Fudbal 80

Četvrtak, 10.08.2023.

20:20

Duljaj: Ništa nije do igrača, ja sam kriv!

Trener Partizana Igor Duljaj preuzeo je odgovornost za težak poraz u Azerbejdžanu od Sabaha rezultatom 2:0 (0:0).

Duljaj: Ništa nije do igraèa, ja sam kriv! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Jole

pre 1 godinu

Ne moze da bude bolie jer ti neznas nisivtrenervni za 1.ligu. bolje odmah daj otkaz nego posle 5 izgubljenih utakmica kada se vise nista ne moze uraditi.

Pera

pre 1 godinu

Ako si kriv samo ti jos danas podnesi ostavku i pudti igrace da igraju, zar ne. Ipak,.mislim da je to samo lupetanje neinteligentnog coveka.

Delije Ježevica

pre 1 godinu

Nije se moglo više protiv ekipe koja ima sve pobede u Evropi u svojoj povijesti.

Hrabro smo se branili ceo meč protiv tog europskog velikana.
(grobari Varaždin, 10. avgust 2023 20:40)

Za naši i Robijevi dećki imaju najbolji tim u povijesti Lige prvaka!

Pfc

pre 1 godinu

Od skole nema ni osmoletku, knjigu nije procitao u zivotu, kako da sastavi recenicu bez zamuckivanja? Fond reci kao dete od 6 godina...

Iskren

pre 1 godinu

Najmanje je do tebe, nego je do toga sto vas u Evropi ne guraju sudije i savez kao u domacem prvenstvu poslednjih 20 godina pa jedino zbog toga niste ispali iz lige.

Amin

pre 1 godinu

Igore ti si dobar decko i zasto ucestvujes u unistavanju Partizana.
(Ja Moje, 10. avgust 2023 21:02)

Ja sam cuo da vas unistava duboka drzava. Kakvi cirkusanti hahahaha

dosta je više

pre 1 godinu

Pa kako te Igore nije sramota? Šta još treba da izgubiš da bi se poneo kao častan čovek i otišao? Pa tim ti je totalno nepovezan, nema ni glavu ni rep, niti su grupa niti su tim. Na terenu izgledaju kao da su biciklisti ili vaterpolisti. Sezonu si završio ka četvrti u istorijskoj sezoni u kojoj prve tri ekipe igraju grupnu fazu. Pa gde je ta tvoja granica stida? A svi pričaju da si dobar čovek. U čemu si dobar?

N1vaders

pre 1 godinu

Igor je rekao bi dobar čovek.
Ali, ne može odbrambeni igrač biti uspešan trener.Taj tim ne može ni za oko igrati lepo, kamoli postizati rezultate.Evo, i on reče, ja sam kriv.
(Idi begaj, 10. avgust 2023 21:21)

Nije da branim duljaja al gvardiola bi zadnji vezni bio? Anćeloti isto?

Dex

pre 1 godinu

Nego jel skupljate bodove za nacionalni koeficijent? Cirkusanti bili i ostali. Najzalosnije sto terorisu po drzavi i pusta im se sve. Licemeri obicni

Bane

pre 1 godinu

nemoj davati sebi na znacaju! Ti se tu pitas koliko i ja...
(sima, 10. avgust 2023 22:22)

hahahah kakav cirkus od vas. Navijaci rezultta, si..ce i pozeri

Danilo

pre 1 godinu

Kakav Duljaj kriv , covrk pocetnik ekipa ispodprosecna , sem golmaan koji je izvuko da se ne primi jos neki gol .Ovih iz uprave naravno nema nigde hahahah .Partizan je miljama daleko od Zvezde a bogamk tesko ce k sa ovima ostalima da se nosi uskoro

kukala nam majka

pre 1 godinu

Ja stvarno ne znam čemu služe ovi Partizanovi bekovi. Na svakoj utakmici svako protivnik centrira milion puta sa svake strane, u igri jedan na jedan ne mogu apsolutno nikoga da sačuvaju. Sposobni su da naprave glup faul u opasnoj zoni i maksimum maksimuma je da već osvojenu loptu krajnjim naporom izbace u korner. U prekidima obično nikoga ne čuvaju i samo mole boga da lopta ne padne blizu njih. U napadačkoj fazi su nemmoćni za bilo šta. Centaršutevi obično završavaju iza gola ili u telu protivničkog igrača. A da recimo probiju stranu i šutnu ili vrate povratnu loptu to bi bilo čudo neviđeno. Ne mogu čudu da se načudim da ti momci žive i to dobro od fudbala. Igre sa kojom oni nikakve veze nemaju. Najgore je što isto ovo važi i za štopere.

DjukaDrugi

pre 1 godinu

Pa daj otkaz,šta čekaš?Teško je očekivati da će iz uprave koja obraza nema iko da se obrati navijačima i podnese odgovornost.Dok veliki brat ne kaže da je dosta.

Jesenja magla

pre 1 godinu

Nekoliko puta sam procitao izjavu i ništa nisam razumeo osim onog cuvenog kod nas "preuzimam odgovornost" i pojela maca. Ti bre Duljaje ne umes ni smislenu recenicu da sastavis a kamoli tim. Ali da ne bude da se kola lome samo na tebi tako pogubljenom, svi treba da lete. Kakav bre bojkot Grobari, oni to i zele. Svi na stadion da teramo bandu pa da sa stadiona odemo ili mi ili oni. BBB su 10 godina bojkotom terali Mamica i na kraju ga nisu oni oterali nego krivični postupak.

Milan

pre 1 godinu

"Tri utakmice zaredom smo igrali."

Ostali klubovi odigraju dve utakmice pa onda okopavaju kukuruz, vode konje na ispašu, rade druge zanate pa se vrate fudbalu jer bi bilo previše da odjednom odigraju tri utakmice zaredom.

Ponekad mi bude žao koliko fudbaleri (u ovom slučaju bivši) mogu da budu maloumni. 'Beš mi sve ako im je prosečan IQ veći od 70 u onoj svlačionici. 90% njih imaju ogroman problem da spoje dve rečenice bez zamuckivanja, razgovetno, bez nekih neartikulisanih zvukova, pokreta, itd. i da sve to ima smisla. Bukvalno mi treba desetak sekundi slušanja njihovih intervjua da vidim da l' imaju dva grama mozga, i većina ga nema uopšte.

joker

pre 1 godinu

šta kažu ,eto kad ruše partizan sa 2 og mesta da bi tsc igrao ...hahahah ,pa oni dobiše 3 od brage ,vi ste trebali petardu od tima koji postoji 6godina i najskuplji igrač 500k

veliki strumf

pre 1 godinu

Читајући коментаре навијача Партизана, схватио сам да Партизан заправо НАМЕРНО губи да напакости Звезди око коефицијента. Шта им још неће пасти на памет?
(Стара школа, 10. avgust 2023 20:31). Тако су намерно изгубили трећу утакмицу у Арени од Реала да би зарадили паре од 4. утакмице и да би Пантер могао да игра полуфинале на Ф4. Потом су намерно изгубили и 4. утакмицу да би се Пантер вратио за пету. Онда су пету изгубили јер их Ф4 у ствари уопште није занимао. А због коефицијента стално губе од Флоре, Шерифа, Шамрока, понекад приме и петарду од Тикве само да би напакостили српском фудбалу. И тако…

veliki strumf

pre 1 godinu

"Tri utakmice zaredom smo igrali. Kalulu je bio planiran da uđe kasnije, imao je povredu, pa je plan bio da uđe pa da izađe, da počne, pa ćemo videti šta dalje. Problem je kako smo ušli utakmicu, ja sam kriv, nema ništa do igrača".
Шта наприча човек, је л’ га неко разумео??? Замисли играли 3 утакмице за редом, нису ниједну преко реда! Чак 3??? Аууу па мора да су уморни играчи, крај је сезоне, исцрпљени… А Калулу, шта је на крају био план, да ли је ко скапирао и какве то везе има са тиме да везе благе цео меч нису имали и могли су да попију 5 комада??? И што је проблем како су ушли у утакмицу кад су голове примили тек у задњој четвртини меча? Баш га ништа нисам разумео.

Idi begaj

pre 1 godinu

Igor je rekao bi dobar čovek.
Ali, ne može odbrambeni igrač biti uspešan trener.Taj tim ne može ni za oko igrati lepo, kamoli postizati rezultate.Evo, i on reče, ja sam kriv.

macconi

pre 1 godinu

Secam se da je pred utakmicu rekao da zna sve o Sabahu...isto tako je Stankovic rekao da zna sve o Makabiju i da je Zvezda favorit...i Barakov Makabi mu je pokazao kolika je neznalica...nasi treneri kao da ne znaju sa kojim igracima raspolazu u svom timu i koliko oni mogu,a kamo li da procene jacinu protivnika

Cubaka

pre 1 godinu

"Kalulu je bio planiran da uđe kasnije, imao je povredu, pa je plan bio da uđe pa da izađe, da počne, pa ćemo videti šta dalje"..............Moze li iko da mi pojasni ovo ili izjavu "Igrali smo tri utakmice zaredom"...........Svi kazu da je Duljaj dobar covek ali meni se cini da se ovde bas ne snalazi.

stvarnost

pre 1 godinu

U modernom fudbalu možeš i od relativno slabijih igrača da uz dobru fizičku spremu i taktičku postavku igre napravljenu u skladu sa profilom igrača koje imaš, čitaj stariji Milojević u Zvezdi, da napraviš dobru takmičarsku ekipu. A ovo na šta tvoja ekipa liči, nema ni u stripu ni u crtanom filmu. Nisi ti Igore za ovo. Bolje je da koliko večeras prekineš ovu agoniju jer ćeš ući u istoriju Partizana kao najlošiji trener. Mislim da bi igrači bolje igrali bez trenera jer lošije jednostavno nije moguće.

ford

pre 1 godinu

Nije se moglo više protiv ekipe koja ima sve pobede u Evropi u svojoj povijesti.

Hrabro smo se branili ceo meč protiv tog europskog velikana.
(grobari Varaždin, 10. avgust 2023 20:40)

Ovo em što je najbolji komentar,em što cinično pokazuje sve!!

kibo

pre 1 godinu

Nisi ti ništa kriv nego uprava koja te tu dovela, dakle uprava i samo UPRAVA JE KRIVA za ovo rasulo u Partizanu, ako sad ne odu treba ih na silu oterati za svagda!!!

treća sreća

pre 1 godinu

Naslov nije tačan,već je najveći krivac onaj ko je postavio "ovog" trenera.Da li zaista mislite da bi iole neki pravi, ali istinski pravi navijač Partizana, neko ko zaista misli dobro Partizanu postavio ikada za trenere Petrića, Stolicu i Duljaja? Nikad naravno, jer su njihove trenerske sposobnosti, rezultati i iskustva nedovoljni za Partizan. To je svima jasno. Partizan od Save Miloševića nema trenera,ali je Savo oteran jer je tražio od svojih igrače "da se rastrče" imao smelosti da se suprotstavi Zvezdi u derbijima pa izvede najajči sastav sa Sumom, Sadikom i Nathom i pobeđuje je neretko. Takav Partizan je i sa Mančesterom igrao egal ali kao "rezultat" svega toga stiže šutiranje flašica i rasprave sa sudijama i Savo biva oteran a ja kažem proteran. Dovodi se Stanojević koji ruši takav tim i igru Partizana pa Fići obezvređuje transfer, Sadiku je bar za 30%smanjio cenu a Sumu je uništio jer se ne "uklapa u nemački sistem igre" kakvom "Partizan teži". Kao rezultat toga dobijamo odlazak sva ta tri igrača po smešnim cenama i tako se oslabio tim a kasa kluba se nije napunila. Nastavlja se šikaniranjem Natha posebno u derbijima. Kakav god da je bio Iliev ipak je zaista imao njuh za igrače ali eto,nema ni Save Miloševića u Partizanu a nema ni Ilieva. Slučajno?! hehehe Sve što je nakon toga bilo je samo "odrađivanje posla i ispunjavanje zadataka" po adaptiranom scenariju,samo su se reditelji i glumci smenjivali,od Stolice do Duljaja,ovo je samo novi serijal iste priče,tužne priče!

Sone0808

pre 1 godinu

Svi koji pominju koeficijent i kako ce Zvezda u kvalifikacije, naravno da hoce, jer je i bilo po planu da se naredne sezone igraju kvalifikacije. LS se reformise i svakako ne bi sampion isao direktno naredne sezone. Medjutim, trebalo bi da imamo 2 predstavnika u kvalifikacijama za LS. Znaci ne direktno vec oba u kvalifikacije od kojih sampion u plej of.

E sad, dragi moji, koeficijent se gleda u poslednjih 5 sezona a ne 7, 10 ili jednu sezonu. Znaci, bitan je u poslednjih 5 godina i tu je Zvezda mnogo vise doprinela od Partizana. Partizan jeste doprineo vise prosle sezone ali kao sto rekoh, bitan je u poslednjih 5 sezona. Nista Vi ne odmazete Zvezdi vec isključivo sebi, Zvezda ima svoj koeficijent koji joj garantuje PO svakakog takmičenja u naredne 3 godine ali ce naravno kretati ranije u kvalifikacije.

slavisa

pre 1 godinu

Prestanite vise sa cviljenjem da vas neko krade vi pojma nemate TSC je puno bolji za ovo sto vi prikazujete bolje bi bilo da vas nema sramota gubi se i slobodno povedi ovu grupu penzijonera sa sobom.

Don Vito

pre 1 godinu

Druze moj,preposteni covece...nisi ni ti kriv,jednostavno ne znas,nisi kapacitet...kriv je onaj koji te doveo,onaj koji na smesnu ekipu dovede trenera pocetnika sto je sjajna kombinacija za samoubistvo!
Ti si samo kolateralna steta,koliko za par kola ces otici a ove stetocine koje su te postavile ce nazalost ostati,ostace i Sveta Steta i Danilo veciti talenat,ostace nam i vrli sportski direktor Ivica...u prevodu katanac u najavi!!!

decathlon

pre 1 godinu

Partizan nema kvalitet za Evropu ali je u prva dva kola protiv TSC-a i Vojvodine igrao veoma dobro. Prioritet je domaće prvenstvo a bodove za UEFA koeficijent neka sakuplja C.Zvezda.

goran...

pre 1 godinu

igore brate ostaces upamcen kao trener koji je ostvario najgore rezultate u istoriji partizana...a uprava pomjera granice svakom narednom utakmicom...neka vam je na cast svima...

ford

pre 1 godinu

Potcenio si ih Igore,primer gde na klupi držiš još uvek najboljeg igrača do 55og minuta,pa ga menjaš za Kalulua,a celo prvo niste izašli iz 16.
Ili je to deo taktike,ipak si ti stručnjak.

Nikola

pre 1 godinu

Ma nije ni do tebe, nisi ti kriv kao ni igrači što ne znate. Već oni koji su vas odabrali i rekli da znate.
Mada su se tek ti pokazali da ne znaju.
Tako da u stvari niko nije kriv.
Problem je rešen jer problema nema, sve je na svom mestu.

...

pre 1 godinu

ok majstore…kada preuzmes odgovornost onda snosis i posledice…ovako sve zvuci pateticno…realno si na nivou Stolice…bice isti scenario kao prosle godine

ljuba

pre 1 godinu

Ubedljivo najgluplja izjava bilo kog trenera u bilo kom sportu i bilo kog kluba, nevažno.
Mislim da ni oni koji to izjavjuju ne znaju sta time hoće da kažu, pa ok, ima i do postavke igre nešto, naravno, al brate nisi ti igrao Duljaje nego 11 igrača na terenu. Da su bolji i talentovaniji odigrali i to je uvek tako. Šta znači"ja sam kriv a ne igrači" ?!
Haos.

wer

pre 1 godinu

samo ces ganima dati ammunition za prozivke:
sabah, kako to bizarno zvuci..

opasno se priblizavas stankeli i njegovim evropskim 'dostignucima'
omoniji, serifu, miћilendu i haifi

grobari Varaždin

pre 1 godinu

Nije se moglo više protiv ekipe koja ima sve pobede u Evropi u svojoj povijesti.

Hrabro smo se branili ceo meč protiv tog europskog velikana.

Стара школа

pre 1 godinu

Читајући коментаре навијача Партизана, схватио сам да Партизан заправо НАМЕРНО губи да напакости Звезди око коефицијента. Шта им још неће пасти на памет?

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Nisi ti ništa kriv. Ti si bio jedan od retkih igrača Partizana koji je znao da igra fudbal i koji je bio borac i profesionalac. Čak i to što si trener početnik, nije bitno za ovaj nivo fudbala ( a šta bi grobari, da im dodje Poketino?)
Jednostavno, klub ima najgoru upravu u istoriji, teške vezare od igrača, lažnu priču o omladinskoj školi koja izbacuje poluigrače, i svega par stotina iskrenih navijača koji vole klub (ostali su mrzitelji Zvezde a za klub ih boli uvo).
Treba vam reset od nule. Sami biste trebali da dobrovoljno odete u najniži rang takmičenja, proglasite amaterski klub dok ne napravite neke rezultate i privučete publiku i kapital. Garantujem da biste za šest-sedam godina bili prvaci i igrali Ligu Šampiona. Već dugo ste ogrezli u nepoštenje i nerad, reset bi vam dobro došao.
Ni Zvezda nije mnogo bolja, ali makar ima verne navijače (ne mislim na plaćenike) i kakav-takav kriterijum pri dovodjenju igrača i trenera.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

- Menig (?!) pre Kalulua na krilu
- Belic iz nekog razloga igrao previse ispred Kanutea zbog cega smo bili uzasni u oba smera
- Filipovic (?!) pre Stojkovica na beku
- UZASNE izmene celog veznog reda
- MENIG OSTAO U IGRI (?!?!?!?!)
- UBACIO NIKOLICA (?!?!?!?!)

Nisu bolji, ali smo mi bili JEZIVI. Gordan bi ove pobedio bez vecih problema sa ovom ekipom...

Back in Black

pre 1 godinu

Ništa Duljaj odlazi a na njegovo mesto dolazi mag svetskog fudbala i od juce navijac Partizana jedan jedini neponovljivi Milorad Miki Kosanovic.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Stara skola, ne zameri im druze. Ne prate oni fudbal ovih dana, samo kosarku tako da ni ne znaju da ce od sezone 2024/2025 da se racuna samo klupski a ne nacionalni koeficijent za UEFA takmicenja.

Plavi269

pre 1 godinu

Tri utakmice zaredom smo igrali - Šta tačno znači ova izjava? Može li uopšte da se odigra treća utakmica bez prve dve?

Kalulu je bio planiran da uđe kasnije, imao je povredu, pa je plan bio da uđe pa da izađe, da počne... - Nije ušao, nego je samo izašao, što će reći na kraju ništa od plana.

grobari Varaždin

pre 1 godinu

Nije se moglo više protiv ekipe koja ima sve pobede u Evropi u svojoj povijesti.

Hrabro smo se branili ceo meč protiv tog europskog velikana.

...

pre 1 godinu

ok majstore…kada preuzmes odgovornost onda snosis i posledice…ovako sve zvuci pateticno…realno si na nivou Stolice…bice isti scenario kao prosle godine

Back in Black

pre 1 godinu

Ništa Duljaj odlazi a na njegovo mesto dolazi mag svetskog fudbala i od juce navijac Partizana jedan jedini neponovljivi Milorad Miki Kosanovic.

goran...

pre 1 godinu

igore brate ostaces upamcen kao trener koji je ostvario najgore rezultate u istoriji partizana...a uprava pomjera granice svakom narednom utakmicom...neka vam je na cast svima...

Plavi269

pre 1 godinu

Tri utakmice zaredom smo igrali - Šta tačno znači ova izjava? Može li uopšte da se odigra treća utakmica bez prve dve?

Kalulu je bio planiran da uđe kasnije, imao je povredu, pa je plan bio da uđe pa da izađe, da počne... - Nije ušao, nego je samo izašao, što će reći na kraju ništa od plana.

Стара школа

pre 1 godinu

Читајући коментаре навијача Партизана, схватио сам да Партизан заправо НАМЕРНО губи да напакости Звезди око коефицијента. Шта им још неће пасти на памет?

