Nova vest
Fudbal 0

27.10.2024.

15:25

Klub strogo kaznio rekordera brazilskog fudbala

Fudbalski klub Kruzeiro kazniće svog igrača Rafu Silvu (32) zbog toga što je ovaj zaradio crveni karton u 3. sekundi utakmice protiv Atletiko Mineira.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Bilo je to i najbrže isključenje za jednog igrača u istoriji brazilskog fudbala, otuda je Rafa Silva rekorder, i teško da će ga neko ikad premašiti, ali o tome najmanje razmišlja posle svog nepromišljenog postupka.


Posle utakmice u kojoj je Kruzeiro, brojčano slabiji čitav meč, poražen 0:3, klub iz Belo Horizontea je izdao saopštenje u kojem je obavestio navijače i javnost da će strogo kazniti Silvu zbog ispada koji je obišao svet.

Prethodno, oglasio se i izvršni direktor Kruzeira Alehandre Matos, i najavio sankcije za rekordera brazilskog, vrlo verovatno i svetskog fudbala.

"To što je uradio je neprihvatljivo. Klub ne može da prihvati ponašanje kao što je njegovo. Rafa je već obavešten o teškoj kazni koju je dobio. Kada ona istekne, videćemo koje ćemo nareedne korake preduzeti. Kruzeiro je pre svega ozbiljan klub i striktno zahteva od svojih igrača da se ponašaju profesionalno", poručio je Matos.

Ono što je zanimljivo u čitavoj priči je podatak da se Silva vratio na teren posle četiri meseca odsustva i sada će ponovo, zbog kazne kluba, na određenu pauzu, za sada se ne zna na koji vremenski period.


 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu