Fudbal 36

Utorak, 15.11.2022.

11:55

FIFA analizirala Srbiju: Ako ih krene...

Na zvaničnom sajtu Svetske kuće fudbala (FIFA) pojavila se i analiza reprezentacije Srbije uoči Svetskog prvenstva u Kataru.

FIFA analizirala Srbiju: Ako ih krene... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

misko

pre 1 godinu

Najgore klubašenje prave mediji,oni svojim veličanjem jednih i omalovažavanjem drugih čine razdor.Pravi ljubitelji fudbala sigurno vole da vide Radonjića u timu zbog gola koji je postigao protiv Sampe kao da je vanzemaljac i još mnogo dobrih poteza i golova,pre nego Živkovića.Kombinacija Mitrović ,Jović ili Vlahović ,Jović je bolja nego kombinacija Mitrović ,Vlahović koji jedan drugom često smetaju.Zašto bi mi rizikovali sa dva centarfora protiv Brazila.Ako bude trebala pobeda po svaku cenu onda je to drugo.Eraković bi igrao sigurno da je imao šansu kod Piksija da se pokaže.Rajković kapiten na OSP i Zvezde, treba da bude prvi golman.Menadžeri koriste i društvene mreže da promovišu svoje igrače.Kada istrče na teren prvih 11 onda su oni naši,sve prethodno napisano i rečeno pada u vodu,Piksi to najbolje zna.Srećno i obradujte sve građane Srbije.

No 1

pre 1 godinu

Šta to znači ako ih krene?
Trener zna kakvu taktiku primeniti sa ovom grupom momaka.Igramo svoju igru sa golom viška za nas.
Ništa se neće desiti i ako ne prodjemo grupu.
Vera u sebe i trenera.I njegovu taktiku.
Srce na terenu.To je to.Niko ne traži da budete svetski prvaci.
Važno je da se vrati kult reprezentacije.
Tome je u mnogome doprineo trener.
Jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u svoje vreme.
Za to u se i u svoje kljuse.
Sa srećom.

Mich 81

pre 1 godinu

Najteze je pitanje Dali mi kao nacija mozemo bar ovih mesec dana ostaviti klubastvo po strani i ujedinjeni podrzati Srbiju..?
Pratim fudbal od Italije 90 Partizanovac sam ali uvek uz nase klubove sam kad igraju Evropi radujem se i Zvezdinim pobedama u evrokupivima.,Stara garda ,ali bojim se da nas je sve manje..Zelim svu srecu Srbiji u Kataru a ako nam se poklopi verujem da mozemo daleko...Zato idemo Mitre,Dusani,Strahinja,Sergeje,,Stefane,Nemanja ,Andrija.. idemo.Srbija !!!

Mich 81

pre 1 godinu

Najteze je pitanje Dali mi kao nacija mozemo bar ovih mesec dana ostaviti klubastvo po strani i ujedinjeni podrzati Srbiju..?
Pratim fudbal od Italije 90 Partizanovac sam ali uvek uz nase klubove sam kad igraju Evropi radujem se i Zvezdinim pobedama u evrokupivima.,Stara garda ,ali bojim se da nas je sve manje..Zelim svu srecu Srbiji u Kataru a ako nam se poklopi verujem da mozemo daleko...Zato idemo Mitre,Dusani,Strahinja,Sergeje,,Stefane,Nemanja ,Andrija.. idemo.Srbija !!!

Lopta Je Okrugla

pre 1 godinu

Verujem u ovaj tim. Zasluzili su nase poverenje. Bas zato sto je lopta okrugla najbolji timovi osvoje turnire. Da je lopta jajasta koa u ragbiju onda bi se zaista desavala velika cuda.

brr

pre 1 godinu

Nije zbog Partizana ali samo da Andrija Zivkovic ne bude u prvih 11… Decko je jako slab u duelima, jednostavno tanak igrac, naročito za ulog kakav je na SP. Imamo dost boljih igrača na toj poziciji od njega.
Isto mogu da kazem i za Jovica, koji eventualno moze igrati protiv Kameruna

Pera Niš

pre 1 godinu

Prvo da odgovorim poznavaoci fudbala Dokle više kada igra Srbija da gledamo ko igra za Zvezdu i Partizan Što puta sam napisao Veliki sam navijač Zvezde al Mitra Vlahovića i sve ostale koji su igrali u Partizanu obožavam kada igraju za Srbiju i stranim ekipama. Al poznavaoci treba da znaju da je Tata Zvezdina legenda Ni to nije bitno Samo jedno je bitno Srbija Sve najbolje i šta nam Dragi Bog da Srećno i Zivela Srbija

PAJSER

pre 1 godinu

Ako uspemo da nakantamo Kamerun sa mnogo prema nula, onda sa Švajcarskom buknerica, bato i na gol razliku sa nuka nula s njima idemo dalje jer Brazil će pokida sve. E, da važno je i da izgubimo s manje golova razlike od Brazila nego oni. Dakle, izgubimo 6:0 od Brazila, ali Švajcarci izgube 8:0, onda mi dobijemo Kamerun 5:0, a Švajcarci 4:0 i onda međusobno nula nula i milina.

Srpska Karšijaka

pre 1 godinu

Nije nam valjda Živković u prvoj postavi?
(4k4.Dex, 15. novembar 2022 13:25)

Nije, nego El Magiko Katai, da odigra tri minuta u tempu SP.

Smuki

pre 1 godinu

Ali FIFA nije uzela u analizu onu tradicionalni srpski potop kada voda udje u usi pa i autsajderi na nama skidaju mrak sa ocuju. To nam je konstanta na svim velikim takmicenjima tako da ne ocekujem prolazak grupe vec poslednje mesto u grupi.

hill

pre 1 godinu

Sinoc sam gledao konferenciju za štampu Piksija, i od sinoc sam optimista. On vrlo dobro zna šta radi. Izjava za Mitrovica da bi ga vodio i bez noge i bez glave ako treba govori toliko o tome kakvu je atmosferu napravio i da su igrači spremni da ne samo daju sve od sebe na terenu nego i mnogo više od toga. Na neprijatna pitanja iz svoje struke odgovarao konkretno i direktno. Na pitanja oko ludog fudbalskog saveza diplomatski se izmakao. I suštinska recenica: “ne morate ništa a možete mnogo toga”
I da ispadnu u grupi ništa strasno, a ako prodju grupu nebo je granica. A sto se tice Brazila, oni po pravilu kilavo počinju svetska prvenstva, pa da se nameste zvezde i ponovi Montevideo.

dedamraz

pre 1 godinu

Imam 29 godina i ne secam se nijednog prvenstva ili perioda duzeg od 1 ciklusa da nismo debelo zabrljali. I ovog puta se nadam ali ne verujem..

dakiliz

pre 1 godinu

Ako pobede svih 7 utakmica bit će prvaci.
(Jovo Puzdra, 15. novembar 2022 12:51)

Nije neophodno, Talijani su jedne prilike osvojili titulu svetskih prvaka bez ijedne pobede u grupi sa tri remija.
A Hrvati došli do finala bez ijedne pobede u regularnom delu utakmice posle grupne faze.

Serpico

pre 1 godinu

Samo da iskaširamo Švicu a ostalo je manje važno
(4k4.Dex, 15. novembar 2022 13:24)

Takav pristup bi bio najpogubniji!
Svaka reprezentacija treba da ima za cilj sto veci uspijeh na takmicenju a ne nekakvu imaginarnu osvetu nad jos imaginarnijim neprijateljem. Ne igra Srbija protiv Albanije ili Kosova (mada je i tada to bio sport a ne rat) nego protiv Svicarske...

Marko

pre 1 godinu

Alo pa srb ima mnogo vec svetskih sampiona u timu..osvojili mundijal za mlade i to protiv braz!..pa to ceo svet zna..pa mislite da je samo tako pobediti redom velesile Mali madjarsku ameriku i ponovno mali...alo Mali 2 puta..pa taj derbi se u svetu gledao vise nego finale svetskog ili lige sampiona...samo da podsetim za sve one koji misle da to nije kvalitetno natjecanje da je prosli sampion ukraina koja je dobila velesilu koreju u finalu a bronzu ima ekvador...isto takmicenje igrala finale i osvajala medalje gana venezuela japan itd...

Ns

pre 1 godinu

Poslednji put smo prosli grupu 1998. Uspeh je ako prodjemo grupu, nece biti lako. Poraz od Brazila je verovatan ali ne treba da ih demoralise, imamo svoje sanse protiv Kameruna i Svajcarske, msm da su i jedni i drugi losiji nego prosli put a mi bi trebalo da smo bolji

StefanCg

pre 1 godinu

Srbija ce i Brazilu dati gol, svakom ce dati gol, e sad dosta zavisi od odbrane. Brine me malo losa forma Vlahovica ali zato formu podize Jovic. Odlican napad i to ce dokazati 100%

прле

pre 1 godinu

Читам западне медије и слушам изјаве њихових играча и тренера. Фокус целог овог СП је на сасвим неком другом месту него спортском такмичарском фокусу. Западне земље тј. њихове медије су окарактерисали њихово присуство као као срамно на овом СП, тако да много играча има иста така мишљења. Бразил, Камерун и Србија нису у тој групи земаља, међутим Швајцарска јесте.
Надам се добром резултату Србије и верујем да је лопта округла. На последњем ЕП у кошарци ми смо били фаворити за злато па смо испали у 1/8 такмичења, тако и овде чуда су могућа у спорту!

poznavalac fudbalskih prilika

pre 1 godinu

U startnoj postavi nema igraca koji je ponikao u Zvezdi. Deluje neverovatno cak i kao laz ali uverite se i sami. VMS(Vojvodina), Veljkovic(Bazel), Pavlovic(Partizan), Milenkovic(Partizan), Lukic(Partizan), SMS(Vojvodina), Kostic(RadnickiKG), Zivkovic(Partizan), Tadic(Vojvodina), Vlahovic(Partizan) i Mitrogol najbolji srpski reprezentativac svih vremena naravno iz Partizana.

spahia nezir

pre 1 godinu

mitro napravi 3 šanse protiv bilo koga. realno i postiže pogodak. tako da ako budemo igrali na pogodak više, siguran je prolaz grupe!

Из угла

pre 1 godinu

Све је могуће. И да победимо Бразил, а изгубимо од Камеруна и Швајцарске, па да испаднемо.
Само нека трче и притискају, знање ће донети резултат.

mario

pre 1 godinu

Srbija je iznimno talentirana i napadacki mocna momcad. Na svim portalima koji se bave nogometom i Qatarom 2022, vidio sam da vas gledaju kao glavnog dark horse natjecanja uz Senegal i Dansku. Imate sa Tadicem, Milinkovicem, Kosticem, Mitrovicem, Vlahovicem i Jovicem napadacku sestorku kao rijetko tko na turniru. U tomu dijelu od vas su jaci samo Argentinci, Brazilci i Francuzi, mozda jos Spanjolci. Dakle top 5 ste. Vjerojatno su vam glavni protivnici uspjeha tezina skupine u kojoj ste i mozda ne veliko iskustvo na ovakvim natjecanjima. Ja vas iskreno vidim u 1/4 finalu a poslije tesko ali ak vas sreca posluzi kao nas 2018, uvijek je sve moguce. Hrvatska ce bez problema skupinu proci ali je nesreca sto idemo na Spanjolsku/Njemacku u 1/8 i tu nam je vjerojatno kraj.

ko-ometator

pre 1 godinu

S obzirom kakvi smo po mentalitetu ne ocekujem bas nista po pitanju rezultata. Ali s obzirom na prikazano od kad je Piksi selektor nadam se najboljem i verujem da je sve moguce. Ono sto ocekujem na terenu je maksimalno zalaganje i igranje na gol vise.

Wer

pre 1 godinu

Uspeh je i sam plasman. Šta da kažu navijači Bosne i Hercegovine koja je samo jednom igrala veliko takmičenje za 30 godina. Ili Crne Gore koja je jedina od Ex yu bez plasmana

mario

pre 1 godinu

Srbija je iznimno talentirana i napadacki mocna momcad. Na svim portalima koji se bave nogometom i Qatarom 2022, vidio sam da vas gledaju kao glavnog dark horse natjecanja uz Senegal i Dansku. Imate sa Tadicem, Milinkovicem, Kosticem, Mitrovicem, Vlahovicem i Jovicem napadacku sestorku kao rijetko tko na turniru. U tomu dijelu od vas su jaci samo Argentinci, Brazilci i Francuzi, mozda jos Spanjolci. Dakle top 5 ste. Vjerojatno su vam glavni protivnici uspjeha tezina skupine u kojoj ste i mozda ne veliko iskustvo na ovakvim natjecanjima. Ja vas iskreno vidim u 1/4 finalu a poslije tesko ali ak vas sreca posluzi kao nas 2018, uvijek je sve moguce. Hrvatska ce bez problema skupinu proci ali je nesreca sto idemo na Spanjolsku/Njemacku u 1/8 i tu nam je vjerojatno kraj.

Из угла

pre 1 godinu

Све је могуће. И да победимо Бразил, а изгубимо од Камеруна и Швајцарске, па да испаднемо.
Само нека трче и притискају, знање ће донети резултат.

Ns

pre 1 godinu

Poslednji put smo prosli grupu 1998. Uspeh je ako prodjemo grupu, nece biti lako. Poraz od Brazila je verovatan ali ne treba da ih demoralise, imamo svoje sanse protiv Kameruna i Svajcarske, msm da su i jedni i drugi losiji nego prosli put a mi bi trebalo da smo bolji

ko-ometator

pre 1 godinu

S obzirom kakvi smo po mentalitetu ne ocekujem bas nista po pitanju rezultata. Ali s obzirom na prikazano od kad je Piksi selektor nadam se najboljem i verujem da je sve moguce. Ono sto ocekujem na terenu je maksimalno zalaganje i igranje na gol vise.

Wer

pre 1 godinu

Uspeh je i sam plasman. Šta da kažu navijači Bosne i Hercegovine koja je samo jednom igrala veliko takmičenje za 30 godina. Ili Crne Gore koja je jedina od Ex yu bez plasmana

spahia nezir

pre 1 godinu

mitro napravi 3 šanse protiv bilo koga. realno i postiže pogodak. tako da ako budemo igrali na pogodak više, siguran je prolaz grupe!

dakiliz

pre 1 godinu

Ako pobede svih 7 utakmica bit će prvaci.
(Jovo Puzdra, 15. novembar 2022 12:51)

Nije neophodno, Talijani su jedne prilike osvojili titulu svetskih prvaka bez ijedne pobede u grupi sa tri remija.
A Hrvati došli do finala bez ijedne pobede u regularnom delu utakmice posle grupne faze.

прле

pre 1 godinu

Читам западне медије и слушам изјаве њихових играча и тренера. Фокус целог овог СП је на сасвим неком другом месту него спортском такмичарском фокусу. Западне земље тј. њихове медије су окарактерисали њихово присуство као као срамно на овом СП, тако да много играча има иста така мишљења. Бразил, Камерун и Србија нису у тој групи земаља, међутим Швајцарска јесте.
Надам се добром резултату Србије и верујем да је лопта округла. На последњем ЕП у кошарци ми смо били фаворити за злато па смо испали у 1/8 такмичења, тако и овде чуда су могућа у спорту!

Serpico

pre 1 godinu

Samo da iskaširamo Švicu a ostalo je manje važno
(4k4.Dex, 15. novembar 2022 13:24)

Takav pristup bi bio najpogubniji!
Svaka reprezentacija treba da ima za cilj sto veci uspijeh na takmicenju a ne nekakvu imaginarnu osvetu nad jos imaginarnijim neprijateljem. Ne igra Srbija protiv Albanije ili Kosova (mada je i tada to bio sport a ne rat) nego protiv Svicarske...

hill

pre 1 godinu

Sinoc sam gledao konferenciju za štampu Piksija, i od sinoc sam optimista. On vrlo dobro zna šta radi. Izjava za Mitrovica da bi ga vodio i bez noge i bez glave ako treba govori toliko o tome kakvu je atmosferu napravio i da su igrači spremni da ne samo daju sve od sebe na terenu nego i mnogo više od toga. Na neprijatna pitanja iz svoje struke odgovarao konkretno i direktno. Na pitanja oko ludog fudbalskog saveza diplomatski se izmakao. I suštinska recenica: “ne morate ništa a možete mnogo toga”
I da ispadnu u grupi ništa strasno, a ako prodju grupu nebo je granica. A sto se tice Brazila, oni po pravilu kilavo počinju svetska prvenstva, pa da se nameste zvezde i ponovi Montevideo.

Srpska Karšijaka

pre 1 godinu

Nije nam valjda Živković u prvoj postavi?
(4k4.Dex, 15. novembar 2022 13:25)

Nije, nego El Magiko Katai, da odigra tri minuta u tempu SP.

Mich 81

pre 1 godinu

Najteze je pitanje Dali mi kao nacija mozemo bar ovih mesec dana ostaviti klubastvo po strani i ujedinjeni podrzati Srbiju..?
Pratim fudbal od Italije 90 Partizanovac sam ali uvek uz nase klubove sam kad igraju Evropi radujem se i Zvezdinim pobedama u evrokupivima.,Stara garda ,ali bojim se da nas je sve manje..Zelim svu srecu Srbiji u Kataru a ako nam se poklopi verujem da mozemo daleko...Zato idemo Mitre,Dusani,Strahinja,Sergeje,,Stefane,Nemanja ,Andrija.. idemo.Srbija !!!

poznavalac fudbalskih prilika

pre 1 godinu

U startnoj postavi nema igraca koji je ponikao u Zvezdi. Deluje neverovatno cak i kao laz ali uverite se i sami. VMS(Vojvodina), Veljkovic(Bazel), Pavlovic(Partizan), Milenkovic(Partizan), Lukic(Partizan), SMS(Vojvodina), Kostic(RadnickiKG), Zivkovic(Partizan), Tadic(Vojvodina), Vlahovic(Partizan) i Mitrogol najbolji srpski reprezentativac svih vremena naravno iz Partizana.

Pera Niš

pre 1 godinu

Prvo da odgovorim poznavaoci fudbala Dokle više kada igra Srbija da gledamo ko igra za Zvezdu i Partizan Što puta sam napisao Veliki sam navijač Zvezde al Mitra Vlahovića i sve ostale koji su igrali u Partizanu obožavam kada igraju za Srbiju i stranim ekipama. Al poznavaoci treba da znaju da je Tata Zvezdina legenda Ni to nije bitno Samo jedno je bitno Srbija Sve najbolje i šta nam Dragi Bog da Srećno i Zivela Srbija

StefanCg

pre 1 godinu

Srbija ce i Brazilu dati gol, svakom ce dati gol, e sad dosta zavisi od odbrane. Brine me malo losa forma Vlahovica ali zato formu podize Jovic. Odlican napad i to ce dokazati 100%

No 1

pre 1 godinu

Šta to znači ako ih krene?
Trener zna kakvu taktiku primeniti sa ovom grupom momaka.Igramo svoju igru sa golom viška za nas.
Ništa se neće desiti i ako ne prodjemo grupu.
Vera u sebe i trenera.I njegovu taktiku.
Srce na terenu.To je to.Niko ne traži da budete svetski prvaci.
Važno je da se vrati kult reprezentacije.
Tome je u mnogome doprineo trener.
Jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u svoje vreme.
Za to u se i u svoje kljuse.
Sa srećom.

dedamraz

pre 1 godinu

Imam 29 godina i ne secam se nijednog prvenstva ili perioda duzeg od 1 ciklusa da nismo debelo zabrljali. I ovog puta se nadam ali ne verujem..

Smuki

pre 1 godinu

Ali FIFA nije uzela u analizu onu tradicionalni srpski potop kada voda udje u usi pa i autsajderi na nama skidaju mrak sa ocuju. To nam je konstanta na svim velikim takmicenjima tako da ne ocekujem prolazak grupe vec poslednje mesto u grupi.

Mich 81

pre 1 godinu

Najteze je pitanje Dali mi kao nacija mozemo bar ovih mesec dana ostaviti klubastvo po strani i ujedinjeni podrzati Srbiju..?
Pratim fudbal od Italije 90 Partizanovac sam ali uvek uz nase klubove sam kad igraju Evropi radujem se i Zvezdinim pobedama u evrokupivima.,Stara garda ,ali bojim se da nas je sve manje..Zelim svu srecu Srbiji u Kataru a ako nam se poklopi verujem da mozemo daleko...Zato idemo Mitre,Dusani,Strahinja,Sergeje,,Stefane,Nemanja ,Andrija.. idemo.Srbija !!!

Lopta Je Okrugla

pre 1 godinu

Verujem u ovaj tim. Zasluzili su nase poverenje. Bas zato sto je lopta okrugla najbolji timovi osvoje turnire. Da je lopta jajasta koa u ragbiju onda bi se zaista desavala velika cuda.

Marko

pre 1 godinu

Alo pa srb ima mnogo vec svetskih sampiona u timu..osvojili mundijal za mlade i to protiv braz!..pa to ceo svet zna..pa mislite da je samo tako pobediti redom velesile Mali madjarsku ameriku i ponovno mali...alo Mali 2 puta..pa taj derbi se u svetu gledao vise nego finale svetskog ili lige sampiona...samo da podsetim za sve one koji misle da to nije kvalitetno natjecanje da je prosli sampion ukraina koja je dobila velesilu koreju u finalu a bronzu ima ekvador...isto takmicenje igrala finale i osvajala medalje gana venezuela japan itd...

