Nova vest
Fudbal 0

25.10.2024.

20:06

Saudijci našli zamenu za Mančinija

Trener Erve Renar "pregovora" sa Saudijskom fudbalskom federacijom da ponovo postane trener nacionalnog tima posle isteka ugovora Roberta Mančinija, ali "ništa nije potpisano".

Izvor: Beta

EPA-EFE/Julio Munoz

Saudijski savez, nakon što je u četvrtak najavljen sporazumni odlazak italijanskog selektora Mančinija, precizirao je da će ime njegovog naslednika biti saopšteno "narednih dana", "nakon što se konačno i zvanično okončaju ugovorne procedure".

Prema izvoru u savezu, pregovori sa Mančinijem o raskidu ugovora počeli su posle domaćeg poraza od Japana (0:2) tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Erve Renar, koji je bio selektor Saudijske Arabije od 2019. do 2023. godine, do preuzimanja čela francuskog ženskog tima, u razgovorima je sa saudijskim savezom, prema drugom izvoru bliskom tom pitanju, precizirajući da "ništa nije potpisano".

Ranije su francuski mediji pominjali Zinedina Zidana kao mogućeg naslednika, ali su izvori bliski francuskom fudbaleru i treneru, rekli da Zidan nema nameru da se za sada vrati u svet fudbala.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu