Nova vest
Fudbal 1

19.10.2024.

19:42

Igra za kiriju i lepo mu je – peti gol Endija Kerola u tri meča VIDEO

Engleski napadač Endi Kerol nastavio je ovog popodneva golgetersku seriju u ekipi Bordoa u meču četvrtog ranga francuskog fudbala.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Bivši engleski reprezentativac bio je strelac za Žirondince u prvom poluvremenu meča protiv Avranša, za delirijum velikog broja navijača slavnog kluba koji prolazi kroz najteže trenutke u istoriji.

U pitanju je duel osmog kola šampionata.

Nekadašnji prvoligaš eliminisan je minule sezone u četvrti rang takmičenja zbog bankrota.

Uoči ovog kola Bordo je bio pri dnu tabele, sa šest bodova iz pet odiranih utakmica, ali sa euforijom oko Kerola, ogromnom porškom navijača i velikim entuzijazmom, klub može očekivati samo bolje dane. 


I Kerol je srećan, igra fudbal daleko od najveće pozornice, sve što mu je bilo potrebno u ovoj fazi karijere i reklo bi se da maksimalno uživa u poluamaterskom rangu fudbala.

Za sada mu odlično ide - postigao je pet golova na poslednje tri utakmice.

U nedavnom intervjuu za francuski Lekip nekadašnji napadač Liverpula otkrio je delimično za koliku platu igra u Bordou. Na pitanje sagovornika da li je to suma od 3.500 evra, kako se spekulisalo od kada je došao u klub, samo se nasmejao i rekao: "Ne, daleko je manja od toga. Reći ću vam nešto pa vi sami zaključite o kojoj je sumi reč: iznajmio sam malu kuću ovde i plata koju primam nije dovoljna ni da pokrijem stanarinu".

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu