Košarka 196

Subota, 10.09.2022.

14:35

Opravdali ulogu favorita – Slovenija "slomila" Belgiju u četvrtoj deonici!

Košarkaši Slovenije savladali su Belgiju sa 88:72 i tako se plasirali u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Opravdali ulogu favorita – Slovenija "slomila" Belgiju u èetvrtoj deonici! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

196 Komentari

Sortiraj po:

Laura

pre 2 godine

Bravo Slovenija i ko ne igra dobro pobeduje, stvarno nezgodan Tim, ko prorade još, cancar, I Dragič Evo opet medalja ne treba z. Dragič muruc, Blazic, dovoljno prepelic, G. Dragič, cancar, dončič i malo toby i moramo uzet na znanje, da Slovenija još nije odigralo odlično utakmico i to dolazi

4k4.Dex

pre 2 godine

@Damjan
Pa i mi navijamo za vas, imate Doncića i Dragića koji su srbi, nećemo valjda da navijamo za Francuze ali smo realni kad treba.

Damjan

pre 2 godine

Samo kukate i kukate... Srpska posla... Da u Srbijj nemam puno prijatelja koji su dobri i pisteni ljudi sirokog pogleda, mislio bo, da je ovaj forum ogledalo Srbije. Ali znam, da nije. Mi navijamo za vas, kad igrate sa drugima, i mi pratimo Jokaru u NBA, kao nase tri i postujemo ga...Bilo nam je zao, da niste bili u Tokiju..... Bilo bi lepo, da se sretnemu u finalu pa neka bolji pobedi.

1+1=2

pre 2 godine

Zbog nečijeg mišljenja ti sebi daješ za pravo da preteruješ sa portala. Ne daj bože ratova, takvi kao ti proteruju iz kuća/stanova, sela/gradova. I onda kad čovek kaže da je nekad možda i do nas, ti upravo dokazuješ da je upravu. Bravo, srpstvo ti zahvaljuje na tvojoj brizi i žrtvi.
(Ray Donovan, 10. septembar 2022 17:54)

Dobro je. Lepo ti je rekao da sereš i dalje.

goran

pre 2 godine

sudjenje na stetu belgije cak gore nego na nasu stetu u onoj prijateljskoj u slo sa njihovim sudijama. sramota je sta se dozvoljava luki, bukvalno svaku utakmicu krecu sa +25 minimum.

smeh

pre 2 godine

Šta li treba Dončiću ova samopromocija i igranje 1 na 5? Još onaj pokvaren lakat u protivničkog igrača koje sudije naravno nisu videle. Nego da li Slovenci plaćaju ove sudije? Verovatno im ni sudije iz Slovenije ne bi onoliko pomagale i to protiv Belgije. Inače ovi Belgijanci koliko toliko igrali košarku dok kod Slovenije Dončić 1 na 5 a ostali samo tu da popune broj i da kampuju na liniji za 3 poena. Jako ružna košarka.

Slovenija je bolja od Srbije?

pre 2 godine

Slovenija je na tom Eurobasketu pokazala više od Srbije. Srbija je imala smešnu grupu sa Česima, Izraelom i ostalim ekzotima. Nisam uveren ni, da će Srbija proći Italiju. Francusku sigurno neće.

Padaju mi kapci

pre 2 godine

Za doncica(namerno malim slovima) jedan igrac tipa kao Grin u GSW, da ga malo spusti.
(Stomatolog, 10. septembar 2022 17:02)

Imamo mi Kalinu za te stvari.

Milan Spanac

pre 2 godine

@Di je glava Lajovicu

Pa da, rekao sam da su Slovenci smece od ekipe. Ne razumem sta sam lose rekao. Imaju 2 igraca ( citaj Srbina ) i ostali su smece. Ne zato sto nisu srbi nego zato sto su low quality igraci. Zivi bili pa videli kako cemo da ih pregazimo. Druga stvar ovo sto je rekao neko da su oni kriminalci Janezi bi to odma isticali je TOLIKO TACNO.

Milan

pre 2 godine

Nervira me ova prica o Srbinu Doncicu. On igra za Sloveniju, Srbija od njega nema nista, pa bio on Srbin ili Cecen. On je izgubljen za srpstvo kao i vecina druge dece srpskih gasterbajtera. Tuzno ali istinito.

Druga stvar je sto bi licemerni Janezi sami pricali da je on Srbin ako bi Doncic slucajno bio neki kriminalac. Jedna od najlicemernijih nacija u Evropi.

Blaz

pre 2 godine

Ovo kukanje doncica i kod nas u Sloveniji nije prihvaceno..ma da vi koiji kukate da je doncic zastiten bilje da navratite na vaterpolo poszo nemate pojma.. Njegovi prodorisu svi na granici da nije fauliran.. Ne znam gde vi vidite da on pravi faule.. Njega je nemoguce krit.. A da nas sudije ne stite to nisam reko.. Ali opet nista posebno.. Ipak smo europski prvaci s prvom zvezdom kosrake.. Inace Srbija je po meni prvi favorit..nadam se bronci.. Ali opet.. Mi smo igrali dvije tri dobre utakmice protiv litve, fra i nemacke.. I srbe bi namucili sa ovakom igrom.. Ovo protiv belgije i bih je bila katastrofa.. Tako da sve je moguce a realno nije..

Lp iz Ljubljane

gaspar vidmar

pre 2 godine

Jesi siguran da je tako, da dao je Dragic 35 i kusur poena, pa smo opet bili egal sa njima. Problem je bio kad su krenuli da nas razbijaju Muric, Prepelic, Blazic i Rendolf. Dakle ti ili nisi gledao utakmicu ili si ono za sta optuzujes mene da sam, a to je glup.
A verovatno si i glup i nisi gledao.
Ne, ne prijatno ja tebi zelim momcino.
(76er, 10. septembar 2022 16:35)
I nepismen si.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:51)

Dakle, osim sto mi fali par zareza, nemas vise argumenata? U redu, sportski pozdrav!

mr Dzabalesku od Pirot

pre 2 godine

Ako su vama ovi Zlovenci toliko odvratni, zašto jih gledate? Zašto pratite sve medije?
Ako meni nešto stvara da povračam, ja se toga manim.

Volio bi da pogledam neku utakmicu Srbije... Problem je da volim dobru hranu, pa ju je šteta...
😊
(lukadoncic77

Ne bi mi ali nas genetika i tradicija razvaljuju. Ko ne postuje svoje korijene nije nikakav covjek.

Robert

pre 2 godine

Белгија игра неупоредиво лепше иако судије непристојно навлаче за Словенију.
(Стара школа, 10. septembar 2022 16:14)

Računaju se samo pobede, a procenu lepote ostaviti za balet i umetničko klizanje. I Federer igra najlepšli tenis, poezija u pokretu, ali zna se ko je najbolji.

Ivan

pre 2 godine

Nismo ni počeli utakmicu sa Italijanima, a već pričamo o Francuzima, Slovencima, Grcima. Bojim se da nas to skupo može koštati, kao i uvek.

Samo jako i snazno

pre 2 godine

Svi zaboravili da su nas slovenci u finalu 2017. dobili uz pomoc sudija. Samo zato sto su sudci bili posteni na mecu BiH - Slovenija, BiH je pobedila.

Ray Donovan

pre 2 godine

Mrš s ovog portala.
(1+1=2, 10. septembar 2022 17:22)
Zbog nečijeg mišljenja ti sebi daješ za pravo da preteruješ sa portala. Ne daj bože ratova, takvi kao ti proteruju iz kuća/stanova, sela/gradova. I onda kad čovek kaže da je nekad možda i do nas, ti upravo dokazuješ da je upravu. Bravo, srpstvo ti zahvaljuje na tvojoj brizi i žrtvi.

76er

pre 2 godine

Moja dva nicka ovde su 76er i gaspar vidmar, drugi iskoricen zbog trenutne situacije koju opisujem, ironicno. Ko je ovde duze na sajtu to zna. Za ovo ostalo ne znam sta pricas, ali ako ti je tako lakse. :D

basko

pre 2 godine

Svaka čast Dončiću, to je majstor koji se rađa jednom u 20 godina, mislim da ni Kobi Brajant ne bi ovako dominirao u reprezentativnim utakmicama kao on. Ali ponašanje mu je ispod nule, ispod svakog kriterijuma, dečko prosto traži da ga neko odvali od batina

1+1=2

pre 2 godine

Ajde oladite malo sa tim vašim vašarskim komentarima. Slovenija pobedjuje i tačka. Šta tu ima mudrovati? Nama niko ne valja, zapitao bih se, da možda nije nešto s nama u redu… Samo napred Slovenija. A vi braćo Srbi samo ser…e dalje…
(Vuko, 10. septembar 2022 16:50)

Mrš s ovog portala.

Gde ja živim

pre 2 godine

Žilava Belgija, ali previše brzopleta. Mogli su malo da zakuvaju stvari više, no dobro. Nekoliko napada za redom zategnu sa jedne noge iako su sami. Malo ziceri, malo prodatih lopti iz loših odluka i bez plana B. Mada da znaju lepo da igraju i timski to stoji.

Dončić maestralan, nezaustavljiv, ali za neke stvari, a pogotovo ovo nameštanje Tumbe je mogao da dobije jednu tehničku čisto vaspitne prirode. Ok, najbolji si, sve je u redu, ali nije baš u redu da radiš šta god ti padne napamet.

Što se tiče igre, šta reći. Uzimao je loptu kad god je bilo tvrdo i rešavao stvari. Dragić pripomogao koliko treba. Mene on plaši. Zasad mu šut jako slabo ide. Odbranu igra fenomenalno, na iskustvo prodori i poludistanca kad treba, međutim trojke nikako. Tobi fenomenalan u piku. Mada mi ovaj Sekulić opasno ide na živce. Onaj potuljen "mama 'oćeš da mi kupiš nešto, sudija što ne sviraš ništa, nisi dobar" pogled. Bar da se dere pa da kažeš da je simpatičan. No, do Slovenaca ima još mnogo.

Keynes

pre 2 godine

A smejali ste se Kariju za Belgiju... Poznavaoci kosarke. Dobro 'ajde, i ja sam se smejao, pa sta?! Nisam mnogo... Belgija vrlo solidna.

stefan12345

pre 2 godine

Izgubiše Španci titulu najprljavijih.

Lukica je sjajan igrač, ali veoma loš čovek. Veoma.
(1+1=2, 10. septembar 2022 16:40)

Uze mi rec iz usta. Neverovatno kolko je doncic odvratan igrac sa ono njegovo sirenje ruku i trazenje faula u svakom napadu i kreveljenje i ironican osmeh. Nemoguce kolko je iritantan. Kao igrac svaka cast. A slovenije bez njega rang mozda ceske, finske pa i belgije

Dr Hitch

pre 2 godine

Kako kuka čim ga neko pogleda, ali zato mu nije problem da čoveka namesti na lakat dok protrčava...sudije ih previše štite, nikada nisam video da neko ima toliku pomoć u svakoj utakmici. Naravno, dobili bi Belgiju svakako, ali ovo je samo pokazatelj da moramo biti bolji za 15 poena, ukoliko želimo egal utakmicu sa njima.

Стара школа

pre 2 godine

Белгија игра неупоредиво лепше иако судије непристојно навлаче за Словенију.

Roki

pre 2 godine

Razocarao me je Goran Dragic, ponasa se kao da mu je 20 godina. Luka izuzetno iritantan. Sudije za zatvor. Pisao Sam vec da se Sekulic ne pita nista I da Sam siguran da je barem pola ekipe nezadovoljno jer je Doncic aposlutni gazda reprezentacije. Izaci ce sve na video cim stanu rezultati.

Ssss

pre 2 godine

rubio mala maca za ovo deriste bezobrazno. Sudije resile utakmicu kada pri neresenom rezultatu umesto faula na zemlji sude dva plus jedan za Doncica, a kontakt postoji pre nego sto je pogledao ka kosu.

nemanja

pre 2 godine

Luka je fenomenalan, ali meni je neverovatno da ga ne udvajaju i da ga ne zatvaraju, pa pusti ostale, nisu kvalitetni kao on... Cudne taktike

Padjine969

pre 2 godine

Svi odreda Slovenci se ponasaju kao velike nedodirljive kosarkaske zvezde.Svi pocev od nekog Murica apsolutno svaki put dobacuju sudijama.Pri tome su prilicno prljavi igraci na celu sa Doncicem.Sudije to apsolutno tolerisu.Belgijanci korektna i fer ekipa.Nisam siguran da bi nadobudnim novopecenim zvezdama neka druga reprezentacija tolerisala ovakvo ponasanje.

urke

pre 2 godine

Da li je moguce da ima srba koji navijaju za slovence?? Manje vise to nego sto su ubedljivo najljigavija ekipa u evropi bukvalno im zelim da nikad vise ne uzmu medalju zbog ovakvog ponasanja

Ja ti on

pre 2 godine

Muric pravi faul i dize ruku ali sudije ne sviraju nista.
Doncic namesta Belgijanca dok trci kontru, sudije opominju Belgijanca.
Doncic pravi faul i dize ruku ali sudije ne sviraju nista.
Preterali su stvarno vise, nije mi jasno kako niko ne dize glas povodom toga.

Dachazvezda

pre 2 godine

Sta priča ovaj Šarenac?!?!?!
"imate restoran u hali, možete da naručite piće i hranu..."?!?!?
Prso :)))
Ulazi Strajnić u njega :)))))

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Ma da li ovi Slovenci navijaju: “ Mi Slovenci “ !?

Da, ali nikako da zavrse recenicu i lepo kazu ‚Mi slovenci smo pe.eri‘…

lukadoncic77

pre 2 godine

Ako su vama ovi Zlovenci toliko odvratni, zašto jih gledate? Zašto pratite sve medije?
Ako meni nešto stvara da povračam, ja se toga manim.

Volio bi da pogledam neku utakmicu Srbije... Problem je da volim dobru hranu, pa ju je šteta...
😊

Urox

pre 2 godine

Aj sto se za svaku odluku buni beli medved ali sto se bune nebitni Edo ,Prepelic ,Blazic ,Cancar ....Ljudi su na svaku sudijsku odluku u cudu

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Jeste li zapazili da u svakom Sarencevom prenosu u više navrata kaže: "morao bi da obrati pažnju na ponašanje, jer rizikuje tehničku"
P. S. Luka beli medved Doncic
(indijanapolis2002, 10. septembar 2022 15:55)

To kaže za mnoge igrače kad se bune na odluku sudija. Mora da se pazi.
Što se tiče dobijanja tehničke, teško, jer, vidiš, neke zvezde smeju više da prigovaraju...

hvala Bogu te nisam englez

pre 2 godine

Al najjaci je komentator sport kluba hrt koji ja mislim vise navija da slovenci ispadnu nego sto navija za hrvatsku.
(Munja Trans, 10. septembar 2022 16:14)

Pa smučilo se čoveku.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Sramno ponašanje igrača Slovenije a pogotovo ovog Dončića. Nesporno da je izuzetan košarkaš ali ono mlataranje rukama, skakanje na svaku odluku sudija je toliko primitivno da čoveka zaboli želudac dok gleda. Ne razumem zašto mu sudije ne daju tehničke greške, pa napolje. Skači po tribinama i svačionici?! Inače Slovenija može ovo da prođe jer je u pitanju Belgija i što je u ovoj utakmici potpomognuta sudijama, već sledeću ispada. Pa ne igra se košarka tako što ti jedan košarkaš da 90% poena. Može jednu utakmicu tako, ali ne sve na turniru. Nije to tenis…

lukadoncic77

pre 2 godine

To da za Reprezentanciju Slovenije igra 11 Srba svima jasno.
Ali ja stvarno volim ove Srbe. Volim kako pevaju Slovenacku Himnu, kako ljube Slovenacku Zastavu posle pobeda, kako se svi radostno vračaju u Sloveniju posle sezona u klubovima,svi jedva cekaju da se vrate medju svoj Slovenacki narod.
Obozavam ove Srbe.
👍👏😊

HanSolo

pre 2 godine

Pa mislim da smo se mi zaleteli previše.. Nema danas baš jako loših timova.. Mi ruku na srce nismo imali baš jakoh utakmica do sad.. A i imamo isti balkanski mentalitet kao Slovenci.. Da umalozavamo naše protivnike.. To može biti izuzetno opasno za nas.. Već se samo priča o Francuskoj, ali ako italija ima svoj dan mogu biti jako težak orah da bude.. Daj bože da nisam u pravu ali samo sa punim fokusom treba ulaziti u utakmici..

Mahatma Pandi

pre 2 godine

Belgijanci su realno trebalo da napuste teren, jer su počeli da ih kradu neviđeno od kako su poveli 64:63 (ili 65:64).

Nadam se da će naši stići do polufinala, pa da ih ugaze pošteno, jer je jadno gledati ovakvo ponašanje igrača aktuelnog evropskog prvaka. Neći im ni sudije pomoći tada.

Takođe, Dončić plačljivac i Dragić nerčik će uveliko biti umorni do tada, dok su ostali su nebitni, realno.

boki

pre 2 godine

Kao prvo za mene je Srbija 95% favorit da bude prvak i sve ostalo ce biti extra iznenadjenje. Nasa (Slovenija) igra se mi ne svidja, na olimpiadi je bio brzi protok lopte, ovde sve ide na luko koji je dobar ali nije to prava igra. Odmah bi podpisao broncu koja bi bila extra za nas i druga medalja na EP. Nadam se da dodjemo do polufinala.

Doktor docent akademik strucnjak

pre 2 godine

To je ona ista Belgija kojanse borila sa nasim trecim timom, toliko o tome koliko ne treba pricati unapred

Munja Trans

pre 2 godine

janezi su smesni doncic i nista vise,a i on siluje loptu do iznemoglosti,prva prava ozbiljnija reprezentacija ce ih poslati kuci

Beograd-janin

pre 2 godine

pa igra toliko zato što igra sam, kao što reče. i šutira toliko zato što je najbolji suter i nema ko drugi da šutira osim njega. jokicev plus je što ima još par igrača kod nas na koje može da se osloni pešić ako jokica ne ide
(navijač zvezde, 10. septembar 2022 16:13)

Ne kapiraš, mi igramo sa svim igračima i još nije došlo do toga da "jokića ne ide"...još uvek nismo igrali "samo na Jokića", nisu drugi njemu opcija, nego je on drugima opcija.

Vuko

pre 2 godine

Ajde oladite malo sa tim vašim vašarskim komentarima. Slovenija pobedjuje i tačka. Šta tu ima mudrovati? Nama niko ne valja, zapitao bih se, da možda nije nešto s nama u redu… Samo napred Slovenija. A vi braćo Srbi samo ser…e dalje…

Baki

pre 2 godine

sudije proteziraju Slovence vidi se iz aviona. I to verovatno po nalogu nekih moćnika koji znaju da ce mnogo vise da zarade ako prodje Slovenija nego neka tamo bezvezna Belgija

Analitičar

pre 2 godine

Tvrdim da su nas Slovenci 2017. u finalu dobili jer je Dončić izašao maltene na pola utakmice povređen. Da je on ostao, pobedili bismo ih.

Ne znam ko će osvojiti ove godine, ali Slovenija neće.

Giga Moravac

pre 2 godine

Izuzetno iritantna ekipa. Dončić se buni za svaki ulaz, non stop traži faul. Sudije ko da su Slovenci,sude svaki i najmanji kontakt. Voleo bih da ih neko otkine a posle da se smeje Dragiću u facu. Nadam se da ćemo to biti mi.

only fools and horses

pre 2 godine

Jel ikad neka lična svirana Dončiću, ili to ne postoji u pravilima. Ono što nad njim kad je u napadu sviraju kao ličnu, to je u odbrani, na suprotnoj strani lična u napadu. Pri tom igra snagom, razgrće sve oko sebe i u odbrani i u napadu. I još se stalno buni, gestikulira... strašno, a svira se i kad ga pogledaju poreko. Postao mi je toliko antipatičan kao retko ko.

Brooklyn boy

pre 2 godine

Дончић сјајан, феноменалан играч, међутим, морам да признам да ме је разочарао својим понашањем...

CroFed

pre 2 godine

I ovi moji Hrvati nisu htjeli na strašnu Sloveniju, već im milije bilo ići u mogućem četvrtfinalu na tvrdu Litvu ili polivalentnu Španjolsku, nadasve zanimljivo. A za Slovence igraju "2 krštena igrača"

Koktel ljubavi

pre 2 godine

Auuuu Zid plača nije video toliko kuknjave od Doncica i drugara. Ala cemo da ih vratimo na fabricka ako se dogegaju do polufinala

76er

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:06)

Jesi siguran da je tako, da dao je Dragic 35 i kusur poena, pa smo opet bili egal sa njima. Problem je bio kad su krenuli da nas razbijaju Muric, Prepelic, Blazic i Rendolf. Dakle ti ili nisi gledao utakmicu ili si ono za sta optuzujes mene da sam, a to je glup.
A verovatno si i glup i nisi gledao.
Ne, ne prijatno ja tebi zelim momcino.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Došlo neko čudno vreme da selektor Crne Gore priča na pauzi engleski a selektor Slovenije na svom maternjem srpskom. Veli sad malo pre “postoji i druga opcija za napad” dok piše po tabli. Haha

Seek and Destroy

pre 2 godine

Hoce neko da objasni momku par stvari, jer ocigledno nije ispratio prvenstvo 2017, a ni tu finalnu utakmicu. Pri tom mislim da decko kome si odgovorio je svakako mislio na celo prvenstvo, a ti si zapeo za jednu utakmicu, ali je i tu on u pravu, nego eto uzmi da vredjas ljude, to je pravi argument.
(megadeth > metallica, 10. septembar 2022 16:41)
Ti si inace njegov PR menadžer ili ?

goran

pre 2 godine

Očekivana pobeda Slovenije.Dončić je u prva dva meča dao ukupno 30 poena, Litvaniju su dobili jedva a od Bosne su izgubili. Nakon toga počeli su da igraju onako kako je jedino i moguće,ako žele medalju. Dončiću lopta i sva ovlašćenja a ostali u ćoškove da čekaju povratni pas,to izgleda možda ružno za gledanje ali drugačije oni ne mogu.Slovenija je u padu što se tiče kvaliteta,Tobey je slabiji igrač od Rendolfa, mlađi Dragić, Blažić, Prepelič, Murić daleko su od svojih najboljih dana, Gorana Dragića ipak stižu godine... I vrše strašan pritisak na sudije, bukvalno ceo tim,selektor i Dončić pogotovo.

War Inside My Head

pre 2 godine

Ne kaže se bez razloga da je prvi meč na ispadanje,za favorita najteži.Slovenci bi ih od 10,8 sigurno utakmica dobili,ali u jednoj utakmici na sve ili ništa,sve je moguće?Moglo bi biti iznenađenja u 1/8 finala!

gaspar vidmar

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:06)

Dao je i Janis Srbiji 40 koseva, pa je izgubio, problem je sto drugi nisu dali nista, e a kad je Dragic dao nama tu oko 40 svi ostali su doprineli jos pobedi Slovenije (pa i tada mladi Doncic koji se povredio sredinom utakmice). Potrudi se da razumes da je ovo timski sport, a ne da balavis na iso kosarku.
P.S. Naravno nije ni to isti tim Srbije ali nadam se da ces razumeti poentu, ne skaci za vrat ljudima, kad ne znas.

pejafan

pre 2 godine

Doncic...Kao razmazeno malo bogato dete kad dodje na bsket,pa misli da je ceo svet njegov i da treba sve da bude u njegovu korist...Jaooo sto ti nije tu Barkli,Rodman,Robinson,Kemp da te nauce kako se igra kosarka razmazenko jedan mali
Samo da njih pobedimo pa nek nas nakanta neko 50 razlike ne bih zalio...

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Doncic sam igra, svaki napad ide preko njega...zamislite Jokica da uzima 25 suteva po utakmici i da igra 38 minuta...
Laganih 40 poena prosek!!!! Laganih 40 PROSEK PO UTAKMICI!
(Nemanja, 10. septembar 2022 15:57)

pa igra toliko zato što igra sam, kao što reče. i šutira toliko zato što je najbolji suter i nema ko drugi da šutira osim njega. jokicev plus je što ima još par igrača kod nas na koje može da se osloni pešić ako jokica ne ide
(navijač zvezde, 10. septembar 2022 16:13)

To da. Samo nije naglasak na Srbiji i Pešiću, već čovek sugeriše koliko bi Jokić davao da toliko šutira.
Jokić je protiv Poljske šutnuo 8 puta (pogodio 7) i imao je 19 poena za 17 minuta igre.
Dončić za sada protiv Belgije igra 35 minuta, ima 35 poena, uz šut 11 od 24. I 9 od 10 slobodnih.

Jokić je dosta precizniji, a mali namazaniji, više slobodnih dobija.

Paja

pre 2 godine

Koja kradja za Slovence, Doncicbda tako igra stalno i da faulira a da mu se nista ne sudi brojao bi zube po terenu sa Italijanima,Spancima, nasima....sramota sudjenjeeee...

cole

pre 2 godine

slovenci postali gori od spanaca i italijana zajedno! ne kapiram sta su umislilu pa da apsolutno svaku odluku sudija komentarisu i negiraju!!! a pri tom, do sada nije bilo vece sudijske kradje nego sto je to u njihovu korist danas. pih...zgadili mi basket.

Seek and Destroy

pre 2 godine

Jesi siguran da je tako, da dao je Dragic 35 i kusur poena, pa smo opet bili egal sa njima. Problem je bio kad su krenuli da nas razbijaju Muric, Prepelic, Blazic i Rendolf. Dakle ti ili nisi gledao utakmicu ili si ono za sta optuzujes mene da sam, a to je glup.
A verovatno si i glup i nisi gledao.
Ne, ne prijatno ja tebi zelim momcino.
(76er, 10. septembar 2022 16:35)
I nepismen si.

Navras

pre 2 godine

Nije problem Dončić, problem su sudije koje su zaljubljene u njega. Apsolutno sve mu je dozvoljeno. Faulove pravi, ne sviraju mu se. Pipnete ga prstom, faul je za njega. Kada promaši, unosi se sudijama u lice, gestikulira, i ne sviraju mu se tehničke. I glavno pitanje nije kako pobediti Sloveniju kada igrate protiv njih, nego kako pobediti sudije.

navijač zvezde

pre 2 godine

Doncic sam igra, svaki napad ide preko njega...zamislite Jokica da uzima 25 suteva po utakmici i da igra 38 minuta...
Laganih 40 poena prosek!!!! Laganih 40 PROSEK PO UTAKMICI!
(Nemanja, 10. septembar 2022 15:57)

pa igra toliko zato što igra sam, kao što reče. i šutira toliko zato što je najbolji suter i nema ko drugi da šutira osim njega. jokicev plus je što ima još par igrača kod nas na koje može da se osloni pešić ako jokica ne ide

MilosNS

pre 2 godine

Dončić konstantno tokom cele utakmice, posle SVAKOG prodora priča sa sudijama, prorestvuje, za vreme izvodjenja slobodnih bacanja, gestikulira, širi ruke.. a zaštićen je ko beli medved. Koliko to postaje iritantno..

Mikeli

pre 2 godine

Sta god bilo Belgija je pokazala kako treba da se igra košarka sa skromnim igrackim kadrom. Borba, brz protok lopte. Poštuju igru maksimalno. Pritom sudije ih ne poštuju dovoljno. Svaka čast!

pera

pre 2 godine

Znaci molim te boze da razvalimo ove ljigave slovence u polufinalu pa nek izgubimo finale, ne bih zalio uopste, samo ove ljigavce da razvalimo

marko

pre 2 godine

Belgijancima svaka čast za igru i ponašanje a Slovenci su mi ogavni. Gotivio sam Doncica ali dečko se toliko duva i prljavo igra da je to strasno.

Meklejn

pre 2 godine

Preslikana situacija, faul u napadu. Lopta za Sloveniju.
Faul u napadu, slobodna bacanja za Sloveniju. Kasnije floping Prepeliča sudije ništa.
Ne znam zaista čime je Slovenija ovako zadužila fiba sudije.

Fenomen

pre 2 godine

Ne dopada mi se kako igra Slovenija...ne dopada mi se kako sudije perfidno navlače za Sloveniju...Dončiću se mnogo toleriše prljava igra...Dončić igra sam, a ostali služe da mu dodaju loptu...na Dončić treba žrtvovati dva igrača u odbrani i bila bi druga priča. Slovenija bez Dončića je jedna drugorazredni ekipa.

Borkes

pre 2 godine

Ala su sudije pogurale Sloveniju. Doncicu se sve svira za a nista protiv. U 4/4 napravi covek faol, podize ruku, a sudije nista. Sramota

Seek and Destroy

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.

Di je glava Lajovicu

pre 2 godine

Koje smece od ekipe su ovi Slovenci. Zdravo bili pa videli kaki cemo da predjemo preko nabedjenih zvezdica. Polako su preuzeli francuzima titulu za antipaticnost.
(Milan Spanac, 10. septembar 2022 16:29)

Kako sad slovenci?? Svi ovde komentarisu da su to sve srbi

Krle

pre 2 godine

Sta je sa ovim dragicem goranom naravno onaj njegov brat i nije kosarkas ima karijeru samo da bratovom imenu,kakvo ulicarsko ponasanje tokom citavog sampionata,drma ga kompleks doncica i sto vise nije glavni izgleda zestoko tolko da jedva podnosi to,sto godina ima a mora luku da slusa.

megadeth > metallica

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:06)

Hoce neko da objasni momku par stvari, jer ocigledno nije ispratio prvenstvo 2017, a ni tu finalnu utakmicu. Pri tom mislim da decko kome si odgovorio je svakako mislio na celo prvenstvo, a ti si zapeo za jednu utakmicu, ali je i tu on u pravu, nego eto uzmi da vredjas ljude, to je pravi argument.

Milan Spanac

pre 2 godine

Koje smece od ekipe su ovi Slovenci. Zdravo bili pa videli kaki cemo da predjemo preko nabedjenih zvezdica. Polako su preuzeli francuzima titulu za antipaticnost.

Marko

pre 2 godine

@navijac zvezde

Nisi u pravu Doncic igra tako i u Dalasu gde ima dobre saigrace, ima najveci usage rate u istoriji NBA lige...
Covek jednostavno igra sebicno, kao Westbrook/Harden NE ZNA drugacije...

Seek and Destroy

pre 2 godine

Hoce neko da objasni momku par stvari, jer ocigledno nije ispratio prvenstvo 2017, a ni tu finalnu utakmicu. Pri tom mislim da decko kome si odgovorio je svakako mislio na celo prvenstvo, a ti si zapeo za jednu utakmicu, ali je i tu on u pravu, nego eto uzmi da vredjas ljude, to je pravi argument.
(megadeth > metallica, 10. septembar 2022 16:41)

76er gde si bre šta ima?
Malo menjamo nikove i branimo sami sebe što smo ispali glupi.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah

Jokic the great

pre 2 godine

Ne znam zasto se ova Slovenija dize u nebesa,Cancar dve godine ne igra kosarku(vecita rezerva),Dimec(gori od Kuzica),Blazic, Muric(realno presecni igraci)Braca Dragic(Goran nekad bio zmaj,mator je,Zoran nista posebno)...Prepelic potpuno van ritma....Tobi(nije ni medju 10 centara na EP)....Belgijanci samo da smire napad,previse zure i bice tu papreno....

Srdjna

pre 2 godine

Sport je postao biznis, marketing, i sve ostalo.
Doncic ekstra igrac, ali ne mora mu se svirati cim mu se kosa na glavi zatrese, ili ne daj ti boze neko odigra kvalitetnu odbranu na njemu.
Mozemo izgubiti od njih samo ako on poludi na šutu plus sudije da nas ozbiljno oštete, u sta ne sumnjam.
Koja glupost od prvenstva.

Dachazvezda

pre 2 godine

Luka je... debeo??
Gledao juče neke snimke iz prve i druge NBA sezone... ima 5-10kg manje!!!
Sto je strasno, znači da ima dosta potencijala da bude - još bolji?!?!

Gde će više? :))))))

Denis

pre 2 godine

Kako je ogavan ovaj Doncic, samo se nesto bacaka, folira i raspravlja sa sudijom. A ima potencijal da bude jedan od lepsih igraca za gledanje kada se ne bi kreveljio.

A degutatna su i ova gledanja snimaka za namerni faul, usporavaju igru do besvesti.

indijanapolis2002

pre 2 godine

Jeste li zapazili da u svakom Sarencevom prenosu u više navrata kaže: "morao bi da obrati pažnju na ponašanje, jer rizikuje tehničku"
P. S. Luka beli medved Doncic

kole

pre 2 godine

Dončić je fantastičan igrač, ali postaje malo degutantno da posle svakog prodora, driblinga, kontakta sa protivničkim igračem maše rukama i gleda ili se raspravlja sa sudijama. Ne znam šta očekuje, da niko ne igra odbranu na njemu i da ga puštaju da se šeta i postiže koševe? I ovako mu se svira sve i svašta tako da mu zaista nije potrebno da se žali na svaku odluku...

Ivan

pre 2 godine

Srbija igra ubjedljivo najbolju i najljepsu kosarku. Igra se kolektivno, timski. Svaki igrac je podredjen ekipi.Najvise akcija, dodavanja, asistencija. Mastovito. Kretanja igraca, kruzenje lopte. Odbrana agresivna. Za razliku od Slovenije, npr. u kojoj je sve podredjeno Doncicu. Nba stil superstara i statista koji mu otvaraju prostor za 1 na 1. Bezidejno. Baci je Doncicu, pa ce on sam. A Doncic je vrhunski igrac, ali nepodnosljivo prepotentan sa svim tim Nba in your face ponasanjem.

Nemanja

pre 2 godine

Doncic sam igra, svaki napad ide preko njega...zamislite Jokica da uzima 25 suteva po utakmici i da igra 38 minuta...
Laganih 40 poena prosek!!!! Laganih 40 PROSEK PO UTAKMICI!

Jagoda

pre 2 godine

Pa da, razumeju. Svi za Luku, a on samo za sebe. Radiće to do nekog trenutka.
(bVb, 10. septembar 2022 15:34)

Bravo!
Vec danima pricam da su prepotentni, isfolirani i da nista ovde nije idealno kao sto ljudi misle.
Vec protiv Bosne su se videle varnice, dakle cim manji problem - eto pravog lica.
Ispasce najkasnije u polufinalu protiv nas.

bVb

pre 2 godine

Ti gledaš pojedinacno a fora je da su oni kao tim dobri i da se odlicno razumeju.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 15:12)

Pa da, razumeju. Svi za Luku, a on samo za sebe. Radiće to do nekog trenutka.

iki

pre 2 godine

Dončiću svaka čast veliki je majstor ali ovo padanje kao pokošen i gledanje sudija za običan faul na trojci da li je nameran svarno baca senku.

Denis

pre 2 godine

Sa Tobijem za 13 minuta +15, bez njega za 7 minuta -12. On im je trenutno kljucni igrac.
(bskfan, 10. septembar 2022 15:38)

Slovenija je uvek imala dobre strance!

Maja

pre 2 godine

Imam 45 godina, cijeli zivot treniram djecu u BiH i volim kosarku, ali ovo je postalo mučno za gledanje. Sve se svodi na pojedince, Doncic je više od reprezentacije, sto je loše, i loše je to sto sudije nece dozvoliti da on ima loše veče, jer jedan dva napada ako upropasti, sledeci ide faul, ide nešto da ga vrati u ritam...
Nadam se ako Srbija bude igrala sa Slovenijom da ce sudije malo gledati i prema Jokicu sta rade u odbrani, a ne da Nikola zavrsi svaki mec krvavih ruku od stipanja i udaranja, sa 3 4 faula na njemu.
Ogadise mi kosarku ovo novo doba gdje samo bitno da pojedinac bude marketing i biznis, a ne sport kao sport, Belgiji svaka cast za borbu, ovo je nemoguca misija , nesportska za faul 10 metara od kosa na Dragicu...

Ja ti on

pre 2 godine

Koliko su mi Slovenci bili simpatični pre, toliko me sada nerviraju, a sve iz razloga njihove kuknjave. Svaki, ali svaki faul koji naprave oni skaču, čude se, protesti.... A u napadu i najmanji kontakt mora da im se svira. Mislio sam da su Španci neprevaziđeni u tome ali ovi su duplo iritantniji.

76er

pre 2 godine

Ne znam zasto se ova Slovenija dize u nebesa,Cancar dve godine ne igra kosarku(vecita rezerva),Dimec(gori od Kuzica),Blazic, Muric(realno presecni igraci)Braca Dragic(Goran nekad bio zmaj,mator je,Zoran nista posebno)...Prepelic potpuno van ritma....Tobi(nije ni medju 10 centara na EP)....Belgijanci samo da smire napad,previse zure i bice tu papreno....
(Jokic the great, 10. septembar 2022 15:06)
Ti gledaš pojedinacno a fora je da su oni kao tim dobri i da se odlicno razumeju.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 15:12)

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.

PG

pre 2 godine

Na prvenstvu, kao sto je poznato, sudjenje lose. Al ako kao imaginarne sudije zamislimo igrace a njihove reakcije kao odluku, procenat iapravnoati mnogo gori. Svi lazu i foliraju. Slovenci prednjace sa zeatinom.

Uvjek sam volio G.Dragica al ovakvo nadmeno ponasanje, razazocarava. Nece da se okrene Muricu da mu izvede loptu i jos on prvi se brecne. Vikanje treneru na tajm-u, sramota.

Nasi ce nadam se biti mirniji, kad bude gusto.

Seek and Destroy

pre 2 godine

Ne znam zasto se ova Slovenija dize u nebesa,Cancar dve godine ne igra kosarku(vecita rezerva),Dimec(gori od Kuzica),Blazic, Muric(realno presecni igraci)Braca Dragic(Goran nekad bio zmaj,mator je,Zoran nista posebno)...Prepelic potpuno van ritma....Tobi(nije ni medju 10 centara na EP)....Belgijanci samo da smire napad,previse zure i bice tu papreno....
(Jokic the great, 10. septembar 2022 15:06)
Ti gledaš pojedinacno a fora je da su oni kao tim dobri i da se odlicno razumeju.

Ja ti on

pre 2 godine

Koliko su mi Slovenci bili simpatični pre, toliko me sada nerviraju, a sve iz razloga njihove kuknjave. Svaki, ali svaki faul koji naprave oni skaču, čude se, protesti.... A u napadu i najmanji kontakt mora da im se svira. Mislio sam da su Španci neprevaziđeni u tome ali ovi su duplo iritantniji.

Maja

pre 2 godine

Imam 45 godina, cijeli zivot treniram djecu u BiH i volim kosarku, ali ovo je postalo mučno za gledanje. Sve se svodi na pojedince, Doncic je više od reprezentacije, sto je loše, i loše je to sto sudije nece dozvoliti da on ima loše veče, jer jedan dva napada ako upropasti, sledeci ide faul, ide nešto da ga vrati u ritam...
Nadam se ako Srbija bude igrala sa Slovenijom da ce sudije malo gledati i prema Jokicu sta rade u odbrani, a ne da Nikola zavrsi svaki mec krvavih ruku od stipanja i udaranja, sa 3 4 faula na njemu.
Ogadise mi kosarku ovo novo doba gdje samo bitno da pojedinac bude marketing i biznis, a ne sport kao sport, Belgiji svaka cast za borbu, ovo je nemoguca misija , nesportska za faul 10 metara od kosa na Dragicu...

Mikeli

pre 2 godine

Sta god bilo Belgija je pokazala kako treba da se igra košarka sa skromnim igrackim kadrom. Borba, brz protok lopte. Poštuju igru maksimalno. Pritom sudije ih ne poštuju dovoljno. Svaka čast!

kole

pre 2 godine

Dončić je fantastičan igrač, ali postaje malo degutantno da posle svakog prodora, driblinga, kontakta sa protivničkim igračem maše rukama i gleda ili se raspravlja sa sudijama. Ne znam šta očekuje, da niko ne igra odbranu na njemu i da ga puštaju da se šeta i postiže koševe? I ovako mu se svira sve i svašta tako da mu zaista nije potrebno da se žali na svaku odluku...

Стара школа

pre 2 godine

Белгија игра неупоредиво лепше иако судије непристојно навлаче за Словенију.

indijanapolis2002

pre 2 godine

Jeste li zapazili da u svakom Sarencevom prenosu u više navrata kaže: "morao bi da obrati pažnju na ponašanje, jer rizikuje tehničku"
P. S. Luka beli medved Doncic

urke

pre 2 godine

Da li je moguce da ima srba koji navijaju za slovence?? Manje vise to nego sto su ubedljivo najljigavija ekipa u evropi bukvalno im zelim da nikad vise ne uzmu medalju zbog ovakvog ponasanja

iki

pre 2 godine

Dončiću svaka čast veliki je majstor ali ovo padanje kao pokošen i gledanje sudija za običan faul na trojci da li je nameran svarno baca senku.

Nemanja

pre 2 godine

Doncic sam igra, svaki napad ide preko njega...zamislite Jokica da uzima 25 suteva po utakmici i da igra 38 minuta...
Laganih 40 poena prosek!!!! Laganih 40 PROSEK PO UTAKMICI!

76er

pre 2 godine

Ne znam zasto se ova Slovenija dize u nebesa,Cancar dve godine ne igra kosarku(vecita rezerva),Dimec(gori od Kuzica),Blazic, Muric(realno presecni igraci)Braca Dragic(Goran nekad bio zmaj,mator je,Zoran nista posebno)...Prepelic potpuno van ritma....Tobi(nije ni medju 10 centara na EP)....Belgijanci samo da smire napad,previse zure i bice tu papreno....
(Jokic the great, 10. septembar 2022 15:06)
Ti gledaš pojedinacno a fora je da su oni kao tim dobri i da se odlicno razumeju.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 15:12)

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.

Denis

pre 2 godine

Kako je ogavan ovaj Doncic, samo se nesto bacaka, folira i raspravlja sa sudijom. A ima potencijal da bude jedan od lepsih igraca za gledanje kada se ne bi kreveljio.

A degutatna su i ova gledanja snimaka za namerni faul, usporavaju igru do besvesti.

Srdjna

pre 2 godine

Sport je postao biznis, marketing, i sve ostalo.
Doncic ekstra igrac, ali ne mora mu se svirati cim mu se kosa na glavi zatrese, ili ne daj ti boze neko odigra kvalitetnu odbranu na njemu.
Mozemo izgubiti od njih samo ako on poludi na šutu plus sudije da nas ozbiljno oštete, u sta ne sumnjam.
Koja glupost od prvenstva.

only fools and horses

pre 2 godine

Jel ikad neka lična svirana Dončiću, ili to ne postoji u pravilima. Ono što nad njim kad je u napadu sviraju kao ličnu, to je u odbrani, na suprotnoj strani lična u napadu. Pri tom igra snagom, razgrće sve oko sebe i u odbrani i u napadu. I još se stalno buni, gestikulira... strašno, a svira se i kad ga pogledaju poreko. Postao mi je toliko antipatičan kao retko ko.

Fenomen

pre 2 godine

Ne dopada mi se kako igra Slovenija...ne dopada mi se kako sudije perfidno navlače za Sloveniju...Dončiću se mnogo toleriše prljava igra...Dončić igra sam, a ostali služe da mu dodaju loptu...na Dončić treba žrtvovati dva igrača u odbrani i bila bi druga priča. Slovenija bez Dončića je jedna drugorazredni ekipa.

Ivan

pre 2 godine

Srbija igra ubjedljivo najbolju i najljepsu kosarku. Igra se kolektivno, timski. Svaki igrac je podredjen ekipi.Najvise akcija, dodavanja, asistencija. Mastovito. Kretanja igraca, kruzenje lopte. Odbrana agresivna. Za razliku od Slovenije, npr. u kojoj je sve podredjeno Doncicu. Nba stil superstara i statista koji mu otvaraju prostor za 1 na 1. Bezidejno. Baci je Doncicu, pa ce on sam. A Doncic je vrhunski igrac, ali nepodnosljivo prepotentan sa svim tim Nba in your face ponasanjem.

Denis

pre 2 godine

Sa Tobijem za 13 minuta +15, bez njega za 7 minuta -12. On im je trenutno kljucni igrac.
(bskfan, 10. septembar 2022 15:38)

Slovenija je uvek imala dobre strance!

Ja ti on

pre 2 godine

Muric pravi faul i dize ruku ali sudije ne sviraju nista.
Doncic namesta Belgijanca dok trci kontru, sudije opominju Belgijanca.
Doncic pravi faul i dize ruku ali sudije ne sviraju nista.
Preterali su stvarno vise, nije mi jasno kako niko ne dize glas povodom toga.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Došlo neko čudno vreme da selektor Crne Gore priča na pauzi engleski a selektor Slovenije na svom maternjem srpskom. Veli sad malo pre “postoji i druga opcija za napad” dok piše po tabli. Haha

Brooklyn boy

pre 2 godine

Дончић сјајан, феноменалан играч, међутим, морам да признам да ме је разочарао својим понашањем...

Jagoda

pre 2 godine

Pa da, razumeju. Svi za Luku, a on samo za sebe. Radiće to do nekog trenutka.
(bVb, 10. septembar 2022 15:34)

Bravo!
Vec danima pricam da su prepotentni, isfolirani i da nista ovde nije idealno kao sto ljudi misle.
Vec protiv Bosne su se videle varnice, dakle cim manji problem - eto pravog lica.
Ispasce najkasnije u polufinalu protiv nas.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Sramno ponašanje igrača Slovenije a pogotovo ovog Dončića. Nesporno da je izuzetan košarkaš ali ono mlataranje rukama, skakanje na svaku odluku sudija je toliko primitivno da čoveka zaboli želudac dok gleda. Ne razumem zašto mu sudije ne daju tehničke greške, pa napolje. Skači po tribinama i svačionici?! Inače Slovenija može ovo da prođe jer je u pitanju Belgija i što je u ovoj utakmici potpomognuta sudijama, već sledeću ispada. Pa ne igra se košarka tako što ti jedan košarkaš da 90% poena. Može jednu utakmicu tako, ali ne sve na turniru. Nije to tenis…

Seek and Destroy

pre 2 godine

Ne znam zasto se ova Slovenija dize u nebesa,Cancar dve godine ne igra kosarku(vecita rezerva),Dimec(gori od Kuzica),Blazic, Muric(realno presecni igraci)Braca Dragic(Goran nekad bio zmaj,mator je,Zoran nista posebno)...Prepelic potpuno van ritma....Tobi(nije ni medju 10 centara na EP)....Belgijanci samo da smire napad,previse zure i bice tu papreno....
(Jokic the great, 10. septembar 2022 15:06)
Ti gledaš pojedinacno a fora je da su oni kao tim dobri i da se odlicno razumeju.

pejafan

pre 2 godine

Doncic...Kao razmazeno malo bogato dete kad dodje na bsket,pa misli da je ceo svet njegov i da treba sve da bude u njegovu korist...Jaooo sto ti nije tu Barkli,Rodman,Robinson,Kemp da te nauce kako se igra kosarka razmazenko jedan mali
Samo da njih pobedimo pa nek nas nakanta neko 50 razlike ne bih zalio...

Navras

pre 2 godine

Nije problem Dončić, problem su sudije koje su zaljubljene u njega. Apsolutno sve mu je dozvoljeno. Faulove pravi, ne sviraju mu se. Pipnete ga prstom, faul je za njega. Kada promaši, unosi se sudijama u lice, gestikulira, i ne sviraju mu se tehničke. I glavno pitanje nije kako pobediti Sloveniju kada igrate protiv njih, nego kako pobediti sudije.

Roki

pre 2 godine

Razocarao me je Goran Dragic, ponasa se kao da mu je 20 godina. Luka izuzetno iritantan. Sudije za zatvor. Pisao Sam vec da se Sekulic ne pita nista I da Sam siguran da je barem pola ekipe nezadovoljno jer je Doncic aposlutni gazda reprezentacije. Izaci ce sve na video cim stanu rezultati.

Ivan

pre 2 godine

Nismo ni počeli utakmicu sa Italijanima, a već pričamo o Francuzima, Slovencima, Grcima. Bojim se da nas to skupo može koštati, kao i uvek.

basko

pre 2 godine

Svaka čast Dončiću, to je majstor koji se rađa jednom u 20 godina, mislim da ni Kobi Brajant ne bi ovako dominirao u reprezentativnim utakmicama kao on. Ali ponašanje mu je ispod nule, ispod svakog kriterijuma, dečko prosto traži da ga neko odvali od batina

Padjine969

pre 2 godine

Svi odreda Slovenci se ponasaju kao velike nedodirljive kosarkaske zvezde.Svi pocev od nekog Murica apsolutno svaki put dobacuju sudijama.Pri tome su prilicno prljavi igraci na celu sa Doncicem.Sudije to apsolutno tolerisu.Belgijanci korektna i fer ekipa.Nisam siguran da bi nadobudnim novopecenim zvezdama neka druga reprezentacija tolerisala ovakvo ponasanje.

Milan

pre 2 godine

Nervira me ova prica o Srbinu Doncicu. On igra za Sloveniju, Srbija od njega nema nista, pa bio on Srbin ili Cecen. On je izgubljen za srpstvo kao i vecina druge dece srpskih gasterbajtera. Tuzno ali istinito.

Druga stvar je sto bi licemerni Janezi sami pricali da je on Srbin ako bi Doncic slucajno bio neki kriminalac. Jedna od najlicemernijih nacija u Evropi.

1+1=2

pre 2 godine

Ajde oladite malo sa tim vašim vašarskim komentarima. Slovenija pobedjuje i tačka. Šta tu ima mudrovati? Nama niko ne valja, zapitao bih se, da možda nije nešto s nama u redu… Samo napred Slovenija. A vi braćo Srbi samo ser…e dalje…
(Vuko, 10. septembar 2022 16:50)

Mrš s ovog portala.

Borkes

pre 2 godine

Ala su sudije pogurale Sloveniju. Doncicu se sve svira za a nista protiv. U 4/4 napravi covek faol, podize ruku, a sudije nista. Sramota

Samo jako i snazno

pre 2 godine

Svi zaboravili da su nas slovenci u finalu 2017. dobili uz pomoc sudija. Samo zato sto su sudci bili posteni na mecu BiH - Slovenija, BiH je pobedila.

Dr Hitch

pre 2 godine

Kako kuka čim ga neko pogleda, ali zato mu nije problem da čoveka namesti na lakat dok protrčava...sudije ih previše štite, nikada nisam video da neko ima toliku pomoć u svakoj utakmici. Naravno, dobili bi Belgiju svakako, ali ovo je samo pokazatelj da moramo biti bolji za 15 poena, ukoliko želimo egal utakmicu sa njima.

Mahatma Pandi

pre 2 godine

Belgijanci su realno trebalo da napuste teren, jer su počeli da ih kradu neviđeno od kako su poveli 64:63 (ili 65:64).

Nadam se da će naši stići do polufinala, pa da ih ugaze pošteno, jer je jadno gledati ovakvo ponašanje igrača aktuelnog evropskog prvaka. Neći im ni sudije pomoći tada.

Takođe, Dončić plačljivac i Dragić nerčik će uveliko biti umorni do tada, dok su ostali su nebitni, realno.

Milan Spanac

pre 2 godine

Koje smece od ekipe su ovi Slovenci. Zdravo bili pa videli kaki cemo da predjemo preko nabedjenih zvezdica. Polako su preuzeli francuzima titulu za antipaticnost.

PG

pre 2 godine

Na prvenstvu, kao sto je poznato, sudjenje lose. Al ako kao imaginarne sudije zamislimo igrace a njihove reakcije kao odluku, procenat iapravnoati mnogo gori. Svi lazu i foliraju. Slovenci prednjace sa zeatinom.

Uvjek sam volio G.Dragica al ovakvo nadmeno ponasanje, razazocarava. Nece da se okrene Muricu da mu izvede loptu i jos on prvi se brecne. Vikanje treneru na tajm-u, sramota.

Nasi ce nadam se biti mirniji, kad bude gusto.

stefan12345

pre 2 godine

Izgubiše Španci titulu najprljavijih.

Lukica je sjajan igrač, ali veoma loš čovek. Veoma.
(1+1=2, 10. septembar 2022 16:40)

Uze mi rec iz usta. Neverovatno kolko je doncic odvratan igrac sa ono njegovo sirenje ruku i trazenje faula u svakom napadu i kreveljenje i ironican osmeh. Nemoguce kolko je iritantan. Kao igrac svaka cast. A slovenije bez njega rang mozda ceske, finske pa i belgije

Keynes

pre 2 godine

A smejali ste se Kariju za Belgiju... Poznavaoci kosarke. Dobro 'ajde, i ja sam se smejao, pa sta?! Nisam mnogo... Belgija vrlo solidna.

Giga Moravac

pre 2 godine

Izuzetno iritantna ekipa. Dončić se buni za svaki ulaz, non stop traži faul. Sudije ko da su Slovenci,sude svaki i najmanji kontakt. Voleo bih da ih neko otkine a posle da se smeje Dragiću u facu. Nadam se da ćemo to biti mi.

bVb

pre 2 godine

Ti gledaš pojedinacno a fora je da su oni kao tim dobri i da se odlicno razumeju.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 15:12)

Pa da, razumeju. Svi za Luku, a on samo za sebe. Radiće to do nekog trenutka.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Doncic sam igra, svaki napad ide preko njega...zamislite Jokica da uzima 25 suteva po utakmici i da igra 38 minuta...
Laganih 40 poena prosek!!!! Laganih 40 PROSEK PO UTAKMICI!
(Nemanja, 10. septembar 2022 15:57)

pa igra toliko zato što igra sam, kao što reče. i šutira toliko zato što je najbolji suter i nema ko drugi da šutira osim njega. jokicev plus je što ima još par igrača kod nas na koje može da se osloni pešić ako jokica ne ide
(navijač zvezde, 10. septembar 2022 16:13)

To da. Samo nije naglasak na Srbiji i Pešiću, već čovek sugeriše koliko bi Jokić davao da toliko šutira.
Jokić je protiv Poljske šutnuo 8 puta (pogodio 7) i imao je 19 poena za 17 minuta igre.
Dončić za sada protiv Belgije igra 35 minuta, ima 35 poena, uz šut 11 od 24. I 9 od 10 slobodnih.

Jokić je dosta precizniji, a mali namazaniji, više slobodnih dobija.

Ssss

pre 2 godine

rubio mala maca za ovo deriste bezobrazno. Sudije resile utakmicu kada pri neresenom rezultatu umesto faula na zemlji sude dva plus jedan za Doncica, a kontakt postoji pre nego sto je pogledao ka kosu.

Jokic the great

pre 2 godine

Ne znam zasto se ova Slovenija dize u nebesa,Cancar dve godine ne igra kosarku(vecita rezerva),Dimec(gori od Kuzica),Blazic, Muric(realno presecni igraci)Braca Dragic(Goran nekad bio zmaj,mator je,Zoran nista posebno)...Prepelic potpuno van ritma....Tobi(nije ni medju 10 centara na EP)....Belgijanci samo da smire napad,previse zure i bice tu papreno....

pera

pre 2 godine

Znaci molim te boze da razvalimo ove ljigave slovence u polufinalu pa nek izgubimo finale, ne bih zalio uopste, samo ove ljigavce da razvalimo

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Ma da li ovi Slovenci navijaju: “ Mi Slovenci “ !?

Da, ali nikako da zavrse recenicu i lepo kazu ‚Mi slovenci smo pe.eri‘…

Gde ja živim

pre 2 godine

Žilava Belgija, ali previše brzopleta. Mogli su malo da zakuvaju stvari više, no dobro. Nekoliko napada za redom zategnu sa jedne noge iako su sami. Malo ziceri, malo prodatih lopti iz loših odluka i bez plana B. Mada da znaju lepo da igraju i timski to stoji.

Dončić maestralan, nezaustavljiv, ali za neke stvari, a pogotovo ovo nameštanje Tumbe je mogao da dobije jednu tehničku čisto vaspitne prirode. Ok, najbolji si, sve je u redu, ali nije baš u redu da radiš šta god ti padne napamet.

Što se tiče igre, šta reći. Uzimao je loptu kad god je bilo tvrdo i rešavao stvari. Dragić pripomogao koliko treba. Mene on plaši. Zasad mu šut jako slabo ide. Odbranu igra fenomenalno, na iskustvo prodori i poludistanca kad treba, međutim trojke nikako. Tobi fenomenalan u piku. Mada mi ovaj Sekulić opasno ide na živce. Onaj potuljen "mama 'oćeš da mi kupiš nešto, sudija što ne sviraš ništa, nisi dobar" pogled. Bar da se dere pa da kažeš da je simpatičan. No, do Slovenaca ima još mnogo.

Krle

pre 2 godine

Sta je sa ovim dragicem goranom naravno onaj njegov brat i nije kosarkas ima karijeru samo da bratovom imenu,kakvo ulicarsko ponasanje tokom citavog sampionata,drma ga kompleks doncica i sto vise nije glavni izgleda zestoko tolko da jedva podnosi to,sto godina ima a mora luku da slusa.

Koktel ljubavi

pre 2 godine

Auuuu Zid plača nije video toliko kuknjave od Doncica i drugara. Ala cemo da ih vratimo na fabricka ako se dogegaju do polufinala

MilosNS

pre 2 godine

Dončić konstantno tokom cele utakmice, posle SVAKOG prodora priča sa sudijama, prorestvuje, za vreme izvodjenja slobodnih bacanja, gestikulira, širi ruke.. a zaštićen je ko beli medved. Koliko to postaje iritantno..

Beograd-janin

pre 2 godine

pa igra toliko zato što igra sam, kao što reče. i šutira toliko zato što je najbolji suter i nema ko drugi da šutira osim njega. jokicev plus je što ima još par igrača kod nas na koje može da se osloni pešić ako jokica ne ide
(navijač zvezde, 10. septembar 2022 16:13)

Ne kapiraš, mi igramo sa svim igračima i još nije došlo do toga da "jokića ne ide"...još uvek nismo igrali "samo na Jokića", nisu drugi njemu opcija, nego je on drugima opcija.

76er

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:06)

Jesi siguran da je tako, da dao je Dragic 35 i kusur poena, pa smo opet bili egal sa njima. Problem je bio kad su krenuli da nas razbijaju Muric, Prepelic, Blazic i Rendolf. Dakle ti ili nisi gledao utakmicu ili si ono za sta optuzujes mene da sam, a to je glup.
A verovatno si i glup i nisi gledao.
Ne, ne prijatno ja tebi zelim momcino.

Meklejn

pre 2 godine

Preslikana situacija, faul u napadu. Lopta za Sloveniju.
Faul u napadu, slobodna bacanja za Sloveniju. Kasnije floping Prepeliča sudije ništa.
Ne znam zaista čime je Slovenija ovako zadužila fiba sudije.

Marko

pre 2 godine

@navijac zvezde

Nisi u pravu Doncic igra tako i u Dalasu gde ima dobre saigrace, ima najveci usage rate u istoriji NBA lige...
Covek jednostavno igra sebicno, kao Westbrook/Harden NE ZNA drugacije...

Blaz

pre 2 godine

Ovo kukanje doncica i kod nas u Sloveniji nije prihvaceno..ma da vi koiji kukate da je doncic zastiten bilje da navratite na vaterpolo poszo nemate pojma.. Njegovi prodorisu svi na granici da nije fauliran.. Ne znam gde vi vidite da on pravi faule.. Njega je nemoguce krit.. A da nas sudije ne stite to nisam reko.. Ali opet nista posebno.. Ipak smo europski prvaci s prvom zvezdom kosrake.. Inace Srbija je po meni prvi favorit..nadam se bronci.. Ali opet.. Mi smo igrali dvije tri dobre utakmice protiv litve, fra i nemacke.. I srbe bi namucili sa ovakom igrom.. Ovo protiv belgije i bih je bila katastrofa.. Tako da sve je moguce a realno nije..

Lp iz Ljubljane

Urox

pre 2 godine

Aj sto se za svaku odluku buni beli medved ali sto se bune nebitni Edo ,Prepelic ,Blazic ,Cancar ....Ljudi su na svaku sudijsku odluku u cudu

goran

pre 2 godine

Očekivana pobeda Slovenije.Dončić je u prva dva meča dao ukupno 30 poena, Litvaniju su dobili jedva a od Bosne su izgubili. Nakon toga počeli su da igraju onako kako je jedino i moguće,ako žele medalju. Dončiću lopta i sva ovlašćenja a ostali u ćoškove da čekaju povratni pas,to izgleda možda ružno za gledanje ali drugačije oni ne mogu.Slovenija je u padu što se tiče kvaliteta,Tobey je slabiji igrač od Rendolfa, mlađi Dragić, Blažić, Prepelič, Murić daleko su od svojih najboljih dana, Gorana Dragića ipak stižu godine... I vrše strašan pritisak na sudije, bukvalno ceo tim,selektor i Dončić pogotovo.

Analitičar

pre 2 godine

Tvrdim da su nas Slovenci 2017. u finalu dobili jer je Dončić izašao maltene na pola utakmice povređen. Da je on ostao, pobedili bismo ih.

Ne znam ko će osvojiti ove godine, ali Slovenija neće.

marko

pre 2 godine

Belgijancima svaka čast za igru i ponašanje a Slovenci su mi ogavni. Gotivio sam Doncica ali dečko se toliko duva i prljavo igra da je to strasno.

navijač zvezde

pre 2 godine

Doncic sam igra, svaki napad ide preko njega...zamislite Jokica da uzima 25 suteva po utakmici i da igra 38 minuta...
Laganih 40 poena prosek!!!! Laganih 40 PROSEK PO UTAKMICI!
(Nemanja, 10. septembar 2022 15:57)

pa igra toliko zato što igra sam, kao što reče. i šutira toliko zato što je najbolji suter i nema ko drugi da šutira osim njega. jokicev plus je što ima još par igrača kod nas na koje može da se osloni pešić ako jokica ne ide

cole

pre 2 godine

slovenci postali gori od spanaca i italijana zajedno! ne kapiram sta su umislilu pa da apsolutno svaku odluku sudija komentarisu i negiraju!!! a pri tom, do sada nije bilo vece sudijske kradje nego sto je to u njihovu korist danas. pih...zgadili mi basket.

hvala Bogu te nisam englez

pre 2 godine

Al najjaci je komentator sport kluba hrt koji ja mislim vise navija da slovenci ispadnu nego sto navija za hrvatsku.
(Munja Trans, 10. septembar 2022 16:14)

Pa smučilo se čoveku.

HanSolo

pre 2 godine

Pa mislim da smo se mi zaleteli previše.. Nema danas baš jako loših timova.. Mi ruku na srce nismo imali baš jakoh utakmica do sad.. A i imamo isti balkanski mentalitet kao Slovenci.. Da umalozavamo naše protivnike.. To može biti izuzetno opasno za nas.. Već se samo priča o Francuskoj, ali ako italija ima svoj dan mogu biti jako težak orah da bude.. Daj bože da nisam u pravu ali samo sa punim fokusom treba ulaziti u utakmici..

Baki

pre 2 godine

sudije proteziraju Slovence vidi se iz aviona. I to verovatno po nalogu nekih moćnika koji znaju da ce mnogo vise da zarade ako prodje Slovenija nego neka tamo bezvezna Belgija

Dachazvezda

pre 2 godine

Sta priča ovaj Šarenac?!?!?!
"imate restoran u hali, možete da naručite piće i hranu..."?!?!?
Prso :)))
Ulazi Strajnić u njega :)))))

megadeth > metallica

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:06)

Hoce neko da objasni momku par stvari, jer ocigledno nije ispratio prvenstvo 2017, a ni tu finalnu utakmicu. Pri tom mislim da decko kome si odgovorio je svakako mislio na celo prvenstvo, a ti si zapeo za jednu utakmicu, ali je i tu on u pravu, nego eto uzmi da vredjas ljude, to je pravi argument.

Doktor docent akademik strucnjak

pre 2 godine

To je ona ista Belgija kojanse borila sa nasim trecim timom, toliko o tome koliko ne treba pricati unapred

gaspar vidmar

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:06)

Dao je i Janis Srbiji 40 koseva, pa je izgubio, problem je sto drugi nisu dali nista, e a kad je Dragic dao nama tu oko 40 svi ostali su doprineli jos pobedi Slovenije (pa i tada mladi Doncic koji se povredio sredinom utakmice). Potrudi se da razumes da je ovo timski sport, a ne da balavis na iso kosarku.
P.S. Naravno nije ni to isti tim Srbije ali nadam se da ces razumeti poentu, ne skaci za vrat ljudima, kad ne znas.

lukadoncic77

pre 2 godine

To da za Reprezentanciju Slovenije igra 11 Srba svima jasno.
Ali ja stvarno volim ove Srbe. Volim kako pevaju Slovenacku Himnu, kako ljube Slovenacku Zastavu posle pobeda, kako se svi radostno vračaju u Sloveniju posle sezona u klubovima,svi jedva cekaju da se vrate medju svoj Slovenacki narod.
Obozavam ove Srbe.
👍👏😊

CroFed

pre 2 godine

I ovi moji Hrvati nisu htjeli na strašnu Sloveniju, već im milije bilo ići u mogućem četvrtfinalu na tvrdu Litvu ili polivalentnu Španjolsku, nadasve zanimljivo. A za Slovence igraju "2 krštena igrača"

Munja Trans

pre 2 godine

janezi su smesni doncic i nista vise,a i on siluje loptu do iznemoglosti,prva prava ozbiljnija reprezentacija ce ih poslati kuci

smeh

pre 2 godine

Šta li treba Dončiću ova samopromocija i igranje 1 na 5? Još onaj pokvaren lakat u protivničkog igrača koje sudije naravno nisu videle. Nego da li Slovenci plaćaju ove sudije? Verovatno im ni sudije iz Slovenije ne bi onoliko pomagale i to protiv Belgije. Inače ovi Belgijanci koliko toliko igrali košarku dok kod Slovenije Dončić 1 na 5 a ostali samo tu da popune broj i da kampuju na liniji za 3 poena. Jako ružna košarka.

Ray Donovan

pre 2 godine

Mrš s ovog portala.
(1+1=2, 10. septembar 2022 17:22)
Zbog nečijeg mišljenja ti sebi daješ za pravo da preteruješ sa portala. Ne daj bože ratova, takvi kao ti proteruju iz kuća/stanova, sela/gradova. I onda kad čovek kaže da je nekad možda i do nas, ti upravo dokazuješ da je upravu. Bravo, srpstvo ti zahvaljuje na tvojoj brizi i žrtvi.

Dachazvezda

pre 2 godine

Luka je... debeo??
Gledao juče neke snimke iz prve i druge NBA sezone... ima 5-10kg manje!!!
Sto je strasno, znači da ima dosta potencijala da bude - još bolji?!?!

Gde će više? :))))))

lukadoncic77

pre 2 godine

Ako su vama ovi Zlovenci toliko odvratni, zašto jih gledate? Zašto pratite sve medije?
Ako meni nešto stvara da povračam, ja se toga manim.

Volio bi da pogledam neku utakmicu Srbije... Problem je da volim dobru hranu, pa ju je šteta...
😊

mr Dzabalesku od Pirot

pre 2 godine

Ako su vama ovi Zlovenci toliko odvratni, zašto jih gledate? Zašto pratite sve medije?
Ako meni nešto stvara da povračam, ja se toga manim.

Volio bi da pogledam neku utakmicu Srbije... Problem je da volim dobru hranu, pa ju je šteta...
😊
(lukadoncic77

Ne bi mi ali nas genetika i tradicija razvaljuju. Ko ne postuje svoje korijene nije nikakav covjek.

Padaju mi kapci

pre 2 godine

Za doncica(namerno malim slovima) jedan igrac tipa kao Grin u GSW, da ga malo spusti.
(Stomatolog, 10. septembar 2022 17:02)

Imamo mi Kalinu za te stvari.

Paja

pre 2 godine

Koja kradja za Slovence, Doncicbda tako igra stalno i da faulira a da mu se nista ne sudi brojao bi zube po terenu sa Italijanima,Spancima, nasima....sramota sudjenjeeee...

boki

pre 2 godine

Kao prvo za mene je Srbija 95% favorit da bude prvak i sve ostalo ce biti extra iznenadjenje. Nasa (Slovenija) igra se mi ne svidja, na olimpiadi je bio brzi protok lopte, ovde sve ide na luko koji je dobar ali nije to prava igra. Odmah bi podpisao broncu koja bi bila extra za nas i druga medalja na EP. Nadam se da dodjemo do polufinala.

Robert

pre 2 godine

Белгија игра неупоредиво лепше иако судије непристојно навлаче за Словенију.
(Стара школа, 10. septembar 2022 16:14)

Računaju se samo pobede, a procenu lepote ostaviti za balet i umetničko klizanje. I Federer igra najlepšli tenis, poezija u pokretu, ali zna se ko je najbolji.

goran

pre 2 godine

sudjenje na stetu belgije cak gore nego na nasu stetu u onoj prijateljskoj u slo sa njihovim sudijama. sramota je sta se dozvoljava luki, bukvalno svaku utakmicu krecu sa +25 minimum.

gaspar vidmar

pre 2 godine

Jesi siguran da je tako, da dao je Dragic 35 i kusur poena, pa smo opet bili egal sa njima. Problem je bio kad su krenuli da nas razbijaju Muric, Prepelic, Blazic i Rendolf. Dakle ti ili nisi gledao utakmicu ili si ono za sta optuzujes mene da sam, a to je glup.
A verovatno si i glup i nisi gledao.
Ne, ne prijatno ja tebi zelim momcino.
(76er, 10. septembar 2022 16:35)
I nepismen si.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:51)

Dakle, osim sto mi fali par zareza, nemas vise argumenata? U redu, sportski pozdrav!

76er

pre 2 godine

Moja dva nicka ovde su 76er i gaspar vidmar, drugi iskoricen zbog trenutne situacije koju opisujem, ironicno. Ko je ovde duze na sajtu to zna. Za ovo ostalo ne znam sta pricas, ali ako ti je tako lakse. :D

Slovenija je bolja od Srbije?

pre 2 godine

Slovenija je na tom Eurobasketu pokazala više od Srbije. Srbija je imala smešnu grupu sa Česima, Izraelom i ostalim ekzotima. Nisam uveren ni, da će Srbija proći Italiju. Francusku sigurno neće.

Damjan

pre 2 godine

Samo kukate i kukate... Srpska posla... Da u Srbijj nemam puno prijatelja koji su dobri i pisteni ljudi sirokog pogleda, mislio bo, da je ovaj forum ogledalo Srbije. Ali znam, da nije. Mi navijamo za vas, kad igrate sa drugima, i mi pratimo Jokaru u NBA, kao nase tri i postujemo ga...Bilo nam je zao, da niste bili u Tokiju..... Bilo bi lepo, da se sretnemu u finalu pa neka bolji pobedi.

nemanja

pre 2 godine

Luka je fenomenalan, ali meni je neverovatno da ga ne udvajaju i da ga ne zatvaraju, pa pusti ostale, nisu kvalitetni kao on... Cudne taktike

Di je glava Lajovicu

pre 2 godine

Koje smece od ekipe su ovi Slovenci. Zdravo bili pa videli kaki cemo da predjemo preko nabedjenih zvezdica. Polako su preuzeli francuzima titulu za antipaticnost.
(Milan Spanac, 10. septembar 2022 16:29)

Kako sad slovenci?? Svi ovde komentarisu da su to sve srbi

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Jeste li zapazili da u svakom Sarencevom prenosu u više navrata kaže: "morao bi da obrati pažnju na ponašanje, jer rizikuje tehničku"
P. S. Luka beli medved Doncic
(indijanapolis2002, 10. septembar 2022 15:55)

To kaže za mnoge igrače kad se bune na odluku sudija. Mora da se pazi.
Što se tiče dobijanja tehničke, teško, jer, vidiš, neke zvezde smeju više da prigovaraju...

