Nova vest
Fudbal 1

25.10.2024.

15:49

Savo o razlozima debakla srpskih klubova: "Fali nam brzina"

Trener Partizana dotakao se rezultata srpskih klubova u Evropi u poslednje dve godine, sa akcentom na poslednje mečeva Zvezde i TSC-a.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Srpski klubovi izgubili su 42 utakmice u poslednjih 49 u Evropi u poslednje dve sezone, što je, može biti, svojevrsni svetski rekord za jednu državu. 


Aktuelna sezona ne razlikuje se od prethodne, srpski klubovi, ma kako se oni zvali, trpe šamare kako izađu iz granica zemlje.  

Savo Milošević se kratko osvrnuo na ovaj zaista katastrofalan trend, vidi brzinu rivala kao najveći problem za naše igrače.  

"To sam pominjao i u prošlom mandatu. Brzina nam fali. Kada kažem brzina, ne mislim samo na brzinu trčanja, već i na brzinu donošenja odluka. Teško je i Zvezdi da parira. Videli ste u Monaku da ima pet, šest majstora, a da sve ostalo nije ništa posebno, osim što su izuzetno fizički pripremljeni, agresivni, snažni. Ne želim da uvredim nikoga, ali to je takvo stanje trenutno", kaže Savo.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Sunovrat Mercedesa

Nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz objavio je danas da je u trećem kvartalu 2024. zabeležio značajan međugodišnji pad profita.

Tanjug

12:23

6 h

Novo Sport Video Menu