolje da igramo obe srpske ekipe
Oni nas ubiše u odbrani a ništa se ne sviraMakar da ih bijemo onda mi da im crvene ruke . Da igramo 3x jaču odbranu

Lane

pre 7 meseci

Balsa Koprivica je 18 puta bolji od Kaminskog i Kabokla. Decko je agilan, skocan, postavlja se dobro, blokira, otvara, igra dobru odbranu(to sto Zeljko forsira preuzimanje nije njegova krivica, pa ispada da mu centri ostaju sami). Partizan sa njim na terenu deluje robusno. Nadam se da ce mu davati sve vise vremena.

sempervivum

pre 7 meseci

Изглупираше се за медаљу у последњих пар минута, као да су аматери...
Ма колико да учини доброг током утакмице, овај Пантер на крају све проспе својим нерезонским солирањем. А онај Доужер (или како се већ пише) је шампион у поклањању лопти.
Партизан треба да се врати домаћим играчима. Ако већ улаже новац, онда треба да купи најбоље домаће играче. Ови странци играју без страсти. Чист бизнис.

Maxi

pre 7 meseci

Po koji put već problemi sa ubacivanjem lopte sa strane. A šta tek reći za ona dva primljena koša za 1.5 i, čini mi se, 4 sekunde.

Kondor

pre 7 meseci

Sve dok mu Panter bude zavrsavao utakmice zavrsavace se ovako. Covek je upropastio dobijenu utakmicu 77:71 zato sto glumi nekog closera. Decko nisi closer. Rupa u odbrani.

Бобан

pre 7 meseci

Радује добра игра, која нажалост није крунисана победом, али вратиће се то, најбоље у плеј офу...

ccc

pre 7 meseci

Smesno mi je kada neko krivi Obradovica jer je neko nesposoban da izvede aut?? A to se ponavlja gotovo u svakoj utakmici? Uvek isti problem kod izvodjenja auta. A sta je potrebno. Da se igrac krece i otvara da bi primio loptu a ne da stoje svi u mestu . Njih cetvorica stoje a jedan hoce da primi loptu?? I izgubi je pod pritiskom. Aman krecite se , otvarajte se da bi aut bio izveden. Kakve to veze ima sa Obradovicem? Mislite da on o tome ne razgovara sa igracima, jer eto on to ne vidi i ne zna a vi to vidite i sve znate??

lupa

pre 7 meseci

Zaboravih da dodam, zanima me iskorišćenost Partizanovih napada posle tajmauta.
Deluje katastrofalno, čini mi se da uvek izgube loptu posle tajmauta.

bili piton

pre 7 meseci

e sad ce zoc da nam objasni da nije istina ono sto mi gledamo nego ono...ono..ono sto je izustio i zamalo da kaze igracima na tajmautu.

Denis

pre 7 meseci

Cim izvrse presing igraci Partizana kao da su juce sisli sa planine i loptu videli nisu 3 godine. Majko mila koja gomila neinteligentnih igraca...

Zoran

pre 7 meseci

Veliki trener Zeljko Obradovic nema sistem kako se lopta izvodi iz auta. Jeza..Jos jednom je pokazao koliko je on nabedjen trener. Urnisao je ovaj Partizan, ali bukvalno urnisao.

Kingston

pre 7 meseci

Kakva bruka i sramota da odigraš ovako amaterski i neodgovorno u poslednjih 3 minuta, dno dna!!! Obradović mora pod hitno da ide i da pokušamo da spasemo sezonu nekako ulaskom u play-in

Goel

pre 7 meseci

Ledej i Dosier su u dve utakmice postigli manje od 5 poena zajedno! Centri samo statisti jer treba da budu na oarketu. Ispade da je panter i plej i bek suter i krilo. Odbrana je na nivou pionirskih selekcija. Katadtrofalna. Ovo ne valja apsolutno nista.

ja

pre 7 meseci

Ja više nemam živaca za ovo. Nisam neki poznavalac košarke ali sve ovo na kraju sam manje vise očekivao. Ovaj PJ kao na treningu gubi lopte . Panter na kraju po običaju nerezonski šutira i uglavnom promašuje ove sezone. Dodatna frustracija je da ne mogu da izvedu loptu ispod koša.

Cenzurisan bez razloga

pre 7 meseci

Mnogo smo lopti izgubili u zavrsnici. Sto zbog njihovog presinga sto zbog losih odluka Pantera i Douzera.
Onaj Belineli ceo zivot sutira nemoguce trojke, van balansa. I pogadja. Na to se nadovezao Lundberg koji samo protiv nas pogadja. Dva suta ni iz cega. Ali i pored toga su nase izgubljene lopte presudile. Steta, odigrali smo dobar mec.

duledudule

pre 7 meseci

Vi cete se malo loziti pa prozivati pa u krug. Usunjacete se u 10 sad s kog mesta zavisi. Ali ako mislite da imatr sanse protiv Reala ili Barse Olyja... sa ovakvom igrom u zabludi ste. Mi smo se oprostili vec ali treba igrati muski do kraja. Potez tekme Smajlijev pogodak semafora u poslednjoj sekundi.

Oop

pre 7 meseci

Zali boze ovih navijaca, ne zasluzujete ih, ne zasluzujete 20.000 navijaca na svakoj utakmici, tim bez duse, odbrane, zelje, gori mi u grudima kad ih vidim koliko im nije stalo

Miroslav

pre 7 meseci

Željko velika trenerčina još nije naučio kako se izvodi aut. Pre tri godine kad je video da je prvi aut loše izveden morao je na prvom treningu to da pokaže svojim igračima, ali šta vredi kad ni on to još nije naučio. ima vremena...

Dragan Jove Torbica

pre 7 meseci

Sta ce sad da puste zoki i ostoja prvo je bilo posle poraza od zvezde da su sudije kao priznale neke greske laz teska,pa pustili pricu od musi i optuzili drugog da ih kao destabilizuje sve alibi price za poraze,a budzet 20 miliona evradi

Demar Derozan

pre 7 meseci

Part je sam sebe pobedio, a glavni razlog je nedostatak pravog pleja da preveze loptu kad je bilo gusto. Virtus je bio u nokdaunu kada su samo bezuspesno palili trojke kod 72:77. Ipak, evidentno je da Part raste kao tim, na momente su igrali izvanredno, sto se kaze na Aleksin pogon. Bice ovo sve bolje, plej in je sasvim izvestan, a mozda i vise, jer kako stvari izgledaju, Bask ili Makabi kao i Valensija ce biti ispod Partizana. Igra ohrabruje, sto je ocekivano s obzirom na Zeljkov rad, tako da nema brige!

Маслиново уље

pre 7 meseci

od psolednjih 6-7 izvodjenja na utakmici, mislim da je jedno uspelo i ono koje je jedva uspelo kada smo dobili faul na Smailagicem.
Na isti nacin smo izgubili utakmice protiv PAO i Monaka, na pocetku cetvrtine serija gresaka pri izvodjenju lopti i pri prenosu, neverovatne izgubljene lopte.
U principu i PAO i Monako i Kinder, sve smo mogli da dobijemo, da nismo pravili neke katastrofalne greske...

Goks

pre 7 meseci

Pisao sam o tome, pa još jednom. Evropsko prvenstvo u NS 2005, igramo protiv Francuske za prolaz dalje i gubimo. Sedeo sam tik iza naše klupe i nisam mogao da verujem sta slusam na Željkovom tajm autu. Svaki tajm aut poguban po nas, užas, pogubljen skroz. Evo nakon 19 godina sve isto. U zadnja 2 minuta zove dva tajm auta i oba puta kradu loptu. Neverovatno. Inače nemam nikakvu dilemu da se radi o daleko najgorem treneru u Euroligi. Sa pravim trenerom bi ova ekipa ladno otišla na F4. Sa ovim, katastrofa.

Shircan

pre 7 meseci

Prvi put citam komentare o samoj igri, a da nema prepucavanja ostrascenih navijaca Partizana i Zvezde. Tako treba i da ostane da se prica o kosarci, pobedili ili izgubili, nije vazno. Ovo je samo sport.

Сколе

pre 7 meseci

Добро добро, хватају залет на предност домаћег терена у плејофу па морају пар корака уназад на табели..

Vazura veprina

pre 7 meseci

Bravo DOKTOREEEEEEE...Posle svakog tvog time out-a nismo uspeli loptu da izvedemo!!!!!!!
Bravo majstoreeeeeee...Bog zna koja je ovo utakmica izgubljena zbog TEBE!!!

Koprivica,pet ulaze plejmekera svako lagano polaganje...215cm...koliko skokova uhvaćeno preko njega!!!!

IDI U PENZIJU VIŠE AKO MAKAR MALO OBRAZA IMAŠ...Niko bre nije vredan da lomimo po kući sve,da decu traumiramo dranjem,lupanjem
...zbog tebe i tvojih neznalica koji za 3 godine nemaš jednu jedinu akciju!!!!!

Mihajlo

pre 7 meseci

Kakva je ovo banda plaćenika,tri puta im čovek ostaje sam pod košem,pa koliko su im lopti dali direktno u ruke. Kad se setim da sam nekad bio ljut na Tepića što nije rešavao utakmice ali on je zlato za ove divlje Amere Pantera i Douziera. Daj bre bolje neka naša dva klinca pa bar da znam što gubimo utakmice,ovi manekeni neće odbranu da igraju,nije tačno da nemamo talentovane igrače,daj im šansu i pokazaće više od ovih divljaka,jedino Naneliju svaka čast. Nadam se da će Balša imati više minuta,on i Naneli su nas i vratili u utakmicu. A Avramović u odbrani,zna li on gde se nalazi,koga čuva,kao Alisa u zemlji čuda.

Denis

pre 7 meseci

Ne verujem sta cu izjaviti ali - Partizan igra bolje sa Jaramazom. Ne zato sto je on vrh igrac (mada je solidan), nego jer je jedini plej u Partizanu!

Vec 3 meseca gledamo krila kako prenose loptu, verovatno i vise od toga Partizan nema ni jednu jedinu odigranu akciju. Sve se svodi na izolaciju i igru 1 na 1, mada cesto i 1 na 3 ili 5 jer se lopta dodaje samo u slucaju kranje nuzde.

Jedini tim sa gorom organizacijom igre za mojih cetvrt veka pracenja je bila Minesota dok je Bjelica igrao tamo. Ali oni su makar imali igrace koji mogu da pogode, a ponekada su i dodavali samom suteru kada ih udvoje.

Reka Sava

pre 7 meseci

Da li je raalno da u zadnja dva minuta izgubimo 4 lopte na prenosenju i ubacivanju u igru?.Pa to je KATASTROFA koja traje vec par meseci.Jel moguce da to ne radimo na treninzima?Samo nasim greskama prosuli smo celu sezonu

1Djokovic

pre 7 meseci

Čestitke na ulazu u top 10.Znate i sami da ćete pući,protiv bilo koga,ali potrošite se što više.Za top 5 budžet,top deset je neuspeh.

Denis

pre 7 meseci

Jel' realno da izgube 4 lopte priliom izvodjenja iz auta u poslednja 3 minuta. Pa sta ovi rade na treningu? Da je 5 protiv 7 to ne bi trebalo da se desi...

Paranoid Android

pre 7 meseci

Mnogo izgubljenih lopti pri kraju i lako ispustenih +6 ali nema se sta zameriti, cela utakmica je bila nategnuta ...

Moglo se ovo uzeti ali idemo dalje!

Mrka kapa

pre 7 meseci

2 napada ne mogu da ubace loptu. Nema pleja da drzi loptu. Svi da je se otarase,nije kod mene nisam kriv ako izgubimo. Ovaj žoc im kao nesto crta

Zivadin

pre 7 meseci

Uvek sam te branio Zeljko, ali ako imas iole obraza OSTAVKAAA!!!! Ovo je sramotno sta radis, iz utakmice u utakmicu. Ekipa ne zna obican aut da ti izvede. I povedi Pantera sa sobom.

Makedonija

pre 7 meseci

E moj Douzer, ubi nas, ako Kaboklo ne ide na tribine naredne meceve ne idem na utkmice vise.
Ovo je mucenje vise, mada i Ledej moze na hladjenje.

Neron Kaligulić

pre 7 meseci

Avramović drži, koliko toliko, utakmicu pod kontrolom. Jednom pogresi i odmah napolje. Panter može da radi šta hoće i nikom ništa. Trener NULA!!!!

Snaga je u razumu

pre 7 meseci

Jooooj kolko smo ocajni ove godine.... kada ti ne znas da izvedas aut...o cemu dalje pricati... Kabokla nema...Zeka nema...Smita nema... gde je Andjusic...gde je Tristan... gde je Jaramaz....totalni promasaj ove godine u selekciji igraca.... STRASNOOOO

KиМ

pre 7 meseci

Која трагикомедија последња два минута: три лопте им укралу после извођења. Нису вежбали акцију у којој праве блокове да шутер прими лопту из аута ове сезоне!!! Оно последње извођење је стварно блам, уместо да шутирају за продужетак краду им живу лопту. Осим тога, врло су погубљени, стало нешто један другом играчи показују на терену ове сезоне, па се у последе време неретки и убеђују међусобно или са стручним штабом - нешто је труло у држави Данској, а то није Линдберг.

Žoc penzija

pre 7 meseci

Ne mogu da izvedu loptu. Ne pustas bre da ti daju trojku. Faul. A o smusenim napadima na kraju izgubljenim loptama.kad smo vodili 7 poena, ne gradjenju kosa. Treener nula

Nenad

pre 7 meseci

Utakmica egal u gostima, ja sam zadovoljan, sta god da bude. Bolonja je ozbiljna ekipa, prosecna je samo za kosrakaske neznalice. Ta prosecna ekipa je na 15 pobeda, bila bi i na vise da nisu imali povredu najboljeg igraca, koji je morao bas protiv nas da se vrati. Ali sta je tu je, bitno je da se dobija kod kuce.

legenda

pre 7 meseci

Ovo je sramota kakvo sudjenje ima Virtus, bukvalno sramota. Nije ovo slucaj samo protiv Partizana, ali ovde najvise boli. Gurnite ih u 6 ako je vec to sustina.

društvance iz predgrađa

pre 7 meseci

Loša igra, jako loša igra. U odbrani ispadamo kao mala deca. U napadu pogubljeni totalno. Cele 3 asistencije posle 16 minuta. Stvarno sramota. Ovo nije igra, ovo je jedna velika sramota.

g

pre 7 meseci

Po statistici prvog poluvremena Virtus je trebao da vodi 20 razlike, u drugom će Partizan da podigne procente i ima šanse da dobije

Guliver

pre 7 meseci

Zeljko je izgubio kompas.
Partizanova igra se raspala ako je ikad I postojala.Svaka utakmica gora od prethodne.Otkaz momentalni,nema se sta cekati.

War Inside My Head

pre 7 meseci

Uh što me ovo nervira kad se poklope termini mečeva Partizana i Crvene zvezde,a ja sam od onih kojima je košarka ispred timskog navijanja,ali nekako kombinujem.Obradović i dalje tvrdoglavo,hazarderski,iskakanja visokih igrača u odbrani,izolacije,pukovnik ili pokojnik.A realno dvije godine bez klasičnog plejmejkera igrati,ok Madar je bio tu,ali još uvijek je on daleko od ne vrhunske,nego srednje klase kad je organizacija pozicionog napadu u pitanju,Jaramaz pogubljen evidentno,a Aleksa igrom slučaja na tom mjestu,s tim što je on od onih koji su za ubrzavanje napada.Lesor,čovjek donekle problematičan ponašanjem,impulsivan,ali beton,zna se na čemu si s njim na terenu.I naravno Exum,igrač na obje strane terena,zahvalan,očekivalo se slično od P.J Douziera,ali nije za sad to to.

MileR

pre 7 meseci

Pocinje II poluvreme. Alexa vezuje 6p iz dva napada + asistenciju u trecem napadu i prilazimo na 2p. Sledeci napad dodaje Smajliju koji ispusta loptu i Zeljko ga izbacuje iz igre i Belineli vezuje 4 trojke (koga Alexa cuva). Ne mogu da se otmem utisku da Zeljko upropasti svaku utakmicu sa besomucnim forsiranjem Pantera i Ledeja cak i kada im ne ide. O 3 asistencije na poluvremenu je izlisno i pricati. I jos jedno pitanje, jel moguce da i Bruno vise ne moze da odigra ni minut?

Raucher

pre 7 meseci

Virtus očajan a Partizan još gori. Šta Obradović radi s ovim timom da ovako besramno igra, osim što samo glumata i gestikulira. Trinkijerijs u Partizan želimo li gledati košarku a me ovo mrcvarenje.

Zoran

pre 7 meseci

Ovaj tim, pa jos sa Obradovicem, nema nikakve sanse za ozbiljniji plasman.
Ovaj Virtus prosecna ekipa, a Partizan u finisu poluvremena ima 4 promasena napada. Jedini razlog tome je nemanje bilo kakvog koncepta u igri, a to je zadatak trenera da napravi.

Faust

pre 7 meseci

Obradovića treba primorati da sam gleda sve ove silno odigrane očajne utakmice i igru koju je sam postavio i to bi ga sigurno nagnalo da sam ode.

Djordje

pre 7 meseci

Ne mozemo mi doslovno NIKOGA da pobedimo na strani sa ovim timom i ovom energijom samo kuci sto dobijemo i to na ludilo uz pomoc publike, Ledej i Punter su ove godine 70% losiji nego prosle sezone a ovi ostali tu i tamo kako se probude to jutro ako budemo na kraju u 10 nevidjeni uspeh.

društvance iz predgrađa

pre 7 meseci

Ne vredi se nervirati. Ovo je maksimum ove ekipe, jednostavno ne može bolje. Razočarao je Željko skroz. Totalno negledljivo. Zaista kako ga nije sramota. Lepši i smisleniji basket kod mene iza zgrade od ove Željkove amaterske košarke. Bez asistencija celu utakmicu, sve se svodi na solo završnice. Užas užas. Ja vas više ne gledam, zdravo doviđenja.

Rade74

pre 7 meseci

Virtus četiri napada zaredom ne pogađa a bogami i mi ih pratimo.Nezna se ko je lošiji,biće neizvesno na kraju.Ova Sagefredo montažna hala je takav krš,mislim,da bi je mi srušili u prvih pet minuta.Pozz iz Bologne.

nesa80

pre 7 meseci

ovaj partizan postaje bolan za gledanje,virtus sa nikakvom igrom vodi a sta tek reci za nas,u drugom poluvremenu brodolom po obicaju,jedva cekam da se zavrsi ova sezona jer ova polako tone to se vidi iz aviona,a i polako obradovica da ispratimo u dubaji,poklonio im je 10 laganih koseva naravno-opet izlecanje sa centrima

Mikan

pre 7 meseci

Igra ne postoji,ni u napadu ni u odbrani.Panter,Smajli,Avramovic,Ledej van forme.Smit,Jaramaz,Ponitka potpuni promasaji,uz Andjusica koji ne sastavi do sada jednu dobru utakmicu.Ako se Virtus ne dobije,to je kraj i u Evroligi,a Aba ligu smo isto ispusuili.Stvarno mi nije jasno,da tim trenera sa 9 evropskih titula,igra ovako ne lose nego katastrofalno ? Totalno bezidejni,bez samopouzdanja i mislim da su se i oni sami razocarali u ono sto pruzaju.Jer iz utakmice u utakmicu,su samo jos gori ?

