Fudbal 53

Petak, 22.06.2007.

20:55

Španski mediji: Anri u Barseloni!

Španski mediji: Anri u Barseloni! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Obožavateljka Cristiana Ronalda

pre 17 godina

@Arsenal fan
Ispravljam i tebe,ali i sebe!Prethodni komentar sam napisala pre nego shto sam Henry-jevu izjavu uopshte i prochitala!Rekao je da je to Barcelona,ali ja mislim da ti kao i ostali navijachi Arsenala bar za sada necete josh to da priznate!Ma Arsenal je zaista sjajan tim i bez Thierry-ja Henry-ja,pretpostavljam da cesh se sloziti sa mnom jer si ti njihov fan,a meni su Tobdzije omiljeni engleski klub,naravno posle Crvenih djavola!Ostao im je Cesc Fab(inache moj omiljeni igrach iz Arsenala),i dr.mladi igrachi,a josh ako kupe i Babela...A shto se Barce tiche,poshto od shpanskih timova najvishe njih gotivim,jesu Ronaldinho,Messi,i sada Henry odlichan trio,ali josh uvek se ne zna da li ce se Henry uklopiti u ekipu,ipak je chitavih 8 godina igrao u Premijer ligi,mozda se ne uklopi dovoljno,pa bude isti sluchaj kao i sa Shevchenkom!Zivi bili,pa videli!Josh jednom-veliki POzZ za sve..

ZI - ZU

pre 17 godina

Kasiljas, - S. Ramos, Mecelder, Kanavaro,Migel Tores, - Gago, Dijara, - Rejes, Raul, Robinjo, - V. Nistelroj (1-4-2-3-1 ). Trener: Fabi Kapelo. Ovo je ekipa koja ce i sledece godine biti prvak Spanije. Sve pohvale Barseloni za lep i dopadljiv fudbal, ali sustina je u takmicenju. Kapelo je trener koji osvaja trofeje gde god radi ( Milan, Roma, Juventus, Real ).Njegove ekipe obicnim posmatracima mozda ne igraju lep fudbal, ali osvajaju trofeje. Jean od najvecih trenera svih vremena u najvecem klubu na Svetu sa pravim izborom igraca i pravilnom kompozicijom tima - formula za uspeh.
Veliki je i zato sto je priznao da se ogresio o Dejvida Bekama.

Obožavateljka Cristiana Ronalda

pre 17 godina

@Arsenal fan
Sorry,ali mislim da ti je zivot vec skracen!Ali shta cesh-zivot ide dalje,iako nisam navijachica Arsenala,zao mi je,nisam mogla da poverujem kada sam prochitala novost!Mislela sam da ce Henry ipak ostati veran svojim tobdzijama!Ali vidim da nije tako,sobzirom na to da je on sam potvrdio,ali mi je zaista chudno zashto odmah nije rekao da je to Barcelona,nego nije hteo da imenuje klub!Shto reche vec neko,sa ili bez Henry-ja mislim da ce se Arsenal oporaviti,ovo je bila veoma teshka sezona za njih!PoZz za sve..

BataDekky

pre 17 godina

Ova vest zapravo i ne pretstavlja nikakvu novost i sada treba očekivati ili novi demanti ili konačnu potvrdu transfera. Šta god da se desi niko neće biti iznenađen, jer je ova vest toliko puta objavljena da najmanje može biti senzacija.
Stiče se utisak da ni sam Henry nije doneo konačnu odluku da li da ostane u Arsenal-u ili da pređe u Barsu, i verovatno bi bio najsrećniji kada bi mogao u subotu da bude kapiten Arsenal-a, a u nedelju, sa Ronaldinho-m i Eto'o-om da rešeta protivnike po Španiji.
Mene samo iznenađuje uprava "topdžija" što ga nije pustila da ode prošle godine, kada je Barsa nudila 50 miliona eura, jer su sa tom kintom mogli da dovedu 2-3 kvalitetna pojačanja (Malouda, Trezeguet...) i umire revoltirane navijače. Sada je ponuda duplo manja, a na tržištu znatno veća konkurencija za igrače koje želi Arsenal...
Ukoliko Henry pređe u Španiju, to će značiti i definitivan oproštaj Arsenal-a od borbe za titulu, a njihovim navijačima će samo ostati nada, da će neko od ovih "afro-talenata", uspeti da nadomesti odlazak prve zvezde tima.

marija

pre 17 godina

joj bre ljudi, kucnite u google-u pa cete pronaci razne izvore koji govore o potencijalnom anrijevom prelasku.

jos uvek kazu da nista nije konacno, i jos uvek anrijev agent porice da je doslo do potpisivanja ugovora..

i mislim stvarno je pomalo smesno da ovoliki komentari daju svakakve kvalifikacije o jednoj odluci Anrija... Sta, kao, vi najbolje znate koji sve faktori uticu na njegove odluke, i kao vi svi najbolje znate sta Anri zele od sebe i svog zivota?

Svi mi smo samo jedan subjekt koji iz svog ugla posmatranja i sa hiperbolisanim ili nafilovanim medijskim polu-informacijama gradimo neke pretpostavke.... a o stvarnom stanju stvari ne znamo mnogo... zato bi bilo bolje da se uzdrzimo malo....

Arsenal fan

pre 17 godina

Možete da maknete ono "španski mediji:" iz naslova pošto je i anri potvrdio da je potpisao za jedan klub iz španije kojeg ne bih imenovao ovom pilikom.
Zašto si otišao anriiiiiii!?

Arsenal forever

pre 17 godina

Celo jutro gledma satelitsku i niko sem španskih medija ne tvrdi da je vest tačna. Čak i engleski mediji nemaju pojma, mada Sun (na osnovu spekulacija) smatra da je to gotova stvar.

Ono što je zabrinjavajuće je što postoji verovatnoća da će Venger da ode, a Anrijevim primerom možda krene Fabregas (koji je izjavio da mu je sudbina vezana za Vengera)...

Uprava je idiotski odbila ponudu Stan Kroenke-a i to je zacementiralo sudbinu kluba. Oni i taj ukleti novi stadion sa arapskim imenom u sred severnog Londona.

No Dein, no Henry and soon no Wenger. Arsenal as we know it, is dying a painful death.

awenger

pre 17 godina

"Ostalo mi je da prođem ljekarske preglede u ponedeljak , ali da odlučio sam se za barselonu"
Ovo je jutros rekao tjeri anri čovjek koji nam je prije samo godinu dana rekao da je odlučio da ostane u arsenalu do kraja karijere.
Hvala ti za sve lijepe uspomene tjeri!

Kristijan

pre 17 godina

Henry ce da igra a onaj nezreli Eto'o il na klupu il menja klub. Ne zna da se ponasa i pravi gafove precesto. Ovi shabani iz reala sad su uzeli titulu slucajno i to im je za jos cetiri naredne godine.

CESC4

pre 17 godina

Jaki ste mi vi novokomponovani navijaci barse. Kad bi otisli Ronaldinjo i Eto video bih vas kako navijate, poceli biste da navijate za neki drugi klub. Arsenal je klub koji igra najlepsi fudbal na svetu i tako ce ostati sa ili bez Anrija. Dodji Babel!
AFC 4 LIFE!

king of snake

pre 17 godina

jedan spanski list je objavio da je Venger potpisao za Barsu!!!Sto znaci da Rajkard dolazi u Zvezdu!!!
A posto je potpisao i Anri,Deko prestavlja visak..A on je izrazio zelju da dodje u Zvezdu i igra LS...
A ako dodje on za njim dolazi i pola Barse(Eskero,Mota..)!!!
Samo jos da nadjemo opasnog napadaca i san ce postati java!!
Idemo Zvezdo!!!!!

Filip

pre 17 godina

Nije mi jasno. Arsenal je imao peh ove godine sa povredama kljucnih napadaca (Van Persi, Anri), podmladili su tim drasticno i igrali klince ceo drugi deo sezone. Pre toga su igrali najlepsi fudbal na planeti i pozicionirali se da budu faktor na sva cetiri fronta. Onda se Anri povredio, kiksnuli su protiv PSV-a i Blekburna i relativno rutinski zavrsili na cetvrtom mestu, plasiravsi se u CL. Ovo je samo jedna sezona bez pehara. Prosle su se ipak plasirali u finale CL-a, gde su nesrecno izgubili od Barse. Zasto je nestrpljiv? Ovaj tim ima odlicnu perspektivu i zaista mislim da nije potrebno nista da se menja, vec da se momci zagrevaju bolje i sprece povrede. Leman, Kolo, Klisi, Galas, Ebue, Gilberto, Rosicky, Ljungberg, Hleb, Anri i Van Persi i dalje mogu da igraju kolo oko bilo koje druge ekipe. Nemoj Tijeri, ovo bi ti bila velika greska!!!

bojic

pre 17 godina

Ronaldinnjo,Eto,Mesi i Henry.ko to sada moze da zaustavi.A na BARSINOM sajtu pise da ce Henri biti prestavljen na CAMP NOU u ponedjeljak ili utorak.Samo napred BARSA.Samo je BARSA VISE OD KLUBA

Don Vitto

pre 17 godina

Henry je ziva legenda inema pravo niko da mu zamjeri za odlazak(ako do njega dodje).Ostao je kad je Arsenalu bilo najteze,ali covjek je jednostavno zeljan trofeja(Lige sampiona).Navijam za Arsenal i vjecno ce mi biti u srcu,a Henry-ju srecno gdje god igrao i zelim mu da dadne jos ovoliko golova!(Inace nisam neki ljubitelj Barcelone.)

Dominator

pre 17 godina

Momci,to sto pricate je samo vasa potreba da se tesite.
Gudjonsen i Ezquerro sigurno idu iz Barselone ove godine.
Saviola je vec otisao.
I sta nam ostaje - samo Eto'o?Tako veliki klub ne moze i normalno je da se nikada nece oslanjati na usluge samo jednog klasicnog napadaca.Moze da dodje do povrede,daleko bilo,ali ono sto je sigurno je to da ce Eto'o sledece sezone igrati na Kupu Africkih nacija.I ko ce da igra onda za Barselonu?

Henry se povezuje sa Barselonom vec 2 godine,i ne razumem sta je tu sada tako cudno,da covek odluci da predje u bolji klub.

I onda 2008 zajedno u triju igraju on,Eto i
KRKIC!

Laku noc i dovidjenja!

joro10

pre 17 godina

BRAVO ANRI!VIDI SE DA I TI ZNAS KOJI KLUB JE NAJBOLJI!
Samo ko ce da igra u napadu,imamo 4 napadaca,a troje mogu da igraju!STA CE BITI,VIDECEMO!
SADA SAMO ZAMENA ZA PUJOLA!
SAMO BARSA!

Zeka peka

pre 17 godina

Sta kukate bez razloga? Jel lepo covek celu drugu polusezonu pricao da ce otici ako Arsenal ne dovede pojacanja sa kojima moze da ide na titulu u Premijer ligi? I koga su doveli-nikoga...

SQI

pre 17 godina

Ako je ovo istina, zaista me je razočarao kao čovek. Njegov Arsenal je u finalu LŠ pokraden protiv te iste Barselone, i tada nije hteo da ode u ovaj klub, stavljajući ipak moral ispred novca. Šta se sada promenilo, nemam pojma - sigurno ima i boljih i većih klubova od Barselone koji su hteli da ga vide u svojim redovima.

Arsenal fan

pre 17 godina

Nemooooooooooj Anri!!!!!!
Skratićeš mi život za deset godina a ljetnji raspust za mjesec dana. Razmisli još jednom... Ne čini istu grašku kao Patrik Vijera. Ti si kapiten i legenda Arsenala. Moooolim te ne idi...........

Jah

pre 17 godina

Odlican fudbaler, ali posle toliko godina u Arsenalu tesko ce se uklopiti na igru i zivot u SPaniji. Bice isto kao shto je Sevcenko proshao u Engleskoj.

Zeka peka

pre 17 godina

Sta kukate bez razloga? Jel lepo covek celu drugu polusezonu pricao da ce otici ako Arsenal ne dovede pojacanja sa kojima moze da ide na titulu u Premijer ligi? I koga su doveli-nikoga...

Arsenal fan

pre 17 godina

Nemooooooooooj Anri!!!!!!
Skratićeš mi život za deset godina a ljetnji raspust za mjesec dana. Razmisli još jednom... Ne čini istu grašku kao Patrik Vijera. Ti si kapiten i legenda Arsenala. Moooolim te ne idi...........

SQI

pre 17 godina

Ako je ovo istina, zaista me je razočarao kao čovek. Njegov Arsenal je u finalu LŠ pokraden protiv te iste Barselone, i tada nije hteo da ode u ovaj klub, stavljajući ipak moral ispred novca. Šta se sada promenilo, nemam pojma - sigurno ima i boljih i većih klubova od Barselone koji su hteli da ga vide u svojim redovima.

Dominator

pre 17 godina

Momci,to sto pricate je samo vasa potreba da se tesite.
Gudjonsen i Ezquerro sigurno idu iz Barselone ove godine.
Saviola je vec otisao.
I sta nam ostaje - samo Eto'o?Tako veliki klub ne moze i normalno je da se nikada nece oslanjati na usluge samo jednog klasicnog napadaca.Moze da dodje do povrede,daleko bilo,ali ono sto je sigurno je to da ce Eto'o sledece sezone igrati na Kupu Africkih nacija.I ko ce da igra onda za Barselonu?

Henry se povezuje sa Barselonom vec 2 godine,i ne razumem sta je tu sada tako cudno,da covek odluci da predje u bolji klub.

I onda 2008 zajedno u triju igraju on,Eto i
KRKIC!

Laku noc i dovidjenja!

Jah

pre 17 godina

Odlican fudbaler, ali posle toliko godina u Arsenalu tesko ce se uklopiti na igru i zivot u SPaniji. Bice isto kao shto je Sevcenko proshao u Engleskoj.

BataDekky

pre 17 godina

Ova vest zapravo i ne pretstavlja nikakvu novost i sada treba očekivati ili novi demanti ili konačnu potvrdu transfera. Šta god da se desi niko neće biti iznenađen, jer je ova vest toliko puta objavljena da najmanje može biti senzacija.
Stiče se utisak da ni sam Henry nije doneo konačnu odluku da li da ostane u Arsenal-u ili da pređe u Barsu, i verovatno bi bio najsrećniji kada bi mogao u subotu da bude kapiten Arsenal-a, a u nedelju, sa Ronaldinho-m i Eto'o-om da rešeta protivnike po Španiji.
Mene samo iznenađuje uprava "topdžija" što ga nije pustila da ode prošle godine, kada je Barsa nudila 50 miliona eura, jer su sa tom kintom mogli da dovedu 2-3 kvalitetna pojačanja (Malouda, Trezeguet...) i umire revoltirane navijače. Sada je ponuda duplo manja, a na tržištu znatno veća konkurencija za igrače koje želi Arsenal...
Ukoliko Henry pređe u Španiju, to će značiti i definitivan oproštaj Arsenal-a od borbe za titulu, a njihovim navijačima će samo ostati nada, da će neko od ovih "afro-talenata", uspeti da nadomesti odlazak prve zvezde tima.

bojic

pre 17 godina

Ronaldinnjo,Eto,Mesi i Henry.ko to sada moze da zaustavi.A na BARSINOM sajtu pise da ce Henri biti prestavljen na CAMP NOU u ponedjeljak ili utorak.Samo napred BARSA.Samo je BARSA VISE OD KLUBA

joro10

pre 17 godina

BRAVO ANRI!VIDI SE DA I TI ZNAS KOJI KLUB JE NAJBOLJI!
Samo ko ce da igra u napadu,imamo 4 napadaca,a troje mogu da igraju!STA CE BITI,VIDECEMO!
SADA SAMO ZAMENA ZA PUJOLA!
SAMO BARSA!

CESC4

pre 17 godina

Jaki ste mi vi novokomponovani navijaci barse. Kad bi otisli Ronaldinjo i Eto video bih vas kako navijate, poceli biste da navijate za neki drugi klub. Arsenal je klub koji igra najlepsi fudbal na svetu i tako ce ostati sa ili bez Anrija. Dodji Babel!
AFC 4 LIFE!

awenger

pre 17 godina

"Ostalo mi je da prođem ljekarske preglede u ponedeljak , ali da odlučio sam se za barselonu"
Ovo je jutros rekao tjeri anri čovjek koji nam je prije samo godinu dana rekao da je odlučio da ostane u arsenalu do kraja karijere.
Hvala ti za sve lijepe uspomene tjeri!

Don Vitto

pre 17 godina

Henry je ziva legenda inema pravo niko da mu zamjeri za odlazak(ako do njega dodje).Ostao je kad je Arsenalu bilo najteze,ali covjek je jednostavno zeljan trofeja(Lige sampiona).Navijam za Arsenal i vjecno ce mi biti u srcu,a Henry-ju srecno gdje god igrao i zelim mu da dadne jos ovoliko golova!(Inace nisam neki ljubitelj Barcelone.)

king of snake

pre 17 godina

jedan spanski list je objavio da je Venger potpisao za Barsu!!!Sto znaci da Rajkard dolazi u Zvezdu!!!
A posto je potpisao i Anri,Deko prestavlja visak..A on je izrazio zelju da dodje u Zvezdu i igra LS...
A ako dodje on za njim dolazi i pola Barse(Eskero,Mota..)!!!
Samo jos da nadjemo opasnog napadaca i san ce postati java!!
Idemo Zvezdo!!!!!

marija

pre 17 godina

joj bre ljudi, kucnite u google-u pa cete pronaci razne izvore koji govore o potencijalnom anrijevom prelasku.

jos uvek kazu da nista nije konacno, i jos uvek anrijev agent porice da je doslo do potpisivanja ugovora..

i mislim stvarno je pomalo smesno da ovoliki komentari daju svakakve kvalifikacije o jednoj odluci Anrija... Sta, kao, vi najbolje znate koji sve faktori uticu na njegove odluke, i kao vi svi najbolje znate sta Anri zele od sebe i svog zivota?

Svi mi smo samo jedan subjekt koji iz svog ugla posmatranja i sa hiperbolisanim ili nafilovanim medijskim polu-informacijama gradimo neke pretpostavke.... a o stvarnom stanju stvari ne znamo mnogo... zato bi bilo bolje da se uzdrzimo malo....

Arsenal forever

pre 17 godina

Celo jutro gledma satelitsku i niko sem španskih medija ne tvrdi da je vest tačna. Čak i engleski mediji nemaju pojma, mada Sun (na osnovu spekulacija) smatra da je to gotova stvar.

Ono što je zabrinjavajuće je što postoji verovatnoća da će Venger da ode, a Anrijevim primerom možda krene Fabregas (koji je izjavio da mu je sudbina vezana za Vengera)...

Uprava je idiotski odbila ponudu Stan Kroenke-a i to je zacementiralo sudbinu kluba. Oni i taj ukleti novi stadion sa arapskim imenom u sred severnog Londona.

No Dein, no Henry and soon no Wenger. Arsenal as we know it, is dying a painful death.

Arsenal fan

pre 17 godina

Možete da maknete ono "španski mediji:" iz naslova pošto je i anri potvrdio da je potpisao za jedan klub iz španije kojeg ne bih imenovao ovom pilikom.
Zašto si otišao anriiiiiii!?

ZI - ZU

pre 17 godina

Kasiljas, - S. Ramos, Mecelder, Kanavaro,Migel Tores, - Gago, Dijara, - Rejes, Raul, Robinjo, - V. Nistelroj (1-4-2-3-1 ). Trener: Fabi Kapelo. Ovo je ekipa koja ce i sledece godine biti prvak Spanije. Sve pohvale Barseloni za lep i dopadljiv fudbal, ali sustina je u takmicenju. Kapelo je trener koji osvaja trofeje gde god radi ( Milan, Roma, Juventus, Real ).Njegove ekipe obicnim posmatracima mozda ne igraju lep fudbal, ali osvajaju trofeje. Jean od najvecih trenera svih vremena u najvecem klubu na Svetu sa pravim izborom igraca i pravilnom kompozicijom tima - formula za uspeh.
Veliki je i zato sto je priznao da se ogresio o Dejvida Bekama.

Filip

pre 17 godina

Nije mi jasno. Arsenal je imao peh ove godine sa povredama kljucnih napadaca (Van Persi, Anri), podmladili su tim drasticno i igrali klince ceo drugi deo sezone. Pre toga su igrali najlepsi fudbal na planeti i pozicionirali se da budu faktor na sva cetiri fronta. Onda se Anri povredio, kiksnuli su protiv PSV-a i Blekburna i relativno rutinski zavrsili na cetvrtom mestu, plasiravsi se u CL. Ovo je samo jedna sezona bez pehara. Prosle su se ipak plasirali u finale CL-a, gde su nesrecno izgubili od Barse. Zasto je nestrpljiv? Ovaj tim ima odlicnu perspektivu i zaista mislim da nije potrebno nista da se menja, vec da se momci zagrevaju bolje i sprece povrede. Leman, Kolo, Klisi, Galas, Ebue, Gilberto, Rosicky, Ljungberg, Hleb, Anri i Van Persi i dalje mogu da igraju kolo oko bilo koje druge ekipe. Nemoj Tijeri, ovo bi ti bila velika greska!!!

Kristijan

pre 17 godina

Henry ce da igra a onaj nezreli Eto'o il na klupu il menja klub. Ne zna da se ponasa i pravi gafove precesto. Ovi shabani iz reala sad su uzeli titulu slucajno i to im je za jos cetiri naredne godine.

Obožavateljka Cristiana Ronalda

pre 17 godina

@Arsenal fan
Sorry,ali mislim da ti je zivot vec skracen!Ali shta cesh-zivot ide dalje,iako nisam navijachica Arsenala,zao mi je,nisam mogla da poverujem kada sam prochitala novost!Mislela sam da ce Henry ipak ostati veran svojim tobdzijama!Ali vidim da nije tako,sobzirom na to da je on sam potvrdio,ali mi je zaista chudno zashto odmah nije rekao da je to Barcelona,nego nije hteo da imenuje klub!Shto reche vec neko,sa ili bez Henry-ja mislim da ce se Arsenal oporaviti,ovo je bila veoma teshka sezona za njih!PoZz za sve..