Vuko

pre 2 godine

Ajde oladite malo sa tim vašim vašarskim komentarima. Slovenija pobedjuje i tačka. Šta tu ima mudrovati? Nama niko ne valja, zapitao bih se, da možda nije nešto s nama u redu… Samo napred Slovenija. A vi braćo Srbi samo ser…e dalje…

Seek and Destroy

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.

1+1=2

pre 2 godine

Zbog nečijeg mišljenja ti sebi daješ za pravo da preteruješ sa portala. Ne daj bože ratova, takvi kao ti proteruju iz kuća/stanova, sela/gradova. I onda kad čovek kaže da je nekad možda i do nas, ti upravo dokazuješ da je upravu. Bravo, srpstvo ti zahvaljuje na tvojoj brizi i žrtvi.
(Ray Donovan, 10. septembar 2022 17:54)

Dobro je. Lepo ti je rekao da sereš i dalje.

Seek and Destroy

pre 2 godine

Jesi siguran da je tako, da dao je Dragic 35 i kusur poena, pa smo opet bili egal sa njima. Problem je bio kad su krenuli da nas razbijaju Muric, Prepelic, Blazic i Rendolf. Dakle ti ili nisi gledao utakmicu ili si ono za sta optuzujes mene da sam, a to je glup.
A verovatno si i glup i nisi gledao.
Ne, ne prijatno ja tebi zelim momcino.
(76er, 10. septembar 2022 16:35)
I nepismen si.

Milan Spanac

pre 2 godine

@Di je glava Lajovicu

Pa da, rekao sam da su Slovenci smece od ekipe. Ne razumem sta sam lose rekao. Imaju 2 igraca ( citaj Srbina ) i ostali su smece. Ne zato sto nisu srbi nego zato sto su low quality igraci. Zivi bili pa videli kako cemo da ih pregazimo. Druga stvar ovo sto je rekao neko da su oni kriminalci Janezi bi to odma isticali je TOLIKO TACNO.

4k4.Dex

pre 2 godine

@Damjan
Pa i mi navijamo za vas, imate Doncića i Dragića koji su srbi, nećemo valjda da navijamo za Francuze ali smo realni kad treba.

War Inside My Head

pre 2 godine

Ne kaže se bez razloga da je prvi meč na ispadanje,za favorita najteži.Slovenci bi ih od 10,8 sigurno utakmica dobili,ali u jednoj utakmici na sve ili ništa,sve je moguće?Moglo bi biti iznenađenja u 1/8 finala!

Seek and Destroy

pre 2 godine

Hoce neko da objasni momku par stvari, jer ocigledno nije ispratio prvenstvo 2017, a ni tu finalnu utakmicu. Pri tom mislim da decko kome si odgovorio je svakako mislio na celo prvenstvo, a ti si zapeo za jednu utakmicu, ali je i tu on u pravu, nego eto uzmi da vredjas ljude, to je pravi argument.
(megadeth > metallica, 10. septembar 2022 16:41)

76er gde si bre šta ima?
Malo menjamo nikove i branimo sami sebe što smo ispali glupi.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah

Seek and Destroy

pre 2 godine

Hoce neko da objasni momku par stvari, jer ocigledno nije ispratio prvenstvo 2017, a ni tu finalnu utakmicu. Pri tom mislim da decko kome si odgovorio je svakako mislio na celo prvenstvo, a ti si zapeo za jednu utakmicu, ali je i tu on u pravu, nego eto uzmi da vredjas ljude, to je pravi argument.
(megadeth > metallica, 10. septembar 2022 16:41)
Ti si inace njegov PR menadžer ili ?

Laura

pre 2 godine

Bravo Slovenija i ko ne igra dobro pobeduje, stvarno nezgodan Tim, ko prorade još, cancar, I Dragič Evo opet medalja ne treba z. Dragič muruc, Blazic, dovoljno prepelic, G. Dragič, cancar, dončič i malo toby i moramo uzet na znanje, da Slovenija još nije odigralo odlično utakmico i to dolazi

lukadoncic77

pre 2 godine

Ako su vama ovi Zlovenci toliko odvratni, zašto jih gledate? Zašto pratite sve medije?
Ako meni nešto stvara da povračam, ja se toga manim.

Volio bi da pogledam neku utakmicu Srbije... Problem je da volim dobru hranu, pa ju je šteta...
😊

Slovenija je bolja od Srbije?

pre 2 godine

Slovenija je na tom Eurobasketu pokazala više od Srbije. Srbija je imala smešnu grupu sa Česima, Izraelom i ostalim ekzotima. Nisam uveren ni, da će Srbija proći Italiju. Francusku sigurno neće.

lukadoncic77

pre 2 godine

To da za Reprezentanciju Slovenije igra 11 Srba svima jasno.
Ali ja stvarno volim ove Srbe. Volim kako pevaju Slovenacku Himnu, kako ljube Slovenacku Zastavu posle pobeda, kako se svi radostno vračaju u Sloveniju posle sezona u klubovima,svi jedva cekaju da se vrate medju svoj Slovenacki narod.
Obozavam ove Srbe.
👍👏😊

Milan

pre 2 godine

Nervira me ova prica o Srbinu Doncicu. On igra za Sloveniju, Srbija od njega nema nista, pa bio on Srbin ili Cecen. On je izgubljen za srpstvo kao i vecina druge dece srpskih gasterbajtera. Tuzno ali istinito.

Druga stvar je sto bi licemerni Janezi sami pricali da je on Srbin ako bi Doncic slucajno bio neki kriminalac. Jedna od najlicemernijih nacija u Evropi.

Vuko

pre 2 godine

Ajde oladite malo sa tim vašim vašarskim komentarima. Slovenija pobedjuje i tačka. Šta tu ima mudrovati? Nama niko ne valja, zapitao bih se, da možda nije nešto s nama u redu… Samo napred Slovenija. A vi braćo Srbi samo ser…e dalje…

1+1=2

pre 2 godine

Ajde oladite malo sa tim vašim vašarskim komentarima. Slovenija pobedjuje i tačka. Šta tu ima mudrovati? Nama niko ne valja, zapitao bih se, da možda nije nešto s nama u redu… Samo napred Slovenija. A vi braćo Srbi samo ser…e dalje…
(Vuko, 10. septembar 2022 16:50)

Mrš s ovog portala.

Blaz

pre 2 godine

Ovo kukanje doncica i kod nas u Sloveniji nije prihvaceno..ma da vi koiji kukate da je doncic zastiten bilje da navratite na vaterpolo poszo nemate pojma.. Njegovi prodorisu svi na granici da nije fauliran.. Ne znam gde vi vidite da on pravi faule.. Njega je nemoguce krit.. A da nas sudije ne stite to nisam reko.. Ali opet nista posebno.. Ipak smo europski prvaci s prvom zvezdom kosrake.. Inace Srbija je po meni prvi favorit..nadam se bronci.. Ali opet.. Mi smo igrali dvije tri dobre utakmice protiv litve, fra i nemacke.. I srbe bi namucili sa ovakom igrom.. Ovo protiv belgije i bih je bila katastrofa.. Tako da sve je moguce a realno nije..

Lp iz Ljubljane

Samo jako i snazno

pre 2 godine

Svi zaboravili da su nas slovenci u finalu 2017. dobili uz pomoc sudija. Samo zato sto su sudci bili posteni na mecu BiH - Slovenija, BiH je pobedila.

Nemanja

pre 2 godine

Doncic sam igra, svaki napad ide preko njega...zamislite Jokica da uzima 25 suteva po utakmici i da igra 38 minuta...
Laganih 40 poena prosek!!!! Laganih 40 PROSEK PO UTAKMICI!

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Ma da li ovi Slovenci navijaju: “ Mi Slovenci “ !?

Da, ali nikako da zavrse recenicu i lepo kazu ‚Mi slovenci smo pe.eri‘…

Seek and Destroy

pre 2 godine

Ne znam zasto se ova Slovenija dize u nebesa,Cancar dve godine ne igra kosarku(vecita rezerva),Dimec(gori od Kuzica),Blazic, Muric(realno presecni igraci)Braca Dragic(Goran nekad bio zmaj,mator je,Zoran nista posebno)...Prepelic potpuno van ritma....Tobi(nije ni medju 10 centara na EP)....Belgijanci samo da smire napad,previse zure i bice tu papreno....
(Jokic the great, 10. septembar 2022 15:06)
Ti gledaš pojedinacno a fora je da su oni kao tim dobri i da se odlicno razumeju.

Maja

pre 2 godine

Imam 45 godina, cijeli zivot treniram djecu u BiH i volim kosarku, ali ovo je postalo mučno za gledanje. Sve se svodi na pojedince, Doncic je više od reprezentacije, sto je loše, i loše je to sto sudije nece dozvoliti da on ima loše veče, jer jedan dva napada ako upropasti, sledeci ide faul, ide nešto da ga vrati u ritam...
Nadam se ako Srbija bude igrala sa Slovenijom da ce sudije malo gledati i prema Jokicu sta rade u odbrani, a ne da Nikola zavrsi svaki mec krvavih ruku od stipanja i udaranja, sa 3 4 faula na njemu.
Ogadise mi kosarku ovo novo doba gdje samo bitno da pojedinac bude marketing i biznis, a ne sport kao sport, Belgiji svaka cast za borbu, ovo je nemoguca misija , nesportska za faul 10 metara od kosa na Dragicu...

Jokic the great

pre 2 godine

Ne znam zasto se ova Slovenija dize u nebesa,Cancar dve godine ne igra kosarku(vecita rezerva),Dimec(gori od Kuzica),Blazic, Muric(realno presecni igraci)Braca Dragic(Goran nekad bio zmaj,mator je,Zoran nista posebno)...Prepelic potpuno van ritma....Tobi(nije ni medju 10 centara na EP)....Belgijanci samo da smire napad,previse zure i bice tu papreno....

urke

pre 2 godine

Da li je moguce da ima srba koji navijaju za slovence?? Manje vise to nego sto su ubedljivo najljigavija ekipa u evropi bukvalno im zelim da nikad vise ne uzmu medalju zbog ovakvog ponasanja

navijač zvezde

pre 2 godine

Doncic sam igra, svaki napad ide preko njega...zamislite Jokica da uzima 25 suteva po utakmici i da igra 38 minuta...
Laganih 40 poena prosek!!!! Laganih 40 PROSEK PO UTAKMICI!
(Nemanja, 10. septembar 2022 15:57)

pa igra toliko zato što igra sam, kao što reče. i šutira toliko zato što je najbolji suter i nema ko drugi da šutira osim njega. jokicev plus je što ima još par igrača kod nas na koje može da se osloni pešić ako jokica ne ide

Milan Spanac

pre 2 godine

@Di je glava Lajovicu

Pa da, rekao sam da su Slovenci smece od ekipe. Ne razumem sta sam lose rekao. Imaju 2 igraca ( citaj Srbina ) i ostali su smece. Ne zato sto nisu srbi nego zato sto su low quality igraci. Zivi bili pa videli kako cemo da ih pregazimo. Druga stvar ovo sto je rekao neko da su oni kriminalci Janezi bi to odma isticali je TOLIKO TACNO.

Fenomen

pre 2 godine

Ne dopada mi se kako igra Slovenija...ne dopada mi se kako sudije perfidno navlače za Sloveniju...Dončiću se mnogo toleriše prljava igra...Dončić igra sam, a ostali služe da mu dodaju loptu...na Dončić treba žrtvovati dva igrača u odbrani i bila bi druga priča. Slovenija bez Dončića je jedna drugorazredni ekipa.

Seek and Destroy

pre 2 godine

Jesi siguran da je tako, da dao je Dragic 35 i kusur poena, pa smo opet bili egal sa njima. Problem je bio kad su krenuli da nas razbijaju Muric, Prepelic, Blazic i Rendolf. Dakle ti ili nisi gledao utakmicu ili si ono za sta optuzujes mene da sam, a to je glup.
A verovatno si i glup i nisi gledao.
Ne, ne prijatno ja tebi zelim momcino.
(76er, 10. septembar 2022 16:35)
I nepismen si.

Robert

pre 2 godine

Белгија игра неупоредиво лепше иако судије непристојно навлаче за Словенију.
(Стара школа, 10. septembar 2022 16:14)

Računaju se samo pobede, a procenu lepote ostaviti za balet i umetničko klizanje. I Federer igra najlepšli tenis, poezija u pokretu, ali zna se ko je najbolji.

Ja ti on

pre 2 godine

Koliko su mi Slovenci bili simpatični pre, toliko me sada nerviraju, a sve iz razloga njihove kuknjave. Svaki, ali svaki faul koji naprave oni skaču, čude se, protesti.... A u napadu i najmanji kontakt mora da im se svira. Mislio sam da su Španci neprevaziđeni u tome ali ovi su duplo iritantniji.

pejafan

pre 2 godine

Doncic...Kao razmazeno malo bogato dete kad dodje na bsket,pa misli da je ceo svet njegov i da treba sve da bude u njegovu korist...Jaooo sto ti nije tu Barkli,Rodman,Robinson,Kemp da te nauce kako se igra kosarka razmazenko jedan mali
Samo da njih pobedimo pa nek nas nakanta neko 50 razlike ne bih zalio...

pera

pre 2 godine

Znaci molim te boze da razvalimo ove ljigave slovence u polufinalu pa nek izgubimo finale, ne bih zalio uopste, samo ove ljigavce da razvalimo

Seek and Destroy

pre 2 godine

Hoce neko da objasni momku par stvari, jer ocigledno nije ispratio prvenstvo 2017, a ni tu finalnu utakmicu. Pri tom mislim da decko kome si odgovorio je svakako mislio na celo prvenstvo, a ti si zapeo za jednu utakmicu, ali je i tu on u pravu, nego eto uzmi da vredjas ljude, to je pravi argument.
(megadeth > metallica, 10. septembar 2022 16:41)

76er gde si bre šta ima?
Malo menjamo nikove i branimo sami sebe što smo ispali glupi.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah

stefan12345

pre 2 godine

Izgubiše Španci titulu najprljavijih.

