Nova vest
Fudbal 0

16.10.2024.

19:30

UEFA kaznila Fudbalski savez Hrvatske

Evropska fudbalska unija (Uefa) kaznila je Fudbalski savez Hrvatske (HNS) sa 34.500 evra zbog nesportskog ponašanja navijača i igrača na utakmici u Osijeku protiv Poljske u Ligi nacija.

Izvor: Beta

AP Photo/Armando Franca

Reprezentacija Hrvatske pobedila je Poljsku 1:0, 8. septembra u Osijeku.

Savez je kažnjen sa 15.000 evra jer su navijači ubacivali predmete u teren, sa 4.500 zbog paljenja baklji, a sa 8.000 evra zbog utrčavanja navijača na teren.

Takođe, Savez je kažnjen i sa 7.000 evra zbog javnih opomena igrača i službenih lica na Opus Areni, prenela je Hina. Poljska i Hrvatska igrale su i u utorak uveče u Varšavi, a utakmica je završena nerešeno 3:3. Dva kola pre kraja, na tabeli Grupe 1 u Ligi nacija A Hrvatska je druga na tabeli sa sedam bodova, tri manje od vodećeg Portugala. Poljska na trećem mestu ima četiri boda, a Škotska je poslednja sa jednim bodom.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Tenis

Đerea zaustavio Pol

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Stokholmu, pošto je izgubio od 13. igrača sveta Amerikanca Tomija Pola posle dva seta, 6:2, 7:6.

Beta

22:39

14 min

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Google je namešten" VIDEO

Bivši predsednik SAD-a Donald Tramp zapretio je u nedavnom današnjem intervjuu da će, ako bude izabran za predsednika, "uraditi nešto" u vezi sa Guglom, ali nije rekao konkretno šta.

The Verge

21:30

1 h

Novo Sport Video Menu