Saša

pre 7 meseci

Partizan ima velikih problema u napadu, odbrana još kako tako ali napad je užas. Slabo i slobodna izvode. Kao da su slabo fizički pripremljeni

Zorz Vea

pre 7 meseci

Možda kup preokrene sezonu ako ga osvojimo ali mi nešto ne uliva bilo kakvu nadu da ćemo momentum pobednički imati u ovoj sezoni ponovo. Baš sam se razočarao, svi ovi momci i stručni štab imaju desetku od mene što se tiče ljubavi i navijačke strasti ali ne vidim da će se ova sezona pretvoriti u pobedničku. I ovu utakmicu ćemo izgubiti, baš šteta.

bojan

pre 7 meseci

Pukl. Domaći odma u bonusima , a gost jedan faul. Vrhunac asistencija Belinelija za zicer krajem prve četvrtine,igrač na ziceru Pukl izmišlja neki faul.Naravno za ekipu koja nije u bonusu. Cirkus

Zoran

pre 7 meseci

Zeljko budi covek I napusti Partizan. Covece ti za 3 hodine nisi igru napravio. Ovo je jeza sta Partizan igra. Sve se svodi na individualne akcije.
Ovde ide novi poraz kao kuca. Nije Viryus nesto posebno, ali vifi se sistem, a ne divlja igra.

Karakondžula

pre 7 meseci

Željko je totalno izlapeo.. ne zna gde bije.. njemu i dalje je do Ledej sa 0 poena igra maltene pola vremena. Ekipa prosto ne zna šta su skokovi. Protivnik oma 6 izgubljenih više i nisi sposoban da iskoristis. Uz sve to 6 asistencija, Virtus ima 15… živi trubadurluk, ovo je već teška sramota, ali bas rumenog briga, on je “fokusiran”…

Raucher

pre 7 meseci

Ovaj Virtus je očajan a Partizan još gori, bez i jednog jedinog raspoloženog igrača. Obradović potpis se samo vidi i glumatanju trenera i gestikuliranju a nigde potpisa u nekoj smislenoj igri. Vratite Trinchieria, pa da bar gledamo lepotu košarke a ne ovo rovovsko mrcvarenje od igre.

Break

pre 7 meseci

Partizan igra uzasno.
Ovo je antipropaganda kosarke.
Napad bez unapred spremnih akcija,sve individualno,odbrana ne postoji.
Zeljko glavni I jedini krivac.

samo kazem

pre 7 meseci

Slusajte prenos preko tranzistora ako ne zelite da gledate trenera partyzana kako hvata igracima glavu kao na proslom mecu. Ono je bilo neprijatno za gledanje.

Alal vera

pre 7 meseci

"On je najpre zajedno sa navijačima zaigrao i zapevao, a onda se u izjavi dotakao brojnih tema, između ostalog i pisanjima španskih medija"

opozicijo moja najaca

znam

pre 7 meseci

Kako ih Barsanoleta rastura ili kako Partizan razbija Virtus?

pa dobro,vi ste već obezbedili gospodina Pukl-a :)
za siguricu ako nešto ne krene kako treba

analitičar bez portfelja

pre 7 meseci

Igrači su pročitali trenera i polako mu odbijaju poslušnost, resenje: plasman na zavrsni turnir ili Žoc pakuje kofere!

Dabu

pre 7 meseci

Još jedan podatak. Virtus 19 asistencija, Partizan 8. Na tabeli timskih asistencija poslednje mesto u EL. Košarka je kolektivna igra, a ne "daj loptu Panteru da igra 1 na 5".

Neron Kaligulić

pre 7 meseci

Avramović drži, koliko toliko, utakmicu pod kontrolom. Jednom pogresi i odmah napolje. Panter može da radi šta hoće i nikom ništa. Trener NULA!!!!

TOTALNI OPOSUM

pre 7 meseci

Niste loši, grobari. Malo da popravite ubacivanje lopte iz auta i to je to. Bolje da bacite loptu svom igraču nego protivničkom igraču jer to može da bude nezgodno. Evo sad ću da objasnim i zašto- saigrači su se postavili u napadu i kad onda baciš protivniku loptu, saigrači se neprijatno iznenade, a pritom su i na drugom delu terena pa ne mogu da se vrate u odbranu i protivnik se stušti ka tvom košu u nameri da poentira i saigrači se naljute na tebe. Ne valja to nikako

miroslav

pre 7 meseci

Obradovicu, Dozer NE ZNA da igra kada je jaci kontakt. NE ZNA!!!Drzis ga u igri, a on covek izgubljen. IZGUBLJEN. Unistio vas je. Ne prvi put. Ni Kaminski ne zna pod kontaktom! Ubiste se od dovodjenja NBA igraca, a tamo se NE IGRA ODBRANA do plej ofa. Ovaj poraz ponistava ambicije za ulazak u osam. A da se posteno kaze - i nema tu kvaliteta za takav plasman. Ovo ce biti jos jedna sezona u kojoj su najvisu ocenu zasluzili samo NAVIJACI. Ali oni ne daju koseve.

Tatko

pre 7 meseci

Kod Duleta je SVAKI aut morao da se izvodi posle dva bloka, čak i kada protivnik UOPŠTE ne pritiska, a to se desi dvadesetak puta u toku utakmice. Zbog toga nije bilo problema izvesti aut kada protivnik igra presing. Pozdrav svima!

tako blizu a tako daleko

pre 7 meseci

Panter je promašio zadnji napad za pobedu, nerezonski i bez veze. Ne krivim samo njega, ekipa koja ispusti onako lepu prednost pred sam kraj utakmice nije ni zaslužila da pobedi.

anti Rola

pre 7 meseci

Putuj Evropo i ne misli na nas. Mi ostajemo u blatu i mulju u prepucavanju ciji su eritrociti crveni, crni beli.
Ovo sto trener forsira je neverovatno. Za tri godine nisu naucili da ubace obicnu loptu u igru, tako su izgubili u Euro Cupu, sada gube dobijenu utakmicu na isti nacin.
Strasno, razocarao me Zeljko!!!

Schwiza

pre 7 meseci

Vi i vase izvodjenje lopte iz auta. Ja zaista ovo u zivotu nisam video, da je svaka lopta sa strane 50:50, a iz ceonog auta 60-40 za ekipu koja se brani. Ne znam koju rec da upotrebim za to, jer nije katastrofa. Gore je od katastrofe.

Zuja

pre 7 meseci

Ovde kako stvari stoje Zveda ima bolji međusobni skor od Makabija, Partizana, Valensije i povoljniji raspored na papiru do kraja.
U slučaju poravnjanja te 4 ekipe na 8-9-10 toj poziciji Zvezda ide u plej in. To su samo dve pobede razlike a ja u sledecem kolu očekujem poraze Makabija i Valesnije i pobede Zvezde i Partizana.
Takođe Partizan odmah igra sa Milanom u gostima tu će Italijani tražiti isto svoj priključak i posle ovih kup pauza će kompletirati ekipu sa Mirotićem i biče teško da se dobiju tamona onda Barsa u gostima.
Biće uzbudljiva završnica za prolaz u plej in.
Ko bude 10 mesto taj bolje i da ne igra, pošto mora u gostima da dobije devetu ekipu jedan meč pa onda opet u gostima poraženog iz meča između sedme i osme ekipe. To je recimo za Zvezdu i Partizan ravno udaru komete u planetu Zemljum

City Slicker

pre 7 meseci

To je to što se tiče plej-ofa. Ekipa koja više puta ne može da izvede loptu iz auta nego je dodaje protivniku za čisto poentiranje, koja u dve utakmice za redom dozvoljava istom igraču (Lundberg) da ih napuni bez prave reakcije i koja dozvoli da u zadnjoj minuti za 30 sekundi dođe od plus dva na minus 4, ne zaslužuje više od 12. mesta, prosto iz pijeteta prema drugim ekipama.

Sada je jasno da je prošla godina bila rezultat trenutnog nadahnuća i pre svega prisustva Exuma a zatim i Lesora i to ne može da se ponovi, pogotovo uz Pantera i Ledeja koji su ove godine lošiji nego prošle dok novi igrači, sa donekle izuzetkom Dozera nisu adekvatna alternativa.

Tragikomedija

pre 7 meseci

Sami sebe pobedili po ko zna koji put, greške na nivou pionira. Ne znaš loptu da izvedeš iz auta, tri puta kad se lomi utakmica i posle tajmauta za poslednji napad. Virtus iz auta poentira na zicerima tri, četiri puta. Panter priča sa klupom dok Belineli, koga bi trebalo da čuva, od svih ljudi stoji potpuno sam i pogađa otvorenu trojku. Koprivica isprati Pajolu savršeno na preuzimanju, Doužeru njegov igrač beži, dobija pas i ide na polaganje. Pantera udvajaju čim je primio loptu u toku napada na -1, čovek ni ne pomišlja da doda, dribla i šutira sa kontra noge, bez ravnoteže, i naravno promašuje. Zatim Panter ne pravi odmah faul, da ne pokupi tobože svoj peti faul gospodin, i oni kradu jedno četiri, pet sekundi tu. Glupi faulovi npr. Nanelija i Doužera kad smo bili u bonusu itd. Samouništenje već rutinsko sada. Ne pobediš Virtus koji je u katastrofa formi i čiji je najbolji igrač, koji je motor koji ih pokreće, odigrao kriminalno.

Bole

pre 7 meseci

Ocigledno je da Obradovica vise nista ne interesuje. Otaljava ovo sa Partizanom. Lik je umoran, zasicen i i indisponiran. Voleo bi da gresim ali ne verujem.Ukoliko Partizan hoce nesto vise da uradi u EL mora da zameni Obradovica ma koliko to kostalo nekim drugim trenerom. U protivnom samo ce se i dalje tavoriti bez sanse za bilo kakvim vecim uspehom

lupa

pre 7 meseci

Zaboravih da dodam, zanima me iskorišćenost Partizanovih napada posle tajmauta.
Deluje katastrofalno, čini mi se da uvek izgube loptu posle tajmauta.

Миша

pre 7 meseci

Молим навијаче Партизана да буду мало реалнији, да не уписују победе унапред итд... Ми, са оваквом игром, да будемо срећни, ако освојимо Куп Кораћа... Прошла сезона и те приче, пустите то...

Raucher

pre 7 meseci

Virtus očajan a Partizan još gori. Šta Obradović radi s ovim timom da ovako besramno igra, osim što samo glumata i gestikulira. Trinkijerijs u Partizan želimo li gledati košarku a me ovo mrcvarenje.

Zeljko

pre 7 meseci

Hahah, 71 - 77 vode i samo čekam da vidim na koji način će prokockat.
Znači kakve su to greške u izvođenju auta,prenošenju lopte,šta onaj Dozier radi,lik pokloni 2 ključne lopte u 2 napada,prestrašno.
Ovako tešku utakmicu prokockat na ovakav način ,kad je već imaš praktički dobivenu.
Svaka čast Partizan.

Zoran

pre 7 meseci

Zeljko budi covek I napusti Partizan. Covece ti za 3 hodine nisi igru napravio. Ovo je jeza sta Partizan igra. Sve se svodi na individualne akcije.
Ovde ide novi poraz kao kuca. Nije Viryus nesto posebno, ali vifi se sistem, a ne divlja igra.

isto

pre 7 meseci

Partizan ima kvalitetan tim.
Ima i kvalitetnog trenera koji tvrdoglavo greši u jednoj stvari a to je da ekipa može da bude vrhunska bez odličnog plejmejkera.
Ne znam ja bolje od Obradovića ali imam oči da vidim da smo dali 84 poena sa samo 8 asistencija.
To meni znači da nema organizacije igre i da se utakmice igraju na suvi kvalitet igrača koji individualno šutom donose koševe.
A kada šut ne ide onda gubimo lako.
Partizan nema igrača koji će pravovremeno deliti lopte drugim igračima,koji će držati loptu sigurno u rukama i preneti je pred koš,igrača koji daje precizne pasove.
Jednostavno Douzer,Aleksa,Panter na te stvari nisu navikli,nemaju to u sebi.
Meni je najlošiji utisak veceras ostavio Douzer.
Onakvu igru bez imalo odgovornosti skoro nisam video.
Inače Panter je u ovoj ekipi i plej i bek i krilo.
I jedino on ima hrabrost.
Gledam pri neresenom rezultatu izvodimo loptu,dobija je Aleksa i ne kreće u napad već čeka da se Panter vrati i daje mu loptu.
A Alejsa je projektovan da bude plej.
Da rezimiram.
Nema "mozga" na terenu dovoljno u ovom timu.

ja

pre 7 meseci

Da li moze Zeljko Obradovic bez histerisanja da objasni kako ekipa sastavljena od milionera vec 3 godine ne ume da izvede loptu?

Mislim da navijaci Partizana imaju pravo da znaju kada ce ekipa nauciti da izvede loptu i da li je potrebno dovesti novog trenera da ih to nauci, ako je to toliko komplikovano da najbolji trener u istoriji evropske kosarke ne ume da ih nauci.

Galis

pre 7 meseci

Dobijam ospice kada ovde pročitam da je onaj prošlogodišnji Partizan bio jači od ovogodišnjeg za klasičnog pleja zvanog Jam Madar. Znači Jam Madar je bio samo talentovan mlad igrač i ništa više. Nije puno doprineo ni Partizanu niti Izraelskoj reprezentaciji na prošlogodišnjem SP, i eventualno je dobar kao drugi ili treći plej u nekom timu.
Primetio bih i da Dozier uz Andjušića i Pantera olako gubi loptu na bilo kojoj strani terena, dok izvođenje lopte sa strane ili ispod koša apsolutno niko ne zna da izvede. Jedina pozitivna stvar iz ovog meča je Koprivica koji bi morao da bude prvi centar i uz Kabokla gradi igru Partizana na poziciji pet.
Pratim ovaj klub 35 godina i nikada nisam video da ovaj klub nema timsku igru, niti toliku dezorganizaciju u igri a pri tom ima najvecu podrsku javnosti u hali i van nje.

Gambeeet

pre 7 meseci

Pa siguran sam da bi iz KK Gajdobra bolje izvodili loptu iz auta od košarkaša Partizana, pa šta je bre ovo Gospode blagi, i to iz tajmauta oba puta, i što je najfrapantnije, ponavlja se iz meča u meč . A da ne pričam što su nam dva puta prodali istu foru iz auta s utrčavanjem Lindberga u reket. Strašno da se na ovakav način prosipa sav prethodno uloženi trud da se preokrene i dobije meč. Sramotno zaista.

limes

pre 7 meseci

Željko je najveći ktrivac, a vi ga dižete u nebesa. Sva mudrost Željkova je igra 1 na 1, a to što radi Panter to je tragedija. Zar stvarno niko ne vidi šta Željko radi i kakvu košarku igra, ludilo!

Solarnaut

pre 7 meseci

e moj Obradovicu uvek sam te branio ali ovo veceras 77:71 za Partizan 2 minute do kraja i cetiri lopte mi ne izvedemo iz auta, poslednja 2 minuta 4 lopte nisu u stanju da ubace u igru da nemate akciju za izvodjenje lopte pa sta ste radili 3 godine da loptu ne znate izvesti jadna vam majka da ne kazem.neku akciju neki sut za pobedu bedno i prejadno

Zoran

pre 7 meseci

Veliki trener Zeljko Obradovic nema sistem kako se lopta izvodi iz auta. Jeza..Jos jednom je pokazao koliko je on nabedjen trener. Urnisao je ovaj Partizan, ali bukvalno urnisao.

ovo nije smelo da se izgubi

pre 7 meseci

koprivici kad bi neko samo objasnio da ne treba na svaku blokadu da se zalece da je smecuje ne bi niko kos na ulazu protiv njega dao, ali on uvek krece da "polomi" loptu i zbog toga kasni da pipne loptu. Dva poslednja ulaza igraca Virtusaje imao i da nije pravio zalet za smec obe bi zalepio. Najtuznije od svega na ovoj utakmici sto je Partiuzan odigrao odlicnu odbranu, ali primi 25 jeftinih koseva i iz gresaka i opet ispada da su mu ugurali 90 komada. Ne mogu da zadrze koncentraciju kao da je pola tima na nekim lakim opijatima. Douzer dobar, ali nekako previse nonsalantan, za poslednju izgubljenu mislim da nije kriv jer mu se Balsa zavukao gde nije trebalo i mislim da mu je on izbio loptu nogom, ali ona ubacivanja, gde nije iskljucivo krivac igrac koji ubacuje su apsolutni hit. Realno se lose otvaraju ovi sto treba da pokupe loptu, ne naprave potpunu kretnju kad izadju iz bloka, nego stanu pre vremena, zato i ne moze da im se da lopta.

Goks

pre 7 meseci

Pisao sam o tome, pa još jednom. Evropsko prvenstvo u NS 2005, igramo protiv Francuske za prolaz dalje i gubimo. Sedeo sam tik iza naše klupe i nisam mogao da verujem sta slusam na Željkovom tajm autu. Svaki tajm aut poguban po nas, užas, pogubljen skroz. Evo nakon 19 godina sve isto. U zadnja 2 minuta zove dva tajm auta i oba puta kradu loptu. Neverovatno. Inače nemam nikakvu dilemu da se radi o daleko najgorem treneru u Euroligi. Sa pravim trenerom bi ova ekipa ladno otišla na F4. Sa ovim, katastrofa.

Vazura veprina

pre 7 meseci

Bravo DOKTOREEEEEEE...Posle svakog tvog time out-a nismo uspeli loptu da izvedemo!!!!!!!
Bravo majstoreeeeeee...Bog zna koja je ovo utakmica izgubljena zbog TEBE!!!

Koprivica,pet ulaze plejmekera svako lagano polaganje...215cm...koliko skokova uhvaćeno preko njega!!!!

IDI U PENZIJU VIŠE AKO MAKAR MALO OBRAZA IMAŠ...Niko bre nije vredan da lomimo po kući sve,da decu traumiramo dranjem,lupanjem
...zbog tebe i tvojih neznalica koji za 3 godine nemaš jednu jedinu akciju!!!!!

ja

pre 7 meseci

Ja više nemam živaca za ovo. Nisam neki poznavalac košarke ali sve ovo na kraju sam manje vise očekivao. Ovaj PJ kao na treningu gubi lopte . Panter na kraju po običaju nerezonski šutira i uglavnom promašuje ove sezone. Dodatna frustracija je da ne mogu da izvedu loptu ispod koša.

Piter Markoni

pre 7 meseci

Željko izgubio utakmicu, u četvrtoj menjao samo Koprivicu Smajlijem, igrači popadali od umora, i onda čuveno preuzimanje i sve koševe dobismo napadom na preuzimanju Koprivice.... Na 77:71 za nas Dožijer pravi izgubljenu loptu i na nerešen rezultat gubi još jednu... Dečko je talentovan, ali spor kao puž okretan kao vagon..... Ekipa je totalno " poljuljana" .... Strašno.

Oop

pre 7 meseci

Zali boze ovih navijaca, ne zasluzujete ih, ne zasluzujete 20.000 navijaca na svakoj utakmici, tim bez duse, odbrane, zelje, gori mi u grudima kad ih vidim koliko im nije stalo

Nikola

pre 7 meseci

Virtus im se "nudio", ali ne vredi.
Dosta igrača Partizana je u drastičnom padu forme i to me lično najviše brine.
Zbog ove utakmice, koju su morali dobiti na strani, mogu vrlo lako da izvise za F8.
Moraju se utakmice dobijati i na strani ako se misli ući u završnicu EL.
U ovom trenutku sezona "miriše" na prošlu.

Disko

pre 7 meseci

Neverovatno, nije mi jasno šta se dešava na tajmautima u ekipi Partizana... ?? Eto stvarno neverovatno..
Kako je moguće da u poslednja 2 munita izgube posed iz auta...To NIJE problem koncetracije igrača..

Bard Živa

pre 7 meseci

Kad pomislim da je ovaj trener jedva izbegao ispadanje sa Strazburom prošle sezone a da naš ima 9 titula EL........... Jeza me neka uhvati....

Shircan

pre 7 meseci

Prvi put citam komentare o samoj igri, a da nema prepucavanja ostrascenih navijaca Partizana i Zvezde. Tako treba i da ostane da se prica o kosarci, pobedili ili izgubili, nije vazno. Ovo je samo sport.

Pacman

pre 7 meseci

Neobjasnjivo.Mentalni sklop ne valja kod pojedinih igraca...nesigurnost.Ne razumem ustvari ubedjen sam da svi vi sto pisete Zeljko odlazi-navijate za onaj drugi razmontirani klub koji od malopre kao i svakeeeee godine zavrsava medju najgorima.O cemu sam vec pisao pre par nedelja.Partizanovac to NECE NAPISATI!Kada se dobija?hvalospevi.Kada se gubi?salve uvreda.To vise lici na one...druge.Ne pobedjuje se svaka...gubi se..nije ni zeljko svake godine osvajao..gradio radio..vratio nam se u Partizan najveci trener evrope..i vratio je i nas.Vratio je..VERU!!!A TO JE JE NAJVAZNIJE NA SVETU!MI SMO I DALJE U IGRI!raditi truditi se,ispravljati greske,boriti se...boriti se,gresiti, padati..ali boriti se.Jer on ima Vere u Partizan.Ko sam ja da je nemam??Ako je nemate?Vi niste navijaci kluba!

Neko iz mase

pre 7 meseci

Neverovatno! Iz utakmice u utakmicu mi pravimo amaterske greške. Uvodiš loptu u igru ili braniš koš kod ubacivanja lopte od strane protivnika i koji put se dešava da ne možeš ni da organizuješ napad (gubiš loptu), niti odbraniš koš.

Za tim koji ima igrače od par miliona eur godišnje nedopustivo!

Nada za prolaz dalje u domenu sreće i teorije od sad pa nadalje, nažalost.

društvance iz predgrađa

pre 7 meseci

Loša igra, jako loša igra. U odbrani ispadamo kao mala deca. U napadu pogubljeni totalno. Cele 3 asistencije posle 16 minuta. Stvarno sramota. Ovo nije igra, ovo je jedna velika sramota.

Reka Sava

pre 7 meseci

Da li je raalno da u zadnja dva minuta izgubimo 4 lopte na prenosenju i ubacivanju u igru?.Pa to je KATASTROFA koja traje vec par meseci.Jel moguce da to ne radimo na treninzima?Samo nasim greskama prosuli smo celu sezonu

Aleksaa

pre 7 meseci

Greška Žocova je Smailagić i Koprivica zajedno u timu na kraju utakmice.Oni spori, a ostali pokriveni pri uvođenju lopte.Trebao je Jaramaza uvesti.

Curry

pre 7 meseci

Sta vam je dozier kriv,igrao odbranu u mnogo situacija perfektnu,krao lopte,izvodjenje lopte,kome on da dodam kad nasi igraci ne znaju da odgurnu cuvara a ne mogu ni da pobegnu,dozier nista nije kriv,jedini ko zna da primi loptu iz auta je leday,on uvek zna na snagu da odgurne i da primi loptu, al sad nije on igrao u zavrsnici. Dzaba sve kad imamo najgluplje igrace koje sam video,samo je trebalo dodati punteru,bez puno razmisljanja.

Goel

pre 7 meseci

Ledej i Dosier su u dve utakmice postigli manje od 5 poena zajedno! Centri samo statisti jer treba da budu na oarketu. Ispade da je panter i plej i bek suter i krilo. Odbrana je na nivou pionirskih selekcija. Katadtrofalna. Ovo ne valja apsolutno nista.

Novo naselje

pre 7 meseci

Imate ogroman budzet, imate 15 zdravih i skupih igraca na raspolaganju, imate najtrofejnijeg trenera na klupi, imate najvecu podrsku navijaca u celoj Evropi, a igrate kao amateri. Mucno vas je gledati svaku utakmicu kakve gluposti pravite i kako delujete rastimovano. Sram vas bilo, preuzmite odgovornost za svoje brljotine.

Svrco

pre 7 meseci

Je li to taj veliki trener? Vodimo do pred kraj i kad je odlucujuci napad i baba u publici zna da ce Panter ici sam? I naravno stisnu ga i iz nikakve akcije on promasi kao i obicno i ode utakmica!

bili piton

pre 7 meseci

e sad ce zoc da nam objasni da nije istina ono sto mi gledamo nego ono...ono..ono sto je izustio i zamalo da kaze igracima na tajmautu.

sin lovca na medvede

pre 7 meseci

Ja koji nemam pojma o kosarci, znam da kod izvodjenja iz auta, sve sto treba da se uradi je da jedan od cetvorice igraca, treba da pridje izvodjacu auta, na metar, i da mu ovaj da loptu.
Protivnik moze samo da napravi faul na igracu koji prilazi po loptu.

pedja2206

pre 7 meseci

Šteta.
Ovaj Virtus koji je treći na tabeli zamalo da dobijemo u gostima. Svojim greškama i nedostatkom sreće jer ona trojka preko Smailagića se retko daje. Glavu gore momci.

Миша

pre 7 meseci

Шта рећи... Срамна игра појединих играча... Бруно, Доужер као да су у трансу... Пантер и његове завршнице... Боже помози!

Guliver

pre 7 meseci

Zeljko je izgubio kompas.
Partizanova igra se raspala ako je ikad I postojala.Svaka utakmica gora od prethodne.Otkaz momentalni,nema se sta cekati.

47304

pre 7 meseci

Imali smo kroz sezonu vidjeti svakakvih nedostataka ove ekipe ali da ne znaju loptu izvesti i plus da na sekundu-dve kupe onakvu foru pod košem dva puta zbilja je kriminalno pa ako je i od Žoca !!!

luka

pre 7 meseci

Dozier jeste dobar igrac, ali tako nekako nonsanlantan, ubio nam je komentum posle odlicne Koprivicine blokade sa odmah izgubljenom loptom. O izvodjenju lopte iz aute ne vredi ni trositi reci, nije mu prvi put.

Denis

pre 7 meseci

Ne verujem sta cu izjaviti ali - Partizan igra bolje sa Jaramazom. Ne zato sto je on vrh igrac (mada je solidan), nego jer je jedini plej u Partizanu!

Vec 3 meseca gledamo krila kako prenose loptu, verovatno i vise od toga Partizan nema ni jednu jedinu odigranu akciju. Sve se svodi na izolaciju i igru 1 na 1, mada cesto i 1 na 3 ili 5 jer se lopta dodaje samo u slucaju kranje nuzde.

Jedini tim sa gorom organizacijom igre za mojih cetvrt veka pracenja je bila Minesota dok je Bjelica igrao tamo. Ali oni su makar imali igrace koji mogu da pogode, a ponekada su i dodavali samom suteru kada ih udvoje.

Lord

pre 7 meseci

Partizan ima problem sa izvodjenjem auta, od pocetka sezone.
Pogotovo kada Douzer izvodi.
Imam utisak da pokusavaju iz tog auta da ostvare neku zicer poziciju.
Aman izvedite ga kao ljudi, sta glumite!

Lili

pre 7 meseci

Jel realno?Cetri yadnja ubacivanja lopte u teren neuspesno.Ogroman broj izgubljenih lopti.Zoc, vezbate li vi neku taktiku na treeninzima?

Goran

pre 7 meseci

Dosier i Nanely 3 ubacivanja njima u ruke i dve izgubljene lopte pri vodjenju. Sve to dva minuta do krajaa i 6 razlike za nas. Da ih otpustis odmah, kao i oostale sto se ne krecu bez lopte. Toliko strukee na klupi a nijedan blok - oslobadjanje pri ubacivanju sa strane?

Nemanja

pre 7 meseci

Za 25 mečeva u Evroligi:

Asistencije: Partizan je na poslednjem 18. mestu Evrolige. Znači gori od Asvela i Albe.

Skokovi (Zbirno, ofanz. i defanz.): Partizan je na poslednjem 18. mestu Evrolige. (Defanzivni su na 16. mestu, a ofanzivni na 17. mestu).

Šut za tri: Partizan je na 16. mestu Evrolige.

Izgubljene lopte: Partizan je na 16. mestu Evrolige.

Sut za dva: Partizan je na 1. mestu Evrolige.

Slobodna bacanja: Partizan je na 2. mestu Evrolige.

Poeni: Partizan je 5. tim evrolige po napadu, a 14. po odbrani.

Sad ovde je jasno sta fali za bolje rezultate. Pozdrav

dragaN

pre 7 meseci

Ahahahahaha! Posle prosle utakmice, objavljen je moj komentar da sve dok Obradovic ne shvati da gubi utakmice ne zbog lose odbrane, malo skokova, loseg suta, vec iskljucivo zbog izgubljenih lopti Pantera i pogresnih dodavanja Dozera, nece moci da pobedi. Ovo je po ko zna koji put da Dozer kada se lomi rezultat u zadnjem minutu ne ume da ubaci loptu u igru. O Panteru tek da ne pricam.

Denis

pre 7 meseci

Cim izvrse presing igraci Partizana kao da su juce sisli sa planine i loptu videli nisu 3 godine. Majko mila koja gomila neinteligentnih igraca...

Žoc penzija

pre 7 meseci

Ne mogu da izvedu loptu. Ne pustas bre da ti daju trojku. Faul. A o smusenim napadima na kraju izgubljenim loptama.kad smo vodili 7 poena, ne gradjenju kosa. Treener nula

ZOmbie

pre 7 meseci

Da li je neko video od pocetka sezona da nas centar kao protivnicki (svaki napad) nakon bloka odvuce beka sa sobom u reket na mismatch? Nijednom...ali bukvalno nijednom dok nama stalno to rade.

Break

pre 7 meseci

Partizan igra uzasno.
Ovo je antipropaganda kosarke.
Napad bez unapred spremnih akcija,sve individualno,odbrana ne postoji.
Zeljko glavni I jedini krivac.

Маслиново уље

pre 7 meseci

od psolednjih 6-7 izvodjenja na utakmici, mislim da je jedno uspelo i ono koje je jedva uspelo kada smo dobili faul na Smailagicem.
Na isti nacin smo izgubili utakmice protiv PAO i Monaka, na pocetku cetvrtine serija gresaka pri izvodjenju lopti i pri prenosu, neverovatne izgubljene lopte.
U principu i PAO i Monako i Kinder, sve smo mogli da dobijemo, da nismo pravili neke katastrofalne greske...

Iz drugog ugla

pre 7 meseci

Dva poraza od Virtusa na jednu loptu definisu dosadsnji deo sezone. Dve bitne propustene pobede. Baskoniju da ne pominjem i dopusten ofanzivni skok sekund pre kraja. Sada je svaka utakmica u Areni pocevsi od Bajerna pod moranjem, a nije da dolaze laki protivnici. Bas steta za veceras. Poklanjamo lopte i poene sakom i kapom. Ne mogu da verujem da ne umeju iz bloka da izadju. Ne moze trener da postavi blok. Vratili smo prodatim loptama na izvodjenju, Dozer posle time outa gubi loptu. Bili su na patosu i mi smo im dali ruku da ustanu.

Zoran

pre 7 meseci

Ovaj tim, pa jos sa Obradovicem, nema nikakve sanse za ozbiljniji plasman.
Ovaj Virtus prosecna ekipa, a Partizan u finisu poluvremena ima 4 promasena napada. Jedini razlog tome je nemanje bilo kakvog koncepta u igri, a to je zadatak trenera da napravi.

Kia

pre 7 meseci

Ma preuzimate i dalje igrače ne trudeći se da ispratite svog igrača... Šest zadnjih napada napadaju Balšu i sve pogode na polaganju.. A o izvodjenju ispod košai sa strane kao teški početnici.. A ti Željo ne menjaj ništa sve lepo funkcioniše. Pojma nemaš.. Sve tvoji porazi..

Kingston

pre 7 meseci

Kakva bruka i sramota da odigraš ovako amaterski i neodgovorno u poslednjih 3 minuta, dno dna!!! Obradović mora pod hitno da ide i da pokušamo da spasemo sezonu nekako ulaskom u play-in

da nije bilo srecnih pobeda bili na mestu sa Asvelom i Albom

pre 7 meseci

Da li postoji ekipa u Evropi koja je nesigurnija kod vodjenja lopte i kod ubacivanja lopte u igru? ja ne mogu da verujem da se jedino Partizan muci sa tim stvarima. A Panter kako dignemo glavu iznad vode tako nas ukanali. Ili se saplete o svoju nogu, ili izabere najgori i najtezi moguci sut. Sve na stranu, ali da ti tri sezone ne umes da uvedes loptu u igru bez drame i problema, to ne moze da mi bude jasno nikako. I uopste nije bitno ko je protivnik, ista je prica i protiv Krke. Ja ne znam sta se trenira i sta su trenirali 30 godina. To je prosto neverovatno, od prve utakmice ove sezone, evo i dan danas problem. Ali tako je to kad imas sesnaest crnaca i ako je neko ikada gledao "martovsko ludilo", to treba da mu bude jasno. Isto i oni tako, po deset minuta ne mogu da ubace loptu, samo sto oni imaju tajm autove na ubacivanju pa nije svaka izgubljena. Ovo je sramota da imas plus sest, da onda uspes da primis dva kosa na njihovom ubacivanju iz auta ispod kosa i da ti oduzmu tri lopte na ubacivanju i to sve u roku od dva minuta. Onaj kos na ubacivanju za jednu sekundu. Ja razumem da primis kos kad je ostala sekunda, ali da ti za sekundu naprave zicer, e to mi ne ide u glavu nikako. Ovo je sramota kako izgledaju igraci partizana ove godine, bez samopouzdanja, bez petlje u odlucujucim trenucima i realno bez znanja. Tandem Dozer Naneli je izgubio pet lopti u poslednjih tri minuta samo na ubacivanju iste i dve smo uspeli srecno da sacuvamo.TRAGEDUJA!!!!

KиМ

pre 7 meseci

Која трагикомедија последња два минута: три лопте им укралу после извођења. Нису вежбали акцију у којој праве блокове да шутер прими лопту из аута ове сезоне!!! Оно последње извођење је стварно блам, уместо да шутирају за продужетак краду им живу лопту. Осим тога, врло су погубљени, стало нешто један другом играчи показују на терену ове сезоне, па се у последе време неретки и убеђују међусобно или са стручним штабом - нешто је труло у држави Данској, а то није Линдберг.

demogra

pre 7 meseci

Da je Željko svojom pojavom podigao Partizan, to je tačno. Željko je ime, ipak. Sada, koliko je doprineo rezultatima, to je pitanje. Po dolasku, u najmanju ruku, imao je jednaku ekipu kao Zvezdina, izgubio je ABA. U drugoj sezoni je imao kvalitetniju i osvojio je istu. Prve godine Evrokupa, sramno ispadanje, a imao je drugu najskuplju ekipu u takmičenju. Druga sezona odlična u Evroligi, ali opet, kad je to trebalo privesti kraju, ništa. Ove sezone, Partizan, čini se, da se udara nogom u zadnjicu za ovaj skor. Onih 5 pobeda zaredom, bar tri su na sreću i sudjenje dobijene. Partizan, mislim da je večerašnjim porazom izgubio 6. mesto. Među prvih 10, tj. od 7-10 mesta, biće svakako. E sad, tu moraju baš da se potrude da budu 7. To mesto, ipak, izbegava Real. Sa ostalima može da se igra."

društvance iz predgrađa

pre 7 meseci

Ne vredi se nervirati. Ovo je maksimum ove ekipe, jednostavno ne može bolje. Razočarao je Željko skroz. Totalno negledljivo. Zaista kako ga nije sramota. Lepši i smisleniji basket kod mene iza zgrade od ove Željkove amaterske košarke. Bez asistencija celu utakmicu, sve se svodi na solo završnice. Užas užas. Ja vas više ne gledam, zdravo doviđenja.

simbad88

pre 7 meseci

E moj Željko, jel imaš i jednu drugu akciju kad se lomi rezultat sem da daš loptu Panteru pa šta uradi? Naučite da izvodite loptu iz auta i da nekad odbranite isti. Sramota!

duledudule

pre 7 meseci

Vi cete se malo loziti pa prozivati pa u krug. Usunjacete se u 10 sad s kog mesta zavisi. Ali ako mislite da imatr sanse protiv Reala ili Barse Olyja... sa ovakvom igrom u zabludi ste. Mi smo se oprostili vec ali treba igrati muski do kraja. Potez tekme Smajlijev pogodak semafora u poslednjoj sekundi.

MileR

pre 7 meseci

Pocinje II poluvreme. Alexa vezuje 6p iz dva napada + asistenciju u trecem napadu i prilazimo na 2p. Sledeci napad dodaje Smajliju koji ispusta loptu i Zeljko ga izbacuje iz igre i Belineli vezuje 4 trojke (koga Alexa cuva). Ne mogu da se otmem utisku da Zeljko upropasti svaku utakmicu sa besomucnim forsiranjem Pantera i Ledeja cak i kada im ne ide. O 3 asistencije na poluvremenu je izlisno i pricati. I jos jedno pitanje, jel moguce da i Bruno vise ne moze da odigra ni minut?

Denis

pre 7 meseci

Jel' realno da izgube 4 lopte priliom izvodjenja iz auta u poslednja 3 minuta. Pa sta ovi rade na treningu? Da je 5 protiv 7 to ne bi trebalo da se desi...

samo kazem

pre 7 meseci

Slusajte prenos preko tranzistora ako ne zelite da gledate trenera partyzana kako hvata igracima glavu kao na proslom mecu. Ono je bilo neprijatno za gledanje.

Milan

pre 7 meseci

Da li neko moze da trazi odgovor od Zeljka kako to da 90% lopti koje ubacujemo pod pritiskom,i to posle tajm auta gde im on crta kako da ubace,mi tu gubimo loptu?
Bice da je do trenera i cuvene tvrdoglavosti.

Snaga je u razumu

pre 7 meseci

Jooooj kolko smo ocajni ove godine.... kada ti ne znas da izvedas aut...o cemu dalje pricati... Kabokla nema...Zeka nema...Smita nema... gde je Andjusic...gde je Tristan... gde je Jaramaz....totalni promasaj ove godine u selekciji igraca.... STRASNOOOO

Kondor

pre 7 meseci

Sve dok mu Panter bude zavrsavao utakmice zavrsavace se ovako. Covek je upropastio dobijenu utakmicu 77:71 zato sto glumi nekog closera. Decko nisi closer. Rupa u odbrani.

ccc

pre 7 meseci

Smesno mi je kada neko krivi Obradovica jer je neko nesposoban da izvede aut?? A to se ponavlja gotovo u svakoj utakmici? Uvek isti problem kod izvodjenja auta. A sta je potrebno. Da se igrac krece i otvara da bi primio loptu a ne da stoje svi u mestu . Njih cetvorica stoje a jedan hoce da primi loptu?? I izgubi je pod pritiskom. Aman krecite se , otvarajte se da bi aut bio izveden. Kakve to veze ima sa Obradovicem? Mislite da on o tome ne razgovara sa igracima, jer eto on to ne vidi i ne zna a vi to vidite i sve znate??

Мишо

pre 7 meseci

ово је барем пета добијена утакмица на страни који смо изгубили .
по ко зна који пут не умемо да изведемо лопту , почетничке грешке правимо .

fghncg

pre 7 meseci

U kriticnim trenutcima zakazali Panter i Dozer, jeftino izgubili lopte iz cega su oni u kontri jeftino poentirali. Ne moze se tako dobiti utakmica.

Mihajlo

pre 7 meseci

Kakva je ovo banda plaćenika,tri puta im čovek ostaje sam pod košem,pa koliko su im lopti dali direktno u ruke. Kad se setim da sam nekad bio ljut na Tepića što nije rešavao utakmice ali on je zlato za ove divlje Amere Pantera i Douziera. Daj bre bolje neka naša dva klinca pa bar da znam što gubimo utakmice,ovi manekeni neće odbranu da igraju,nije tačno da nemamo talentovane igrače,daj im šansu i pokazaće više od ovih divljaka,jedino Naneliju svaka čast. Nadam se da će Balša imati više minuta,on i Naneli su nas i vratili u utakmicu. A Avramović u odbrani,zna li on gde se nalazi,koga čuva,kao Alisa u zemlji čuda.

Makedonija

pre 7 meseci

E moj Douzer, ubi nas, ako Kaboklo ne ide na tribine naredne meceve ne idem na utkmice vise.
Ovo je mucenje vise, mada i Ledej moze na hladjenje.

Institucija

pre 7 meseci

Verujem da cemo uci u play in jer imamo do kraja 6 meceva kod kuce i 3 na strani ali po svemu sudeci iako prodjemo play in idemo na Real,bar cemo gledati klasik.

Alal vera

pre 7 meseci

"On je najpre zajedno sa navijačima zaigrao i zapevao, a onda se u izjavi dotakao brojnih tema, između ostalog i pisanjima španskih medija"

opozicijo moja najaca

Karakondžula

pre 7 meseci

Željko je totalno izlapeo.. ne zna gde bije.. njemu i dalje je do Ledej sa 0 poena igra maltene pola vremena. Ekipa prosto ne zna šta su skokovi. Protivnik oma 6 izgubljenih više i nisi sposoban da iskoristis. Uz sve to 6 asistencija, Virtus ima 15… živi trubadurluk, ovo je već teška sramota, ali bas rumenog briga, on je “fokusiran”…

Zivadin

pre 7 meseci

Uvek sam te branio Zeljko, ali ako imas iole obraza OSTAVKAAA!!!! Ovo je sramotno sta radis, iz utakmice u utakmicu. Ekipa ne zna obican aut da ti izvede. I povedi Pantera sa sobom.

Vaske

pre 7 meseci

Obradovicu idi u penziju molim te!
Drziz non stop u igri Doziera a lik totalno izgubljen tokom cele utakmice. Dajes njemu da izvede aut? Smajli ti cuva njihovog najboljeg sutera za 3 poena?!? Ej bre!

drvo

pre 7 meseci

Sa ovolikim hendikepom sudjenja šta mi da,tražimo i 2x bolje da igramo obe srpske ekipe
Oni nas ubiše u odbrani a ništa se ne sviraMakar da ih bijemo onda mi da im crvene ruke . Da igramo 3x jaču odbranu

duskovujosevic

pre 7 meseci

sledece godine lepo da se igra evrokup pa nece biti ovakvih trzavica,samo da izvucemo trento i da toto foraj vec 15 godina gostuje protiv nas,taman moze i da se penzionise u hali Ranko Zeravica

Morfeus

pre 7 meseci

Ljudi, glavu gore. Evo, Ilon Mask, Bil Gejts,i svi šeici iz Emirata se spremaju da pomognu Partizanu sa finansijskom inekcijom od stotinu miliona dolara, pa će Top 8 biti na vidiku za koju godinu. Ne brinite, stižu Džejms Harden, Entoni Dejvis, a i Embid je blizu potpisa.

shone

pre 7 meseci

Partizanu nedostaje klasičan plej, tu je najveći problem. Sve ostale pozicije su lepo popunjene, Partizan je tu odradio posao bolje od Zvezde ali pleja nemate, nijedan igrač vam nema kontrolu utakmice i tempa igre. Zbog toga je Partizan poslednji tim EL po asistencijama. Partizan bi lagano bio u top4 tima, da ima nekoga kao sto je Teo u Zvezdi, samo da neko uzme loptu na 5min kad se lomi i iskontroliše igru, ubrza ili uspori po potrebi.

M7

pre 7 meseci

Panter je jeziiivo los...i svaki put ajde uci ce u formu,bice sve kako treba,ali jok. Kao krava koja daje puno mleka i na kraju sutne kantu i prospe ga,e to je Panter ove sezone. Ovo veceras je njegov poraz, na +6 za nas, gubi dve lopte ( inace strasno koliko lopti na svakoj tekmi gubi) i promasuje jednu poludistancu. A onda na +1 za njih,cela petorka ga cuva ,on ide na neki isiljeni sut ,totalno nerezonski i caoo,ode tekma. Bilo kome da je dodao,bilo bi bolje,ali ne,on resava. Resio onu jednu u Madridu i umislio da je Jordan ( pritom se posle pobio i direktan je krivac sto nismo otisli na f4). Zoc isto, Panter srlja,a on ne reaguje. Jednostavno Panter ove sezone nije pouzadan i to je pocetak i kraj svih partizanovih problema. Zalosno, momci su lepo igrali,ali na kraju opet nista.
Tesko ce ovo ici u pley off,ali ajde da se nadamo i navijamo,mada igra cele sezone vrlo negledljiva, stalno neko mucenje.

Bob

pre 7 meseci

Ljudi, ne mračite. Odlično smo odigrali i na jeftino izgubili, ali pokazali smo da možemo.
Do kraja imamo 6 kod kuće. Ako bi dobili 5, idemo dalje.
Imamo Albu i Milano na strani.
Nije ništa izgubljeno, naprotiv.
(+41, 02. februar 2024 23:13)
Imamo i Real, Olimpijakos i Efes na domaćem i Barcelonu na gostujućem terenu!

zare

pre 7 meseci

Čekaj. Da li Partizan gubi od Zvezde? Gubi, dve za redom. Odakle nam onda ideja da može dobiti dve u gostima u Evroligi? Obradović je zabetoniro ekipu, ulio im je strah od poraza i zato slede porazi. Bidmo iskreni, videlo se u pripremnom periodu u Podgorici, da ni Partizan ni Zvezda nisu ono što su bili prošle godine.

Cenzurisan bez razloga

pre 7 meseci

Mnogo smo lopti izgubili u zavrsnici. Sto zbog njihovog presinga sto zbog losih odluka Pantera i Douzera.
Onaj Belineli ceo zivot sutira nemoguce trojke, van balansa. I pogadja. Na to se nadovezao Lundberg koji samo protiv nas pogadja. Dva suta ni iz cega. Ali i pored toga su nase izgubljene lopte presudile. Steta, odigrali smo dobar mec.

Lane

pre 7 meseci

Balsa Koprivica je 18 puta bolji od Kaminskog i Kabokla. Decko je agilan, skocan, postavlja se dobro, blokira, otvara, igra dobru odbranu(to sto Zeljko forsira preuzimanje nije njegova krivica, pa ispada da mu centri ostaju sami). Partizan sa njim na terenu deluje robusno. Nadam se da ce mu davati sve vise vremena.

analitičar bez portfelja

pre 7 meseci

Igrači su pročitali trenera i polako mu odbijaju poslušnost, resenje: plasman na zavrsni turnir ili Žoc pakuje kofere!

Aca bg

pre 7 meseci

Odgovorno tvrdim da je ovaj Danac Lunberg trenutno najbolji plej u Evropi.Ima sve:asistenciju,ulaz,sut spolja...kao nekad Sale Djordjevic.Dobra utakmica,morao je neko da pobedi.

1Djokovic

pre 7 meseci

Čestitke na ulazu u top 10.Znate i sami da ćete pući,protiv bilo koga,ali potrošite se što više.Za top 5 budžet,top deset je neuspeh.

Dokle više

pre 7 meseci

Vidi se da ova ekipa bez lesora je izgubila hemiju i nije to ta ekipa od prošle godine džabe ste doveli 2 igrača na njegovu poziciju! Možda i više para potrošili na kabokla i kaminskog ne vredi.ako pamtim nešto pamtim to da nam je panatanaikos uvek uzimao najbolje i uništavao sledeću sezonu to se dešava i sada! Ova sezona je pukla ali pamet u glavu za sledeću...

Bojan

pre 7 meseci

Željko ih boli i samo njega provlače kroz komentare i medije..pitanja na konferencijama..pa se reči vade iz konteksta..meri jačina tona,oni pate...ne dajte na Željka grobari,tu moramo biti kao jedan!

sempervivum

pre 7 meseci

Изглупираше се за медаљу у последњих пар минута, као да су аматери...
Ма колико да учини доброг током утакмице, овај Пантер на крају све проспе својим нерезонским солирањем. А онај Доужер (или како се већ пише) је шампион у поклањању лопти.
Партизан треба да се врати домаћим играчима. Ако већ улаже новац, онда треба да купи најбоље домаће играче. Ови странци играју без страсти. Чист бизнис.

profa

pre 7 meseci

Dva puta ispod koša igrač prima loptu iz auta i daje koš, a naš centar na 6 m čuva Danstona da ne primi loptu za trojku, na 1.5 ces. To je super taktika.

Cenzurisan bez razloga

pre 7 meseci

Koprivica odigrao najbolju utakmicu u EL, ove sezone. Uz veliku minutazu. Smajlagic odlican, Avramovic takodje. Uz siru rotaciju sve izgleda mnogo bolje. Izgubismo zbog jeftino prodatih lopti u poslednjih 3 minuta. Ovde se zaboravlja da je Virtus treceplasirani tim u EL, iza Reala i Barse, i da to nije slucajno. Mogli smo ovo i da dobijemo, sa malo vise koncentracije na kraju. Sada slede utakmice kod kuce i nesto laksi raspored. Samo 3 gostovanja u poslednjih 9 kola. Plasman u 10 ne bi trebalo da bude upitan.

2CRAZY

pre 7 meseci

Standardna boljka Partizana i svih nasih klubova, vodili 7 razlike pred kraj i onda se uplasili, poceli vec tad da igraju duge napade do zadnje sekunde, a to se ne radi na cetiri minuta pred kraj utakmice, vec u zadnjem minutu, i to im je ubilo dinamiku napada i nalet... a naravno te duge napade nisu iskoristili...

Šteta

pre 7 meseci

Velika je šteta, što Panter nije zaradio peti faul ranije. Jednostavno čovek ne zna da igra završetak utakmice. Na veliku žalost, nećemo biti medju 10 najboljih.

kuda Simovicu

pre 7 meseci

kakvi ste vi navijaci kad kukate i pljujete ovoliko. do kraja treba podrzati celu ekipu, imamo sanse za pley in a tamo kom opanci kom obojci. Verujem da tada ulaze u pravu formu i moze biti svasta. I mene su iznervirali sa ovom veceras ali zivot ide dalje. Samo uz podrsku koju ce imati verujem do kraja mozemo imati i skor 18-16. trebalo bi da bude dovoljno za nastavak. Prva prilika propustena idemo dalje, ima jos sanse.

delboj

pre 7 meseci

A dobro. Ona trojka "Solskjera" je usla i to je bilo to. To se ne brani. Odlicna je bila odbrana Smajlija.
Kaminski je veliki problem Partizanu. Vjerovatno Zoc trazi vecu rotaciju, i zato je ovaj u poslednje vrijeme igrao dosta, ali je totalno ugasio Smajlija koji je po meni vodeci igrac Partizana i pomalo Kabokloa. Partizan ima dovoljno kvaliteta pod reketom. Smajli, Kaboklo, Ledej, i ponekad Balsa da odrzi odbranu. Takodje je malo preklapanka na Dosieru i Abramovicu. Mislim da bi oboje trebali da su u igru. A Naneli dzoker sa klupe.

Tisa, samo Tisa

pre 7 meseci

Mnogo bolja utakmica Partizana od one u Monaku, pre svega zbog mnogo vece energije koju su igraci ulozili. Bio je to pravi, intenzivni evroligaski duel koji je na kraju Partizan mogao a mozda cak i morao da dobije. Utakmica nije dobijena iskljucivo zbog izuzetno glupih gresaka u zavrsnici, kako u odbrani, gde su i Panter i Naneli svoje igrace zaboravljali pod kosem, tako i u napadu, em zbog prodatih lopti na ubacivanjima iz auta ili ispod kosa, em zbog lopti izgubljenih u komicno naivnim driblinzima Douzera, kome se to vec redovno desava, ali i Nanelija i Pantera. Upravo ti igraci ne smeju da prave takve greske, pogotovo ne u zavrsnici. Sramota je za tim koji vodi najtrofejniji evropski trener da nema akciju za ubacivanje lopte sa strane ili pod kosem. Raduje me Balsina angazovana igra sa mnogo vise koncentracije, pogoto u odbrani. Em je sjajno zalepio (mislim) Danstona, em je Sengeliji „skratio“ sut sa krila za jedno 1,5-2 m. Uveren sam da bi Balsa bio jos korisniji u sistemu odbane u kome ne bi morao da juri protivnivcke spoljne igrace na 9-10 m od kosa. Ima jos dosta utakmica da se igra, ali vera da ovaj Partizan moze nesto ozbiljnije da napravi je sve manja. Sta je s Kaboklom?

+41

pre 7 meseci

Ljudi, ne mračite. Odlično smo odigrali i na jeftino izgubili, ali pokazali smo da možemo.
Do kraja imamo 6 kod kuće. Ako bi dobili 5, idemo dalje.
Imamo Albu i Milano na strani.
Nije ništa izgubljeno, naprotiv.

jug

pre 7 meseci

Steta nedostajao nam je ZaMENIK KAPITENA i reprezentativac SRBIJE TRIFUNOVIC!
Sa njim bi sigurno dobili, trifke ti najbolje izvodis loptu ispod kosa! Mozda je nekome smesno ali to je tako vazan detalj, da smo izveli bolje a Trifunovic ubedljivo najbolje aut lopte izvodi sa strane mi bi veceras pobedili!

nesa80

pre 7 meseci

ovaj partizan postaje bolan za gledanje,virtus sa nikakvom igrom vodi a sta tek reci za nas,u drugom poluvremenu brodolom po obicaju,jedva cekam da se zavrsi ova sezona jer ova polako tone to se vidi iz aviona,a i polako obradovica da ispratimo u dubaji,poklonio im je 10 laganih koseva naravno-opet izlecanje sa centrima

Brzi

pre 7 meseci

Katastrofa Zeljko, kako god sve, katastrofa da posle svakog tajmauta mi gubimo loptu na izvodjenju. Sta li se crta to je za Nobelovu nagradu.

Djordje

pre 7 meseci

Ne mozemo mi doslovno NIKOGA da pobedimo na strani sa ovim timom i ovom energijom samo kuci sto dobijemo i to na ludilo uz pomoc publike, Ledej i Punter su ove godine 70% losiji nego prosle sezone a ovi ostali tu i tamo kako se probude to jutro ako budemo na kraju u 10 nevidjeni uspeh.

Pazarc

pre 7 meseci

Ovaj Puki ide sve sa Partizanom gde god gostuju grobari Puki ide sa njim…kao pojačanje….al ni to im nije dovoljno….ove godine vi i Zvzda ima da budete 12-13 na tabeli….

Istina

pre 7 meseci

Gospodo,gde piše da je obavezan F8 i F4.Samo u našim željama i našim glavama.Na terenu se to zaslužuje.Neverovatna stvar dovedena do idiotizma je ubacivanje lopte u igru.Kad se to ponavlja iz uzakmice u utakmicu,opasno utiče na nervni sistem navijača.Kako je moguće da jedan veliki Žoc to dopušta.Znači li to da je izgubio autoritet,ili je igračima svejedno zbog njegovog urlanja i nevaspitanog ponašanja prema njima.

Miroslav

pre 7 meseci

Željko velika trenerčina još nije naučio kako se izvodi aut. Pre tri godine kad je video da je prvi aut loše izveden morao je na prvom treningu to da pokaže svojim igračima, ali šta vredi kad ni on to još nije naučio. ima vremena...

bojan

pre 7 meseci

Pukl. Domaći odma u bonusima , a gost jedan faul. Vrhunac asistencija Belinelija za zicer krajem prve četvrtine,igrač na ziceru Pukl izmišlja neki faul.Naravno za ekipu koja nije u bonusu. Cirkus

Rade74

pre 7 meseci

Virtus četiri napada zaredom ne pogađa a bogami i mi ih pratimo.Nezna se ko je lošiji,biće neizvesno na kraju.Ova Sagefredo montažna hala je takav krš,mislim,da bi je mi srušili u prvih pet minuta.Pozz iz Bologne.

Rokabili

pre 7 meseci

Haha, 3 ubacivanja u igru u zadnja dva minuta partizan im daje, i još jedno za malo, pa kako misle da pobede, kakvi gubitnici smotani...

Mrka kapa

pre 7 meseci

2 napada ne mogu da ubace loptu. Nema pleja da drzi loptu. Svi da je se otarase,nije kod mene nisam kriv ako izgubimo. Ovaj žoc im kao nesto crta

legenda

pre 7 meseci

Ovo je sramota kakvo sudjenje ima Virtus, bukvalno sramota. Nije ovo slucaj samo protiv Partizana, ali ovde najvise boli. Gurnite ih u 6 ako je vec to sustina.

Ranko

pre 7 meseci

Da je ekipa ovako nespremna za agresivnu igru i da nije u stanju da izvede aut je prosto neverovatno.Ovakve situacije se ne improvizuju i ne ostavljaju igračima da sami izmisle rešenje.Trener još uzme tajm i posle toga greše.U poslednja 2 meča ispadanje lopti iz ruku,greške u driblingu,
dodavanju.Douzir očigledno divlji igrač kojeg treba vratiti na osnove i značaj preciznih dodavanja u protoku lopte.Jeste Koprivica doneo čvrstinu i preokret,ali nije smeo u završnici da bude na parketu.Sve onako pogubljen,
Kaboklo bi bolje odradio ona preuzimanja.Naši igrači su fizički inferiorni za ovakvu košarku.Odigrali su dobru utakmicu i izgubili priliku da budu u 6.Ovako nije ni važno koji si:sedmi,osmi,deveti ,osamnaesti.

xy

pre 7 meseci

Ponovo izgubljena praktično dobijena utakmica. Mnogo gluposti Pantera i Doužera u završnici. Sudije bile na strani domaćina ali to nije prelomilo već neverovatne greške koje sene opraštaju u EL. Šteta.

Raucher

pre 7 meseci

Ovaj Virtus je očajan a Partizan još gori, bez i jednog jedinog raspoloženog igrača. Obradović potpis se samo vidi i glumatanju trenera i gestikuliranju a nigde potpisa u nekoj smislenoj igri. Vratite Trinchieria, pa da bar gledamo lepotu košarke a ne ovo rovovsko mrcvarenje od igre.

Marko

pre 7 meseci

Ostavka Obradovica odmah, takve greske po ko zna koji put da se desavaju
najodgovorniji je trener. Losa selekcija, losi potezi. Obradovic ostavka pod hitno.

pedja

pre 7 meseci

Ostavite se više izvođenja auta, jer u ovoj utakmici, iako je smo 4 razlike za Virtus, Partizan je imao samo 8 asistencija na 84 postignuta poena, a Virtus 19 na 88 poena.
Ovo je više pitanje za trenera, na koji on sigorno nema odgovor, a to je njegovo delo.Kako onda pobediti - silovanjem 1na1, izolacije.... naravno da su igrači dekoncentrisani i nisu fokusirani. Inače navijači su savim OK!

Maxi

pre 7 meseci

Po koji put već problemi sa ubacivanjem lopte sa strane. A šta tek reći za ona dva primljena koša za 1.5 i, čini mi se, 4 sekunde.

Сколе

pre 7 meseci

Добро добро, хватају залет на предност домаћег терена у плејофу па морају пар корака уназад на табели..

Faust

pre 7 meseci

Obradovića treba primorati da sam gleda sve ove silno odigrane očajne utakmice i igru koju je sam postavio i to bi ga sigurno nagnalo da sam ode.

Iskren

pre 7 meseci

Pa ko je uopste davao bilo kakve sanse Partizanu? Ajde realno…to sto su izgubili sa manje od 15 razlike je izuzetan uspeh za njih, jos su izjednacili nekim cudom par puta, Virtus je bas pao u nekoliko navrata, tesko da Virtus moze gore od ovoga a Partizan svakako ne moze bolje..uz pomoc sudija izvlaci maksimum koji ni sami igraci ne ocekuju niti se iko nada, i ako je tip placen i sklopljen da osvoji SL bez poraza, ipak ne trener najslabija karika i trecu godinu u nizu nece osvojiti nista, a svaki drugi trener bi sa ovakvim timom uzeo bar dve EL..

Бобан

pre 7 meseci

Радује добра игра, која нажалост није крунисана победом, али вратиће се то, најбоље у плеј офу...

Zravko

pre 7 meseci

Razvojni put partizanovih navijaca -
Ove sezone osvajamo, nikad jaci, imamo najboljeg trenera......sigurno smo u F4, ne treba nam Aba, to je za ove pacenike.....ma F8 ide lagano.....vidimo se u finalu Aba lige.

Nije lako, kada se dignes tako, a u blatu si od starta.

Objašnjenje

pre 7 meseci

Ako ćemo realno,plej in nije uopšte upitan jer Valensija do kraja može da pobedi samo dve,eventualno tri utakmice,znači imaće 15 ili 16 pobeda,dok će partizan imati 17,možda čak i 18.Utakmica protiv Baskonije u Areni će odlučiti ko će biti 9. a ko 10.na kraju.

znam

pre 7 meseci

Kako ih Barsanoleta rastura ili kako Partizan razbija Virtus?

pa dobro,vi ste već obezbedili gospodina Pukl-a :)
za siguricu ako nešto ne krene kako treba

jug

pre 7 meseci

Trebamo biti realni..nedostajao je nas zamenik kapitena i reprezentativac srbije Trifunovic. Sa njim bi sve bilo lakse u napadu i odbrani. Vrati nam se sto pre Urose

Saša

pre 7 meseci

Partizan ima velikih problema u napadu, odbrana još kako tako ali napad je užas. Slabo i slobodna izvode. Kao da su slabo fizički pripremljeni

Dragan Jove Torbica

pre 7 meseci

Sta ce sad da puste zoki i ostoja prvo je bilo posle poraza od zvezde da su sudije kao priznale neke greske laz teska,pa pustili pricu od musi i optuzili drugog da ih kao destabilizuje sve alibi price za poraze,a budzet 20 miliona evradi

Nenad

pre 7 meseci

Bez stresa Grobari. Mi se borimo za to 10to mjesto. Trenutno tu i trebamo da budemo. Momci se trude ali nekontaju sta treba da igraju posebno u odbrani. Kuci da dobijemo sve i to bi trebalo biti dovoljno za to.
A sta je garancija da cemo dobiti sve kuci? Drugo da bi se nesto napravilo mora se pobedjivati i na starani. Partizan je onda postao klasicna domacinska ekipa koja se samo nada da ce kuci nekoga dobiti, pritom mi kuci do kraja imamo ozbiljne ekipe koje su ispred nas na tabeli i kojima takodje trebaju pobede da bi bile sto bolje pozicionirane.

Mikan

pre 7 meseci

Igra ne postoji,ni u napadu ni u odbrani.Panter,Smajli,Avramovic,Ledej van forme.Smit,Jaramaz,Ponitka potpuni promasaji,uz Andjusica koji ne sastavi do sada jednu dobru utakmicu.Ako se Virtus ne dobije,to je kraj i u Evroligi,a Aba ligu smo isto ispusuili.Stvarno mi nije jasno,da tim trenera sa 9 evropskih titula,igra ovako ne lose nego katastrofalno ? Totalno bezidejni,bez samopouzdanja i mislim da su se i oni sami razocarali u ono sto pruzaju.Jer iz utakmice u utakmicu,su samo jos gori ?

Udarnik

pre 7 meseci

Bez stresa Grobari. Mi se borimo za to 10to mjesto. Trenutno tu i trebamo da budemo. Momci se trude ali nekontaju sta treba da igraju posebno u odbrani. Kuci da dobijemo sve i to bi trebalo biti dovoljno za to 10to.

Banja Luka

pre 7 meseci

Добра утакмица, браво момци, добра игра и ако сте изгубили, остаје жал.Подршка момцима

Zorz Vea

pre 7 meseci

Možda kup preokrene sezonu ako ga osvojimo ali mi nešto ne uliva bilo kakvu nadu da ćemo momentum pobednički imati u ovoj sezoni ponovo. Baš sam se razočarao, svi ovi momci i stručni štab imaju desetku od mene što se tiče ljubavi i navijačke strasti ali ne vidim da će se ova sezona pretvoriti u pobedničku. I ovu utakmicu ćemo izgubiti, baš šteta.

Paranoid Android

pre 7 meseci

Mnogo izgubljenih lopti pri kraju i lako ispustenih +6 ali nema se sta zameriti, cela utakmica je bila nategnuta ...

Moglo se ovo uzeti ali idemo dalje!

jug

pre 7 meseci

Steta nedostajao nam je ZAMENIK KAPITENA i reprezentativac SRBIJE TRIFUNOVIC.
Sa njim bi sigurno dobili, trifke najbolje izvodi loptu ispod kosa!
Mozda je nekome smesno ali to je tako vazan detalj, da smo izveli bolje pobedili bi utakmicu. Trifunovic ubedljivo najbolje aut lopte izvodi sa strane,daje igrao mi bi veceras pobedili. Kosarka su sitnice i detalji ko ne razume on ne razume ni kosarku.

Demar Derozan

pre 7 meseci

Part je sam sebe pobedio, a glavni razlog je nedostatak pravog pleja da preveze loptu kad je bilo gusto. Virtus je bio u nokdaunu kada su samo bezuspesno palili trojke kod 72:77. Ipak, evidentno je da Part raste kao tim, na momente su igrali izvanredno, sto se kaze na Aleksin pogon. Bice ovo sve bolje, plej in je sasvim izvestan, a mozda i vise, jer kako stvari izgledaju, Bask ili Makabi kao i Valensija ce biti ispod Partizana. Igra ohrabruje, sto je ocekivano s obzirom na Zeljkov rad, tako da nema brige!

War Inside My Head

pre 7 meseci

Uh što me ovo nervira kad se poklope termini mečeva Partizana i Crvene zvezde,a ja sam od onih kojima je košarka ispred timskog navijanja,ali nekako kombinujem.Obradović i dalje tvrdoglavo,hazarderski,iskakanja visokih igrača u odbrani,izolacije,pukovnik ili pokojnik.A realno dvije godine bez klasičnog plejmejkera igrati,ok Madar je bio tu,ali još uvijek je on daleko od ne vrhunske,nego srednje klase kad je organizacija pozicionog napadu u pitanju,Jaramaz pogubljen evidentno,a Aleksa igrom slučaja na tom mjestu,s tim što je on od onih koji su za ubrzavanje napada.Lesor,čovjek donekle problematičan ponašanjem,impulsivan,ali beton,zna se na čemu si s njim na terenu.I naravno Exum,igrač na obje strane terena,zahvalan,očekivalo se slično od P.J Douziera,ali nije za sad to to.

mrki

pre 7 meseci

partizan naredne 2 utakmice ima protiv bajerna i efesa kuci i vraca se na pozitivan skor,a zvezda je ispala jos porazom od asvela,a alba je samo to potvrdila.

Paja

pre 7 meseci

Šteta,bila je lepa prilika za brejk ali u sportu nekada treba imati malo sreće.Na žalost Partizan je ovo nesrećno izgubio.Šteta za momke ali nema im se šta zameriti.

Nenad

pre 7 meseci

Utakmica egal u gostima, ja sam zadovoljan, sta god da bude. Bolonja je ozbiljna ekipa, prosecna je samo za kosrakaske neznalice. Ta prosecna ekipa je na 15 pobeda, bila bi i na vise da nisu imali povredu najboljeg igraca, koji je morao bas protiv nas da se vrati. Ali sta je tu je, bitno je da se dobija kod kuce.

g

pre 7 meseci

Po statistici prvog poluvremena Virtus je trebao da vodi 20 razlike, u drugom će Partizan da podigne procente i ima šanse da dobije

Pacman

pre 7 meseci

Neobjasnjivo.Mentalni sklop ne valja kod pojedinih igraca...nesigurnost.Ne razumem ustvari ubedjen sam da svi vi sto pisete Zeljko odlazi-navijate za onaj drugi razmontirani klub koji od malopre kao i svakeeeee godine zavrsava medju najgorima.O cemu sam vec pisao pre par nedelja.Partizanovac to NECE NAPISATI!Kada se dobija?hvalospevi.Kada se gubi?salve uvreda.To vise lici na one...druge.Ne pobedjuje se svaka...gubi se..nije ni zeljko svake godine osvajao..gradio radio..vratio nam se u Partizan najveci trener evrope..i vratio je i nas.Vratio je..VERU!!!A TO JE JE NAJVAZNIJE NA SVETU!MI SMO I DALJE U IGRI!raditi truditi se,ispravljati greske,boriti se...boriti se,gresiti, padati..ali boriti se.Jer on ima Vere u Partizan.Ko sam ja da je nemam??Ako je nemate?Vi niste navijaci kluba!

Bojan

pre 7 meseci

Željko ih boli i samo njega provlače kroz komentare i medije..pitanja na konferencijama..pa se reči vade iz konteksta..meri jačina tona,oni pate...ne dajte na Željka grobari,tu moramo biti kao jedan!

Bole

pre 7 meseci

Ocigledno je da Obradovica vise nista ne interesuje. Otaljava ovo sa Partizanom. Lik je umoran, zasicen i i indisponiran. Voleo bi da gresim ali ne verujem.Ukoliko Partizan hoce nesto vise da uradi u EL mora da zameni Obradovica ma koliko to kostalo nekim drugim trenerom. U protivnom samo ce se i dalje tavoriti bez sanse za bilo kakvim vecim uspehom

Neron Kaligulić

pre 7 meseci

Avramović drži, koliko toliko, utakmicu pod kontrolom. Jednom pogresi i odmah napolje. Panter može da radi šta hoće i nikom ništa. Trener NULA!!!!

samo kazem

pre 7 meseci

Slusajte prenos preko tranzistora ako ne zelite da gledate trenera partyzana kako hvata igracima glavu kao na proslom mecu. Ono je bilo neprijatno za gledanje.

Zoran

pre 7 meseci

Zeljko budi covek I napusti Partizan. Covece ti za 3 hodine nisi igru napravio. Ovo je jeza sta Partizan igra. Sve se svodi na individualne akcije.
Ovde ide novi poraz kao kuca. Nije Viryus nesto posebno, ali vifi se sistem, a ne divlja igra.

kuda Simovicu

pre 7 meseci

kakvi ste vi navijaci kad kukate i pljujete ovoliko. do kraja treba podrzati celu ekipu, imamo sanse za pley in a tamo kom opanci kom obojci. Verujem da tada ulaze u pravu formu i moze biti svasta. I mene su iznervirali sa ovom veceras ali zivot ide dalje. Samo uz podrsku koju ce imati verujem do kraja mozemo imati i skor 18-16. trebalo bi da bude dovoljno za nastavak. Prva prilika propustena idemo dalje, ima jos sanse.

Objašnjenje

pre 7 meseci

Ako ćemo realno,plej in nije uopšte upitan jer Valensija do kraja može da pobedi samo dve,eventualno tri utakmice,znači imaće 15 ili 16 pobeda,dok će partizan imati 17,možda čak i 18.Utakmica protiv Baskonije u Areni će odlučiti ko će biti 9. a ko 10.na kraju.

+41

pre 7 meseci

Ljudi, ne mračite. Odlično smo odigrali i na jeftino izgubili, ali pokazali smo da možemo.
Do kraja imamo 6 kod kuće. Ako bi dobili 5, idemo dalje.
Imamo Albu i Milano na strani.
Nije ništa izgubljeno, naprotiv.

bojan

pre 7 meseci

Pukl. Domaći odma u bonusima , a gost jedan faul. Vrhunac asistencija Belinelija za zicer krajem prve četvrtine,igrač na ziceru Pukl izmišlja neki faul.Naravno za ekipu koja nije u bonusu. Cirkus

Iskren

pre 7 meseci

Pa ko je uopste davao bilo kakve sanse Partizanu? Ajde realno…to sto su izgubili sa manje od 15 razlike je izuzetan uspeh za njih, jos su izjednacili nekim cudom par puta, Virtus je bas pao u nekoliko navrata, tesko da Virtus moze gore od ovoga a Partizan svakako ne moze bolje..uz pomoc sudija izvlaci maksimum koji ni sami igraci ne ocekuju niti se iko nada, i ako je tip placen i sklopljen da osvoji SL bez poraza, ipak ne trener najslabija karika i trecu godinu u nizu nece osvojiti nista, a svaki drugi trener bi sa ovakvim timom uzeo bar dve EL..

Institucija

pre 7 meseci

Verujem da cemo uci u play in jer imamo do kraja 6 meceva kod kuce i 3 na strani ali po svemu sudeci iako prodjemo play in idemo na Real,bar cemo gledati klasik.

Break

pre 7 meseci

Partizan igra uzasno.
Ovo je antipropaganda kosarke.
Napad bez unapred spremnih akcija,sve individualno,odbrana ne postoji.
Zeljko glavni I jedini krivac.

ccc

pre 7 meseci

Smesno mi je kada neko krivi Obradovica jer je neko nesposoban da izvede aut?? A to se ponavlja gotovo u svakoj utakmici? Uvek isti problem kod izvodjenja auta. A sta je potrebno. Da se igrac krece i otvara da bi primio loptu a ne da stoje svi u mestu . Njih cetvorica stoje a jedan hoce da primi loptu?? I izgubi je pod pritiskom. Aman krecite se , otvarajte se da bi aut bio izveden. Kakve to veze ima sa Obradovicem? Mislite da on o tome ne razgovara sa igracima, jer eto on to ne vidi i ne zna a vi to vidite i sve znate??

Goks

pre 7 meseci

Pisao sam o tome, pa još jednom. Evropsko prvenstvo u NS 2005, igramo protiv Francuske za prolaz dalje i gubimo. Sedeo sam tik iza naše klupe i nisam mogao da verujem sta slusam na Željkovom tajm autu. Svaki tajm aut poguban po nas, užas, pogubljen skroz. Evo nakon 19 godina sve isto. U zadnja 2 minuta zove dva tajm auta i oba puta kradu loptu. Neverovatno. Inače nemam nikakvu dilemu da se radi o daleko najgorem treneru u Euroligi. Sa pravim trenerom bi ova ekipa ladno otišla na F4. Sa ovim, katastrofa.

jug

pre 7 meseci

Steta nedostajao nam je ZaMENIK KAPITENA i reprezentativac SRBIJE TRIFUNOVIC!
Sa njim bi sigurno dobili, trifke ti najbolje izvodis loptu ispod kosa! Mozda je nekome smesno ali to je tako vazan detalj, da smo izveli bolje a Trifunovic ubedljivo najbolje aut lopte izvodi sa strane mi bi veceras pobedili!

analitičar bez portfelja

pre 7 meseci

Igrači su pročitali trenera i polako mu odbijaju poslušnost, resenje: plasman na zavrsni turnir ili Žoc pakuje kofere!

Demar Derozan

pre 7 meseci

Part je sam sebe pobedio, a glavni razlog je nedostatak pravog pleja da preveze loptu kad je bilo gusto. Virtus je bio u nokdaunu kada su samo bezuspesno palili trojke kod 72:77. Ipak, evidentno je da Part raste kao tim, na momente su igrali izvanredno, sto se kaze na Aleksin pogon. Bice ovo sve bolje, plej in je sasvim izvestan, a mozda i vise, jer kako stvari izgledaju, Bask ili Makabi kao i Valensija ce biti ispod Partizana. Igra ohrabruje, sto je ocekivano s obzirom na Zeljkov rad, tako da nema brige!

Raucher

pre 7 meseci

Virtus očajan a Partizan još gori. Šta Obradović radi s ovim timom da ovako besramno igra, osim što samo glumata i gestikulira. Trinkijerijs u Partizan želimo li gledati košarku a me ovo mrcvarenje.

Guliver

pre 7 meseci

Zeljko je izgubio kompas.
Partizanova igra se raspala ako je ikad I postojala.Svaka utakmica gora od prethodne.Otkaz momentalni,nema se sta cekati.

Бобан

pre 7 meseci

Радује добра игра, која нажалост није крунисана победом, али вратиће се то, најбоље у плеј офу...

Morfeus

pre 7 meseci

Ljudi, glavu gore. Evo, Ilon Mask, Bil Gejts,i svi šeici iz Emirata se spremaju da pomognu Partizanu sa finansijskom inekcijom od stotinu miliona dolara, pa će Top 8 biti na vidiku za koju godinu. Ne brinite, stižu Džejms Harden, Entoni Dejvis, a i Embid je blizu potpisa.

Aleksaa

pre 7 meseci

Greška Žocova je Smailagić i Koprivica zajedno u timu na kraju utakmice.Oni spori, a ostali pokriveni pri uvođenju lopte.Trebao je Jaramaza uvesti.

1Djokovic

pre 7 meseci

Čestitke na ulazu u top 10.Znate i sami da ćete pući,protiv bilo koga,ali potrošite se što više.Za top 5 budžet,top deset je neuspeh.

delboj

pre 7 meseci

A dobro. Ona trojka "Solskjera" je usla i to je bilo to. To se ne brani. Odlicna je bila odbrana Smajlija.
Kaminski je veliki problem Partizanu. Vjerovatno Zoc trazi vecu rotaciju, i zato je ovaj u poslednje vrijeme igrao dosta, ali je totalno ugasio Smajlija koji je po meni vodeci igrac Partizana i pomalo Kabokloa. Partizan ima dovoljno kvaliteta pod reketom. Smajli, Kaboklo, Ledej, i ponekad Balsa da odrzi odbranu. Takodje je malo preklapanka na Dosieru i Abramovicu. Mislim da bi oboje trebali da su u igru. A Naneli dzoker sa klupe.

Pazarc

pre 7 meseci

Ovaj Puki ide sve sa Partizanom gde god gostuju grobari Puki ide sa njim…kao pojačanje….al ni to im nije dovoljno….ove godine vi i Zvzda ima da budete 12-13 na tabeli….

pedja2206

pre 7 meseci

Šteta.
Ovaj Virtus koji je treći na tabeli zamalo da dobijemo u gostima. Svojim greškama i nedostatkom sreće jer ona trojka preko Smailagića se retko daje. Glavu gore momci.

Cenzurisan bez razloga

pre 7 meseci

Koprivica odigrao najbolju utakmicu u EL, ove sezone. Uz veliku minutazu. Smajlagic odlican, Avramovic takodje. Uz siru rotaciju sve izgleda mnogo bolje. Izgubismo zbog jeftino prodatih lopti u poslednjih 3 minuta. Ovde se zaboravlja da je Virtus treceplasirani tim u EL, iza Reala i Barse, i da to nije slucajno. Mogli smo ovo i da dobijemo, sa malo vise koncentracije na kraju. Sada slede utakmice kod kuce i nesto laksi raspored. Samo 3 gostovanja u poslednjih 9 kola. Plasman u 10 ne bi trebalo da bude upitan.

znam

pre 7 meseci

Kako ih Barsanoleta rastura ili kako Partizan razbija Virtus?

pa dobro,vi ste već obezbedili gospodina Pukl-a :)
za siguricu ako nešto ne krene kako treba

Banja Luka

pre 7 meseci

Добра утакмица, браво момци, добра игра и ако сте изгубили, остаје жал.Подршка момцима

jug

pre 7 meseci

Trebamo biti realni..nedostajao je nas zamenik kapitena i reprezentativac srbije Trifunovic. Sa njim bi sve bilo lakse u napadu i odbrani. Vrati nam se sto pre Urose

legenda

pre 7 meseci

Ovo je sramota kakvo sudjenje ima Virtus, bukvalno sramota. Nije ovo slucaj samo protiv Partizana, ali ovde najvise boli. Gurnite ih u 6 ako je vec to sustina.

Zoran

pre 7 meseci

Ovaj tim, pa jos sa Obradovicem, nema nikakve sanse za ozbiljniji plasman.
Ovaj Virtus prosecna ekipa, a Partizan u finisu poluvremena ima 4 promasena napada. Jedini razlog tome je nemanje bilo kakvog koncepta u igri, a to je zadatak trenera da napravi.

Udarnik

pre 7 meseci

Bez stresa Grobari. Mi se borimo za to 10to mjesto. Trenutno tu i trebamo da budemo. Momci se trude ali nekontaju sta treba da igraju posebno u odbrani. Kuci da dobijemo sve i to bi trebalo biti dovoljno za to 10to.

Vazura veprina

pre 7 meseci

Bravo DOKTOREEEEEEE...Posle svakog tvog time out-a nismo uspeli loptu da izvedemo!!!!!!!
Bravo majstoreeeeeee...Bog zna koja je ovo utakmica izgubljena zbog TEBE!!!

Koprivica,pet ulaze plejmekera svako lagano polaganje...215cm...koliko skokova uhvaćeno preko njega!!!!

IDI U PENZIJU VIŠE AKO MAKAR MALO OBRAZA IMAŠ...Niko bre nije vredan da lomimo po kući sve,da decu traumiramo dranjem,lupanjem
...zbog tebe i tvojih neznalica koji za 3 godine nemaš jednu jedinu akciju!!!!!

Zoran

pre 7 meseci

Veliki trener Zeljko Obradovic nema sistem kako se lopta izvodi iz auta. Jeza..Jos jednom je pokazao koliko je on nabedjen trener. Urnisao je ovaj Partizan, ali bukvalno urnisao.

Paranoid Android

pre 7 meseci

Mnogo izgubljenih lopti pri kraju i lako ispustenih +6 ali nema se sta zameriti, cela utakmica je bila nategnuta ...

Moglo se ovo uzeti ali idemo dalje!

Paja

pre 7 meseci

Šteta,bila je lepa prilika za brejk ali u sportu nekada treba imati malo sreće.Na žalost Partizan je ovo nesrećno izgubio.Šteta za momke ali nema im se šta zameriti.

TOTALNI OPOSUM

pre 7 meseci

Niste loši, grobari. Malo da popravite ubacivanje lopte iz auta i to je to. Bolje da bacite loptu svom igraču nego protivničkom igraču jer to može da bude nezgodno. Evo sad ću da objasnim i zašto- saigrači su se postavili u napadu i kad onda baciš protivniku loptu, saigrači se neprijatno iznenade, a pritom su i na drugom delu terena pa ne mogu da se vrate u odbranu i protivnik se stušti ka tvom košu u nameri da poentira i saigrači se naljute na tebe. Ne valja to nikako

Kingston

pre 7 meseci

Kakva bruka i sramota da odigraš ovako amaterski i neodgovorno u poslednjih 3 minuta, dno dna!!! Obradović mora pod hitno da ide i da pokušamo da spasemo sezonu nekako ulaskom u play-in

Curry

pre 7 meseci

Sta vam je dozier kriv,igrao odbranu u mnogo situacija perfektnu,krao lopte,izvodjenje lopte,kome on da dodam kad nasi igraci ne znaju da odgurnu cuvara a ne mogu ni da pobegnu,dozier nista nije kriv,jedini ko zna da primi loptu iz auta je leday,on uvek zna na snagu da odgurne i da primi loptu, al sad nije on igrao u zavrsnici. Dzaba sve kad imamo najgluplje igrace koje sam video,samo je trebalo dodati punteru,bez puno razmisljanja.

Миша

pre 7 meseci

Молим навијаче Партизана да буду мало реалнији, да не уписују победе унапред итд... Ми, са оваквом игром, да будемо срећни, ако освојимо Куп Кораћа... Прошла сезона и те приче, пустите то...

Zuja

pre 7 meseci

Ovde kako stvari stoje Zveda ima bolji međusobni skor od Makabija, Partizana, Valensije i povoljniji raspored na papiru do kraja.
U slučaju poravnjanja te 4 ekipe na 8-9-10 toj poziciji Zvezda ide u plej in. To su samo dve pobede razlike a ja u sledecem kolu očekujem poraze Makabija i Valesnije i pobede Zvezde i Partizana.
Takođe Partizan odmah igra sa Milanom u gostima tu će Italijani tražiti isto svoj priključak i posle ovih kup pauza će kompletirati ekipu sa Mirotićem i biče teško da se dobiju tamona onda Barsa u gostima.
Biće uzbudljiva završnica za prolaz u plej in.
Ko bude 10 mesto taj bolje i da ne igra, pošto mora u gostima da dobije devetu ekipu jedan meč pa onda opet u gostima poraženog iz meča između sedme i osme ekipe. To je recimo za Zvezdu i Partizan ravno udaru komete u planetu Zemljum

društvance iz predgrađa

pre 7 meseci

Loša igra, jako loša igra. U odbrani ispadamo kao mala deca. U napadu pogubljeni totalno. Cele 3 asistencije posle 16 minuta. Stvarno sramota. Ovo nije igra, ovo je jedna velika sramota.

mrki

pre 7 meseci

partizan naredne 2 utakmice ima protiv bajerna i efesa kuci i vraca se na pozitivan skor,a zvezda je ispala jos porazom od asvela,a alba je samo to potvrdila.

Nenad

pre 7 meseci

Utakmica egal u gostima, ja sam zadovoljan, sta god da bude. Bolonja je ozbiljna ekipa, prosecna je samo za kosrakaske neznalice. Ta prosecna ekipa je na 15 pobeda, bila bi i na vise da nisu imali povredu najboljeg igraca, koji je morao bas protiv nas da se vrati. Ali sta je tu je, bitno je da se dobija kod kuce.

City Slicker

pre 7 meseci

To je to što se tiče plej-ofa. Ekipa koja više puta ne može da izvede loptu iz auta nego je dodaje protivniku za čisto poentiranje, koja u dve utakmice za redom dozvoljava istom igraču (Lundberg) da ih napuni bez prave reakcije i koja dozvoli da u zadnjoj minuti za 30 sekundi dođe od plus dva na minus 4, ne zaslužuje više od 12. mesta, prosto iz pijeteta prema drugim ekipama.

Sada je jasno da je prošla godina bila rezultat trenutnog nadahnuća i pre svega prisustva Exuma a zatim i Lesora i to ne može da se ponovi, pogotovo uz Pantera i Ledeja koji su ove godine lošiji nego prošle dok novi igrači, sa donekle izuzetkom Dozera nisu adekvatna alternativa.

drvo

pre 7 meseci

Sa ovolikim hendikepom sudjenja šta mi da,tražimo i 2x bolje da igramo obe srpske ekipe
Oni nas ubiše u odbrani a ništa se ne sviraMakar da ih bijemo onda mi da im crvene ruke . Da igramo 3x jaču odbranu

limes

pre 7 meseci

Željko je najveći ktrivac, a vi ga dižete u nebesa. Sva mudrost Željkova je igra 1 na 1, a to što radi Panter to je tragedija. Zar stvarno niko ne vidi šta Željko radi i kakvu košarku igra, ludilo!

nesa80

pre 7 meseci

ovaj partizan postaje bolan za gledanje,virtus sa nikakvom igrom vodi a sta tek reci za nas,u drugom poluvremenu brodolom po obicaju,jedva cekam da se zavrsi ova sezona jer ova polako tone to se vidi iz aviona,a i polako obradovica da ispratimo u dubaji,poklonio im je 10 laganih koseva naravno-opet izlecanje sa centrima

miroslav

pre 7 meseci

Obradovicu, Dozer NE ZNA da igra kada je jaci kontakt. NE ZNA!!!Drzis ga u igri, a on covek izgubljen. IZGUBLJEN. Unistio vas je. Ne prvi put. Ni Kaminski ne zna pod kontaktom! Ubiste se od dovodjenja NBA igraca, a tamo se NE IGRA ODBRANA do plej ofa. Ovaj poraz ponistava ambicije za ulazak u osam. A da se posteno kaze - i nema tu kvaliteta za takav plasman. Ovo ce biti jos jedna sezona u kojoj su najvisu ocenu zasluzili samo NAVIJACI. Ali oni ne daju koseve.

demogra

pre 7 meseci

Da je Željko svojom pojavom podigao Partizan, to je tačno. Željko je ime, ipak. Sada, koliko je doprineo rezultatima, to je pitanje. Po dolasku, u najmanju ruku, imao je jednaku ekipu kao Zvezdina, izgubio je ABA. U drugoj sezoni je imao kvalitetniju i osvojio je istu. Prve godine Evrokupa, sramno ispadanje, a imao je drugu najskuplju ekipu u takmičenju. Druga sezona odlična u Evroligi, ali opet, kad je to trebalo privesti kraju, ništa. Ove sezone, Partizan, čini se, da se udara nogom u zadnjicu za ovaj skor. Onih 5 pobeda zaredom, bar tri su na sreću i sudjenje dobijene. Partizan, mislim da je večerašnjim porazom izgubio 6. mesto. Među prvih 10, tj. od 7-10 mesta, biće svakako. E sad, tu moraju baš da se potrude da budu 7. To mesto, ipak, izbegava Real. Sa ostalima može da se igra."

ovo nije smelo da se izgubi

pre 7 meseci

koprivici kad bi neko samo objasnio da ne treba na svaku blokadu da se zalece da je smecuje ne bi niko kos na ulazu protiv njega dao, ali on uvek krece da "polomi" loptu i zbog toga kasni da pipne loptu. Dva poslednja ulaza igraca Virtusaje imao i da nije pravio zalet za smec obe bi zalepio. Najtuznije od svega na ovoj utakmici sto je Partiuzan odigrao odlicnu odbranu, ali primi 25 jeftinih koseva i iz gresaka i opet ispada da su mu ugurali 90 komada. Ne mogu da zadrze koncentraciju kao da je pola tima na nekim lakim opijatima. Douzer dobar, ali nekako previse nonsalantan, za poslednju izgubljenu mislim da nije kriv jer mu se Balsa zavukao gde nije trebalo i mislim da mu je on izbio loptu nogom, ali ona ubacivanja, gde nije iskljucivo krivac igrac koji ubacuje su apsolutni hit. Realno se lose otvaraju ovi sto treba da pokupe loptu, ne naprave potpunu kretnju kad izadju iz bloka, nego stanu pre vremena, zato i ne moze da im se da lopta.

Rade74

pre 7 meseci

Virtus četiri napada zaredom ne pogađa a bogami i mi ih pratimo.Nezna se ko je lošiji,biće neizvesno na kraju.Ova Sagefredo montažna hala je takav krš,mislim,da bi je mi srušili u prvih pet minuta.Pozz iz Bologne.

anti Rola

pre 7 meseci

Putuj Evropo i ne misli na nas. Mi ostajemo u blatu i mulju u prepucavanju ciji su eritrociti crveni, crni beli.
Ovo sto trener forsira je neverovatno. Za tri godine nisu naucili da ubace obicnu loptu u igru, tako su izgubili u Euro Cupu, sada gube dobijenu utakmicu na isti nacin.
Strasno, razocarao me Zeljko!!!

Oop

pre 7 meseci

Zali boze ovih navijaca, ne zasluzujete ih, ne zasluzujete 20.000 navijaca na svakoj utakmici, tim bez duse, odbrane, zelje, gori mi u grudima kad ih vidim koliko im nije stalo

Karakondžula

pre 7 meseci

Željko je totalno izlapeo.. ne zna gde bije.. njemu i dalje je do Ledej sa 0 poena igra maltene pola vremena. Ekipa prosto ne zna šta su skokovi. Protivnik oma 6 izgubljenih više i nisi sposoban da iskoristis. Uz sve to 6 asistencija, Virtus ima 15… živi trubadurluk, ovo je već teška sramota, ali bas rumenog briga, on je “fokusiran”…

Dabu

pre 7 meseci

Još jedan podatak. Virtus 19 asistencija, Partizan 8. Na tabeli timskih asistencija poslednje mesto u EL. Košarka je kolektivna igra, a ne "daj loptu Panteru da igra 1 na 5".

Tatko

pre 7 meseci

Kod Duleta je SVAKI aut morao da se izvodi posle dva bloka, čak i kada protivnik UOPŠTE ne pritiska, a to se desi dvadesetak puta u toku utakmice. Zbog toga nije bilo problema izvesti aut kada protivnik igra presing. Pozdrav svima!

Bard Živa

pre 7 meseci

Kad pomislim da je ovaj trener jedva izbegao ispadanje sa Strazburom prošle sezone a da naš ima 9 titula EL........... Jeza me neka uhvati....

Šteta

pre 7 meseci

Velika je šteta, što Panter nije zaradio peti faul ranije. Jednostavno čovek ne zna da igra završetak utakmice. Na veliku žalost, nećemo biti medju 10 najboljih.

duskovujosevic

pre 7 meseci

sledece godine lepo da se igra evrokup pa nece biti ovakvih trzavica,samo da izvucemo trento i da toto foraj vec 15 godina gostuje protiv nas,taman moze i da se penzionise u hali Ranko Zeravica

Lane

pre 7 meseci

Balsa Koprivica je 18 puta bolji od Kaminskog i Kabokla. Decko je agilan, skocan, postavlja se dobro, blokira, otvara, igra dobru odbranu(to sto Zeljko forsira preuzimanje nije njegova krivica, pa ispada da mu centri ostaju sami). Partizan sa njim na terenu deluje robusno. Nadam se da ce mu davati sve vise vremena.

bili piton

pre 7 meseci

e sad ce zoc da nam objasni da nije istina ono sto mi gledamo nego ono...ono..ono sto je izustio i zamalo da kaze igracima na tajmautu.

Nikola

pre 7 meseci

Virtus im se "nudio", ali ne vredi.
Dosta igrača Partizana je u drastičnom padu forme i to me lično najviše brine.
Zbog ove utakmice, koju su morali dobiti na strani, mogu vrlo lako da izvise za F8.
Moraju se utakmice dobijati i na strani ako se misli ući u završnicu EL.
U ovom trenutku sezona "miriše" na prošlu.

Nenad

pre 7 meseci

Bez stresa Grobari. Mi se borimo za to 10to mjesto. Trenutno tu i trebamo da budemo. Momci se trude ali nekontaju sta treba da igraju posebno u odbrani. Kuci da dobijemo sve i to bi trebalo biti dovoljno za to.
A sta je garancija da cemo dobiti sve kuci? Drugo da bi se nesto napravilo mora se pobedjivati i na starani. Partizan je onda postao klasicna domacinska ekipa koja se samo nada da ce kuci nekoga dobiti, pritom mi kuci do kraja imamo ozbiljne ekipe koje su ispred nas na tabeli i kojima takodje trebaju pobede da bi bile sto bolje pozicionirane.

Tisa, samo Tisa

pre 7 meseci

Mnogo bolja utakmica Partizana od one u Monaku, pre svega zbog mnogo vece energije koju su igraci ulozili. Bio je to pravi, intenzivni evroligaski duel koji je na kraju Partizan mogao a mozda cak i morao da dobije. Utakmica nije dobijena iskljucivo zbog izuzetno glupih gresaka u zavrsnici, kako u odbrani, gde su i Panter i Naneli svoje igrace zaboravljali pod kosem, tako i u napadu, em zbog prodatih lopti na ubacivanjima iz auta ili ispod kosa, em zbog lopti izgubljenih u komicno naivnim driblinzima Douzera, kome se to vec redovno desava, ali i Nanelija i Pantera. Upravo ti igraci ne smeju da prave takve greske, pogotovo ne u zavrsnici. Sramota je za tim koji vodi najtrofejniji evropski trener da nema akciju za ubacivanje lopte sa strane ili pod kosem. Raduje me Balsina angazovana igra sa mnogo vise koncentracije, pogoto u odbrani. Em je sjajno zalepio (mislim) Danstona, em je Sengeliji „skratio“ sut sa krila za jedno 1,5-2 m. Uveren sam da bi Balsa bio jos korisniji u sistemu odbane u kome ne bi morao da juri protivnivcke spoljne igrace na 9-10 m od kosa. Ima jos dosta utakmica da se igra, ali vera da ovaj Partizan moze nesto ozbiljnije da napravi je sve manja. Sta je s Kaboklom?

jug

pre 7 meseci

Steta nedostajao nam je ZAMENIK KAPITENA i reprezentativac SRBIJE TRIFUNOVIC.
Sa njim bi sigurno dobili, trifke najbolje izvodi loptu ispod kosa!
Mozda je nekome smesno ali to je tako vazan detalj, da smo izveli bolje pobedili bi utakmicu. Trifunovic ubedljivo najbolje aut lopte izvodi sa strane,daje igrao mi bi veceras pobedili. Kosarka su sitnice i detalji ko ne razume on ne razume ni kosarku.

Aca bg

pre 7 meseci

Odgovorno tvrdim da je ovaj Danac Lunberg trenutno najbolji plej u Evropi.Ima sve:asistenciju,ulaz,sut spolja...kao nekad Sale Djordjevic.Dobra utakmica,morao je neko da pobedi.

Zravko

pre 7 meseci

Razvojni put partizanovih navijaca -
Ove sezone osvajamo, nikad jaci, imamo najboljeg trenera......sigurno smo u F4, ne treba nam Aba, to je za ove pacenike.....ma F8 ide lagano.....vidimo se u finalu Aba lige.

Nije lako, kada se dignes tako, a u blatu si od starta.

Raucher

pre 7 meseci

Ovaj Virtus je očajan a Partizan još gori, bez i jednog jedinog raspoloženog igrača. Obradović potpis se samo vidi i glumatanju trenera i gestikuliranju a nigde potpisa u nekoj smislenoj igri. Vratite Trinchieria, pa da bar gledamo lepotu košarke a ne ovo rovovsko mrcvarenje od igre.

društvance iz predgrađa

pre 7 meseci

Ne vredi se nervirati. Ovo je maksimum ove ekipe, jednostavno ne može bolje. Razočarao je Željko skroz. Totalno negledljivo. Zaista kako ga nije sramota. Lepši i smisleniji basket kod mene iza zgrade od ove Željkove amaterske košarke. Bez asistencija celu utakmicu, sve se svodi na solo završnice. Užas užas. Ja vas više ne gledam, zdravo doviđenja.

isto

pre 7 meseci

Partizan ima kvalitetan tim.
Ima i kvalitetnog trenera koji tvrdoglavo greši u jednoj stvari a to je da ekipa može da bude vrhunska bez odličnog plejmejkera.
Ne znam ja bolje od Obradovića ali imam oči da vidim da smo dali 84 poena sa samo 8 asistencija.
To meni znači da nema organizacije igre i da se utakmice igraju na suvi kvalitet igrača koji individualno šutom donose koševe.
A kada šut ne ide onda gubimo lako.
Partizan nema igrača koji će pravovremeno deliti lopte drugim igračima,koji će držati loptu sigurno u rukama i preneti je pred koš,igrača koji daje precizne pasove.
Jednostavno Douzer,Aleksa,Panter na te stvari nisu navikli,nemaju to u sebi.
Meni je najlošiji utisak veceras ostavio Douzer.
Onakvu igru bez imalo odgovornosti skoro nisam video.
Inače Panter je u ovoj ekipi i plej i bek i krilo.
I jedino on ima hrabrost.
Gledam pri neresenom rezultatu izvodimo loptu,dobija je Aleksa i ne kreće u napad već čeka da se Panter vrati i daje mu loptu.
A Alejsa je projektovan da bude plej.
Da rezimiram.
Nema "mozga" na terenu dovoljno u ovom timu.

Svrco

pre 7 meseci

Je li to taj veliki trener? Vodimo do pred kraj i kad je odlucujuci napad i baba u publici zna da ce Panter ici sam? I naravno stisnu ga i iz nikakve akcije on promasi kao i obicno i ode utakmica!

Zivadin

pre 7 meseci

Uvek sam te branio Zeljko, ali ako imas iole obraza OSTAVKAAA!!!! Ovo je sramotno sta radis, iz utakmice u utakmicu. Ekipa ne zna obican aut da ti izvede. I povedi Pantera sa sobom.

Cenzurisan bez razloga

pre 7 meseci

Mnogo smo lopti izgubili u zavrsnici. Sto zbog njihovog presinga sto zbog losih odluka Pantera i Douzera.
Onaj Belineli ceo zivot sutira nemoguce trojke, van balansa. I pogadja. Na to se nadovezao Lundberg koji samo protiv nas pogadja. Dva suta ni iz cega. Ali i pored toga su nase izgubljene lopte presudile. Steta, odigrali smo dobar mec.

Alal vera

pre 7 meseci

"On je najpre zajedno sa navijačima zaigrao i zapevao, a onda se u izjavi dotakao brojnih tema, između ostalog i pisanjima španskih medija"

opozicijo moja najaca

xy

pre 7 meseci

Ponovo izgubljena praktično dobijena utakmica. Mnogo gluposti Pantera i Doužera u završnici. Sudije bile na strani domaćina ali to nije prelomilo već neverovatne greške koje sene opraštaju u EL. Šteta.

Piter Markoni

pre 7 meseci

Željko izgubio utakmicu, u četvrtoj menjao samo Koprivicu Smajlijem, igrači popadali od umora, i onda čuveno preuzimanje i sve koševe dobismo napadom na preuzimanju Koprivice.... Na 77:71 za nas Dožijer pravi izgubljenu loptu i na nerešen rezultat gubi još jednu... Dečko je talentovan, ali spor kao puž okretan kao vagon..... Ekipa je totalno " poljuljana" .... Strašno.

Marko

pre 7 meseci

Ostavka Obradovica odmah, takve greske po ko zna koji put da se desavaju
najodgovorniji je trener. Losa selekcija, losi potezi. Obradovic ostavka pod hitno.

Denis

pre 7 meseci

Ne verujem sta cu izjaviti ali - Partizan igra bolje sa Jaramazom. Ne zato sto je on vrh igrac (mada je solidan), nego jer je jedini plej u Partizanu!

Vec 3 meseca gledamo krila kako prenose loptu, verovatno i vise od toga Partizan nema ni jednu jedinu odigranu akciju. Sve se svodi na izolaciju i igru 1 na 1, mada cesto i 1 na 3 ili 5 jer se lopta dodaje samo u slucaju kranje nuzde.

Jedini tim sa gorom organizacijom igre za mojih cetvrt veka pracenja je bila Minesota dok je Bjelica igrao tamo. Ali oni su makar imali igrace koji mogu da pogode, a ponekada su i dodavali samom suteru kada ih udvoje.

Ranko

pre 7 meseci

Da je ekipa ovako nespremna za agresivnu igru i da nije u stanju da izvede aut je prosto neverovatno.Ovakve situacije se ne improvizuju i ne ostavljaju igračima da sami izmisle rešenje.Trener još uzme tajm i posle toga greše.U poslednja 2 meča ispadanje lopti iz ruku,greške u driblingu,
dodavanju.Douzir očigledno divlji igrač kojeg treba vratiti na osnove i značaj preciznih dodavanja u protoku lopte.Jeste Koprivica doneo čvrstinu i preokret,ali nije smeo u završnici da bude na parketu.Sve onako pogubljen,
Kaboklo bi bolje odradio ona preuzimanja.Naši igrači su fizički inferiorni za ovakvu košarku.Odigrali su dobru utakmicu i izgubili priliku da budu u 6.Ovako nije ni važno koji si:sedmi,osmi,deveti ,osamnaesti.

Istina

pre 7 meseci

Gospodo,gde piše da je obavezan F8 i F4.Samo u našim željama i našim glavama.Na terenu se to zaslužuje.Neverovatna stvar dovedena do idiotizma je ubacivanje lopte u igru.Kad se to ponavlja iz uzakmice u utakmicu,opasno utiče na nervni sistem navijača.Kako je moguće da jedan veliki Žoc to dopušta.Znači li to da je izgubio autoritet,ili je igračima svejedno zbog njegovog urlanja i nevaspitanog ponašanja prema njima.

Dokle više

pre 7 meseci

Vidi se da ova ekipa bez lesora je izgubila hemiju i nije to ta ekipa od prošle godine džabe ste doveli 2 igrača na njegovu poziciju! Možda i više para potrošili na kabokla i kaminskog ne vredi.ako pamtim nešto pamtim to da nam je panatanaikos uvek uzimao najbolje i uništavao sledeću sezonu to se dešava i sada! Ova sezona je pukla ali pamet u glavu za sledeću...

tako blizu a tako daleko

pre 7 meseci

Panter je promašio zadnji napad za pobedu, nerezonski i bez veze. Ne krivim samo njega, ekipa koja ispusti onako lepu prednost pred sam kraj utakmice nije ni zaslužila da pobedi.

MileR

pre 7 meseci

Pocinje II poluvreme. Alexa vezuje 6p iz dva napada + asistenciju u trecem napadu i prilazimo na 2p. Sledeci napad dodaje Smajliju koji ispusta loptu i Zeljko ga izbacuje iz igre i Belineli vezuje 4 trojke (koga Alexa cuva). Ne mogu da se otmem utisku da Zeljko upropasti svaku utakmicu sa besomucnim forsiranjem Pantera i Ledeja cak i kada im ne ide. O 3 asistencije na poluvremenu je izlisno i pricati. I jos jedno pitanje, jel moguce da i Bruno vise ne moze da odigra ni minut?

Solarnaut

pre 7 meseci

e moj Obradovicu uvek sam te branio ali ovo veceras 77:71 za Partizan 2 minute do kraja i cetiri lopte mi ne izvedemo iz auta, poslednja 2 minuta 4 lopte nisu u stanju da ubace u igru da nemate akciju za izvodjenje lopte pa sta ste radili 3 godine da loptu ne znate izvesti jadna vam majka da ne kazem.neku akciju neki sut za pobedu bedno i prejadno

Dragan Jove Torbica

pre 7 meseci

Sta ce sad da puste zoki i ostoja prvo je bilo posle poraza od zvezde da su sudije kao priznale neke greske laz teska,pa pustili pricu od musi i optuzili drugog da ih kao destabilizuje sve alibi price za poraze,a budzet 20 miliona evradi

Kondor

pre 7 meseci

Sve dok mu Panter bude zavrsavao utakmice zavrsavace se ovako. Covek je upropastio dobijenu utakmicu 77:71 zato sto glumi nekog closera. Decko nisi closer. Rupa u odbrani.

Makedonija

pre 7 meseci

E moj Douzer, ubi nas, ako Kaboklo ne ide na tribine naredne meceve ne idem na utkmice vise.
Ovo je mucenje vise, mada i Ledej moze na hladjenje.

da nije bilo srecnih pobeda bili na mestu sa Asvelom i Albom

pre 7 meseci

Da li postoji ekipa u Evropi koja je nesigurnija kod vodjenja lopte i kod ubacivanja lopte u igru? ja ne mogu da verujem da se jedino Partizan muci sa tim stvarima. A Panter kako dignemo glavu iznad vode tako nas ukanali. Ili se saplete o svoju nogu, ili izabere najgori i najtezi moguci sut. Sve na stranu, ali da ti tri sezone ne umes da uvedes loptu u igru bez drame i problema, to ne moze da mi bude jasno nikako. I uopste nije bitno ko je protivnik, ista je prica i protiv Krke. Ja ne znam sta se trenira i sta su trenirali 30 godina. To je prosto neverovatno, od prve utakmice ove sezone, evo i dan danas problem. Ali tako je to kad imas sesnaest crnaca i ako je neko ikada gledao "martovsko ludilo", to treba da mu bude jasno. Isto i oni tako, po deset minuta ne mogu da ubace loptu, samo sto oni imaju tajm autove na ubacivanju pa nije svaka izgubljena. Ovo je sramota da imas plus sest, da onda uspes da primis dva kosa na njihovom ubacivanju iz auta ispod kosa i da ti oduzmu tri lopte na ubacivanju i to sve u roku od dva minuta. Onaj kos na ubacivanju za jednu sekundu. Ja razumem da primis kos kad je ostala sekunda, ali da ti za sekundu naprave zicer, e to mi ne ide u glavu nikako. Ovo je sramota kako izgledaju igraci partizana ove godine, bez samopouzdanja, bez petlje u odlucujucim trenucima i realno bez znanja. Tandem Dozer Naneli je izgubio pet lopti u poslednjih tri minuta samo na ubacivanju iste i dve smo uspeli srecno da sacuvamo.TRAGEDUJA!!!!

Snaga je u razumu

pre 7 meseci

Jooooj kolko smo ocajni ove godine.... kada ti ne znas da izvedas aut...o cemu dalje pricati... Kabokla nema...Zeka nema...Smita nema... gde je Andjusic...gde je Tristan... gde je Jaramaz....totalni promasaj ove godine u selekciji igraca.... STRASNOOOO

duledudule

pre 7 meseci

Vi cete se malo loziti pa prozivati pa u krug. Usunjacete se u 10 sad s kog mesta zavisi. Ali ako mislite da imatr sanse protiv Reala ili Barse Olyja... sa ovakvom igrom u zabludi ste. Mi smo se oprostili vec ali treba igrati muski do kraja. Potez tekme Smajlijev pogodak semafora u poslednjoj sekundi.

ja

pre 7 meseci

Da li moze Zeljko Obradovic bez histerisanja da objasni kako ekipa sastavljena od milionera vec 3 godine ne ume da izvede loptu?

Mislim da navijaci Partizana imaju pravo da znaju kada ce ekipa nauciti da izvede loptu i da li je potrebno dovesti novog trenera da ih to nauci, ako je to toliko komplikovano da najbolji trener u istoriji evropske kosarke ne ume da ih nauci.

Iz drugog ugla

pre 7 meseci

Dva poraza od Virtusa na jednu loptu definisu dosadsnji deo sezone. Dve bitne propustene pobede. Baskoniju da ne pominjem i dopusten ofanzivni skok sekund pre kraja. Sada je svaka utakmica u Areni pocevsi od Bajerna pod moranjem, a nije da dolaze laki protivnici. Bas steta za veceras. Poklanjamo lopte i poene sakom i kapom. Ne mogu da verujem da ne umeju iz bloka da izadju. Ne moze trener da postavi blok. Vratili smo prodatim loptama na izvodjenju, Dozer posle time outa gubi loptu. Bili su na patosu i mi smo im dali ruku da ustanu.

Zeljko

pre 7 meseci

Hahah, 71 - 77 vode i samo čekam da vidim na koji način će prokockat.
Znači kakve su to greške u izvođenju auta,prenošenju lopte,šta onaj Dozier radi,lik pokloni 2 ključne lopte u 2 napada,prestrašno.
Ovako tešku utakmicu prokockat na ovakav način ,kad je već imaš praktički dobivenu.
Svaka čast Partizan.

Tragikomedija

pre 7 meseci

Sami sebe pobedili po ko zna koji put, greške na nivou pionira. Ne znaš loptu da izvedeš iz auta, tri puta kad se lomi utakmica i posle tajmauta za poslednji napad. Virtus iz auta poentira na zicerima tri, četiri puta. Panter priča sa klupom dok Belineli, koga bi trebalo da čuva, od svih ljudi stoji potpuno sam i pogađa otvorenu trojku. Koprivica isprati Pajolu savršeno na preuzimanju, Doužeru njegov igrač beži, dobija pas i ide na polaganje. Pantera udvajaju čim je primio loptu u toku napada na -1, čovek ni ne pomišlja da doda, dribla i šutira sa kontra noge, bez ravnoteže, i naravno promašuje. Zatim Panter ne pravi odmah faul, da ne pokupi tobože svoj peti faul gospodin, i oni kradu jedno četiri, pet sekundi tu. Glupi faulovi npr. Nanelija i Doužera kad smo bili u bonusu itd. Samouništenje već rutinsko sada. Ne pobediš Virtus koji je u katastrofa formi i čiji je najbolji igrač, koji je motor koji ih pokreće, odigrao kriminalno.

Novo naselje

pre 7 meseci

Imate ogroman budzet, imate 15 zdravih i skupih igraca na raspolaganju, imate najtrofejnijeg trenera na klupi, imate najvecu podrsku navijaca u celoj Evropi, a igrate kao amateri. Mucno vas je gledati svaku utakmicu kakve gluposti pravite i kako delujete rastimovano. Sram vas bilo, preuzmite odgovornost za svoje brljotine.

g

pre 7 meseci

Po statistici prvog poluvremena Virtus je trebao da vodi 20 razlike, u drugom će Partizan da podigne procente i ima šanse da dobije

Faust

pre 7 meseci

Obradovića treba primorati da sam gleda sve ove silno odigrane očajne utakmice i igru koju je sam postavio i to bi ga sigurno nagnalo da sam ode.

Milan

pre 7 meseci

Da li neko moze da trazi odgovor od Zeljka kako to da 90% lopti koje ubacujemo pod pritiskom,i to posle tajm auta gde im on crta kako da ubace,mi tu gubimo loptu?
Bice da je do trenera i cuvene tvrdoglavosti.

Mihajlo

pre 7 meseci

Kakva je ovo banda plaćenika,tri puta im čovek ostaje sam pod košem,pa koliko su im lopti dali direktno u ruke. Kad se setim da sam nekad bio ljut na Tepića što nije rešavao utakmice ali on je zlato za ove divlje Amere Pantera i Douziera. Daj bre bolje neka naša dva klinca pa bar da znam što gubimo utakmice,ovi manekeni neće odbranu da igraju,nije tačno da nemamo talentovane igrače,daj im šansu i pokazaće više od ovih divljaka,jedino Naneliju svaka čast. Nadam se da će Balša imati više minuta,on i Naneli su nas i vratili u utakmicu. A Avramović u odbrani,zna li on gde se nalazi,koga čuva,kao Alisa u zemlji čuda.

Сколе

pre 7 meseci

Добро добро, хватају залет на предност домаћег терена у плејофу па морају пар корака уназад на табели..

Миша

pre 7 meseci

Шта рећи... Срамна игра појединих играча... Бруно, Доужер као да су у трансу... Пантер и његове завршнице... Боже помози!

Galis

pre 7 meseci

Dobijam ospice kada ovde pročitam da je onaj prošlogodišnji Partizan bio jači od ovogodišnjeg za klasičnog pleja zvanog Jam Madar. Znači Jam Madar je bio samo talentovan mlad igrač i ništa više. Nije puno doprineo ni Partizanu niti Izraelskoj reprezentaciji na prošlogodišnjem SP, i eventualno je dobar kao drugi ili treći plej u nekom timu.
Primetio bih i da Dozier uz Andjušića i Pantera olako gubi loptu na bilo kojoj strani terena, dok izvođenje lopte sa strane ili ispod koša apsolutno niko ne zna da izvede. Jedina pozitivna stvar iz ovog meča je Koprivica koji bi morao da bude prvi centar i uz Kabokla gradi igru Partizana na poziciji pet.
Pratim ovaj klub 35 godina i nikada nisam video da ovaj klub nema timsku igru, niti toliku dezorganizaciju u igri a pri tom ima najvecu podrsku javnosti u hali i van nje.

shone

pre 7 meseci

Partizanu nedostaje klasičan plej, tu je najveći problem. Sve ostale pozicije su lepo popunjene, Partizan je tu odradio posao bolje od Zvezde ali pleja nemate, nijedan igrač vam nema kontrolu utakmice i tempa igre. Zbog toga je Partizan poslednji tim EL po asistencijama. Partizan bi lagano bio u top4 tima, da ima nekoga kao sto je Teo u Zvezdi, samo da neko uzme loptu na 5min kad se lomi i iskontroliše igru, ubrza ili uspori po potrebi.

Schwiza

pre 7 meseci

Vi i vase izvodjenje lopte iz auta. Ja zaista ovo u zivotu nisam video, da je svaka lopta sa strane 50:50, a iz ceonog auta 60-40 za ekipu koja se brani. Ne znam koju rec da upotrebim za to, jer nije katastrofa. Gore je od katastrofe.

47304

pre 7 meseci

Imali smo kroz sezonu vidjeti svakakvih nedostataka ove ekipe ali da ne znaju loptu izvesti i plus da na sekundu-dve kupe onakvu foru pod košem dva puta zbilja je kriminalno pa ako je i od Žoca !!!

Маслиново уље

pre 7 meseci

od psolednjih 6-7 izvodjenja na utakmici, mislim da je jedno uspelo i ono koje je jedva uspelo kada smo dobili faul na Smailagicem.
Na isti nacin smo izgubili utakmice protiv PAO i Monaka, na pocetku cetvrtine serija gresaka pri izvodjenju lopti i pri prenosu, neverovatne izgubljene lopte.
U principu i PAO i Monako i Kinder, sve smo mogli da dobijemo, da nismo pravili neke katastrofalne greske...

Мишо

pre 7 meseci

ово је барем пета добијена утакмица на страни који смо изгубили .
по ко зна који пут не умемо да изведемо лопту , почетничке грешке правимо .

zare

pre 7 meseci

Čekaj. Da li Partizan gubi od Zvezde? Gubi, dve za redom. Odakle nam onda ideja da može dobiti dve u gostima u Evroligi? Obradović je zabetoniro ekipu, ulio im je strah od poraza i zato slede porazi. Bidmo iskreni, videlo se u pripremnom periodu u Podgorici, da ni Partizan ni Zvezda nisu ono što su bili prošle godine.

Gambeeet

pre 7 meseci

Pa siguran sam da bi iz KK Gajdobra bolje izvodili loptu iz auta od košarkaša Partizana, pa šta je bre ovo Gospode blagi, i to iz tajmauta oba puta, i što je najfrapantnije, ponavlja se iz meča u meč . A da ne pričam što su nam dva puta prodali istu foru iz auta s utrčavanjem Lindberga u reket. Strašno da se na ovakav način prosipa sav prethodno uloženi trud da se preokrene i dobije meč. Sramotno zaista.

sempervivum

pre 7 meseci

Изглупираше се за медаљу у последњих пар минута, као да су аматери...
Ма колико да учини доброг током утакмице, овај Пантер на крају све проспе својим нерезонским солирањем. А онај Доужер (или како се већ пише) је шампион у поклањању лопти.
Партизан треба да се врати домаћим играчима. Ако већ улаже новац, онда треба да купи најбоље домаће играче. Ови странци играју без страсти. Чист бизнис.

Vaske

pre 7 meseci

Obradovicu idi u penziju molim te!
Drziz non stop u igri Doziera a lik totalno izgubljen tokom cele utakmice. Dajes njemu da izvede aut? Smajli ti cuva njihovog najboljeg sutera za 3 poena?!? Ej bre!

dragaN

pre 7 meseci

Ahahahahaha! Posle prosle utakmice, objavljen je moj komentar da sve dok Obradovic ne shvati da gubi utakmice ne zbog lose odbrane, malo skokova, loseg suta, vec iskljucivo zbog izgubljenih lopti Pantera i pogresnih dodavanja Dozera, nece moci da pobedi. Ovo je po ko zna koji put da Dozer kada se lomi rezultat u zadnjem minutu ne ume da ubaci loptu u igru. O Panteru tek da ne pricam.

Shircan

pre 7 meseci

Prvi put citam komentare o samoj igri, a da nema prepucavanja ostrascenih navijaca Partizana i Zvezde. Tako treba i da ostane da se prica o kosarci, pobedili ili izgubili, nije vazno. Ovo je samo sport.

Neko iz mase

pre 7 meseci

Neverovatno! Iz utakmice u utakmicu mi pravimo amaterske greške. Uvodiš loptu u igru ili braniš koš kod ubacivanja lopte od strane protivnika i koji put se dešava da ne možeš ni da organizuješ napad (gubiš loptu), niti odbraniš koš.

Za tim koji ima igrače od par miliona eur godišnje nedopustivo!

Nada za prolaz dalje u domenu sreće i teorije od sad pa nadalje, nažalost.

pedja

pre 7 meseci

Ostavite se više izvođenja auta, jer u ovoj utakmici, iako je smo 4 razlike za Virtus, Partizan je imao samo 8 asistencija na 84 postignuta poena, a Virtus 19 na 88 poena.
Ovo je više pitanje za trenera, na koji on sigorno nema odgovor, a to je njegovo delo.Kako onda pobediti - silovanjem 1na1, izolacije.... naravno da su igrači dekoncentrisani i nisu fokusirani. Inače navijači su savim OK!

Saša

pre 7 meseci

Partizan ima velikih problema u napadu, odbrana još kako tako ali napad je užas. Slabo i slobodna izvode. Kao da su slabo fizički pripremljeni

Miroslav

pre 7 meseci

Željko velika trenerčina još nije naučio kako se izvodi aut. Pre tri godine kad je video da je prvi aut loše izveden morao je na prvom treningu to da pokaže svojim igračima, ali šta vredi kad ni on to još nije naučio. ima vremena...

KиМ

pre 7 meseci

Која трагикомедија последња два минута: три лопте им укралу после извођења. Нису вежбали акцију у којој праве блокове да шутер прими лопту из аута ове сезоне!!! Оно последње извођење је стварно блам, уместо да шутирају за продужетак краду им живу лопту. Осим тога, врло су погубљени, стало нешто један другом играчи показују на терену ове сезоне, па се у последе време неретки и убеђују међусобно или са стручним штабом - нешто је труло у држави Данској, а то није Линдберг.

Goel

pre 7 meseci

Ledej i Dosier su u dve utakmice postigli manje od 5 poena zajedno! Centri samo statisti jer treba da budu na oarketu. Ispade da je panter i plej i bek suter i krilo. Odbrana je na nivou pionirskih selekcija. Katadtrofalna. Ovo ne valja apsolutno nista.

Lili

pre 7 meseci

Jel realno?Cetri yadnja ubacivanja lopte u teren neuspesno.Ogroman broj izgubljenih lopti.Zoc, vezbate li vi neku taktiku na treeninzima?

Lord

pre 7 meseci

Partizan ima problem sa izvodjenjem auta, od pocetka sezone.
Pogotovo kada Douzer izvodi.
Imam utisak da pokusavaju iz tog auta da ostvare neku zicer poziciju.
Aman izvedite ga kao ljudi, sta glumite!

Goran

pre 7 meseci

Dosier i Nanely 3 ubacivanja njima u ruke i dve izgubljene lopte pri vodjenju. Sve to dva minuta do krajaa i 6 razlike za nas. Da ih otpustis odmah, kao i oostale sto se ne krecu bez lopte. Toliko strukee na klupi a nijedan blok - oslobadjanje pri ubacivanju sa strane?

luka

pre 7 meseci

Dozier jeste dobar igrac, ali tako nekako nonsanlantan, ubio nam je komentum posle odlicne Koprivicine blokade sa odmah izgubljenom loptom. O izvodjenju lopte iz aute ne vredi ni trositi reci, nije mu prvi put.

Bob

pre 7 meseci

Ljudi, ne mračite. Odlično smo odigrali i na jeftino izgubili, ali pokazali smo da možemo.
Do kraja imamo 6 kod kuće. Ako bi dobili 5, idemo dalje.
Imamo Albu i Milano na strani.
Nije ništa izgubljeno, naprotiv.
(+41, 02. februar 2024 23:13)
Imamo i Real, Olimpijakos i Efes na domaćem i Barcelonu na gostujućem terenu!

Mikan

pre 7 meseci

Igra ne postoji,ni u napadu ni u odbrani.Panter,Smajli,Avramovic,Ledej van forme.Smit,Jaramaz,Ponitka potpuni promasaji,uz Andjusica koji ne sastavi do sada jednu dobru utakmicu.Ako se Virtus ne dobije,to je kraj i u Evroligi,a Aba ligu smo isto ispusuili.Stvarno mi nije jasno,da tim trenera sa 9 evropskih titula,igra ovako ne lose nego katastrofalno ? Totalno bezidejni,bez samopouzdanja i mislim da su se i oni sami razocarali u ono sto pruzaju.Jer iz utakmice u utakmicu,su samo jos gori ?

Zorz Vea

pre 7 meseci

Možda kup preokrene sezonu ako ga osvojimo ali mi nešto ne uliva bilo kakvu nadu da ćemo momentum pobednički imati u ovoj sezoni ponovo. Baš sam se razočarao, svi ovi momci i stručni štab imaju desetku od mene što se tiče ljubavi i navijačke strasti ali ne vidim da će se ova sezona pretvoriti u pobedničku. I ovu utakmicu ćemo izgubiti, baš šteta.

Žoc penzija

pre 7 meseci

Ne mogu da izvedu loptu. Ne pustas bre da ti daju trojku. Faul. A o smusenim napadima na kraju izgubljenim loptama.kad smo vodili 7 poena, ne gradjenju kosa. Treener nula

simbad88

pre 7 meseci

E moj Željko, jel imaš i jednu drugu akciju kad se lomi rezultat sem da daš loptu Panteru pa šta uradi? Naučite da izvodite loptu iz auta i da nekad odbranite isti. Sramota!

Kia

pre 7 meseci

Ma preuzimate i dalje igrače ne trudeći se da ispratite svog igrača... Šest zadnjih napada napadaju Balšu i sve pogode na polaganju.. A o izvodjenju ispod košai sa strane kao teški početnici.. A ti Željo ne menjaj ništa sve lepo funkcioniše. Pojma nemaš.. Sve tvoji porazi..

Disko

pre 7 meseci

Neverovatno, nije mi jasno šta se dešava na tajmautima u ekipi Partizana... ?? Eto stvarno neverovatno..
Kako je moguće da u poslednja 2 munita izgube posed iz auta...To NIJE problem koncetracije igrača..

lupa

pre 7 meseci

Zaboravih da dodam, zanima me iskorišćenost Partizanovih napada posle tajmauta.
Deluje katastrofalno, čini mi se da uvek izgube loptu posle tajmauta.

profa

pre 7 meseci

Dva puta ispod koša igrač prima loptu iz auta i daje koš, a naš centar na 6 m čuva Danstona da ne primi loptu za trojku, na 1.5 ces. To je super taktika.

sin lovca na medvede

pre 7 meseci

Ja koji nemam pojma o kosarci, znam da kod izvodjenja iz auta, sve sto treba da se uradi je da jedan od cetvorice igraca, treba da pridje izvodjacu auta, na metar, i da mu ovaj da loptu.
Protivnik moze samo da napravi faul na igracu koji prilazi po loptu.

ja

pre 7 meseci

Ja više nemam živaca za ovo. Nisam neki poznavalac košarke ali sve ovo na kraju sam manje vise očekivao. Ovaj PJ kao na treningu gubi lopte . Panter na kraju po običaju nerezonski šutira i uglavnom promašuje ove sezone. Dodatna frustracija je da ne mogu da izvedu loptu ispod koša.

M7

pre 7 meseci

Panter je jeziiivo los...i svaki put ajde uci ce u formu,bice sve kako treba,ali jok. Kao krava koja daje puno mleka i na kraju sutne kantu i prospe ga,e to je Panter ove sezone. Ovo veceras je njegov poraz, na +6 za nas, gubi dve lopte ( inace strasno koliko lopti na svakoj tekmi gubi) i promasuje jednu poludistancu. A onda na +1 za njih,cela petorka ga cuva ,on ide na neki isiljeni sut ,totalno nerezonski i caoo,ode tekma. Bilo kome da je dodao,bilo bi bolje,ali ne,on resava. Resio onu jednu u Madridu i umislio da je Jordan ( pritom se posle pobio i direktan je krivac sto nismo otisli na f4). Zoc isto, Panter srlja,a on ne reaguje. Jednostavno Panter ove sezone nije pouzadan i to je pocetak i kraj svih partizanovih problema. Zalosno, momci su lepo igrali,ali na kraju opet nista.
Tesko ce ovo ici u pley off,ali ajde da se nadamo i navijamo,mada igra cele sezone vrlo negledljiva, stalno neko mucenje.

fghncg

pre 7 meseci

U kriticnim trenutcima zakazali Panter i Dozer, jeftino izgubili lopte iz cega su oni u kontri jeftino poentirali. Ne moze se tako dobiti utakmica.

Brzi

pre 7 meseci

Katastrofa Zeljko, kako god sve, katastrofa da posle svakog tajmauta mi gubimo loptu na izvodjenju. Sta li se crta to je za Nobelovu nagradu.

Maxi

pre 7 meseci

Po koji put već problemi sa ubacivanjem lopte sa strane. A šta tek reći za ona dva primljena koša za 1.5 i, čini mi se, 4 sekunde.

Reka Sava

pre 7 meseci

Da li je raalno da u zadnja dva minuta izgubimo 4 lopte na prenosenju i ubacivanju u igru?.Pa to je KATASTROFA koja traje vec par meseci.Jel moguce da to ne radimo na treninzima?Samo nasim greskama prosuli smo celu sezonu

Nemanja

pre 7 meseci

Za 25 mečeva u Evroligi:

Asistencije: Partizan je na poslednjem 18. mestu Evrolige. Znači gori od Asvela i Albe.

Skokovi (Zbirno, ofanz. i defanz.): Partizan je na poslednjem 18. mestu Evrolige. (Defanzivni su na 16. mestu, a ofanzivni na 17. mestu).

Šut za tri: Partizan je na 16. mestu Evrolige.

Izgubljene lopte: Partizan je na 16. mestu Evrolige.

Sut za dva: Partizan je na 1. mestu Evrolige.

Slobodna bacanja: Partizan je na 2. mestu Evrolige.

Poeni: Partizan je 5. tim evrolige po napadu, a 14. po odbrani.

Sad ovde je jasno sta fali za bolje rezultate. Pozdrav

ZOmbie

pre 7 meseci

Da li je neko video od pocetka sezona da nas centar kao protivnicki (svaki napad) nakon bloka odvuce beka sa sobom u reket na mismatch? Nijednom...ali bukvalno nijednom dok nama stalno to rade.

War Inside My Head

pre 7 meseci

Uh što me ovo nervira kad se poklope termini mečeva Partizana i Crvene zvezde,a ja sam od onih kojima je košarka ispred timskog navijanja,ali nekako kombinujem.Obradović i dalje tvrdoglavo,hazarderski,iskakanja visokih igrača u odbrani,izolacije,pukovnik ili pokojnik.A realno dvije godine bez klasičnog plejmejkera igrati,ok Madar je bio tu,ali još uvijek je on daleko od ne vrhunske,nego srednje klase kad je organizacija pozicionog napadu u pitanju,Jaramaz pogubljen evidentno,a Aleksa igrom slučaja na tom mjestu,s tim što je on od onih koji su za ubrzavanje napada.Lesor,čovjek donekle problematičan ponašanjem,impulsivan,ali beton,zna se na čemu si s njim na terenu.I naravno Exum,igrač na obje strane terena,zahvalan,očekivalo se slično od P.J Douziera,ali nije za sad to to.

Denis

pre 7 meseci

Jel' realno da izgube 4 lopte priliom izvodjenja iz auta u poslednja 3 minuta. Pa sta ovi rade na treningu? Da je 5 protiv 7 to ne bi trebalo da se desi...

2CRAZY

pre 7 meseci

Standardna boljka Partizana i svih nasih klubova, vodili 7 razlike pred kraj i onda se uplasili, poceli vec tad da igraju duge napade do zadnje sekunde, a to se ne radi na cetiri minuta pred kraj utakmice, vec u zadnjem minutu, i to im je ubilo dinamiku napada i nalet... a naravno te duge napade nisu iskoristili...

Djordje

pre 7 meseci

Ne mozemo mi doslovno NIKOGA da pobedimo na strani sa ovim timom i ovom energijom samo kuci sto dobijemo i to na ludilo uz pomoc publike, Ledej i Punter su ove godine 70% losiji nego prosle sezone a ovi ostali tu i tamo kako se probude to jutro ako budemo na kraju u 10 nevidjeni uspeh.

Denis

pre 7 meseci

Cim izvrse presing igraci Partizana kao da su juce sisli sa planine i loptu videli nisu 3 godine. Majko mila koja gomila neinteligentnih igraca...

Rokabili

pre 7 meseci

Haha, 3 ubacivanja u igru u zadnja dva minuta partizan im daje, i još jedno za malo, pa kako misle da pobede, kakvi gubitnici smotani...

Mrka kapa

pre 7 meseci

2 napada ne mogu da ubace loptu. Nema pleja da drzi loptu. Svi da je se otarase,nije kod mene nisam kriv ako izgubimo. Ovaj žoc im kao nesto crta