Fudbal 57

Petak, 13.06.2014.

11:21

Barselona saopštenjem na Fabregasa

Barselona je izdala saopštenje na zvaničnom sajtu kluba, nedostojno renomea katalonskog giganta, u kom se kritikuje Francesk Fabregas.

Barselona saopštenjem na Fabregasa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 10 godina

Napisao je neko da je Buskec u 3 top zadnja vezna na svetu. tekst je o fabregasu ali moram da odreagujem i nabrojim 20 igraca na toj poziciji koji su bolji od njega: Yaya Ture, Vilsir, Matic, Dzerard, Cavi Alonso, Modric, Cavi, Vidal, Pirlo, Pogba, Lampard, Remzi, Matuidi, Verati, Sahin, Svajnstajger, Luiz Gustavo, Kros, Kedira i Fabregas.
Manite se Buskeca i njegovog doprinosa koji vide samo oni koji nisu gledali utakmicu.
(Daywalker, 13. jun 2014 20:19)
Jedino sto mogu da razumem je da mu zamerate sto cesto teatralno pada,sve ostalo su gluposti. Kedira? Stvarno? Kedira??? Vidal?Gustavo? Matic? Vilsir? Pogba? Remzi? Buahahahhahahaha! Remzi! U najmanju ruku smesno! Mogu samo da sanjaju pregled igre i fudbalsku inteligenciju koju Buskets ima. Decko ima 25 godina a trofeja vise nego svi ovi koje si nabrojao. ( na stranu to sto vecina i ne igra Busketsovu poziciju) Mislim,stavio si Fabregasa, Svajnija,Dzerarda, Pirla,Cavija i ostale na poziciju Busketsa...
Pep Guardiola: „If I was reincarnated as a player, I'd like to be like him."
Vicente Del Bosque: "If I were a player, I would like to be like Busquets."
Xavi: “Without Busquets, Barcelona and Spain could never had achieved what we have achieved.”
Cesar Luis Menotti: “The first time I saw Busquets playing, I called a friend and said: ‘I saw a player from an extinct species’. An absolute talent.”

P.S. Ovo za Fabregasa ni u jednom trenutku nije pisalo na zvanicnom sajtu Barselone.

Barsa

pre 10 godina

igrao je isto kao I u Arsenalu samo sto u Barsi ima mnogo boljih igraca nego u Arsenalu pa nije mogao doci do izražaja slicno se desilo I sa Ibrom,ne treba praviti dramu oko toga otisao je u klub gde ce biti vazan.. isto se desilo sa mnogim igracima jednostavno Barsa je klub u kojem uvek ima mnogo talentovanih igraca tako da se tesko nametnuti kao najbolji..

T.

pre 10 godina

Buskec igra zadnjeg veznog a to nije Fabregasova pozicija. Inace nigde na sajtu NE PISE ono sto su napisali novinari, to nije u Barsinom stilu.

DaVitelj

pre 10 godina

Sad me Barsa podseca na Zvezdu sa ovim saopstenjem. :))
(Shone, 13. jun 2014 19:26)---U osnovnu skolu da naucis brojati pa poslije lijepo izbroj ko je vise saopstenja izdao ove sezone. Inace, Sesk je odlican igrac ali je previse vrhunskih veznjaka u Barsi da bi se i on tu uklopio.

Daywalker

pre 10 godina

Napisao je neko da je Buskec u 3 top zadnja vezna na svetu. tekst je o fabregasu ali moram da odreagujem i nabrojim 20 igraca na toj poziciji koji su bolji od njega: Yaya Ture, Vilsir, Matic, Dzerard, Cavi Alonso, Modric, Cavi, Vidal, Pirlo, Pogba, Lampard, Remzi, Matuidi, Verati, Sahin, Svajnstajger, Luiz Gustavo, Kros, Kedira i Fabregas.
Manite se Buskeca i njegovog doprinosa koji vide samo oni koji nisu gledali utakmicu.

danguba

pre 10 godina

Ne znam da li je ijednu utakmicu u Barsi odigrao na svojoj pozciji. Uglavnom je igrao špica ili polušpica, što je opet radio solidno. Prirodna pozcija mu je ono što igraju Čavi ili Inijesta i tu nije imao mjesta. Vjerujem da će se u Čelziju dobro uklopiti, gdje bi mogao držati sredinu terena sa Matićem...

odgovor svim komentarima

pre 10 godina

Sami su ga oterali. U Barsi samo što nije igrao beka a doveden je kao dugoročna zamena za Xavi Hernandeza a pritom je Tiago Alcantara još uvek bio u klubu. Sada su izgubili obojicu a Rakitić teško da je tip igrača koji bi bio prava zamena za Xavi-ja.
Fabregas nije ni trebao da dolazi u Barsu jer je bez veze izgubio tri sezone.
Smatram da je odabrao pravi klub iako bih više voleo da je prešao u Liverpul, ali obzirom da mu je porodica u Londonu napravio je pravi izbor. Mourinho stvara jako moćnu ekipu pa su se ovi kriminalci iz Barselone smrzli od straha. Očekuje se da ako Lukaku napusti Čelzi isti klub dovede Mandžukića, Filipe Luisa i Tiago-a kao back-up za Matića.

bane sine

pre 10 godina

kad rekoste nedostojno pomislio sam uvreda na licnoj osnovi, nesto tipa nepostovanje prema klubu i sl.
ovde vidim brojke, a brojke su cinjenice.

Thor

pre 10 godina

sve ste sami rekli... odlicno se uklopio u Barselonu od starta, ali je u padu forme.... pa mozda je cela Barsa u padu forme?
...kao sto rekoste, odlicno se uklopio

Tugo nesreco

pre 10 godina

Daa, a Fabregas i ove sezone ima bolji ucinak golova i asistencija nego Cavi i Inijesta zajedno! Govorim ovo jer navijam za Barcu i gledam sve njihove utakmice. Fabregas u Primeri postigao 8 golova, Cavi i Inijesta ukupno 6, Fabregas u Primeri upisao 13 asistencija, Cavi i Inijesta ukupno 8. Naravno da ne moze da se poredi ono sto rade Cavi i Inijesta na terenu sa Fabregasom, ali i ove brojke se nisu stvorile same od sebe... Sve u svemu mislim da je i trebao da ode jer se tako ponasaju prema Njemu, ali isto mislim da mu nikako nije trebalo da ide u Celsi, zbog onih izjava pre par godina, a verujem da svi znate kojih...

Pametnjakovic

pre 10 godina

Pa u pravu su. Forma mu je varirala. Postojale su utakmice gde je bio najveca rupa od svih. Al opet, bile su i utakmice gde je bio odlican. Al opet, tesko je biti na visokom nivou kada igrate kraj Mesija i od skoro Nejmara. Njih dvojica i kada im je los dan mogu da daju golove, a plus odvalce 3-4 igraca i prave rupu. I ako cemo da ga poredimo sa bilo kim u timu, on zaista nema mesta. Tim je vec pun dobrih igraca, bolje dovesti igraca na neku drugu poziciju. Za te pare je velika ponuda. Jos ako dodaju 20, onda za 50 milki mogu da biraju sta hoce.

bang bang

pre 10 godina

@mitch Kako možeš da uporedis babe i žabe? Buskec igra dmf a Cesc cmf i amf, Buscec iako najiritantniji igrač današnjice, čovek kakav posao završi timu, time retko ko može da se pohvali. Cesc umesto da se ustali u prvoj postavi, on se posle fantasticne utakmice vuče kao prebijena mačka, ali i pored toga trebao je Xavi da ode a ovaj da ostane. Neće se taj kod smorinja naigrati pored WilianA, Matica, Azara Oscara.

kirijanja

pre 10 godina

e bas ce sad Fabregas da se mnogo potrese za ove budalastine sto su napisali....covek ce uzivati u Celziju a dusmani neka crknu slobodno...

no1

pre 10 godina

Da li si ti uopšte ikada gledao Buskeca kako igra? Čovek je jedna od najvažnijih karika u stilu igre koji gaji Barselona, ali je zbog svoje pozicije neupadljiv kao i mnogi drugi fudbaleri na toj poziciji iz drugih klubova. Ne kažem da je Fabregas loš, ali jednostavno nije konstantan, kao što su ljudi lepo rekli u saopštenju. Jedino me čudi dovođenje Rakitića kao zamenu za Fabregasa. On je bez sumnje veoma kvalitetan igrač, ali ga nikako ne vidim u Barsinom sistemu.

Yersi

pre 10 godina

Jako ružno, čovek je igrao sasvim dobro, nesebično i utopio se u sistem igre. Doduše, prisustvo nekih igrača koji su duže u klubu mu nije dozvolilo da se istakne kao prva perjanica ekipe (slična sudbina kao Anri, Ibra, Eto i po svemu sudeći Sančez). Izjavu kao da je pisao iznervirani navijač, a ne profesionalci. ,,Iz nekog razloga nije igrao dobro početkom i krajem sezone"- pa zar nije posao stručnog štaba da se bavi tim problemima i da ih reši?

Boogy

pre 10 godina

Jadno saopstenje Barselone. Ne vidim ni jedan razlog za ovako nesto. Jasno je da im nije potreban, cim su ga prodali.Nema potrebe pljuvati bivseg igraca.

joca

pre 10 godina

Ne znam samo sta im je ovo trebalo.Ovo su trebali da saopste i da ga kritikuju dok je jos igra za njih da bi ga mozda malo trgnuli,sad ovo nema nikakvog smisla.

sk

pre 10 godina

Ovaj komentar sa Busketsom i Fabregasom, sa plusevima i minusima oslikava da vecina nema pojma o fudbalu. Minusi shvataju igru, plusevima ne vredi ni objasnjavati.

milojko

pre 10 godina

mnogo bolje je igrao za arsenal. ali i manje lopti je imao u barsi. od igara u celziju zavisi dali ce ostati upamcen kao dobar igrac ili ce ga pamtiti samo tobdzije.

Sario Daric

pre 10 godina

Naravno da ne moze nista pokazati lad cela Barselona igra,zivi i dise za Mesija...bilo je i ovalitetnijih igraca od Seska poput Zlatana,Anrija ali nisu odgovarali maleckom...
Zna se ko je i kakav je igrac bio Anri tako da sve je suvisno...

zex

pre 10 godina

Navijam za Barsu, ali kakve su oni budale postali.. Sta vam se desava aloooo!? Ko ce da vam igra umesto Cavija, covek ima 34 godine, vise ne igra na vrhunskom nivou, aloo covek ima katastrofalno mali broj asistencija, njwgovi pasovi su beskorisni postali! Neymar se nije uklopio, priznali to ili ne, zrtvovan je Iniesta koji je bolji igrac od njega, jednostavno na pola ste puta, ni tamo ni vamo, da li da odustanete od tika take, ili da igrate brzi fudbal,i u tom razmisljamju ste izgubili proslu sezonu... I Luis ENRIKE ce biti promasaj. Nemate viziju!

rango_unchained

pre 10 godina

sramno saopštenje, otišli alkantara i fabregas, pa ko će da vam igra kad ona dvojica matorana izdahnu? buskets će da kreira igru

sasa

pre 10 godina

Pa kad vam igra ona budala Buskec, a Sesk sedi na klupi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MitchSrbija, 13. jun 2014 11:21)

buskec je u top 3 zadnjih veznih na svetu, a fabregas igra napad, tako da ka da si rekao e igra vam maskerano umesto pedra

danilo

pre 10 godina

A sve je počelo sa Lukićem i Zvezdom i nije delovalo tako opasno...
Kad, gle!
Epidemija tupavih saopštenja se širi Evropom!
P.S. Nešto mi govori da će danas Barsa ipak demantovati ovu idiotariju?

che

pre 10 godina

Da je zdrave logike i logičnog finansijskog ferpleja, Venger bi bio najbolji fudbalski menadžer u istoriji. Samo polako, sve će doći na svoje mesto

zorzo

pre 10 godina

To je zato sto je shvatio da ne moze igrati glavnu ulogu u timu,jer su one zacrtane,a epizodna uloga mu se cinila kao pad u odnosu na onu iz Engleske.Njegovih pet minuta bi eventualno doslo tek kada se Cavi penzionise,a to jos nije na vidiku,a i pitanje je da li je on taj naslednik.On je vise potez igrac nego glavni vezni.U svakom slucaju,bolje je sto je otisao,sigurno ce imati mnogo vise prostora za igru,a talenat mu je nesporan.

Pera

pre 10 godina

Šta drugo očekivati od kluba koji pravi prevare sa transferima, krade mlade talente, organizuje treninge simuliranja i padanja, provokacija, verovatno drže i redovnu večernju školu efikasnog pritiska na sudiju...

nex

pre 10 godina

Samo na ostrvu zive dzentlmeni i gospoda,dok su u ostatku Jevrope cigani.Sramno saopstenje!Kad ovo mogu da napise za malog Seska,sta ocekivati od njih da napisu za Nejmara a jednog dana i za Mesija

Pera

pre 10 godina

Šta drugo očekivati od kluba koji pravi prevare sa transferima, krade mlade talente, organizuje treninge simuliranja i padanja, provokacija, verovatno drže i redovnu večernju školu efikasnog pritiska na sudiju...

Sario Daric

pre 10 godina

Naravno da ne moze nista pokazati lad cela Barselona igra,zivi i dise za Mesija...bilo je i ovalitetnijih igraca od Seska poput Zlatana,Anrija ali nisu odgovarali maleckom...
Zna se ko je i kakav je igrac bio Anri tako da sve je suvisno...

rango_unchained

pre 10 godina

sramno saopštenje, otišli alkantara i fabregas, pa ko će da vam igra kad ona dvojica matorana izdahnu? buskets će da kreira igru

Thor

pre 10 godina

sve ste sami rekli... odlicno se uklopio u Barselonu od starta, ali je u padu forme.... pa mozda je cela Barsa u padu forme?
...kao sto rekoste, odlicno se uklopio

danilo

pre 10 godina

A sve je počelo sa Lukićem i Zvezdom i nije delovalo tako opasno...
Kad, gle!
Epidemija tupavih saopštenja se širi Evropom!
P.S. Nešto mi govori da će danas Barsa ipak demantovati ovu idiotariju?

joca

pre 10 godina

Ne znam samo sta im je ovo trebalo.Ovo su trebali da saopste i da ga kritikuju dok je jos igra za njih da bi ga mozda malo trgnuli,sad ovo nema nikakvog smisla.

Boogy

pre 10 godina

Jadno saopstenje Barselone. Ne vidim ni jedan razlog za ovako nesto. Jasno je da im nije potreban, cim su ga prodali.Nema potrebe pljuvati bivseg igraca.

zex

pre 10 godina

Navijam za Barsu, ali kakve su oni budale postali.. Sta vam se desava aloooo!? Ko ce da vam igra umesto Cavija, covek ima 34 godine, vise ne igra na vrhunskom nivou, aloo covek ima katastrofalno mali broj asistencija, njwgovi pasovi su beskorisni postali! Neymar se nije uklopio, priznali to ili ne, zrtvovan je Iniesta koji je bolji igrac od njega, jednostavno na pola ste puta, ni tamo ni vamo, da li da odustanete od tika take, ili da igrate brzi fudbal,i u tom razmisljamju ste izgubili proslu sezonu... I Luis ENRIKE ce biti promasaj. Nemate viziju!

kirijanja

pre 10 godina

e bas ce sad Fabregas da se mnogo potrese za ove budalastine sto su napisali....covek ce uzivati u Celziju a dusmani neka crknu slobodno...

danguba

pre 10 godina

Ne znam da li je ijednu utakmicu u Barsi odigrao na svojoj pozciji. Uglavnom je igrao špica ili polušpica, što je opet radio solidno. Prirodna pozcija mu je ono što igraju Čavi ili Inijesta i tu nije imao mjesta. Vjerujem da će se u Čelziju dobro uklopiti, gdje bi mogao držati sredinu terena sa Matićem...

Tugo nesreco

pre 10 godina

Daa, a Fabregas i ove sezone ima bolji ucinak golova i asistencija nego Cavi i Inijesta zajedno! Govorim ovo jer navijam za Barcu i gledam sve njihove utakmice. Fabregas u Primeri postigao 8 golova, Cavi i Inijesta ukupno 6, Fabregas u Primeri upisao 13 asistencija, Cavi i Inijesta ukupno 8. Naravno da ne moze da se poredi ono sto rade Cavi i Inijesta na terenu sa Fabregasom, ali i ove brojke se nisu stvorile same od sebe... Sve u svemu mislim da je i trebao da ode jer se tako ponasaju prema Njemu, ali isto mislim da mu nikako nije trebalo da ide u Celsi, zbog onih izjava pre par godina, a verujem da svi znate kojih...

Yersi

pre 10 godina

Jako ružno, čovek je igrao sasvim dobro, nesebično i utopio se u sistem igre. Doduše, prisustvo nekih igrača koji su duže u klubu mu nije dozvolilo da se istakne kao prva perjanica ekipe (slična sudbina kao Anri, Ibra, Eto i po svemu sudeći Sančez). Izjavu kao da je pisao iznervirani navijač, a ne profesionalci. ,,Iz nekog razloga nije igrao dobro početkom i krajem sezone"- pa zar nije posao stručnog štaba da se bavi tim problemima i da ih reši?

zorzo

pre 10 godina

To je zato sto je shvatio da ne moze igrati glavnu ulogu u timu,jer su one zacrtane,a epizodna uloga mu se cinila kao pad u odnosu na onu iz Engleske.Njegovih pet minuta bi eventualno doslo tek kada se Cavi penzionise,a to jos nije na vidiku,a i pitanje je da li je on taj naslednik.On je vise potez igrac nego glavni vezni.U svakom slucaju,bolje je sto je otisao,sigurno ce imati mnogo vise prostora za igru,a talenat mu je nesporan.

sasa

pre 10 godina

Pa kad vam igra ona budala Buskec, a Sesk sedi na klupi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MitchSrbija, 13. jun 2014 11:21)

buskec je u top 3 zadnjih veznih na svetu, a fabregas igra napad, tako da ka da si rekao e igra vam maskerano umesto pedra

odgovor svim komentarima

pre 10 godina

Sami su ga oterali. U Barsi samo što nije igrao beka a doveden je kao dugoročna zamena za Xavi Hernandeza a pritom je Tiago Alcantara još uvek bio u klubu. Sada su izgubili obojicu a Rakitić teško da je tip igrača koji bi bio prava zamena za Xavi-ja.
Fabregas nije ni trebao da dolazi u Barsu jer je bez veze izgubio tri sezone.
Smatram da je odabrao pravi klub iako bih više voleo da je prešao u Liverpul, ali obzirom da mu je porodica u Londonu napravio je pravi izbor. Mourinho stvara jako moćnu ekipu pa su se ovi kriminalci iz Barselone smrzli od straha. Očekuje se da ako Lukaku napusti Čelzi isti klub dovede Mandžukića, Filipe Luisa i Tiago-a kao back-up za Matića.

milojko

pre 10 godina

mnogo bolje je igrao za arsenal. ali i manje lopti je imao u barsi. od igara u celziju zavisi dali ce ostati upamcen kao dobar igrac ili ce ga pamtiti samo tobdzije.

bane sine

pre 10 godina

kad rekoste nedostojno pomislio sam uvreda na licnoj osnovi, nesto tipa nepostovanje prema klubu i sl.
ovde vidim brojke, a brojke su cinjenice.

no1

pre 10 godina

Da li si ti uopšte ikada gledao Buskeca kako igra? Čovek je jedna od najvažnijih karika u stilu igre koji gaji Barselona, ali je zbog svoje pozicije neupadljiv kao i mnogi drugi fudbaleri na toj poziciji iz drugih klubova. Ne kažem da je Fabregas loš, ali jednostavno nije konstantan, kao što su ljudi lepo rekli u saopštenju. Jedino me čudi dovođenje Rakitića kao zamenu za Fabregasa. On je bez sumnje veoma kvalitetan igrač, ali ga nikako ne vidim u Barsinom sistemu.

sk

pre 10 godina

Ovaj komentar sa Busketsom i Fabregasom, sa plusevima i minusima oslikava da vecina nema pojma o fudbalu. Minusi shvataju igru, plusevima ne vredi ni objasnjavati.

Daywalker

pre 10 godina

Napisao je neko da je Buskec u 3 top zadnja vezna na svetu. tekst je o fabregasu ali moram da odreagujem i nabrojim 20 igraca na toj poziciji koji su bolji od njega: Yaya Ture, Vilsir, Matic, Dzerard, Cavi Alonso, Modric, Cavi, Vidal, Pirlo, Pogba, Lampard, Remzi, Matuidi, Verati, Sahin, Svajnstajger, Luiz Gustavo, Kros, Kedira i Fabregas.
Manite se Buskeca i njegovog doprinosa koji vide samo oni koji nisu gledali utakmicu.

nex

pre 10 godina

Samo na ostrvu zive dzentlmeni i gospoda,dok su u ostatku Jevrope cigani.Sramno saopstenje!Kad ovo mogu da napise za malog Seska,sta ocekivati od njih da napisu za Nejmara a jednog dana i za Mesija

Milos

pre 10 godina

Napisao je neko da je Buskec u 3 top zadnja vezna na svetu. tekst je o fabregasu ali moram da odreagujem i nabrojim 20 igraca na toj poziciji koji su bolji od njega: Yaya Ture, Vilsir, Matic, Dzerard, Cavi Alonso, Modric, Cavi, Vidal, Pirlo, Pogba, Lampard, Remzi, Matuidi, Verati, Sahin, Svajnstajger, Luiz Gustavo, Kros, Kedira i Fabregas.
Manite se Buskeca i njegovog doprinosa koji vide samo oni koji nisu gledali utakmicu.
(Daywalker, 13. jun 2014 20:19)
Jedino sto mogu da razumem je da mu zamerate sto cesto teatralno pada,sve ostalo su gluposti. Kedira? Stvarno? Kedira??? Vidal?Gustavo? Matic? Vilsir? Pogba? Remzi? Buahahahhahahaha! Remzi! U najmanju ruku smesno! Mogu samo da sanjaju pregled igre i fudbalsku inteligenciju koju Buskets ima. Decko ima 25 godina a trofeja vise nego svi ovi koje si nabrojao. ( na stranu to sto vecina i ne igra Busketsovu poziciju) Mislim,stavio si Fabregasa, Svajnija,Dzerarda, Pirla,Cavija i ostale na poziciju Busketsa...
Pep Guardiola: „If I was reincarnated as a player, I'd like to be like him."
Vicente Del Bosque: "If I were a player, I would like to be like Busquets."
Xavi: “Without Busquets, Barcelona and Spain could never had achieved what we have achieved.”
Cesar Luis Menotti: “The first time I saw Busquets playing, I called a friend and said: ‘I saw a player from an extinct species’. An absolute talent.”

P.S. Ovo za Fabregasa ni u jednom trenutku nije pisalo na zvanicnom sajtu Barselone.

che

pre 10 godina

Da je zdrave logike i logičnog finansijskog ferpleja, Venger bi bio najbolji fudbalski menadžer u istoriji. Samo polako, sve će doći na svoje mesto

bang bang

pre 10 godina

@mitch Kako možeš da uporedis babe i žabe? Buskec igra dmf a Cesc cmf i amf, Buscec iako najiritantniji igrač današnjice, čovek kakav posao završi timu, time retko ko može da se pohvali. Cesc umesto da se ustali u prvoj postavi, on se posle fantasticne utakmice vuče kao prebijena mačka, ali i pored toga trebao je Xavi da ode a ovaj da ostane. Neće se taj kod smorinja naigrati pored WilianA, Matica, Azara Oscara.