PAJSER

pre 1 godinu

Ako uspemo da nakantamo Kamerun sa mnogo prema nula, onda sa Švajcarskom buknerica, bato i na gol razliku sa nuka nula s njima idemo dalje jer Brazil će pokida sve. E, da važno je i da izgubimo s manje golova razlike od Brazila nego oni. Dakle, izgubimo 6:0 od Brazila, ali Švajcarci izgube 8:0, onda mi dobijemo Kamerun 5:0, a Švajcarci 4:0 i onda međusobno nula nula i milina.

misko

pre 1 godinu

Najgore klubašenje prave mediji,oni svojim veličanjem jednih i omalovažavanjem drugih čine razdor.Pravi ljubitelji fudbala sigurno vole da vide Radonjića u timu zbog gola koji je postigao protiv Sampe kao da je vanzemaljac i još mnogo dobrih poteza i golova,pre nego Živkovića.Kombinacija Mitrović ,Jović ili Vlahović ,Jović je bolja nego kombinacija Mitrović ,Vlahović koji jedan drugom često smetaju.Zašto bi mi rizikovali sa dva centarfora protiv Brazila.Ako bude trebala pobeda po svaku cenu onda je to drugo.Eraković bi igrao sigurno da je imao šansu kod Piksija da se pokaže.Rajković kapiten na OSP i Zvezde, treba da bude prvi golman.Menadžeri koriste i društvene mreže da promovišu svoje igrače.Kada istrče na teren prvih 11 onda su oni naši,sve prethodno napisano i rečeno pada u vodu,Piksi to najbolje zna.Srećno i obradujte sve građane Srbije.

brr

pre 1 godinu

Nije zbog Partizana ali samo da Andrija Zivkovic ne bude u prvih 11… Decko je jako slab u duelima, jednostavno tanak igrac, naročito za ulog kakav je na SP. Imamo dost boljih igrača na toj poziciji od njega.
Isto mogu da kazem i za Jovica, koji eventualno moze igrati protiv Kameruna

poznavalac fudbalskih prilika

pre 1 godinu

U startnoj postavi nema igraca koji je ponikao u Zvezdi. Deluje neverovatno cak i kao laz ali uverite se i sami. VMS(Vojvodina), Veljkovic(Bazel), Pavlovic(Partizan), Milenkovic(Partizan), Lukic(Partizan), SMS(Vojvodina), Kostic(RadnickiKG), Zivkovic(Partizan), Tadic(Vojvodina), Vlahovic(Partizan) i Mitrogol najbolji srpski reprezentativac svih vremena naravno iz Partizana.

Marko

pre 1 godinu

Alo pa srb ima mnogo vec svetskih sampiona u timu..osvojili mundijal za mlade i to protiv braz!..pa to ceo svet zna..pa mislite da je samo tako pobediti redom velesile Mali madjarsku ameriku i ponovno mali...alo Mali 2 puta..pa taj derbi se u svetu gledao vise nego finale svetskog ili lige sampiona...samo da podsetim za sve one koji misle da to nije kvalitetno natjecanje da je prosli sampion ukraina koja je dobila velesilu koreju u finalu a bronzu ima ekvador...isto takmicenje igrala finale i osvajala medalje gana venezuela japan itd...

PAJSER

pre 1 godinu

Ako uspemo da nakantamo Kamerun sa mnogo prema nula, onda sa Švajcarskom buknerica, bato i na gol razliku sa nuka nula s njima idemo dalje jer Brazil će pokida sve. E, da važno je i da izgubimo s manje golova razlike od Brazila nego oni. Dakle, izgubimo 6:0 od Brazila, ali Švajcarci izgube 8:0, onda mi dobijemo Kamerun 5:0, a Švajcarci 4:0 i onda međusobno nula nula i milina.

Smuki

pre 1 godinu

Ali FIFA nije uzela u analizu onu tradicionalni srpski potop kada voda udje u usi pa i autsajderi na nama skidaju mrak sa ocuju. To nam je konstanta na svim velikim takmicenjima tako da ne ocekujem prolazak grupe vec poslednje mesto u grupi.

mario

pre 1 godinu

Srbija je iznimno talentirana i napadacki mocna momcad. Na svim portalima koji se bave nogometom i Qatarom 2022, vidio sam da vas gledaju kao glavnog dark horse natjecanja uz Senegal i Dansku. Imate sa Tadicem, Milinkovicem, Kosticem, Mitrovicem, Vlahovicem i Jovicem napadacku sestorku kao rijetko tko na turniru. U tomu dijelu od vas su jaci samo Argentinci, Brazilci i Francuzi, mozda jos Spanjolci. Dakle top 5 ste. Vjerojatno su vam glavni protivnici uspjeha tezina skupine u kojoj ste i mozda ne veliko iskustvo na ovakvim natjecanjima. Ja vas iskreno vidim u 1/4 finalu a poslije tesko ali ak vas sreca posluzi kao nas 2018, uvijek je sve moguce. Hrvatska ce bez problema skupinu proci ali je nesreca sto idemo na Spanjolsku/Njemacku u 1/8 i tu nam je vjerojatno kraj.

brr

pre 1 godinu

Nije zbog Partizana ali samo da Andrija Zivkovic ne bude u prvih 11… Decko je jako slab u duelima, jednostavno tanak igrac, naročito za ulog kakav je na SP. Imamo dost boljih igrača na toj poziciji od njega.
Isto mogu da kazem i za Jovica, koji eventualno moze igrati protiv Kameruna

Wer

pre 1 godinu

Uspeh je i sam plasman. Šta da kažu navijači Bosne i Hercegovine koja je samo jednom igrala veliko takmičenje za 30 godina. Ili Crne Gore koja je jedina od Ex yu bez plasmana

dedamraz

pre 1 godinu

Imam 29 godina i ne secam se nijednog prvenstva ili perioda duzeg od 1 ciklusa da nismo debelo zabrljali. I ovog puta se nadam ali ne verujem..

Srpska Karšijaka

pre 1 godinu

Nije nam valjda Živković u prvoj postavi?
(4k4.Dex, 15. novembar 2022 13:25)

Nije, nego El Magiko Katai, da odigra tri minuta u tempu SP.

Из угла

pre 1 godinu

Све је могуће. И да победимо Бразил, а изгубимо од Камеруна и Швајцарске, па да испаднемо.
Само нека трче и притискају, знање ће донети резултат.

ko-ometator

pre 1 godinu

S obzirom kakvi smo po mentalitetu ne ocekujem bas nista po pitanju rezultata. Ali s obzirom na prikazano od kad je Piksi selektor nadam se najboljem i verujem da je sve moguce. Ono sto ocekujem na terenu je maksimalno zalaganje i igranje na gol vise.

dakiliz

pre 1 godinu

Ako pobede svih 7 utakmica bit će prvaci.
(Jovo Puzdra, 15. novembar 2022 12:51)

Nije neophodno, Talijani su jedne prilike osvojili titulu svetskih prvaka bez ijedne pobede u grupi sa tri remija.
A Hrvati došli do finala bez ijedne pobede u regularnom delu utakmice posle grupne faze.

Ns

pre 1 godinu

Poslednji put smo prosli grupu 1998. Uspeh je ako prodjemo grupu, nece biti lako. Poraz od Brazila je verovatan ali ne treba da ih demoralise, imamo svoje sanse protiv Kameruna i Svajcarske, msm da su i jedni i drugi losiji nego prosli put a mi bi trebalo da smo bolji

misko

pre 1 godinu

Najgore klubašenje prave mediji,oni svojim veličanjem jednih i omalovažavanjem drugih čine razdor.Pravi ljubitelji fudbala sigurno vole da vide Radonjića u timu zbog gola koji je postigao protiv Sampe kao da je vanzemaljac i još mnogo dobrih poteza i golova,pre nego Živkovića.Kombinacija Mitrović ,Jović ili Vlahović ,Jović je bolja nego kombinacija Mitrović ,Vlahović koji jedan drugom često smetaju.Zašto bi mi rizikovali sa dva centarfora protiv Brazila.Ako bude trebala pobeda po svaku cenu onda je to drugo.Eraković bi igrao sigurno da je imao šansu kod Piksija da se pokaže.Rajković kapiten na OSP i Zvezde, treba da bude prvi golman.Menadžeri koriste i društvene mreže da promovišu svoje igrače.Kada istrče na teren prvih 11 onda su oni naši,sve prethodno napisano i rečeno pada u vodu,Piksi to najbolje zna.Srećno i obradujte sve građane Srbije.

прле

pre 1 godinu

Читам западне медије и слушам изјаве њихових играча и тренера. Фокус целог овог СП је на сасвим неком другом месту него спортском такмичарском фокусу. Западне земље тј. њихове медије су окарактерисали њихово присуство као као срамно на овом СП, тако да много играча има иста така мишљења. Бразил, Камерун и Србија нису у тој групи земаља, међутим Швајцарска јесте.
Надам се добром резултату Србије и верујем да је лопта округла. На последњем ЕП у кошарци ми смо били фаворити за злато па смо испали у 1/8 такмичења, тако и овде чуда су могућа у спорту!

Pera Niš

pre 1 godinu

Prvo da odgovorim poznavaoci fudbala Dokle više kada igra Srbija da gledamo ko igra za Zvezdu i Partizan Što puta sam napisao Veliki sam navijač Zvezde al Mitra Vlahovića i sve ostale koji su igrali u Partizanu obožavam kada igraju za Srbiju i stranim ekipama. Al poznavaoci treba da znaju da je Tata Zvezdina legenda Ni to nije bitno Samo jedno je bitno Srbija Sve najbolje i šta nam Dragi Bog da Srećno i Zivela Srbija

Serpico

pre 1 godinu

Samo da iskaširamo Švicu a ostalo je manje važno
(4k4.Dex, 15. novembar 2022 13:24)

Takav pristup bi bio najpogubniji!
Svaka reprezentacija treba da ima za cilj sto veci uspijeh na takmicenju a ne nekakvu imaginarnu osvetu nad jos imaginarnijim neprijateljem. Ne igra Srbija protiv Albanije ili Kosova (mada je i tada to bio sport a ne rat) nego protiv Svicarske...

Mich 81

pre 1 godinu

Najteze je pitanje Dali mi kao nacija mozemo bar ovih mesec dana ostaviti klubastvo po strani i ujedinjeni podrzati Srbiju..?
Pratim fudbal od Italije 90 Partizanovac sam ali uvek uz nase klubove sam kad igraju Evropi radujem se i Zvezdinim pobedama u evrokupivima.,Stara garda ,ali bojim se da nas je sve manje..Zelim svu srecu Srbiji u Kataru a ako nam se poklopi verujem da mozemo daleko...Zato idemo Mitre,Dusani,Strahinja,Sergeje,,Stefane,Nemanja ,Andrija.. idemo.Srbija !!!

spahia nezir

pre 1 godinu

mitro napravi 3 šanse protiv bilo koga. realno i postiže pogodak. tako da ako budemo igrali na pogodak više, siguran je prolaz grupe!

StefanCg

pre 1 godinu

Srbija ce i Brazilu dati gol, svakom ce dati gol, e sad dosta zavisi od odbrane. Brine me malo losa forma Vlahovica ali zato formu podize Jovic. Odlican napad i to ce dokazati 100%

hill

pre 1 godinu

Sinoc sam gledao konferenciju za štampu Piksija, i od sinoc sam optimista. On vrlo dobro zna šta radi. Izjava za Mitrovica da bi ga vodio i bez noge i bez glave ako treba govori toliko o tome kakvu je atmosferu napravio i da su igrači spremni da ne samo daju sve od sebe na terenu nego i mnogo više od toga. Na neprijatna pitanja iz svoje struke odgovarao konkretno i direktno. Na pitanja oko ludog fudbalskog saveza diplomatski se izmakao. I suštinska recenica: “ne morate ništa a možete mnogo toga”
I da ispadnu u grupi ništa strasno, a ako prodju grupu nebo je granica. A sto se tice Brazila, oni po pravilu kilavo počinju svetska prvenstva, pa da se nameste zvezde i ponovi Montevideo.

Mich 81

pre 1 godinu

Najteze je pitanje Dali mi kao nacija mozemo bar ovih mesec dana ostaviti klubastvo po strani i ujedinjeni podrzati Srbiju..?
Pratim fudbal od Italije 90 Partizanovac sam ali uvek uz nase klubove sam kad igraju Evropi radujem se i Zvezdinim pobedama u evrokupivima.,Stara garda ,ali bojim se da nas je sve manje..Zelim svu srecu Srbiji u Kataru a ako nam se poklopi verujem da mozemo daleko...Zato idemo Mitre,Dusani,Strahinja,Sergeje,,Stefane,Nemanja ,Andrija.. idemo.Srbija !!!

No 1

pre 1 godinu

Šta to znači ako ih krene?
Trener zna kakvu taktiku primeniti sa ovom grupom momaka.Igramo svoju igru sa golom viška za nas.
Ništa se neće desiti i ako ne prodjemo grupu.
Vera u sebe i trenera.I njegovu taktiku.
Srce na terenu.To je to.Niko ne traži da budete svetski prvaci.
Važno je da se vrati kult reprezentacije.
Tome je u mnogome doprineo trener.
Jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u svoje vreme.
Za to u se i u svoje kljuse.
Sa srećom.

Lopta Je Okrugla

pre 1 godinu

Verujem u ovaj tim. Zasluzili su nase poverenje. Bas zato sto je lopta okrugla najbolji timovi osvoje turnire. Da je lopta jajasta koa u ragbiju onda bi se zaista desavala velika cuda.