Nova vest
Fudbal 0

17.10.2024.

14:47

Mbape igrač meseca – isplivavaju detalji navodnog silovanja

Dok se "zamršeno klupko" slučaja navodnog silovanja polako odmotava, prvooptuženi Kilijan Mbape proglašen je za igrača meseca La Lige i pozirao je sa nagradom u svom klubu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Mohammed Badra

Real Madrid je samo dan ranije povukao neke od fotografija svog najvrednijeg fudbalera iz reklamnih kampanja, iz predostrožnosti i svoje zaštite, dok se ne rasvetli čitav događaj koji preti da ukalja karijeru slavnog fudbalera. 

Taj potez Madriđana bio je još jedan znak, možda i najjasniji, da je situacija više nego ozbiljna i da sve ono o čemu su pisali pojedini švedski mediji prethodna dva-tri dana, i te kako treba da brine i Real i posebno Mbapea.

Međutim, francuski fudbaler, klub, kao i njegovi zastupnici duboko veruju da je teško delo koje mu se stavlja na teret, orkestrirani scenario. 

Priča koja polako dobija konačan oblik glasi da je Mbape bio na jednoj privatnoj žurki u Stokholmu na kojoj je, navodno, naterao na seksualni odnos jednu od brojnih devojaka sa kojima je bio u društvu te večeri. 

Ona ga je optužila za silovanje, a sa druge strane ekspresno je stigao oštar demanti i poruka da će uslediti kontra tužba, ukoliko dotična bude "terala stvari do kraja".

Prethodnih dana pojavile su se i fotografije Mbapea i njegovog društva iz noćnog provoda u Stokholmu, doduše snimljen je samo na prilascima lokala u kojima je odsedao, tako da je javnost, uprkos svim detaljima koje je imala na uvid, ostala uskraćena za one "najpikantnije" momente večeri.

Prema dosad dostupnim informcijama, prijatelj i bivši saigrač Kilijana Mbapea, Nordi Mukiele, nagovorio je asa Reala da dođe u Stokholm kako bi se malo opustili i zabavili. Mukiele je trenutno igrač Bajera iz Leverkuzena.

Oni su najpre posetili restoran "Chez Jolie", a potom su završili u noćnom klubu. Usledila je intimna žurka za tridesetak osoba, na kojoj su uglavnom bile atraktivne devojke. Prema pojedinim informacijama, izvesni maneken Marko D organizovao je druženje fudbalera sa devojkama.

Šta se tamo dogodilo znaju samo Mbape i pomenuta devojka.

Francuski "Parizijen" inače prenosi da Mbape u telefonu ima razmenjene poruke sa nepoznatom devojkom i to nakon intimnog odnosa.

One navodno dokazuju da je nije prisilio na seks.

Mbapeova advokatica Mari Alis Kanu Bernar tvrdi da je u pitanju sramna nameštaljka.

"Kad se pojavi ovako ozbiljna tužba, a mediji sve objave istog trenutka, kada je u pitanju ličnost poznata širom sveta, pitanja se sama nameću. Da li je sve ovo bilo namešteno? Ne izvlačim nikakve zaključke, ne znam. Ali se pitam zbot tajminga i načina na koji je sve odrađeno. Neko je znao da on ide u Stokholm, zato su ga paparaci fotografisali, a tabloid ih odmah objavio fotografije. I kao slučajno, ista novina objavljuje vest o podnetoj žalbi", pita se advokatica.


Mnogi tvrde da je Mbapeu slučaj silovanja smestio moćni gazda Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi kojeg je francuski fudbaler letos tužio za nesiplaćenih 55 miliona evra bonusa iz vremena dok je branio boje "svetaca".

Vremeće pokazati ko je zaista bio svetac u ovoj priči.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Priča za Holivud: Kako FBI mami kriminalce

Prva istraga tzv. "pump and dump" šeme na američkom tržištu kriptovaluta rezultovala je hapšenjima i gašenjem prevarantskih altcoina, a veoma je zanimljiv i način na koji su istražioci došli do počinilaca.

Bug

16:00

1 h

Novo Sport Video Menu