Košarka 746

Ponedeljak, 25.01.2016.

20:40

Partizan srušio Zvezdu, opstanak blizu!

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 86:81, u poslednjem meču 21. kola regionalne ABA lige.

Partizan srušio Zvezdu, opstanak blizu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

746 Komentari

Sortiraj po:

Nesa

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!
(veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)

Ah da, vi Stojkovića niste vređali, hteli ste da ga ubijete.

Kayser Soze

pre 8 godina

Bravo Dzile, bravo momci! Eto sta znaci veliki trener..
p.s. Ovi sto prozivaju Cveleta zbog kretanja na kos zadnji napad, setite se Cirbesa u Ljubljani, poslednji napad, isto je sve bilo vec odluceno..

Milan Djokic - Soko

pre 8 godina

Ma gde Partizan srusio Zvezdu, srusila Zvezda sama sebe. 3/22 trojke, pa samo zato su i pobedili. Dve jos da su usle i dobila bi Zvezda.
(Azer, 25. januar 2016 23:01) # Link komentara

Otkrio si rupu na saksiji.

xxx

pre 8 godina

Zvezda vas pustila a vi u transu kao da ste Euroligu osvojili hahahaha kakva ste vi komedija
(SRBin bre, 26). Pa Partizan je i osvojio Evroligu,dunsteru. Nadam se da cete uvek da nas pustate ubuduce...

K(ik)lop

pre 8 godina

Kakav seljacki potez cvetkovica na kraju utakmice cime je pokazao kakav je covek,a i kasnije je zakuvao koskanje na centru,ali zato mu je Dangubic pokazao gde mu je mesto hahahahha sta mu nacini probio tablu loptom.

Redzi Miler

pre 8 godina

veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)

A vi ste gospoda kada prozivate Dzikicevu majku koja dolazi na svaku utakmicu da podrzi sina? Genijalci!!!

ZIVOT

pre 8 godina

ne mlati,napalili ste se ko da ste EL osvojili....naslov sve govori! Imamo mi prece utakmice od ove! I tebi je mag usadio,to da vasi stranci igraju za dzabe!?

Nolan

pre 8 godina

Presudio je loš šut Zvezde tj. Milera. Svim timovima se desi loše šutersko veče, inače ovo bi bila rutinska pobeda. Još je faza uigravanja za proleće i plej-of sa Cedevitom, igraćemo još dvaput u Top16.
A što se tiče rivala, trenutak kad je ložana Cvele krenuo da položi na kraju a Dangubić slomio tablu smečom sve govori... čeka ih junsko čišćenje...

Ilija navijac

pre 8 godina

Komentari su uznemirujuci. Sad svi na internetu pogledajte kakvi su bili navijaci ova dva kluba 70ih i uporedite ih sa sadasnjim. Nekada je otac sa dve cerke od 10 godina isao na stadion da gleda fudbal i uzivao a pogledajte situaciju danas. Fantomke i mrznja su glavna obelezja. Apelujem na B92 da nas malo podseti na navijanje 60ih ili 70ih. Znam da nije to vreme ali u mnogim evropskim zemljama jos uvek je porodicna atmosfera prisutna na stadionima. Pozdtav svim navijacima a ne huliganima.

Okoca Dimi

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!
 (veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)
Sami je vitkovac igrao za zvezdu u vreme zmaga sagadina (kada ste napravili dug od 18 miliona evra),a milutinovic i cvetkovic su igrali u crvena zvezda diva telekom beograd sa adresom stjepana stupanca 15 a zeleznik.Imas internet,pa izguglaj.

bbROD

pre 8 godina

ZIVOT, 25. januar 2016 23:20
Da, Partizan ima 6 stranaca ali tih sest zajedno su placeni koliko Cirbes. U tome je razlika. Mi smo uzeli one koje nijedna ozbiljna ekipa nije uzela i sa takvom ekipom smo vas sinoc drzali u podredjenom polozaju do kraja

cartmanx

pre 8 godina

Miloje je ok, ali ja sam uvek vise voleo da dodje Dzikic, iako su obojica zagrzizeni grobari, ali sam bio siguran i ranije a sada jos vise da je Dzikic bolji, harizmaticniji, i svakako iskusniji trener,o poznavanju taktie, trenucima kada treba reagovati u sekundi,da ne pisem-vidjeno. Sinocnju utakmicu je dobio Dzikic(naravno zasluzni su i igraci), ali zamislite ovu utakmicu sa Perom, pa odrali bi nas, igrali bi se sa nama. Komsije imaju na svakoj poziciji za klasu boljeg igraca,klupu i da ne spominjem, imaju kontinuitet,Dzikic je uspeo od skrpljenog tima za veoma kratko vreme da zabelezi tri pobede, uporedite odnos prema igri, tajming za izmene,za tajm out,od skrpljenih igraca tokom sezone i potpunog rasula,dobio je sve tri utakmice. Pera je bio i ostao nas "kapiten" ali za trenera nije i to sam znao pre nego sto je i zvanicno seo na klupu, a ako ova uprava ima dobre namere zadrzace Dzikica jos mnogo godina, pa do novih titula,i uspeha u EL(ako ce uopste vise da se igra). P.S.Ovaj tim CZV je inace slabiji od proslogodisnjeg sa proslogodisnjim ja sam ubedjen da bi DV i Dzikic stigli sa CZV do F4 minimum.Pozdrav za sve normalne navijace oba kluba.P.S.Naravno sa ovako limitiranim timom tesko cemo protiv ovako jake CZV osvojiti KLS, ali za pocetak ok.P.S.Naravno CZV je mnogo jaci tim i ne ocekujem titulu KLS, ali za pocetak je dobro.

LFC

pre 8 godina

Svaka cast na pobedi nadam se da cete opstati zato sto bi glupo bilo da cekamo kup ili nasu ligu pa da gledamo derbi,realno velika je razlika u kvalitetu,a to se vidi i po rezultatu,zvezdi nista nije islo,a pogotovo sut,dok je partizanu sve ulazilo i opet je samo 5 razlike,jedva cekam kup gde verujem da cemo vam se oduziti za ovo.

Gera

pre 8 godina

Primetio sam da i zvezda i partizan nastavljaju da unistavaju Srpske talente(mene samo to interesuje).Glisic nije dobio nikakvu priliku ove sezone i ako je Partizan ubio u raspadu,a recimo Dino Radonjcic koji je za njega bio mala beba dobija priliku u realu.Zvezdin Aranitiovic coskari po Sremu,isto vazi za radenova koji ne moze da igra od starijih igraca.Jos nesto Apic je za Tejica igrac,a nejojte misliti da su Stojanovic i Ristic dzbe pobegli...

Kaiim

pre 8 godina

@veliki strumf Ti mi pricas o vrijedjanju? Pa jedan golman reprezentacije Srbije nije mogao da stane na go, a da ga "navijaci" Zvezde sa sjevera ne gadjaju bakljama i ne upucuju najpogrdnije uvrede na racun porodice. I sve to u nacionalnom dresu. Toliko...

Ogulin Ćulibrk O'Glo

pre 8 godina

Razlika u kvalitetu je evidentna. Problem je što i dalje ne vidimo dalje od svog (po)nosa. Dakle, kao Zvezdašu mi uopšte nije teško pao poraz. Bez obzira na istoriju i "zlu krv" koju je gajio DV, dolaskom Džikića je, nadam se, nastupilo vreme međusobnog poštovanja. Zvezda je odigrala, da se diplomatskim izrazim, nemotivisano, a odluka o tome svakako leži u činjenici da su odlučili da završe već jednom sa ostvarivanjem malih ciljeva. Hrvatske, slovenačke i crnogorske ekipe se međusobno štite kako bi sačuvali mesta u ABA ligi, jedino mi, zadojeni mržnjom gledamo da propadne partizan ili Zvezda. E sad, da je ostao Dulo, ne bi mi bio problem da im poželim laku noć, ali znao je on da ga očekuje borba za opstanak pa je dao upravi razlog da ga oteraju, a zadržao je manevarski prostor da se vrati kadse kkp konsoliduje. Neće čovek da se blamira. U svakom slučaju, nadam se da će izboriti opstanak, jer smatram da je to važno za srpsku košarku. Ali, nemojte još da se radujete, nije sve gotovo.

gradski

pre 8 godina

Ne ide Radonjić iz Zvezde skoro. Samo sa takvim trenerom možeš da praviš pijacu od tima, da drugi odlučuje ko kada igra , ko se kupuje a ko prodaje. A Partizanu sve najbolje u nastavku. Što se mene tiče , kao Zvedaša, voleo bih da je Partizan jak tim , a da ih mi dobijemo u finalu, a ne da se postavlja pitanje opstanka i slično.

John Terry

pre 8 godina

Zasluzena pobeda Partizana . Odlicno ste odigrali , za razliku od nas .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mijat Splitski bili, 26. januar 2016 07:58)

Pridruzujem se cestitkama. I zamolio bih da batalite price o pustanju i namestanju. Jer, ako smo ih mi pustili u situaciji kada se borimo za drugo mesto, a oni nasi najveci sportski rivali, to je onda jos veca nasa sramota. Sportskog rivala ne treba nikad pustati jer se tako pokazuje nepostovanje prema njemu. Prosle godine Partizan je imao Macvana, Pavlovica, Milutinova, Tepica, Milosavljevica. Koga danas imaju? Od kakvih smo mi poluigraca izgubili? Sramota.

VUK

pre 8 godina

sve čestitke Vladi Srbije na pokušaju da Partizan ostane u ligi! Kao i svi drugi projekti, i ovaj će biti teško ostvariti.Treba pobediti i direktne konkurente! Lako je bilo sinoć..protivnik 2-26 za tri poena, bez skoka celu utakmicu.. šut katastrofa. bez zalaganja, klupa ravnodušna..Najgore u borbi za opstanak je kada ekipa umisli da poseduje kvalitet koji nema.Oprez!

@-e!

pre 8 godina

Jos plej, Salo i Dulo i to je to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gbj, 25. januar 2016 22:03
i sekana....

Iha

pre 8 godina

Dobili su nema sta i neka, cestitam i ja na pobedi.

Da ce sad Partizani da uzivaju u ovoj pobedi i to je jasno. Tako smo i mi jedno vreme pa na kraju ipak izgubili one bitne utakmice. Znaju i oni dobro sta ce biti u kupu i pasteti. Zvezda je za klasu bolja ekipa od Partizana. Treba samo pogledati nas sut za 3 sinoc i sve ce vam biti jasno.

Ceracemo se mi jos...

nowhere connection

pre 8 godina

Lepo je videti da su srpski klubovi naucili, da se treba drzati zajedno. Nadam se da Partizanovi konkurenti, nece pokrenuti pitanje regularnosti.

Bez Morala Nema Coveka

pre 8 godina

Videcemo za par meseci koliko cete da se radujete. Trabala je Zvezda odma da vas dokrajci, ali nema veze. Bolje da cuvaju motivaciju za znacajne meceve. Vi samo pljujte, to samo i znate.

belosevica apostola vodi kuci mami!

pre 8 godina

Cim sudi Belosevic Fmp je povlascen, cccc... Sramota!
(Realan, 25. januar 2016 21:24)

Jel to onaj covek sto vam uz Miliju donese 13 tutula KLS i 6 ABA lige? Jel to onaj covek koji uvek trazi kriterijum sudjenja dok ga ne pronadje da odgovara partizanu?
(licemerstvo je cudo, 25. januar 2016 21:58)
miliju ostavi na miru! magarcino!

decace

pre 8 godina

Ko ne vidi da je ovo pusteno nije gledao basket.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mix, 25. januar 2016 23:50)

Ko kaze da imas vise od 12 god taj je lud, a da pustili nas a bore se za drugo mesto hahahahahaha ajde spremanje za skolu polako...

Metalac

pre 8 godina

Institucija??? HA HA HA. Raduju se opstanku u ABA Ligi uz smesnu pomoc sudija!!! Da je pravde Metalac bi ostao a vi bi trebalo da igrate KLS, gde vam je i mesto. Tuzno je cemu se radujete.

Voip

pre 8 godina

Eto kao sto rekoh. Ovi napaljeni, mi dosli da odradimo mec i tako to zavrsi, prokenja ih a mi bez energije udjemo u los ritam i poraz neminovan. Cestitke Partizanu vise su zeleli pobedu. Ne moze derbi da se odradjuje to je uvek dobijao onaj ko vise energije i zelje unese bez obzira na kvalitet. Pored ovako ocajnog suta opet smo bili u igri do samog kraja, to dovoljno govori o kvalitetu. Ovako bese i prosle godine pa smo osvojili ABA ligu, nema razloga da tako i sad ne bude. Jos jednom cestitke pobedniku i zelje za opstanak. A mi da se sacuvamo povreda i da podizemo formu, ovako ne smemo pristupati utakmicama.

Ddd

pre 8 godina

Zvezda 6 sekundi do kraja napada, Jovic krece sa loptom, Dzikic zna pre njega kome ce ovaj da dobaci i pokazuje... Partizan krade loptu i zakucavanje na drugoj strani...

kris

pre 8 godina

Čović da išta zna već odavno bi doveo četvorku i trenera,makar prosečnog.Po reketu nam se šeta kako ko stigne i kupi nam lopte.Ovim se možemo oprostiti od prednosti domaćeg terena a verovatno i od titule,koju i ne zaslužujemo.Mnogo ljudi ovde piše i u pravu su,da mi imamo dve solucije u napadu:Jović do Cirbesa i isprazno ispaljivanje trojki,pa šta bude.Ako krene,dobijamo,ako ne krene ne znamo šta ćemo.Sve velike pobede ove sezone su se desile zbog ludih trojki koje su ulazile,a kad ne ide i prosečne ekipe su nam problem.Odbrana,sem građenja skoka,nam nije loša,ali imamo veliki problem koji se zove Miler,koji je ogromna rupa u odbrani,a sad je postao i u napadu.Večeras jedina svetla tačka Cirbes,ali ne može sam niti ga ima ko zameniti kad se odmara.Partizanu čestitke na pobedi koju su zaslužili većim srcem,a svi smo mogli videti koliko znači trener jednoj ekipi i kako dobar trener sa slabijim igračima može pobediti lošeg trenera sa boljim igračima.

Panter Panta

pre 8 godina

Sa ovako slabim timom nemamo šta da tražimo na F4 Euro lige. Bitno da KSS baca pare na organizaciju kvalifikacionog turnira, a nama ni dinar ove nedelje od države za novog igrača!

IQ kao JEZ

pre 8 godina

dogovoreno je da partizan pobedi, zbog srpskih klubova u aba, džabe se primate i jedni i drugi
(đura, 25. januar 2016 22:42)

Hahahahahah ovaj je pobedio sa komentarom veceras. Max 15 godina ima...

anonymous

pre 8 godina

Cirbes indeks 37, alal ti vera majstore! Mada dzaba kad smo izgubili.
Lazic i Cirbes jedini mogu dobiti prolaznu ocjenu, i Kinzi donekle, ostali svi katastrofa. Miler je ocigledno u padu forme, njegova najveca prednost bio je sut, medjutim ne ide ga u poslednje vrijeme.

Ненад

pre 8 godina

Просечан навијач Звезде-биће без стида и срама.
Да ли вас није срамота да поред 20 промашених тројки кукате на судије уместо да за промену некада тражите кривца у вашим играчима?

veliki strumf

pre 8 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz koliko Radonjic blage veze nema sa vodjenjem ekipe! Ali blage veze. Lako je njemu da dobije kad ubacimo 5 trojki u zadnjoj cetvrtini - dobij utakmicu kad ne ide sut. kada ubacimo Nikakav tim Partizana mu daje 86 poena, ej 86! Gde ti je odbrana, radonja? Busa se 3 godine kakvu odbranu igramo, a sa nama u 3/4 simultanku igra Vilson, Dzonsa sanse nema da zadrzimo, primamo 10 trojki od nikad slabijeg Partizana... Igracima Partizana svaka cast kako su konstantno dobro odigrali citav mec. A mi - e zbog ovog bednog poraza izgubicemo Evroligu dogodine! I treba, nece mi biti zao jer smo ovaj mec kao babetine odigrali. 3 zadnja napada je Partizan imao u 2/4, 3/4 i 4/4 i nijedan nismo odbranili, a mi nijedan zadnji ubacili. Pa bruko bre od trenera, bruko! 3 godine tako i nista nije naucio. Neverovatno.

Lebraa

pre 8 godina

Komsije, cestitam na zasluzenoj pobedi! Uz ovakav procenat suta niste mogli izgubiti. Nemojte samo te price o sudjenju kad ste vec pobedili. Ko je mogao da zaustavi Cirbesa bez faula, Djumic mozda? Nemojte, molim vas. Cestitke jos jednom.

Marcus Williams...Grba zna zasto

pre 8 godina

Bravo Radonjicu a i igraci bravo svaka vam cast, vi ste bruka i sramota Zvezdina. Dzaba vam sve pobjede u evroligi!
(Milosevic., 25. januar 2016 22:58)

Nemoj vise navijati za Zvezdu jer nam ne trebaju takve bruke i sramote od navijaca poput tebe. Hvala.

Milos

pre 8 godina

Alo bre oladite vise sa Radonjom posle svake utakmice. Covek je odlican trener, koji nam je doneo puno radosti. Uvek uz njega i momke. Partizan dobio, stigao umor posle el, nisu pogodili otvorene trojke i promasili 12 slobodnih..i sta sad, los suterski dan, odbrana je bila losija nego inace zbog umora i koga briga? Drugi ili treci, nema veze..uzecemo ABA u to sam siguran. Dizemo formu za prolece i to je evidentno. I ko kaze da ne mozemo da budemo 2 na kraju? Cedevita isto tako moze da izgubi od odmorne Mege i Partizana i to je to..totalno ne bitna utakmica za nas. Jedno je bitna ona u petak. Naravno, cestitke Partizanu na igri i pobedi.

metall

pre 8 godina

Cestitke Partizanu na pobedi - vise su je i zeleli i zasluzili nego Zvezda. Svako nepristrasan i realan zakljucice slicno - Zvezda je posle petka i Unikahe definitivno ispraznjena, i umor je cinio svoje, a Partizan odmorniji i svakako motivisaniji je to iskoristio. Partizan je veceras igrao iznad svog trenutnog maksimuma, sa visokom procentom za trojku kada se lomilo i nekim neverovatnim pogocima. Tesko da takvo trojkasko vece moze ponoviti. Sa druge strane, Zvezda je igrala ispod svojih realnih mogucnosti, na gotovo svim pozicijama, izuzev Cirbesa. Nije igrala sa pola gasa jer to bi znacilo umanjivanje Partizanove pobede, vec je evidentno odigrala jednu od losijih utakmica ove sezone protiv raspolozenog protivnika, sa katastrofalnim sutem, pogotovo za tri. Za Zvezdu je lose sto ovo najverovatnije znaci ipak trece mesto, za Partizan dobro jer definitivno ostaje u ligi.

nebo i zemlja

pre 8 godina

dogovoreno je da partizan pobedi, zbog srpskih klubova u aba, džabe se primate i jedni i drugi
(đura, 25. januar 2016 22:42)
Ja bi se odrekao Partizana kad bi samo neko i pomislio da moramo da vas pustimo. U tome je razlika brate...

Sta uradi to Veseli Jane !?

pre 8 godina

Da li ste primetili tokom prenosa da je Vitkovcu u poslednjoj četvrtini TRI puta svirana treća lična greška, a DVA puta četvrta? Znači ukupno je dobio 8 ličnih grešaka! 
Neka rukovodstvo Zvezde pregleda snimak, uloži žalbu i partizan ispada iz lige!
(oštro oko, 25. januar 2016 23:03)

hahahaha

dejan81

pre 8 godina

@dzoSrbija
Pa gdje bas preko Drine nadje?Kako ne rece preko Dunava ili Tise?
Mi sa ove strane Drine isto navijamo i za jedne i druge....Jos ti udari plus pre nego sto sam procitao do kraja...sad moram od zene i djece telefone uzeti da ti minuse spucam...

nevesinjac

pre 8 godina

E ovako..pratio sam utakmicu i cekao jovica vise od 7koseva,za 280km...jako je smijesno koliko sam bio naivan razmisljajuci kako cd zvijezda glat dobiti utskmicu i kako ce jovic dati vise od 7 koseva..jos je smjesnije bilo gledati kako jovic i miler promasuju suteve..partizanu je bila prijeko potrebna pobjeda,a zvijzdi poraz ne skodi..rivalstvo ne postoji,nacionalni.interes j
e bitniji..hvala bogu,pa je tako..pametniji sam od veceras..zalosno je samo navijati srcem..lijep.pozdraviz hercegovine..nevesinje je centar svijeta.

Kosjan

pre 8 godina

Sudije odrzavaju zvezdu u zivotu slobodnim bacanjima!Izgleda da rezimski klub iz zeleznika ne sme da izgubi! (komentatori arene muk?!, 25. januar 2016 22:45)

Da ne pracite faulove ne bilo bacanja, vidi se da ne znas pravila..

par.zvezda

pre 8 godina

zvezdi je ovo pad forme igrala je u top sesnaest ali i partizan se borio da se nekaze da je zveza izgubila zbog sebe a partizan pobedio zbog zvezde svaka cast

Novi Sad Zvezdin grad

pre 8 godina

Toooo pao je drzavni projekat!!!Pa pa Covicu!!Dzaba novci moji sinovci,dzaba vam drzava sipa novac,zna se ko je sila u kosarci.Ne pomaze ni sto nas je vasa vlast unistila.Ee sad jos i u fudbalu da vas pocepamo i da pevamo.Ajmo crno beli!!!Urraaa!!!
(Struja nesudjeni brejkdenser, 25. januar 2016 22:57)
sta se lozis druze,pustili smo vas da ne ispadnete jer bi srbija izgubila jedno mesto u aba ligi

stručnjak iz fotelje

pre 8 godina

Što se ložite. Hrvati daju hrvatima, srbi daju srbima. Isto ko prošle godine kad je trebalo Partizanu za pleyoff, tako im sad treba za opstanak. Cedevita dala Zadru, sad mi uzvraćamo itom merom... Igokea dobila i Partizan i CZ u Beogradu, šta nije jasno ?

e Belosevicu, Belosevicu

pre 8 godina

Da li ima jedan napad partizana u pik n rol da je napravljen kako treba? Mislim da je blok centra bio bez faula u napadu? Celu utakmicu se tolerise partizanu blokovi u kretnji, ja ovo nisam video u zivotu.

dEki cz

pre 8 godina

Ljudi, Partizan je realno veceras ubacio i frizider i ves masinu, a i sporet kroz obruc, za razliku od nas koji nismo mogli nista vcrs. Pomalo nerealna pobeda, sut ih je isao celu utakmicu i kad god je trebalo, pogodili su. Cestitam na pobedi, veceras nismo mogli do pobede uz ovakav sut. Pozdrav

ZIVOT

pre 8 godina

Borba nekoga ko ima Srce i nekoga ko ima PARE i kupuje sve zivo ali opet ostaje bez Srca!
(Partizan Institucija, 25. januar 2016 23:07)
I ti verujes u to sto si napisao??? pa Vi imate 6 stranaca! ne verujem sta ljudi pisu

Brondby

pre 8 godina

Samo Brondby i niko vise.

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

taske

pre 8 godina

Kada ce vec jednom neko iz uprave da shvati da je uzrok nasih poraza (na dobijenim utakmicama) Radonja... sve pohvale za to sta je postigao, ali covek ne ume da vodi ekipu u kriznim situacijama...

fancy

pre 8 godina

Ja ne znam da li namesteno ili ne ali me je sramota ovog poraza. Cak sam siguran da nije namesteno nije Zvezda niti Radonja u tom fazonu! Cestitam Partizanu na zasluzenoj pobedi. Toliko.

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

Kao prvo zeleo bih da cestitam momcima na najboljoj utakmici ove sezone. Dokazali smo po ko zna koji put da je ljubav prema grbu i klubu jaca od novca. Kako je glasio jedan transparent protiv olimpijakosa" you have a lot of money but we have a heart". Videlo se danas gde je radonja a gde veliki Dzile, stavio ga u zadnji dzep!!

micko

pre 8 godina

cestitam partizanu i ako sam zvezdas ali od srca.i molio bi da vise nekukaju mts telekom sns sli nema veze iskrene cestitke,pokszali su ovim moj8m zvezdicama kako se bori i gine jel su moji cigani vec u Top 8 spustite se na zemlju dok (al vec je) je vreme.

NK

pre 8 godina

Ni sam ne znam zašto, ali sumnjao sam u ovog Džikica. Verovatno iz nekog podsvesnog kompleksa, manje ili više vrednosti, koji mi, došljaci, imamo prema rođenim Beogradjanima. Moraću izgleda još malo sa se lečim od toga. Dobra terapija je, recimo, da počnem da gotovim ovog gospodina koji očigledno zna znanje.

СРЂА ЗЛОПОГЛЕЂА

pre 8 godina

Као окорели ГРОБАР са своје 44 године поручујем браћи са ЈУГА да уживају у победи над највећим ривалом и да се суздрже од покушаја вређања и исмевања противника.
Поштујте најљућег ривала увек! Тако треба и тако мора.
Играчима оба тима честитам на фер и мушкој игри, пуној неизвесности.
Речју- ПРАВИ ДЕРБИ!
ЗВЕЗДИ желим да тресе боранију по Европи и проноси славу СРПСКЕ КОШАРКЕ !

mister mister

pre 8 godina

Zapamtite ovo,Zvezda dobija Cedevitu(vraca se i kapiten) u play-off-u!A dobija i oba puta u EL.Prosle sezone isto je bila kriza pa na kraju porazbijase sve.A za Partizan je dobro jer opstaje i imamo sa cime da pregovaramo sa ULEB ili FIBA,ako me razumete ;) DOBRO-borba i pruzena ruka i normalne izjave,LOSE-grobari zadojjeni mrznjom onog ludaka i manijaka..

Delije Čikago

pre 8 godina

Dzikić je majstor svog zanata, nepravedno godinama bio pomoćnik magu, svaka čast na pripremi utakmice, naša Zvezda očajna kao nikad do sad, nema šanse da uzmemo ABA ligu, samo realno.

Olimpijakos

pre 8 godina

Pustite price namesteno i ostalo...grobari su imali sut mi nismo...vise su zeleli pobedu i na tome im cestitam...peckanje u redu,ali da neko nekome zeli da ispadne to nmgu da shvatim...derbi je derbi...pozz

oštro oko

pre 8 godina

Da li ste primetili tokom prenosa da je Vitkovcu u poslednjoj četvrtini TRI puta svirana treća lična greška, a DVA puta četvrta? Znači ukupno je dobio 8 ličnih grešaka!
Neka rukovodstvo Zvezde pregleda snimak, uloži žalbu i partizan ispada iz lige!

melody

pre 8 godina

Sramota... toliko price da smo mocniji i pobedi nas ovakva ekipica... iskreno,ne mislim da je sve ovo regularno,ali dobroo
i da li je moguce da uvek imaju vecu zelju za pobedom?

daw

pre 8 godina

Neko slavi opstanak a neko slavi pobede protiv reala,himkija,bayerna,unikahe,panatiakosa....i vrlo verovatni plasman u 1/4 evrolige...hajde da se i vi imate cemu veseliti....iako priznajem dzikic je doktor za bozica steta sta vam je uprava tako dugo i slepo verovala u bozica....

MC 911

pre 8 godina

Partizan je zasluzeno pobedio. Ali nemojte molim vas da i sad budete neobjektivni, i pricate o Partizanovoj deci, kada su prevagu odneli Cvetkovic, koji je Zvezdino dete, i tri stranca - Jones, Wilson i Muric.

Lebraa

pre 8 godina

Komsije, cestitam na zasluzenoj pobedi! Uz ovakav procenat suta niste mogli izgubiti. Nemojte samo te price o sudjenju kad ste vec pobedili. Ko je mogao da zaustavi Cirbesa bez faula, Djumic mozda? Nemojte, molim vas. Cestitke jos jednom.

predrag1978

pre 8 godina

Drago mi je za Partizan sto je odigrao dobru kosarku sa ovim blago receno cudnim sastavom igraca jer zna se koje su velicine igrale u Partizanu i koje ce nadam se igrati za tako veliki klub . Jer bez jakog Partizana nema jake Zvezde i nema jake reprezentacije stari Zvezdas

realnost

pre 8 godina

Jel i dalje dobijate sa 20 posto,samoreklameri "Pionira" kao hrama kosarke? Jeste "Pionir" hram ali vas je u Zelezniku,adresa Stjepana Supanca...

Buzda

pre 8 godina

Xaxaxax. Joj bre grobar sto ste se napalili. Pa polako bre. Potpuno nebitan mec za nas, svejedno nam je gde cemo igrati i s kim polufinale, finale. Mi smo vec prvaci ABA lige. Meni je najjaci utisak s ove tekme strah na licima navijaca Partizana poslednjih nekoliko minuta. Strah da vas slucajno ne stignemo. Pa polako bre ljudi, nije kosarka jedna utakmica. Nama je to nebitno, minigramo Evroligu rodjaci. Ajmo Zvezdo, samo gazi! Samo opusteno

stvarnost

pre 8 godina

Zasluzena pobeda, imali su vise zelje. Samo ne znam zasto posle pobede u, za zvezdu, ne toliko bitnom mecu i onda kad treba ih vratimo u realnost. Samo sto sada nece ni uci u plejof

Nikolaj

pre 8 godina

Igraci se isupili za sve gluposti koje su pravili tokom ove sezone.
Kapa dole za borbenost!Sad vam je sve oprosteno!!!
A za sve one koji su pisali da ce biti laka pobjeda i min 20 razlike mogu da ga popuse! Eto vam ga sad u inat .I.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Partizan da je frižider bacao pogodio bi, Zvezda nije bazen mogla da pogodi, Partizan 9 dana odmora Zvezda 2 dana! Nema opravdanja, o Radonji neću, ali kad bude potrebno dobićemo sve! Brat Maik jedini danas na nivou!

Grobar

pre 8 godina

Sta sam vam rekao panteri!Vi sa 10 puta jacim timom nemozete da dobijete Partizan!Rekao sam da je Dzikic 100x bolji od vaseg Radonje.A smejali ste se.Vi dobili Unikahu?Nikad slabija sad je potvrdjeno!Real isto Pao isto!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

A zasto niko meni nece da odgovori na moje pitanje kad ce Salo i play i kako se sad racunaju bodovi Limozu i ko je onaj na jugu sa karanfilima...?

MILAN

pre 8 godina

Kao navijac Zvezde moram da cestitam Partizanu, oni uvek dobro derbi odigraju, to govori i o posebnom motivu igraca Partizana, bas ono sto Zvezdinim igracima nekad nedostaje. Neverovatno je da ekipa sastavljena od igraca profesionalaca, sjajnih igraca ne moze da pogodi trojku, niko osim Lazica, koji vazi kao jedan od losijih sutera u ekipi. Sramotno izdanje kosarkasa Zvezde, cestitke Partizanu :)

don diego

pre 8 godina

Partizan ostavio srce na terenu, cigani su mislili poslije 8-0 da će grobari sami da skinu gaće..... Džile idržao lekciju Radonji !! Kako su jadni ovi što navlače da je zvezda pustila....

Mika Sumadinac

pre 8 godina

dogovoreno je da partizan pobedi, zbog srpskih klubova u aba, džabe se primate i jedni i drugi
(đura, 25. januar 2016 22:42)
Dogovoreno, zato ste hteli da se bijete na kraju...A sta rece ovaj Batko da kukanje na sudije ostavimo za kraj ? Pa evo da niisu navlacili dobili bi vas 15 razlike,,,Cirbes covek ne izlazi iz reketa a ko ga popreko pogleda dobije licnu...

njaVa

pre 8 godina

Dobro sutersko vece Partizana, los sut Zvezde za 3. Na kraju pobeda Partizana, sve u svemu zanimljiv derbi i drago mi je da je tako, samo sto nije moj klub pobedio. Idemo dalje, u petak svi u pionir protiv Lokomotive!

KRIGER

pre 8 godina

Kad ja kazem da nam je zbog velikog premora igraca u Euro ligi potrebno bar jos jedno dobro pojacanje, javlja mi se doticni "Kum" koji kaze da nam to nije potrebno, pa me jos pravi na neznalicu, EPA GDE SI SADA Kume DA SE PRAVIS PAMETAN?

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

@cg

Auu buraz bas je providno,dobili smo vas SAMO 5 razlike a mogli smo bar 15 da vas pocistimo.Pojma nemate,drzava sipa u vas,nama osakati igracki kadar,OTERA najboljeg trenera u drzavi ali uzalud,kad pojma nemate.Dodje coveku da se zapitate kako je moguce da ste uzeli Aba i KLS.I kako ste pobedili Pao,Real i Unikahu.

Aleksa

pre 8 godina

Zvezda je igracki za jedno 20 razlike bolji tim od ovogodišnjeg Partizana i jedno 5 puta veci budzet ima ali je vec doslo vreme da to ne ume i da dokaže.

Dominator

pre 8 godina

Onaj ko brani Radonju veze nema o sportu, a ne o košarci. Kada ti igrači šutnu "100" trojki bezuspešno, nemaju ni jednu iole sigurnu akciju, kad ti je jedan centar jedini čovek koji može da ubaci koš kad ne ide ekipi... koja je funkcija trenera uopšte? Svaka čast Džikiću na lekciji ovom našem nesretniku koji će još i u istoriju Zvezde da uđe, a da za tri godine sa prilično kvalitetnim igračima nije naučio da bude trener. To što neko šutersko veče igrača ceni da je bilo trenersko umeće Radonje govori o tome koliko razume koja je funkcija trenera.
Bilo ovo namešteno ili ne, a teško da je, ostaje glavobolja zvana Radonjić. Nema tog uspeha koji će od njega napraviti trenera.

komentar

pre 8 godina

A da neko pomisli da je Zvezda mozda pustila Partizan, da bi se sačuvao u ligi. Naravno, svaka cast Partizanu na pruzenoj igri, Zvezdin sut katastrofa.

tajka

pre 8 godina

Pre utakmice sam napisao 'DOBIJAMO'. Nije bilo teško pogoditi jer Džiki je najavio)).... Bez zezanja, zamislio sam jurnjavu po terenu i njihovu nesigurnost za 3...i eto sna.

Pera

pre 8 godina

Košarka pobedila. Partizan ceo meč bez centra igrao. Naivno i nespremno 5 faulova jedinog centra kojeg imaju.

Džikića je to moglo koštati debelo.

Cirbes je prosečan centar kojeg niko nije mogao da čuva jer nemamo centra.

Kad je teško tu su sudije. Neka neko sabere u posl 3 godine broj slobodnih za cz.....

Toliko novca u taj klub a pokazali ništa.

Da imamo Veselog bilo bi + 30 za velikana.

Slike atmosfere i publike i ponašanja igrača do pred kraj su da se zapamte.

Tako treba. Učite. Nije sve u otimanju.

beli

pre 8 godina

Hahaha ali ono radovanje igraca na kraju...pao sam sa stolice iskreno.Kao da je evroliga osvojena,u najmanju ruku.Po tome sam video koliki ste pacenici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markoni, 25. januar 2016 23:15)

Boli, a?

Bre

pre 8 godina

Hvala Grobari, hvala Dzile! Ulepsali ste mi ostatak sedmice, hvala vam za borbenost. Znamo da bi ovo Bozic izgubio sa 40 razlike :D I dokaz koliko je Dzikic bolji strateg od Radonjica.

Šta im uradi Vujoševiću Dule

pre 8 godina

A je l ce da dodje Limoz sad pa da drugo poluvreme igramo sa njima...?

A mislim da sam video neke ljude na tribinama sa karanfilima na jugu...to Dulo doso da gleda patnju...?
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 25. januar 2016 22:03)

Eee si mi dobar

Stefan

pre 8 godina

Partizan je ovu utakmicu dobijo na cistu borbenost i motivaciju koja je bila neverovatna veceras mislim da je dzikic dosta zasluzan za to,zvezda je delovala dosta umorno i istroseno na momente iako je ocigledno kvalitetnija to kazem kao navijac Partizana ali veceras ih nije hteo sut spolja nimalo,cini mi se da nekako kod simonovica i milera sut dosta zavisi od samopouzdanja odnosno ako se ispromasuju na pocetku tesko se vracaju u ritam posle.Posto sam gledao uzivo mogu reci da su cirbes i lazic ostavili najjaci utisak od svih igraca zvezde na mene jednostavno igraju konstantno na visokom nivou,cirbes je velika snaga zvezde svaku utakmicu ubaci svoje poene,a Partizan s druge strane da ima iole solidnu peticu kao vardu na primer bio bi mnogo konkurentniji ove sezone s obzirom da je djumic evidentno dosta limitiran.

манге

pre 8 godina

ал мааааајке ми баш ми кул што је добио партизан, баааш су се примили, гледам и кадрове публике сви забринути и узбуђени, играчи се боре скачу трчу, славе као да су изборили Плејофф, и на крају најбоља сцена сви стали а цветковић(ваљда) ложана трчи са положи а дангуба га смечује у фазону 'чисто да вам кажемо о чему се ради' :) све у свему никад у животу нисам гледао дерби а био овако опуштен као да гледам пријатељску текму уз чипс, кикирики и пиво. браво за све! спортски поздрав

Mrki

pre 8 godina

ahahahahha skontaj naslov buahahhaha sad mi jos draze sto pobedise ahahaha prvo sam se iskido od smeha gledajuci kako histericno slave igraci na terenu,al ovaj naslov je pobedio,vidimo se brzo u kupu kad se bude igralo ozbiljno tamo necete skakutati ovako.

panini

pre 8 godina

ko krivi samo radonju za ovaj poraz ne zna nista o kosarci ..ne znam koliko je dobro spremljena utakmica ali ovo je utakmica koja rutinski mora da se dobije a igraci su izasli nezainteresovano i bez one stvari ocajno..ne moze radonjic da bude kriv za sut za 3 od 10% ne moze on da bude kriv sto lazic i simonovic u petak stavs u dzep jednog kuzminskasa a sad ih razbiju muric dzons i cvetkovic to je sve do njihove glave i sto su se u*rali i pukli pod pritiskom sto jovic ne moze da se sastavi sa zivotom pravi greske pocetnika sto cirbesu i mileru skacu u reketu kako hoce..ne moze radonjic da bude kriv za te stvari ovo je uglavnom poraz igraca

klosarkas

pre 8 godina

Ovo sa angazovanjem trenera se zaista pokazalo kao prava stvar za Partizan.
Mozda bi Zvezda mogla nesto da nauci od toga.

Kad bi i Zvezda zaposlila nekog trenera mislim da bi joj jos bolje islo.

Jos jedna pobeda sudija

pre 8 godina

Da je Partizan imao ovakvo sudjenje bio od pocetka ABA sezone uzeli bi NBA ligu.
Toliko su vam dobri a vi ih jos i pljujete.

Laik

pre 8 godina

Zvezda odigrala najlosiju utakmicu u sezoni i opet bila u egalu. Razlika u kvalitetu ocigledna, nama ova tekma nije mnogo znacila. Ceka nas Lokomotiva, komsije cestitke na pobedi.

Bass

pre 8 godina

Drago mi je zbog pobede mog Partizana koji je igrao muski i uspeo da pobedi favorizovanog vecitog rivala. Video sam konacno pravi derbi kao sto rekoh prava tesko utakmica možda ne bas lepa za gledanje, ali svakako uzbudljiva do samog kraja... Džile je pravo resenje i drago mi je sto opravdava ocekivanja nas navijaca Partizana neka samo ovako nastavi i bice ovo odlicna sezona kakva je mogla da bude, samo hrabro... Što se tice Crvene Zvezde očigledno da je igranje na dva fronta uzelo svoju cenu i video se umor kod igraca i ocajan sut za 3 poena. Želim im svu srecu u daljem takmicenju u evroligi i ne bi me uopste iznenadilo da prodju u top 8. Pozdrav svim ljubiteljima ove prelepe igre.

aca

pre 8 godina

Partizan da je bacio sporet usao bi. Ali mislim da je ovo dogovoreno. Jos pre nekoliko nedelja se to pominjalo na ovom forumu. Kad je mogao Zadar da dobije Cibonu, moze i Partizan Zvezdu. Ipak je vaznije da ostanu 4 kluba iz Srbije od Zvezdine pobede.

Reporter

pre 8 godina

Ko je u životu gledao više od dve utakmice, a realan je navijač, bilo je jasno, da put opstanka void samo i jedino preko Zvezde. I, naravno logično, Zvezda nije pobedila. Sad je jasno da Zvezda ide na četvrtu poziciju i direktno u medjusobnim susretima protiv Budućnosti juriša na novu titulu Aba lige. Partizan će se dalje boriti za mesta od 5 do 14, a Metalac putuje u KLS.

Markoni

pre 8 godina

Hahaha ali ono radovanje igraca na kraju...pao sam sa stolice iskreno.Kao da je evroliga osvojena,u najmanju ruku.Po tome sam video koliki ste pacenici.

RubyRed

pre 8 godina

Mi da smo iole ozbiljna ekipa, ne bi smeli da od ovih izgubimo sa Simanićem, Rebićem i Tejićem u glavnim rolama.
Nabildovali ekipu.
Ložimo se.
Otkinuli Himki, Real i štatijaznam koga.
Ovde nas ovi šusteri delju.
Ubace nam 86 poena. Ubacimo 3 trojke za ceo meč.
Ovi pogode šta bace prema tabli, ne prema obruču.
Do pre 15 dana bili u kanalu.

Sutjeska ih otresla.

Ja ne mogu da verujem da ti teoretski možeš da izgubiš od ovog i ovakvog tima Partizana.

Ovaj Džikić je pokazao ovom našem mucavcu ko je tata.

Što kaže Grbović, Zvezda ima 15 boljih igrača od Partizana.
To samo ovaj stručnjak može da izgubi.
Veliki strateg koji je pobedio Svinjišu, Real.....

Nas je onaj Partizan od prošle sezone dobio jednom.
Mi možda nemamo jači tim nego prethodne sezone, ali nemamo ni slabiji,
zato je Partizan od pre 7-8 meseci za ovaj sadašnji Golden State.

E, zbog toga ne smeš da izgubiš od njih ni da su svi pijani na terenu.

Da Džikić ima 50% ovoga što nama sedi na klupi odr'o bi nas 15-20 razlike.

dekideki

pre 8 godina

Da je utakmica namestena vi teoreticari zavere,prvo bi kladionice blokirale ili stavile kvotu 1,2 na Partizan,jer vecinu informacija imaju sto mi nemamo.

Mrki

pre 8 godina

Nije Partizan srušio Zvezdu već zvezfin Radonjić, čovek nemože voditi Nikšić a ne Zvezdu. Zvezda neće ništa osvojiti ove godine sa ovakvim trenerim. Nemože svako biti trener velike ekipe.

Miki

pre 8 godina

Đžikić je pre utakmice izjavio da zna kako će da pobedi i pobedio je. To znači da je on doktor za neznalicu Radonjića. Setite se partizana kad je igrao Evro ligu, igrao je odlično i pobeđivao i
aba ligi. Ovi razmaženi zvezdini "asovi" daju sve od sebe u Evroligi, a u aba se relaksirai. Da ih trenira Vujošević to se sigurno ne bi moglo tako.

Kapetan Esid

pre 8 godina

Ne ložite se grobari. Ovo je dogovoreno da ne biste ispali iz lige. Da je trebalo, počistili bismo vas sa parketa. Laku noć.
(Bgd, 25. januar 2016 23:11)
Hahhahahaahhaha...

XXX

pre 8 godina

Hahaha ali ono radovanje igraca na kraju...pao sam sa stolice iskreno.Kao da je evroliga osvojena,u najmanju ruku.Po tome sam video koliki ste pacenici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markoni, 25. januar 2016 23:15)

Mislis kao sto ste se vi radovali osvajanju Kupa i pravili film o tome?

Cempijev kompleksas

pre 8 godina

Sika Momsilo, ja razumem da ti kosarku pratis samo poslednje 3 godine, ali do sad je trebalo da naucis pravila. Srdacan pozdrav, nemoj mnogo da se nerviras, ispljuj malo Duleta, bice ti lakse.

Tool

pre 8 godina

Pre svega da kažem da je bila veoma dobra utakmica. Ne samo zato što je Partizan pobedio, nego je generalno bila dobra, zanimljiva utakmica, puna neizvesnosti. Dosta dobrih akcija i poteza. Zaslužena pobeda Partizana. Dzikić je za Radonjića trenerčina, da je sreće da je Dzikić bio trener Partizana od početka sezone, Partizan bi bio 3. ili 4. i išao bi u play off. A u playoff-u je sve moguće. Gledam atmosferu na utakmici, navijačima Partizana niko, ali niko ne može da pridje što se tiče navijanja i pravljenja dobre atmosfere. Svaka čast Grobari. Jedino sa Grobarima mogu da se porede navijači Pao i Oly (e to su tek budale), ali generalno navijači Partizana definitivno najbolji navijači u Evropi!

taske

pre 8 godina

Setite se, isto je ovako nas partizan pustao, pa nas onda u play off-u olesi... upravu ste grobari, istorija se ponavlja, samo ide drugim tokom...

zvezdaš

pre 8 godina

Svaka čast Partizanu.Tako se igra za klub.Sad su glavni favoriti za osvajanje naše lige I kupa.Prava evroligaška ekipa I igra uprkos svim problemima.Pokazali ste zvezdašima kako se igra I gine za klub.

Vamos!

pre 8 godina

Nisam gledao, je l' Simon kapiten drzao ruku na uvetu prema publici? Da vas ovako samara pretposlednji na tabeli, blam intergalaktickih razmera. Bili i ostali kraljevi sljake. Drzite se vi drvenih reketa sa zicama od macijih creva.

Derbi

pre 8 godina

Sta se ležite, toliko je provodno da je Zvezda dala bodove Partizanu da ne ispadne..
Ko je bolji govori tabela, a i pokazaće kraj sezone!!!

matematičar

pre 8 godina

Očigledno nameštena utakmica. Nestvarno loš šut zvezde za 3 poena i poptuno neki nerealni faulovi: onaj Simonoviću na koš-faul, onaj Mileru pri šutu iz ćoška i Rebiću u napadu. Cirbesa u reketu terorišu, a sudije ništa.

Boggy

pre 8 godina

Potpuno zaslužena pobeda, ja kao zvezdaš to mogu da kažem slobodno...Od prvog minuta je partizan igrao sa mnogo više žara i energije, zvezda je očajno šutirala za tri poena i to je presudilo.Sezona je duga, a zvezda ne može da ponovi ovakvo veče!

Partizane INSTITUTIONEN

pre 8 godina

Kakva utakmica, svaka cast Dziletu sta napravi od nicega.
Sto se tice njih i njihove teorije pustamo vas, znate ono srpski klubovi...pa zar nismo sada hrvatski klub?
Vi ste uvek bili i bicete komedija.
Tako ste vladali i u vaterpolu tako ce biti i u kosarci...sve se vraca na svoje mesto samo polako.

Delija

pre 8 godina

Jedini pravi derbi u ABA ligi je Zvezda-Partizan,tako da je dobro sto je Partizan pobedio,a Zvezda ce lako na kraj sa ostalima u final 4 ABA

da nije tuzno bilo bi smesno

pre 8 godina

je li moguce da su se ovi grobari ovoliko primili na vec dogovoren mec ?? koga vi da dobijete kukala vam
majka , Sutjeska vas je razvalila .

Sale

pre 8 godina

Da je Partizan imao objektivno sudjenje dobio bi dvocifrenom razlikom.Cirbes je u vise navrata bio preko deset sekundi u reketu i tri puta je napravio korake.

slavko

pre 8 godina

Utakmica namestena, nije pobedio bolji nego onaj kome je potrebna pobeda. Jasno se videlo da ih je Zvezda pustila. Veceras su cetnici igrali za partizane. Partizan je nadomak opstanka, a Zvezda ce osvojiti ABA ligu.

mihajlo

pre 8 godina

Bogami, naslov nije daleko od istine, medjutim ovom utakmicom smo braco grobari vratili nazad ono sto smo izgubili u zadnje vreme, a to je agresivnost, grizenje do zadnjeg i borba do zadnje sekunde za pobedu, sve ono sto nam je u ovoj sezoni falilo, Zile za sada izgleda kao dobar naslednik Duleta. Igraci su sada valjda stekli i to prekopotrebno iskustvo i slast, kako se pobedjuje i vodi borba za svaku loptu i pobedu. Fali nam jos jos da nauce, da ne gube lopte tj. potrce bez veze.

Slobodan

pre 8 godina

E pa drustvo ovako cemo ...
Dobili ste telekom i nis kao sponzore, dali smo vam bodove da ostanete u ligi ...
Idu izbori i znate sta vam je ciniti !
I lepo bi bilo da kazete fala !!!

navijac

pre 8 godina

Veliki pozdrav za nase drugare unistenih detinjstva i mladosti:

Batko, Sika Momsilo, Bodibond, Nolan Smith, DedaMiloje i ostali..

Zao mi je sto vas je ovaj poraz vratio za trenutak u bolne dane!! :))

hm hm

pre 8 godina

Razumem radost partizana,pobedili ekipu iz TOP16,razumem nervozu Zvezde,Izgubili od skoro poslednjeg na tabeli.Da li ima nekog dogovora ne znam,mi gledaoci smo mogli videti,za ovu sezonu nikad goru zvezdu nikad bolji partizan.Steta zbog ovog koskanja na kraju.Ali hvala Bogu prosao derbi bez tenzija i cirkusa jednog coveka

Goxy

pre 8 godina

Sram nek bude i igrače i gospodina "trenera" Crvene Zvezde. Pravi navijači više ne treba da ih gledaju. Ja sam završio sa gledanjem gubitnika, koji ni ovakav Partizan ne mogu da pobede. Jadno.

33 bacanja belosevica?!

pre 8 godina

Partizan pobedjuje,a kole pozurio brze bolje-vazna pobeda za opstanak?Jos nekoliko puta je to ponovio i brze bolje odjava?!Odjava izmedju tajfuna i sutjeske je duze trajala!Ako neko moze da nadje podatak da li je imala kraca odjava?!

astar11

pre 8 godina

E ako je pusteno, ako je...vratice nam se sve to kao bumerang. A oni su pustali Zadar da ih pobedi....e moj Covicu... u petak ne idem na Loko, bicemo ponizeni, jer nije ovo pametno, ovako pustiti derbi, ispucavati se...zgadili ste mi basket.

Gtr

pre 8 godina

Prica o tome da nam je CZ dala pobedu ne pije vodu. Ovim porazom Zv moze vrlo lako da ostane bez evrolige, a ulozili su veliki novac u tim. Cedevita je nezgodan protivnik , a sada verovatno ima i prednost domaceg terena. Iskreno voleo bih da mi pobedimo Cedevitu!!!

UltrasBgCz

pre 8 godina

Svaka cast na pobedi, muski odigran mec. Ne bih ni u kom slucaju zeleo da Hrvatska ima predstavnika u ABA ligi umesto vas. Sada je sve na vama, pa borite se do kraja i da nam priredite da gledamo ovakve spektakle i sledece sezone. Srecno u borbi za opstanak, samo hrabro. Pozdrav pravim navijacima!

popravljam zamrzivač

pre 8 godina

Lozaneeee igramo sa 15% snage...
(Konjuvratiglavu, 25. januar 2016 21:57)

Znam, Šta bi bilo da smo igrali 100 %, poslali bi LIMENKE na reciklažu.

zvezdas

pre 8 godina

Reci da je Zvezda pustila Partizan je zaista netacno i nefer.Partizan je sasvim zasluzio pobedu i ja komsijama iskreno cestitam.Pokazali su veliku zelju ne samo za pobedom, vec im je bila namera da svima pokazu kvalitet i da ne igraju kosarku od juce.
A sada svi veceras uz Bobija,da ga gledamo i da navijamo zajedno.

savio

pre 8 godina

Busiii haha busiii haha
Sad ce limenke da pisu kako su nas pustili... u derbiju nema pustanja, to svako zna, ma u kakvoj god situaciji bili I jedan I drugi klub! Bravo Dzikicu, bravo momci!

Мirko

pre 8 godina

Pa na primer uzmi u obzir da ste vi imali skoro punih 7 dana za pripremu derbija a mi jedva dva puna dana :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. januar 2016 22:46)

------------------
A recimo primer kad je Partizan igrao El u cetvrtak a vi igrali samo ABA ligu (u potpuno istoj poziciji je Partizan sada) pa onda u subotu vas zgazimo sa 30 ralike.

O cemu pricate bre vi ?

Jednostavno nemate ono sto imaju velikani evropske kosarke,a to je srce sampiona.

I Man City zadnjih par godina je bolji od United-a (zbog novca kao i vi) pa opet nikada nece biti ono sto je Man United a to je institucija !!!!!

загор

pre 8 godina

навијачи, играчи и тренер партизана су више хтели победу, а искрено, победа је више нама требала. они ће свакако да опстану а ми сад нећемо бити 2.
џикић је бољи од радоње, није спорно, али играче треба да буде срамота како су кукавички играли. кинзи у 1. играч утакмице у 2. закован за клупу - радоња ет хиз бест, што се каже
3/23 за 3 и 9 промашених пенала?! "цибона синдром" ол овр аген. радоњин зорт се преноси на играче у напетим утакмицама.
честитке партизану, сасвим заслужено, али не знам што се толико ложите (навијачи плачунод среће на трибинама?!).

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

A ova pobeda kako se racuna tamo u francuskoj ligi, je l idu cela dva poena Limozu ili po pola dele sa KKP Igokeom Limozom...?

A kako se boduje u slucaju poraza...?

Moze neko da mi objasni, kupicu mu karanfil...?

Milan

pre 8 godina

Miler ne moze pogoditi jednu trojku od sest pokusaja.Partizan imao toliko srece sa trojkama ja to nisam vidio.Zvedi nista nije polazilo za rukom jednostavno nisu imali srece, svaka trojka izlazila iz obruca.Imali su katastofalnu odbranu pustali da se igraci Partizana otvore za tri poena.Partizan igrao ragbi a ne kosarku sudije njim nisu svirali gomilu faulova.

Tool

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da nam derbi prenosi hrvatski komentator? Pa zar je moguce da na citavoj Areni ne postoji niko drugi?

Ako i u buducnosti, kakav god ali najveci praznik srpske kosarke treba da prenosi Hrvat, gospoda sa Arene zaista trba da se zapitaju da li uoste treba da postoje!
(011, 25. januar 2016 22:22)

Koji bre hrvatski komentator, šta lupaš? Gledao sam utakmicu na Areni 1, prenosili su Kole i Edin (Nenad Kostić i Edin Avdić), koji prenose košarku već 10 godina, i najbolji su košarkaški komentatori na Balkanu sigurno. Jedino ako postoji neka "hrvatska" Arena na net-u, ili si gledao neki drugi kanal. Imam Arenu godinama na IPTV-u i košarku uvek komentarišu Edin i Kole.

манге

pre 8 godina

ал мааааајке ми баш ми кул што је добио партизан, баааш су се примили, гледам и кадрове публике сви забринути и узбуђени, играчи се боре скачу трчу, славе као да су изборили Плејофф, и на крају најбоља сцена сви стали а цветковић(ваљда) ложана трчи са положи а дангуба га смечује у фазону 'чисто да вам кажемо о чему се ради' :) све у свему никад у животу нисам гледао дерби а био овако опуштен као да гледам пријатељску текму уз чипс, кикирики и пиво. браво за све! спортски поздрав

Mirko

pre 8 godina

Da li neko zna moze li Partizan sa 5 og mesta u evrocup ? Mislim da bi igranje u tom takmicenju ovakvom sastavu crno belih doneo dosta sobrih stvari..Kad moze Olimpija da redovno igra moze i Partizan.

Ivke

pre 8 godina

Ovaj Radonjic ni mrtav ne bi iz Zvezde otisao. Koliko jos sramota treba da dozivi tim da se smeni trener? Polu mrtvi Partizan pred ispadanjem dobija Zvezdu. Svaka ti cast Covicu. Evo ti pisi saopstenje sada.

cz

pre 8 godina

ajde ako neko zove tegija odavde da ga pita par pitanja, bas me zanimaju odgovori:

1. posto su mu puna usta magije covica, kako je i da li je partizan vratio dug marfin banci 2008. god od 6mil evra sto je ekvivalent danasnjih 13mil. da li su vratili i da li ta banka jos postoji i zasto je nestala iz srbije?

2. kako si poslovali sve ove god. sta se desilo sa ugovorom klobucara?? dogovore se za 50k predstave da dobija 120k i kome je isla razlika?? dal je neko odgovarao kad ih je slovenac zavrnuo i trazio celu isplatu??

3. ko je unistio hemorfam? koliko finala su odigrali koliko ne? ko je unistio bfc beocin, beobanku..? kako je zasedala ponocna komisija da se bogdanovic bukvalno otme zvezdi sto se nije niti ce se desiti u bilo kom sportu??

ima jos pitanja, al voleo bi odgovore prvo na ova tri ...

Lazic umesto kalinica trzanje glave?

pre 8 godina

Wilijams staje u blok,lazic ne gleda,trci udara u njega,pocinje da se trese ko daga je udario trafo stub,trza glavom kao kalinic x2,belosevic svira cetvrtu licnu wilijamsu?

Blue Fortress

pre 8 godina

Sad kad krenu pricice o stelovanju, morace Covke jos 5 igraca da menja cisto da ne rizikuju, dace bankomat nije problem. Partizan je Partizan, a ko ste vi? (cztilrkkfmp?)

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Da nemamo ovoliko izgubljenih lopti i faulova razbili bismo limenke.Nisu nikakva posebna ekipa.Pitam se kako oni nastupaju u EL kad mi sa nikad losijom ekipom mozemo da igramo sa njima.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 25. januar 2016 22:31)

Pa na primer uzmi u obzir da ste vi imali skoro punih 7 dana za pripremu derbija a mi jedva dva puna dana :)

uz vas

pre 8 godina

prvo bravo za beogradski derbi, lepa utakmica, velika borba.
bravo za partizan ipak je to institucija. ugovor sa džiletom na minimum 5 godina i plan za evropski pohod.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Dzikic divlja, vrsi pritisak, bori se čovek, Radonja ko tele. Samo gleda u sudije. Sta izigriva sa Rebicem u igri da mi jr znati? Kinsey jedan od najraspolozenijih ne igra celu trecu i evo sad pocetak cetvrte...
(sasha, 25. januar 2016 22:31)

Čekaj, koji je vama ljudi đavo više!?!

Te vam ne odgovara Micic i tražite da Rebic igra, sad kad ga pusti vi se bunite

?????

vilson napodu,sudije slepe!

pre 8 godina

Cirbes stoji u reketu,naravno tri sekunde nema,baca vilsona na pod-lazic pogadja trojku?!Diktatura na delu pred 8 000 ljudi!

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Kako je ovaj FMP uspeo da pobedi Real,Pao,Unikahu nije mi jasno.A imaju jako los tim.
Cim otisao Covic u aps oni izgubili kompas,neka,neka.Sad cemo i u fudbalu da ih potopimo,nemaju pojma.
Sad ce panteri pustio Radonjic ovo,ono hahaha.

sramota bre licemeri

pre 8 godina

Lagano, Zvezda igra sa 30 posto snage, a grobosi se jedva odrzavaju trojkama
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Raul ilevomidesnom Bobadilja, 25. januar 2016 21:51)

I tako lagano vas ponovo bacamo u zamrzivač

neko

pre 8 godina

Ukrade Danguba sou Cvetkovicu na kraju, a htio Cvele proslaviti :-D.
Cestitke Partizanu, nema sta bili ste bolji. Podrska mojoj Zvezdi, samo naprijed momci, da budete najbolji kad bude trebalo.

Doktor

pre 8 godina

Da nemamo ovoliko izgubljenih lopti i faulova razbili bismo limenke.Nisu nikakva posebna ekipa.Pitam se kako oni nastupaju u EL kad mi sa nikad losijom ekipom mozemo da igramo sa njima.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 25. januar 2016 22:31)
Sta je sa mozgom grobari? Valjda vam treba nacrtati da je direktiva da se sačuvate u ligi?

NastyB

pre 8 godina

Samo da pozdravim ljubitelje lika i dela D. Radonjića. Ovakav hrkljuš tim nas dobija, pa to je strašno. Ne zna se šta je više škripalo u igri Zvezde i ko je bio gori, ali Radonja da makar pomisli na zonsku odbranu ili nešto da promeni - HA!!
Čestitke Džikiću, on bi sa ovom Zvezdom otišao na F4 lagano...

acko

pre 8 godina

'Najbolji sut partizana ove sezone, a sa druge strane najlosiji sut sezone za Zvezdu'. Nema veze, bolje da nam se ovakav sut desi sad a ne u nekoj bitnoj utakmici. Napred Zvezdo!

Kokan87

pre 8 godina

Čestitke Partizanu na pobedi, jednostavno smo ispražnjeni od Unikahe + nam dolazi Lokomotiva u petak, iskoristili su naš pakleni ritam i zaslužuju čestitke.

Ali prodor igrača Partizana u poslednjim sekundama kada su svi stali je zaista sramota. Kako bi vi rekli - nismo isti i hvala Bogu da je tako. Uživajte u slavlju, ćeraćemo se još :)

Hahahahah

pre 8 godina

Belosevic ne vidi da je Vilson presao preko pola zatim izmislja faul Lazica.
Ali faul u napadu Rebica hahahahhahaha.
Sumo rvanje u kom pobedjuje sudijska trojka.

Slobo

pre 8 godina

Dobra kosarka u prvom poluvremenu. Iskreno i ocekivao sam ovako nesto. Partizan nije za mjesto u dno tabele, i vjerujem da ce namuciti i cedevitu.Na kraju ce zvezda ovo dobiti 10ak razlike.

super tim!

pre 8 godina

Volim zvezdu i mislim da ima odlican rim,samo ne znam koliko ce da nas kosta pare..Ali nema veze,mozemo opet da se zaduzimo 18 miliona evra,pa da nam drzava oprosti

Cheek John

pre 8 godina

Ocekivao sam ovako..Zvezda umorna od EL, a komsije napaljene do besvesti..Svaka cast za ono sto ste dali, ali to mora stati...Vitkovac jako namazan igrac...A blokada Dangube..Dzouns ima da je sanja..
(Milan, 25. januar 2016 21:52)

Hahahahahaha, oće, oće sanjaće je buahahahahahaha. Džaba vam novci moji sinovci!

Sa vama uvek cirkus

pre 8 godina

Najdraze od svega mi je ona banana nalozenom Cvetkovicu koji hoce 2 sekunde pre kraja da poentira kada su svi igraci stali i pozdravljaju se.Kakav pacenik.Inace pustena utakmica,kao sto je i Cedevita pustila Zadar.A ovi se nalozili kao da su osvojili Euroligu. Pozz

Ipak

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!

(veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)

Slazem se da nije lepo vredjati ga, ali opet poredis babe i zabe.. Ova trojica kada su igrali kod vas su bili na nivou statisticke greske, osim Vitkovca koji je ajde da kazemo nesto odigrao.. Kad ste oterali Cveleta i Milutinovica bukvalno ste slavili, naravno da ih necete vredjati, a Kinsi je ipak kod nas ostavio dubok trag, igrao top16, bio glavni igrac.. I sad od svih klubova predje u CZ, a zna i sam kakvo je rivalstvo.. Ipak je kod nas veciti derbi malo vise od igre, zar ne?

rodrigez

pre 8 godina

kao zvezdasu mi je nenormalno drago sto smo izgibili i voleo bih eurokup da igramo ...to govorim samo zbog radonjica koga ne mogu ocima da gledam i zbog ovakvih raspalih pojacanja necu da navijam za drugorazredne igrace , pored papanikolaua ,lengforda dovode ove botove...idem da gledam NBA i uzivam u kosarci ovako i ja mogu da igram

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

A je l ce da dodje Limoz sad pa da drugo poluvreme igramo sa njima...?

A mislim da sam video neke ljude na tribinama sa karanfilima na jugu...to Dulo doso da gleda patnju...?

pozdrav od grobara

pre 8 godina

Jedine evropska utakmica za kk partizan ove godine!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djenka sa parkinga, 25. januar 2016 21:23)

Svaka čast vrh botovanja.
Naigrao se KKP Evrolige i Evrope više nego što vi postojite.
Napred Partizan!!!

sasha

pre 8 godina

Hehhe, ovaj Cvetkovic je... nemam reci. Trci kao konj u kontrubkad svi stoje i kad je sve gotovo i to sve od igraca koji je u Zvezdi ponikao. Na sve to dolazi na centar sam medju Zvezdine igrače glumi nekog frajera i fair play...

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Toooo pao je drzavni projekat!!!Pa pa Covicu!!Dzaba novci moji sinovci,dzaba vam drzava sipa novac,zna se ko je sila u kosarci.Ne pomaze ni sto nas je vasa vlast unistila.Ee sad jos i u fudbalu da vas pocepamo i da pevamo.Ajmo crno beli!!!Urraaa!!!

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Daj bre 2 napada imamo i dva faula u napadu napravimo!Pa nemam reci!Mars bre.Zato cemo da izgubimo.Vrabac,Vilijams,Vitkovac mars iz Partizana!!Smotanderi jedni!!

nidze

pre 8 godina

ko je doveo vasilija micica u zvezdu! decko ocigledno igra pod prisilom... u nijednoj utakmici nije doprineo igri, samo davi loptu... da ne pricam o sutu za tri

Рајко Четник

pre 8 godina

Није спортски што смо гробарима поклонили победу али не могу да замислим ову промашену АБА лигу без Партизана. Заиста би то била досадна лига без имало дражи.

ГРОБАР

pre 8 godina

Samo moje misljenje.

Sve je ovo marketinski trik SNS Partizan je unisten sada ce da pobedi

i ispasti da eto Vučić nije protiv Partizana. Providno
(Neutralan, 25. januar 2016 22:48)

Неће, неће једва чекам изборе да први пут изађем!!!

rodrigez

pre 8 godina

batko- pare nisu ni moje ni tvoje vec drzavne pare i kada vec koriste drzavne pare i drzava nas stvara ovakvim klubom sto ne bi dali 500000 e za lengforda...nisu ni nase a ni od kluba

sasha

pre 8 godina

Dzikic divlja, vrsi pritisak, bori se čovek, Radonja ko tele. Samo gleda u sudije. Sta izigriva sa Rebicem u igri da mi jr znati? Kinsey jedan od najraspolozenijih ne igra celu trecu i evo sad pocetak cetvrte...

манге

pre 8 godina

ал мааааајке ми баш ми кул што је добио партизан, баааш су се примили, гледам и кадрове публике сви забринути и узбуђени, играчи се боре скачу трчу, и на крају најбоља сцена сви стали а цветковић(ваљда) ложана трчи са положи а дангуба га смечује у фазону 'чисто да вам кажемо о чему се ради' :) све у свему никад у животу нисам гледао дерби а био овако опуштен као да гледам пријатељску текму уз чипс, кикирики и пиво. браво за све! спортски поздрав

xxx

pre 8 godina

Dobro se drzi Partizan s obzirom na to da igraju samo njihova deca i da nemaju stranaca!?
(bagzi, 25. januar). A kod Zvezde najefikasnij njen junior Cirbes

veliki strumf

pre 8 godina

Hoce li Radonja jednom odbraniti zadnji napad ili cemo svaki put primiti faul kos? Da li cu jednom doziveti dok je trener da odbranimo zadnji napad protivnika ili da realizujemo zadnji napad? Neverovatno sta je sve radio Vilson u 3/4 a niko da ga zaustavi. Gudura umislio da je Dzordan pa se ispucava za sve pare. Sut za 3 trenutno ispod 10%! Sramno.

sramota bre licemeri

pre 8 godina

Zvezda protiv partizananissnstelekoma
Srpska škola protiv legije stranaca
Klub koji su svi uništavali protiv državnih milionera
700.000 od Telekoma protiv 900.000 od NIS-a, 600.000 od Telekoma, 300.000 od Poštanske štedionice, 200.000 od Komercijalne banke
Fer plej protiv prljavštine
Da vidimo šta će biti jače u ovom derbiju
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (istina boli, 25. januar 2016 21:20)

Boli tebe nešto drugo, sramota bre ni sami ne verujete u te brojke ukoliko se to ne odnosi na vas Mutant klupčić bez tradicije.

011

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da nam derbi prenosi hrvatski komentator? Pa zar je moguce da na citavoj Areni ne postoji niko drugi?

Ako i u buducnosti, kakav god ali najveci praznik srpske kosarke treba da prenosi Hrvat, gospoda sa Arene zaista trba da se zapitaju da li uoste treba da postoje!

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Odlazi posle ovoga. Ne trebaju nam pobjede u top 16 kad je sledece godine svakako necemo igrati. Sramota je da izgubimo od ovakvih amatera. Sram i stid da vas bude.

Мirko

pre 8 godina

Nista gani od vaseg "gazenja" :D

Sta sad ?
Sad ce biti da niste igrali punom snagom (kisali zajedno sa sudijama i silnim sviranjem faula u napadu).Sad ce biti pustili nas :)

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Da nemamo ovoliko izgubljenih lopti i faulova razbili bismo limenke.Nisu nikakva posebna ekipa.Pitam se kako oni nastupaju u EL kad mi sa nikad losijom ekipom mozemo da igramo sa njima.

Dovlanu

pre 8 godina

@veliki srumf

Vidi se da si klinac koji od juce prati basket.. Svojevremeno ste vredjali Tomasevica pa posle desetak godina i Vujanica.. Tako da memoj molim te o finoci ovde. Cvetkovic inace poceo u partizanu pa otisao u zvezdu.

Kutinjo

pre 8 godina

Zvezda deluje dosta umorno sto je i razumljivo i igra daleko ispod svog nivoa plus nista ne moze da pogodi,partizanu sve ulazi pogotovo za 3 igraju 300 posto iznad mogucnosti i opet egal,nek dobiju jadni da ne ispadnu i onako izbrukase i sebe i zemlju ove sezone.

Billy Piton - akademik i antitopalović

pre 8 godina

Sudenje Zvezdi u Evropi je med i mleko prema ovom " maćehinskom tretmanu" u ABA ligi !
Ali dobro da sudije ipak nisu obukli dresove Topalovića ...uvidjavni neki ljudi !

samo istina i internet!

pre 8 godina

Umesto što se prepucavate koji tim je državni projekat i slično, bolje je da se nadamo, a to i želim, da se Partizan izdigne iznad problema i ponovo postane ono što zaslužuje. Zvezdaš sam, želim da moja Zvezda bude bolja ali i da crno-beli budu bolji nego što su sad. Upamtite, jedina prava pobeda svih nas će biti da se i Zvezda i Partizan za koju godinu nađu u Evroligi. Naslušao sam se toga, ne može pravi zvezdaš/partizanovac da navija za ove druge u Evropi, gluposti! Mislite li da ću da navijam za nabeđene Špance ili prebogate arogantne Turke protiv Partizana, našeg srpskog kluba, nema šanse! Zvezdu volum više od svega i na osnovu toga želim da imamo derbi između 2 jaka i uspešna kluba. Pobeda u takvom odnosu snaga će biti prava stvar! Zvezda neka nastavi kako je krenula a Grobari neka se oporave. Da crpimo iz njih igrače koji će naučiti da igraju pod pritiskom i koji će biti nosioci reprezentacije. Neka crkne komšiji krava, ali onom preko Drine. Pozdrav svima koji misle isto, ostali lekić, pa na kontrolu.
(dzoSrbija, 25. januar 2016 21:46)
ukucaj na google:Sta cu ja u propalim firmama.
Kada procitas ovaj interviju,napisi ponovo ovde komentar,bas me zanima tvoj utisak.

duledudule

pre 8 godina

zanimljiva tekma.mi na 25% partizan na maximumu i sve s polja pogadja.i opet egal...vidi se da smo umorni od unikahe ali ne treba da bude izgovor vec da stisnemo cetvrtu

e moj panterčiću

pre 8 godina

A mogli bimalo ovo da stisnemo da se pristojno odlepimo a ne da se odradjuje mec, tako se obicno zakomplikuje pa onda na misice da se vadi utakmica. Ali dobro bitnije je da se niko ne povredi pred evroligaski mec.
(Voip, 25. januar 2016 21:57)

A ti bi malo mogao da se posvetis pravopisu

coldplayer

pre 8 godina

Da iskomentarisem pre nego navale deca da mlate ovde.
Derbi prilicno interesantan.Partizan pun zelje da napravi iznenadjenje,dok je zvezda pomalo umorna posle onakve utakmice u evroligi.Sve u svemu lep derbi bez tenzija i pritisaka koje smo ranije imali sa DV i mislim da je to veliki plus.

tschedouuu

pre 8 godina

Znači, nije bilo sudijske odluke, a da je Simonović, Lazić, Štimac i Cirbes nisu prokomentarisali i nešto gestikulirali, znači ni jedna. Nevjerovatno koja drskost i bezobrazluk.

labelo?

pre 8 godina

Cvetkovic na ulaz,promasuje pod faulom,ali vitkovac pogadja-sudije nista!Ko god da staneu blok,belosevic lopov svira faul.Sve sto se svira protiv zvezde igraci zvezde protestuju!

samo kazem

pre 8 godina

najjace mi bilo komentarisanje..pita.dzouns koja je akcija ? akcija je vilson sve sam..dok komentator kaze to vilson sutira i pogadja xD

parni valjak

pre 8 godina

@lucemerstvo je cudo
Jest jest to je taj. I ne samo to, nego nam je doneo i 3 FfFoura i tutulu prvaka Evrope...
Sta uradi 14 gidina dominacijre i bezbrojne uzastopne pobede majko mila...

bargro

pre 8 godina

Sramota kolike pare su sručene u državni projekat koji gubi šta bi bilo da su pare pošteno podeljene pola-pola.
Ne gine Limenkama još jedan zamrzivač.

sasa

pre 8 godina

nijedan igrac Partizana ni 12 igrac u Zvezdi nebi bio,sramota ali nazalost takav je danas sport,srpski klubovi,srpske sudije,ko jos sedi u KSS i ko vam vodi drzavu,ovo je smejurija,mislim da bi treci tim Zvezde igrao egal sa Partizanom a vi se prepucavajte preko sajta,necu vise gledati Aba ligu do finala,Partizan igra sa Buducnosti i Cedevitom

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Samo da nije glupi Vilijams napravio faul u napadu jos ubedljivije bi dobili KK FMP Telekom.Ali moze i ovako.Ajmo crno beli!!!Ajdeeee!!!

Badi - pas košarkaš

pre 8 godina

Ujedali ste od želje, ali niste uspeli.
Ne brigajte previše pantzeri, pobeđivali smo mi i mnogo skuplje ekipe!
Džile LEGENDO!

Neutralan

pre 8 godina

Samo moje misljenje.

Sve je ovo marketinski trik SNS Partizan je unisten sada ce da pobedi

i ispasti da eto Vučić nije protiv Partizana. Providno

Klinci ložači

pre 8 godina

@Grobari, Delije... CZV daje bodove vcrs, da ne bi ugrozili opstanak Partizanu i ja to postujem, Srbi smo. Samo mora da se igra cvrsto, za javnost :)
(haos, 25. januar 2016 21:35) Da da da, "gazda" Čovke će da bude treći umesto drugi i da ide u Zagreb Cedeviti na domaću prednost. I to zbog Partizana, aha kako da ne.

vegan u kožnom donjem vešu

pre 8 godina

..i naravno sad će groBARI da da viču kako su bolji..a ovo je bio samo viši interes srpske košarke...Zadar je dobio Cedevitu prošlo kolo...ne ložite se

dzoSrbija

pre 8 godina

Umesto što se prepucavate koji tim je državni projekat i slično, bolje je da se nadamo, a to i želim, da se Partizan izdigne iznad problema i ponovo postane ono što zaslužuje. Zvezdaš sam, želim da moja Zvezda bude bolja ali i da crno-beli budu bolji nego što su sad. Upamtite, jedina prava pobeda svih nas će biti da se i Zvezda i Partizan za koju godinu nađu u Evroligi. Naslušao sam se toga, ne može pravi zvezdaš/partizanovac da navija za ove druge u Evropi, gluposti! Mislite li da ću da navijam za nabeđene Špance ili prebogate arogantne Turke protiv Partizana, našeg srpskog kluba, nema šanse! Zvezdu volum više od svega i na osnovu toga želim da imamo derbi između 2 jaka i uspešna kluba. Pobeda u takvom odnosu snaga će biti prava stvar! Zvezda neka nastavi kako je krenula a Grobari neka se oporave. Da crpimo iz njih igrače koji će naučiti da igraju pod pritiskom i koji će biti nosioci reprezentacije. Neka crkne komšiji krava, ali onom preko Drine. Pozdrav svima koji misle isto, ostali lekić, pa na kontrolu.

Dokle

pre 8 godina

Cist faul nad Cirbesom u prvoj a nad Kinzijem u drugoj cetvrtini. Sad druge strane sviraju svakakvo pipanje. Partizan igra ragbi/sekirica stil. Jos sviraju tehnicku Radonji.

zoki falcon

pre 8 godina

Muči me jedna dilema pa molim navijače JSD Partizan da mi pomognu :
Oće li Dulo da plaća porez u Francuskoj ili u Srbiji ?
Unapred hvala !

veliki strumf

pre 8 godina

Odbrana katastrofa. 44 poena za poluvreme, tacnije za 16 minuta smo primili. Igraci Partizana sami na trojci non stop, 7 trojki je stvarno previse. Mi trojku ne mozemo da ubacimo, osim Laze. Ni bacanja ne promasuju. Valjda cemo u drugom stisnuti odbranu. Kad im stane sut - mec ce biti gotov. I opet primamo lagano poslednji napad, a naravno zadnji ne umemo da iskoristimo 3 godine! Vise se i ne nadam. A Radonjina ideja da loptu uzme Dangubic - pa to je da puknes od smeha.

istina boli

pre 8 godina

Zvezda protiv partizananissnstelekoma
Srpska škola protiv legije stranaca
Klub koji su svi uništavali protiv državnih milionera
700.000 od Telekoma protiv 900.000 od NIS-a, 600.000 od Telekoma, 300.000 od Poštanske štedionice, 200.000 od Komercijalne banke
Fer plej protiv prljavštine
Da vidimo šta će biti jače u ovom derbiju

Mare

pre 8 godina

Nisam pratio partizan ove sezone i pitao sam se kako je moguce da bas toliko gube od razno razne boranije i sad gledam i jasno mi je,pa nemaju nikakvu igru totalni raspad na terenu nego samo sutaju iz ocaja za 3 pa kad prodje tako svaku petu utakmicu dobiju.

tschedouuu

pre 8 godina

Partizan ima trojku nešto ispod 40 procenata, a već deset komentara o tome kako Partizan ima sreće što im ide šut za tri. Prevaga je Cirbes, jednostavno Partizan nema ni približno kvalitetnog centra, ovaj novi Vilijams je katastrofa, Đumić preslab, Džouns nije centar. Nisu samo njegovi poeni tu bitni, nego gradi prostor za skok u odbrani, a za ulaz bekova u napadi.
Sa pravim centrom mogao bi ovo KKP da se dobije, a ovako biće 15-20 razlike. Ovo pišem na poluvremenu.

BasketballGM

pre 8 godina

Zvezda previse opustena u prvoj cetvrtini.Ali ono sto me zaista zabrinjava je sto je Partizan dosta pokupio skokove u ofanzivi,srecom ne znaju da ih iskoriste kao sto je to bilo sa Unikahom,ili Fenerom.
Uglavnom to nam predstavlja veliki problem.

haos

pre 8 godina

Grobari, Delije... CZV daje bodove vcrs, da ne bi ugrozili opstanak Partizanu i ja to postujem, Srbi smo. Samo mora da se igra cvrsto, za javnost :)

žao mi vas je

pre 8 godina

Koliku li ce pantnju ispoljiti Limenke sada koje nemaju indetitet, ruše sajt momentalno. Potvrda internet-bot dominacije predgradja.

ceo zivot u nemilosti vlasti

pre 8 godina

Kraj prve cetvrtine;Faul u napadu nad Vilsonom.Drugi napad zvezda nije prenela loptu na 16- oj sekundi?Posle toga roling cirbesa za 2plus1,svaka cast,samo sto je pomerio stajnu nogu iliti podignuo tokom rolinga!
(20 kamera!, 25. januar 2016 21:24)

Sve kradja za kradjom. Znam ceo zivot ste osteceni, nemate budzet, nemate sponzore (samo 2 drzavna), nemate strance (samo 6) ......

20 kamera!

pre 8 godina

Kraj prve cetvrtine;Faul u napadu nad Vilsonom.Drugi napad zvezda nije prenela loptu na 16- oj sekundi?Posle toga roling cirbesa za 2plus1,svaka cast,samo sto je pomerio stajnu nogu iliti podignuo tokom rolinga!

Efes iz limenke!

pre 8 godina

Svaku slobodnu sekundu cirbes,kinzi,lazic i stimac koriste da se ulizuju belosevicu!Je...e,kao da gledam real i pabla lasa! (Pritisak na sudije)

Anonimus

pre 8 godina

Partizan i pored odlicnog suta za 3 (7 od 16) zaostaje 4,5 razlike,sto znaci da ako stane sut za 3 a Zvezdu krene sut za 3 onda ce biti 15+ razlike za CZV.
:D

Batko

pre 8 godina

ovaj micic je uzas kako je usao u igru izgubio loptu i serija 10 -0 za partizan...zar pored justina kartera,farmara,lengforda mi ovakvog propalog pleja da dovedemo....
(rodrigez, 25. januar 2016 21:27)

Kada budes dao svoj keš.kupi sine i Karija !....a za ostatak par Lebrona

Realno

pre 8 godina

Ono sta mogu da vidim je da vlada zdrav rivalitet na tribinama,e ovo je pravi derbi, jer nedostaje onaj koji je sve ove godine predstavljao CVECE ZLA!

del boj

pre 8 godina

Realan rezultat na poluvremenu, samo će braca Čvorović bljuvati na sudjenje koje je - odlično! Blizanci, Ilija i Đura, uvek isto osećaju. Tri puta jača Zvezda protiv nikada slabijeg Partizana, videćemo.., šanse su 95 : 5 % , realno.

ultrasrbin

pre 8 godina

Gde je veca sansa za Aranitovica?
Ne znam sta je sa Koprivicom,ali Djumic treba da bude izbacen iz ekipe.
Vrabac je dno dna. Za njega je Andrej izmislio kosarku.
Nabode igrac Zvezde Aranitovica i baci ga u aut,ali sudije vide faul Partizana.
Simonovic rukom pomeri Murica,ali ponovo faul za Partizan.
Da ne pricamo o 3 licne za Vilijamsa. Jedino je on mogao i da se nosi sa Cirbesom.

Lemi

pre 8 godina

Na poluvremenu 7-4 u asistencijama za Partizan. Dzile drzi cas Radonjicu sa duplo slabijim timom. Jos da nije Belosevica limenke bi vec bile zgazene.

licemerstvo je cudo

pre 8 godina

Cim sudi Belosevic Fmp je povlascen, cccc... Sramota!
(Realan, 25. januar 2016 21:24)

Jel to onaj covek sto vam uz Miliju donese 13 tutula KLS i 6 ABA lige? Jel to onaj covek koji uvek trazi kriterijum sudjenja dok ga ne pronadje da odgovara partizanu?

veliki strumf

pre 8 godina

Sta igra ovaj Vasa Micic? Usao na plus 9 i za par minita prodao lopte a igraci na kpjima je u odbrani sami sutiraju trojke i Partizan preokrece. Decko je totalno pogubljen. Za 5 minuta primamo 20 koseva!

Milan

pre 8 godina

Ocekivao sam ovako..Zvezda umorna od EL, a komsije napaljene do besvesti..Svaka cast za ono sto ste dali, ali to mora stati...Vitkovac jako namazan igrac...A blokada Dangube..Dzouns ima da je sanja..

rodrigez

pre 8 godina

ovaj micic je uzas kako je usao u igru izgubio loptu i serija 10 -0 za partizan...zar pored justina kartera,farmara,lengforda mi ovakvog propalog pleja da dovedemo....

veliki strumf

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!

LFC

pre 8 godina

Kakva histerija grobara ali razumem ih ipak su ugostili top 16 klub u evropi ciji ce igraci igrati sa ispod pola snage,sto zbog toga sto smo mi ipak ljudi i ako smo ciganji i smilovacemo se grobarima da ne drzi taj fenjer bas celo prvenstvo sto zbog toga sto se treba cuvati za prave utakmice,ovo bi bio laksi trening da radonja hoce svom snagom.

realno

pre 8 godina

Evo poluvreme. Partizan se drži sa šutem za 3 koji je debelo iznad ovogodišnjeg proseka, kao i par lopti koji su srećno ušle kao ona od vrha table. Zvezda će ovo na kraju ipak rutinirati i umiriti one što se krevelje sa tribina:) Ali nije ni to bitno, nama je bitniji meč protiv Lokomotive za TOP8.

Voip

pre 8 godina

A mogli bimalo ovo da stisnemo da se pristojno odlepimo a ne da se odradjuje mec, tako se obicno zakomplikuje pa onda na misice da se vadi utakmica. Ali dobro bitnije je da se niko ne povredi pred evroligaski mec.

srbin

pre 8 godina

@ Napred Zvezdo!

Za slavu, za ponos, za mene i tata Jovicu!
(Andrija Zivkovic, 25. januar 2016 20:47)

i za senvic, i za vodju, i za stranku, i za zeleznik....

fedor

pre 8 godina

Jedna stvar je sigurna, Vasa Micic ima kosarkaski IQ 16 maksimalno. Covek u 2 min donese vise losih odluka i vise se puta izvini, nego sto postigne poena za mesec dana. Nikad nisam video da neko ovako voli da gusi sa driblingom.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Da je Boza dunster i dalje trener,limenke bi nas vec sad odvalile.Dzikic je mnogo bolji trener.Trebao je odmah on da nas preuzme a ne Pera.

joker

pre 8 godina

Klasika frustriranih grobara, prozivaju coveka za nesto sto nema veze sa sportom, to je kao kada bi Delije sever prozivali Djurica, da nije dosao u KKCZ ne bi ga ni spominjali uopste, mrze ga samo zato sto je u KkCZ...

nemanja2610

pre 8 godina

Realno je da dobije Zvezda izmedju 5-10 razlike mada me ne bi iznenadilo i preko deset ako budu igrali kao prosle dve utakmice u evroligi... Partizan je dosta bolji sa Dzikicem ali mislim da veceras nema dovoljno kvaliteta da pobedi Zvezdu...neka pobedi bolji a to je veceras nadam se Crvena Zvezda...

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Ma samo bez milosti i saosecanja zbog "srpskog interesa". Ako Partizan zasluzuje da pobedi, to ce uciniti i bez pustanja. Malo je diskutabilna veoma ubedljiva pobeda jer ste se popravili pod Dzikicem, mada objektivno dobijamo oko 13, 14 razlike bez previse uzbudjenja. Zvezda!

xxx

pre 8 godina

Dobro se drzi Partizan s obzirom na to da igraju samo njihova deca i da nemaju stranaca!?
(bagzi, 25. januar). A kod Zvezde najefikasnij njen junior Cirbes

sramota bre licemeri

pre 8 godina

Lagano, Zvezda igra sa 30 posto snage, a grobosi se jedva odrzavaju trojkama
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Raul ilevomidesnom Bobadilja, 25. januar 2016 21:51)

I tako lagano vas ponovo bacamo u zamrzivač

veliki strumf

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!

kris

pre 8 godina

Čović da išta zna već odavno bi doveo četvorku i trenera,makar prosečnog.Po reketu nam se šeta kako ko stigne i kupi nam lopte.Ovim se možemo oprostiti od prednosti domaćeg terena a verovatno i od titule,koju i ne zaslužujemo.Mnogo ljudi ovde piše i u pravu su,da mi imamo dve solucije u napadu:Jović do Cirbesa i isprazno ispaljivanje trojki,pa šta bude.Ako krene,dobijamo,ako ne krene ne znamo šta ćemo.Sve velike pobede ove sezone su se desile zbog ludih trojki koje su ulazile,a kad ne ide i prosečne ekipe su nam problem.Odbrana,sem građenja skoka,nam nije loša,ali imamo veliki problem koji se zove Miler,koji je ogromna rupa u odbrani,a sad je postao i u napadu.Večeras jedina svetla tačka Cirbes,ali ne može sam niti ga ima ko zameniti kad se odmara.Partizanu čestitke na pobedi koju su zaslužili većim srcem,a svi smo mogli videti koliko znači trener jednoj ekipi i kako dobar trener sa slabijim igračima može pobediti lošeg trenera sa boljim igračima.

RubyRed

pre 8 godina

Mi da smo iole ozbiljna ekipa, ne bi smeli da od ovih izgubimo sa Simanićem, Rebićem i Tejićem u glavnim rolama.
Nabildovali ekipu.
Ložimo se.
Otkinuli Himki, Real i štatijaznam koga.
Ovde nas ovi šusteri delju.
Ubace nam 86 poena. Ubacimo 3 trojke za ceo meč.
Ovi pogode šta bace prema tabli, ne prema obruču.
Do pre 15 dana bili u kanalu.

Sutjeska ih otresla.

Ja ne mogu da verujem da ti teoretski možeš da izgubiš od ovog i ovakvog tima Partizana.

Ovaj Džikić je pokazao ovom našem mucavcu ko je tata.

Što kaže Grbović, Zvezda ima 15 boljih igrača od Partizana.
To samo ovaj stručnjak može da izgubi.
Veliki strateg koji je pobedio Svinjišu, Real.....

Nas je onaj Partizan od prošle sezone dobio jednom.
Mi možda nemamo jači tim nego prethodne sezone, ali nemamo ni slabiji,
zato je Partizan od pre 7-8 meseci za ovaj sadašnji Golden State.

E, zbog toga ne smeš da izgubiš od njih ni da su svi pijani na terenu.

Da Džikić ima 50% ovoga što nama sedi na klupi odr'o bi nas 15-20 razlike.

dzoSrbija

pre 8 godina

Umesto što se prepucavate koji tim je državni projekat i slično, bolje je da se nadamo, a to i želim, da se Partizan izdigne iznad problema i ponovo postane ono što zaslužuje. Zvezdaš sam, želim da moja Zvezda bude bolja ali i da crno-beli budu bolji nego što su sad. Upamtite, jedina prava pobeda svih nas će biti da se i Zvezda i Partizan za koju godinu nađu u Evroligi. Naslušao sam se toga, ne može pravi zvezdaš/partizanovac da navija za ove druge u Evropi, gluposti! Mislite li da ću da navijam za nabeđene Špance ili prebogate arogantne Turke protiv Partizana, našeg srpskog kluba, nema šanse! Zvezdu volum više od svega i na osnovu toga želim da imamo derbi između 2 jaka i uspešna kluba. Pobeda u takvom odnosu snaga će biti prava stvar! Zvezda neka nastavi kako je krenula a Grobari neka se oporave. Da crpimo iz njih igrače koji će naučiti da igraju pod pritiskom i koji će biti nosioci reprezentacije. Neka crkne komšiji krava, ali onom preko Drine. Pozdrav svima koji misle isto, ostali lekić, pa na kontrolu.

Tool

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da nam derbi prenosi hrvatski komentator? Pa zar je moguce da na citavoj Areni ne postoji niko drugi?

Ako i u buducnosti, kakav god ali najveci praznik srpske kosarke treba da prenosi Hrvat, gospoda sa Arene zaista trba da se zapitaju da li uoste treba da postoje!
(011, 25. januar 2016 22:22)

Koji bre hrvatski komentator, šta lupaš? Gledao sam utakmicu na Areni 1, prenosili su Kole i Edin (Nenad Kostić i Edin Avdić), koji prenose košarku već 10 godina, i najbolji su košarkaški komentatori na Balkanu sigurno. Jedino ako postoji neka "hrvatska" Arena na net-u, ili si gledao neki drugi kanal. Imam Arenu godinama na IPTV-u i košarku uvek komentarišu Edin i Kole.

NastyB

pre 8 godina

Samo da pozdravim ljubitelje lika i dela D. Radonjića. Ovakav hrkljuš tim nas dobija, pa to je strašno. Ne zna se šta je više škripalo u igri Zvezde i ko je bio gori, ali Radonja da makar pomisli na zonsku odbranu ili nešto da promeni - HA!!
Čestitke Džikiću, on bi sa ovom Zvezdom otišao na F4 lagano...

Ddd

pre 8 godina

Zvezda 6 sekundi do kraja napada, Jovic krece sa loptom, Dzikic zna pre njega kome ce ovaj da dobaci i pokazuje... Partizan krade loptu i zakucavanje na drugoj strani...

Batko

pre 8 godina

ovaj micic je uzas kako je usao u igru izgubio loptu i serija 10 -0 za partizan...zar pored justina kartera,farmara,lengforda mi ovakvog propalog pleja da dovedemo....
(rodrigez, 25. januar 2016 21:27)

Kada budes dao svoj keš.kupi sine i Karija !....a za ostatak par Lebrona

Partizane INSTITUTIONEN

pre 8 godina

Kakva utakmica, svaka cast Dziletu sta napravi od nicega.
Sto se tice njih i njihove teorije pustamo vas, znate ono srpski klubovi...pa zar nismo sada hrvatski klub?
Vi ste uvek bili i bicete komedija.
Tako ste vladali i u vaterpolu tako ce biti i u kosarci...sve se vraca na svoje mesto samo polako.

UltrasBgCz

pre 8 godina

Svaka cast na pobedi, muski odigran mec. Ne bih ni u kom slucaju zeleo da Hrvatska ima predstavnika u ABA ligi umesto vas. Sada je sve na vama, pa borite se do kraja i da nam priredite da gledamo ovakve spektakle i sledece sezone. Srecno u borbi za opstanak, samo hrabro. Pozdrav pravim navijacima!

СРЂА ЗЛОПОГЛЕЂА

pre 8 godina

Као окорели ГРОБАР са своје 44 године поручујем браћи са ЈУГА да уживају у победи над највећим ривалом и да се суздрже од покушаја вређања и исмевања противника.
Поштујте најљућег ривала увек! Тако треба и тако мора.
Играчима оба тима честитам на фер и мушкој игри, пуној неизвесности.
Речју- ПРАВИ ДЕРБИ!
ЗВЕЗДИ желим да тресе боранију по Европи и проноси славу СРПСКЕ КОШАРКЕ !

bargro

pre 8 godina

Sramota kolike pare su sručene u državni projekat koji gubi šta bi bilo da su pare pošteno podeljene pola-pola.
Ne gine Limenkama još jedan zamrzivač.

fancy

pre 8 godina

Ja ne znam da li namesteno ili ne ali me je sramota ovog poraza. Cak sam siguran da nije namesteno nije Zvezda niti Radonja u tom fazonu! Cestitam Partizanu na zasluzenoj pobedi. Toliko.

NK

pre 8 godina

Ni sam ne znam zašto, ali sumnjao sam u ovog Džikica. Verovatno iz nekog podsvesnog kompleksa, manje ili više vrednosti, koji mi, došljaci, imamo prema rođenim Beogradjanima. Moraću izgleda još malo sa se lečim od toga. Dobra terapija je, recimo, da počnem da gotovim ovog gospodina koji očigledno zna znanje.

nebo i zemlja

pre 8 godina

dogovoreno je da partizan pobedi, zbog srpskih klubova u aba, džabe se primate i jedni i drugi
(đura, 25. januar 2016 22:42)
Ja bi se odrekao Partizana kad bi samo neko i pomislio da moramo da vas pustimo. U tome je razlika brate...

Nikolaj

pre 8 godina

Igraci se isupili za sve gluposti koje su pravili tokom ove sezone.
Kapa dole za borbenost!Sad vam je sve oprosteno!!!
A za sve one koji su pisali da ce biti laka pobjeda i min 20 razlike mogu da ga popuse! Eto vam ga sad u inat .I.

XXX

pre 8 godina

Hahaha ali ono radovanje igraca na kraju...pao sam sa stolice iskreno.Kao da je evroliga osvojena,u najmanju ruku.Po tome sam video koliki ste pacenici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markoni, 25. januar 2016 23:15)

Mislis kao sto ste se vi radovali osvajanju Kupa i pravili film o tome?

beli

pre 8 godina

Hahaha ali ono radovanje igraca na kraju...pao sam sa stolice iskreno.Kao da je evroliga osvojena,u najmanju ruku.Po tome sam video koliki ste pacenici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markoni, 25. januar 2016 23:15)

Boli, a?

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Da je Boza dunster i dalje trener,limenke bi nas vec sad odvalile.Dzikic je mnogo bolji trener.Trebao je odmah on da nas preuzme a ne Pera.

Olimpijakos

pre 8 godina

Pustite price namesteno i ostalo...grobari su imali sut mi nismo...vise su zeleli pobedu i na tome im cestitam...peckanje u redu,ali da neko nekome zeli da ispadne to nmgu da shvatim...derbi je derbi...pozz

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Dzikic divlja, vrsi pritisak, bori se čovek, Radonja ko tele. Samo gleda u sudije. Sta izigriva sa Rebicem u igri da mi jr znati? Kinsey jedan od najraspolozenijih ne igra celu trecu i evo sad pocetak cetvrte...
(sasha, 25. januar 2016 22:31)

Čekaj, koji je vama ljudi đavo više!?!

Te vam ne odgovara Micic i tražite da Rebic igra, sad kad ga pusti vi se bunite

?????

Stefan

pre 8 godina

Partizan je ovu utakmicu dobijo na cistu borbenost i motivaciju koja je bila neverovatna veceras mislim da je dzikic dosta zasluzan za to,zvezda je delovala dosta umorno i istroseno na momente iako je ocigledno kvalitetnija to kazem kao navijac Partizana ali veceras ih nije hteo sut spolja nimalo,cini mi se da nekako kod simonovica i milera sut dosta zavisi od samopouzdanja odnosno ako se ispromasuju na pocetku tesko se vracaju u ritam posle.Posto sam gledao uzivo mogu reci da su cirbes i lazic ostavili najjaci utisak od svih igraca zvezde na mene jednostavno igraju konstantno na visokom nivou,cirbes je velika snaga zvezde svaku utakmicu ubaci svoje poene,a Partizan s druge strane da ima iole solidnu peticu kao vardu na primer bio bi mnogo konkurentniji ove sezone s obzirom da je djumic evidentno dosta limitiran.

IQ kao JEZ

pre 8 godina

dogovoreno je da partizan pobedi, zbog srpskih klubova u aba, džabe se primate i jedni i drugi
(đura, 25. januar 2016 22:42)

Hahahahahah ovaj je pobedio sa komentarom veceras. Max 15 godina ima...

Vamos!

pre 8 godina

Nisam gledao, je l' Simon kapiten drzao ruku na uvetu prema publici? Da vas ovako samara pretposlednji na tabeli, blam intergalaktickih razmera. Bili i ostali kraljevi sljake. Drzite se vi drvenih reketa sa zicama od macijih creva.

Pera

pre 8 godina

Košarka pobedila. Partizan ceo meč bez centra igrao. Naivno i nespremno 5 faulova jedinog centra kojeg imaju.

Džikića je to moglo koštati debelo.

Cirbes je prosečan centar kojeg niko nije mogao da čuva jer nemamo centra.

Kad je teško tu su sudije. Neka neko sabere u posl 3 godine broj slobodnih za cz.....

Toliko novca u taj klub a pokazali ništa.

Da imamo Veselog bilo bi + 30 za velikana.

Slike atmosfere i publike i ponašanja igrača do pred kraj su da se zapamte.

Tako treba. Učite. Nije sve u otimanju.

Milos

pre 8 godina

Alo bre oladite vise sa Radonjom posle svake utakmice. Covek je odlican trener, koji nam je doneo puno radosti. Uvek uz njega i momke. Partizan dobio, stigao umor posle el, nisu pogodili otvorene trojke i promasili 12 slobodnih..i sta sad, los suterski dan, odbrana je bila losija nego inace zbog umora i koga briga? Drugi ili treci, nema veze..uzecemo ABA u to sam siguran. Dizemo formu za prolece i to je evidentno. I ko kaze da ne mozemo da budemo 2 na kraju? Cedevita isto tako moze da izgubi od odmorne Mege i Partizana i to je to..totalno ne bitna utakmica za nas. Jedno je bitna ona u petak. Naravno, cestitke Partizanu na igri i pobedi.

Delije Čikago

pre 8 godina

Dzikić je majstor svog zanata, nepravedno godinama bio pomoćnik magu, svaka čast na pripremi utakmice, naša Zvezda očajna kao nikad do sad, nema šanse da uzmemo ABA ligu, samo realno.

Miki

pre 8 godina

Đžikić je pre utakmice izjavio da zna kako će da pobedi i pobedio je. To znači da je on doktor za neznalicu Radonjića. Setite se partizana kad je igrao Evro ligu, igrao je odlično i pobeđivao i
aba ligi. Ovi razmaženi zvezdini "asovi" daju sve od sebe u Evroligi, a u aba se relaksirai. Da ih trenira Vujošević to se sigurno ne bi moglo tako.

Sale

pre 8 godina

Da je Partizan imao objektivno sudjenje dobio bi dvocifrenom razlikom.Cirbes je u vise navrata bio preko deset sekundi u reketu i tri puta je napravio korake.

Badi - pas košarkaš

pre 8 godina

Ujedali ste od želje, ali niste uspeli.
Ne brigajte previše pantzeri, pobeđivali smo mi i mnogo skuplje ekipe!
Džile LEGENDO!

Kapetan Esid

pre 8 godina

Ne ložite se grobari. Ovo je dogovoreno da ne biste ispali iz lige. Da je trebalo, počistili bismo vas sa parketa. Laku noć.
(Bgd, 25. januar 2016 23:11)
Hahhahahaahhaha...

Dominator

pre 8 godina

Onaj ko brani Radonju veze nema o sportu, a ne o košarci. Kada ti igrači šutnu "100" trojki bezuspešno, nemaju ni jednu iole sigurnu akciju, kad ti je jedan centar jedini čovek koji može da ubaci koš kad ne ide ekipi... koja je funkcija trenera uopšte? Svaka čast Džikiću na lekciji ovom našem nesretniku koji će još i u istoriju Zvezde da uđe, a da za tri godine sa prilično kvalitetnim igračima nije naučio da bude trener. To što neko šutersko veče igrača ceni da je bilo trenersko umeće Radonje govori o tome koliko razume koja je funkcija trenera.
Bilo ovo namešteno ili ne, a teško da je, ostaje glavobolja zvana Radonjić. Nema tog uspeha koji će od njega napraviti trenera.

Tool

pre 8 godina

Pre svega da kažem da je bila veoma dobra utakmica. Ne samo zato što je Partizan pobedio, nego je generalno bila dobra, zanimljiva utakmica, puna neizvesnosti. Dosta dobrih akcija i poteza. Zaslužena pobeda Partizana. Dzikić je za Radonjića trenerčina, da je sreće da je Dzikić bio trener Partizana od početka sezone, Partizan bi bio 3. ili 4. i išao bi u play off. A u playoff-u je sve moguće. Gledam atmosferu na utakmici, navijačima Partizana niko, ali niko ne može da pridje što se tiče navijanja i pravljenja dobre atmosfere. Svaka čast Grobari. Jedino sa Grobarima mogu da se porede navijači Pao i Oly (e to su tek budale), ali generalno navijači Partizana definitivno najbolji navijači u Evropi!

Boggy

pre 8 godina

Potpuno zaslužena pobeda, ja kao zvezdaš to mogu da kažem slobodno...Od prvog minuta je partizan igrao sa mnogo više žara i energije, zvezda je očajno šutirala za tri poena i to je presudilo.Sezona je duga, a zvezda ne može da ponovi ovakvo veče!

zvezdaš

pre 8 godina

Svaka čast Partizanu.Tako se igra za klub.Sad su glavni favoriti za osvajanje naše lige I kupa.Prava evroligaška ekipa I igra uprkos svim problemima.Pokazali ste zvezdašima kako se igra I gine za klub.

Gtr

pre 8 godina

Prica o tome da nam je CZ dala pobedu ne pije vodu. Ovim porazom Zv moze vrlo lako da ostane bez evrolige, a ulozili su veliki novac u tim. Cedevita je nezgodan protivnik , a sada verovatno ima i prednost domaceg terena. Iskreno voleo bih da mi pobedimo Cedevitu!!!

John Terry

pre 8 godina

Zasluzena pobeda Partizana . Odlicno ste odigrali , za razliku od nas .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mijat Splitski bili, 26. januar 2016 07:58)

Pridruzujem se cestitkama. I zamolio bih da batalite price o pustanju i namestanju. Jer, ako smo ih mi pustili u situaciji kada se borimo za drugo mesto, a oni nasi najveci sportski rivali, to je onda jos veca nasa sramota. Sportskog rivala ne treba nikad pustati jer se tako pokazuje nepostovanje prema njemu. Prosle godine Partizan je imao Macvana, Pavlovica, Milutinova, Tepica, Milosavljevica. Koga danas imaju? Od kakvih smo mi poluigraca izgubili? Sramota.

bbROD

pre 8 godina

ZIVOT, 25. januar 2016 23:20
Da, Partizan ima 6 stranaca ali tih sest zajedno su placeni koliko Cirbes. U tome je razlika. Mi smo uzeli one koje nijedna ozbiljna ekipa nije uzela i sa takvom ekipom smo vas sinoc drzali u podredjenom polozaju do kraja

dEki cz

pre 8 godina

Ljudi, Partizan je realno veceras ubacio i frizider i ves masinu, a i sporet kroz obruc, za razliku od nas koji nismo mogli nista vcrs. Pomalo nerealna pobeda, sut ih je isao celu utakmicu i kad god je trebalo, pogodili su. Cestitam na pobedi, veceras nismo mogli do pobede uz ovakav sut. Pozdrav

загор

pre 8 godina

навијачи, играчи и тренер партизана су више хтели победу, а искрено, победа је више нама требала. они ће свакако да опстану а ми сад нећемо бити 2.
џикић је бољи од радоње, није спорно, али играче треба да буде срамота како су кукавички играли. кинзи у 1. играч утакмице у 2. закован за клупу - радоња ет хиз бест, што се каже
3/23 за 3 и 9 промашених пенала?! "цибона синдром" ол овр аген. радоњин зорт се преноси на играче у напетим утакмицама.
честитке партизану, сасвим заслужено, али не знам што се толико ложите (навијачи плачунод среће на трибинама?!).

Neutralan

pre 8 godina

Samo moje misljenje.

Sve je ovo marketinski trik SNS Partizan je unisten sada ce da pobedi

i ispasti da eto Vučić nije protiv Partizana. Providno

nemanja2610

pre 8 godina

Realno je da dobije Zvezda izmedju 5-10 razlike mada me ne bi iznenadilo i preko deset ako budu igrali kao prosle dve utakmice u evroligi... Partizan je dosta bolji sa Dzikicem ali mislim da veceras nema dovoljno kvaliteta da pobedi Zvezdu...neka pobedi bolji a to je veceras nadam se Crvena Zvezda...

Kaiim

pre 8 godina

@veliki strumf Ti mi pricas o vrijedjanju? Pa jedan golman reprezentacije Srbije nije mogao da stane na go, a da ga "navijaci" Zvezde sa sjevera ne gadjaju bakljama i ne upucuju najpogrdnije uvrede na racun porodice. I sve to u nacionalnom dresu. Toliko...

srbin

pre 8 godina

@ Napred Zvezdo!

Za slavu, za ponos, za mene i tata Jovicu!
(Andrija Zivkovic, 25. januar 2016 20:47)

i za senvic, i za vodju, i za stranku, i za zeleznik....

daw

pre 8 godina

Neko slavi opstanak a neko slavi pobede protiv reala,himkija,bayerna,unikahe,panatiakosa....i vrlo verovatni plasman u 1/4 evrolige...hajde da se i vi imate cemu veseliti....iako priznajem dzikic je doktor za bozica steta sta vam je uprava tako dugo i slepo verovala u bozica....

Klinci ložači

pre 8 godina

@Grobari, Delije... CZV daje bodove vcrs, da ne bi ugrozili opstanak Partizanu i ja to postujem, Srbi smo. Samo mora da se igra cvrsto, za javnost :)
(haos, 25. januar 2016 21:35) Da da da, "gazda" Čovke će da bude treći umesto drugi i da ide u Zagreb Cedeviti na domaću prednost. I to zbog Partizana, aha kako da ne.

Ненад

pre 8 godina

Просечан навијач Звезде-биће без стида и срама.
Да ли вас није срамота да поред 20 промашених тројки кукате на судије уместо да за промену некада тражите кривца у вашим играчима?

Ilija navijac

pre 8 godina

Komentari su uznemirujuci. Sad svi na internetu pogledajte kakvi su bili navijaci ova dva kluba 70ih i uporedite ih sa sadasnjim. Nekada je otac sa dve cerke od 10 godina isao na stadion da gleda fudbal i uzivao a pogledajte situaciju danas. Fantomke i mrznja su glavna obelezja. Apelujem na B92 da nas malo podseti na navijanje 60ih ili 70ih. Znam da nije to vreme ali u mnogim evropskim zemljama jos uvek je porodicna atmosfera prisutna na stadionima. Pozdtav svim navijacima a ne huliganima.

savio

pre 8 godina

Busiii haha busiii haha
Sad ce limenke da pisu kako su nas pustili... u derbiju nema pustanja, to svako zna, ma u kakvoj god situaciji bili I jedan I drugi klub! Bravo Dzikicu, bravo momci!

pozdrav od grobara

pre 8 godina

Jedine evropska utakmica za kk partizan ove godine!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djenka sa parkinga, 25. januar 2016 21:23)

Svaka čast vrh botovanja.
Naigrao se KKP Evrolige i Evrope više nego što vi postojite.
Napred Partizan!!!

Bre

pre 8 godina

Hvala Grobari, hvala Dzile! Ulepsali ste mi ostatak sedmice, hvala vam za borbenost. Znamo da bi ovo Bozic izgubio sa 40 razlike :D I dokaz koliko je Dzikic bolji strateg od Radonjica.

Lazic umesto kalinica trzanje glave?

pre 8 godina

Wilijams staje u blok,lazic ne gleda,trci udara u njega,pocinje da se trese ko daga je udario trafo stub,trza glavom kao kalinic x2,belosevic svira cetvrtu licnu wilijamsu?

Aleksa

pre 8 godina

Zvezda je igracki za jedno 20 razlike bolji tim od ovogodišnjeg Partizana i jedno 5 puta veci budzet ima ali je vec doslo vreme da to ne ume i da dokaže.

Sta uradi to Veseli Jane !?

pre 8 godina

Da li ste primetili tokom prenosa da je Vitkovcu u poslednjoj četvrtini TRI puta svirana treća lična greška, a DVA puta četvrta? Znači ukupno je dobio 8 ličnih grešaka! 
Neka rukovodstvo Zvezde pregleda snimak, uloži žalbu i partizan ispada iz lige!
(oštro oko, 25. januar 2016 23:03)

hahahaha

dekideki

pre 8 godina

Da je utakmica namestena vi teoreticari zavere,prvo bi kladionice blokirale ili stavile kvotu 1,2 na Partizan,jer vecinu informacija imaju sto mi nemamo.

tajka

pre 8 godina

Pre utakmice sam napisao 'DOBIJAMO'. Nije bilo teško pogoditi jer Džiki je najavio)).... Bez zezanja, zamislio sam jurnjavu po terenu i njihovu nesigurnost za 3...i eto sna.

Laik

pre 8 godina

Zvezda odigrala najlosiju utakmicu u sezoni i opet bila u egalu. Razlika u kvalitetu ocigledna, nama ova tekma nije mnogo znacila. Ceka nas Lokomotiva, komsije cestitke na pobedi.

panini

pre 8 godina

ko krivi samo radonju za ovaj poraz ne zna nista o kosarci ..ne znam koliko je dobro spremljena utakmica ali ovo je utakmica koja rutinski mora da se dobije a igraci su izasli nezainteresovano i bez one stvari ocajno..ne moze radonjic da bude kriv za sut za 3 od 10% ne moze on da bude kriv sto lazic i simonovic u petak stavs u dzep jednog kuzminskasa a sad ih razbiju muric dzons i cvetkovic to je sve do njihove glave i sto su se u*rali i pukli pod pritiskom sto jovic ne moze da se sastavi sa zivotom pravi greske pocetnika sto cirbesu i mileru skacu u reketu kako hoce..ne moze radonjic da bude kriv za te stvari ovo je uglavnom poraz igraca

Okoca Dimi

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!
 (veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)
Sami je vitkovac igrao za zvezdu u vreme zmaga sagadina (kada ste napravili dug od 18 miliona evra),a milutinovic i cvetkovic su igrali u crvena zvezda diva telekom beograd sa adresom stjepana stupanca 15 a zeleznik.Imas internet,pa izguglaj.

Grobar

pre 8 godina

Sta sam vam rekao panteri!Vi sa 10 puta jacim timom nemozete da dobijete Partizan!Rekao sam da je Dzikic 100x bolji od vaseg Radonje.A smejali ste se.Vi dobili Unikahu?Nikad slabija sad je potvrdjeno!Real isto Pao isto!

navijac

pre 8 godina

Veliki pozdrav za nase drugare unistenih detinjstva i mladosti:

Batko, Sika Momsilo, Bodibond, Nolan Smith, DedaMiloje i ostali..

Zao mi je sto vas je ovaj poraz vratio za trenutak u bolne dane!! :))

Panter Panta

pre 8 godina

Sa ovako slabim timom nemamo šta da tražimo na F4 Euro lige. Bitno da KSS baca pare na organizaciju kvalifikacionog turnira, a nama ni dinar ove nedelje od države za novog igrača!

sasha

pre 8 godina

Dzikic divlja, vrsi pritisak, bori se čovek, Radonja ko tele. Samo gleda u sudije. Sta izigriva sa Rebicem u igri da mi jr znati? Kinsey jedan od najraspolozenijih ne igra celu trecu i evo sad pocetak cetvrte...

Bass

pre 8 godina

Drago mi je zbog pobede mog Partizana koji je igrao muski i uspeo da pobedi favorizovanog vecitog rivala. Video sam konacno pravi derbi kao sto rekoh prava tesko utakmica možda ne bas lepa za gledanje, ali svakako uzbudljiva do samog kraja... Džile je pravo resenje i drago mi je sto opravdava ocekivanja nas navijaca Partizana neka samo ovako nastavi i bice ovo odlicna sezona kakva je mogla da bude, samo hrabro... Što se tice Crvene Zvezde očigledno da je igranje na dva fronta uzelo svoju cenu i video se umor kod igraca i ocajan sut za 3 poena. Želim im svu srecu u daljem takmicenju u evroligi i ne bi me uopste iznenadilo da prodju u top 8. Pozdrav svim ljubiteljima ove prelepe igre.

decace

pre 8 godina

Ko ne vidi da je ovo pusteno nije gledao basket.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mix, 25. januar 2016 23:50)

Ko kaze da imas vise od 12 god taj je lud, a da pustili nas a bore se za drugo mesto hahahahahaha ajde spremanje za skolu polako...

vilson napodu,sudije slepe!

pre 8 godina

Cirbes stoji u reketu,naravno tri sekunde nema,baca vilsona na pod-lazic pogadja trojku?!Diktatura na delu pred 8 000 ljudi!

zvezdas

pre 8 godina

Reci da je Zvezda pustila Partizan je zaista netacno i nefer.Partizan je sasvim zasluzio pobedu i ja komsijama iskreno cestitam.Pokazali su veliku zelju ne samo za pobedom, vec im je bila namera da svima pokazu kvalitet i da ne igraju kosarku od juce.
A sada svi veceras uz Bobija,da ga gledamo i da navijamo zajedno.

licemerstvo je cudo

pre 8 godina

Cim sudi Belosevic Fmp je povlascen, cccc... Sramota!
(Realan, 25. januar 2016 21:24)

Jel to onaj covek sto vam uz Miliju donese 13 tutula KLS i 6 ABA lige? Jel to onaj covek koji uvek trazi kriterijum sudjenja dok ga ne pronadje da odgovara partizanu?

predrag1978

pre 8 godina

Drago mi je za Partizan sto je odigrao dobru kosarku sa ovim blago receno cudnim sastavom igraca jer zna se koje su velicine igrale u Partizanu i koje ce nadam se igrati za tako veliki klub . Jer bez jakog Partizana nema jake Zvezde i nema jake reprezentacije stari Zvezdas

Dovlanu

pre 8 godina

@veliki srumf

Vidi se da si klinac koji od juce prati basket.. Svojevremeno ste vredjali Tomasevica pa posle desetak godina i Vujanica.. Tako da memoj molim te o finoci ovde. Cvetkovic inace poceo u partizanu pa otisao u zvezdu.

e moj panterčiću

pre 8 godina

A mogli bimalo ovo da stisnemo da se pristojno odlepimo a ne da se odradjuje mec, tako se obicno zakomplikuje pa onda na misice da se vadi utakmica. Ali dobro bitnije je da se niko ne povredi pred evroligaski mec.
(Voip, 25. januar 2016 21:57)

A ti bi malo mogao da se posvetis pravopisu

metall

pre 8 godina

Cestitke Partizanu na pobedi - vise su je i zeleli i zasluzili nego Zvezda. Svako nepristrasan i realan zakljucice slicno - Zvezda je posle petka i Unikahe definitivno ispraznjena, i umor je cinio svoje, a Partizan odmorniji i svakako motivisaniji je to iskoristio. Partizan je veceras igrao iznad svog trenutnog maksimuma, sa visokom procentom za trojku kada se lomilo i nekim neverovatnim pogocima. Tesko da takvo trojkasko vece moze ponoviti. Sa druge strane, Zvezda je igrala ispod svojih realnih mogucnosti, na gotovo svim pozicijama, izuzev Cirbesa. Nije igrala sa pola gasa jer to bi znacilo umanjivanje Partizanove pobede, vec je evidentno odigrala jednu od losijih utakmica ove sezone protiv raspolozenog protivnika, sa katastrofalnim sutem, pogotovo za tri. Za Zvezdu je lose sto ovo najverovatnije znaci ipak trece mesto, za Partizan dobro jer definitivno ostaje u ligi.

realnost

pre 8 godina

Jel i dalje dobijate sa 20 posto,samoreklameri "Pionira" kao hrama kosarke? Jeste "Pionir" hram ali vas je u Zelezniku,adresa Stjepana Supanca...

Redzi Miler

pre 8 godina

veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)

A vi ste gospoda kada prozivate Dzikicevu majku koja dolazi na svaku utakmicu da podrzi sina? Genijalci!!!

veliki strumf

pre 8 godina

Sta igra ovaj Vasa Micic? Usao na plus 9 i za par minita prodao lopte a igraci na kpjima je u odbrani sami sutiraju trojke i Partizan preokrece. Decko je totalno pogubljen. Za 5 minuta primamo 20 koseva!

Cempijev kompleksas

pre 8 godina

Sika Momsilo, ja razumem da ti kosarku pratis samo poslednje 3 godine, ali do sad je trebalo da naucis pravila. Srdacan pozdrav, nemoj mnogo da se nerviras, ispljuj malo Duleta, bice ti lakse.

Mika Sumadinac

pre 8 godina

dogovoreno je da partizan pobedi, zbog srpskih klubova u aba, džabe se primate i jedni i drugi
(đura, 25. januar 2016 22:42)
Dogovoreno, zato ste hteli da se bijete na kraju...A sta rece ovaj Batko da kukanje na sudije ostavimo za kraj ? Pa evo da niisu navlacili dobili bi vas 15 razlike,,,Cirbes covek ne izlazi iz reketa a ko ga popreko pogleda dobije licnu...

cartmanx

pre 8 godina

Miloje je ok, ali ja sam uvek vise voleo da dodje Dzikic, iako su obojica zagrzizeni grobari, ali sam bio siguran i ranije a sada jos vise da je Dzikic bolji, harizmaticniji, i svakako iskusniji trener,o poznavanju taktie, trenucima kada treba reagovati u sekundi,da ne pisem-vidjeno. Sinocnju utakmicu je dobio Dzikic(naravno zasluzni su i igraci), ali zamislite ovu utakmicu sa Perom, pa odrali bi nas, igrali bi se sa nama. Komsije imaju na svakoj poziciji za klasu boljeg igraca,klupu i da ne spominjem, imaju kontinuitet,Dzikic je uspeo od skrpljenog tima za veoma kratko vreme da zabelezi tri pobede, uporedite odnos prema igri, tajming za izmene,za tajm out,od skrpljenih igraca tokom sezone i potpunog rasula,dobio je sve tri utakmice. Pera je bio i ostao nas "kapiten" ali za trenera nije i to sam znao pre nego sto je i zvanicno seo na klupu, a ako ova uprava ima dobre namere zadrzace Dzikica jos mnogo godina, pa do novih titula,i uspeha u EL(ako ce uopste vise da se igra). P.S.Ovaj tim CZV je inace slabiji od proslogodisnjeg sa proslogodisnjim ja sam ubedjen da bi DV i Dzikic stigli sa CZV do F4 minimum.Pozdrav za sve normalne navijace oba kluba.P.S.Naravno sa ovako limitiranim timom tesko cemo protiv ovako jake CZV osvojiti KLS, ali za pocetak ok.P.S.Naravno CZV je mnogo jaci tim i ne ocekujem titulu KLS, ali za pocetak je dobro.

rodrigez

pre 8 godina

ovaj micic je uzas kako je usao u igru izgubio loptu i serija 10 -0 za partizan...zar pored justina kartera,farmara,lengforda mi ovakvog propalog pleja da dovedemo....

micko

pre 8 godina

cestitam partizanu i ako sam zvezdas ali od srca.i molio bi da vise nekukaju mts telekom sns sli nema veze iskrene cestitke,pokszali su ovim moj8m zvezdicama kako se bori i gine jel su moji cigani vec u Top 8 spustite se na zemlju dok (al vec je) je vreme.

Voip

pre 8 godina

Eto kao sto rekoh. Ovi napaljeni, mi dosli da odradimo mec i tako to zavrsi, prokenja ih a mi bez energije udjemo u los ritam i poraz neminovan. Cestitke Partizanu vise su zeleli pobedu. Ne moze derbi da se odradjuje to je uvek dobijao onaj ko vise energije i zelje unese bez obzira na kvalitet. Pored ovako ocajnog suta opet smo bili u igri do samog kraja, to dovoljno govori o kvalitetu. Ovako bese i prosle godine pa smo osvojili ABA ligu, nema razloga da tako i sad ne bude. Jos jednom cestitke pobedniku i zelje za opstanak. A mi da se sacuvamo povreda i da podizemo formu, ovako ne smemo pristupati utakmicama.

sramota bre licemeri

pre 8 godina

Zvezda protiv partizananissnstelekoma
Srpska škola protiv legije stranaca
Klub koji su svi uništavali protiv državnih milionera
700.000 od Telekoma protiv 900.000 od NIS-a, 600.000 od Telekoma, 300.000 od Poštanske štedionice, 200.000 od Komercijalne banke
Fer plej protiv prljavštine
Da vidimo šta će biti jače u ovom derbiju
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (istina boli, 25. januar 2016 21:20)

Boli tebe nešto drugo, sramota bre ni sami ne verujete u te brojke ukoliko se to ne odnosi na vas Mutant klupčić bez tradicije.

Efes iz limenke!

pre 8 godina

Svaku slobodnu sekundu cirbes,kinzi,lazic i stimac koriste da se ulizuju belosevicu!Je...e,kao da gledam real i pabla lasa! (Pritisak na sudije)

Nesa

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!
(veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)

Ah da, vi Stojkovića niste vređali, hteli ste da ga ubijete.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Da nemamo ovoliko izgubljenih lopti i faulova razbili bismo limenke.Nisu nikakva posebna ekipa.Pitam se kako oni nastupaju u EL kad mi sa nikad losijom ekipom mozemo da igramo sa njima.

Brondby

pre 8 godina

Samo Brondby i niko vise.

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

zoki falcon

pre 8 godina

Muči me jedna dilema pa molim navijače JSD Partizan da mi pomognu :
Oće li Dulo da plaća porez u Francuskoj ili u Srbiji ?
Unapred hvala !

Šta im uradi Vujoševiću Dule

pre 8 godina

A je l ce da dodje Limoz sad pa da drugo poluvreme igramo sa njima...?

A mislim da sam video neke ljude na tribinama sa karanfilima na jugu...to Dulo doso da gleda patnju...?
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 25. januar 2016 22:03)

Eee si mi dobar

labelo?

pre 8 godina

Cvetkovic na ulaz,promasuje pod faulom,ali vitkovac pogadja-sudije nista!Ko god da staneu blok,belosevic lopov svira faul.Sve sto se svira protiv zvezde igraci zvezde protestuju!

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Ma samo bez milosti i saosecanja zbog "srpskog interesa". Ako Partizan zasluzuje da pobedi, to ce uciniti i bez pustanja. Malo je diskutabilna veoma ubedljiva pobeda jer ste se popravili pod Dzikicem, mada objektivno dobijamo oko 13, 14 razlike bez previse uzbudjenja. Zvezda!

Ipak

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!

(veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)

Slazem se da nije lepo vredjati ga, ali opet poredis babe i zabe.. Ova trojica kada su igrali kod vas su bili na nivou statisticke greske, osim Vitkovca koji je ajde da kazemo nesto odigrao.. Kad ste oterali Cveleta i Milutinovica bukvalno ste slavili, naravno da ih necete vredjati, a Kinsi je ipak kod nas ostavio dubok trag, igrao top16, bio glavni igrac.. I sad od svih klubova predje u CZ, a zna i sam kakvo je rivalstvo.. Ipak je kod nas veciti derbi malo vise od igre, zar ne?

Blue Fortress

pre 8 godina

Sad kad krenu pricice o stelovanju, morace Covke jos 5 igraca da menja cisto da ne rizikuju, dace bankomat nije problem. Partizan je Partizan, a ko ste vi? (cztilrkkfmp?)

Мirko

pre 8 godina

Pa na primer uzmi u obzir da ste vi imali skoro punih 7 dana za pripremu derbija a mi jedva dva puna dana :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. januar 2016 22:46)

------------------
A recimo primer kad je Partizan igrao El u cetvrtak a vi igrali samo ABA ligu (u potpuno istoj poziciji je Partizan sada) pa onda u subotu vas zgazimo sa 30 ralike.

O cemu pricate bre vi ?

Jednostavno nemate ono sto imaju velikani evropske kosarke,a to je srce sampiona.

I Man City zadnjih par godina je bolji od United-a (zbog novca kao i vi) pa opet nikada nece biti ono sto je Man United a to je institucija !!!!!

taske

pre 8 godina

Setite se, isto je ovako nas partizan pustao, pa nas onda u play off-u olesi... upravu ste grobari, istorija se ponavlja, samo ide drugim tokom...

super tim!

pre 8 godina

Volim zvezdu i mislim da ima odlican rim,samo ne znam koliko ce da nas kosta pare..Ali nema veze,mozemo opet da se zaduzimo 18 miliona evra,pa da nam drzava oprosti

ГРОБАР

pre 8 godina

Samo moje misljenje.

Sve je ovo marketinski trik SNS Partizan je unisten sada ce da pobedi

i ispasti da eto Vučić nije protiv Partizana. Providno
(Neutralan, 25. januar 2016 22:48)

Неће, неће једва чекам изборе да први пут изађем!!!

uz vas

pre 8 godina

prvo bravo za beogradski derbi, lepa utakmica, velika borba.
bravo za partizan ipak je to institucija. ugovor sa džiletom na minimum 5 godina i plan za evropski pohod.

tschedouuu

pre 8 godina

Znači, nije bilo sudijske odluke, a da je Simonović, Lazić, Štimac i Cirbes nisu prokomentarisali i nešto gestikulirali, znači ni jedna. Nevjerovatno koja drskost i bezobrazluk.

Kutinjo

pre 8 godina

Zvezda deluje dosta umorno sto je i razumljivo i igra daleko ispod svog nivoa plus nista ne moze da pogodi,partizanu sve ulazi pogotovo za 3 igraju 300 posto iznad mogucnosti i opet egal,nek dobiju jadni da ne ispadnu i onako izbrukase i sebe i zemlju ove sezone.

Ogulin Ćulibrk O'Glo

pre 8 godina

Razlika u kvalitetu je evidentna. Problem je što i dalje ne vidimo dalje od svog (po)nosa. Dakle, kao Zvezdašu mi uopšte nije teško pao poraz. Bez obzira na istoriju i "zlu krv" koju je gajio DV, dolaskom Džikića je, nadam se, nastupilo vreme međusobnog poštovanja. Zvezda je odigrala, da se diplomatskim izrazim, nemotivisano, a odluka o tome svakako leži u činjenici da su odlučili da završe već jednom sa ostvarivanjem malih ciljeva. Hrvatske, slovenačke i crnogorske ekipe se međusobno štite kako bi sačuvali mesta u ABA ligi, jedino mi, zadojeni mržnjom gledamo da propadne partizan ili Zvezda. E sad, da je ostao Dulo, ne bi mi bio problem da im poželim laku noć, ali znao je on da ga očekuje borba za opstanak pa je dao upravi razlog da ga oteraju, a zadržao je manevarski prostor da se vrati kadse kkp konsoliduje. Neće čovek da se blamira. U svakom slučaju, nadam se da će izboriti opstanak, jer smatram da je to važno za srpsku košarku. Ali, nemojte još da se radujete, nije sve gotovo.

Kosjan

pre 8 godina

Sudije odrzavaju zvezdu u zivotu slobodnim bacanjima!Izgleda da rezimski klub iz zeleznika ne sme da izgubi! (komentatori arene muk?!, 25. januar 2016 22:45)

Da ne pracite faulove ne bilo bacanja, vidi se da ne znas pravila..

parni valjak

pre 8 godina

@lucemerstvo je cudo
Jest jest to je taj. I ne samo to, nego nam je doneo i 3 FfFoura i tutulu prvaka Evrope...
Sta uradi 14 gidina dominacijre i bezbrojne uzastopne pobede majko mila...

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Toooo pao je drzavni projekat!!!Pa pa Covicu!!Dzaba novci moji sinovci,dzaba vam drzava sipa novac,zna se ko je sila u kosarci.Ne pomaze ni sto nas je vasa vlast unistila.Ee sad jos i u fudbalu da vas pocepamo i da pevamo.Ajmo crno beli!!!Urraaa!!!

Мirko

pre 8 godina

Nista gani od vaseg "gazenja" :D

Sta sad ?
Sad ce biti da niste igrali punom snagom (kisali zajedno sa sudijama i silnim sviranjem faula u napadu).Sad ce biti pustili nas :)

popravljam zamrzivač

pre 8 godina

Lozaneeee igramo sa 15% snage...
(Konjuvratiglavu, 25. januar 2016 21:57)

Znam, Šta bi bilo da smo igrali 100 %, poslali bi LIMENKE na reciklažu.

MILAN

pre 8 godina

Kao navijac Zvezde moram da cestitam Partizanu, oni uvek dobro derbi odigraju, to govori i o posebnom motivu igraca Partizana, bas ono sto Zvezdinim igracima nekad nedostaje. Neverovatno je da ekipa sastavljena od igraca profesionalaca, sjajnih igraca ne moze da pogodi trojku, niko osim Lazica, koji vazi kao jedan od losijih sutera u ekipi. Sramotno izdanje kosarkasa Zvezde, cestitke Partizanu :)

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Odlazi posle ovoga. Ne trebaju nam pobjede u top 16 kad je sledece godine svakako necemo igrati. Sramota je da izgubimo od ovakvih amatera. Sram i stid da vas bude.

Markoni

pre 8 godina

Hahaha ali ono radovanje igraca na kraju...pao sam sa stolice iskreno.Kao da je evroliga osvojena,u najmanju ruku.Po tome sam video koliki ste pacenici.

melody

pre 8 godina

Sramota... toliko price da smo mocniji i pobedi nas ovakva ekipica... iskreno,ne mislim da je sve ovo regularno,ali dobroo
i da li je moguce da uvek imaju vecu zelju za pobedom?

don diego

pre 8 godina

Partizan ostavio srce na terenu, cigani su mislili poslije 8-0 da će grobari sami da skinu gaće..... Džile idržao lekciju Radonji !! Kako su jadni ovi što navlače da je zvezda pustila....

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Da nemamo ovoliko izgubljenih lopti i faulova razbili bismo limenke.Nisu nikakva posebna ekipa.Pitam se kako oni nastupaju u EL kad mi sa nikad losijom ekipom mozemo da igramo sa njima.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 25. januar 2016 22:31)

Pa na primer uzmi u obzir da ste vi imali skoro punih 7 dana za pripremu derbija a mi jedva dva puna dana :)

ultrasrbin

pre 8 godina

Gde je veca sansa za Aranitovica?
Ne znam sta je sa Koprivicom,ali Djumic treba da bude izbacen iz ekipe.
Vrabac je dno dna. Za njega je Andrej izmislio kosarku.
Nabode igrac Zvezde Aranitovica i baci ga u aut,ali sudije vide faul Partizana.
Simonovic rukom pomeri Murica,ali ponovo faul za Partizan.
Da ne pricamo o 3 licne za Vilijamsa. Jedino je on mogao i da se nosi sa Cirbesom.

20 kamera!

pre 8 godina

Kraj prve cetvrtine;Faul u napadu nad Vilsonom.Drugi napad zvezda nije prenela loptu na 16- oj sekundi?Posle toga roling cirbesa za 2plus1,svaka cast,samo sto je pomerio stajnu nogu iliti podignuo tokom rolinga!

veliki strumf

pre 8 godina

Hoce li Radonja jednom odbraniti zadnji napad ili cemo svaki put primiti faul kos? Da li cu jednom doziveti dok je trener da odbranimo zadnji napad protivnika ili da realizujemo zadnji napad? Neverovatno sta je sve radio Vilson u 3/4 a niko da ga zaustavi. Gudura umislio da je Dzordan pa se ispucava za sve pare. Sut za 3 trenutno ispod 10%! Sramno.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Kako je ovaj FMP uspeo da pobedi Real,Pao,Unikahu nije mi jasno.A imaju jako los tim.
Cim otisao Covic u aps oni izgubili kompas,neka,neka.Sad cemo i u fudbalu da ih potopimo,nemaju pojma.
Sad ce panteri pustio Radonjic ovo,ono hahaha.

ZIVOT

pre 8 godina

Borba nekoga ko ima Srce i nekoga ko ima PARE i kupuje sve zivo ali opet ostaje bez Srca!
(Partizan Institucija, 25. januar 2016 23:07)
I ti verujes u to sto si napisao??? pa Vi imate 6 stranaca! ne verujem sta ljudi pisu

xxx

pre 8 godina

Zvezda vas pustila a vi u transu kao da ste Euroligu osvojili hahahaha kakva ste vi komedija
(SRBin bre, 26). Pa Partizan je i osvojio Evroligu,dunsteru. Nadam se da cete uvek da nas pustate ubuduce...

Ivke

pre 8 godina

Ovaj Radonjic ni mrtav ne bi iz Zvezde otisao. Koliko jos sramota treba da dozivi tim da se smeni trener? Polu mrtvi Partizan pred ispadanjem dobija Zvezdu. Svaka ti cast Covicu. Evo ti pisi saopstenje sada.

mister mister

pre 8 godina

Zapamtite ovo,Zvezda dobija Cedevitu(vraca se i kapiten) u play-off-u!A dobija i oba puta u EL.Prosle sezone isto je bila kriza pa na kraju porazbijase sve.A za Partizan je dobro jer opstaje i imamo sa cime da pregovaramo sa ULEB ili FIBA,ako me razumete ;) DOBRO-borba i pruzena ruka i normalne izjave,LOSE-grobari zadojjeni mrznjom onog ludaka i manijaka..

mihajlo

pre 8 godina

Bogami, naslov nije daleko od istine, medjutim ovom utakmicom smo braco grobari vratili nazad ono sto smo izgubili u zadnje vreme, a to je agresivnost, grizenje do zadnjeg i borba do zadnje sekunde za pobedu, sve ono sto nam je u ovoj sezoni falilo, Zile za sada izgleda kao dobar naslednik Duleta. Igraci su sada valjda stekli i to prekopotrebno iskustvo i slast, kako se pobedjuje i vodi borba za svaku loptu i pobedu. Fali nam jos jos da nauce, da ne gube lopte tj. potrce bez veze.

fedor

pre 8 godina

Jedna stvar je sigurna, Vasa Micic ima kosarkaski IQ 16 maksimalno. Covek u 2 min donese vise losih odluka i vise se puta izvini, nego sto postigne poena za mesec dana. Nikad nisam video da neko ovako voli da gusi sa driblingom.

istina boli

pre 8 godina

Zvezda protiv partizananissnstelekoma
Srpska škola protiv legije stranaca
Klub koji su svi uništavali protiv državnih milionera
700.000 od Telekoma protiv 900.000 od NIS-a, 600.000 od Telekoma, 300.000 od Poštanske štedionice, 200.000 od Komercijalne banke
Fer plej protiv prljavštine
Da vidimo šta će biti jače u ovom derbiju

coldplayer

pre 8 godina

Da iskomentarisem pre nego navale deca da mlate ovde.
Derbi prilicno interesantan.Partizan pun zelje da napravi iznenadjenje,dok je zvezda pomalo umorna posle onakve utakmice u evroligi.Sve u svemu lep derbi bez tenzija i pritisaka koje smo ranije imali sa DV i mislim da je to veliki plus.

samo kazem

pre 8 godina

najjace mi bilo komentarisanje..pita.dzouns koja je akcija ? akcija je vilson sve sam..dok komentator kaze to vilson sutira i pogadja xD

Lemi

pre 8 godina

Na poluvremenu 7-4 u asistencijama za Partizan. Dzile drzi cas Radonjicu sa duplo slabijim timom. Jos da nije Belosevica limenke bi vec bile zgazene.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Samo da nije glupi Vilijams napravio faul u napadu jos ubedljivije bi dobili KK FMP Telekom.Ali moze i ovako.Ajmo crno beli!!!Ajdeeee!!!

Рајко Четник

pre 8 godina

Није спортски што смо гробарима поклонили победу али не могу да замислим ову промашену АБА лигу без Партизана. Заиста би то била досадна лига без имало дражи.

veliki strumf

pre 8 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz koliko Radonjic blage veze nema sa vodjenjem ekipe! Ali blage veze. Lako je njemu da dobije kad ubacimo 5 trojki u zadnjoj cetvrtini - dobij utakmicu kad ne ide sut. kada ubacimo Nikakav tim Partizana mu daje 86 poena, ej 86! Gde ti je odbrana, radonja? Busa se 3 godine kakvu odbranu igramo, a sa nama u 3/4 simultanku igra Vilson, Dzonsa sanse nema da zadrzimo, primamo 10 trojki od nikad slabijeg Partizana... Igracima Partizana svaka cast kako su konstantno dobro odigrali citav mec. A mi - e zbog ovog bednog poraza izgubicemo Evroligu dogodine! I treba, nece mi biti zao jer smo ovaj mec kao babetine odigrali. 3 zadnja napada je Partizan imao u 2/4, 3/4 i 4/4 i nijedan nismo odbranili, a mi nijedan zadnji ubacili. Pa bruko bre od trenera, bruko! 3 godine tako i nista nije naucio. Neverovatno.

gradski

pre 8 godina

Ne ide Radonjić iz Zvezde skoro. Samo sa takvim trenerom možeš da praviš pijacu od tima, da drugi odlučuje ko kada igra , ko se kupuje a ko prodaje. A Partizanu sve najbolje u nastavku. Što se mene tiče , kao Zvedaša, voleo bih da je Partizan jak tim , a da ih mi dobijemo u finalu, a ne da se postavlja pitanje opstanka i slično.

ceo zivot u nemilosti vlasti

pre 8 godina

Kraj prve cetvrtine;Faul u napadu nad Vilsonom.Drugi napad zvezda nije prenela loptu na 16- oj sekundi?Posle toga roling cirbesa za 2plus1,svaka cast,samo sto je pomerio stajnu nogu iliti podignuo tokom rolinga!
(20 kamera!, 25. januar 2016 21:24)

Sve kradja za kradjom. Znam ceo zivot ste osteceni, nemate budzet, nemate sponzore (samo 2 drzavna), nemate strance (samo 6) ......

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

Kao prvo zeleo bih da cestitam momcima na najboljoj utakmici ove sezone. Dokazali smo po ko zna koji put da je ljubav prema grbu i klubu jaca od novca. Kako je glasio jedan transparent protiv olimpijakosa" you have a lot of money but we have a heart". Videlo se danas gde je radonja a gde veliki Dzile, stavio ga u zadnji dzep!!

dejan81

pre 8 godina

@dzoSrbija
Pa gdje bas preko Drine nadje?Kako ne rece preko Dunava ili Tise?
Mi sa ove strane Drine isto navijamo i za jedne i druge....Jos ti udari plus pre nego sto sam procitao do kraja...sad moram od zene i djece telefone uzeti da ti minuse spucam...

Mrki

pre 8 godina

Nije Partizan srušio Zvezdu već zvezfin Radonjić, čovek nemože voditi Nikšić a ne Zvezdu. Zvezda neće ništa osvojiti ove godine sa ovakvim trenerim. Nemože svako biti trener velike ekipe.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

@cg

Auu buraz bas je providno,dobili smo vas SAMO 5 razlike a mogli smo bar 15 da vas pocistimo.Pojma nemate,drzava sipa u vas,nama osakati igracki kadar,OTERA najboljeg trenera u drzavi ali uzalud,kad pojma nemate.Dodje coveku da se zapitate kako je moguce da ste uzeli Aba i KLS.I kako ste pobedili Pao,Real i Unikahu.

joker

pre 8 godina

Klasika frustriranih grobara, prozivaju coveka za nesto sto nema veze sa sportom, to je kao kada bi Delije sever prozivali Djurica, da nije dosao u KKCZ ne bi ga ni spominjali uopste, mrze ga samo zato sto je u KkCZ...

011

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da nam derbi prenosi hrvatski komentator? Pa zar je moguce da na citavoj Areni ne postoji niko drugi?

Ako i u buducnosti, kakav god ali najveci praznik srpske kosarke treba da prenosi Hrvat, gospoda sa Arene zaista trba da se zapitaju da li uoste treba da postoje!

Buzda

pre 8 godina

Xaxaxax. Joj bre grobar sto ste se napalili. Pa polako bre. Potpuno nebitan mec za nas, svejedno nam je gde cemo igrati i s kim polufinale, finale. Mi smo vec prvaci ABA lige. Meni je najjaci utisak s ove tekme strah na licima navijaca Partizana poslednjih nekoliko minuta. Strah da vas slucajno ne stignemo. Pa polako bre ljudi, nije kosarka jedna utakmica. Nama je to nebitno, minigramo Evroligu rodjaci. Ajmo Zvezdo, samo gazi! Samo opusteno

da nije tuzno bilo bi smesno

pre 8 godina

je li moguce da su se ovi grobari ovoliko primili na vec dogovoren mec ?? koga vi da dobijete kukala vam
majka , Sutjeska vas je razvalila .

BasketballGM

pre 8 godina

Zvezda previse opustena u prvoj cetvrtini.Ali ono sto me zaista zabrinjava je sto je Partizan dosta pokupio skokove u ofanzivi,srecom ne znaju da ih iskoriste kao sto je to bilo sa Unikahom,ili Fenerom.
Uglavnom to nam predstavlja veliki problem.

klosarkas

pre 8 godina

Ovo sa angazovanjem trenera se zaista pokazalo kao prava stvar za Partizan.
Mozda bi Zvezda mogla nesto da nauci od toga.

Kad bi i Zvezda zaposlila nekog trenera mislim da bi joj jos bolje islo.

Gera

pre 8 godina

Primetio sam da i zvezda i partizan nastavljaju da unistavaju Srpske talente(mene samo to interesuje).Glisic nije dobio nikakvu priliku ove sezone i ako je Partizan ubio u raspadu,a recimo Dino Radonjcic koji je za njega bio mala beba dobija priliku u realu.Zvezdin Aranitiovic coskari po Sremu,isto vazi za radenova koji ne moze da igra od starijih igraca.Jos nesto Apic je za Tejica igrac,a nejojte misliti da su Stojanovic i Ristic dzbe pobegli...

Nolan

pre 8 godina

Presudio je loš šut Zvezde tj. Milera. Svim timovima se desi loše šutersko veče, inače ovo bi bila rutinska pobeda. Još je faza uigravanja za proleće i plej-of sa Cedevitom, igraćemo još dvaput u Top16.
A što se tiče rivala, trenutak kad je ložana Cvele krenuo da položi na kraju a Dangubić slomio tablu smečom sve govori... čeka ih junsko čišćenje...

Milan Djokic - Soko

pre 8 godina

Ma gde Partizan srusio Zvezdu, srusila Zvezda sama sebe. 3/22 trojke, pa samo zato su i pobedili. Dve jos da su usle i dobila bi Zvezda.
(Azer, 25. januar 2016 23:01) # Link komentara

Otkrio si rupu na saksiji.

Mare

pre 8 godina

Nisam pratio partizan ove sezone i pitao sam se kako je moguce da bas toliko gube od razno razne boranije i sad gledam i jasno mi je,pa nemaju nikakvu igru totalni raspad na terenu nego samo sutaju iz ocaja za 3 pa kad prodje tako svaku petu utakmicu dobiju.

stručnjak iz fotelje

pre 8 godina

Što se ložite. Hrvati daju hrvatima, srbi daju srbima. Isto ko prošle godine kad je trebalo Partizanu za pleyoff, tako im sad treba za opstanak. Cedevita dala Zadru, sad mi uzvraćamo itom merom... Igokea dobila i Partizan i CZ u Beogradu, šta nije jasno ?

nidze

pre 8 godina

ko je doveo vasilija micica u zvezdu! decko ocigledno igra pod prisilom... u nijednoj utakmici nije doprineo igri, samo davi loptu... da ne pricam o sutu za tri

@-e!

pre 8 godina

Jos plej, Salo i Dulo i to je to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gbj, 25. januar 2016 22:03
i sekana....

Cheek John

pre 8 godina

Ocekivao sam ovako..Zvezda umorna od EL, a komsije napaljene do besvesti..Svaka cast za ono sto ste dali, ali to mora stati...Vitkovac jako namazan igrac...A blokada Dangube..Dzouns ima da je sanja..
(Milan, 25. januar 2016 21:52)

Hahahahahaha, oće, oće sanjaće je buahahahahahaha. Džaba vam novci moji sinovci!

vegan u kožnom donjem vešu

pre 8 godina

..i naravno sad će groBARI da da viču kako su bolji..a ovo je bio samo viši interes srpske košarke...Zadar je dobio Cedevitu prošlo kolo...ne ložite se

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Partizan da je frižider bacao pogodio bi, Zvezda nije bazen mogla da pogodi, Partizan 9 dana odmora Zvezda 2 dana! Nema opravdanja, o Radonji neću, ali kad bude potrebno dobićemo sve! Brat Maik jedini danas na nivou!

VUK

pre 8 godina

sve čestitke Vladi Srbije na pokušaju da Partizan ostane u ligi! Kao i svi drugi projekti, i ovaj će biti teško ostvariti.Treba pobediti i direktne konkurente! Lako je bilo sinoć..protivnik 2-26 za tri poena, bez skoka celu utakmicu.. šut katastrofa. bez zalaganja, klupa ravnodušna..Najgore u borbi za opstanak je kada ekipa umisli da poseduje kvalitet koji nema.Oprez!

Goxy

pre 8 godina

Sram nek bude i igrače i gospodina "trenera" Crvene Zvezde. Pravi navijači više ne treba da ih gledaju. Ja sam završio sa gledanjem gubitnika, koji ni ovakav Partizan ne mogu da pobede. Jadno.

žao mi vas je

pre 8 godina

Koliku li ce pantnju ispoljiti Limenke sada koje nemaju indetitet, ruše sajt momentalno. Potvrda internet-bot dominacije predgradja.

KRIGER

pre 8 godina

Kad ja kazem da nam je zbog velikog premora igraca u Euro ligi potrebno bar jos jedno dobro pojacanje, javlja mi se doticni "Kum" koji kaze da nam to nije potrebno, pa me jos pravi na neznalicu, EPA GDE SI SADA Kume DA SE PRAVIS PAMETAN?

Hahahahah

pre 8 godina

Belosevic ne vidi da je Vilson presao preko pola zatim izmislja faul Lazica.
Ali faul u napadu Rebica hahahahhahaha.
Sumo rvanje u kom pobedjuje sudijska trojka.

sasa

pre 8 godina

nijedan igrac Partizana ni 12 igrac u Zvezdi nebi bio,sramota ali nazalost takav je danas sport,srpski klubovi,srpske sudije,ko jos sedi u KSS i ko vam vodi drzavu,ovo je smejurija,mislim da bi treci tim Zvezde igrao egal sa Partizanom a vi se prepucavajte preko sajta,necu vise gledati Aba ligu do finala,Partizan igra sa Buducnosti i Cedevitom

sasha

pre 8 godina

Hehhe, ovaj Cvetkovic je... nemam reci. Trci kao konj u kontrubkad svi stoje i kad je sve gotovo i to sve od igraca koji je u Zvezdi ponikao. Na sve to dolazi na centar sam medju Zvezdine igrače glumi nekog frajera i fair play...

Mrki

pre 8 godina

ahahahahha skontaj naslov buahahhaha sad mi jos draze sto pobedise ahahaha prvo sam se iskido od smeha gledajuci kako histericno slave igraci na terenu,al ovaj naslov je pobedio,vidimo se brzo u kupu kad se bude igralo ozbiljno tamo necete skakutati ovako.

Mirko

pre 8 godina

Da li neko zna moze li Partizan sa 5 og mesta u evrocup ? Mislim da bi igranje u tom takmicenju ovakvom sastavu crno belih doneo dosta sobrih stvari..Kad moze Olimpija da redovno igra moze i Partizan.

belosevica apostola vodi kuci mami!

pre 8 godina

Cim sudi Belosevic Fmp je povlascen, cccc... Sramota!
(Realan, 25. januar 2016 21:24)

Jel to onaj covek sto vam uz Miliju donese 13 tutula KLS i 6 ABA lige? Jel to onaj covek koji uvek trazi kriterijum sudjenja dok ga ne pronadje da odgovara partizanu?
(licemerstvo je cudo, 25. januar 2016 21:58)
miliju ostavi na miru! magarcino!

realno

pre 8 godina

Evo poluvreme. Partizan se drži sa šutem za 3 koji je debelo iznad ovogodišnjeg proseka, kao i par lopti koji su srećno ušle kao ona od vrha table. Zvezda će ovo na kraju ipak rutinirati i umiriti one što se krevelje sa tribina:) Ali nije ni to bitno, nama je bitniji meč protiv Lokomotive za TOP8.

Milan

pre 8 godina

Miler ne moze pogoditi jednu trojku od sest pokusaja.Partizan imao toliko srece sa trojkama ja to nisam vidio.Zvedi nista nije polazilo za rukom jednostavno nisu imali srece, svaka trojka izlazila iz obruca.Imali su katastofalnu odbranu pustali da se igraci Partizana otvore za tri poena.Partizan igrao ragbi a ne kosarku sudije njim nisu svirali gomilu faulova.

K(ik)lop

pre 8 godina

Kakav seljacki potez cvetkovica na kraju utakmice cime je pokazao kakav je covek,a i kasnije je zakuvao koskanje na centru,ali zato mu je Dangubic pokazao gde mu je mesto hahahahha sta mu nacini probio tablu loptom.

Iha

pre 8 godina

Dobili su nema sta i neka, cestitam i ja na pobedi.

Da ce sad Partizani da uzivaju u ovoj pobedi i to je jasno. Tako smo i mi jedno vreme pa na kraju ipak izgubili one bitne utakmice. Znaju i oni dobro sta ce biti u kupu i pasteti. Zvezda je za klasu bolja ekipa od Partizana. Treba samo pogledati nas sut za 3 sinoc i sve ce vam biti jasno.

Ceracemo se mi jos...

njaVa

pre 8 godina

Dobro sutersko vece Partizana, los sut Zvezde za 3. Na kraju pobeda Partizana, sve u svemu zanimljiv derbi i drago mi je da je tako, samo sto nije moj klub pobedio. Idemo dalje, u petak svi u pionir protiv Lokomotive!

Kayser Soze

pre 8 godina

Bravo Dzile, bravo momci! Eto sta znaci veliki trener..
p.s. Ovi sto prozivaju Cveleta zbog kretanja na kos zadnji napad, setite se Cirbesa u Ljubljani, poslednji napad, isto je sve bilo vec odluceno..

Dokle

pre 8 godina

Cist faul nad Cirbesom u prvoj a nad Kinzijem u drugoj cetvrtini. Sad druge strane sviraju svakakvo pipanje. Partizan igra ragbi/sekirica stil. Jos sviraju tehnicku Radonji.

veliki strumf

pre 8 godina

Odbrana katastrofa. 44 poena za poluvreme, tacnije za 16 minuta smo primili. Igraci Partizana sami na trojci non stop, 7 trojki je stvarno previse. Mi trojku ne mozemo da ubacimo, osim Laze. Ni bacanja ne promasuju. Valjda cemo u drugom stisnuti odbranu. Kad im stane sut - mec ce biti gotov. I opet primamo lagano poslednji napad, a naravno zadnji ne umemo da iskoristimo 3 godine! Vise se i ne nadam. A Radonjina ideja da loptu uzme Dangubic - pa to je da puknes od smeha.

rodrigez

pre 8 godina

batko- pare nisu ni moje ni tvoje vec drzavne pare i kada vec koriste drzavne pare i drzava nas stvara ovakvim klubom sto ne bi dali 500000 e za lengforda...nisu ni nase a ni od kluba

Novi Sad Zvezdin grad

pre 8 godina

Toooo pao je drzavni projekat!!!Pa pa Covicu!!Dzaba novci moji sinovci,dzaba vam drzava sipa novac,zna se ko je sila u kosarci.Ne pomaze ni sto nas je vasa vlast unistila.Ee sad jos i u fudbalu da vas pocepamo i da pevamo.Ajmo crno beli!!!Urraaa!!!
(Struja nesudjeni brejkdenser, 25. januar 2016 22:57)
sta se lozis druze,pustili smo vas da ne ispadnete jer bi srbija izgubila jedno mesto u aba ligi

rodrigez

pre 8 godina

kao zvezdasu mi je nenormalno drago sto smo izgibili i voleo bih eurokup da igramo ...to govorim samo zbog radonjica koga ne mogu ocima da gledam i zbog ovakvih raspalih pojacanja necu da navijam za drugorazredne igrace , pored papanikolaua ,lengforda dovode ove botove...idem da gledam NBA i uzivam u kosarci ovako i ja mogu da igram

манге

pre 8 godina

ал мааааајке ми баш ми кул што је добио партизан, баааш су се примили, гледам и кадрове публике сви забринути и узбуђени, играчи се боре скачу трчу, славе као да су изборили Плејофф, и на крају најбоља сцена сви стали а цветковић(ваљда) ложана трчи са положи а дангуба га смечује у фазону 'чисто да вам кажемо о чему се ради' :) све у свему никад у животу нисам гледао дерби а био овако опуштен као да гледам пријатељску текму уз чипс, кикирики и пиво. браво за све! спортски поздрав

33 bacanja belosevica?!

pre 8 godina

Partizan pobedjuje,a kole pozurio brze bolje-vazna pobeda za opstanak?Jos nekoliko puta je to ponovio i brze bolje odjava?!Odjava izmedju tajfuna i sutjeske je duze trajala!Ako neko moze da nadje podatak da li je imala kraca odjava?!

acko

pre 8 godina

'Najbolji sut partizana ove sezone, a sa druge strane najlosiji sut sezone za Zvezdu'. Nema veze, bolje da nam se ovakav sut desi sad a ne u nekoj bitnoj utakmici. Napred Zvezdo!

Reporter

pre 8 godina

Ko je u životu gledao više od dve utakmice, a realan je navijač, bilo je jasno, da put opstanka void samo i jedino preko Zvezde. I, naravno logično, Zvezda nije pobedila. Sad je jasno da Zvezda ide na četvrtu poziciju i direktno u medjusobnim susretima protiv Budućnosti juriša na novu titulu Aba lige. Partizan će se dalje boriti za mesta od 5 do 14, a Metalac putuje u KLS.

LFC

pre 8 godina

Svaka cast na pobedi nadam se da cete opstati zato sto bi glupo bilo da cekamo kup ili nasu ligu pa da gledamo derbi,realno velika je razlika u kvalitetu,a to se vidi i po rezultatu,zvezdi nista nije islo,a pogotovo sut,dok je partizanu sve ulazilo i opet je samo 5 razlike,jedva cekam kup gde verujem da cemo vam se oduziti za ovo.

slavko

pre 8 godina

Utakmica namestena, nije pobedio bolji nego onaj kome je potrebna pobeda. Jasno se videlo da ih je Zvezda pustila. Veceras su cetnici igrali za partizane. Partizan je nadomak opstanka, a Zvezda ce osvojiti ABA ligu.

LFC

pre 8 godina

Kakva histerija grobara ali razumem ih ipak su ugostili top 16 klub u evropi ciji ce igraci igrati sa ispod pola snage,sto zbog toga sto smo mi ipak ljudi i ako smo ciganji i smilovacemo se grobarima da ne drzi taj fenjer bas celo prvenstvo sto zbog toga sto se treba cuvati za prave utakmice,ovo bi bio laksi trening da radonja hoce svom snagom.

samo istina i internet!

pre 8 godina

Umesto što se prepucavate koji tim je državni projekat i slično, bolje je da se nadamo, a to i želim, da se Partizan izdigne iznad problema i ponovo postane ono što zaslužuje. Zvezdaš sam, želim da moja Zvezda bude bolja ali i da crno-beli budu bolji nego što su sad. Upamtite, jedina prava pobeda svih nas će biti da se i Zvezda i Partizan za koju godinu nađu u Evroligi. Naslušao sam se toga, ne može pravi zvezdaš/partizanovac da navija za ove druge u Evropi, gluposti! Mislite li da ću da navijam za nabeđene Špance ili prebogate arogantne Turke protiv Partizana, našeg srpskog kluba, nema šanse! Zvezdu volum više od svega i na osnovu toga želim da imamo derbi između 2 jaka i uspešna kluba. Pobeda u takvom odnosu snaga će biti prava stvar! Zvezda neka nastavi kako je krenula a Grobari neka se oporave. Da crpimo iz njih igrače koji će naučiti da igraju pod pritiskom i koji će biti nosioci reprezentacije. Neka crkne komšiji krava, ali onom preko Drine. Pozdrav svima koji misle isto, ostali lekić, pa na kontrolu.
(dzoSrbija, 25. januar 2016 21:46)
ukucaj na google:Sta cu ja u propalim firmama.
Kada procitas ovaj interviju,napisi ponovo ovde komentar,bas me zanima tvoj utisak.

duledudule

pre 8 godina

zanimljiva tekma.mi na 25% partizan na maximumu i sve s polja pogadja.i opet egal...vidi se da smo umorni od unikahe ali ne treba da bude izgovor vec da stisnemo cetvrtu

anonymous

pre 8 godina

Cirbes indeks 37, alal ti vera majstore! Mada dzaba kad smo izgubili.
Lazic i Cirbes jedini mogu dobiti prolaznu ocjenu, i Kinzi donekle, ostali svi katastrofa. Miler je ocigledno u padu forme, njegova najveca prednost bio je sut, medjutim ne ide ga u poslednje vrijeme.

taske

pre 8 godina

Kada ce vec jednom neko iz uprave da shvati da je uzrok nasih poraza (na dobijenim utakmicama) Radonja... sve pohvale za to sta je postigao, ali covek ne ume da vodi ekipu u kriznim situacijama...

nowhere connection

pre 8 godina

Lepo je videti da su srpski klubovi naucili, da se treba drzati zajedno. Nadam se da Partizanovi konkurenti, nece pokrenuti pitanje regularnosti.

haos

pre 8 godina

Grobari, Delije... CZV daje bodove vcrs, da ne bi ugrozili opstanak Partizanu i ja to postujem, Srbi smo. Samo mora da se igra cvrsto, za javnost :)

neko

pre 8 godina

Ukrade Danguba sou Cvetkovicu na kraju, a htio Cvele proslaviti :-D.
Cestitke Partizanu, nema sta bili ste bolji. Podrska mojoj Zvezdi, samo naprijed momci, da budete najbolji kad bude trebalo.

nevesinjac

pre 8 godina

E ovako..pratio sam utakmicu i cekao jovica vise od 7koseva,za 280km...jako je smijesno koliko sam bio naivan razmisljajuci kako cd zvijezda glat dobiti utskmicu i kako ce jovic dati vise od 7 koseva..jos je smjesnije bilo gledati kako jovic i miler promasuju suteve..partizanu je bila prijeko potrebna pobjeda,a zvijzdi poraz ne skodi..rivalstvo ne postoji,nacionalni.interes j
e bitniji..hvala bogu,pa je tako..pametniji sam od veceras..zalosno je samo navijati srcem..lijep.pozdraviz hercegovine..nevesinje je centar svijeta.

Derbi

pre 8 godina

Sta se ležite, toliko je provodno da je Zvezda dala bodove Partizanu da ne ispadne..
Ko je bolji govori tabela, a i pokazaće kraj sezone!!!

Lebraa

pre 8 godina

Komsije, cestitam na zasluzenoj pobedi! Uz ovakav procenat suta niste mogli izgubiti. Nemojte samo te price o sudjenju kad ste vec pobedili. Ko je mogao da zaustavi Cirbesa bez faula, Djumic mozda? Nemojte, molim vas. Cestitke jos jednom.

stvarnost

pre 8 godina

Zasluzena pobeda, imali su vise zelje. Samo ne znam zasto posle pobede u, za zvezdu, ne toliko bitnom mecu i onda kad treba ih vratimo u realnost. Samo sto sada nece ni uci u plejof

Billy Piton - akademik i antitopalović

pre 8 godina

Sudenje Zvezdi u Evropi je med i mleko prema ovom " maćehinskom tretmanu" u ABA ligi !
Ali dobro da sudije ipak nisu obukli dresove Topalovića ...uvidjavni neki ljudi !

Kokan87

pre 8 godina

Čestitke Partizanu na pobedi, jednostavno smo ispražnjeni od Unikahe + nam dolazi Lokomotiva u petak, iskoristili su naš pakleni ritam i zaslužuju čestitke.

Ali prodor igrača Partizana u poslednjim sekundama kada su svi stali je zaista sramota. Kako bi vi rekli - nismo isti i hvala Bogu da je tako. Uživajte u slavlju, ćeraćemo se još :)

Bez Morala Nema Coveka

pre 8 godina

Videcemo za par meseci koliko cete da se radujete. Trabala je Zvezda odma da vas dokrajci, ali nema veze. Bolje da cuvaju motivaciju za znacajne meceve. Vi samo pljujte, to samo i znate.

Voip

pre 8 godina

A mogli bimalo ovo da stisnemo da se pristojno odlepimo a ne da se odradjuje mec, tako se obicno zakomplikuje pa onda na misice da se vadi utakmica. Ali dobro bitnije je da se niko ne povredi pred evroligaski mec.

komentar

pre 8 godina

A da neko pomisli da je Zvezda mozda pustila Partizan, da bi se sačuvao u ligi. Naravno, svaka cast Partizanu na pruzenoj igri, Zvezdin sut katastrofa.

Slobodan

pre 8 godina

E pa drustvo ovako cemo ...
Dobili ste telekom i nis kao sponzore, dali smo vam bodove da ostanete u ligi ...
Idu izbori i znate sta vam je ciniti !
I lepo bi bilo da kazete fala !!!

par.zvezda

pre 8 godina

zvezdi je ovo pad forme igrala je u top sesnaest ali i partizan se borio da se nekaze da je zveza izgubila zbog sebe a partizan pobedio zbog zvezde svaka cast

Marcus Williams...Grba zna zasto

pre 8 godina

Bravo Radonjicu a i igraci bravo svaka vam cast, vi ste bruka i sramota Zvezdina. Dzaba vam sve pobjede u evroligi!
(Milosevic., 25. januar 2016 22:58)

Nemoj vise navijati za Zvezdu jer nam ne trebaju takve bruke i sramote od navijaca poput tebe. Hvala.

манге

pre 8 godina

ал мааааајке ми баш ми кул што је добио партизан, баааш су се примили, гледам и кадрове публике сви забринути и узбуђени, играчи се боре скачу трчу, славе као да су изборили Плејофф, и на крају најбоља сцена сви стали а цветковић(ваљда) ложана трчи са положи а дангуба га смечује у фазону 'чисто да вам кажемо о чему се ради' :) све у свему никад у животу нисам гледао дерби а био овако опуштен као да гледам пријатељску текму уз чипс, кикирики и пиво. браво за све! спортски поздрав

oštro oko

pre 8 godina

Da li ste primetili tokom prenosa da je Vitkovcu u poslednjoj četvrtini TRI puta svirana treća lična greška, a DVA puta četvrta? Znači ukupno je dobio 8 ličnih grešaka!
Neka rukovodstvo Zvezde pregleda snimak, uloži žalbu i partizan ispada iz lige!

Milan

pre 8 godina

Ocekivao sam ovako..Zvezda umorna od EL, a komsije napaljene do besvesti..Svaka cast za ono sto ste dali, ali to mora stati...Vitkovac jako namazan igrac...A blokada Dangube..Dzouns ima da je sanja..

MC 911

pre 8 godina

Partizan je zasluzeno pobedio. Ali nemojte molim vas da i sad budete neobjektivni, i pricate o Partizanovoj deci, kada su prevagu odneli Cvetkovic, koji je Zvezdino dete, i tri stranca - Jones, Wilson i Muric.

astar11

pre 8 godina

E ako je pusteno, ako je...vratice nam se sve to kao bumerang. A oni su pustali Zadar da ih pobedi....e moj Covicu... u petak ne idem na Loko, bicemo ponizeni, jer nije ovo pametno, ovako pustiti derbi, ispucavati se...zgadili ste mi basket.

aca

pre 8 godina

Partizan da je bacio sporet usao bi. Ali mislim da je ovo dogovoreno. Jos pre nekoliko nedelja se to pominjalo na ovom forumu. Kad je mogao Zadar da dobije Cibonu, moze i Partizan Zvezdu. Ipak je vaznije da ostanu 4 kluba iz Srbije od Zvezdine pobede.

Realno

pre 8 godina

Ono sta mogu da vidim je da vlada zdrav rivalitet na tribinama,e ovo je pravi derbi, jer nedostaje onaj koji je sve ove godine predstavljao CVECE ZLA!

Sa vama uvek cirkus

pre 8 godina

Najdraze od svega mi je ona banana nalozenom Cvetkovicu koji hoce 2 sekunde pre kraja da poentira kada su svi igraci stali i pozdravljaju se.Kakav pacenik.Inace pustena utakmica,kao sto je i Cedevita pustila Zadar.A ovi se nalozili kao da su osvojili Euroligu. Pozz

e Belosevicu, Belosevicu

pre 8 godina

Da li ima jedan napad partizana u pik n rol da je napravljen kako treba? Mislim da je blok centra bio bez faula u napadu? Celu utakmicu se tolerise partizanu blokovi u kretnji, ja ovo nisam video u zivotu.

del boj

pre 8 godina

Realan rezultat na poluvremenu, samo će braca Čvorović bljuvati na sudjenje koje je - odlično! Blizanci, Ilija i Đura, uvek isto osećaju. Tri puta jača Zvezda protiv nikada slabijeg Partizana, videćemo.., šanse su 95 : 5 % , realno.

matematičar

pre 8 godina

Očigledno nameštena utakmica. Nestvarno loš šut zvezde za 3 poena i poptuno neki nerealni faulovi: onaj Simonoviću na koš-faul, onaj Mileru pri šutu iz ćoška i Rebiću u napadu. Cirbesa u reketu terorišu, a sudije ništa.

Delija

pre 8 godina

Jedini pravi derbi u ABA ligi je Zvezda-Partizan,tako da je dobro sto je Partizan pobedio,a Zvezda ce lako na kraj sa ostalima u final 4 ABA

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

A zasto niko meni nece da odgovori na moje pitanje kad ce Salo i play i kako se sad racunaju bodovi Limozu i ko je onaj na jugu sa karanfilima...?

ZIVOT

pre 8 godina

ne mlati,napalili ste se ko da ste EL osvojili....naslov sve govori! Imamo mi prece utakmice od ove! I tebi je mag usadio,to da vasi stranci igraju za dzabe!?

tschedouuu

pre 8 godina

Partizan ima trojku nešto ispod 40 procenata, a već deset komentara o tome kako Partizan ima sreće što im ide šut za tri. Prevaga je Cirbes, jednostavno Partizan nema ni približno kvalitetnog centra, ovaj novi Vilijams je katastrofa, Đumić preslab, Džouns nije centar. Nisu samo njegovi poeni tu bitni, nego gradi prostor za skok u odbrani, a za ulaz bekova u napadi.
Sa pravim centrom mogao bi ovo KKP da se dobije, a ovako biće 15-20 razlike. Ovo pišem na poluvremenu.

Lebraa

pre 8 godina

Komsije, cestitam na zasluzenoj pobedi! Uz ovakav procenat suta niste mogli izgubiti. Nemojte samo te price o sudjenju kad ste vec pobedili. Ko je mogao da zaustavi Cirbesa bez faula, Djumic mozda? Nemojte, molim vas. Cestitke jos jednom.

Metalac

pre 8 godina

Institucija??? HA HA HA. Raduju se opstanku u ABA Ligi uz smesnu pomoc sudija!!! Da je pravde Metalac bi ostao a vi bi trebalo da igrate KLS, gde vam je i mesto. Tuzno je cemu se radujete.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

A ova pobeda kako se racuna tamo u francuskoj ligi, je l idu cela dva poena Limozu ili po pola dele sa KKP Igokeom Limozom...?

A kako se boduje u slucaju poraza...?

Moze neko da mi objasni, kupicu mu karanfil...?

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Daj bre 2 napada imamo i dva faula u napadu napravimo!Pa nemam reci!Mars bre.Zato cemo da izgubimo.Vrabac,Vilijams,Vitkovac mars iz Partizana!!Smotanderi jedni!!

Doktor

pre 8 godina

Da nemamo ovoliko izgubljenih lopti i faulova razbili bismo limenke.Nisu nikakva posebna ekipa.Pitam se kako oni nastupaju u EL kad mi sa nikad losijom ekipom mozemo da igramo sa njima.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 25. januar 2016 22:31)
Sta je sa mozgom grobari? Valjda vam treba nacrtati da je direktiva da se sačuvate u ligi?

hm hm

pre 8 godina

Razumem radost partizana,pobedili ekipu iz TOP16,razumem nervozu Zvezde,Izgubili od skoro poslednjeg na tabeli.Da li ima nekog dogovora ne znam,mi gledaoci smo mogli videti,za ovu sezonu nikad goru zvezdu nikad bolji partizan.Steta zbog ovog koskanja na kraju.Ali hvala Bogu prosao derbi bez tenzija i cirkusa jednog coveka

Slobo

pre 8 godina

Dobra kosarka u prvom poluvremenu. Iskreno i ocekivao sam ovako nesto. Partizan nije za mjesto u dno tabele, i vjerujem da ce namuciti i cedevitu.Na kraju ce zvezda ovo dobiti 10ak razlike.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

A je l ce da dodje Limoz sad pa da drugo poluvreme igramo sa njima...?

A mislim da sam video neke ljude na tribinama sa karanfilima na jugu...to Dulo doso da gleda patnju...?

манге

pre 8 godina

ал мааааајке ми баш ми кул што је добио партизан, баааш су се примили, гледам и кадрове публике сви забринути и узбуђени, играчи се боре скачу трчу, и на крају најбоља сцена сви стали а цветковић(ваљда) ложана трчи са положи а дангуба га смечује у фазону 'чисто да вам кажемо о чему се ради' :) све у свему никад у животу нисам гледао дерби а био овако опуштен као да гледам пријатељску текму уз чипс, кикирики и пиво. браво за све! спортски поздрав

Jos jedna pobeda sudija

pre 8 godina

Da je Partizan imao ovakvo sudjenje bio od pocetka ABA sezone uzeli bi NBA ligu.
Toliko su vam dobri a vi ih jos i pljujete.

cz

pre 8 godina

ajde ako neko zove tegija odavde da ga pita par pitanja, bas me zanimaju odgovori:

1. posto su mu puna usta magije covica, kako je i da li je partizan vratio dug marfin banci 2008. god od 6mil evra sto je ekvivalent danasnjih 13mil. da li su vratili i da li ta banka jos postoji i zasto je nestala iz srbije?

2. kako si poslovali sve ove god. sta se desilo sa ugovorom klobucara?? dogovore se za 50k predstave da dobija 120k i kome je isla razlika?? dal je neko odgovarao kad ih je slovenac zavrnuo i trazio celu isplatu??

3. ko je unistio hemorfam? koliko finala su odigrali koliko ne? ko je unistio bfc beocin, beobanku..? kako je zasedala ponocna komisija da se bogdanovic bukvalno otme zvezdi sto se nije niti ce se desiti u bilo kom sportu??

ima jos pitanja, al voleo bi odgovore prvo na ova tri ...

Anonimus

pre 8 godina

Partizan i pored odlicnog suta za 3 (7 od 16) zaostaje 4,5 razlike,sto znaci da ako stane sut za 3 a Zvezdu krene sut za 3 onda ce biti 15+ razlike za CZV.
:D

veliki strumf

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!

daw

pre 8 godina

Neko slavi opstanak a neko slavi pobede protiv reala,himkija,bayerna,unikahe,panatiakosa....i vrlo verovatni plasman u 1/4 evrolige...hajde da se i vi imate cemu veseliti....iako priznajem dzikic je doktor za bozica steta sta vam je uprava tako dugo i slepo verovala u bozica....

Markoni

pre 8 godina

Hahaha ali ono radovanje igraca na kraju...pao sam sa stolice iskreno.Kao da je evroliga osvojena,u najmanju ruku.Po tome sam video koliki ste pacenici.

Buzda

pre 8 godina

Xaxaxax. Joj bre grobar sto ste se napalili. Pa polako bre. Potpuno nebitan mec za nas, svejedno nam je gde cemo igrati i s kim polufinale, finale. Mi smo vec prvaci ABA lige. Meni je najjaci utisak s ove tekme strah na licima navijaca Partizana poslednjih nekoliko minuta. Strah da vas slucajno ne stignemo. Pa polako bre ljudi, nije kosarka jedna utakmica. Nama je to nebitno, minigramo Evroligu rodjaci. Ajmo Zvezdo, samo gazi! Samo opusteno

nemanja2610

pre 8 godina

Realno je da dobije Zvezda izmedju 5-10 razlike mada me ne bi iznenadilo i preko deset ako budu igrali kao prosle dve utakmice u evroligi... Partizan je dosta bolji sa Dzikicem ali mislim da veceras nema dovoljno kvaliteta da pobedi Zvezdu...neka pobedi bolji a to je veceras nadam se Crvena Zvezda...

da nije tuzno bilo bi smesno

pre 8 godina

je li moguce da su se ovi grobari ovoliko primili na vec dogovoren mec ?? koga vi da dobijete kukala vam
majka , Sutjeska vas je razvalila .

taske

pre 8 godina

Setite se, isto je ovako nas partizan pustao, pa nas onda u play off-u olesi... upravu ste grobari, istorija se ponavlja, samo ide drugim tokom...

Laik

pre 8 godina

Zvezda odigrala najlosiju utakmicu u sezoni i opet bila u egalu. Razlika u kvalitetu ocigledna, nama ova tekma nije mnogo znacila. Ceka nas Lokomotiva, komsije cestitke na pobedi.

licemerstvo je cudo

pre 8 godina

Cim sudi Belosevic Fmp je povlascen, cccc... Sramota!
(Realan, 25. januar 2016 21:24)

Jel to onaj covek sto vam uz Miliju donese 13 tutula KLS i 6 ABA lige? Jel to onaj covek koji uvek trazi kriterijum sudjenja dok ga ne pronadje da odgovara partizanu?

Milan

pre 8 godina

Miler ne moze pogoditi jednu trojku od sest pokusaja.Partizan imao toliko srece sa trojkama ja to nisam vidio.Zvedi nista nije polazilo za rukom jednostavno nisu imali srece, svaka trojka izlazila iz obruca.Imali su katastofalnu odbranu pustali da se igraci Partizana otvore za tri poena.Partizan igrao ragbi a ne kosarku sudije njim nisu svirali gomilu faulova.

zoki falcon

pre 8 godina

Muči me jedna dilema pa molim navijače JSD Partizan da mi pomognu :
Oće li Dulo da plaća porez u Francuskoj ili u Srbiji ?
Unapred hvala !

VUK

pre 8 godina

sve čestitke Vladi Srbije na pokušaju da Partizan ostane u ligi! Kao i svi drugi projekti, i ovaj će biti teško ostvariti.Treba pobediti i direktne konkurente! Lako je bilo sinoć..protivnik 2-26 za tri poena, bez skoka celu utakmicu.. šut katastrofa. bez zalaganja, klupa ravnodušna..Najgore u borbi za opstanak je kada ekipa umisli da poseduje kvalitet koji nema.Oprez!

sramota bre licemeri

pre 8 godina

Lagano, Zvezda igra sa 30 posto snage, a grobosi se jedva odrzavaju trojkama
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Raul ilevomidesnom Bobadilja, 25. januar 2016 21:51)

I tako lagano vas ponovo bacamo u zamrzivač

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Ma samo bez milosti i saosecanja zbog "srpskog interesa". Ako Partizan zasluzuje da pobedi, to ce uciniti i bez pustanja. Malo je diskutabilna veoma ubedljiva pobeda jer ste se popravili pod Dzikicem, mada objektivno dobijamo oko 13, 14 razlike bez previse uzbudjenja. Zvezda!

Neutralan

pre 8 godina

Samo moje misljenje.

Sve je ovo marketinski trik SNS Partizan je unisten sada ce da pobedi

i ispasti da eto Vučić nije protiv Partizana. Providno

mister mister

pre 8 godina

Zapamtite ovo,Zvezda dobija Cedevitu(vraca se i kapiten) u play-off-u!A dobija i oba puta u EL.Prosle sezone isto je bila kriza pa na kraju porazbijase sve.A za Partizan je dobro jer opstaje i imamo sa cime da pregovaramo sa ULEB ili FIBA,ako me razumete ;) DOBRO-borba i pruzena ruka i normalne izjave,LOSE-grobari zadojjeni mrznjom onog ludaka i manijaka..

sasa

pre 8 godina

nijedan igrac Partizana ni 12 igrac u Zvezdi nebi bio,sramota ali nazalost takav je danas sport,srpski klubovi,srpske sudije,ko jos sedi u KSS i ko vam vodi drzavu,ovo je smejurija,mislim da bi treci tim Zvezde igrao egal sa Partizanom a vi se prepucavajte preko sajta,necu vise gledati Aba ligu do finala,Partizan igra sa Buducnosti i Cedevitom

Kosjan

pre 8 godina

Sudije odrzavaju zvezdu u zivotu slobodnim bacanjima!Izgleda da rezimski klub iz zeleznika ne sme da izgubi! (komentatori arene muk?!, 25. januar 2016 22:45)

Da ne pracite faulove ne bilo bacanja, vidi se da ne znas pravila..

Ogulin Ćulibrk O'Glo

pre 8 godina

Razlika u kvalitetu je evidentna. Problem je što i dalje ne vidimo dalje od svog (po)nosa. Dakle, kao Zvezdašu mi uopšte nije teško pao poraz. Bez obzira na istoriju i "zlu krv" koju je gajio DV, dolaskom Džikića je, nadam se, nastupilo vreme međusobnog poštovanja. Zvezda je odigrala, da se diplomatskim izrazim, nemotivisano, a odluka o tome svakako leži u činjenici da su odlučili da završe već jednom sa ostvarivanjem malih ciljeva. Hrvatske, slovenačke i crnogorske ekipe se međusobno štite kako bi sačuvali mesta u ABA ligi, jedino mi, zadojeni mržnjom gledamo da propadne partizan ili Zvezda. E sad, da je ostao Dulo, ne bi mi bio problem da im poželim laku noć, ali znao je on da ga očekuje borba za opstanak pa je dao upravi razlog da ga oteraju, a zadržao je manevarski prostor da se vrati kadse kkp konsoliduje. Neće čovek da se blamira. U svakom slučaju, nadam se da će izboriti opstanak, jer smatram da je to važno za srpsku košarku. Ali, nemojte još da se radujete, nije sve gotovo.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Da nemamo ovoliko izgubljenih lopti i faulova razbili bismo limenke.Nisu nikakva posebna ekipa.Pitam se kako oni nastupaju u EL kad mi sa nikad losijom ekipom mozemo da igramo sa njima.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 25. januar 2016 22:31)

Pa na primer uzmi u obzir da ste vi imali skoro punih 7 dana za pripremu derbija a mi jedva dva puna dana :)

манге

pre 8 godina

ал мааааајке ми баш ми кул што је добио партизан, баааш су се примили, гледам и кадрове публике сви забринути и узбуђени, играчи се боре скачу трчу, славе као да су изборили Плејофф, и на крају најбоља сцена сви стали а цветковић(ваљда) ложана трчи са положи а дангуба га смечује у фазону 'чисто да вам кажемо о чему се ради' :) све у свему никад у животу нисам гледао дерби а био овако опуштен као да гледам пријатељску текму уз чипс, кикирики и пиво. браво за све! спортски поздрав

stručnjak iz fotelje

pre 8 godina

Što se ložite. Hrvati daju hrvatima, srbi daju srbima. Isto ko prošle godine kad je trebalo Partizanu za pleyoff, tako im sad treba za opstanak. Cedevita dala Zadru, sad mi uzvraćamo itom merom... Igokea dobila i Partizan i CZ u Beogradu, šta nije jasno ?

ZIVOT

pre 8 godina

Borba nekoga ko ima Srce i nekoga ko ima PARE i kupuje sve zivo ali opet ostaje bez Srca!
(Partizan Institucija, 25. januar 2016 23:07)
I ti verujes u to sto si napisao??? pa Vi imate 6 stranaca! ne verujem sta ljudi pisu

istina boli

pre 8 godina

Zvezda protiv partizananissnstelekoma
Srpska škola protiv legije stranaca
Klub koji su svi uništavali protiv državnih milionera
700.000 od Telekoma protiv 900.000 od NIS-a, 600.000 od Telekoma, 300.000 od Poštanske štedionice, 200.000 od Komercijalne banke
Fer plej protiv prljavštine
Da vidimo šta će biti jače u ovom derbiju

xxx

pre 8 godina

Dobro se drzi Partizan s obzirom na to da igraju samo njihova deca i da nemaju stranaca!?
(bagzi, 25. januar). A kod Zvezde najefikasnij njen junior Cirbes

slavko

pre 8 godina

Utakmica namestena, nije pobedio bolji nego onaj kome je potrebna pobeda. Jasno se videlo da ih je Zvezda pustila. Veceras su cetnici igrali za partizane. Partizan je nadomak opstanka, a Zvezda ce osvojiti ABA ligu.

Slobodan

pre 8 godina

E pa drustvo ovako cemo ...
Dobili ste telekom i nis kao sponzore, dali smo vam bodove da ostanete u ligi ...
Idu izbori i znate sta vam je ciniti !
I lepo bi bilo da kazete fala !!!

nowhere connection

pre 8 godina

Lepo je videti da su srpski klubovi naucili, da se treba drzati zajedno. Nadam se da Partizanovi konkurenti, nece pokrenuti pitanje regularnosti.

Рајко Четник

pre 8 godina

Није спортски што смо гробарима поклонили победу али не могу да замислим ову промашену АБА лигу без Партизана. Заиста би то била досадна лига без имало дражи.

Hahahahah

pre 8 godina

Belosevic ne vidi da je Vilson presao preko pola zatim izmislja faul Lazica.
Ali faul u napadu Rebica hahahahhahaha.
Sumo rvanje u kom pobedjuje sudijska trojka.

Kutinjo

pre 8 godina

Zvezda deluje dosta umorno sto je i razumljivo i igra daleko ispod svog nivoa plus nista ne moze da pogodi,partizanu sve ulazi pogotovo za 3 igraju 300 posto iznad mogucnosti i opet egal,nek dobiju jadni da ne ispadnu i onako izbrukase i sebe i zemlju ove sezone.

Reporter

pre 8 godina

Ko je u životu gledao više od dve utakmice, a realan je navijač, bilo je jasno, da put opstanka void samo i jedino preko Zvezde. I, naravno logično, Zvezda nije pobedila. Sad je jasno da Zvezda ide na četvrtu poziciju i direktno u medjusobnim susretima protiv Budućnosti juriša na novu titulu Aba lige. Partizan će se dalje boriti za mesta od 5 do 14, a Metalac putuje u KLS.

Mrki

pre 8 godina

ahahahahha skontaj naslov buahahhaha sad mi jos draze sto pobedise ahahaha prvo sam se iskido od smeha gledajuci kako histericno slave igraci na terenu,al ovaj naslov je pobedio,vidimo se brzo u kupu kad se bude igralo ozbiljno tamo necete skakutati ovako.

Derbi

pre 8 godina

Sta se ležite, toliko je provodno da je Zvezda dala bodove Partizanu da ne ispadne..
Ko je bolji govori tabela, a i pokazaće kraj sezone!!!

Billy Piton - akademik i antitopalović

pre 8 godina

Sudenje Zvezdi u Evropi je med i mleko prema ovom " maćehinskom tretmanu" u ABA ligi !
Ali dobro da sudije ipak nisu obukli dresove Topalovića ...uvidjavni neki ljudi !

oštro oko

pre 8 godina

Da li ste primetili tokom prenosa da je Vitkovcu u poslednjoj četvrtini TRI puta svirana treća lična greška, a DVA puta četvrta? Znači ukupno je dobio 8 ličnih grešaka!
Neka rukovodstvo Zvezde pregleda snimak, uloži žalbu i partizan ispada iz lige!

joker

pre 8 godina

Klasika frustriranih grobara, prozivaju coveka za nesto sto nema veze sa sportom, to je kao kada bi Delije sever prozivali Djurica, da nije dosao u KKCZ ne bi ga ni spominjali uopste, mrze ga samo zato sto je u KkCZ...

Novi Sad Zvezdin grad

pre 8 godina

Toooo pao je drzavni projekat!!!Pa pa Covicu!!Dzaba novci moji sinovci,dzaba vam drzava sipa novac,zna se ko je sila u kosarci.Ne pomaze ni sto nas je vasa vlast unistila.Ee sad jos i u fudbalu da vas pocepamo i da pevamo.Ajmo crno beli!!!Urraaa!!!
(Struja nesudjeni brejkdenser, 25. januar 2016 22:57)
sta se lozis druze,pustili smo vas da ne ispadnete jer bi srbija izgubila jedno mesto u aba ligi

haos

pre 8 godina

Grobari, Delije... CZV daje bodove vcrs, da ne bi ugrozili opstanak Partizanu i ja to postujem, Srbi smo. Samo mora da se igra cvrsto, za javnost :)

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

A zasto niko meni nece da odgovori na moje pitanje kad ce Salo i play i kako se sad racunaju bodovi Limozu i ko je onaj na jugu sa karanfilima...?

nevesinjac

pre 8 godina

E ovako..pratio sam utakmicu i cekao jovica vise od 7koseva,za 280km...jako je smijesno koliko sam bio naivan razmisljajuci kako cd zvijezda glat dobiti utskmicu i kako ce jovic dati vise od 7 koseva..jos je smjesnije bilo gledati kako jovic i miler promasuju suteve..partizanu je bila prijeko potrebna pobjeda,a zvijzdi poraz ne skodi..rivalstvo ne postoji,nacionalni.interes j
e bitniji..hvala bogu,pa je tako..pametniji sam od veceras..zalosno je samo navijati srcem..lijep.pozdraviz hercegovine..nevesinje je centar svijeta.

Milos

pre 8 godina

Alo bre oladite vise sa Radonjom posle svake utakmice. Covek je odlican trener, koji nam je doneo puno radosti. Uvek uz njega i momke. Partizan dobio, stigao umor posle el, nisu pogodili otvorene trojke i promasili 12 slobodnih..i sta sad, los suterski dan, odbrana je bila losija nego inace zbog umora i koga briga? Drugi ili treci, nema veze..uzecemo ABA u to sam siguran. Dizemo formu za prolece i to je evidentno. I ko kaze da ne mozemo da budemo 2 na kraju? Cedevita isto tako moze da izgubi od odmorne Mege i Partizana i to je to..totalno ne bitna utakmica za nas. Jedno je bitna ona u petak. Naravno, cestitke Partizanu na igri i pobedi.

LFC

pre 8 godina

Kakva histerija grobara ali razumem ih ipak su ugostili top 16 klub u evropi ciji ce igraci igrati sa ispod pola snage,sto zbog toga sto smo mi ipak ljudi i ako smo ciganji i smilovacemo se grobarima da ne drzi taj fenjer bas celo prvenstvo sto zbog toga sto se treba cuvati za prave utakmice,ovo bi bio laksi trening da radonja hoce svom snagom.

e Belosevicu, Belosevicu

pre 8 godina

Da li ima jedan napad partizana u pik n rol da je napravljen kako treba? Mislim da je blok centra bio bez faula u napadu? Celu utakmicu se tolerise partizanu blokovi u kretnji, ja ovo nisam video u zivotu.

Dokle

pre 8 godina

Cist faul nad Cirbesom u prvoj a nad Kinzijem u drugoj cetvrtini. Sad druge strane sviraju svakakvo pipanje. Partizan igra ragbi/sekirica stil. Jos sviraju tehnicku Radonji.

duledudule

pre 8 godina

zanimljiva tekma.mi na 25% partizan na maximumu i sve s polja pogadja.i opet egal...vidi se da smo umorni od unikahe ali ne treba da bude izgovor vec da stisnemo cetvrtu

Mare

pre 8 godina

Nisam pratio partizan ove sezone i pitao sam se kako je moguce da bas toliko gube od razno razne boranije i sad gledam i jasno mi je,pa nemaju nikakvu igru totalni raspad na terenu nego samo sutaju iz ocaja za 3 pa kad prodje tako svaku petu utakmicu dobiju.

загор

pre 8 godina

навијачи, играчи и тренер партизана су више хтели победу, а искрено, победа је више нама требала. они ће свакако да опстану а ми сад нећемо бити 2.
џикић је бољи од радоње, није спорно, али играче треба да буде срамота како су кукавички играли. кинзи у 1. играч утакмице у 2. закован за клупу - радоња ет хиз бест, што се каже
3/23 за 3 и 9 промашених пенала?! "цибона синдром" ол овр аген. радоњин зорт се преноси на играче у напетим утакмицама.
честитке партизану, сасвим заслужено, али не знам што се толико ложите (навијачи плачунод среће на трибинама?!).

Bez Morala Nema Coveka

pre 8 godina

Videcemo za par meseci koliko cete da se radujete. Trabala je Zvezda odma da vas dokrajci, ali nema veze. Bolje da cuvaju motivaciju za znacajne meceve. Vi samo pljujte, to samo i znate.

Nolan

pre 8 godina

Presudio je loš šut Zvezde tj. Milera. Svim timovima se desi loše šutersko veče, inače ovo bi bila rutinska pobeda. Još je faza uigravanja za proleće i plej-of sa Cedevitom, igraćemo još dvaput u Top16.
A što se tiče rivala, trenutak kad je ložana Cvele krenuo da položi na kraju a Dangubić slomio tablu smečom sve govori... čeka ih junsko čišćenje...

vegan u kožnom donjem vešu

pre 8 godina

..i naravno sad će groBARI da da viču kako su bolji..a ovo je bio samo viši interes srpske košarke...Zadar je dobio Cedevitu prošlo kolo...ne ložite se

realno

pre 8 godina

Evo poluvreme. Partizan se drži sa šutem za 3 koji je debelo iznad ovogodišnjeg proseka, kao i par lopti koji su srećno ušle kao ona od vrha table. Zvezda će ovo na kraju ipak rutinirati i umiriti one što se krevelje sa tribina:) Ali nije ni to bitno, nama je bitniji meč protiv Lokomotive za TOP8.

matematičar

pre 8 godina

Očigledno nameštena utakmica. Nestvarno loš šut zvezde za 3 poena i poptuno neki nerealni faulovi: onaj Simonoviću na koš-faul, onaj Mileru pri šutu iz ćoška i Rebiću u napadu. Cirbesa u reketu terorišu, a sudije ništa.

Brondby

pre 8 godina

Samo Brondby i niko vise.

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Samo Brondby

Efes iz limenke!

pre 8 godina

Svaku slobodnu sekundu cirbes,kinzi,lazic i stimac koriste da se ulizuju belosevicu!Je...e,kao da gledam real i pabla lasa! (Pritisak na sudije)

kris

pre 8 godina

Čović da išta zna već odavno bi doveo četvorku i trenera,makar prosečnog.Po reketu nam se šeta kako ko stigne i kupi nam lopte.Ovim se možemo oprostiti od prednosti domaćeg terena a verovatno i od titule,koju i ne zaslužujemo.Mnogo ljudi ovde piše i u pravu su,da mi imamo dve solucije u napadu:Jović do Cirbesa i isprazno ispaljivanje trojki,pa šta bude.Ako krene,dobijamo,ako ne krene ne znamo šta ćemo.Sve velike pobede ove sezone su se desile zbog ludih trojki koje su ulazile,a kad ne ide i prosečne ekipe su nam problem.Odbrana,sem građenja skoka,nam nije loša,ali imamo veliki problem koji se zove Miler,koji je ogromna rupa u odbrani,a sad je postao i u napadu.Večeras jedina svetla tačka Cirbes,ali ne može sam niti ga ima ko zameniti kad se odmara.Partizanu čestitke na pobedi koju su zaslužili većim srcem,a svi smo mogli videti koliko znači trener jednoj ekipi i kako dobar trener sa slabijim igračima može pobediti lošeg trenera sa boljim igračima.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

A ova pobeda kako se racuna tamo u francuskoj ligi, je l idu cela dva poena Limozu ili po pola dele sa KKP Igokeom Limozom...?

A kako se boduje u slucaju poraza...?

Moze neko da mi objasni, kupicu mu karanfil...?

ceo zivot u nemilosti vlasti

pre 8 godina

Kraj prve cetvrtine;Faul u napadu nad Vilsonom.Drugi napad zvezda nije prenela loptu na 16- oj sekundi?Posle toga roling cirbesa za 2plus1,svaka cast,samo sto je pomerio stajnu nogu iliti podignuo tokom rolinga!
(20 kamera!, 25. januar 2016 21:24)

Sve kradja za kradjom. Znam ceo zivot ste osteceni, nemate budzet, nemate sponzore (samo 2 drzavna), nemate strance (samo 6) ......

dzoSrbija

pre 8 godina

Umesto što se prepucavate koji tim je državni projekat i slično, bolje je da se nadamo, a to i želim, da se Partizan izdigne iznad problema i ponovo postane ono što zaslužuje. Zvezdaš sam, želim da moja Zvezda bude bolja ali i da crno-beli budu bolji nego što su sad. Upamtite, jedina prava pobeda svih nas će biti da se i Zvezda i Partizan za koju godinu nađu u Evroligi. Naslušao sam se toga, ne može pravi zvezdaš/partizanovac da navija za ove druge u Evropi, gluposti! Mislite li da ću da navijam za nabeđene Špance ili prebogate arogantne Turke protiv Partizana, našeg srpskog kluba, nema šanse! Zvezdu volum više od svega i na osnovu toga želim da imamo derbi između 2 jaka i uspešna kluba. Pobeda u takvom odnosu snaga će biti prava stvar! Zvezda neka nastavi kako je krenula a Grobari neka se oporave. Da crpimo iz njih igrače koji će naučiti da igraju pod pritiskom i koji će biti nosioci reprezentacije. Neka crkne komšiji krava, ali onom preko Drine. Pozdrav svima koji misle isto, ostali lekić, pa na kontrolu.

Metalac

pre 8 godina

Institucija??? HA HA HA. Raduju se opstanku u ABA Ligi uz smesnu pomoc sudija!!! Da je pravde Metalac bi ostao a vi bi trebalo da igrate KLS, gde vam je i mesto. Tuzno je cemu se radujete.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Daj bre 2 napada imamo i dva faula u napadu napravimo!Pa nemam reci!Mars bre.Zato cemo da izgubimo.Vrabac,Vilijams,Vitkovac mars iz Partizana!!Smotanderi jedni!!

bargro

pre 8 godina

Sramota kolike pare su sručene u državni projekat koji gubi šta bi bilo da su pare pošteno podeljene pola-pola.
Ne gine Limenkama još jedan zamrzivač.

belosevica apostola vodi kuci mami!

pre 8 godina

Cim sudi Belosevic Fmp je povlascen, cccc... Sramota!
(Realan, 25. januar 2016 21:24)

Jel to onaj covek sto vam uz Miliju donese 13 tutula KLS i 6 ABA lige? Jel to onaj covek koji uvek trazi kriterijum sudjenja dok ga ne pronadje da odgovara partizanu?
(licemerstvo je cudo, 25. januar 2016 21:58)
miliju ostavi na miru! magarcino!

cz

pre 8 godina

ajde ako neko zove tegija odavde da ga pita par pitanja, bas me zanimaju odgovori:

1. posto su mu puna usta magije covica, kako je i da li je partizan vratio dug marfin banci 2008. god od 6mil evra sto je ekvivalent danasnjih 13mil. da li su vratili i da li ta banka jos postoji i zasto je nestala iz srbije?

2. kako si poslovali sve ove god. sta se desilo sa ugovorom klobucara?? dogovore se za 50k predstave da dobija 120k i kome je isla razlika?? dal je neko odgovarao kad ih je slovenac zavrnuo i trazio celu isplatu??

3. ko je unistio hemorfam? koliko finala su odigrali koliko ne? ko je unistio bfc beocin, beobanku..? kako je zasedala ponocna komisija da se bogdanovic bukvalno otme zvezdi sto se nije niti ce se desiti u bilo kom sportu??

ima jos pitanja, al voleo bi odgovore prvo na ova tri ...

vilson napodu,sudije slepe!

pre 8 godina

Cirbes stoji u reketu,naravno tri sekunde nema,baca vilsona na pod-lazic pogadja trojku?!Diktatura na delu pred 8 000 ljudi!

Pera

pre 8 godina

Košarka pobedila. Partizan ceo meč bez centra igrao. Naivno i nespremno 5 faulova jedinog centra kojeg imaju.

Džikića je to moglo koštati debelo.

Cirbes je prosečan centar kojeg niko nije mogao da čuva jer nemamo centra.

Kad je teško tu su sudije. Neka neko sabere u posl 3 godine broj slobodnih za cz.....

Toliko novca u taj klub a pokazali ništa.

Da imamo Veselog bilo bi + 30 za velikana.

Slike atmosfere i publike i ponašanja igrača do pred kraj su da se zapamte.

Tako treba. Učite. Nije sve u otimanju.

dEki cz

pre 8 godina

Ljudi, Partizan je realno veceras ubacio i frizider i ves masinu, a i sporet kroz obruc, za razliku od nas koji nismo mogli nista vcrs. Pomalo nerealna pobeda, sut ih je isao celu utakmicu i kad god je trebalo, pogodili su. Cestitam na pobedi, veceras nismo mogli do pobede uz ovakav sut. Pozdrav

K(ik)lop

pre 8 godina

Kakav seljacki potez cvetkovica na kraju utakmice cime je pokazao kakav je covek,a i kasnije je zakuvao koskanje na centru,ali zato mu je Dangubic pokazao gde mu je mesto hahahahha sta mu nacini probio tablu loptom.

rodrigez

pre 8 godina

ovaj micic je uzas kako je usao u igru izgubio loptu i serija 10 -0 za partizan...zar pored justina kartera,farmara,lengforda mi ovakvog propalog pleja da dovedemo....

манге

pre 8 godina

ал мааааајке ми баш ми кул што је добио партизан, баааш су се примили, гледам и кадрове публике сви забринути и узбуђени, играчи се боре скачу трчу, славе као да су изборили Плејофф, и на крају најбоља сцена сви стали а цветковић(ваљда) ложана трчи са положи а дангуба га смечује у фазону 'чисто да вам кажемо о чему се ради' :) све у свему никад у животу нисам гледао дерби а био овако опуштен као да гледам пријатељску текму уз чипс, кикирики и пиво. браво за све! спортски поздрав

zvezdaš

pre 8 godina

Svaka čast Partizanu.Tako se igra za klub.Sad su glavni favoriti za osvajanje naše lige I kupa.Prava evroligaška ekipa I igra uprkos svim problemima.Pokazali ste zvezdašima kako se igra I gine za klub.

манге

pre 8 godina

ал мааааајке ми баш ми кул што је добио партизан, баааш су се примили, гледам и кадрове публике сви забринути и узбуђени, играчи се боре скачу трчу, и на крају најбоља сцена сви стали а цветковић(ваљда) ложана трчи са положи а дангуба га смечује у фазону 'чисто да вам кажемо о чему се ради' :) све у свему никад у животу нисам гледао дерби а био овако опуштен као да гледам пријатељску текму уз чипс, кикирики и пиво. браво за све! спортски поздрав

NastyB

pre 8 godina

Samo da pozdravim ljubitelje lika i dela D. Radonjića. Ovakav hrkljuš tim nas dobija, pa to je strašno. Ne zna se šta je više škripalo u igri Zvezde i ko je bio gori, ali Radonja da makar pomisli na zonsku odbranu ili nešto da promeni - HA!!
Čestitke Džikiću, on bi sa ovom Zvezdom otišao na F4 lagano...

aca

pre 8 godina

Partizan da je bacio sporet usao bi. Ali mislim da je ovo dogovoreno. Jos pre nekoliko nedelja se to pominjalo na ovom forumu. Kad je mogao Zadar da dobije Cibonu, moze i Partizan Zvezdu. Ipak je vaznije da ostanu 4 kluba iz Srbije od Zvezdine pobede.

Batko

pre 8 godina

ovaj micic je uzas kako je usao u igru izgubio loptu i serija 10 -0 za partizan...zar pored justina kartera,farmara,lengforda mi ovakvog propalog pleja da dovedemo....
(rodrigez, 25. januar 2016 21:27)

Kada budes dao svoj keš.kupi sine i Karija !....a za ostatak par Lebrona

ultrasrbin

pre 8 godina

Gde je veca sansa za Aranitovica?
Ne znam sta je sa Koprivicom,ali Djumic treba da bude izbacen iz ekipe.
Vrabac je dno dna. Za njega je Andrej izmislio kosarku.
Nabode igrac Zvezde Aranitovica i baci ga u aut,ali sudije vide faul Partizana.
Simonovic rukom pomeri Murica,ali ponovo faul za Partizan.
Da ne pricamo o 3 licne za Vilijamsa. Jedino je on mogao i da se nosi sa Cirbesom.

011

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da nam derbi prenosi hrvatski komentator? Pa zar je moguce da na citavoj Areni ne postoji niko drugi?

Ako i u buducnosti, kakav god ali najveci praznik srpske kosarke treba da prenosi Hrvat, gospoda sa Arene zaista trba da se zapitaju da li uoste treba da postoje!

Jos jedna pobeda sudija

pre 8 godina

Da je Partizan imao ovakvo sudjenje bio od pocetka ABA sezone uzeli bi NBA ligu.
Toliko su vam dobri a vi ih jos i pljujete.

Sa vama uvek cirkus

pre 8 godina

Najdraze od svega mi je ona banana nalozenom Cvetkovicu koji hoce 2 sekunde pre kraja da poentira kada su svi igraci stali i pozdravljaju se.Kakav pacenik.Inace pustena utakmica,kao sto je i Cedevita pustila Zadar.A ovi se nalozili kao da su osvojili Euroligu. Pozz

Kapetan Esid

pre 8 godina

Ne ložite se grobari. Ovo je dogovoreno da ne biste ispali iz lige. Da je trebalo, počistili bismo vas sa parketa. Laku noć.
(Bgd, 25. januar 2016 23:11)
Hahhahahaahhaha...

Partizane INSTITUTIONEN

pre 8 godina

Kakva utakmica, svaka cast Dziletu sta napravi od nicega.
Sto se tice njih i njihove teorije pustamo vas, znate ono srpski klubovi...pa zar nismo sada hrvatski klub?
Vi ste uvek bili i bicete komedija.
Tako ste vladali i u vaterpolu tako ce biti i u kosarci...sve se vraca na svoje mesto samo polako.

20 kamera!

pre 8 godina

Kraj prve cetvrtine;Faul u napadu nad Vilsonom.Drugi napad zvezda nije prenela loptu na 16- oj sekundi?Posle toga roling cirbesa za 2plus1,svaka cast,samo sto je pomerio stajnu nogu iliti podignuo tokom rolinga!

komentar

pre 8 godina

A da neko pomisli da je Zvezda mozda pustila Partizan, da bi se sačuvao u ligi. Naravno, svaka cast Partizanu na pruzenoj igri, Zvezdin sut katastrofa.

RubyRed

pre 8 godina

Mi da smo iole ozbiljna ekipa, ne bi smeli da od ovih izgubimo sa Simanićem, Rebićem i Tejićem u glavnim rolama.
Nabildovali ekipu.
Ložimo se.
Otkinuli Himki, Real i štatijaznam koga.
Ovde nas ovi šusteri delju.
Ubace nam 86 poena. Ubacimo 3 trojke za ceo meč.
Ovi pogode šta bace prema tabli, ne prema obruču.
Do pre 15 dana bili u kanalu.

Sutjeska ih otresla.

Ja ne mogu da verujem da ti teoretski možeš da izgubiš od ovog i ovakvog tima Partizana.

Ovaj Džikić je pokazao ovom našem mucavcu ko je tata.

Što kaže Grbović, Zvezda ima 15 boljih igrača od Partizana.
To samo ovaj stručnjak može da izgubi.
Veliki strateg koji je pobedio Svinjišu, Real.....

Nas je onaj Partizan od prošle sezone dobio jednom.
Mi možda nemamo jači tim nego prethodne sezone, ali nemamo ni slabiji,
zato je Partizan od pre 7-8 meseci za ovaj sadašnji Golden State.

E, zbog toga ne smeš da izgubiš od njih ni da su svi pijani na terenu.

Da Džikić ima 50% ovoga što nama sedi na klupi odr'o bi nas 15-20 razlike.

Slobo

pre 8 godina

Dobra kosarka u prvom poluvremenu. Iskreno i ocekivao sam ovako nesto. Partizan nije za mjesto u dno tabele, i vjerujem da ce namuciti i cedevitu.Na kraju ce zvezda ovo dobiti 10ak razlike.

IQ kao JEZ

pre 8 godina

dogovoreno je da partizan pobedi, zbog srpskih klubova u aba, džabe se primate i jedni i drugi
(đura, 25. januar 2016 22:42)

Hahahahahah ovaj je pobedio sa komentarom veceras. Max 15 godina ima...

astar11

pre 8 godina

E ako je pusteno, ako je...vratice nam se sve to kao bumerang. A oni su pustali Zadar da ih pobedi....e moj Covicu... u petak ne idem na Loko, bicemo ponizeni, jer nije ovo pametno, ovako pustiti derbi, ispucavati se...zgadili ste mi basket.

melody

pre 8 godina

Sramota... toliko price da smo mocniji i pobedi nas ovakva ekipica... iskreno,ne mislim da je sve ovo regularno,ali dobroo
i da li je moguce da uvek imaju vecu zelju za pobedom?

stvarnost

pre 8 godina

Zasluzena pobeda, imali su vise zelje. Samo ne znam zasto posle pobede u, za zvezdu, ne toliko bitnom mecu i onda kad treba ih vratimo u realnost. Samo sto sada nece ni uci u plejof

srbin

pre 8 godina

@ Napred Zvezdo!

Za slavu, za ponos, za mene i tata Jovicu!
(Andrija Zivkovic, 25. januar 2016 20:47)

i za senvic, i za vodju, i za stranku, i za zeleznik....

Realno

pre 8 godina

Ono sta mogu da vidim je da vlada zdrav rivalitet na tribinama,e ovo je pravi derbi, jer nedostaje onaj koji je sve ove godine predstavljao CVECE ZLA!

sasha

pre 8 godina

Hehhe, ovaj Cvetkovic je... nemam reci. Trci kao konj u kontrubkad svi stoje i kad je sve gotovo i to sve od igraca koji je u Zvezdi ponikao. Na sve to dolazi na centar sam medju Zvezdine igrače glumi nekog frajera i fair play...

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Partizan da je frižider bacao pogodio bi, Zvezda nije bazen mogla da pogodi, Partizan 9 dana odmora Zvezda 2 dana! Nema opravdanja, o Radonji neću, ali kad bude potrebno dobićemo sve! Brat Maik jedini danas na nivou!

Doktor

pre 8 godina

Da nemamo ovoliko izgubljenih lopti i faulova razbili bismo limenke.Nisu nikakva posebna ekipa.Pitam se kako oni nastupaju u EL kad mi sa nikad losijom ekipom mozemo da igramo sa njima.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 25. januar 2016 22:31)
Sta je sa mozgom grobari? Valjda vam treba nacrtati da je direktiva da se sačuvate u ligi?

panini

pre 8 godina

ko krivi samo radonju za ovaj poraz ne zna nista o kosarci ..ne znam koliko je dobro spremljena utakmica ali ovo je utakmica koja rutinski mora da se dobije a igraci su izasli nezainteresovano i bez one stvari ocajno..ne moze radonjic da bude kriv za sut za 3 od 10% ne moze on da bude kriv sto lazic i simonovic u petak stavs u dzep jednog kuzminskasa a sad ih razbiju muric dzons i cvetkovic to je sve do njihove glave i sto su se u*rali i pukli pod pritiskom sto jovic ne moze da se sastavi sa zivotom pravi greske pocetnika sto cirbesu i mileru skacu u reketu kako hoce..ne moze radonjic da bude kriv za te stvari ovo je uglavnom poraz igraca

LFC

pre 8 godina

Svaka cast na pobedi nadam se da cete opstati zato sto bi glupo bilo da cekamo kup ili nasu ligu pa da gledamo derbi,realno velika je razlika u kvalitetu,a to se vidi i po rezultatu,zvezdi nista nije islo,a pogotovo sut,dok je partizanu sve ulazilo i opet je samo 5 razlike,jedva cekam kup gde verujem da cemo vam se oduziti za ovo.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

A je l ce da dodje Limoz sad pa da drugo poluvreme igramo sa njima...?

A mislim da sam video neke ljude na tribinama sa karanfilima na jugu...to Dulo doso da gleda patnju...?

Sale

pre 8 godina

Da je Partizan imao objektivno sudjenje dobio bi dvocifrenom razlikom.Cirbes je u vise navrata bio preko deset sekundi u reketu i tri puta je napravio korake.

Okoca Dimi

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!
 (veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)
Sami je vitkovac igrao za zvezdu u vreme zmaga sagadina (kada ste napravili dug od 18 miliona evra),a milutinovic i cvetkovic su igrali u crvena zvezda diva telekom beograd sa adresom stjepana stupanca 15 a zeleznik.Imas internet,pa izguglaj.

coldplayer

pre 8 godina

Da iskomentarisem pre nego navale deca da mlate ovde.
Derbi prilicno interesantan.Partizan pun zelje da napravi iznenadjenje,dok je zvezda pomalo umorna posle onakve utakmice u evroligi.Sve u svemu lep derbi bez tenzija i pritisaka koje smo ranije imali sa DV i mislim da je to veliki plus.

Marcus Williams...Grba zna zasto

pre 8 godina

Bravo Radonjicu a i igraci bravo svaka vam cast, vi ste bruka i sramota Zvezdina. Dzaba vam sve pobjede u evroligi!
(Milosevic., 25. januar 2016 22:58)

Nemoj vise navijati za Zvezdu jer nam ne trebaju takve bruke i sramote od navijaca poput tebe. Hvala.

СРЂА ЗЛОПОГЛЕЂА

pre 8 godina

Као окорели ГРОБАР са своје 44 године поручујем браћи са ЈУГА да уживају у победи над највећим ривалом и да се суздрже од покушаја вређања и исмевања противника.
Поштујте најљућег ривала увек! Тако треба и тако мора.
Играчима оба тима честитам на фер и мушкој игри, пуној неизвесности.
Речју- ПРАВИ ДЕРБИ!
ЗВЕЗДИ желим да тресе боранију по Европи и проноси славу СРПСКЕ КОШАРКЕ !

Nikolaj

pre 8 godina

Igraci se isupili za sve gluposti koje su pravili tokom ove sezone.
Kapa dole za borbenost!Sad vam je sve oprosteno!!!
A za sve one koji su pisali da ce biti laka pobjeda i min 20 razlike mogu da ga popuse! Eto vam ga sad u inat .I.

ZIVOT

pre 8 godina

ne mlati,napalili ste se ko da ste EL osvojili....naslov sve govori! Imamo mi prece utakmice od ove! I tebi je mag usadio,to da vasi stranci igraju za dzabe!?

NK

pre 8 godina

Ni sam ne znam zašto, ali sumnjao sam u ovog Džikica. Verovatno iz nekog podsvesnog kompleksa, manje ili više vrednosti, koji mi, došljaci, imamo prema rođenim Beogradjanima. Moraću izgleda još malo sa se lečim od toga. Dobra terapija je, recimo, da počnem da gotovim ovog gospodina koji očigledno zna znanje.

UltrasBgCz

pre 8 godina

Svaka cast na pobedi, muski odigran mec. Ne bih ni u kom slucaju zeleo da Hrvatska ima predstavnika u ABA ligi umesto vas. Sada je sve na vama, pa borite se do kraja i da nam priredite da gledamo ovakve spektakle i sledece sezone. Srecno u borbi za opstanak, samo hrabro. Pozdrav pravim navijacima!

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Da nemamo ovoliko izgubljenih lopti i faulova razbili bismo limenke.Nisu nikakva posebna ekipa.Pitam se kako oni nastupaju u EL kad mi sa nikad losijom ekipom mozemo da igramo sa njima.

hm hm

pre 8 godina

Razumem radost partizana,pobedili ekipu iz TOP16,razumem nervozu Zvezde,Izgubili od skoro poslednjeg na tabeli.Da li ima nekog dogovora ne znam,mi gledaoci smo mogli videti,za ovu sezonu nikad goru zvezdu nikad bolji partizan.Steta zbog ovog koskanja na kraju.Ali hvala Bogu prosao derbi bez tenzija i cirkusa jednog coveka

bbROD

pre 8 godina

ZIVOT, 25. januar 2016 23:20
Da, Partizan ima 6 stranaca ali tih sest zajedno su placeni koliko Cirbes. U tome je razlika. Mi smo uzeli one koje nijedna ozbiljna ekipa nije uzela i sa takvom ekipom smo vas sinoc drzali u podredjenom polozaju do kraja

Dominator

pre 8 godina

Onaj ko brani Radonju veze nema o sportu, a ne o košarci. Kada ti igrači šutnu "100" trojki bezuspešno, nemaju ni jednu iole sigurnu akciju, kad ti je jedan centar jedini čovek koji može da ubaci koš kad ne ide ekipi... koja je funkcija trenera uopšte? Svaka čast Džikiću na lekciji ovom našem nesretniku koji će još i u istoriju Zvezde da uđe, a da za tri godine sa prilično kvalitetnim igračima nije naučio da bude trener. To što neko šutersko veče igrača ceni da je bilo trenersko umeće Radonje govori o tome koliko razume koja je funkcija trenera.
Bilo ovo namešteno ili ne, a teško da je, ostaje glavobolja zvana Radonjić. Nema tog uspeha koji će od njega napraviti trenera.

Voip

pre 8 godina

A mogli bimalo ovo da stisnemo da se pristojno odlepimo a ne da se odradjuje mec, tako se obicno zakomplikuje pa onda na misice da se vadi utakmica. Ali dobro bitnije je da se niko ne povredi pred evroligaski mec.

acko

pre 8 godina

'Najbolji sut partizana ove sezone, a sa druge strane najlosiji sut sezone za Zvezdu'. Nema veze, bolje da nam se ovakav sut desi sad a ne u nekoj bitnoj utakmici. Napred Zvezdo!

beli

pre 8 godina

Hahaha ali ono radovanje igraca na kraju...pao sam sa stolice iskreno.Kao da je evroliga osvojena,u najmanju ruku.Po tome sam video koliki ste pacenici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markoni, 25. januar 2016 23:15)

Boli, a?

Delije Čikago

pre 8 godina

Dzikić je majstor svog zanata, nepravedno godinama bio pomoćnik magu, svaka čast na pripremi utakmice, naša Zvezda očajna kao nikad do sad, nema šanse da uzmemo ABA ligu, samo realno.

Anonimus

pre 8 godina

Partizan i pored odlicnog suta za 3 (7 od 16) zaostaje 4,5 razlike,sto znaci da ako stane sut za 3 a Zvezdu krene sut za 3 onda ce biti 15+ razlike za CZV.
:D

Kokan87

pre 8 godina

Čestitke Partizanu na pobedi, jednostavno smo ispražnjeni od Unikahe + nam dolazi Lokomotiva u petak, iskoristili su naš pakleni ritam i zaslužuju čestitke.

Ali prodor igrača Partizana u poslednjim sekundama kada su svi stali je zaista sramota. Kako bi vi rekli - nismo isti i hvala Bogu da je tako. Uživajte u slavlju, ćeraćemo se još :)

Badi - pas košarkaš

pre 8 godina

Ujedali ste od želje, ali niste uspeli.
Ne brigajte previše pantzeri, pobeđivali smo mi i mnogo skuplje ekipe!
Džile LEGENDO!

Panter Panta

pre 8 godina

Sa ovako slabim timom nemamo šta da tražimo na F4 Euro lige. Bitno da KSS baca pare na organizaciju kvalifikacionog turnira, a nama ni dinar ove nedelje od države za novog igrača!

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Toooo pao je drzavni projekat!!!Pa pa Covicu!!Dzaba novci moji sinovci,dzaba vam drzava sipa novac,zna se ko je sila u kosarci.Ne pomaze ni sto nas je vasa vlast unistila.Ee sad jos i u fudbalu da vas pocepamo i da pevamo.Ajmo crno beli!!!Urraaa!!!

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Odlazi posle ovoga. Ne trebaju nam pobjede u top 16 kad je sledece godine svakako necemo igrati. Sramota je da izgubimo od ovakvih amatera. Sram i stid da vas bude.

MC 911

pre 8 godina

Partizan je zasluzeno pobedio. Ali nemojte molim vas da i sad budete neobjektivni, i pricate o Partizanovoj deci, kada su prevagu odneli Cvetkovic, koji je Zvezdino dete, i tri stranca - Jones, Wilson i Muric.

Milan

pre 8 godina

Ocekivao sam ovako..Zvezda umorna od EL, a komsije napaljene do besvesti..Svaka cast za ono sto ste dali, ali to mora stati...Vitkovac jako namazan igrac...A blokada Dangube..Dzouns ima da je sanja..

Lazic umesto kalinica trzanje glave?

pre 8 godina

Wilijams staje u blok,lazic ne gleda,trci udara u njega,pocinje da se trese ko daga je udario trafo stub,trza glavom kao kalinic x2,belosevic svira cetvrtu licnu wilijamsu?

micko

pre 8 godina

cestitam partizanu i ako sam zvezdas ali od srca.i molio bi da vise nekukaju mts telekom sns sli nema veze iskrene cestitke,pokszali su ovim moj8m zvezdicama kako se bori i gine jel su moji cigani vec u Top 8 spustite se na zemlju dok (al vec je) je vreme.

nebo i zemlja

pre 8 godina

dogovoreno je da partizan pobedi, zbog srpskih klubova u aba, džabe se primate i jedni i drugi
(đura, 25. januar 2016 22:42)
Ja bi se odrekao Partizana kad bi samo neko i pomislio da moramo da vas pustimo. U tome je razlika brate...

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Da je Boza dunster i dalje trener,limenke bi nas vec sad odvalile.Dzikic je mnogo bolji trener.Trebao je odmah on da nas preuzme a ne Pera.

labelo?

pre 8 godina

Cvetkovic na ulaz,promasuje pod faulom,ali vitkovac pogadja-sudije nista!Ko god da staneu blok,belosevic lopov svira faul.Sve sto se svira protiv zvezde igraci zvezde protestuju!

Grobar

pre 8 godina

Sta sam vam rekao panteri!Vi sa 10 puta jacim timom nemozete da dobijete Partizan!Rekao sam da je Dzikic 100x bolji od vaseg Radonje.A smejali ste se.Vi dobili Unikahu?Nikad slabija sad je potvrdjeno!Real isto Pao isto!

Mrki

pre 8 godina

Nije Partizan srušio Zvezdu već zvezfin Radonjić, čovek nemože voditi Nikšić a ne Zvezdu. Zvezda neće ništa osvojiti ove godine sa ovakvim trenerim. Nemože svako biti trener velike ekipe.

Voip

pre 8 godina

Eto kao sto rekoh. Ovi napaljeni, mi dosli da odradimo mec i tako to zavrsi, prokenja ih a mi bez energije udjemo u los ritam i poraz neminovan. Cestitke Partizanu vise su zeleli pobedu. Ne moze derbi da se odradjuje to je uvek dobijao onaj ko vise energije i zelje unese bez obzira na kvalitet. Pored ovako ocajnog suta opet smo bili u igri do samog kraja, to dovoljno govori o kvalitetu. Ovako bese i prosle godine pa smo osvojili ABA ligu, nema razloga da tako i sad ne bude. Jos jednom cestitke pobedniku i zelje za opstanak. A mi da se sacuvamo povreda i da podizemo formu, ovako ne smemo pristupati utakmicama.

Delija

pre 8 godina

Jedini pravi derbi u ABA ligi je Zvezda-Partizan,tako da je dobro sto je Partizan pobedio,a Zvezda ce lako na kraj sa ostalima u final 4 ABA

Vamos!

pre 8 godina

Nisam gledao, je l' Simon kapiten drzao ruku na uvetu prema publici? Da vas ovako samara pretposlednji na tabeli, blam intergalaktickih razmera. Bili i ostali kraljevi sljake. Drzite se vi drvenih reketa sa zicama od macijih creva.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Samo da nije glupi Vilijams napravio faul u napadu jos ubedljivije bi dobili KK FMP Telekom.Ali moze i ovako.Ajmo crno beli!!!Ajdeeee!!!

Tool

pre 8 godina

Pre svega da kažem da je bila veoma dobra utakmica. Ne samo zato što je Partizan pobedio, nego je generalno bila dobra, zanimljiva utakmica, puna neizvesnosti. Dosta dobrih akcija i poteza. Zaslužena pobeda Partizana. Dzikić je za Radonjića trenerčina, da je sreće da je Dzikić bio trener Partizana od početka sezone, Partizan bi bio 3. ili 4. i išao bi u play off. A u playoff-u je sve moguće. Gledam atmosferu na utakmici, navijačima Partizana niko, ali niko ne može da pridje što se tiče navijanja i pravljenja dobre atmosfere. Svaka čast Grobari. Jedino sa Grobarima mogu da se porede navijači Pao i Oly (e to su tek budale), ali generalno navijači Partizana definitivno najbolji navijači u Evropi!

tschedouuu

pre 8 godina

Partizan ima trojku nešto ispod 40 procenata, a već deset komentara o tome kako Partizan ima sreće što im ide šut za tri. Prevaga je Cirbes, jednostavno Partizan nema ni približno kvalitetnog centra, ovaj novi Vilijams je katastrofa, Đumić preslab, Džouns nije centar. Nisu samo njegovi poeni tu bitni, nego gradi prostor za skok u odbrani, a za ulaz bekova u napadi.
Sa pravim centrom mogao bi ovo KKP da se dobije, a ovako biće 15-20 razlike. Ovo pišem na poluvremenu.

Ddd

pre 8 godina

Zvezda 6 sekundi do kraja napada, Jovic krece sa loptom, Dzikic zna pre njega kome ce ovaj da dobaci i pokazuje... Partizan krade loptu i zakucavanje na drugoj strani...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Dzikic divlja, vrsi pritisak, bori se čovek, Radonja ko tele. Samo gleda u sudije. Sta izigriva sa Rebicem u igri da mi jr znati? Kinsey jedan od najraspolozenijih ne igra celu trecu i evo sad pocetak cetvrte...
(sasha, 25. januar 2016 22:31)

Čekaj, koji je vama ljudi đavo više!?!

Te vam ne odgovara Micic i tražite da Rebic igra, sad kad ga pusti vi se bunite

?????

e moj panterčiću

pre 8 godina

A mogli bimalo ovo da stisnemo da se pristojno odlepimo a ne da se odradjuje mec, tako se obicno zakomplikuje pa onda na misice da se vadi utakmica. Ali dobro bitnije je da se niko ne povredi pred evroligaski mec.
(Voip, 25. januar 2016 21:57)

A ti bi malo mogao da se posvetis pravopisu

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Kako je ovaj FMP uspeo da pobedi Real,Pao,Unikahu nije mi jasno.A imaju jako los tim.
Cim otisao Covic u aps oni izgubili kompas,neka,neka.Sad cemo i u fudbalu da ih potopimo,nemaju pojma.
Sad ce panteri pustio Radonjic ovo,ono hahaha.

realnost

pre 8 godina

Jel i dalje dobijate sa 20 posto,samoreklameri "Pionira" kao hrama kosarke? Jeste "Pionir" hram ali vas je u Zelezniku,adresa Stjepana Supanca...

Goxy

pre 8 godina

Sram nek bude i igrače i gospodina "trenera" Crvene Zvezde. Pravi navijači više ne treba da ih gledaju. Ja sam završio sa gledanjem gubitnika, koji ni ovakav Partizan ne mogu da pobede. Jadno.

decace

pre 8 godina

Ko ne vidi da je ovo pusteno nije gledao basket.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mix, 25. januar 2016 23:50)

Ko kaze da imas vise od 12 god taj je lud, a da pustili nas a bore se za drugo mesto hahahahahaha ajde spremanje za skolu polako...

Blue Fortress

pre 8 godina

Sad kad krenu pricice o stelovanju, morace Covke jos 5 igraca da menja cisto da ne rizikuju, dace bankomat nije problem. Partizan je Partizan, a ko ste vi? (cztilrkkfmp?)

Miki

pre 8 godina

Đžikić je pre utakmice izjavio da zna kako će da pobedi i pobedio je. To znači da je on doktor za neznalicu Radonjića. Setite se partizana kad je igrao Evro ligu, igrao je odlično i pobeđivao i
aba ligi. Ovi razmaženi zvezdini "asovi" daju sve od sebe u Evroligi, a u aba se relaksirai. Da ih trenira Vujošević to se sigurno ne bi moglo tako.

Iha

pre 8 godina

Dobili su nema sta i neka, cestitam i ja na pobedi.

Da ce sad Partizani da uzivaju u ovoj pobedi i to je jasno. Tako smo i mi jedno vreme pa na kraju ipak izgubili one bitne utakmice. Znaju i oni dobro sta ce biti u kupu i pasteti. Zvezda je za klasu bolja ekipa od Partizana. Treba samo pogledati nas sut za 3 sinoc i sve ce vam biti jasno.

Ceracemo se mi jos...

tschedouuu

pre 8 godina

Znači, nije bilo sudijske odluke, a da je Simonović, Lazić, Štimac i Cirbes nisu prokomentarisali i nešto gestikulirali, znači ni jedna. Nevjerovatno koja drskost i bezobrazluk.

nidze

pre 8 godina

ko je doveo vasilija micica u zvezdu! decko ocigledno igra pod prisilom... u nijednoj utakmici nije doprineo igri, samo davi loptu... da ne pricam o sutu za tri

Mika Sumadinac

pre 8 godina

dogovoreno je da partizan pobedi, zbog srpskih klubova u aba, džabe se primate i jedni i drugi
(đura, 25. januar 2016 22:42)
Dogovoreno, zato ste hteli da se bijete na kraju...A sta rece ovaj Batko da kukanje na sudije ostavimo za kraj ? Pa evo da niisu navlacili dobili bi vas 15 razlike,,,Cirbes covek ne izlazi iz reketa a ko ga popreko pogleda dobije licnu...

Boggy

pre 8 godina

Potpuno zaslužena pobeda, ja kao zvezdaš to mogu da kažem slobodno...Od prvog minuta je partizan igrao sa mnogo više žara i energije, zvezda je očajno šutirala za tri poena i to je presudilo.Sezona je duga, a zvezda ne može da ponovi ovakvo veče!

rodrigez

pre 8 godina

kao zvezdasu mi je nenormalno drago sto smo izgibili i voleo bih eurokup da igramo ...to govorim samo zbog radonjica koga ne mogu ocima da gledam i zbog ovakvih raspalih pojacanja necu da navijam za drugorazredne igrace , pored papanikolaua ,lengforda dovode ove botove...idem da gledam NBA i uzivam u kosarci ovako i ja mogu da igram

KRIGER

pre 8 godina

Kad ja kazem da nam je zbog velikog premora igraca u Euro ligi potrebno bar jos jedno dobro pojacanje, javlja mi se doticni "Kum" koji kaze da nam to nije potrebno, pa me jos pravi na neznalicu, EPA GDE SI SADA Kume DA SE PRAVIS PAMETAN?

Gtr

pre 8 godina

Prica o tome da nam je CZ dala pobedu ne pije vodu. Ovim porazom Zv moze vrlo lako da ostane bez evrolige, a ulozili su veliki novac u tim. Cedevita je nezgodan protivnik , a sada verovatno ima i prednost domaceg terena. Iskreno voleo bih da mi pobedimo Cedevitu!!!

Kaiim

pre 8 godina

@veliki strumf Ti mi pricas o vrijedjanju? Pa jedan golman reprezentacije Srbije nije mogao da stane na go, a da ga "navijaci" Zvezde sa sjevera ne gadjaju bakljama i ne upucuju najpogrdnije uvrede na racun porodice. I sve to u nacionalnom dresu. Toliko...

neko

pre 8 godina

Ukrade Danguba sou Cvetkovicu na kraju, a htio Cvele proslaviti :-D.
Cestitke Partizanu, nema sta bili ste bolji. Podrska mojoj Zvezdi, samo naprijed momci, da budete najbolji kad bude trebalo.

Мirko

pre 8 godina

Nista gani od vaseg "gazenja" :D

Sta sad ?
Sad ce biti da niste igrali punom snagom (kisali zajedno sa sudijama i silnim sviranjem faula u napadu).Sad ce biti pustili nas :)

savio

pre 8 godina

Busiii haha busiii haha
Sad ce limenke da pisu kako su nas pustili... u derbiju nema pustanja, to svako zna, ma u kakvoj god situaciji bili I jedan I drugi klub! Bravo Dzikicu, bravo momci!

Tool

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da nam derbi prenosi hrvatski komentator? Pa zar je moguce da na citavoj Areni ne postoji niko drugi?

Ako i u buducnosti, kakav god ali najveci praznik srpske kosarke treba da prenosi Hrvat, gospoda sa Arene zaista trba da se zapitaju da li uoste treba da postoje!
(011, 25. januar 2016 22:22)

Koji bre hrvatski komentator, šta lupaš? Gledao sam utakmicu na Areni 1, prenosili su Kole i Edin (Nenad Kostić i Edin Avdić), koji prenose košarku već 10 godina, i najbolji su košarkaški komentatori na Balkanu sigurno. Jedino ako postoji neka "hrvatska" Arena na net-u, ili si gledao neki drugi kanal. Imam Arenu godinama na IPTV-u i košarku uvek komentarišu Edin i Kole.

XXX

pre 8 godina

Hahaha ali ono radovanje igraca na kraju...pao sam sa stolice iskreno.Kao da je evroliga osvojena,u najmanju ruku.Po tome sam video koliki ste pacenici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markoni, 25. januar 2016 23:15)

Mislis kao sto ste se vi radovali osvajanju Kupa i pravili film o tome?

Aleksa

pre 8 godina

Zvezda je igracki za jedno 20 razlike bolji tim od ovogodišnjeg Partizana i jedno 5 puta veci budzet ima ali je vec doslo vreme da to ne ume i da dokaže.

cartmanx

pre 8 godina

Miloje je ok, ali ja sam uvek vise voleo da dodje Dzikic, iako su obojica zagrzizeni grobari, ali sam bio siguran i ranije a sada jos vise da je Dzikic bolji, harizmaticniji, i svakako iskusniji trener,o poznavanju taktie, trenucima kada treba reagovati u sekundi,da ne pisem-vidjeno. Sinocnju utakmicu je dobio Dzikic(naravno zasluzni su i igraci), ali zamislite ovu utakmicu sa Perom, pa odrali bi nas, igrali bi se sa nama. Komsije imaju na svakoj poziciji za klasu boljeg igraca,klupu i da ne spominjem, imaju kontinuitet,Dzikic je uspeo od skrpljenog tima za veoma kratko vreme da zabelezi tri pobede, uporedite odnos prema igri, tajming za izmene,za tajm out,od skrpljenih igraca tokom sezone i potpunog rasula,dobio je sve tri utakmice. Pera je bio i ostao nas "kapiten" ali za trenera nije i to sam znao pre nego sto je i zvanicno seo na klupu, a ako ova uprava ima dobre namere zadrzace Dzikica jos mnogo godina, pa do novih titula,i uspeha u EL(ako ce uopste vise da se igra). P.S.Ovaj tim CZV je inace slabiji od proslogodisnjeg sa proslogodisnjim ja sam ubedjen da bi DV i Dzikic stigli sa CZV do F4 minimum.Pozdrav za sve normalne navijace oba kluba.P.S.Naravno sa ovako limitiranim timom tesko cemo protiv ovako jake CZV osvojiti KLS, ali za pocetak ok.P.S.Naravno CZV je mnogo jaci tim i ne ocekujem titulu KLS, ali za pocetak je dobro.

Ipak

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!

(veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)

Slazem se da nije lepo vredjati ga, ali opet poredis babe i zabe.. Ova trojica kada su igrali kod vas su bili na nivou statisticke greske, osim Vitkovca koji je ajde da kazemo nesto odigrao.. Kad ste oterali Cveleta i Milutinovica bukvalno ste slavili, naravno da ih necete vredjati, a Kinsi je ipak kod nas ostavio dubok trag, igrao top16, bio glavni igrac.. I sad od svih klubova predje u CZ, a zna i sam kakvo je rivalstvo.. Ipak je kod nas veciti derbi malo vise od igre, zar ne?

navijac

pre 8 godina

Veliki pozdrav za nase drugare unistenih detinjstva i mladosti:

Batko, Sika Momsilo, Bodibond, Nolan Smith, DedaMiloje i ostali..

Zao mi je sto vas je ovaj poraz vratio za trenutak u bolne dane!! :))

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

@cg

Auu buraz bas je providno,dobili smo vas SAMO 5 razlike a mogli smo bar 15 da vas pocistimo.Pojma nemate,drzava sipa u vas,nama osakati igracki kadar,OTERA najboljeg trenera u drzavi ali uzalud,kad pojma nemate.Dodje coveku da se zapitate kako je moguce da ste uzeli Aba i KLS.I kako ste pobedili Pao,Real i Unikahu.

fancy

pre 8 godina

Ja ne znam da li namesteno ili ne ali me je sramota ovog poraza. Cak sam siguran da nije namesteno nije Zvezda niti Radonja u tom fazonu! Cestitam Partizanu na zasluzenoj pobedi. Toliko.

žao mi vas je

pre 8 godina

Koliku li ce pantnju ispoljiti Limenke sada koje nemaju indetitet, ruše sajt momentalno. Potvrda internet-bot dominacije predgradja.

veliki strumf

pre 8 godina

Odbrana katastrofa. 44 poena za poluvreme, tacnije za 16 minuta smo primili. Igraci Partizana sami na trojci non stop, 7 trojki je stvarno previse. Mi trojku ne mozemo da ubacimo, osim Laze. Ni bacanja ne promasuju. Valjda cemo u drugom stisnuti odbranu. Kad im stane sut - mec ce biti gotov. I opet primamo lagano poslednji napad, a naravno zadnji ne umemo da iskoristimo 3 godine! Vise se i ne nadam. A Radonjina ideja da loptu uzme Dangubic - pa to je da puknes od smeha.

del boj

pre 8 godina

Realan rezultat na poluvremenu, samo će braca Čvorović bljuvati na sudjenje koje je - odlično! Blizanci, Ilija i Đura, uvek isto osećaju. Tri puta jača Zvezda protiv nikada slabijeg Partizana, videćemo.., šanse su 95 : 5 % , realno.

super tim!

pre 8 godina

Volim zvezdu i mislim da ima odlican rim,samo ne znam koliko ce da nas kosta pare..Ali nema veze,mozemo opet da se zaduzimo 18 miliona evra,pa da nam drzava oprosti

sasha

pre 8 godina

Dzikic divlja, vrsi pritisak, bori se čovek, Radonja ko tele. Samo gleda u sudije. Sta izigriva sa Rebicem u igri da mi jr znati? Kinsey jedan od najraspolozenijih ne igra celu trecu i evo sad pocetak cetvrte...

Ivke

pre 8 godina

Ovaj Radonjic ni mrtav ne bi iz Zvezde otisao. Koliko jos sramota treba da dozivi tim da se smeni trener? Polu mrtvi Partizan pred ispadanjem dobija Zvezdu. Svaka ti cast Covicu. Evo ti pisi saopstenje sada.

Мirko

pre 8 godina

Pa na primer uzmi u obzir da ste vi imali skoro punih 7 dana za pripremu derbija a mi jedva dva puna dana :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. januar 2016 22:46)

------------------
A recimo primer kad je Partizan igrao El u cetvrtak a vi igrali samo ABA ligu (u potpuno istoj poziciji je Partizan sada) pa onda u subotu vas zgazimo sa 30 ralike.

O cemu pricate bre vi ?

Jednostavno nemate ono sto imaju velikani evropske kosarke,a to je srce sampiona.

I Man City zadnjih par godina je bolji od United-a (zbog novca kao i vi) pa opet nikada nece biti ono sto je Man United a to je institucija !!!!!

veliki strumf

pre 8 godina

Sta igra ovaj Vasa Micic? Usao na plus 9 i za par minita prodao lopte a igraci na kpjima je u odbrani sami sutiraju trojke i Partizan preokrece. Decko je totalno pogubljen. Za 5 minuta primamo 20 koseva!

sramota bre licemeri

pre 8 godina

Zvezda protiv partizananissnstelekoma
Srpska škola protiv legije stranaca
Klub koji su svi uništavali protiv državnih milionera
700.000 od Telekoma protiv 900.000 od NIS-a, 600.000 od Telekoma, 300.000 od Poštanske štedionice, 200.000 od Komercijalne banke
Fer plej protiv prljavštine
Da vidimo šta će biti jače u ovom derbiju
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (istina boli, 25. januar 2016 21:20)

Boli tebe nešto drugo, sramota bre ni sami ne verujete u te brojke ukoliko se to ne odnosi na vas Mutant klupčić bez tradicije.

Cempijev kompleksas

pre 8 godina

Sika Momsilo, ja razumem da ti kosarku pratis samo poslednje 3 godine, ali do sad je trebalo da naucis pravila. Srdacan pozdrav, nemoj mnogo da se nerviras, ispljuj malo Duleta, bice ti lakse.

Bre

pre 8 godina

Hvala Grobari, hvala Dzile! Ulepsali ste mi ostatak sedmice, hvala vam za borbenost. Znamo da bi ovo Bozic izgubio sa 40 razlike :D I dokaz koliko je Dzikic bolji strateg od Radonjica.

tajka

pre 8 godina

Pre utakmice sam napisao 'DOBIJAMO'. Nije bilo teško pogoditi jer Džiki je najavio)).... Bez zezanja, zamislio sam jurnjavu po terenu i njihovu nesigurnost za 3...i eto sna.

dekideki

pre 8 godina

Da je utakmica namestena vi teoreticari zavere,prvo bi kladionice blokirale ili stavile kvotu 1,2 na Partizan,jer vecinu informacija imaju sto mi nemamo.

Nesa

pre 8 godina

Grobari, koliko ste mizerni pokazali ste i sa Andrijom danas i sa Kinsijem veceras! U timu imate Cvetkovica, Vitkovca i Milutinovica koji su igrali za Zvezdu godinama i koje niko nije vredjao! Nikad ni druge bivse nase igrace nismo vrrdjali. Kinsi kod vas bio par meseci, mag ga je oterao, a vredjate coveka. Vi ste nedostojni da se nazovete navijacima!
(veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)

Ah da, vi Stojkovića niste vređali, hteli ste da ga ubijete.

fedor

pre 8 godina

Jedna stvar je sigurna, Vasa Micic ima kosarkaski IQ 16 maksimalno. Covek u 2 min donese vise losih odluka i vise se puta izvini, nego sto postigne poena za mesec dana. Nikad nisam video da neko ovako voli da gusi sa driblingom.

popravljam zamrzivač

pre 8 godina

Lozaneeee igramo sa 15% snage...
(Konjuvratiglavu, 25. januar 2016 21:57)

Znam, Šta bi bilo da smo igrali 100 %, poslali bi LIMENKE na reciklažu.

Ненад

pre 8 godina

Просечан навијач Звезде-биће без стида и срама.
Да ли вас није срамота да поред 20 промашених тројки кукате на судије уместо да за промену некада тражите кривца у вашим играчима?

njaVa

pre 8 godina

Dobro sutersko vece Partizana, los sut Zvezde za 3. Na kraju pobeda Partizana, sve u svemu zanimljiv derbi i drago mi je da je tako, samo sto nije moj klub pobedio. Idemo dalje, u petak svi u pionir protiv Lokomotive!

par.zvezda

pre 8 godina

zvezdi je ovo pad forme igrala je u top sesnaest ali i partizan se borio da se nekaze da je zveza izgubila zbog sebe a partizan pobedio zbog zvezde svaka cast

@-e!

pre 8 godina

Jos plej, Salo i Dulo i to je to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gbj, 25. januar 2016 22:03
i sekana....

Ilija navijac

pre 8 godina

Komentari su uznemirujuci. Sad svi na internetu pogledajte kakvi su bili navijaci ova dva kluba 70ih i uporedite ih sa sadasnjim. Nekada je otac sa dve cerke od 10 godina isao na stadion da gleda fudbal i uzivao a pogledajte situaciju danas. Fantomke i mrznja su glavna obelezja. Apelujem na B92 da nas malo podseti na navijanje 60ih ili 70ih. Znam da nije to vreme ali u mnogim evropskim zemljama jos uvek je porodicna atmosfera prisutna na stadionima. Pozdtav svim navijacima a ne huliganima.

BasketballGM

pre 8 godina

Zvezda previse opustena u prvoj cetvrtini.Ali ono sto me zaista zabrinjava je sto je Partizan dosta pokupio skokove u ofanzivi,srecom ne znaju da ih iskoriste kao sto je to bilo sa Unikahom,ili Fenerom.
Uglavnom to nam predstavlja veliki problem.

Klinci ložači

pre 8 godina

@Grobari, Delije... CZV daje bodove vcrs, da ne bi ugrozili opstanak Partizanu i ja to postujem, Srbi smo. Samo mora da se igra cvrsto, za javnost :)
(haos, 25. januar 2016 21:35) Da da da, "gazda" Čovke će da bude treći umesto drugi i da ide u Zagreb Cedeviti na domaću prednost. I to zbog Partizana, aha kako da ne.

rodrigez

pre 8 godina

batko- pare nisu ni moje ni tvoje vec drzavne pare i kada vec koriste drzavne pare i drzava nas stvara ovakvim klubom sto ne bi dali 500000 e za lengforda...nisu ni nase a ni od kluba

uz vas

pre 8 godina

prvo bravo za beogradski derbi, lepa utakmica, velika borba.
bravo za partizan ipak je to institucija. ugovor sa džiletom na minimum 5 godina i plan za evropski pohod.

Lebraa

pre 8 godina

Komsije, cestitam na zasluzenoj pobedi! Uz ovakav procenat suta niste mogli izgubiti. Nemojte samo te price o sudjenju kad ste vec pobedili. Ko je mogao da zaustavi Cirbesa bez faula, Djumic mozda? Nemojte, molim vas. Cestitke jos jednom.

Lebraa

pre 8 godina

Komsije, cestitam na zasluzenoj pobedi! Uz ovakav procenat suta niste mogli izgubiti. Nemojte samo te price o sudjenju kad ste vec pobedili. Ko je mogao da zaustavi Cirbesa bez faula, Djumic mozda? Nemojte, molim vas. Cestitke jos jednom.

gradski

pre 8 godina

Ne ide Radonjić iz Zvezde skoro. Samo sa takvim trenerom možeš da praviš pijacu od tima, da drugi odlučuje ko kada igra , ko se kupuje a ko prodaje. A Partizanu sve najbolje u nastavku. Što se mene tiče , kao Zvedaša, voleo bih da je Partizan jak tim , a da ih mi dobijemo u finalu, a ne da se postavlja pitanje opstanka i slično.

xxx

pre 8 godina

Zvezda vas pustila a vi u transu kao da ste Euroligu osvojili hahahaha kakva ste vi komedija
(SRBin bre, 26). Pa Partizan je i osvojio Evroligu,dunsteru. Nadam se da cete uvek da nas pustate ubuduce...

pozdrav od grobara

pre 8 godina

Jedine evropska utakmica za kk partizan ove godine!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djenka sa parkinga, 25. januar 2016 21:23)

Svaka čast vrh botovanja.
Naigrao se KKP Evrolige i Evrope više nego što vi postojite.
Napred Partizan!!!

Sta uradi to Veseli Jane !?

pre 8 godina

Da li ste primetili tokom prenosa da je Vitkovcu u poslednjoj četvrtini TRI puta svirana treća lična greška, a DVA puta četvrta? Znači ukupno je dobio 8 ličnih grešaka! 
Neka rukovodstvo Zvezde pregleda snimak, uloži žalbu i partizan ispada iz lige!
(oštro oko, 25. januar 2016 23:03)

hahahaha

Stefan

pre 8 godina

Partizan je ovu utakmicu dobijo na cistu borbenost i motivaciju koja je bila neverovatna veceras mislim da je dzikic dosta zasluzan za to,zvezda je delovala dosta umorno i istroseno na momente iako je ocigledno kvalitetnija to kazem kao navijac Partizana ali veceras ih nije hteo sut spolja nimalo,cini mi se da nekako kod simonovica i milera sut dosta zavisi od samopouzdanja odnosno ako se ispromasuju na pocetku tesko se vracaju u ritam posle.Posto sam gledao uzivo mogu reci da su cirbes i lazic ostavili najjaci utisak od svih igraca zvezde na mene jednostavno igraju konstantno na visokom nivou,cirbes je velika snaga zvezde svaku utakmicu ubaci svoje poene,a Partizan s druge strane da ima iole solidnu peticu kao vardu na primer bio bi mnogo konkurentniji ove sezone s obzirom da je djumic evidentno dosta limitiran.

Kayser Soze

pre 8 godina

Bravo Dzile, bravo momci! Eto sta znaci veliki trener..
p.s. Ovi sto prozivaju Cveleta zbog kretanja na kos zadnji napad, setite se Cirbesa u Ljubljani, poslednji napad, isto je sve bilo vec odluceno..

parni valjak

pre 8 godina

@lucemerstvo je cudo
Jest jest to je taj. I ne samo to, nego nam je doneo i 3 FfFoura i tutulu prvaka Evrope...
Sta uradi 14 gidina dominacijre i bezbrojne uzastopne pobede majko mila...

klosarkas

pre 8 godina

Ovo sa angazovanjem trenera se zaista pokazalo kao prava stvar za Partizan.
Mozda bi Zvezda mogla nesto da nauci od toga.

Kad bi i Zvezda zaposlila nekog trenera mislim da bi joj jos bolje islo.

Šta im uradi Vujoševiću Dule

pre 8 godina

A je l ce da dodje Limoz sad pa da drugo poluvreme igramo sa njima...?

A mislim da sam video neke ljude na tribinama sa karanfilima na jugu...to Dulo doso da gleda patnju...?
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 25. januar 2016 22:03)

Eee si mi dobar

predrag1978

pre 8 godina

Drago mi je za Partizan sto je odigrao dobru kosarku sa ovim blago receno cudnim sastavom igraca jer zna se koje su velicine igrale u Partizanu i koje ce nadam se igrati za tako veliki klub . Jer bez jakog Partizana nema jake Zvezde i nema jake reprezentacije stari Zvezdas

Milan Djokic - Soko

pre 8 godina

Ma gde Partizan srusio Zvezdu, srusila Zvezda sama sebe. 3/22 trojke, pa samo zato su i pobedili. Dve jos da su usle i dobila bi Zvezda.
(Azer, 25. januar 2016 23:01) # Link komentara

Otkrio si rupu na saksiji.

Dovlanu

pre 8 godina

@veliki srumf

Vidi se da si klinac koji od juce prati basket.. Svojevremeno ste vredjali Tomasevica pa posle desetak godina i Vujanica.. Tako da memoj molim te o finoci ovde. Cvetkovic inace poceo u partizanu pa otisao u zvezdu.

anonymous

pre 8 godina

Cirbes indeks 37, alal ti vera majstore! Mada dzaba kad smo izgubili.
Lazic i Cirbes jedini mogu dobiti prolaznu ocjenu, i Kinzi donekle, ostali svi katastrofa. Miler je ocigledno u padu forme, njegova najveca prednost bio je sut, medjutim ne ide ga u poslednje vrijeme.

Mirko

pre 8 godina

Da li neko zna moze li Partizan sa 5 og mesta u evrocup ? Mislim da bi igranje u tom takmicenju ovakvom sastavu crno belih doneo dosta sobrih stvari..Kad moze Olimpija da redovno igra moze i Partizan.

Olimpijakos

pre 8 godina

Pustite price namesteno i ostalo...grobari su imali sut mi nismo...vise su zeleli pobedu i na tome im cestitam...peckanje u redu,ali da neko nekome zeli da ispadne to nmgu da shvatim...derbi je derbi...pozz

zvezdas

pre 8 godina

Reci da je Zvezda pustila Partizan je zaista netacno i nefer.Partizan je sasvim zasluzio pobedu i ja komsijama iskreno cestitam.Pokazali su veliku zelju ne samo za pobedom, vec im je bila namera da svima pokazu kvalitet i da ne igraju kosarku od juce.
A sada svi veceras uz Bobija,da ga gledamo i da navijamo zajedno.

Bass

pre 8 godina

Drago mi je zbog pobede mog Partizana koji je igrao muski i uspeo da pobedi favorizovanog vecitog rivala. Video sam konacno pravi derbi kao sto rekoh prava tesko utakmica možda ne bas lepa za gledanje, ali svakako uzbudljiva do samog kraja... Džile je pravo resenje i drago mi je sto opravdava ocekivanja nas navijaca Partizana neka samo ovako nastavi i bice ovo odlicna sezona kakva je mogla da bude, samo hrabro... Što se tice Crvene Zvezde očigledno da je igranje na dva fronta uzelo svoju cenu i video se umor kod igraca i ocajan sut za 3 poena. Želim im svu srecu u daljem takmicenju u evroligi i ne bi me uopste iznenadilo da prodju u top 8. Pozdrav svim ljubiteljima ove prelepe igre.

Gera

pre 8 godina

Primetio sam da i zvezda i partizan nastavljaju da unistavaju Srpske talente(mene samo to interesuje).Glisic nije dobio nikakvu priliku ove sezone i ako je Partizan ubio u raspadu,a recimo Dino Radonjcic koji je za njega bio mala beba dobija priliku u realu.Zvezdin Aranitiovic coskari po Sremu,isto vazi za radenova koji ne moze da igra od starijih igraca.Jos nesto Apic je za Tejica igrac,a nejojte misliti da su Stojanovic i Ristic dzbe pobegli...

Cheek John

pre 8 godina

Ocekivao sam ovako..Zvezda umorna od EL, a komsije napaljene do besvesti..Svaka cast za ono sto ste dali, ali to mora stati...Vitkovac jako namazan igrac...A blokada Dangube..Dzouns ima da je sanja..
(Milan, 25. januar 2016 21:52)

Hahahahahaha, oće, oće sanjaće je buahahahahahaha. Džaba vam novci moji sinovci!

33 bacanja belosevica?!

pre 8 godina

Partizan pobedjuje,a kole pozurio brze bolje-vazna pobeda za opstanak?Jos nekoliko puta je to ponovio i brze bolje odjava?!Odjava izmedju tajfuna i sutjeske je duze trajala!Ako neko moze da nadje podatak da li je imala kraca odjava?!

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

Kao prvo zeleo bih da cestitam momcima na najboljoj utakmici ove sezone. Dokazali smo po ko zna koji put da je ljubav prema grbu i klubu jaca od novca. Kako je glasio jedan transparent protiv olimpijakosa" you have a lot of money but we have a heart". Videlo se danas gde je radonja a gde veliki Dzile, stavio ga u zadnji dzep!!

taske

pre 8 godina

Kada ce vec jednom neko iz uprave da shvati da je uzrok nasih poraza (na dobijenim utakmicama) Radonja... sve pohvale za to sta je postigao, ali covek ne ume da vodi ekipu u kriznim situacijama...

dejan81

pre 8 godina

@dzoSrbija
Pa gdje bas preko Drine nadje?Kako ne rece preko Dunava ili Tise?
Mi sa ove strane Drine isto navijamo i za jedne i druge....Jos ti udari plus pre nego sto sam procitao do kraja...sad moram od zene i djece telefone uzeti da ti minuse spucam...

veliki strumf

pre 8 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz koliko Radonjic blage veze nema sa vodjenjem ekipe! Ali blage veze. Lako je njemu da dobije kad ubacimo 5 trojki u zadnjoj cetvrtini - dobij utakmicu kad ne ide sut. kada ubacimo Nikakav tim Partizana mu daje 86 poena, ej 86! Gde ti je odbrana, radonja? Busa se 3 godine kakvu odbranu igramo, a sa nama u 3/4 simultanku igra Vilson, Dzonsa sanse nema da zadrzimo, primamo 10 trojki od nikad slabijeg Partizana... Igracima Partizana svaka cast kako su konstantno dobro odigrali citav mec. A mi - e zbog ovog bednog poraza izgubicemo Evroligu dogodine! I treba, nece mi biti zao jer smo ovaj mec kao babetine odigrali. 3 zadnja napada je Partizan imao u 2/4, 3/4 i 4/4 i nijedan nismo odbranili, a mi nijedan zadnji ubacili. Pa bruko bre od trenera, bruko! 3 godine tako i nista nije naucio. Neverovatno.

mihajlo

pre 8 godina

Bogami, naslov nije daleko od istine, medjutim ovom utakmicom smo braco grobari vratili nazad ono sto smo izgubili u zadnje vreme, a to je agresivnost, grizenje do zadnjeg i borba do zadnje sekunde za pobedu, sve ono sto nam je u ovoj sezoni falilo, Zile za sada izgleda kao dobar naslednik Duleta. Igraci su sada valjda stekli i to prekopotrebno iskustvo i slast, kako se pobedjuje i vodi borba za svaku loptu i pobedu. Fali nam jos jos da nauce, da ne gube lopte tj. potrce bez veze.

Redzi Miler

pre 8 godina

veliki strumf, 25. januar 2016 21:26)

A vi ste gospoda kada prozivate Dzikicevu majku koja dolazi na svaku utakmicu da podrzi sina? Genijalci!!!

veliki strumf

pre 8 godina

Hoce li Radonja jednom odbraniti zadnji napad ili cemo svaki put primiti faul kos? Da li cu jednom doziveti dok je trener da odbranimo zadnji napad protivnika ili da realizujemo zadnji napad? Neverovatno sta je sve radio Vilson u 3/4 a niko da ga zaustavi. Gudura umislio da je Dzordan pa se ispucava za sve pare. Sut za 3 trenutno ispod 10%! Sramno.

ГРОБАР

pre 8 godina

Samo moje misljenje.

Sve je ovo marketinski trik SNS Partizan je unisten sada ce da pobedi

i ispasti da eto Vučić nije protiv Partizana. Providno
(Neutralan, 25. januar 2016 22:48)

Неће, неће једва чекам изборе да први пут изађем!!!

metall

pre 8 godina

Cestitke Partizanu na pobedi - vise su je i zeleli i zasluzili nego Zvezda. Svako nepristrasan i realan zakljucice slicno - Zvezda je posle petka i Unikahe definitivno ispraznjena, i umor je cinio svoje, a Partizan odmorniji i svakako motivisaniji je to iskoristio. Partizan je veceras igrao iznad svog trenutnog maksimuma, sa visokom procentom za trojku kada se lomilo i nekim neverovatnim pogocima. Tesko da takvo trojkasko vece moze ponoviti. Sa druge strane, Zvezda je igrala ispod svojih realnih mogucnosti, na gotovo svim pozicijama, izuzev Cirbesa. Nije igrala sa pola gasa jer to bi znacilo umanjivanje Partizanove pobede, vec je evidentno odigrala jednu od losijih utakmica ove sezone protiv raspolozenog protivnika, sa katastrofalnim sutem, pogotovo za tri. Za Zvezdu je lose sto ovo najverovatnije znaci ipak trece mesto, za Partizan dobro jer definitivno ostaje u ligi.

don diego

pre 8 godina

Partizan ostavio srce na terenu, cigani su mislili poslije 8-0 da će grobari sami da skinu gaće..... Džile idržao lekciju Radonji !! Kako su jadni ovi što navlače da je zvezda pustila....

John Terry

pre 8 godina

Zasluzena pobeda Partizana . Odlicno ste odigrali , za razliku od nas .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mijat Splitski bili, 26. januar 2016 07:58)

Pridruzujem se cestitkama. I zamolio bih da batalite price o pustanju i namestanju. Jer, ako smo ih mi pustili u situaciji kada se borimo za drugo mesto, a oni nasi najveci sportski rivali, to je onda jos veca nasa sramota. Sportskog rivala ne treba nikad pustati jer se tako pokazuje nepostovanje prema njemu. Prosle godine Partizan je imao Macvana, Pavlovica, Milutinova, Tepica, Milosavljevica. Koga danas imaju? Od kakvih smo mi poluigraca izgubili? Sramota.

samo kazem

pre 8 godina

najjace mi bilo komentarisanje..pita.dzouns koja je akcija ? akcija je vilson sve sam..dok komentator kaze to vilson sutira i pogadja xD

Lemi

pre 8 godina

Na poluvremenu 7-4 u asistencijama za Partizan. Dzile drzi cas Radonjicu sa duplo slabijim timom. Jos da nije Belosevica limenke bi vec bile zgazene.

samo istina i internet!

pre 8 godina

Umesto što se prepucavate koji tim je državni projekat i slično, bolje je da se nadamo, a to i želim, da se Partizan izdigne iznad problema i ponovo postane ono što zaslužuje. Zvezdaš sam, želim da moja Zvezda bude bolja ali i da crno-beli budu bolji nego što su sad. Upamtite, jedina prava pobeda svih nas će biti da se i Zvezda i Partizan za koju godinu nađu u Evroligi. Naslušao sam se toga, ne može pravi zvezdaš/partizanovac da navija za ove druge u Evropi, gluposti! Mislite li da ću da navijam za nabeđene Špance ili prebogate arogantne Turke protiv Partizana, našeg srpskog kluba, nema šanse! Zvezdu volum više od svega i na osnovu toga želim da imamo derbi između 2 jaka i uspešna kluba. Pobeda u takvom odnosu snaga će biti prava stvar! Zvezda neka nastavi kako je krenula a Grobari neka se oporave. Da crpimo iz njih igrače koji će naučiti da igraju pod pritiskom i koji će biti nosioci reprezentacije. Neka crkne komšiji krava, ali onom preko Drine. Pozdrav svima koji misle isto, ostali lekić, pa na kontrolu.
(dzoSrbija, 25. januar 2016 21:46)
ukucaj na google:Sta cu ja u propalim firmama.
Kada procitas ovaj interviju,napisi ponovo ovde komentar,bas me zanima tvoj utisak.

MILAN

pre 8 godina

Kao navijac Zvezde moram da cestitam Partizanu, oni uvek dobro derbi odigraju, to govori i o posebnom motivu igraca Partizana, bas ono sto Zvezdinim igracima nekad nedostaje. Neverovatno je da ekipa sastavljena od igraca profesionalaca, sjajnih igraca ne moze da pogodi trojku, niko osim Lazica, koji vazi kao jedan od losijih sutera u ekipi. Sramotno izdanje kosarkasa Zvezde, cestitke Partizanu :)