T.

pre 10 godina

Buskec igra zadnjeg veznog a to nije Fabregasova pozicija. Inace nigde na sajtu NE PISE ono sto su napisali novinari, to nije u Barsinom stilu.

DaVitelj

pre 10 godina

Sad me Barsa podseca na Zvezdu sa ovim saopstenjem. :))
(Shone, 13. jun 2014 19:26)---U osnovnu skolu da naucis brojati pa poslije lijepo izbroj ko je vise saopstenja izdao ove sezone. Inace, Sesk je odlican igrac ali je previse vrhunskih veznjaka u Barsi da bi se i on tu uklopio.

Pametnjakovic

pre 10 godina

Pa u pravu su. Forma mu je varirala. Postojale su utakmice gde je bio najveca rupa od svih. Al opet, bile su i utakmice gde je bio odlican. Al opet, tesko je biti na visokom nivou kada igrate kraj Mesija i od skoro Nejmara. Njih dvojica i kada im je los dan mogu da daju golove, a plus odvalce 3-4 igraca i prave rupu. I ako cemo da ga poredimo sa bilo kim u timu, on zaista nema mesta. Tim je vec pun dobrih igraca, bolje dovesti igraca na neku drugu poziciju. Za te pare je velika ponuda. Jos ako dodaju 20, onda za 50 milki mogu da biraju sta hoce.

Barsa

pre 10 godina

igrao je isto kao I u Arsenalu samo sto u Barsi ima mnogo boljih igraca nego u Arsenalu pa nije mogao doci do izražaja slicno se desilo I sa Ibrom,ne treba praviti dramu oko toga otisao je u klub gde ce biti vazan.. isto se desilo sa mnogim igracima jednostavno Barsa je klub u kojem uvek ima mnogo talentovanih igraca tako da se tesko nametnuti kao najbolji..

sasa

pre 10 godina

Pa kad vam igra ona budala Buskec, a Sesk sedi na klupi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MitchSrbija, 13. jun 2014 11:21)

buskec je u top 3 zadnjih veznih na svetu, a fabregas igra napad, tako da ka da si rekao e igra vam maskerano umesto pedra

Pera

pre 10 godina

Šta drugo očekivati od kluba koji pravi prevare sa transferima, krade mlade talente, organizuje treninge simuliranja i padanja, provokacija, verovatno drže i redovnu večernju školu efikasnog pritiska na sudiju...

no1

pre 10 godina

Da li si ti uopšte ikada gledao Buskeca kako igra? Čovek je jedna od najvažnijih karika u stilu igre koji gaji Barselona, ali je zbog svoje pozicije neupadljiv kao i mnogi drugi fudbaleri na toj poziciji iz drugih klubova. Ne kažem da je Fabregas loš, ali jednostavno nije konstantan, kao što su ljudi lepo rekli u saopštenju. Jedino me čudi dovođenje Rakitića kao zamenu za Fabregasa. On je bez sumnje veoma kvalitetan igrač, ali ga nikako ne vidim u Barsinom sistemu.

bang bang

pre 10 godina

@mitch Kako možeš da uporedis babe i žabe? Buskec igra dmf a Cesc cmf i amf, Buscec iako najiritantniji igrač današnjice, čovek kakav posao završi timu, time retko ko može da se pohvali. Cesc umesto da se ustali u prvoj postavi, on se posle fantasticne utakmice vuče kao prebijena mačka, ali i pored toga trebao je Xavi da ode a ovaj da ostane. Neće se taj kod smorinja naigrati pored WilianA, Matica, Azara Oscara.

bane sine

pre 10 godina

kad rekoste nedostojno pomislio sam uvreda na licnoj osnovi, nesto tipa nepostovanje prema klubu i sl.
ovde vidim brojke, a brojke su cinjenice.

sk

pre 10 godina

Ovaj komentar sa Busketsom i Fabregasom, sa plusevima i minusima oslikava da vecina nema pojma o fudbalu. Minusi shvataju igru, plusevima ne vredi ni objasnjavati.

Pametnjakovic

pre 10 godina

Pa u pravu su. Forma mu je varirala. Postojale su utakmice gde je bio najveca rupa od svih. Al opet, bile su i utakmice gde je bio odlican. Al opet, tesko je biti na visokom nivou kada igrate kraj Mesija i od skoro Nejmara. Njih dvojica i kada im je los dan mogu da daju golove, a plus odvalce 3-4 igraca i prave rupu. I ako cemo da ga poredimo sa bilo kim u timu, on zaista nema mesta. Tim je vec pun dobrih igraca, bolje dovesti igraca na neku drugu poziciju. Za te pare je velika ponuda. Jos ako dodaju 20, onda za 50 milki mogu da biraju sta hoce.

Daywalker

pre 10 godina

Napisao je neko da je Buskec u 3 top zadnja vezna na svetu. tekst je o fabregasu ali moram da odreagujem i nabrojim 20 igraca na toj poziciji koji su bolji od njega: Yaya Ture, Vilsir, Matic, Dzerard, Cavi Alonso, Modric, Cavi, Vidal, Pirlo, Pogba, Lampard, Remzi, Matuidi, Verati, Sahin, Svajnstajger, Luiz Gustavo, Kros, Kedira i Fabregas.
Manite se Buskeca i njegovog doprinosa koji vide samo oni koji nisu gledali utakmicu.

che

pre 10 godina

Da je zdrave logike i logičnog finansijskog ferpleja, Venger bi bio najbolji fudbalski menadžer u istoriji. Samo polako, sve će doći na svoje mesto

DaVitelj

pre 10 godina

Sad me Barsa podseca na Zvezdu sa ovim saopstenjem. :))
(Shone, 13. jun 2014 19:26)---U osnovnu skolu da naucis brojati pa poslije lijepo izbroj ko je vise saopstenja izdao ove sezone. Inace, Sesk je odlican igrac ali je previse vrhunskih veznjaka u Barsi da bi se i on tu uklopio.

nex

pre 10 godina

Samo na ostrvu zive dzentlmeni i gospoda,dok su u ostatku Jevrope cigani.Sramno saopstenje!Kad ovo mogu da napise za malog Seska,sta ocekivati od njih da napisu za Nejmara a jednog dana i za Mesija

Sario Daric

pre 10 godina

Naravno da ne moze nista pokazati lad cela Barselona igra,zivi i dise za Mesija...bilo je i ovalitetnijih igraca od Seska poput Zlatana,Anrija ali nisu odgovarali maleckom...
Zna se ko je i kakav je igrac bio Anri tako da sve je suvisno...

Barsa

pre 10 godina

igrao je isto kao I u Arsenalu samo sto u Barsi ima mnogo boljih igraca nego u Arsenalu pa nije mogao doci do izražaja slicno se desilo I sa Ibrom,ne treba praviti dramu oko toga otisao je u klub gde ce biti vazan.. isto se desilo sa mnogim igracima jednostavno Barsa je klub u kojem uvek ima mnogo talentovanih igraca tako da se tesko nametnuti kao najbolji..

T.

pre 10 godina

Buskec igra zadnjeg veznog a to nije Fabregasova pozicija. Inace nigde na sajtu NE PISE ono sto su napisali novinari, to nije u Barsinom stilu.

danilo

pre 10 godina

A sve je počelo sa Lukićem i Zvezdom i nije delovalo tako opasno...
Kad, gle!
Epidemija tupavih saopštenja se širi Evropom!
P.S. Nešto mi govori da će danas Barsa ipak demantovati ovu idiotariju?

kirijanja

pre 10 godina

e bas ce sad Fabregas da se mnogo potrese za ove budalastine sto su napisali....covek ce uzivati u Celziju a dusmani neka crknu slobodno...

Milos

pre 10 godina

Napisao je neko da je Buskec u 3 top zadnja vezna na svetu. tekst je o fabregasu ali moram da odreagujem i nabrojim 20 igraca na toj poziciji koji su bolji od njega: Yaya Ture, Vilsir, Matic, Dzerard, Cavi Alonso, Modric, Cavi, Vidal, Pirlo, Pogba, Lampard, Remzi, Matuidi, Verati, Sahin, Svajnstajger, Luiz Gustavo, Kros, Kedira i Fabregas.
Manite se Buskeca i njegovog doprinosa koji vide samo oni koji nisu gledali utakmicu.
(Daywalker, 13. jun 2014 20:19)
Jedino sto mogu da razumem je da mu zamerate sto cesto teatralno pada,sve ostalo su gluposti. Kedira? Stvarno? Kedira??? Vidal?Gustavo? Matic? Vilsir? Pogba? Remzi? Buahahahhahahaha! Remzi! U najmanju ruku smesno! Mogu samo da sanjaju pregled igre i fudbalsku inteligenciju koju Buskets ima. Decko ima 25 godina a trofeja vise nego svi ovi koje si nabrojao. ( na stranu to sto vecina i ne igra Busketsovu poziciju) Mislim,stavio si Fabregasa, Svajnija,Dzerarda, Pirla,Cavija i ostale na poziciju Busketsa...
Pep Guardiola: „If I was reincarnated as a player, I'd like to be like him."
Vicente Del Bosque: "If I were a player, I would like to be like Busquets."
Xavi: “Without Busquets, Barcelona and Spain could never had achieved what we have achieved.”
Cesar Luis Menotti: “The first time I saw Busquets playing, I called a friend and said: ‘I saw a player from an extinct species’. An absolute talent.”