Nikola

pre 1 godinu

Ma nije ni do tebe, nisi ti kriv kao ni igrači što ne znate. Već oni koji su vas odabrali i rekli da znate.
Mada su se tek ti pokazali da ne znaju.
Tako da u stvari niko nije kriv.
Problem je rešen jer problema nema, sve je na svom mestu.

ljuba

pre 1 godinu

Ubedljivo najgluplja izjava bilo kog trenera u bilo kom sportu i bilo kog kluba, nevažno.
Mislim da ni oni koji to izjavjuju ne znaju sta time hoće da kažu, pa ok, ima i do postavke igre nešto, naravno, al brate nisi ti igrao Duljaje nego 11 igrača na terenu. Da su bolji i talentovaniji odigrali i to je uvek tako. Šta znači"ja sam kriv a ne igrači" ?!
Haos.

veliki strumf

pre 1 godinu

Читајући коментаре навијача Партизана, схватио сам да Партизан заправо НАМЕРНО губи да напакости Звезди око коефицијента. Шта им још неће пасти на памет?
(Стара школа, 10. avgust 2023 20:31). Тако су намерно изгубили трећу утакмицу у Арени од Реала да би зарадили паре од 4. утакмице и да би Пантер могао да игра полуфинале на Ф4. Потом су намерно изгубили и 4. утакмицу да би се Пантер вратио за пету. Онда су пету изгубили јер их Ф4 у ствари уопште није занимао. А због коефицијента стално губе од Флоре, Шерифа, Шамрока, понекад приме и петарду од Тикве само да би напакостили српском фудбалу. И тако…

Cubaka

pre 1 godinu

"Kalulu je bio planiran da uđe kasnije, imao je povredu, pa je plan bio da uđe pa da izađe, da počne, pa ćemo videti šta dalje"..............Moze li iko da mi pojasni ovo ili izjavu "Igrali smo tri utakmice zaredom"...........Svi kazu da je Duljaj dobar covek ali meni se cini da se ovde bas ne snalazi.

Milan

pre 1 godinu

"Tri utakmice zaredom smo igrali."

Ostali klubovi odigraju dve utakmice pa onda okopavaju kukuruz, vode konje na ispašu, rade druge zanate pa se vrate fudbalu jer bi bilo previše da odjednom odigraju tri utakmice zaredom.

Ponekad mi bude žao koliko fudbaleri (u ovom slučaju bivši) mogu da budu maloumni. 'Beš mi sve ako im je prosečan IQ veći od 70 u onoj svlačionici. 90% njih imaju ogroman problem da spoje dve rečenice bez zamuckivanja, razgovetno, bez nekih neartikulisanih zvukova, pokreta, itd. i da sve to ima smisla. Bukvalno mi treba desetak sekundi slušanja njihovih intervjua da vidim da l' imaju dva grama mozga, i većina ga nema uopšte.

macconi

pre 1 godinu

Secam se da je pred utakmicu rekao da zna sve o Sabahu...isto tako je Stankovic rekao da zna sve o Makabiju i da je Zvezda favorit...i Barakov Makabi mu je pokazao kolika je neznalica...nasi treneri kao da ne znaju sa kojim igracima raspolazu u svom timu i koliko oni mogu,a kamo li da procene jacinu protivnika

Kozuki Oden

pre 1 godinu

- Menig (?!) pre Kalulua na krilu
- Belic iz nekog razloga igrao previse ispred Kanutea zbog cega smo bili uzasni u oba smera
- Filipovic (?!) pre Stojkovica na beku
- UZASNE izmene celog veznog reda
- MENIG OSTAO U IGRI (?!?!?!?!)
- UBACIO NIKOLICA (?!?!?!?!)

Nisu bolji, ali smo mi bili JEZIVI. Gordan bi ove pobedio bez vecih problema sa ovom ekipom...

veliki strumf

pre 1 godinu

"Tri utakmice zaredom smo igrali. Kalulu je bio planiran da uđe kasnije, imao je povredu, pa je plan bio da uđe pa da izađe, da počne, pa ćemo videti šta dalje. Problem je kako smo ušli utakmicu, ja sam kriv, nema ništa do igrača".
Шта наприча човек, је л’ га неко разумео??? Замисли играли 3 утакмице за редом, нису ниједну преко реда! Чак 3??? Аууу па мора да су уморни играчи, крај је сезоне, исцрпљени… А Калулу, шта је на крају био план, да ли је ко скапирао и какве то везе има са тиме да везе благе цео меч нису имали и могли су да попију 5 комада??? И што је проблем како су ушли у утакмицу кад су голове примили тек у задњој четвртини меча? Баш га ништа нисам разумео.

DjukaDrugi

pre 1 godinu

Pa daj otkaz,šta čekaš?Teško je očekivati da će iz uprave koja obraza nema iko da se obrati navijačima i podnese odgovornost.Dok veliki brat ne kaže da je dosta.

stvarnost

pre 1 godinu

U modernom fudbalu možeš i od relativno slabijih igrača da uz dobru fizičku spremu i taktičku postavku igre napravljenu u skladu sa profilom igrača koje imaš, čitaj stariji Milojević u Zvezdi, da napraviš dobru takmičarsku ekipu. A ovo na šta tvoja ekipa liči, nema ni u stripu ni u crtanom filmu. Nisi ti Igore za ovo. Bolje je da koliko večeras prekineš ovu agoniju jer ćeš ući u istoriju Partizana kao najlošiji trener. Mislim da bi igrači bolje igrali bez trenera jer lošije jednostavno nije moguće.

kukala nam majka

pre 1 godinu

Ja stvarno ne znam čemu služe ovi Partizanovi bekovi. Na svakoj utakmici svako protivnik centrira milion puta sa svake strane, u igri jedan na jedan ne mogu apsolutno nikoga da sačuvaju. Sposobni su da naprave glup faul u opasnoj zoni i maksimum maksimuma je da već osvojenu loptu krajnjim naporom izbace u korner. U prekidima obično nikoga ne čuvaju i samo mole boga da lopta ne padne blizu njih. U napadačkoj fazi su nemmoćni za bilo šta. Centaršutevi obično završavaju iza gola ili u telu protivničkog igrača. A da recimo probiju stranu i šutnu ili vrate povratnu loptu to bi bilo čudo neviđeno. Ne mogu čudu da se načudim da ti momci žive i to dobro od fudbala. Igre sa kojom oni nikakve veze nemaju. Najgore je što isto ovo važi i za štopere.

Jesenja magla

pre 1 godinu

Nekoliko puta sam procitao izjavu i ništa nisam razumeo osim onog cuvenog kod nas "preuzimam odgovornost" i pojela maca. Ti bre Duljaje ne umes ni smislenu recenicu da sastavis a kamoli tim. Ali da ne bude da se kola lome samo na tebi tako pogubljenom, svi treba da lete. Kakav bre bojkot Grobari, oni to i zele. Svi na stadion da teramo bandu pa da sa stadiona odemo ili mi ili oni. BBB su 10 godina bojkotom terali Mamica i na kraju ga nisu oni oterali nego krivični postupak.

joker

pre 1 godinu

šta kažu ,eto kad ruše partizan sa 2 og mesta da bi tsc igrao ...hahahah ,pa oni dobiše 3 od brage ,vi ste trebali petardu od tima koji postoji 6godina i najskuplji igrač 500k

ford

pre 1 godinu

Nije se moglo više protiv ekipe koja ima sve pobede u Evropi u svojoj povijesti.

Hrabro smo se branili ceo meč protiv tog europskog velikana.
(grobari Varaždin, 10. avgust 2023 20:40)

Ovo em što je najbolji komentar,em što cinično pokazuje sve!!

Don Vito

pre 1 godinu

Druze moj,preposteni covece...nisi ni ti kriv,jednostavno ne znas,nisi kapacitet...kriv je onaj koji te doveo,onaj koji na smesnu ekipu dovede trenera pocetnika sto je sjajna kombinacija za samoubistvo!
Ti si samo kolateralna steta,koliko za par kola ces otici a ove stetocine koje su te postavile ce nazalost ostati,ostace i Sveta Steta i Danilo veciti talenat,ostace nam i vrli sportski direktor Ivica...u prevodu katanac u najavi!!!

slavisa

pre 1 godinu

Prestanite vise sa cviljenjem da vas neko krade vi pojma nemate TSC je puno bolji za ovo sto vi prikazujete bolje bi bilo da vas nema sramota gubi se i slobodno povedi ovu grupu penzijonera sa sobom.

ford

pre 1 godinu

Potcenio si ih Igore,primer gde na klupi držiš još uvek najboljeg igrača do 55og minuta,pa ga menjaš za Kalulua,a celo prvo niste izašli iz 16.
Ili je to deo taktike,ipak si ti stručnjak.

kibo

pre 1 godinu

Nisi ti ništa kriv nego uprava koja te tu dovela, dakle uprava i samo UPRAVA JE KRIVA za ovo rasulo u Partizanu, ako sad ne odu treba ih na silu oterati za svagda!!!

Sone0808

pre 1 godinu

Svi koji pominju koeficijent i kako ce Zvezda u kvalifikacije, naravno da hoce, jer je i bilo po planu da se naredne sezone igraju kvalifikacije. LS se reformise i svakako ne bi sampion isao direktno naredne sezone. Medjutim, trebalo bi da imamo 2 predstavnika u kvalifikacijama za LS. Znaci ne direktno vec oba u kvalifikacije od kojih sampion u plej of.

E sad, dragi moji, koeficijent se gleda u poslednjih 5 sezona a ne 7, 10 ili jednu sezonu. Znaci, bitan je u poslednjih 5 godina i tu je Zvezda mnogo vise doprinela od Partizana. Partizan jeste doprineo vise prosle sezone ali kao sto rekoh, bitan je u poslednjih 5 sezona. Nista Vi ne odmazete Zvezdi vec isključivo sebi, Zvezda ima svoj koeficijent koji joj garantuje PO svakakog takmičenja u naredne 3 godine ali ce naravno kretati ranije u kvalifikacije.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Nisi ti ništa kriv. Ti si bio jedan od retkih igrača Partizana koji je znao da igra fudbal i koji je bio borac i profesionalac. Čak i to što si trener početnik, nije bitno za ovaj nivo fudbala ( a šta bi grobari, da im dodje Poketino?)
Jednostavno, klub ima najgoru upravu u istoriji, teške vezare od igrača, lažnu priču o omladinskoj školi koja izbacuje poluigrače, i svega par stotina iskrenih navijača koji vole klub (ostali su mrzitelji Zvezde a za klub ih boli uvo).
Treba vam reset od nule. Sami biste trebali da dobrovoljno odete u najniži rang takmičenja, proglasite amaterski klub dok ne napravite neke rezultate i privučete publiku i kapital. Garantujem da biste za šest-sedam godina bili prvaci i igrali Ligu Šampiona. Već dugo ste ogrezli u nepoštenje i nerad, reset bi vam dobro došao.
Ni Zvezda nije mnogo bolja, ali makar ima verne navijače (ne mislim na plaćenike) i kakav-takav kriterijum pri dovodjenju igrača i trenera.

Idi begaj

pre 1 godinu

Igor je rekao bi dobar čovek.
Ali, ne može odbrambeni igrač biti uspešan trener.Taj tim ne može ni za oko igrati lepo, kamoli postizati rezultate.Evo, i on reče, ja sam kriv.

treća sreća

pre 1 godinu

Naslov nije tačan,već je najveći krivac onaj ko je postavio "ovog" trenera.Da li zaista mislite da bi iole neki pravi, ali istinski pravi navijač Partizana, neko ko zaista misli dobro Partizanu postavio ikada za trenere Petrića, Stolicu i Duljaja? Nikad naravno, jer su njihove trenerske sposobnosti, rezultati i iskustva nedovoljni za Partizan. To je svima jasno. Partizan od Save Miloševića nema trenera,ali je Savo oteran jer je tražio od svojih igrače "da se rastrče" imao smelosti da se suprotstavi Zvezdi u derbijima pa izvede najajči sastav sa Sumom, Sadikom i Nathom i pobeđuje je neretko. Takav Partizan je i sa Mančesterom igrao egal ali kao "rezultat" svega toga stiže šutiranje flašica i rasprave sa sudijama i Savo biva oteran a ja kažem proteran. Dovodi se Stanojević koji ruši takav tim i igru Partizana pa Fići obezvređuje transfer, Sadiku je bar za 30%smanjio cenu a Sumu je uništio jer se ne "uklapa u nemački sistem igre" kakvom "Partizan teži". Kao rezultat toga dobijamo odlazak sva ta tri igrača po smešnim cenama i tako se oslabio tim a kasa kluba se nije napunila. Nastavlja se šikaniranjem Natha posebno u derbijima. Kakav god da je bio Iliev ipak je zaista imao njuh za igrače ali eto,nema ni Save Miloševića u Partizanu a nema ni Ilieva. Slučajno?! hehehe Sve što je nakon toga bilo je samo "odrađivanje posla i ispunjavanje zadataka" po adaptiranom scenariju,samo su se reditelji i glumci smenjivali,od Stolice do Duljaja,ovo je samo novi serijal iste priče,tužne priče!

decathlon

pre 1 godinu

Partizan nema kvalitet za Evropu ali je u prva dva kola protiv TSC-a i Vojvodine igrao veoma dobro. Prioritet je domaće prvenstvo a bodove za UEFA koeficijent neka sakuplja C.Zvezda.

Danilo

pre 1 godinu

Kakav Duljaj kriv , covrk pocetnik ekipa ispodprosecna , sem golmaan koji je izvuko da se ne primi jos neki gol .Ovih iz uprave naravno nema nigde hahahah .Partizan je miljama daleko od Zvezde a bogamk tesko ce k sa ovima ostalima da se nosi uskoro

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Stara skola, ne zameri im druze. Ne prate oni fudbal ovih dana, samo kosarku tako da ni ne znaju da ce od sezone 2024/2025 da se racuna samo klupski a ne nacionalni koeficijent za UEFA takmicenja.

Pfc

pre 1 godinu

Od skole nema ni osmoletku, knjigu nije procitao u zivotu, kako da sastavi recenicu bez zamuckivanja? Fond reci kao dete od 6 godina...

Pera

pre 1 godinu

Ako si kriv samo ti jos danas podnesi ostavku i pudti igrace da igraju, zar ne. Ipak,.mislim da je to samo lupetanje neinteligentnog coveka.

dosta je više

pre 1 godinu

Pa kako te Igore nije sramota? Šta još treba da izgubiš da bi se poneo kao častan čovek i otišao? Pa tim ti je totalno nepovezan, nema ni glavu ni rep, niti su grupa niti su tim. Na terenu izgledaju kao da su biciklisti ili vaterpolisti. Sezonu si završio ka četvrti u istorijskoj sezoni u kojoj prve tri ekipe igraju grupnu fazu. Pa gde je ta tvoja granica stida? A svi pričaju da si dobar čovek. U čemu si dobar?

Amin

pre 1 godinu

Igore ti si dobar decko i zasto ucestvujes u unistavanju Partizana.
(Ja Moje, 10. avgust 2023 21:02)

Ja sam cuo da vas unistava duboka drzava. Kakvi cirkusanti hahahaha

Iskren

pre 1 godinu

Najmanje je do tebe, nego je do toga sto vas u Evropi ne guraju sudije i savez kao u domacem prvenstvu poslednjih 20 godina pa jedino zbog toga niste ispali iz lige.

N1vaders

pre 1 godinu

Igor je rekao bi dobar čovek.
Ali, ne može odbrambeni igrač biti uspešan trener.Taj tim ne može ni za oko igrati lepo, kamoli postizati rezultate.Evo, i on reče, ja sam kriv.
(Idi begaj, 10. avgust 2023 21:21)

Nije da branim duljaja al gvardiola bi zadnji vezni bio? Anćeloti isto?

Dex

pre 1 godinu

Nego jel skupljate bodove za nacionalni koeficijent? Cirkusanti bili i ostali. Najzalosnije sto terorisu po drzavi i pusta im se sve. Licemeri obicni

wer

pre 1 godinu

samo ces ganima dati ammunition za prozivke:
sabah, kako to bizarno zvuci..

opasno se priblizavas stankeli i njegovim evropskim 'dostignucima'
omoniji, serifu, miћilendu i haifi

Bane

pre 1 godinu

nemoj davati sebi na znacaju! Ti se tu pitas koliko i ja...
(sima, 10. avgust 2023 22:22)

hahahah kakav cirkus od vas. Navijaci rezultta, si..ce i pozeri

Delije Ježevica

pre 1 godinu

Nije se moglo više protiv ekipe koja ima sve pobede u Evropi u svojoj povijesti.

Hrabro smo se branili ceo meč protiv tog europskog velikana.
(grobari Varaždin, 10. avgust 2023 20:40)

Za naši i Robijevi dećki imaju najbolji tim u povijesti Lige prvaka!

Jole

pre 1 godinu

Ne moze da bude bolie jer ti neznas nisivtrenervni za 1.ligu. bolje odmah daj otkaz nego posle 5 izgubljenih utakmica kada se vise nista ne moze uraditi.

decathlon

pre 1 godinu

Partizan nema kvalitet za Evropu ali je u prva dva kola protiv TSC-a i Vojvodine igrao veoma dobro. Prioritet je domaće prvenstvo a bodove za UEFA koeficijent neka sakuplja C.Zvezda.

veliki strumf

pre 1 godinu

Читајући коментаре навијача Партизана, схватио сам да Партизан заправо НАМЕРНО губи да напакости Звезди око коефицијента. Шта им још неће пасти на памет?
(Стара школа, 10. avgust 2023 20:31). Тако су намерно изгубили трећу утакмицу у Арени од Реала да би зарадили паре од 4. утакмице и да би Пантер могао да игра полуфинале на Ф4. Потом су намерно изгубили и 4. утакмицу да би се Пантер вратио за пету. Онда су пету изгубили јер их Ф4 у ствари уопште није занимао. А због коефицијента стално губе од Флоре, Шерифа, Шамрока, понекад приме и петарду од Тикве само да би напакостили српском фудбалу. И тако…

treća sreća

pre 1 godinu

Naslov nije tačan,već je najveći krivac onaj ko je postavio "ovog" trenera.Da li zaista mislite da bi iole neki pravi, ali istinski pravi navijač Partizana, neko ko zaista misli dobro Partizanu postavio ikada za trenere Petrića, Stolicu i Duljaja? Nikad naravno, jer su njihove trenerske sposobnosti, rezultati i iskustva nedovoljni za Partizan. To je svima jasno. Partizan od Save Miloševića nema trenera,ali je Savo oteran jer je tražio od svojih igrače "da se rastrče" imao smelosti da se suprotstavi Zvezdi u derbijima pa izvede najajči sastav sa Sumom, Sadikom i Nathom i pobeđuje je neretko. Takav Partizan je i sa Mančesterom igrao egal ali kao "rezultat" svega toga stiže šutiranje flašica i rasprave sa sudijama i Savo biva oteran a ja kažem proteran. Dovodi se Stanojević koji ruši takav tim i igru Partizana pa Fići obezvređuje transfer, Sadiku je bar za 30%smanjio cenu a Sumu je uništio jer se ne "uklapa u nemački sistem igre" kakvom "Partizan teži". Kao rezultat toga dobijamo odlazak sva ta tri igrača po smešnim cenama i tako se oslabio tim a kasa kluba se nije napunila. Nastavlja se šikaniranjem Natha posebno u derbijima. Kakav god da je bio Iliev ipak je zaista imao njuh za igrače ali eto,nema ni Save Miloševića u Partizanu a nema ni Ilieva. Slučajno?! hehehe Sve što je nakon toga bilo je samo "odrađivanje posla i ispunjavanje zadataka" po adaptiranom scenariju,samo su se reditelji i glumci smenjivali,od Stolice do Duljaja,ovo je samo novi serijal iste priče,tužne priče!

Idi begaj

pre 1 godinu

Igor je rekao bi dobar čovek.
Ali, ne može odbrambeni igrač biti uspešan trener.Taj tim ne može ni za oko igrati lepo, kamoli postizati rezultate.Evo, i on reče, ja sam kriv.

Стара школа

pre 1 godinu

Читајући коментаре навијача Партизана, схватио сам да Партизан заправо НАМЕРНО губи да напакости Звезди око коефицијента. Шта им још неће пасти на памет?

Back in Black

pre 1 godinu

Ništa Duljaj odlazi a na njegovo mesto dolazi mag svetskog fudbala i od juce navijac Partizana jedan jedini neponovljivi Milorad Miki Kosanovic.

grobari Varaždin

pre 1 godinu

Nije se moglo više protiv ekipe koja ima sve pobede u Evropi u svojoj povijesti.

Hrabro smo se branili ceo meč protiv tog europskog velikana.

slavisa

pre 1 godinu

Prestanite vise sa cviljenjem da vas neko krade vi pojma nemate TSC je puno bolji za ovo sto vi prikazujete bolje bi bilo da vas nema sramota gubi se i slobodno povedi ovu grupu penzijonera sa sobom.

Sone0808

pre 1 godinu

Svi koji pominju koeficijent i kako ce Zvezda u kvalifikacije, naravno da hoce, jer je i bilo po planu da se naredne sezone igraju kvalifikacije. LS se reformise i svakako ne bi sampion isao direktno naredne sezone. Medjutim, trebalo bi da imamo 2 predstavnika u kvalifikacijama za LS. Znaci ne direktno vec oba u kvalifikacije od kojih sampion u plej of.

E sad, dragi moji, koeficijent se gleda u poslednjih 5 sezona a ne 7, 10 ili jednu sezonu. Znaci, bitan je u poslednjih 5 godina i tu je Zvezda mnogo vise doprinela od Partizana. Partizan jeste doprineo vise prosle sezone ali kao sto rekoh, bitan je u poslednjih 5 sezona. Nista Vi ne odmazete Zvezdi vec isključivo sebi, Zvezda ima svoj koeficijent koji joj garantuje PO svakakog takmičenja u naredne 3 godine ali ce naravno kretati ranije u kvalifikacije.

wer

pre 1 godinu

samo ces ganima dati ammunition za prozivke:
sabah, kako to bizarno zvuci..

opasno se priblizavas stankeli i njegovim evropskim 'dostignucima'
omoniji, serifu, miћilendu i haifi

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Nisi ti ništa kriv. Ti si bio jedan od retkih igrača Partizana koji je znao da igra fudbal i koji je bio borac i profesionalac. Čak i to što si trener početnik, nije bitno za ovaj nivo fudbala ( a šta bi grobari, da im dodje Poketino?)
Jednostavno, klub ima najgoru upravu u istoriji, teške vezare od igrača, lažnu priču o omladinskoj školi koja izbacuje poluigrače, i svega par stotina iskrenih navijača koji vole klub (ostali su mrzitelji Zvezde a za klub ih boli uvo).
Treba vam reset od nule. Sami biste trebali da dobrovoljno odete u najniži rang takmičenja, proglasite amaterski klub dok ne napravite neke rezultate i privučete publiku i kapital. Garantujem da biste za šest-sedam godina bili prvaci i igrali Ligu Šampiona. Već dugo ste ogrezli u nepoštenje i nerad, reset bi vam dobro došao.
Ni Zvezda nije mnogo bolja, ali makar ima verne navijače (ne mislim na plaćenike) i kakav-takav kriterijum pri dovodjenju igrača i trenera.

Delije Ježevica

pre 1 godinu

Nije se moglo više protiv ekipe koja ima sve pobede u Evropi u svojoj povijesti.

Hrabro smo se branili ceo meč protiv tog europskog velikana.
(grobari Varaždin, 10. avgust 2023 20:40)

Za naši i Robijevi dećki imaju najbolji tim u povijesti Lige prvaka!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Stara skola, ne zameri im druze. Ne prate oni fudbal ovih dana, samo kosarku tako da ni ne znaju da ce od sezone 2024/2025 da se racuna samo klupski a ne nacionalni koeficijent za UEFA takmicenja.

ford

pre 1 godinu

Nije se moglo više protiv ekipe koja ima sve pobede u Evropi u svojoj povijesti.

Hrabro smo se branili ceo meč protiv tog europskog velikana.
(grobari Varaždin, 10. avgust 2023 20:40)

Ovo em što je najbolji komentar,em što cinično pokazuje sve!!

joker

pre 1 godinu

šta kažu ,eto kad ruše partizan sa 2 og mesta da bi tsc igrao ...hahahah ,pa oni dobiše 3 od brage ,vi ste trebali petardu od tima koji postoji 6godina i najskuplji igrač 500k

Danilo

pre 1 godinu

Kakav Duljaj kriv , covrk pocetnik ekipa ispodprosecna , sem golmaan koji je izvuko da se ne primi jos neki gol .Ovih iz uprave naravno nema nigde hahahah .Partizan je miljama daleko od Zvezde a bogamk tesko ce k sa ovima ostalima da se nosi uskoro

Iskren

pre 1 godinu

Najmanje je do tebe, nego je do toga sto vas u Evropi ne guraju sudije i savez kao u domacem prvenstvu poslednjih 20 godina pa jedino zbog toga niste ispali iz lige.

...

pre 1 godinu

ok majstore…kada preuzmes odgovornost onda snosis i posledice…ovako sve zvuci pateticno…realno si na nivou Stolice…bice isti scenario kao prosle godine

veliki strumf

pre 1 godinu

"Tri utakmice zaredom smo igrali. Kalulu je bio planiran da uđe kasnije, imao je povredu, pa je plan bio da uđe pa da izađe, da počne, pa ćemo videti šta dalje. Problem je kako smo ušli utakmicu, ja sam kriv, nema ništa do igrača".
Шта наприча човек, је л’ га неко разумео??? Замисли играли 3 утакмице за редом, нису ниједну преко реда! Чак 3??? Аууу па мора да су уморни играчи, крај је сезоне, исцрпљени… А Калулу, шта је на крају био план, да ли је ко скапирао и какве то везе има са тиме да везе благе цео меч нису имали и могли су да попију 5 комада??? И што је проблем како су ушли у утакмицу кад су голове примили тек у задњој четвртини меча? Баш га ништа нисам разумео.

macconi

pre 1 godinu

Secam se da je pred utakmicu rekao da zna sve o Sabahu...isto tako je Stankovic rekao da zna sve o Makabiju i da je Zvezda favorit...i Barakov Makabi mu je pokazao kolika je neznalica...nasi treneri kao da ne znaju sa kojim igracima raspolazu u svom timu i koliko oni mogu,a kamo li da procene jacinu protivnika

Jesenja magla

pre 1 godinu

Nekoliko puta sam procitao izjavu i ništa nisam razumeo osim onog cuvenog kod nas "preuzimam odgovornost" i pojela maca. Ti bre Duljaje ne umes ni smislenu recenicu da sastavis a kamoli tim. Ali da ne bude da se kola lome samo na tebi tako pogubljenom, svi treba da lete. Kakav bre bojkot Grobari, oni to i zele. Svi na stadion da teramo bandu pa da sa stadiona odemo ili mi ili oni. BBB su 10 godina bojkotom terali Mamica i na kraju ga nisu oni oterali nego krivični postupak.

DjukaDrugi

pre 1 godinu

Pa daj otkaz,šta čekaš?Teško je očekivati da će iz uprave koja obraza nema iko da se obrati navijačima i podnese odgovornost.Dok veliki brat ne kaže da je dosta.

Amin

pre 1 godinu

Igore ti si dobar decko i zasto ucestvujes u unistavanju Partizana.
(Ja Moje, 10. avgust 2023 21:02)

Ja sam cuo da vas unistava duboka drzava. Kakvi cirkusanti hahahaha

ljuba

pre 1 godinu

Ubedljivo najgluplja izjava bilo kog trenera u bilo kom sportu i bilo kog kluba, nevažno.
Mislim da ni oni koji to izjavjuju ne znaju sta time hoće da kažu, pa ok, ima i do postavke igre nešto, naravno, al brate nisi ti igrao Duljaje nego 11 igrača na terenu. Da su bolji i talentovaniji odigrali i to je uvek tako. Šta znači"ja sam kriv a ne igrači" ?!
Haos.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

- Menig (?!) pre Kalulua na krilu
- Belic iz nekog razloga igrao previse ispred Kanutea zbog cega smo bili uzasni u oba smera
- Filipovic (?!) pre Stojkovica na beku
- UZASNE izmene celog veznog reda
- MENIG OSTAO U IGRI (?!?!?!?!)
- UBACIO NIKOLICA (?!?!?!?!)

Nisu bolji, ali smo mi bili JEZIVI. Gordan bi ove pobedio bez vecih problema sa ovom ekipom...

goran...

pre 1 godinu

igore brate ostaces upamcen kao trener koji je ostvario najgore rezultate u istoriji partizana...a uprava pomjera granice svakom narednom utakmicom...neka vam je na cast svima...

Nikola

pre 1 godinu

Ma nije ni do tebe, nisi ti kriv kao ni igrači što ne znate. Već oni koji su vas odabrali i rekli da znate.
Mada su se tek ti pokazali da ne znaju.
Tako da u stvari niko nije kriv.
Problem je rešen jer problema nema, sve je na svom mestu.

Don Vito

pre 1 godinu

Druze moj,preposteni covece...nisi ni ti kriv,jednostavno ne znas,nisi kapacitet...kriv je onaj koji te doveo,onaj koji na smesnu ekipu dovede trenera pocetnika sto je sjajna kombinacija za samoubistvo!
Ti si samo kolateralna steta,koliko za par kola ces otici a ove stetocine koje su te postavile ce nazalost ostati,ostace i Sveta Steta i Danilo veciti talenat,ostace nam i vrli sportski direktor Ivica...u prevodu katanac u najavi!!!

kukala nam majka

pre 1 godinu

Ja stvarno ne znam čemu služe ovi Partizanovi bekovi. Na svakoj utakmici svako protivnik centrira milion puta sa svake strane, u igri jedan na jedan ne mogu apsolutno nikoga da sačuvaju. Sposobni su da naprave glup faul u opasnoj zoni i maksimum maksimuma je da već osvojenu loptu krajnjim naporom izbace u korner. U prekidima obično nikoga ne čuvaju i samo mole boga da lopta ne padne blizu njih. U napadačkoj fazi su nemmoćni za bilo šta. Centaršutevi obično završavaju iza gola ili u telu protivničkog igrača. A da recimo probiju stranu i šutnu ili vrate povratnu loptu to bi bilo čudo neviđeno. Ne mogu čudu da se načudim da ti momci žive i to dobro od fudbala. Igre sa kojom oni nikakve veze nemaju. Najgore je što isto ovo važi i za štopere.

Dex

pre 1 godinu

Nego jel skupljate bodove za nacionalni koeficijent? Cirkusanti bili i ostali. Najzalosnije sto terorisu po drzavi i pusta im se sve. Licemeri obicni

Bane

pre 1 godinu

nemoj davati sebi na znacaju! Ti se tu pitas koliko i ja...
(sima, 10. avgust 2023 22:22)

hahahah kakav cirkus od vas. Navijaci rezultta, si..ce i pozeri

Plavi269

pre 1 godinu

Tri utakmice zaredom smo igrali - Šta tačno znači ova izjava? Može li uopšte da se odigra treća utakmica bez prve dve?

Kalulu je bio planiran da uđe kasnije, imao je povredu, pa je plan bio da uđe pa da izađe, da počne... - Nije ušao, nego je samo izašao, što će reći na kraju ništa od plana.

kibo

pre 1 godinu

Nisi ti ništa kriv nego uprava koja te tu dovela, dakle uprava i samo UPRAVA JE KRIVA za ovo rasulo u Partizanu, ako sad ne odu treba ih na silu oterati za svagda!!!

Cubaka

pre 1 godinu

"Kalulu je bio planiran da uđe kasnije, imao je povredu, pa je plan bio da uđe pa da izađe, da počne, pa ćemo videti šta dalje"..............Moze li iko da mi pojasni ovo ili izjavu "Igrali smo tri utakmice zaredom"...........Svi kazu da je Duljaj dobar covek ali meni se cini da se ovde bas ne snalazi.

stvarnost

pre 1 godinu

U modernom fudbalu možeš i od relativno slabijih igrača da uz dobru fizičku spremu i taktičku postavku igre napravljenu u skladu sa profilom igrača koje imaš, čitaj stariji Milojević u Zvezdi, da napraviš dobru takmičarsku ekipu. A ovo na šta tvoja ekipa liči, nema ni u stripu ni u crtanom filmu. Nisi ti Igore za ovo. Bolje je da koliko večeras prekineš ovu agoniju jer ćeš ući u istoriju Partizana kao najlošiji trener. Mislim da bi igrači bolje igrali bez trenera jer lošije jednostavno nije moguće.

dosta je više

pre 1 godinu

Pa kako te Igore nije sramota? Šta još treba da izgubiš da bi se poneo kao častan čovek i otišao? Pa tim ti je totalno nepovezan, nema ni glavu ni rep, niti su grupa niti su tim. Na terenu izgledaju kao da su biciklisti ili vaterpolisti. Sezonu si završio ka četvrti u istorijskoj sezoni u kojoj prve tri ekipe igraju grupnu fazu. Pa gde je ta tvoja granica stida? A svi pričaju da si dobar čovek. U čemu si dobar?

ford

pre 1 godinu

Potcenio si ih Igore,primer gde na klupi držiš još uvek najboljeg igrača do 55og minuta,pa ga menjaš za Kalulua,a celo prvo niste izašli iz 16.
Ili je to deo taktike,ipak si ti stručnjak.

Milan

pre 1 godinu

"Tri utakmice zaredom smo igrali."

Ostali klubovi odigraju dve utakmice pa onda okopavaju kukuruz, vode konje na ispašu, rade druge zanate pa se vrate fudbalu jer bi bilo previše da odjednom odigraju tri utakmice zaredom.

Ponekad mi bude žao koliko fudbaleri (u ovom slučaju bivši) mogu da budu maloumni. 'Beš mi sve ako im je prosečan IQ veći od 70 u onoj svlačionici. 90% njih imaju ogroman problem da spoje dve rečenice bez zamuckivanja, razgovetno, bez nekih neartikulisanih zvukova, pokreta, itd. i da sve to ima smisla. Bukvalno mi treba desetak sekundi slušanja njihovih intervjua da vidim da l' imaju dva grama mozga, i većina ga nema uopšte.

Pfc

pre 1 godinu

Od skole nema ni osmoletku, knjigu nije procitao u zivotu, kako da sastavi recenicu bez zamuckivanja? Fond reci kao dete od 6 godina...

Jole

pre 1 godinu

Ne moze da bude bolie jer ti neznas nisivtrenervni za 1.ligu. bolje odmah daj otkaz nego posle 5 izgubljenih utakmica kada se vise nista ne moze uraditi.

N1vaders

pre 1 godinu

Igor je rekao bi dobar čovek.
Ali, ne može odbrambeni igrač biti uspešan trener.Taj tim ne može ni za oko igrati lepo, kamoli postizati rezultate.Evo, i on reče, ja sam kriv.
(Idi begaj, 10. avgust 2023 21:21)

Nije da branim duljaja al gvardiola bi zadnji vezni bio? Anćeloti isto?

Pera

pre 1 godinu

Ako si kriv samo ti jos danas podnesi ostavku i pudti igrace da igraju, zar ne. Ipak,.mislim da je to samo lupetanje neinteligentnog coveka.