Nova vest
Fudbal 21

25.10.2024.

8:44

B92.sport saznaje: Smena uprave vraća navijače u Humsku – duplo veće interesovanje nego za derbi

Smena vlasti u FK Partizan već polako vraća nadu partizanovcima u bolje dane u Humskoj 1.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Razočarani radom Milorada Vučelića i Miloša Vazure, partizanovci su u poslednjih desetak godina sve manje i manje dolazili na stadion pa je često utakmice crno-belih sa tribina posmatralo i manje od 1.000 gledalaca, a ove sezone čak i u "večitom" derbiju Humska je bila poluprazna.

Međutim, njihov odlazak već pozitivno utiče na atmosferu oko Partizana, što pokazuju i prvi podaci o prodaji karata za meč sa Čukaričkim, prvi u novoj eri crno-belih.


Kako B92.sport nezvanično saznaje, 48 sati pre početka utakmice (subota, 15.55), Partizan je prodao više ulaznica nego, na primer, upravo za "večiti derbi" pre četiri nedelje, u tom trenutku.

S obzirom da su povratak najavili i "grobari" na "Jug", tridesetak sati pre meča može da se pretpostavi da će ekipa Save Miloševića imati solidnu podršku sa tribina svog "Hrama".

A u četvrtak su članovi Privremenog organa FK Partizan Predrag Mijatović i Danko Lazović posetili su prvotimce pre treninga.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, bivši asovi Partizana, koji su zaduženi za sportski sektor, su svojim dolaskom i razgovorom pružili dodatnu motivaciju igračima uoči utakmice protiv Čukaričkog.

Izvor: FK Partizan

Podeli:

Komentari 21

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu