Nova vest
Fudbal 1

18.10.2024.

16:45

Mesi: Mundijal 2026? Videćemo!

Lionel Mesi ne pomišlja da završi profesionalnu karijeru.

Izvor: Marka

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Gustavo Garello

Iako su mnogi poverovali da mu je Mundijal pre dve godine u Kataru bio oproštajni, mogli bi ozbiljno da pogreše.

Argentinac, koji ima 37 godina i član je Intera iz Majamija, na 18 mečeva u MLS postigao je isto toliko golova uz deset asistencija.

Činjenica da je prva zvezda fudbala u Americi i da se naredno prvenstvo sveta održava u SAD, Meksiku i Kanadi, može ozbiljno da utiče na to da Mesi zaigra i za dve godine. Pod uslovom da bude zdrav i igra u ovakvoj formi.

"Neću ništa da požurujem previše. Koncentrišem se na svaki dan posebno. Kada dođe vreme za odluku, videćemo. Ne volim da požurujem. Nadam se da mogu da nastavim da igram na ovom nivou jer to me čini srećnim", izjavio je Mesi za Marku.

Na meču Argentine i Bolovije u pobedi "gaučosa" od 6:0, Mesi je postigao het-trik uz dve asistencije. To dokazuje da je i dalje u sjajnoj formi.

"Više sam fokusiran na to kako se sada osećam, želim da sam srećan i da igram dobro. Da li ću biti na Svetskom kupu 2026. ili ne, videćemo kad za to dođe vreme", zaključio je Mesi.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Bog na pauzi VIDEO

Sony ove godine nema sreće sa adaptacijama video-igara - prvo su naišli na trnovit put kada je u pitanju Horizon, a sada se javlja problem i sa franšizom God of War.

B92

13:53

5 h

Novo Sport Video Menu