Obožavateljka Cristiana Ronalda

pre 17 godina

@Arsenal fan
Ispravljam i tebe,ali i sebe!Prethodni komentar sam napisala pre nego shto sam Henry-jevu izjavu uopshte i prochitala!Rekao je da je to Barcelona,ali ja mislim da ti kao i ostali navijachi Arsenala bar za sada necete josh to da priznate!Ma Arsenal je zaista sjajan tim i bez Thierry-ja Henry-ja,pretpostavljam da cesh se sloziti sa mnom jer si ti njihov fan,a meni su Tobdzije omiljeni engleski klub,naravno posle Crvenih djavola!Ostao im je Cesc Fab(inache moj omiljeni igrach iz Arsenala),i dr.mladi igrachi,a josh ako kupe i Babela...A shto se Barce tiche,poshto od shpanskih timova najvishe njih gotivim,jesu Ronaldinho,Messi,i sada Henry odlichan trio,ali josh uvek se ne zna da li ce se Henry uklopiti u ekipu,ipak je chitavih 8 godina igrao u Premijer ligi,mozda se ne uklopi dovoljno,pa bude isti sluchaj kao i sa Shevchenkom!Zivi bili,pa videli!Josh jednom-veliki POzZ za sve..

joro10

pre 17 godina

BRAVO ANRI!VIDI SE DA I TI ZNAS KOJI KLUB JE NAJBOLJI!
Samo ko ce da igra u napadu,imamo 4 napadaca,a troje mogu da igraju!STA CE BITI,VIDECEMO!
SADA SAMO ZAMENA ZA PUJOLA!
SAMO BARSA!

Arsenal fan

pre 17 godina

Nemooooooooooj Anri!!!!!!
Skratićeš mi život za deset godina a ljetnji raspust za mjesec dana. Razmisli još jednom... Ne čini istu grašku kao Patrik Vijera. Ti si kapiten i legenda Arsenala. Moooolim te ne idi...........

SQI

pre 17 godina

Ako je ovo istina, zaista me je razočarao kao čovek. Njegov Arsenal je u finalu LŠ pokraden protiv te iste Barselone, i tada nije hteo da ode u ovaj klub, stavljajući ipak moral ispred novca. Šta se sada promenilo, nemam pojma - sigurno ima i boljih i većih klubova od Barselone koji su hteli da ga vide u svojim redovima.

bojic

pre 17 godina

Ronaldinnjo,Eto,Mesi i Henry.ko to sada moze da zaustavi.A na BARSINOM sajtu pise da ce Henri biti prestavljen na CAMP NOU u ponedjeljak ili utorak.Samo napred BARSA.Samo je BARSA VISE OD KLUBA

Jah

pre 17 godina

Odlican fudbaler, ali posle toliko godina u Arsenalu tesko ce se uklopiti na igru i zivot u SPaniji. Bice isto kao shto je Sevcenko proshao u Engleskoj.

Dominator

pre 17 godina

Momci,to sto pricate je samo vasa potreba da se tesite.
Gudjonsen i Ezquerro sigurno idu iz Barselone ove godine.
Saviola je vec otisao.
I sta nam ostaje - samo Eto'o?Tako veliki klub ne moze i normalno je da se nikada nece oslanjati na usluge samo jednog klasicnog napadaca.Moze da dodje do povrede,daleko bilo,ali ono sto je sigurno je to da ce Eto'o sledece sezone igrati na Kupu Africkih nacija.I ko ce da igra onda za Barselonu?

Henry se povezuje sa Barselonom vec 2 godine,i ne razumem sta je tu sada tako cudno,da covek odluci da predje u bolji klub.

I onda 2008 zajedno u triju igraju on,Eto i
KRKIC!

Laku noc i dovidjenja!

king of snake

pre 17 godina

jedan spanski list je objavio da je Venger potpisao za Barsu!!!Sto znaci da Rajkard dolazi u Zvezdu!!!
A posto je potpisao i Anri,Deko prestavlja visak..A on je izrazio zelju da dodje u Zvezdu i igra LS...
A ako dodje on za njim dolazi i pola Barse(Eskero,Mota..)!!!
Samo jos da nadjemo opasnog napadaca i san ce postati java!!
Idemo Zvezdo!!!!!

