Košarka 69

Petak, 11.11.2022.

21:05

Grčka tužila Partizan

Košarkaški klub Partizan bi svog svoje odluke mogao da bude sankcionisan.

Grèka tužila Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

blicko

pre 1 godinu

Realno niko nema pravo da zabrani sportistima ucesce u nacionalnom timu. Od NBA timova pa nadalje. Ovoj praksi se mora stati na put i to globalno.

View

pre 1 godinu

A jel KSS tuzio Zvezdu zato sto nije dala Petruseva. Zvezda je dozvolila samo 3 igrača a od toga 1 je odbio.
(Milutinac, 12. novembar 2022 10:01

Da je CZB dala igrače kad je Pešić tražio Kalinića i ostale, mi bi sada već bili na SP. Ovako ovo je za njih iznuđen potez za koji je kriv Partizan koji je prvi ponudio svoje igrače.

111

pre 1 godinu

Koliko ja po komentarima razumem, Partizan je trebao da uradi isto kao Pao i Oly??Da ne pusti svoje igrace u reprezentaciju a da pusti u ovom slucaju jednog stranca, Grka? I sve bi bilo u redu?? Za koga? Prvo Oly je bilo draze da igra u kompletnom sastavu protiv osakacenog Partizana i razbije ga sa 30 razlike ali nije hteo da pusti svoje igrace pa je Grcka dozivela -20 u kvalifikacijama? Pao isto nije pustio svoje igrace da bi igrali EL i napokon pobedili. I sada je kriv Partizan? Ono sto je uradio Partizan, izgubio je u EL od Oly ali je Srbija pobedila sinoc. Oly je pobedio u EL ali je Grcka izgubila u kvalifikacijama. Pa sada , koje kako radio tako je i prosao.Neka grcki savez to resava sa svojim klubovima , jer su oni osakatili reprezentaciju a ne Partizan nepustanjem jednog igraca? Mnogo bitniji i kvalitetniji grcki igraci nisu igrali..A zale se na Partizan?

mikica

pre 1 godinu

Posto Evropa nije Japan, ovde ucenik nece nikad nadmasiti ucenika. Tako da ti savezi sto se bune, znaju da ne bi nista bilo drugacije, ali eto... Kao kad je onaj Papa-nesto lik deknuo glavom, bese 98-e, i dobio tehnicku u mecu sa Jugoslavijom, ili kako je vec bilo, kad su ukapirali da ne mogu da nas dobiju. Eto, to je ta logika.
Ovo nema veze sa drugim aspektima saradnje i veza izmedju naroda, vec sa dozivljajem kosarke.
Grci su ulozili sumanut novac da se opismene u kosarci, to traje decenijama.
Ali Srbija je i dalje bolja.

delboj

pre 1 godinu

Realno, nije u redu. Srbija i Grcka se takmice u istoj grupi. Da se ne vrati...
Sasvim u redu je ne pustiti nikoga. Sa druge strane, a u stvari iste, mozda bi upravo i Papapetruu prijao izlet u reprezentaciji. Samim tim i Partizanu.

Splavar

pre 1 godinu

Ne prilici jednom velikom kosarkaskom imenu kao sto je Partizan da se na ovo spusta. Ili dozvolis svim igracima, ili nijednom. Grcka zalba je sasvim osnovana, ovo je definicija deskriminacije i Fiba bi morala da reaguje znacajnom novcanom kaznom, zaista ruzan i nizak potez

Idi begaj

pre 1 godinu

Upravo gledam roster i ne vidim da su igrali igraci Oly i Panatenaikosa? Zato su izgubili sa 20 razlike. I sada se zale sto Partizan nije pustio jednog igraca? A Slukas sedi kuci i ne igra? I da ne nabrajam poznate grcke igrace koji nisu igrali? Ali im je kriv Partizan??
(321, 11. novembar 2022 22:46)

Nemoj se ponašati kao mediji.Razlika je što grčkim igračima Prtizana nije dopušteno da igraju a Slukas i ekipa. nisu došli iz kog zna kojeg razloga.Pa čak i da i njima nije dozvoljeno, tek tada smo egal....
Moguće da nisam dovoljno informisan ali u ovom slučaju stvar je jasna

Admiral

pre 1 godinu

Kakvo ludilo, njihovi klubovi Pao i Oly ne pustaju Grke u reprezentaciju a oni se zale na Partizan za Papapetrua, kakav cirkus su ovi Grci. Po toj njihovoj logici nas savez treba da se zali na Efes i Fener jer su pustali Turke da idu a nase nisu

Luka

pre 1 godinu

I jeste sramota što smo to uradili.
(basketaš, 11. novembar 2022 22:03) # Link komentara

Sramota je da FIBA nije u stanju da obezbedi normalan prozor za kvalifikacije zamisli kvalifikacije reprezentacija u fudbalu da se poklapaju termini sa ligom sampiona. Moraju najbolji da igraju stalno.

обс

pre 1 godinu

Није у реду генерализовати нацију. Грци су наш пријатељски народ. Нас су, Србе, генерализовали пропагандом деведестих као зликовце. Истовремено, Грци треба да спусте лопту. Обрадовић и Ивковић су описменили грчку кошарку и донели збирно највише европских титула грчким тимовима. Допринос српских кошаркаша је немерљив, Бодирога, Стојаковић... За описмењавање турске кошарке су Дуда и Жоц такође заслужни. Актуелно, Папапетру је с великим минусом, због повреде на ЕУ, дошао у Партизан. Партизан га је толерантно чекао. С етичког становишта Партизан је био фер. Грчка је данас играла с анонимусима. Само јој је Папапетру недостајао? Где су остали? Негативна фиксација за Жоца је непримерена. Па он је направио Дијамантидиса и Слукаса као класу од играча! Непотребна прича.

veljko

pre 1 godinu

Moram da priznam da su Grci u pravu. Jos su sa nama u grupi. Ne mozes sa pustis neke a neke ne. Ili svakog ili nikog. Posteno. Nemoj da budemo ko neki da mutljevinom pravimo rezultate.
(alex, 11. novembar 2022 21:38)
Партизан ксо послодавац свим тим играчима и има право да да слободне дане онеме коме хоће и када хоће и не мора никоме да се правда. Ако је био обавезан да пусти све играче онда су и остали клубови морали, без обзира да ли имали утакмице или не. Тако да ова тужба нема никакву основу.

Ellinas

pre 1 godinu

Grk sam i priznajem da je bas, ali bas glupo ono sto je uradio nas savez. Grcka reprezentacija bi mogla igrati u Atini umesto Krita i tako bi bilo lakse za neke domace igrace da igraju. Trebalo bi da grcki savez tuzi sve ekipe, ukljucujuci i grcke, koje nisu pustili domace igrace da igraju. Pored haosa i cirkusa u evropskoj kosarci, grcki savez je napravio komediju od svega ovoga i to bez razloga. Papapetru ne bi pomogao nasoj ekipi, jer je samo jedan igrac i nije najbolji. Zasto je Olimpijakos igrao punim sastavom protiv Partizana, umesto da pojaca grcku reprezentaciju. Isto i Panatinaikos, iako navijam za ovu ekipu. Ali reprezentacija je iznad svega. Glupo i nedopustivo ono sto se desilo. Sada imamo problem posle poraza od Letonije i problem bice veci ako ne pobedimo Belgiju u gostima u ponedeljak. Izvinite braco, zbog ove glupe i nepotrebne odluke, logike zaista nema, ali nemojte generalizovati o grckoj naciji. Nismo los narod, ali ponekad 'shit happens'. Volimo Srbiju. Tako ce uvek biti.

A

pre 1 godinu

Mogu da ih tuže, ali ne mogu im ništa. Klubovi mogu sami da odlučuju koga će pustiti, tako da ništa od tužbe. I Bajern je pustio Jaramaza a nije Lučića...

cirkus

pre 1 godinu

to nikakve veze nema sa partizanom nego sa pravilnikom koji NIJE prekršen. a kad budete vi plaćali te igrače onda možete da odlučujete šta hoćete.

Slobo

pre 1 godinu

Znaci Parrizan nema pravo da pusti koga zeli nego mora da se konsultuje. Pa tuzite olimpijakos za sve one grke sinoc u hali.Partizan i CZ su klubovi iz Srbije i logicno je da saradjuju sa KSS. Cestitke reprezentaciji na pobedi u njukastlu

opusteno

pre 1 godinu

Pa ni grcki klubovi nisu pustali svoje igrace. Zasto Olimpijakos i Panatinaikos nisu pustali svoje najbolje igrace da igraju za Grcku. Is to su i turci radili, nije puste Guduric a jeste Mahmutoglu. Ili u Efesu nije pusten Micic a jeste Wilbekin. Isto su sa nama u grupi.

Slaviša

pre 1 godinu

Tu su 2.saveza posvađana i tačno se vidi da je ovaj Grk deo drugog da je savez normalan svaki klub bi trebao da pusti svoje igrače kao što se radi u fudbalu uostalom tako je bilo dok se 2.organizacije nisu posvađale zbog novca danas politika može sve samo pogledajte sramotu koju rade Novaku dok jim igraju bolesni i zaraženi likovi to je super Grke nebi komentirao ništa gore od Grka oni odavno nisu naša brača.Grčka podržava pedofiliju i sveštenici se ližu između sebe naravno ima iznimke Grci sa svete gore koji su stalno napadani od ostatka tih pedofilskih i pederskih Grka naravno politika i političari prave razdor gde stignu pa tako i u sportu koji odavno nije to što je nekad bio.

ej bre

pre 1 godinu

Ma znamo to njihovo poštenje. Sećamo se još Tarlaća, Stojakovića... Partizan je klub iz Srbije. Pazi da ne ojača tuđu reprezentaciju. Zašto oni nisu pustili svoje iz dva kluba EL to je pitanje za njih. Mada iskreno ovaj iz Partizana samo bi im odmogao. Retko antitalentovan kosarkas.

Јабучило

pre 1 godinu

Nadam se da cete tuziti i Olimpijakos posto nisu pustili Slukasa, Larentzakisa i Papanikolaua?
(Marko, 11. novembar 2022 21:16)

Нас оптужују, с правом, за двоструке аршине. Домаће смо пустили, а стране не.

Randy Marsh

pre 1 godinu

Kakvi komentari... Jel moguće da ne shvatate poentu te tužbe?! Da Partizan nije pustio nikoga sve bi bilo ok (kao što Oli i Pao nisu nikog pustili). Ali ovako pušteni su igrači Srbije, a nije pušten igrač Grčke koja je u istoj grupi sa nama i direktni smo protivnici za prolaz na SP.
Zbog toga oni tuže i mislim da će dobiti tužbu.

sve je relativno

pre 1 godinu

Koja su oni komedija. Igraju sa Letonijom na Kritu umesto u Atini gde su mogli igrati igrači iz Olimpijakosa. Da su uradili što i Turci, dobili bi. Siinoć Mehmetoglu i Vildekin igrali za Fener, a večeras za Tursku u Istanbulu i lagano razvalili Belgiju.

Rej Von Fon

pre 1 godinu

Ne znam za ostale klubove, da li ima slicnih situacija. Da su klubovi pustili neke igrace, a neke nisu. Ako ima, onda dzabe tuze. A ako nema, mogu da se vade na to da nisu pustili ni ovog iz Izreala i da nije planiski. Mada kako su Grci pukli, ovaj jedani im ne bi nista znacio.

321

pre 1 godinu

Upravo gledam roster i ne vidim da su igrali igraci Oly i Panatenaikosa? Zato su izgubili sa 20 razlike. I sada se zale sto Partizan nije pustio jednog igraca? A Slukas sedi kuci i ne igra? I da ne nabrajam poznate grcke igrace koji nisu igrali? Ali im je kriv Partizan??

Slaviša

pre 1 godinu

Tu su 2.saveza posvađana i tačno se vidi da je ovaj Grk deo drugog da je savez normalan svaki klub bi trebao da pusti svoje igrače kao što se radi u fudbalu uostalom tako je bilo dok se 2.organizacije nisu posvađale zbog novca danas politika može sve samo pogledajte sramotu koju rade Novaku dok jim igraju bolesni i zaraženi likovi to je super Grke nebi komentirao ništa gore od Grka oni odavno nisu naša brača.Grčka podržava pedofiliju i sveštenici se ližu između sebe naravno ima iznimke Grci sa svete gore koji su stalno napadani od ostatka tih pedofilskih i pederskih Grka naravno politika i političari prave razdor gde stignu pa tako i u sportu koji odavno nije to što je nekad bio.

mikac357

pre 1 godinu

Zbog ovih situacija klubovi ne puštaju nikoga. Ako pustiš jednog onda moraš i druge. grci su u pravu... Oly i Pao nisu ni jednog igrača pustili tako da su u pravu.

Admiral

pre 1 godinu

Pa ni grcki klubovi nisu pustali svoje igrace. Zasto Olimpijakos i Panatinaikos nisu pustali svoje najbolje igrace da igraju za Grcku. Is to su i turci radili, nije puste Guduric a jeste Mahmutoglu. Ili u Efesu nije pusten Micic a jeste Wilbekin. Isto su sa nama u grupi.
(opusteno, 11. novembar 2022 22:07)

Vilbekin je isto u Feneru, malo informisanosti pre pisanja komentara ne bi bilo lose

bili

pre 1 godinu

Ja te debelo placam, i o svom trosku treba da te pustam u sred sezone da ides da igras za neki drugi tim?!
Za svoju zemlju i mogu da pustim {da se ja pitam ne bih pustio ni nase}.

alex

pre 1 godinu

Moram da priznam da su Grci u pravu. Jos su sa nama u grupi. Ne mozes sa pustis neke a neke ne. Ili svakog ili nikog. Posteno. Nemoj da budemo ko neki da mutljevinom pravimo rezultate.

cccc

pre 1 godinu

@Ako su ruze

Zašto bi Grčki savez tužio Olimpijakos zbog Milutinova? Jel' on Grk i igra za Grčku?
Pametan si kao pravi grobar, suv genijalac.

super

pre 1 godinu

ovo je stvarno glupo nađite rešenje može Evroliga da pauzira 3-4 dana da se tad igraju prozori...mada to može i da se igra posle završetka svih takmičenja!!!

pera

pre 1 godinu

Ne mogu da prezale poraz od Partizana pa to ti je, grci doci cete u beograd, ne verujem da cete dobro da se provedete. Ciganijakosi su mali klubovi uvek bili

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Ovo je bezveze skroz, ako bi Partizan pustio sve igrace na raspolaganju reprezentacijama, dosli bi u Grčku sa 5 igrača...
(Fan Pennyja Hardaweya, 11. novembar 2022 21:20)

Muke jakih omladinskih škola sistematski uništavanih.

luckystrike

pre 1 godinu

Prijatelju prvo svoje dvoriste sredi, jer ti niko iz Panate i Olija nije igrao, Itudis je nocas prvi put vidio i cuo za neke igrace koji su mu igrali

Antidervis

pre 1 godinu

Nadam se da cete tuziti i Olimpijakos posto nisu pustili Slukasa, Larentzakisa i Papanikolaua?
(Marko, 11. novembar 2022 21:16)

Olimpijakos nije pustio nijednog igraca - nevezano za nacionalnost. Neuporedivo sa slucajem Ostojinog kluba.

veljko

pre 1 godinu

Zašto bi Grčki savez tužio Olimpijakos zbog Milutinova? Jel' on Grk i igra za Grčku?
Pametan si kao pravi grobar, suv genijalac.
(cccc, 11. novembar 2022 21:37)
а да ти прво прочиташ његов коментар до краја.

luckystrike

pre 1 godinu

Prijatelju prvo svoje dvoriste sredi, jer ti niko iz Panate i Olija nije igrao, Itudis je nocas prvi put vidio i cuo za neke igrace koji su mu igrali

super

pre 1 godinu

ovo je stvarno glupo nađite rešenje može Evroliga da pauzira 3-4 dana da se tad igraju prozori...mada to može i da se igra posle završetka svih takmičenja!!!

A

pre 1 godinu

Mogu da ih tuže, ali ne mogu im ništa. Klubovi mogu sami da odlučuju koga će pustiti, tako da ništa od tužbe. I Bajern je pustio Jaramaza a nije Lučića...

Ellinas

pre 1 godinu

Grk sam i priznajem da je bas, ali bas glupo ono sto je uradio nas savez. Grcka reprezentacija bi mogla igrati u Atini umesto Krita i tako bi bilo lakse za neke domace igrace da igraju. Trebalo bi da grcki savez tuzi sve ekipe, ukljucujuci i grcke, koje nisu pustili domace igrace da igraju. Pored haosa i cirkusa u evropskoj kosarci, grcki savez je napravio komediju od svega ovoga i to bez razloga. Papapetru ne bi pomogao nasoj ekipi, jer je samo jedan igrac i nije najbolji. Zasto je Olimpijakos igrao punim sastavom protiv Partizana, umesto da pojaca grcku reprezentaciju. Isto i Panatinaikos, iako navijam za ovu ekipu. Ali reprezentacija je iznad svega. Glupo i nedopustivo ono sto se desilo. Sada imamo problem posle poraza od Letonije i problem bice veci ako ne pobedimo Belgiju u gostima u ponedeljak. Izvinite braco, zbog ove glupe i nepotrebne odluke, logike zaista nema, ali nemojte generalizovati o grckoj naciji. Nismo los narod, ali ponekad 'shit happens'. Volimo Srbiju. Tako ce uvek biti.

Antidervis

pre 1 godinu

Nadam se da cete tuziti i Olimpijakos posto nisu pustili Slukasa, Larentzakisa i Papanikolaua?
(Marko, 11. novembar 2022 21:16)

Olimpijakos nije pustio nijednog igraca - nevezano za nacionalnost. Neuporedivo sa slucajem Ostojinog kluba.

Admiral

pre 1 godinu

Kakvo ludilo, njihovi klubovi Pao i Oly ne pustaju Grke u reprezentaciju a oni se zale na Partizan za Papapetrua, kakav cirkus su ovi Grci. Po toj njihovoj logici nas savez treba da se zali na Efes i Fener jer su pustali Turke da idu a nase nisu

cirkus

pre 1 godinu

to nikakve veze nema sa partizanom nego sa pravilnikom koji NIJE prekršen. a kad budete vi plaćali te igrače onda možete da odlučujete šta hoćete.

opusteno

pre 1 godinu

Pa ni grcki klubovi nisu pustali svoje igrace. Zasto Olimpijakos i Panatinaikos nisu pustali svoje najbolje igrace da igraju za Grcku. Is to su i turci radili, nije puste Guduric a jeste Mahmutoglu. Ili u Efesu nije pusten Micic a jeste Wilbekin. Isto su sa nama u grupi.

обс

pre 1 godinu

Није у реду генерализовати нацију. Грци су наш пријатељски народ. Нас су, Србе, генерализовали пропагандом деведестих као зликовце. Истовремено, Грци треба да спусте лопту. Обрадовић и Ивковић су описменили грчку кошарку и донели збирно највише европских титула грчким тимовима. Допринос српских кошаркаша је немерљив, Бодирога, Стојаковић... За описмењавање турске кошарке су Дуда и Жоц такође заслужни. Актуелно, Папапетру је с великим минусом, због повреде на ЕУ, дошао у Партизан. Партизан га је толерантно чекао. С етичког становишта Партизан је био фер. Грчка је данас играла с анонимусима. Само јој је Папапетру недостајао? Где су остали? Негативна фиксација за Жоца је непримерена. Па он је направио Дијамантидиса и Слукаса као класу од играча! Непотребна прича.

veljko

pre 1 godinu

Moram da priznam da su Grci u pravu. Jos su sa nama u grupi. Ne mozes sa pustis neke a neke ne. Ili svakog ili nikog. Posteno. Nemoj da budemo ko neki da mutljevinom pravimo rezultate.
(alex, 11. novembar 2022 21:38)
Партизан ксо послодавац свим тим играчима и има право да да слободне дане онеме коме хоће и када хоће и не мора никоме да се правда. Ако је био обавезан да пусти све играче онда су и остали клубови морали, без обзира да ли имали утакмице или не. Тако да ова тужба нема никакву основу.

alex

pre 1 godinu

Moram da priznam da su Grci u pravu. Jos su sa nama u grupi. Ne mozes sa pustis neke a neke ne. Ili svakog ili nikog. Posteno. Nemoj da budemo ko neki da mutljevinom pravimo rezultate.

pera

pre 1 godinu

Ne mogu da prezale poraz od Partizana pa to ti je, grci doci cete u beograd, ne verujem da cete dobro da se provedete. Ciganijakosi su mali klubovi uvek bili

Randy Marsh

pre 1 godinu

Kakvi komentari... Jel moguće da ne shvatate poentu te tužbe?! Da Partizan nije pustio nikoga sve bi bilo ok (kao što Oli i Pao nisu nikog pustili). Ali ovako pušteni su igrači Srbije, a nije pušten igrač Grčke koja je u istoj grupi sa nama i direktni smo protivnici za prolaz na SP.
Zbog toga oni tuže i mislim da će dobiti tužbu.

321

pre 1 godinu

Upravo gledam roster i ne vidim da su igrali igraci Oly i Panatenaikosa? Zato su izgubili sa 20 razlike. I sada se zale sto Partizan nije pustio jednog igraca? A Slukas sedi kuci i ne igra? I da ne nabrajam poznate grcke igrace koji nisu igrali? Ali im je kriv Partizan??

veljko

pre 1 godinu

Zašto bi Grčki savez tužio Olimpijakos zbog Milutinova? Jel' on Grk i igra za Grčku?
Pametan si kao pravi grobar, suv genijalac.
(cccc, 11. novembar 2022 21:37)
а да ти прво прочиташ његов коментар до краја.

Slobo

pre 1 godinu

Znaci Parrizan nema pravo da pusti koga zeli nego mora da se konsultuje. Pa tuzite olimpijakos za sve one grke sinoc u hali.Partizan i CZ su klubovi iz Srbije i logicno je da saradjuju sa KSS. Cestitke reprezentaciji na pobedi u njukastlu

bili

pre 1 godinu

Ja te debelo placam, i o svom trosku treba da te pustam u sred sezone da ides da igras za neki drugi tim?!
Za svoju zemlju i mogu da pustim {da se ja pitam ne bih pustio ni nase}.

Luka

pre 1 godinu

I jeste sramota što smo to uradili.
(basketaš, 11. novembar 2022 22:03) # Link komentara

Sramota je da FIBA nije u stanju da obezbedi normalan prozor za kvalifikacije zamisli kvalifikacije reprezentacija u fudbalu da se poklapaju termini sa ligom sampiona. Moraju najbolji da igraju stalno.

sve je relativno

pre 1 godinu

Koja su oni komedija. Igraju sa Letonijom na Kritu umesto u Atini gde su mogli igrati igrači iz Olimpijakosa. Da su uradili što i Turci, dobili bi. Siinoć Mehmetoglu i Vildekin igrali za Fener, a večeras za Tursku u Istanbulu i lagano razvalili Belgiju.

Idi begaj

pre 1 godinu

Upravo gledam roster i ne vidim da su igrali igraci Oly i Panatenaikosa? Zato su izgubili sa 20 razlike. I sada se zale sto Partizan nije pustio jednog igraca? A Slukas sedi kuci i ne igra? I da ne nabrajam poznate grcke igrace koji nisu igrali? Ali im je kriv Partizan??
(321, 11. novembar 2022 22:46)

Nemoj se ponašati kao mediji.Razlika je što grčkim igračima Prtizana nije dopušteno da igraju a Slukas i ekipa. nisu došli iz kog zna kojeg razloga.Pa čak i da i njima nije dozvoljeno, tek tada smo egal....
Moguće da nisam dovoljno informisan ali u ovom slučaju stvar je jasna

cccc

pre 1 godinu

@Ako su ruze

Zašto bi Grčki savez tužio Olimpijakos zbog Milutinova? Jel' on Grk i igra za Grčku?
Pametan si kao pravi grobar, suv genijalac.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Ovo je bezveze skroz, ako bi Partizan pustio sve igrace na raspolaganju reprezentacijama, dosli bi u Grčku sa 5 igrača...
(Fan Pennyja Hardaweya, 11. novembar 2022 21:20)

Muke jakih omladinskih škola sistematski uništavanih.

Rej Von Fon

pre 1 godinu

Ne znam za ostale klubove, da li ima slicnih situacija. Da su klubovi pustili neke igrace, a neke nisu. Ako ima, onda dzabe tuze. A ako nema, mogu da se vade na to da nisu pustili ni ovog iz Izreala i da nije planiski. Mada kako su Grci pukli, ovaj jedani im ne bi nista znacio.

mikac357

pre 1 godinu

Zbog ovih situacija klubovi ne puštaju nikoga. Ako pustiš jednog onda moraš i druge. grci su u pravu... Oly i Pao nisu ni jednog igrača pustili tako da su u pravu.

Јабучило

pre 1 godinu

Nadam se da cete tuziti i Olimpijakos posto nisu pustili Slukasa, Larentzakisa i Papanikolaua?
(Marko, 11. novembar 2022 21:16)

Нас оптужују, с правом, за двоструке аршине. Домаће смо пустили, а стране не.

Slaviša

pre 1 godinu

Tu su 2.saveza posvađana i tačno se vidi da je ovaj Grk deo drugog da je savez normalan svaki klub bi trebao da pusti svoje igrače kao što se radi u fudbalu uostalom tako je bilo dok se 2.organizacije nisu posvađale zbog novca danas politika može sve samo pogledajte sramotu koju rade Novaku dok jim igraju bolesni i zaraženi likovi to je super Grke nebi komentirao ništa gore od Grka oni odavno nisu naša brača.Grčka podržava pedofiliju i sveštenici se ližu između sebe naravno ima iznimke Grci sa svete gore koji su stalno napadani od ostatka tih pedofilskih i pederskih Grka naravno politika i političari prave razdor gde stignu pa tako i u sportu koji odavno nije to što je nekad bio.

111

pre 1 godinu

Koliko ja po komentarima razumem, Partizan je trebao da uradi isto kao Pao i Oly??Da ne pusti svoje igrace u reprezentaciju a da pusti u ovom slucaju jednog stranca, Grka? I sve bi bilo u redu?? Za koga? Prvo Oly je bilo draze da igra u kompletnom sastavu protiv osakacenog Partizana i razbije ga sa 30 razlike ali nije hteo da pusti svoje igrace pa je Grcka dozivela -20 u kvalifikacijama? Pao isto nije pustio svoje igrace da bi igrali EL i napokon pobedili. I sada je kriv Partizan? Ono sto je uradio Partizan, izgubio je u EL od Oly ali je Srbija pobedila sinoc. Oly je pobedio u EL ali je Grcka izgubila u kvalifikacijama. Pa sada , koje kako radio tako je i prosao.Neka grcki savez to resava sa svojim klubovima , jer su oni osakatili reprezentaciju a ne Partizan nepustanjem jednog igraca? Mnogo bitniji i kvalitetniji grcki igraci nisu igrali..A zale se na Partizan?

Admiral

pre 1 godinu

Pa ni grcki klubovi nisu pustali svoje igrace. Zasto Olimpijakos i Panatinaikos nisu pustali svoje najbolje igrace da igraju za Grcku. Is to su i turci radili, nije puste Guduric a jeste Mahmutoglu. Ili u Efesu nije pusten Micic a jeste Wilbekin. Isto su sa nama u grupi.
(opusteno, 11. novembar 2022 22:07)

Vilbekin je isto u Feneru, malo informisanosti pre pisanja komentara ne bi bilo lose

ej bre

pre 1 godinu

Ma znamo to njihovo poštenje. Sećamo se još Tarlaća, Stojakovića... Partizan je klub iz Srbije. Pazi da ne ojača tuđu reprezentaciju. Zašto oni nisu pustili svoje iz dva kluba EL to je pitanje za njih. Mada iskreno ovaj iz Partizana samo bi im odmogao. Retko antitalentovan kosarkas.

Splavar

pre 1 godinu

Ne prilici jednom velikom kosarkaskom imenu kao sto je Partizan da se na ovo spusta. Ili dozvolis svim igracima, ili nijednom. Grcka zalba je sasvim osnovana, ovo je definicija deskriminacije i Fiba bi morala da reaguje znacajnom novcanom kaznom, zaista ruzan i nizak potez

mikica

pre 1 godinu

Posto Evropa nije Japan, ovde ucenik nece nikad nadmasiti ucenika. Tako da ti savezi sto se bune, znaju da ne bi nista bilo drugacije, ali eto... Kao kad je onaj Papa-nesto lik deknuo glavom, bese 98-e, i dobio tehnicku u mecu sa Jugoslavijom, ili kako je vec bilo, kad su ukapirali da ne mogu da nas dobiju. Eto, to je ta logika.
Ovo nema veze sa drugim aspektima saradnje i veza izmedju naroda, vec sa dozivljajem kosarke.
Grci su ulozili sumanut novac da se opismene u kosarci, to traje decenijama.
Ali Srbija je i dalje bolja.

Slaviša

pre 1 godinu

Tu su 2.saveza posvađana i tačno se vidi da je ovaj Grk deo drugog da je savez normalan svaki klub bi trebao da pusti svoje igrače kao što se radi u fudbalu uostalom tako je bilo dok se 2.organizacije nisu posvađale zbog novca danas politika može sve samo pogledajte sramotu koju rade Novaku dok jim igraju bolesni i zaraženi likovi to je super Grke nebi komentirao ništa gore od Grka oni odavno nisu naša brača.Grčka podržava pedofiliju i sveštenici se ližu između sebe naravno ima iznimke Grci sa svete gore koji su stalno napadani od ostatka tih pedofilskih i pederskih Grka naravno politika i političari prave razdor gde stignu pa tako i u sportu koji odavno nije to što je nekad bio.

delboj

pre 1 godinu

Realno, nije u redu. Srbija i Grcka se takmice u istoj grupi. Da se ne vrati...
Sasvim u redu je ne pustiti nikoga. Sa druge strane, a u stvari iste, mozda bi upravo i Papapetruu prijao izlet u reprezentaciji. Samim tim i Partizanu.

View

pre 1 godinu

A jel KSS tuzio Zvezdu zato sto nije dala Petruseva. Zvezda je dozvolila samo 3 igrača a od toga 1 je odbio.
(Milutinac, 12. novembar 2022 10:01

Da je CZB dala igrače kad je Pešić tražio Kalinića i ostale, mi bi sada već bili na SP. Ovako ovo je za njih iznuđen potez za koji je kriv Partizan koji je prvi ponudio svoje igrače.

blicko

pre 1 godinu

Realno niko nema pravo da zabrani sportistima ucesce u nacionalnom timu. Od NBA timova pa nadalje. Ovoj praksi se mora stati na put i to globalno.

Antidervis

pre 1 godinu

Nadam se da cete tuziti i Olimpijakos posto nisu pustili Slukasa, Larentzakisa i Papanikolaua?
(Marko, 11. novembar 2022 21:16)

Olimpijakos nije pustio nijednog igraca - nevezano za nacionalnost. Neuporedivo sa slucajem Ostojinog kluba.

Randy Marsh

pre 1 godinu

Kakvi komentari... Jel moguće da ne shvatate poentu te tužbe?! Da Partizan nije pustio nikoga sve bi bilo ok (kao što Oli i Pao nisu nikog pustili). Ali ovako pušteni su igrači Srbije, a nije pušten igrač Grčke koja je u istoj grupi sa nama i direktni smo protivnici za prolaz na SP.
Zbog toga oni tuže i mislim da će dobiti tužbu.

Idi begaj

pre 1 godinu

Upravo gledam roster i ne vidim da su igrali igraci Oly i Panatenaikosa? Zato su izgubili sa 20 razlike. I sada se zale sto Partizan nije pustio jednog igraca? A Slukas sedi kuci i ne igra? I da ne nabrajam poznate grcke igrace koji nisu igrali? Ali im je kriv Partizan??
(321, 11. novembar 2022 22:46)

Nemoj se ponašati kao mediji.Razlika je što grčkim igračima Prtizana nije dopušteno da igraju a Slukas i ekipa. nisu došli iz kog zna kojeg razloga.Pa čak i da i njima nije dozvoljeno, tek tada smo egal....
Moguće da nisam dovoljno informisan ali u ovom slučaju stvar je jasna

alex

pre 1 godinu

Moram da priznam da su Grci u pravu. Jos su sa nama u grupi. Ne mozes sa pustis neke a neke ne. Ili svakog ili nikog. Posteno. Nemoj da budemo ko neki da mutljevinom pravimo rezultate.

cccc

pre 1 godinu

@Ako su ruze

Zašto bi Grčki savez tužio Olimpijakos zbog Milutinova? Jel' on Grk i igra za Grčku?
Pametan si kao pravi grobar, suv genijalac.

pera

pre 1 godinu

Ne mogu da prezale poraz od Partizana pa to ti je, grci doci cete u beograd, ne verujem da cete dobro da se provedete. Ciganijakosi su mali klubovi uvek bili

Јабучило

pre 1 godinu

Nadam se da cete tuziti i Olimpijakos posto nisu pustili Slukasa, Larentzakisa i Papanikolaua?
(Marko, 11. novembar 2022 21:16)

Нас оптужују, с правом, за двоструке аршине. Домаће смо пустили, а стране не.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Ovo je bezveze skroz, ako bi Partizan pustio sve igrace na raspolaganju reprezentacijama, dosli bi u Grčku sa 5 igrača...
(Fan Pennyja Hardaweya, 11. novembar 2022 21:20)

Muke jakih omladinskih škola sistematski uništavanih.

bili

pre 1 godinu

Ja te debelo placam, i o svom trosku treba da te pustam u sred sezone da ides da igras za neki drugi tim?!
Za svoju zemlju i mogu da pustim {da se ja pitam ne bih pustio ni nase}.

Slaviša

pre 1 godinu

Tu su 2.saveza posvađana i tačno se vidi da je ovaj Grk deo drugog da je savez normalan svaki klub bi trebao da pusti svoje igrače kao što se radi u fudbalu uostalom tako je bilo dok se 2.organizacije nisu posvađale zbog novca danas politika može sve samo pogledajte sramotu koju rade Novaku dok jim igraju bolesni i zaraženi likovi to je super Grke nebi komentirao ništa gore od Grka oni odavno nisu naša brača.Grčka podržava pedofiliju i sveštenici se ližu između sebe naravno ima iznimke Grci sa svete gore koji su stalno napadani od ostatka tih pedofilskih i pederskih Grka naravno politika i političari prave razdor gde stignu pa tako i u sportu koji odavno nije to što je nekad bio.