Lukica je sjajan igrač, ali veoma loš čovek. Veoma.
(1+1=2, 10. septembar 2022 16:40)

Uze mi rec iz usta. Neverovatno kolko je doncic odvratan igrac sa ono njegovo sirenje ruku i trazenje faula u svakom napadu i kreveljenje i ironican osmeh. Nemoguce kolko je iritantan. Kao igrac svaka cast. A slovenije bez njega rang mozda ceske, finske pa i belgije

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Došlo neko čudno vreme da selektor Crne Gore priča na pauzi engleski a selektor Slovenije na svom maternjem srpskom. Veli sad malo pre “postoji i druga opcija za napad” dok piše po tabli. Haha

Milan Spanac

pre 2 godine

Koje smece od ekipe su ovi Slovenci. Zdravo bili pa videli kaki cemo da predjemo preko nabedjenih zvezdica. Polako su preuzeli francuzima titulu za antipaticnost.

Seek and Destroy

pre 2 godine

Hoce neko da objasni momku par stvari, jer ocigledno nije ispratio prvenstvo 2017, a ni tu finalnu utakmicu. Pri tom mislim da decko kome si odgovorio je svakako mislio na celo prvenstvo, a ti si zapeo za jednu utakmicu, ali je i tu on u pravu, nego eto uzmi da vredjas ljude, to je pravi argument.
(megadeth > metallica, 10. septembar 2022 16:41)
Ti si inace njegov PR menadžer ili ?

Srdjna

pre 2 godine

Sport je postao biznis, marketing, i sve ostalo.
Doncic ekstra igrac, ali ne mora mu se svirati cim mu se kosa na glavi zatrese, ili ne daj ti boze neko odigra kvalitetnu odbranu na njemu.
Mozemo izgubiti od njih samo ako on poludi na šutu plus sudije da nas ozbiljno oštete, u sta ne sumnjam.
Koja glupost od prvenstva.

Jagoda

pre 2 godine

Pa da, razumeju. Svi za Luku, a on samo za sebe. Radiće to do nekog trenutka.
(bVb, 10. septembar 2022 15:34)

Bravo!
Vec danima pricam da su prepotentni, isfolirani i da nista ovde nije idealno kao sto ljudi misle.
Vec protiv Bosne su se videle varnice, dakle cim manji problem - eto pravog lica.
Ispasce najkasnije u polufinalu protiv nas.

Mahatma Pandi

pre 2 godine

Belgijanci su realno trebalo da napuste teren, jer su počeli da ih kradu neviđeno od kako su poveli 64:63 (ili 65:64).

Nadam se da će naši stići do polufinala, pa da ih ugaze pošteno, jer je jadno gledati ovakvo ponašanje igrača aktuelnog evropskog prvaka. Neći im ni sudije pomoći tada.

Takođe, Dončić plačljivac i Dragić nerčik će uveliko biti umorni do tada, dok su ostali su nebitni, realno.

HanSolo

pre 2 godine

Pa mislim da smo se mi zaleteli previše.. Nema danas baš jako loših timova.. Mi ruku na srce nismo imali baš jakoh utakmica do sad.. A i imamo isti balkanski mentalitet kao Slovenci.. Da umalozavamo naše protivnike.. To može biti izuzetno opasno za nas.. Već se samo priča o Francuskoj, ali ako italija ima svoj dan mogu biti jako težak orah da bude.. Daj bože da nisam u pravu ali samo sa punim fokusom treba ulaziti u utakmici..

Стара школа

pre 2 godine

Белгија игра неупоредиво лепше иако судије непристојно навлаче за Словенију.

76er

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:06)

Jesi siguran da je tako, da dao je Dragic 35 i kusur poena, pa smo opet bili egal sa njima. Problem je bio kad su krenuli da nas razbijaju Muric, Prepelic, Blazic i Rendolf. Dakle ti ili nisi gledao utakmicu ili si ono za sta optuzujes mene da sam, a to je glup.
A verovatno si i glup i nisi gledao.
Ne, ne prijatno ja tebi zelim momcino.

Giga Moravac

pre 2 godine

Izuzetno iritantna ekipa. Dončić se buni za svaki ulaz, non stop traži faul. Sudije ko da su Slovenci,sude svaki i najmanji kontakt. Voleo bih da ih neko otkine a posle da se smeje Dragiću u facu. Nadam se da ćemo to biti mi.

Denis

pre 2 godine

Kako je ogavan ovaj Doncic, samo se nesto bacaka, folira i raspravlja sa sudijom. A ima potencijal da bude jedan od lepsih igraca za gledanje kada se ne bi kreveljio.

A degutatna su i ova gledanja snimaka za namerni faul, usporavaju igru do besvesti.

Krle

pre 2 godine

Sta je sa ovim dragicem goranom naravno onaj njegov brat i nije kosarkas ima karijeru samo da bratovom imenu,kakvo ulicarsko ponasanje tokom citavog sampionata,drma ga kompleks doncica i sto vise nije glavni izgleda zestoko tolko da jedva podnosi to,sto godina ima a mora luku da slusa.

Dr Hitch

pre 2 godine

Kako kuka čim ga neko pogleda, ali zato mu nije problem da čoveka namesti na lakat dok protrčava...sudije ih previše štite, nikada nisam video da neko ima toliku pomoć u svakoj utakmici. Naravno, dobili bi Belgiju svakako, ali ovo je samo pokazatelj da moramo biti bolji za 15 poena, ukoliko želimo egal utakmicu sa njima.

Ray Donovan

pre 2 godine

Mrš s ovog portala.
(1+1=2, 10. septembar 2022 17:22)
Zbog nečijeg mišljenja ti sebi daješ za pravo da preteruješ sa portala. Ne daj bože ratova, takvi kao ti proteruju iz kuća/stanova, sela/gradova. I onda kad čovek kaže da je nekad možda i do nas, ti upravo dokazuješ da je upravu. Bravo, srpstvo ti zahvaljuje na tvojoj brizi i žrtvi.

Ivan

pre 2 godine

Srbija igra ubjedljivo najbolju i najljepsu kosarku. Igra se kolektivno, timski. Svaki igrac je podredjen ekipi.Najvise akcija, dodavanja, asistencija. Mastovito. Kretanja igraca, kruzenje lopte. Odbrana agresivna. Za razliku od Slovenije, npr. u kojoj je sve podredjeno Doncicu. Nba stil superstara i statista koji mu otvaraju prostor za 1 na 1. Bezidejno. Baci je Doncicu, pa ce on sam. A Doncic je vrhunski igrac, ali nepodnosljivo prepotentan sa svim tim Nba in your face ponasanjem.

76er

pre 2 godine

Ne znam zasto se ova Slovenija dize u nebesa,Cancar dve godine ne igra kosarku(vecita rezerva),Dimec(gori od Kuzica),Blazic, Muric(realno presecni igraci)Braca Dragic(Goran nekad bio zmaj,mator je,Zoran nista posebno)...Prepelic potpuno van ritma....Tobi(nije ni medju 10 centara na EP)....Belgijanci samo da smire napad,previse zure i bice tu papreno....
(Jokic the great, 10. septembar 2022 15:06)
Ti gledaš pojedinacno a fora je da su oni kao tim dobri i da se odlicno razumeju.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 15:12)

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.

iki

pre 2 godine

Dončiću svaka čast veliki je majstor ali ovo padanje kao pokošen i gledanje sudija za običan faul na trojci da li je nameran svarno baca senku.

indijanapolis2002

pre 2 godine

Jeste li zapazili da u svakom Sarencevom prenosu u više navrata kaže: "morao bi da obrati pažnju na ponašanje, jer rizikuje tehničku"
P. S. Luka beli medved Doncic

Analitičar

pre 2 godine

Tvrdim da su nas Slovenci 2017. u finalu dobili jer je Dončić izašao maltene na pola utakmice povređen. Da je on ostao, pobedili bismo ih.

Ne znam ko će osvojiti ove godine, ali Slovenija neće.

Borkes

pre 2 godine

Ala su sudije pogurale Sloveniju. Doncicu se sve svira za a nista protiv. U 4/4 napravi covek faol, podize ruku, a sudije nista. Sramota

mr Dzabalesku od Pirot

pre 2 godine

Ako su vama ovi Zlovenci toliko odvratni, zašto jih gledate? Zašto pratite sve medije?
Ako meni nešto stvara da povračam, ja se toga manim.

Volio bi da pogledam neku utakmicu Srbije... Problem je da volim dobru hranu, pa ju je šteta...
😊
(lukadoncic77

Ne bi mi ali nas genetika i tradicija razvaljuju. Ko ne postuje svoje korijene nije nikakav covjek.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Sramno ponašanje igrača Slovenije a pogotovo ovog Dončića. Nesporno da je izuzetan košarkaš ali ono mlataranje rukama, skakanje na svaku odluku sudija je toliko primitivno da čoveka zaboli želudac dok gleda. Ne razumem zašto mu sudije ne daju tehničke greške, pa napolje. Skači po tribinama i svačionici?! Inače Slovenija može ovo da prođe jer je u pitanju Belgija i što je u ovoj utakmici potpomognuta sudijama, već sledeću ispada. Pa ne igra se košarka tako što ti jedan košarkaš da 90% poena. Može jednu utakmicu tako, ali ne sve na turniru. Nije to tenis…

only fools and horses

pre 2 godine

Jel ikad neka lična svirana Dončiću, ili to ne postoji u pravilima. Ono što nad njim kad je u napadu sviraju kao ličnu, to je u odbrani, na suprotnoj strani lična u napadu. Pri tom igra snagom, razgrće sve oko sebe i u odbrani i u napadu. I još se stalno buni, gestikulira... strašno, a svira se i kad ga pogledaju poreko. Postao mi je toliko antipatičan kao retko ko.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Doncic sam igra, svaki napad ide preko njega...zamislite Jokica da uzima 25 suteva po utakmici i da igra 38 minuta...
Laganih 40 poena prosek!!!! Laganih 40 PROSEK PO UTAKMICI!
(Nemanja, 10. septembar 2022 15:57)

pa igra toliko zato što igra sam, kao što reče. i šutira toliko zato što je najbolji suter i nema ko drugi da šutira osim njega. jokicev plus je što ima još par igrača kod nas na koje može da se osloni pešić ako jokica ne ide
(navijač zvezde, 10. septembar 2022 16:13)

To da. Samo nije naglasak na Srbiji i Pešiću, već čovek sugeriše koliko bi Jokić davao da toliko šutira.
Jokić je protiv Poljske šutnuo 8 puta (pogodio 7) i imao je 19 poena za 17 minuta igre.
Dončić za sada protiv Belgije igra 35 minuta, ima 35 poena, uz šut 11 od 24. I 9 od 10 slobodnih.

Jokić je dosta precizniji, a mali namazaniji, više slobodnih dobija.

Navras

pre 2 godine

Nije problem Dončić, problem su sudije koje su zaljubljene u njega. Apsolutno sve mu je dozvoljeno. Faulove pravi, ne sviraju mu se. Pipnete ga prstom, faul je za njega. Kada promaši, unosi se sudijama u lice, gestikulira, i ne sviraju mu se tehničke. I glavno pitanje nije kako pobediti Sloveniju kada igrate protiv njih, nego kako pobediti sudije.

Damjan

pre 2 godine

Samo kukate i kukate... Srpska posla... Da u Srbijj nemam puno prijatelja koji su dobri i pisteni ljudi sirokog pogleda, mislio bo, da je ovaj forum ogledalo Srbije. Ali znam, da nije. Mi navijamo za vas, kad igrate sa drugima, i mi pratimo Jokaru u NBA, kao nase tri i postujemo ga...Bilo nam je zao, da niste bili u Tokiju..... Bilo bi lepo, da se sretnemu u finalu pa neka bolji pobedi.

Dachazvezda

pre 2 godine

Luka je... debeo??
Gledao juče neke snimke iz prve i druge NBA sezone... ima 5-10kg manje!!!
Sto je strasno, znači da ima dosta potencijala da bude - još bolji?!?!

Gde će više? :))))))

Doktor docent akademik strucnjak

pre 2 godine

To je ona ista Belgija kojanse borila sa nasim trecim timom, toliko o tome koliko ne treba pricati unapred

cole

pre 2 godine

slovenci postali gori od spanaca i italijana zajedno! ne kapiram sta su umislilu pa da apsolutno svaku odluku sudija komentarisu i negiraju!!! a pri tom, do sada nije bilo vece sudijske kradje nego sto je to u njihovu korist danas. pih...zgadili mi basket.

marko

pre 2 godine

Belgijancima svaka čast za igru i ponašanje a Slovenci su mi ogavni. Gotivio sam Doncica ali dečko se toliko duva i prljavo igra da je to strasno.

War Inside My Head

pre 2 godine

Ne kaže se bez razloga da je prvi meč na ispadanje,za favorita najteži.Slovenci bi ih od 10,8 sigurno utakmica dobili,ali u jednoj utakmici na sve ili ništa,sve je moguće?Moglo bi biti iznenađenja u 1/8 finala!

Dachazvezda

pre 2 godine

Sta priča ovaj Šarenac?!?!?!
"imate restoran u hali, možete da naručite piće i hranu..."?!?!?
Prso :)))
Ulazi Strajnić u njega :)))))

Padjine969

pre 2 godine

Svi odreda Slovenci se ponasaju kao velike nedodirljive kosarkaske zvezde.Svi pocev od nekog Murica apsolutno svaki put dobacuju sudijama.Pri tome su prilicno prljavi igraci na celu sa Doncicem.Sudije to apsolutno tolerisu.Belgijanci korektna i fer ekipa.Nisam siguran da bi nadobudnim novopecenim zvezdama neka druga reprezentacija tolerisala ovakvo ponasanje.