CESC4

pre 17 godina

Jaki ste mi vi novokomponovani navijaci barse. Kad bi otisli Ronaldinjo i Eto video bih vas kako navijate, poceli biste da navijate za neki drugi klub. Arsenal je klub koji igra najlepsi fudbal na svetu i tako ce ostati sa ili bez Anrija. Dodji Babel!
AFC 4 LIFE!

Kristijan

pre 17 godina

Henry ce da igra a onaj nezreli Eto'o il na klupu il menja klub. Ne zna da se ponasa i pravi gafove precesto. Ovi shabani iz reala sad su uzeli titulu slucajno i to im je za jos cetiri naredne godine.

marija

pre 17 godina

joj bre ljudi, kucnite u google-u pa cete pronaci razne izvore koji govore o potencijalnom anrijevom prelasku.

jos uvek kazu da nista nije konacno, i jos uvek anrijev agent porice da je doslo do potpisivanja ugovora..

i mislim stvarno je pomalo smesno da ovoliki komentari daju svakakve kvalifikacije o jednoj odluci Anrija... Sta, kao, vi najbolje znate koji sve faktori uticu na njegove odluke, i kao vi svi najbolje znate sta Anri zele od sebe i svog zivota?

Svi mi smo samo jedan subjekt koji iz svog ugla posmatranja i sa hiperbolisanim ili nafilovanim medijskim polu-informacijama gradimo neke pretpostavke.... a o stvarnom stanju stvari ne znamo mnogo... zato bi bilo bolje da se uzdrzimo malo....

Obožavateljka Cristiana Ronalda

pre 17 godina

@Arsenal fan
Sorry,ali mislim da ti je zivot vec skracen!Ali shta cesh-zivot ide dalje,iako nisam navijachica Arsenala,zao mi je,nisam mogla da poverujem kada sam prochitala novost!Mislela sam da ce Henry ipak ostati veran svojim tobdzijama!Ali vidim da nije tako,sobzirom na to da je on sam potvrdio,ali mi je zaista chudno zashto odmah nije rekao da je to Barcelona,nego nije hteo da imenuje klub!Shto reche vec neko,sa ili bez Henry-ja mislim da ce se Arsenal oporaviti,ovo je bila veoma teshka sezona za njih!PoZz za sve..

ZI - ZU

pre 17 godina

Kasiljas, - S. Ramos, Mecelder, Kanavaro,Migel Tores, - Gago, Dijara, - Rejes, Raul, Robinjo, - V. Nistelroj (1-4-2-3-1 ). Trener: Fabi Kapelo. Ovo je ekipa koja ce i sledece godine biti prvak Spanije. Sve pohvale Barseloni za lep i dopadljiv fudbal, ali sustina je u takmicenju. Kapelo je trener koji osvaja trofeje gde god radi ( Milan, Roma, Juventus, Real ).Njegove ekipe obicnim posmatracima mozda ne igraju lep fudbal, ali osvajaju trofeje. Jean od najvecih trenera svih vremena u najvecem klubu na Svetu sa pravim izborom igraca i pravilnom kompozicijom tima - formula za uspeh.
Veliki je i zato sto je priznao da se ogresio o Dejvida Bekama.

Obožavateljka Cristiana Ronalda

pre 17 godina

@Arsenal fan
Ispravljam i tebe,ali i sebe!Prethodni komentar sam napisala pre nego shto sam Henry-jevu izjavu uopshte i prochitala!Rekao je da je to Barcelona,ali ja mislim da ti kao i ostali navijachi Arsenala bar za sada necete josh to da priznate!Ma Arsenal je zaista sjajan tim i bez Thierry-ja Henry-ja,pretpostavljam da cesh se sloziti sa mnom jer si ti njihov fan,a meni su Tobdzije omiljeni engleski klub,naravno posle Crvenih djavola!Ostao im je Cesc Fab(inache moj omiljeni igrach iz Arsenala),i dr.mladi igrachi,a josh ako kupe i Babela...A shto se Barce tiche,poshto od shpanskih timova najvishe njih gotivim,jesu Ronaldinho,Messi,i sada Henry odlichan trio,ali josh uvek se ne zna da li ce se Henry uklopiti u ekipu,ipak je chitavih 8 godina igrao u Premijer ligi,mozda se ne uklopi dovoljno,pa bude isti sluchaj kao i sa Shevchenkom!Zivi bili,pa videli!Josh jednom-veliki POzZ za sve..

