Nova vest
Fudbal 2

22.10.2024.

8:40

Obradović o Zvezdi u Monaku: "Treba verovati"

Proslavljeni srpski košarkaški trener Saša Obradović govorio je uoči gostovanja fudbalera Crvene zvezde u "njegovom" gradu.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Srđan Stevanović/Starsport

Izveštač B92.sport iz Monaka – Milan Tomić

Obradović, legenda crveno-belih, već tri godine predvodi Monako i upravo će u Monte Karlu izabranici Vladana Milojevića odmeriti snage sa "kneževima" u trećem kolu Lige šampiona.

Utakmica je zakazana za utorak u 18.45 na stadionu "Luj II", a njoj bi trebalo da prisustvuje i Obradović.

"Najverovatnije ću gledati utakmicu, iako sam zaokupljen ovom sezonom. Mnogo je stvari je unutar, što se moje ekipe tiče. Nekad je dobro da čovek može da se isključi, ja taj okidač vrlo teško palim, da bih se malo gasio i radio neke druge stvari. Kao kad se priča o povređenom igraču da li će da igra ili ne, pa čujete da će znati na dan meča, e tako ću i ja na dan utakmice da odlučim da li ću da dođem, ali naravno, svim srcem sam uz Zvezdu", rekao je Obradović.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Obradović ističe da treba biti optimističan, iako je Monako izuzetno respektabilna ekipa, trenutno na deobi prvog mesta francuske Lige 1.

"Treba verovati. Ja ovaj tim Monaka nisam gledao, znam da igrači idu da gledaju, ali vidimo da imaju dobre rezultate i sigurno će biti teško. Kad se igra bez previše publike, kao ovde, postoji neka prednost, ali s obzirom na jačinu ekipe verovatno će biti teško Zvezdi", kazao je Obradović.

Pre dve godine, kada je Zvezda gostovala Monaku, Obradović je bio na tribinama, baš kao i pojedini košarkaši, između ostalih Džordan Lojd i Majk Džejms.

"Majk je veliki ljubitelj fudbala. On i u Americi gleda engleski fudbal. Siguran sam da će i sada to biti slučaj i s njim i sa Džordanom", zaključio je Obradović.

Kompletan razgovor sa Obradovićem o Monaku, Evroligi, "večitima", Svetislavu Pešiću – moći ćete da čitate u sredu na sajtu B92.sport.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Netflix odustao

Kompanija Netflix zatvorila je svoj studio koji je osnovala pre dve godine kako bi ušla u kreiranje visokobudžetnih igara.

HCL

10:00

45 min

Novo Sport Video Menu