P.S. Ovo za Fabregasa ni u jednom trenutku nije pisalo na zvanicnom sajtu Barselone.

rango_unchained

pre 10 godina

sramno saopštenje, otišli alkantara i fabregas, pa ko će da vam igra kad ona dvojica matorana izdahnu? buskets će da kreira igru

joca

pre 10 godina

Ne znam samo sta im je ovo trebalo.Ovo su trebali da saopste i da ga kritikuju dok je jos igra za njih da bi ga mozda malo trgnuli,sad ovo nema nikakvog smisla.

zex

pre 10 godina

Navijam za Barsu, ali kakve su oni budale postali.. Sta vam se desava aloooo!? Ko ce da vam igra umesto Cavija, covek ima 34 godine, vise ne igra na vrhunskom nivou, aloo covek ima katastrofalno mali broj asistencija, njwgovi pasovi su beskorisni postali! Neymar se nije uklopio, priznali to ili ne, zrtvovan je Iniesta koji je bolji igrac od njega, jednostavno na pola ste puta, ni tamo ni vamo, da li da odustanete od tika take, ili da igrate brzi fudbal,i u tom razmisljamju ste izgubili proslu sezonu... I Luis ENRIKE ce biti promasaj. Nemate viziju!

Yersi

pre 10 godina

Jako ružno, čovek je igrao sasvim dobro, nesebično i utopio se u sistem igre. Doduše, prisustvo nekih igrača koji su duže u klubu mu nije dozvolilo da se istakne kao prva perjanica ekipe (slična sudbina kao Anri, Ibra, Eto i po svemu sudeći Sančez). Izjavu kao da je pisao iznervirani navijač, a ne profesionalci. ,,Iz nekog razloga nije igrao dobro početkom i krajem sezone"- pa zar nije posao stručnog štaba da se bavi tim problemima i da ih reši?

Tugo nesreco

pre 10 godina

Daa, a Fabregas i ove sezone ima bolji ucinak golova i asistencija nego Cavi i Inijesta zajedno! Govorim ovo jer navijam za Barcu i gledam sve njihove utakmice. Fabregas u Primeri postigao 8 golova, Cavi i Inijesta ukupno 6, Fabregas u Primeri upisao 13 asistencija, Cavi i Inijesta ukupno 8. Naravno da ne moze da se poredi ono sto rade Cavi i Inijesta na terenu sa Fabregasom, ali i ove brojke se nisu stvorile same od sebe... Sve u svemu mislim da je i trebao da ode jer se tako ponasaju prema Njemu, ali isto mislim da mu nikako nije trebalo da ide u Celsi, zbog onih izjava pre par godina, a verujem da svi znate kojih...

Thor

pre 10 godina

sve ste sami rekli... odlicno se uklopio u Barselonu od starta, ali je u padu forme.... pa mozda je cela Barsa u padu forme?
...kao sto rekoste, odlicno se uklopio

odgovor svim komentarima

pre 10 godina

Sami su ga oterali. U Barsi samo što nije igrao beka a doveden je kao dugoročna zamena za Xavi Hernandeza a pritom je Tiago Alcantara još uvek bio u klubu. Sada su izgubili obojicu a Rakitić teško da je tip igrača koji bi bio prava zamena za Xavi-ja.
Fabregas nije ni trebao da dolazi u Barsu jer je bez veze izgubio tri sezone.
Smatram da je odabrao pravi klub iako bih više voleo da je prešao u Liverpul, ali obzirom da mu je porodica u Londonu napravio je pravi izbor. Mourinho stvara jako moćnu ekipu pa su se ovi kriminalci iz Barselone smrzli od straha. Očekuje se da ako Lukaku napusti Čelzi isti klub dovede Mandžukića, Filipe Luisa i Tiago-a kao back-up za Matića.

danguba

pre 10 godina

Ne znam da li je ijednu utakmicu u Barsi odigrao na svojoj pozciji. Uglavnom je igrao špica ili polušpica, što je opet radio solidno. Prirodna pozcija mu je ono što igraju Čavi ili Inijesta i tu nije imao mjesta. Vjerujem da će se u Čelziju dobro uklopiti, gdje bi mogao držati sredinu terena sa Matićem...

Boogy

pre 10 godina

Jadno saopstenje Barselone. Ne vidim ni jedan razlog za ovako nesto. Jasno je da im nije potreban, cim su ga prodali.Nema potrebe pljuvati bivseg igraca.

milojko

pre 10 godina

mnogo bolje je igrao za arsenal. ali i manje lopti je imao u barsi. od igara u celziju zavisi dali ce ostati upamcen kao dobar igrac ili ce ga pamtiti samo tobdzije.

zorzo

pre 10 godina

To je zato sto je shvatio da ne moze igrati glavnu ulogu u timu,jer su one zacrtane,a epizodna uloga mu se cinila kao pad u odnosu na onu iz Engleske.Njegovih pet minuta bi eventualno doslo tek kada se Cavi penzionise,a to jos nije na vidiku,a i pitanje je da li je on taj naslednik.On je vise potez igrac nego glavni vezni.U svakom slucaju,bolje je sto je otisao,sigurno ce imati mnogo vise prostora za igru,a talenat mu je nesporan.