Zeka peka

pre 17 godina

Sta kukate bez razloga? Jel lepo covek celu drugu polusezonu pricao da ce otici ako Arsenal ne dovede pojacanja sa kojima moze da ide na titulu u Premijer ligi? I koga su doveli-nikoga...

Don Vitto

pre 17 godina

Henry je ziva legenda inema pravo niko da mu zamjeri za odlazak(ako do njega dodje).Ostao je kad je Arsenalu bilo najteze,ali covjek je jednostavno zeljan trofeja(Lige sampiona).Navijam za Arsenal i vjecno ce mi biti u srcu,a Henry-ju srecno gdje god igrao i zelim mu da dadne jos ovoliko golova!(Inace nisam neki ljubitelj Barcelone.)

Filip

pre 17 godina

Nije mi jasno. Arsenal je imao peh ove godine sa povredama kljucnih napadaca (Van Persi, Anri), podmladili su tim drasticno i igrali klince ceo drugi deo sezone. Pre toga su igrali najlepsi fudbal na planeti i pozicionirali se da budu faktor na sva cetiri fronta. Onda se Anri povredio, kiksnuli su protiv PSV-a i Blekburna i relativno rutinski zavrsili na cetvrtom mestu, plasiravsi se u CL. Ovo je samo jedna sezona bez pehara. Prosle su se ipak plasirali u finale CL-a, gde su nesrecno izgubili od Barse. Zasto je nestrpljiv? Ovaj tim ima odlicnu perspektivu i zaista mislim da nije potrebno nista da se menja, vec da se momci zagrevaju bolje i sprece povrede. Leman, Kolo, Klisi, Galas, Ebue, Gilberto, Rosicky, Ljungberg, Hleb, Anri i Van Persi i dalje mogu da igraju kolo oko bilo koje druge ekipe. Nemoj Tijeri, ovo bi ti bila velika greska!!!

awenger

pre 17 godina

"Ostalo mi je da prođem ljekarske preglede u ponedeljak , ali da odlučio sam se za barselonu"
Ovo je jutros rekao tjeri anri čovjek koji nam je prije samo godinu dana rekao da je odlučio da ostane u arsenalu do kraja karijere.
Hvala ti za sve lijepe uspomene tjeri!

BataDekky

pre 17 godina

Ova vest zapravo i ne pretstavlja nikakvu novost i sada treba očekivati ili novi demanti ili konačnu potvrdu transfera. Šta god da se desi niko neće biti iznenađen, jer je ova vest toliko puta objavljena da najmanje može biti senzacija.
Stiče se utisak da ni sam Henry nije doneo konačnu odluku da li da ostane u Arsenal-u ili da pređe u Barsu, i verovatno bi bio najsrećniji kada bi mogao u subotu da bude kapiten Arsenal-a, a u nedelju, sa Ronaldinho-m i Eto'o-om da rešeta protivnike po Španiji.
Mene samo iznenađuje uprava "topdžija" što ga nije pustila da ode prošle godine, kada je Barsa nudila 50 miliona eura, jer su sa tom kintom mogli da dovedu 2-3 kvalitetna pojačanja (Malouda, Trezeguet...) i umire revoltirane navijače. Sada je ponuda duplo manja, a na tržištu znatno veća konkurencija za igrače koje želi Arsenal...
Ukoliko Henry pređe u Španiju, to će značiti i definitivan oproštaj Arsenal-a od borbe za titulu, a njihovim navijačima će samo ostati nada, da će neko od ovih "afro-talenata", uspeti da nadomesti odlazak prve zvezde tima.

Arsenal forever

pre 17 godina

Celo jutro gledma satelitsku i niko sem španskih medija ne tvrdi da je vest tačna. Čak i engleski mediji nemaju pojma, mada Sun (na osnovu spekulacija) smatra da je to gotova stvar.

Ono što je zabrinjavajuće je što postoji verovatnoća da će Venger da ode, a Anrijevim primerom možda krene Fabregas (koji je izjavio da mu je sudbina vezana za Vengera)...

Uprava je idiotski odbila ponudu Stan Kroenke-a i to je zacementiralo sudbinu kluba. Oni i taj ukleti novi stadion sa arapskim imenom u sred severnog Londona.

No Dein, no Henry and soon no Wenger. Arsenal as we know it, is dying a painful death.

Arsenal fan

pre 17 godina

Možete da maknete ono "španski mediji:" iz naslova pošto je i anri potvrdio da je potpisao za jedan klub iz španije kojeg ne bih imenovao ovom pilikom.
Zašto si otišao anriiiiiii!?