Slaviša

pre 1 godinu

Tu su 2.saveza posvađana i tačno se vidi da je ovaj Grk deo drugog da je savez normalan svaki klub bi trebao da pusti svoje igrače kao što se radi u fudbalu uostalom tako je bilo dok se 2.organizacije nisu posvađale zbog novca danas politika može sve samo pogledajte sramotu koju rade Novaku dok jim igraju bolesni i zaraženi likovi to je super Grke nebi komentirao ništa gore od Grka oni odavno nisu naša brača.Grčka podržava pedofiliju i sveštenici se ližu između sebe naravno ima iznimke Grci sa svete gore koji su stalno napadani od ostatka tih pedofilskih i pederskih Grka naravno politika i političari prave razdor gde stignu pa tako i u sportu koji odavno nije to što je nekad bio.

обс

pre 1 godinu

Није у реду генерализовати нацију. Грци су наш пријатељски народ. Нас су, Србе, генерализовали пропагандом деведестих као зликовце. Истовремено, Грци треба да спусте лопту. Обрадовић и Ивковић су описменили грчку кошарку и донели збирно највише европских титула грчким тимовима. Допринос српских кошаркаша је немерљив, Бодирога, Стојаковић... За описмењавање турске кошарке су Дуда и Жоц такође заслужни. Актуелно, Папапетру је с великим минусом, због повреде на ЕУ, дошао у Партизан. Партизан га је толерантно чекао. С етичког становишта Партизан је био фер. Грчка је данас играла с анонимусима. Само јој је Папапетру недостајао? Где су остали? Негативна фиксација за Жоца је непримерена. Па он је направио Дијамантидиса и Слукаса као класу од играча! Непотребна прича.

Splavar

pre 1 godinu

Ne prilici jednom velikom kosarkaskom imenu kao sto je Partizan da se na ovo spusta. Ili dozvolis svim igracima, ili nijednom. Grcka zalba je sasvim osnovana, ovo je definicija deskriminacije i Fiba bi morala da reaguje znacajnom novcanom kaznom, zaista ruzan i nizak potez

luckystrike

pre 1 godinu

Prijatelju prvo svoje dvoriste sredi, jer ti niko iz Panate i Olija nije igrao, Itudis je nocas prvi put vidio i cuo za neke igrace koji su mu igrali

mikac357

pre 1 godinu

Zbog ovih situacija klubovi ne puštaju nikoga. Ako pustiš jednog onda moraš i druge. grci su u pravu... Oly i Pao nisu ni jednog igrača pustili tako da su u pravu.

ej bre

pre 1 godinu

Ma znamo to njihovo poštenje. Sećamo se još Tarlaća, Stojakovića... Partizan je klub iz Srbije. Pazi da ne ojača tuđu reprezentaciju. Zašto oni nisu pustili svoje iz dva kluba EL to je pitanje za njih. Mada iskreno ovaj iz Partizana samo bi im odmogao. Retko antitalentovan kosarkas.

veljko

pre 1 godinu

Moram da priznam da su Grci u pravu. Jos su sa nama u grupi. Ne mozes sa pustis neke a neke ne. Ili svakog ili nikog. Posteno. Nemoj da budemo ko neki da mutljevinom pravimo rezultate.
(alex, 11. novembar 2022 21:38)
Партизан ксо послодавац свим тим играчима и има право да да слободне дане онеме коме хоће и када хоће и не мора никоме да се правда. Ако је био обавезан да пусти све играче онда су и остали клубови морали, без обзира да ли имали утакмице или не. Тако да ова тужба нема никакву основу.

Admiral

pre 1 godinu

Pa ni grcki klubovi nisu pustali svoje igrace. Zasto Olimpijakos i Panatinaikos nisu pustali svoje najbolje igrace da igraju za Grcku. Is to su i turci radili, nije puste Guduric a jeste Mahmutoglu. Ili u Efesu nije pusten Micic a jeste Wilbekin. Isto su sa nama u grupi.
(opusteno, 11. novembar 2022 22:07)

Vilbekin je isto u Feneru, malo informisanosti pre pisanja komentara ne bi bilo lose

A

pre 1 godinu

Mogu da ih tuže, ali ne mogu im ništa. Klubovi mogu sami da odlučuju koga će pustiti, tako da ništa od tužbe. I Bajern je pustio Jaramaza a nije Lučića...

cirkus

pre 1 godinu

to nikakve veze nema sa partizanom nego sa pravilnikom koji NIJE prekršen. a kad budete vi plaćali te igrače onda možete da odlučujete šta hoćete.

321

pre 1 godinu

Upravo gledam roster i ne vidim da su igrali igraci Oly i Panatenaikosa? Zato su izgubili sa 20 razlike. I sada se zale sto Partizan nije pustio jednog igraca? A Slukas sedi kuci i ne igra? I da ne nabrajam poznate grcke igrace koji nisu igrali? Ali im je kriv Partizan??

opusteno

pre 1 godinu

Pa ni grcki klubovi nisu pustali svoje igrace. Zasto Olimpijakos i Panatinaikos nisu pustali svoje najbolje igrace da igraju za Grcku. Is to su i turci radili, nije puste Guduric a jeste Mahmutoglu. Ili u Efesu nije pusten Micic a jeste Wilbekin. Isto su sa nama u grupi.

Luka

pre 1 godinu

I jeste sramota što smo to uradili.
(basketaš, 11. novembar 2022 22:03) # Link komentara

Sramota je da FIBA nije u stanju da obezbedi normalan prozor za kvalifikacije zamisli kvalifikacije reprezentacija u fudbalu da se poklapaju termini sa ligom sampiona. Moraju najbolji da igraju stalno.

super

pre 1 godinu

ovo je stvarno glupo nađite rešenje može Evroliga da pauzira 3-4 dana da se tad igraju prozori...mada to može i da se igra posle završetka svih takmičenja!!!

delboj

pre 1 godinu

Realno, nije u redu. Srbija i Grcka se takmice u istoj grupi. Da se ne vrati...
Sasvim u redu je ne pustiti nikoga. Sa druge strane, a u stvari iste, mozda bi upravo i Papapetruu prijao izlet u reprezentaciji. Samim tim i Partizanu.

Ellinas

pre 1 godinu

Grk sam i priznajem da je bas, ali bas glupo ono sto je uradio nas savez. Grcka reprezentacija bi mogla igrati u Atini umesto Krita i tako bi bilo lakse za neke domace igrace da igraju. Trebalo bi da grcki savez tuzi sve ekipe, ukljucujuci i grcke, koje nisu pustili domace igrace da igraju. Pored haosa i cirkusa u evropskoj kosarci, grcki savez je napravio komediju od svega ovoga i to bez razloga. Papapetru ne bi pomogao nasoj ekipi, jer je samo jedan igrac i nije najbolji. Zasto je Olimpijakos igrao punim sastavom protiv Partizana, umesto da pojaca grcku reprezentaciju. Isto i Panatinaikos, iako navijam za ovu ekipu. Ali reprezentacija je iznad svega. Glupo i nedopustivo ono sto se desilo. Sada imamo problem posle poraza od Letonije i problem bice veci ako ne pobedimo Belgiju u gostima u ponedeljak. Izvinite braco, zbog ove glupe i nepotrebne odluke, logike zaista nema, ali nemojte generalizovati o grckoj naciji. Nismo los narod, ali ponekad 'shit happens'. Volimo Srbiju. Tako ce uvek biti.

Slobo

pre 1 godinu

Znaci Parrizan nema pravo da pusti koga zeli nego mora da se konsultuje. Pa tuzite olimpijakos za sve one grke sinoc u hali.Partizan i CZ su klubovi iz Srbije i logicno je da saradjuju sa KSS. Cestitke reprezentaciji na pobedi u njukastlu

sve je relativno

pre 1 godinu

Koja su oni komedija. Igraju sa Letonijom na Kritu umesto u Atini gde su mogli igrati igrači iz Olimpijakosa. Da su uradili što i Turci, dobili bi. Siinoć Mehmetoglu i Vildekin igrali za Fener, a večeras za Tursku u Istanbulu i lagano razvalili Belgiju.

Admiral

pre 1 godinu

Kakvo ludilo, njihovi klubovi Pao i Oly ne pustaju Grke u reprezentaciju a oni se zale na Partizan za Papapetrua, kakav cirkus su ovi Grci. Po toj njihovoj logici nas savez treba da se zali na Efes i Fener jer su pustali Turke da idu a nase nisu

veljko

pre 1 godinu

Zašto bi Grčki savez tužio Olimpijakos zbog Milutinova? Jel' on Grk i igra za Grčku?
Pametan si kao pravi grobar, suv genijalac.
(cccc, 11. novembar 2022 21:37)
а да ти прво прочиташ његов коментар до краја.

Rej Von Fon

pre 1 godinu

Ne znam za ostale klubove, da li ima slicnih situacija. Da su klubovi pustili neke igrace, a neke nisu. Ako ima, onda dzabe tuze. A ako nema, mogu da se vade na to da nisu pustili ni ovog iz Izreala i da nije planiski. Mada kako su Grci pukli, ovaj jedani im ne bi nista znacio.

View

pre 1 godinu

A jel KSS tuzio Zvezdu zato sto nije dala Petruseva. Zvezda je dozvolila samo 3 igrača a od toga 1 je odbio.
(Milutinac, 12. novembar 2022 10:01

Da je CZB dala igrače kad je Pešić tražio Kalinića i ostale, mi bi sada već bili na SP. Ovako ovo je za njih iznuđen potez za koji je kriv Partizan koji je prvi ponudio svoje igrače.

mikica

pre 1 godinu

Posto Evropa nije Japan, ovde ucenik nece nikad nadmasiti ucenika. Tako da ti savezi sto se bune, znaju da ne bi nista bilo drugacije, ali eto... Kao kad je onaj Papa-nesto lik deknuo glavom, bese 98-e, i dobio tehnicku u mecu sa Jugoslavijom, ili kako je vec bilo, kad su ukapirali da ne mogu da nas dobiju. Eto, to je ta logika.
Ovo nema veze sa drugim aspektima saradnje i veza izmedju naroda, vec sa dozivljajem kosarke.
Grci su ulozili sumanut novac da se opismene u kosarci, to traje decenijama.
Ali Srbija je i dalje bolja.

111

pre 1 godinu

Koliko ja po komentarima razumem, Partizan je trebao da uradi isto kao Pao i Oly??Da ne pusti svoje igrace u reprezentaciju a da pusti u ovom slucaju jednog stranca, Grka? I sve bi bilo u redu?? Za koga? Prvo Oly je bilo draze da igra u kompletnom sastavu protiv osakacenog Partizana i razbije ga sa 30 razlike ali nije hteo da pusti svoje igrace pa je Grcka dozivela -20 u kvalifikacijama? Pao isto nije pustio svoje igrace da bi igrali EL i napokon pobedili. I sada je kriv Partizan? Ono sto je uradio Partizan, izgubio je u EL od Oly ali je Srbija pobedila sinoc. Oly je pobedio u EL ali je Grcka izgubila u kvalifikacijama. Pa sada , koje kako radio tako je i prosao.Neka grcki savez to resava sa svojim klubovima , jer su oni osakatili reprezentaciju a ne Partizan nepustanjem jednog igraca? Mnogo bitniji i kvalitetniji grcki igraci nisu igrali..A zale se na Partizan?

blicko

pre 1 godinu

Realno niko nema pravo da zabrani sportistima ucesce u nacionalnom timu. Od NBA timova pa nadalje. Ovoj praksi se mora stati na put i to globalno.