Di je glava Lajovicu

pre 2 godine

Koje smece od ekipe su ovi Slovenci. Zdravo bili pa videli kaki cemo da predjemo preko nabedjenih zvezdica. Polako su preuzeli francuzima titulu za antipaticnost.
(Milan Spanac, 10. septembar 2022 16:29)

Kako sad slovenci?? Svi ovde komentarisu da su to sve srbi

Ssss

pre 2 godine

rubio mala maca za ovo deriste bezobrazno. Sudije resile utakmicu kada pri neresenom rezultatu umesto faula na zemlji sude dva plus jedan za Doncica, a kontakt postoji pre nego sto je pogledao ka kosu.

basko

pre 2 godine

Svaka čast Dončiću, to je majstor koji se rađa jednom u 20 godina, mislim da ni Kobi Brajant ne bi ovako dominirao u reprezentativnim utakmicama kao on. Ali ponašanje mu je ispod nule, ispod svakog kriterijuma, dečko prosto traži da ga neko odvali od batina

Padaju mi kapci

pre 2 godine

Za doncica(namerno malim slovima) jedan igrac tipa kao Grin u GSW, da ga malo spusti.
(Stomatolog, 10. septembar 2022 17:02)

Imamo mi Kalinu za te stvari.

4k4.Dex

pre 2 godine

@Damjan
Pa i mi navijamo za vas, imate Doncića i Dragića koji su srbi, nećemo valjda da navijamo za Francuze ali smo realni kad treba.

kole

pre 2 godine

Dončić je fantastičan igrač, ali postaje malo degutantno da posle svakog prodora, driblinga, kontakta sa protivničkim igračem maše rukama i gleda ili se raspravlja sa sudijama. Ne znam šta očekuje, da niko ne igra odbranu na njemu i da ga puštaju da se šeta i postiže koševe? I ovako mu se svira sve i svašta tako da mu zaista nije potrebno da se žali na svaku odluku...

Meklejn

pre 2 godine

Preslikana situacija, faul u napadu. Lopta za Sloveniju.
Faul u napadu, slobodna bacanja za Sloveniju. Kasnije floping Prepeliča sudije ništa.
Ne znam zaista čime je Slovenija ovako zadužila fiba sudije.

Baki

pre 2 godine

sudije proteziraju Slovence vidi se iz aviona. I to verovatno po nalogu nekih moćnika koji znaju da ce mnogo vise da zarade ako prodje Slovenija nego neka tamo bezvezna Belgija

Seek and Destroy

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.

Munja Trans

pre 2 godine

janezi su smesni doncic i nista vise,a i on siluje loptu do iznemoglosti,prva prava ozbiljnija reprezentacija ce ih poslati kuci

Marko

pre 2 godine

@navijac zvezde

Nisi u pravu Doncic igra tako i u Dalasu gde ima dobre saigrace, ima najveci usage rate u istoriji NBA lige...
Covek jednostavno igra sebicno, kao Westbrook/Harden NE ZNA drugacije...

megadeth > metallica

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:06)

Hoce neko da objasni momku par stvari, jer ocigledno nije ispratio prvenstvo 2017, a ni tu finalnu utakmicu. Pri tom mislim da decko kome si odgovorio je svakako mislio na celo prvenstvo, a ti si zapeo za jednu utakmicu, ali je i tu on u pravu, nego eto uzmi da vredjas ljude, to je pravi argument.

gaspar vidmar

pre 2 godine

Jesi siguran da je tako, da dao je Dragic 35 i kusur poena, pa smo opet bili egal sa njima. Problem je bio kad su krenuli da nas razbijaju Muric, Prepelic, Blazic i Rendolf. Dakle ti ili nisi gledao utakmicu ili si ono za sta optuzujes mene da sam, a to je glup.
A verovatno si i glup i nisi gledao.
Ne, ne prijatno ja tebi zelim momcino.
(76er, 10. septembar 2022 16:35)
I nepismen si.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:51)

Dakle, osim sto mi fali par zareza, nemas vise argumenata? U redu, sportski pozdrav!

smeh

pre 2 godine

Šta li treba Dončiću ova samopromocija i igranje 1 na 5? Još onaj pokvaren lakat u protivničkog igrača koje sudije naravno nisu videle. Nego da li Slovenci plaćaju ove sudije? Verovatno im ni sudije iz Slovenije ne bi onoliko pomagale i to protiv Belgije. Inače ovi Belgijanci koliko toliko igrali košarku dok kod Slovenije Dončić 1 na 5 a ostali samo tu da popune broj i da kampuju na liniji za 3 poena. Jako ružna košarka.

Denis

pre 2 godine

Sa Tobijem za 13 minuta +15, bez njega za 7 minuta -12. On im je trenutno kljucni igrac.
(bskfan, 10. septembar 2022 15:38)

Slovenija je uvek imala dobre strance!

Urox

pre 2 godine

Aj sto se za svaku odluku buni beli medved ali sto se bune nebitni Edo ,Prepelic ,Blazic ,Cancar ....Ljudi su na svaku sudijsku odluku u cudu

Mikeli

pre 2 godine

Sta god bilo Belgija je pokazala kako treba da se igra košarka sa skromnim igrackim kadrom. Borba, brz protok lopte. Poštuju igru maksimalno. Pritom sudije ih ne poštuju dovoljno. Svaka čast!

Paja

pre 2 godine

Koja kradja za Slovence, Doncicbda tako igra stalno i da faulira a da mu se nista ne sudi brojao bi zube po terenu sa Italijanima,Spancima, nasima....sramota sudjenjeeee...

Roki

pre 2 godine

Razocarao me je Goran Dragic, ponasa se kao da mu je 20 godina. Luka izuzetno iritantan. Sudije za zatvor. Pisao Sam vec da se Sekulic ne pita nista I da Sam siguran da je barem pola ekipe nezadovoljno jer je Doncic aposlutni gazda reprezentacije. Izaci ce sve na video cim stanu rezultati.

bVb

pre 2 godine

Ti gledaš pojedinacno a fora je da su oni kao tim dobri i da se odlicno razumeju.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 15:12)

Pa da, razumeju. Svi za Luku, a on samo za sebe. Radiće to do nekog trenutka.

CroFed

pre 2 godine

I ovi moji Hrvati nisu htjeli na strašnu Sloveniju, već im milije bilo ići u mogućem četvrtfinalu na tvrdu Litvu ili polivalentnu Španjolsku, nadasve zanimljivo. A za Slovence igraju "2 krštena igrača"

MilosNS

pre 2 godine

Dončić konstantno tokom cele utakmice, posle SVAKOG prodora priča sa sudijama, prorestvuje, za vreme izvodjenja slobodnih bacanja, gestikulira, širi ruke.. a zaštićen je ko beli medved. Koliko to postaje iritantno..

boki

pre 2 godine

Kao prvo za mene je Srbija 95% favorit da bude prvak i sve ostalo ce biti extra iznenadjenje. Nasa (Slovenija) igra se mi ne svidja, na olimpiadi je bio brzi protok lopte, ovde sve ide na luko koji je dobar ali nije to prava igra. Odmah bi podpisao broncu koja bi bila extra za nas i druga medalja na EP. Nadam se da dodjemo do polufinala.

goran

pre 2 godine

Očekivana pobeda Slovenije.Dončić je u prva dva meča dao ukupno 30 poena, Litvaniju su dobili jedva a od Bosne su izgubili. Nakon toga počeli su da igraju onako kako je jedino i moguće,ako žele medalju. Dončiću lopta i sva ovlašćenja a ostali u ćoškove da čekaju povratni pas,to izgleda možda ružno za gledanje ali drugačije oni ne mogu.Slovenija je u padu što se tiče kvaliteta,Tobey je slabiji igrač od Rendolfa, mlađi Dragić, Blažić, Prepelič, Murić daleko su od svojih najboljih dana, Gorana Dragića ipak stižu godine... I vrše strašan pritisak na sudije, bukvalno ceo tim,selektor i Dončić pogotovo.

goran

pre 2 godine

sudjenje na stetu belgije cak gore nego na nasu stetu u onoj prijateljskoj u slo sa njihovim sudijama. sramota je sta se dozvoljava luki, bukvalno svaku utakmicu krecu sa +25 minimum.

gaspar vidmar

pre 2 godine

Koji bre tim, ne lupaj gluposti, bili su 2017.
Ovo sada je horor show Luke Doncica, koji je privatizovao reprezentaciju.
(76er, 10. septembar 2022 15:54)
I 2017- te su igrali bukvalno isto samo je tada forsirao Dragic.
Nas je u finalu razbio sam Goran Dragic.
Nemaju oni igracki kadar kao mi pa da svi igraju,zna se da Doncic i Dragic u Sloveniji vedre i oblace.
Bolje da lupam gluposti nego da budem glup kao ti.
Prijatno ti želim.
(Seek and Destroy, 10. septembar 2022 16:06)

Dao je i Janis Srbiji 40 koseva, pa je izgubio, problem je sto drugi nisu dali nista, e a kad je Dragic dao nama tu oko 40 svi ostali su doprineli jos pobedi Slovenije (pa i tada mladi Doncic koji se povredio sredinom utakmice). Potrudi se da razumes da je ovo timski sport, a ne da balavis na iso kosarku.
P.S. Naravno nije ni to isti tim Srbije ali nadam se da ces razumeti poentu, ne skaci za vrat ljudima, kad ne znas.

76er

pre 2 godine

Moja dva nicka ovde su 76er i gaspar vidmar, drugi iskoricen zbog trenutne situacije koju opisujem, ironicno. Ko je ovde duze na sajtu to zna. Za ovo ostalo ne znam sta pricas, ali ako ti je tako lakse. :D

PG

pre 2 godine

Na prvenstvu, kao sto je poznato, sudjenje lose. Al ako kao imaginarne sudije zamislimo igrace a njihove reakcije kao odluku, procenat iapravnoati mnogo gori. Svi lazu i foliraju. Slovenci prednjace sa zeatinom.

Uvjek sam volio G.Dragica al ovakvo nadmeno ponasanje, razazocarava. Nece da se okrene Muricu da mu izvede loptu i jos on prvi se brecne. Vikanje treneru na tajm-u, sramota.

Nasi ce nadam se biti mirniji, kad bude gusto.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Jeste li zapazili da u svakom Sarencevom prenosu u više navrata kaže: "morao bi da obrati pažnju na ponašanje, jer rizikuje tehničku"
P. S. Luka beli medved Doncic
(indijanapolis2002, 10. septembar 2022 15:55)

To kaže za mnoge igrače kad se bune na odluku sudija. Mora da se pazi.
Što se tiče dobijanja tehničke, teško, jer, vidiš, neke zvezde smeju više da prigovaraju...

Koktel ljubavi

pre 2 godine

Auuuu Zid plača nije video toliko kuknjave od Doncica i drugara. Ala cemo da ih vratimo na fabricka ako se dogegaju do polufinala

Beograd-janin

pre 2 godine

pa igra toliko zato što igra sam, kao što reče. i šutira toliko zato što je najbolji suter i nema ko drugi da šutira osim njega. jokicev plus je što ima još par igrača kod nas na koje može da se osloni pešić ako jokica ne ide
(navijač zvezde, 10. septembar 2022 16:13)

Ne kapiraš, mi igramo sa svim igračima i još nije došlo do toga da "jokića ne ide"...još uvek nismo igrali "samo na Jokića", nisu drugi njemu opcija, nego je on drugima opcija.

hvala Bogu te nisam englez

pre 2 godine

Al najjaci je komentator sport kluba hrt koji ja mislim vise navija da slovenci ispadnu nego sto navija za hrvatsku.
(Munja Trans, 10. septembar 2022 16:14)

Pa smučilo se čoveku.

Ivan

pre 2 godine

Nismo ni počeli utakmicu sa Italijanima, a već pričamo o Francuzima, Slovencima, Grcima. Bojim se da nas to skupo može koštati, kao i uvek.

nemanja

pre 2 godine

Luka je fenomenalan, ali meni je neverovatno da ga ne udvajaju i da ga ne zatvaraju, pa pusti ostale, nisu kvalitetni kao on... Cudne taktike

Brooklyn boy

pre 2 godine

Дончић сјајан, феноменалан играч, међутим, морам да признам да ме је разочарао својим понашањем...

Keynes

pre 2 godine

A smejali ste se Kariju za Belgiju... Poznavaoci kosarke. Dobro 'ajde, i ja sam se smejao, pa sta?! Nisam mnogo... Belgija vrlo solidna.

Ja ti on

pre 2 godine

Muric pravi faul i dize ruku ali sudije ne sviraju nista.
Doncic namesta Belgijanca dok trci kontru, sudije opominju Belgijanca.
Doncic pravi faul i dize ruku ali sudije ne sviraju nista.
Preterali su stvarno vise, nije mi jasno kako niko ne dize glas povodom toga.

Gde ja živim

pre 2 godine

Žilava Belgija, ali previše brzopleta. Mogli su malo da zakuvaju stvari više, no dobro. Nekoliko napada za redom zategnu sa jedne noge iako su sami. Malo ziceri, malo prodatih lopti iz loših odluka i bez plana B. Mada da znaju lepo da igraju i timski to stoji.

Dončić maestralan, nezaustavljiv, ali za neke stvari, a pogotovo ovo nameštanje Tumbe je mogao da dobije jednu tehničku čisto vaspitne prirode. Ok, najbolji si, sve je u redu, ali nije baš u redu da radiš šta god ti padne napamet.

Što se tiče igre, šta reći. Uzimao je loptu kad god je bilo tvrdo i rešavao stvari. Dragić pripomogao koliko treba. Mene on plaši. Zasad mu šut jako slabo ide. Odbranu igra fenomenalno, na iskustvo prodori i poludistanca kad treba, međutim trojke nikako. Tobi fenomenalan u piku. Mada mi ovaj Sekulić opasno ide na živce. Onaj potuljen "mama 'oćeš da mi kupiš nešto, sudija što ne sviraš ništa, nisi dobar" pogled. Bar da se dere pa da kažeš da je simpatičan. No, do Slovenaca ima još mnogo.

1+1=2

pre 2 godine

Zbog nečijeg mišljenja ti sebi daješ za pravo da preteruješ sa portala. Ne daj bože ratova, takvi kao ti proteruju iz kuća/stanova, sela/gradova. I onda kad čovek kaže da je nekad možda i do nas, ti upravo dokazuješ da je upravu. Bravo, srpstvo ti zahvaljuje na tvojoj brizi i žrtvi.
(Ray Donovan, 10. septembar 2022 17:54)

Dobro je. Lepo ti je rekao da sereš i dalje.

Laura

pre 2 godine

Bravo Slovenija i ko ne igra dobro pobeduje, stvarno nezgodan Tim, ko prorade još, cancar, I Dragič Evo opet medalja ne treba z. Dragič muruc, Blazic, dovoljno prepelic, G. Dragič, cancar, dončič i malo toby i moramo uzet na znanje, da Slovenija još nije odigralo odlično utakmico i to dolazi